Champions League

Champions League welke zender?

Op welke zender komt de Champions League op tv? Sinds het seizoen 2016-2017 maakt Veronica iedere speeldag een uitzending van een live wedstrijd op tv. Daarna kun je kijken naar samenvattingen van de andere gespeelde wedstrijden. Betaalzender Ziggo Sport zendt bijna alle Champions League wedstrijden in zijn geheel live uit op tv. Ook is er vaak een live-stream van de tv-uitzending op Veronica via de app van NU.nl te zien.  

De wedstrijden in de Champions League worden altijd gespeeld op dinsdag- en woensdagavond om 20.45 uur. De finale wordt alleen op zaterdag gespeeld. 

UEFA Champions League

De UEFA Champions League is de belangrijkste Europese clubcompetitie binnen het voetbal. Het wordt georganiseerd door de Union of European Football Associations (UEFA). Het is een van de meest prestigieuze toernooien ter wereld, gespeeld door de nationale kampioenen en in enkele gevallen ook lager geëindigde teams. De competitie werd in 1992 de opvolger van de Europa Cup I. Ajax is, na de winst in 1995, nog altijd de enige Nederlandse Champions League-kampioen.

Champions League op tv (overige uitzendingen NL)

Zo 20 juni 2021 | 22:05 Memphis Depay - met beide benen

BNNVARA Filmmaker Jessica Villerius volgt de Oranje-international dicht op de huid vanaf de voor hem allesbeslissende operatie van zijn kruisband, begin januari 2020, tot aan zijn eerste Champions Leaguewedstrijd na de blessure. De film toont de wereld van Memphis, waarvan vaak maar een klein deel zichtbaar is voor de buitenwereld en laat de meerdere gezichten zien van de man waarover iedereen een mening lijkt te hebben. Hij besluit het allemaal te laten zien: Angst, geluk, kritiek, dromen, racisme, pijn, rijkdom, muziek, zijn broer in de tbs en zijn missie: Niets blijft onbesproken of ongezien.

Champions League op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 21:00 DOC: Onverslaanbaar in de Groene Kathedraal

Seizoen 2020-2021 - Aflevering 15 van 55 In de winterstop van het seizoen 2005-2006 verruilde FC Groningen het Oosterpark Stadion voor de Euroborg. In die spraakmakende tweede seizoenshelft werd het nieuwe stadion een onneembare vesting. FC Groningen plaatste zich voor het eerst sinds 1992 voor Europees Voetbal en haalde in de play-offs zelfs nog bijna de voorronde van de Champions League.

Vandaag | 23:00 Voetbal: UEFA Champions League Hoogtepunten

Voetbal: UEFA Champions League Hoogtepunten. Een terugblik op de memorabele UEFA Champions League Finale 2021 tussen Manchester City en Chelsea, gespeeld in het Estádio do Dragão in Porto, Portugal

Morgen | 07:00 Voetbal: Bayern München - Atlético Madrid

Voetbal: Bayern München - Atlético Madrid. samenvatting van de voetbalwedstrijd Bayern München - Atlético Madrid, gespeeld in de UEFA Champions League.

Morgen | 07:10 Voetbal: Ajax - Liverpool

Voetbal: Ajax - Liverpool. samenvatting van de voetbalwedstrijd Ajax - Liverpool, gespeeld in de UEFA Champions League.

Morgen | 07:25 Voetbal: Paris Saint-Germain - Manchester United

Voetbal: Paris Saint-Germain - Manchester United. samenvatting van de voetbalwedstrijd Paris Saint-Germain - Manchester United, gespeeld in de UEFA Champions League.

Morgen | 07:40 Voetbal: Manchester City - FC Porto

Voetbal: Manchester City - FC Porto. samenvatting van de voetbalwedstrijd Manchester City - FC Porto, gespeeld in de UEFA Champions League.

Morgen | 07:50 Borussia Mönchengladbach - Real Madrid

Borussia Mönchengladbach - Real Madrid. UEFA Champions League van de wedstrijd Borussia Mönchengladbach - Real Madrid, gespeeld in de UEFA Champions League.

Morgen | 09:35 Voetbal: Atalanta - Ajax

Voetbal: Atalanta - Ajax. samenvatting van de voetbalwedstrijd Atalanta - Ajax, gespeeld in de UEFA Champions League.

Morgen | 09:50 Voetbal: Juventus - FC Barelona

Voetbal: Juventus - FC Barelona. samenvatting van de voetbalwedstrijd Juventus - FC Barelona, gespeeld in de UEFA Champions League.

Morgen | 10:05 Voetbal: Manchester United - RB Leipzig

Voetbal: Manchester United - RB Leipzig. samenvatting van de voetbalwedstrijd Manchester United - Leipzig, gespeeld in de UEFA Champions League.

Morgen | 10:15 Red Bull Salzburg - Bayern München

Red Bull Salzburg - Bayern München. UEFA Champions League van de wedstrijd Red Bull Salzburg - Bayern München, gespeeld in de UEFA Champions League.

Morgen | 12:00 Voetbal: FC Midtjylland - Ajax

Voetbal: FC Midtjylland - Ajax. samenvatting van de voetbalwedstrijd FC Midtjylland - Ajax, gespeeld in de UEFA Champions League.

Morgen | 12:15 Voetbal: Istanbul Başakşehir - Manchester United

Voetbal: Istanbul Başakşehir - Manchester United. samenvatting van de voetbalwedstrijd Istanbul Başakşehir - Manchester United, gespeeld in de UEFA Champions League.

Morgen | 12:25 Voetbal: RB Leipzig - Paris Saint-Germain

Voetbal: RB Leipzig - Paris Saint-Germain. samenvatting van de voetbalwedstrijd RB Leipzig - Paris Saint-Germain, gespeeld in de gespeeld in de UEFA Champions League.

Morgen | 12:35 Voetbal: Dynamo Kiev - FC Barcelona

Voetbal: Dynamo Kiev - FC Barcelona. samenvatting van de voetbalwedstrijd Dynamo Kiev - FC Barcelona, gespeeld in de UEFA Champions League.

Morgen | 12:50 Voetbal: Internazionale - Real Madrid

Voetbal: Internazionale - Real Madrid. samenvatting van de voetbalwedstrijd Internazionale - Real Madrid, gespeeld in de UEFA Champions League.

Morgen | 13:00 Voetbal: Liverpool - Atalanta

Voetbal: Liverpool - Atalanta. samenvatting van de voetbalwedstrijd Liverpool - Atalanta, gespeeld in de UEFA Champions League..

Morgen | 13:15 Ajax - FC Midtjylland

Ajax - FC Midtjylland. UEFA Champions League van de wedstrijd Ajax - FC Midtjylland, gespeeld in de UEFA Champions League.

Morgen | 15:00 Voetbal: Liverpool - Ajax

Voetbal: Liverpool - Ajax. samenvatting van de voetbalwedstrijd Liverpool - Ajax, gespeeld in de UEFA Champions League.

Morgen | 15:15 Voetbal: Atalanta - FC Midtjylland

Voetbal: Atalanta - FC Midtjylland. samenvatting van de voetbalwedstrijd Atalanta - FC Midtjylland, gespeeld in de UEFA Champions League.

Morgen | 15:25 Voetbal: FC Barcelona - Juventus

Voetbal: FC Barcelona - Juventus. samenvatting van de voetbalwedstrijd FC Barcelona - Juventus, gespeeld in de UEFA Champions League.

Morgen | 15:35 Voetbal: Ajax - Atalanta

Voetbal: Ajax - Atalanta. samenvatting van de voetbalwedstrijd Ajax - Atalanta, gespeeld in de UEFA Champions League.

Morgen | 15:50 Bayern München - Paris Saint-Germain

Bayern München - Paris Saint-Germain. UEFA Champions League van de wedstrijd Bayern München - Paris Saint-Germain, gespeeld in de kwartfinale van de UEFA Champions League.

Morgen | 17:35 Voetbal: Paris Saint-Germain - Bayern München

Voetbal: Paris Saint-Germain - Bayern München. samenvatting van de voetbalwedstrijd Paris Saint-Germain - Bayern München, gespeeld in de kwartfinale van de UEFA Champions League.

Morgen | 17:50 Voetbal: Manchester City - Borussia Dortmund

Voetbal: Manchester City - Borussia Dortmund. samenvatting van de voetbalwedstrijd Manchester City - Borussia Dortmund, gespeeld in de kwartfinale van de UEFA Champions League.

Morgen | 18:00 Voetbal: Real Madrid - Liverpool

Voetbal: Real Madrid - Liverpool. samenvatting van de voetbalwedstrijd Real Madrid - Liverpool, gespeeld in de kwartfinale van de UEFA Champions League.

Morgen | 18:15 Borussia Dortmund - Manchester City

Borussia Dortmund - Manchester City. UEFA Champions League van de wedstrijd Borussia Dortmund - Manchester City, gespeeld in de kwart finale van de UEFA Champions League.

Morgen | 20:00 Voetbal: Real Madrid - Chelsea

Voetbal: Real Madrid - Chelsea. samenvatting van de voetbalwedstrijd Real Madrid - Chelsea, gespeeld in de halve finale van de UEFA Champions League.

Morgen | 20:15 Voetbal: Paris Saint-Germain - Manchester City

Voetbal: Paris Saint-Germain - Manchester City. samenvatting van de voetbalwedstrijd Paris Saint-Germain - Manchester City, gespeeld in de halve finale van de UEFA Champions League.

Morgen | 20:30 Voetbal: Chelsea - Real Madrid

Voetbal: Chelsea - Real Madrid. samenvatting van de voetbalwedstrijd Chelsea - Real Madrid, gespeeld in de halve finale van de UEFA Champions League.

Morgen | 20:45 Voetbal: Manchester City - Paris Saint-Germain

Voetbal: Manchester City - Paris Saint-Germain. samenvatting van de voetbalwedstrijd Manchester City - Paris Saint-Germain, gespeeld in de halve finale van de UEFA Champions League.

Morgen | 21:00 Manchester City - Chelsea

Manchester City - Chelsea. UEFA Champions League Finale van de wedstrijd Manchester City - Chelsea, gespeeld in de finale van de UEFA Champions League.

Morgen | 22:45 Voetbal: UEFA Champions League overzicht 2020-2021

Voetbal: UEFA Champions League overzicht 2020-2021. Terugblik op het afgelopen voetbalseizoen 2020/2021 in de UEFA Champions League.

Overmorgen | 00:00 Bayern München - Deportivo la Coruña september 2002

Tussen De Palen wedstrijd van de wedstrijd Bayern München - Deportivo la Coruña van 18 september 2002. Deze wedstrijd is voor Roy Makaay de beste wedstrijd ooit gespeeld in UEFA Champions League. In het hiervoorgaande programma "Tussen De Palen” heeft hij uitgelegd waarom hij zo heeft genoten van deze wedstrijd.

Overmorgen | 01:45 Chelsea - Liverpool april 2009

Tussen De Palen wedstrijd van de wedstrijd Chelsea - Liverpool van 14 april 2009. Deze wedstrijd is voor Guus Hiddink de beste wedstrijd ooit gespeeld in UEFA Champions League. In het hiervoorgaande programma "Tussen De Palen” heeft hij uitgelegd waarom hij zo heeft genoten van deze wedstrijd.

Overmorgen | 03:30 Juventus - Manchester United april 1999

Tussen De Palen wedstrijd van de wedstrijd van Juventus - Manchster United van 21 april 1999. Deze wedstrijd is voor Jaap Stam de beste wedstrijd ooit gespeeld in de UEFA Champions League. In het hiervoorgaande programma "Tussen De Palen” heeft hij uitgelegd waarom hij zo heeft genoten van deze wedstrijd.

Overmorgen | 08:40 Voetbal: UEFA Champions League Hoogtepunten

Voetbal: UEFA Champions League Hoogtepunten. van de wedstrijden gespeeld in de UEFA Champions League. Met o.a:

Overmorgen | 09:05 Voetbal: UEFA Champions League Hoogtepunten

Voetbal: UEFA Champions League Hoogtepunten. Een terugblik op de memorabele UEFA Champions League Finale 2021 tussen Manchester City en Chelsea, gespeeld in het Estádio do Dragão in Porto, Portugal

Overmorgen | 16:30 KUDUS DREAM - 'A different beast is coming’

Seizoen 2020-2021 - Aflevering 10 van 135 Na een veelbelovende start in Amsterdam raakte Mohammed Kudus in zijn allereerste Champions League-wedstrijd voor Ajax zwaar geblesseerd. Ajax TV volgde de Ghanees in een op emotioneel en fysiek vlak zware periode. Kudus hield in tijden van tegenspoed vast aan zijn geloof en belooft een nieuwe, sterkere versie van zichzelf in het restant van het seizoen.

Do 17 juni 2021 | 00:00 Documentaire: Ajax – Bayern Munchen april 1995

Tussen De Palen wedstrijd van de wedstrijd Ajax – Bayern Munchen van 19 april 1995. Deze wedstrijd is voor Danny Blind de beste wedstrijd ooit gespeeld in UEFA Champions League. In het hiervoorgaande programma "Tussen De Palen” heeft hij uitgelegd waarom hij zo heeft genoten van deze wedstrijd.

Vr 18 juni 2021 | 18:35 Danny Blind - UEFA Champions League

Tussen De Palen In Tussen De Palen staat elke aflevering 1 gast centraal die uit 1 competitie zijn favoriete momenten uitkiest zoals bijvoorbeeld mooiste goal, mooiste wedstrijden, beste speler, mooiste shirt, grootste schandaal etc. In deze aflevering staat presentator Wytse van der Goot bij de tweede paal en licht Danny Blind bij de eerste paal zijn favoriete momenten uit de UEFA Champions League toe.

Vr 18 juni 2021 | 20:30 DOC: Onverslaanbaar in de Groene Kathedraal

Seizoen 2020-2021 - Aflevering 15 van 55 In de winterstop van het seizoen 2005-2006 verruilde FC Groningen het Oosterpark Stadion voor de Euroborg. In die spraakmakende tweede seizoenshelft werd het nieuwe stadion een onneembare vesting. FC Groningen plaatste zich voor het eerst sinds 1992 voor Europees Voetbal en haalde in de play-offs zelfs nog bijna de voorronde van de Champions League.

Vr 18 juni 2021 | 22:05 Voetbal: UEFA Champions League overzicht 2020-2021

Voetbal: UEFA Champions League overzicht 2020-2021. Terugblik op het afgelopen voetbalseizoen 2020/2021 in de UEFA Champions League.

Vr 18 juni 2021 | 23:50 Documentaire: Waanzinnige goals in UEFA Champions League Finales

Documentaire: Waanzinnige goals in UEFA Champions League Finales. De 14 van Ziggo Sport Bekijk hier de top 14 waanzinnigste goals in de UEFA Champions League Finales de afgelopen jaren.

Vr 18 juni 2021 | 23:55 Manchester City - Chelsea

Manchester City - Chelsea. UEFA Champions League Finale van de wedstrijd Manchester City - Chelsea, gespeeld in de finale van de UEFA Champions League.

Za 19 juni 2021 | 06:50 Documentaire: Waanzinnige goals in UEFA Champions League Finales

Documentaire: Waanzinnige goals in UEFA Champions League Finales. De 14 van Ziggo Sport Bekijk hier de top 14 waanzinnigste goals in de UEFA Champions League Finales de afgelopen jaren.

Za 19 juni 2021 | 15:00 DOC: Onverslaanbaar in de Groene Kathedraal

Seizoen 2020-2021 - Aflevering 15 van 55 In de winterstop van het seizoen 2005-2006 verruilde FC Groningen het Oosterpark Stadion voor de Euroborg. In die spraakmakende tweede seizoenshelft werd het nieuwe stadion een onneembare vesting. FC Groningen plaatste zich voor het eerst sinds 1992 voor Europees Voetbal en haalde in de play-offs zelfs nog bijna de voorronde van de Champions League.

Za 19 juni 2021 | 18:00 DOC: 100 jaar Heerenveen

Seizoen 2019-2020 - Aflevering 19 van 45 Op 20 juli 2020 is het precies een eeuw geleden dat er in Heerenveen een voetbalclub wordt opgericht. Een unieke club. Een dorpsclub die de Eredivisie bereikt. Die strijdt om het landskampioenschap, meedoet in drie bekerfinales en zelfs speelt in de Champions League. Een reis door de tijd met hoge pieken en diepe dalen. Honderd jaar voetbal in Heerenveen. Honderd jaar sporthistorie in Friesland.

Zo 20 juni 2021 | 00:00 Documentaire: Waanzinnige goals in UEFA Champions League Finales

Documentaire: Waanzinnige goals in UEFA Champions League Finales. De 14 van Ziggo Sport Bekijk hier de top 14 waanzinnigste goals in de UEFA Champions League Finales de afgelopen jaren.

 Meer

Champions League gemist

Eerder Vandaag | 08:30 Voetbal: UEFA Champions League Hoogtepunten

Voetbal: UEFA Champions League Hoogtepunten. Een terugblik op de memorabele UEFA Champions League Finale 2021 tussen Manchester City en Chelsea, gespeeld in het Estádio do Dragão in Porto, Portugal