Je vindt hier de programma's van Collega's op tv We hebben de volgende programma's voor Collega's Cold Case: Misdaadserie, 'Start Up.' (s 3/ep 7) Een jonge bolleboos ontdekt op een computer een verborgen webdagboek uit 1998 en. Live at the Apollo: Morgen - Stand-upcomedyshow, Dane Baptiste is de gastheer van de avond in een volgepakte Hammersmith Apollo. De stand. Chicago Fire: Morgen - Dramaserie, 'Viral.' (s 1/ep 16) Tijdens een interventie bij een woningbrand neemt Cruz onverantwoorde. Chicago Fire: Overmorgen - Dramaserie, Seizoen 1 Aflevering 12 Amerikaanse dramaserie. Under The Knife. Gabriela heeft het moeilijk. NCIS: Overmorgen - Misdaadserie, 'Dead Man Walking.' (s 4/ep 16) Wanneer een luitenant van de marine het slachtoffer wordt. Cold Case: Overmorgen - Misdaadserie, 'A Perfect Day.' (s 3/ep 9) Uit de rivier wordt het stoffelijk overschot van een vijfjarig. Cold Case: Overmorgen - Misdaadserie, 'Detention.' (s 3/ep 12) 1994. Leerlingen Dawn, Raquel, Boris en Trevor moeten nablijven.. National security: Overmorgen - IMDB * 5.6 - Actiekomedie, National security is een Amerikaanse actiekomedie uit het jaar 2003. Deze productie is geregisseerd door Dennis Dugan. De hoofdrollen worden vertolkt door Martin Lawrence, Steve Zahn en Bill Duke. Wanneer. NCIS: Overmorgen - Misdaadserie, 'Dead Man Walking.' (s 4/ep 16) Wanneer een luitenant van de marine het slachtoffer wordt. Le monde merveilleux de Durieux: Overmorgen - Kortfilm, Pascal en Marie staan op en maken zich klaar voor een dag zoals alle andere. Eenmaal op het werk. Baywatch: Gisteren - Dramaserie, 'Snake Eyes.' (s 1/ep 16) Een illegaal casino veroorzaakt problemen voor Cort en een aantal van. Midsomer Murders: Gisteren - Seizoen 12 Aflevering 8 The Glitch Part 2: Deel 2/2. Een wetenschapper heeft een cruciale fout ontdekt in de. Midsomer Murders: Gisteren - Seizoen 12 Aflevering 7 The Glitch Part 1: Deel 1/2. Een wetenschapper heeft een cruciale fout ontdekt in de. Bad Henry: Gisteren - Episode 1, Seizoen 1 Aflevering 1 Episode 1: Wanneer in 1994 Brandi Henderson in haar eigen huis in. The Office: Eergisteren - Komische serie, Seizoen 3 Aflevering 8 Amerikaanse komische serie. The Merger. Jan heeft weer groot. Midsomer Murders: Eergisteren - Seizoen 12 Aflevering 8 The Glitch Part 2: Deel 2/2. Een wetenschapper heeft een cruciale fout ontdekt in. Midsomer Murders: Eergisteren - Seizoen 12 Aflevering 7 The Glitch Part 1: Deel 1/2. Een wetenschapper heeft een cruciale fout ontdekt in. The Prince: Eergisteren - IMDB * 4.6 - Actiethriller, The Prince is een Amerikaanse actiethriller uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Brian A. Miller. Met in de hoofdrol Bruce Willis, John Cusack en Jason Patric. Ex crimineel Paul keert na. Bad Henry: Eergisteren - Episode 1, Seizoen 1 Aflevering 1 Episode 1: Wanneer in 1994 Brandi Henderson in haar eigen huis in.

Collega's op tv (overige uitzendingen NL)

Overmorgen | 17:50 Chicago Fire

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Amerikaanse dramaserie. Under The Knife. Gabriela heeft het moeilijk met haar ontluikende gevoelens voor Peter. Severide licht Boden in over zijn blessure en neemt een belangrijke beslissing. De moeder van Casey wil dat hij een goed woordje voor haar doet tijdens de aanstaande hoorzitting. De brigade wordt opgeroepen om een verlaten truck te onderzoeken. In de oplegger vinden ze de lichamen van tientallen illegalen. Hermann zet zijn limousinebedrijf stop en heeft groot nieuws voor zijn collega's: hij wordt voor de vijfde keer vader.

Za 20 juli 2019 | 11:50 Ik mis je - vijf jaar na MH17

Aflevering 24 - Special van de reportagereeks waarin overleden mensen worden geportretteerd, over de ramp met vlucht MH17. Peter van der Meer verloor bij de MH17-ramp zijn drie dochters Sophie (12), Fleur (10) en Bente (7). Dick van Gasteren is een van de luchtmachtpiloten die de lichamen van de slachtoffers van de MH17-ramp heeft teruggevlogen. Na de ceremonie op de luchthaven in Eindhoven liepen meer dan duizend nabestaanden langs het vliegtuig en bedanken Dick en zijn collega's.

Za 20 juli 2019 | 21:50 CSI: New York

Seizoen 6 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. It happened to me. Mac en zijn collega's leiden het onderzoek naar de moord op een bediende van een informaticabedrijf. Hawkes heeft het moeilijk om zich te concentreren op de zaak, want hij kende het slachtoffer en had de moord kunnen voorkomen.

Zo 21 juli 2019 | 19:25 Ockels Erfenis

Documentaire over astronaut Wubbo Ockels (1946-2014), de allereerste Nederlander in de ruimte. Astronaut Wubbo Ockels zag als eerste Nederlander vanuit de ruimte hoe kwetsbaar onze planeet is. Het werd zijn missie om dat gevoel over te brengen. Een portret van een bevlogen man die alles uit de kast haalde voor een duurzame wereld, maar daar ook een prijs voor betaalde. Hij raakte zo geobsedeerd door zijn missie dat hij zijn familie begon te verwaarlozen en collega's tegen zich in het harnas joeg.

Ma 22 juli 2019 | 16:55 Chicago Fire

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Amerikaanse dramaserie. Under The Knife. Gabriela heeft het moeilijk met haar ontluikende gevoelens voor Peter. Severide licht Boden in over zijn blessure en neemt een belangrijke beslissing. De moeder van Casey wil dat hij een goed woordje voor haar doet tijdens de aanstaande hoorzitting. De brigade wordt opgeroepen om een verlaten truck te onderzoeken. In de oplegger vinden ze de lichamen van tientallen illegalen. Hermann zet zijn limousinebedrijf stop en heeft groot nieuws voor zijn collega's: hij wordt voor de vijfde keer vader.

Do 25 juli 2019 | 17:50 Chicago Fire

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Amerikaanse dramaserie. Viral. Tijdens een interventie bij een woningbrand neemt Cruz onverantwoorde risico's waarmee hij zijn collega's in gevaar brengt. Casey kan dergelijk gedrag niet tolereren en Cruz wordt geschorst. Severide probeert tot Renee door te dringen. Het onophoudelijke geruzie tussen Casey en Christie wordt Nancy te veel. Leslie en Clarice gaan op zoek naar een woning.

Vr 26 juli 2019 | 16:55 Chicago Fire

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Amerikaanse dramaserie. Viral. Tijdens een interventie bij een woningbrand neemt Cruz onverantwoorde risico's waarmee hij zijn collega's in gevaar brengt. Casey kan dergelijk gedrag niet tolereren en Cruz wordt geschorst. Severide probeert tot Renee door te dringen. Het onophoudelijke geruzie tussen Casey en Christie wordt Nancy te veel. Leslie en Clarice gaan op zoek naar een woning.

Vr 26 juli 2019 | 18:50 NCIS: New Orleans

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. Undocumented. Het team onderzoekt de moord op een onderofficier. Ondertussen maken Prides collega's een onlinedatingprofiel voor hem aan.

Zo 28 juli 2019 | 00:00 Falco

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Franse misdaadserie. Faux semblants. Een jong au pairmeisje wordt gewurgd en mishandeld aangetroffen. Maxime en zijn collega's ondervragen de werkgevers van het meisje.

Collega's op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 15:35 Cold Case

'Start-Up.' (s 3/ep 7) Een jonge bolleboos ontdekt op een computer een verborgen webdagboek uit 1998 en overhandigt het aan John en zijn collega's. Zij stellen vast dat het dagboek onder andere over de haat tegenover ene Amy Lind gaat, een beloftevolle carrièrevrouw die op 24-jarige leeftijd stierf aan een hartaanval. Dankzij het webdagboek kunnen de detectives een nieuw onderzoek instellen naar Amy's mysterieuze dood.

Morgen | 15:05 Live at the Apollo

Dane Baptiste is de gastheer van de avond in een volgepakte Hammersmith Apollo. De stand-upcomedian warmt het publiek op en kondigt daarna zijn collega's Desiree Burch en Chris McCausland aan.

Morgen | 19:45 Chicago Fire

'Viral.' (s 1/ep 16) Tijdens een interventie bij een woningbrand neemt Cruz onverantwoorde risico's waarmee hij zijn collega's in gevaar brengt. Casey kan dergelijk gedrag niet tolereren en Cruz wordt geschorst.

Overmorgen | 18:00 NCIS

'Dead Man Walking.' (s 4/ep 16) Wanneer een luitenant van de marine het slachtoffer wordt van dodelijke straling, moet het NCIS-team de persoon vinden die achter deze misdaad zit. De luitenant, die werkt voor het internationaal atoomagentschap, beweert dat enkel zijn twee collega's van de missie afwisten. De enige zekerheid is dat het de bedoeling was van de dader om het volgende onderzoek van de luitenant tegen te houden.

Overmorgen | 20:35 Cold Case

'A Perfect Day.' (s 3/ep 9) Uit de rivier wordt het stoffelijk overschot van een vijfjarig meisje opgevist. Onderzoek wijst uit dat ze zo'n 40 jaar geleden stierf. Lilly en haar collega's krijgen de opdracht uit te zoeken wie het meisje is en wat haar is overkomen. Nick Vera ontdekt een eerste spoor op basis van de verwondingen van het meisje: haar naam zou Vivian Smith zijn.

Overmorgen | 23:05 Cold Case

'Detention.' (s 3/ep 12) 1994. Leerlingen Dawn, Raquel, Boris en Trevor moeten nablijven. Later die avond wordt Trevor dood aangetroffen naast het schoolgebouw. Er werd aangenomen dat hij zich van het leven had beroofd. Er werd zelfs een deel van een afscheidsbrief gevonden. Nu het andere deel van die brief meer dan tien jaar later wordt teruggevonden, besluiten Lily en haar collega's het dossier te heropenen.

Overmorgen | 23:30 National security IMDb: 5.6

Overmorgen - IMDB * 5.6 - Actiekomedie, National security is een Amerikaanse actiekomedie uit het jaar 2003. Deze productie is geregisseerd door Dennis Dugan. De hoofdrollen worden vertolkt door Martin Lawrence, Steve Zahn en Bill Duke. Wanneer ...

National security is een Amerikaanse actiekomedie uit het jaar 2003. Deze productie is geregisseerd door Dennis Dugan. De hoofdrollen worden vertolkt door Martin Lawrence, Steve Zahn en Bill Duke. Wanneer politieagent Hank Rafferty wordt veroordeeld voor het mishandelen van autobestuurder Earl Montgomery, wordt hij uit zijn functie ontheven en moet hij zes maanden doorbrengen in een streng bewaakte gevangenis. Heel erg correct is de uitspraak van de rechter echter niet, want Montgomery, zelf een voormalig aspirant-politieagent van de LAPD, wou wraak nemen op zijn vroegere werkgever en besloot van een misverstand gebruik te maken om Rafferty aan te klagen. Nadat hij vrijkomt, gaat Rafferty noodgedwongen aan de slag bij een bewakingsfirma. Hij is echter gebrand op eerherstel en wil zijn onderbroken onderzoek naar de mysterieuze moord op zijn partner koste wat het kost verderzetten. Zelfs al moet hij daarvoor de handen in elkaar slaan met Montgomery, een van zijn nieuwe collega's bij de bewakingsfirma. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/national-security

Za 20 juli 2019 | 00:45 NCIS

'Dead Man Walking.' (s 4/ep 16) Wanneer een luitenant van de marine het slachtoffer wordt van dodelijke straling, moet het NCIS-team de persoon vinden die achter deze misdaad zit. De luitenant, die werkt voor het internationaal atoomagentschap, beweert dat enkel zijn twee collega's van de missie afwisten. De enige zekerheid is dat het de bedoeling was van de dader om het volgende onderzoek van de luitenant tegen te houden.

Za 20 juli 2019 | 05:45 Le monde merveilleux de Durieux

Pascal en Marie staan op en maken zich klaar voor een dag zoals alle andere. Eenmaal op het werk lijdt Pascal aan hallucitanites en ziet hij zijn collega's in robots veranderen.

Za 20 juli 2019 | 06:00 Bad Henry

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Episode 1: Wanneer in 1994 Brandi Henderson in haar eigen huis in Charlotte, Louisiana wordt gewurgd, vrezen rechercheur Garry McFadden en zijn collega's dat er een seriemoordenaar actief is.

Za 20 juli 2019 | 15:40 The Office

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie. The Merger. Jan heeft weer groot nieuws voor Michael. Dit keer deelt hij mee dat Scranton Branch van Dunder Mifflin Company zal samenvloeien met Stamford Branch. Dit betekent eveneens dat Jim en Pam na lange tijd weer herenigd worden in hetzelfde kantoorgebouw. Ondertussen moet ook al het andere personeel van de verschillende kantoren wennen aan de nieuwe situatie en vooral aan de nieuwe collega's.

Za 20 juli 2019 | 17:10 NCIS: New Orleans

'Undocumented.' (s 2/ep 13) Het team onderzoekt de moord op een onderofficier. Ondertussen maken Prides collega's een onlinedatingprofiel voor hem aan.

Za 20 juli 2019 | 22:00 The Killer Beside Me

Aflevering 2 - Episode 2: Serie over moord en verraad op het werk, waarbij jaloezie en machtsmisbruik uitmonden in brute moord. Hoe goed kennen we onze collega's eigenlijk?

Zo 21 juli 2019 | 15:05 Baywatch

'Snake Eyes.' (s 1/ep 16) Een illegaal casino veroorzaakt problemen voor Cort en een aantal van zijn collega's. Hobie verwacht dat zijn Engelse lessen een makkie worden wanneer Mitch een relatie aangaat met zijn lerares. Hij komt er al snel achter dat dit echter tegenvalt.

Zo 21 juli 2019 | 23:00 The Good Doctor

'Not Fake.' (s 1/ep 6) Tijdens hun eerste nachtdienst krijgen Shaun en zijn collega's te maken met een chaotische situatie. Een bus met bruiloftsgasten is gecrasht en de gewonden worden achter elkaar binnengebracht op de spoedafdeling. Het been van de jonge bruidegom is er erg aan toe, waardoor Shaun alles uit de kast moet halen om zijn been te kunnen redden.

Ma 22 juli 2019 | 18:50 The Office

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Amerikaanse komische serie. Business School. Michael voelt zich vereerd wanneer hij als gastspreker wordt uitgenodigd op de business school van Ryan, maar het blijkt niet te lopen zoals hij zelf in gedachten had. Eens terug op kantoor botst hij op een hevige Dwight die volop een vleermuis probeert te vangen die zijn weg van de zolder naar de werkvloer heeft gevonden. Ondertussen lijkt Pam gelukkig met haar liefde Roy en nodigt ze enkele collega's uit voor haar allereerste kunstshow.

Di 23 juli 2019 | 19:15 The Office

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Amerikaanse komische serie. Safety Training. Andy keert terug naar het kantoor van Dunder Mifflin na enkele weken afwezigheid voor een woedebeheersingscursus. Hij is vastberaden om een nieuwe, frisse start te nemen met al zijn collega's. Intussen is het een dag veiligheidstraining op kantoor en maken Michael en Dwight er hun missie van om alle mogelijke gevaren op de werkvloer te belichten.

Wo 24 juli 2019 | 16:20 Tattoo Age

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Documentairereeks over tattooartiesten. The Master of All Tattoos: Chris Garver. De carrière van Chris Garver weerspiegelt de evolutie van het tatoeëren van marginaal tot normaal. Chris heeft de ziel van een kunstenaar behouden en het respect van zijn collega's.

Do 25 juli 2019 | 01:40 Tattoo Age

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Documentairereeks over tattooartiesten. The Master of All Tattoos: Chris Garver. De carrière van Chris Garver weerspiegelt de evolutie van het tatoeëren van marginaal tot normaal. Chris heeft de ziel van een kunstenaar behouden en het respect van zijn collega's.

Do 25 juli 2019 | 19:40 Parks and Recreation

Seizoen 5 - Aflevering 9 - Amerikaanse komische serie. Ron and Diane. Tammy bezoekt een prijsuitreiking om Rons nieuwe relatie te saboteren. Vier van Jerry's collega's reageren geschokt als hij een kerstfeest organiseert zonder hen.

Za 27 juli 2019 | 15:15 The Office

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Amerikaanse komische serie. Business School. Michael voelt zich vereerd wanneer hij als gastspreker wordt uitgenodigd op de business school van Ryan, maar het blijkt niet te lopen zoals hij zelf in gedachten had. Eens terug op kantoor botst hij op een hevige Dwight die volop een vleermuis probeert te vangen die zijn weg van de zolder naar de werkvloer heeft gevonden. Ondertussen lijkt Pam gelukkig met haar liefde Roy en nodigt ze enkele collega's uit voor haar allereerste kunstshow.

Za 27 juli 2019 | 16:30 The Office

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Amerikaanse komische serie. Safety Training. Andy keert terug naar het kantoor van Dunder Mifflin na enkele weken afwezigheid voor een woedebeheersingscursus. Hij is vastberaden om een nieuwe, frisse start te nemen met al zijn collega's. Intussen is het een dag veiligheidstraining op kantoor en maken Michael en Dwight er hun missie van om alle mogelijke gevaren op de werkvloer te belichten.

Za 27 juli 2019 | 22:00 The Killer Beside Me

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Trapped In Place: Serie over moord en verraad op het werk, waarbij jaloezie en machtsmisbruik uitmonden in brute moord. Hoe goed kennen we onze collega's eigenlijk?

Zo 28 juli 2019 | 15:55 Dit was Yasmine

Documentaire n.a.v. de tiende verjaardag van het overlijden van Yasmine. Yasmine, geboren als Hilde Rens, was zangeres, tv- en radiopresentatrice, holebi-icoon, echtgenote en mama. Maar wie was ze echt? En wat heeft ertoe geleid dat ze op haar 37ste uit het leven stapte? Haar mama Anita Claes, haar beste vrienden en collega's schetsen haar zoals ze echt was: perfectionistisch maar ook lui, luidruchtig maar ook onzeker, vrolijk maar ook heel donker, genereus maar ook veeleisend, graag oud geworden maar helaas veel te jong gestorven.

Zo 28 juli 2019 | 17:45 Parks and Recreation

Seizoen 5 - Aflevering 9 - Amerikaanse komische serie. Ron and Diane. Tammy bezoekt een prijsuitreiking om Rons nieuwe relatie te saboteren. Vier van Jerry's collega's reageren geschokt als hij een kerstfeest organiseert zonder hen.

 Meer

Collega's gemist

Gisteren 19:40 Baywatch

'Snake Eyes.' (s 1/ep 16) Een illegaal casino veroorzaakt problemen voor Cort en een aantal van zijn collega's. Hobie verwacht dat zijn Engelse lessen een makkie worden wanneer Mitch een relatie aangaat met zijn lerares. Hij komt er al snel achter dat dit echter tegenvalt.

Gisteren 10:55 Midsomer Murders

Seizoen 12 - Aflevering 8 - The Glitch Part 2: Deel 2/2. Een wetenschapper heeft een cruciale fout ontdekt in de gangbare elektromagnetische theorie. Sommige wetenschappers, die door hun collega's zijn bekritiseerd, lijken bereid te moorden om hun reputatie veilig te stellen. 8/14

Gisteren 10:00 Midsomer Murders

Seizoen 12 - Aflevering 7 - The Glitch Part 1: Deel 1/2. Een wetenschapper heeft een cruciale fout ontdekt in de gangbare elektromagnetische theorie. Het schijnt dat sommige wetenschappers, die door hun collega's zijn bekritiseerd, bereid zijn te moorden om hun reputatie en nut veilig te stellen. 7/14

Gisteren 06:00 Bad Henry

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Episode 1: Wanneer in 1994 Brandi Henderson in haar eigen huis in Charlotte, Louisiana wordt gewurgd, vrezen rechercheur Garry McFadden en zijn collega's dat er een seriemoordenaar actief is.

Eergisteren 19:15 The Office

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie. The Merger. Jan heeft weer groot nieuws voor Michael. Dit keer deelt hij mee dat Scranton Branch van Dunder Mifflin Company zal samenvloeien met Stamford Branch. Dit betekent eveneens dat Jim en Pam na lange tijd weer herenigd worden in hetzelfde kantoorgebouw. Ondertussen moet ook al het andere personeel van de verschillende kantoren wennen aan de nieuwe situatie en vooral aan de nieuwe collega's.

Eergisteren 15:25 Midsomer Murders

Seizoen 12 - Aflevering 8 - The Glitch Part 2: Deel 2/2. Een wetenschapper heeft een cruciale fout ontdekt in de gangbare elektromagnetische theorie. Sommige wetenschappers, die door hun collega's zijn bekritiseerd, lijken bereid te moorden om hun reputatie veilig te stellen. 8/14

Eergisteren 14:30 Midsomer Murders

Seizoen 12 - Aflevering 7 - The Glitch Part 1: Deel 1/2. Een wetenschapper heeft een cruciale fout ontdekt in de gangbare elektromagnetische theorie. Het schijnt dat sommige wetenschappers, die door hun collega's zijn bekritiseerd, bereid zijn te moorden om hun reputatie en nut veilig te stellen. 7/14

Eergisteren 14:10 The Prince IMDb: 4.6

Eergisteren - IMDB * 4.6 - Actiethriller, The Prince is een Amerikaanse actiethriller uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Brian A. Miller. Met in de hoofdrol Bruce Willis, John Cusack en Jason Patric. Ex crimineel Paul keert na ...

The Prince is een Amerikaanse actiethriller uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Brian A. Miller. Met in de hoofdrol Bruce Willis, John Cusack en Jason Patric. Ex-crimineel Paul keert na jaren terug naar de onderwereld van New Orleans. Hij heeft een rustig leventje als automonteur aan de andere kant van Amerika, maar wanneer hij vermoedt dat zijn dochter Beth tegen haar wil wordt vastgehouden door The Pharmacy moet hij weten wat er speelt. Zijn oude collega's helpen hem op weg, maar lichten ook zijn aartsvijand Omar in. Een gevecht om zijn dochter loopt uit op een explosieve afrekening met zijn vorig bestaan. Het is aan Paul om te bewijzen dat hij nog niets verleerd is. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-prince-2014

Eergisteren 13:20 Bad Henry

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Episode 1: Wanneer in 1994 Brandi Henderson in haar eigen huis in Charlotte, Louisiana wordt gewurgd, vrezen rechercheur Garry McFadden en zijn collega's dat er een seriemoordenaar actief is.