Je vindt hier de programma's van Carter op tv We hebben de volgende programma's voor Carter Tanked: Nick Carter Wants His Tank That Way, Seizoen 6 Aflevering 4 Nick Carter Wants His Tank That Way: Backstreet Boy Nick. Tanked: Nick Carter Wants His Tank That Way, Seizoen 6 Aflevering 4 Nick Carter Wants His Tank That Way: Backstreet Boy Nick. L'arme fatale: Seizoen 1 Aflevering 16 van 18 Convoitise Jesse, une star montante du football universitaire se retrouve au coeur d'une. McLeod's Daughters: McLeod's Daughters, Seizoen 2 Aflevering 10 Home Is Where The Heart Is Claire heeft het zeer moeilijk nu zowel Tess als. McLeod's Daughters: Morgen - McLeod's Daughters, Seizoen 2 Wildfire Het leven begint eindelijk op te klaren voor Becky's broertje Sean.. Rush Hour: Morgen - Rush Hour, De Chinese misdaadbaron Juntao laat in Los Angeles het dochtertje van consul Han, Soo Yung, ontvoeren en eist een hoge som losgeld. De FBI neemt de zaak in handen, maar Han heeft geen vertrouwen in de Amerikaanse politie en laat. ALVINNN!!! en de Chipmunks: Morgen - Simon en Alvin hebben het gehad met de klasse president Bocarter Humphrey, die aan vriendjespolitiek doet en. McLeod's Daughters: Morgen - McLeod's Daughters, Seizoen 2 Wildfire Het leven begint eindelijk op te klaren voor Becky's broertje Sean.. How I Met Your Mother: Overmorgen - Komische serie, Seizoen 3 Aflevering 17 van 20 Ted verliebt sich in die alleinerziehende Ärztin Stella,. ER: Overmorgen - Dramaserie, Seizoen 6 Aflevering 17 Amerikaanse ziekenhuisserie. Viable options. Carter raakt in een.

Carter op tv (overige uitzendingen NL)

Overmorgen | 12:15 ER

Seizoen 6 - Aflevering 17 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Viable options. Carter raakt in een lastig parket wanneer een door hem eerder geweigerde patiënt in uiterst kritieke toestand opnieuw wordt binnengebracht. Weaver is geschorst na het niet opvolgen van Romano's orders en Chen raakt persoonlijk betrokken wanneer een mannelijke patiënt weigert zijn dochter te informeren over zijn genetische conditie. Cleo en Benton kunnen ondertussen maar moeilijk van elkaar afblijven.

Za 29 februari 2020 | 11:05 LEGO Friends: Girls On A Mission

De meiden repeteren voor het jaarlijkse toneelstuk op Ontdekkingsreizigersdag. De nieuwe partner van Dr. Alvah, Carter Greene, leert van het bestaan van een beroemd scheepswrak.

Ma 2 maart 2020 | 12:15 ER

Seizoen 6 - Aflevering 19 - Amerikaanse ziekenhuisserie. The fastest year. Mark Greene neemt een dag vrij om bij zijn zieke vader te kunnen zijn. Wanneer diens toestand plots verslechtert, belandt de dokter toch nog op de spoedafdeling. Carter slaagt er niet in om de aanslag op zijn leven te verwerken en heeft last van flashbacks. Hij kan zich moeilijk op zijn werk concentreren, maar weigert hulp te zoeken. Carol wil een tweedehandswagen kopen, maar vreest dat de verkoper haar in de luren zal leggen.

Di 3 maart 2020 | 12:15 ER

Seizoen 6 - Aflevering 20 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Loose Ends. Luka tracht Carol het hof te maken, maar de verpleegster toont weinig enthousiasme. Carol slaagt er immers niet in te wennen aan haar leven als alleenstaande moeder en heeft het op haar verjaardag erg lastig. Wanneer ze onverwacht een verjaardagsgeschenk krijgt van Doug gaat ze nog meer twijfelen over haar toekomst. Mark blijft thuis om voor zijn stervende vader te zorgen en kan Davids nakende dood moeilijk aanvaarden. Carter begraaft zich in het werk om niet aan de traumatische aanval te moeten denken en neemt te veel hooi op zijn vork.

Di 3 maart 2020 | 16:43 LEGO Friends: Girls On A Mission

Mia vindt een schatkaart en gaat er alleen op uit om de schat te vinden. De anderen denken dat ze vermist is. Carter Greene geeft niet op tot hij de schat gevonden heeft.

Wo 4 maart 2020 | 12:15 ER

Seizoen 6 - Aflevering 21 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Such Sweet Sorrow. Carter krijgt het steeds moeilijker om zich te concentreren op zijn werk waardoor hij bijna een vrouw de dood injaagt. Chen merkt het alsmaar vreemdere gedrag van Carter op en maakt zich zorgen. Ze roept de hulp van dokter Greene in. Carol helpt ondertussen een terminale kankerpatiënte om rustig afscheid te nemen van haar familie, maar treedt hierbij enkele ziekenhuiswetten met de voeten. Door deze emotionele gebeurtenis begint ze na te denken over de kortheid van het leven en neemt een drastische beslissing. Elisabeth krijgt het aan de stok met Malucci en geeft hem ongezouten haar mening over zijn gedrag als arts.

Do 5 maart 2020 | 12:15 ER

Seizoen 6 - Aflevering 22 - Amerikaanse ziekenhuisserie. May Day. Kovac en Benton haasten zich naar een school waar een schietpartij heeft plaatsgehad. Kovac verzorgt er een zwaargewond kind, terwijl Benton vecht voor het leven van de dolle schutter. Wanneer er echter maar één slachtoffer per helikopter vervoerd kan worden, komt het tot een hevige twist tussen beide dokters. Abby betrapt ondertussen Carter terwijl die zichzelf inspuit met een illegaal verdovingsmiddel. Ze brengt Greene en Weaver op de hoogte, die Carter confronteren met de feiten. De jonge dokter weigert echter in te zien dat hij een drugprobleem heeft.

Do 5 maart 2020 | 16:43 LEGO Friends: Girls On A Mission

Carter Greene doneert grond en water voor een gloednieuwe tuin in Heart Lake City. Maar al snel komt het meer droog te liggen. De vriendinnen gaan op onderzoek uit.

Carter op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 07:15 Tanked

Seizoen 6 - Aflevering 4 - Nick Carter Wants His Tank That Way: Backstreet Boy Nick Carter wil een aquarium voor bij hem thuis. Een aquarium met een raderboot als thema lijkt onmogelijk, totdat Wayde er een midden in de woestijn vindt.

Vandaag | 07:15 Tanked

Seizoen 6 - Aflevering 4 - Nick Carter Wants His Tank That Way: Backstreet Boy Nick Carter wil een aquarium voor bij hem thuis. Een aquarium met een raderboot als thema lijkt onmogelijk, totdat Wayde er een midden in de woestijn vindt.

Morgen | 00:30 L'arme fatale

Seizoen 1 - Aflevering 16 van 18 - Convoitise Jesse, une star montante du football universitaire se retrouve au coeur d'une fusillade dans laquelle son cousin et manager Steven trouve la mort, alors que lui, ayant reçu une balle dans l'épaule, se voit obligé de renoncer à sa carrière. Murtaugh et Riggs découvrent que la concurrence est si violente entre les différentes universités, les agents et les sponsors pour récupérer les joueurs les plus prometteurs, que certains n'ont pas hésiter à donner des dessous-de-table à la mère de Jesse afin qu'elle incite son fils à écarter son cousin Steven, trop protecteur aux yeux de certains

Morgen | 04:40 McLeod's Daughters

Seizoen 2 Aflevering 10 - Home Is Where The Heart Is Claire heeft het zeer moeilijk nu zowel Tess als Peter uit haar leven verdwenen zijn en ze kan zich amper opladen om het werk op de boerderij in goede banen te leiden. Haar emotionele crisis bereikt een absoluut dieptepunt wanneer ze besluit haar contract met Australian Bloodlines te verbreken en Drover's Run van de hand te doen. Ze biedt Harry het landgoed aan om de verkoop snel te kunnen afronden. Ondertussen gaat het Tess veel beter af in het restaurant. Haar plan om tal van gerechten op grootmoeders wijze op de kaart te zetten, is een absolute voltreffer. Toch heeft ze heimwee naar het platteland. Simon vreest haar te zullen verliezen en hij verwijdert eigenhandig de e-mails van het thuisfront.

Morgen | 09:10 McLeod's Daughters

Seizoen 2 - Wildfire Het leven begint eindelijk op te klaren voor Becky's broertje Sean. Zijn gemeenschapsdienst zit erop en hij werkt nu deeltijds op Killarney, onder het waakzame oog van Alex. Maar wanneer zijn oudere broer Mark opduikt in het dorp, dreigt hij weer in zijn oude gewoonten te hervallen. De nieuwe wagen en flashy kleding van zijn broer maken immers grote indruk. Mark is niet zonder reden teruggekeerd. Hij heeft een plan uitgedokterd om de Ryans een hak te zetten en tegelijk Sean mee te lokken om weer op rooftocht te gaan. Claire verzet haar gedachten door bezig te zijn met het nieuwe veulen. Ook Tess heeft haar hart verloren aan Phoenix en ze heeft zo haar eigen methodes om een band te krijgen met het dier.

Morgen | 20:35 Rush Hour

Morgen - Rush Hour, De Chinese misdaadbaron Juntao laat in Los Angeles het dochtertje van consul Han, Soo Yung, ontvoeren en eist een hoge som losgeld. De FBI neemt de zaak in handen, maar Han heeft geen vertrouwen in de Amerikaanse politie en laat ...

De Chinese misdaadbaron Juntao laat in Los Angeles het dochtertje van consul Han, Soo Yung, ontvoeren en eist een hoge som losgeld. De FBI neemt de zaak in handen, maar Han heeft geen vertrouwen in de Amerikaanse politie en laat zijn goede vriend inspecteur Lee uit Hongkong overvliegen. De FBI-agenten willen echter niet samenwerken met een buitenstaander en belasten de zelfingenomen inspecteur James Carter met de taak om Lee buitenspel te zetten. De eigenzinnige Carter pikt het niet dat hij op een zijspoor gezet wordt en ook Lee wil actief aan de ontvoeringszaak werken. Ondanks Carters opdracht en hun onderlinge meningsverschillen, gaan de twee speurders achter Juntao aan.

Overmorgen | 03:38 ALVINNN!!! en de Chipmunks

Simon en Alvin hebben het gehad met de klasse-president Bocarter Humphrey, die aan vriendjespolitiek doet en dus besluiten ze allebei zichzelf kandidaat te stellen bij de nieuwe verkiezingen. Overleeft hun broederschap de onderlinge strijd?

Overmorgen | 04:50 McLeod's Daughters

Seizoen 2 - Wildfire Het leven begint eindelijk op te klaren voor Becky's broertje Sean. Zijn gemeenschapsdienst zit erop en hij werkt nu deeltijds op Killarney, onder het waakzame oog van Alex. Maar wanneer zijn oudere broer Mark opduikt in het dorp, dreigt hij weer in zijn oude gewoonten te hervallen. De nieuwe wagen en flashy kleding van zijn broer maken immers grote indruk. Mark is niet zonder reden teruggekeerd. Hij heeft een plan uitgedokterd om de Ryans een hak te zetten en tegelijk Sean mee te lokken om weer op rooftocht te gaan. Claire verzet haar gedachten door bezig te zijn met het nieuwe veulen. Ook Tess heeft haar hart verloren aan Phoenix en ze heeft zo haar eigen methodes om een band te krijgen met het dier.

Overmorgen | 09:45 How I Met Your Mother

Seizoen 3 - Aflevering 17 van 20 Ted verliebt sich in die alleinerziehende Ärztin Stella, und Marshall und Lily beschließen, dass es Zeit wird, sich eine eigene Wohnung zu suchen. Sie kaufen schließlich ein Appartement, das sie sich eigentlich nicht leisten können. Robin landet mit Barney im Bett, nachdem sich ihre kanadische Jugendliebe erneut von ihr getrennt hat. Das stellt Barneys Freundschaft mit Ted ernsthaft auf die Probe.

Vr 28 februari 2020 | 09:15 McLeod's Daughters

Seizoen 2 - Steer Trek Door de extreme droogte van de afgelopen weken moeten Claire, Tess en Nick de krachten bundelen om te voorkomen dat de runderen verhongeren. Ze zijn genoodzaakt om hun veestapel mee te nemen naar verder afgelegen velden. Die ouderwetse werkwijze kost echter veel tijd en moeite. Daarom begeleiden Meg en Terry het drietal op hun tocht en dragen ze de leiding van Drover's Run over aan Becky. Jodi ziet hierin een unieke kans om een feestje te bouwen en nodigt haar vrienden uit. Becky wil het vertrouwen van Claire niet beschamen en treedt streng op tegen haar beste vriendin. Ondertussen probeert Meg de brokken te lijmen met Terry.

Vr 28 februari 2020 | 10:15 How I Met Your Mother

Seizoen 3 - Aflevering 20 van 20 Kurz nach seiner Trennung von Stella hat der Weiberheld Ted einen Unfall und wird ins Krankenhaus gebracht. Als erste besucht ihn seine Ex-Freundin Stella. Dann kommt Barney, der von Teds Unfall gehört hat und auf dem Weg ins Krankenhaus selbst von einem Bus angefahren worden ist. Am Bett des verletzten Ted kommt es zu einer Versöhnungsszene zwischen den beiden Freunden Ted und Barney.

Zo 1 maart 2020 | 07:25 Rich House, Poor House

Het rijke gezin Bentley wisselt in deze aflevering hun herenhuis en luxewagens in voor het kleine huurhuisje het gezin Carter-Bridge.

Zo 1 maart 2020 | 22:45 Bad Country IMDb: 5.8

01/03 - IMDB * 5.8 - Bad Country is een Amerikaanse actie en misdaadfilm uit het jaar 2014. Deze film is geregisseerd door Chris Brinker. De hoofdrollen worden vertolkt door Matt Dillon, Willem Dafoe en Neal McDonough. Op een dag als ...

Bad Country is een Amerikaanse actie- en misdaadfilm uit het jaar 2014. Deze film is geregisseerd door Chris Brinker. De hoofdrollen worden vertolkt door Matt Dillon, Willem Dafoe en Neal McDonough. Op een dag als politierechercheur Bud Carter huurmoordenaar Jesse Weiland arresteert, haalt hij Jesse over om tipgever te worden en de machtigste misdaadorganisatie van het Zuiden te verraden. Als het syndicaat opdracht geeft Carter te vermoorden en Weiland als verklikker ontmaskert, gaan de twee samenwerken om deze brute bende te ontmantelen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/bad-country

Ma 2 maart 2020 | 02:35 Rush Hour

02/03 - comedy, De Chinese misdaadbaron Juntao laat in Los Angeles het dochtertje van consul Han, Soo Yung, ontvoeren en eist een hoge som losgeld. De FBI neemt de zaak in handen, maar Han heeft geen vertrouwen in de Amerikaanse politie en laat zijn ...

De Chinese misdaadbaron Juntao laat in Los Angeles het dochtertje van consul Han, Soo Yung, ontvoeren en eist een hoge som losgeld. De FBI neemt de zaak in handen, maar Han heeft geen vertrouwen in de Amerikaanse politie en laat zijn goede vriend inspecteur Lee uit Hongkong overvliegen. De FBI-agenten willen echter niet samenwerken met een buitenstaander en belasten de zelfingenomen inspecteur James Carter met de taak om Lee buitenspel te zetten. De eigenzinnige Carter pikt het niet dat hij op een zijspoor gezet wordt en ook Lee wil actief aan de ontvoeringszaak werken. Ondanks Carters opdracht en hun onderlinge meningsverschillen, gaan de twee speurders achter Juntao aan.

Ma 2 maart 2020 | 06:30 Scenic Route

02/03 - Scenic Route, Mitchell en Carter waren in hun jeugd beste vrienden. Maar nu zijn ze uit elkaar gegroeid. Ze besluiten om samen op een roadtrip te gaan om het goed te maken. Maar ze hebben allebei een bijbedoeling. Er blijkt een enorme ...

Mitchell en Carter waren in hun jeugd beste vrienden. Maar nu zijn ze uit elkaar gegroeid. Ze besluiten om samen op een roadtrip te gaan om het goed te maken. Maar ze hebben allebei een bijbedoeling. Er blijkt een enorme hoeveelheid kwaad bloed tussen de twee te zitten, waardoor ze allebei gefrustreerde mannen zijn geworden. Aan de oppervlakte lijken de dingen niet zo slecht te zijn. Maar als hun auto midden in de woestijn kapot gaat, wordt het duidelijk hoeveel haat er tussen hen heerst. Na de eerste gewelddadige uitbarsting is de enige resterende vraag wie doodt wie het eerst?

Ma 2 maart 2020 | 09:45 How I Met Your Mother

Seizoen 3 - Aflevering 20 van 20 Kurz nach seiner Trennung von Stella hat der Weiberheld Ted einen Unfall und wird ins Krankenhaus gebracht. Als erste besucht ihn seine Ex-Freundin Stella. Dann kommt Barney, der von Teds Unfall gehört hat und auf dem Weg ins Krankenhaus selbst von einem Bus angefahren worden ist. Am Bett des verletzten Ted kommt es zu einer Versöhnungsszene zwischen den beiden Freunden Ted und Barney.

Ma 2 maart 2020 | 10:35 How I Met Your Mother

Seizoen 4 - Aflevering 2 van 24 Marshall schwärmt der Clique von dem Burger seines Lebens vor. Er weiß nur nicht mehr genau, wo genau in der Stadt sich der Laden befand, in dem das Wunderding aß. Die Freunde sind von seinen Erzählungen hungrig und neugierig geworden und wollen unbedingt den Schnellimbiss finden, in dem Marshall diesen leckeren Burger vor acht Jahren genossen hat. Doch das scheint gar nicht so einfach zu sein.

Ma 2 maart 2020 | 15:30 Mon bébé, kidnappé par son père

02/03 - Sarah Carter est une jeune femme heureuse et comblée. Entourée d'une famille aimante, elle vient d'être élue meilleure agent immobilier d'un quartier chic de Los Angeles. De plus, elle attend avec Travis, son mari fraîchement ...

Sarah Carter est une jeune femme heureuse et comblée. Entourée d'une famille aimante, elle vient d'être élue meilleure agent immobilier d'un quartier chic de Los Angeles. De plus, elle attend avec Travis, son mari fraîchement rencontré, un heureux événement. Mais un soir tout bascule. Une voiture la percute volontairement sur une route déserte et elle se retrouve à l'hôpital, dans un état critique. Le bébé, une petite fille prénommée Lily, vient au monde en parfaite santé, tandis que la jeune maman reste dans le coma

Di 3 maart 2020 | 09:45 How I Met Your Mother

Seizoen 4 - Aflevering 2 van 24 Marshall schwärmt der Clique von dem Burger seines Lebens vor. Er weiß nur nicht mehr genau, wo genau in der Stadt sich der Laden befand, in dem das Wunderding aß. Die Freunde sind von seinen Erzählungen hungrig und neugierig geworden und wollen unbedingt den Schnellimbiss finden, in dem Marshall diesen leckeren Burger vor acht Jahren genossen hat. Doch das scheint gar nicht so einfach zu sein.

Do 5 maart 2020 | 05:00 McLeod's Daughters

Seizoen 2 - Stripped Bare Het is een drukke dag op Drover's Run. Tess en Nick hebben de handen vol met het verplaatsen van zakken tarwe naar Wilgul, Alex en Claire beginnen aan de training van de paarden en Becky en Meg moeten de schapen verzamelen. Enkel Jodi is op de boerderij en ze profiteert ervan om enkele romantische uurtjes met Craig door te brengen.

Do 5 maart 2020 | 05:40 Elliott Carter - III. Matribute & Two Diversions

De Franse meesterpianist Pierre-Laurent Aimard speelt in de Akademie der Schönen Künste te München enkele werken van Elliott Carter (1908-2012): ‘Tri-Tribute: III. Matribute en ‘Two Diversions'.

Do 5 maart 2020 | 08:38 ALVINNN!!! en de Chipmunks

Alvin wedt met Bocarter dat er buitenaards leven bestaat, en moet het binnen een week bewijzen, want anders moet-ie zichzelf voor schut zetten.

Do 5 maart 2020 | 10:10 How I Met Your Mother

Seizoen 4 - Aflevering 7 van 24 Barney erfährt nach einem One-Night-Stand, dass er Vater wird. Als sich die Sache glücklicherweise als Fehlalarm entpuppt, ruft Barney den so genannten "Nicht-Vatertag" ins Leben. Marshall und Lily hingegen, wünschen sich nichts sehnlicher, als Eltern zu werden. Als Lily volltrunken bei Marshall im Büro auftaucht, um ihn zu verführen, beschleichen die beiden Zweifel an ihrem geplanten Vorhaben.

Do 5 maart 2020 | 15:44 ALVINNN!!! en de Chipmunks

Simon en Alvin hebben het gehad met de klasse-president Bocarter Humphrey, die aan vriendjespolitiek doet en dus besluiten ze allebei zichzelf kandidaat te stellen bij de nieuwe verkiezingen. Overleeft hun broederschap de onderlinge strijd?

Do 5 maart 2020 | 19:00 Family Guy

Chris hoort dat hij Carters enige erfgenaam is en wil het geld niet aannemen, waarop Peter drastische maatregelen treft om het geld in de familie te houden.

Vr 6 maart 2020 | 09:00 McLeod's Daughters

Seizoen 2 - Made To Be Broken Wanneer Peter geruchten verspreidt over het verleden van de Ryans, hebben Claire en Alex de grootste moeite om nieuwe klanten aan te trekken. Alex zou tien jaar geleden een jongen van de weg hebben gereden, die verlamd is door dit ongeval. Het incident werd toegedekt door Harry, die de getroffen familie met de nodige dollars wist om te kopen. Claire is woedend omdat haar beste vriend dit jarenlang verzweeg en ze overweegt om hun samenwerking te stoppen.

Vr 6 maart 2020 | 13:55 Family Guy

Chris hoort dat hij Carters enige erfgenaam is en wil het geld niet aannemen, waarop Peter drastische maatregelen treft om het geld in de familie te houden.

Vr 6 maart 2020 | 23:00 The Bold And The Beautiful

Aflevering 8266 Carter vertelt Zoe hoe mooi ze is en vraagt daarna naar haar relatie met Thomas. Steffy en Liam brengen samen tijd door met Kelly en er bloeit opnieuw iets op tussen hen.

Za 7 maart 2020 | 05:00 Amateur Night

07/03 - Amateur Night, Guy Carter is een veelbelovende pas afgestudeerde architect en zijn vrouw is ook nog eens zwanger van hun eerste kind. Hij heeft alleen de grootste moeite een baan te vinden. Dit maakt hem erg onzeker over het vaderschap. Om ...

Guy Carter is een veelbelovende pas afgestudeerde architect en zijn vrouw is ook nog eens zwanger van hun eerste kind. Hij heeft alleen de grootste moeite een baan te vinden. Dit maakt hem erg onzeker over het vaderschap. Om tijdelijk wat bij te verdienen vindt Guy’s vrouw een baan als chauffeur voor hem. Maar wat een simpele baan moest zijn, blijkt iets heel anders: Guy moet dames van lichte zeden chaufferen. Al snel maakt Guy kennis met de spijkerharde, prostituee Nikki. Guy weet zich wonderwel staande te houden in wat een heel taaie baan blijkt te zijn. Bewijst hij zichzelf dat hij ook een verantwoordelijke vader kan worden?

Za 7 maart 2020 | 17:00 Family Guy

Chris hoort dat hij Carters enige erfgenaam is en wil het geld niet aannemen, waarop Peter drastische maatregelen treft om het geld in de familie te houden.

Zo 8 maart 2020 | 04:20 The Marine 3: Homefront

08/03 - Als die Schwester von Marinesoldat Jake Carter (Mike "The Miz" Mizanin) entführt wird, heftet sich der Elite Krieger den Entführern an die Fersen. Obwohl er sich eigentlich ein paar ruhige Urlaubstage in seiner Heimatstadt ...

Als die Schwester von Marinesoldat Jake Carter (Mike "The Miz" Mizanin) entführt wird, heftet sich der Elite-Krieger den Entführern an die Fersen. Obwohl er sich eigentlich ein paar ruhige Urlaubstage in seiner Heimatstadt ausgemalt hatte, startet er nun einen Angriff auf die Operationsbasis der Verbrecher. Dabei findet er heraus, dass diese offenbar eine Verschwörung planen, um einen Terroranschlag in den USA zu verüben. Der Anführer der Truppe (Neal McDonough) hat einen Plan ausgeheckt, um damit so viel Schaden wie möglich anzurichten und so viele Menschen wie möglich zu töten. Für Jake steht außer Frage, dass er diesen Terroranschlag verhindern muss und so begibt er sich auf einen Wettlauf gegen die Zeit und setzt sein Leben aufs Spiel. Nur so kann er das Leben von tausenden Unschuldigen, darunter das seiner Schwester, retten.

Zo 8 maart 2020 | 11:04 Legato - World of the Piano

De Franse meesterpianist Pierre-Laurent Aimard speelt in de Akademie der Schönen Künste in München delen uit Bachs ‘Die Kunst der Fuge’, Carters ‘Matribute’, ‘Two Diversions’ en ‘Caténaires’, George Benjamins ‘Shadowlines’ en ten slotte Beethovens Pianosonate Nr. 31.

Zo 8 maart 2020 | 13:55 ALVINNN!!! en de Chipmunks

Alvin wedt met Bocarter dat er buitenaards leven bestaat, en moet het binnen een week bewijzen, anders staat hij voor schut. // Brittany is woedend wanneer ze denkt dat Alvin op haar blog geschreven heeft en wil wraak nemen, maar was Alvin het wel?

Ma 9 maart 2020 | 08:55 Craig van de Kreek

Craig, JP en Kelsey ontmoeten Carter, die een stad van karton heeft gebouwd.

 Meer

Carter gemist

Gisteren 13:55 Famous in Love

Seizoen 1 - Leaving Los Angeles Rainer zit nog steeds in een neerwaartse spiraal en wanneer hij plots spoorloos lijkt te zijn, gaat Paige naar hem op zoek. Alexis krijgt slecht nieuws te horen en neemt wraak op Rachel. Jake keert even terug naar Los Angeles. Jordan probeert het Barrett Hopperprobleem aan te pakken. Nina organiseert een persconferentie, maar die wordt verstoord door een onverwachte verschijning.

Gisteren 12:15 ER

Seizoen 6 - Aflevering 14 - Amerikaanse ziekenhuisserie. All in the family. Dokter Weaver doet een gruwelijke ontdekking wanneer ze Lucy en Carter vindt, die allebei zijn neergestoken door patiënt Paul Sobricki. Beiden zijn levensgevaarlijk gewond en Benton is de enige chirurg van dienst. Greene en Corday worden in allerijl weggeroepen van hun Valentijnsafspraakje en ook Romano springt bij in de hoop het leven van de jonge dokters te redden. De situatie blijft echter kritiek wanneer blijkt dat Carters nier zwaar geraakt is en Lucy een hartstilstand krijgt.

Gisteren 09:20 How I Met Your Mother

Seizoen 3 - Aflevering 10 van 20 Weil er merkt, dass er keine Kondition hat, schleppt Ted seine Freunde in ein Fitnesscenter. Zufällig trifft Barney dort die "Mann-Macherin", eine etwas ältere Frau, die ihm einst die Unschuld genommen hat und von deren Lob über seine Liebhaber-Qualitäten er heute noch zehrt. Als er mit ihr ins Gespräch kommt, stellt sich heraus, dass damals alles nur geheuchelt war - Barney ist am Boden zerstört.

Gisteren 09:10 McLeod's Daughters

Seizoen 2 - To Have And To Hold Wanneer Peter terugkeert naar Drover's Run, vraagt Claire meteen of hij getrouwd is. Schoorvoetend bevestigt hij de geruchten, waarop Claire hem de bons geeft. Enkele dagen later weet hij haar te overtuigen van zijn liefde en het nakende einde van zijn huwelijk. Hij trekt zelfs in bij de McLeods. Deze plotse wending valt niet bij iedereen in goede aarde. Volgens Meg kan de relatie niet standhouden en wanneer duidelijk wordt dat Peter twee kinderen heeft, begint ook Claire te twijfelen. Ondertussen heeft Tess het niet gemakkelijk in Melbourne. Het restaurant is immers niet zo succesvol als Simon en Briony beweerden. Brick raapt zijn moed bij elkaar en geeft Becky een briefje, waarin hij zijn gevoelens voor haar duidelijk maakt.

Gisteren 04:40 McLeod's Daughters

Seizoen 2 Aflevering 8 - The Bridle Waltz Becky probeert te achterhalen of Harry de waarheid spreekt over het vermeende huwelijk van Peter en ze belt naar zijn huis in Adelaide. Wanneer Peters vrouw de telefoon beantwoordt, weet ze genoeg. Ze beseft dat zij de enige is die Claire dit pijnlijke nieuws kan vertellen. Alle andere vrouwen op Drover's Run zijn veel te belangrijk in Claires leven en die banden wil Becky niet verbreken. Ondertussen leeft bij iedereen de gedachte dat Peter en Claire binnenkort gaan trouwen. Wanneer Tess een aanbieding krijgt om een café uit te baten in Melbourne, twijfelt ze geen seconde en zegt ze toe. Ze vreest immers in de weg te lopen zodra haar zus in het huwelijksbootje stapt. De relatie van Jodi en Craig kent een woelige start: zij denkt dat hij er een tweede vriendin op nahoudt en pakt hem hierover aan.

Gisteren 03:50 24: Legacy

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Amerikaanse actieserie. 11:00 p.m. - 12:00 a.m.. Rebecca's deal om Donovan te redden gaat niet zoals gepland. Intussen moet CTU op Carter vertrouwen ook het veld in te gaan en een belangrijke uitwisseling te vergemakkelijken.

Gisteren 03:45 Jett

Drama series. Bennie finds himself getting close to Rosalie. Dillon gets bad news from Carter, and Jett is forced to overcome a detour before completing her latest job for Evans. With Gus Halper, Lucy Walters, Carla Gugino, Gaite Jansen, and Michael Aronov.(2019)

Gisteren 03:05 24: Legacy

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Amerikaanse actieserie. 10:00 p.m. - 11:00 p.m.. Andy ontdekt belangrijke informatie over Simms, de directeur van de nationale inlichtingendienst. Toevallig net nu Simms de onervaren Daniel Pang naar CTU stuurt om de lopende operaties te controleren. Carter en John moeten samenwerken om meer te weten te komen over de plannen van Simms. Om hen extra tijd te geven, neemt Keith een wanhopige beslissing. Ondertussen ziet Rebecca maar één manier om uit haar benarde situatie te ontsnappen.

Gisteren 02:20 24: Legacy

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Amerikaanse actieserie. 9:00 p.m. - 10:00 p.m.. Rebecca's privé- en werkleven botsen wanneer ze een telefoontje krijgt dat haar dwingt om een van de belangrijkste beslissingen in haar leven te nemen. Ze roept de hulp in van Carter om af te maken waaraan ze samen begonnen zijn. Nicole confronteert Carter met zijn verplichtingen in hun relatie en zijn toekomst bij CTU. Ondertussen wordt Jadalla Bin-Khalid onverwacht herenigd met iemand, dankzij Naseri.

Eergisteren 23:35 Family Guy

Herhaling. Animated comedy about the trials and tribulations of American family life. It is winter in Quahog and Lois's parents Carter and Babs take Stewie for a trip. When Carter falls asleep at the wheel, the family decide it might be time for him to retire. Peter and Lois take the clan to Florida to check out some fine retirement communities, but Carter refuses to go down without a fight. (2011)