Je vindt hier de programma's van Chris Noth op tv We hebben de volgende programma's voor Chris Noth Gone: 23/11 - Dramaserie, Seizoen 1 Aflevering 5 Amerikaanse misdaadserie. Savior. Kick werd als kind ontvoerd, maar kon. Gone: 23/11 - Dramaserie, Seizoen 1 Aflevering 6 Amerikaanse misdaadserie. Family Photo. Sara Moreland, de zus van de. Gone: 30/11 - Dramaserie, Seizoen 1 Aflevering 6 Amerikaanse misdaadserie. Family Photo. Sara Moreland, de zus van de. Gone: 30/11 - Dramaserie, Seizoen 1 Aflevering 7 Amerikaanse misdaadserie. Don't Go. David en Karen Crawford verdwijnen op.

Chris Noth op tv (overige uitzendingen NL)

Za 23 november 2019 | 00:05 Gone

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. Savior. Kick werd als kind ontvoerd, maar kon gered worden door FBI-agent Frank Novak. Na haar vrijlating is ze vastberaden dat ze nooit meer een slachtoffer wil zijn.

Za 23 november 2019 | 22:25 Gone

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. Family Photo. Sara Moreland, de zus van de beroemde popster Sabrina Moreland, is ontvoerd. Sabrina's beste vrienden worden ondervraagd en het team ontdekt een aantal schokkende geheimen.

Za 30 november 2019 | 00:10 Gone

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. Family Photo. Sara Moreland, de zus van de beroemde popster Sabrina Moreland, is ontvoerd. Sabrina's beste vrienden worden ondervraagd en het team ontdekt een aantal schokkende geheimen.

Za 30 november 2019 | 22:25 Gone

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. Don't Go. David en Karen Crawford verdwijnen op een afgelegen camping in de bergen, het team neemt de zaak meteen ernstig en zet alles op alles om de kinderen terug te vinden. Frank en Kennedy hebben een paar verdachten gevonden die motieven hebben om de kinderen van de Crawfords te ontvoeren.

Chris Noth gemist

Za 19 oktober 2019 | 22:25 Start: Gone

19/10 - Dramaserie, De Amerikaanse misdaadserie Gone is vanaf vanavond elke zaterdag om 22:25 uur te zien op Net5. Ontvoerd De serie gaat over Kit 'Kick' Lanigan. Zij is vroeger als kind ontvoerd en is gered door FBI...

De Amerikaanse misdaadserie Gone is vanaf vanavond elke zaterdag om 22:25 uur te zien op Net5. Ontvoerd De serie gaat over Kit 'Kick' Lanigan. Zij is vroeger als kind ontvoerd en is gered door FBI-agent Frank Novak. Na haar vrijlating is ze vastberaden dat ze nooit meer een slachtoffer wil zijn. Speciale team In de jaren die volgen traint Kick in vechtsporten en met vuurwapens. Als Novak haar overtuigt om zich aan te sluiten in zijn speciale team die verdwenen mensen opspoort, heeft zij haar roeping gevonden. Privédetectives Samen met privédetectives John Bishop, Maya Kennedy en Kits beste vriend James Finley starten ze de zoektocht naar Mia, een meisje dat ontvoerd werd op haar school in Hagerstown.

Ma 8 januari 2018 | 20:30 Nieuw: Gone IMDb: 7.6

08/01/18 - IMDB * 7.6 - Dramaserie, Net5 is de eerste zender die binnen Europa en de VS de gloednieuwe serie Gone uitzendt. Vanavond gaat de crimeserie in première bij Net5. Gone draait om Kick (Leven Rambin), een vrouw die als kind...

Net5 is de eerste zender die binnen Europa en de VS de gloednieuwe serie Gone uitzendt. Vanavond gaat de crimeserie in première bij Net5. Gone draait om Kick (Leven Rambin), een vrouw die als kind slachtoffer was van kidnapping. Na haar vrijlating heeft zij gezworen nooit meer slachtoffer te zijn. De andere hoofdrol wordt vertolkt door Chris Noth (Sex and the City). Gone is iedere maandag met dubbele afleveringen te zien vanaf 20:30 uur op Net5. Kick is vroeger als kind ontvoerd en is gered door FBI-agent Frank Novak. In de jaren die volgen traint Kick in vechtsporten en met vuurwapens. Als Novak haar overtuigt om zich aan te sluiten in zijn speciale team die verdwenen mensen opspoort, heeft zij haar roeping gevonden. Vijftien jaar na de ontvoering werkt Kick samen met haar redder Frank voor de FBI. Samen met privédetectives John Bishop, Maya Kennedy en Kits beste vriend James Finley starten ze in de eerste aflevering de zoektocht naar Mia, een meisje dat ontvoerd werd op haar school in Hagerstown.

Zo 10 februari 2013 | 22:30 Van der Vorst ziet Ushi

10/02/13 - Een vooruitblik op de doldwaze comedy 'Ushi Must Marry', met in de hoofdrollen Wendy van Dijk, Patrick Dempsey en Chris Noth.

Een vooruitblik op de doldwaze comedy 'Ushi Must Marry', met in de hoofdrollen Wendy van Dijk, Patrick Dempsey en Chris Noth.

Za 28 januari 2012 | 21:25 Terug: The good wife

28/01/12 - Dramaserie, Vanavond start het derde seizoen van The Good Wife bij NET5. Alicia Florrick keert na dertien jaar afwezigheid terug in de rechtszaal als haar man in de gevangenis belandt... Aflevering: The new day...

Vanavond start het derde seizoen van The Good Wife bij NET5. Alicia Florrick keert na dertien jaar afwezigheid terug in de rechtszaal als haar man in de gevangenis belandt... Aflevering: The new day Alicia verdedigt een Moslimse student die beschuldigd wordt van de moord op een Joods klasgenootje. Ondertussen moet het personeel van Lockhart/Gardner wennen aan de veranderingen in het bedrijf.

Za 9 juli 2011 | 21:25 Slot siezoen 2: The Good Wife

09/07/11 - Dramaserie, Aflevering: Closing arguments (2) Alicia en Kalinda proberen de onschuld van hun cliënt te bewijzen in een moordzaak, ondanks hun gespannen relatie. Als Alicia een belangrijk bewijsstuk in handen...

Aflevering: Closing arguments (2) Alicia en Kalinda proberen de onschuld van hun cliënt te bewijzen in een moordzaak, ondanks hun gespannen relatie. Als Alicia een belangrijk bewijsstuk in handen krijgt, vraagt iedereen zich af waar dit vandaan komt.

Za 5 februari 2011 | 21:25 Nieuw seizoen: The good wife IMDb: 7.6

05/02/11 - IMDB * 7.6 - Dramaserie, Season 2, Episode 1 , aflevering: Taking control Alicia maakt haar keus of ze verder wil met Peter of met Will. Lockhart en Gardner vinden een nieuwe, jonge, zakelijke partner. The Good Wife is een...

Season 2, Episode 1 , aflevering: Taking control Alicia maakt haar keus of ze verder wil met Peter of met Will. Lockhart en Gardner vinden een nieuwe, jonge, zakelijke partner. The Good Wife is een Amerikaanse televisieserie, die op in 2009 op de zender CBS in première ging. In Nederland wordt de serie sinds januari 2010 uitgezonden door NET 5. De hoofdrol in de serie wordt vertolkt door Julianna Margulies, die voor de rol onder meer een Golden Globe-nominatie ontving. Andere vaste rollen worden vertolkt door Matt Czuchry, Archie Panjabi = Emmy Winner ( Best Supporting Actress in a drama series 2010 ), Graham Phillips, Makenzie Vega, Josh Charles en Christine Baranski. De serie is bedacht door Robert en Michelle King. De serie draait om Alicia Florrick, een vrouw die weer gaat werken als advocaat nadat haar man, een voormalig officier van justitie, wordt gearresteerd vanwege een corruptieschandaal. Ze hoopt zo haar reputatie te kunnen redden en haar twee kinderen te kunnen onderhouden. De serie is deels gebaseerd op het Eliot Spitzer-schandaal.

Za 8 januari 2011 | 21:25 Terug: The good wife IMDb: 8.4

08/01/11 - IMDB * 8.4 - Dramaserie, Aflevering: Mock (seizoen 1, aflevering 20) Als een Indische familie uit het gebouw van Alicia gedeporteerd dreigt te worden, probeert Alicia hen te helpen. The Good Wife is een Amerikaanse...

Aflevering: Mock (seizoen 1, aflevering 20) Als een Indische familie uit het gebouw van Alicia gedeporteerd dreigt te worden, probeert Alicia hen te helpen. The Good Wife is een Amerikaanse televisieserie, die in september 2009 op de zender CBS in première ging. In Nederland wordt de serie sinds januari 2010 uitgezonden door NET 5. De hoofdrol in de serie wordt vertolkt door Julianna Margulies, die voor de rol onder meer een Golden Globe-nominatie ontving. Andere vaste rollen worden vertolkt door Matt Czuchry, Archie Panjabi, Graham Phillips, Makenzie Vega, Josh Charles en Christine Baranski. De serie is bedacht door Robert en Michelle King. De serie is inmiddels begonnen met het 2e seizoen, maar in Nederland zijn we nu bij seizoen 1, afl. 20. Serie 1 duurt tot aan afl. 24. Dus over een maand start seizoen 2. De serie draait om Alicia Florrick, een vrouw die weer gaat werken als advocaat nadat haar man, een voormalig officier van justitie, wordt gearresteerd vanwege een corruptieschandaal. Ze hoopt zo haar reputatie te kunnen redden en haar twee kinderen te kunnen onderhouden. De serie is deels gebaseerd op het Eliot Spitzer-schandaal.

Za 16 november 2019 | 00:05 Gone

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Tiger. Het team moet op zoek naar de vermiste familie van Eric Hale. Bishop zet het team snel op het goede spoor, maar Frank heeft een ander voorstel om de operatie te laten slagen. Wanneer ze eindelijk wat sporen hebben gevonden, blijkt dat er in tussentijd nog twee mensen verdwenen zijn.

Za 9 november 2019 | 22:20 Gone

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Tiger. Het team moet op zoek naar de vermiste familie van Eric Hale. Bishop zet het team snel op het goede spoor, maar Frank heeft een ander voorstel om de operatie te laten slagen. Wanneer ze eindelijk wat sporen hebben gevonden, blijkt dat er in tussentijd nog twee mensen verdwenen zijn.

Za 9 november 2019 | 00:05 Gone

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. Crystal. Franks team krijgt te maken met een moeilijke case in Brookhaven. De zwangere vrouw van Greg Kleckner, Cathy, wordt op klaarlichte dag ontvoerd. Ondertussen wordt Kick overweldigd door pijnlijke herinneringen. Het is dag op dag 15 jaar geleden dat Frank haar heeft gered uit de klauwen van de Fosters.

Za 2 november 2019 | 22:20 Gone

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. Crystal. Franks team krijgt te maken met een moeilijke case in Brookhaven. De zwangere vrouw van Greg Kleckner, Cathy, wordt op klaarlichte dag ontvoerd. Ondertussen wordt Kick overweldigd door pijnlijke herinneringen. Het is dag op dag 15 jaar geleden dat Frank haar heeft gered uit de klauwen van de Fosters.

Za 2 november 2019 | 00:05 Gone

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. Ride. Frank, Kick, Bishop en James krijgen te maken met verschillende verdwijningen in Seneca Hills, PA. Deze keer zijn er drie vrouwelijke studentes verdwenen na het gebruik van de app DestiNation. Ze wilden een rit naar huis, maar zijn daar nooit aangekomen. Om de slachtoffers zo snel mogelijk te vinden, proberen Kick en Bishop informatie los te krijgen van de eigenaars van de app, Kyle Parrish en Dylan Bender. Maar Kick's intuitie brengt het team al snel op een andere weg.

Za 26 oktober 2019 | 22:20 Gone

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. Ride. Frank, Kick, Bishop en James krijgen te maken met verschillende verdwijningen in Seneca Hills, PA. Deze keer zijn er drie vrouwelijke studentes verdwenen na het gebruik van de app DestiNation. Ze wilden een rit naar huis, maar zijn daar nooit aangekomen. Om de slachtoffers zo snel mogelijk te vinden, proberen Kick en Bishop informatie los te krijgen van de eigenaars van de app, Kyle Parrish en Dylan Bender. Maar Kick's intuitie brengt het team al snel op een andere weg.

Di 23 juli 2019 | 00:00 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 22 - Amerikaanse dramaserie. End. Peter heeft bijna geen tijd meer om een pleidooiovereenkomst te maken voordat de jury terugkomt met een vonnis. Alicia moet beslissen of zij haar toekomst wil delen met Peter of Jason.

Ma 15 juli 2019 | 23:55 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 21 - Amerikaanse dramaserie. Verdict. Terwijl het proces van Peter begint, werkt Alicia wanhopig om te voorkomen dat haar man terug in de gevangenis belandt. Ook zetten Diane en Lucca een agressieve stap om het advocatenkantoor uit te breiden.

Ma 8 juli 2019 | 23:55 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 20 - Amerikaanse dramaserie. Party. Alicia geeft een feestje om het komende huwelijk van Howard en Jackie te vieren, maar de nacht loopt uit de hand. Ook vraagt â¿â¿Eli Jason om Peter te onderzoeken voorafgaand aan zijn rechtszaak.

Wo 3 juli 2019 | 00:05 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 22 - Amerikaanse dramaserie. End. Peter heeft bijna geen tijd meer om een pleidooiovereenkomst te maken voordat de jury terugkomt met een vonnis. Alicia moet beslissen of zij haar toekomst wil delen met Peter of Jason.

Di 2 juli 2019 | 00:05 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 19 - Amerikaanse dramaserie. Landing. Alicia en Lucca gaan naar Toronto om een agent van de NSA te vertegenwoordigen. Die werd gearresteerd door douanebeambten toen hij naar de Verenigde Staten wilde terugkeren.

Zo 30 juni 2019 | 00:10 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 22 - Amerikaanse dramaserie. End. Peter heeft bijna geen tijd meer om een pleidooiovereenkomst te maken voordat de jury terugkomt met een vonnis. Alicia moet beslissen of zij haar toekomst wil delen met Peter of Jason.

Wo 26 juni 2019 | 00:05 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 21 - Amerikaanse dramaserie. Verdict. Terwijl het proces van Peter begint, werkt Alicia wanhopig om te voorkomen dat haar man terugkeert in de gevangenis. Ook nemen Diane en Lucca een agressieve stap om het advocatenkantoor uit te breiden

Di 25 juni 2019 | 00:40 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 18 - Amerikaanse dramaserie. Unmanned. Alicia en Diane verdedigen de privacyrechten van een therapeut wiens buurman deze met een drone schendt. Hoofd justitie Connor Fox wil Eli's dochter gebruiken als chantagemiddel tegen Peter.

Zo 23 juni 2019 | 00:10 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 21 - Amerikaanse dramaserie. Verdict. Terwijl het proces van Peter begint, werkt Alicia wanhopig om te voorkomen dat haar man terugkeert in de gevangenis. Ook nemen Diane en Lucca een agressieve stap om het advocatenkantoor uit te breiden

Wo 19 juni 2019 | 00:05 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 20 - Amerikaanse dramaserie. Party. Alicia geeft een feestje om het komende huwelijk van Howard en Jackie te vieren, maar de nacht loopt uit de hand. Ook vraagt â¿â¿Eli Jason om Peter te onderzoeken voorafgaand aan zijn rechtszaak.

Di 18 juni 2019 | 00:45 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 17 - Amerikaanse dramaserie. Shoot. Een romantische ontmoeting tussen Alicia en Jason wordt onderbroken wanneer Alicia ontdekt dat Grace ervan wordt beschuldigd haar college-essay te plagiëren.

Zo 16 juni 2019 | 00:05 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 20 - Amerikaanse dramaserie. Party. Alicia geeft een feestje om het komende huwelijk van Howard en Jackie te vieren, maar de nacht loopt uit de hand. Ook vraagt â¿â¿Eli Jason om Peter te onderzoeken voorafgaand aan zijn rechtszaak.

Wo 12 juni 2019 | 00:05 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 19 - Amerikaanse dramaserie. Landing. Alicia en Lucca gaan naar Toronto om een agent van de NSA te vertegenwoordigen, die gearresteerd werd door douanebeambten toen hij naar de Verenigde Staten wilde terugkeren.

Di 11 juni 2019 | 00:00 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 16 - Amerikaanse dramaserie. Hearing. De jury is tegen Peter Florrick samengesteld. Terwijl assistent-advocaat Connor Fox de leiding heeft, proberen Alicia, Eli en de advocaat van Peter te achterhalen welke aanklachten tegen hem in het geding zijn. Alicia en Jason proberen ook samen een rustig weekend door te brengen, maar worden onderbroken door haar innemende familie.

Zo 9 juni 2019 | 00:10 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 19 - Amerikaanse dramaserie. Landing. Alicia en Lucca gaan naar Toronto om een agent van de NSA te vertegenwoordigen, die gearresteerd werd door douanebeambten toen hij naar de Verenigde Staten wilde terugkeren.

Wo 5 juni 2019 | 00:05 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 18 - Amerikaanse dramaserie. Unmanned. Alicia en Diane verdedigen de privacyrechten van een therapeut wiens buurman deze met een drone schendt. Hoofd justitie Connor Fox wil Eli's dochter gebruiken als chantagemiddel tegen Peter.

Di 4 juni 2019 | 00:05 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 15 - Amerikaanse dramaserie. Targets. Alicia voegt zich bij een geheim advocatenpanel dat de Amerikaanse regering adviseert over controversiële zaken. Ook huurt Elsbeth Tascioni in om te ontdekken waarom de FBI zich op Peter richt.

Zo 2 juni 2019 | 00:05 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 18 - Amerikaanse dramaserie. Unmanned. Alicia en Diane verdedigen de privacyrechten van een therapeut wiens buurman deze met een drone schendt. Hoofd justitie Connor Fox wil Eli's dochter gebruiken als chantagemiddel tegen Peter.

Wo 29 mei 2019 | 00:05 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 17 - Amerikaanse dramaserie. Shoot. Een romantische ontmoeting tussen Alicia en Jason wordt onderbroken wanneer Alicia ontdekt dat Grace ervan wordt beschuldigd haar college-essay te plagiëren.

Di 28 mei 2019 | 00:00 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 14 - Amerikaanse dramaserie. Monday. Alicia heeft moeite om zich aan te passen wanneer ze terug aan het werk gaat bij Lockhart, Agos & Lee met Lucca. Hun eerste zaak, met een geheime nieuwe computertablet, veroorzaakt een breuk binnen het bedrijf.

Zo 26 mei 2019 | 00:05 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 17 - Amerikaanse dramaserie. Shoot. Een romantische ontmoeting tussen Alicia en Jason wordt onderbroken wanneer Alicia ontdekt dat Grace ervan wordt beschuldigd haar college-essay te plagiëren.

Di 21 mei 2019 | 00:00 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 13 - Amerikaanse dramaserie. Judged. Alicia gaat tegen Rechter Schakowsky in als zij leert dat een cliënt ten onrechte gevangen was gezet. Diane helpt de editor van een universiteitskrant wanneer de school haar dreigt te ontslaan.

Zo 19 mei 2019 | 00:05 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 16 - Amerikaanse dramaserie. Hearing. De jury is tegen Peter Florrick samengesteld. Terwijl assistent-advocaat Connor Fox de leiding heeft, proberen Alicia, Eli en de advocaat van Peter te achterhalen welke aanklachten tegen hem in het geding zijn. Alicia en Jason proberen ook samen een rustig weekend door te brengen, maar worden onderbroken door haar innemende familie.

Wo 15 mei 2019 | 00:05 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 15 - Amerikaanse dramaserie. Targets. Alicia voegt zich bij een geheim advocatenpanel die de Amerikaanse regering adviseren over controversiële zaken. Eli huurt Elsbeth Tascioni in om te ontdekken waarom de FBI zich op Peter richt.

Di 14 mei 2019 | 00:00 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 12 - Amerikaanse dramaserie. Tracks. Een klant wordt smoorverliefd op Lucca. Ondertussen ontdekt Alicia dat Lockhart Agos Lee probeert om haar nieuwe klanten in te palmen. Ze krijgt bovendien ook problemen met haar huurbaas. Eli helpt haar in de hoop op vergiffenis.

Zo 12 mei 2019 | 00:05 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 15 - Amerikaanse dramaserie. Targets. Alicia voegt zich bij een geheim advocatenpanel die de Amerikaanse regering adviseren over controversiële zaken. Eli huurt Elsbeth Tascioni in om te ontdekken waarom de FBI zich op Peter richt.

Wo 8 mei 2019 | 00:10 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 14 - Amerikaanse dramaserie. Monday. Alicia heeft moeite om zich aan te passen wanneer ze terug aan het werk gaat bij Lockhart, Agos & Lee met Lucca. Hun eerste zaak, met een geheime nieuwe computertablet, veroorzaakt een breuk binnen het bedrijf.

Di 7 mei 2019 | 00:00 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 11 - Amerikaanse dramaserie. Iowa. Alicia weigert nog steeds om met Eli te praten. Bij het opstellen van het huwelijkscontract voor Jackie en Howard doet Lucca een ontdekking. Diane en Cary krijgen te maken met serieuze beschuldigingen.

Zo 5 mei 2019 | 01:15 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 14 - Amerikaanse dramaserie. Monday. Alicia heeft moeite om zich aan te passen wanneer ze terug aan het werk gaat bij Lockhart, Agos & Lee met Lucca. Hun eerste zaak, met een geheime nieuwe computertablet, veroorzaakt een breuk binnen het bedrijf.

Wo 1 mei 2019 | 00:05 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 13 - Amerikaanse dramaserie. Judged. Alicia gaat tegen Rechter Schakowsky in als zij leert dat een cliënt ten onrechte gevangen was gezet. Diane helpt de editor van een universiteitskrant wanneer de school haar dreigt te ontslaan.

Di 30 april 2019 | 00:05 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 10 - Amerikaanse dramaserie. Ksr. Alicia verdedigt een dokter die terechtstaat voor seksuele feiten. Ondertussen smeedt Ruth een plan om Jason uit de weg te ruimen en loopt Eli een blauwtje bij Paige.

Zo 28 april 2019 | 00:10 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 13 - Amerikaanse dramaserie. Judged. Alicia gaat tegen Rechter Schakowsky in als zij leert dat een cliënt ten onrechte gevangen was gezet. Diane helpt de editor van een universiteitskrant wanneer de school haar dreigt te ontslaan.

Wo 24 april 2019 | 00:10 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 12 - Amerikaanse dramaserie. Tracks. Een klant wordt smoorverliefd op Lucca. Ondertussen ontdekt Alicia dat Lockhart Agos Lee probeert om haar nieuwe klanten in te palmen. Ze krijgt bovendien ook problemen met haar huurbaas. Eli schiet te hulp in de hoop op vergiffenis.

Di 23 april 2019 | 00:05 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Amerikaanse dramaserie. Discovery. Alicia en Lucca helpen Louis met een zaak. Ondertussen probeert Eli uit te zoeken hoe het zit tussen Jason en Alicia.

Zo 21 april 2019 | 00:05 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 12 - Amerikaanse dramaserie. Tracks. Een klant wordt smoorverliefd op Lucca. Ondertussen ontdekt Alicia dat Lockhart Agos Lee probeert om haar nieuwe klanten in te palmen. Ze krijgt bovendien ook problemen met haar huurbaas. Eli schiet te hulp in de hoop op vergiffenis.

Wo 17 april 2019 | 00:05 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 11 - Amerikaanse dramaserie. Iowa. Alicia weigert nog steeds om met Eli te praten. Bij het opstellen van het huwelijkscontract voor Jackie en Howard doet Lucca een ontdekking. Diane en Cary krijgen te maken met serieuze beschuldigingen.

Di 16 april 2019 | 00:05 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Amerikaanse dramaserie. Restraint. Diane zit met een persoonlijk conflict wanneer ze gedwongen wordt voordeel te halen uit een verhitte zaak over euthanasie, om zo een belangrijke klant te behouden.

Zo 14 april 2019 | 00:10 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 11 - Amerikaanse dramaserie. Iowa. Alicia weigert nog steeds om met Eli te praten. Bij het opstellen van het huwelijkscontract voor Jackie en Howard doet Lucca een ontdekking. Diane en Cary krijgen te maken met serieuze beschuldigingen.

Wo 10 april 2019 | 00:05 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 10 - Amerikaanse dramaserie. Ksr. Alicia verdedigt een dokter die terechtstaat voor seksuele feiten. Ondertussen smeedt Ruth een plan om Jason uit de weg te ruimen en loopt Eli een blauwtje bij Paige.

Zo 7 april 2019 | 00:05 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 10 - Amerikaanse dramaserie. Ksr. Alicia verdedigt een dokter die terechtstaat voor seksuele feiten. Ondertussen smeedt Ruth een plan om Jason uit de weg te ruimen en loopt Eli een blauwtje bij Paige.

Wo 3 april 2019 | 00:05 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Amerikaanse dramaserie. Discovery. Alicia en Lucca helpen Louis met een zaak. Ondertussen probeert Eli uit te zoeken hoe het zit tussen Jason en Alicia.

Di 2 april 2019 | 00:05 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Amerikaanse dramaserie. Driven. Alicia, Cary en Louis komen allemaal tegenover elkaar te staan in een zaak rond zelfrijdende wagens. Peter komt in een ongemakkelijke situatie terecht.

Zo 31 maart 2019 | 00:05 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Amerikaanse dramaserie. Discovery. Alicia en Lucca helpen Louis met een zaak. Ondertussen probeert Eli uit te zoeken hoe het zit tussen Jason en Alicia.

Wo 27 maart 2019 | 00:05 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Amerikaanse dramaserie. Restraint. Diane zit met een persoonlijk conflict wanneer ze gedwongen wordt voordeel te halen uit een verhitte zaak over euthanasie, om zo een belangrijke klant te behouden.

Di 26 maart 2019 | 00:05 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Amerikaanse dramaserie. Lies. Alicia heeft de hulp van een oude vriend nodig om een zaak omtrent de NSA te winnen. Eli probeert Peter stokken in de wielen te steken.

Zo 24 maart 2019 | 00:05 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Amerikaanse dramaserie. Restraint. Diane zit met een persoonlijk conflict wanneer ze gedwongen wordt voordeel te halen uit een verhitte zaak over euthanasie, om zo een belangrijke klant te behouden.

Wo 20 maart 2019 | 00:10 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Amerikaanse dramaserie. Driven. Alicia, Cary en Louis komen allemaal tegenover elkaar te staan in een zaak rond zelfrijdende wagens. Peter komt in een ongemakkelijke situatie terecht.

Di 19 maart 2019 | 00:05 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Amerikaanse dramaserie. Payback. Diane zoekt naar een oplossing nadat Howard Cary beschuldigt van discriminatie.

Zo 17 maart 2019 | 00:05 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Amerikaanse dramaserie. Driven. Alicia, Cary en Louis komen allemaal tegenover elkaar te staan in een zaak rond zelfrijdende wagens. Peter komt in een ongemakkelijke situatie terecht.

Wo 13 maart 2019 | 00:05 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Amerikaanse dramaserie. Lies. Alicia heeft de hulp van een oude vriend nodig om een zaak omtrent de NSA te winnen. Eli probeert Peter stokken in de wielen te steken.

Di 12 maart 2019 | 00:05 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Amerikaanse dramaserie. Taxed. Alicia gaat tijdens een zitting in de clinch met een rechter. Ondertussen moet Diane haar eigen overtuigingen opzijzetten voor een cliënt.

Zo 10 maart 2019 | 00:10 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Amerikaanse dramaserie. Lies. Alicia heeft de hulp van een oude vriend nodig om een zaak omtrent de NSA te winnen. Eli probeert Peter stokken in de wielen te steken.

Wo 6 maart 2019 | 00:05 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Amerikaanse dramaserie. Payback. Diane zoekt naar een oplossing nadat Howard Cary beschuldigt van discriminatie.

Di 5 maart 2019 | 00:05 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Amerikaanse dramaserie. Cooked. Alicia en Lucca werken samen aan een ingewikkelde zaak. Ondertussen moedigt Eli Alicia en Veronica aan om samen aan een leuke activiteit deel te nemen, met achterliggende bedoelingen.

Zo 3 maart 2019 | 00:05 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Amerikaanse dramaserie. Payback. Diane zoekt naar een oplossing nadat Howard Cary beschuldigt van discriminatie.

Wo 27 februari 2019 | 00:10 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Amerikaanse dramaserie. Taxed. Alicia gaat tijdens een zitting in de clinch met een rechter. Ondertussen moet Diane haar eigen overtuigingen opzijzetten voor een cliënt.

Di 26 februari 2019 | 00:05 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Amerikaanse dramaserie. Innocents. Cary moet omgaan met het ongepaste gedrag van partner Howard Lyman jegens de jongere medewerkers op het kantoor van Lockhart, Agos & Lee.

Zo 24 februari 2019 | 00:05 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Amerikaanse dramaserie. Taxed. Alicia gaat tijdens een zitting in de clinch met een rechter. Ondertussen moet Diane haar eigen overtuigingen opzijzetten voor een cliënt.

Wo 20 februari 2019 | 00:05 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Amerikaanse dramaserie. Cooked. Alicia en Lucca werken samen aan een ingewikkelde zaak. Ondertussen moedigt Eli Alicia en Veronica aan om samen aan een leuke activiteit deel te nemen, met achterliggende bedoelingen.

Di 19 februari 2019 | 00:05 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Amerikaanse dramaserie. Bond. Alicia probeert haar carrière weer op de rails te krijgen. Ze komt tegenover Diane Lockhart en David Lee te staan. Peter ontslaat Eli Gold, die zweert wraak te zullen nemen.

Zo 17 februari 2019 | 00:05 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Amerikaanse dramaserie. Cooked. Alicia en Lucca werken samen aan een ingewikkelde zaak. Ondertussen moedigt Eli Alicia en Veronica aan om samen aan een leuke activiteit deel te nemen, met achterliggende bedoelingen.

Wo 13 februari 2019 | 00:05 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Amerikaanse dramaserie. Innocents. Cary moet omgaan met het ongepaste gedrag van partner Howard Lyman jegens de jongere medewerkers op het kantoor van Lockhart, Agos & Lee.

Zo 10 februari 2019 | 00:10 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Amerikaanse dramaserie. Innocents. Cary moet omgaan met het ongepaste gedrag van partner Howard Lyman jegens de jongere medewerkers op het kantoor van Lockhart, Agos & Lee.

Zo 3 februari 2019 | 00:10 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Amerikaanse dramaserie. Bond. Alicia probeert haar carrière weer op de rails te krijgen. Ze komt tegenover Diane Lockhart en David Lee te staan. Peter ontslaat Eli Gold, die zweert wraak te zullen nemen.

Zo 11 november 2018 | 20:30 The Perfect Man IMDb: 5.5

11/11/18 - IMDB * 5.5 - Komedie, Amerikaanse komedie: Tiener Holly Hamilton is het beu om steeds te verhuizen wanneer haar moeder Jean weer eens in een relatiecrisis zit. Om haar een beetje afleiding te bezorgen na haar laatste mislukte relatie, bedenkt Holly het perfecte plan: een denkbeeldige geheime bewonderaar die Jean het hof maakt om haar gekrenkte ego weer een beetje op te vijzelen. Wannneer de virtuele relatie echter uit de hand begint te lopen, moet Holly ook in het echte leven een geschikte partner zien te vinden voor...

Amerikaanse komedie: Tiener Holly Hamilton is het beu om steeds te verhuizen wanneer haar moeder Jean weer eens in een relatiecrisis zit. Om haar een beetje afleiding te bezorgen na haar laatste mislukte relatie, bedenkt Holly het perfecte plan: een denkbeeldige geheime bewonderaar die Jean het hof maakt om haar gekrenkte ego weer een beetje op te vijzelen. Wannneer de virtuele relatie echter uit de hand begint te lopen, moet Holly ook in het echte leven een geschikte partner zien te vinden voor haar moeder. Ze vraagt de charmante en knappe oom van haar vriendin het gezicht achter alle briefjes en cadeautjes te zijn. Holly moet steeds drastischere maatregelen nemen om de leugen in stand te houden en het geluk van haar moeder te beschermen. Maar wat als intussen de echte perfecte man het pad van Jean kruist? Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/the-perfect-man

Do 28 juni 2018 | 22:20 The Perfect Man IMDb: 5.5

28/06/18 - IMDB * 5.5 - Komedie, Amerikaanse komedie: Tiener Holly Hamilton is het beu om steeds te verhuizen wanneer haar moeder Jean weer eens in een relatiecrisis zit. Om haar een beetje afleiding te bezorgen na haar laatste mislukte relatie, bedenkt Holly het perfecte plan: een denkbeeldige geheime bewonderaar die Jean het hof maakt om haar gekrenkte ego weer een beetje op te vijzelen. Wanneer de virtuele relatie echter uit de hand begint te lopen, moet Holly ook in het echte leven een geschikte partner zien te vinden voor...

Amerikaanse komedie: Tiener Holly Hamilton is het beu om steeds te verhuizen wanneer haar moeder Jean weer eens in een relatiecrisis zit. Om haar een beetje afleiding te bezorgen na haar laatste mislukte relatie, bedenkt Holly het perfecte plan: een denkbeeldige geheime bewonderaar die Jean het hof maakt om haar gekrenkte ego weer een beetje op te vijzelen. Wanneer de virtuele relatie echter uit de hand begint te lopen, moet Holly ook in het echte leven een geschikte partner zien te vinden voor haar moeder. Ze vraagt de charmante en knappe oom van haar vriendin het gezicht achter alle briefjes en cadeautjes te zijn. Holly moet steeds drastischere maatregelen nemen om de leugen in stand te houden en het geluk van haar moeder te beschermen. Maar wat als intussen de echte perfecte man het pad van Jean kruist?

Ma 2 april 2018 | 05:15 After the Ball

02/04/18 - Komedie , Kate ist eine talentierte Jung Designerin, die Karriere machen m?chte. Da ihr Vater in der Vergangenheit jedoch Entw?rfe von Couture Kleidung gestohlen und diese f?r wenig Geld in Einkaufszentren verkauft hat, steht ihr der Familienname im Weg. Dennoch beginnt sie ihre Arbeit im Familienunternehmen, aus dem sie aber schnell wieder entlassen wird. Sie verkleidet sich und kehrt als exzentrische Designerin zur?ck...

Kate ist eine talentierte Jung-Designerin, die Karriere machen m?chte. Da ihr Vater in der Vergangenheit jedoch Entw?rfe von Couture-Kleidung gestohlen und diese f?r wenig Geld in Einkaufszentren verkauft hat, steht ihr der Familienname im Weg. Dennoch beginnt sie ihre Arbeit im Familienunternehmen, aus dem sie aber schnell wieder entlassen wird. Sie verkleidet sich und kehrt als exzentrische Designerin zur?ck...

Zo 18 februari 2018 | 00:40 Gone

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Amerikaanse dramaserie: Demons: Op klaarlichte dag wordt een man ontvoerd in het park. De enige ooggetuige is een vrouw van 90 jaar die bijna blind is.

Ma 12 februari 2018 | 21:30 Gone

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Amerikaanse dramaserie: Rise: In gezelschap van Noah en zijn ouders krijgt Kick verontrustend nieuws dat haar hele leven op zijn kop dreigt te zetten.

Ma 12 februari 2018 | 20:30 Gone

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Amerikaanse dramaserie: Demons: Op klaarlichte dag wordt een man ontvoerd in het park. De enige ooggetuige is een vrouw van 90 jaar die bijna blind is.

Zo 11 februari 2018 | 00:35 Gone

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Amerikaanse dramaserie: Exigent Circumstances: Het ODNI wordt gedwongen Mejia uit te leveren aan de FBI, maar wordt daarbij tegengewerkt.

Ma 5 februari 2018 | 21:30 Gone

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Amerikaanse dramaserie: Sequestrado: De advocate Juliet Larkin wordt op een avond voor haar kantoor in Chicago ontvoerd. Een van haar medewerkers, een ex-procureur en vriend van Frank, roept zijn hulp in om Juliet terug te vinden. De advocate Juliet Larkin wordt op een avond voor haar kantoor in Chicago ontvoerd. Een van haar medewerkers, een ex-procureur en vriend van Frank, roept zijn hulp in om Juliet terug te vinden.

Ma 5 februari 2018 | 20:30 Gone

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Amerikaanse dramaserie: Exigent Circumstances: Het ODNI wordt gedwongen Mejia uit te leveren aan de FBI, maar wordt daarbij tegengewerkt.

Zo 4 februari 2018 | 00:40 Gone

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Amerikaanse dramaserie: Don't Go: David en Karen Crawford zijn aan het kamperen in het bos wanneer ze worden ontvoerd door een onbekende. Kick en Bishop begeven zich ter plaatse.

Do 1 februari 2018 | 23:45 Gone

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Amerikaanse dramaserie: Romans: Een man wordt ontvoerd aan de schoolpoort waar hij zijn zoon heeft afgezet voor een training. Noah ontwaakt bij Kick.

Ma 29 januari 2018 | 21:30 Gone

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Amerikaanse dramaserie: Romans: Een man wordt ontvoerd aan de schoolpoort waar hij zijn zoon heeft afgezet voor een training. Noah ontwaakt bij Kick.

Ma 29 januari 2018 | 20:30 Gone

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Amerikaanse dramaserie: Don't Go: David en Karen Crawford zijn aan het kamperen in het bos wanneer ze worden ontvoerd door een onbekende. Kick en Bishop begeven zich ter plaatse.

Ma 22 januari 2018 | 21:30 Gone

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Amerikaanse dramaserie: Family Photo: Sara Moreland, de zus van de beroemde popster Sabrina Moreland, is ontvoerd. Sabrina's beste vrienden worden ondervraagd en het team ontdekt een aantal schokkende geheimen.

Ma 22 januari 2018 | 20:30 Gone

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Amerikaanse dramaserie: Savior

Ma 15 januari 2018 | 21:30 Gone

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Amerikaanse dramaserie: Tiger: Een liefhebbende vader is ontvoerd in Cincinnati. Het team onderzoekt de zaak en ontdekt dat de hele familie is vermist.

Ma 15 januari 2018 | 20:30 Gone

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Amerikaanse dramaserie: Crystal: Franks team krijgt te maken met een moeilijke case in Brookhaven. De zwangere vrouw van Greg Kleckner, Cathy, wordt op klaarlichte dag ontvoerd. Ondertussen wordt Kick overweldigd door pijnlijke herinneringen. Het is dag op dag 15 jaar geleden dat Frank haar heeft gered uit de klauwen van de Fosters.

Ma 8 januari 2018 | 21:35 Gone

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse dramaserie: Ride: Kick is vroeger als kind ontvoerd en ze is gered door FBI-agent Frank Novak. Na haar vrijlating is ze vastberaden dat ze nooit meer een slachtoffer wil zijn.

Di 19 december 2017 | 22:40 The Perfect Man IMDb: 5.5

19/12/17 - IMDB * 5.5 - Komedie, Amerikaanse komedie: Tiener Holly Hamilton is het beu om steeds te verhuizen wanneer haar moeder Jean weer eens in een relatiecrisis zit. Om haar een beetje afleiding te bezorgen na haar laatste mislukte relatie, bedenkt Holly het perfecte plan: een denkbeeldige geheime bewonderaar die Jean het hof maakt om haar gekrenkte ego weer een beetje op te vijzelen. Wannneer de virtuele relatie echter uit de hand begint te lopen, moet Holly ook in het echte leven een geschikte partner zien te vinden voor...

Amerikaanse komedie: Tiener Holly Hamilton is het beu om steeds te verhuizen wanneer haar moeder Jean weer eens in een relatiecrisis zit. Om haar een beetje afleiding te bezorgen na haar laatste mislukte relatie, bedenkt Holly het perfecte plan: een denkbeeldige geheime bewonderaar die Jean het hof maakt om haar gekrenkte ego weer een beetje op te vijzelen. Wannneer de virtuele relatie echter uit de hand begint te lopen, moet Holly ook in het echte leven een geschikte partner zien te vinden voor haar moeder. Ze vraagt de charmante en knappe oom van haar vriendin het gezicht achter alle briefjes en cadeautjes te zijn. Holly moet steeds drastischere maatregelen nemen om de leugen in stand te houden en het geluk van haar moeder te beschermen. Maar wat als intussen de echte perfecte man het pad van Jean kruist?

Wo 13 december 2017 | 02:25 My One and Only - Auf der Suche nach Mr. Right

Laufzeit: 99 Min. New York, Anfang der 50er Jahre. Die attraktive Ann verlässt ihren untreuen Ehemann und bricht mit ihren beiden Söhnen in eine vermeintlich bessere Zukunft auf. Doch die Hoffnung der selbstbewussten Südstaatenschönheit, schon bald einen neuen, besseren Ehemann und Vater zu finden, erfüllt sich nicht. Immer wieder gerät Ann an Männer, die es nicht wirklich ernst meinen oder ihr das Leben noch schwerer machen. Ihre Söhne leiden zunehmend unter dem unsteten Leben an immer neuen Orten. Aber allen Rückschlägen und Enttäuschungen zum Trotz denkt Ann nicht daran aufzugeben. Richard Loncraines fulminante Komödie „My One and Only - Auf der Suche nach Mr. Right" erzählt von einer Frau, die im konservativen Amerika der 50er Jahre auf etwas ungewöhnliche Art das Glück für sich und ihre Söhne sucht. * New York, 1953: Nachdem Ann Devereaux (Renée Zellweger) ihren selbstgefälligen Gatten, den Bandleader Dan (Kevin Bacon), einmal mehr mit einer anderen Frau erwischt hat, platzt ihr endgültig der Kragen: Sie verlässt den unverbesserlichen Schwerenöter und nimmt die beiden Söhne George (Logan Lerman) und Robbie (Mark Rendall) mit sich. Ann hat zwar kaum Geld und keine Aussicht auf einen Job, doch die resolute Südstaatenschönheit ist überzeugt, binnen kurzer Zeit den richtigen Mann für sich und ihre Jungs zu finden. In einem blauen Cadillac starten sie frohgemut in eine vermeintlich bessere Zukunft. Aber was als hoffnungsvolles Abenteuer beginnt, gerät immer mehr zu einer rastlosen Suche. Das Trio tingelt von einer Provinzmetropole zur nächsten. Schon bald muss Ann erkennen, dass ihr mädchenhafter Charme vor allem Schürzenjäger und schräge Vögel anlockt. Trotzdem denkt sie gar nicht daran, aufzugeben oder gar zu Dan zurückzukehren. Mit schlecht bezahlten Jobs hält sie ihre Söhne und sich über Wasser. Robbie, der große Bruder mit sarkastischer Veranlagung und Schauspielambitionen, und der kleine George haben zunehmend genug vom unsteten Leben an wechselnden Wohnorten. Zudem sucht die glamouröse Ann zwar einen passenden Ersatzvater, scheint sich aber nicht wirklich für die Wünsche und Sorgen ihrer Söhne zu interessieren. Erst allmählich gelingt es George, hinter ihrer narzisstischen Fassade eine Frau zu erblicken, die auf ihre ganz eigene Art eine wunderbare Mutter ist. Der Schauspieler George Hamilton, bekannt durch Kinofilme wie „Liebe auf den ersten Biss" und die Serie „Denver Clan", hat als Produzent von „My One and Only - Auf der Suche nach Mr. Right" seine eigenen Jugenderinnerungen fürs Kino aufgearbeitet: Auch er tingelte einst mit Mutter und Bruder durch die USA. Renée Zellweger gelingt in der Hauptrolle ein eindrucksvoller Balanceakt. Sie verkörpert Ann einerseits als oberflächliche Provinzdiva, andererseits als mutige Frau, die sich in der amerikanischen Männergesellschaft der 50er Jahre traut, ihren eigenen Weg zu gehen. Regisseur Richard Loncraine, gefeiert für seine Shakespeare-Adaption „Richard III.", lässt die Geschichte elegant und finessenreich zwischen Roadmovie, Komödie und Familiendrama changieren. Bei der Berlinale 2009 lief „My One and Only - Auf der Suche nach Mr. Right" im Wettbewerb.

Zo 23 juli 2017 | 22:15 My One and Only ? Auf der Suche nach Mr. Right

New York, 1953: Genervt von den Affären des Gatten (Kevin Bacon) lädt Luxuslady Anne (Renée Zellweger) ihre Söhne George (Logan Lerman) und Robbie ins Auto und fährt auf Partnersuche durchs Land. Doch auch in der Zeit der Petticoats liegt das Glück nicht auf der Straße...

Di 22 april 2014 | 17:00 Law and Order: Criminal Intent

Amerikaanse misdaadserie met Chris Noth, Alicia Witt, Eric Bogosian en anderen Afl.: Senseless. misdaadserie. Logan en Falacci onderzoeken een schietpartij tussen bendeleden, maar slagen er niet in ook maar een verdachte te vinden. Kijkwijzer indicatie: let op met kinderen tot 16 jaar.

Do 14 februari 2013 | 00:15 RTL Sneak preview: Ushi must marry

Vooruitblik op de doldwaze comedy 'Ushi Must Marry', met in de hoofdrollen Wendy van Dijk, Patrick Dempsey en Chris Noth. In Ushi Must Marry reist de eigenzinnige Ushi de wereld over om de man van haar dromen te ontmoeten. We zien Ushi onder andere een bruiloft in Hollywood verknallen. Ook Ushi's goede vriend, gespeeld door Hiromi Tojo, moet het ontgelden. Vanaf 14 februari in de bioscoop.

Za 9 februari 2013 | 23:10 RTL Sneak preview: Ushi must marry

Vooruitblik op de doldwaze comedy ’Ushi Must Marry’, met in de hoofdrollen Wendy van Dijk, Patrick Dempsey en Chris Noth. In Ushi Must Marry reist de eigenzinnige Ushi de wereld over om de man van haar dromen te ontmoeten. We zien Ushi onder andere een bruiloft in Hollywood verknallen. Ook Ushi’s goede vriend, gespeeld door Hiromi Tojo, moet het ontgelden. Vanaf 14 februari in de bioscoop.

Wo 6 februari 2013 | 22:40 RTL Sneak preview: Ushi must marry

Vooruitblik op de doldwaze comedy 'Ushi Must Marry', met in de hoofdrollen Wendy van Dijk, Patrick Dempsey en Chris Noth.

Za 15 januari 2011 | 21:25 The good wife IMDb: 8.4

Aflevering: Unplugged (seizoen 1, afl. 21) Alicia Floricks leven wordt van de ene op de andere dag overhoop gehaald, wanneer haar man, een bekende openbaar aanklager, betrokken raakt bij een seksschandaal en gearresteerd wordt. Niet alleen moet ze sterk zijn voor haar twee kinderen, maar ook in de rechtszaal waar ze als advocate herintreedt.

 Meer