Je vindt hier de programma's van College op tv We hebben de volgende programma's voor College Mozart - Pianoconcert Nr. 8, KV 246: Muziek, Niet alleen was Mozart in Mannheim ongelukkig in de liefde, ook lukte het hem niet zijn ambitie te vervullen om. Weekoverzicht SpangaS: Jeugd, Seizoen 13 Aflevering 29 van 36 KRO NCRV Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens. UvNL: UvNL, De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college. UvNL: UvNL, De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college. UvNL: UvNL, De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college. Great British Railway Journeys: Reizen, Seizoen 10 Aflevering 14 Piccadilly Circus to Gravesend Michael Portillo journeys from Piccadilly Circus to. UvNL: UvNL, De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college. Tomb Raider: IMDB * 6.3 - Film, Het is inmiddels zeven jaar geleden dat de vader van de 21 jarige Lara verdwenen is. In plaats van het bedrijf van haar vader over te nemen werkt ze als fietskoerier in Londen, terwijl ze collegelessen volgt. Uiteindelijk wordt ze. UvNL: UvNL, De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college. UvNL: Morgen - Informatief, De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college.

College op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 10:35 Weekoverzicht SpangaS

Seizoen 13 - Aflevering 29 van 36 - KRO-NCRV Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College.

Morgen | 22:19 24 Uur In De E.R.

Aflevering 2 Britse medische realityserie over de eerstehulpafdeling van het King's College ziekenhuis in Londen, een van de drukste ziekenhuisafdelingen van heel Groot-Brittannië. De artsen en hulpbehoevende patiënten worden 24 uur per dag van dichtbij gevolgd.

Overmorgen | 22:20 24 Uur In De E.R.

Aflevering 3 Britse medische realityserie over de eerstehulpafdeling van het King's College ziekenhuis in Londen, een van de drukste ziekenhuisafdelingen van heel Groot-Brittannië. De artsen en hulpbehoevende patiënten worden 24 uur per dag van dichtbij gevolgd.

Wo 8 april 2020 | 17:55 Rules of Engagement

Seizoen 7 - Aflevering 8 van 13 - Catering Audrey probeert niet uit de toon te vallen bij een college aan de universiteit totdat Brenda haar hulp inroept in de bediening, en Russell komt binnenvallen bij een etentje van Timmy met zijn ouders.

Wo 8 april 2020 | 21:10 Knappe Koppen

Seizoen 01 - Aflevering 10 van 15 - Gamen - AVROTROS De vraag van vandaag is van Merijn. Hij wil weten of gamen ook nut heeft. Merijn zit in het derde jaar van zijn studie geschiedenis. Net als veel leeftijdsgenoten is hij gek op gamen. Hij vraagt zich af of hij hier te ver in gaat. Merijn gamet al van jongs af aan, mede door toedoen van zijn vader, die nog steeds van videospellen kan genieten. Maar toen het gamen in de onderbouw van de middelbare school wat serieuzere vormen begon aan te nemen, werden zijn ouders bezorgd. Zij vonden dat hij minder achter zijn scherm moest zitten, omdat het slecht voor hem was. Maar is dat ook zo? In het Trippenhuis, de zetel van de Koninklijke Nederlandse Akademie van de Wetenschappen, krijgt Merijn antwoord op zijn vraag in de vorm van een privécollege van hoogleraar Spel, Ben Schouten. Hij promoveerde in de informatica op het proefschrift: Hoe herkent een computer een koe? Ben Schoutens onderzoek, aan de Technische Universiteit Eindhoven, richt zich op toepassing van games voor cultuur, onderwijs en gezondheidszorg. Hij heeft zeker antwoord op Merijns vraag.

Wo 8 april 2020 | 22:20 24 Uur In De E.R.

Aflevering 4 Britse medische realityserie over de eerstehulpafdeling van het King's College ziekenhuis in Londen, een van de drukste ziekenhuisafdelingen van heel Groot-Brittannië. De artsen en hulpbehoevende patiënten worden 24 uur per dag van dichtbij gevolgd.

Do 9 april 2020 | 16:35 Rules of Engagement

Seizoen 7 - Aflevering 8 van 13 - Catering Audrey probeert niet uit de toon te vallen bij een college aan de universiteit totdat Brenda haar hulp inroept in de bediening, en Russell komt binnenvallen bij een etentje van Timmy met zijn ouders.

Vr 10 april 2020 | 09:20 Rules of Engagement

Seizoen 7 - Aflevering 8 van 13 - Catering Audrey probeert niet uit de toon te vallen bij een college aan de universiteit totdat Brenda haar hulp inroept in de bediening, en Russell komt binnenvallen bij een etentje van Timmy met zijn ouders.

College op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 09:11 Mozart - Pianoconcert Nr. 8, KV 246

Niet alleen was Mozart in Mannheim ongelukkig in de liefde, ook lukte het hem niet zijn ambitie te vervullen om aangenomen te worden als hofcomponist. Dit werd mogelijk deels veroorzaakt door het uitgesproken karakter en de recht-door-zee-mentaliteit van de jonge Mozart. Omdat geld verdienen noodzakelijk was, nam Mozart compositieopdrachten aan van iedereen die daarvoor wilde betalen. De jongedame Antonia Lützow, voor wie Mozart in deze tijd zijn Pianoconcert Nr. 8 componeerde, was geen musicus van hoog niveau. Vandaar dat het werk eenvoudiger aandoet dan zijn andere composities. Maar ondanks deze eenvoud blijft de compositie een waar meesterwerk. Christian Zacharias is de solist in Mozarts Pianoconcert Nr. 8, KV 246. Het Radio-Sinfonieorchester Stuttgart staat onder leiding van Gianluigi Gelmetti. Het concert is opgenomen in Schloss Schwetzingen, dat in Mozarts tijd frequent als zomerverblijf fungeerde voor het kiescollege van Mannheim.

Vandaag | 10:39 UvNL

De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college

Vandaag | 14:00 UvNL

De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college

Vandaag | 16:00 UvNL

De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college

Vandaag | 17:30 Great British Railway Journeys

Seizoen 10 - Aflevering 14 - Piccadilly Circus to Gravesend Michael Portillo journeys from Piccadilly Circus to Gravesend, visiting an exotic West End store that was popular among Victorian women and hearing how a Russian ballet company took London by storm in 1909. He also discovers the origins of netball and gymslips at North Kent College and meets the pilots of the Port of London Authority, founded in the early 20th century.

Vandaag | 19:38 UvNL

De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college

Vandaag | 20:15 Tomb Raider IMDb: 6.3

IMDB * 6.3 - Film, Het is inmiddels zeven jaar geleden dat de vader van de 21 jarige Lara verdwenen is. In plaats van het bedrijf van haar vader over te nemen werkt ze als fietskoerier in Londen, terwijl ze collegelessen volgt. Uiteindelijk wordt ze ...

Het is inmiddels zeven jaar geleden dat de vader van de 21-jarige Lara verdwenen is. In plaats van het bedrijf van haar vader over te nemen werkt ze als fietskoerier in Londen, terwijl ze collegelessen volgt. Uiteindelijk wordt ze geïnspireerd om de verdwijning van haar vader te onderzoeken en reist naar zijn laatst bekende locatie: een graf op een eiland ergens voor de kust van Japan. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/tomb-raider

Morgen | 00:40 UvNL

De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college

Morgen | 10:39 UvNL

De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college

Morgen | 15:10 Extreme Cake Makers

Seizoen 3 Phil en Christine bakken een elfjespaddenstoeltaart voor het dessertenbuffet van een heel speciale verjaardag. Ondertussen werkt Michelle aan een wenteltrap met 27 lagen gebak van vanillechocolade. Iedere trede wordt gewikkeld in 15 kilogram suikerpasta en afgewerkt met een eetbare papieren tijdlijn voor de 500e verjaardag van de Royal College of Physicians. Eloise maakt een 15 kilogram zware replica van een metrotoestel. De cake wordt afgewerkt met fondant in de juiste kleuren en met realistische deuren, ramen en opschriften.

Morgen | 16:00 UvNL

De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college

Morgen | 19:38 UvNL

De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college

Morgen | 20:00 The Simpsons

Lisa signs up to coach Bart's baseball team in an attempt to increase her extracurricular activities ahead of college. Despite leading the team to a record winning-streak, Lisa is forced to make a tough choice when Bart questions her tactics on the field. With Nancy Kruse.(2010)

Morgen | 20:15 Young Sheldon

Seizoen 1 - Aflevering 19 van 22 Sheldon langweilt sich in der Schule und möchte mehr lernen. Seit einiger Zeit hat er Briefkontakt mit Dr. Sturgis vom College, der ihn zu seiner Vorlesung einlädt. Meemaw begleitet ihn dort hin und macht die Bekanntschaft von Dr. Sturgis, den sie sofort verzaubert. Die beiden beschließen, zusammen essen zu gehen. Sheldon ist davon hellauf begeistert und sieht sie schon vor dem Traualtar.

Morgen | 21:39 UvNL

De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college

Morgen | 22:10 Everybody Wants Some!!

Morgen - Comedy, In het najaar van 1980 verhuist eerstejaarsstudent Jake Bradford naar Texas om te gaan wonen een huis buiten de campus met andere leden van het college honkbalteam. Hij ontmoet verschillende teamgenoten, waaronder zijn kamergenoot ...

In het najaar van 1980 verhuist eerstejaarsstudent Jake Bradford naar Texas om te gaan wonen een huis buiten de campus met andere leden van het college-honkbalteam. Hij ontmoet verschillende teamgenoten, waaronder zijn kamergenoot Billy, die vanwege zijn diepe zuidelijke accent de bijnaam 'Beuter' heeft gekregen. Hij sluit zich aan bij Finnegan, Roper, Dale en Plummer die met de auto over de campus varen, op zoek naar vrouwen.

Morgen | 22:45 Kulturjournal

Keine Kindheit, keine Chance: wie sich Armut in Deutschland anfühlt In der vierten Klasse bekam Jeremias Thiel trotz guter Noten keine Empfehlung fürs Gymnasium. Schlauer Kerl, aber arm, keine Unterstützung aus der Familie, schlechte Prognose. Seine Eltern: Hartz-IV-Empfänger mit psychischen Problemen. Mit elf Jahren will Jeremias der Verwahrlosung entkommen und meldet sich beim Jugendamt. Von da an lebt er in einem Jugendhaus der Organisation SOS Kinderhaus. Mittlerweile studiert er Politik an einem College in Minnesota in den USA. Sein Buch: "Kein Pausenbrot, keine Kindheit, keine Chance" (Piper Verlag) ist ein eindringlicher Appell für Chancengleichheit und soziale Gerechtigkeit. Im "Kulturjournal"-Interview warnt Thiel, dass die Coronakrise arme Kinder besonders hart trifft. Ohne Laptop, ohne Drucker, ohne Unterstützung der Eltern ist Homeschooling für diese Kinder eine Katastrophe.

Overmorgen | 00:15 Young Sheldon

Seizoen 1 - Aflevering 19 van 22 Sheldon langweilt sich in der Schule und möchte mehr lernen. Seit einiger Zeit hat er Briefkontakt mit Dr. Sturgis vom College, der ihn zu seiner Vorlesung einlädt. Meemaw begleitet ihn dort hin und macht die Bekanntschaft von Dr. Sturgis, den sie sofort verzaubert. Die beiden beschließen, zusammen essen zu gehen. Sheldon ist davon hellauf begeistert und sieht sie schon vor dem Traualtar.

Overmorgen | 00:40 UvNL

De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college

Overmorgen | 03:10 Extreme Cake Makers

Seizoen 3 Phil en Christine bakken een elfjespaddenstoeltaart voor het dessertenbuffet van een heel speciale verjaardag. Ondertussen werkt Michelle aan een wenteltrap met 27 lagen gebak van vanillechocolade. Iedere trede wordt gewikkeld in 15 kilogram suikerpasta en afgewerkt met een eetbare papieren tijdlijn voor de 500e verjaardag van de Royal College of Physicians. Eloise maakt een 15 kilogram zware replica van een metrotoestel. De cake wordt afgewerkt met fondant in de juiste kleuren en met realistische deuren, ramen en opschriften.

Overmorgen | 10:39 UvNL

De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college

Overmorgen | 16:00 UvNL

De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college

Overmorgen | 19:38 UvNL

De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college

Overmorgen | 21:39 UvNL

De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college

Wo 8 april 2020 | 00:40 UvNL

De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college

Wo 8 april 2020 | 10:39 UvNL

De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college

Wo 8 april 2020 | 13:05 Anne of Green Gables 3 - Fire & Dew

08/04 - Anne of Green Gables 3 - Fire & Dew, Anne Shirley verhuist naar Charlottetown en wordt overweldigd door haar nieuwe omgeving, moeilijke lessen op leraarscollege en een verdiepende romantiek met Gilbert. Tegelijkertijd kampen Matthew en ...

Anne Shirley verhuist naar Charlottetown en wordt overweldigd door haar nieuwe omgeving, moeilijke lessen op leraarscollege en een verdiepende romantiek met Gilbert. Tegelijkertijd kampen Matthew en Marilla met gezondheids- en financiële problemen die hun leven in Green Gables in gevaar brengen.

Wo 8 april 2020 | 16:00 UvNL

De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college

Wo 8 april 2020 | 19:38 UvNL

De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college

Wo 8 april 2020 | 21:39 UvNL

De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college

Do 9 april 2020 | 00:40 UvNL

De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college

Do 9 april 2020 | 01:05 American Dad!

Herhaling. US animated comedy series. When the CIA is forced to make cutbacks, Stan takes a position as a college campus security guard. Meanwhile, Roger opens a bed and breakfast to boost the family's income.

Do 9 april 2020 | 10:39 UvNL

De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college

Do 9 april 2020 | 15:10 Everybody Wants Some!!

09/04 - Comedy, In het najaar van 1980 verhuist eerstejaarsstudent Jake Bradford naar Texas om te gaan wonen een huis buiten de campus met andere leden van het college honkbalteam. Hij ontmoet verschillende teamgenoten, waaronder zijn kamergenoot ...

In het najaar van 1980 verhuist eerstejaarsstudent Jake Bradford naar Texas om te gaan wonen een huis buiten de campus met andere leden van het college-honkbalteam. Hij ontmoet verschillende teamgenoten, waaronder zijn kamergenoot Billy, die vanwege zijn diepe zuidelijke accent de bijnaam 'Beuter' heeft gekregen. Hij sluit zich aan bij Finnegan, Roper, Dale en Plummer die met de auto over de campus varen, op zoek naar vrouwen.

Do 9 april 2020 | 16:00 UvNL

De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college

Do 9 april 2020 | 18:00 The Simpsons

Lisa signs up to coach Bart's baseball team in an attempt to increase her extracurricular activities ahead of college. Despite leading the team to a record winning-streak, Lisa is forced to make a tough choice when Bart questions her tactics on the field. With Nancy Kruse.(2010)

Do 9 april 2020 | 19:38 UvNL

De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college

Do 9 april 2020 | 21:39 UvNL

De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college

Vr 10 april 2020 | 00:40 UvNL

De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college

Vr 10 april 2020 | 02:00 Kulturjournal

Keine Kindheit, keine Chance: wie sich Armut in Deutschland anfühlt In der vierten Klasse bekam Jeremias Thiel trotz guter Noten keine Empfehlung fürs Gymnasium. Schlauer Kerl, aber arm, keine Unterstützung aus der Familie, schlechte Prognose. Seine Eltern: Hartz-IV-Empfänger mit psychischen Problemen. Mit elf Jahren will Jeremias der Verwahrlosung entkommen und meldet sich beim Jugendamt. Von da an lebt er in einem Jugendhaus der Organisation SOS Kinderhaus. Mittlerweile studiert er Politik an einem College in Minnesota in den USA. Sein Buch: "Kein Pausenbrot, keine Kindheit, keine Chance" (Piper Verlag) ist ein eindringlicher Appell für Chancengleichheit und soziale Gerechtigkeit. Im "Kulturjournal"-Interview warnt Thiel, dass die Coronakrise arme Kinder besonders hart trifft. Ohne Laptop, ohne Drucker, ohne Unterstützung der Eltern ist Homeschooling für diese Kinder eine Katastrophe.

Vr 10 april 2020 | 10:39 UvNL

De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college

Vr 10 april 2020 | 16:00 UvNL

De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college

 Meer

College gemist

Eerder Vandaag | 00:40 UvNL

De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college

Gisteren 19:38 UvNL

De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college

Gisteren 16:00 UvNL

De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college

Gisteren 14:00 UvNL

De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college

Gisteren 10:39 UvNL

De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college

Gisteren 10:30 Balls Deep

Seizoen 2 - Aflevering 5 van 9 - Frosh De eerstejaarsstudentenklas van 2020 studeert aan het Beloit College in Wisconsin terwijl de mensen van de hogere klasse teruggaan naar school.

Gisteren 00:40 UvNL

De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college

Gisteren 00:05 Neighbors IMDb: 6.3

Eergisteren - IMDB * 6.3 - Bad Neighbours, Het jonge stel Mac en Kelly Radner (Seth Rogen en Rose Byrne) wordt gedwongen om naast een luidruchtig en onaangenaam studentenhuis te gaan wonen na de geboorte van hun baby. Wanneer ze te kampen krijgen ...

Het jonge stel Mac en Kelly Radner (Seth Rogen en Rose Byrne) wordt gedwongen om naast een luidruchtig en onaangenaam studentenhuis te gaan wonen na de geboorte van hun baby. Wanneer ze te kampen krijgen met de student Teddy Sanders (Zac Efron) zorgt zijn onbezonnen gedrag voor de nodige problemen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/neighbors

Eergisteren 23:40 Trots op Zeeland

De conciërge van het Lodewijk College in Terneuzen vlogt voor zijn leerlingen die hij zo mist tijdens zijn werk. Thuiswerken went, maar zorg voor een goede houding én blijf fit.

Eergisteren 22:21 24 Uur In De E.R.

Aflevering 1 Britse medische realityserie over de eerstehulpafdeling van het King's College ziekenhuis in Londen, een van de drukste ziekenhuisafdelingen van heel Groot-Brittannië. De artsen en hulpbehoevende patiënten worden 24 uur per dag van dichtbij gevolgd.

Eergisteren 21:39 UvNL

De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college

Eergisteren 19:38 UvNL

De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college

Eergisteren 16:00 UvNL

De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college

Eergisteren 14:00 UvNL

De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college

Eergisteren 10:39 UvNL

De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college

 Meer