Chelsea

Chelsea op tv

Chelsea is een voetbalclub uit Londen en werd in 2017 kampioen van de Engelse Premier League. In het elftal, gecoacht door Antonio Conte, spelen onder anderen Hazard, Morata, Pedro en Willian.

De meeste wedstrijden van Chelsea in de Premier League worden live op tv uitgezonden door Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

De samenvattingen zijn iedere zaterdag en zondag vanaf 23:30 uur te zien in het programma Match of the Day op BBC One.

Chelsea in Champions League

De Champions League wordt op tv uitgezonden door Veronica (één wedstrijd live per speeldag) en Ziggo Sport Totaal (vijf wedstrijden tegelijkertijd). De wedstrijden van Chelsea in de Champions League zullen bijna altijd op een van de Ziggo Sport Totaal-kanalen op tv te zien zijn.

Chelsea in de FA Cup

De wedstrijden van Chelsea in de FA Cup, het Engelse bekertoernooi, worden live op tv uitgezonden door FOX Sports.

Chelsea op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 08:55 Baby Daddy

Seizoen 4 - Aflevering 20 - Amerikaanse komische serie. Till Dress Do Us Part. De vriendengroep mijmert over vroegere verwikkelingen maar vergeet op iets te letten dat veel waarde heeft voor Bonnie.

Vandaag | 09:20 Baby Daddy

Seizoen 4 - Aflevering 21 - Amerikaanse komische serie. What Happens In Vegas. De vriendengroep gaat naar Las Vegas. Tucker blijkt te kunnen zingen. Riley wordt Bonnies bruidsmeidje. Danny bekent aan Benny dat hij van Riley houdt.

Wo 20 februari 2019 | 20:30 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. Party Girl. De razend populaire Chelsea Prince, de erfgename van een gefortuneerde uitgever, verdwijnt nadat ze een acte de présence gaf op een hip societyfeestje. Haar chauffeur werd door haar ontvoerders zwaar toegetakeld en moet in kritieke toestand naar het ziekenhuis worden gebracht. Van Chelsea ontbreekt elk spoor. Jack en zijn team stellen meteen een onderzoek in. Voor hen wordt het een hele klus om te achterhalen wie verantwoordelijk is voor haar ontvoering want het tieneridool heeft heel wat stalkers en krijgt ook vaak met jaloerse reacties af te rekenen. Maar ook in het milieu van de nachtclubs heeft ze vrienden en vijanden. Plots duikt er via het internet een videoboodschap op van de gekidnapte Chelsea.

Za 23 februari 2019 | 10:10 Baby Daddy

Seizoen 4 - Aflevering 22 - Amerikaanse komische serie. It's a Nice Day for a Wheeler Wedding. Bonnies weddingplanner houdt het vlak voor de bruiloft voor bekeken. Charlotte schiet Bonnie te hulp, maar niet uit onbaatzuchtigheid. Ben gunt Danny en Riley een kans op romantisch geluk.

Zo 24 februari 2019 | 08:55 Baby Daddy

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Amerikaanse komische serie. Strip or Treat. Wanneer het Halloweenplan van de jongens in duigen valt, gaan ze naar Rileys feest. Daar worden ze aangezien voor strippers en worden ze gearresteerd. Ondertussen draait Bonnies date uit op een ramp.

Zo 24 februari 2019 | 09:20 Baby Daddy

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische serie. It's A Wonderful Emma. Met kerst in aantocht is Ben in een slechte bui. Hij wenst dat kerst niet bestond. Zijn wens komt uit, maar de gevolgen blijven niet uit: Emma wordt niet geboren en iedereen leidt een ander leven.

Zo 24 februari 2019 | 09:46 Barbie Dreamtopia: Festival Of Fun IMDb: 7.4

24/02 - IMDB * 7.4 - Animatiefilm, Familiefilm over Barbie en haar kleine zusje Chelsea. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/barbie dreamtopia festival of fun

Familiefilm over Barbie en haar kleine zusje Chelsea. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/barbie-dreamtopia-festival-of-fun

Za 2 maart 2019 | 10:10 Baby Daddy

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Amerikaanse komische serie. She Loves Me, She Loves Me Note. Ben stelt Rileys gevoelens voor Danny op de proef door een liefdesbriefje te schrijven in naam van haar. Bonny wil verdienen aan haar rijke zoon door Danny's memorabilia van de Rangers te verkopen.

Chelsea op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 09:30 Spy School

Herhaling. Children's game show. The budding spies are called into action against Goldfist at Chelsea Football Club, and uncover a plot with Eden Hazard himself.

Vandaag | 10:00 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 3 - Hurricane: Chelsea bevalt wellicht vroegtijdig. Bij Jenelle staat orkaan Florence voor de deur en ze belt 911 voor haar man. Voor het feest van Lux moet Kailyn de familie opzoeken. Devoin en Nova krijgen een hechtere band als ze naar groep één gaat.

Vandaag | 11:55 Les Experts : Manhattan

'Voleuse de luxe.' (s 3/ep 15) Een bewakingsagent wordt neergeschoten in een pashok nadat hij een jonge vrouw achtervolgde. Aan de hand van videobeelden kunnen Stella en Danny de dader lokaliseren. Intussen onderzoeken Mac en Flack de dood van een student van de Chelsea Universiteit. Zijn lichaam is teruggevonden in een doolhof in Queens.

Morgen | 15:30 Teen Mom 2

Seizoen 8 - Aflevering 15 - Love You, Mean It: Briana haast Stella naar het ziekenhuis. De procesdatum kan Kailyns vakantie verpesten. Leah en Corey merken dat Gracie speciale aandacht nodig heeft. Chelsea probeert Aubrees voogdij te wijzigen. Jenelle en David gaan verder met plannen.

Morgen | 16:50 Million Dollar Listing: New York

'Pool Party.' Fredrik doet de verkoop van een huis in Chelsea met een wel heel excentrieke eigenares. Ondertussen probeert Steve na de moeilijke start van zijn Circa-project toch bij te benen door drastisch van strategie te veranderen.

Morgen | 20:00 Match of the Day Live

Chelsea v Manchester United: Live coverage of a key football fixture.

Morgen | 20:25 Live: Chelsea - Manchester United

Live: Chelsea - Manchester United. Verslag van de wedstrijd Chelsea - Manchester United, gespeeld in de FA Cup.

Morgen | 20:45 Live: Chelsea - Manchester United

Live: Chelsea - Manchester United. Live: Verslag van Chelsea - Manchester United uit de Premier League

Morgen | 20:50 Live: Chelsea - Manchester United

Live: Chelsea - Manchester United. Verslag van de wedstrijd Chelsea - Manchester United, gespeeld in de FA Cup.

Morgen | 23:20 Million Dollar Listing: New York

'Pool Party.' Fredrik doet de verkoop van een huis in Chelsea met een wel heel excentrieke eigenares. Ondertussen probeert Steve na de moeilijke start van zijn Circa-project toch bij te benen door drastisch van strategie te veranderen.

Overmorgen | 07:00 Chelsea - Manchester United

Chelsea - Manchester United. Verslag van de wedstrijd Chelsea - Manchester United, gespeeld in de FA Cup.

Overmorgen | 13:40 Chelsea - Manchester United (samenvatting)

Chelsea - Manchester United (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Chelsea - Manchester United, gespeeld in de Engelse FA Cup.

Overmorgen | 15:30 Teen Mom 2

Seizoen 8 - Aflevering 17 - In Sod We Trust: De spanning loopt op bij Jenelles bruiloftsvoorbereidingen. Kailyn moet haar derde kind mogelijk alleen opvoeden. Briana probeert Devoin meer bij Nova's leven te betrekken. Chelsea past haar trouwjurk. Leah's dochters gaan weer naar school.

Overmorgen | 16:20 Teen Mom 2

Seizoen 8 - Aflevering 18 - The Ties that Bind: Jenelle trouwt en Chelsea viert haar huwelijk. Leah probeert Addie klaar te maken voor haar eerste dag op de crèche. Kailyn krijgt haar baby en Javi wordt geconfronteerd met wat had kunnen zijn. Briana's moeder en Devoin raken bijna slaags.

Overmorgen | 21:30 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 5 - Shutting Down: Chelsea ziet eindelijk haar nieuwe dochtertje. Jenelle wil niet gefilmd worden, wat reden geeft tot bezorgdheid. Kailyn probeert een langeafstandsrelatie met haar zus. Briana's nieuwe vlam komt naar Florida om te kamperen.

Wo 20 februari 2019 | 10:25 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 2 - Reconnect: De vader van Jace zoekt contact, wat Jenelle niet leuk vindt. Briana nodigt Luis uit voor Stella's verjaardag. Chelsea wacht tot Adam weer langskomt voor Aubree. De dochters van Leah gaan weer naar school. Isaac gaat bij Javi op bezoek.

Wo 20 februari 2019 | 11:20 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 3 - Hurricane: Chelsea bevalt wellicht vroegtijdig. Bij Jenelle staat orkaan Florence voor de deur en ze belt 911 voor haar man. Voor het feest van Lux moet Kailyn de familie opzoeken. Devoin en Nova krijgen een hechtere band als ze naar groep één gaat.

Wo 20 februari 2019 | 13:00 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 5 - Shutting Down: Chelsea ziet eindelijk haar nieuwe dochtertje. Jenelle wil niet gefilmd worden, wat reden geeft tot bezorgdheid. Kailyn probeert een langeafstandsrelatie met haar zus. Briana's nieuwe vlam komt naar Florida om te kamperen.

Wo 20 februari 2019 | 15:30 Teen Mom 2

Seizoen 8 - Aflevering 8 - Check Up With Dr. Drew Part 1: In deel één van de explosieve tweedelige reünie zijn Chelsea, Leah, Kailyn, Jenelle en Briana te gast bij Dr. Drew om de hoogte- en dieptepunten van het afgelopen seizoen te bespreken.

Wo 20 februari 2019 | 16:20 Teen Mom 2

Seizoen 8 - Aflevering 9 - Check Up With Dr. Drew Part 2: De explosieve tweedelige reünie gaat verder. Chelsea, Leah, Kailyn, Jenelle en Briana zijn te gast bij Dr. Drew om de hoogte- en dieptepunten van het afgelopen seizoen te bespreken.

Do 21 februari 2019 | 15:30 Teen Mom 2

Seizoen 8 - Aflevering 1 - Unseen Moments : Een jaar met grote veranderingen voor Leah, Jenelle, Kailyn en Chelsea in dit spannende derde seizeon van Teen Mom 2. Onze tienermoeders staan voor een uitdaging met hun peuters en de 'terrible twos' en daarnaast hebben ze nog andere problemen en challenges en moeten ze ook nog aan zichzelf denken. In dit seizoen moet onze Southern Sweetheart Leah Corey loslaten als hun scheiding definitief is. Maar als hij nieuwe vlam, Jermey, in beeld the picture komt. Bekent Corey dat hij spijt heeft. Na wat getouwtrek, realiseert Leah dat Corey niet zijn best wil doen om haar terug te winnen en gaat verder met haar leven. Niet snel daarna verkondigt ze dat ze verloofd is en schokt ze Corey met het nieuws dat ze weer zwanger is. Ondertussen is Jenelle net thuis van rehab en valt langzaam weer in oude gewoontes. Terwijl ze probeert uit de gevangenis te blijven is ze ook aan het uitzoeken wie nou eigenlijk Jace zijn biologische vader is. Kailyn heeft nog altijd gevoelens voor Jo, de vader van haar zoontje Isaac, maar haar hoop verdwijnt als ze erachter komt dat hij een nieuwe vriendin, Vee, heeft. Kailyn probeert het dus weer goed te maken met haar ex Jordan, maar maakt zich meer zorgen om hoeveel tijd Jo en Vee met Isaac spenderen. Na een paar bezoekjes aan de rechtbank wordt het eindelijk wat rustiger voor Kailyn en ontmoet zij een nieuwe jongen; Javi. En tot slot, Chelsea is terug bij haar ex en de vader van dochtertje Aubree; Adam. Dit keer geeft hij een promise ring en zegt dat ze aan hun problemen werken. Na een ruzie met Chelsea's vader is Adam verdwenen. Chelsea probeert nu over hem heen te komen en gaat verder met haar leven. De schoonheidsspecialisten opleiding komt steeds dichterbij als ze haar diploma haalt.

Vr 22 februari 2019 | 12:05 Catfish: The TV Show

Seizoen 7 - Aflevering 22 - Chelsea & Lennie: Nev en medepresentator Tallulah Willis helpen Chelsea, een jonge vrouw die verliefd is op een realityster. Maar de zoektocht naar de waarheid onthult dat Chelsea zelf geheimen heeft. Eindigt het met ware liefde of raakt ze alles kwijt?

Za 23 februari 2019 | 14:40 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 5 - Shutting Down: Chelsea ziet eindelijk haar nieuwe dochtertje. Jenelle wil niet gefilmd worden, wat reden geeft tot bezorgdheid. Kailyn probeert een langeafstandsrelatie met haar zus. Briana's nieuwe vlam komt naar Florida om te kamperen.

Zo 24 februari 2019 | 10:55 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 5 - Shutting Down: Chelsea ziet eindelijk haar nieuwe dochtertje. Jenelle wil niet gefilmd worden, wat reden geeft tot bezorgdheid. Kailyn probeert een langeafstandsrelatie met haar zus. Briana's nieuwe vlam komt naar Florida om te kamperen.

Zo 24 februari 2019 | 17:00 Live: League Cup Finale: Chelsea - Manchester City

Live: League Cup Finale: Chelsea - Manchester City. Live: Voetbal

Ma 25 februari 2019 | 15:30 Teen Mom 2

Seizoen 8 - Aflevering 6 - Reunion Madess Pt. 2: Een jaar met grote veranderingen voor Leah, Jenelle, Kailyn en Chelsea in dit spannende derde seizeon van Teen Mom 2. Onze tienermoeders staan voor een uitdaging met hun peuters en de 'terrible twos' en daarnaast hebben ze nog andere problemen en challenges en moeten ze ook nog aan zichzelf denken. In dit seizoen moet onze Southern Sweetheart Leah Corey loslaten als hun scheiding definitief is. Maar als hij nieuwe vlam, Jermey, in beeld the picture komt. Bekent Corey dat hij spijt heeft. Na wat getouwtrek, realiseert Leah dat Corey niet zijn best wil doen om haar terug te winnen en gaat verder met haar leven. Niet snel daarna verkondigt ze dat ze verloofd is en schokt ze Corey met het nieuws dat ze weer zwanger is. Ondertussen is Jenelle net thuis van rehab en valt langzaam weer in oude gewoontes. Terwijl ze probeert uit de gevangenis te blijven is ze ook aan het uitzoeken wie nou eigenlijk Jace zijn biologische vader is. Kailyn heeft nog altijd gevoelens voor Jo, de vader van haar zoontje Isaac, maar haar hoop verdwijnt als ze erachter komt dat hij een nieuwe vriendin, Vee, heeft. Kailyn probeert het dus weer goed te maken met haar ex Jordan, maar maakt zich meer zorgen om hoeveel tijd Jo en Vee met Isaac spenderen. Na een paar bezoekjes aan de rechtbank wordt het eindelijk wat rustiger voor Kailyn en ontmoet zij een nieuwe jongen; Javi. En tot slot, Chelsea is terug bij haar ex en de vader van dochtertje Aubree; Adam. Dit keer geeft hij een promise ring en zegt dat ze aan hun problemen werken. Na een ruzie met Chelsea's vader is Adam verdwenen. Chelsea probeert nu over hem heen te komen en gaat verder met haar leven. De schoonheidsspecialisten opleiding komt steeds dichterbij als ze haar diploma haalt.

Ma 25 februari 2019 | 16:20 Teen Mom 2

Seizoen 8 - Aflevering 12 - Jenelle vs. Barb: Een jaar met grote veranderingen voor Leah, Jenelle, Kailyn en Chelsea in dit spannende derde seizeon van Teen Mom 2. Onze tienermoeders staan voor een uitdaging met hun peuters en de 'terrible twos' en daarnaast hebben ze nog andere problemen en challenges en moeten ze ook nog aan zichzelf denken. In dit seizoen moet onze Southern Sweetheart Leah Corey loslaten als hun scheiding definitief is. Maar als hij nieuwe vlam, Jermey, in beeld the picture komt. Bekent Corey dat hij spijt heeft. Na wat getouwtrek, realiseert Leah dat Corey niet zijn best wil doen om haar terug te winnen en gaat verder met haar leven. Niet snel daarna verkondigt ze dat ze verloofd is en schokt ze Corey met het nieuws dat ze weer zwanger is. Ondertussen is Jenelle net thuis van rehab en valt langzaam weer in oude gewoontes. Terwijl ze probeert uit de gevangenis te blijven is ze ook aan het uitzoeken wie nou eigenlijk Jace zijn biologische vader is. Kailyn heeft nog altijd gevoelens voor Jo, de vader van haar zoontje Isaac, maar haar hoop verdwijnt als ze erachter komt dat hij een nieuwe vriendin, Vee, heeft. Kailyn probeert het dus weer goed te maken met haar ex Jordan, maar maakt zich meer zorgen om hoeveel tijd Jo en Vee met Isaac spenderen. Na een paar bezoekjes aan de rechtbank wordt het eindelijk wat rustiger voor Kailyn en ontmoet zij een nieuwe jongen; Javi. En tot slot, Chelsea is terug bij haar ex en de vader van dochtertje Aubree; Adam. Dit keer geeft hij een promise ring en zegt dat ze aan hun problemen werken. Na een ruzie met Chelsea's vader is Adam verdwenen. Chelsea probeert nu over hem heen te komen en gaat verder met haar leven. De schoonheidsspecialisten opleiding komt steeds dichterbij als ze haar diploma haalt.

Ma 25 februari 2019 | 17:15 Chelsea - Manchester City (samenvatting)

Chelsea - Manchester City (samenvatting). Samenvatting van deze wedstrijd uit de Engelse Premier League

Di 26 februari 2019 | 15:30 Teen Mom 2

Seizoen 8 - Aflevering 10 - Chelsea + Cole: A Love Story: Een jaar met grote veranderingen voor Leah, Jenelle, Kailyn en Chelsea in dit spannende derde seizeon van Teen Mom 2. Onze tienermoeders staan voor een uitdaging met hun peuters en de 'terrible twos' en daarnaast hebben ze nog andere problemen en challenges en moeten ze ook nog aan zichzelf denken. In dit seizoen moet onze Southern Sweetheart Leah Corey loslaten als hun scheiding definitief is. Maar als hij nieuwe vlam, Jermey, in beeld the picture komt. Bekent Corey dat hij spijt heeft. Na wat getouwtrek, realiseert Leah dat Corey niet zijn best wil doen om haar terug te winnen en gaat verder met haar leven. Niet snel daarna verkondigt ze dat ze verloofd is en schokt ze Corey met het nieuws dat ze weer zwanger is. Ondertussen is Jenelle net thuis van rehab en valt langzaam weer in oude gewoontes. Terwijl ze probeert uit de gevangenis te blijven is ze ook aan het uitzoeken wie nou eigenlijk Jace zijn biologische vader is. Kailyn heeft nog altijd gevoelens voor Jo, de vader van haar zoontje Isaac, maar haar hoop verdwijnt als ze erachter komt dat hij een nieuwe vriendin, Vee, heeft. Kailyn probeert het dus weer goed te maken met haar ex Jordan, maar maakt zich meer zorgen om hoeveel tijd Jo en Vee met Isaac spenderen. Na een paar bezoekjes aan de rechtbank wordt het eindelijk wat rustiger voor Kailyn en ontmoet zij een nieuwe jongen; Javi. En tot slot, Chelsea is terug bij haar ex en de vader van dochtertje Aubree; Adam. Dit keer geeft hij een promise ring en zegt dat ze aan hun problemen werken. Na een ruzie met Chelsea's vader is Adam verdwenen. Chelsea probeert nu over hem heen te komen en gaat verder met haar leven. De schoonheidsspecialisten opleiding komt steeds dichterbij als ze haar diploma haalt.

Di 26 februari 2019 | 20:30 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 5 - Shutting Down: Chelsea ziet eindelijk haar nieuwe dochtertje. Jenelle wil niet gefilmd worden, wat reden geeft tot bezorgdheid. Kailyn probeert een langeafstandsrelatie met haar zus. Briana's nieuwe vlam komt naar Florida om te kamperen.

Di 26 februari 2019 | 21:30 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 6 - Een jaar met grote veranderingen voor Leah, Jenelle, Kailyn en Chelsea in dit spannende derde seizeon van Teen Mom 2. Onze tienermoeders staan voor een uitdaging met hun peuters en de 'terrible twos' en daarnaast hebben ze nog andere problemen en challenges en moeten ze ook nog aan zichzelf denken. In dit seizoen moet onze Southern Sweetheart Leah Corey loslaten als hun scheiding definitief is. Maar als hij nieuwe vlam, Jermey, in beeld the picture komt. Bekent Corey dat hij spijt heeft. Na wat getouwtrek, realiseert Leah dat Corey niet zijn best wil doen om haar terug te winnen en gaat verder met haar leven. Niet snel daarna verkondigt ze dat ze verloofd is en schokt ze Corey met het nieuws dat ze weer zwanger is. Ondertussen is Jenelle net thuis van rehab en valt langzaam weer in oude gewoontes. Terwijl ze probeert uit de gevangenis te blijven is ze ook aan het uitzoeken wie nou eigenlijk Jace zijn biologische vader is. Kailyn heeft nog altijd gevoelens voor Jo, de vader van haar zoontje Isaac, maar haar hoop verdwijnt als ze erachter komt dat hij een nieuwe vriendin, Vee, heeft. Kailyn probeert het dus weer goed te maken met haar ex Jordan, maar maakt zich meer zorgen om hoeveel tijd Jo en Vee met Isaac spenderen. Na een paar bezoekjes aan de rechtbank wordt het eindelijk wat rustiger voor Kailyn en ontmoet zij een nieuwe jongen; Javi. En tot slot, Chelsea is terug bij haar ex en de vader van dochtertje Aubree; Adam. Dit keer geeft hij een promise ring en zegt dat ze aan hun problemen werken. Na een ruzie met Chelsea's vader is Adam verdwenen. Chelsea probeert nu over hem heen te komen en gaat verder met haar leven. De schoonheidsspecialisten opleiding komt steeds dichterbij als ze haar diploma haalt.

Wo 27 februari 2019 | 10:25 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 3 - Hurricane: Chelsea bevalt wellicht vroegtijdig. Bij Jenelle staat orkaan Florence voor de deur en ze belt 911 voor haar man. Voor het feest van Lux moet Kailyn de familie opzoeken. Devoin en Nova krijgen een hechtere band als ze naar groep één gaat.

Wo 27 februari 2019 | 12:05 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 5 - Shutting Down: Chelsea ziet eindelijk haar nieuwe dochtertje. Jenelle wil niet gefilmd worden, wat reden geeft tot bezorgdheid. Kailyn probeert een langeafstandsrelatie met haar zus. Briana's nieuwe vlam komt naar Florida om te kamperen.

Wo 27 februari 2019 | 13:00 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 6 - Een jaar met grote veranderingen voor Leah, Jenelle, Kailyn en Chelsea in dit spannende derde seizeon van Teen Mom 2. Onze tienermoeders staan voor een uitdaging met hun peuters en de 'terrible twos' en daarnaast hebben ze nog andere problemen en challenges en moeten ze ook nog aan zichzelf denken. In dit seizoen moet onze Southern Sweetheart Leah Corey loslaten als hun scheiding definitief is. Maar als hij nieuwe vlam, Jermey, in beeld the picture komt. Bekent Corey dat hij spijt heeft. Na wat getouwtrek, realiseert Leah dat Corey niet zijn best wil doen om haar terug te winnen en gaat verder met haar leven. Niet snel daarna verkondigt ze dat ze verloofd is en schokt ze Corey met het nieuws dat ze weer zwanger is. Ondertussen is Jenelle net thuis van rehab en valt langzaam weer in oude gewoontes. Terwijl ze probeert uit de gevangenis te blijven is ze ook aan het uitzoeken wie nou eigenlijk Jace zijn biologische vader is. Kailyn heeft nog altijd gevoelens voor Jo, de vader van haar zoontje Isaac, maar haar hoop verdwijnt als ze erachter komt dat hij een nieuwe vriendin, Vee, heeft. Kailyn probeert het dus weer goed te maken met haar ex Jordan, maar maakt zich meer zorgen om hoeveel tijd Jo en Vee met Isaac spenderen. Na een paar bezoekjes aan de rechtbank wordt het eindelijk wat rustiger voor Kailyn en ontmoet zij een nieuwe jongen; Javi. En tot slot, Chelsea is terug bij haar ex en de vader van dochtertje Aubree; Adam. Dit keer geeft hij een promise ring en zegt dat ze aan hun problemen werken. Na een ruzie met Chelsea's vader is Adam verdwenen. Chelsea probeert nu over hem heen te komen en gaat verder met haar leven. De schoonheidsspecialisten opleiding komt steeds dichterbij als ze haar diploma haalt.

Wo 27 februari 2019 | 16:20 Teen Mom 2

Seizoen 8 - Aflevering 19 - Not To Stir The Pot, But...: Briana vertelt verrassend nieuws over Javi aan Leah, dat zij aan Kailyn vertelt. Jenelle kan de voogdij over Kaiser verliezen door beweringen van Nathans moeder. Adam is weer opgepakt waardoor Chelsea over z'n bezoekrecht moet nadenken.

Za 2 maart 2019 | 14:05 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 5 - Shutting Down: Chelsea ziet eindelijk haar nieuwe dochtertje. Jenelle wil niet gefilmd worden, wat reden geeft tot bezorgdheid. Kailyn probeert een langeafstandsrelatie met haar zus. Briana's nieuwe vlam komt naar Florida om te kamperen.

Za 2 maart 2019 | 15:05 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 6 - Een jaar met grote veranderingen voor Leah, Jenelle, Kailyn en Chelsea in dit spannende derde seizeon van Teen Mom 2. Onze tienermoeders staan voor een uitdaging met hun peuters en de 'terrible twos' en daarnaast hebben ze nog andere problemen en challenges en moeten ze ook nog aan zichzelf denken. In dit seizoen moet onze Southern Sweetheart Leah Corey loslaten als hun scheiding definitief is. Maar als hij nieuwe vlam, Jermey, in beeld the picture komt. Bekent Corey dat hij spijt heeft. Na wat getouwtrek, realiseert Leah dat Corey niet zijn best wil doen om haar terug te winnen en gaat verder met haar leven. Niet snel daarna verkondigt ze dat ze verloofd is en schokt ze Corey met het nieuws dat ze weer zwanger is. Ondertussen is Jenelle net thuis van rehab en valt langzaam weer in oude gewoontes. Terwijl ze probeert uit de gevangenis te blijven is ze ook aan het uitzoeken wie nou eigenlijk Jace zijn biologische vader is. Kailyn heeft nog altijd gevoelens voor Jo, de vader van haar zoontje Isaac, maar haar hoop verdwijnt als ze erachter komt dat hij een nieuwe vriendin, Vee, heeft. Kailyn probeert het dus weer goed te maken met haar ex Jordan, maar maakt zich meer zorgen om hoeveel tijd Jo en Vee met Isaac spenderen. Na een paar bezoekjes aan de rechtbank wordt het eindelijk wat rustiger voor Kailyn en ontmoet zij een nieuwe jongen; Javi. En tot slot, Chelsea is terug bij haar ex en de vader van dochtertje Aubree; Adam. Dit keer geeft hij een promise ring en zegt dat ze aan hun problemen werken. Na een ruzie met Chelsea's vader is Adam verdwenen. Chelsea probeert nu over hem heen te komen en gaat verder met haar leven. De schoonheidsspecialisten opleiding komt steeds dichterbij als ze haar diploma haalt.

 Meer

Chelsea gemist

Gisteren 10:10 Baby Daddy

Seizoen 4 - Aflevering 19 - Amerikaanse komische serie. Ring Around the Party. Riley geeft een cocktailparty om de vrienden van Ross te leren kennen. Ross zegt tegen Ben dat hij moet wegblijven. Danny probeert erachter te komen hoe zijn nieuwe vriendin heet. Tucker is loslippig.

Eergisteren 15:30 Teen Mom 2

Seizoen 8 - Aflevering 13 - Winter in Summer: Luis stelt Briana een schokkende vraag voordat ze gaat bevallen. Barb probeert het bij te leggen met Jenelle tijdens Kaisers verjaardagsfeest. Kailyn bereidt zich voor op haar diploma-uitreiking. Chelsea gaat met haar gezin naar Florida.

Eergisteren 14:00 Am goldenen See

"Mitte des Lebens? Ich stehe nicht in der Mitte des Lebens, seit wann werden Menschen hundertfünfzig!?" Ex-Professor Norman (Henry Fonda) ist ein sarkastischer Grantler, aber seine gutmütige Frau Ethel (Katharine Hepburn) weiß ihn zu nehmen. Seit 48 Jahren verbringt das Ehepaar seine Sommer im Ferienhaus am See. Zu Normans 80. Geburtstag kommt Tochter Chelsea (Jane Fonda) mit ihrem Freund und dessen Sohn Billy (Doug McKeon) vorbei, und der alte Herr weiß sich gleich mit allen anzulegen... Ein stiller, gut durchgereifter Film mit fein geschliffenen Dialogen und viel "emotionaler Intelligenz".

Eergisteren 10:25 Catfish: The TV Show

Seizoen 7 - Aflevering 22 - Chelsea & Lennie: Nev en medepresentator Tallulah Willis helpen Chelsea, een jonge vrouw die verliefd is op een realityster. Maar de zoektocht naar de waarheid onthult dat Chelsea zelf geheimen heeft. Eindigt het met ware liefde of raakt ze alles kwijt?

Di 12 februari 2019 | 20:30 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 3 - Hurricane: Chelsea bevalt wellicht vroegtijdig. Bij Jenelle staat orkaan Florence voor de deur en ze belt 911 voor haar man. Voor het feest van Lux moet Kailyn de familie opzoeken. Devoin en Nova krijgen een hechtere band als ze naar groep één gaat.

Di 12 februari 2019 | 16:20 Teen Mom 2

Seizoen 8 - Aflevering 8 - Teen Mom 2: Als Barb Jace niet wil brengen, spoort Jenelle haar op. Briana geeft Luis een ultimatum. Kailyn en Javi zijn gedwongen elkaar te zien bij Lincolns voetbaltraining. Chelsea en Cole hebben babykoorts. Leah probeert Ali antwoorden te geven.

Ma 11 februari 2019 | 16:20 Teen Mom 2

Seizoen 8 - Aflevering 6 - Unfinished Sentences: Leah moet een lastig besluit over school nemen. Jenelle en David krijgen ruzie als ze hun nieuwe huis inrichten. Briana kijkt verder naar adoptie. Chelsea vindt het niet prettig dat Aubree bij Adams ouders is. Kailyn loopt achter op school.

Ma 11 februari 2019 | 15:30 Teen Mom 2

Seizoen 8 - Aflevering 5 - Lips Don't Lie: Leah ziet een zakelijke kans en Ali heeft moeite met haar ziekte. Kailyn is met Javi in de rechtbank voor de bescherming tegen geweld. Chelsea hoort schokkend nieuws over Adam. Jace ontmoet z'n zusje en Jenelle kondigt haar verloving aan.

Zo 10 februari 2019 | 23:00 Match of the Day 2

Mark Chapman reviews the day's Premier League games, introducing highlights of Manchester City v Chelsea at Etihad Stadium and Tottenham Hotspur v Leicester City at Wembley Stadium.

Zo 10 februari 2019 | 20:30 Manchester City - Chelsea (samenvatting)

Samenvatting van de voetbalwedstrijd Manchester City - Chelsea, gespeeld in de Engelse Premier League.

Zo 10 februari 2019 | 19:00 Het journaal - Sportweekend

Aflevering 41 - Nieuws, met in 'Sportweekend' een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit. Voetbal: alles over de 25ste speeldag in de hoogste klasse: een verslag van Cercle Brugge - Club Brugge + reacties - een reportage over STVV - Waasland-Beveren - uit de Premier League: een verslag van Manchester City - Chelsea Veldrijden: een verslag van de wedstrijd in Hoogstraten, de zevende manche voor de Superprestige - een reportage over wereldkampioene Sanne Cant. Schaatsen: een verslag van het WK afstanden in Inzell, met Bart Swings. Tennis: - een verslag van dag 2 van België - Frankrijk (Fed Cup) - een reportage over de Belgische ploeg in de Fed Cup. Atletiek: een reportage over Hanne Maudens n.a.v. IFAM Gent. Skiën: een verslag van het WK afdaling, de laatste wedstrijd van Lindsey Vonn. Kort: CrossCup Rotselaar. (onder voorbehoud van andere en bijkomende actualiteit)

Zo 10 februari 2019 | 16:30 Live: Manchester City - Chelsea

Live: Verslag van Manchester City - Chelsea uit de Premier League

Zo 10 februari 2019 | 16:30 Live: Manchester City - Chelsea

Verslag van de wedstrijd Manchester City - Chelsea, gespeeld in de Engelse Premier League.

Zo 10 februari 2019 | 15:45 Beerland

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityreeks over mensen die gepassioneerd bezig zijn met bier. Colorado. In Colorado praat Meg met Derek die bij z'n ouders thuis zelf bier brouwt. Ze proeft de Naughty Elf van Eric en Chelsea en ziet hoe Jessica tamarinde toevoegt aan haar brouwsel.

Zo 10 februari 2019 | 10:55 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 3 - Hurricane: Chelsea bevalt wellicht vroegtijdig. Bij Jenelle staat orkaan Florence voor de deur en ze belt 911 voor haar man. Voor het feest van Lux moet Kailyn de familie opzoeken. Devoin en Nova krijgen een hechtere band als ze naar groep één gaat.

Zo 10 februari 2019 | 10:00 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 2 - Reconnect: De vader van Jace zoekt contact, wat Jenelle niet leuk vindt. Briana nodigt Luis uit voor Stella's verjaardag. Chelsea wacht tot Adam weer langskomt voor Aubree. De dochters van Leah gaan weer naar school. Isaac gaat bij Javi op bezoek.

Zo 10 februari 2019 | 09:20 Baby Daddy

Seizoen 4 - Aflevering 18 - Amerikaanse komische serie. Parental Guidance. Ben moet bepalen wie er voor Emma mag zorgen als hij er niet meer is. Hij stelt zich voor hoe haar leven dan zou zijn. Bonnie denkt dat ze met Tad gaat lunchen, maar ze gaat dineren met Brad.

Zo 10 februari 2019 | 08:50 Baby Daddy

Seizoen 4 - Aflevering 17 - Amerikaanse komische serie. Wheeler War. Riley, Ben en Danny bekijken hun oude tijdcapsule en mijmeren over hun leven. Riley en Tucker dagen onverwachts op bij Bonnies dansles. Ben wil eerst met Georgie op date en dan pas met Amy.

Za 9 februari 2019 | 14:40 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 3 - Hurricane: Chelsea bevalt wellicht vroegtijdig. Bij Jenelle staat orkaan Florence voor de deur en ze belt 911 voor haar man. Voor het feest van Lux moet Kailyn de familie opzoeken. Devoin en Nova krijgen een hechtere band als ze naar groep één gaat.

Za 9 februari 2019 | 13:40 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 2 - Reconnect: De vader van Jace zoekt contact, wat Jenelle niet leuk vindt. Briana nodigt Luis uit voor Stella's verjaardag. Chelsea wacht tot Adam weer langskomt voor Aubree. De dochters van Leah gaan weer naar school. Isaac gaat bij Javi op bezoek.

Za 9 februari 2019 | 10:10 Baby Daddy

Seizoen 4 - Aflevering 16 - Amerikaanse komische serie. Lowering the Bar. Riley is Tuckers advocaat in een zaak tegen een aannemer, maar Tuckers geheugen is niet zo best. Bonnie voorspelt dat de bar van haar zonen het niet zal redden en helpt de ondergang een handje.

Vr 8 februari 2019 | 11:10 Catfish: The TV Show

Seizoen 7 - Aflevering 22 - Chelsea & Lennie: Nev en medepresentator Tallulah Willis helpen Chelsea, een jonge vrouw die verliefd is op een realityster. Maar de zoektocht naar de waarheid onthult dat Chelsea zelf geheimen heeft. Eindigt het met ware liefde of raakt ze alles kwijt?

Do 7 februari 2019 | 16:20 Teen Mom 2

Seizoen 8 - Aflevering 2 - Down That Route: Briana moet een hartverscheurende keuze maken. Kailyns vriendin onthult zeer geheime informatie. Jenelle en Nathan staan tegenover elkaar in de rechtbank. Leah probeert Addie met Jeremy te herenigen. Chelsea neemt baby Watson mee naar huis.

Do 7 februari 2019 | 01:35 Chelsea - Huddersfield Town (samenvatting)

Voetbal

Wo 6 februari 2019 | 20:30 Catfish: The TV Show

Seizoen 7 - Aflevering 22 - Chelsea & Lennie: Nev en medepresentator Tallulah Willis helpen Chelsea, een jonge vrouw die verliefd is op een realityster. Maar de zoektocht naar de waarheid onthult dat Chelsea zelf geheimen heeft. Eindigt het met ware liefde of raakt ze alles kwijt?

Wo 6 februari 2019 | 14:00 Chelsea - Huddersfield Town

Verslag van de wedstrijd Chelsea - Huddersfield Town, gespeeld in de Engelse Premier League.

Wo 6 februari 2019 | 13:00 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 3 - Hurricane: Chelsea bevalt wellicht vroegtijdig. Bij Jenelle staat orkaan Florence voor de deur en ze belt 911 voor haar man. Voor het feest van Lux moet Kailyn de familie opzoeken. Devoin en Nova krijgen een hechtere band als ze naar groep één gaat.

Wo 6 februari 2019 | 12:05 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 2 - Reconnect: De vader van Jace zoekt contact, wat Jenelle niet leuk vindt. Briana nodigt Luis uit voor Stella's verjaardag. Chelsea wacht tot Adam weer langskomt voor Aubree. De dochters van Leah gaan weer naar school. Isaac gaat bij Javi op bezoek.

Di 5 februari 2019 | 21:30 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 3 - Hurricane: Chelsea bevalt wellicht vroegtijdig. Bij Jenelle staat orkaan Florence voor de deur en ze belt 911 voor haar man. Voor het feest van Lux moet Kailyn de familie opzoeken. Devoin en Nova krijgen een hechtere band als ze naar groep één gaat.

Di 5 februari 2019 | 20:30 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 2 - Reconnect: De vader van Jace zoekt contact, wat Jenelle niet leuk vindt. Briana nodigt Luis uit voor Stella's verjaardag. Chelsea wacht tot Adam weer langskomt voor Aubree. De dochters van Leah gaan weer naar school. Isaac gaat bij Javi op bezoek.

Di 5 februari 2019 | 09:00 FantomWorks

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Shake And Bake: John denkt dat zijn Corvette uit 1958 'vrijwel' origineel is, maar Dan ontdekt een groot aantal slechte imitatieonderdelen. Chelsea wil een zeldzame Fury uit 1971 laten opknappen.

Ma 4 februari 2019 | 16:20 Teen Mom 2

Seizoen 7 - Aflevering 24 - Cherries and Flowers: Chelsea en Cole trouwen. Kailyn en Javi proberen het goed te maken. Leah bereidt zich voor op een nieuw hoofdstuk in haar leven. Kaiser gaat voor het eerst naar de peuterspeelzaal en Nathan deelt schokkend nieuws.

Ma 4 februari 2019 | 15:30 Teen Mom 2

Seizoen 7 - Aflevering 23 - 723: Jenelle is helemaal klaar met Barbara. Chelsea en Cole krijgen een tijdelijk gezinslid. Kailyn en Javi staan tegenover elkaar. Leah moet een moeilijke keuze maken over haar opleiding.

Ma 4 februari 2019 | 14:45 Catfish: The TV Show

Seizoen 7 - Aflevering 15 - Chelsea & Charles: Nev en Max helpen Chelsea om haar online vriendje, Charles, eindelijk in het echt te ontmoeten. Chelsea heeft hem slechts éénmaal gesproken aan de telefoon, maar de mannen leren haar al snel dat een foto meer zegt dan duizend woorden.

Ma 4 februari 2019 | 11:10 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 2 - Reconnect: De vader van Jace zoekt contact, wat Jenelle niet leuk vindt. Briana nodigt Luis uit voor Stella's verjaardag. Chelsea wacht tot Adam weer langskomt voor Aubree. De dochters van Leah gaan weer naar school. Isaac gaat bij Javi op bezoek.

Zo 3 februari 2019 | 09:25 Baby Daddy

Seizoen 4 - Aflevering 15 - Amerikaanse komische serie. One Night Stand Off. Ben en Riley sluiten een weddenschap, maar dat leidt tot problemen: Riley gaat met iemand naar bed die haar nieuwe baas blijkt te zijn, en Ben gaat naar bed met de vrouw van de man die de bar wil kopen waar Ben werkt.

Zo 3 februari 2019 | 08:55 Baby Daddy

Seizoen 4 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. It Takes a Village Idiot. Emma's babysitters voelen zich ondergewaardeerd en staken. Nu moet Ben Emma overal mee naartoe nemen. Danny en Bonnie krijgen kookles van haar lievelingskok. Tucker raadt Riley een nepvriend aan.

Zo 3 februari 2019 | 00:45 Chelsea - Huddersfield Town (samenvatting)

Voetbal

Za 2 februari 2019 | 20:15 Chelsea - Huddersfield Town (samenvatting)

Samenvatting van de voetbalwedstrijd Chelsea - Huddersfield Town, gespeeld in de Engelse Premier League.

Za 2 februari 2019 | 18:20 Catfish: The TV Show

Seizoen 7 - Aflevering 22 - Chelsea & Lennie: Nev en medepresentator Tallulah Willis helpen Chelsea, een jonge vrouw die verliefd is op een realityster. Maar de zoektocht naar de waarheid onthult dat Chelsea zelf geheimen heeft. Eindigt het met ware liefde of raakt ze alles kwijt?

Za 2 februari 2019 | 15:35 Live: Chelsea - Huddersfield Town

Live: Voetbal

Za 2 februari 2019 | 15:35 Live: Chelsea - Huddersfield Town

Live: Voetbal

Za 2 februari 2019 | 15:35 Live: Chelsea - Huddersfield Town

Verslag van de wedstrijd Chelsea - Huddersfield Town, gespeeld in de Engelse Premier League.

Za 2 februari 2019 | 14:40 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 2 - Reconnect: De vader van Jace zoekt contact, wat Jenelle niet leuk vindt. Briana nodigt Luis uit voor Stella's verjaardag. Chelsea wacht tot Adam weer langskomt voor Aubree. De dochters van Leah gaan weer naar school. Isaac gaat bij Javi op bezoek.

Za 2 februari 2019 | 11:50 Catfish: The TV Show

Seizoen 7 - Aflevering 22 - Chelsea & Lennie: Nev en medepresentator Tallulah Willis helpen Chelsea, een jonge vrouw die verliefd is op een realityster. Maar de zoektocht naar de waarheid onthult dat Chelsea zelf geheimen heeft. Eindigt het met ware liefde of raakt ze alles kwijt?

Za 2 februari 2019 | 10:10 Baby Daddy

Seizoen 4 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie. Home is Where the Wheeler Is. Riley verstopt zich bij haar moeder, omdat ze de problemen met Ben en Danny niet langer aankan. Bonnie wil het huis van haar onlangs overleden buur verkopen, ook al moet ze daarvoor Danny gebruiken.

Vr 1 februari 2019 | 19:45 Catfish: The TV Show

Seizoen 7 - Aflevering 15 - Chelsea & Charles: Nev en Max helpen Chelsea om haar online vriendje, Charles, eindelijk in het echt te ontmoeten. Chelsea heeft hem slechts éénmaal gesproken aan de telefoon, maar de mannen leren haar al snel dat een foto meer zegt dan duizend woorden.

Vr 1 februari 2019 | 16:20 Teen Mom 2

Seizoen 7 - Aflevering 22 - Low Blows and Natural Nails: Scheidingsbemiddeling leidt tot ruzies buiten de rechtszaal voor Kailyn en Javi. Chelsea maakt het geslacht van haar baby officieel bekend. Leah komt erachter dat Jeremy verloofd is.

Vr 1 februari 2019 | 15:30 Teen Mom 2

Seizoen 7 - Aflevering 21 - 721: Jenelle bereidt zich voor op de rechtszaak nadat ze verrassend nieuws over Nathan heeft gehad. Chelsea viert Aubree's zevende verjaardag. Jeremy komt terug uit South Dakota. De toekomst van Kailyn en Javi is onzeker.

Vr 1 februari 2019 | 12:05 Catfish: The TV Show

Seizoen 7 - Aflevering 22 - Chelsea & Lennie: Nev en medepresentator Tallulah Willis helpen Chelsea, een jonge vrouw die verliefd is op een realityster. Maar de zoektocht naar de waarheid onthult dat Chelsea zelf geheimen heeft. Eindigt het met ware liefde of raakt ze alles kwijt?

Do 31 januari 2019 | 20:30 Catfish: The TV Show

Seizoen 7 - Aflevering 22 - Chelsea & Lennie: Nev en medepresentator Tallulah Willis helpen Chelsea, een jonge vrouw die verliefd is op een realityster. Maar de zoektocht naar de waarheid onthult dat Chelsea zelf geheimen heeft. Eindigt het met ware liefde of raakt ze alles kwijt?

Do 31 januari 2019 | 19:50 Chelsea - Sheffield Wednesday (samenvatting)

Samenvatting van de voetbalwedstrijd Chelsea - Sheffield Wednesday, gespeeld in de Engelse FA Cup.

Do 31 januari 2019 | 17:05 Catfish: The TV Show

Seizoen 7 - Aflevering 22 - Chelsea & Lennie: Nev en medepresentator Tallulah Willis helpen Chelsea, een jonge vrouw die verliefd is op een realityster. Maar de zoektocht naar de waarheid onthult dat Chelsea zelf geheimen heeft. Eindigt het met ware liefde of raakt ze alles kwijt?

Wo 30 januari 2019 | 23:45 Match of the Day

Gary Lineker introduces highlights from Saturday's Premier League fixtures, including Tottenham against Newcastle, Chelsea versus Huddersfield and Burnley's clash against Southampton.

Wo 30 januari 2019 | 19:30 Chelsea - Sheffield Wednesday (samenvatting)

Voetbal

Wo 30 januari 2019 | 16:20 Teen Mom 2

Seizoen 7 - Aflevering 18 - Heartache: Javi en Kailyn krijgen dikke ruzie als hij onaangekondigd langskomt. Jenelle probeert haar zwangerschap geheim te houden voor Barbara. Chelsea en Cole vragen zich af of ze hun bruiloft wel moeten uitstellen.

Wo 30 januari 2019 | 15:30 Teen Mom 2

Seizoen 7 - Aflevering 17 - 717: Jenelle en David houden groot nieuws geheim. Kailyn en Javi wennen aan hun nieuwe relatie. Jeremy wordt niet blij van Leah’s vakantieplannen. Chelsea ontdekt dat Adam weer achter loopt met alimentatie betalen.

Wo 30 januari 2019 | 14:00 Am goldenen See

"Mitte des Lebens? Ich stehe nicht in der Mitte des Lebens, seit wann werden Menschen hundertfünfzig!?" Ex-Professor Norman (Henry Fonda) ist ein sarkastischer Grantler, aber seine gutmütige Frau Ethel (Katharine Hepburn) weiß ihn zu nehmen. Seit 48 Jahren verbringt das Ehepaar seine Sommer im Ferienhaus am See. Zu Normans 80. Geburtstag kommt Tochter Chelsea (Jane Fonda) mit ihrem Freund und dessen Sohn Billy (Doug McKeon) vorbei, und der alte Herr weiß sich gleich mit allen anzulegen... Ein stiller, gut durchgereifter Film mit fein geschliffenen Dialogen und viel "emotionaler Intelligenz".

Wo 30 januari 2019 | 13:00 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 2 - Reconnect: De vader van Jace zoekt contact, wat Jenelle niet leuk vindt. Briana nodigt Luis uit voor Stella's verjaardag. Chelsea wacht tot Adam weer langskomt voor Aubree. De dochters van Leah gaan weer naar school. Isaac gaat bij Javi op bezoek.

Di 29 januari 2019 | 21:30 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 2 - Reconnect: De vader van Jace zoekt contact, wat Jenelle niet leuk vindt. Briana nodigt Luis uit voor Stella's verjaardag. Chelsea wacht tot Adam weer langskomt voor Aubree. De dochters van Leah gaan weer naar school. Isaac gaat bij Javi op bezoek.

Di 29 januari 2019 | 21:15 Chelsea - Sheffield Wednesday (samenvatting)

Samenvatting van de voetbalwedstrijd Chelsea - Sheffield Wednesday, gespeeld in de Engelse FA Cup.

Di 29 januari 2019 | 18:00 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 2 - Reconnect: De vader van Jace zoekt contact, wat Jenelle niet leuk vindt. Briana nodigt Luis uit voor Stella's verjaardag. Chelsea wacht tot Adam weer langskomt voor Aubree. De dochters van Leah gaan weer naar school. Isaac gaat bij Javi op bezoek.

Di 29 januari 2019 | 17:10 Chelsea - Sheffield Wednesday (samenvatting)

Voetbal

Di 29 januari 2019 | 16:20 Teen Mom 2

Seizoen 7 - Aflevering 16 - Homecoming: Javi keert terug van z'n missie en iedereen reageert anders. Na een overstroming in West Virginia hebben Jeremy en Leah communicatieproblemen. Chelsea hoopt dat haar doktersbezoek goed gaat zodat ze haar babynieuws bekend kan maken.

Di 29 januari 2019 | 15:30 Teen Mom 2

Seizoen 7 - Aflevering 15 - 715: In de honderdste aflevering van Teen Mom 2 deelt Chelsea groot nieuws met Aubree en het team van MTV. Kailyn en Javi hebben eindelijk een beslissing genomen over hun huwelijk. Leah vindt een nieuw huis voor de meiden en zichzelf.

Di 29 januari 2019 | 04:50 Chelsea - Sheffield Wednesday (samenvatting)

Voetbal

Ma 28 januari 2019 | 20:30 Novitiate IMDb: 6.6

28/01 - IMDB * 6.6 - Drama, Begin jaren 60, gedurende het Tweede Vaticaans Concilie. De jonge Cathleen gaat in de leer om haar roeping als non te volgen. Evenwel worstelt ze tegelijk met haar geloof, seksualiteit en de veranderingen die de katholieke kerk ondergaat.

Begin jaren 60, gedurende het Tweede Vaticaans Concilie. De jonge Cathleen gaat in de leer om haar roeping als non te volgen. Evenwel worstelt ze tegelijk met haar geloof, seksualiteit en de veranderingen die de katholieke kerk ondergaat.

Ma 28 januari 2019 | 17:35 FA Cup: Chelsea - Sheffield Wednesday

Verslag van de wedstrijd Chelsea - Sheffield Wednesday, gespeeld in de FA Cup.

Ma 28 januari 2019 | 16:20 Teen Mom 2

Seizoen 7 - Aflevering 14 - 714: Leah baalt dat Addie haar vader mist. Chelsea spreekt met Adams ex af. Jenelle en Nathan staan tegenover elkaar in de rechtbank voor voogdij over Kaiser. Kailyn begint haar zomerlessen met extra hulp van Jo.

Zo 27 januari 2019 | 20:15 Am goldenen See

"Mitte des Lebens? Ich stehe nicht in der Mitte des Lebens, seit wann werden Menschen hundertfünfzig!?" Ex-Professor Norman (Henry Fonda) ist ein sarkastischer Grantler, aber seine gutmütige Frau Ethel (Katharine Hepburn) weiß ihn zu nehmen. Seit 48 Jahren verbringt das Ehepaar seine Sommer im Ferienhaus am See. Zu Normans 80. Geburtstag kommt Tochter Chelsea (Jane Fonda) mit ihrem Freund und dessen Sohn Billy (Doug McKeon) vorbei, und der alte Herr weiß sich gleich mit allen anzulegen... Ein stiller, gut durchgereifter Film mit fein geschliffenen Dialogen und viel "emotionaler Intelligenz".

Zo 27 januari 2019 | 18:45 F.A. Cup

Match of the Day Live Chelsea v Sheffield Wednesday: Gabby Logan presents live coverage of Chelsea v Sheffield Wednesday in the fourth round of the FA Cup. Danny Murphy and Ruud Gullit provide expert analysis. series 11.

Zo 27 januari 2019 | 14:25 Catfish: The TV Show

Seizoen 7 - Aflevering 22 - Chelsea & Lennie: Nev en medepresentator Tallulah Willis helpen Chelsea, een jonge vrouw die verliefd is op een realityster. Maar de zoektocht naar de waarheid onthult dat Chelsea zelf geheimen heeft. Eindigt het met ware liefde of raakt ze alles kwijt?

Zo 27 januari 2019 | 08:55 Baby Daddy

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Amerikaanse komische serie. A Love/Fate Relationship. Riley wil Danny zeggen wat ze echt voor hem voelt vóór zijn relatie met Robyn serieuzer wordt. Om Tucker meer zelfvertrouwen te geven doen Ben en Bonnie alsof Tucker een stille bewonderaar heeft.

Zo 27 januari 2019 | 08:30 Baby Daddy

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie. You Give Real Estate a Bad Name. Bon Jovi gaat zijn penthouse verkopen, en Bonnie wil die opdracht binnenhalen. Brad is haar concurrent. Tucker en Riley vieren vakantie in Bon Jovi's huis. Danny test hoe trouw Robyn en Ben zijn.

Za 26 januari 2019 | 18:20 F.A. Cup

Match of the Day Live Chelsea v Sheffield Wednesday: Gabby Logan presents live coverage of Chelsea v Sheffield Wednesday in the fourth round of the FA Cup. Danny Murphy and Ruud Gullit provide expert analysis.

Za 26 januari 2019 | 12:25 Catfish: The TV Show

Seizoen 7 - Aflevering 22 - Chelsea & Lennie: Nev en medepresentator Tallulah Willis helpen Chelsea, een jonge vrouw die verliefd is op een realityster. Maar de zoektocht naar de waarheid onthult dat Chelsea zelf geheimen heeft. Eindigt het met ware liefde of raakt ze alles kwijt?

Za 26 januari 2019 | 10:00 Baby Daddy

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Amerikaanse komische serie. Happy Birthday Two You. Ben is Bonnies verjaardag nog maar eens vergeten en wil een groot feest geven om het goed te maken. Danny stuit op een familiegeheim. Riley en Tucker willen verdoezelen dat er iets met Emma gebeurd is.

Vr 25 januari 2019 | 20:30 Catfish: The TV Show

Seizoen 7 - Aflevering 22 - Chelsea & Lennie: Nev en medepresentator Tallulah Willis helpen Chelsea, een jonge vrouw die verliefd is op een realityster. Maar de zoektocht naar de waarheid onthult dat Chelsea zelf geheimen heeft. Eindigt het met ware liefde of raakt ze alles kwijt?

Vr 25 januari 2019 | 16:20 Teen Mom 2

Seizoen 7 - Aflevering 12 - 712: Een emotionele uitbarsting om Barb verpest Jenelle's leuke dag met haar zoons. Kailyn en Javi stevenen op een scheiding af. Chelsea viert Aubree's mijlpalen.

Vr 25 januari 2019 | 13:50 Catfish: The TV Show

Seizoen 7 - Aflevering 15 - Chelsea & Charles: Nev en Max helpen Chelsea om haar online vriendje, Charles, eindelijk in het echt te ontmoeten. Chelsea heeft hem slechts éénmaal gesproken aan de telefoon, maar de mannen leren haar al snel dat een foto meer zegt dan duizend woorden.

Vr 25 januari 2019 | 13:00 Catfish: The TV Show

Seizoen 7 - Aflevering 22 - Chelsea & Lennie: Nev en medepresentator Tallulah Willis helpen Chelsea, een jonge vrouw die verliefd is op een realityster. Maar de zoektocht naar de waarheid onthult dat Chelsea zelf geheimen heeft. Eindigt het met ware liefde of raakt ze alles kwijt?

Do 24 januari 2019 | 21:30 Catfish: The TV Show

Seizoen 7 - Aflevering 22 - Chelsea & Lennie: Nev en medepresentator Tallulah Willis helpen Chelsea, een jonge vrouw die verliefd is op een realityster. Maar de zoektocht naar de waarheid onthult dat Chelsea zelf geheimen heeft. Eindigt het met ware liefde of raakt ze alles kwijt?

Do 24 januari 2019 | 20:20 Live: League Cup: Chelsea - Tottenham Hotspur

Live: Voetbal

Do 24 januari 2019 | 18:50 Catfish: The TV Show

Seizoen 7 - Aflevering 15 - Chelsea & Charles: Nev en Max helpen Chelsea om haar online vriendje, Charles, eindelijk in het echt te ontmoeten. Chelsea heeft hem slechts éénmaal gesproken aan de telefoon, maar de mannen leren haar al snel dat een foto meer zegt dan duizend woorden.

Do 24 januari 2019 | 18:00 Catfish: The TV Show

Seizoen 7 - Aflevering 22 - Chelsea & Lennie: Nev en medepresentator Tallulah Willis helpen Chelsea, een jonge vrouw die verliefd is op een realityster. Maar de zoektocht naar de waarheid onthult dat Chelsea zelf geheimen heeft. Eindigt het met ware liefde of raakt ze alles kwijt?

Wo 23 januari 2019 | 15:30 Teen Mom 2

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Man of the House: Javi wordt uitgezonden en neemt afscheid van zijn familie. Jenelle spreekt af met Nathan en wakkeert zo Davids jaloezie aan. Corey en Leah botsen bij Ali's doktersafspraak. Chelsea en Cole overwegen om Aubree's achternaam te veranderen.

Di 22 januari 2019 | 16:20 Teen Mom 2

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Hindsight: Leah overweegt om terug te gaan naar Jeremy. Isaac heeft moeite met Javi's uitzending. Jenelles verjaardagsreisje naar New York gaat mis wanneer ze van Nathan hoort. Chelsea en Cole vieren hun verloving, maar Aubree heeft verdrietig nieuws.

Di 22 januari 2019 | 15:30 Teen Mom 2

Seizoen 7 - Aflevering 5 - No Access: Cole heeft een grote verrassing voor Chelsea. Kailyn onthult een enorm geheim van haar en Javi. Jenelle moet voor de rechter verschijnen omdat ze Nathans vriendin aanviel. Corey en Miranda's kind wordt geboren en Leah probeert te helpen.

Ma 21 januari 2019 | 16:35 Arsenal - Chelsea

Verslag van de wedstrijd Arsenal - Chelsea, gespeeld in de Engelse Premier League.

Ma 21 januari 2019 | 16:20 Teen Mom 2

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Iced Out: Kailyn en Javi krijgen slecht nieuws over Javi's baan. Leah vindt dat Corey de meiden in de war maakt met de nieuwe voogdijregeling. Barb maakt zich zorgen om Jenelle's nieuwe vriend. Chelsea en Cole zetten een grote stap samen.

Ma 21 januari 2019 | 15:30 Teen Mom 2

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Breaking Apart: Leah krijgt de uitspraak in haar voogdijzaak. Een enorme ruzie verwoest Kailyns hernieuwde vriendschap met Jo. Jenelle stelt haar nieuwe vriend voor aan Barb. Chelsea is woest over iets wat Adam online post.

Zo 20 januari 2019 | 23:30 Match of the Day 2

Mark Chapman presents highlights and discussion of the day's Premier League action, featuring two sides struggling to survive pitted against opponents who continue to thrive. Relegation-threatened Huddersfield Town conceded six goals against champions Manchester City early in the season and have only won one of their last 11 home games in this fixture. At Craven Cottage, Fulham faced a Spurs side which had triumphed on their last four visits. There is also a round-up of all the goals from Saturday's games, including Arsenal v Chelsea.

Zo 20 januari 2019 | 09:25 Match of the Day

Gary Lineker introduces highlights from Saturday's Premier League fixtures, including Arsenal against Chelsea. Elsewhere, Liverpool hosted Crystal Palace, Ole Gunnar Solskjaer's Manchester United faced Brighton, and Southampton met Everton.

Zo 20 januari 2019 | 08:50 Baby Daddy

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Amerikaanse komische serie. An Officer and a Gentle Ben. Bonnie krijgt een huwelijksaanzoek van haar Fleet Week-maatje. Ben en Tucker doen alsof ze matrozen zijn. Riley heeft spijt dat ze Danny aan een collega heeft gekoppeld.

Zo 20 januari 2019 | 08:20 Baby Daddy

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie. House of Cards. Ben en Danny brengen Tucker en een oude vlam bij elkaar, maar dan blijkt Tucker nog met haar getrouwd te zijn. Riley gebruikt haar bedrijfscreditcard om promotie te maken, maar ze geeft te veel uit.

Za 19 januari 2019 | 23:20 Match of the Day

Gary Lineker introduces highlights from Saturday's Premier League fixtures, including Arsenal against Chelsea. Elsewhere, Liverpool hosted Crystal Palace, Ole Gunnar Solskjaer's Manchester United faced Brighton, and Southampton met Everton.

Za 19 januari 2019 | 18:05 Live: Arsenal - Chelsea

Verslag van de wedstrijd Arsenal - Chelsea, gespeeld in de Engelse Premier League.

Za 19 januari 2019 | 18:05 Live: Arsenal - Chelsea

Live: Verslag van Arsenal - Chelsea uit de Premier League

Za 19 januari 2019 | 13:00 Football Focus

Dan Walker and guests look ahead to the weekend's football, which includes a meeting between Arsenal and Chelsea.

Za 19 januari 2019 | 10:00 Baby Daddy

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Amerikaanse komische serie. The Mother of All Dates. Ben en Danny proberen allebei Bonnie aan een date te helpen. Ben kiest voor een van zijn klanten, en Danny voor Bens baas. Riley en Tucker raken onbedoeld betrokken bij Sondra's huwelijksellende.

Vr 18 januari 2019 | 16:20 Teen Mom 2

Seizoen 7 - Aflevering 2 - In the Dark: Jenelle zegt dat Nathan Kaiser ontvoerd heeft voor een reisje. Leah wacht op nieuws van de rechter, maar Corey krijgt de uitspraak te horen. Kailyn krijgt nieuws over Javi's werk. Adam dreigt Chelsea weer voor de rechter te slepen.

Vr 18 januari 2019 | 15:30 Teen Mom 2

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Here We Go Again: Nathan dreigt Jenelle aan te klagen. Terwijl ze vecht voor de voogdij, krijgt Leah triest nieuws over Ali. Kailyn probeert haar band met Jo te herstellen terwijl die met Javi deukjes oploopt. Chelsea loopt Adam tegen het lijf.

Do 17 januari 2019 | 16:20 Teen Mom 2

Seizoen 7 - Aflevering 16 - Catch Up Special: Teen Mom 2 komt terug! Maar eerst blikken we terug op de verhalen van Chelsea, Leah, Jenelle en Kailyn. In deze special beleven we de belangrijkste momenten van vorig seizoen opnieuw en geven we je alvast een klein voorproefje.

Wo 16 januari 2019 | 16:20 Teen Mom 2

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Reunion Part 2: Chelsea vindt de argumenten van Adam voor meer tijd met Aubree onzin en Adam onthult hoe hij zich voelt over Cole. Leah vertelt open over haar behandeling en praat met Corey en Miranda

Di 15 januari 2019 | 20:15 Raven´s Home

Adventures in Mommy-Sitting: Raven en Chelsea gaan een avondje uit.

Di 15 januari 2019 | 15:30 Teen Mom 2

Seizoen 6 - Aflevering 11 - Sorry Not Sorry: Jenelle krijgt te maken met justitie na een aanvaring met Nathan en zijn nieuwe vriendin. Chelsea ziet dat Adams gedrag erg veel invloed heeft op Aubree, Kailyn ontploft als Jo ineens spoorloos is en Leah zet een punt achter haar huwelijk.

Ma 14 januari 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 7 - Aflevering 11 - Datingshow. Abbie is een twintigjarige studente geschiedenis. Deze afstammeling van Henry VIII zoekt 'een leuke man in de toekomst, niet een nare man in het verleden'. Haar date is de 22-jarige William, een vroegere barkeeper uit Chelsea die wat serieuzer in het leven wil gaan staan maar nog niet over zijn ex heen is. Is hij klaar om de volgende stap te zetten? De 60-jarige butler Kit draagt zijn kilt met trots. Hij is door zijn werk heel wat prinsen tegengekomen. Hij is al 37 jaar single en zoekt een man die net zo dol is op de koninklijke familie als hij.

Ma 14 januari 2019 | 17:20 Chelsea - Newcastle United

Verslag van de wedstrijd Chelsea - Newcastle United, gespeeld in de Engelse Premier League.

Zo 13 januari 2019 | 11:50 Teen Mom OG

Seizoen 7 - Aflevering 16 - Cheaters: Alle keren dat de cast van Teen Mom OG en Teen Mom 2 betrapt zijn op vreemdgaan. Van Kail die het aan haar vriend vertelt tot Chelsea wier hart wordt gebroken door Adam: We waren overal bij.

Zo 13 januari 2019 | 10:25 Chelsea - Newcastle United

Verslag van de wedstrijd Chelsea - Newcastle United, gespeeld in de Engelse Premier League.

Zo 13 januari 2019 | 08:55 Baby Daddy

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Amerikaanse komische serie. Over My Dead Bonnie. Danny krijgt zenuwen van een cameo in General Hospital. Hij vraagt soapfan Riley om hulp bij het repeteren. Ben en Tucker helpen Bonnie bij een plan om haar oude appartement terug te krijgen.

Zo 13 januari 2019 | 08:25 Baby Daddy

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie. Mugging for the Camera. Danny houdt zich schuil in het appartement van Riley. Bonnie wil geld verdienen met online filmpjes van Emma in kostuum.

Za 12 januari 2019 | 19:10 Two and a Half Men

Seizoen 7 - Aflevering 21 - Amerikaanse komische serie. Gumby With a Pokey. Alan en Jake reizen naar Sacramento om een familie-erfstuk op te halen. Omdat Charlie voortdurend aan Chelsea denkt en maar moeilijk de slaap kan vatten, schrijft zijn dokter hem marihuana voor.

Za 12 januari 2019 | 18:25 Live: Chelsea - Newcastle United

Verslag van de wedstrijd Chelsea - Newcastle United, gespeeld in de Engelse Premier League.

Za 12 januari 2019 | 14:20 Teen Mom OG

Seizoen 7 - Aflevering 16 - Cheaters: Alle keren dat de cast van Teen Mom OG en Teen Mom 2 betrapt zijn op vreemdgaan. Van Kail die het aan haar vriend vertelt tot Chelsea wier hart wordt gebroken door Adam: We waren overal bij.

Za 12 januari 2019 | 10:00 Baby Daddy

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Amerikaanse komische serie. I See Crazy People. Danny verstopt zich bij Brad. Een helderziende versterkt Rileys twijfels over haar relatie met Ben. Tucker wil Bonnie uit zijn huis hebben. Bonnie denkt ten onrechte dat Brad haar terug wil.

Vr 11 januari 2019 | 19:05 Two and a Half Men

Seizoen 7 - Aflevering 21 - Amerikaanse komische serie. Gumby With a Pokey. Alan en Jake reizen naar Sacramento om een familie-erfstuk op te halen. Omdat Charlie voortdurend aan Chelsea denkt en maar moeilijk de slaap kan vatten, schrijft zijn dokter hem marihuana voor.

Vr 11 januari 2019 | 16:35 League Cup: Tottenham Hotspur - Chelsea (halve finale)

Verslag van de wedstrijd Tottenham Hotspur - Chelsea, de heenwedstrijd in de halve finale van de League Cup.

Vr 11 januari 2019 | 15:30 Teen Mom 2

Seizoen 6 - Aflevering 7 - Wanna Love You: Na een fysieke ruzie met Jenelle wordt Nathan opgepakt. Scheidingspapieren van Jeremy doen Leah breken. Chelsea en Adam zitten eindelijk tegenover elkaar in de rechtbank. Kailyn gaat op vakantie voor haar verjaardag.

Do 10 januari 2019 | 20:40 Chelsea - Nottingham Forest (samenvatting)

Samenvatting van de voetbalwedstrijd Chelsea - Nottingham Forest, gespeeld in de FA Cup.

Do 10 januari 2019 | 18:45 Two and a Half Men

Seizoen 7 - Aflevering 18 - Amerikaanse komische serie. Ixnay on the Oggie Day. Charlie beleeft een avontuurtje met een van Chelseas beste vriendinnen, maar zou daar wel eens spijt van kunnen krijgen. Chelsea wil immers terugkeren. Ondertussen wordt Alan rijkelijk vergoed door een patiënt die een ietwat aparte behandeling wenst.

Do 10 januari 2019 | 16:20 Teen Mom 2

Seizoen 6 - Aflevering 6 - Walk Out: Chelsea krijgt slecht nieuws over Taylor dat de rechtszaak tegen Adam kan beïnvloeden. Wanneer Jeremy dreigt met een scheiding, stort Leah in. Door Nathans verdachte gedrag begint Jenelle te twijfelen aan hun verloving.

Do 10 januari 2019 | 15:30 Teen Mom 2

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Can't Trust Them: Jenelle wil de volle voogdij over Jace en krijgt ruzie met Barb. Kailyns huwelijksproblemen volgen haar helemaal naar Los Angeles. De voogdijgesprekken tussen Chelsea, Taylor en Adam worden steeds heftiger.

Do 10 januari 2019 | 14:15 League Cup: Tottenham Hotspur - Chelsea (halve finale)

Verslag van de wedstrijd Tottenham Hotspur - Chelsea, de heenwedstrijd in de halve finale van de League Cup.

Do 10 januari 2019 | 14:15 League Cup: Tottenham Hotspur - Chelsea (halve finale)

Voetbal

Wo 9 januari 2019 | 19:10 Two and a Half Men

Seizoen 7 - Aflevering 17 - Amerikaanse komische serie. I Found Your Moustache. Charlie loopt Chelsea en Brad tegen het lijf in de cinema. De toevallige ontmoeting doet hem beseffen dat hij de breuk met Chelsea nog lang niet heeft verwerkt. Hij besluit haar die avond te bespieden, maar tot zijn grote verbazing blijft Brad niet logeren en rijdt ze naar Malibu, waar Charlie woont. Zou ze zich bedacht hebben?

Wo 9 januari 2019 | 18:40 Two and a Half Men

Seizoen 7 - Aflevering 16 - Amerikaanse komische serie. Tinkle Like A Princess. Nadat Chelsea Charlie verlaat, sluit die zich twee weken lang af van de buitenwereld. Hij is depressief en blijft de hele dag in zijn kamer. Alan dwingt hem echter om zijn leven op te pakken. Tijdens een van zijn nachtelijke verovertochten stuit Charlie op een oude bekende: Betsy. Ze verdwijnen enkele dagen en wanneer Charlie eindelijk terugkeert, blijkt hij met Betsy getrouwd te zijn.

Wo 9 januari 2019 | 16:45 League Cup: Tottenham Hotspur - Chelsea (halve finale)

Verslag van de wedstrijd Tottenham Hotspur - Chelsea, de heenwedstrijd in de halve finale van de League Cup.

Wo 9 januari 2019 | 15:30 Teen Mom 2

Seizoen 6 - Aflevering 3 - No Apologies: Chelsea en Adam schakelen advocaten in voor de strijd om de voogdij. Jenelle en Nathans ruzies brengen haar kansen op voogdij over Jace in gevaar. Corey wil meer tijd met de meiden, terwijl Leah en Jeremy’s huwelijk naar de knoppen gaat.

Wo 9 januari 2019 | 13:00 Teen Mom OG

Seizoen 7 - Aflevering 16 - Cheaters: Alle keren dat de cast van Teen Mom OG en Teen Mom 2 betrapt zijn op vreemdgaan. Van Kail die het aan haar vriend vertelt tot Chelsea wier hart wordt gebroken door Adam: We waren overal bij.

Di 8 januari 2019 | 22:30 Teen Mom OG

Seizoen 7 - Aflevering 16 - Cheaters: Alle keren dat de cast van Teen Mom OG en Teen Mom 2 betrapt zijn op vreemdgaan. Van Kail die het aan haar vriend vertelt tot Chelsea wier hart wordt gebroken door Adam: We waren overal bij.

Di 8 januari 2019 | 20:35 Live: League Cup: Tottenham Hotspur - Chelsea (halve finale)

Live: Voetbal

Di 8 januari 2019 | 20:35 Live League Cup: Tottenham Hotspur - Chelsea (halve finale)

Verslag van de wedstrijd Tottenham Hotspur - Chelsea, de heenwedstrijd in de halve finale van de League Cup.

Di 8 januari 2019 | 19:05 Two and a Half Men

Seizoen 7 - Aflevering 15 - Amerikaanse komische serie. Aye, Aye, Captain. Charlie is doodongerust. Hij is er bijna zeker van dat Chelsea een affaire heeft met Alans advocaat Brad. Hij steekt zijn wantrouwen tegenover haar speciale band met Brad niet onder stoelen of banken, waarmee hij zich meteen een hoop problemen op de hals haalt. Chelsea reageert razend op zijn beschuldigingen en ze besluit haar koffers te pakken.

Di 8 januari 2019 | 18:40 Two and a Half Men

Seizoen 7 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. Crude and Uncalled for. Charlie en Evelyn huren een advocaat in voor Alan, die onlangs een kerel neersloeg op een van zijn afspraakjes. De man blijkt de tegenpool van Charlie te zijn: vriendelijk, sociaal geëngageerd en een echte familieman. Alan vreest dat Chelsea daar wel eens voor zou kunnen vallen en waarschuwt zijn broer. Die wil niets aan het toeval overlaten en probeert een glimp op te vangen van Chelsea op een liefdadigheidsevenement dat Alans advocaat heeft georganiseerd.

Di 8 januari 2019 | 16:50 Chelsea - Nottingham Forest (samenvatting)

Voetbal

Di 8 januari 2019 | 16:20 Teen Mom 2

Seizoen 6 - Aflevering 2 - Shakedown: Leah moet op rechterlijk bevel een drugstest doen. Chelsea werkt samen met Taylor, de ex van Adam, om tegen z'n voogdij-aanvraag in te gaan. De problemen tussen Kailyn en Javi bereiken een hoogtepunt als ze een nacht weg is met vrienden.

Di 8 januari 2019 | 15:30 Teen Mom 2

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Keep It Moving: Javi is woedend door iets op de telefoon van Kailyn. Chelsea is geschokt dat Adam gedeelde voogdij wil over Aubree. Het huwelijk tussen Leah en Jeremy loopt niet lekker en ze vecht voor de voogdij over haar dochters met Corey.

Di 8 januari 2019 | 15:25 FA Cup: Chelsea - Nottingham Forest

Verslag van de wedstrijd Chelsea - Nottingham Forest, gespeeld in de FA Cup.

Ma 7 januari 2019 | 19:05 Two and a Half Men

Seizoen 7 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie. Yay, No Polyps. Chelsea wil Charlie dolgraag voorstellen aan haar ouders en probeert hem te overtuigen om binnenkort eens naar Illinois te vliegen. Dat is Charlies ergste nachtmerrie. Hij doet alsof hij een pijnlijk doktersonderzoek gepland heeft en hoopt haar hiermee te sussen, maar Chelsea staat erop dat ze hem zelf naar het ziekenhuis vergezelt.

Ma 7 januari 2019 | 16:20 Teen Mom 2

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Catch-up Special: Een stoomcursus over de verhalen van Leah, Kailyn, Chelsea en Jenelle die opbouwt naar de première van een explosief nieuw seizoen.

Ma 7 januari 2019 | 15:30 Teen Mom 2

Seizoen 5 - Aflevering 25 - All Grown Up: Jenelle vraagt Barbara om de voogdij over Jace. Kailyn heeft Isaac terug, maar voelt zich beledigd als Jo een gevoelig onderwerp aansnijdt. Chelsea gaat elders op zoek naar romantiek nu Adam de cel in gaat.

Zo 6 januari 2019 | 11:25 FA Cup: Chelsea - Nottingham Forest

Verslag van de wedstrijd Chelsea - Nottingham Forest, gespeeld in de FA Cup.

Zo 6 januari 2019 | 09:15 Baby Daddy

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Amerikaanse komische serie. She Loves Me, She Loves Me Note. Ben stelt Rileys gevoelens voor Danny op de proef door een liefdesbriefje te schrijven in naam van haar. Bonny wil verdienen aan haar rijke zoon door Danny's memorabilia van de Rangers te verkopen.

Zo 6 januari 2019 | 08:50 Baby Daddy

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische serie. It's A Wonderful Emma. Met kerst in aantocht is Ben in een slechte bui. Hij wenst dat kerst niet bestond. Zijn wens komt uit, maar de gevolgen blijven niet uit: Emma wordt niet geboren en iedereen leidt een ander leven.

Za 5 januari 2019 | 19:10 Two and a Half Men

Seizoen 7 - Aflevering 10 - Amerikaanse komische serie. That's Why They Call It Ball Room. Chelsea wil dat Charlie danslessen volgt zodat ze geen slecht figuur slaan op hun huwelijksfeest. Na lang aandringen zegt Charlie toe, maar hij stelt daar iets tegenover: hij wil dat ze een voorhuwelijkscontract afsluiten. Hierdoor ontdekt hij echter dat Chelsea iets voor hem heeft verzwegen: ze bezit drie appartementsgebouwen en trouwt dus niet voor het geld met hem. Dat verontrust Charlie.

Za 5 januari 2019 | 15:35 Live: FA Cup: Chelsea - Nottingham Forest

Live: Voetbal

Za 5 januari 2019 | 15:35 Live FA Cup: Chelsea - Nottingham Forest

Verslag van de wedstrijd Chelsea - Nottingham Forest, gespeeld in de FA Cup.

Za 5 januari 2019 | 10:00 Baby Daddy

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Amerikaanse komische serie. Strip or Treat. Wanneer het Halloweenplan van de jongens in duigen valt, gaan ze naar Rileys feest. Daar worden ze aangezien voor strippers en worden ze gearresteerd. Ondertussen draait Bonnies date uit op een ramp.

Vr 4 januari 2019 | 19:10 Two and a Half Men

Seizoen 7 - Aflevering 10 - Amerikaanse komische serie. That's Why They Call It Ball Room. Chelsea wil dat Charlie danslessen volgt zodat ze geen slecht figuur slaan op hun huwelijksfeest. Na lang aandringen zegt Charlie toe, maar hij stelt daar iets tegenover: hij wil dat ze een voorhuwelijkscontract afsluiten. Hierdoor ontdekt hij echter dat Chelsea iets voor hem heeft verzwegen: ze bezit drie appartementsgebouwen en trouwt dus niet voor het geld met hem. Dat verontrust Charlie.

Vr 4 januari 2019 | 18:45 Two and a Half Men

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Amerikaanse komische serie. Captain Terry's Spray-On Hair. Charlie wordt plots onzeker wanneer hij ontdekt dat Chelsea geen orgasme had tijdens hun laatste vrijpartij. Vastberaden om deze scheve situatie recht te trekken, bereidt hij een romantisch avondje voor, maar ook dat brengt geen zoden aan de dijk. Al snel ontdekt Charlie wat er scheelt: Chelsea voelt zich niet goed in haar vel omdat haar ex op het punt staat opnieuw te trouwen.

Vr 4 januari 2019 | 16:20 Teen Mom 2

Seizoen 5 - Aflevering 24 - Was Je Maar Hier: Leah en Corey zien elkaar in de rechtbank. Kailyn en Javi wennen aan een leven zonder Isaac. Chelsea ontdekt dat Adam weer gearresteerd is. Jenelle probeert een gezin op te bouwen voor Jace en Kaiser.

Do 3 januari 2019 | 16:20 Teen Mom 2

Seizoen 5 - Aflevering 22 - Summer Daze, Summertime Sadness: Kailyn en Jo zijn het niet eens over het aankomende bezoekschema van Isaac. Chelsea komt oog in oog te staan met Adams nieuwe vriendin. Door ruzies met zowel Nathan als Barbara gaat Jenelle's babyshower misschien niet door.

Do 3 januari 2019 | 15:30 Teen Mom 2

Seizoen 5 - Aflevering 21 - Huisje op de hei: Jenelle en Barbara hebben ruzie over Jace's gedrag. Kailyn heeft het moeilijk om twee chagrijnige kinderen klaar te maken voor Javi's thuiskomst. Leah besluit om Corey naar de rechtbank te slepen. Chelsea hoort over Adams nieuwe vriendin.

Wo 2 januari 2019 | 22:00 What Britain Bought in 2018

Mary Portas takes the retail pulse of the nation to find out how the biggest showbiz, political and weather events of 2018 sent us racing off to spend our hard-earned cash. In this one hour special, Mary discovers what the Beast from the East, the World Cup, and a female Doctor Who meant for our shopping baskets, whether Kate or Meghan had the biggest influence on our fashion buys, and how the stars of Love Island and Made in Chelsea sold us everything from crochet dresses to breaded jackfruit. It has been a tumultuous year for the high street and Mary gets the inside track from some of the country's most popular brands. From John Lewis to H&M, Superdrug to Argos, McDonalds to Deliveroo, she learns about what went big and what was binned in 2018. There is a look at how high street fashion brands are trying to go ethical. She discovers why this year we got tough on plastic straws and finds out what happens when a major high street store shuts for good.

Wo 2 januari 2019 | 19:10 Two And A Half Men

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Amerikaanse komische serie. Give Me Your Thumb. Alan stelt Chelsea voor om een borstverkleining te laten uitvoeren om verlost te raken van haar rugpijn. Charlie doet alsof hij zijn verloofde steunt, maar in werkelijkheid is hij razend op zijn broer en besluit hij hem enkele dagen uit het huis te zetten. Terwijl Alan tijdelijk intrekt bij zijn moeder, bidt Charlie dat hij Chelsea op andere gedachten kan brengen.

Wo 2 januari 2019 | 16:20 Teen Mom 2

Seizoen 5 - Aflevering 20 - Bad Behavior: Adam is weer gearresteerd en Chelsea moet met de gevolgen zien om te gaan. Leah probeert de tweeling hun jaloezie in te perken en Nathan en Barbara hebben een aanvaring. Kaylin legt met moeite aan Isaac uit waar Javi naartoe is.

Wo 2 januari 2019 | 15:30 Teen Mom 2

Seizoen 5 - Aflevering 19 - Familie Zaken: Kailyns vervreemde moeder komt terug. Chelsea ziet Adam bij Aubree's softbaltraining. Coreys vader helpt Leah met Ali's tijdelijke rolstoel. Jenelle zet haar scheiding van Courtland in gang.

Di 1 januari 2019 | 19:10 Two And A Half Men

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Amerikaanse komische serie. Laxative Tester, Horse Inseminator. Alan gaat bij zijn moeder aan de slag zodat hij kan verhuizen en meer qualitytime met Melissa kan doorbrengen. Chelsea vindt dat Jake haar niet goed behandelt.

Di 1 januari 2019 | 14:10 Crystal Palace - Chelsea (samenvatting)

Samenvatting van de voetbalwedstrijd Crystal Palace - Chelsea, gespeeld in de Engelse Premier League.

Ma 31 december 2018 | 19:05 Two And A Half Men

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische serie. Whipped Unto The Third Generation. Charlie houdt voet bij stuk: hij wil niet dat Alans vriendin Melissa bij hen intrekt. Hij beseft echter niet dat dit ondertussen al lang gebeurd is. Chelsea kan Charlie overtuigen Melissa te laten blijven, maar daar krijgt hij al snel spijt van. Alan en Melissa doen namelijk enkel nog hun eigen zin. Voor Charlie is de maat vol: hij vertrekt.

Ma 31 december 2018 | 18:35 Two And A Half Men

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Amerikaanse komische serie. 818-jklpuzo. Chelsea overtuigt Charlie om zijn ex Mia te helpen met haar muziekcarrière. Ondertussen wil Alan dat Melissa bij hem intrekt.

Zo 30 december 2018 | 23:30 Match of the Day 2

Mark Chapman presents highlights of the day's four Premier League fixtures including Manchester City's visit to Southampton. In the day's other three matches, Manchester United host Bournemouth, West Ham United travel to Burnley and Crystal Palace face Chelsea.

Zo 30 december 2018 | 16:05 Catfish: The TV Show

Seizoen 7 - Aflevering 15 - Chelsea & Charles: Nev en Max helpen Chelsea om haar online vriendje, Charles, eindelijk in het echt te ontmoeten. Chelsea heeft hem slechts éénmaal gesproken aan de telefoon, maar de mannen leren haar al snel dat een foto meer zegt dan duizend woorden.

Zo 30 december 2018 | 12:35 Live: Crystal Palace - Chelsea

Live: Voetbal

Zo 30 december 2018 | 12:35 Live: Crystal Palace - Chelsea

Verslag van de wedstrijd Crystal Palace - Chelsea, gespeeld in de Engelse Premier League.

Za 29 december 2018 | 19:45 Teen Mom 2

Seizoen 8 - Aflevering 18 - Reunion Part 2: Dr. Drew en Nessa praten met Jenelle, Chelsea, Kailyn, Leah en de rest van de cast over alle explosieve momenten van dit seizoen.

Za 29 december 2018 | 19:30 Two and a Half Men

Seizoen 6 - Aflevering 24 - Amerikaanse komische serie. Baseball Was Better with Steroids. Wanneer Charlies ex-vriendin Mia opduikt in Los Angeles en opnieuw vrijgezel blijkt te zijn, begint hij na te denken over zijn relatie met Chelsea. Hij heeft ergens wel nog gevoelens voor zijn ex, maar wil ook zijn toekomst met zijn verloofde niet op het spel zetten. Hij moet zijn liefdesperikelen tijdelijk aan de kant schuiven wanneer de zwangere Judith ontdekt dat haar water is gebroken en zijn hulp en die van zijn broer inroept.

Za 29 december 2018 | 19:05 Two and a Half Men

Seizoen 6 - Aflevering 23 - Amerikaanse komische serie. Good Morning, Mrs. Butterworth. Chelsea ontdekt dat Alan in de put zit en vraagt hem mee op haar afspraakje met Charlie. Omdat het opvallend goed klikt tussen Chelsea en Alan, ziet Charlie interessante mogelijkheden. Alan kan de saaie kantjes van hun relatie overnemen en hij plukt de vruchten ervan in bed.

Za 29 december 2018 | 16:05 Teen Mom 2

Seizoen 8 - Aflevering 31 - On the Mend: Een jaar met grote veranderingen voor Leah, Jenelle, Kailyn en Chelsea in dit spannende derde seizeon van Teen Mom 2. Onze tienermoeders staan voor een uitdaging met hun peuters en de 'terrible twos' en daarnaast hebben ze nog andere problemen en challenges en moeten ze ook nog aan zichzelf denken. In dit seizoen moet onze Southern Sweetheart Leah Corey loslaten als hun scheiding definitief is. Maar als hij nieuwe vlam, Jermey, in beeld the picture komt. Bekent Corey dat hij spijt heeft. Na wat getouwtrek, realiseert Leah dat Corey niet zijn best wil doen om haar terug te winnen en gaat verder met haar leven. Niet snel daarna verkondigt ze dat ze verloofd is en schokt ze Corey met het nieuws dat ze weer zwanger is. Ondertussen is Jenelle net thuis van rehab en valt langzaam weer in oude gewoontes. Terwijl ze probeert uit de gevangenis te blijven is ze ook aan het uitzoeken wie nou eigenlijk Jace zijn biologische vader is. Kailyn heeft nog altijd gevoelens voor Jo, de vader van haar zoontje Isaac, maar haar hoop verdwijnt als ze erachter komt dat hij een nieuwe vriendin, Vee, heeft. Kailyn probeert het dus weer goed te maken met haar ex Jordan, maar maakt zich meer zorgen om hoeveel tijd Jo en Vee met Isaac spenderen. Na een paar bezoekjes aan de rechtbank wordt het eindelijk wat rustiger voor Kailyn en ontmoet zij een nieuwe jongen; Javi. En tot slot, Chelsea is terug bij haar ex en de vader van dochtertje Aubree; Adam. Dit keer geeft hij een promise ring en zegt dat ze aan hun problemen werken. Na een ruzie met Chelsea's vader is Adam verdwenen. Chelsea probeert nu over hem heen te komen en gaat verder met haar leven. De schoonheidsspecialisten opleiding komt steeds dichterbij als ze haar diploma haalt.

Za 29 december 2018 | 11:50 Teen Mom 2

Seizoen 8 - Aflevering 26 - Access Issues: Chelsea heeft groot nieuws. Briana hoort van Javi's grote plannen. Kail heeft mediation met Jo. Leah probeert een thuis te vinden voor een paar onverwachte gasten. Jenelle en David krijgen de politie op bezoek.

Za 29 december 2018 | 10:55 Teen Mom 2

Seizoen 8 - Aflevering 20 - Special 4: Een jaar met grote veranderingen voor Leah, Jenelle, Kailyn en Chelsea in dit spannende derde seizeon van Teen Mom 2. Onze tienermoeders staan voor een uitdaging met hun peuters en de 'terrible twos' en daarnaast hebben ze nog andere problemen en challenges en moeten ze ook nog aan zichzelf denken. In dit seizoen moet onze Southern Sweetheart Leah Corey loslaten als hun scheiding definitief is. Maar als hij nieuwe vlam, Jermey, in beeld the picture komt. Bekent Corey dat hij spijt heeft. Na wat getouwtrek, realiseert Leah dat Corey niet zijn best wil doen om haar terug te winnen en gaat verder met haar leven. Niet snel daarna verkondigt ze dat ze verloofd is en schokt ze Corey met het nieuws dat ze weer zwanger is. Ondertussen is Jenelle net thuis van rehab en valt langzaam weer in oude gewoontes. Terwijl ze probeert uit de gevangenis te blijven is ze ook aan het uitzoeken wie nou eigenlijk Jace zijn biologische vader is. Kailyn heeft nog altijd gevoelens voor Jo, de vader van haar zoontje Isaac, maar haar hoop verdwijnt als ze erachter komt dat hij een nieuwe vriendin, Vee, heeft. Kailyn probeert het dus weer goed te maken met haar ex Jordan, maar maakt zich meer zorgen om hoeveel tijd Jo en Vee met Isaac spenderen. Na een paar bezoekjes aan de rechtbank wordt het eindelijk wat rustiger voor Kailyn en ontmoet zij een nieuwe jongen; Javi. En tot slot, Chelsea is terug bij haar ex en de vader van dochtertje Aubree; Adam. Dit keer geeft hij een promise ring en zegt dat ze aan hun problemen werken. Na een ruzie met Chelsea's vader is Adam verdwenen. Chelsea probeert nu over hem heen te komen en gaat verder met haar leven. De schoonheidsspecialisten opleiding komt steeds dichterbij als ze haar diploma haalt.

Vr 28 december 2018 | 19:10 Two and a Half Men

Seizoen 6 - Aflevering 23 - Amerikaanse komische serie. Good Morning, Mrs. Butterworth. Chelsea ontdekt dat Alan in de put zit en vraagt hem mee op haar afspraakje met Charlie. Omdat het opvallend goed klikt tussen Chelsea en Alan, ziet Charlie interessante mogelijkheden. Alan kan de saaie kantjes van hun relatie overnemen en hij plukt de vruchten ervan in bed.

Vr 28 december 2018 | 18:40 Two and a Half Men

Seizoen 6 - Aflevering 22 - Amerikaanse komische serie. Sir Lancelot's Litter Box. Chelsea en Charlie maken ruzie wanneer zij hem voorstelt om bij haar in te trekken. Charlie mag dan wel verloofd zijn met haar, hij wil nog steeds zijn eigen plek. Al snel beseft hij dat hij verkeerd was en als toegeving vraagt hij aan Chelsea om bij hem in te trekken. Dan wordt echter duidelijk dat Chelsea allerlei veranderingen wil doorvoeren.

Vr 28 december 2018 | 17:55 Teen Mom 2

Seizoen 8 - Aflevering 26 - Access Issues: Chelsea heeft groot nieuws. Briana hoort van Javi's grote plannen. Kail heeft mediation met Jo. Leah probeert een thuis te vinden voor een paar onverwachte gasten. Jenelle en David krijgen de politie op bezoek.

Vr 28 december 2018 | 11:50 Teen Mom 2

Seizoen 8 - Aflevering 19 - Not To Stir The Pot, But...: Briana vertelt verrassend nieuws over Javi aan Leah, dat zij aan Kailyn vertelt. Jenelle kan de voogdij over Kaiser verliezen door beweringen van Nathans moeder. Adam is weer opgepakt waardoor Chelsea over z'n bezoekrecht moet nadenken.

Vr 28 december 2018 | 10:00 Teen Mom 2

Seizoen 8 - Aflevering 10 - Chelsea + Cole: A Love Story: Een jaar met grote veranderingen voor Leah, Jenelle, Kailyn en Chelsea in dit spannende derde seizeon van Teen Mom 2. Onze tienermoeders staan voor een uitdaging met hun peuters en de 'terrible twos' en daarnaast hebben ze nog andere problemen en challenges en moeten ze ook nog aan zichzelf denken. In dit seizoen moet onze Southern Sweetheart Leah Corey loslaten als hun scheiding definitief is. Maar als hij nieuwe vlam, Jermey, in beeld the picture komt. Bekent Corey dat hij spijt heeft. Na wat getouwtrek, realiseert Leah dat Corey niet zijn best wil doen om haar terug te winnen en gaat verder met haar leven. Niet snel daarna verkondigt ze dat ze verloofd is en schokt ze Corey met het nieuws dat ze weer zwanger is. Ondertussen is Jenelle net thuis van rehab en valt langzaam weer in oude gewoontes. Terwijl ze probeert uit de gevangenis te blijven is ze ook aan het uitzoeken wie nou eigenlijk Jace zijn biologische vader is. Kailyn heeft nog altijd gevoelens voor Jo, de vader van haar zoontje Isaac, maar haar hoop verdwijnt als ze erachter komt dat hij een nieuwe vriendin, Vee, heeft. Kailyn probeert het dus weer goed te maken met haar ex Jordan, maar maakt zich meer zorgen om hoeveel tijd Jo en Vee met Isaac spenderen. Na een paar bezoekjes aan de rechtbank wordt het eindelijk wat rustiger voor Kailyn en ontmoet zij een nieuwe jongen; Javi. En tot slot, Chelsea is terug bij haar ex en de vader van dochtertje Aubree; Adam. Dit keer geeft hij een promise ring en zegt dat ze aan hun problemen werken. Na een ruzie met Chelsea's vader is Adam verdwenen. Chelsea probeert nu over hem heen te komen en gaat verder met haar leven. De schoonheidsspecialisten opleiding komt steeds dichterbij als ze haar diploma haalt.

Vr 28 december 2018 | 08:55 Under Pressure

28/12/18 - Thriller, Een onderscheiden brandweerman wordt door zijn gewelddadigheden, zoals een spelletje Russische roulette met zijn vrouw, verlaten door zijn vrouw en zoon. Het enige probleem is dat hij van mening is dat de lieftallige buren en hun twee kinderen daar de oorzaak van zijn doordat ze zijn vrouw manipuleren. Hij stelt dan ook een plan op om het gezin te straffen. Wanneer het stel hem aangeeft bij de politie, gelooft de politie hen niet vanwege de status van de brandweerman in de gemeenschap. De zaak...

Een onderscheiden brandweerman wordt door zijn gewelddadigheden, zoals een spelletje Russische roulette met zijn vrouw, verlaten door zijn vrouw en zoon. Het enige probleem is dat hij van mening is dat de lieftallige buren en hun twee kinderen daar de oorzaak van zijn doordat ze zijn vrouw manipuleren. Hij stelt dan ook een plan op om het gezin te straffen. Wanneer het stel hem aangeeft bij de politie, gelooft de politie hen niet vanwege de status van de brandweerman in de gemeenschap. De zaak loopt compleet uit de hand wanneer hij een reparateur en politieagenten vermoordt. Vervolgens oefent hij een staaltje terreur op het gezin uit, met wederom een spelletje Russische roulette.

Do 27 december 2018 | 19:10 Two and a Half Men

Seizoen 6 - Aflevering 21 - Amerikaanse komische serie. Above Exalted Cyclops. Wanneer Alan geobsedeerd raakt door modelbouwwagentjes, acht Chelsea de tijd rijp om hem te koppelen aan een van haar vriendinnen. Dat blijkt Charlies stalkster Rose te zijn.

Do 27 december 2018 | 19:05 Watford - Chelsea (samenvatting)

Samenvatting van de voetbalwedstrijd Watford - Chelsea, gespeeld in de Engelse Premier League.

Do 27 december 2018 | 18:40 Two and a Half Men

Seizoen 6 - Aflevering 20 - Amerikaanse komische serie. Hello, I Am Alan Cousteau. Chelsea en Evelyn ontmoeten elkaar voor de eerste keer. Meteen wordt duidelijk dat Charlie zijn moeder niet op de hoogte heeft gebracht van zijn verloving. Chelsea en Evelyn kunnen het wel meteen bijzonder goed met elkaar vinden, maar Charlie vertrouwt zijn moeder voor geen haar.

Do 27 december 2018 | 00:05 Watford - Chelsea

Verslag van de wedstrijd Watford - Chelsea, gespeeld in de Premier League

Wo 26 december 2018 | 20:20 Live: Watford - Chelsea

Verslag van de wedstrijd Watford - Chelsea, gespeeld in de Engelse Premier League.

Wo 26 december 2018 | 19:10 Two and a Half Men

Seizoen 6 - Aflevering 19 - Amerikaanse komische serie. The Two Finger Rule. Wanneer Chelsea enkele naaktfoto's ontdekt op de gsm van Charlie maakt ze het uit.

Wo 26 december 2018 | 18:40 Two and a Half Men

Seizoen 6 - Aflevering 18 - Amerikaanse komische serie. My Son's Enormous Head. Chelsea heeft de griep. Om zelf niet ziek te worden, zou Charlie haar normaal gezien zo snel mogelijk buitenwerken. Hij wil echter bewijzen hoe graag hij haar ziet door haar te verzorgen. Daar krijgt hij al snel spijt van. Ondertussen ontdekt Jake dat een negenjarig meisje een oogje op hem heeft.

Di 25 december 2018 | 19:10 Two and a Half Men

Seizoen 6 - Aflevering 17 - Amerikaanse komische serie. The 'Ocu' Or The 'Pado'?. Charlie verklaart Chelsea openlijk zijn liefde, maar zijn spontane uiting van gevoelens wordt niet meteen beantwoord. Na een tip van zijn therapeut besluit hij de volgende stap in hun relatie te zetten en Chelsea ten huwelijk te vragen. Wanneer hij Chelsea probeert te verrassen met een trouwring in een champagneglas gaat het helemaal mis.

Di 25 december 2018 | 18:40 Two and a Half Men

Seizoen 6 - Aflevering 16 - Amerikaanse komische serie. She'll Still Be Dead At Halftime. Chelsea gaat naar de begrafenis van haar ex-schoonmoeder. Wanneer Charlie ontdekt dat ze bij haar ex-man zal verblijven, is hij bijzonder jaloers. Hij overweegt de nacht door te brengen met een vroegere flirt, maar dan ontdekt hij plots dat Chelsea vroeger dan voorzien naar huis komt.

Di 25 december 2018 | 17:00 Under Pressure

25/12/18 - Thriller, Een onderscheiden brandweerman wordt door zijn gewelddadigheden, zoals een spelletje Russische roulette met zijn vrouw, verlaten door zijn vrouw en zoon. Het enige probleem is dat hij van mening is dat de lieftallige buren en hun twee kinderen daar de oorzaak van zijn doordat ze zijn vrouw manipuleren. Hij stelt dan ook een plan op om het gezin te straffen. Wanneer het stel hem aangeeft bij de politie, gelooft de politie hen niet vanwege de status van de brandweerman in de gemeenschap. De zaak...

Een onderscheiden brandweerman wordt door zijn gewelddadigheden, zoals een spelletje Russische roulette met zijn vrouw, verlaten door zijn vrouw en zoon. Het enige probleem is dat hij van mening is dat de lieftallige buren en hun twee kinderen daar de oorzaak van zijn doordat ze zijn vrouw manipuleren. Hij stelt dan ook een plan op om het gezin te straffen. Wanneer het stel hem aangeeft bij de politie, gelooft de politie hen niet vanwege de status van de brandweerman in de gemeenschap. De zaak loopt compleet uit de hand wanneer hij een reparateur en politieagenten vermoordt. Vervolgens oefent hij een staaltje terreur op het gezin uit, met wederom een spelletje Russische roulette.

Ma 24 december 2018 | 19:00 Two and a Half Men

Seizoen 6 - Aflevering 15 - Amerikaanse komische serie. I'd Like to Start with the Cat. Charlie en Chelsea zijn nog steeds een koppel, maar de laatste tijd is hun relatie een sleur geworden. De sleur doorbreken lijkt niet meteen te lukken, waardoor Chelsea besluit hun relatie te beëindigen. Charlie is diep gekwetst en gaat in therapie.

Zo 23 december 2018 | 23:30 Match of the Day 2

Mark Chapman presents highlights of the day's four Premier League fixtures including Manchester City's visit to Southampton. In the day's other three matches, Manchester United host Bournemouth, West Ham United travel to Burnley and Crystal Palace face Chelsea.

Vr 21 december 2018 | 16:20 Teen Mom 2

Seizoen 5 - Aflevering 18 - I’ll Be Missing You: Leah en Jeremy gaan naar Ali’s specialist toe. Jenelle en Nathan worden herenigd. Javi moet op reis voor z'n werk en Kailyn voelt zich eenzaam. Chelsea krijgt nieuws over Adam en haar werk.

Vr 21 december 2018 | 15:30 Teen Mom 2

Seizoen 5 - Aflevering 17 - Harder Than It Looks: Jenelle worstelt met de eenzaamheid en het opvoeden van Jace terwijl Nathan weg is. Leah en Jeremy krijgen ruzie over financiën. Chelsea onderzoekt Adam's aanklacht naar aanleiding van z'n auto-ongeluk. Kailyn viert haar verjaardag.

Do 20 december 2018 | 16:20 Teen Mom 2

Seizoen 5 - Aflevering 16 - Overload: Leah neemt medicijnen tegen haar angstaanvallen. Kailyn en Javi gaan voor het eerst naar Joe en Vee's appartement. Nathan maakt zich op voor de bajes en Jenelle maakt zich zorgen over het eenzame bestaan. Chelsea heeft een afspraak met een advocaat.

Do 20 december 2018 | 15:30 Teen Mom 2

Seizoen 5 - Aflevering 15 - When Everything Seems Wrong: Jenelle en Nathan moeten Nathans aanstaande gevangenisstraf verwerken. Chelsea verhuist naar haar nieuwe huis en krijgt nieuws over haar licentie. Kailyn nodigt Jo en Vee uit voor Isaacs verjaardag en Leah worstelt met haar werk- en gezinsleven.

Wo 19 december 2018 | 20:40 Live: Chelsea - Bournemouth

Verslag van de wedstrijd Chelsea - Bournemouth, gespeeld in de League Cup

Wo 19 december 2018 | 19:15 Two and a Half Men

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie. Pinocchio's Mouth. Charlies nieuwe vriendin Chelsea vraagt hem om de nacht bij haar door te brengen. Ondertussen heeft Alan alle moeite van de wereld om Jake een straf op te leggen en het been stijf te houden.

Wo 19 december 2018 | 16:20 Teen Mom 2

Seizoen 5 - Aflevering 14 - Keep It Together: Jenelle krijgt het geslacht van haar baby te horen. Ali wordt zich bewust van haar ziekte. Kailyn worstelt met het opvoeden van twee kinderen terwijl ze ook een huwelijk in stand moet houden. Chelsea krijgt onverwacht nieuws van het arbeidsbureau.

Wo 19 december 2018 | 15:30 Teen Mom 2

Seizoen 5 - Aflevering 13 - Thats the Way Love Goes: Javi gaat weer werken en Kailyn blijft alleen achter met de kinderen. Jo betrekt een nieuw appartement. Jenelle maakt zich steeds meer zorgen om Nathan. Chelsea krijgt groot nieuws over Adam. Leah ontdekt de oorzaak van Ali's spierdystrofie.

Di 18 december 2018 | 20:00 Christmas University Challenge 2017

A festive edition of the quiz, featuring distinguished university alumni. In the last first-round match, the Brunel University team includes Chelsea footballer Eniola Aluko and former Olympian and broadcaster Iwan Thomas. Playing them is the Reading University team, with Springwatch presenter Martin Hughes-Games and gardening expert Pippa Greenwood.

Di 18 december 2018 | 16:20 Teen Mom 2

Seizoen 5 - Aflevering 12 - What You See is Not What You Get: Kailyn is bevallen, maar ze twijfelt over de komst van haar moeder. Chelsea heeft moeite met de nieuwe bezoekregeling. Leah en Jeremy werken aan hun relatie. Jenelle is zwanger, maar de situatie is gespannen na Nathans arrestatie voor rijden met drank op.

Ma 17 december 2018 | 16:20 Teen Mom 2

Seizoen 5 - Aflevering 10 - We Belong Together: De bruiloft van Kailyn en Javi is eindelijk aangebroken. Chelsea studeert af als schoonheidsspecialiste. Jenelle accepteert de eis van onder toezicht voorwaardelijk vrij zijn. Jeremy neemt een lokale klus niet aan, wat voor ruzie met Leah zorgt.

Ma 17 december 2018 | 15:30 Teen Mom 2

Seizoen 5 - Aflevering 9 - Miss You Much: Chelsea brengt Aubree naar haar eerste dansles. Jeremy wil weer aan het werk, maar dat wil Leah niet. Jenelle en Barbara ruziën over Barbara's uitspatting tegen Nathan. Kailyn stort in als ze hoort dat haar moeder niet naar de bruiloft komt.

Za 15 december 2018 | 20:00 CSI: Miami

Seizoen 10 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. Rest in Pieces. Horatio en Walter onderzoeken de moord op Chelsea Bartlett, die dood werd aangetroffen op het strand. De modus operandi wijst in de richting van seriemoordenaar Esteban Navarro. Verder onderzoek brengt heel wat familiegeheimen aan het licht.

Za 15 december 2018 | 18:00 Catfish: The TV Show

Seizoen 7 - Aflevering 15 - Chelsea & Charles: Nev en Max helpen Chelsea om haar online vriendje, Charles, eindelijk in het echt te ontmoeten. Chelsea heeft hem slechts éénmaal gesproken aan de telefoon, maar de mannen leren haar al snel dat een foto meer zegt dan duizend woorden.

Vr 14 december 2018 | 16:20 Teen Mom 2

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Breakdown: Chelsea trekt het niet als ze een omgangsregelingverzoek in de brievenbus vindt van Adam. Barbara en Nathan hebben grote ruzie nadat Jenelle onverwacht is geopereerd aan haar blindedarm. Leah en Corey komen samen naar school voor Ali's eerste schooldag.

Do 13 december 2018 | 16:20 Teen Mom 2

Seizoen 5 - Aflevering 6 - False Positives: Chelsea organiseert het feestje voor Aubree's vierde verjaardag. Kailyn en Jo gaan naar de rechtbank. Jenelle en Nathan zijn blij; is Jenelle zwanger? Jeremy komt thuis bij Leah nadat hij tijdens zijn werk is flauwgevallen.

Do 13 december 2018 | 15:30 Teen Mom 2

Seizoen 5 - Aflevering 5 - You Got Me: Jenelle en Nathan besluiten samen een kind te nemen. Kailyn begint met de voorbereidingen voor haar bruiloft en samen met Javi verhuizen ze naar hun nieuwe huis. Corey leert Ali's rolstoel te accepteren. Chelsea wil haar 22e verjaardag vieren.

Wo 12 december 2018 | 16:20 Teen Mom 2

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Working Overtime: Jenelle gaat samenwonen met Nathan in Myrtle Beach. Chelsea vraagt Adam om samen Aubree op te halen van haar eerste dag peuterspeelzaal. Kailyn en Javi doen een bod op een huis in Delaware.

Di 11 december 2018 | 17:10 Chelsea FC - Manchester City (samenvatting)

Voetbal

Di 11 december 2018 | 16:20 Teen Mom 2

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Love Will Never Do Without You: Jenelle sterkt aan na de abortus en ontmoet een nieuwe jongen. Chelsea begint aan een opleiding voor schoonheidsspecialiste. Kailyn en Jo hebben ruzie over haar verhuizing naar Delaware. Leah gaat op vakantie, maar ze krijgt ruzie met Jeremy.

Di 11 december 2018 | 15:30 Teen Mom 2

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Revelations: Jenelle blijkt zwanger en besluit voor abortus te gaan. Kailyn heeft haar babyshower. Leah heeft het zwaar met Ali's diagnose en Chelsea vindt het moeilijk dat Adam weer vader wordt.

Ma 10 december 2018 | 15:55 Samenvatting: Chelsea FC - Man City

Voetbal

Ma 10 december 2018 | 15:50 Chelsea FC - Manchester City (samenvatting)

Voetbal

Ma 10 december 2018 | 11:40 Samenvatting: Chelsea FC - Man City

Voetbal

Ma 10 december 2018 | 00:00 Match of the Day 2

Mark Chapman introduces highlights from St James' Park as Newcastle host Wolves. Newcastle are unbeaten in six previous Premier League meetings against Wolves, but Sunday's visitors have impressed with their enterprising style of play since returning to the top flight this season after a six-year absence. By contrast, Rafael Benitez's Newcastle took 11 games to earn their first league win of the campaign and have lacked a cutting edge. There is also a round-up of all the goals from Saturday's eight games, including Chelsea v Manchester City.

Zo 9 december 2018 | 22:45 Chelsea FC - Manchester City (samenvatting)

Samenvatting van de voetbalwedstrijd Chelsea FC - Manchester City, gespeeld in de Engelse Premier League.

Zo 9 december 2018 | 19:15 Chelsea FC - Manchester City (samenvatting)

Voetbal

Zo 9 december 2018 | 19:15 Samenvatting: Chelsea FC - Man City

Voetbal

Zo 9 december 2018 | 17:00 Chelsea FC - Manchester City (samenvatting)

Voetbal

Zo 9 december 2018 | 17:00 Chelsea FC - Manchester City (samenvatting)

Samenvatting van de voetbalwedstrijd Chelsea FC - Manchester City, gespeeld in de Engelse Premier League.

Za 8 december 2018 | 22:45 Chelsea FC - Manchester City (samenvatting)

Samenvatting van de voetbalwedstrijd Chelsea FC - Manchester City, gespeeld in de Engelse Premier League.

Za 8 december 2018 | 18:00 Live: Chelsea - Manchester City

Live: Verslag van deze wedstrijd uit de Engelse Premier League

Za 8 december 2018 | 18:00 Live: Chelsea - Manchester City

Verslag van de wedstrijd Chelsea - Manchester City, gespeeld in de Engelse Premier League.

Vr 7 december 2018 | 12:45 Teen Mom 2

Seizoen 6 - Aflevering 7 - Wanna Love You: Na een fysieke ruzie met Jenelle wordt Nathan opgepakt. Scheidingspapieren van Jeremy doen Leah breken. Chelsea en Adam zitten eindelijk tegenover elkaar in de rechtbank. Kailyn gaat op vakantie voor haar verjaardag.

Vr 7 december 2018 | 11:55 Teen Mom 2

Seizoen 6 - Aflevering 6 - Walk Out: Chelsea krijgt slecht nieuws over Taylor dat de rechtszaak tegen Adam kan beïnvloeden. Wanneer Jeremy dreigt met een scheiding, stort Leah in. Door Nathans verdachte gedrag begint Jenelle te twijfelen aan hun verloving.

Do 6 december 2018 | 12:45 Teen Mom 2

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Can't Trust Them: Jenelle wil de volle voogdij over Jace en krijgt ruzie met Barb. Kailyns huwelijksproblemen volgen haar helemaal naar Los Angeles. De voogdijgesprekken tussen Chelsea, Taylor en Adam worden steeds heftiger.

Wo 5 december 2018 | 23:45 Match of the Day

Gary Lineker introduces highlights from Saturday's Premier League fixtures, including Chelsea at home to Manchester City. Chelsea have kept pace with City in the early months of the season to ignite the belief they can challenge for a third league title in five years. However, Pep Guardiola's Manchester City side had won the past three meetings against Chelsea without conceding a goal, including in this season's Community Shield.

Wo 5 december 2018 | 12:45 Teen Mom 2

Seizoen 6 - Aflevering 3 - No Apologies: Chelsea en Adam schakelen advocaten in voor de strijd om de voogdij. Jenelle en Nathans ruzies brengen haar kansen op voogdij over Jace in gevaar. Corey wil meer tijd met de meiden, terwijl Leah en Jeremy’s huwelijk naar de knoppen gaat.

Wo 5 december 2018 | 11:55 Teen Mom 2

Seizoen 6 - Aflevering 2 - Shakedown: Leah moet op rechterlijk bevel een drugstest doen. Chelsea werkt samen met Taylor, de ex van Adam, om tegen z'n voogdij-aanvraag in te gaan. De problemen tussen Kailyn en Javi bereiken een hoogtepunt als ze een nacht weg is met vrienden.

Di 4 december 2018 | 12:45 Teen Mom 2

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Keep It Moving: Javi is woedend door iets op de telefoon van Kailyn. Chelsea is geschokt dat Adam gedeelde voogdij wil over Aubree. Het huwelijk tussen Leah en Jeremy loopt niet lekker en ze vecht voor de voogdij over haar dochters met Corey.

Di 4 december 2018 | 11:55 Teen Mom 2

Seizoen 5 - Aflevering 25 - All Grown Up: Jenelle vraagt Barbara om de voogdij over Jace. Kailyn heeft Isaac terug, maar voelt zich beledigd als Jo een gevoelig onderwerp aansnijdt. Chelsea gaat elders op zoek naar romantiek nu Adam de cel in gaat.

Ma 3 december 2018 | 20:30 Match of the Day

Gary Lineker introduces highlights from Saturday's Premier League fixtures, including Chelsea at home to Manchester City. Chelsea have kept pace with City in the early months of the season to ignite the belief they can challenge for a third league title in five years. However, Pep Guardiola's Manchester City side had won the past three meetings against Chelsea without conceding a goal, including in this season's Community Shield.

Ma 3 december 2018 | 16:50 Samenvatting: Chelsea FC - Fulham

Voetbal

Ma 3 december 2018 | 12:45 Teen Mom 2

Seizoen 5 - Aflevering 24 - Was Je Maar Hier: Leah en Corey zien elkaar in de rechtbank. Kailyn en Javi wennen aan een leven zonder Isaac. Chelsea ontdekt dat Adam weer gearresteerd is. Jenelle probeert een gezin op te bouwen voor Jace en Kaiser.

Ma 3 december 2018 | 10:30 Samenvatting: Chelsea FC - Fulham

Voetbal

Zo 2 december 2018 | 12:35 Live: Chelsea - Fulham

Live: Verslag van deze wedstrijd uit de Engelse Premier League

Zo 2 december 2018 | 12:35 Live: Chelsea - Fulham

Verslag van de wedstrijd Chelsea - Fulham, gespeeld in de Engelse Premier League.

Zo 2 december 2018 | 11:00 Barbie Dreamtopia: Festival Of Fun IMDb: 7.4

02/12/18 - IMDB * 7.4 - Familiefilm over Barbie en haar kleine zusje Chelsea. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/barbie dreamtopia festival of fun

Familiefilm over Barbie en haar kleine zusje Chelsea. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/barbie-dreamtopia-festival-of-fun

Za 1 december 2018 | 13:05 Under Pressure

01/12/18 - Thriller , Een onderscheiden brandweerman wordt door zijn gewelddadigheden, zoals een spelletje Russische roulette met zijn vrouw, verlaten door zijn vrouw en zoon. Het enige probleem is dat hij van mening is dat de lieftallige buren en hun twee kinderen daar de oorzaak van zijn doordat ze zijn vrouw manipuleren. Hij stelt dan ook een plan op om het gezin te straffen. Wanneer het stel hem aangeeft bij de politie, gelooft de politie hen niet vanwege de status van de brandweerman in de gemeenschap. De zaak...

Een onderscheiden brandweerman wordt door zijn gewelddadigheden, zoals een spelletje Russische roulette met zijn vrouw, verlaten door zijn vrouw en zoon. Het enige probleem is dat hij van mening is dat de lieftallige buren en hun twee kinderen daar de oorzaak van zijn doordat ze zijn vrouw manipuleren. Hij stelt dan ook een plan op om het gezin te straffen. Wanneer het stel hem aangeeft bij de politie, gelooft de politie hen niet vanwege de status van de brandweerman in de gemeenschap. De zaak loopt compleet uit de hand wanneer hij een reparateur en politieagenten vermoordt. Vervolgens oefent hij een staaltje terreur op het gezin uit, met wederom een spelletje Russische roulette.

Vr 30 november 2018 | 14:30 Tottenham Hotspur - Chelsea (samenvatting)

Samenvatting van deze wedstrijd uit de Engelse Premier League

Do 29 november 2018 | 19:55 Catfish: The TV Show

Seizoen 7 - Aflevering 15 - Chelsea & Charles: Nev en Max helpen Chelsea om haar online vriendje, Charles, eindelijk in het echt te ontmoeten. Chelsea heeft hem slechts éénmaal gesproken aan de telefoon, maar de mannen leren haar al snel dat een foto meer zegt dan duizend woorden.

Do 29 november 2018 | 02:15 School

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Documentary series following the intimately connected experiences of pupils, teachers, parents and school leaders across an academic year, in all their complexity. More public money is being spent on education than ever before, but financial pressures and the number of teachers quitting the profession continue to rise. The series unpicks the connections between key decisions and their human impact, right across the system. It's a new academic year and budget cuts start to bite at The Castle, the largest school in south Gloucestershire's Castle School Education Trust. Sixteen-year-old Chloe struggles to deal with the pressure of her GCSEs, walking out of one of her mock exams after suffering an anxiety attack. Twelve-year-old Chelsea, one of the brightest students in her year group, struggles to settle into her first year of secondary school. Angie Browne, newly appointed as interim head teacher, struggles to maintain the school's high standards whilst overseeing budget reductions.

Wo 28 november 2018 | 18:40 Under Pressure

28/11/18 - Thriller , Een onderscheiden brandweerman wordt door zijn gewelddadigheden, zoals een spelletje Russische roulette met zijn vrouw, verlaten door zijn vrouw en zoon. Het enige probleem is dat hij van mening is dat de lieftallige buren en hun twee kinderen daar de oorzaak van zijn doordat ze zijn vrouw manipuleren. Hij stelt dan ook een plan op om het gezin te straffen. Wanneer het stel hem aangeeft bij de politie, gelooft de politie hen niet vanwege de status van de brandweerman in de gemeenschap. De zaak...

Een onderscheiden brandweerman wordt door zijn gewelddadigheden, zoals een spelletje Russische roulette met zijn vrouw, verlaten door zijn vrouw en zoon. Het enige probleem is dat hij van mening is dat de lieftallige buren en hun twee kinderen daar de oorzaak van zijn doordat ze zijn vrouw manipuleren. Hij stelt dan ook een plan op om het gezin te straffen. Wanneer het stel hem aangeeft bij de politie, gelooft de politie hen niet vanwege de status van de brandweerman in de gemeenschap. De zaak loopt compleet uit de hand wanneer hij een reparateur en politieagenten vermoordt. Vervolgens oefent hij een staaltje terreur op het gezin uit, met wederom een spelletje Russische roulette.

Wo 28 november 2018 | 16:10 Tottenham Hotspur - Chelsea

Verslag van de wedstrijd Tottenham Hotspur - Chelsea, gespeeld in de Engelse Premier League.

Zo 25 november 2018 | 23:30 Match of the Day 2

Mark Chapman presents highlights of the day's three Premier League derbies, with Liverpool hosting Merseyside rivals Everton, Arsenal taking on Tottenham and another all-London clash between Chelsea and Fulham. Everton have not won away to rivals Liverpool since 1999 so are hoping for a change of fortune under new boss Marco Silva, who took charge this summer. There is also a debutant in the dugout at the north London derby, with Arsenal head coach Unai Emery hoping for a winning start against Tottenham. And at Stamford Bridge, west London pride is at stake as Chelsea take on newly promoted Fulham. There is also a chance to see all the goals and major incidents from the rest of the weekend's games.

Zo 25 november 2018 | 22:00 Under Pressure

25/11/18 - Thriller , Een onderscheiden brandweerman wordt door zijn gewelddadigheden, zoals een spelletje Russische roulette met zijn vrouw, verlaten door zijn vrouw en zoon. Het enige probleem is dat hij van mening is dat de lieftallige buren en hun twee kinderen daar de oorzaak van zijn doordat ze zijn vrouw manipuleren. Hij stelt dan ook een plan op om het gezin te straffen. Wanneer het stel hem aangeeft bij de politie, gelooft de politie hen niet vanwege de status van de brandweerman in de gemeenschap. De zaak...

Een onderscheiden brandweerman wordt door zijn gewelddadigheden, zoals een spelletje Russische roulette met zijn vrouw, verlaten door zijn vrouw en zoon. Het enige probleem is dat hij van mening is dat de lieftallige buren en hun twee kinderen daar de oorzaak van zijn doordat ze zijn vrouw manipuleren. Hij stelt dan ook een plan op om het gezin te straffen. Wanneer het stel hem aangeeft bij de politie, gelooft de politie hen niet vanwege de status van de brandweerman in de gemeenschap. De zaak loopt compleet uit de hand wanneer hij een reparateur en politieagenten vermoordt. Vervolgens oefent hij een staaltje terreur op het gezin uit, met wederom een spelletje Russische roulette.

Zo 25 november 2018 | 19:15 Tottenham Hotspur - Chelsea (samenvatting)

Samenvatting van de voetbalwedstrijd Tottenham Hotspur - Chelsea, gespeeld in de Engelse Premier League.

Zo 25 november 2018 | 17:20 Tottenham Hotspur - Chelsea (samenvatting)

Samenvatting van de voetbalwedstrijd Tottenham Hotspur - Chelsea, gespeeld in de Engelse Premier League.

Zo 25 november 2018 | 17:20 Tottenham Hotspur - Chelsea (samenvatting)

Samenvatting van deze wedstrijd uit de Engelse Premier League

Zo 25 november 2018 | 16:45 Tottenham Hotspur - Chelsea (samenvatting)

Samenvatting van de voetbalwedstrijd Tottenham Hotspur - Chelsea, gespeeld in de Engelse Premier League.

Za 24 november 2018 | 22:45 Tottenham Hotspur - Chelsea (samenvatting)

Samenvatting van de voetbalwedstrijd Tottenham Hotspur - Chelsea, gespeeld in de Engelse Premier League.

Za 24 november 2018 | 18:05 Live: Tottenham Hotspur - Chelsea

Live: Verslag van Tottenham Hotspur - Chelsea uit de Engelse Premier League

Za 24 november 2018 | 18:05 Live: Tottenham Hotspur - Chelsea

Verslag van de wedstrijd Tottenham Hotspur - Chelsea, gespeeld in de Engelse Premier League.

Zo 18 november 2018 | 16:10 Catfish: The TV Show

Seizoen 7 - Aflevering 15 - Chelsea & Charles: Nev en Max helpen Chelsea om haar online vriendje, Charles, eindelijk in het echt te ontmoeten. Chelsea heeft hem slechts éénmaal gesproken aan de telefoon, maar de mannen leren haar al snel dat een foto meer zegt dan duizend woorden.

Vr 16 november 2018 | 10:25 Catfish: The TV Show

Seizoen 7 - Aflevering 15 - Chelsea & Charles: Nev en Max helpen Chelsea om haar online vriendje, Charles, eindelijk in het echt te ontmoeten. Chelsea heeft hem slechts éénmaal gesproken aan de telefoon, maar de mannen leren haar al snel dat een foto meer zegt dan duizend woorden.

Do 15 november 2018 | 04:30 Novitiate IMDb: 6.6

15/11/18 - IMDB * 6.6 - Drama , Begin jaren 60, gedurende het Tweede Vaticaans Concilie. De jonge Cathleen gaat in de leer om haar roeping als non te volgen. Evenwel worstelt ze tegelijk met haar geloof, seksualiteit en de veranderingen die de katholieke kerk ondergaat.

Begin jaren 60, gedurende het Tweede Vaticaans Concilie. De jonge Cathleen gaat in de leer om haar roeping als non te volgen. Evenwel worstelt ze tegelijk met haar geloof, seksualiteit en de veranderingen die de katholieke kerk ondergaat.

Wo 14 november 2018 | 12:30 Teen Mom 2

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Season 4 Finale Special - Check Up with Dr. Drew Part 2: In deel twee ontvangt Dr. Drew opnieuw de cast van Teen Mom 2 en onderzoekt hij de knipperlichtrelatie tussen Chelsea en Adam. Leah praat over haar uiteindelijke keuze voor Jeremy en heeft groot nieuws te melden.

Di 13 november 2018 | 12:00 Teen Mom 2

Seizoen 4 - Aflevering 12 - The End of the Road: Als ze ontdekt dat Jenelle drugs gebruikt, probeert Barbara haar op te laten nemen. Chelsea keert terug naar haar schoonheidsopleiding. Kailyn en Javi gaan trouwen voordat hij vertrekt naar Boot Camp. De dochter van Leah ondergaat medische tests.

Di 13 november 2018 | 11:15 Teen Mom 2

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Hard Knocks: Chelsea viert de derde verjaardag van Aubree. Jenelle komt erachter dat ze weinig kans maakt om de voogdij van Jace te krijgen. Leah neemt Ali mee naar een neuromusculair specialist en Kailyn vertelt Jo eindelijk over haar plannen met Javi.

Di 13 november 2018 | 01:45 Novitiate IMDb: 6.6

13/11/18 - IMDB * 6.6 - Drama , Begin jaren 60, gedurende het Tweede Vaticaans Concilie. De jonge Cathleen gaat in de leer om haar roeping als non te volgen. Evenwel worstelt ze tegelijk met haar geloof, seksualiteit en de veranderingen die de katholieke kerk ondergaat.

Begin jaren 60, gedurende het Tweede Vaticaans Concilie. De jonge Cathleen gaat in de leer om haar roeping als non te volgen. Evenwel worstelt ze tegelijk met haar geloof, seksualiteit en de veranderingen die de katholieke kerk ondergaat.

Ma 12 november 2018 | 12:30 Teen Mom 2

Seizoen 4 - Aflevering 10 - For Love and Money : Leah en Jeremy trouwen in Myrtle Beach. Javi heeft een grote verrassing voor Kailyn. Jenelle, Barb en Kieffer vieren de derde verjaardag van Jace maar Jenelle onthult dat ze een serieus geldprobleem heeft. Chelsea viert haar 21ste verjaardag.

Ma 12 november 2018 | 11:45 Teen Mom 2

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Sweet Dreams: Leah zoekt contact met haar biologische vader en Jenelle verschijnt voor de rechter vanwege het gevecht met Gary. Javi slaagt voor zijn luchtmachttest en hij en Kailyn praten serieus over een huwelijk. Chelsea besluit haar opleiding te onderbreken.

Ma 12 november 2018 | 00:00 Match of the Day 2

Mark Chapman presents highlights from a busy day in the Premier League, including the Manchester derby, with Pep Guardiola's City hosting Jose Mourinho's United. Chelsea face Everton, while Arsenal are up against Wolves and Liverpool meet Fulham. There is also a round-up of goals from the other Premier League games that have taken place this weekend.

Zo 11 november 2018 | 15:10 Live: Chelsea - Everton

Verslag van de wedstrijd Chelsea - Everton, gespeeld in de Engelse Premier League.

Zo 11 november 2018 | 13:30 Raven´s Home

Adventures in Mommy-Sitting: Raven en Chelsea gaan een avondje uit.

Zo 11 november 2018 | 00:00 Agatha Christie's Poirot

Herhaling. The dapper Belgian detective investigates when a Russian servant is murdered, and there is talk of a Communist conspiracy. Poirot becomes the centre of attention at the Chelsea Flower Show and has a new rose named after him, while Hastings suffers an attack of hay fever. With David Suchet, Philip Jackson, Hugh Fraser, Peter Birch, and Catherine Russell.(2000)

Za 10 november 2018 | 17:00 Chelsea - Crystal Palace (samenvatting)

Samenvatting van de voetbalwedstrijd Chelsea - Crystal Palace, gespeeld in de Engelse Premier League.

Za 10 november 2018 | 17:00 Chelsea - Crystal Palace (samenvatting)

Voetbal

Vr 9 november 2018 | 16:10 Catfish: The TV Show

Seizoen 7 - Aflevering 15 - Chelsea & Charles: Nev en Max helpen Chelsea om haar online vriendje, Charles, eindelijk in het echt te ontmoeten. Chelsea heeft hem slechts éénmaal gesproken aan de telefoon, maar de mannen leren haar al snel dat een foto meer zegt dan duizend woorden.

Vr 9 november 2018 | 12:30 Teen Mom 2

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Don’t be Cruel: Gary en Jenelle komen in de penarie en eindigen allebei in de cel. Leah trekt in haar nieuwe huis. Chelsea praat met haar advocaat over de vreemde juridische brief van Adam. Kailyn en Javi overwegen te gaan trouwen in Las Vegas.

Vr 9 november 2018 | 11:45 Teen Mom 2

Seizoen 4 - Aflevering 7 - For Better or For Worse: Leah en Jeremy trouwen in de rechtszaal. Adam probeert Chelsea jaloers te maken. Gary heeft een grote verrassing in petto voor Jenelle. Kailyn en Javi praten over de mogelijkheid om in het leger te gaan en te trouwen.

Do 8 november 2018 | 18:50 BATE Borisov - Chelsea

TBA - TBA

Do 8 november 2018 | 12:35 Novitiate IMDb: 6.6

08/11/18 - IMDB * 6.6 - Drama , Begin jaren 60, gedurende het Tweede Vaticaans Concilie. De jonge Cathleen gaat in de leer om haar roeping als non te volgen. Evenwel worstelt ze tegelijk met haar geloof, seksualiteit en de veranderingen die de katholieke kerk ondergaat.

Begin jaren 60, gedurende het Tweede Vaticaans Concilie. De jonge Cathleen gaat in de leer om haar roeping als non te volgen. Evenwel worstelt ze tegelijk met haar geloof, seksualiteit en de veranderingen die de katholieke kerk ondergaat.

Do 8 november 2018 | 12:30 Teen Mom 2

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Fall to Pieces: Gary en Jenelle zijn weer samen en zij probeert zich verantwoordelijker te gedragen. Kailyn ontploft tegen Javi, waardoor hun relatie in gevaar komt. Chelsea ontdekt dat Adam een nieuwe vriendin heeft en Leah maakt plannen voor haar bruiloft.

Do 8 november 2018 | 11:45 Teen Mom 2

Seizoen 4 - Aflevering 5 - So Hard to Say Goodbye: Chelsea is gefrustreerd omdat ze moet verhuizen. Leah beslist eindelijk met wie ze samen wil zijn. Jenelle krijgt ruzie met Kieffer. Kailyn en Javi zetten een grote stap in hun relatie.

Wo 7 november 2018 | 20:45 Chelsea - Crystal Palace (samenvatting)

Samenvatting van de voetbalwedstrijd Chelsea - Crystal Palace, gespeeld in de Engelse Premier League.

Wo 7 november 2018 | 18:15 Chelsea - Crystal Palace (samenvatting)

Samenvatting van de voetbalwedstrijd Chelsea - Crystal Palace, gespeeld in de Engelse Premier League.

Wo 7 november 2018 | 18:15 Chelsea - Crystal Palace (samenvatting)

Voetbal

Wo 7 november 2018 | 12:30 Teen Mom 2

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Faded Love: Het is weer aan tussen Kieffer en Jenelle. Kailyn probeert Jo voor de rechter te dagen om hun voogdijregeling te veranderen. Chelsea vertelt haar moeder over haar angst voor een zwangerschap. Jeremy vertelt Corey wat hij van Leah wil.

Wo 7 november 2018 | 11:45 Teen Mom 2

Seizoen 4 - Aflevering 3 - The Future is Now: Leah kan niet kiezen tussen Corey en Jeremy. Adam sms’t Chelsea omdat hij Aubree wil zien, maar het gaat niet volgens plan. De proeftijd van Jenelle is afgelopen en Kailyn neemt Isaac voor het eerst mee naar Jo sinds de aanklacht wegens mishandeling.

Di 6 november 2018 | 22:00 School

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Documentary series following the intimately connected experiences of pupils, teachers, parents and school leaders across an academic year, in all their complexity. More public money is being spent on education than ever before, but financial pressures and the number of teachers quitting the profession continue to rise. The series unpicks the connections between key decisions and their human impact, right across the system. It's a new academic year and budget cuts start to bite at The Castle, the largest school in south Gloucestershire's Castle School Education Trust. 16-year-old Chloe is struggling to deal with the pressure of her GCSEs, walking out of one of her mock exams after suffering an anxiety attack. 12-year-old Chelsea, one of the brightest students in her year group, is struggling to settle into her first year of secondary school. Angie Browne, newly appointed as interim head teacher, is struggling to maintain the school's high standards whilst overseeing budget reductions.

Di 6 november 2018 | 12:30 Teen Mom 2

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Love Hurts: Kailyn en Jo verschijnen voor de rechter voor een aanklacht wegens mishandeling. Chelsea gaat voor het eerst naar de schoonheidsopleiding. Leah uit haar sterke gevoelens voor Corey en Jenelle ontdekt dat Gary het met haar beste vriendin heeft gedaan.

Di 6 november 2018 | 11:45 Teen Mom 2

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Under Pressure: Leah ontwikkelt weer gevoelens voor Corey. Ondertussen brengen Jenelle en Gary tijd door met Jace. Kailyn en Jo krijgen een handgemeen en Kailyn onderneemt juridische stappen. Chelsea is bang dat ze weer zwanger is.

Ma 5 november 2018 | 19:30 Chelsea - Crystal Palace (samenvatting)

Voetbal

Ma 5 november 2018 | 12:45 Teen Mom 2

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Finale Special - Check Up with Dr. Drew Part 2: Dr. Drew ontvangt de vier tienermoeders in het dramatische slot van het seizoen. Chelsea en Leah bespreken de uitdagingen van seizoen 2: de nieuwe mijlpalen, schoolproblemen, familie-ellende en het verdriet over hun relatiebreuk.

Ma 5 november 2018 | 11:55 Teen Mom 2

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Finale Special - Check Up with Dr. Drew Part 1: Dr. Drew ontvangt de cast van Teen Mom 2 op het podium voor een live-publiek. Jenelle, Chelsea, Kailyn en Leah vertellen hoe moeilijk hun eerste jaar als moeder was.

Zo 4 november 2018 | 22:45 Chelsea - Crystal Palace (samenvatting)

Samenvatting van de voetbalwedstrijd Chelsea - Crystal Palace, gespeeld in de Engelse Premier League.

Zo 4 november 2018 | 16:55 Live: Chelsea - Crystal Palace

Live: Verslag van Chelsea - Crystal Palace uit de Premier League

Zo 4 november 2018 | 16:55 Live: Chelsea - Crystal Palace

Verslag van de wedstrijd Chelsea - Crystal Palace gespeeld in de Engelse Premier League.

Vr 2 november 2018 | 17:05 Catfish: The TV Show

Seizoen 7 - Aflevering 15 - Chelsea & Charles: Nev en Max helpen Chelsea om haar online vriendje, Charles, eindelijk in het echt te ontmoeten. Chelsea heeft hem slechts éénmaal gesproken aan de telefoon, maar de mannen leren haar al snel dat een foto meer zegt dan duizend woorden.

Vr 2 november 2018 | 12:45 Teen Mom 2

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Season 3 Unseen Moments: Dr. Drew blikt terug op alles wat de meiden van Teen Mom 2 hebben meegemaakt in seizoen 3. De grappige en moeilijke momenten, met de kinderen, familie en relaties komen voorbij voor Kailyn, Leah, Jenelle en Chelsea.

Vr 2 november 2018 | 11:30 Teen Mom 2

Seizoen 3 - Aflevering 12 - A Means To An End: Leah heeft groot nieuws voor Corey, terwijl Chelsea zich voorbereidt op haar opleiding uiterlijke verzorging. Jenelle besluit de vaderschapstest echt te laten doen en Kailyn en Jo krijgen enorme ruzie om zijn nieuwe vriendin.

Do 1 november 2018 | 20:00 Chelsea - Derby County (samenvatting)

Samenvatting van de voetbalwedstrijd Chelsea - Derby County, gespeeld in de Engelse League Cup.

Do 1 november 2018 | 16:50 League Cup: Chelsea - Derby County

Verslag van de wedstrijd Chelsea - Derby County , gespeeld in de League Cup

Do 1 november 2018 | 15:45 Under Pressure

01/11/18 - Thriller , Een onderscheiden brandweerman wordt door zijn gewelddadigheden, zoals een spelletje Russische roulette met zijn vrouw, verlaten door zijn vrouw en zoon. Het enige probleem is dat hij van mening is dat de lieftallige buren en hun twee kinderen daar de oorzaak van zijn doordat ze zijn vrouw manipuleren. Hij stelt dan ook een plan op om het gezin te straffen. Wanneer het stel hem aangeeft bij de politie, gelooft de politie hen niet vanwege de status van de brandweerman in de gemeenschap. De zaak...

Een onderscheiden brandweerman wordt door zijn gewelddadigheden, zoals een spelletje Russische roulette met zijn vrouw, verlaten door zijn vrouw en zoon. Het enige probleem is dat hij van mening is dat de lieftallige buren en hun twee kinderen daar de oorzaak van zijn doordat ze zijn vrouw manipuleren. Hij stelt dan ook een plan op om het gezin te straffen. Wanneer het stel hem aangeeft bij de politie, gelooft de politie hen niet vanwege de status van de brandweerman in de gemeenschap. De zaak loopt compleet uit de hand wanneer hij een reparateur en politieagenten vermoordt. Vervolgens oefent hij een staaltje terreur op het gezin uit, met wederom een spelletje Russische roulette.

Do 1 november 2018 | 08:20 Novitiate IMDb: 6.6

01/11/18 - IMDB * 6.6 - Drama , Begin jaren 60, gedurende het Tweede Vaticaans Concilie. De jonge Cathleen gaat in de leer om haar roeping als non te volgen. Evenwel worstelt ze tegelijk met haar geloof, seksualiteit en de veranderingen die de katholieke kerk ondergaat.

Begin jaren 60, gedurende het Tweede Vaticaans Concilie. De jonge Cathleen gaat in de leer om haar roeping als non te volgen. Evenwel worstelt ze tegelijk met haar geloof, seksualiteit en de veranderingen die de katholieke kerk ondergaat.

Wo 31 oktober 2018 | 20:40 Live League Cup: Chelsea - Derby County

Verslag van de wedstrijd Chelsea - Derby County , gespeeld in de League Cup

Zo 28 oktober 2018 | 10:55 Under Pressure

28/10/18 - Thriller , Een onderscheiden brandweerman wordt door zijn gewelddadigheden, zoals een spelletje Russische roulette met zijn vrouw, verlaten door zijn vrouw en zoon. Het enige probleem is dat hij van mening is dat de lieftallige buren en hun twee kinderen daar de oorzaak van zijn doordat ze zijn vrouw manipuleren. Hij stelt dan ook een plan op om het gezin te straffen. Wanneer het stel hem aangeeft bij de politie, gelooft de politie hen niet vanwege de status van de brandweerman in de gemeenschap. De zaak...

Een onderscheiden brandweerman wordt door zijn gewelddadigheden, zoals een spelletje Russische roulette met zijn vrouw, verlaten door zijn vrouw en zoon. Het enige probleem is dat hij van mening is dat de lieftallige buren en hun twee kinderen daar de oorzaak van zijn doordat ze zijn vrouw manipuleren. Hij stelt dan ook een plan op om het gezin te straffen. Wanneer het stel hem aangeeft bij de politie, gelooft de politie hen niet vanwege de status van de brandweerman in de gemeenschap. De zaak loopt compleet uit de hand wanneer hij een reparateur en politieagenten vermoordt. Vervolgens oefent hij een staaltje terreur op het gezin uit, met wederom een spelletje Russische roulette.

Za 27 oktober 2018 | 18:40 Under Pressure

27/10/18 - Thriller , Een onderscheiden brandweerman wordt door zijn gewelddadigheden, zoals een spelletje Russische roulette met zijn vrouw, verlaten door zijn vrouw en zoon. Het enige probleem is dat hij van mening is dat de lieftallige buren en hun twee kinderen daar de oorzaak van zijn doordat ze zijn vrouw manipuleren. Hij stelt dan ook een plan op om het gezin te straffen. Wanneer het stel hem aangeeft bij de politie, gelooft de politie hen niet vanwege de status van de brandweerman in de gemeenschap. De zaak...

Een onderscheiden brandweerman wordt door zijn gewelddadigheden, zoals een spelletje Russische roulette met zijn vrouw, verlaten door zijn vrouw en zoon. Het enige probleem is dat hij van mening is dat de lieftallige buren en hun twee kinderen daar de oorzaak van zijn doordat ze zijn vrouw manipuleren. Hij stelt dan ook een plan op om het gezin te straffen. Wanneer het stel hem aangeeft bij de politie, gelooft de politie hen niet vanwege de status van de brandweerman in de gemeenschap. De zaak loopt compleet uit de hand wanneer hij een reparateur en politieagenten vermoordt. Vervolgens oefent hij een staaltje terreur op het gezin uit, met wederom een spelletje Russische roulette.

Vr 26 oktober 2018 | 00:50 Novitiate IMDb: 6.6

26/10/18 - IMDB * 6.6 - Drama , Begin jaren 60, gedurende het Tweede Vaticaans Concilie. De jonge Cathleen gaat in de leer om haar roeping als non te volgen. Evenwel worstelt ze tegelijk met haar geloof, seksualiteit en de veranderingen die de katholieke kerk ondergaat.

Begin jaren 60, gedurende het Tweede Vaticaans Concilie. De jonge Cathleen gaat in de leer om haar roeping als non te volgen. Evenwel worstelt ze tegelijk met haar geloof, seksualiteit en de veranderingen die de katholieke kerk ondergaat.

Do 25 oktober 2018 | 20:55 Chelsea - Bate Borisov

TBA - TBA

Wo 24 oktober 2018 | 16:10 Chelsea - Manchester United

Verslag van de wedstrijd Chelsea - Manchester United gespeeld in de Engelse Premier League.

Ma 22 oktober 2018 | 18:30 Novitiate IMDb: 6.6

22/10/18 - IMDB * 6.6 - Drama , Begin jaren 60, gedurende het Tweede Vaticaans Concilie. De jonge Cathleen gaat in de leer om haar roeping als non te volgen. Evenwel worstelt ze tegelijk met haar geloof, seksualiteit en de veranderingen die de katholieke kerk ondergaat.

Begin jaren 60, gedurende het Tweede Vaticaans Concilie. De jonge Cathleen gaat in de leer om haar roeping als non te volgen. Evenwel worstelt ze tegelijk met haar geloof, seksualiteit en de veranderingen die de katholieke kerk ondergaat.

Za 20 oktober 2018 | 13:00 Live: Chelsea - Manchester United

Live: Verslag van Chelsea - Manchester United uit de Premier League

 Meer