Dansen

Dansen op tv

In veel talentenjachten is dans te zien, zoals Dance Dance Dance, Superkids, Battle on the Dancefloor en So you think you can dance. Deze shows zijn te zien op RTL 5 en SBS 6. Bekende choreografen en juryleden zijn Dan Karaty en Timor Steffens. Ook in de uitzendingen van cultuurprogramma's op de NPO is aandacht voor dans op tv.

Dansen

Dance is een kunstvorm, bestaande uit doelbewust gekozen opeenvolgingen van de menselijke beweging. Deze beweging heeft esthetische en symbolische waarde, en wordt erkend als dans door performers en waarnemers binnen een bepaalde cultuur. Dansen kunnen worden gecategoriseerd en beschreven door hun choreografie, repertoire van de bewegingen, of door de historische periode of de plaats van oorsprong.


Dansen op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 08:50 Iedereen K3

Seizoen 2 - Aflevering 11 van 13 - AVROTROS Hanne, Marthe en Klaasje nemen hun fans op sleeptouw met een mix van rubrieken en onderwerpen, die allemaal deel uitmaken van het K3-zijn: dansen, zingen, sporten, koken, fashion en knutselen. Ze krijgen ook heel wat bekende gezichten over de vloer die het drietal en het publiek laten kennismaken met een leuk aspect uit de showbizz. En natuurlijk sluit K3 het programma muzikaal af met een optreden, waarbij het publiek op de eerste rij kan meezingen en dansen.

Morgen | 13:30 TwiniPop

Seizoen 1 - Aflevering 20 van 26 - De indiaan - AVROTROS Twini is een klein meisje dat gek is op dansen. In het theater oefent ze met haar zus nieuwe dansjes, terwijl kleine broer Toni kattenkwaad uithaalt.

Overmorgen | 08:50 Iedereen K3

Seizoen 2 - Aflevering 12 van 13 - AVROTROS Hanne, Marthe en Klaasje nemen hun fans op sleeptouw met een mix van rubrieken en onderwerpen, die allemaal deel uitmaken van het K3-zijn: dansen, zingen, sporten, koken, fashion en knutselen. Ze krijgen ook heel wat bekende gezichten over de vloer die het drietal en het publiek laten kennismaken met een leuk aspect uit de showbizz. En natuurlijk sluit K3 het programma muzikaal af met een optreden, waarbij het publiek op de eerste rij kan meezingen en dansen.

Do 29 oktober 2020 | 08:50 Iedereen K3

Seizoen 2 - Aflevering 13 van 13 - AVROTROS Hanne, Marthe en Klaasje nemen hun fans op sleeptouw met een mix van rubrieken en onderwerpen, die allemaal deel uitmaken van het K3-zijn: dansen, zingen, sporten, koken, fashion en knutselen. Ze krijgen ook heel wat bekende gezichten over de vloer die het drietal en het publiek laten kennismaken met een leuk aspect uit de showbizz. En natuurlijk sluit K3 het programma muzikaal af met een optreden, waarbij het publiek op de eerste rij kan meezingen en dansen.

Do 29 oktober 2020 | 13:45 TwiniPop

Seizoen 1 - Aflevering 21 van 26 - De hoelahoep - AVROTROS Twini is een klein meisje dat gek is op dansen. In het theater oefent ze met haar zus nieuwe dansjes, terwijl kleine broer Toni kattenkwaad uithaalt.

Do 29 oktober 2020 | 23:55 Last Days

Seizoen 01 - Aflevering 4 van 8 - Accra, Ghana - VPRO In Ghana is begrafenissen bezoeken een populaire bezigheid. Elk weekend schuimen de Ghanezen begrafenissen af, op zoek naar het beste feest. Begrafenissen zijn uitgegroeid tot spektakels waar veel geld aan wordt uitgegeven. Lieve Blancquaert trekt van de ene naar de andere begrafenis en probeert te achterhalen waarom de Ghanezen elkaar willen overtreffen met de grootste en duurste begrafenissen. In de hoofdstad Accra hangen de muren vol met affiches waarop de doden worden afgebeeld als echte popsterren. Lieve bezoekt het grootste mortuarium van de stad, een plek waar dode lichamen maandenlang worden bewaard tot de voorbereidingen voor de begrafenis rond zijn. Wie wil uitpakken, begraaft de dode in een speciale kist. Dat kan een vis, een paprika of een fototoestel zijn. En om er nog een schepje bovenop te doen, worden dansende kistendragers en professionele klaagvrouwen ingehuurd.

Vr 30 oktober 2020 | 07:07 Zin in Zappelin

Seizoen 04 - Aflevering 20 van 125 - Dansen - Mooie dag lied - AVROTROS Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Vr 30 oktober 2020 | 07:18 Zin in Zappelin

Seizoen 04 - Aflevering 20 van 125 - Dansen - Doe mee: Vogeltjesdans - AVROTROS Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Vr 30 oktober 2020 | 07:31 Zin in Zappelin

Seizoen 04 - Aflevering 20 van 125 - Dansen - Lied: Whoppa! - AVROTROS Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Famos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Vr 30 oktober 2020 | 07:40 Zin in Zappelin

Seizoen 04 - Aflevering 20 van 125 - Dansen - Knutsel: Dansende ballerina - AVROTROS Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Dansen op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 23:33 LoliRock

Dansen? Gramorr, Mephisto, en Praxina proberen de grote tovenares Morgaine te grazen te nemen en dan gelijk de drie prinsessen erbij. Dan blijkt dat het slimme plannetje misschien toch niet zo goed werkt.

Morgen | 04:10 101 Dalmatian Street

Dansende Dylan DJ leert Dylan dansen voor Portia's feestje.

Morgen | 04:50 Liselotte

Seizoen 1 - Aflevering 30 van 52 - Liselotte wil dansen - EO Animatieserie over de koe Liselotte. Ze leeft op een boerderij, samen met de boer, boerin en andere boerderijdieren. Ze is dikke maatjes met de postbode en helpt hem graag bij het bezorgen van de post.

Morgen | 05:13 Telekids Mini's: Sprookjesboomfeest

Seizoen 1 - De trollenkoning Programma waarin kinderen samen met presentatrice Marike leuke activiteiten doen. Ze zingen en dansen, lezen sprookjes en kijken naar Sprookjesboomfilmpjes. En zo beleven ze samen een groot Sprookjesboomfeest!

Morgen | 09:07 Iedereen klaar? Dansen maar!

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Diep in de Zee Een boeiend verhaal over ontdekkingsreizigers en het moois dat ze zien tijdens een avontuur diep in de zee.

Morgen | 10:40 Liselotte

Seizoen 1 - Aflevering 30 van 52 - Liselotte wil dansen - EO Animatieserie over de koe Liselotte. Ze leeft op een boerderij, samen met de boer, boerin en andere boerderijdieren. Ze is dikke maatjes met de postbode en helpt hem graag bij het bezorgen van de post.

Morgen | 10:59 Game Shakers

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Dansende Kids, Vliegende Biggen De Game Shakers hebben het erg druk en moeten er alles aan doen om hun opdracht op tijd af te krijgen. Double G is in rouw om zijn biggetje Sebastiaan en organiseert een begrafenis. Triple G heeft een plan om zijn vader op te vrolijken.

Morgen | 13:52 Telekids Mini's: Sprookjesboomfeest

Seizoen 1 - De fakir en de tuinman Programma waarin kinderen samen met presentatrice Marike leuke activiteiten doen. Ze zingen en dansen, lezen sprookjes en kijken naar Sprookjesboomfilmpjes. En zo beleven ze samen een groot Sprookjesboomfeest!

Morgen | 16:45 Alvin en de Chipmunks 2

Morgen - Comedy, Film, Dave wil de drie succesvolle eekhoorns Alvin, Simon, en Theodore naar school sturen. Wat Dave niet weet, is dat de drie eekhoorns zich naast de mensen niet thuis voelen. Ondertussen wordt Ian vrijgelaten uit de gevangenis en ...

Dave wil de drie succesvolle eekhoorns Alvin, Simon, en Theodore naar school sturen. Wat Dave niet weet, is dat de drie eekhoorns zich naast de mensen niet thuis voelen. Ondertussen wordt Ian vrijgelaten uit de gevangenis en is op zoek naar dieren die goed kunnen zingen en dansen. Hij vindt drie Chipettes en kan niet wachten om hen beroemd te maken en zo wraak te nemen op de drie eekhoorns.

Morgen | 20:14 Iedereen klaar? Dansen maar!

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Op het Toneel Freeze en Twirl hebben hun eerste publieke optreden.

Morgen | 22:32 Sadie Sparks

Best friends forever / Monster uitwisseling Sadie wil graag meedansen in de video die ze gaan maken voor de Whatevs, maar om dat te doen moet ze eerst Val overhalen. / Sadie stelt voor aan het Wachtermonster om een dagje vrij te nemen.

Overmorgen | 05:10 Most Ridiculous

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Bizarre Bruidsparen Most Ridiculous laat je de mafste viral video's van het internet zien en Sven de Ridder voorziet ze van commentaar. Van trouwfoto's die in het water vallen tot mislukte openingsdansen, de dag van bizarre bruidsparen.

Overmorgen | 05:10 Telekids Mini's: Sprookjesboomfeest

Seizoen 1 - Vrouw Holle Programma waarin kinderen samen met presentatrice Marike leuke activiteiten doen. Ze zingen en dansen, lezen sprookjes en kijken naar Sprookjesboomfilmpjes. En zo beleven ze samen een groot Sprookjesboomfeest!

Overmorgen | 05:39 Paw Patrol

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Pups Vinden een Geest / Pups Redden een Koorddanser Rubble droomt dat hij drie wensen mag doen. Maar de geest die zijn wensen moet vervullen is wat onervaren. // Francois Turbot wil het record koorddansen verbreken.

Overmorgen | 09:07 Iedereen klaar? Dansen maar!

Seizoen 1 - Aflevering 5 - De Ruimte Een verhaal vol zwaartekracht en een ruimtemissie naar de zompige planeet Marshmallow.

Overmorgen | 13:51 Telekids Mini's: Sprookjesboomfeest

Seizoen 1 - Wolf en de zeven geitjes Programma waarin kinderen samen met presentatrice Marike leuke activiteiten doen. Ze zingen en dansen, lezen sprookjes en kijken naar Sprookjesboomfilmpjes. En zo beleven ze samen een groot Sprookjesboomfeest!

Overmorgen | 15:10 Teletubbies

Seizoen 1 - Aflevering 34 van 60 - De conga - NTR De Teletubbies dansen de conga: eerst over de heuvels en dan naar de huisheuvel om de Tubbiefoon op te nemen. Daarna doen ze een speciaal conga-Tubbiefoon-dansje. In het verhaaltje dansen de kinderen de conga.

Overmorgen | 20:14 Iedereen klaar? Dansen maar!

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Doe de Freeze Freeze leert ons zijn eigen dans. De Freeze.

Overmorgen | 22:50 Teletubbies

Seizoen 1 - Aflevering 34 van 60 - De conga - NTR De Teletubbies dansen de conga: eerst over de heuvels en dan naar de huisheuvel om de Tubbiefoon op te nemen. Daarna doen ze een speciaal conga-Tubbiefoon-dansje. In het verhaaltje dansen de kinderen de conga.

Overmorgen | 23:52 Rusty Rivets

Seizoen 1 - Aflevering 25 - Rusty's Danskostuum / De Vliegende Vrienden Meneer Hendriks wil op het stadsfeest graag met boswachter Anna dansen, maar hij vindt dat hij er niks van kan. // Als een bijenvolk per ongeluk van de werf wordt gejaagd gaan Ruby en Rusty eropuit met een reusachtige robot-bijenkoningin.

Do 29 oktober 2020 | 02:34 Rusty Rivets

Seizoen 1 - Aflevering 25 - Rusty's Danskostuum / De Vliegende Vrienden Meneer Hendriks wil op het stadsfeest graag met boswachter Anna dansen, maar hij vindt dat hij er niks van kan. // Als een bijenvolk per ongeluk van de werf wordt gejaagd gaan Ruby en Rusty eropuit met een reusachtige robot-bijenkoningin.

Do 29 oktober 2020 | 05:00 Science of Stupid

Seizoen 6 - Aflevering 8 van 20 In The Science of Stupid wordt wetenschap gecombineerd met de gekste en spectaculairste ingezonden beelden. In deze aflevering onderzoekt Richard Hammond jetskiën over land, fietsen en koorddansen.

Do 29 oktober 2020 | 05:10 Telekids Mini's: Sprookjesboomfeest

Seizoen 1 - De zes dienaren Programma waarin kinderen samen met presentatrice Marike leuke activiteiten doen. Ze zingen en dansen, lezen sprookjes en kijken naar Sprookjesboomfilmpjes. En zo beleven ze samen een groot Sprookjesboomfeest!

Do 29 oktober 2020 | 05:30 Teletubbies

Seizoen 1 - Aflevering 34 van 60 - De conga - NTR De Teletubbies dansen de conga: eerst over de heuvels en dan naar de huisheuvel om de Tubbiefoon op te nemen. Daarna doen ze een speciaal conga-Tubbiefoon-dansje. In het verhaaltje dansen de kinderen de conga.

Do 29 oktober 2020 | 09:07 Iedereen klaar? Dansen maar!

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Ik Hou Van Regen Een vrolijk verhaaltje over een regenachtige dag in Ready Set City en de missie van de Kid Crew om plezier te hebben, ongeacht het weer.

Do 29 oktober 2020 | 11:05 Peppa Pig

Seizoen 1 - Aflevering 31 - Balletles Peppa gaat naar haar eerste balletles en ze ziet haar vriendjes daar. Ze besluit om Mama Big en Papa Big te leren dansen, maar ze ontdekt dat die hun eigen dansbewegingen hebben.

Do 29 oktober 2020 | 11:10 Teletubbies

Seizoen 1 - Aflevering 34 van 60 - De conga - NTR De Teletubbies dansen de conga: eerst over de heuvels en dan naar de huisheuvel om de Tubbiefoon op te nemen. Daarna doen ze een speciaal conga-Tubbiefoon-dansje. In het verhaaltje dansen de kinderen de conga.

Do 29 oktober 2020 | 13:50 Telekids Mini's: Sprookjesboomfeest

Seizoen 1 - Zwaan kleef aan Programma waarin kinderen samen met presentatrice Marike leuke activiteiten doen. Ze zingen en dansen, lezen sprookjes en kijken naar Sprookjesboomfilmpjes. En zo beleven ze samen een groot Sprookjesboomfeest!

Do 29 oktober 2020 | 15:00 Teletubbies

Seizoen 1 - Aflevering 34 van 60 - De conga - NTR De Teletubbies dansen de conga: eerst over de heuvels en dan naar de huisheuvel om de Tubbiefoon op te nemen. Daarna doen ze een speciaal conga-Tubbiefoon-dansje. In het verhaaltje dansen de kinderen de conga.

Do 29 oktober 2020 | 17:48 Gala vanuit Berlin - 2012

Tijdens deze editie van het jaarlijkse nieuwjaarsconcert bundelen de Berliner Philharmoniker en Sir Simon Rattle de krachten met operazangers Cecilia Bartoli. Op het programma staat een selectie prachtige aria’s uit Bartoli’s uitzondelijke repertoire. Daarnaast speelt het orkest enkele symfonische dansen van Brahms en Dvořák, waarin de opgewekte karakteristieken van hun eigen stijl gecombineerd worden met die van slavische en Hongaarse volksmuziek. De volgende werken staan op de lessenaar: De danssuite en Gavotte en Entr’acte uit ‘Les Boréades’ van Rameau en drie aria’s van Händel: "Scherza in mar la navicella" uit Lotario, "Ah che sol...M'adoro l'idol mio” uit Teseo en "Lascia la spina” uit Il Trionfo del Tempo e del Disinganno. Er wordt vervolgd met orkestuitvoeringen van Dvořáks Slavische Dansen Op. 46, Nr. 1 en 4, Op. 72/4 en Op. 46/3 en Suite Nr. 2 uit Ravels Daphnis et Chloé. De Berliner Philharmoniker sluit het nieuwsjaarsconcert traditioneel af met met Brahms’ Hongaarse Dans Nr. 1.

Do 29 oktober 2020 | 19:00 Jessie

Dansen, dates en doorzetten Luke, Ravi en Zuri moeten iemand uitnodigen om mee te gaan naar het jaarlijkse dansfeest op school en dat valt nog niet mee. Jessie helpt Emma bij de organisatie van het feest, en ze helpt Bertram bij

Do 29 oktober 2020 | 20:10 Teletubbies

Seizoen 1 - Aflevering 34 van 60 - De conga - NTR De Teletubbies dansen de conga: eerst over de heuvels en dan naar de huisheuvel om de Tubbiefoon op te nemen. Daarna doen ze een speciaal conga-Tubbiefoon-dansje. In het verhaaltje dansen de kinderen de conga.

Do 29 oktober 2020 | 20:14 Iedereen klaar? Dansen maar!

Seizoen 1 - Aflevering 15 - De Cowboy dans We leren de Cowboy dans en leren line-dansen.

Do 29 oktober 2020 | 20:30 De Middelste van 7

Dansen met mijn Vader Harley zorgt ervoor dat haar vader en Daphne gaan dansen in een tv-show, zodat zij in contact kan komen met een investeerder die haar uitvinding kan gaan lanceren.

Do 29 oktober 2020 | 22:55 Teletubbies

Seizoen 1 - Aflevering 34 van 60 - De conga - NTR De Teletubbies dansen de conga: eerst over de heuvels en dan naar de huisheuvel om de Tubbiefoon op te nemen. Daarna doen ze een speciaal conga-Tubbiefoon-dansje. In het verhaaltje dansen de kinderen de conga.

Do 29 oktober 2020 | 22:55 Modern Family

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Phil On Wire Cam gaat aan een sapkuur beginnen. Mitch weet hoe onuitstaanbaar Cam is als ie honger heeft en besluit daarom ook mee te doen. Phil is helemaal enthousiast over een documentaire over koorddansen en besluit het zelf ook te proberen.

Vr 30 oktober 2020 | 02:35 Teletubbies

Seizoen 1 - Aflevering 34 van 60 - De conga - NTR De Teletubbies dansen de conga: eerst over de heuvels en dan naar de huisheuvel om de Tubbiefoon op te nemen. Daarna doen ze een speciaal conga-Tubbiefoon-dansje. In het verhaaltje dansen de kinderen de conga.

Vr 30 oktober 2020 | 02:57 Peppa Pig

Seizoen 1 - Aflevering 31 - Balletles Peppa gaat naar haar eerste balletles en ze ziet haar vriendjes daar. Ze besluit om Mama Big en Papa Big te leren dansen, maar ze ontdekt dat die hun eigen dansbewegingen hebben.

Vr 30 oktober 2020 | 05:10 Telekids Mini's: Sprookjesboomfeest

Seizoen 1 - Doornroosje Programma waarin kinderen samen met presentatrice Marike leuke activiteiten doen. Ze zingen en dansen, lezen sprookjes en kijken naar Sprookjesboomfilmpjes. En zo beleven ze samen een groot Sprookjesboomfeest!

Vr 30 oktober 2020 | 05:15 Teletubbies

Seizoen 1 - Aflevering 34 van 60 - De conga - NTR De Teletubbies dansen de conga: eerst over de heuvels en dan naar de huisheuvel om de Tubbiefoon op te nemen. Daarna doen ze een speciaal conga-Tubbiefoon-dansje. In het verhaaltje dansen de kinderen de conga.

 Meer

Dansen gemist

Eerder Vandaag | 22:40 Liselotte

Seizoen 1 - Aflevering 30 van 52 - Liselotte wil dansen - EO Animatieserie over de koe Liselotte. Ze leeft op een boerderij, samen met de boer, boerin en andere boerderijdieren. Ze is dikke maatjes met de postbode en helpt hem graag bij het bezorgen van de post.

Eerder Vandaag | 20:12 Iedereen klaar? Dansen maar!

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Kom Dans met Twirl We leren de Twirl. Een move waarbij je draait als een ballerina.

Eerder Vandaag | 19:00 Scooby-Doo en Raad de Clou

Aflevering 22 van 26 - Dansdame van disorde De beroemde danseres Maddie Ziegler wint met een wedstrijd een oude behekste dansstudio en ze vraagt haar vriendin Daphne Blake en haar mysterie oplossende vrienden om het gebouw te onderzoeken. Ze ontdekken al snel de geest van Madame Zobrinsky, de befaamde, oorspronkelijke eigenaar van de dansstudio. Heeft Maddie de dansvaardigheden om Shaggy en Scooby te leren dansen?

Eerder Vandaag | 16:23 Mia And Me

Seizoen 2 - Dansen met sterren Mia overtuigt Renzo en Mario ervan dat zij de enige is die op Saphir kan rijden. In Centopia gaan Mia, Mo, Yuko en Simo op zoek naar de Ster Eenhoorn, die een deel van Ono's kroon heeft.

Eerder Vandaag | 13:40 TwiniPop

Seizoen 1 - Aflevering 19 van 26 - De pompons - AVROTROS Twini is een klein meisje dat gek is op dansen. In het theater oefent ze met haar zus nieuwe dansjes, terwijl kleine broer Toni kattenkwaad uithaalt.

Eerder Vandaag | 13:40 Telekids Mini's: Sprookjesboomfeest

Seizoen 1 - Tafeltje dek je, ezeltje strek je Programma waarin kinderen samen met presentatrice Marike leuke activiteiten doen. Ze zingen en dansen, lezen sprookjes en kijken naar Sprookjesboomfilmpjes. En zo beleven ze samen een groot Sprookjesboomfeest!

Eerder Vandaag | 13:30 Liselotte

Seizoen 1 - Aflevering 30 van 52 - Liselotte wil dansen - EO Animatieserie over de koe Liselotte. Ze leeft op een boerderij, samen met de boer, boerin en andere boerderijdieren. Ze is dikke maatjes met de postbode en helpt hem graag bij het bezorgen van de post.

Eerder Vandaag | 09:04 Iedereen klaar? Dansen maar!

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Blije Bij Een kleverig verhaaltje over een stel blije bijen die met hun voeten in de honing vast komen te zitten. Ze zullen de "Sticky, sticky Feet" - beweging moeten leren als ze zichzelf ooit willen bevrijden.

Eerder Vandaag | 08:50 Iedereen K3

Seizoen 2 - Aflevering 10 van 13 - AVROTROS Hanne, Marthe en Klaasje nemen hun fans op sleeptouw met een mix van rubrieken en onderwerpen, die allemaal deel uitmaken van het K3-zijn: dansen, zingen, sporten, koken, fashion en knutselen. Ze krijgen ook heel wat bekende gezichten over de vloer die het drietal en het publiek laten kennismaken met een leuk aspect uit de showbizz. En natuurlijk sluit K3 het programma muzikaal af met een optreden, waarbij het publiek op de eerste rij kan meezingen en dansen.

Eerder Vandaag | 07:35 Liselotte

Seizoen 1 - Aflevering 30 van 52 - Liselotte wil dansen - EO Animatieserie over de koe Liselotte. Ze leeft op een boerderij, samen met de boer, boerin en andere boerderijdieren. Ze is dikke maatjes met de postbode en helpt hem graag bij het bezorgen van de post.