Je vindt hier de programma's van Camera's op tv We hebben de volgende programma's voor Camera's Traffic Cops: Amusement, Seizoen 11 Aflevering 1 Every Day's A School Day De politie heeft een nieuwe manier om bewijs te verzamelen;. Secret Life of the Zoo: Documentaire, Seizoen 5 Aflevering 1 van 16 In de documentairereeks Secret Life of the Zoo krijgen kijkers een unieke. Wild Tube: Natuur, Seizoen 1 Aflevering 1 van 12 Dit zijn wilde dieren die zijn vastgelegd door gewone mensen. Dankzij uitstekende. Visual Radio: Morgen - Informatief, Camera's in de radio studio, op doordeweekse dagen van 6:00 tot 13:00 uur. Traffic Cops: Morgen - Amusement, Seizoen 11 Aflevering 1 Every Day's A School Day De politie heeft een nieuwe manier om bewijs te. Visual Radio: Morgen - Informatief, Camera's in de radio studio, op doordeweekse dagen van 6:00 tot 13:00 uur. A Gathering Storm: Morgen - Wetenschap, Seizoen 1 Aflevering 3 van 6 Super Typhoon Terror Tyfoon Hagibis raast over de Beringzee en neemt. Stop! Politie: Morgen - Amusement, Reality, Aflevering 74 Realityserie waarin de verkeerspolitie wordt gevolgd. 24 uur per dag, 7. Idioten Op De Weg: Morgen - Amusement, Reality, Aflevering 7 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het. Idioten Op De Weg: Morgen - Amusement, Reality, Aflevering 21 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het. Idioten Op De Weg: Amusement, Reality, Aflevering 20 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat. Idioten Op De Weg: Amusement, Reality, Aflevering 19 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat. Idioten Op De Weg: Amusement, Reality, Aflevering 6 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat. Stop! Politie: Amusement, Reality, Aflevering 73 Realityserie waarin de verkeerspolitie wordt gevolgd. 24 uur per dag, 7 dagen in de. Visual Radio: Informatief, Camera's in de radio studio, op doordeweekse dagen van 6:00 tot 13:00 uur. Visual Radio: Informatief, Camera's in de radio studio, op doordeweekse dagen van 6:00 tot 13:00 uur.

Camera's op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 18:00 Secret Life of the Zoo

Seizoen 5 - Aflevering 1 van 16 In de documentairereeks Secret Life of the Zoo krijgen kijkers een unieke blik achter de schermen van de populairste dierentuin van Engeland: Chester Zoo. Van geboortes tot sterfgevallen, maar ook nieuwe liefdes en verhuizingen. Het zijn bijzondere en hartverwarmende momenten die met behulp van gespecialiseerde camera's op een prachtige wijze in beeld zijn gebracht.

Morgen | 12:30 Stop! Politie

Aflevering 74 Realityserie waarin de verkeerspolitie wordt gevolgd. 24 uur per dag, 7 dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg. Het rijgedrag van automobilisten wordt al decennia gevolgd met behulp van de camera's in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

Morgen | 13:25 Idioten Op De Weg

Aflevering 7 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Morgen | 13:30 Idioten Op De Weg

Aflevering 21 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Morgen | 14:00 Idioten Op De Weg

Aflevering 22 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Morgen | 18:00 Secret Life of the Zoo

Seizoen 5 - Aflevering 2 van 16 In de documentairereeks Secret Life of the Zoo krijgen kijkers een unieke blik achter de schermen van de populairste dierentuin van Engeland: Chester Zoo. Van geboortes tot sterfgevallen, maar ook nieuwe liefdes en verhuizingen. Het zijn bijzondere en hartverwarmende momenten die met behulp van gespecialiseerde camera's op een prachtige wijze in beeld zijn gebracht.

Overmorgen | 12:30 Stop! Politie

Aflevering 75 Realityserie waarin de verkeerspolitie wordt gevolgd. 24 uur per dag, 7 dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg. Het rijgedrag van automobilisten wordt al decennia gevolgd met behulp van de camera's in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

Overmorgen | 13:25 Idioten Op De Weg

Aflevering 8 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Overmorgen | 13:30 Idioten Op De Weg

Aflevering 23 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Overmorgen | 14:00 Idioten Op De Weg

Aflevering 24 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Overmorgen | 18:00 Secret Life of the Zoo

Seizoen 5 - Aflevering 3 van 16 In de documentairereeks Secret Life of the Zoo krijgen kijkers een unieke blik achter de schermen van de populairste dierentuin van Engeland: Chester Zoo. Van geboortes tot sterfgevallen, maar ook nieuwe liefdes en verhuizingen. Het zijn bijzondere en hartverwarmende momenten die met behulp van gespecialiseerde camera's op een prachtige wijze in beeld zijn gebracht.

Do 13 augustus 2020 | 12:30 Stop! Politie

Aflevering 76 Realityserie waarin de verkeerspolitie wordt gevolgd. 24 uur per dag, 7 dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg. Het rijgedrag van automobilisten wordt al decennia gevolgd met behulp van de camera's in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

Do 13 augustus 2020 | 13:25 Idioten Op De Weg

Aflevering 9 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Do 13 augustus 2020 | 13:30 Idioten Op De Weg

Aflevering 25 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Do 13 augustus 2020 | 14:00 Idioten Op De Weg

Aflevering 26 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Do 13 augustus 2020 | 18:00 Secret Life of the Zoo

Seizoen 5 - Aflevering 4 van 16 In de documentairereeks Secret Life of the Zoo krijgen kijkers een unieke blik achter de schermen van de populairste dierentuin van Engeland: Chester Zoo. Van geboortes tot sterfgevallen, maar ook nieuwe liefdes en verhuizingen. Het zijn bijzondere en hartverwarmende momenten die met behulp van gespecialiseerde camera's op een prachtige wijze in beeld zijn gebracht.

Vr 14 augustus 2020 | 12:30 Stop! Politie

Aflevering 77 Realityserie waarin de verkeerspolitie wordt gevolgd. 24 uur per dag, 7 dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg. Het rijgedrag van automobilisten wordt al decennia gevolgd met behulp van de camera's in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

Vr 14 augustus 2020 | 13:25 Idioten Op De Weg

Aflevering 10 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Vr 14 augustus 2020 | 13:30 Idioten Op De Weg

Aflevering 27 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Vr 14 augustus 2020 | 14:00 Idioten Op De Weg

Aflevering 28 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Vr 14 augustus 2020 | 18:00 Secret Life of the Zoo

Seizoen 5 - Aflevering 5 van 16 In de documentairereeks Secret Life of the Zoo krijgen kijkers een unieke blik achter de schermen van de populairste dierentuin van Engeland: Chester Zoo. Van geboortes tot sterfgevallen, maar ook nieuwe liefdes en verhuizingen. Het zijn bijzondere en hartverwarmende momenten die met behulp van gespecialiseerde camera's op een prachtige wijze in beeld zijn gebracht.

Za 15 augustus 2020 | 19:00 Idioten Op De Weg

Aflevering 1 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Za 15 augustus 2020 | 19:30 Idioten Op De Weg

Aflevering 2 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Zo 16 augustus 2020 | 16:30 Politie 24/7

Aflevering 14 In de telecommandokamer komt een melding binnen over twee winkeldieven. Het team gaat via de politiecamera's op zoek naar de daders. Een jong meisje werd enkele dagen geleden op straat aangevallen door haar ex-vriend. Ze legde hierover een verklaring af, maar wil die nu graag aanpassen. In het wijkkantoor brengt een man een handtas met een envelop vol geld binnen. Het wijkteam betrapt een dealer op heterdaad. De man slikt zijn koopwaar in en denkt de politie zo te slim af te zijn.

Zo 16 augustus 2020 | 17:00 The Real Housewives Of Orange County

Aflevering 12 Amerikaanse realityserie over zeven vrouwen, Vicki, Tamra, Lydia, Shannon, Meghan, Peggy en Kelly, die in het pittoreske Orange County in Californië wonen. Ze leiden het leven waar velen jaloers op zijn: ze wonen in prachtige huizen, rijden in peperdure auto's en dragen de mooiste designerkleding. Naast hun rijke leven hebben deze mondaine vrouwen allemaal een persoonlijk verhaal te vertellen en geven ze de camera's toegang tot alles wat hen bezighoudt.

Zo 16 augustus 2020 | 23:45 Betrapt!

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 6 In Betrapt! helpen Thijs Zeeman en Jens Olde Kalter mensen die slachtoffer zijn van een wandaad. Dankzij de vele beveiligingscamera's hebben de slachtoffers steeds vaker bewijs in handen. Met behulp van deze beelden proberen ze de daders op te sporen en voor gerechtigheid te zorgen. Wanneer de politie de slachtoffers niet verder kan helpen, schieten Thijs en Jens te hulp. Deze week loopt een burenruzie flink uit de hand en leidt het zelfs tot een geweldsexplosie. In zo'n geval is het altijd handig dat camera's het handelen van je agressieve buurman van A tot Z registreren. Betalen met een app komt steeds vaker voor. Het oplichten van mensen met een nep-betaalapp echter ook, maar heel soms wordt zo'n oplichter betrapt op camera... En een ezel stoot zich meestal niet aan dezelfde steen, maar sommige fietsendieven zijn echt onverbeterlijk!

 Meer

Camera's op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 16:46 Traffic Cops

Seizoen 11 - Aflevering 1 - Every Day's A School Day De politie heeft een nieuwe manier om bewijs te verzamelen; hoofdcamera's. Op een beruchte plek wordt een drugsdealer gefouilleerd. De arrestatie van een cannabisgebruiker leidt tot een verrassende vondst in een heel normaal uitziend huis.

Morgen | 05:35 Wild Tube

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 12 Dit zijn wilde dieren die zijn vastgelegd door gewone mensen. Dankzij uitstekende smartphones, actiecamera's en drones zijn er nu meer manieren om verrassende acties van dieren vast te leggen.

Morgen | 06:00 Visual Radio

Camera's in de radio-studio, op doordeweekse dagen van 6:00 tot 13:00 uur.

Morgen | 08:23 Traffic Cops

Seizoen 11 - Aflevering 1 - Every Day's A School Day De politie heeft een nieuwe manier om bewijs te verzamelen; hoofdcamera's. Op een beruchte plek wordt een drugsdealer gefouilleerd. De arrestatie van een cannabisgebruiker leidt tot een verrassende vondst in een heel normaal uitziend huis.

Morgen | 10:30 Visual Radio

Camera's in de radio-studio, op doordeweekse dagen van 6:00 tot 13:00 uur.

Morgen | 12:15 A Gathering Storm

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 6 - Super Typhoon Terror Tyfoon Hagibis raast over de Beringzee en neemt steeds verder toe in kracht terwijl hij op Japan afstevent. Vrachtschepen, schippersboten en marineschepen leggen met camera's de verwoesting vast.

Morgen | 17:49 Traffic Cops

Seizoen 11 - Aflevering 3 - Catch me if you can Een chauffeur zonder rijbewijs laat zijn vriendin in de steek terwijl hij te voet probeert te ontsnappen via een restaurant; verkeerschaos op een autoweg; en een achtervolging te voet wordt vastgelegd met de hoofdcamera's.

Overmorgen | 05:40 Wild Tube

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 12 Dit zijn wilde dieren die zijn vastgelegd door gewone mensen. Dankzij uitstekende smartphones, actiecamera's en drones zijn er nu meer manieren om verrassende acties van dieren vast te leggen.

Overmorgen | 06:00 Visual Radio

Camera's in de radio-studio, op doordeweekse dagen van 6:00 tot 13:00 uur.

Overmorgen | 09:25 Traffic Cops

Seizoen 11 - Aflevering 3 - Catch me if you can Een chauffeur zonder rijbewijs laat zijn vriendin in de steek terwijl hij te voet probeert te ontsnappen via een restaurant; verkeerschaos op een autoweg; en een achtervolging te voet wordt vastgelegd met de hoofdcamera's.

Overmorgen | 10:30 Visual Radio

Camera's in de radio-studio, op doordeweekse dagen van 6:00 tot 13:00 uur.

Do 13 augustus 2020 | 05:40 Wild Tube

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 12 Dit zijn wilde dieren die zijn vastgelegd door gewone mensen. Dankzij uitstekende smartphones, actiecamera's en drones zijn er nu meer manieren om verrassende acties van dieren vast te leggen.

Do 13 augustus 2020 | 06:00 Visual Radio

Camera's in de radio-studio, op doordeweekse dagen van 6:00 tot 13:00 uur.

Do 13 augustus 2020 | 10:30 Visual Radio

Camera's in de radio-studio, op doordeweekse dagen van 6:00 tot 13:00 uur.

Do 13 augustus 2020 | 15:30 The Vet Life

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Yogi Goat Een dwerggeit moet behandeld worden aan een abces. Dr. Lavigne heeft de handen vol aan een waakhond die niet van camera's houdt en de Blues maken het geslacht van hun baby bekend.

Do 13 augustus 2020 | 17:07 Oude Liefde

Draaien, draaien, altijd maar draaien - In de serie oude liefde kijken we terug naar vroeger. In deze aflevering de collectie camera's van filmcameraverzamelaar Gé Aarts.

Vr 14 augustus 2020 | 05:40 Wild Tube

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 12 Dit zijn wilde dieren die zijn vastgelegd door gewone mensen. Dankzij uitstekende smartphones, actiecamera's en drones zijn er nu meer manieren om verrassende acties van dieren vast te leggen.

Vr 14 augustus 2020 | 06:00 Visual Radio

Camera's in de radio-studio, op doordeweekse dagen van 6:00 tot 13:00 uur.

Vr 14 augustus 2020 | 09:08 Oude Liefde

Draaien, draaien, altijd maar draaien - In de serie oude liefde kijken we terug naar vroeger. In deze aflevering de collectie camera's van filmcameraverzamelaar Gé Aarts.

Vr 14 augustus 2020 | 10:30 Visual Radio

Camera's in de radio-studio, op doordeweekse dagen van 6:00 tot 13:00 uur.

Za 15 augustus 2020 | 05:00 Traffic Cops

Seizoen 11 - Aflevering 3 - Catch me if you can Een chauffeur zonder rijbewijs laat zijn vriendin in de steek terwijl hij te voet probeert te ontsnappen via een restaurant; verkeerschaos op een autoweg; en een achtervolging te voet wordt vastgelegd met de hoofdcamera's.

Za 15 augustus 2020 | 05:40 Wild Tube

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 12 Dit zijn wilde dieren die zijn vastgelegd door gewone mensen. Dankzij uitstekende smartphones, actiecamera's en drones zijn er nu meer manieren om verrassende acties van dieren vast te leggen.

Zo 16 augustus 2020 | 05:40 Wild Tube

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 12 Dit zijn wilde dieren die zijn vastgelegd door gewone mensen. Dankzij uitstekende smartphones, actiecamera's en drones zijn er nu meer manieren om verrassende acties van dieren vast te leggen.

Zo 16 augustus 2020 | 16:30 Traffic Cops

Seizoen 11 - Aflevering 1 - Every Day's A School Day De politie heeft een nieuwe manier om bewijs te verzamelen; hoofdcamera's. Op een beruchte plek wordt een drugsdealer gefouilleerd. De arrestatie van een cannabisgebruiker leidt tot een verrassende vondst in een heel normaal uitziend huis.

 Meer

Camera's gemist

Eerder Vandaag | 14:16 Idioten Op De Weg

Aflevering 20 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Eerder Vandaag | 13:45 Idioten Op De Weg

Aflevering 19 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Eerder Vandaag | 13:22 Idioten Op De Weg

Aflevering 6 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Eerder Vandaag | 12:30 Stop! Politie

Aflevering 73 Realityserie waarin de verkeerspolitie wordt gevolgd. 24 uur per dag, 7 dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg. Het rijgedrag van automobilisten wordt al decennia gevolgd met behulp van de camera's in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

Eerder Vandaag | 10:30 Visual Radio

Camera's in de radio-studio, op doordeweekse dagen van 6:00 tot 13:00 uur.

Eerder Vandaag | 06:00 Visual Radio

Camera's in de radio-studio, op doordeweekse dagen van 6:00 tot 13:00 uur.