Je vindt hier de programma's van Criminaliteit op tv We hebben de volgende programma's voor Criminaliteit Killer In Plain Sight: Recht & Criminaliteit. Killer In Plain Sight: Recht & Criminaliteit. Killer In Plain Sight: Morgen - Recht & Criminaliteit. Alex Hugo: Morgen - Misdaadserie, 'Sur la route.' (s 3/ep 2) Een tiener in Lusagne raakt gewond bij de gewapende overval van een. Olivia: Overmorgen - Animatiereeks, Seizoen 2 Aflevering 14 Britse animatieserie. Olivia en haar superteam. Nadat Olivia en. Nightmare in Suburbia: Overmorgen - Recht & Criminaliteit. Antboy - 3: 21/09 - IMDB * 5.0 - Avonturenkomedie, Het is zomer en Pelle geniet van het leven met zijn vriendin Ida. Het criminaliteitscijfer in Middellund is nog nooit zo laag geweest. Pelle is gestopt als Antboy op te treden omdat de stad misschien niet eens. Dossier Van Den Heuvel: 24/09 - Reportage, Seizoen 2 Aflevering 4 Reportagereeks waarin misdaadverslaggever John van den Heuvel de hele wereld. The Accountant: 25/09 - IMDB * 7.3 - Misdaaddrama, The Accountant is een Amerikaanse drama en misdaadfilm uit het jaar 2016. Met Ben Affleck, Anna Kendrick, Jon Bernthal en J.K. Simmons in de hoofdrol. Christian Wolff (Ben Affleck) is een wiskundig genie en altijd. Flodder: 27/09 - Komische serie, Seizoen 2 Aflevering 8 Nederlandse komische serie. Op heterdaad. De criminaliteit in Zonnedael.

Criminaliteit op tv (overige uitzendingen NL)

Overmorgen | 09:00 Olivia

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Britse animatieserie. Olivia en haar superteam. Nadat Olivia en vader een middag superheldenstripboeken hebben gelezen, blijkt er speelgoed van William te zijn verdwenen. Kan het een streek zijn van een superschurk? Olivia roept haar vrienden bij elkaar en samen proberen ze de criminaliteit te bestrijden!

Di 24 september 2019 | 21:30 Dossier Van Den Heuvel

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Reportagereeks waarin misdaadverslaggever John van den Heuvel de hele wereld over reist om slachtoffers van criminaliteit bij te staan. Afl. 4: Mallorca - Vermoord in het Buitenland

Wo 25 september 2019 | 20:30 The Accountant IMDb: 7.3

25/09 - IMDB * 7.3 - Misdaaddrama, The Accountant is een Amerikaanse drama en misdaadfilm uit het jaar 2016. Met Ben Affleck, Anna Kendrick, Jon Bernthal en J.K. Simmons in de hoofdrol. Christian Wolff (Ben Affleck) is een wiskundig genie en altijd ...

The Accountant is een Amerikaanse drama- en misdaadfilm uit het jaar 2016. Met Ben Affleck, Anna Kendrick, Jon Bernthal en J.K. Simmons in de hoofdrol. Christian Wolff (Ben Affleck) is een wiskundig genie en altijd beter geweest met cijfers dan met mensen. Hij werkt met zijn specialistische kennis voor grote malafide organisaties in de wereld teneinde hun cijfers te manipuleren. Wanneer de anti-criminaliteitsbrigade van het Ministerie van Financiën hem wat te dichtbij komt, neemt hij een legitieme baan aan als afleiding: de boeken controleren van een robotfirma, maar ook hier blijkt niet alles pluis. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-accountant

Vr 27 september 2019 | 17:30 Flodder

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Nederlandse komische serie. Op heterdaad. De criminaliteit in Zonnedael neemt toe en de buurtbewoners besluiten een burgerwacht op te richten. Aangemoedigd door Sjakie meldt zich een eerste vrijwilliger: zoon Kees. Nadat Johnnie van de schrik bekomen is, laat ook hij zich door Sjakie overtuigen om mee te werken. Het enthousiasme van Kees neemt af wanneer blijkt dat de burgerwacht niet bewapend wordt.

Criminaliteit op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 05:00 Killer In Plain Sight

Morgen | 05:20 Killer In Plain Sight

Morgen | 10:40 Killer In Plain Sight

Morgen | 21:05 Alex Hugo

'Sur la route.' (s 3/ep 2) Een tiener in Lusagne raakt gewond bij de gewapende overval van een bank. Alex is onthutst om zo'n zware criminaliteit aan te treffen in het dorp. Hij trekt op onderzoek uit, maar wordt al snel overdonderd wanneer een vrouw wordt vermoord. Er circuleren geruchten dat een lokale motorbende de oorzaak is van alle chaos. Alex doet een beroep op Cochise, een oude motard, om de bende te benaderen.

Overmorgen | 10:40 Nightmare in Suburbia

Za 21 september 2019 | 07:00 Antboy - 3 IMDb: 5.0

21/09 - IMDB * 5.0 - Avonturenkomedie, Het is zomer en Pelle geniet van het leven met zijn vriendin Ida. Het criminaliteitscijfer in Middellund is nog nooit zo laag geweest. Pelle is gestopt als Antboy op te treden omdat de stad misschien niet eens ...

Het is zomer en Pelle geniet van het leven met zijn vriendin Ida. Het criminaliteitscijfer in Middellund is nog nooit zo laag geweest. Pelle is gestopt als Antboy op te treden omdat de stad misschien niet eens meer een superheld nodig heeft. Trouwens, Pelle en Ida gaan samen verder naar dezelfde school na de zomervakantie. Aan de andere kant heeft Pelle Wilhelm niet veel gezien gedurende de zomer. Het lijkt alsof de twee elk hun eigen weg opgaan. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/antboy-3

Ma 30 september 2019 | 00:05 Kung Fu Panda

Seizoen 2 - Aflevering 6 - De Nachtwachthoeder: Als Kung Fu niet meer gebruikt mag worden van agent Hu, besluit Po om een gemaskerde legende te worden om te vechten tegen criminaliteit.

Criminaliteit gemist

Eerder Vandaag | 21:30 Dossier Van Den Heuvel

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Reportagereeks waarin misdaadverslaggever John van den Heuvel de hele wereld over reist om slachtoffers van criminaliteit bij te staan. Afl. 3: Zuid-Amerika - Follow-up. John van den Heuvel onderzocht jaren geleden een zaak waarbij een Nederlander onder verdachte omstandigheden om het leven kwam. Dankzij nieuwe informatie wordt er een ander licht op de zaak geworpen. Samen met zijn team reist John af naar Zuid-Amerika om de bevestiging te krijgen dat die informatie klopt.

Eerder Vandaag | 11:35 Kung Fu Panda

Seizoen 2 - Aflevering 6 - De Nachtwachthoeder: Als Kung Fu niet meer gebruikt mag worden van agent Hu, besluit Po om een gemaskerde legende te worden om te vechten tegen criminaliteit.

Eerder Vandaag | 09:26 Flodder

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Nederlandse komische serie. Op heterdaad. De criminaliteit in Zonnedael neemt toe en de buurtbewoners besluiten een burgerwacht op te richten. Aangemoedigd door Sjakie meldt zich een eerste vrijwilliger: zoon Kees. Nadat Johnnie van de schrik bekomen is, laat ook hij zich door Sjakie overtuigen om mee te werken. Het enthousiasme van Kees neemt af wanneer blijkt dat de burgerwacht niet bewapend wordt.

Gisteren 10:40 Nightmare in Suburbia

Gisteren 05:30 Popoz

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Episode 2: Twee rechercheurs genaamd Ivo en Randy en hun stagiair Coco die op onvoorspelbare en vaak absurde wijze de criminaliteit te lijf gaan. Ondanks dat Ivo en Randy serieuze rechercheurs zijn, vloeken ze, gebruiken ze drugs en geweld en schuwen ze niet om hun stagiaire neer te schieten. Ze zijn afwisselend lui, wraakzuchtig, wellustig of jaloers!

Gisteren 05:20 Killer In Plain Sight

Gisteren 05:10 Popoz

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Episode 1: Twee rechercheurs genaamd Ivo en Randy en hun stagiair Coco die op onvoorspelbare en vaak absurde wijze de criminaliteit te lijf gaan. Ondanks dat Ivo en Randy serieuze rechercheurs zijn, vloeken ze, gebruiken ze drugs en geweld en schuwen ze niet om hun stagiaire neer te schieten. Ze zijn afwisselend lui, wraakzuchtig, wellustig of jaloers!

Gisteren 05:00 Killer In Plain Sight

Gisteren 04:50 Popoz

Seizoen 2 - Aflevering 4 - 204: Popos is een gloednieuwe politieserie waarin twee rechercheurs genaamd Ivo en Randy en hun stagiaire Cornelius (Coco) op onvoorspelbare en vaak absurde wijze de criminaliteit te lijf gaan.

Gisteren 04:30 Popoz

Seizoen 2 - Aflevering 3 - 203: Popos is een gloednieuwe politieserie waarin twee rechercheurs genaamd Ivo en Randy en hun stagiaire Cornelius (Coco) op onvoorspelbare en vaak absurde wijze de criminaliteit te lijf gaan.

Gisteren 04:10 Popoz

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Episode 6: Twee rechercheurs genaamd Ivo en Randy en hun stagiair Coco die op onvoorspelbare en vaak absurde wijze de criminaliteit te lijf gaan. Ondanks dat Ivo en Randy serieuze rechercheurs zijn, vloeken ze, gebruiken ze drugs en geweld en schuwen ze niet om hun stagiaire neer te schieten. Ze zijn afwisselend lui, wraakzuchtig, wellustig of jaloers!

Eergisteren 06:10 Killer In Plain Sight

 Meer