Je vindt hier de programma's van Buurt op tv We hebben de volgende programma's voor Buurt The Cult of The Family: Documentaire, Seizoen 1 Aflevering 1 Documentairereeks over de opkomst en val van Australiës meest beruchte sekte: The. Raul: Morgen - Na dertig jaar werken in de kapperszaak die hij van zijn ouders heeft geërfd, begint Raúl zijn dagelijkse routine te veranderen om zijn klanten iets nieuws te vertellen. Hij probeert dichter bij zijn buren te komen, bezoekt een bar in de. De Buurtpolitie - Extra: Morgen -. De Buurtpolitie - Extra: Morgen -. Fixer Upper: Morgen - A College Chaplain Seeks Home, Seizoen 2 Aflevering 7 A College Chaplain Seeks Home: Chip en Joanna Gaines. Brandweerman Sam: Morgen - Tekenfilm, Seizoen 10 Aflevering 22 Britse animatieserie. Doorpeddelen. In het gezellige dorpje Piekepolder. Flodder: Morgen - Komische serie, Seizoen 2 Aflevering 1 Nederlandse komische serie. De dubbelgangster. Er zijn twee Franse. Kitchen Nightmares USA: Morgen - Jerry en Michael runnen samen het restaurant 'Spanish Pavillion' in Harrison, dat in 1976 opgericht werd door. Echte Verhalen - De Buurtpolitie: Morgen - Twee nepagenten stelen de auto van een vrouw. Koen en Tineke onderzoeken de zaak. Obi en Floor krijgen een. Brandweerman Sam: Morgen - Tekenfilm, Seizoen 10 Aflevering 23 Britse animatieserie. De ontsnapte pinguïn. In het gezellige dorpje.

Buurt op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 07:59 Brandweerman Sam

Seizoen 10 - Aflevering 22 - Britse animatieserie. Doorpeddelen. In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen en ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Morgen | 09:30 Flodder

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Nederlandse komische serie. De dubbelgangster. Er zijn twee Franse gemeenteraadsleden op werkbezoek en Sjakie krijgt de opdracht om ze in de 'modelwijk' Zonnedael een rondleiding te geven. In datzelfde Zonnedael beramen enkele buurtbewoners intussen een duivels plan. Ze willen met een nep-Ma Flodder het allerlaatste beetje goodwill voor de familie Flodder wegwerken. Ze hopen dat de buurt eindelijk van de Flodders zal worden verlost.

Morgen | 13:00 Brandweerman Sam

Seizoen 10 - Aflevering 23 - Britse animatieserie. De ontsnapte pinguïn. In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen en ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Morgen | 14:45 Medialogica

Aflevering 7 - Documentairereeks over de rol van de media bij opvallende gebeurtenissen. Den Dolder onder het vergrootglas. Al meer dan een eeuw verblijven er psychiatrische patiënten in Den Dolder, maar door de moord op Anne Faber ligt de forensisch psychiatrische kliniek onder een vergrootglas. Ieder incident leidt tot grote ongerustheid onder buurtbewoners en aandacht in de media en politiek. Hoe ervaren werknemers van de kliniek het dat er continu over hun schouder wordt meegekeken? In hoeverre klopt het beeld dat wordt geschetst als het om de risico's van de patiënten gaat? En wat betekent dit alles voor de verhouding tussen het dorp en de instelling?

Overmorgen | 07:59 Brandweerman Sam

Seizoen 10 - Aflevering 24 - Britse animatieserie. Piekepolder in het park. In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen en ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Overmorgen | 10:00 Flodder

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Nederlandse komische serie. Korte metten. Via een list proberen de buurtbewoners de Flodders uit de wijk te krijgen. Ze vragen Johnnie om 2000 liter whisky te leveren. Wanneer de politie binnenvalt om hen op heterdaad te betrappen, is alle whisky opeens verdwenen.

Overmorgen | 13:00 Brandweerman Sam

Seizoen 10 - Aflevering 25 - Britse animatieserie. De schat van Piekepolder Pier (deel 1). In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen en ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Overmorgen | 18:30 SpangaS

Seizoen 13 - Aflevering 73 - Nederlandse jeugdserie. De kerstcommissie. Filiz is het niet eens met de kerstmuziek. Luna maakt zich zorgen om rat Arie. Dylan gedraagt zich gek in de buurt van Sophie. Mo baalt van zijn mislukte verrassing. Heeft hij het voorgoed verpest?

Buurt op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 23:35 The Cult of The Family

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Documentairereeks over de opkomst en val van Australiës meest beruchte sekte: The Family. Unseen, Unheard, Unknown. In 1987 ontsnapt een tienermeisje uit een afgelegen domein in de buurt van Melbourne. Dat zet de politie ertoe aan om het pand binnen te vallen en ook haar broers en zussen te redden. Maar wie zijn deze peroxideblonde kinderen? En wat is The Family, de sekte die werd opgericht door yogalerares Anne Hamilton-Byrne? Operation Forest brengt aan het licht dat de kinderen werden gestolen na hun geboorte, dat ze werden mishandeld en dat hen LSD werd toegediend. En dat met als duistere doel het creëren van een superieur ras dat de wereld moet redden na de apocalyps.

Morgen | 07:00 Raul

Morgen - Na dertig jaar werken in de kapperszaak die hij van zijn ouders heeft geërfd, begint Raúl zijn dagelijkse routine te veranderen om zijn klanten iets nieuws te vertellen. Hij probeert dichter bij zijn buren te komen, bezoekt een bar in de ...

Na dertig jaar werken in de kapperszaak die hij van zijn ouders heeft geërfd, begint Raúl zijn dagelijkse routine te veranderen om zijn klanten iets nieuws te vertellen. Hij probeert dichter bij zijn buren te komen, bezoekt een bar in de buurt van zijn huis en brengt wat tijd door op het buurtplein, waar hij een dame ontmoet met wie hij een vreemde relatie opbouwt.

Morgen | 07:10 De Buurtpolitie - Extra

Morgen | 07:25 De Buurtpolitie - Extra

Morgen | 07:40 Fixer Upper

Seizoen 2 - Aflevering 7 - A College Chaplain Seeks Home: Chip en Joanna Gaines toveren vervallen huizen om tot droomvilla's. De hele buurt knapt ervan op.

Morgen | 10:55 Kitchen Nightmares USA

Jerry en Michael runnen samen het restaurant 'Spanish Pavillion' in Harrison, dat in 1976 opgericht werd door hun grootvader. De zaak is gelegen in een buurt die gekend is om de Spaanse eetgelegenheden en heeft het moeilijk om op te boksen tegen de concurrentie. Het eten is er volgens de klanten erg op achteruit gegaan en ook de kwaliteit van de bediening zakt onder het nulpunt. De chef is onvoldoende aanwezig in de keuken en ook de rest van het personeel is allesbehalve gemotiveerd. Gordon Ramsay is vastbesloten om het menu in een hedendaags jasje te steken en de sfeer terug in de zaak te brengen.

Morgen | 12:25 Echte Verhalen - De Buurtpolitie

Twee nepagenten stelen de auto van een vrouw. Koen en Tineke onderzoeken de zaak. Obi en Floor krijgen een ongewone zaak voorgeschoteld.

Morgen | 13:35 Familie

Patrick trekt zijn stoute schoenen aan en besluit zelf contact op te nemen met Agnes. Hij pakt het echter onhandig aan. Rudi toont zich van zijn meest romantische kant, maar dat valt niet in de smaak bij Véronique. Jan ontdekt in de internetgeschiedenis van Guido dat zijn zoon een sekssite heeft bezocht. Marie-Rose wordt alsmaar angstiger. Vooral wanneer er in de buurt een nieuw slachtoffer valt. Pierrot is van slag nu hij heeft gezien hoe erg Dirk er aan toe is. Delphine speelt met Peters gevoelens.

Morgen | 14:10 SpongeBob

Seizoen 7 - Aflevering 16 - De heikneuters / Sponge-Kano : Patrick en SpongeBob komen terecht in een buurt die wordt bewoond door heikneuters. Ma Krelis maakt er de dienst uit. // Als de vulkaan van Bikinibroek uitbarst moet er een offer worden gebracht om de vulkaan te doven.

Morgen | 16:00 Fixer Upper

Seizoen 2 - Aflevering 8 - A Young Family Hopes For A Fixer-Upper: Chip en Joanna Gaines toveren vervallen huizen om tot droomvilla's. De hele buurt knapt ervan op.

Morgen | 16:10 A Very Modern Grand Hotel

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Documentaire over het vijfsterrenhotel Corinthia in Londen. Thomas Kochs staat aan het roer van Corinthia, een nieuw vijfsterrenhotel in de buurt van Trafalgar Square in Londen. Gasten betalen een fortuin om er te overnachten en het is aan Thomas om ervoor te zorgen dat ze in de watten gelegd worden. Zo moet hij sinds kort de afternoontea in goede banen leiden, en dat heeft veel meer voeten in de aarde dan men zou denken. We maken ook kennis met enkele andere leden van de uit 54 nationaliteiten bestaande staf. Zo is er kamermeisje Elena, die ooit zelf rijk was. En Yvet, die zo trots is op haar kamers dat ze ze beschouwt als haar kinderen.

Morgen | 16:37 Pipo

Kinderserie over Pipo de Clown, die elke dag een nieuw doldwaas avontuur beleeft. Samen met zijn lieve vrouw Mammaloe en de klunzige Klukkluk reist hij in zijn wiebelende Pipowagen door de bossen, over de heide, langs een oud kasteel of naar een gezellig dorpje in Nederland. Het dynamische drietal is altijd op zoek naar de prachtigste plekjes waar ze hun vrolijke, muzikale circusvoorstelling kunnen geven voor de kinderen uit de buurt. Maar met de Dikke Deur in de buurt is het altijd weer de vraag of dat zal lukken!

Morgen | 16:50 Brandweerman Sam

Animatieserie. In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norbert Puk en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen. Ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Morgen | 18:20 Echte Verhalen - De Buurtpolitie

Eric en Brigitte gaan op zoek naar een vermiste vrouw. Floor en Obi zien twee jongens die zich verdacht gedragen. Ze houden de jongens even in de gaten om te zien of hun vermoeden klopt.

Overmorgen | 00:35 Angelo Rules

Poesje Mauw blijkt spullen te stelen uit de hele buurt en te verstoppen onder Angelo's bed. Kunnen Angelo, Lola en Sherwood alles terugbrengen voor de politie Poesje Mauw oppakt?

Overmorgen | 07:20 De Buurtpolitie - Extra

Overmorgen | 07:35 De Buurtpolitie - Extra

Overmorgen | 07:40 Fixer Upper

Seizoen 2 - Aflevering 8 - A Young Family Hopes For A Fixer-Upper: Chip en Joanna Gaines toveren vervallen huizen om tot droomvilla's. De hele buurt knapt ervan op.

Overmorgen | 12:25 Echte Verhalen - De Buurtpolitie

Eric en Brigitte gaan op zoek naar een vermiste vrouw. Floor en Obi zien twee jongens die zich verdacht gedragen. Ze houden de jongens even in de gaten om te zien of hun vermoeden klopt.

Overmorgen | 13:30 Uilenbal

Overmorgen - De achtjarige Meral is net verhuisd en wil graag met de kinderen uit haar nieuwe buurt spelen, maar het maken van nieuwe vrienden valt niet mee. Op haar kamer ontdekt ze de muis Piepiep en ze neemt hem mee op schoolkamp. Dankzij Piepiep ...

De achtjarige Meral is net verhuisd en wil graag met de kinderen uit haar nieuwe buurt spelen, maar het maken van nieuwe vrienden valt niet mee. Op haar kamer ontdekt ze de muis Piepiep en ze neemt hem mee op schoolkamp. Dankzij Piepiep sluit Meral onverwachts vriendschap met het populaire meisje Desi, de stoere Jason en de verlegen Vito. Wanneer Piepiep echter in een onbewaakt moment door een uil gegrepen wordt, lijkt Meral ontroostbaar en geeft ze haar nieuwe vrienden de schuld. Tijdens een spannende tocht om de uilenbal met Piepieps botjes te zoeken, ontdekt Meral hoe belangrijk vriendschap kan zijn.

Overmorgen | 16:00 Fixer Upper

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Island Transplants Want A House By Water: Chip en Joanna Gaines toveren vervallen huizen om tot droomvilla's. De hele buurt knapt ervan op.

Overmorgen | 16:10 Broodschappers

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Brood Tuig / Mijn Mijn: Als SwaySway en Buhdeuce brood moeten afleveren in de ruigste buurt van Eendhoven, gaat het van kwaak tot erger. // SwaySway en Buhdeuce ontmoeten de gaafste gast in de planeet: de Brood Maker!

Overmorgen | 16:37 Pipo

Kinderserie over Pipo de Clown, die elke dag een nieuw doldwaas avontuur beleeft. Samen met zijn lieve vrouw Mammaloe en de klunzige Klukkluk reist hij in zijn wiebelende Pipowagen door de bossen, over de heide, langs een oud kasteel of naar een gezellig dorpje in Nederland. Het dynamische drietal is altijd op zoek naar de prachtigste plekjes waar ze hun vrolijke, muzikale circusvoorstelling kunnen geven voor de kinderen uit de buurt. Maar met de Dikke Deur in de buurt is het altijd weer de vraag of dat zal lukken!

Overmorgen | 16:50 Brandweerman Sam

Animatieserie. In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norbert Puk en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen. Ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Overmorgen | 17:16 Djammen

Een programma over alles waar muziek in zit. Over artiesten uit Drenthe, Drentse muziek en optredens in de provincie. Met iedere week een reportage, het laatste muzieknieuws en een agenda, zodat je altijd weet welke concerten of festivals er in de buurt zijn.

Overmorgen | 18:20 Echte Verhalen - De Buurtpolitie

De commissaris wordt onwel op kantoor. Obi, Floor en Patrick vrezen voor zijn leven en proberen te achterhalen wat er juist is gebeurd. Koen en Tineke worden opgeroepen voor een man die een slag op het hoofd heeft gekregen.

Overmorgen | 18:34 Djammen

Een programma over alles waar muziek in zit. Over artiesten uit Drenthe, Drentse muziek en optredens in de provincie. Met iedere week een reportage, het laatste muzieknieuws en een agenda, zodat je altijd weet welke concerten of festivals er in de buurt zijn.

Overmorgen | 19:16 Djammen

Een programma over alles waar muziek in zit. Over artiesten uit Drenthe, Drentse muziek en optredens in de provincie. Met iedere week een reportage, het laatste muzieknieuws en een agenda, zodat je altijd weet welke concerten of festivals er in de buurt zijn.

Overmorgen | 20:16 Djammen

Een programma over alles waar muziek in zit. Over artiesten uit Drenthe, Drentse muziek en optredens in de provincie. Met iedere week een reportage, het laatste muzieknieuws en een agenda, zodat je altijd weet welke concerten of festivals er in de buurt zijn.

Overmorgen | 21:00 Wildling

Overmorgen - In een afgelegen boshut vindt sheriff Ellen Cooper (Liv Tyler) de jonge vrouw Anna, die haar hele leven door haar vader is opgesloten om haar te beschermen tegen de zogenaamde 'Wildling'. Anna's vader heeft haar altijd goed behandeld, ...

In een afgelegen boshut vindt sheriff Ellen Cooper (Liv Tyler) de jonge vrouw Anna, die haar hele leven door haar vader is opgesloten om haar te beschermen tegen de zogenaamde 'Wildling'. Anna's vader heeft haar altijd goed behandeld, tot het gruwelijke moment dat hij voor haar ogen zijn eigen hoofd eraf schoot met een dubbelloops jachtgeweer. Wanneer sheriff Cooper Anna in huis neemt, kan het meisje eindelijk wennen aan een normaal bestaan. Totdat de buurt wordt opgeschrikt door de vondst van een aantal walgelijk verminkte lijken en Coopers onderzoek leidt naar een merkwaardige legende en een eeuwenoude bloedvete.

Overmorgen | 21:16 Djammen

Een programma over alles waar muziek in zit. Over artiesten uit Drenthe, Drentse muziek en optredens in de provincie. Met iedere week een reportage, het laatste muzieknieuws en een agenda, zodat je altijd weet welke concerten of festivals er in de buurt zijn.

Overmorgen | 22:16 Djammen

Een programma over alles waar muziek in zit. Over artiesten uit Drenthe, Drentse muziek en optredens in de provincie. Met iedere week een reportage, het laatste muzieknieuws en een agenda, zodat je altijd weet welke concerten of festivals er in de buurt zijn.

Overmorgen | 23:16 Djammen

Een programma over alles waar muziek in zit. Over artiesten uit Drenthe, Drentse muziek en optredens in de provincie. Met iedere week een reportage, het laatste muzieknieuws en een agenda, zodat je altijd weet welke concerten of festivals er in de buurt zijn.

Do 12 december 2019 | 00:13 Djammen

Een programma over alles waar muziek in zit. Over artiesten uit Drenthe, Drentse muziek en optredens in de provincie. Met iedere week een reportage, het laatste muzieknieuws en een agenda, zodat je altijd weet welke concerten of festivals er in de buurt zijn.

Do 12 december 2019 | 00:55 Raul

Overmorgen - Na dertig jaar werken in de kapperszaak die hij van zijn ouders heeft geërfd, begint Raúl zijn dagelijkse routine te veranderen om zijn klanten iets nieuws te vertellen. Hij probeert dichter bij zijn buren te komen, bezoekt een bar in ...

Na dertig jaar werken in de kapperszaak die hij van zijn ouders heeft geërfd, begint Raúl zijn dagelijkse routine te veranderen om zijn klanten iets nieuws te vertellen. Hij probeert dichter bij zijn buren te komen, bezoekt een bar in de buurt van zijn huis en brengt wat tijd door op het buurtplein, waar hij een dame ontmoet met wie hij een vreemde relatie opbouwt.

Do 12 december 2019 | 01:01 Djammen

Een programma over alles waar muziek in zit. Over artiesten uit Drenthe, Drentse muziek en optredens in de provincie. Met iedere week een reportage, het laatste muzieknieuws en een agenda, zodat je altijd weet welke concerten of festivals er in de buurt zijn.

Do 12 december 2019 | 01:50 Djammen

Een programma over alles waar muziek in zit. Over artiesten uit Drenthe, Drentse muziek en optredens in de provincie. Met iedere week een reportage, het laatste muzieknieuws en een agenda, zodat je altijd weet welke concerten of festivals er in de buurt zijn.

Do 12 december 2019 | 02:39 Djammen

Een programma over alles waar muziek in zit. Over artiesten uit Drenthe, Drentse muziek en optredens in de provincie. Met iedere week een reportage, het laatste muzieknieuws en een agenda, zodat je altijd weet welke concerten of festivals er in de buurt zijn.

Do 12 december 2019 | 03:32 Djammen

Een programma over alles waar muziek in zit. Over artiesten uit Drenthe, Drentse muziek en optredens in de provincie. Met iedere week een reportage, het laatste muzieknieuws en een agenda, zodat je altijd weet welke concerten of festivals er in de buurt zijn.

Do 12 december 2019 | 04:21 Djammen

Een programma over alles waar muziek in zit. Over artiesten uit Drenthe, Drentse muziek en optredens in de provincie. Met iedere week een reportage, het laatste muzieknieuws en een agenda, zodat je altijd weet welke concerten of festivals er in de buurt zijn.

Do 12 december 2019 | 05:10 Djammen

Een programma over alles waar muziek in zit. Over artiesten uit Drenthe, Drentse muziek en optredens in de provincie. Met iedere week een reportage, het laatste muzieknieuws en een agenda, zodat je altijd weet welke concerten of festivals er in de buurt zijn.

Do 12 december 2019 | 07:00 The Amazing Spider-Man

12/12 - De doodgewone tiener Peter Parker krijgt buitengewone krachten als hij wordt gebeten door een radioactieve spin. Peter besluit de buurtwacht uit te hangen en criminelen te pakken. Ironisch genoeg heeft hij al snel de voltallige politiemacht ...

De doodgewone tiener Peter Parker krijgt buitengewone krachten als hij wordt gebeten door een radioactieve spin. Peter besluit de buurtwacht uit te hangen en criminelen te pakken. Ironisch genoeg heeft hij al snel de voltallige politiemacht achter zich aan. Dit terwijl hij een bittere hagedis-man probeert te stoppen én poogt te ontdekken wat er echt met zijn ouders is gebeurd.

 Meer

Buurt gemist

Eerder Vandaag | 18:20 Echte Verhalen - De Buurtpolitie

Twee nepagenten stelen de auto van een vrouw. Koen en Tineke onderzoeken de zaak. Obi en Floor krijgen een ongewone zaak voorgeschoteld.

Eerder Vandaag | 17:28 Flodder

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Nederlandse komische serie. De dubbelgangster. Er zijn twee Franse gemeenteraadsleden op werkbezoek en Sjakie krijgt de opdracht om ze in de 'modelwijk' Zonnedael een rondleiding te geven. In datzelfde Zonnedael beramen enkele buurtbewoners intussen een duivels plan. Ze willen met een nep-Ma Flodder het allerlaatste beetje goodwill voor de familie Flodder wegwerken. Ze hopen dat de buurt eindelijk van de Flodders zal worden verlost.

Eerder Vandaag | 17:00 Kitchen Nightmares USA

Jerry en Michael runnen samen het restaurant 'Spanish Pavillion' in Harrison, dat in 1976 opgericht werd door hun grootvader. De zaak is gelegen in een buurt die gekend is om de Spaanse eetgelegenheden en heeft het moeilijk om op te boksen tegen de concurrentie. Het eten is er volgens de klanten erg op achteruit gegaan en ook de kwaliteit van de bediening zakt onder het nulpunt. De chef is onvoldoende aanwezig in de keuken en ook de rest van het personeel is allesbehalve gemotiveerd. Gordon Ramsay is vastbesloten om het menu in een hedendaags jasje te steken en de sfeer terug in de zaak te brengen.

Eerder Vandaag | 16:50 Brandweerman Sam

Animatieserie. In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norbert Puk en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen. Ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Eerder Vandaag | 16:37 Pipo

Kinderserie over Pipo de Clown, die elke dag een nieuw doldwaas avontuur beleeft. Samen met zijn lieve vrouw Mammaloe en de klunzige Klukkluk reist hij in zijn wiebelende Pipowagen door de bossen, over de heide, langs een oud kasteel of naar een gezellig dorpje in Nederland. Het dynamische drietal is altijd op zoek naar de prachtigste plekjes waar ze hun vrolijke, muzikale circusvoorstelling kunnen geven voor de kinderen uit de buurt. Maar met de Dikke Deur in de buurt is het altijd weer de vraag of dat zal lukken!

Eerder Vandaag | 16:00 Fixer Upper

Seizoen 2 - Aflevering 7 - A College Chaplain Seeks Home: Chip en Joanna Gaines toveren vervallen huizen om tot droomvilla's. De hele buurt knapt ervan op.

Eerder Vandaag | 15:20 Remy en Juliyat

Aflevering 3 - Nederlandse jeugdserie. Remy's vader maakt hem duidelijk dat asielzoekers niet deugen en Juliyats moeder drukt haar op het hart uit de buurt te blijven van de dorpelingen. Maar als Remy Juliyat opzoekt bij het AZC, blijkt dat ze elkaar echt leuk vinden. Hoe moet dit verder? Remy besluit zijn anarchistische opa om raad te vragen.

Eerder Vandaag | 13:40 Rosie & Moussa

Familiefilm, Rosie verhuist samen met haar mama naar de andere kant van Brussel en leert in haar nieuwe buurt Moussa kennen. Hij belooft haar om haar te helpen haar moeder en vader met elkaar te herenigen.

Rosie verhuist samen met haar mama naar de andere kant van Brussel en leert in haar nieuwe buurt Moussa kennen. Hij belooft haar om haar te helpen haar moeder en vader met elkaar te herenigen.

Eerder Vandaag | 13:35 Familie

Marie-Rose is ervan overtuigd dat Danny Buytaert iets te maken heeft met de verkrachtingszaak in de buurt. Ze is bang dat Buytaert wraak wil nemen, maar laat Mathias toch naar de Bourgogne vertrekken. Niet veel later moeten Marie-Rose, Delphine en Agnes echter doodsangsten uitstaan. Dirk wil de volledige steun van zijn kinderen in de aanloop naar zijn euthanasie. Pierrot blijft het echter moeilijk te hebben. Linda wint een etentje en kijkt uit naar een romantische avond met Jan.

Eerder Vandaag | 12:56 Brandweerman Sam

Seizoen 10 - Aflevering 21 - Britse animatieserie. Norbert, de circusdirecteur. In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen en ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Eerder Vandaag | 12:25 Echte Verhalen - De Buurtpolitie

Koen heeft een probleem: de bankautomaat waar hij geld is gaan afhalen, heeft hem te weinig geld gegeven. Samen met Tineke probeert hij te ontdekken wat er is misgelopen. De man van een zwangere vrouw is spoorloos. Ze schakelt de hulp in van Eric en Brigitte.

Eerder Vandaag | 08:52 Buurten

Eerder Vandaag | 07:57 Brandweerman Sam

Seizoen 10 - Aflevering 20 - Britse animatieserie. Zwoegen door de sneeuw. In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen en ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Eerder Vandaag | 07:52 Buurten

Eerder Vandaag | 07:40 Fixer Upper

Seizoen 2 - Aflevering 6 - An Old Friend Who Returns To Waco: Chip en Joanna Gaines toveren vervallen huizen om tot droomvilla's. De hele buurt knapt ervan op.

Eerder Vandaag | 07:30 De Buurtpolitie - Extra

Eerder Vandaag | 07:15 De Buurtpolitie - Extra

Eerder Vandaag | 06:52 Buurten

Eerder Vandaag | 02:35 Raul

Gisteren - Na dertig jaar werken in de kapperszaak die hij van zijn ouders heeft geërfd, begint Raúl zijn dagelijkse routine te veranderen om zijn klanten iets nieuws te vertellen. Hij probeert dichter bij zijn buren te komen, bezoekt een bar in ...

Na dertig jaar werken in de kapperszaak die hij van zijn ouders heeft geërfd, begint Raúl zijn dagelijkse routine te veranderen om zijn klanten iets nieuws te vertellen. Hij probeert dichter bij zijn buren te komen, bezoekt een bar in de buurt van zijn huis en brengt wat tijd door op het buurtplein, waar hij een dame ontmoet met wie hij een vreemde relatie opbouwt.

Gisteren 17:55 Remy en Juliyat

Aflevering 3 - Nederlandse jeugdserie. Remy's vader maakt hem duidelijk dat asielzoekers niet deugen en Juliyats moeder drukt haar op het hart uit de buurt te blijven van de dorpelingen. Maar als Remy Juliyat opzoekt bij het AZC, blijkt dat ze elkaar echt leuk vinden. Hoe moet dit verder? Remy besluit zijn anarchistische opa om raad te vragen.

Gisteren 16:50 Brandweerman Sam

Animatieserie. In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norbert Puk en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen. Ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Gisteren 16:37 Pipo

Kinderserie over Pipo de Clown, die elke dag een nieuw doldwaas avontuur beleeft. Samen met zijn lieve vrouw Mammaloe en de klunzige Klukkluk reist hij in zijn wiebelende Pipowagen door de bossen, over de heide, langs een oud kasteel of naar een gezellig dorpje in Nederland. Het dynamische drietal is altijd op zoek naar de prachtigste plekjes waar ze hun vrolijke, muzikale circusvoorstelling kunnen geven voor de kinderen uit de buurt. Maar met de Dikke Deur in de buurt is het altijd weer de vraag of dat zal lukken!

Gisteren 15:03 Djammen

Een programma over alles waar muziek in zit. Over artiesten uit Drenthe, Drentse muziek en optredens in de provincie. Met iedere week een reportage, het laatste muzieknieuws en een agenda, zodat je altijd weet welke concerten of festivals er in de buurt zijn.

Gisteren 13:52 Djammen

Een programma over alles waar muziek in zit. Over artiesten uit Drenthe, Drentse muziek en optredens in de provincie. Met iedere week een reportage, het laatste muzieknieuws en een agenda, zodat je altijd weet welke concerten of festivals er in de buurt zijn.

Gisteren 12:03 Djammen

Een programma over alles waar muziek in zit. Over artiesten uit Drenthe, Drentse muziek en optredens in de provincie. Met iedere week een reportage, het laatste muzieknieuws en een agenda, zodat je altijd weet welke concerten of festivals er in de buurt zijn.

Gisteren 10:52 Djammen

Een programma over alles waar muziek in zit. Over artiesten uit Drenthe, Drentse muziek en optredens in de provincie. Met iedere week een reportage, het laatste muzieknieuws en een agenda, zodat je altijd weet welke concerten of festivals er in de buurt zijn.

Gisteren 09:55 Broodschappers

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Brood Tuig / Mijn Mijn: Als SwaySway en Buhdeuce brood moeten afleveren in de ruigste buurt van Eendhoven, gaat het van kwaak tot erger. // SwaySway en Buhdeuce ontmoeten de gaafste gast in de planeet: de Brood Maker!

Gisteren 09:22 Djammen

Een programma over alles waar muziek in zit. Over artiesten uit Drenthe, Drentse muziek en optredens in de provincie. Met iedere week een reportage, het laatste muzieknieuws en een agenda, zodat je altijd weet welke concerten of festivals er in de buurt zijn.

Gisteren 08:30 Fixer Upper

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Almost Empty Nesters Want Waterfront Home: Chip en Joanna Gaines toveren vervallen huizen om tot droomvilla's. De hele buurt knapt ervan op.

Gisteren 07:40 Fixer Upper

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Coffeehouse Owners Seek Short Commute: Chip en Joanna Gaines toveren vervallen huizen om tot droomvilla's. De hele buurt knapt ervan op.

Gisteren 06:50 Fixer Upper

Aflevering 2 - Searching For A New Homebuilder's Dream: Chip en Joanna Gaines toveren vervallen huizen om tot droomvilla's. De hele buurt knapt ervan op.

Gisteren 06:00 Fixer Upper

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Baby's Due Date Causes Rush On Ranch: Chip en Joanna Gaines toveren vervallen huizen om tot droomvilla's. De hele buurt knapt ervan op.

Gisteren 04:10 Sturm der Liebe

Natascha wantrouwt elke vrouw in de buurt van Michael. Wanneer hij dan ook nog te laat komt voor een romantisch etentje is Natascha in alle staten. Na de presentatie van een nieuw bier in de Bräustüberl worden enkele gasten onwel. Wat later staat de gezondheidsinspectie voor de deur. Goran verwijt Paul dat hij jaloers is op zijn relatie met Romy.

Gisteren 00:55 Angelo Rules

Poesje Mauw blijkt spullen te stelen uit de hele buurt en te verstoppen onder Angelo's bed. Kunnen Angelo, Lola en Sherwood alles terugbrengen voor de politie Poesje Mauw oppakt?

Eergisteren 22:00 Wildling

Eergisteren - In een afgelegen boshut vindt sheriff Ellen Cooper (Liv Tyler) de jonge vrouw Anna, die haar hele leven door haar vader is opgesloten om haar te beschermen tegen de zogenaamde 'Wildling'. Anna's vader heeft haar altijd goed behandeld, ...

In een afgelegen boshut vindt sheriff Ellen Cooper (Liv Tyler) de jonge vrouw Anna, die haar hele leven door haar vader is opgesloten om haar te beschermen tegen de zogenaamde 'Wildling'. Anna's vader heeft haar altijd goed behandeld, tot het gruwelijke moment dat hij voor haar ogen zijn eigen hoofd eraf schoot met een dubbelloops jachtgeweer. Wanneer sheriff Cooper Anna in huis neemt, kan het meisje eindelijk wennen aan een normaal bestaan. Totdat de buurt wordt opgeschrikt door de vondst van een aantal walgelijk verminkte lijken en Coopers onderzoek leidt naar een merkwaardige legende en een eeuwenoude bloedvete.

Eergisteren 16:50 Brandweerman Sam

Animatieserie. In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norbert Puk en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen. Ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Eergisteren 16:37 Pipo

Kinderserie over Pipo de Clown, die elke dag een nieuw doldwaas avontuur beleeft. Samen met zijn lieve vrouw Mammaloe en de klunzige Klukkluk reist hij in zijn wiebelende Pipowagen door de bossen, over de heide, langs een oud kasteel of naar een gezellig dorpje in Nederland. Het dynamische drietal is altijd op zoek naar de prachtigste plekjes waar ze hun vrolijke, muzikale circusvoorstelling kunnen geven voor de kinderen uit de buurt. Maar met de Dikke Deur in de buurt is het altijd weer de vraag of dat zal lukken!

Eergisteren 16:00 Fixer Upper

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Baby's Due Date Causes Rush On Ranch: Chip en Joanna Gaines toveren vervallen huizen om tot droomvilla's. De hele buurt knapt ervan op.

Eergisteren 14:40 Uilenbal

Eergisteren - De achtjarige Meral is net verhuisd en wil graag met de kinderen uit haar nieuwe buurt spelen, maar het maken van nieuwe vrienden valt niet mee. Op haar kamer ontdekt ze de muis Piepiep en ze neemt hem mee op schoolkamp. Dankzij ...

De achtjarige Meral is net verhuisd en wil graag met de kinderen uit haar nieuwe buurt spelen, maar het maken van nieuwe vrienden valt niet mee. Op haar kamer ontdekt ze de muis Piepiep en ze neemt hem mee op schoolkamp. Dankzij Piepiep sluit Meral onverwachts vriendschap met het populaire meisje Desi, de stoere Jason en de verlegen Vito. Wanneer Piepiep echter in een onbewaakt moment door een uil gegrepen wordt, lijkt Meral ontroostbaar en geeft ze haar nieuwe vrienden de schuld. Tijdens een spannende tocht om de uilenbal met Piepieps botjes te zoeken, ontdekt Meral hoe belangrijk vriendschap kan zijn.

Eergisteren 09:20 Geer en Goor zoeken een hobby

Gerard en Gordon nemen een groep eenzame ouderen mee naar een sessie 'action painting'. Oftewel: hoe een kleurrijk gezelschap nog veel kleuriger kan worden. Ook helpen ze de eenzame Ria contact te leggen in haar nieuwe buurt en ontdekken ze de geneugten van het quilten.

Eergisteren 08:40 Raul

Eergisteren - Na dertig jaar werken in de kapperszaak die hij van zijn ouders heeft geërfd, begint Raúl zijn dagelijkse routine te veranderen om zijn klanten iets nieuws te vertellen. Hij probeert dichter bij zijn buren te komen, bezoekt een bar ...

Na dertig jaar werken in de kapperszaak die hij van zijn ouders heeft geërfd, begint Raúl zijn dagelijkse routine te veranderen om zijn klanten iets nieuws te vertellen. Hij probeert dichter bij zijn buren te komen, bezoekt een bar in de buurt van zijn huis en brengt wat tijd door op het buurtplein, waar hij een dame ontmoet met wie hij een vreemde relatie opbouwt.

Eergisteren 08:01 B.O.Z.: Pokémon

Seizoen 22 - Aflevering 31 - Japanse animatieserie. Een vurige trainingskamptruc!. De spanning loopt op voor de aankomende Alola Pokémon League en de leerlingen van de Pokémon School beginnen aan hun training. Ash, Kiawe en Sophocles besluiten om te gaan kamperen in de buurt van Kiawes boerderij. Sophocles mist het zelfvertrouwen om een goede Z-move te doen. Kiawe schakelt stiekem de hulp in van een wilde Crawdaunt om hem te helpen.

 Meer