Controle op tv (tv-tip)

Vr 2 oktober 2020 | 20:30 BlacKkKlansman IMDb: 7.5

02/10 - IMDB * 7.5 - Film, BlacKkKlansman is een Amerikaanse biografische misdaadfilm uit het jaar 2018, geschreven en geregisseerd door Spike Lee (Malcolm X) en gebaseerd op de autobiografie Black Klansman van Ron Stallworth. De hoofdrollen worden ...

BlacKkKlansman is een Amerikaanse biografische misdaadfilm uit het jaar 2018, geschreven en geregisseerd door Spike Lee (Malcolm X) en gebaseerd op de autobiografie Black Klansman van Ron Stallworth. De hoofdrollen worden vertolkt door John David Washington en Adam Driver. Net5 zendt vanavond (vrijdag 2 oktober 2020) de ijzersterke film 'BlacKkKlansman' uit. De film volgt het onwaarschijnlijke waargebeurde verhaal van de Afro-Amerikaanse agent Ron Stallworth die succesvol de Ku Klux Klan-afdeling van Colorado weet te infiltreren. Hij krijgt hierbij hulp van zijn partner Flip Zimmerman en klimt op tot het hoofd van de divisie. Samen proberen ze te voorkomen dat de KKK de controle over de hele stad krijgt. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/blackkklansman

Je vindt hier de programma's van Controle op tv We hebben de volgende programma's voor Controle BlacKkKlansman: 02/10 - IMDB * 7.5 - Film, BlacKkKlansman is een Amerikaanse biografische misdaadfilm uit het jaar 2018, geschreven en geregisseerd door Spike Lee (Malcolm X) en gebaseerd op de autobiografie Black Klansman van Ron Stallworth. De hoofdrollen worden. B.O.Z.: Super Caribou: Morgen - Jeugd, Seizoen 1 Jeremy tegen de olifanten Aangezien Ronnie iedere keer het standbeeld van de burgemeester. Big Hero 6: De Serie: Morgen - Serie, Jeugd, De tweede catastrofe (Special Deel 2) Hiro blijft de waarschuwingen van professor Granville. Big Hero 6: De Serie: Morgen - Serie, Jeugd, De tweede catastrofe (Special Deel 2) Hiro blijft de waarschuwingen van professor Granville. Niveau 4 Gent: Morgen - Nieuws, Seizoen 3 Vrijdagnacht, feestnacht in Gent. In het Sint Pietersstation houdt het STROP team van. Groen in de Grote Stad: 01/10 - Serie, Jeugd, Oppas voor Cricket / Super salto Bill Bill gaat met oma naar de dokter voor controle en laat. Groen in de Grote Stad: 01/10 - Serie, Jeugd, Oppas voor Cricket / Super salto Bill Bill gaat met oma naar de dokter voor controle en laat. Kelly & Cal: 01/10 - Film, De in een voorstad wonende alleenstaande moeder en punkrocker Kelly heeft heimwee naar een leven dat ze niet meer kan hebben en is onzeker over haar toekomst. De 17 jarige Cal is gefrustreerd over zijn gebrek aan controle over hoe hij. Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir: 01/10 - Serie, Jeugd, De Poppenspeler Manon, een meisje waar Marinette op past, wordt door Havikmot omgetoverd tot. Babar en de belevenissen van Badou: 01/10 - Jeugd, Seizoen 2 Aflevering 37 van 52 Blind vliegen NTR Wanda Waaghals heeft een co piloot nodig en laat Badou. Cesar To The Rescue: Informatief, Seizoen 3 Aflevering 7 van 16 Three Headed Monster Jenny is bezorgd dat haar zus en haar vriend hun drie.

Controle op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 08:44 B.O.Z.: Super Caribou

Seizoen 1 - Jeremy tegen de olifanten Aangezien Ronnie iedere keer het standbeeld van de burgemeester vernielt, verzint Francis standbeelden van rubber. Die stuiteren helaas dwars door het stadje heen, dus Jeremy moet de boel onder controle brengen.

Morgen | 15:16 Big Hero 6: De Serie

De tweede catastrofe (Special Deel 2) Hiro blijft de waarschuwingen van professor Granville negeren en maakt zijn energieversterker af. Obake steelt hem tijdens de open dag van SFTI en neemt controle over Baymax.

Overmorgen | 08:40 Groen in de Grote Stad

Oppas voor Cricket / Super salto Bill Bill gaat met oma naar de dokter voor controle en laat Tilly moet op Cricket letten. / Cricket ontdekt dat Bill nooit zijn kinderdroom om gymnast te worden heeft kunnen verwezenlijken.

Overmorgen | 14:30 Babar en de belevenissen van Badou

Seizoen 2 - Aflevering 37 van 52 - Blind vliegen - NTR Wanda Waaghals heeft een co-piloot nodig en laat Badou en Rocco een test doen. De winnaar wordt haar co-piloot. Badou wint de test omdat hij degene is met het grootste observatietalent. Voor ze vertrekken moet Badou een veiligheidscontrole doen bij het vliegtuig, maar raffelt dat af omdat hij weg wil. Omdat hij niet goed heeft opgelet, heeft hij dus niet gezien dat Rocco stiekem aan boord is geklommen. Doordat Rocco in de lucht in paniek raakt, stoot hij tegen Wanda aan en verliest zij haar vliegbril. Nu zal Badou het vliegtuig verder moeten besturen. En tot overmaat van ramp is de brandstof bijna op en zal Badou een noodlanding moeten maken. Maar dat lukt hem uiteindelijk uitstekend.

Vr 2 oktober 2020 | 12:40 Paf de hond

Brave Hond Victor neemt Lola en de honden mee naar het park om zijn nieuwe op afstandsbestuurbare auto uit te testen. Maar dan verliest hij de controle over de auto.

Za 3 oktober 2020 | 17:23 Star Wars Rebels

Hulptroepen (Special) Terwijl ze op weg zijn om Tseebo in veiligheid te brengen worden onze vrienden achtervolg door de Inquisiteur. Ezra blijft worstelen met het controleren van de Force.

Zo 4 oktober 2020 | 10:30 Jul & Julia: Het Sleutelmysterie

Seizoen 1 - Aflevering 1 Meneer Kaasgaaf geeft Jul & Julia een rondleiding door zijn controlekamer. Vanuit deze kamer worden alle attracties in het pretpark aan- en uitgezet met één machine: de Hoofdsleutelaar. Maar als het drietal bij de machine aankomt, is er een groot probleem: de drie sleutels van de machine zijn kwijt! Nu kunnen de attracties niet meer worden gestart en kunnen de kinderen niet meer spelen. Jul & Julia besluiten Meneer Kaasgaaf te helpen. Samen met het publiek gaan zij op zoek naar de sleutels bij de verschillende attracties in het pretpark. Zullen ze de sleutels op tijd vinden?

Zo 4 oktober 2020 | 19:00 Border Security America's Front Line

Seizoen 2 - Aflevering 11 van 20 De Amerikaanse douane controleert alle reizigers die binnenkomen via de land-, zee- en luchthavens, inspecteert bagage en stelt de Amerikaanse grenzen veilig. Voor hen is er nooit een saaie dag in hun zoektocht naar illegale reizigers, wapens en smokkelwaar.

Zo 4 oktober 2020 | 19:30 Border Security America's Front Line

Seizoen 2 - Aflevering 12 van 20 De Amerikaanse douane controleert alle reizigers die binnenkomen via de land-, zee- en luchthavens, inspecteert bagage en stelt de Amerikaanse grenzen veilig. Voor hen is er nooit een saaie dag in hun zoektocht naar illegale reizigers, wapens en smokkelwaar.

Controle op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 15:16 Big Hero 6: De Serie

De tweede catastrofe (Special Deel 2) Hiro blijft de waarschuwingen van professor Granville negeren en maakt zijn energieversterker af. Obake steelt hem tijdens de open dag van SFTI en neemt controle over Baymax.

Morgen | 20:35 Niveau 4 Gent

Seizoen 3 Vrijdagnacht, feestnacht in Gent. In het Sint-Pietersstation houdt het STROP-team van commissaris Rico een grootscheepse controle op drugs. Het wordt een van de drukste nachten van de voorbije maanden. De politie vindt er een overvloed aan partydrugs: XTC, ketamine en cocaïne. Inspecteurs Kris en Lieselotte krijgen een dringende oproep: een jongerenbende pleegde net een overval met geweld in Sint-Amandsberg. Het bijzondere bijstandsteam COPS wordt ingeschakeld door de recherche. In een dossier van een mislukte drugsdeal zijn twee daders gaan lopen met 100.000 euro en de speurders weten waar het geld ligt.

Overmorgen | 08:40 Groen in de Grote Stad

Oppas voor Cricket / Super salto Bill Bill gaat met oma naar de dokter voor controle en laat Tilly moet op Cricket letten. / Cricket ontdekt dat Bill nooit zijn kinderdroom om gymnast te worden heeft kunnen verwezenlijken.

Overmorgen | 11:40 Kelly & Cal

01/10 - Film, De in een voorstad wonende alleenstaande moeder en punkrocker Kelly heeft heimwee naar een leven dat ze niet meer kan hebben en is onzeker over haar toekomst. De 17 jarige Cal is gefrustreerd over zijn gebrek aan controle over hoe hij ...

De in een voorstad wonende alleenstaande moeder en punkrocker Kelly heeft heimwee naar een leven dat ze niet meer kan hebben en is onzeker over haar toekomst. De 17-jarige Cal is gefrustreerd over zijn gebrek aan controle over hoe hij wordt behandeld. Wanneer de twee elkaar ontmoeten, ontstaat er een onwaarschijnlijke vriendschap, die de perfecte vonk brengt die nodig is om hen beiden opnieuw in het leven te laten geloven.

Overmorgen | 12:36 Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir

De Poppenspeler Manon, een meisje waar Marinette op past, wordt door Havikmot omgetoverd tot poppenspeler. Maron moet van Havikmot Marinette's poppen verzamelen om de superhelden en superschurken te controleren.

Overmorgen | 14:35 Death in Paradise

Seizoen 4 - Aflevering 5 van 8 De leadzanger van een rockband wordt op Saint-Marie vermoord. DI Goodman moet de lastige verdachten onder controle houden.

Overmorgen | 20:30 Documentaire: Fixed - A Football Comedy

Een vriendschappelijke voetbalwedstrijd tussen Bahrein en Togo in 2010 blijkt met voorbedachte raden te zijn opgezet, want het team van Togo blijkt een samengesteld team te zijn dat is opgesteld door internationale gokkers. Op deze manier heeft de internationale gokwereld de volledige controle en kunnen zei alles bepalen en zelf buiten schot blijven. In deze documentaire een onthullende blik in een verborgen wereld.

Overmorgen | 20:30 Documentaire: Fixed - A Football Comedy

Een vriendschappelijke voetbalwedstrijd tussen Bahrein en Togo in 2010 blijkt met voorbedachte raden te zijn opgezet, want het team van Togo blijkt een samengesteld team te zijn dat is opgesteld door internationale gokkers. Op deze manier heeft de internationale gokwereld de volledige controle en kunnen zei alles bepalen en zelf buiten schot blijven. In deze documentaire een onthullende blik in een verborgen wereld.

Vr 2 oktober 2020 | 01:15 Sadie Sparks

Hang niet te lang / Alle sprankels Sadie is de controle over haar krachten kwijt en wordt door de Wakers in de Bol van Chiron geplaatst om haar krachten weer in Balans te krijgen. / Sadie moet Harmony en 't Magische Rijk redden.

Vr 2 oktober 2020 | 06:00 Death in Paradise

Seizoen 4 - Aflevering 5 van 8 De leadzanger van een rockband wordt op Saint-Marie vermoord. DI Goodman moet de lastige verdachten onder controle houden.

Vr 2 oktober 2020 | 12:40 Paf de hond

Brave Hond Victor neemt Lola en de honden mee naar het park om zijn nieuwe op afstandsbestuurbare auto uit te testen. Maar dan verliest hij de controle over de auto.

Vr 2 oktober 2020 | 17:40 Big Momma's House

02/10 - Comedy, Film, Een jonge moeder vlucht met haar zoontje naar haar grootmoeder om te schuilen voor haar ex vriendje die tevens bankovervaller is. Twee FBI agenten die achter de net uit de gevangenis ontsnapte bankrover aanzitten besluiten het ...

Een jonge moeder vlucht met haar zoontje naar haar grootmoeder om te schuilen voor haar ex-vriendje die tevens bankovervaller is. Twee FBI agenten die achter de net uit de gevangenis ontsnapte bankrover aanzitten besluiten het huis van de 'Big Momma' te bespieden om hem via haar kleindochter te arresteren. Wanneer Big Momma plotseling op reis gaat, dreigt het plan te mislukken en is het aan Malcolm om de rol van de spraakmakende oma over te nemen. Malcolm heeft alles onder controle, behalve wanneer hij verliefd wordt op Sherry.

Za 3 oktober 2020 | 04:38 Spongebob Squarepants

Seizoen 11 - Aflevering 217 - Spot keert terug/De controle Spot, het hondje van Plankton, krijgt puppy's en dat brengt Plankton op een nieuw idee om de geheime burger-formule te stelen.//Het is tijd voor de jaarlijkse medische controle.

Za 3 oktober 2020 | 07:50 Meet Dave

03/10 - Comedy, Film, Dave is een technologisch meesterwerk dat van binnenuit wordt gecontroleerd door buitenaardse wezens en het is de kapitein die model stond voor het uiterlijk ervan. Elk bemanningslid is verantwoordelijk voor één deel van het ...

Dave is een technologisch meesterwerk dat van binnenuit wordt gecontroleerd door buitenaardse wezens en het is de kapitein die model stond voor het uiterlijk ervan. Elk bemanningslid is verantwoordelijk voor één deel van het lichaam, en dat geheel coördineren blijkt niet gemakkelijk. Zeker niet wanneer Dave geconfronteerd wordt met onze realiteit. In de minuscule controlekamer van Dave zorgen elke ontmoeting en elke situatie dan ook voor paniek en verwarring. En vooral, niemand mag vermoeden wat Dave's ware aard en missie zijn. Voor de kapitein en zijn bemanning is het hoog tijd om te ontdekken wat het inhoudt om mens te zijn!

Za 3 oktober 2020 | 08:00 How It's Made

Seizoen 25 - Aflevering 17 - Witness Samples, Pressure Washers We nemen weer uiteenlopende alledaagse producten onder de loep. Hoe verloopt het productieproces van onder andere controlemonsters, hogedrukreinigers en bijenkorven?

Za 3 oktober 2020 | 09:45 All New Traffic Cops

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Episode 705 Drugscriminaliteit is een groot probleem in het Verenigd Koninkrijk. In Derbyshire was vorig jaar tien procent van de criminaliteit drugsgerelateerd. Ruim de helft van de automobilisten die onderweg gecontroleerd werden, was onder invloed van drugs.

Za 3 oktober 2020 | 10:24 SpongeBob SquarePants

Seizoen 12 - Aflevering 257 - Handenbinder / Pauze Plankton gaat de strijd aan met Meneer Krabs om kampioen armpje drukken te worden. // De Krokante Krab krijgt controle van de vakbond. Krijgen de werknemers wel pauze?

Za 3 oktober 2020 | 17:23 Star Wars Rebels

Hulptroepen (Special) Terwijl ze op weg zijn om Tseebo in veiligheid te brengen worden onze vrienden achtervolg door de Inquisiteur. Ezra blijft worstelen met het controleren van de Force.

Za 3 oktober 2020 | 20:20 Animal Airport

Seizoen 3 - Aflevering 20 Het team moet controleren of een lading reptielen uit Afrika wel gezond is. Een grote hond uit Zuid-Afrika moet opgehaald worden in het vliegtuig. Er is een nauwe ontmoeting met een ara.

Zo 4 oktober 2020 | 10:00 Cesar To The Rescue

Seizoen 3 - Aflevering 7 van 16 - Three Headed Monster Jenny is bezorgd dat haar zus en haar vriend hun drie grote honden niet onder controle hebben. Ze krijgen geen regels of beperkingen opgelegd.

Zo 4 oktober 2020 | 16:00 Cesar To The Rescue

Seizoen 3 - Aflevering 2 van 16 - For the Love of Leon Susan en Sunny zijn bang dat Caitlin haar golden retriever/chow niet onder controle heeft. Cesar past een stap-voor-stap rehabilitatie toe.

Zo 4 oktober 2020 | 19:00 Border Security America's Front Line

Seizoen 2 - Aflevering 11 van 20 De Amerikaanse douane controleert alle reizigers die binnenkomen via de land-, zee- en luchthavens, inspecteert bagage en stelt de Amerikaanse grenzen veilig. Voor hen is er nooit een saaie dag in hun zoektocht naar illegale reizigers, wapens en smokkelwaar.

Zo 4 oktober 2020 | 19:30 Border Security America's Front Line

Seizoen 2 - Aflevering 12 van 20 De Amerikaanse douane controleert alle reizigers die binnenkomen via de land-, zee- en luchthavens, inspecteert bagage en stelt de Amerikaanse grenzen veilig. Voor hen is er nooit een saaie dag in hun zoektocht naar illegale reizigers, wapens en smokkelwaar.

Zo 4 oktober 2020 | 20:35 Niveau 4 Gent

Seizoen 3 Vrijdagnacht, feestnacht in Gent. In het Sint-Pietersstation houdt het STROP-team van commissaris Rico een grootscheepse controle op drugs. Het wordt een van de drukste nachten van de voorbije maanden. De politie vindt er een overvloed aan partydrugs: XTC, ketamine en cocaïne. Inspecteurs Kris en Lieselotte krijgen een dringende oproep: een jongerenbende pleegde net een overval met geweld in Sint-Amandsberg. Het bijzondere bijstandsteam COPS wordt ingeschakeld door de recherche. In een dossier van een mislukte drugsdeal zijn twee daders gaan lopen met 100.000 euro en de speurders weten waar het geld ligt.

Ma 5 oktober 2020 | 02:00 Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir

De Poppenspeler Manon, een meisje waar Marinette op past, wordt door Havikmot omgetoverd tot poppenspeler. Maron moet van Havikmot Marinette's poppen verzamelen om de superhelden en superschurken te controleren.

Ma 5 oktober 2020 | 04:50 The Tender Hook

05/10 - Film, In het stijlvolle Sydney uit de jaren twintig van de vorige eeuw, werkt een jonge vrouw zich naar de top van een driehoek van liefde en macht. Femme fatale Iris (Rose Byrne) houdt er twee geliefden op na: de één, een Engelse schurk ...

In het stijlvolle Sydney uit de jaren twintig van de vorige eeuw, werkt een jonge vrouw zich naar de top van een driehoek van liefde en macht. Femme fatale Iris (Rose Byrne) houdt er twee geliefden op na: de één, een Engelse schurk (Hugo Weaving) en de ander, een goudeerlijke bokser. Iris denkt alles onder controle te hebben, maar de 'verboden' relatie met een van de twee mannen brengt daar verandering in.

Ma 5 oktober 2020 | 12:00 Junkyard Empire

Seizoen 1 - Aflevering 1 - My Junk, My Empire Andy heeft een goed lopende autosloperij opgebouwd, maar als de zaken een vlucht nemen, dreigt hij de controle te verliezen. Problemen met zijn racewagen bezorgen hem kopzorgen.

Ma 5 oktober 2020 | 13:15 Junkyard Empire

Seizoen 1 - Aflevering 1 - My Junk, My Empire Andy heeft een goed lopende autosloperij opgebouwd, maar als de zaken een vlucht nemen, dreigt hij de controle te verliezen. Problemen met zijn racewagen bezorgen hem kopzorgen.

Di 6 oktober 2020 | 04:50 Look Away

06/10 - Film, Maria heeft het niet makkelijk. Op school wordt ze gepest door haar klasgenoten, en thuis voelt ze zich niet begrepen door haar ouders. Op een dag ontdekt ze in haar spiegelbeeld haar tweelingzus, die is gestorven bij hun geboorte. Ze ...

Maria heeft het niet makkelijk. Op school wordt ze gepest door haar klasgenoten, en thuis voelt ze zich niet begrepen door haar ouders. Op een dag ontdekt ze in haar spiegelbeeld haar tweelingzus, die is gestorven bij hun geboorte. Ze kent alle geheimen, angsten en zorgen van Maria en is in de eerste instantie haar steun en toeverlaat. Langzaam maar zeker wil haar tweelingzus echter de problemen zelf oplossen en neemt ze de controle over. Onzeker als Maria is, stemt ze daarmee in en ze wisselen van kant. Maria zit gevangen in de spiegel en moet machteloos toekijken hoe haar tweelingzus wraak neemt op alle mensen in haar omgeving...

Di 6 oktober 2020 | 17:00 Cesar To The Rescue

Seizoen 3 - Aflevering 2 van 16 - For the Love of Leon Susan en Sunny zijn bang dat Caitlin haar golden retriever/chow niet onder controle heeft. Cesar past een stap-voor-stap rehabilitatie toe.

Di 6 oktober 2020 | 17:20 Traffic Cops

Seizoen 10 - Aflevering 6 - In the Line of Duty Een routinecontrole van een motor in een drukke straat in Luton verandert in een bloederig gevecht wanneer de bestuurder de agenten aanvalt. En hoog in de nachtelijke lucht wordt een politiehelikopter bijna verblind door een laserstraal.

Di 6 oktober 2020 | 18:20 Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir

De Poppenspeler Manon, een meisje waar Marinette op past, wordt door Havikmot omgetoverd tot poppenspeler. Maron moet van Havikmot Marinette's poppen verzamelen om de superhelden en superschurken te controleren.

Di 6 oktober 2020 | 20:16 Henry Danger

Seizoen 3 - Aflevering 9 - JAM Sessie Piper gaat naar JAM les om haar boosheid onder controle te krijgen. Ray en Henry besluiten te wedden over Piper's driftbuien. Ondertussen stevent er een tornado op Swelview af.

Di 6 oktober 2020 | 20:50 Hollands Hoop

Seizoen 2 - Aflevering 1 van 8 - Paardenkracht - BNNVARA/NTR Fokke heeft het allemaal weer onder controle. Onder zijn leiderschap bloeit de gemeenschap weer helemaal op. Hij hoeft alleen zelf nog maar het goede voorbeeld te geven: normaal doen. Niet opvallen. Nu alleen Machteld nog verleiden om terug te komen naar Hollands Hoop.

Wo 7 oktober 2020 | 07:00 Kings Bay

07/10 - Film, Een explosie in de Kings Bay kolenmijn op Spitsbergen kost 21 mensen het leven. Als gevolg hiervan besluit de zittende regering van de Noorse arbeiderspartij, die sinds de Tweede Wereldoorlog aan de macht is, op te stappen. Maar was ...

- Een explosie in de Kings Bay kolenmijn op Spitsbergen kost 21 mensen het leven. Als gevolg hiervan besluit de zittende regering van de Noorse arbeiderspartij, die sinds de Tweede Wereldoorlog aan de macht is, op te stappen. Maar was het wel een ongeluk? Of was het een gevolg van een machtsspel tussen Rusland en de Verenigde Staten over de controle van het noordpoolgebied?

Wo 7 oktober 2020 | 10:00 Traffic Cops

Seizoen 10 - Aflevering 6 - In the Line of Duty Een routinecontrole van een motor in een drukke straat in Luton verandert in een bloederig gevecht wanneer de bestuurder de agenten aanvalt. En hoog in de nachtelijke lucht wordt een politiehelikopter bijna verblind door een laserstraal.

Do 8 oktober 2020 | 00:40 PJ Masks: Pyjamahelden

Catboy neemt de leiding / Owlettes oog om oog Romeo bouwt een afstandsbediening waarmee hij de Pyjamahelden kan controleren! / Night Ninja maakt Owlettes kunstwerkje stuk en zij wil hem terugpakken door zijn meersterwerk stuk te maken!

Do 8 oktober 2020 | 04:31 Sadie Sparks

Hang niet te lang / Alle sprankels Sadie is de controle over haar krachten kwijt en wordt door de Wakers in de Bol van Chiron geplaatst om haar krachten weer in Balans te krijgen. / Sadie moet Harmony en 't Magische Rijk redden.

Do 8 oktober 2020 | 09:00 Polly Pocket

Seizoen 1 - Night to remember (part 2) Griselle heeft de hele stad onder controle. Polly, Lila en Shani zijn door haar opgesloten, dus zullen ze op Nicolas moeten vertrouwen om iedereen te redden.

Do 8 oktober 2020 | 13:00 Telekids Mini's: Thomas De Stoomlocomotief

Seizoen 23 - De streken van Diesel Diesel heeft het gevoel dat de Dikke Controleur het altijd op hem heeft gemunt. Daarom wil hij laten zien hoe goed hij wel niet is. Maar de manier waarop Diesel dat doet is minder fraai.

Do 8 oktober 2020 | 16:25 Dr. Dee: Alaska Vet

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Don't Mess With Mama Dr. Dee controleert een zwarte beer die net wakker is geworden uit zijn winterslaap. Een routinecastratie van vee blijkt gevaarlijk, en een hulphond zoekt een nieuw huis.

 Meer

Controle gemist

Eerder Vandaag | 07:25 Cesar To The Rescue

Seizoen 3 - Aflevering 7 van 16 - Three Headed Monster Jenny is bezorgd dat haar zus en haar vriend hun drie grote honden niet onder controle hebben. Ze krijgen geen regels of beperkingen opgelegd.