Je vindt hier de programma's van Chi Mcbride op tv We hebben de volgende programma's voor Chi Mcbride

Chi Mcbride gemist

Zo 19 november 2017 | 21:30 Start: Hawaii Five-0 (seizoen 8)

19/11/17 - Misdaadserie, Vanavond start de Amerikaanse misdaadserieHawaii Five 0 op Veronica. Hawaii Five 0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het...

Vanavond start de Amerikaanse misdaadserieHawaii Five-0 op Veronica. Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de mooie Hawaïaanse Kono. De afleveringen worden binnen twee maanden na de originele uitzending op de Amerikaanse televisie uitgezonden bij Veronica. De eerste aflevering heeft als titel 'A'ole e 'olelo mai ana ke ahi ua ana ia (Fire Will Never Say that It Has Had Eno'. McGarret en Danny nemen Tani Rey aan om zich aan te sluiten bij de groep nadat hacker Aaron Wright een gevaarlijk persoon heeft laten ontsnappen uit de gevangenis.

Za 8 juli 2017 | 20:05 The Terminal IMDb: 7.3

08/07/17 - IMDB * 7.3 - Drama, gebaseerd op een waargebeurd verhaal: Viktor Navorski, een Oost Europeaan, bezoekt New York. Wanneer hij op Kennedy Airport is aangekomen, breekt er in zijn thuisland oorlog uit. Hij kan niet terugvliegen en mag met zijn papieren de Verenigde Staten niet in. Viktor spreekt nauwelijks Engels en raakt helemaal ge?soleerd. Maar al improviserend maakt hij van Kennedy Airport maandenlang een tijdelijke thuis, waar hij de mensen bestudeert, vrienden maakt en verliefd wordt op stewardess Amelia.

Drama, gebaseerd op een waargebeurd verhaal: Viktor Navorski, een Oost-Europeaan, bezoekt New York. Wanneer hij op Kennedy Airport is aangekomen, breekt er in zijn thuisland oorlog uit. Hij kan niet terugvliegen en mag met zijn papieren de Verenigde Staten niet in. Viktor spreekt nauwelijks Engels en raakt helemaal ge?soleerd. Maar al improviserend maakt hij van Kennedy Airport maandenlang een tijdelijke thuis, waar hij de mensen bestudeert, vrienden maakt en verliefd wordt op stewardess Amelia.

Do 27 oktober 2016 | 20:30 Nieuw seizoen: Hawaii Five-0

27/10/16 - Misdaadserie, Vanavond start het nieuwe seizoen van Hawaii Five 0 bij Veronica. De serie draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden...

Vanavond start het nieuwe seizoen van Hawaii Five-0 bij Veronica. De serie draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de mooie Hawaïaanse Kono. Er worden in deze aflevering twee lichamen met schaakstukken in hun mond gevonden in het hoofdkantoor van Five-0. Hierdoor voelen de toeristen op het eiland zich niet meer veilig. Het team gaat achter de dader aan.

Ma 7 oktober 2019 | 01:05 Mercury Rising IMDb: 6.1

07/10 - IMDB * 6.1 - Mercury Rising is een thriller/actiefilm uit het jaar 1998 van regisseur Harold Becker. De hoofdrollen worden onder andere vertolkt door Bruce Willis en Alec Baldwin. De Amerikaanse regering heeft twee miljard dollar geïnvesteerd in de ontwikkeling van een onbreekbare, geheime communicatiecode. De belangrijke code maakt deel uit van een ingenieus spionagesysteem. Om de code te testen wordt via een tijdschrift een boodschap verspreid. Diegene die de code kan ontcijferen, maakt kans op een grote...

Mercury Rising is een thriller/actiefilm uit het jaar 1998 van regisseur Harold Becker. De hoofdrollen worden onder andere vertolkt door Bruce Willis en Alec Baldwin. De Amerikaanse regering heeft twee miljard dollar geïnvesteerd in de ontwikkeling van een onbreekbare, geheime communicatiecode. De belangrijke code maakt deel uit van een ingenieus spionagesysteem. Om de code te testen wordt via een tijdschrift een boodschap verspreid. Diegene die de code kan ontcijferen, maakt kans op een grote prijs. Aangezien de geheimtaal al werd getest door tal van specialisten, gaat het Nationaal Veiligheidsbureau ervan uit dat echt niemand de code kan kraken. Maar niets is minder waar. De negenjarige, autistische jongen Simon maakt het onmogelijke waar. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/mercury-rising

Zo 6 oktober 2019 | 20:30 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 25 - Amerikaanse misdaadserie. Waiho Wale Kahiko (Ancients Exposed). McGarrett en het team komen een Russische spion op het spoor die zich verschuilt in Oahu.

Vr 4 oktober 2019 | 01:00 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie. Ka Lala Kaukonakona Haki 'Ole I Ka Pa a Ka Makani Kona. McGarrett sluit bij Junior en zijn team aan om een zeer riskante missie uit te voeren. Ze proberen het ongrijpbare doelwit te vangen dat zijn mentor Joe White vasthoudt.

Zo 29 september 2019 | 20:30 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie. Ka Lala Kaukonakona Haki 'Ole I Ka Pa a Ka Makani Kona. McGarrett sluit bij Junior en zijn team aan om een zeer riskante missie uit te voeren. Ze proberen het ongrijpbare doelwit te vangen dat zijn mentor Joe White vasthoudt.

Zo 22 september 2019 | 20:30 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. Ka Hana A Ka Makua, O Ka Hana No Ia A Keiki. Het team onderzoekt de moord op een acupuncturist. Wanneer de dochter van het slachtoffer plots spoorloos verdwijnt, vrezen Steve en Danny dat ze in gevaar is.

Zo 15 september 2019 | 20:30 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. Kopi Wale No I Ka I'a A 'Eu No Ka Ilo (Though the Fish is Well Salted, the Maggo. Het team springt in de bres voor Duke. Die wordt onder druk gezet om bewijsmateriaal te stelen van de politie in ruil voor zijn ontvoerde kleindochter.

Zo 8 september 2019 | 20:30 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. Ahuwale Ka Nane Huna (The Answer to the Riddle is Seen). Harry Langford vraagt aan het team om een jonge vrouw op te sporen die deel uitmaakt van de Britse koninklijke familie. Grover, Tani en Junior werken aan een 25-jaar oude moordzaak.

Zo 1 september 2019 | 20:30 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. He Lokomaika'i Ka Manu O Kaiona (Kind is the Bird of Kaiona). Catherine Rollins keert terug naar Oahu en roept de hulp in van McGarrett en Jerry om haar te helpen bij de zoektocht naar een depot waarin uranium zou zitten.

Zo 25 augustus 2019 | 23:10 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. Kau pahi, ko'u kua. Kau pu, ko'u po'o (Your Knife, My Back. My Gun, Your Head). Een bendeleider en negen van diens onderdanen worden vermoord. Het team onderzoekt de zaak en probeert een bendeoorlog te vermijden.

Zo 25 augustus 2019 | 20:30 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. Aohe Mea Make I Ka Hewa; Make No I Ka Mihi Ole (No One Has Ever Died For the Mis. Steves vader maakte jarenlang jacht op crimineel Leroy Davis, maar kon niet voorkomen dat de man verschillende slachtoffers maakte. Leroy neemt nu contact op met Steve om enkele bekentenissen te doen

Do 22 augustus 2019 | 18:35 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. Mohala I Ka Wai Ka Maka O Ka Pua (Unfolded By the Water Are the Faces of the Flo. De moord op twee toeristen leidt het team naar een man met een persoonlijkheidsstoornis. Het team maakt zich ondertussen zorgen over de gezondheid van McGarrett.

Wo 21 augustus 2019 | 18:35 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. Kama'oma'o, ka 'aina huli hana. Het team voert onderzoek naar een seriemoordenaar die al twee slachtoffers op zijn naam heeft staan.

Di 20 augustus 2019 | 18:35 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. E Uhi Wale No 'A'ole E Nalo, He Imu Puhi (No Matter How Much One Covers a Steami. De levens van alle Five-0-informanten worden in gevaar gebracht nadat het HPD-systeem wordt gehackt en er iemand overlijdt. Daardoor wordt McGarrett gedwongen de hulp van Aaron Wright aan te nemen.

Ma 19 augustus 2019 | 20:30 The Terminal IMDb: 7.3

19/08 - IMDB * 7.3 - Drama, The Terminal is een Amerikaanse drama en komediefilm uit het jaar 2004. Deze productie is geregisseerd door Steven Spielberg. Met Tom Hanks in de hoofdrol. Victor Navorski (Tom Hanks) is een immigrant uit het kleine Oost Europees landje Krakozhia, die aankomt op een vliegveld van New York. In zijn thuisland is ondertussen echter een staatsgreep gepleegd, en nu mag hij de Verenigde Staten echter niet in omdat Krakozhia niet langer als staat wordt erkent. Vanwege de oorlog in zijn vaderland kan...

The Terminal is een Amerikaanse drama- en komediefilm uit het jaar 2004. Deze productie is geregisseerd door Steven Spielberg. Met Tom Hanks in de hoofdrol. Victor Navorski (Tom Hanks) is een immigrant uit het kleine Oost-Europees landje Krakozhia, die aankomt op een vliegveld van New York. In zijn thuisland is ondertussen echter een staatsgreep gepleegd, en nu mag hij de Verenigde Staten echter niet in omdat Krakozhia niet langer als staat wordt erkent. Vanwege de oorlog in zijn vaderland kan hij echter ook niet terugkeren. Er zit maar een ding op voor Navorski: het vliegveld tot zijn tijdelijke woonplaats maken. Maar de weken worden maanden. Victor raakt bevriend met werknemers van de terminal en wordt verliefd op stewardess Amelia (Catherine Zeta-Jones), maar hij is een doorn in het oog van Frank Dixon, die verantwoordelijk is voor het wel en wee op de terminal en dus ook voor hem. Het romantische drama 'The Terminal' markeert de derde samenwerking tussen regisseur Steven Spielberg en acteur Tom Hanks. Het verhaal is gebaseerd op de belevenissen van de Iranese vluchteling Merhan Nasseri die in 1988 landde op het vliegveld Charles de Gaulle bij Parijs, nadat hij eerder Engeland niet inkwam omdat zijn paspoort en vluchteling-certificaat gestolen waren. De Franse autoriteiten weigerden hem het vliegveld te laten verlaten en zodoende bleef hij maar in de vertrekhal. Ook nadat Nasserie uiteindelijk toestemming kreeg om Frankrijk binnen te komen of naar zijn eigen land terug te keren, bleef hij in de terminal wonen om zijn verhaal te blijven vertellen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-terminal

Ma 19 augustus 2019 | 18:35 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. Kau pahi, ko'u kua. Kau pu, ko'u po'o (Your Knife, My Back. My Gun, Your Head). Een bendeleider en negen van diens onderdanen worden vermoord. Het team onderzoekt de zaak en probeert een bendeoorlog te vermijden.

Zo 18 augustus 2019 | 23:10 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 24 - Amerikaanse actieserie. He Ke'u Na Ka 'alae A Hina (A Croaking by Hina's Mudhen). Wanneer McGarrett een tip krijgt dat iemand een terroristische aanslag op Oahu plant, zoekt Five-0 naar degenen die erachter zitten voordat het te laat is.

Zo 18 augustus 2019 | 20:30 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. E ho'oko kuleana (To Do One's Duty). De ex-vrouw van de man die Danny heeft neergeschoten komt naar Oahu.

Do 15 augustus 2019 | 18:35 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. Na La 'Ilio. McGarrett en het team ontfermen zich over een gekwetste politiehond en hopen hem te kunnen inzetten bij hun zoektocht naar de dader van de moord op zijn baasje.

Wo 14 augustus 2019 | 18:40 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. A'ole e 'olelo mai ana ke ahi ua ana ia (Fire Will Never Say that It Has Had Eno. McGarret en Danny nemen Tani Rey aan als nieuw lid van de groep nadat hacker Aaron Wright een gevaarlijk persoon heeft laten ontsnappen uit de gevangenis.

Di 13 augustus 2019 | 18:35 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 25 - Amerikaanse actieserie. Ua Mau ke Ea o ka Aina i ka Pono. McGarrett riskeert zijn leven als het team de meest gevaarlijke reddingsactie uitvoert. Ze proberen een jong meisje uit de sekshandel te halen.

Ma 12 augustus 2019 | 18:35 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 24 - Amerikaanse actieserie. He Ke'u Na Ka 'alae A Hina (A Croaking by Hina's Mudhen). Wanneer McGarrett een tip krijgt dat iemand een terroristische aanslag op Oahu plant, zoekt Five-0 naar degenen die erachter zitten voordat het te laat is.

Zo 11 augustus 2019 | 23:10 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 20 - Amerikaanse actieserie. Huikau Na Makau A Ka Lawai'a. Het team helpt Harry Brown bij het onderzoek naar de moord op een rijke vrouw. Haar man is een van de verdachten. Ondertussen vertelt Rachel aan Danny dat ze gaat scheiden.

Zo 11 augustus 2019 | 20:30 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. Hilapu ke ahi, koe iho ka lehu (The Fire Blazed Up, Then Only Ashes Were Left). McGarrett onderzoekt de oorzaak van een vliegtuigcrash.

Do 8 augustus 2019 | 18:35 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 23 - Amerikaanse actieserie. Wehe 'ana (Prelude). Danny beschermt een comapatiënt die een kroongetuige was in zijn laatste zaak vooraleer hij Steve ontmoette en bij Five-0 aan de slag ging.

Wo 7 augustus 2019 | 18:40 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 22 - Amerikaanse actieserie. Waimaka 'ele' ele. Het team onderzoekt de moord op de laatste overlevende van de USS Arizona. McGarrett leert meer over de belangrijke rol van zijn grootvader tijdens Pearl Harbor.

Di 6 augustus 2019 | 18:35 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 21 - Amerikaanse actieserie. Ua Malo'o Ka Wai. McGarrett en Five-0 worden gevangen genomen wanneer ze een gevaarlijke vijand opsporen op het eiland Lanai. Grover neemt zijn zoon mee naar Chicago, waar hij getuigt tegen een corrupte agent uit het verleden.

Ma 5 augustus 2019 | 18:35 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 20 - Amerikaanse actieserie. Huikau Na Makau A Ka Lawai'a. Het team helpt Harry Brown bij het onderzoek naar de moord op een rijke vrouw. Haar man is een van de verdachten. Ondertussen vertelt Rachel aan Danny dat ze gaat scheiden.

Zo 4 augustus 2019 | 23:05 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 16 - Amerikaanse actieserie. Poniu I Ke Aloha (Crazy in Love). Het team onderzoekt een moord op een man die lessen heeft gehad over hoe je vrouwen kan versieren. Ondertussen vieren McGarrett en Danno Valentijnsdag met hun vriendinnen.

Zo 4 augustus 2019 | 20:30 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. O na hoku o ka lani ka i 'ike ia Pae' (Only the Stars of Heaven Know Where Pae I. Tani en Junior onderzoeken de moord op een directeur en moeten daarvoor undercover gaan als ouders in de privéschool waar het slachtoffer les gaf. Het leven van Adam staat op het spel wanneer hij wordt gevangengenomen.

Do 1 augustus 2019 | 18:40 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 19 - Amerikaanse actieserie. Puka'ana (Exodus). McGarrett en Kono denken dat een misbruikt meisje het slachtoffer is van sekshandel. Chin en Grover onderzoeken een moord in een woonvoorziening.

Wo 31 juli 2019 | 18:40 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 18 - Amerikaanse actieserie. E Malama Pono (Handle With Care). McGarrett en Danny vinden het vermiste uranium terug en ontdekken dat het is gebruikt om een bom te maken. Ze moeten zorgvuldig te werk gaan om deze schadelijke stof weg te halen.

Di 30 juli 2019 | 18:35 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 17 - Amerikaanse actieserie. Hahai I Na Pilikua (Hunting Monsters). McGarrett en Five-0 komen weer in aanraking met de psychologische spelletjes van seriemoordenaar Dr. Madison Gray.

Ma 29 juli 2019 | 18:35 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 16 - Amerikaanse actieserie. Poniu I Ke Aloha (Crazy in Love). Het team onderzoekt een moord op een man die lessen heeft gehad over hoe je vrouwen kan versieren. Ondertussen vieren McGarrett en Danno Valentijnsdag met hun vriendinnen.

Zo 28 juli 2019 | 23:00 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 12 - Amerikaanse actieserie. Ka'Aelike (The Deal). Nu Chin bevrijd is, kan het team terugkeren naar Hawaii. Grover voert in het diepste geheim onderzoek naar de moord op een autohandelaar.

Zo 28 juli 2019 | 20:30 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. He Puko'a Kani 'aina (A Coral Reef Strengthens Out into Land). McGarrett en Danny onderzoeken de moord op een privédetective die op dezelfde manier werd vermoord als een cliënt.

Do 25 juli 2019 | 18:35 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Amerikaanse actieserie. Ka Pa'ani Nui. Tijdens een moordzaak rond illegale haaivinnenhandel ontdekt Five-0 dat een voormalig nazioorlogsmisdadiger zich schuilhoudt op Hawaï.

Wo 24 juli 2019 | 18:35 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 14 - Amerikaanse actieserie. Ka Laina Ma Ke One (Line in the Sand). Een van moord verdachte persoon zoekt asiel in een land dat behoort tot de Nation of Hawaii, de oudste Hawaiiaanse onafhankelijkheidsorganisatie.

Di 23 juli 2019 | 18:35 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 13 - Amerikaanse actieserie. Ua ho'i ka 'opua i Awalua (The Clouds Always Return to Alawua). Max neemt afscheid van Five-0. Ondertussen onderzoekt het team een moord die werd gepleegd tijdens een politieconferentie.

Ma 22 juli 2019 | 18:35 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 12 - Amerikaanse actieserie. Ka'Aelike (The Deal). Nu Chin bevrijd is, kan het team terugkeren naar Hawaii. Grover voert in het diepste geheim onderzoek naar de moord op een autohandelaar.

Zo 21 juli 2019 | 23:05 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Amerikaanse actieserie. Hana Komo Pae (Rite of Passage). Wanneer Danny het winterevenement van Grace begeleidt, komen terroristen beslag leggen op de locatie. Iedereeen wordt gegijzeld, met als doel het kidnappen van de zoon van een diplomaat.

Zo 21 juli 2019 | 20:30 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. Na keiki a Kalaihaohia (The Children of Kalaihoahia). Het lijk van een diamantensmokkelaar wordt gestolen op een kerkhof. Het team spoort zijn partner op.

Do 18 juli 2019 | 18:35 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 11 - Amerikaanse actieserie. Ka'ili Aku (Snatchback). Het team reist af naar Mexico, waar Chin zijn leven riskeert om zijn ontvoerde nicht te redden.

Wo 17 juli 2019 | 18:35 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 10 - Amerikaanse actieserie. Ka Luhi (The Burden). Een jongeman die aan posttraumatische stress lijdt en hiervoor een hypnosetherapie volgt, ontdekt dat hij vermoedelijk getuige is geweest van een moord.

Di 16 juli 2019 | 18:35 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Amerikaanse actieserie. 'elua La Ma Nowemapa (Two Days in November). Een politicus is in het bezit van een belangrijk bewijsstuk. Wanneer hij wordt vermoord, start het team een onderzoek naar de meest beruchte onopgeloste mysteries uit de geschiedenis.

Ma 15 juli 2019 | 18:35 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Amerikaanse actieserie. Hana Komo Pae (Rite of Passage). Wanneer Danny het winterevenement van Grace begeleidt, komen terroristen beslag leggen op de locatie. Iedereeen wordt gegijzeld, met als doel het kidnappen van de zoon van een diplomaat.

Zo 14 juli 2019 | 23:10 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Amerikaanse actieserie. Hu A'e Ke Ahi Lanakila A Kamaile (The Fire of Kamile Rises in Triumph). McGarrett en Alicia worden ontvoerd tijdens hun jacht op de seriemoordenaar. Five-0 doet er alles aan om hen te vinden.

Zo 14 juli 2019 | 20:30 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. O Ka Mae Ua Hala Ia (What is Gone is Gone). Een man die ervan wordt beschuldigd zijn vrouw vermoord te hebben, dreigt ermee zelfmoord te plegen. Grover vertelt dat ook hij ooit op het punt heeft gestaan om een einde aan zijn leven te maken.

Do 11 juli 2019 | 18:35 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Amerikaanse actieserie. Ka Makuahine A Me Ke Keikikane ( Mother and Son). Catherine tipt het team dat McGarretts moeder gevangen is genomen. Chin moet verhuizen naar Mexico.

Wo 10 juli 2019 | 18:35 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Amerikaanse actieserie. Ka Hale Ho'okauweli (House of Horrors). Het team onderzoekt de dood op een medium. Kono en Adam worden ontvoerd door een mysterieuze sekte.

Di 9 juli 2019 | 18:40 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Amerikaanse actieserie. Ke Ku 'Ana (The Stand). Er worden wapens gestolen, het team komt erachter dat de reden hiervan is dat de dader een statement wil maken over wapengeweld.

Ma 8 juli 2019 | 18:35 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Amerikaanse actieserie. Hu A'e Ke Ahi Lanakila A Kamaile (The Fire of Kamile Rises in Triumph). McGarrett en Alicia worden ontvoerd tijdens hun jacht op de seriemoordenaar. Five-0 doet er alles aan om hen te vinden.

Zo 7 juli 2019 | 20:30 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Ka hopu nui 'ana (The Round Up). Een FBI-agent die een criminele bende observeerde, is vermoord. McGarrett zoekt elk gerelateerde bendelid op om de dader te vinden.

Do 4 juli 2019 | 18:40 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Amerikaanse actieserie. He Moho Hou (New Player). Alicia Brown vindt een lichaam in haar bed en wordt vervolgens gedwongen om samen met McGarrett op jacht te gaan naar de 'schaakmoordenaar'.

Wo 3 juli 2019 | 18:35 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Amerikaanse actieserie. No ke ali'i wahine a me ka 'aina (For Queen and Country). Het team moet samenwerken met MI-6-agent Harry Langford om een terrorist te vatten die verantwoordelijk is voor een aanval op de Britse ambassade in Madrid.

Di 2 juli 2019 | 18:35 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Amerikaanse actieserie. Makaukau 'oe e Pa'ani? (Ready to Play?). Er worden twee lichamen gevonden in het hoofdkantoor van Five-0. Hierdoor voelen de toeristen op het eiland zich niet meer veilig. Het team gaat achter de dader aan.

Zo 30 juni 2019 | 20:30 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Oni Kalalea Ke Ku A Ka La'au Loa (A Tall Tree Stands Above the Others). Op kerstavond vertelt Danny aan Charlie een verhaal over een recente Five-0 zaak met criminelen die zich verkleden als de kerstman.

Zo 23 juni 2019 | 20:30 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. I Ka Wa Ma Mua, I Ka Wa Ma Hope (The Future Is in the Past). Steve, Danny, Junior en Tani raakten besmet met een mogelijk dodelijk virus en worden in quarantaine geplaatst in het ziekenhuis.

Zo 16 juni 2019 | 20:30 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Make Me Kai (Death at Sea). McGarrett, Danny, Tani en Junior werden besmet door een biologisch wapen. Het resterende team van Five-0 heeft maar acht uur de tijd om een tegengif te vinden.

Zo 9 juni 2019 | 20:30 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. He Kaha Lu'u Ke Ala, Mai Ho'okolo Aku (The Trail Leads to a Diving Place; Do Not. McGarrett onderzoekt de oorzaak van een vliegtuigcrash.

Zo 2 juni 2019 | 20:30 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. Kau Ka 'onohi ali'i I Luna (The Royal Eyes Rest Above). Junior en Adam komen op voor McGarrett na een bankoverval en Adam wordt gedwongen om een leeg huis zonder Kono te bezoeken.

Do 16 mei 2019 | 22:35 The Frighteners IMDb: 7.1

16/05 - IMDB * 7.1 - Thriller, The Frighteners is een Nieuw Zeelandse en Amerikaanse horror en komediefilm uit het jaar 1996. Deze productie is geregisseerd door Peter Jackson (Lord of the Rings). De hoofdrollen worden vertolkt door Michael J. Fox, Trini Alvarado en Peter Dobson. Frank Bannister is een legitiem medium dat met de doden kan praten. Helaas gebruikt hij zijn gave om mensen op te lichten. Frank wordt namelijk regelmatig gevraagd om geesten te verjagen, maar eigenlijk speelt hij onder één hoedje met zijn...

The Frighteners is een Nieuw-Zeelandse en Amerikaanse horror- en komediefilm uit het jaar 1996. Deze productie is geregisseerd door Peter Jackson (Lord of the Rings). De hoofdrollen worden vertolkt door Michael J. Fox, Trini Alvarado en Peter Dobson. Frank Bannister is een legitiem medium dat met de doden kan praten. Helaas gebruikt hij zijn gave om mensen op te lichten. Frank wordt namelijk regelmatig gevraagd om geesten te verjagen, maar eigenlijk speelt hij onder één hoedje met zijn spookachtige vrienden. Na de dood van zijn vrouw, aan wie hij zijn occulte krachten te danken heeft, voelde Frank zich nooit meer op zijn gemak bij de levenden. Behalve bij de mooie Dr. Lucy Lynskey, die eveneens haar wederhelft verloren heeft. Dan worden er onverklaarbare moorden gepleegd, waarvan Frank weet dat ze een bovennatuurlijke oorzaak hebben. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-frighteners

Ma 15 april 2019 | 22:40 The Frighteners IMDb: 7.1

15/04 - IMDB * 7.1 - Thriller, The Frighteners is een Nieuw Zeelandse en Amerikaanse horror en komediefilm uit het jaar 1996. Deze productie is geregisseerd door Peter Jackson (Lord of the Rings). De hoofdrollen worden vertolkt door Michael J. Fox, Trini Alvarado en Peter Dobson. Frank Bannister is een legitiem medium dat met de doden kan praten. Helaas gebruikt hij zijn gave om mensen op te lichten. Frank wordt namelijk regelmatig gevraagd om geesten te verjagen, maar eigenlijk speelt hij onder één hoedje met zijn...

The Frighteners is een Nieuw-Zeelandse en Amerikaanse horror- en komediefilm uit het jaar 1996. Deze productie is geregisseerd door Peter Jackson (Lord of the Rings). De hoofdrollen worden vertolkt door Michael J. Fox, Trini Alvarado en Peter Dobson. Frank Bannister is een legitiem medium dat met de doden kan praten. Helaas gebruikt hij zijn gave om mensen op te lichten. Frank wordt namelijk regelmatig gevraagd om geesten te verjagen, maar eigenlijk speelt hij onder één hoedje met zijn spookachtige vrienden. Na de dood van zijn vrouw, aan wie hij zijn occulte krachten te danken heeft, voelde Frank zich nooit meer op zijn gemak bij de levenden. Behalve bij de mooie Dr. Lucy Lynskey, die eveneens haar wederhelft verloren heeft. Dan worden er onverklaarbare moorden gepleegd, waarvan Frank weet dat ze een bovennatuurlijke oorzaak hebben. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-frighteners

Vr 8 maart 2019 | 20:30 Mercury Rising IMDb: 6.1

08/03 - IMDB * 6.1 - Actiefilm, Mercury Rising is een thriller/actiefilm uit het jaar 1998 van regisseur Harold Becker. De hoofdrollen worden onder andere vertolkt door Bruce Willis en Alec Baldwin. De Amerikaanse regering heeft twee miljard dollar geïnvesteerd in de ontwikkeling van een onbreekbare, geheime communicatiecode. De belangrijke code maakt deel uit van een ingenieus spionagesysteem. Om de code te testen wordt via een tijdschrift een boodschap verspreid. Diegene die de code kan ontcijferen, maakt kans op een grote...

Mercury Rising is een thriller/actiefilm uit het jaar 1998 van regisseur Harold Becker. De hoofdrollen worden onder andere vertolkt door Bruce Willis en Alec Baldwin. De Amerikaanse regering heeft twee miljard dollar geïnvesteerd in de ontwikkeling van een onbreekbare, geheime communicatiecode. De belangrijke code maakt deel uit van een ingenieus spionagesysteem. Om de code te testen wordt via een tijdschrift een boodschap verspreid. Diegene die de code kan ontcijferen, maakt kans op een grote prijs. Aangezien de geheimtaal al werd getest door tal van specialisten, gaat het Nationaal Veiligheidsbureau ervan uit dat echt niemand de code kan kraken. Maar niets is minder waar. De negenjarige, autistische jongen Simon maakt het onmogelijke waar. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/mercury-rising

Di 26 februari 2019 | 00:10 First Sunday IMDb: 4.4

26/02 - IMDB * 4.4 - Misdaadkomedie, First Sunday is een Amerikaanse misdaadkomedie uit het jaar 2008. Met hoofdrollen voor Ice Cube, Katt Williams en Tracy Morgan. Deze productie is geregisseerd door David E. Talbert. Het verhaal gaat over de beste vrienden Durell en LeeJohn, die ook stuntelende kleine criminelen zijn. Ze vernemen dat ze snel $17.000 aan schuld moeten betalen, anders verliest Durell zijn zoontje. Wanhopig bedenken ze een plan om de plaatselijke kerk te beroven. Dit leidt er toe dat ze de nacht in het Huis van God...

First Sunday is een Amerikaanse misdaadkomedie uit het jaar 2008. Met hoofdrollen voor Ice Cube, Katt Williams en Tracy Morgan. Deze productie is geregisseerd door David E. Talbert. Het verhaal gaat over de beste vrienden Durell en LeeJohn, die ook stuntelende kleine criminelen zijn. Ze vernemen dat ze snel $17.000 aan schuld moeten betalen, anders verliest Durell zijn zoontje. Wanhopig bedenken ze een plan om de plaatselijke kerk te beroven. Dit leidt er toe dat ze de nacht in het Huis van God moeten doorbrengen en meer te verduren krijgen dan ze hadden verwacht. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/first-sunday

Di 19 februari 2019 | 00:08 First Sunday IMDb: 4.4

19/02 - IMDB * 4.4 - Misdaadkomedie, First Sunday is een Amerikaanse misdaadkomedie uit het jaar 2008. Met hoofdrollen voor Ice Cube, Katt Williams en Tracy Morgan. Deze productie is geregisseerd door David E. Talbert. Het verhaal gaat over de beste vrienden Durell en LeeJohn, die ook stuntelende kleine criminelen zijn. Ze vernemen dat ze snel $17.000 aan schuld moeten betalen, anders verliest Durell zijn zoontje. Wanhopig bedenken ze een plan om de plaatselijke kerk te beroven. Dit leidt er toe dat ze de nacht in het Huis van God...

First Sunday is een Amerikaanse misdaadkomedie uit het jaar 2008. Met hoofdrollen voor Ice Cube, Katt Williams en Tracy Morgan. Deze productie is geregisseerd door David E. Talbert. Het verhaal gaat over de beste vrienden Durell en LeeJohn, die ook stuntelende kleine criminelen zijn. Ze vernemen dat ze snel $17.000 aan schuld moeten betalen, anders verliest Durell zijn zoontje. Wanhopig bedenken ze een plan om de plaatselijke kerk te beroven. Dit leidt er toe dat ze de nacht in het Huis van God moeten doorbrengen en meer te verduren krijgen dan ze hadden verwacht. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/first-sunday

Vr 18 januari 2019 | 20:29 First Sunday IMDb: 4.4

18/01 - IMDB * 4.4 - Misdaadkomedie, First Sunday is een Amerikaanse misdaadkomedie uit het jaar 2008. Met hoofdrollen voor Ice Cube, Katt Williams en Tracy Morgan. Deze productie is geregisseerd door David E. Talbert. Het verhaal gaat over de beste vrienden Durell en LeeJohn, die ook stuntelende kleine criminelen zijn. Ze vernemen dat ze snel $17.000 aan schuld moeten betalen, anders verliest Durell zijn zoontje. Wanhopig bedenken ze een plan om de plaatselijke kerk te beroven. Dit leidt er toe dat ze de nacht in het Huis van God...

First Sunday is een Amerikaanse misdaadkomedie uit het jaar 2008. Met hoofdrollen voor Ice Cube, Katt Williams en Tracy Morgan. Deze productie is geregisseerd door David E. Talbert. Het verhaal gaat over de beste vrienden Durell en LeeJohn, die ook stuntelende kleine criminelen zijn. Ze vernemen dat ze snel $17.000 aan schuld moeten betalen, anders verliest Durell zijn zoontje. Wanhopig bedenken ze een plan om de plaatselijke kerk te beroven. Dit leidt er toe dat ze de nacht in het Huis van God moeten doorbrengen en meer te verduren krijgen dan ze hadden verwacht. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/first-sunday

Za 22 december 2018 | 23:00 Mercury Rising IMDb: 6.1

22/12/18 - IMDB * 6.1 - Actiefilm, Mercury Rising is een thriller/actiefilm uit het jaar 1998 van regisseur Harold Becker. De hoofdrollen worden onder andere vertolkt door Bruce Willis en Alec Baldwin. De Amerikaanse regering heeft twee miljard dollar geïnvesteerd in de ontwikkeling van een onbreekbare, geheime communicatiecode. De belangrijke code maakt deel uit van een ingenieus spionagesysteem. Om de code te testen wordt via een tijdschrift een boodschap verspreid. Diegene die de code kan ontcijferen, maakt kans op een grote...

Mercury Rising is een thriller/actiefilm uit het jaar 1998 van regisseur Harold Becker. De hoofdrollen worden onder andere vertolkt door Bruce Willis en Alec Baldwin. De Amerikaanse regering heeft twee miljard dollar geïnvesteerd in de ontwikkeling van een onbreekbare, geheime communicatiecode. De belangrijke code maakt deel uit van een ingenieus spionagesysteem. Om de code te testen wordt via een tijdschrift een boodschap verspreid. Diegene die de code kan ontcijferen, maakt kans op een grote prijs. Aangezien de geheimtaal al werd getest door tal van specialisten, gaat het Nationaal Veiligheidsbureau ervan uit dat echt niemand de code kan kraken. Maar niets is minder waar. De negenjarige, autistische jongen Simon maakt het onmogelijke waar. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/mercury-rising

Zo 2 december 2018 | 20:30 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 25 - Amerikaanse misdaadserie. Waiho Wale Kahiko (Ancients Exposed). McGarrett en het team komen een Russische spion op het spoor die zich verschuilt in Oahu.

Zo 25 november 2018 | 20:30 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 25 - Amerikaanse misdaadserie. Waiho Wale Kahiko (Ancients Exposed). McGarrett en het team komen een Russische spion op het spoor die zich verschuilt in Oahu.

Zo 25 november 2018 | 20:30 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie. Ka Lala Kaukonakona Haki 'Ole I Ka Pa a Ka Makani Kona. McGarrett sluit bij Junior en zijn team aan om een zeer riskante missie uit te voeren. Ze proberen het ongrijpbare doelwit te vangen dat zijn mentor Joe White vasthoudt.

Zo 18 november 2018 | 20:30 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. Ka Hana A Ka Makua, O Ka Hana No Ia A Keiki. Het team onderzoekt de moord op een acupuncturist. Wanneer de dochter van het slachtoffer plots spoorloos verdwijnt, vrezen Steve en Danny dat ze in gevaar is.

Zo 11 november 2018 | 20:30 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. A'ole e 'olelo mai ana ke ahi ua ana ia (Fire Will Never Say that It Has Had Eno. McGarret en Danny nemen Tani Rey aan als nieuw lid van de groep nadat hacker Aaron Wright een gevaarlijk persoon heeft laten ontsnappen uit de gevangenis.

Zo 4 november 2018 | 20:30 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. Kopi Wale No I Ka I'a A 'Eu No Ka Ilo (Though the Fish is Well Salted, the Maggo. Het team springt in de bres voor Duke. Die wordt onder druk gezet om bewijsmateriaal te stelen van de politie in ruil voor zijn ontvoerde kleindochter.

Zo 28 oktober 2018 | 20:30 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. Ahuwale Ka Nane Huna (The Answer to the Riddle is Seen). Harry Langford vraagt aan het team om een jonge vrouw op te sporen die deel uitmaakt van de Britse koninklijke familie. Grover, Tani en Junior werken aan een 25-jaar oude moordzaak.

Zo 21 oktober 2018 | 20:30 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. He Lokomaika'i Ka Manu O Kaiona (Kind is the Bird of Kaiona). Catherine Rollins keert terug naar Oahu en roept de hulp in van McGarrett en Jerry om haar te helpen bij de zoektocht naar een depot waarin uranium zou zitten.

Zo 14 oktober 2018 | 20:30 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. Aohe Mea Make I Ka Hewa; Make No I Ka Mihi Ole (No One Has Ever Died For the Mis. Steve's vader maakte jarenlang jacht op crimineel Leroy Davis, maar kon niet voorkomen dat de man verschillende slachtoffers maakte. Leroy neemt nu contact op met Steve om enkele bekentenissen te doen.

Zo 7 oktober 2018 | 20:30 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. E ho'oko kuleana (To Do One's Duty). De ex-vrouw van de man die Danny heeft neergeschoten komt naar Oahu.

Zo 30 september 2018 | 20:30 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. Hilapu ke ahi, koe iho ka lehu (The Fire Blazed Up, Then Only Ashes Were Left). McGarrett onderzoekt de oorzaak van een vliegtuigcrash.

Zo 30 september 2018 | 19:35 Hawaii Five-0

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Amerikaanse actieserie. Ko'Olauloa (North Shore Of O'Ahu). Wanneer de CEO van een groot en succesvol surfbedrijf wordt vermoord, dompelt het Five-0-team zich onder in de wereld van het North Shore Surfing. Tijdens het onderzoek wordt Kono herinnerd aan haar verleden.

Do 27 september 2018 | 22:25 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 25 - Amerikaanse actieserie. Ua Mau ke Ea o ka Aina i ka Pono. McGarrett riskeert zijn leven als het team de meest gevaarlijke reddingsactie uitvoert. Ze proberen een jong meisje uit de sekshandel te halen.

Zo 23 september 2018 | 20:30 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. O na hoku o ka lani ka i 'ike ia Pae' (Only the Stars of Heaven Know Where Pae I. Tani en Junior onderzoeken de moord op een directeur en moeten daarvoor undercover gaan als ouders in de privéschool waar het slachtoffer les gaf. Het leven van Adam staat op het spel wanneer hij wordt gevangengenomen.

Zo 23 september 2018 | 19:35 Hawaii Five-0

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Amerikaanse actieserie. Lanakila (Victory). Het team opent de zoektocht naar een crimineel die uit de gevangenis ontsnapte. Ze ontdekken dat hij het heeft gemunt op een koppel dat recentelijk een smak geld won bij een televisieprogramma.

Do 20 september 2018 | 23:20 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 24 - Amerikaanse actieserie. He Ke'u Na Ka 'alae A Hina (A Croaking by Hina's Mudhen)

Do 20 september 2018 | 22:25 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 23 - Amerikaanse actieserie. Wehe 'ana (Prelude). Danny beschermt een comapatiënt die een kroongetuige was in zijn laatste zaak vooraleer hij Steve ontmoette en bij Five-0 aan de slag ging.

Di 18 september 2018 | 23:25 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. He Puko'a Kani 'aina (A Coral Reef Strengthens Out into Land). McGarrett en Danny onderzoeken de moord op een privédetective die op dezelfde manier werd vermoord als een cliënt.

Zo 16 september 2018 | 20:30 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. He Puko'a Kani 'aina (A Coral Reef Strengthens Out into Land). McGarrett en Danny onderzoeken de moord op een privédetective die op dezelfde manier werd vermoord als een cliënt.

Do 13 september 2018 | 23:20 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 22 - Amerikaanse actieserie. Waimaka 'ele' ele. Het team onderzoekt de moord op de laatste overlevende van de USS Arizona. McGarrett leert meer over de belangrijke rol van zijn grootvader tijdens Pearl Harbor.

Do 13 september 2018 | 22:25 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 21 - Amerikaanse actieserie. Ua Malo'o Ka Wai. McGarrett en Five-0 worden gevangen genomen wanneer ze een gevaarlijke vijand opsporen op het eiland Lanai. Grover neemt zijn zoon mee naar Chicago, waar hij getuigt tegen een corrupte agent uit het verleden.

Do 6 september 2018 | 23:20 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 20 - Amerikaanse actieserie. Huikau Na Makau A Ka Lawai'a. Het team helpt Harry Brown bij het onderzoek naar de moord op een rijke vrouw. Haar man is een van de verdachten. Ondertussen vertelt Rachel aan Danny dat ze gaat scheiden.

Do 6 september 2018 | 22:25 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 19 - Amerikaanse actieserie. Puka'ana (Exodus). McGarrett en Kono denken dat een misbruikt meisje het slachtoffer is van sekshandel. Chin en Grover onderzoeken een moord in een woonvoorziening.

Do 30 augustus 2018 | 23:20 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 18 - Amerikaanse actieserie. E Malama Pono (Handle With Care). McGarrett en Danny vinden het vermiste uranium terug en ontdekken dat het is gebruikt om een bom te maken. Ze moeten zorgvuldig te werk gaan om deze schadelijke stof weg te halen.

Do 30 augustus 2018 | 22:20 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 17 - Amerikaanse actieserie. Hahai I Na Pilikua (Hunting Monsters). McGarrett en Five-0 komen weer in aanraking met de psychologische spelletjes van seriemoordenaar Dr. Madison Gray.

Do 23 augustus 2018 | 23:20 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 16 - Amerikaanse actieserie. Poniu I Ke Aloha (Crazy in Love). Het team onderzoekt een moord op een man die lessen heeft gehad over hoe je vrouwen kan versieren. Ondertussen vieren McGarrett en Danno Valentijnsdag met hun vriendinnen.

Do 23 augustus 2018 | 22:25 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Amerikaanse actieserie. Ka Pa'ani Nui. Tijdens een moordzaak rond illegale haaivinnenhandel ontdekt Five-0 dat een voormalig nazioorlogsmisdadiger zich schuilhoudt in Hawaiï.

Do 16 augustus 2018 | 23:20 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 14 - Amerikaanse actieserie. Ka Laina Ma Ke One (Line in the Sand). Een van moord verdachte persoon zoekt asiel in een land dat behoort tot de Nation of Hawaii, de oudste Hawaiiaanse onafhankelijkheidsorganisatie.

Do 16 augustus 2018 | 22:25 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 13 - Amerikaanse actieserie. Ua ho'i ka 'opua i Awalua (The Clouds Always Return to Alawua). Max neemt afscheid van Five-0. Ondertussen onderzoekt het team een moord die werd gepleegd tijdens een politieconferentie.

Zo 12 augustus 2018 | 21:30 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 12 - Amerikaanse actieserie. Ka'Aelike (The Deal). Nu Chin bevrijd is, kan het team terugkeren naar Hawaii. Grover voert in het diepste geheim onderzoek naar de moord op een autohandelaar.

Do 9 augustus 2018 | 23:20 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 14 - Amerikaanse actieserie. Ka Laina Ma Ke One (Line in the Sand). Een van moord verdachte persoon zoekt asiel in een land dat behoort tot de Nation of Hawaii, de oudste Hawaiiaanse onafhankelijkheidsorganisatie.

Do 9 augustus 2018 | 23:20 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 12 - Amerikaanse actieserie. Ka'Aelike (The Deal). Nu Chin bevrijd is, kan het team terugkeren naar Hawaii. Grover voert in het diepste geheim onderzoek naar de moord op een autohandelaar.

Do 2 augustus 2018 | 23:20 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 12 - Amerikaanse actieserie. Ka'Aelike (The Deal). Nu Chin bevrijd is, kan het team terugkeren naar Hawaii. Grover voert in het diepste geheim onderzoek naar de moord op een autohandelaar.

Do 2 augustus 2018 | 23:20 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 11 - Amerikaanse actieserie. Ka'ili Aku (Snatchback). Het team reist af naar Mexico, waar Chin zijn leven riskeert om zijn ontvoerde nicht te redden.

Zo 29 juli 2018 | 21:25 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 10 - Amerikaanse actieserie. Ka Luhi (The Burden). Een jongeman die aan posttraumatische stress lijdt en hiervoor een hypnosetherapie volgt, ontdekt dat hij vermoedelijk getuige is geweest van een moord.

Zo 22 juli 2018 | 21:25 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Amerikaanse actieserie. 'elua La Ma Nowemapa (Two Days in November). Een politicus is in het bezit van een belangrijk bewijsstuk. Wanneer hij wordt vermoord, start het team een onderzoek naar de meest beruchte onopgeloste mysteries uit de geschiedenis.

Za 21 juli 2018 | 22:20 The Frighteners IMDb: 7.1

21/07/18 - IMDB * 7.1 - Thriller, Nieuw Zeelands Amerikaanse thriller. Frank Bannister is een legitiem medium dat met de doden kan praten. Helaas gebruikt hij zijn gave om mensen op te lichten. Frank wordt namelijk regelmatig gevraagd om geesten te verjagen, maar eigenlijk speelt hij onder één hoedje met zijn spookachtige vrienden. Na de dood van zijn vrouw, aan wie hij zijn occulte krachten te danken heeft, voelde Frank zich nooit meer op zijn gemak bij de levenden. Behalve bij de mooie Dr. Lucy Lynskey, die eveneens haar...

Nieuw-Zeelands-Amerikaanse thriller. Frank Bannister is een legitiem medium dat met de doden kan praten. Helaas gebruikt hij zijn gave om mensen op te lichten. Frank wordt namelijk regelmatig gevraagd om geesten te verjagen, maar eigenlijk speelt hij onder één hoedje met zijn spookachtige vrienden. Na de dood van zijn vrouw, aan wie hij zijn occulte krachten te danken heeft, voelde Frank zich nooit meer op zijn gemak bij de levenden. Behalve bij de mooie Dr. Lucy Lynskey, die eveneens haar wederhelft verloren heeft. Dan worden er onverklaarbare moorden gepleegd, waarvan Frank weet dat ze een bovennatuurlijke oorzaak hebben.

Zo 15 juli 2018 | 21:25 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Amerikaanse actieserie. Hana Komo Pae (Rite of Passage). Wanneer Danny het winterevenement van Grace begeleidt, komen terroristen beslag leggen op de locatie. Iedereeen wordt gegijzeld, met als doel het kidnappen van de zoon van een diplomaat.

Zo 8 juli 2018 | 21:25 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Amerikaanse actieserie. Ka Makuahine A Me Ke Keikikane ( Mother and Son). Catherine tipt het team dat McGarretts moeder gevangen is genomen. Chin moet verhuizen naar Mexico.

Zo 1 juli 2018 | 21:25 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Amerikaanse actieserie. Ka Hale Ho'okauweli (House of Horrors). Het team onderzoekt de dood op een medium. Kono en Adam worden ontvoerd door een mysterieuze sekte.

Zo 24 juni 2018 | 21:25 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Amerikaanse actieserie. Ke Ku 'Ana (The Stand). Er worden wapens gestolen, het team komt erachter dat de reden hiervan is dat de dader een statement wil maken over wapengeweld.

Zo 17 juni 2018 | 21:25 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Amerikaanse actieserie. Hu A'e Ke Ahi Lanakila A Kamaile (The Fire of Kamile Rises in Triumph). McGarrett en Alicia worden ontvoerd tijdens hun jacht op de seriemoordenaar. Five-0 doet er alles aan om hen te vinden.

Zo 10 juni 2018 | 21:25 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Amerikaanse actieserie. He Moho Hou (New Player). Alicia Brown vindt een lichaam in haar bed en wordt vervolgens gedwongen om samen met McGarrett op jacht te gaan naar de 'schaakmoordenaar'.

Zo 3 juni 2018 | 21:30 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Amerikaanse actieserie. No ke ali'i wahine a me ka 'aina (For Queen and Country). Een terrorist plant een kernramp in Europa. Five-O werkt samen met een malafide agent. Ondertussen vraagt het team een voormalig profiler om hulp.

Zo 27 mei 2018 | 21:25 Hawaii Five-0: seizoen 7

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Amerikaanse actieserie. Makaukau 'oe e Pa'ani? (Ready to Play?)

Zo 20 mei 2018 | 21:25 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 25 - Amerikaanse misdaadserie. Waiho Wale Kahiko (Ancients Exposed). McGarrett en het team komen een Russische spion op het spoor die zich verschuilt in Oahu.

Zo 13 mei 2018 | 21:25 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie. Ka Lala Kaukonakona Haki 'Ole I Ka Pa a Ka Makani Kona. McGarrett sluit bij Junior en zijn team aan om een zeer riskante missie uit te voeren. Ze proberen het ongrijpbare doelwit te vangen die zijn mentor Joe White vasthoudt.

Zo 6 mei 2018 | 21:25 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie: Ka Hana A Ka Makua, O Ka Hana No Ia A Keiki

Zo 29 april 2018 | 21:30 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie: Kopi Wale No I Ka I'a A 'Eu No Ka Ilo (Though the Fish is Well Salted, the Maggo: Het team helpt Duke nadat hij onder druk staat om bewijs te stelen van de politie, zodat hij zijn ontvoerde kleindochter terugkrijgt.

Ma 23 april 2018 | 22:15 Hawaii Five-0

Danny erzählt seinem Sohn Charlie eine ungewöhnliche Weihnachtsgeschichte, in der eine Bande Weihnachtsmänner einen Geldtransporter überfällt. Steve und das Five-0-Team nehmen die Verfolgung auf...

Zo 22 april 2018 | 21:25 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie: Ahuwale Ka Nane Huna (The Answer to the Riddle is Seen)

Zo 22 april 2018 | 13:40 I, Robot IMDb: 7.1

22/04/18 - IMDB * 7.1 - Sci-Fi-Actionthriller, Dr. Lanning (James Cromwell), Chefkonstrukteur der Chicagoer Firma US Robotics für Haushaltsroboter, stürzt in den Tod. Detective Del Spooner (Will Smith) glaubt als Einziger nicht an einen Selbstmord. Er verdächtigt den NS 5 Roboter Sonny des Mordes ? auch wenn die Roboter Psychologin Dr. Calvin (Bridget Moynahan) versichert: Androiden sind nur die Erfüllung eines menschlichen Traums und per se auf "Gut" programmiert. Doch Technik Skeptiker Spooner misstraut den sprechenden "Hilfen im Alltag"....

Dr. Lanning (James Cromwell), Chefkonstrukteur der Chicagoer Firma US-Robotics für Haushaltsroboter, stürzt in den Tod. Detective Del Spooner (Will Smith) glaubt als Einziger nicht an einen Selbstmord. Er verdächtigt den NS-5-Roboter Sonny des Mordes ? auch wenn die Roboter-Psychologin Dr. Calvin (Bridget Moynahan) versichert: Androiden sind nur die Erfüllung eines menschlichen Traums und per se auf "Gut" programmiert. Doch Technik-Skeptiker Spooner misstraut den sprechenden "Hilfen im Alltag". Tatsächlich plant die jüngste Roboter-Generation, die Herrschaft in der Stadt an sich zu reißen... Der cool designte, megaspannende Aufstand der Maschinen basiert auf den Kurzgeschichten des Visionärs Isaac Asimov.

Za 21 april 2018 | 20:15 I, Robot IMDb: 7.1

21/04/18 - IMDB * 7.1 - Sci-Fi-Actionthriller, Der Chefkonstrukteur des führenden Roboterherstellers stürzt in den Tod. Selbstmord? Det. Spooner (Smith) glaubt nicht daran. Der Technikskeptiker verdächtigt NS 5 Roboter Sonny des Mordes ? auch wenn die Robopsychologin Dr. Calvin (Bridget Moynahan) versichert, dass alle Androiden auf "gut" programmiert seien... In detailverliebten Zukunftskulissen setzt Alex Proyas die nachdenklichen Isaac Asimov Storys als rasant wuchtige Action um. Für den Düsterregisseur ist das Ergebnis sogar richtig hell...

Der Chefkonstrukteur des führenden Roboterherstellers stürzt in den Tod. Selbstmord? Det. Spooner (Smith) glaubt nicht daran. Der Technikskeptiker verdächtigt NS-5-Roboter Sonny des Mordes ? auch wenn die Robopsychologin Dr. Calvin (Bridget Moynahan) versichert, dass alle Androiden auf "gut" programmiert seien... In detailverliebten Zukunftskulissen setzt Alex Proyas die nachdenklichen Isaac-Asimov-Storys als rasant-wuchtige Action um. Für den Düsterregisseur ist das Ergebnis sogar richtig hell ausgefallen. Die Spezialeffekte wurden für den Oscar nominiert.

Ma 16 april 2018 | 22:15 Hawaii Five-0

Steve, Danny, Junior und Tani werden in der Quarantäne von einem bewaffneten Mann attackiert. Der Täter, richtet sich anschließend selbst, doch zuvor hat er die Tür zum Zimmer mit einer Bombe präpariert.

Zo 15 april 2018 | 21:25 Hawaii Five-0: aflevering 20

Seizoen 8 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie: He Lokomaika'i Ka Manu O Kaiona (Kind is the Bird of Kaiona)

Ma 9 april 2018 | 22:15 Hawaii Five-0

Was für eine Ironie: "Serenity", also Gelassenheit, heißt die im Meer treibende Jacht, auf der Steve (Alex O?Loughlin) und sein Team mehrere Leichen finden. Doch von Gelassenheit kann keine Rede sein. Schnell wird klar, dass ein hochansteckender Virus die Crew hinweggerafft hat. Sind auch Steve & Co. infiziert und "Am Ende"?

Zo 8 april 2018 | 21:25 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie: Aohe Mea Make I Ka Hewa; Make No I Ka Mihi Ole (No One Has Ever Died For the Mis

Zo 1 april 2018 | 21:25 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie: E ho'oko kuleana (To Do One's Duty): De ex-vrouw van de man die Danny heeft neergeschoten komt naar Oahu.

Zo 25 maart 2018 | 21:25 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie: Hilapu ke ahi, koe iho ka lehu (The Fire Blazed Up, Then Only Ashes Were Left)

Ma 19 maart 2018 | 22:15 Hawaii Five-0

Als Junior (Beulah Koale) verdächtige Männer vor einer Bank beobachtet, alarmiert er MacGarrett. Für den "Five-0"-Heißsporn wird der Fall zur Feuerprobe... Offiziell befördert wurde Ian Anthony Dale. Als Adam Noshimuri bereits seit der zweiten Staffel dabei, gehört er nun offiziell zum Hauptcast der Krimiserie.

Zo 18 maart 2018 | 21:25 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie

Zo 11 maart 2018 | 21:25 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie: O na hoku o ka lani ka i 'ike ia Pae' (Only the Stars of Heaven Know Where Pae I: Tani en Junior gaan undercover als ouders om te infiltreren op een privéschool waar de directeur is vermoord.

Zo 4 maart 2018 | 21:25 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie: He Puko'a Kani 'aina (A Coral Reef Strengthens Out into Land): McGarrett en Danny onderzoeken de moord op een privédetective die op dezelfde manier werd vermoord als een cliënt.

Do 1 maart 2018 | 23:20 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie: Na keiki a Kalaihaohia (The Children of Kalaihoahia): Het lijk van een diamantensmokkelaar wordt gestolen van een kerkhof. Het team spoort zijn partner op.

Ma 26 februari 2018 | 22:15 Hawaii Five-0

Normalerweise ist er die lustige Nebenfigur. Diesmal wird es für den hawaiianischen Shrimpsverkäufer Kamekona (Taylor Wily) richtig ernst. Nach einem Hackerangriff wird ein Informant ermordet und Kamekona entführt. Um das Datenleck so schnell wie möglich zu schließen, sucht McGarrett ausgerechnet Hilfe bei dem kriminellen Hacker Aaron Wright (Joey Lawrence), den er gerade erst ins Gefängnis gebracht hat. Klar: Wright lässt sich nicht einfach mit verbessertem Room Service locken. Noch klarer: Er verfolgt ganz eigene Pläne... Lange her: Lawrence spielte Anfang der 90er-Jahre an der Seite von "The Big Bang Theory"-Star Mayim Bialik in der US-Sitcom "Blossom".

Zo 25 februari 2018 | 21:25 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie: Na keiki a Kalaihaohia (The Children of Kalaihoahia): Het lijk van een diamantensmokkelaar wordt gestolen van een kerkhof. Het team spoort zijn partner op.

Do 22 februari 2018 | 23:20 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie: O Ka Mae Ua Hala Ia (What is Gone is Gone)

Ma 19 februari 2018 | 22:15 Hawaii Five-0

Harry Langford (Chris Vance) ist zurück. Der Ex-MI6-Agent ist vom Ruhestand angeödet. Gut, dass gerade ein lokaler Mafiaboss ermordet wurde und das Team seine Hilfe braucht... Vance, Star des kurzlebigen "Transporter: Die Serie" war bereits in Staffel 7 dabei. Außerdem spielte er Non, den Antagonisten von "Supergirl".

Zo 18 februari 2018 | 21:30 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie: O Ka Mae Ua Hala Ia (What is Gone is Gone)

Do 15 februari 2018 | 23:25 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie: Ka hopu nui 'ana (The Round Up)

Zo 11 februari 2018 | 21:25 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie: Ka hopu nui 'ana (The Round Up)

Do 8 februari 2018 | 23:20 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie: Oni Kalalea Ke Ku A Ka La'au Loa (A Tall Tree Stands Above the Others): Op kerstavond vertelt Danny aan Charlie een verhaal over een recente Five-0 zaak met criminelen die zich verkleden als de kerstman.

Zo 4 februari 2018 | 21:25 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie: Oni Kalalea Ke Ku A Ka La'au Loa (A Tall Tree Stands Above the Others): Op kerstavond vertelt Danny aan Charlie een verhaal over een recente Five-0 zaak met criminelen die zich verkleden als de kerstman.

Zo 28 januari 2018 | 21:25 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie: I Ka Wa Ma Mua, I Ka Wa Ma Hope (The Future Is in the Past)

Wo 24 januari 2018 | 00:25 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie: Make Me Kai (Death at Sea)

Zo 21 januari 2018 | 21:25 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie: Make Me Kai (Death at Sea)

Zo 14 januari 2018 | 21:25 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie: He Kaha Lu'u Ke Ala, Mai Ho'okolo Aku (The Trail Leads to a Diving Place; Do Not: McGarrett onderzoekt de oorzaak van een vliegtuigcrash.

Do 11 januari 2018 | 00:00 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie: Kau Ka 'onohi ali'i I Luna (The Royal Eyes Rest Above): Junior en Adam komen op voor McGarrett na een bankoverval en Adam wordt gedwongen om een leeg huis zonder Kono te bezoeken.

Ma 8 januari 2018 | 22:15 Hawaii Five-0

Der Einstieg zum Ausstieg: Chin (Daniel Dae Kim) erhält ein Angebot, das er nicht ablehnen kann. Nach gescheiteren Gagenverhandlungen hat Kim im Staffelfinale nächsten Montag seinen letzten Auftritt.

Zo 7 januari 2018 | 21:25 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie: Kau Ka 'onohi ali'i I Luna (The Royal Eyes Rest Above): Junior en Adam komen op voor McGarrett na een bankoverval en Adam wordt gedwongen om een leeg huis zonder Kono te bezoeken.

Zo 24 december 2017 | 21:30 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie: Mohala I Ka Wai Ka Maka O Ka Pua (Unfolded By the Water Are the Faces of the Flo: De moord op twee toeristen leidt het Five-O team naar een man met een persoonlijkheidsstoornis.

Zo 17 december 2017 | 21:25 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie

Ma 11 december 2017 | 22:15 Hawaii Five-0

Ein Weltkriegsveteran (das 92-jährige Hollywood-Urgestein Hal Holbrook) stirbt bei einem Autocrash. Die Verursacher: zwei Soldaten, die nach ihrem Afghanistan-Einsatz in der Heimat mehr als nur einmal vom rechten Weg abgekommen sind. Für McGarrett (Alex O?Loughlin) wird es ein sehr persönlicher Fall.

Zo 10 december 2017 | 21:25 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie: E Uhi Wale No 'A'ole E Nalo, He Imu Puhi (No Matter How Much One Covers a Steami: De levens van alle Five-0-informanten worden in gevaar gebracht nadat het HPD-systeem wordt gehackt en er iemand overlijdt. Daardoor wordt McGarrett gedwongen de hulp van Aaron Wright aan te nemen.

Za 9 december 2017 | 20:00 Mercury Rising IMDb: 6.1

09/12/17 - IMDB * 6.1 - Actiefilm: De regering van de Verenigde Staten heeft twee miljard dollar geïnvesteerd in de ontwikkeling van een onbreekbare, geheime communicatiecode. De code maakt deel uit van een ingenieus spionagesysteem. Om de code te testen wordt via een tijdschrift een geheime boodschap verspreid. Diegene die de code kan ontcijferen, maakt kans op een mooie prijs. Aangezien de geheimtaal al werd getest door tal van specialisten, gaat het Nationaal Veiligheidsbureau ervan uit dat niemand de code kan...

Actiefilm: De regering van de Verenigde Staten heeft twee miljard dollar geïnvesteerd in de ontwikkeling van een onbreekbare, geheime communicatiecode. De code maakt deel uit van een ingenieus spionagesysteem. Om de code te testen wordt via een tijdschrift een geheime boodschap verspreid. Diegene die de code kan ontcijferen, maakt kans op een mooie prijs. Aangezien de geheimtaal al werd getest door tal van specialisten, gaat het Nationaal Veiligheidsbureau ervan uit dat niemand de code kan kraken. Maar niets is minder waar. De negenjarige, autistische jongen Simon slaagt er toch in.

Di 5 december 2017 | 23:35 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie: Kau pahi, ko'u kua. Kau pu, ko'u po'o (Your Knife, My Back. My Gun, Your Head): McGarrett en het team werken met een gewonde politiehond en McGarret heeft bezoek gehad van de Junior Reigns.

Ma 4 december 2017 | 22:15 Hawaii Five-0

Die Besatzung eines Patrouillenbootes meldet einen verdächtigen japanischen Trawler ? und schreibt sich damit ihr eigenes Todesurteil. Five-0 hat sogleich Yakuza-Chefin Michelle Shioma als Drahtzieherin in Verdacht. Während Steve und sein Team ermitteln, sitzt Grover in "Chicago" vor dem Richter, um gegen seinen Ex-Partner Maxwell auszusagen.

Zo 3 december 2017 | 21:25 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie: Kau pahi, ko'u kua. Kau pu, ko'u po'o (Your Knife, My Back. My Gun, Your Head): McGarrett en het team werken met een gewonde politiehond en McGarret heeft bezoek gehad van de Junior Reigns.

Ma 27 november 2017 | 22:15 Hawaii Five-0

Wiedersehen mit einem alten Bekannten: Harry Brown (Spezialist für markante Nebencharaktere: William Forsythe), zuletzt in der 5. Staffel dabei, benötigt dringend die Hilfe der Hula-Ermittler: Der Privatdetektiv hat die Ehefrau eines eifersüchtigen Millionärs beschattet. Die wurde dann aber vor seinen Augen prompt entführt.

Zo 26 november 2017 | 21:25 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie: Kau pahi, ko'u kua. Kau pu, ko'u po'o (Your Knife, My Back. My Gun, Your Head): McGarrett en het team werken met een gewonde politiehond en McGarret heeft bezoek gehad van de Junior Reigns.

Di 21 november 2017 | 23:35 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie: A'ole e 'olelo mai ana ke ahi ua ana ia (Fire Will Never Say that It Has Had Eno: McGarret en Danny nemen Tani Rey aan om zich aan te sluiten bij de groep nadat hacker Aaron Wright een gevaarlijk persoon heeft laten ontsnappen uit de gevangenis.

Ma 20 november 2017 | 22:15 Hawaii Five-0

In den USA lief die Folge im Anschluss an den Besuch von Daniel Dae-Kim und Grace Park bei "MacGyver". Deshalb wird Angus MacGyver in dieser Folge erwähnt ? auch wenn er für den Fall keine Rolle spielt. In ihm versucht das Five-0-Team einen Mädchenhändlerring auffliegen zu lassen. Etwas, das Kono (Park) persönlich nahegeht.

Ma 13 november 2017 | 22:15 Hawaii Five-0

Wer eine Auflösung des Cliffhangers von letzter Woche erwartet, wird enttäuscht. Dafür geht eine andere Geschichte weiter. Ein Terrorist (US-Musiker Darius Rucker) will mit kürzlich gestohlenem Uran im Dschungel eine Bombe bauen.

Zo 12 november 2017 | 23:20 Hawaii Five-0

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Amerikaanse actieserie: Ka Hakaka Maika'I (The Good Fight): Voor het onderzoek naar een rijke restauranteigenaar moet McGarrett deelnemen aan een kickboksgevecht voor een goed doel. Ondertussen helpt Kensi Blye met haar expertise McGarrett en White verder met een video over McGarretts vader.

Zo 12 november 2017 | 22:25 Hawaii Five-0

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Amerikaanse actieserie: Ma 'ema'e (Clean): Tijdens het onderzoek naar de moord op de coach van het vrouwenvolleybalteam ontdekt Five-0 meer slecht nieuws over Kono. Chin Ho neemt weer contact op met zijn ex-verloofde Malia.

Zo 12 november 2017 | 21:25 Hawaii Five-0

Seizoen 6 - Aflevering 25 - Amerikaanse actieserie: O Ke Ali'i Wale No Ka'U Make Make (My Desire is Only for the Chief): McGarret en Danny gaan undercover naar het eiland om een epidemie te stoppen. Wanneer McGarret ernstig gewond raakt, moet Danny hun ware identiteit bekend maken om zijn leven te redden.

Ma 30 oktober 2017 | 22:15 Hawaii Five-0

Forever Bromance: Sie streiten wie ein altes Ehepaar und fangen für den anderen eine Kugel ab. Nun verbringen Steve (Alex O?Loughlin) und Danny (Scott Caan) auch noch das Valentinstagswochenende zusammen... Der Rest des "Five-0"-Teams versucht unterdessen, den Mord an Jeremy Holden aufzuklären.

Ma 23 oktober 2017 | 22:15 Hawaii Five-0

"Der weiße Hai" als letzte Trophäe? Stattdessen hängt Großwildjäger Sam Harrison tot und wie ein Fang drapiert im Hafen. Während Kono, Danny und Lou zunächst im Trüben fischen, kommen Chin und Steve in einem anderen Fall einem Altnazi auf die Spur, der sich nach dem Krieg in einer Lepra-Kolonie versteckt hatte.

Zo 22 oktober 2017 | 14:10 I, Robot IMDb: 7.1

22/10/17 - IMDB * 7.1 - Sci-Fi-Actionthriller, Dr. Lanning (James Cromwell), Chefkonstrukteur der Chicagoer Firma US Robotics für Haushaltsroboter, stürzt in den Tod. Detective Del Spooner (Will Smith) glaubt als Einziger nicht an einen Selbstmord. Er verdächtigt den NS 5 Roboter Sonny des Mordes ? auch wenn die Roboter Psychologin Dr. Calvin (Bridget Moynahan) versichert: Androiden sind nur die Erfüllung eines menschlichen Traums und per se auf "Gut" programmiert. Doch Technik Skeptiker Spooner misstraut den sprechenden "Hilfen im Alltag"....

Dr. Lanning (James Cromwell), Chefkonstrukteur der Chicagoer Firma US-Robotics für Haushaltsroboter, stürzt in den Tod. Detective Del Spooner (Will Smith) glaubt als Einziger nicht an einen Selbstmord. Er verdächtigt den NS-5-Roboter Sonny des Mordes ? auch wenn die Roboter-Psychologin Dr. Calvin (Bridget Moynahan) versichert: Androiden sind nur die Erfüllung eines menschlichen Traums und per se auf "Gut" programmiert. Doch Technik-Skeptiker Spooner misstraut den sprechenden "Hilfen im Alltag". Tatsächlich plant die jüngste Roboter-Generation, die Herrschaft in der Stadt an sich zu reißen... Der cool designte, megaspannende Aufstand der Maschinen basiert auf den Kurzgeschichten des Visionärs Isaac Asimov.

Za 21 oktober 2017 | 22:00 I, Robot IMDb: 7.1

21/10/17 - IMDB * 7.1 - Sci-Fi-Actionthriller, Der Chefkonstrukteur des führenden Roboterherstellers stürzt in den Tod. Selbstmord? Det. Spooner (Smith) glaubt nicht daran. Der Technikskeptiker verdächtigt NS 5 Roboter Sonny des Mordes ? auch wenn die Robopsychologin Dr. Calvin (Bridget Moynahan) versichert, dass alle Androiden auf "gut" programmiert seien... In detailverliebten Zukunftskulissen setzt Alex Proyas die nachdenklichen Isaac Asimov Storys als rasant wuchtige Action um. Für den Düsterregisseur ist das Ergebnis sogar richtig hell...

Der Chefkonstrukteur des führenden Roboterherstellers stürzt in den Tod. Selbstmord? Det. Spooner (Smith) glaubt nicht daran. Der Technikskeptiker verdächtigt NS-5-Roboter Sonny des Mordes ? auch wenn die Robopsychologin Dr. Calvin (Bridget Moynahan) versichert, dass alle Androiden auf "gut" programmiert seien... In detailverliebten Zukunftskulissen setzt Alex Proyas die nachdenklichen Isaac-Asimov-Storys als rasant-wuchtige Action um. Für den Düsterregisseur ist das Ergebnis sogar richtig hell ausgefallen. Die Effekte wurden für den Oscar nominiert.

Ma 16 oktober 2017 | 22:10 Hawaii Five-0

Kanuha Nue ist ein verurteilter Einbrecher, der nun wegen Mordes gesucht wird. Unterschlupf findet er bei einer Gruppe von Aktivisten, die für die Eigenständigkeit Hawaiis eintritt. Erst wenn Five-0 Kanuhas Schuld einwandfrei beweisen kann, sind sie bereit, ihn der US-Polizei zu übergeben...

Ma 9 oktober 2017 | 22:15 Hawaii Five-0

Anders als die Kollegen Grace Park und Daniel Dae-Kim geht der "Heroes"-Star freiwillig. "Wenn es den Quoten hilft, könnt ihr Max töten", sagte Oka den Autoren. Dass sie den Gerichtsmediziner am Leben lassen, spricht für die Beliebtheit der Rolle ? und die Hoffnung, dass er zurückkehrt. Fraglich, ob das in Okas Interesse ist. Nachdem Park und Dae-Kim kündigten, als sie nicht das gleiche Gehalt wie Alex O?Loughlin und Scott Caan erhielten, erklärte sich Oka solidarisch: "Manchmal muss man ein Exempel statuieren. Auch wenn ich nicht aus Gehaltsgründen gegangen bin, unterstütze ich Daniel und Grace? Entscheidung, für ihr Recht zu kämpfen."

Ma 25 september 2017 | 22:15 Hawaii Five-0

Chin (Daniel Dae Kim) erhält einen Anruf: Seine Nichte Sara wurde "Entführt"! Das Team reist nach Mexiko, um sie zu befreien... Weil die Produzenten ihm nicht dieselbe Gage zusprachen wie seinen Kollegen, steigt Kim zum Ende der Staffel aus ? und wird selbst Produzent: bei der neuen ABC-Serie "The Good Doctor".

Ma 18 september 2017 | 22:10 Hawaii Five-0

Polizisten unter Palmen: Vor zehn Jahren wurde ein Mädchen ermordet. Als sich der 18-jährige Reese wegen Angstzuständen einer Therapie unterzieht, erinnert er sich plötzlich wieder an "Die Leiche im Wald". Während Steve der Sache nachgeht, kriegt Danny Besuch von seiner Schwester (Missy Peregrym, "Rookie Blue").

Do 10 augustus 2017 | 22:45 The Frighteners IMDb: 7.1

10/08/17 - IMDB * 7.1 - Thriller: Frank Bannister is een legitiem medium dat met de doden kan praten. Helaas gebruikt hij zijn gave om mensen op te lichten. Frank wordt namelijk regelmatig gevraagd om geesten te verjagen, maar eigenlijk speelt hij onder één hoedje met zijn spookachtige vrienden. Na de dood van zijn vrouw, aan wie hij zijn occulte krachten te danken heeft, voelde Frank zich nooit meer op zijn gemak bij de levenden. Behalve bij de mooie Dr. Lucy Lynskey, die eveneens haar wederhelft verloren heeft. Dan...

Thriller: Frank Bannister is een legitiem medium dat met de doden kan praten. Helaas gebruikt hij zijn gave om mensen op te lichten. Frank wordt namelijk regelmatig gevraagd om geesten te verjagen, maar eigenlijk speelt hij onder één hoedje met zijn spookachtige vrienden. Na de dood van zijn vrouw, aan wie hij zijn occulte krachten te danken heeft, voelde Frank zich nooit meer op zijn gemak bij de levenden. Behalve bij de mooie Dr. Lucy Lynskey, die eveneens haar wederhelft verloren heeft. Dan worden er onverklaarbare moorden gepleegd, waarvan Frank weet dat ze een bovennatuurlijke oorzaak hebben.

Zo 4 juni 2017 | 07:45 Draft Day - Tag der Entscheidung

04/06/17 - Film, Drama, Football Manager Sonny Weaver Jr. erlebt nicht gerade rosige Zeiten. Sein Team, die Cleveland Browns, muss endlich wieder auf die Siegerstraße, sprich, den Weg zum Super Bowl schaffen. Dass sowohl Coach Penn als auch Clubbesitzer Harvey Molina Sonny mächtig im Nacken sitzen macht den Druck nicht gerade kleiner. Um endlich eine Wende herbeizuführen, muss ein starkes Team für die nächste Season verpflichtet werden und das geht nur am Draft Day. Dafür hat sich Harvey Molina in den Kopf gesetzt, das...

Football-Manager Sonny Weaver Jr. erlebt nicht gerade rosige Zeiten. Sein Team, die Cleveland Browns, muss endlich wieder auf die Siegerstraße, sprich, den Weg zum Super Bowl schaffen. Dass sowohl Coach Penn als auch Clubbesitzer Harvey Molina Sonny mächtig im Nacken sitzen macht den Druck nicht gerade kleiner. Um endlich eine Wende herbeizuführen, muss ein starkes Team für die nächste Season verpflichtet werden und das geht nur am Draft Day. Dafür hat sich Harvey Molina in den Kopf gesetzt, das begehrteste Talent beim Draft für sein Team zu sichern. Der Auserwählte ist schnell gefunden. Bo Callahan ist der kommende Star unter den Quarterbacks, doch das junge Talent ist bereits bei den Seattle Seahawks untergekommen. Die würden Callahan auch wieder ziehen lassen, wenn der Einsatz stimmt. Und der Preis ist ziemlich hoch, denn Sonny soll die Erstrundenpicks der nächsten drei Jahre abgeben. Die Uhr tickt unerbittlich und Sonny kann sich vor dem ersten Draft nur auf sein Gespür und seine Assistentin Ali verlassen. Ist Bo Callahan wirklich der goldene Heilsbringer?

Do 25 mei 2017 | 23:50 Hawaii Five-0

McGarrett riskeert zijn leven als het team de meest gevaarlijke reddingsactie uitvoert. Ze proberen een jong meisje uit de sekshandel te halen.

Zo 21 mei 2017 | 21:25 Hawaii Five-0

McGarrett riskeert zijn leven als het team de meest gevaarlijke reddingsactie uitvoert. Ze proberen een jong meisje uit de sekshandel te halen.

Vr 19 mei 2017 | 00:00 Hawaii Five-0

Amerikaanse actiereeks.

Zo 14 mei 2017 | 21:30 Hawaii Five-0

Wanneer McGarrett wordt getipt over een terreuraanslag op Oahu, begint Five-0 aan een race tegen de tijd om de aanslag te verijdelen. Chin en Abby staan voor een moeilijke beslissing.

Zo 7 mei 2017 | 21:25 Hawaii Five-0

Danny beschermt een comapatiënt die een kroongetuige was in zijn laatste zaak vooraleer hij Steve ontmoette en bij Five-0 aan de slag ging.

Do 27 oktober 2016 | 22:20 Hawaii Five-0

"I'll Kill 'Em Again" De serie draait om een team wiens missie het is om de misdaad op het zonovergoten Hawaii uit te roeien. Het team staat onder leiding van detectives Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams.

Do 27 oktober 2016 | 21:25 Hawaii Five-0

"A Hawaiian Nightmare" De serie draait om een team wiens missie het is om de misdaad op het zonovergoten Hawaii uit te roeien. Het team staat onder leiding van detectives Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams.

 Meer