Je vindt hier de programma's van Dader op tv We hebben de volgende programma's voor Dader Killer In Plain Sight: Serie, Terrified to death (Robert Spangler) Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was. Killer In Plain Sight: Serie, A crazed killer (Mark Winger) Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan. It Takes A Killer: Misdaad, Seizoen 1 Aflevering 4 An Ex Attacks Een onderzoek naar de beruchtste moordzaken ter wereld en de psyche en. Killer In Plain Sight: Serie, Bedtime murder (Michael Culley) Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan. Killer In Plain Sight: Serie, Luxury, jealousy and murder (Narcy Novack) Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij. Killer In Plain Sight: Serie, Murder in the cabin (Amy Bosley) Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan. Lone Star Justice: Serie, Seizoen 1 Aflevering 1 She Had Everything Amanda Anderson wordt dood aangetroffen door haar jongere broer.. Killer In Plain Sight: Serie, Late night killer (Warren Mackey) Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan. Killer In Plain Sight: Serie, Family night nightmare (William Gray) Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was. CSI: Miami: Serie, Rest in pieces Een seriemoordenaar maakt opnieuw een slachtoffer. Tijdens het onderzoek naar de dader komt.

Dader op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 23:45 Betrapt!

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 6 In Betrapt! helpen Thijs Zeeman en Jens Olde Kalter mensen die slachtoffer zijn van een wandaad. Dankzij de vele beveiligingscamera's hebben de slachtoffers steeds vaker bewijs in handen. Met behulp van deze beelden proberen ze de daders op te sporen en voor gerechtigheid te zorgen. Wanneer de politie de slachtoffers niet verder kan helpen, schieten Thijs en Jens te hulp. In deze aflevering: een reparatie aan je mobiel moet natuurlijk wel netjes afgerekend worden. Wegrennen zonder af te rekenen is geen optie, zeker niet als er camera's aanwezig zijn die je duidelijk in beeld hebben. Fietsendiefstal veroorzaakt veel ergernis. De daders komen er meestal mee weg. Maar als er beelden opduiken met het kenteken van één van de vermoedelijke daders, wordt het spoor te concreet om te negeren...

Morgen | 00:16 Cobra 11

Lackschäden Semir en Alex bevinden zich in het gerechtsgebouw als er plotseling schoten vallen. De dader vlucht, maar Semir en Alex weten hem te pakken. Ze willen van hem weten hoe hij een wapen in de streng beveiligde rechtszaal kon binnensmokkelen. Het pistool blijkt met een speciale verf behandeld te zijn, waardoor het onzichtbaar is voor scanners. De crimineel eist zijn vrijlating, anders zal zijn compagnon de verf verkopen aan de hoogstbiedende terroristen.

Dader op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 06:24 Killer In Plain Sight

Terrified to death (Robert Spangler) Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Vandaag | 06:45 Killer In Plain Sight

A crazed killer (Mark Winger) Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Vandaag | 06:50 It Takes A Killer

Seizoen 1 - Aflevering 4 - An Ex Attacks Een onderzoek naar de beruchtste moordzaken ter wereld en de psyche en motieven van de daders. Experts van FBI en Scotland Yard en vooraanstaande moordrechercheurs werpen nieuw licht op de sporen die op de plaats delict zijn aangetroffen.

Vandaag | 07:05 Killer In Plain Sight

Bedtime murder (Michael Culley) Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Vandaag | 07:26 Killer In Plain Sight

Luxury, jealousy and murder (Narcy Novack) Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Vandaag | 07:46 Killer In Plain Sight

Murder in the cabin (Amy Bosley) Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Vandaag | 07:50 Lone Star Justice

Seizoen 1 - Aflevering 1 - She Had Everything Amanda Anderson wordt dood aangetroffen door haar jongere broer. Rechercheurs ondervragen vrienden en familie en uiteindelijk leidt microscopisch bewijsmateriaal naar de dader.

Vandaag | 08:07 Killer In Plain Sight

Late night killer (Warren Mackey) Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Vandaag | 08:27 Killer In Plain Sight

Family night nightmare (William Gray) Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Vandaag | 12:56 CSI: Miami

Rest in pieces Een seriemoordenaar maakt opnieuw een slachtoffer. Tijdens het onderzoek naar de dader komt Horatio uit bij de familie van de vermeende moordenaar. Het is nog maar de vraag of hij medewerking van hen kan verwachten.

Vandaag | 13:00 Criminal Minds

Seizoen 12 - In the Dark Het team begeeft zich naar Burlington, een stadje in de staat Vermont waar er op korte tijd een opvallend hoog aantal moorden is gepleegd. Hoewel de slachtoffers telkens op een verschillende manier om het leven zijn gebracht, vermoedt het team dat de moorden het werk zijn van één en dezelfde dader. Reid krijgt het ondertussen steeds moeilijker in de gevangenis.

Vandaag | 17:25 It Takes A Killer

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Of Disbelief & Death De beruchtste moorden van de wereld worden onderzocht aan de hand van de gedachten en de motieven van de daders. Experts van de FBI, Scotland Yard en de beste rechercheurs bekijken bewijsmateriaal van de plaatsen delict.

Vandaag | 18:15 Animal Cops Philadelphia

Seizoen 12 - Aflevering 13 - Horse Rescue De inspecteurs van de PSPCA treffen een dood paard en andere dieren in erbarmelijke omstandigheden aan op een boerderij in Pennsylvania. Hopelijk kunnen de daders worden berecht.

Vandaag | 18:45 It Takes A Killer

Seizoen 1 - Aflevering 4 - An Ex Attacks Een onderzoek naar de beruchtste moordzaken ter wereld en de psyche en motieven van de daders. Experts van FBI en Scotland Yard en vooraanstaande moordrechercheurs werpen nieuw licht op de sporen die op de plaats delict zijn aangetroffen.

Vandaag | 20:35 Se7en IMDb: 8.6

IMDB * 8.6 - Film, De New Yorkse politiedetective Somerset moet nog zeven dagen werken alvorens hij met pensioen gaat. Hij heeft dus nog precies zeven dagen om zijn enthousiaste, maar onervaren opvolger David Mills op te leiden. Samen ontdekken ze ...

De New Yorkse politiedetective Somerset moet nog zeven dagen werken alvorens hij met pensioen gaat. Hij heeft dus nog precies zeven dagen om zijn enthousiaste, maar onervaren opvolger David Mills op te leiden. Samen ontdekken ze het spoor van een seriemoordenaar. Bij elke nieuwe moord laat die een souvenir achter. Hij kiest zijn slachtoffers willekeurig en de methode waarop hij ze vermoord is telkens anders. Elke moord heeft te maken met de zeven hoofdzonden: vraatzucht, hebzucht, lust, trots, jaloezie, luiheid en woede. Somerset gebruikt zijn connecties om de lijst van verdachten in te korten. Wanneer de agenten de vermoedelijke dader willen arresteren, kan hij echter ontsnappen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/se7en

Morgen | 01:50 Boarding School

Morgen - Film, De twaalfjarige Jacob wordt geplaagd door nachtmerries van zijn overleden oma, die hem dwingt dingen tegen zijn zin te doen. Hierop sturen zijn neurotische moeder en stiefvader hem naar een kostschool voor 'bijzondere kinderen'. Op ...

De twaalfjarige Jacob wordt geplaagd door nachtmerries van zijn overleden oma, die hem dwingt dingen tegen zijn zin te doen. Hierop sturen zijn neurotische moeder en stiefvader hem naar een kostschool voor 'bijzondere kinderen'. Op deze kostschool uit de hel hebben alle kinderen een bepaalde afwijking, maar de berekenende Jacob ontdekt dat er met de leraren ook veel mis is. Wanneer er een dodelijk slachtoffer valt, zijn er verdachten te over. En wanneer het dodental stijgt, merkt Jacob dat er meer dan één dader is.

Morgen | 05:10 Lone Star Justice

Seizoen 1 - Aflevering 1 - She Had Everything Amanda Anderson wordt dood aangetroffen door haar jongere broer. Rechercheurs ondervragen vrienden en familie en uiteindelijk leidt microscopisch bewijsmateriaal naar de dader.

Morgen | 05:16 Killer In Plain Sight

Bedtime murder (Michael Culley) Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Morgen | 05:30 It Takes A Killer

Seizoen 1 - Aflevering 18 - The Bladerunner De beruchtste moorden van de wereld worden onderzocht aan de hand van de gedachten en de motieven van de daders. Experts van de FBI, Scotland Yard en de beste rechercheurs bekijken bewijsmateriaal van de plaatsen delict.

Morgen | 05:37 Killer In Plain Sight

Luxury, jealousy and murder (Narcy Novack) Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Morgen | 05:57 Killer In Plain Sight

Murder in the cabin (Amy Bosley) Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Morgen | 06:18 Killer In Plain Sight

Late night killer (Warren Mackey) Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Morgen | 06:38 Killer In Plain Sight

Family night nightmare (William Gray) Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Morgen | 07:50 Impact of Murder

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Any Other Day In Nebraska doet de politie onderzoek naar de moord op Shirlee Sherman en Thomas Hunter. Rechercheurs speuren jarenlang naar de dader, die ondertussen opnieuw een moord pleegt.

Morgen | 08:10 A Vigilante

Morgen - Film, Genadeloos onderneemt Sadie (Olivia Wilde) actie tegen daders van huiselijk geweld en zorgt ze ervoor dat ze hun les leren. Omdat ze uit eenzelfde situatie komt, zet ze zich nu in om andere slachtoffers die geen uitweg meer zien te ...

Genadeloos onderneemt Sadie (Olivia Wilde) actie tegen daders van huiselijk geweld en zorgt ze ervoor dat ze hun les leren. Omdat ze uit eenzelfde situatie komt, zet ze zich nu in om andere slachtoffers die geen uitweg meer zien te helpen. Ze verliest haar missie nooit uit het oog, maar moet intussen ook haar eigen man opsporen en vermoorden om echt vrij te kunnen zijn.

Morgen | 08:21 CSI: Miami

Rest in pieces Een seriemoordenaar maakt opnieuw een slachtoffer. Tijdens het onderzoek naar de dader komt Horatio uit bij de familie van de vermeende moordenaar. Het is nog maar de vraag of hij medewerking van hen kan verwachten.

Morgen | 11:47 Crime Scene Investigation

Karma to burn De kleindochter van D.B. Russell is ontvoerd. Onder leiding van Russell zet het team alles op alles om de dader te identificeren en haar terug te vinden.

Morgen | 13:55 Wat Beren Leren

Aflevering 61 van 148 - Broodje van Tabes De beren gaan lunchen bij boswachter Tabes. Daar worden ze overvallen door een mysterie. Tabes schiet direct in de detective-modus en gaat op zoek naar de dader!

Morgen | 15:10 Father Brown

Seizoen 4 - The mask of the demon In Castle Hellion worden de opnames gemaakt van de B-horrorfilm 'Demon bridges', in een regie van Vivian Wolsey. Mrs. McCarthy vindt het ongepast dat een film van bedenkelijk allooi in Kembleford opgenomen wordt, maar wanneer blijkt dat filmster Rex Bishop deel uitmaakt van de cast, is er geen vuiltje meer aan de lucht. De volgende dag wordt regisseur Vivian Wolsey dood aangetroffen op de set. Father Brown gaat op zoek naar de dader en stelt zich meteen de vraag waarom een bekend acteur als Rex in dit soort films meespeelt.

Morgen | 17:10 NCIS

Seizoen 10 - Aflevering 9 - Devil's Trifecta Tobias Fornell wordt het slachtoffer van een moordaanslag die hij ternauwernood overleeft. Gibbs gaat samen met Fornell op zoek naar de dader. Ze ontdekken tot hun grote verbazing dat Diane iets met de zaak te maken heeft.

Morgen | 18:05 A Time to Kill IMDb: 7.5

Morgen - IMDB * 7.5 - Film, In het plaatsje Canton, Mississippi wordt de tienjarige Afro Amerikaanse Tonya door twee rednecks verkracht, mishandeld en voor dood achtergelaten. De daders worden opgepakt, maar haar vader Carl Lee heeft er geen ...

In het plaatsje Canton, Mississippi wordt de tienjarige Afro-Amerikaanse Tonya door twee rednecks verkracht, mishandeld en voor dood achtergelaten. De daders worden opgepakt, maar haar vader Carl Lee heeft er geen vertrouwen in dat de mannen daadwerkelijk gestraft zullen worden. Hij neemt het recht in eigen hand en schiet de twee dood op de eerste dag van hun proces. Voor zijn eigen rechtszaak roept hij de hulp in van de jonge advocaat Jake Brigance. Jake neemt de verdediging van Carl Lee op zich, maar komt er al snel achter dat dit niet zonder gevolgen blijft. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/a-time-to-kill

Morgen | 18:15 It Takes A Killer

Seizoen 1 - Aflevering 23 - Murder for Millions De beruchtste moorden van de wereld worden onderzocht aan de hand van de gedachten en de motieven van de daders. Experts van de FBI, Scotland Yard en de beste rechercheurs bekijken bewijsmateriaal van de plaatsen delict.

Morgen | 18:45 It Takes A Killer

Seizoen 1 - Aflevering 24 - Author of Death De beruchtste moorden van de wereld worden onderzocht aan de hand van de gedachten en de motieven van de daders. Experts van de FBI, Scotland Yard en de beste rechercheurs bekijken bewijsmateriaal van de plaatsen delict.

Morgen | 19:56 Het Mysterie Van...

Assepoester (1) Avontuurlijk kinderprogramma waarin bekende sprookjes de basis vormen voor spannende mysteries. Van de sprookjes van 1001 nacht tot Hans en Grietje via Klaas Vaak en Doornroosje: overal beleeft sprookjesspeurder Iris de spannendste avonturen en weet ze, samen met Milo en zijn vader Andor, de dader te ontmaskeren.

Morgen | 20:00 Flikken Maastricht

Seizoen 13 - Aflevering 1 van 13 - Dope Sucks - AVROTROS Een vrouw komt aangifte doen van de ontvoering van haar kind door Maastrichtse drugshandelaren. Al gauw blijkt er veel meer achter de aangifte te zitten en zijn slachtoffer en daders niet meer uit elkaar te houden. Romeo en Marion krijgen met een vermissing te maken. Een alcoholistische vrouw is verdwenen nadat ze haar huis is uitgezet.

Morgen | 20:01 De middelste van 7

Een mysterieuze beroving Als Tom's Aas en Beet wordt beroofd, stellen de Diaz-kinderen alles in het werk om de dader te vinden.

Morgen | 20:04 Het Mysterie Van...

Assepoester (2) Avontuurlijk kinderprogramma waarin bekende sprookjes de basis vormen voor spannende mysteries. Van de sprookjes van 1001 nacht tot Hans en Grietje via Klaas Vaak en Doornroosje: overal beleeft sprookjesspeurder Iris de spannendste avonturen en weet ze, samen met Milo en zijn vader Andor, de dader te ontmaskeren.

Morgen | 20:05 Homicide Hunter

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Dead Man Falling Als een gezin van vier personen gewelddadig wordt vermoord, gaat er schokgolf door Colorado Springs. De politie denkt aan een willekeurige moord, maar dan blijkt er een verband te bestaan tussen dader en slachtoffers.

Morgen | 20:12 Het Mysterie Van...

Assepoester (3) Avontuurlijk kinderprogramma waarin bekende sprookjes de basis vormen voor spannende mysteries. Van de sprookjes van 1001 nacht tot Hans en Grietje via Klaas Vaak en Doornroosje: overal beleeft sprookjesspeurder Iris de spannendste avonturen en weet ze, samen met Milo en zijn vader Andor, de dader te ontmaskeren.

Morgen | 21:00 American Nightmare

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Watch Your Back Wanneer de jonge moeder Danielle Jennings in haar appartement wordt gewurgd, denkt de politie dat ze de dader kende. Maar een getuige komt met een belangrijke aanwijzing.

Morgen | 22:55 It Takes A Killer

Seizoen 1 - Aflevering 23 - Murder for Millions De beruchtste moorden van de wereld worden onderzocht aan de hand van de gedachten en de motieven van de daders. Experts van de FBI, Scotland Yard en de beste rechercheurs bekijken bewijsmateriaal van de plaatsen delict.

Morgen | 23:25 It Takes A Killer

Seizoen 1 - Aflevering 24 - Author of Death De beruchtste moorden van de wereld worden onderzocht aan de hand van de gedachten en de motieven van de daders. Experts van de FBI, Scotland Yard en de beste rechercheurs bekijken bewijsmateriaal van de plaatsen delict.

Overmorgen | 00:17 Killer In Plain Sight

Love triangle of evil (Hetzel & Bloss) Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Overmorgen | 00:45 Flikken Maastricht

Seizoen 13 - Aflevering 1 van 13 - Dope Sucks - AVROTROS Een vrouw komt aangifte doen van de ontvoering van haar kind door Maastrichtse drugshandelaren. Al gauw blijkt er veel meer achter de aangifte te zitten en zijn slachtoffer en daders niet meer uit elkaar te houden. Romeo en Marion krijgen met een vermissing te maken. Een alcoholistische vrouw is verdwenen nadat ze haar huis is uitgezet.

Overmorgen | 00:45 Se7en IMDb: 8.6

Overmorgen - IMDB * 8.6 - Film, De New Yorkse politiedetective Somerset moet nog zeven dagen werken alvorens hij met pensioen gaat. Hij heeft dus nog precies zeven dagen om zijn enthousiaste, maar onervaren opvolger David Mills op te leiden. Samen ...

De New Yorkse politiedetective Somerset moet nog zeven dagen werken alvorens hij met pensioen gaat. Hij heeft dus nog precies zeven dagen om zijn enthousiaste, maar onervaren opvolger David Mills op te leiden. Samen ontdekken ze het spoor van een seriemoordenaar. Bij elke nieuwe moord laat die een souvenir achter. Hij kiest zijn slachtoffers willekeurig en de methode waarop hij ze vermoord is telkens anders. Elke moord heeft te maken met de zeven hoofdzonden: vraatzucht, hebzucht, lust, trots, jaloezie, luiheid en woede. Somerset gebruikt zijn connecties om de lijst van verdachten in te korten. Wanneer de agenten de vermoedelijke dader willen arresteren, kan hij echter ontsnappen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/se7en

Overmorgen | 04:20 Killer In Plain Sight

Luxury, jealousy and murder (Narcy Novack) Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Overmorgen | 04:30 Killer In Plain Sight

Murder in the cabin (Amy Bosley) Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Overmorgen | 04:40 Killer In Plain Sight

Late night killer (Warren Mackey) Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

 Meer