Je vindt hier de programma's van Buurtbewoners op tv We hebben de volgende programma's voor Buurtbewoners Hollandse Zaken: 13/07 - Informatief, Seizoen 2020 Aflevering 3 van 8 Verward en gevaarlijk, maar niet geholpen MAX Het aantal. Flodder: 15/07 - Serie, De verjaardag De koningin heeft te kennen gegeven op haar verjaardag een bezoek te willen brengen aan. Flodder: 15/07 - Serie, Goed gedrag Nadat zoon Kees uit de auto van Johnnie op straat is gevallen, vertoont hij opeens. Flodder: Serie, Sitcom, Korte metten Via een list proberen de buurtbewoners de Flodders uit de wijk te krijgen. Ze vragen.

Buurtbewoners op tv (overige uitzendingen NL)

Ma 13 juli 2020 | 14:35 Hollandse Zaken

13/07 - Informatief, Seizoen 2020 Aflevering 3 van 8 Verward en gevaarlijk, maar niet geholpen MAX Het aantal ...

Seizoen 2020 - Aflevering 3 van 8 - Verward en gevaarlijk, maar niet geholpen - MAX Het aantal incidenten met psychotische of verslaafde mensen waarbij de politie moet ingrijpen, is de afgelopen vijf jaar verdubbeld. Dat aantal stijgt nog steeds. Het blijkt in de praktijk lastig om verward gedrag goed te duiden en op tijd in te grijpen. Keer op keer moeten familie en buurtbewoners smeken om hulp, die vervolgens uitblijft. Als het dan misgaat, gaat het gruwelijk mis. Neem de drie moorden die Thijs H. in Den Haag en Limburg pleegde en de dubbele moord die Ergün S. in de bioscoop in Groningen pleegde. Of de 18-jarige Rik van de Rakt die in Heesch werd doodgestoken. Hij was het willekeurige slachtoffer van een psychotische statushouder. Na de moord op Els Borst kwam de commissie-Hoekstra met een serie aanbevelingen om de hulp aan verwarde mensen te verbeteren. Daar komt in de praktijk nog niet veel van terecht. Waarom gaat het zo vaak mis? Waarom wordt er zo slecht naar de noodkreten van familie geluisterd? Wat is er nodig om mensen met verward gedrag eerder te helpen? Te gast zijn de moeder en stiefvader van Rik van de Rakt en advocaat Phil Boone van de nabestaanden van de slachtoffers van Thijs H. Ook de buren van de in november vorig jaar doodgeschoten verwarde 'Carla' uit Alkmaar en vertegenwoordigers van de politie en GGZ zijn aanwezig.

Wo 15 juli 2020 | 09:30 Flodder

De verjaardag De koningin heeft te kennen gegeven op haar verjaardag een bezoek te willen brengen aan Zonnedael. De wijk is in rep en roer. De buurtbewoners stellen alles in het werk om de Flodders op die bewuste dag uit de wijk te krijgen.

Wo 15 juli 2020 | 10:00 Flodder

Goed gedrag Nadat zoon Kees uit de auto van Johnnie op straat is gevallen, vertoont hij opeens voorbeeldig gedrag. Hij praat netjes en helpt de buurtbewoners. Dit tot grote ergernis van de familie. Johnnie zal hem weleens even helpen zijn geheugen terug te krijgen.

Buurtbewoners gemist

Eerder Vandaag | 09:31 Flodder

Korte metten Via een list proberen de buurtbewoners de Flodders uit de wijk te krijgen. Ze vragen Johnnie om 2000 liter whisky te leveren. Als de politie binnenvalt om hen op heterdaad te betrappen, is alle whisky opeens verdwenen.