Broer op tv (tv-tips)

Vandaag | 20:00 Ben-Hur IMDb: 5.7

IMDB * 5.7 - Drama, Historisch, Film, Judah Ben Hur is een Joodse prins die valselijk beschuldigd wordt door zijn geadopteerde broer Messala. Hij verliest alles en moet jaren verblijven op een Romeins slavenschip. Vervolgens gaat hij de strijd aan ...

Judah Ben-Hur is een Joodse prins die valselijk beschuldigd wordt door zijn geadopteerde broer Messala. Hij verliest alles en moet jaren verblijven op een Romeins slavenschip. Vervolgens gaat hij de strijd aan tegen het Rijk, en de man die hem verraden heeft, in een grote strijdwagenrace. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/ben-hur

Di 19 januari 2021 | 20:30 Gone Baby Gone IMDb: 7.6

19/01 - IMDB * 7.6 - Misdaad, Film, Spanning, Regiedebuut van Ben Affleck, waarin twee privé detectives op zoek gaan naar een verdwenen meisje in een van de ruigste buurten van Boston. Dorchester is een van de ruigste buurten van Boston. Wanneer de ...

Regiedebuut van Ben Affleck, waarin twee privé-detectives op zoek gaan naar een verdwenen meisje in een van de ruigste buurten van Boston. Dorchester is een van de ruigste buurten van Boston. Wanneer de vierjarige Amanda McCready verdwijnt, staat de politie voor een raadsel. Amanda's tante laat haar geduld niet langer op de proef stellen en huurt twee privé-detectives in, Patrick Kenzie (Casey Affleck) en Angie Gennaro (Michelle Monaghan). De twee hebben weinig ervaring en zien de opdracht niet zitten, maar daarentegen kennen ze de buurt goed en zijn ze niet van de politie. Kenzie en Gennaro nemen de zaak toch aan, maar zetten in hun zoektocht naar de kleine Amanda alles op het spel. Hun relatie, hun verstand en zelfs hun levens. Gone Baby Gone is het regiedebuut van acteur Ben Affleck, die samen met Aaron Stockard het scenario schreef. Ben castte zijn jongere broer Casey (The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford) voor de hoofdrol van Patrick Kenzie, en Michelle Monaghan (Kiss Kiss Bang Bang) als diens tegenspeelster Angie Gennaro. Het script is gebaseerd op een verhaal van Dennis Lehane, die ook de misdaadroman Mystic River schreef die in 2003 verfilmd werd door Clint Eastwood. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/gone-baby-gone

Je vindt hier de programma's van Broer op tv We hebben de volgende programma's voor Broer Ben-Hur: IMDB * 5.7 - Drama, Historisch, Film, Judah Ben Hur is een Joodse prins die valselijk beschuldigd wordt door zijn geadopteerde broer Messala. Hij verliest alles en moet jaren verblijven op een Romeins slavenschip. Vervolgens gaat hij de strijd aan. Gone Baby Gone: 19/01 - IMDB * 7.6 - Misdaad, Film, Spanning, Regiedebuut van Ben Affleck, waarin twee privé detectives op zoek gaan naar een verdwenen meisje in een van de ruigste buurten van Boston. Dorchester is een van de ruigste buurten van Boston. Wanneer de. Monsterjagers: Film, Alex probeert zijn kleintje broertje Gavin te helpen om zijn angst voor monsters te overwinnen, door samen met zijn vrienden Dylan & Phoenix "De Monsterjagers" op te richten... Met z'n drieën doen ze net alsof ze het monster. TwiniPop: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 4 van 26 De rode traktor AVROTROS Twini is een klein meisje dat gek is op dansen. In het. Wat maak je Menu?: Informatief, Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 6 van 10 NTR Culinaire tweelingbroers Jasper en Marius maken samen met een. Nieuwe Baasjes: Informatief, Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 2 van 22 KRO NCRV Loeka en haar broertje Donn willen graag een hond om trucjes. TwiniPop: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 5 van 26 Het molentje AVROTROS Twini is een klein meisje dat gek is op dansen. In het. Voor elkaar gemaakt: Comedy, Film, Felix geniet volop van zijn vrijgezelle bestaan. Totdat een one night stand door een bizar incident eindigt in het ziekenhuis. Als Felix daar bijkomt, krijgt hij tot zijn schrik de diagnose dat hij voor eeuwig onvruchtbaar zal zijn. Nu. Nieuwe Baasjes: Informatief, Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 7 van 22 KRO NCRV Loulou Rosa en haar broertje Magnnus willen graag een. TwiniPop: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 4 van 26 De rode traktor AVROTROS Twini is een klein meisje dat gek is op dansen. In het. Phineas and Ferb: Serie, Jeugd, Thaddeus en Thor Mandy en haar broertjes Thaddeus en Thor zijn bij de buren op bezoek. Deze broertjes. TwiniPop: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 5 van 26 Het molentje AVROTROS Twini is een klein meisje dat gek is op dansen. In het. The Lodgers: Film, De tweeling Rachel en Edward deelt een gruwelijk familiegeheim. Elke nacht valt hun afgelegen landgoed ten prooi aan de sinistere Lodgers, die hen drie regels opleggen: voor middernacht in bed liggen, geen buitenstaanders binnenlaten, elkaar.

Broer op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 11:05 Wat maak je Menu?

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 10 - NTR Culinaire tweelingbroers Jasper en Marius maken samen met een jonge topkok in hun veldkeuken heerlijke gerechten met bijzonder vreemde ingrediënten voor hun onwetende gasten in het Testaurant. Ondertussen lost rockkok Vjeze Fur een smaakprobleem van een koelkastgast op. De verrassende ingrediënten maken er een smakelijk en vermakelijk proefprogramma van, waar je tussen de gangen door ook nog wat van opsteekt.

Vandaag | 12:35 Nieuwe Baasjes

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 22 - KRO-NCRV Loeka en haar broertje Donn willen graag een hond om trucjes aan te leren. Zou herder Price een geschikte hond zijn?

Vandaag | 13:50 Nieuwe Baasjes

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 22 - KRO-NCRV Loulou Rosa en haar broertje Magnnus willen graag een knaagdier. Maar wat voor knaagdier? Edson gaat ze helpen.

Morgen | 01:25 De Nachtzoen

Seizoen 2020 - Aflevering 138 van 150 - Arjan Broers - EO God is een mysterie dat mensen al eeuwen bezighoudt. Zou theoloog Arjan Broers het mysterie al hebben ontrafeld?

Morgen | 14:55 Hawaii Five-0

Seizoen 3 - Aflevering 10 van 24 - Huaka 'I Kula McGarrett is samen met een jong meisje gegijzeld door een diamantendief. Adam verwelkomt zijn broer die net uit de gevangenis komt. Hij doet hem het aanbod om zakenman te worden.

Morgen | 17:45 Wat maak je Menu?

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 10 - NTR Culinaire tweelingbroers Jasper en Marius maken samen met een jonge topkok in hun veldkeuken heerlijke gerechten met bijzonder vreemde ingrediënten voor hun onwetende gasten in het Testaurant. Ondertussen lost rockkok Vjeze Fur een smaakprobleem van een koelkastgast op. De verrassende ingrediënten maken er een smakelijk en vermakelijk proefprogramma van, waar je tussen de gangen door ook nog wat van opsteekt.

Morgen | 19:20 ZappDoc: Mensjesrechten

Seizoen 2015 - Aflevering 4 van 8 - Een jaar zonder mijn ouders - EO Als Tareq vanwege de oorlog Syrië ontvlucht, moet hij zijn ouders, zusje en broertje achterlaten. Op naar Europa, een onzekere toekomst tegemoet. Wanneer zal hij zijn ouders weer zien? Het wordt een gevaarlijke reis en eenmaal aangekomen in Nederland begint het wachten. Als hij had geweten dat het wel een jaar zou gaan duren, was hij dan ook weggegaan? Had hij eigenlijk een keuze?

Morgen | 20:25 Doodstil

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 4 - KRO-NCRV Luther en Puk proberen met Dewi af te rekenen en het geheim dreigt alsnog uit te komen. In het verleden komt het tot een climax als Andreas een laatste allesbepalende drugsdeal met zijn broer doet.

Morgen | 20:53 Crime Scene Investigation

Seizoen 8 - Goodbye & good luck Wat zelfmoord leek, blijkt de moord op een studente te zijn. Sara wordt opnieuw geconfronteerd met Hannah en Marlon. Hannah was twaalf toen ze haar broer Marlon van een alibi voorzag in een moordzaak een paar jaar geleden. Alles wijst erop dat broer en zus ook bij deze moord betrokken zijn. Sara heeft het erg zwaar tijdens het onderzoek.

Morgen | 21:05 Metropolis

Seizoen 2021 - Aflevering 2 van 15 - Dry January - VPRO Een in Nederland veel voorkomend goed voornemen in januari: een maand niet drinken, zodat de relatie met alcohol niet al te innig wordt. Metropolis onderzoekt welke wereldburgers nog meer van een drankje houden. Riswandi (23) en zijn muzikantenvrienden in het voornamelijk islamitische Indonesië borrelen er, ondanks het taboe dat rust op het drinken van alcohol, lustig op los. In Peru gelooft men heilig in het gebruik van lustopwekkende sterkedrank, die in de jungle gebrouwen wordt. En barman Slava in Moskou laat in zijn kelderbar alleen échte drinkebroers en -zusters toe. Correspondent Fedor kwalificeert zich met gemak.

Overmorgen | 14:15 Welkom bij de Romeinen

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 3 - Romulus en Remus - NTR De gasten zijn Waldemar Torenstra en Olaf Malmberg als Romulus en Remus. De twee broers, ooit opgevoed door een wolvin, stichten een wereldstad; maar noemen ze die Reme of Rome? Waarom slaan ze elkaar dood? En hebben ze eigenlijk wel echt bestaan? Met Yvonne Jasperia in: Romein zoekt vrouw, de soap Alle wegen leiden naar Rome en De cloaca maxima de eerste riolering ter wereld.

Overmorgen | 16:40 Dr. Phil

Seizoen 18 - Extreme sentencing: bail reform Dr. Phil behandelt een controversiële Amerikaanse wet waardoor rechters geen borgsom meer mogen opleggen bij bepaalde misdrijven. Hij gaat in gesprek met twee gerespecteerde rechters die beiden een andere mening hebben over deze wet. Ook te gast is Akeem Browder, die vertelt over zijn broer die zelfmoord pleegde in de gevangenis. Hij zat onterecht vast, maar had geen geld om op borgtocht vrij te komen.

Overmorgen | 20:35 Spoorloos

Seizoen 2021 - Aflevering 2 van 2 - Australische vrouw zoekt Nederlandse halfzus - KRO-NCRV Betty is geboren en getogen in Australië, maar haar roots zijn honderd procent Nederlands. Haar ouders ontmoetten elkaar in 1947, aan boord van een schip dat hen naar Australië bracht. Daar trouwden ze en werden Betty en haar broer geboren. Helaas stierf Betty's vader Marten al jong, op 41-jarige leeftijd. Onlangs vertelde haar moeder dat er in Nederland een oudere halfzus van Betty moet wonen. Zij zou door vader Marten verwekt zijn, vlak voor zijn vertrek naar Australië. Betty roept de hulp van Derk en de kijkers in bij het vinden van haar halfzus.

Overmorgen | 21:58 Deep State

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 8 - Reunion Anna en haar broer Noah doen in Frankrijk hun best om haar dochters te beschermen. Said, oud-leider van het Teheran-team is in Londen om White te spreken. Max en Leyla stuiten op nuttige informatie.

 Meer

Broer op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 08:25 Monsterjagers

Film, Alex probeert zijn kleintje broertje Gavin te helpen om zijn angst voor monsters te overwinnen, door samen met zijn vrienden Dylan & Phoenix "De Monsterjagers" op te richten... Met z'n drieën doen ze net alsof ze het monster ...

Alex probeert zijn kleintje broertje Gavin te helpen om zijn angst voor monsters te overwinnen, door samen met zijn vrienden Dylan & Phoenix "De Monsterjagers" op te richten... Met z'n drieën doen ze net alsof ze het monster gevangen nemen, terwijl ze eigenlijk de dingen aanpakken in de kamer van Gavin die geluid maken.. Het team wordt snel populair en krijgt al een heleboel klussen binnen.. Tot ze op een gegeven moment een echt enorm monster tegenkomen!

Vandaag | 10:00 TwiniPop

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 26 - De rode traktor - AVROTROS Twini is een klein meisje dat gek is op dansen. In het theater oefent ze met haar zus nieuwe dansjes, terwijl kleine broer Toni kattenkwaad uithaalt.

Vandaag | 12:55 TwiniPop

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 26 - Het molentje - AVROTROS Twini is een klein meisje dat gek is op dansen. In het theater oefent ze met haar zus nieuwe dansjes, terwijl kleine broer Toni kattenkwaad uithaalt.

Vandaag | 13:30 Voor elkaar gemaakt

Comedy, Film, Felix geniet volop van zijn vrijgezelle bestaan. Totdat een one night stand door een bizar incident eindigt in het ziekenhuis. Als Felix daar bijkomt, krijgt hij tot zijn schrik de diagnose dat hij voor eeuwig onvruchtbaar zal zijn. Nu ...

Felix geniet volop van zijn vrijgezelle bestaan. Totdat een one night stand door een bizar incident eindigt in het ziekenhuis. Als Felix daar bijkomt, krijgt hij tot zijn schrik de diagnose dat hij voor eeuwig onvruchtbaar zal zijn. Nu het stichten van een gezin opeens geen keuze meer is, maakt zijn happy single gevoel plotseling plaats voor een groeiende kinderwens. Zijn prettig gestoorde broer Jelle ontdekt dat één eerdere donatie van Felix aan de spermabank wel goed terecht is gekomen bij de eicel van Jip. Vanaf dat moment zet Felix alles op alles om de vader te worden van het enige kind dat hij ooit zal kunnen hebben.

Vandaag | 14:45 TwiniPop

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 26 - De rode traktor - AVROTROS Twini is een klein meisje dat gek is op dansen. In het theater oefent ze met haar zus nieuwe dansjes, terwijl kleine broer Toni kattenkwaad uithaalt.

Vandaag | 17:00 My 600-lb Life

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Robin & Garrett's Story - Pt1 Broer en zus Chris en Robin hebben allebei ernstig overgewicht en hun zus is aan overgewicht overleden. Garret, de 20-jarige zoon van Chris, weegt nu al 270 kilo en wil afvallen.

Vandaag | 18:00 My 600-lb Life

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Robin & Garrett's Story - Pt2 Broer en zus Chris en Robin hebben allebei ernstig overgewicht en een zus is aan overgewicht overleden. Garret, de 20-jarige zoon van Chris, weegt nu al 270 kilo en wil afvallen.

Vandaag | 20:00 Sense and Sensibility IMDb: 7.6

IMDB * 7.6 - Film, Britse dramafilm uit 1995 gebaseerd op de gelijknamige roman uit 1811 van Jane Austen. Hoofdrollen worden vertolkt door Emma Thompson, Alan Rickman en Kate Winslet. Na de onverwachte dood van Henry Dashwood gaan al zijn ...

Britse dramafilm uit 1995 gebaseerd op de gelijknamige roman uit 1811 van Jane Austen. Hoofdrollen worden vertolkt door Emma Thompson, Alan Rickman en Kate Winslet. Na de onverwachte dood van Henry Dashwood gaan al zijn bezittingen naar zijn zoon John, een kind uit zijn eerste huwelijk, en diens vrouw Fanny. Daardoor komen Henry's tweede vrouw en hun dochters Elinor, Marianne en Margaret op straat te staan. Omdat John hun bestaansmiddelen drastisch heeft teruggesnoeid, moeten de moeder en haar drie dochters uitkijken naar andere bronnen van inkomsten. Elinor wordt verliefd op Fanny's broer Edward, een charmante, wat schuchtere jongeman. Fanny heeft dat in de gaten en stuurt Edward naar Londen. Marianne begint een passionele relatie met de knappe John Willougby. De voorzichtige Elinor maant haar zus aan tot inzicht en voorzichtigheid. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/sense-and-sensibility

Vandaag | 21:45 TwiniPop

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 26 - Het molentje - AVROTROS Twini is een klein meisje dat gek is op dansen. In het theater oefent ze met haar zus nieuwe dansjes, terwijl kleine broer Toni kattenkwaad uithaalt.

Vandaag | 23:00 Quiz

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 3 - KRO-NCRV Televisieproducent Paul Smith neemt een groot risico met zijn nieuwe en peperdure spelprogramma Who Wants to Be a Millionaire. De quiz is echter een doorslaand succes en trekt miljoenen kijkers. Ook Diana Ingram en haar broer Adrian, fervente pubquizzers, raken al snel verslingerd aan het programma. Terwijl ze er alles aan doen om in de show te komen, neemt hun hobby steeds obsessievere vormen aan.

Morgen | 03:40 Quiz

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 3 - KRO-NCRV Televisieproducent Paul Smith neemt een groot risico met zijn nieuwe en peperdure spelprogramma Who Wants to Be a Millionaire. De quiz is echter een doorslaand succes en trekt miljoenen kijkers. Ook Diana Ingram en haar broer Adrian, fervente pubquizzers, raken al snel verslingerd aan het programma. Terwijl ze er alles aan doen om in de show te komen, neemt hun hobby steeds obsessievere vormen aan.

Morgen | 04:10 TwiniPop

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 26 - Het molentje - AVROTROS Twini is een klein meisje dat gek is op dansen. In het theater oefent ze met haar zus nieuwe dansjes, terwijl kleine broer Toni kattenkwaad uithaalt.

Morgen | 06:00 American Pickers

Seizoen 17 - Aflevering 5 - Wolves in Picker's Clothes Mike en Robbie zoeken verborgen schatten op het platteland van New York. De broers willen een deal voor een aantal vintage Fords sluiten. Een gepassioneerde verzamelaar wil enkele kostbare bezittingen wegdoen, maar zijn prijzen zijn veel te hoog.

Morgen | 08:30 My 600-lb Life

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Robin & Garrett's Story - Pt1 Broer en zus Chris en Robin hebben allebei ernstig overgewicht en hun zus is aan overgewicht overleden. Garret, de 20-jarige zoon van Chris, weegt nu al 270 kilo en wil afvallen.

Morgen | 09:30 My 600-lb Life

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Robin & Garrett's Story - Pt2 Broer en zus Chris en Robin hebben allebei ernstig overgewicht en een zus is aan overgewicht overleden. Garret, de 20-jarige zoon van Chris, weegt nu al 270 kilo en wil afvallen.

Morgen | 10:00 TwiniPop

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 26 - Het molentje - AVROTROS Twini is een klein meisje dat gek is op dansen. In het theater oefent ze met haar zus nieuwe dansjes, terwijl kleine broer Toni kattenkwaad uithaalt.

Morgen | 14:50 TwiniPop

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 26 - Het molentje - AVROTROS Twini is een klein meisje dat gek is op dansen. In het theater oefent ze met haar zus nieuwe dansjes, terwijl kleine broer Toni kattenkwaad uithaalt.

Morgen | 16:55 Alvin en de Chipmunks 4: Road Trip

Morgen - Comedy, Film, Na een opeenstapeling van misverstanden denken Alvin, Simon en Theodore dat Dave zijn nieuwe vriendin ten huwelijk zal vragen in New York en de jongens zal 'dumpen'. Ze hebben drie dagen de tijd om het aanzoek te dwarsbomen, ...

Na een opeenstapeling van misverstanden denken Alvin, Simon en Theodore dat Dave zijn nieuwe vriendin ten huwelijk zal vragen in New York en de jongens zal 'dumpen'. Ze hebben drie dagen de tijd om het aanzoek te dwarsbomen, zodat ze Dave niet kwijtraken én niet worden opgezadeld met een verschrikkelijke stiefbroer.

Morgen | 17:00 40 jaar TV show

Morgen - Amusement, Seizoen 2021 Aflevering 1 van 6 AVROTROS Charles Spencer, de broer van Lady Diana, vertelt over het ...

Seizoen 2021 - Aflevering 1 van 6 - AVROTROS Charles Spencer, de broer van Lady Diana, vertelt over het tragische lot van zijn oudere zus. Ivo blikt terug op de komst van Prince in de TV Show-studio. Zijn komst veranderde in een nachtmerrie. En de belangrijkste momenten uit eerdere gesprekken met Johnny Kraaijkamp sr. over de Louis d'Or, zijn drankzucht, zijn kinderen en zijn periode is Zuid-Afrika. Zoon Johnny kijkt terug op het leven van zijn vader.

Morgen | 18:50 De ontsnapping

Morgen - Film, Julia heeft een goede baan, woont in een nieuwbouwhuis en heeft twee kinderen met de zorgzame Paul. Maar in de keukenla liggen antidepressiva. Ze had zich haar leven zo anders voorgesteld toen ze jong was en erover fantaseerde met ...

Julia heeft een goede baan, woont in een nieuwbouwhuis en heeft twee kinderen met de zorgzame Paul. Maar in de keukenla liggen antidepressiva. Ze had zich haar leven zo anders voorgesteld toen ze jong was en erover fantaseerde met haar broertje Jimmy. Hun tragische afscheid was twintig jaar geleden, maar knaagt nog altijd aan haar. Na een ruzie met Paul besluit Julia het roer radicaal om te gooien. Ze vertrekt naar de Portugese Algarve. Ze maakt nieuwe vrienden en meet zich een nieuw uiterlijk aan. Als ze de mysterieuze gigolo Romeo leert kennen, komt Julia's verleden dichterbij dan ooit.

Morgen | 20:55 I.M.

Seizoen 01 - Aflevering 3 van 4 - Hier ben ik te klein voor - AVROTROS Connie maakt kennis met Ischa's jongere broer, Job Meijer. Job en Ischa wonen allebei in Amsterdam, maar hebben nooit contact. Ze delen een getraumatiseerde jeugd. Connie krijgt schrijnende details te horen van het gezinsleven van de Meijers, ná de oorlog. Ze ontdekt hoe diep de trauma's van Ischa werkelijk zijn en welke pijnlijke gevolgen dat heeft voor hun relatie. Tijdens een reis door Californië komt Ischa tot rust en genieten ze samen van de Amerikaanse way of life en van elkaar. Ischa werkt ook in Amerika, hij schrijft er zijn column De Dikke Man voor het Parool, die hij dagelijks naar de redactie faxt. Ook maakt hij kennis met het fenomeen 'Late Night Talkshow'... dát is waar hij in Nederland mee wil beginnen. Als uitgever Mai Spijkers midden in de nacht naar Amerika belt om Connie te melden dat er serieus belangstelling is van een Duitse uitgever voor De Wetten, gedraagt Ischa zich jaloers en lomp en ontstaat een fikse ruzie. Terug in Nederland houdt Connie lezingen en wint ze prijzen, terwijl Ischa zijn jaloezie niet helemaal weet te onderdrukken. Dan slaat het noodlot toe; de moeder van Ischa is overleden. Hij kan het niet aan.

Morgen | 22:35 Banking District

Aflevering 3 van 6 - BNNVARA Amerika zet de Zwitserse banken onder druk. Intussen doet Elisabeth onderzoek naar Pauls geheimen en ontdekt dat haar broer niet was zoals ze dacht. Hij stond op het punt een nieuw leven te beginnen in Singapore met de mysterieuze Luna. De vraag is wat zijn vrouw Virginia hiervan wist. Ondertussen broeden Alexandre en David op een plan om de bank een nieuwe koers te laten varen.

Morgen | 23:10 Voor elkaar gemaakt

Morgen - Comedy, Film, Felix geniet volop van zijn vrijgezelle bestaan. Totdat een one night stand door een bizar incident eindigt in het ziekenhuis. Als Felix daar bijkomt, krijgt hij tot zijn schrik de diagnose dat hij voor eeuwig onvruchtbaar zal ...

Felix geniet volop van zijn vrijgezelle bestaan. Totdat een one night stand door een bizar incident eindigt in het ziekenhuis. Als Felix daar bijkomt, krijgt hij tot zijn schrik de diagnose dat hij voor eeuwig onvruchtbaar zal zijn. Nu het stichten van een gezin opeens geen keuze meer is, maakt zijn happy single gevoel plotseling plaats voor een groeiende kinderwens. Zijn prettig gestoorde broer Jelle ontdekt dat één eerdere donatie van Felix aan de spermabank wel goed terecht is gekomen bij de eicel van Jip. Vanaf dat moment zet Felix alles op alles om de vader te worden van het enige kind dat hij ooit zal kunnen hebben.

Overmorgen | 01:10 I.M.

Seizoen 01 - Aflevering 3 van 4 - Hier ben ik te klein voor - AVROTROS Connie maakt kennis met Ischa's jongere broer, Job Meijer. Job en Ischa wonen allebei in Amsterdam, maar hebben nooit contact. Ze delen een getraumatiseerde jeugd. Connie krijgt schrijnende details te horen van het gezinsleven van de Meijers, ná de oorlog. Ze ontdekt hoe diep de trauma's van Ischa werkelijk zijn en welke pijnlijke gevolgen dat heeft voor hun relatie. Tijdens een reis door Californië komt Ischa tot rust en genieten ze samen van de Amerikaanse way of life en van elkaar. Ischa werkt ook in Amerika, hij schrijft er zijn column De Dikke Man voor het Parool, die hij dagelijks naar de redactie faxt. Ook maakt hij kennis met het fenomeen 'Late Night Talkshow'... dát is waar hij in Nederland mee wil beginnen. Als uitgever Mai Spijkers midden in de nacht naar Amerika belt om Connie te melden dat er serieus belangstelling is van een Duitse uitgever voor De Wetten, gedraagt Ischa zich jaloers en lomp en ontstaat een fikse ruzie. Terug in Nederland houdt Connie lezingen en wint ze prijzen, terwijl Ischa zijn jaloezie niet helemaal weet te onderdrukken. Dan slaat het noodlot toe; de moeder van Ischa is overleden. Hij kan het niet aan.

Overmorgen | 01:45 The Baytown Outlaws

Morgen - Film, Nadat Celeste is neergeschoten door haar ex Carlos, een gewelddadige drugsbaron, wordt het tijd om het hard te gaan spelen. Ze huurt Brick, Lincoln en McQueen in. De drie vuurgevaarlijke broers zijn ongekende boerenpummels, zonder een ...

Nadat Celeste is neergeschoten door haar ex Carlos, een gewelddadige drugsbaron, wordt het tijd om het hard te gaan spelen. Ze huurt Brick, Lincoln en McQueen in. De drie vuurgevaarlijke broers zijn ongekende boerenpummels, zonder een greintje ontzag voor wie dan ook. Celeste betaalt hen een vermogen om haar zoontje uit de klauwen van Carlos te redden en om de drugsbaas zelf om te leggen. Na een ongekende uitbarsting van blind geweld slaagt het trio er met meer geluk dan wijsheid in de jongen te redden. Helaas blijkt dat nog maar het begin van alle ellende, omdat Carlos als enige de chaotische aanslag overleefd heeft.

Overmorgen | 02:55 Banking District

Aflevering 3 van 6 - BNNVARA Amerika zet de Zwitserse banken onder druk. Intussen doet Elisabeth onderzoek naar Pauls geheimen en ontdekt dat haar broer niet was zoals ze dacht. Hij stond op het punt een nieuw leven te beginnen in Singapore met de mysterieuze Luna. De vraag is wat zijn vrouw Virginia hiervan wist. Ondertussen broeden Alexandre en David op een plan om de bank een nieuwe koers te laten varen.

Overmorgen | 11:35 Sense and Sensibility IMDb: 7.6

Overmorgen - IMDB * 7.6 - Film, Britse dramafilm uit 1995 gebaseerd op de gelijknamige roman uit 1811 van Jane Austen. Hoofdrollen worden vertolkt door Emma Thompson, Alan Rickman en Kate Winslet. Na de onverwachte dood van Henry Dashwood gaan al ...

Britse dramafilm uit 1995 gebaseerd op de gelijknamige roman uit 1811 van Jane Austen. Hoofdrollen worden vertolkt door Emma Thompson, Alan Rickman en Kate Winslet. Na de onverwachte dood van Henry Dashwood gaan al zijn bezittingen naar zijn zoon John, een kind uit zijn eerste huwelijk, en diens vrouw Fanny. Daardoor komen Henry's tweede vrouw en hun dochters Elinor, Marianne en Margaret op straat te staan. Omdat John hun bestaansmiddelen drastisch heeft teruggesnoeid, moeten de moeder en haar drie dochters uitkijken naar andere bronnen van inkomsten. Elinor wordt verliefd op Fanny's broer Edward, een charmante, wat schuchtere jongeman. Fanny heeft dat in de gaten en stuurt Edward naar Londen. Marianne begint een passionele relatie met de knappe John Willougby. De voorzichtige Elinor maant haar zus aan tot inzicht en voorzichtigheid. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/sense-and-sensibility

Overmorgen | 16:35 Daglicht IMDb: 7.0

Overmorgen - IMDB * 7.0 - Film, Thriller: De succesvolle advocate Iris ontdekt dat haar moeder een groot geheim met zich meedraagt. Iris blijkt een oudere halfbroer te hebben waarvan het bestaan noodgedwongen is verzwegen. De autistische Ray ...

Thriller: De succesvolle advocate Iris ontdekt dat haar moeder een groot geheim met zich meedraagt. Iris blijkt een oudere halfbroer te hebben waarvan het bestaan noodgedwongen is verzwegen. De autistische Ray verblijft in een tbs-kliniek, omdat hij veroordeeld is voor een gruwelijke moord. Iris trekt zich het lot van haar halfbroer aan en in haar zoektocht naar de waarheid wordt ze geconfronteerd met zaken die haar leven voorgoed zullen veranderen. Deze thriller, die gebaseerd is op gelijknamige roman van schrijfster Marion Pauw, werd geregisseerd door Diederik van Rooijen ('Taped', 'Penoza'). Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/daglicht

Overmorgen | 16:45 TwiniPop

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 26 - De gitaar - AVROTROS Twini is een klein meisje dat gek is op dansen. In het theater oefent ze met haar zus nieuwe dansjes, terwijl kleine broer Toni kattenkwaad uithaalt.

Overmorgen | 17:00 American Pickers

Seizoen 17 - Aflevering 5 - Wolves in Picker's Clothes Mike en Robbie zoeken verborgen schatten op het platteland van New York. De broers willen een deal voor een aantal vintage Fords sluiten. Een gepassioneerde verzamelaar wil enkele kostbare bezittingen wegdoen, maar zijn prijzen zijn veel te hoog.

Overmorgen | 20:25 Quiz

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 3 - KRO-NCRV Televisieproducent Paul Smith neemt een groot risico met zijn nieuwe en peperdure spelprogramma Who Wants to Be a Millionaire. De quiz is echter een doorslaand succes en trekt miljoenen kijkers. Ook Diana Ingram en haar broer Adrian, fervente pubquizzers, raken al snel verslingerd aan het programma. Terwijl ze er alles aan doen om in de show te komen, neemt hun hobby steeds obsessievere vormen aan.

Di 19 januari 2021 | 00:45 TwiniPop

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 26 - De gitaar - AVROTROS Twini is een klein meisje dat gek is op dansen. In het theater oefent ze met haar zus nieuwe dansjes, terwijl kleine broer Toni kattenkwaad uithaalt.

Di 19 januari 2021 | 01:10 Quiz

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 3 - KRO-NCRV Televisieproducent Paul Smith neemt een groot risico met zijn nieuwe en peperdure spelprogramma Who Wants to Be a Millionaire. De quiz is echter een doorslaand succes en trekt miljoenen kijkers. Ook Diana Ingram en haar broer Adrian, fervente pubquizzers, raken al snel verslingerd aan het programma. Terwijl ze er alles aan doen om in de show te komen, neemt hun hobby steeds obsessievere vormen aan.

Di 19 januari 2021 | 03:35 Chain of Command

Overmorgen - Film, Marinier James Webster is net thuis, alleen om getuige te zijn van de brute moord op zijn broer. Webster probeert onmiddellijk wraak te nemen en de daders op te sporen, maar terwijl hij dieper in de geheime wereld van corruptie en ...

Marinier James Webster is net thuis, alleen om getuige te zijn van de brute moord op zijn broer. Webster probeert onmiddellijk wraak te nemen en de daders op te sporen, maar terwijl hij dieper in de geheime wereld van corruptie en moord duikt, bevindt hij zich in het centrum van een dodelijke samenzwering die diep binnen de muren van de Amerikaanse regering snijdt. Met de meest meedogenloze militaire huurmoordenaar op zijn spoor, moet Webster de corrupte hooggeplaatste ambtenaren ontmaskeren voordat hij gewoon een van de vele slachtoffers wordt.

Di 19 januari 2021 | 06:30 The Rendezvous

19/01 - Film, Als Rachels broer onder mysterieuze omstandigheden komt te overlijden besluit zij op zoek te gaan naar aanwijzingen die haar meer kunnen vertellen. Rachel ontmoet Jake en reist naar de woestijn van Jordanië en de oude stad Petra. Maar ...

Als Rachels broer onder mysterieuze omstandigheden komt te overlijden besluit zij op zoek te gaan naar aanwijzingen die haar meer kunnen vertellen. Rachel ontmoet Jake en reist naar de woestijn van Jordanië en de oude stad Petra. Maar daar krijgt haar missie een onverwachte wending, als zij en Jake opgejaagd worden door een groep Doomsday-fanatiekelingen. Zij geloven dat Rachel en Jake in bezit zijn van de vermiste Dode Zee-rol, een artefact die het einde der tijden kan teweegbrengen. Rachel en Jake moeten nu niet alleen de moord op Rachel’s broer oplossen, maar ook uit handen van de fanaten blijven en de Dode Zee-rol vinden.

Di 19 januari 2021 | 06:45 TwiniPop

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 26 - De gitaar - AVROTROS Twini is een klein meisje dat gek is op dansen. In het theater oefent ze met haar zus nieuwe dansjes, terwijl kleine broer Toni kattenkwaad uithaalt.

 Meer

Broer gemist

Eerder Vandaag | 07:10 Phineas and Ferb

Thaddeus en Thor Mandy en haar broertjes Thaddeus en Thor zijn bij de buren op bezoek. Deze broertjes zijn al net zo bouwlustig als Phineas en Ferb.

Eerder Vandaag | 07:05 TwiniPop

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 26 - Het molentje - AVROTROS Twini is een klein meisje dat gek is op dansen. In het theater oefent ze met haar zus nieuwe dansjes, terwijl kleine broer Toni kattenkwaad uithaalt.

Eerder Vandaag | 06:30 The Lodgers

Film, De tweeling Rachel en Edward deelt een gruwelijk familiegeheim. Elke nacht valt hun afgelegen landgoed ten prooi aan de sinistere Lodgers, die hen drie regels opleggen: voor middernacht in bed liggen, geen buitenstaanders binnenlaten, elkaar ...

De tweeling Rachel en Edward deelt een gruwelijk familiegeheim. Elke nacht valt hun afgelegen landgoed ten prooi aan de sinistere Lodgers, die hen drie regels opleggen: voor middernacht in bed liggen, geen buitenstaanders binnenlaten, elkaar nooit alleen laten. Wie probeert te ontsnappen, zet het leven van de ander op het spel. Wanneer de getroebleerde oorlogsveteraan Sean zich voelt aangetrokken tot de mysterieuze Rachel, begint zij de regels van de Lodgers aan haar laars te lappen. Ze wordt meegezogen in een dodelijke confrontatie met haar broer en de vloek die van oudsher op hen rust.