Je vindt hier de programma's van Camera op tv We hebben de volgende programma's voor Camera Op1: Dilan Yeşilgöz, Annemarie van Gaal en meer: Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending De 19 jarige Myrthe van der Houwen is het zat dat ze zo vaak. Op1: Dilan Yeşilgöz, Annemarie van Gaal en meer: Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending De 19 jarige Myrthe van der Houwen is het zat dat ze zo vaak. Teen Mom OG: Amusement, Seizoen 8 Aflevering 18 Walk into the Flame Amber is geschokt wanneer er camerabeelden uitlekken van de. The Real Housewives Of Orange County: Amusement, Aflevering 2 Amerikaanse realityserie over zeven vrouwen, Vicki, Tamra, Lydia, Shannon, Meghan, Peggy en. De Grote Verbouwing: Documentaire, Seizoen 7 Aflevering 12 van 14 Australie Mensen die een groot bouwproject zijn begonnen om hun huis in. Spy in the Wild: Natuur, Seizoen 1 Aflevering 1 Love Natural history documentary in which spy cameras camouflaged as various animals go. Inside the Factory: Documentary, Seizoen 6 Aflevering 2 Baked Beans Update Gregg Wallace catches up with the Heinz baked bean factory in. Idioten Op De Weg: Amusement, Aflevering 13 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig. Paranormal Caught on Camera: Amusement, Seizoen 2 Aflevering 20 van 27 A Frightening Ghost Attack & More Een deskundig panel analyseert beelden. Highlands: Scotland's Wild Heart: Natuur, Seizoen 1 Aflevering 2 Summer The Greatest Race For the birds and animals of the Highlands, the summer offers a.

Camera op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 06:00 Op1: Dilan Yeşilgöz, Annemarie van Gaal en meer

Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending De 19 jarige Myrthe van der Houwen is het zat dat ze zo vaak ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - De 19-jarige Myrthe van der Houwen is het zat dat ze zo vaak wordt lastiggevallen op straat en startte een petitie, die in twee dagen tijd duizenden keren werd ondertekend. Zij wil dat de aanpak van straatintimidatie hoger op de politieke agenda komt. Iemand die daarvoor moet gaan zorgen, is VVD-Tweede Kamerlid Dilan Yeşilgöz. - Wat doet tien weken corona-lockdown met ons koopgedrag? Uit onderzoek van de Volkskrant blijkt dat we massaal dezelfde dingen in dezelfde periode kopen. Columnist en ondernemer Annemarie van Gaal analyseert ons koopgedrag in crisistijd en geeft tips om geld te besparen én te verdienen. - Crystal meth maakt een snelle opmars in Nederland. In nog geen vier jaar tijd heeft de productie van een van de meest verslavende harddrugs zich stevig verankerd in ons land. Vorig jaar rolde de politie negen labs op, in 2016 slechts één. Dit jaar zijn er tot nu toe al zeven ontdekt. Vanochtend vroeg werd er vermoedelijk weer een crystal meth-lab opgerold. Bij Op1 praat Hoofd Dienst Landelijke Recherche, Andy Kraag erover. - In het nieuwe seizoen van ‘Het echte leven in de dierentuin’ nemen we een kijkje in het geheime leven van de dieren in Ouwehands Dierenpark. Verborgen camera’s volgen de dieren na sluitingstijd en op plekken waar bezoekers niet mogen komen. Zo zien we de liefdesgeschiedenis van de ons aller bekende reuzenpanda’s Wu Wen en Xing Ya, maar er is nog veel meer… Directeur Robin de Lange en manager dierverzorging en bioloog José Kok geven ons vanavond een voorproefje.

Vandaag | 17:22 The Real Housewives Of Orange County

Aflevering 2 Amerikaanse realityserie over zeven vrouwen, Vicki, Tamra, Lydia, Shannon, Meghan, Peggy en Kelly, die in het pittoreske Orange County in Californië wonen. Ze leiden het leven waar velen jaloers op zijn: ze wonen in prachtige huizen, rijden in peperdure auto's en dragen de mooiste designerkleding. Naast hun rijke leven hebben deze mondaine vrouwen allemaal een persoonlijk verhaal te vertellen en geven ze de camera's toegang tot alles wat hen bezighoudt.

Vandaag | 18:30 De Grote Verbouwing

Seizoen 7 - Aflevering 12 van 14 - Australie Mensen die een groot bouwproject zijn begonnen om hun huis in een geheel nieuwe stijl te veranderen, worden met de camera gevolgd. Alle successen en tegenslagen worden hierbij vastgelegd.

Vandaag | 19:36 Idioten Op De Weg

Aflevering 13 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Vandaag | 20:07 Paranormal Caught on Camera

Seizoen 2 - Aflevering 20 van 27 - A Frightening Ghost Attack & More Een deskundig panel analyseert beelden van beangstigende en veelzeggende paranormale activiteiten - van klopgeesten tot lichtjes in de lucht - beelden die misschien zelfs sceptici kunnen overtuigen.

Vandaag | 21:04 Paranormal Caught on Camera

Seizoen 2 - Aflevering 21 van 27 - An Arsonist Ghost & More Een deskundig panel analyseert beelden van beangstigende en veelzeggende paranormale activiteiten - van klopgeesten tot lichtjes in de lucht - beelden die misschien zelfs sceptici kunnen overtuigen.

Morgen | 08:03 Brandweerman Sam

Licht, camera, lawine! Animatieserie. In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norbert Puk en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen. Ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Morgen | 11:05 Make You Laugh Out Loud

Seizoen 3 - Aflevering 1 van 10 - Dumb Drivers Een compilatie van domme bestuurders vastgelegd met de camera.

Morgen | 12:30 Stop! Politie

Aflevering 27 Realityserie waarin de verkeerspolitie wordt gevolgd. 24 uur per dag, 7 dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg. Het rijgedrag van automobilisten wordt al decennia gevolgd met behulp van de camera's in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

Morgen | 13:15 Stop! Politie

Aflevering 6 Realityserie waarin de verkeerspolitie wordt gevolgd. 24 uur per dag, 7 dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg. Het rijgedrag van automobilisten wordt al decennia gevolgd met behulp van de camera's in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

Morgen | 13:30 Idioten Op De Weg

Aflevering 18 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Morgen | 13:45 Secret Life of the Zoo

Seizoen 5 - Aflevering 1 van 1 In de documentairereeks Secret Life of the Zoo krijgen kijkers een unieke blik achter de schermen van de populairste dierentuin van Engeland: Chester Zoo. Van geboortes tot sterfgevallen, maar ook nieuwe liefdes en verhuizingen. Het zijn bijzondere en hartverwarmende momenten die met behulp van gespecialiseerde camera's op een prachtige wijze in beeld zijn gebracht.

Morgen | 14:00 Idioten Op De Weg

Aflevering 19 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Morgen | 14:30 Idioten Op De Weg

Aflevering 32 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Overmorgen | 11:44 Paf de hond

Snel & Schoon Lola besluit een video van Pat en Hoodie op hun website te plaatsen. Ze schrijft een script en bevestigt een camera aan Pat's hoofd voor dat "handheld" gevoel.

Overmorgen | 12:30 Stop! Politie

Aflevering 28 Realityserie waarin de verkeerspolitie wordt gevolgd. 24 uur per dag, 7 dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg. Het rijgedrag van automobilisten wordt al decennia gevolgd met behulp van de camera's in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

Overmorgen | 13:15 Stop! Politie

Aflevering 78 Realityserie waarin de verkeerspolitie wordt gevolgd. 24 uur per dag, 7 dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg. Het rijgedrag van automobilisten wordt al decennia gevolgd met behulp van de camera's in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

Overmorgen | 13:30 Idioten Op De Weg

Aflevering 20 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Overmorgen | 14:00 Idioten Op De Weg

Aflevering 21 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Overmorgen | 14:25 Idioten Op De Weg

Aflevering 33 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Overmorgen | 14:30 Idioten Op De Weg

Aflevering 34 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Wo 10 juni 2020 | 11:15 Make You Laugh Out Loud

Seizoen 3 - Aflevering 3 van 10 - Delinquents Een compilatie van domme criminelen vastgelegd met de camera.

Wo 10 juni 2020 | 12:30 Stop! Politie

Aflevering 29 Realityserie waarin de verkeerspolitie wordt gevolgd. 24 uur per dag, 7 dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg. Het rijgedrag van automobilisten wordt al decennia gevolgd met behulp van de camera's in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

Wo 10 juni 2020 | 13:15 Stop! Politie

Aflevering 81 Realityserie waarin de verkeerspolitie wordt gevolgd. 24 uur per dag, 7 dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg. Het rijgedrag van automobilisten wordt al decennia gevolgd met behulp van de camera's in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

 Meer

Camera op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 11:25 Op1: Dilan Yeşilgöz, Annemarie van Gaal en meer

Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending De 19 jarige Myrthe van der Houwen is het zat dat ze zo vaak ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - De 19-jarige Myrthe van der Houwen is het zat dat ze zo vaak wordt lastiggevallen op straat en startte een petitie, die in twee dagen tijd duizenden keren werd ondertekend. Zij wil dat de aanpak van straatintimidatie hoger op de politieke agenda komt. Iemand die daarvoor moet gaan zorgen, is VVD-Tweede Kamerlid Dilan Yeşilgöz. - Wat doet tien weken corona-lockdown met ons koopgedrag? Uit onderzoek van de Volkskrant blijkt dat we massaal dezelfde dingen in dezelfde periode kopen. Columnist en ondernemer Annemarie van Gaal analyseert ons koopgedrag in crisistijd en geeft tips om geld te besparen én te verdienen. - Crystal meth maakt een snelle opmars in Nederland. In nog geen vier jaar tijd heeft de productie van een van de meest verslavende harddrugs zich stevig verankerd in ons land. Vorig jaar rolde de politie negen labs op, in 2016 slechts één. Dit jaar zijn er tot nu toe al zeven ontdekt. Vanochtend vroeg werd er vermoedelijk weer een crystal meth-lab opgerold. Bij Op1 praat Hoofd Dienst Landelijke Recherche, Andy Kraag erover. - In het nieuwe seizoen van ‘Het echte leven in de dierentuin’ nemen we een kijkje in het geheime leven van de dieren in Ouwehands Dierenpark. Verborgen camera’s volgen de dieren na sluitingstijd en op plekken waar bezoekers niet mogen komen. Zo zien we de liefdesgeschiedenis van de ons aller bekende reuzenpanda’s Wu Wen en Xing Ya, maar er is nog veel meer… Directeur Robin de Lange en manager dierverzorging en bioloog José Kok geven ons vanavond een voorproefje.

Vandaag | 12:33 Teen Mom OG

Seizoen 8 - Aflevering 18 - Walk into the Flame Amber is geschokt wanneer er camerabeelden uitlekken van de avond van haar arrestatie. Andrew besluit zijn kant van het verhaal te vertellen. Catelynn confronteert haar moeder met het trauma dat ze heeft opgelopen toen ze Carly opgaf ter adoptie.

Vandaag | 18:50 Spy in the Wild

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Love Natural history documentary in which spy cameras camouflaged as various animals go undercover in the animal world, getting up close and personal to film their behaviour. Spy Pup is immersed in wild dog life to explore their maternal love, and Spy Penguin records the turbulent action of the mating season, as a male Adelie penguin falls victim to a pebble thief that ruins his chances of love for the season. Spy Tortoise and Spy Bushbaby keep watch on chimpanzees, while in perhaps the most moving scenes, Spy Monkey becomes the focus of attention for a troop of concerned langurs who believe the motionless camera-creature has died.

Vandaag | 19:15 Inside the Factory

Seizoen 6 - Aflevering 2 - Baked Beans Update Gregg Wallace catches up with the Heinz baked bean factory in Wigan, which has upped production to deliver almost 50 million cans in just a month, nearly double the number of tins the firm would normally sell in the same period. Operations manager John Brockley reveals how staff are keeping safe across the site, including passing through a thermal camera that automatically takes the temperature of workers as they enter the factory.

Vandaag | 21:00 Highlands: Scotland's Wild Heart

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Summer - The Greatest Race For the birds and animals of the Highlands, the summer offers a chance to raise offspring before the days shorten and the storms of autumn arrive. Seabirds flock to the island of Handa off the Sutherland Coast, where 30,000 pairs of guillemots breed annually. Handa is also the location for a spectacular wild drama ending with the tiny chicks, known as jumplings, leaping for their lives from the 400-ft cliffs. Cameras also reveal life in the great rolling expanse of wetland known as the Flow Country, whose blanket peat bog stores more carbon than all of the forests in the entire UK.

Morgen | 02:30 Highlands: Scotland's Wild Heart

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Summer - The Greatest Race For the birds and animals of the Highlands, the summer offers a chance to raise offspring before the days shorten and the storms of autumn arrive. Seabirds flock to the island of Handa off the Sutherland Coast, where 30,000 pairs of guillemots breed annually. Handa is also the location for a spectacular wild drama ending with the tiny chicks, known as jumplings, leaping for their lives from the 400-ft cliffs. Cameras also reveal life in the great rolling expanse of wetland known as the Flow Country, whose blanket peat bog stores more carbon than all of the forests in the entire UK.

Morgen | 06:00 Visual Radio

Camera's in de radio-studio, op doordeweekse dagen van 6:00 tot 13:00 uur.

Morgen | 10:30 Visual Radio

Camera's in de radio-studio, op doordeweekse dagen van 6:00 tot 13:00 uur.

Morgen | 23:30 Ocean Giants

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Giant Lives Documentary exploring the lives of the planet's largest marine mammals and the secrets of their survival. Cameramen Doug Allan and Didier Noirot travel from the Indian Ocean to the Arctic seas, filming 200-ton blue whales and fighting humpbacks. The team also discovers that southern right whales possess a pair of one-ton testicles and reveals how Arctic bowheads can live to be more than 200 years old. Narrated by Stephen Fry.

Overmorgen | 02:30 Close Calls: On Camera

Seizoen 8 - Aflevering 7 A boy taking part in a karting race is sent flying into the air as his father watches from the stands, and a man who dived into a river to save a dog needs rescuing as well.

Overmorgen | 04:15 Makers van morgen

Aflevering 33 van 33 - May divorce be with you - VPRO Wat doe je als je als kind van gescheiden ouders geen beeld hebt van of herinnering aan de liefdevolle relatie die je ouders ooit hadden? Jonge filmmaker Irene Lagendijk laat hen voor het oog van de camera bepalende momenten uit hun huwelijk naspelen op de bijbehorende plekken. In deze intieme, tragikomische documentaire besluit Lagendijk met terugwerkende kracht nieuwe herinneringen te scheppen.

Overmorgen | 06:00 Visual Radio

Camera's in de radio-studio, op doordeweekse dagen van 6:00 tot 13:00 uur.

Overmorgen | 10:30 Visual Radio

Camera's in de radio-studio, op doordeweekse dagen van 6:00 tot 13:00 uur.

Overmorgen | 11:02 ALVINNN!!! en de Chipmunks

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Licht, Camera, Uh-Oh / Wassen Dave De Chipmunks krijgen 48 uur om met Jeanette een studentenfilm te maken. Maar ze hebben allemaal hun eigen filmidee. // De Chipmunks volgen Dave en zijn bang dat hij verliefd is geworden op een vrouw die hem in een wassen beeld wil veranderen.

Overmorgen | 11:10 Teen Mom OG

Seizoen 8 - Aflevering 18 - Walk into the Flame Amber is geschokt wanneer er camerabeelden uitlekken van de avond van haar arrestatie. Andrew besluit zijn kant van het verhaal te vertellen. Catelynn confronteert haar moeder met het trauma dat ze heeft opgelopen toen ze Carly opgaf ter adoptie.

Overmorgen | 11:44 Paf de hond

Snel & Schoon Lola besluit een video van Pat en Hoodie op hun website te plaatsen. Ze schrijft een script en bevestigt een camera aan Pat's hoofd voor dat "handheld" gevoel.

Overmorgen | 14:39 ALVINNN!!! en de Chipmunks

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Licht, Camera, Uh-Oh / Wassen Dave De Chipmunks krijgen 48 uur om met Jeanette een studentenfilm te maken. Maar ze hebben allemaal hun eigen filmidee. // De Chipmunks volgen Dave en zijn bang dat hij verliefd is geworden op een vrouw die hem in een wassen beeld wil veranderen.

Overmorgen | 21:00 Springwatch

Seizoen 16 - Aflevering 3 - Springwatch 2020 Chris Packham, Iolo Williams and Gillian Burke present the latest updates from the cameras set up across the country, including a portrait of the Lake District. Ecologist Ellie Harrison shares wildlife stories live from her home in the Cotswolds, and nature cameraman Raymond Besant encounters otters in the Orkney Islands.

Overmorgen | 22:00 Deep Ocean

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Giants of the Antarctic Deep Documentary about the first scientific research undertaken in a submersible in the Antarctic. Three marine biologists use customised UHD cameras to capture ling the extraordinary forms of life that thrive in the Southern Ocean on film. Narrated by David Attenborough.

Wo 10 juni 2020 | 00:30 House of Saud: A Family at War

Seizoen 1 - Aflevering 1 Documentary following Saudi Arabia's Crown Prince Mohammed bin Salman, who has pledged to transform the country. Cameras examine the new leader's dramatic commitment to end extremism and to return to moderate Islam. Travelling from Eastern Europe to India, and across the bloody battlefields of Syria and Yemen, it traces the impact that huge amounts of Saudi cash and weapons have had around the world.

Wo 10 juni 2020 | 03:00 Close Calls: On Camera

Seizoen 8 - Aflevering 8 Two divers documenting a wreck in the Thames find more than they bargained for and call in the Royal Navy bomb team. An unsafe load on a vehicle flies off, landing on a windscreen.

Wo 10 juni 2020 | 06:00 Visual Radio

Camera's in de radio-studio, op doordeweekse dagen van 6:00 tot 13:00 uur.

Wo 10 juni 2020 | 10:00 Operation Grand Canyon with Dan Snow

Seizoen 1 - Aflevering 2 Part two of two. The historian and his team continue down the Colorado River in antique wooden boats as they re-create the pioneering 280-mile expedition through the Grand Canyon that was led by explorer John Wesley Powell in 1869. Along the way they carry out the same surveying tasks as the original party with period equipment, including taking photographs with a 19th-century 3D camera.

Wo 10 juni 2020 | 10:30 Visual Radio

Camera's in de radio-studio, op doordeweekse dagen van 6:00 tot 13:00 uur.

Wo 10 juni 2020 | 13:20 The Killer Beside Me

Seizoen 1 - Aflevering 2 - The Evil Inside Nadat Kerri Harris en een collega op het damestoilet een verborgen camera ontdekken bellen ze de politie. Die heeft de zaak nog maar net in onderzoek, als Kerri wordt doodgestoken.

Wo 10 juni 2020 | 13:30 Earth From Space

Seizoen 2019 - Aflevering 1 van 4 - Een nieuwe blik - EO Satellieten volgen een olifantenfamilie die met droogte te kampen heeft. Ze herkennen nog onbekende kolonies keizerspinguïns aan de kleur van hun poep en ze ontdekken mysterieuze ijsringen die robbenjongen in gevaar kunnen brengen. Met camera's op de grond, in de lucht en in de ruimte zien we spectaculaire natuurverschijnselen, weersveranderingen en ingrijpende seizoenswisselingen.

 Meer