Crash op tv (tv-tip)

Vandaag | 22:45 Op1

Onderwerpen van deze uitzending - “Belastingen, belastingen, belastingen! De rest is bullshit.” Met die woorden maakte historicus Rutger Bregman vorig jaar grote indruk op het World Economic Forum in Davos. Die oproep lijkt nu zijn vruchten af te werpen, want een groep van 121 miljonairs en miljardairs heeft andere superrijken in een petitie opgeroepen stelling te nemen tegen belastingontwijking en in te stemmen met belastingverhoging voor de allerrijksten. Bij Op1 praten we hierover met miljonair Elske Doets, directeur-eigenaar van Doets Reizen en Zakenvrouw van het Jaar 2017. - Negen jaar leidde Peter Vandermeersch een redactie vol mondige journalisten van NRC Handelsblad, nu leidt hij het Ierse krantenbedrijf Independent News & Media in Dublin, met eersterangs uitzicht op de Brexit die volgende week eindelijk plaats gaat vinden. Aan tafel bij Op1 vertelt hij hoe zijn Ierse avontuur hem tot nu toe bevalt en hoe daar wordt toegeleefd naar 31 januari, als het Verenigd Koninkrijk om middernacht uit de EU zal stappen. - Twee acrobaten van het Wereldkerstcircus zijn op 3 januari ernstig gewond geraakt na een val van tien meter. Het Russische echtpaar ‘Sky Angels’ viel tijdens een trapeze-act. De vrouw, Kristina, moest na de val een dubbele operatie aan haar nek ondergaan en voelde haar benen niet meer. Langzaamaan komt het gevoel in haar benen terug, ze mag binnenkort het ziekenhuis verlaten. Haar man Rustem schuift met circuseigenaren Henk van der Meijden en Monica Strotmann aan bij Op1. Hoe kon dit drama gebeuren? - Dierenrechtenorganisatie Dier & Recht heeft kritiek op dierensporten en vooral op paardensport: het zou dierenmishandeling zijn. Drievoudig olympisch kampioene Anky van Grunsven stelt de critici gerust: ‘paarden kunnen niet faken,’ zegt ze in haar Telegraaf-column. Vlak voor de start van Jumping Amsterdam kwam de discussie op gang. Bij Op1 schuift Anky aan en legt uit waarom paardensport geen dierenmishandeling is en wat er dag in dag uit wordt gedaan om het de edeldieren zo goed mogelijk te laten hebben. - Motorcoureur Edwin Straver (48) is afgelopen nacht overleden. Hij crashte vorige week in de voorlaatste etappe van de Dakar Rally, een loodzware woestijnrally die dit jaar wordt gehouden in Saoedi-Arabië. Bij Op1 schuift motorcoureur Mirjam Pol aan. Zij reed in drie continenten de Dakar Rally uit. Ze komt praten over de dood van Edwin Straver en de gevaren van de wedstrijd die zij voor de zevende keer voltooide.

Je vindt hier de programma's van Crash op tv We hebben de volgende programma's voor Crash Op1: Praatprogramma over de actualiteit, Onderwerpen van deze uitzending “Belastingen, belastingen, belastingen! De rest is. Op1: Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending “Belastingen, belastingen, belastingen!. Air Crash Investigation: In 2005 stortte vlucht 204 van TANS Peru in het Amazonegebied neer. De wrakstukken werden over een groot gebied in de. Police Interceptors: Morgen - In deze spannende aflevering achtervolgt de politie in Huddersfield een man in een wit busje. Na over de stoep. Chicago Police Department: Morgen - Misdaadserie, 'Fuite en avant.' (s 4/ep 9) Severide wordt binnengebracht bij District 21 voor verhoor, nadat. Aircrash Unsolved: The Mystery of Helios 522: Morgen - Serie waarin de geheimen van de cockpit worden onthuld en dieper wordt ingegaan op wat er wordt gedaan om. Air Crash Investigation: Morgen - Twee vliegtuigen raken elkaar boven de Grand Canyon. Onderzoekers stuiten op een probleem dat de veiligheid. Air Crash Investigation: Overmorgen - Op enkele kilometers van de Zuid Koreaanse internationale luchthaven Gimhae slaat een Boeing 767 te. Air Crash Investigation: Overmorgen - Minuten na vertrek wordt TWA vlucht 800 uiteengereten door een explosie. Wat volgt is een van de meest. Avontuur in de wildernis: Overmorgen - De 13 jarige Zach en de 12 jarige Hannah gaan samen met hun hond Chinook op bezoek bij hun vader met een watervliegtuig. Als het vliegtuig in de problemen komt en crasht, moet het drietal zien te overleven in de wildernis. Op zoek naar.

Crash op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 00:15 Op1

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - “Belastingen, belastingen, belastingen! De rest is bullshit.” Met die woorden maakte historicus Rutger Bregman vorig jaar grote indruk op het World Economic Forum in Davos. Die oproep lijkt nu zijn vruchten af te werpen, want een groep van 121 miljonairs en miljardairs heeft andere superrijken in een petitie opgeroepen stelling te nemen tegen belastingontwijking en in te stemmen met belastingverhoging voor de allerrijksten. Bij Op1 praten we hierover met miljonair Elske Doets, directeur-eigenaar van Doets Reizen en Zakenvrouw van het Jaar 2017. - Negen jaar leidde Peter Vandermeersch een redactie vol mondige journalisten van NRC Handelsblad, nu leidt hij het Ierse krantenbedrijf Independent News & Media in Dublin, met eersterangs uitzicht op de Brexit die volgende week eindelijk plaats gaat vinden. Aan tafel bij Op1 vertelt hij hoe zijn Ierse avontuur hem tot nu toe bevalt en hoe daar wordt toegeleefd naar 31 januari, als het Verenigd Koninkrijk om middernacht uit de EU zal stappen. - Twee acrobaten van het Wereldkerstcircus zijn op 3 januari ernstig gewond geraakt na een val van tien meter. Het Russische echtpaar ‘Sky Angels’ viel tijdens een trapeze-act. De vrouw, Kristina, moest na de val een dubbele operatie aan haar nek ondergaan en voelde haar benen niet meer. Langzaamaan komt het gevoel in haar benen terug, ze mag binnenkort het ziekenhuis verlaten. Haar man Rustem schuift met circuseigenaren Henk van der Meijden en Monica Strotmann aan bij Op1. Hoe kon dit drama gebeuren? - Dierenrechtenorganisatie Dier & Recht heeft kritiek op dierensporten en vooral op paardensport: het zou dierenmishandeling zijn. Drievoudig olympisch kampioene Anky van Grunsven stelt de critici gerust: ‘paarden kunnen niet faken,’ zegt ze in haar Telegraaf-column. Vlak voor de start van Jumping Amsterdam kwam de discussie op gang. Bij Op1 schuift Anky aan en legt uit waarom paardensport geen dierenmishandeling is en wat er dag in dag uit wordt gedaan om het de edeldieren zo goed mogelijk te laten hebben. - Motorcoureur Edwin Straver (48) is afgelopen nacht overleden. Hij crashte vorige week in de voorlaatste etappe van de Dakar Rally, een loodzware woestijnrally die dit jaar wordt gehouden in Saoedi-Arabië. Bij Op1 schuift motorcoureur Mirjam Pol aan. Zij reed in drie continenten de Dakar Rally uit. Ze komt praten over de dood van Edwin Straver en de gevaren van de wedstrijd die zij voor de zevende keer voltooide.

Overmorgen | 18:25 Airwolf

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Amerikaanse avonturenserie. Echos from the Past. Hawke verliest het bewustzijn tijdens een helicoptervlucht en crasht. Wanneer hij weer bij bewustzijn komt - volgens het medisch personeel een jaar na de feiten - bevindt hij zich in het hospitaal. Zijn vrienden Archangel en Dom kwamen om tijdens een raid, maar hun heldhaftigheid heeft ervoor gezorgd dat Hawke's broer Saint John kon ontkomen.

Ma 27 januari 2020 | 00:35 Cast Away IMDb: 7.8

Overmorgen - IMDB * 7.8 - Avonturenfilm, Cast Away is een Amerikaanse avonturenfilm uit het jaar 2000. Deze film is geregisseerd door Robert Zemeckis (Forrest Gump). Met in de hoofdrol Tom Hanks. Het verhaal gaat over Chuck Noland. Hij werkt als ...

Cast Away is een Amerikaanse avonturenfilm uit het jaar 2000. Deze film is geregisseerd door Robert Zemeckis (Forrest Gump). Met in de hoofdrol Tom Hanks. Het verhaal gaat over Chuck Noland. Hij werkt als manager bij koeriersbedrijf FedEx. Zijn hectische leven wordt abrupt onderbroken wanneer hij na een vliegtuigcrash aanspoelt op een onbewoond eiland. Terwijl zijn naasten in de veronderstelling leven dat Chuck dood is, bedenkt hij manieren om te overleven. Na enkele jaren op het eiland vast te hebben gezeten, besluit Chuck een vlot te bouwen en de oversteek naar huis te wagen. Na de Oscar winnende film 'Forrest Gump' zijn regisseur Robert Zemeckis en acteur Tom Hanks elkaar ondanks alle nieuwe projecten niet uit het oog verloren. Tijdens opnames voor 'Apollo 13' ontwikkelde Hanks samen met scenarist William Broyles Jr. het scenario voor 'Cast Away' en werd ook Zemeckis bij het project betrokken. Besloten werd dat de film in twee etappes opgenomen diende te worden. Tom Hanks, die de hoofdrol voor zijn rekening zou nemen, moest namelijk de kans krijgen voor zijn rol flink wat gewicht te verliezen. Vijf maanden kreeg hij de tijd af te vallen. Zemeckis gebruikte deze tijd voor opnames van 'What Lies Beneath'; een film die voor hem een snel, maar zeer succesvol tussendoortje werd. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cast-away

Wo 29 januari 2020 | 20:30 Het Crash Dieet Experiment

Aflevering 1 Documentaire waarin de Britse arts Javid Abdelmoneim onderzoekt of crashdiëten echt zo slecht zijn voor de gezondheid als wordt beweerd. We volgen vier vrijwilligers die een extreem dieet volgen dat op de lange termijn moet zorgen voor gewichtsverlies. Zij laten vast voedsel links liggen en richten zich op een dieet van soepen en shakes met weinig calorieën.

Vr 31 januari 2020 | 00:30 Het Crash Dieet Experiment

Aflevering 1 Documentaire waarin de Britse arts Javid Abdelmoneim onderzoekt of crashdiëten echt zo slecht zijn voor de gezondheid als wordt beweerd. We volgen vier vrijwilligers die een extreem dieet volgen dat op de lange termijn moet zorgen voor gewichtsverlies. Zij laten vast voedsel links liggen en richten zich op een dieet van soepen en shakes met weinig calorieën.

Za 1 februari 2020 | 06:00 Cast Away IMDb: 7.8

01/02 - IMDB * 7.8 - Avonturenfilm, Cast Away is een Amerikaanse avonturenfilm uit het jaar 2000. Deze film is geregisseerd door Robert Zemeckis (Forrest Gump). Met in de hoofdrol Tom Hanks. Het verhaal gaat over Chuck Noland. Hij werkt als manager ...

Cast Away is een Amerikaanse avonturenfilm uit het jaar 2000. Deze film is geregisseerd door Robert Zemeckis (Forrest Gump). Met in de hoofdrol Tom Hanks. Het verhaal gaat over Chuck Noland. Hij werkt als manager bij koeriersbedrijf FedEx. Zijn hectische leven wordt abrupt onderbroken wanneer hij na een vliegtuigcrash aanspoelt op een onbewoond eiland. Terwijl zijn naasten in de veronderstelling leven dat Chuck dood is, bedenkt hij manieren om te overleven. Na enkele jaren op het eiland vast te hebben gezeten, besluit Chuck een vlot te bouwen en de oversteek naar huis te wagen. Na de Oscar winnende film 'Forrest Gump' zijn regisseur Robert Zemeckis en acteur Tom Hanks elkaar ondanks alle nieuwe projecten niet uit het oog verloren. Tijdens opnames voor 'Apollo 13' ontwikkelde Hanks samen met scenarist William Broyles Jr. het scenario voor 'Cast Away' en werd ook Zemeckis bij het project betrokken. Besloten werd dat de film in twee etappes opgenomen diende te worden. Tom Hanks, die de hoofdrol voor zijn rekening zou nemen, moest namelijk de kans krijgen voor zijn rol flink wat gewicht te verliezen. Vijf maanden kreeg hij de tijd af te vallen. Zemeckis gebruikte deze tijd voor opnames van 'What Lies Beneath'; een film die voor hem een snel, maar zeer succesvol tussendoortje werd. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cast-away

Crash op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 04:25 Air Crash Investigation

In 2005 stortte vlucht 204 van TANS Peru in het Amazonegebied neer. De wrakstukken werden over een groot gebied in de jungle verspreid.

Morgen | 06:20 Police Interceptors

In deze spannende aflevering achtervolgt de politie in Huddersfield een man in een wit busje. Na over de stoep te zijn gereden, over kruispunten te zijn geracet en drempels compleet genegeerd te hebben, crasht het busje tegen een geparkeerde auto.

Morgen | 20:00 Chicago Police Department

'Fuite en avant.' (s 4/ep 9) Severide wordt binnengebracht bij District 21 voor verhoor, nadat zijn auto een dodelijke crash heeft veroorzaakt. Tijdens het onderzoek wordt duidelijk dat er een bende carjackers aan het werk is. Voight stuurt ondertussen Burgess en Olinsky samen op pad, maar die nieuwe samenwerking wordt niet echt enthousiast onthaald. Lindsay wil haar vader, die vrijkomt uit de gevangenis, te ontmoeten.

Morgen | 21:00 Aircrash Unsolved: The Mystery of Helios 522

Serie waarin de geheimen van de cockpit worden onthuld en dieper wordt ingegaan op wat er wordt gedaan om vliegtuigongelukken te voorkomen.

Overmorgen | 04:25 Air Crash Investigation

Twee vliegtuigen raken elkaar boven de Grand Canyon. Onderzoekers stuiten op een probleem dat de veiligheid van de luchtvaart in gevaar brengt.

Overmorgen | 11:10 Air Crash Investigation

Op enkele kilometers van de Zuid-Koreaanse internationale luchthaven Gimhae slaat een Boeing 767 te pletter tegen een heuvel. Onderzoekers krijgen te maken met tegenstrijdig bewijsmateriaal.

Overmorgen | 12:05 Air Crash Investigation

Minuten na vertrek wordt TWA-vlucht 800 uiteengereten door een explosie. Wat volgt is een van de meest complexe onderzoeken die ooit zijn gedaan.

Overmorgen | 13:15 Avontuur in de wildernis

Overmorgen - De 13 jarige Zach en de 12 jarige Hannah gaan samen met hun hond Chinook op bezoek bij hun vader met een watervliegtuig. Als het vliegtuig in de problemen komt en crasht, moet het drietal zien te overleven in de wildernis. Op zoek naar ...

De 13-jarige Zach en de 12-jarige Hannah gaan samen met hun hond Chinook op bezoek bij hun vader met een watervliegtuig. Als het vliegtuig in de problemen komt en crasht, moet het drietal zien te overleven in de wildernis. Op zoek naar hulp verdwalen ze en moeten allerlei gevaren zien te overwinnen. Ondertussen gaan de ouders Robert en Susan op zoek naar hun kinderen. De ouders willen scheiden, maar misschien brengt deze zoektocht hen wel dichter bij elkaar.

Overmorgen | 19:58 Peppa Pig

Peppa laat per ongeluk de computer van Mama Big crashen. Papa Big probeert hem weer goed te krijgen.

Overmorgen | 22:00 Win the Wilderness: Alaska

Six couples are challenged to prove their survival skills in Alaska's harsh wilderness, with the most successful pair winning a remarkable home miles from the nearest road, which was built from scratch by its original owners. In the first episode, they receive a crash course in what to do when encountering a bear before being sent into the woods to gather material and build shelters. They must then fell trees, make a fire and brave the freezing waters of Lost Lake.

Overmorgen | 23:15 Aircrash Unsolved: The Mystery of Helios 522

Serie waarin de geheimen van de cockpit worden onthuld en dieper wordt ingegaan op wat er wordt gedaan om vliegtuigongelukken te voorkomen.

Ma 27 januari 2020 | 01:30 Aircrash Unsolved: The Mystery of Helios 522

Serie waarin de geheimen van de cockpit worden onthuld en dieper wordt ingegaan op wat er wordt gedaan om vliegtuigongelukken te voorkomen.

Ma 27 januari 2020 | 04:25 Air Crash Investigation

Toen American Airlines vlucht 191 de linkermotor verloor, kwamen 273 mensen om. Het is de ergste vliegramp uit de Amerikaanse geschiedenis.

Ma 27 januari 2020 | 05:15 McLeod's Daughters

Seizoen 1 Aflevering 10 - Haunted Becky vreest dat ze zwanger is van Brian, de cafébaas die haar verkracht heeft. Ze zint op wraak en steelt de wielen van zijn truck. Tess en Claire rijden naar de stad om een zwangerschapstest te kopen, maar moeten onderweg een noodstop maken voor een gecrashte auto. Terwijl Claire bij de zwaargewonde vrouw blijft, gaat Tess tot het uiterste om hulp te halen. Ondanks alle inspanningen overlijdt de vrouw en haar dood raakt Claire dieper dan ze wil toegeven. Terug op de boerderij pikt ze haar taken weer op, maar de traumatische ervaring blijft haar achtervolgen. Brian komt ondertussen naar Drover's Run om Becky aan te pakken over de gestolen wielen. Tijdens het conflict gaat Becky volledig door het lint.

Ma 27 januari 2020 | 10:38 Peppa Pig

Peppa laat per ongeluk de computer van Mama Big crashen. Papa Big probeert hem weer goed te krijgen.

Ma 27 januari 2020 | 17:05 Air Crash Investigation

Als er een vliegtuig uit Italië boven de Middellandse Zee ontploft, is pas na dertig jaar duidelijk of het is neergeschoten of opgeblazen door terroristen.

Ma 27 januari 2020 | 17:50 Go Jetters

Meet the Go Jetters, four explorers on a global adventure with their teacher Ubercorn - a disco-loving unicorn. The Go Jetters are at Centre Court in Wimbledon, London, to watch the world's most famous tennis tournament. But just as they settle in to watch the doubles final, Grandmaster Glitch and his Grimbots gatecrash the court. Glitch is determined to win Wimbledon, but he is not adhering to any of the rules, and the umpire wants him to leave. But Glitch is staying put until he can play some tennis and win the tournament, so Kyan and Xuli head on to Centre Court to take him on! (2018)

Ma 27 januari 2020 | 23:00 Law & Order: UK

Herhaling. Crime drama series about the police who investigate crime, and the Crown Prosecution Service who prosecute the offenders. A suicidal man kills several people when he causes a catastrophic train crash. DS Sam Casey struggles to cope after one of the young victims dies in his arms, forcing new DI Wes Leyton and DS Ronnie Brooks to keep a close eye on him. Jake Thorn is not happy when Henry Sharpe introduces him to Alesha's replacement, but before he has time to protest the team receive some shocking news. With Bradley Walsh, Paul Nicholls, Paterson Joseph, Dominic Rowan, and Georgia Taylor.(2013)

Di 28 januari 2020 | 04:25 Air Crash Investigation

Bij de crash van United Airlines vlucht 173 vielen tien doden. Het ongeluk werd mogelijk veroorzaakt door een probleem met het landingsgestel.

Di 28 januari 2020 | 17:05 Air Crash Investigation

Een goed opgeleide bemanning stelt een passagiersvliegtuig op de proef boven Frankrijk, maar als ze zich voorbereiden op de landing, raakt de gezagvoerder ineens de controle kwijt.

Di 28 januari 2020 | 19:00 The Simpsons

Herhaling. The Simpson family take in depressed singer and fugitive Lurleen Lumpkin. While the star crashes at Evergreen Terrace, Marge takes the opportunity to track down Lurleen's estranged father. (2009)

Di 28 januari 2020 | 21:00 Aircrash Unsolved: The Mystery of Helios 522

Serie waarin de geheimen van de cockpit worden onthuld en dieper wordt ingegaan op wat er wordt gedaan om vliegtuigongelukken te voorkomen.

Wo 29 januari 2020 | 03:00 Aircrash Unsolved: The Mystery of Helios 522

Serie waarin de geheimen van de cockpit worden onthuld en dieper wordt ingegaan op wat er wordt gedaan om vliegtuigongelukken te voorkomen.

Wo 29 januari 2020 | 04:25 Air Crash Investigation

In 2011 stortte een Russische Yak-42D in de Wolga, met een succesvol ijshockeyteam aan boord. Er was één overlevende.

Wo 29 januari 2020 | 10:00 Junkyard Empire

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Junkyard Genius: Andy is dolblij als hij een klassieke Chevy Blazer langs de weg vindt én op de veiling een gecrashte Porsche Cayman bemachtigt. Zijn blijdschap verdwijnt als hij aan het werk gaat.

Wo 29 januari 2020 | 10:30 Junkyard Empire

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Junkyard Genius: Andy is dolblij als hij een klassieke Chevy Blazer langs de weg vindt én op de veiling een gecrashte Porsche Cayman bemachtigt. Zijn blijdschap verdwijnt als hij aan het werk gaat.

Wo 29 januari 2020 | 11:00 Unikitty

Onze vrienden maken samen een vliegreis en Hawk staat aan het roer, aangezien hij vandaag zijn piloten examen aflegt. Richard is echter doodsbang om te vliegen, dus proberen Unikitty en Puppycorn om hem in deze chaotische vlucht van zijn vliegangst af te helpen. Dokter Fox zit met Hawk in de cockpit om hem te helpen met zijn examen. Na een destructieve en gevaarlijke vlucht weet Rick weer veilig terug op de grond te komen (na een vliegtuigcrash overleeft te hebben). Hawk slaagt helaas niet voor zijn examen, maar mag deze volgende week opnieuw afleggen. Zijn vrienden zijn dol enthousiast, omdat ze dan weer gratis kunnen meevliegen.

Wo 29 januari 2020 | 17:05 Air Crash Investigation

Op weg van Amsterdam naar Cardiff maakt de bemanning van KLM Cityhopper vlucht 433 melding van een motorprobleem en keert het toestel terug naar de luchthaven. Maar net voor de landing stort het neer.

Wo 29 januari 2020 | 17:50 Go Jetters

Meet the Go Jetters, four explorers on a global adventure with their teacher Ubercorn - a disco-loving unicorn. The Go Jetters are on the Strait of Gibraltar in southern Spain, working with a team of conservationists to track and follow a group of baby storks on their journey from Spain to Africa. The baby birds follow the grown-ups so they know where to go, and then they remember the way for the rest of their lives. The storks are flying high above the sea towards Africa, but Grandmaster Glitch is also up in the air with his Grimbots working on their flying formation and nearly crashes into the migrating birds! In all the commotion the baby storks start following Glitch and not their grown-ups, meaning they might not make it to Africa!

Do 30 januari 2020 | 04:25 Air Crash Investigation

Toen de Poolse president Lech Kaczynski bij een vliegtuigongeluk omkwam, bleek dat de crash niet te wijten was aan een vergissing van de piloot.

Do 30 januari 2020 | 04:45 Lost Horizon

30/01 - Op de vlucht voor de oorlog in China, crasht het vliegtuig van een groep Europeanen midden in de Himalaya. Gelukkig worden ze gered en zo komen ze terecht in het paradijselijke Shangri La. Deze verborgen plek blijkt een haven van rust voor ...

Op de vlucht voor de oorlog in China, crasht het vliegtuig van een groep Europeanen midden in de Himalaya. Gelukkig worden ze gered en zo komen ze terecht in het paradijselijke Shangri-La. Deze verborgen plek blijkt een haven van rust voor de vermoeide diplomaat Richard Conway (Peter Finch). Zijn ambitieuze broer George beschouwt Shangri-La echter als een gevangenis waaruit hij moet ontsnappen. Zelfs als hij daarmee zijn eigen leven en de oude Tibetaanse cultuur op het spel zet.

Do 30 januari 2020 | 17:05 Air Crash Investigation

Een vlucht naar Tahiti is neergestort; overlevenden zijn er niet. De onderzoekers gaan aan het werk en vinden een onverwachte verklaring voor de crash.

Vr 31 januari 2020 | 00:15 Win the Wilderness: Alaska

Six couples are challenged to prove their survival skills in Alaska's harsh wilderness, with the most successful pair winning a remarkable home miles from the nearest road, which was built from scratch by its original owners. In the first episode, they receive a crash course in what to do when encountering a bear before being sent into the woods to gather material and build shelters. They must then fell trees, make a fire and brave the freezing waters of Lost Lake.

Vr 31 januari 2020 | 02:25 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei

Seizoen 13 - Aflevering 9 van 15 Als Ben auf dem Weg zur Arbeit auf der Autobahn abgedrängt und nach einem Crash entführt wird, findet Semir einen direkten Zusammenhang zum Gefängnisausbruch von Wolf Mahler in der vergangenen Nacht und einem Fall, den Ben vor seiner Zeit bei der Autobahnpolizei betreut hat. Melanie Mahler, die Ex-Frau des Flüchtigen, sagte seinerzeit gegen ihren Mann aus und steht jetzt im Zeugenschutzprogramm.

Vr 31 januari 2020 | 04:25 Air Crash Investigation

Toen vlucht 409 werd gevraagd een nieuwe koers in te zetten, bevestigden de piloten de opdracht. Even later stortte het toestel in zee neer.

Vr 31 januari 2020 | 12:13 Rusty Rivets

Boswachter Anna is gecrashed op de savanne en moet gered worden. Rusty en Ruby komen meteen in actie, maar dan blijkt er een grote storm op komst te zijn. Gelukkig hebben onze helden altijd een oplossing, maar spannend wordt het wel!

Vr 31 januari 2020 | 17:05 Air Crash Investigation

Het is aan de onderzoekers om te achterhalen waarom de motor van van Qantas-vlucht 32 explodeerde en of elk andere A380 daardoor in gevaar is.

Vr 31 januari 2020 | 21:00 Ridiculousness

In deze nieuwe aflevering van Ridiculousness maken Rob, Steelo en Chanel een ritje in Zelf-Crashende Auto's, spelen ze met vuur in de categorie Olie-Dom en lachen ze boeven uit die Geen Vluchtplan hebben.

Vr 31 januari 2020 | 22:30 King Gary

Seizoen 1 Aflevering 4 Knowing that one objection from a neighbour could thwart his plants to build an extension, Gary goes on a full charm-offensive by hosting a `civilised" dinner party. Denise, an experienced soiree host, tries to take over the proceedings, while Big Gary is only interested in watching the boxing on Gary's new curve television alongside his gatecrashing golfing mates. Meanwhile, Terri uses the party as an opportunity to showcase her new mobile cocktail business venture. Comedy, with Tom Davis and Laura Checkley.

Za 1 februari 2020 | 00:45 After Earth

01/02 - Duizend jaar na rampzalige gebeurtenissen op aarde, waardoor de mensheid gedwongen is de planeet te verlaten, is Nova Prima het nieuwe thuis. De legendarische generaal Cypher Raige keert na een lange dienstplicht terug naar zijn vervreemde ...

Duizend jaar na rampzalige gebeurtenissen op aarde, waardoor de mensheid gedwongen is de planeet te verlaten, is Nova Prima het nieuwe thuis. De legendarische generaal Cypher Raige keert na een lange dienstplicht terug naar zijn vervreemde familie, klaar om vader te zijn van zijn 13-jarige zoon Kitai. Wanneer een asteroïdenstorm het schip van Cypher en Kitai beschadigt, crashen ze op de nu onbekende en gevaarlijke aarde. Kitai moet door het bedreigende landschap trekken om hun schip te herstellen en om zijn vader van de dood te redden. Zijn hele leven wilde hij al soldaat worden, net als zijn vader. Vandaag is het zijn kans.

Za 1 februari 2020 | 02:45 Panorama

Hundreds of miles of motorways are being made smart by turning the hard shoulder into a live lane, but many experts think they are dangerous for cars that have broken down in them. Richard Bilton speaks to the families of crash victims and asks whether Britain's motorways are becoming death traps.

Za 1 februari 2020 | 04:25 Air Crash Investigation

Toen vlucht 518 gevaarlijk laag vloog, ging er een alarm af. Toch raakte het toestel plotseling een berg.

Za 1 februari 2020 | 18:25 Avontuur in de wildernis

01/02 - De 13 jarige Zach en de 12 jarige Hannah gaan samen met hun hond Chinook op bezoek bij hun vader met een watervliegtuig. Als het vliegtuig in de problemen komt en crasht, moet het drietal zien te overleven in de wildernis. Op zoek naar hulp ...

De 13-jarige Zach en de 12-jarige Hannah gaan samen met hun hond Chinook op bezoek bij hun vader met een watervliegtuig. Als het vliegtuig in de problemen komt en crasht, moet het drietal zien te overleven in de wildernis. Op zoek naar hulp verdwalen ze en moeten allerlei gevaren zien te overwinnen. Ondertussen gaan de ouders Robert en Susan op zoek naar hun kinderen. De ouders willen scheiden, maar misschien brengt deze zoektocht hen wel dichter bij elkaar.

Za 1 februari 2020 | 23:30 Hors de contrôle - Le Crash du Concorde

8 janvier 2001 à Paris. Le BEA, le Bureau d'Enquête et d'Analyses, dévoile son premier rapport sur l'accident qui a causé la perte du Concorde six mois plus tôt. La responsable du crash vient d'être identifiée : il s'agit d'une lamelle de titane de 43 cm qui provient d'un autre avion... une simple lamelle de titane qui le 25 juillet 2000 a provoqué la mort de 113 personnes et la chute du plus mythique de tous les avions... Grâce aux témoignages d'anciens pilotes, de spécialistes aéronautiques et d'ingénieurs, nous allons vous expliquer quel enchaînement de circonstances à peine croyable est à l'origine de cette catastrophe... Avec à des images 3D inédites, nous allons vous faire vivre seconde par seconde ce scénario de l'intérieur même de l'avion et de ses réacteurs. Vous allez découvrir pourquoi ce crash n'a pas pu être évité et comment cet appareil qui a fait rêver la France et le monde entier s'est transformé en 120 secondes en catastrophe hors de contrôle

 Meer

Crash gemist

Eerder Vandaag | 17:05 Air Crash Investigation

Vlucht: NOAA 42 Lockheed P-3 Orion. Een team orkaanjagers is in nood doordat de motor in brand is gevlogen toen ze orkaan Hugo in vlogen. Ze weten er weer uit te komen, maar hoe kon dit gebeuren?

Eerder Vandaag | 12:10 Er

Seizoen 5 - Aflevering 15 - Amerikaanse ziekenhuisserie. The storm (part 2). Mark Greene probeert op de plaats waar een schoolbus gecrasht is, zoveel mogelijk kinderen te redden. Douglas Ross en Jeanie rijden met een eigen wagen naar de plaats van de ramp, ook al verbood Mark Doug ten zeerste bij te springen omwille van zijn tijdelijke schorsing. De ijzel speelt hen parten en Doug rijdt in op een vrachtwagen. Hij komt er met een hoofdwonde van af, maar Jeanie is buiten bewustzijn.

Eerder Vandaag | 09:20 McLeod's Daughters

Seizoen 1 Aflevering 10 - Haunted Becky vreest dat ze zwanger is van Brian, de cafébaas die haar verkracht heeft. Ze zint op wraak en steelt de wielen van zijn truck. Tess en Claire rijden naar de stad om een zwangerschapstest te kopen, maar moeten onderweg een noodstop maken voor een gecrashte auto. Terwijl Claire bij de zwaargewonde vrouw blijft, gaat Tess tot het uiterste om hulp te halen. Ondanks alle inspanningen overlijdt de vrouw en haar dood raakt Claire dieper dan ze wil toegeven. Terug op de boerderij pikt ze haar taken weer op, maar de traumatische ervaring blijft haar achtervolgen. Brian komt ondertussen naar Drover's Run om Becky aan te pakken over de gestolen wielen. Tijdens het conflict gaat Becky volledig door het lint.

Eerder Vandaag | 04:25 Air Crash Investigation

Na een fatale crash op 10.000 m boven het Indonesische oerwoud, doen de onderzoekers een verontrustende ontdekking.

Gisteren 17:05 Air Crash Investigation

Toen vlucht 587 van American Airlines in Queens, New York neerstortte vlak na de aanslagen op 11 september werd gedacht aan een terreurdaad - tot bewijsmateriaal iets anders uitwees.

Gisteren 07:25 Quincy, ME

Herhaling. Another investigation for the California coroner. Quincy investigates a plane crash at sea, and discovers that most of the victims died needlessly. With Jack Klugman, John S Ragin, Robert Ito, Garry Walberg, and Val Bisoglio.(1981)

Gisteren 04:25 Air Crash Investigation

Na een fatale crash op de luchthaven Chiang Kai-shek van Taipei, doen de onderzoekers een schokkende ontdekking op de landingsbaan.

Gisteren 01:10 999: On the Frontline

Documentary series following ambulance crews in the West Midlands. The crews are stretched as they deal with a youngster in a motorbike crash and an elderly woman who shows signs of a stroke but refuses treatment.

Eergisteren 17:05 Air Crash Investigation

Vlak na het opstijgen vanaf de Roemeense luchthaven in Boekarest helt Tarom vlucht 731 scherp naar links, wijkt van zijn koers af en stort met een duikvlucht neer op een akker.

Eergisteren 13:35 Quincy, ME

Herhaling. Another investigation for the California coroner. Quincy investigates a plane crash at sea, and discovers that most of the victims died needlessly. With Jack Klugman, John S Ragin, Robert Ito, Garry Walberg, and Val Bisoglio.(1981)

Eergisteren 13:10 Chicago P.D

Seizoen 4 - Don't Bury This Case Severide wordt binnengebracht bij District 21 voor verhoor, nadat zijn auto een dodelijke crash heeft veroorzaakt. Naarmate het onderzoek vordert, wordt duidelijk dat er een bende carjackers aan het werk is. Voight stuurt ondertussen Burgess en Olinsky samen op pad, maar die nieuwe samenwerking wordt niet echt enthousiast onthaald. En Lindsay denkt erover om haar vader, die vrijkomt uit de gevangenis, te ontmoeten.

Eergisteren 07:30 Antiques Road Trip

Steven Moore and Angus Ashworth look for bargains in Scotland, visiting the largest lowland loch and getting a crash course in chemistry before attending an auction at Kinbuck.

 Meer