Dansen

Dansen op tv

In veel talentenjachten is dans te zien, zoals Dance Dance Dance, Superkids, Battle on the Dancefloor en So you think you can dance. Deze shows zijn te zien op RTL 5 en SBS 6. Bekende choreografen en juryleden zijn Dan Karaty en Timor Steffens. Ook in de uitzendingen van cultuurprogramma's op de NPO is aandacht voor dans op tv.

Dansen

Dance is een kunstvorm, bestaande uit doelbewust gekozen opeenvolgingen van de menselijke beweging. Deze beweging heeft esthetische en symbolische waarde, en wordt erkend als dans door performers en waarnemers binnen een bepaalde cultuur. Dansen kunnen worden gecategoriseerd en beschreven door hun choreografie, repertoire van de bewegingen, of door de historische periode of de plaats van oorsprong.


Dansen op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 13:45 Bol & Smik

Aflevering 41 van 219 - De tak van Smik - AVROTROS Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral omdat hij dol is op stofzuigen). Hij houdt van rekenen en lezen, naar sterren kijken en zijn tanden flossen. Hij is ook dol op zingen, dansen en pianospelen. Maar bouwen doet Bol het allerliefst. Hij heeft 55 projecten waar hij aan werkt, maar maakt ze nooit af. Het zijn eigenlijk zinloze uitvindingen. Smik is uitbundig en heeft altijd haast. Hij handelt eerst en denkt later. Af en toe maakt hij Bol helemaal gek. Hij is melodramatisch en opschepperig, maar kan heel goed verhalen vertellen en is een echte avonturier. Smik vindt het leuk om klein te zijn.

Morgen | 13:50 Bol & Smik

Aflevering 42 van 219 - Het toneelstuk - AVROTROS Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral omdat hij dol is op stofzuigen). Hij houdt van rekenen en lezen, naar sterren kijken en zijn tanden flossen. Hij is ook dol op zingen, dansen en pianospelen. Maar bouwen doet Bol het allerliefst. Hij heeft 55 projecten waar hij aan werkt, maar maakt ze nooit af. Het zijn eigenlijk zinloze uitvindingen. Smik is uitbundig en heeft altijd haast. Hij handelt eerst en denkt later. Af en toe maakt hij Bol helemaal gek. Hij is melodramatisch en opschepperig, maar kan heel goed verhalen vertellen en is een echte avonturier. Smik vindt het leuk om klein te zijn.

Overmorgen | 10:25 Dance Dance Dance

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 6 - Show 6 In Dance Dance Dance, gepresenteerd door Wendy van Dijk en Jandino Asporaat, trakteren elf BN'ers het publiek op spectaculaire dansmoves. We zien actrice Susan Visser met acteur Thomas Cammaert, Danny de Munk met zijn dochter Bo, zangeres Sharon Doorson met acteur Géza Weisz en zanger Vinchenzo met online content creator Nochtli Peralta Alvarez. Voor het eerst doet er ook een trio mee: Lisa, Shelley en Amy van OG3NE! Er wordt op hoog niveau gedanst, waarbij de populairste videoclips en onvergetelijke filmscenes aan bod komen. Naast de vertrouwde juryleden Timor Steffens en Igone de Jongh, is voormalig danser Jan Kooijman aan het team toegevoegd om de kandidaten te beoordelen. De deelnemers dansen niet alleen voor zichzelf en het publiek, maar ook voor een door henzelf gekozen goed doel.

Overmorgen | 14:05 The Great British Sewing Bee

Seizoen 5 - Aflevering 2 van 8 - MAX Joe Lycett begeleidt de negen overgebleven hobbykleermakers bij hun terugkeer naar het beroemdste naaiatelier van Groot-Brittannië, waar het kinderweek is. De kleertjes mogen dan klein zijn, het is een priegelwerk en dat is een enorme uitdaging. Om te testen hoe handig de deelnemers zijn, beginnen juryleden Patrick Grant en Esme Young de patroonopdracht met een kledingstuk dat bij geen enkel kind in de kast mag ontbreken, een hoodie. De opdracht is een venijnige combinatie van lastig te verwerken stretchstoffen, kleine patroondelen en worstelen met de meedogenloze overlockmachine die de stof tijdens het stikken afsnijdt. Vervolgens laten de deelnemers bij de metamorfose hun fantasie de vrije loop; van nepbontjassen maken ze fantasievolle beestenkostuums. Als laatste verwelkomt de Sewing Bee dansende minimodellen voor wie danskostuums op maat gemaakt worden. Deze moeten perfect passen, maar ook genoeg bewegingsvrijheid geven zodat de kinderen op de catwalk hun horlepiep, tarantella en Schotse dans kunnen laten zien. Wie danst de tango naar de top en wint Kledingstuk van de Week en wie struikelt en wordt de tweede die de deur van het Great British Sewing Bee-atelier achter zich moet dichttrekken?

Zo 5 juli 2020 | 06:15 Footloose IMDb: 5.9

05/07 - IMDB * 5.9 - Comedy, Footloose is een Amerikaanse muziek en komediefilm uit het jaar 2011. Deze productie is een remake van de eerste film Footloose uit 1984. De hoofdrollen worden vertolkt door Julianne Hough, Kenny Wormald en Dennis Quaid. ...

Footloose is een Amerikaanse muziek- en komediefilm uit het jaar 2011. Deze productie is een remake van de eerste film Footloose uit 1984. De hoofdrollen worden vertolkt door Julianne Hough, Kenny Wormald en Dennis Quaid. Tiener Ren MacCormack verhuist van de grote stad naar een klein dorp waar het leven heel anders blijkt dan hij is gewend. Zowel luide muziek als dansen is hier niet toegestaan vanwege het verongelukken van een groep jongeren na een avond stappen. Rens rebelse karakter leidt er al snel toe dat hij besluit de boel in zijn nieuwe woonplaats eens flink op stelten te zetten. Zijn liefde voor domineesdochter Ariel zorgt voor verdere verhitting van de gemoederen in deze besloten gemeenschap. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/footloose-2011

Zo 5 juli 2020 | 15:25 De Boeddhistische Blik: The Mountain Yogi

NCRV Het Tibetaanse boeddhisme kent veel verschijningen, maar de traditie van Milarepa spreekt wel het meest tot de verbeelding. Dit zijn de yogi's hoog in de Himalaya, die vaak jarenlang, onder barre omstandigheden en in totale afzondering, hun meditatie doen. Lama Govinda (Pooh, 1962) is zo'n kluizenaar, en we volgen hem wanneer hij na twintig jaar retreat zijn grot verlaat om zich onder de mensen te begeven. Documentairemaker Jaap Verhoeven is geraakt door de eenvoud en zorgeloosheid van lama Govinda, maar valt tijdens het draaien van dit portret ook van de ene in de andere verbazing. Zo blijkt lama Govinda erg te houden van dans en zang. Hij laat geen mogelijkheid onbenut om te dansen en te zingen met de dorpelingen uit de omgeving, die hem als een heilige vereren. Ook in zijn geboortedorp Pooh wordt hij op handen gedragen. Lama Govinda geeft letterlijk alles op om Milarepa's pad naar verlichting te volgen, en zo tot diepe levensinzichten te komen. Lama Govinda zingt door het weidse en hoge berglandschap wanneer we terugkeren naar zijn berghut voor zijn volgende retreat. Daar aangekomen vertelt hij hoe hij de winters overleeft en over zijn inspiratie om dit moeilijke pad te volgen. De ontmoeting met hem roept voor westerlingen veel vragen op, niet alleen over hem, maar ook over ons eigen leven, dat immers gebaseerd is op het bereiken van sociaal, financieel en fysiek comfort, juist al die dingen die lama Govinda achter zich liet. Maar wat zocht hij dan? Wat is het resultaat van al die jaren beoefening? En wat kunnen wij daarvan leren en begrijpen? Een prachtige documentaire over een verdwijnende traditie.

Ma 6 juli 2020 | 10:35 TwiniPop

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 26 - Het bankje - AVROTROS Twini is een klein meisje dat gek is op dansen. In het theater oefent ze met haar zus nieuwe dansjes, terwijl kleine broer Toni kattenkwaad uithaalt.

Dansen op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 08:36 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 41 van 52 - Dansfeest - KRO-NCRV Pim heeft een dansfeest georganiseerd. Kees en Pastei komen ook. Maar Pom vindt een dansfeest helemaal geen goed idee, want hij kan niet dansen! Pim probeert het hem te leren, maar het lukt niet. Als het feest begint is Kees de discjockey. Hij draait allerlei verschillende muziek en Pastei leert Pim en Pom allerlei verschillende dansen. Van reggae tot disco. Pom doet ijverig mee, maar als hij klassieke muziek hoort, wordt hij helemaal blij en danst een prachtig ballet. Zo geniet iedereen van zijn eigen muziek en danst op zijn eigen manier.

Vandaag | 09:05 Iedereen klaar? Dansen maar!

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Boem Klap Pow! We leren de Boem Klap Pow move. Een dans speciaal voor superhelden.

Vandaag | 10:03 Bubble Guppies

Seizoen 3 - Aflevering 7 - De balletvoorstelling Spring! Pirouette! Plié! Ballet is heel populair in Bubbeldam. Molly en de andere guppies willen leren hoe ze al dansend een verhaal kunnen vertellen. Ze moeten veel oefenen, maar dan dansen ze de sterren van de hemel!

Vandaag | 12:50 Sadie Sparks

Best friends forever / Monster uitwisseling Sadie wil graag meedansen in de video die ze gaan maken voor de Whatevs, maar om dat te doen moet ze eerst Val overhalen. / Sadie stelt voor aan het Wachtermonster om een dagje vrij te nemen.

Vandaag | 13:45 Telekids Mini's: Sprookjesboomfeest

Assepoester Programma waarin kinderen samen met presentatrice Marike leuke activiteiten doen. Ze zingen en dansen, lezen sprookjes en kijken naar Sprookjesboomfilmpjes. En zo beleven ze samen een groot Sprookjesboomfeest!

Vandaag | 20:13 Iedereen klaar? Dansen maar!

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Wat is mijn Jam? Met een opbeurend verhaal over een kind dat er gewoon bij wil horen volgt een reis van zelfontdekking die de gemeenschap samenbrengt op het ritme van de muziek.

Morgen | 00:41 LoliRock

Dansen? Gramorr, Mephisto, en Praxina proberen de grote tovenares Morgaine te grazen te nemen en dan gelijk de drie prinsessen erbij. Dan blijkt dat het slimme plannetje misschien toch niet zo goed werkt.

Morgen | 05:14 Telekids Mini's: Sprookjesboomfeest

Het ganzenhoedstertje Programma waarin kinderen samen met presentatrice Marike leuke activiteiten doen. Ze zingen en dansen, lezen sprookjes en kijken naar Sprookjesboomfilmpjes. En zo beleven ze samen een groot Sprookjesboomfeest!

Morgen | 06:30 Dallas Cowboys Cheerleaders: Making the Team

Seizoen 13 - Aflevering 5 - Getting The DCC Look De dames leren eruit te zien en te dansen als een DCC.

Morgen | 09:06 Iedereen klaar? Dansen maar!

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Kom Dans met Twirl We leren de Twirl. Een move waarbij je draait als een ballerina.

Morgen | 11:10 Peppa Pig

Seizoen 1 - Aflevering 31 - Balletles Peppa gaat naar haar eerste balletles en ze ziet haar vriendjes daar. Ze besluit om Mama Big en Papa Big te leren dansen, maar ze ontdekt dat die hun eigen dansbewegingen hebben.

Morgen | 13:42 Telekids Mini's: Sprookjesboomfeest

Hans en Grietje Programma waarin kinderen samen met presentatrice Marike leuke activiteiten doen. Ze zingen en dansen, lezen sprookjes en kijken naar Sprookjesboomfilmpjes. En zo beleven ze samen een groot Sprookjesboomfeest!

Morgen | 19:55 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 49 - De Stroomstroring Peppa en George zijn lekker aan het dansen, als ineens de stroom uitvalt. Ze komen erachter dat ze heel veel dingen doen en leuk vinden die elektriciteit kosten. Maar wat doe je als je geen stroom hebt? Gelukkig krijgt Peppa een geweldig idee!

Morgen | 20:14 Iedereen klaar? Dansen maar!

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Dansen maar Oma Freeze en Twirl leren de dansmove 'Het Dak Eraf'! Het 'Kids Team' laat hen samen met een coole oma zien hoe de danspas gaat!

Overmorgen | 05:10 Telekids Mini's: Sprookjesboomfeest

De Indische waterlelies Programma waarin kinderen samen met presentatrice Marike leuke activiteiten doen. Ze zingen en dansen, lezen sprookjes en kijken naar Sprookjesboomfilmpjes. En zo beleven ze samen een groot Sprookjesboomfeest!

Overmorgen | 13:28 Top Wing

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Het Lentefestival / De dansende narcissen Het is lente en dat betekent dat Sandy Ooievaar opnieuw een ei komt brengen. Als ze het ei tenminste niet verliest. // De Dansende narcissen bloeien alleen in de lente. Kolonel Kalkoen neemt zijn Koentjes mee om ze van dichtbij te gaan bekijken.

Overmorgen | 15:47 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 41 van 52 - Dansfeest - KRO-NCRV Pim heeft een dansfeest georganiseerd. Kees en Pastei komen ook. Maar Pom vindt een dansfeest helemaal geen goed idee, want hij kan niet dansen! Pim probeert het hem te leren, maar het lukt niet. Als het feest begint is Kees de discjockey. Hij draait allerlei verschillende muziek en Pastei leert Pim en Pom allerlei verschillende dansen. Van reggae tot disco. Pom doet ijverig mee, maar als hij klassieke muziek hoort, wordt hij helemaal blij en danst een prachtig ballet. Zo geniet iedereen van zijn eigen muziek en danst op zijn eigen manier.

Overmorgen | 20:14 Iedereen klaar? Dansen maar!

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Blije Bij Een kleverig verhaaltje over een stel blije bijen die met hun voeten in de honing vast komen te zitten. Ze zullen de "Sticky, sticky Feet" - beweging moeten leren als ze zichzelf ooit willen bevrijden.

Overmorgen | 22:16 Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir

Angstegaal De populaire zangeres Clara Nachtegaal wordt door Havikmot geakumeerd tot Angstegaal. Om haar te verslaan moeten Adrien en Marinette blijven dansen, zingen en rijmen.

Overmorgen | 23:50 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 41 van 52 - Dansfeest - KRO-NCRV Pim heeft een dansfeest georganiseerd. Kees en Pastei komen ook. Maar Pom vindt een dansfeest helemaal geen goed idee, want hij kan niet dansen! Pim probeert het hem te leren, maar het lukt niet. Als het feest begint is Kees de discjockey. Hij draait allerlei verschillende muziek en Pastei leert Pim en Pom allerlei verschillende dansen. Van reggae tot disco. Pom doet ijverig mee, maar als hij klassieke muziek hoort, wordt hij helemaal blij en danst een prachtig ballet. Zo geniet iedereen van zijn eigen muziek en danst op zijn eigen manier.

Zo 5 juli 2020 | 05:10 Telekids Mini's: Sprookjesboomfeest

Het kabouterdorp Programma waarin kinderen samen met presentatrice Marike leuke activiteiten doen. Ze zingen en dansen, lezen sprookjes en kijken naar Sprookjesboomfilmpjes. En zo beleven ze samen een groot Sprookjesboomfeest!

Zo 5 juli 2020 | 05:23 Abby Hatcher

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Mini pelikaan Menno / Tappen met Mo en Bo Mini Menno ziet kleine pelikanen en wil graag dichterbij. Vermomd als pelikaan lukt dat, maar moeder pelikaan laat hem niet meer gaan. // Mo en Bo vinden tapschoenen en gaan dansen op zolder. Daardoor begint alles te trillen.

Zo 5 juli 2020 | 05:30 VICE: Fighting Changes

Seizoen 1 - Aflevering 8 van 10 VICE zit eerste rang in Senegal en maakt kennis met 'laamb', een kruising tussen worstelen en dansen. Shane Smith kijkt naar stijgende zeespiegels in de Malediven.

Zo 5 juli 2020 | 05:48 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 41 van 52 - Dansfeest - KRO-NCRV Pim heeft een dansfeest georganiseerd. Kees en Pastei komen ook. Maar Pom vindt een dansfeest helemaal geen goed idee, want hij kan niet dansen! Pim probeert het hem te leren, maar het lukt niet. Als het feest begint is Kees de discjockey. Hij draait allerlei verschillende muziek en Pastei leert Pim en Pom allerlei verschillende dansen. Van reggae tot disco. Pom doet ijverig mee, maar als hij klassieke muziek hoort, wordt hij helemaal blij en danst een prachtig ballet. Zo geniet iedereen van zijn eigen muziek en danst op zijn eigen manier.

Zo 5 juli 2020 | 08:09 Fairly Odd Parents

Seizoen 9 - Aflevering 149 - Vals Verleden Cosmo en Wanda vieren hun 10.000-jarig jubileum als feeënpeetouders. Als uitje bezoeken ze met Timmy een aantal peetkinderen uit het verleden. Maar als Timmy per ongeluk het verleden veranderd zijn de poppen aan het dansen.

Zo 5 juli 2020 | 09:40 Alvin en de Chipmunks 2

05/07 - Comedy, Dave wil de drie succesvolle eekhoorns Alvin, Simon, en Theodore naar school sturen. Wat Dave niet weet, is dat de drie eekhoorns zich naast de mensen niet thuis voelen. Ondertussen wordt Ian vrijgelaten uit de gevangenis en is op ...

Dave wil de drie succesvolle eekhoorns Alvin, Simon, en Theodore naar school sturen. Wat Dave niet weet, is dat de drie eekhoorns zich naast de mensen niet thuis voelen. Ondertussen wordt Ian vrijgelaten uit de gevangenis en is op zoek naar dieren die goed kunnen zingen en dansen. Hij vindt drie Chipettes en kan niet wachten om hen beroemd te maken en zo wraak te nemen op de drie eekhoorns.

Zo 5 juli 2020 | 11:46 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 41 van 52 - Dansfeest - KRO-NCRV Pim heeft een dansfeest georganiseerd. Kees en Pastei komen ook. Maar Pom vindt een dansfeest helemaal geen goed idee, want hij kan niet dansen! Pim probeert het hem te leren, maar het lukt niet. Als het feest begint is Kees de discjockey. Hij draait allerlei verschillende muziek en Pastei leert Pim en Pom allerlei verschillende dansen. Van reggae tot disco. Pom doet ijverig mee, maar als hij klassieke muziek hoort, wordt hij helemaal blij en danst een prachtig ballet. Zo geniet iedereen van zijn eigen muziek en danst op zijn eigen manier.

Zo 5 juli 2020 | 18:05 Top Wing

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Rhonda's familiereünie Het is weer tijd voor Rhonda's familiereünie. Rhonda's familie is dol op groenterollen. En op dansen. Maar of de strandtent daarop berekend is?

Zo 5 juli 2020 | 20:14 Iedereen klaar? Dansen maar!

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Diep in de Zee Een boeiend verhaal over ontdekkingsreizigers en het moois dat ze zien tijdens een avontuur diep in de zee.

Zo 5 juli 2020 | 20:55 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 41 van 52 - Dansfeest - KRO-NCRV Pim heeft een dansfeest georganiseerd. Kees en Pastei komen ook. Maar Pom vindt een dansfeest helemaal geen goed idee, want hij kan niet dansen! Pim probeert het hem te leren, maar het lukt niet. Als het feest begint is Kees de discjockey. Hij draait allerlei verschillende muziek en Pastei leert Pim en Pom allerlei verschillende dansen. Van reggae tot disco. Pom doet ijverig mee, maar als hij klassieke muziek hoort, wordt hij helemaal blij en danst een prachtig ballet. Zo geniet iedereen van zijn eigen muziek en danst op zijn eigen manier.

Zo 5 juli 2020 | 21:53 Top Wing

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Het Lentefestival / De dansende narcissen Het is lente en dat betekent dat Sandy Ooievaar opnieuw een ei komt brengen. Als ze het ei tenminste niet verliest. // De Dansende narcissen bloeien alleen in de lente. Kolonel Kalkoen neemt zijn Koentjes mee om ze van dichtbij te gaan bekijken.

Ma 6 juli 2020 | 02:35 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 41 van 52 - Dansfeest - KRO-NCRV Pim heeft een dansfeest georganiseerd. Kees en Pastei komen ook. Maar Pom vindt een dansfeest helemaal geen goed idee, want hij kan niet dansen! Pim probeert het hem te leren, maar het lukt niet. Als het feest begint is Kees de discjockey. Hij draait allerlei verschillende muziek en Pastei leert Pim en Pom allerlei verschillende dansen. Van reggae tot disco. Pom doet ijverig mee, maar als hij klassieke muziek hoort, wordt hij helemaal blij en danst een prachtig ballet. Zo geniet iedereen van zijn eigen muziek en danst op zijn eigen manier.

Ma 6 juli 2020 | 05:10 Telekids Mini's: Sprookjesboomfeest

De kikkerkoning Programma waarin kinderen samen met presentatrice Marike leuke activiteiten doen. Ze zingen en dansen, lezen sprookjes en kijken naar Sprookjesboomfilmpjes. En zo beleven ze samen een groot Sprookjesboomfeest!

Ma 6 juli 2020 | 08:44 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 41 van 52 - Dansfeest - KRO-NCRV Pim heeft een dansfeest georganiseerd. Kees en Pastei komen ook. Maar Pom vindt een dansfeest helemaal geen goed idee, want hij kan niet dansen! Pim probeert het hem te leren, maar het lukt niet. Als het feest begint is Kees de discjockey. Hij draait allerlei verschillende muziek en Pastei leert Pim en Pom allerlei verschillende dansen. Van reggae tot disco. Pom doet ijverig mee, maar als hij klassieke muziek hoort, wordt hij helemaal blij en danst een prachtig ballet. Zo geniet iedereen van zijn eigen muziek en danst op zijn eigen manier.

Ma 6 juli 2020 | 09:07 Iedereen klaar? Dansen maar!

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Op het Toneel Freeze en Twirl hebben hun eerste publieke optreden.

Ma 6 juli 2020 | 13:28 Top Wing

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Gedoe met de geiten / Rhonda's familiereünie Tina wil een dagje met haar vader gaan klimmen en vraagt of Swift op haar neefjes en nichtjes kan passen. // Het is weer tijd voor Rhonda's familiereünie. Haar familie is dol op groenterollen. En op dansen. Maar of de strandtent daarop berekend is?

Ma 6 juli 2020 | 13:50 Telekids Mini's: Sprookjesboomfeest

Klein Duimpje Programma waarin kinderen samen met presentatrice Marike leuke activiteiten doen. Ze zingen en dansen, lezen sprookjes en kijken naar Sprookjesboomfilmpjes. En zo beleven ze samen een groot Sprookjesboomfeest!

Ma 6 juli 2020 | 14:59 Peppa Pig

Seizoen 1 - Aflevering 31 - Balletles Peppa gaat naar haar eerste balletles en ze ziet haar vriendjes daar. Ze besluit om Mama Big en Papa Big te leren dansen, maar ze ontdekt dat die hun eigen dansbewegingen hebben.

Ma 6 juli 2020 | 19:52 De Ludwigs

Seizoen 2 - Aflevering 6 - 206 - De Rattenvanger De rattenverdelger is de enige nog mogelijke verdachte van de diefstal, maar waar is hij gebleven? Anoosha en Daniel dansen samen de sterren van de hemel.

Ma 6 juli 2020 | 20:14 Iedereen klaar? Dansen maar!

Seizoen 1 - Aflevering 5 - De Ruimte Een verhaal vol zwaartekracht en een ruimtemissie naar de zompige planeet Marshmallow.

Ma 6 juli 2020 | 21:53 Top Wing

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Gedoe met de geiten / Rhonda's familiereünie Tina wil een dagje met haar vader gaan klimmen en vraagt of Swift op haar neefjes en nichtjes kan passen. // Het is weer tijd voor Rhonda's familiereünie. Haar familie is dol op groenterollen. En op dansen. Maar of de strandtent daarop berekend is?

Di 7 juli 2020 | 05:10 Telekids Mini's: Sprookjesboomfeest

De kleine zeemeermin Programma waarin kinderen samen met presentatrice Marike leuke activiteiten doen. Ze zingen en dansen, lezen sprookjes en kijken naar Sprookjesboomfilmpjes. En zo beleven ze samen een groot Sprookjesboomfeest!

Di 7 juli 2020 | 08:35 Fergie, de kleine grijze tractor en de dansende geit

Muzikale komedie van Peder Hamdahl Næss

 Meer

Dansen gemist

Eerder Vandaag | 06:00 Two Lutes with Grace

De luit in focus: geen betere gelegenheid om 15de-eeuwse muziek voor luitduo en sopraan te ontkurken. Gewapend met hun plectra laten de drie populaire dansen, chansons en cantus firmi uit het Bourgondische repertoire herleven: de echo van een populaire muziekpraktijk uit de tijd van het machtige huis Valois.