Je vindt hier de programma's van Buurman op tv We hebben de volgende programma's voor Buurman Killer In Plain Sight: Serie, Seizoen 1 Blood on the ranch (Jane Dorotick) Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader. Killer In Plain Sight: Serie, Seizoen 1 Intent to kill (Sandra Jessee) Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij. Buurman en Buurman: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 29 van 52 Racebaan VPRO Poppenanimatieserie over twee buurmannen die samen allerlei klusjes. Lolly Lolbroek: Serie, Jeugd, Seizoen 2 Aflevering 4 Kinderserie over Lolly Lolbroek, de dochter van uitvinder Lex Lolbroek. Omdat hij. Lolly Lolbroek: Serie, Jeugd, Seizoen 2 Aflevering 5 Kinderserie over Lolly Lolbroek, de dochter van uitvinder Lex Lolbroek. Omdat hij. Killer In Plain Sight: Serie, Seizoen 1 Intent to kill (Sandra Jessee) Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij. Fairly Odd Parents: Jeugd, Seizoen 7 Aflevering 120 Operatie Dinkelberg / Magische Basisschool Pap vermoedt dat buurman Dinkelberg een. Lolly Lolbroek: Serie, Jeugd, Seizoen 2 Aflevering 2 Kinderserie over Lolly Lolbroek, de dochter van uitvinder Lex Lolbroek. Omdat hij. Lolly Lolbroek: Serie, Jeugd, Seizoen 2 Aflevering 3 Kinderserie over Lolly Lolbroek, de dochter van uitvinder Lex Lolbroek. Omdat hij. Two and a Half Men: Serie, Seizoen 6 Aflevering 19 The Two Finger Rule Chelsea ontdekt enkele naaktfoto's op de gsm van Charlie en kent.

Buurman op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 08:05 Buurman en Buurman

Seizoen 1 - Aflevering 29 van 52 - Racebaan - VPRO Poppenanimatieserie over twee buurmannen die samen allerlei klusjes doen in en rondom het huis. Ze beginnen altijd vol enthousiasme, maar helaas gaan de klussen op één of andere manier altijd de mist in...

Morgen | 08:05 Buurman en Buurman

Seizoen 1 - Aflevering 30 van 52 - Aquarium - VPRO Poppenanimatieserie over twee buurmannen die samen allerlei klusjes doen in en rondom het huis. Ze beginnen altijd vol enthousiasme, maar helaas gaan de klussen op één of andere manier altijd de mist in...

Overmorgen | 08:05 Buurman en Buurman

Seizoen 1 - Aflevering 31 van 52 - Kwekerij - VPRO Poppenanimatieserie over twee buurmannen die samen allerlei klusjes doen in en rondom het huis. Ze beginnen altijd vol enthousiasme, maar helaas gaan de klussen op één of andere manier altijd de mist in...

Buurman op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 06:13 Killer In Plain Sight

Seizoen 1 - Blood on the ranch (Jane Dorotick) Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Vandaag | 06:34 Killer In Plain Sight

Seizoen 1 - Intent to kill (Sandra Jessee) Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Vandaag | 08:21 Lolly Lolbroek

Seizoen 2 - Aflevering 4 Kinderserie over Lolly Lolbroek, de dochter van uitvinder Lex Lolbroek. Omdat hij vaak van huis is, kan Lolly lekker haar gang gaan samen met haar vrienden Kara en Marx. Het huis en de tuin van Lolly zijn een ware speeltuin, waarin ze geregeld een uitvinding van Lolly's vader uittesten. Maar die experimenten lopen telkens weer fout en zeker wanneer buurman Hubert weer eens binnenloopt voor een stukje taart.

Vandaag | 08:32 Lolly Lolbroek

Seizoen 2 - Aflevering 5 Kinderserie over Lolly Lolbroek, de dochter van uitvinder Lex Lolbroek. Omdat hij vaak van huis is, kan Lolly lekker haar gang gaan samen met haar vrienden Kara en Marx. Het huis en de tuin van Lolly zijn een ware speeltuin, waarin ze geregeld een uitvinding van Lolly's vader uittesten. Maar die experimenten lopen telkens weer fout en zeker wanneer buurman Hubert weer eens binnenloopt voor een stukje taart.

Vandaag | 12:24 Killer In Plain Sight

Seizoen 1 - Intent to kill (Sandra Jessee) Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Vandaag | 13:48 Fairly Odd Parents

Seizoen 7 - Aflevering 120 - Operatie Dinkelberg / Magische Basisschool Pap vermoedt dat buurman Dinkelberg een kwaadaardig persoon is die het op hem gemunt heeft. Hij haalt alles uit de kast om zijn gelijk te bewijzen. // Poef gaat voor het eerst naar school. Net als Foop. Die probeert Poef een hak te zetten.

Vandaag | 18:22 Lolly Lolbroek

Seizoen 2 - Aflevering 2 Kinderserie over Lolly Lolbroek, de dochter van uitvinder Lex Lolbroek. Omdat hij vaak van huis is, kan Lolly lekker haar gang gaan samen met haar vrienden Kara en Marx. Het huis en de tuin van Lolly zijn een ware speeltuin, waarin ze geregeld een uitvinding van Lolly's vader uittesten. Maar die experimenten lopen telkens weer fout en zeker wanneer buurman Hubert weer eens binnenloopt voor een stukje taart.

Vandaag | 18:34 Lolly Lolbroek

Seizoen 2 - Aflevering 3 Kinderserie over Lolly Lolbroek, de dochter van uitvinder Lex Lolbroek. Omdat hij vaak van huis is, kan Lolly lekker haar gang gaan samen met haar vrienden Kara en Marx. Het huis en de tuin van Lolly zijn een ware speeltuin, waarin ze geregeld een uitvinding van Lolly's vader uittesten. Maar die experimenten lopen telkens weer fout en zeker wanneer buurman Hubert weer eens binnenloopt voor een stukje taart.

Vandaag | 18:45 Two and a Half Men

Seizoen 6 - Aflevering 19 - The Two Finger Rule Chelsea ontdekt enkele naaktfoto's op de gsm van Charlie en kent weinig begrip: ze maakt het uit. Hij is echter niet de enige met relatieproblemen. Ook Alan, Herb en zijn buurman Jerome hebben betere tijden gekend op liefdesvlak.

Vandaag | 19:50 Buurman en Buurman

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 52 - De meubels - VPRO Poppenanimatieserie over twee buurmannen die samen allerlei klusjes doen in en rondom het huis. Ze beginnen altijd vol enthousiasme, maar helaas gaan de klussen op één of andere manier altijd de mist in...

Vandaag | 22:01 Dennis De Bengel

Seizoen 1 - Aflevering 44 Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

Vandaag | 22:23 Dennis De Bengel

Seizoen 1 - Aflevering 45 Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

Vandaag | 22:30 Welcome Home

Film, Bryan en Cassie (Aaron Paul en Emily Ratajkowski) besluiten hun opgebrande huwelijk nog een kans te geven door een romantische villa op het Italiaanse platteland te huren. Cassie’s aandacht wordt meteen getrokken door de knappe en ...

Bryan en Cassie (Aaron Paul en Emily Ratajkowski) besluiten hun opgebrande huwelijk nog een kans te geven door een romantische villa op het Italiaanse platteland te huren. Cassie’s aandacht wordt meteen getrokken door de knappe en intimiderende buurman Federico, iets waar Bryan zich bedreigd door voelt. Federico maakt gretig gebruik van Bryans jaloezie om Cassie in te pakken en speelt de twee tegen elkaar uit. Langzaam raken Bryan en Cassie verstrikt in een prikkelend en gevaarlijk spel waarin Federico alle touwtjes in handen heeft.

Vandaag | 22:44 Dennis De Bengel

Seizoen 1 - Aflevering 46 Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

Vandaag | 23:42 Killer In Plain Sight

Seizoen 1 - Intent to kill (Sandra Jessee) Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Morgen | 00:05 Killer In Plain Sight

Seizoen 1 - Girls gone (Caleb Matlock) Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Morgen | 04:20 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 8 van 44 - De Buurman Gumball en Darwin proberen achter de naam van hun buurman te komen, maar brengen hem daarmee in gevaar omdat hij getuigenbescherming heeft.

Morgen | 04:40 Killer In Plain Sight

Seizoen 1 - Blood on the ranch (Jane Dorotick) Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Morgen | 05:05 Killer In Plain Sight

Seizoen 1 - Girls gone (Caleb Matlock) Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Morgen | 06:08 ALVINNN!!! en de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 29 - De Boomhut De Chipmunks willen een boom in hun achtertuin redden van een gewetenloze buurman.

Morgen | 08:12 Lolly Lolbroek

Seizoen 2 - Aflevering 6 Kinderserie over Lolly Lolbroek, de dochter van uitvinder Lex Lolbroek. Omdat hij vaak van huis is, kan Lolly lekker haar gang gaan samen met haar vrienden Kara en Marx. Het huis en de tuin van Lolly zijn een ware speeltuin, waarin ze geregeld een uitvinding van Lolly's vader uittesten. Maar die experimenten lopen telkens weer fout en zeker wanneer buurman Hubert weer eens binnenloopt voor een stukje taart.

Morgen | 08:25 Lolly Lolbroek

Seizoen 2 - Aflevering 7 Kinderserie over Lolly Lolbroek, de dochter van uitvinder Lex Lolbroek. Omdat hij vaak van huis is, kan Lolly lekker haar gang gaan samen met haar vrienden Kara en Marx. Het huis en de tuin van Lolly zijn een ware speeltuin, waarin ze geregeld een uitvinding van Lolly's vader uittesten. Maar die experimenten lopen telkens weer fout en zeker wanneer buurman Hubert weer eens binnenloopt voor een stukje taart.

Morgen | 13:15 Two and a Half Men

Seizoen 6 - Aflevering 19 - The Two Finger Rule Chelsea ontdekt enkele naaktfoto's op de gsm van Charlie en kent weinig begrip: ze maakt het uit. Hij is echter niet de enige met relatieproblemen. Ook Alan, Herb en zijn buurman Jerome hebben betere tijden gekend op liefdesvlak.

Morgen | 18:21 Lolly Lolbroek

Seizoen 2 - Aflevering 4 Kinderserie over Lolly Lolbroek, de dochter van uitvinder Lex Lolbroek. Omdat hij vaak van huis is, kan Lolly lekker haar gang gaan samen met haar vrienden Kara en Marx. Het huis en de tuin van Lolly zijn een ware speeltuin, waarin ze geregeld een uitvinding van Lolly's vader uittesten. Maar die experimenten lopen telkens weer fout en zeker wanneer buurman Hubert weer eens binnenloopt voor een stukje taart.

Morgen | 18:36 Lolly Lolbroek

Seizoen 2 - Aflevering 5 Kinderserie over Lolly Lolbroek, de dochter van uitvinder Lex Lolbroek. Omdat hij vaak van huis is, kan Lolly lekker haar gang gaan samen met haar vrienden Kara en Marx. Het huis en de tuin van Lolly zijn een ware speeltuin, waarin ze geregeld een uitvinding van Lolly's vader uittesten. Maar die experimenten lopen telkens weer fout en zeker wanneer buurman Hubert weer eens binnenloopt voor een stukje taart.

Morgen | 19:50 Buurman en Buurman

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 52 - Parket - VPRO Poppenanimatieserie over twee buurmannen die samen allerlei klusjes doen in en rondom het huis. Ze beginnen altijd vol enthousiasme, maar helaas gaan de klussen op één of andere manier altijd de mist in...

Morgen | 22:03 Dennis De Bengel

Seizoen 1 - Aflevering 47 Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

Morgen | 22:23 Dennis De Bengel

Seizoen 1 - Aflevering 48 Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

Morgen | 22:40 Dennis De Bengel

Seizoen 1 - Aflevering 49 Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

Overmorgen | 00:05 Killer In Plain Sight

Seizoen 1 - Girls gone (Caleb Matlock) Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Overmorgen | 00:30 Killer In Plain Sight

Seizoen 1 - The barefoot killer (Carolyn Krizan-Wilson) Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Overmorgen | 04:40 Killer In Plain Sight

Seizoen 1 - Intent to kill (Sandra Jessee) Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Overmorgen | 05:00 Killer In Plain Sight

Seizoen 1 - Girls gone (Caleb Matlock) Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Overmorgen | 05:20 Killer In Plain Sight

Seizoen 1 - The barefoot killer (Carolyn Krizan-Wilson) Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Overmorgen | 08:10 Lolly Lolbroek

Seizoen 2 - Aflevering 8 Kinderserie over Lolly Lolbroek, de dochter van uitvinder Lex Lolbroek. Omdat hij vaak van huis is, kan Lolly lekker haar gang gaan samen met haar vrienden Kara en Marx. Het huis en de tuin van Lolly zijn een ware speeltuin, waarin ze geregeld een uitvinding van Lolly's vader uittesten. Maar die experimenten lopen telkens weer fout en zeker wanneer buurman Hubert weer eens binnenloopt voor een stukje taart.

Overmorgen | 08:25 Lolly Lolbroek

Seizoen 2 - Aflevering 9 Kinderserie over Lolly Lolbroek, de dochter van uitvinder Lex Lolbroek. Omdat hij vaak van huis is, kan Lolly lekker haar gang gaan samen met haar vrienden Kara en Marx. Het huis en de tuin van Lolly zijn een ware speeltuin, waarin ze geregeld een uitvinding van Lolly's vader uittesten. Maar die experimenten lopen telkens weer fout en zeker wanneer buurman Hubert weer eens binnenloopt voor een stukje taart.

Overmorgen | 10:40 Killer In Plain Sight

Seizoen 1 - The barefoot killer (Carolyn Krizan-Wilson) Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Overmorgen | 14:09 Huize Herrie

Seizoen 4 - Aflevering 14 - Sportmaatjes Het wereldkampioenschap American football is op tv en Lynn kijkt uiteraard. Ze komt er achter dat buurman Grauw ook kijkt en ook een fan is van de Lions.

Overmorgen | 18:20 Lolly Lolbroek

Seizoen 2 - Aflevering 6 Kinderserie over Lolly Lolbroek, de dochter van uitvinder Lex Lolbroek. Omdat hij vaak van huis is, kan Lolly lekker haar gang gaan samen met haar vrienden Kara en Marx. Het huis en de tuin van Lolly zijn een ware speeltuin, waarin ze geregeld een uitvinding van Lolly's vader uittesten. Maar die experimenten lopen telkens weer fout en zeker wanneer buurman Hubert weer eens binnenloopt voor een stukje taart.

Overmorgen | 18:35 Lolly Lolbroek

Seizoen 2 - Aflevering 7 Kinderserie over Lolly Lolbroek, de dochter van uitvinder Lex Lolbroek. Omdat hij vaak van huis is, kan Lolly lekker haar gang gaan samen met haar vrienden Kara en Marx. Het huis en de tuin van Lolly zijn een ware speeltuin, waarin ze geregeld een uitvinding van Lolly's vader uittesten. Maar die experimenten lopen telkens weer fout en zeker wanneer buurman Hubert weer eens binnenloopt voor een stukje taart.

Overmorgen | 19:55 Buurman en Buurman

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 52 - De grasmaaier - VPRO Poppenanimatieserie over twee buurmannen die samen allerlei klusjes doen in en rondom het huis. Ze beginnen altijd vol enthousiasme, maar helaas gaan de klussen op één of andere manier altijd de mist in...

Overmorgen | 20:35 CSI: Crime Scene Investigation

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Post Mortem Het team onderzoekt de moord op een bejaarde kankerpatiënte. Hun verdenking valt op de buurman en de neef van het slachtoffer. Greg woont een zitting in de rechtbank bij over de dood van een tiener die hij per ongeluk doodschoot tijdens een rel.

Overmorgen | 22:00 Dennis De Bengel

Seizoen 1 - Aflevering 50 Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

Overmorgen | 22:20 Dennis De Bengel

Seizoen 1 - Aflevering 51 Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

Overmorgen | 22:40 Dennis De Bengel

Seizoen 1 - Aflevering 52 Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

Za 28 november 2020 | 00:05 Killer In Plain Sight

Seizoen 1 - The barefoot killer (Carolyn Krizan-Wilson) Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Za 28 november 2020 | 00:30 Killer In Plain Sight

Seizoen 1 - Buried in the hills (Gabriel Campos Martinez) Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

 Meer