Broer op tv (tv-tips)

Vandaag | 20:29 Ben-Hur IMDb: 5.7

IMDB * 5.7 - Avonturenfilm, Judah Ben Hur is een Joodse prins die valselijk beschuldigd wordt door zijn geadopteerde broer Messala. Hij verliest alles en moet jaren verblijven op een Romeins slavenschip. Vervolgens gaat hij de strijd aan tegen het ...

Judah Ben-Hur is een Joodse prins die valselijk beschuldigd wordt door zijn geadopteerde broer Messala. Hij verliest alles en moet jaren verblijven op een Romeins slavenschip. Vervolgens gaat hij de strijd aan tegen het Rijk, en de man die hem verraden heeft, in een grote strijdwagenrace. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/ben-hur

Vandaag | 21:30 Fleabag

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Britse komische serie. Claire organiseert een verjaardagsfeestje voor zichzelf. Fleabag helpt haar schoonbroer zoeken naar het perfecte cadeau en loopt een oude vriend tegen het lijf.

Morgen | 22:55 Docu: Don't Be a Dick About It

Morgen - Documentaire waarin twee broers, die dol zijn op elkaar en elkaar voortdurend in de haren vliegen, een zomer ...

Documentaire waarin twee broers, die dol zijn op elkaar en elkaar voortdurend in de haren vliegen, een zomer lang worden gevolgd. Ritueel Peter is geobsedeerd door het televisieprogramma Survivor, waarvan hij de eliminatierondes elke dag volgens een onwrikbaar ritueel naspeelt. Zijn jongere broer Matthew heeft een extreme angst voor honden en probeert daar vanaf te komen. Familieleven De camera volgt de twee liefdevol in hun dagelijkse leven thuis, dat gekenmerkt wordt door een warm familieleven, gezelligheid en een flinke ruzie hier en daar – de twee blijven broers. Liefde Ze accepteren elkaars tekortkomingen, maar maken ze net zo gemakkelijk belachelijk, en door alles heen blijft een onvoorwaardelijke liefde voor elkaar voelbaar.

Morgen | 23:20 The Brothers Grimsby IMDb: 6.2

Morgen - IMDB * 6.2 - Actiekomedie, Nobby heeft alles wat een man uit Grimsby zou willen: 11 kinderen en de mooiste vriendin uit het noordoosten van Engeland. Er ontbreekt maar één ding, namelijk zijn kleine broertje Sebastian. Nadat ze van kinds ...

Nobby heeft alles wat een man uit Grimsby zou willen: 11 kinderen en de mooiste vriendin uit het noordoosten van Engeland. Er ontbreekt maar één ding, namelijk zijn kleine broertje Sebastian. Nadat ze van kinds af aan gescheiden zijn is Nobby al jaren naar hem op zoek geweest. Nobby weet een verzoening te regelen, maar is zich er niet van bewust dat Sebastian een dodelijke MI6-agent is die een terroristische aanslag moet zien te voorkomen. Op de vlucht en ten onrechte beschuldigd, beseft Sebastian dat hij zal moeten samenwerken met zijn idiote broer om de wereld te redden. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/grimsby

Je vindt hier de programma's van Broer op tv We hebben de volgende programma's voor Broer Ben-Hur: IMDB * 5.7 - Avonturenfilm, Judah Ben Hur is een Joodse prins die valselijk beschuldigd wordt door zijn geadopteerde broer Messala. Hij verliest alles en moet jaren verblijven op een Romeins slavenschip. Vervolgens gaat hij de strijd aan tegen het. Fleabag: Komische serie, Seizoen 1 Aflevering 3 Britse komische serie. Claire organiseert een verjaardagsfeestje voor zichzelf.. Docu: Don't Be a Dick About It: Morgen - Documentaire waarin twee broers, die dol zijn op elkaar en elkaar voortdurend in de haren vliegen, een zomer. The Brothers Grimsby: Morgen - IMDB * 6.2 - Actiekomedie, Nobby heeft alles wat een man uit Grimsby zou willen: 11 kinderen en de mooiste vriendin uit het noordoosten van Engeland. Er ontbreekt maar één ding, namelijk zijn kleine broertje Sebastian. Nadat ze van kinds. The Client: De elfjarige Mark Sway en zijn jongere broertje Ricky zijn in een bos net buiten Memphis getuige van de zelfmoord van de wanhopige maffia advocaat Jerome Clifford. Net voor het fatale schot, vertelt hij de kinderen waar zijn cliënt, gangster Barry. TwiniPop (AVROTROS): Twini is een klein meisje dat gek is op dansen. In het theater oefent ze met haar zus nieuwe dansjes, terwijl kleine. De Ludwigs: Seizoen 3 Aflevering 16 306 De stille sage: De kids vinden eindelijk een deel van de schat met een boodschap. De vader. TwiniPop (AVROTROS): Twini is een klein meisje dat gek is op dansen. In het theater oefent ze met haar zus nieuwe dansjes, terwijl kleine. ALVINNN!!! En de Chipmunks: Seizoen 2 Aflevering 15 Supermeiden / Zittenblijver: De Chipettes willen aantonen dat superheldendom geen "jongensding". Teenage Mutant Ninja Turtles: Seizoen 1 Aflevering 23 Parasitica: Als Leonardo, Raphael en Donatello worden overheerst door een parasitaire wesp, is.

Broer op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 20:35 The Client

De elfjarige Mark Sway en zijn jongere broertje Ricky zijn in een bos net buiten Memphis getuige van de zelfmoord van de wanhopige maffia advocaat Jerome Clifford. Net voor het fatale schot, vertelt hij de kinderen waar zijn cliënt, gangster Barry ...

De elfjarige Mark Sway en zijn jongere broertje Ricky zijn in een bos net buiten Memphis getuige van de zelfmoord van de wanhopige maffia-advocaat Jerome Clifford. Net voor het fatale schot, vertelt hij de kinderen waar zijn cliënt, gangster Barry 'The Blade' Muldano, het lijk van senator Boyd Boyette begraven heeft. Ricky raakt door de traumatische ervaring in een coma. Op Mark wordt de klopjacht geopend door de maffia en de ambitieuze aanklager Roy Foltrigg, die vermoeden dat de jongen het geheim van Clifford kent. Ten einde raad zoekt Mark hulp bij advocate Reggie Love, een gescheiden vrouw met een drankverleden. Reggie ontfermt zich moederlijk en kordaat over haar cliënt, die een vindingrijke lastpak is, en probeert hem zo goed en zo kwaad als het kan uit de klauwen van de onderwereld en het gerecht te houden...

Vandaag | 21:45 TwiniPop (AVROTROS)

Twini is een klein meisje dat gek is op dansen. In het theater oefent ze met haar zus nieuwe dansjes, terwijl kleine broer Toni kattenkwaad uithaalt.

Vandaag | 23:50 De Ludwigs

Seizoen 3 - Aflevering 16 - 306 - De stille sage: De kids vinden eindelijk een deel van de schat met een boodschap. De vader van Olivier heeft een broer. Maar waar en wie is de broer?

Morgen | 00:45 TwiniPop (AVROTROS)

Twini is een klein meisje dat gek is op dansen. In het theater oefent ze met haar zus nieuwe dansjes, terwijl kleine broer Toni kattenkwaad uithaalt.

Morgen | 00:45 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Supermeiden / Zittenblijver: De Chipettes willen aantonen dat superheldendom geen "jongensding" is. // Juf Smith waarschuwt Alvin dat als hij zijn eerstvolgende toets niet haalt, hij zal blijven zitten en dus wordt gescheiden van zijn broers.

Morgen | 03:25 Teenage Mutant Ninja Turtles

Seizoen 1 - Aflevering 23 - Parasitica: Als Leonardo, Raphael en Donatello worden overheerst door een parasitaire wesp, is het Michelangelo die zijn broers moet redden.

Morgen | 04:00 TwiniPop (AVROTROS)

Twini is een klein meisje dat gek is op dansen. In het theater oefent ze met haar zus nieuwe dansjes, terwijl kleine broer Toni kattenkwaad uithaalt.

Morgen | 05:00 Telekids Mini's: Koala Broertjes

Kinderserie over de koalabroertjes Frank en Buster, die niets liever doen dan anderen helpen. Vanuit het afgelegen, ruige achterland in Australië vliegen ze dagelijks met hun kleine vliegtuigje naar iedereen die hulp nodig heeft.

Morgen | 05:39 Telekids Mini's: TiTaToverfeest

Kinderprogramma. Het is feest in het luchtkasteel, want TiTaTovenaar is niet thuis! Tika en Kwark nemen kinderen mee op avontuur in het luchtkasteel en daarbuiten. De Grobbebollen, Broer en Geeltje, zijn er ook en die maken altijd lol.

Morgen | 06:45 TwiniPop (AVROTROS)

Twini is een klein meisje dat gek is op dansen. In het theater oefent ze met haar zus nieuwe dansjes, terwijl kleine broer Toni kattenkwaad uithaalt.

Morgen | 07:30 De Ludwigs

Seizoen 6 - Aflevering 17 - De enthousiaste & eigenwijze Ludwigs zijn terug met een nieuw avontuur. Wanneer hun vader wordt gearresteerd, schieten de Ludwigs weer in actie! Schijnbaar heeft Erik een puzzeldoos uit het Rijksmuseum gestolen, maar...zoiets zou hij toch nooit doen? Gelukkig krijgen de Ludwigs hulp van een nieuw broertje én zusje. De soepele Nigel en de schattige Valerie komen de familie versterken. Grote broer Daniel heeft zijn droom nagejaagd en werkt nu bij de politie; hij helpt zijn familie met extra informatie. Yara, Benny, Sam en Anoosha zullen een spoor van aanwijzingen moeten volgen door mysterieuze musea, geheime gangen en een mistige kastelen. Alles om hun vader weer vrij te krijgen. Met slim speurwerk, drones en camera's zoeken ze naar de échte dader. Uiteindelijk stuiten ze op het grootste mysterie tot nu toe: Wat is het geheim van de Bloedverwanten?

Morgen | 07:40 De Ludwigs

Seizoen 6 - Aflevering 18 - De enthousiaste & eigenwijze Ludwigs zijn terug met een nieuw avontuur. Wanneer hun vader wordt gearresteerd, schieten de Ludwigs weer in actie! Schijnbaar heeft Erik een puzzeldoos uit het Rijksmuseum gestolen, maar...zoiets zou hij toch nooit doen? Gelukkig krijgen de Ludwigs hulp van een nieuw broertje én zusje. De soepele Nigel en de schattige Valerie komen de familie versterken. Grote broer Daniel heeft zijn droom nagejaagd en werkt nu bij de politie; hij helpt zijn familie met extra informatie. Yara, Benny, Sam en Anoosha zullen een spoor van aanwijzingen moeten volgen door mysterieuze musea, geheime gangen en een mistige kastelen. Alles om hun vader weer vrij te krijgen. Met slim speurwerk, drones en camera's zoeken ze naar de échte dader. Uiteindelijk stuiten ze op het grootste mysterie tot nu toe: Wat is het geheim van de Bloedverwanten?

Morgen | 08:00 Wreckers

Morgen - Dawn en David (Claire Foy en Shaun Evans) zijn teruggekeerd naar het dorp waar ze opgroeiden, om een gezin te stichten. Hun relatie lijkt idyllisch, maar zwanger worden blijkt moeilijk en maakt het opbouwen van hun perfecte gezin alleen ...

Dawn en David (Claire Foy en Shaun Evans) zijn teruggekeerd naar het dorp waar ze opgroeiden, om een gezin te stichten. Hun relatie lijkt idyllisch, maar zwanger worden blijkt moeilijk en maakt het opbouwen van hun perfecte gezin alleen maar lastiger. Het koppel krijgt een verrassingsbezoek van Davids broer Nick (Benedict Cumberbatch). Nick is een getraumatiseerde soldaat - maar zijn problemen reiken verder dan zijn ervaring in de oorlog. Hij slingert zijn broer terug in hun woeste jeugdjaren en onthult de leugens in Davids relate met Dawn.

Morgen | 08:30 3, 2, 1... Frankie Go Boom

Morgen - Als klein jongetje werd Frankie al voortdurend gepest door zijn maffe broer Bruce. Tot overmaat van ramp werden deze pesterijen nog op film vastgelegd ook. Eenmaal volwassen hebben de broers bijna geen contact meer. Totdat Bruce, na een ...

Als klein jongetje werd Frankie al voortdurend gepest door zijn maffe broer Bruce. Tot overmaat van ramp werden deze pesterijen nog op film vastgelegd ook. Eenmaal volwassen hebben de broers bijna geen contact meer. Totdat Bruce, na een jarenlange drugsverslaving, eindelijk clean is. Wanneer Frankie op aandringen van zijn moeder naar huis komt om dit heuglijke feit te vieren, ontmoet hij Lassie, de dochter van een bekende filmster. Met haar beleeft Frankie een vreemde en wilde avond. Helaas blijkt dat Bruce nog steeds een voorliefde voor zijn videocamera heeft en zijn streken niet verleerd is.

Morgen | 08:35 Midsomer Murders

Seizoen 10 - Aflevering 5 - Deel 1/2. Na de dood van Alan King trouwt zijn weduwe met zijn broer Charles tot misnoegen van haar zoon Ian. Als er geruchten gaan dat Charles en accountant Peter geld hebben verduisterd, wordt Peter doodgeslagen. 5/16

Morgen | 09:20 Midsomer Murders

Seizoen 10 - Aflevering 6 - Deel 2/2. Na de dood van Alan King trouwt zijn weduwe met zijn broer Charles tot misnoegen van haar zoon Ian. Als er geruchten gaan dat Charles en accountant Peter geld hebben verduisterd, wordt Peter doodgeslagen. 6/16

Morgen | 09:35 TwiniPop (AVROTROS)

Twini is een klein meisje dat gek is op dansen. In het theater oefent ze met haar zus nieuwe dansjes, terwijl kleine broer Toni kattenkwaad uithaalt.

Morgen | 09:50 Sunny Day

Seizoen 1 - Aflevering 32 - Timmy's grote dag: Sunny en de meiden besluiten Timmy zijn taken over te nemen terwijl hij meespeelt met de Surfbroers. Maar ze zitten al snel tot over hun oren in het werk. Na alle chaos heeft iedereen nog meer waardering voor wat Timmy allemaal doet.

Morgen | 09:50 Instant Family IMDb: 7.3

Morgen - IMDB * 7.3 - Komedie, Het stel Pete en Ellie kiezen in eerste instantie voor de enorm brutale tiener Lizzy (Isabela Moner), maar krijgen daar gratis en voor niets haar broertje en zusje bij. Zo hebben ze van het ene op het andere moment ...

Het stel Pete en Ellie kiezen in eerste instantie voor de enorm brutale tiener Lizzy (Isabela Moner), maar krijgen daar gratis en voor niets haar broertje en zusje bij. Zo hebben ze van het ene op het andere moment ineens drie kinderen, dus hoog tijd om er snel achter te komen wat het ouderschap eigenlijk inhoudt. Dit blijkt allemaal niet zo eenvoudig als het allemaal lijkt. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/instant-family

Morgen | 12:20 TwiniPop (AVROTROS)

Twini is een klein meisje dat gek is op dansen. In het theater oefent ze met haar zus nieuwe dansjes, terwijl kleine broer Toni kattenkwaad uithaalt.

Morgen | 12:40 Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir

Faraoh: Hawk Moth verandert Alix haar broer in de Faraoh.

Morgen | 13:55 Bernie The Dolphin

Morgen - Familiefilm, Een broer en een zus raken bevriend met een gewonde dolfijn die gescheiden is van zijn familie. Ze ontdekken ook een geheim plan dat het strand en de verblijfplaats van hun nieuwe vriend zou kunnen vernietigen.

Een broer en een zus raken bevriend met een gewonde dolfijn die gescheiden is van zijn familie. Ze ontdekken ook een geheim plan dat het strand en de verblijfplaats van hun nieuwe vriend zou kunnen vernietigen.

Morgen | 14:35 TwiniPop (AVROTROS)

Twini is een klein meisje dat gek is op dansen. In het theater oefent ze met haar zus nieuwe dansjes, terwijl kleine broer Toni kattenkwaad uithaalt.

Morgen | 14:57 Telekids Mini's: TiTaToverfeest

Kinderprogramma. Het is feest in het luchtkasteel, want TiTaTovenaar is niet thuis! Tika en Kwark nemen kinderen mee op avontuur in het luchtkasteel en daarbuiten. De Grobbebollen, Broer en Geeltje, zijn er ook en die maken altijd lol.

Morgen | 15:50 Money Train

Morgen - De stiefbroers John en Charlie (Wesley Snipes en Woody Harrelson) werken bij de spoorwegpolitie waar ze in burger zakkenrollers uitlokken. Vanwege het personeelstekort rond kerst, moeten ze assistentie verlenen bij de geldtrein die de ...

De stiefbroers John en Charlie (Wesley Snipes en Woody Harrelson) werken bij de spoorwegpolitie waar ze in burger zakkenrollers uitlokken. Vanwege het personeelstekort rond kerst, moeten ze assistentie verlenen bij de geldtrein die de dagopbrengsten van alle stations ophaalt. Omdat een van de broers grote gokschulden heeft, bedenkt hij een plan om de trein te overvallen.

Morgen | 16:30 La ch'tite famille

Morgen - Valentin D, die samen met zijn partner Constance een succesvol designerduo vormt, heeft om een plek in de exclusieve wereld vol luxe te verwerven altijd gelogen over zijn eenvoudige komaf. Wanneer zijn ongemanierde moeder, broer en ...

Valentin D, die samen met zijn partner Constance een succesvol designerduo vormt, heeft om een plek in de exclusieve wereld vol luxe te verwerven altijd gelogen over zijn eenvoudige komaf. Wanneer zijn ongemanierde moeder, broer en schoonzus onverwachts bij de opening van zijn retrospectief in het prestigieuze Palais de Tokyo in Parijs komen opdagen, botsen Valentins twee werelden onvermijdelijk met elkaar. Al helemaal wanneer Valentin ook nog eens wordt aangereden door een auto, daardoor zijn geheugen verliest en zich twintig jaar in het verleden waant, toen hij nog een Noord-Franse, ch’ti-sprekende arbeiderszoon was.

Morgen | 16:40 TwiniPop (AVROTROS)

Twini is een klein meisje dat gek is op dansen. In het theater oefent ze met haar zus nieuwe dansjes, terwijl kleine broer Toni kattenkwaad uithaalt.

Morgen | 17:10 Huize Herrie

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Doe de bucketlist/Feestbeest: Het spookprogramma ARGGH komt naar Royal Woods en Lincoln en Clyde gaan kijken./ Lori is het gedoe elke dag van haar broer en zussen zat; ze wil op zichzelf gaan wonen in de garage. Maar wat hemels lijkt, kan anders uitpakken..

Morgen | 17:25 De Ludwigs

Seizoen 6 - Aflevering 16 - De enthousiaste & eigenwijze Ludwigs zijn terug met een nieuw avontuur. Wanneer hun vader wordt gearresteerd, schieten de Ludwigs weer in actie! Schijnbaar heeft Erik een puzzeldoos uit het Rijksmuseum gestolen, maar...zoiets zou hij toch nooit doen? Gelukkig krijgen de Ludwigs hulp van een nieuw broertje én zusje. De soepele Nigel en de schattige Valerie komen de familie versterken. Grote broer Daniel heeft zijn droom nagejaagd en werkt nu bij de politie; hij helpt zijn familie met extra informatie. Yara, Benny, Sam en Anoosha zullen een spoor van aanwijzingen moeten volgen door mysterieuze musea, geheime gangen en een mistige kastelen. Alles om hun vader weer vrij te krijgen. Met slim speurwerk, drones en camera's zoeken ze naar de échte dader. Uiteindelijk stuiten ze op het grootste mysterie tot nu toe: Wat is het geheim van de Bloedverwanten?

Morgen | 17:35 De Ludwigs

Seizoen 6 - Aflevering 17 - De enthousiaste & eigenwijze Ludwigs zijn terug met een nieuw avontuur. Wanneer hun vader wordt gearresteerd, schieten de Ludwigs weer in actie! Schijnbaar heeft Erik een puzzeldoos uit het Rijksmuseum gestolen, maar...zoiets zou hij toch nooit doen? Gelukkig krijgen de Ludwigs hulp van een nieuw broertje én zusje. De soepele Nigel en de schattige Valerie komen de familie versterken. Grote broer Daniel heeft zijn droom nagejaagd en werkt nu bij de politie; hij helpt zijn familie met extra informatie. Yara, Benny, Sam en Anoosha zullen een spoor van aanwijzingen moeten volgen door mysterieuze musea, geheime gangen en een mistige kastelen. Alles om hun vader weer vrij te krijgen. Met slim speurwerk, drones en camera's zoeken ze naar de échte dader. Uiteindelijk stuiten ze op het grootste mysterie tot nu toe: Wat is het geheim van de Bloedverwanten?

Morgen | 18:15 Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Floor en Femke hopen de antiekdieven te vatten die op dezelfde dag toesloegen bij een zus en haar broer. Tom en Robin weigeren een vrouw te helpen die het noodnummer belde. Hierop besluit mevrouw de commissaris in te lichten.

Morgen | 19:00 The First 48

In Tulsa spoort een rechercheur een sadistische moordenaar op die de broer vermoordde van de man die z'n truck had gestolen.

Morgen | 19:15 De Ludwigs

Seizoen 6 - Aflevering 18 - De enthousiaste & eigenwijze Ludwigs zijn terug met een nieuw avontuur. Wanneer hun vader wordt gearresteerd, schieten de Ludwigs weer in actie! Schijnbaar heeft Erik een puzzeldoos uit het Rijksmuseum gestolen, maar...zoiets zou hij toch nooit doen? Gelukkig krijgen de Ludwigs hulp van een nieuw broertje én zusje. De soepele Nigel en de schattige Valerie komen de familie versterken. Grote broer Daniel heeft zijn droom nagejaagd en werkt nu bij de politie; hij helpt zijn familie met extra informatie. Yara, Benny, Sam en Anoosha zullen een spoor van aanwijzingen moeten volgen door mysterieuze musea, geheime gangen en een mistige kastelen. Alles om hun vader weer vrij te krijgen. Met slim speurwerk, drones en camera's zoeken ze naar de échte dader. Uiteindelijk stuiten ze op het grootste mysterie tot nu toe: Wat is het geheim van de Bloedverwanten?

Morgen | 19:35 De Ludwigs

Seizoen 6 - Aflevering 19 - De enthousiaste & eigenwijze Ludwigs zijn terug met een nieuw avontuur. Wanneer hun vader wordt gearresteerd, schieten de Ludwigs weer in actie! Schijnbaar heeft Erik een puzzeldoos uit het Rijksmuseum gestolen, maar...zoiets zou hij toch nooit doen? Gelukkig krijgen de Ludwigs hulp van een nieuw broertje én zusje. De soepele Nigel en de schattige Valerie komen de familie versterken. Grote broer Daniel heeft zijn droom nagejaagd en werkt nu bij de politie; hij helpt zijn familie met extra informatie. Yara, Benny, Sam en Anoosha zullen een spoor van aanwijzingen moeten volgen door mysterieuze musea, geheime gangen en een mistige kastelen. Alles om hun vader weer vrij te krijgen. Met slim speurwerk, drones en camera's zoeken ze naar de échte dader. Uiteindelijk stuiten ze op het grootste mysterie tot nu toe: Wat is het geheim van de Bloedverwanten?

Morgen | 20:15 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 2 - Aflevering 20 - Viral / Broeders van Dagarek: Alvin en zijn broers proberen een viral video te maken voor op het internet. Maar dit blijkt moeilijker te zijn dan het lijkt. // De Chipmunks gaan naar de film, maar dan blijkt Simon ziek te worden. Alvin wil zo graag naar de film

Morgen | 20:30 Counting On

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Kendra heeft een geheim: Kendra verrast Joe als ze ontdekt dat ze baby nr. 2 verwacht! Jessa vraag haar broers om een terras voor haar huis te bouwen voordat de baby wordt geboren.

Morgen | 20:30 Edie

Morgen - Terwijl er op kasteel Falkenstein een grote diefstal plaatsvindt, is de sfeer op manege Martinshof ook verre van vrolijk. Er heeft nog geen enkele gast geboekt voor het paardenkamp, dus maken de magische Bibi en haar beste vriendin Tina een ...

Terwijl er op kasteel Falkenstein een grote diefstal plaatsvindt, is de sfeer op manege Martinshof ook verre van vrolijk. Er heeft nog geen enkele gast geboekt voor het paardenkamp, dus maken de magische Bibi en haar beste vriendin Tina een plan om reclame te maken. Tijdens haar promotietour ontmoet Bibi de knappe Tarik en wordt ze voor het eerst verliefd. Tarik woont met zijn vier broers en zussen in een camper en hun komst zet de manege volledig op z'n kop. Vooral als duidelijk wordt dat hij een duister geheim met zich meedraagt.

Morgen | 20:35 Code van Coppens

Staf en Mathias sluiten hun oudste broer Maarten en hun neef Dieters Coppens op in het huis van een gevaarlijke serial killer. Geraken ze levend buiten of blijven ze voor altijd vastzitten? De broers hopen alleszins dat Dieter en Maarten de eer van de familie hoog houden. Al zal dat niet zo simpel zijn, want hun tegenstanders Jelle De Beule en Guga Baúl gaan tot het uiterste om als eerste te ontsnappen uit de gruwelijke krochten van de moordenaar.

Morgen | 21:45 TwiniPop (AVROTROS)

Twini is een klein meisje dat gek is op dansen. In het theater oefent ze met haar zus nieuwe dansjes, terwijl kleine broer Toni kattenkwaad uithaalt.

Morgen | 22:00 Guilt

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Series 1, Episode 2: Een verhaal over twee broers, Max en Jamie, die in een verduisterde straat in Edinburgh een voetganger doodrijden en terechtkomen in een escalerende, onvoorspelbare en komische nachtmerrie. 2/4

Morgen | 22:30 The Cured

Morgen - Jaren nadat de wereld werd geteisterd door het Maze Virus, dat mensen veranderde in moordlustige zombies, is er eindelijk een geneesmiddel gevonden. De ooit geïnfecteerde zombies vinden alleen niet echt hun plek terug in de maatschappij. ...

Jaren nadat de wereld werd geteisterd door het Maze Virus, dat mensen veranderde in moordlustige zombies, is er eindelijk een geneesmiddel gevonden. De ooit geïnfecteerde zombies vinden alleen niet echt hun plek terug in de maatschappij. Ook Senan Browne (Sam Keeley) wordt achtervolgd door de vreselijke dingen die hij heeft gedaan toen hij geïnfecteerd was. Wanneer hij terugkeert naar de weduwe van zijn broer, Abbie (Ellen Page), dreigt de wereld opnieuw in chaos te vervallen.

Overmorgen | 00:30 Counting On

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Kendra heeft een geheim: Kendra verrast Joe als ze ontdekt dat ze baby nr. 2 verwacht! Jessa vraag haar broers om een terras voor haar huis te bouwen voordat de baby wordt geboren.

Overmorgen | 00:35 The Hurricane Heist IMDb: 5.1

Morgen - IMDB * 5.1 - Actiethriller, Een team van jonge hackers infiltreert in een gelddrukkerij in de Verenigde Staten met het plan om $600 miljoen in contanten te stelen. Op dat moment komt er een rampzalige categorie 5 orkaan de ergste storm ooit ...

Een team van jonge hackers infiltreert in een gelddrukkerij in de Verenigde Staten met het plan om $600 miljoen in contanten te stelen. Op dat moment komt er een rampzalige categorie 5 orkaan -de ergste storm ooit geregistreerd in de Verenigde Staten- aan de grond. De twee enige overgebleven personen, de meteoroloog Will en de de bewaker Casey, moeten de verschrikkelijke storm zien te overleven, Will's broer Breeze zien te redden en voorkomen dat de dieven er met de buit vandoor gaan. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-hurricane-heist

Overmorgen | 00:45 TwiniPop (AVROTROS)

Twini is een klein meisje dat gek is op dansen. In het theater oefent ze met haar zus nieuwe dansjes, terwijl kleine broer Toni kattenkwaad uithaalt.

Overmorgen | 01:15 Guilt

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Series 1, Episode 2: Een verhaal over twee broers, Max en Jamie, die in een verduisterde straat in Edinburgh een voetganger doodrijden en terechtkomen in een escalerende, onvoorspelbare en komische nachtmerrie. 2/4

Overmorgen | 01:30 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 2 - Aflevering 20 - Viral / Broeders van Dagarek: Alvin en zijn broers proberen een viral video te maken voor op het internet. Maar dit blijkt moeilijker te zijn dan het lijkt. // De Chipmunks gaan naar de film, maar dan blijkt Simon ziek te worden. Alvin wil zo graag naar de film

Overmorgen | 03:30 The First 48

In Tulsa spoort een rechercheur een sadistische moordenaar op die de broer vermoordde van de man die z'n truck had gestolen.

Overmorgen | 04:05 TwiniPop (AVROTROS)

Twini is een klein meisje dat gek is op dansen. In het theater oefent ze met haar zus nieuwe dansjes, terwijl kleine broer Toni kattenkwaad uithaalt.

Overmorgen | 05:00 Telekids Mini's: Koala Broertjes

Kinderserie over de koalabroertjes Frank en Buster, die niets liever doen dan anderen helpen. Vanuit het afgelegen, ruige achterland in Australië vliegen ze dagelijks met hun kleine vliegtuigje naar iedereen die hulp nodig heeft.

Overmorgen | 05:39 Telekids Mini's: TiTaToverfeest

Kinderprogramma. Het is feest in het luchtkasteel, want TiTaTovenaar is niet thuis! Tika en Kwark nemen kinderen mee op avontuur in het luchtkasteel en daarbuiten. De Grobbebollen, Broer en Geeltje, zijn er ook en die maken altijd lol.

 Meer

Broer gemist

Gisteren 21:15 Nieuw: Narcostaat

Gisteren - Documentaire, In de nieuwe documentaireserie Narcostaat onderzoekt Danny Ghosen in vier aflevering de wereld ...

In de nieuwe documentaireserie Narcostaat onderzoekt Danny Ghosen in vier aflevering de wereld van de Nederlandse drugscriminaliteit. De komende maandagen om 21:15 uur te zien op NPO 3 en terug te kijken bij Gids.tv. Criminelen De komende weken komen de mensen achter de nieuwsberichten en krantenkoppen over de drugsindustrie aan het woord. Zowel anonieme criminelen uit de onderwereld als agenten uit de bovenwereld. Drugsindustrie Er gaan tientallen milarden euro's om in de drugsindustrie. Daarbij vallen er doden, worden ambtenaren omgekocht, wordt drugsafval gedumpt en zijn er steeds meer gebruikers van de drugs. Slachtoffers Danny spreekt criminelen, de agenten die op hen jagen en experts die veel weten van de illegale wereld. Ook gaat hij in gesprek met slachtoffers van het groeiende drugsgeweld.

Eerder Vandaag | 19:35 De Ludwigs

Seizoen 6 - Aflevering 18 - De enthousiaste & eigenwijze Ludwigs zijn terug met een nieuw avontuur. Wanneer hun vader wordt gearresteerd, schieten de Ludwigs weer in actie! Schijnbaar heeft Erik een puzzeldoos uit het Rijksmuseum gestolen, maar...zoiets zou hij toch nooit doen? Gelukkig krijgen de Ludwigs hulp van een nieuw broertje én zusje. De soepele Nigel en de schattige Valerie komen de familie versterken. Grote broer Daniel heeft zijn droom nagejaagd en werkt nu bij de politie; hij helpt zijn familie met extra informatie. Yara, Benny, Sam en Anoosha zullen een spoor van aanwijzingen moeten volgen door mysterieuze musea, geheime gangen en een mistige kastelen. Alles om hun vader weer vrij te krijgen. Met slim speurwerk, drones en camera's zoeken ze naar de échte dader. Uiteindelijk stuiten ze op het grootste mysterie tot nu toe: Wat is het geheim van de Bloedverwanten?

Eerder Vandaag | 19:15 De Ludwigs

Seizoen 6 - Aflevering 17 - De enthousiaste & eigenwijze Ludwigs zijn terug met een nieuw avontuur. Wanneer hun vader wordt gearresteerd, schieten de Ludwigs weer in actie! Schijnbaar heeft Erik een puzzeldoos uit het Rijksmuseum gestolen, maar...zoiets zou hij toch nooit doen? Gelukkig krijgen de Ludwigs hulp van een nieuw broertje én zusje. De soepele Nigel en de schattige Valerie komen de familie versterken. Grote broer Daniel heeft zijn droom nagejaagd en werkt nu bij de politie; hij helpt zijn familie met extra informatie. Yara, Benny, Sam en Anoosha zullen een spoor van aanwijzingen moeten volgen door mysterieuze musea, geheime gangen en een mistige kastelen. Alles om hun vader weer vrij te krijgen. Met slim speurwerk, drones en camera's zoeken ze naar de échte dader. Uiteindelijk stuiten ze op het grootste mysterie tot nu toe: Wat is het geheim van de Bloedverwanten?

Eerder Vandaag | 17:45 Poesjes

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Nederlandse jeugdserie. Broer. Onverwachts staat Eds broer Nico voor de deur en daar is Ed niet zo blij mee. Ed moet een groot diner koken voor Boudewijn en laat Nico alleen achter in zijn huisje, maar of dat nou zo'n goed idee is?

Eerder Vandaag | 17:40 Raising Hope

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Amerikaanse komische serie. What Up, Bro?. Wanneer Jimmy een foto uit zijn kindertijd vindt met een vreemde familie, biechten Burt en Virginia op dat ze hem als tienerouders kort hadden opgegeven voor adoptie. Jimmy en Sabrina regelen een ontmoeting met zijn bijna-broer.

Eerder Vandaag | 17:35 De Ludwigs

Seizoen 6 - Aflevering 16 - De enthousiaste & eigenwijze Ludwigs zijn terug met een nieuw avontuur. Wanneer hun vader wordt gearresteerd, schieten de Ludwigs weer in actie! Schijnbaar heeft Erik een puzzeldoos uit het Rijksmuseum gestolen, maar...zoiets zou hij toch nooit doen? Gelukkig krijgen de Ludwigs hulp van een nieuw broertje én zusje. De soepele Nigel en de schattige Valerie komen de familie versterken. Grote broer Daniel heeft zijn droom nagejaagd en werkt nu bij de politie; hij helpt zijn familie met extra informatie. Yara, Benny, Sam en Anoosha zullen een spoor van aanwijzingen moeten volgen door mysterieuze musea, geheime gangen en een mistige kastelen. Alles om hun vader weer vrij te krijgen. Met slim speurwerk, drones en camera's zoeken ze naar de échte dader. Uiteindelijk stuiten ze op het grootste mysterie tot nu toe: Wat is het geheim van de Bloedverwanten?

Eerder Vandaag | 17:25 De Ludwigs

Seizoen 6 - Aflevering 15 - De enthousiaste & eigenwijze Ludwigs zijn terug met een nieuw avontuur. Wanneer hun vader wordt gearresteerd, schieten de Ludwigs weer in actie! Schijnbaar heeft Erik een puzzeldoos uit het Rijksmuseum gestolen, maar...zoiets zou hij toch nooit doen? Gelukkig krijgen de Ludwigs hulp van een nieuw broertje én zusje. De soepele Nigel en de schattige Valerie komen de familie versterken. Grote broer Daniel heeft zijn droom nagejaagd en werkt nu bij de politie; hij helpt zijn familie met extra informatie. Yara, Benny, Sam en Anoosha zullen een spoor van aanwijzingen moeten volgen door mysterieuze musea, geheime gangen en een mistige kastelen. Alles om hun vader weer vrij te krijgen. Met slim speurwerk, drones en camera's zoeken ze naar de échte dader. Uiteindelijk stuiten ze op het grootste mysterie tot nu toe: Wat is het geheim van de Bloedverwanten?

Eerder Vandaag | 16:40 TwiniPop (AVROTROS)

Twini is een klein meisje dat gek is op dansen. In het theater oefent ze met haar zus nieuwe dansjes, terwijl kleine broer Toni kattenkwaad uithaalt.

Eerder Vandaag | 15:25 Peperbollen

Seizoen 13 - Aflevering 4 - Duitse jeugdserie. Voor eigen rechter. Een vriendje van Pinja wordt gepest. Zijn broer komt met het plan de pester een lesje te leren door hem in de kofferbak van een auto op te sluiten. Op een autosloperij dreigt dat fataal af te lopen.

Eerder Vandaag | 15:10 Midsomer Murders

Seizoen 10 - Aflevering 6 - Deel 2/2. Na de dood van Alan King trouwt zijn weduwe met zijn broer Charles tot misnoegen van haar zoon Ian. Als er geruchten gaan dat Charles en accountant Peter geld hebben verduisterd, wordt Peter doodgeslagen. 6/16

Eerder Vandaag | 14:57 Telekids Mini's: TiTaToverfeest

Kinderprogramma. Het is feest in het luchtkasteel, want TiTaTovenaar is niet thuis! Tika en Kwark nemen kinderen mee op avontuur in het luchtkasteel en daarbuiten. De Grobbebollen, Broer en Geeltje, zijn er ook en die maken altijd lol.

Eerder Vandaag | 14:40 TwiniPop (AVROTROS)

Twini is een klein meisje dat gek is op dansen. In het theater oefent ze met haar zus nieuwe dansjes, terwijl kleine broer Toni kattenkwaad uithaalt.

Eerder Vandaag | 14:25 Midsomer Murders

Seizoen 10 - Aflevering 5 - Deel 1/2. Na de dood van Alan King trouwt zijn weduwe met zijn broer Charles tot misnoegen van haar zoon Ian. Als er geruchten gaan dat Charles en accountant Peter geld hebben verduisterd, wordt Peter doodgeslagen. 5/16

Eerder Vandaag | 12:25 TwiniPop (AVROTROS)

Twini is een klein meisje dat gek is op dansen. In het theater oefent ze met haar zus nieuwe dansjes, terwijl kleine broer Toni kattenkwaad uithaalt.

Eerder Vandaag | 10:35 Evil Lives Here

Seizoen 2 - Aflevering 7 - The Horror I Don't Remember: Sherry kon nooit opschieten met haar jongere broer Brian, maar ze had niet verwacht dat ze door hem alles zou verliezen. Nu is ze bang dat Brain na 26 jaar zijn plan zal afmaken.

Eerder Vandaag | 09:25 Gloves Off

Na de plotselinge dood van zijn bokstrainer erft Doug een Engelse sportschool met een hoge schuldenlast en een gemengde groep aspirant vechters. Wanneer een zigeunerin vraagt om haar stuntelende reusachtige broer te trainen, stemt Doug met tegenzin ...

Na de plotselinge dood van zijn bokstrainer erft Doug een Engelse sportschool met een hoge schuldenlast en een gemengde groep aspirant-vechters. Wanneer een zigeunerin vraagt om haar stuntelende reusachtige broer te trainen, stemt Doug met tegenzin toe. Het gaat om een bokswedstrijd met blote vuisten tegen de nog onverslagen en eveneens monsterlijke 'Zigeuner Koning'. Met een geldprijs van 100.000 pond voor de winnaar, gaan Doug en zijn bende underdogs richting het noorden op een hilarische roadtrip naar de Appleby Horse Fair.

Eerder Vandaag | 07:40 De Ludwigs

Seizoen 6 - Aflevering 17 - De enthousiaste & eigenwijze Ludwigs zijn terug met een nieuw avontuur. Wanneer hun vader wordt gearresteerd, schieten de Ludwigs weer in actie! Schijnbaar heeft Erik een puzzeldoos uit het Rijksmuseum gestolen, maar...zoiets zou hij toch nooit doen? Gelukkig krijgen de Ludwigs hulp van een nieuw broertje én zusje. De soepele Nigel en de schattige Valerie komen de familie versterken. Grote broer Daniel heeft zijn droom nagejaagd en werkt nu bij de politie; hij helpt zijn familie met extra informatie. Yara, Benny, Sam en Anoosha zullen een spoor van aanwijzingen moeten volgen door mysterieuze musea, geheime gangen en een mistige kastelen. Alles om hun vader weer vrij te krijgen. Met slim speurwerk, drones en camera's zoeken ze naar de échte dader. Uiteindelijk stuiten ze op het grootste mysterie tot nu toe: Wat is het geheim van de Bloedverwanten?

Eerder Vandaag | 07:30 De Ludwigs

Seizoen 6 - Aflevering 16 - De enthousiaste & eigenwijze Ludwigs zijn terug met een nieuw avontuur. Wanneer hun vader wordt gearresteerd, schieten de Ludwigs weer in actie! Schijnbaar heeft Erik een puzzeldoos uit het Rijksmuseum gestolen, maar...zoiets zou hij toch nooit doen? Gelukkig krijgen de Ludwigs hulp van een nieuw broertje én zusje. De soepele Nigel en de schattige Valerie komen de familie versterken. Grote broer Daniel heeft zijn droom nagejaagd en werkt nu bij de politie; hij helpt zijn familie met extra informatie. Yara, Benny, Sam en Anoosha zullen een spoor van aanwijzingen moeten volgen door mysterieuze musea, geheime gangen en een mistige kastelen. Alles om hun vader weer vrij te krijgen. Met slim speurwerk, drones en camera's zoeken ze naar de échte dader. Uiteindelijk stuiten ze op het grootste mysterie tot nu toe: Wat is het geheim van de Bloedverwanten?

Eerder Vandaag | 06:45 TwiniPop (AVROTROS)

Twini is een klein meisje dat gek is op dansen. In het theater oefent ze met haar zus nieuwe dansjes, terwijl kleine broer Toni kattenkwaad uithaalt.

Eerder Vandaag | 05:39 Telekids Mini's: TiTaToverfeest

Kinderprogramma. Het is feest in het luchtkasteel, want TiTaTovenaar is niet thuis! Tika en Kwark nemen kinderen mee op avontuur in het luchtkasteel en daarbuiten. De Grobbebollen, Broer en Geeltje, zijn er ook en die maken altijd lol.

Eerder Vandaag | 04:05 Een Dag Met Henry en...

Seizoen 2 - Aflevering 25 - Een dag met Henry... en een rups: Vandaag vindt Henry een rups, ze speelt verstoppertje met haar broer maar ze kan hem niet vinden. Henry vermomt zich als insect en zoekt met haar mee.

Eerder Vandaag | 03:36 Hit & Miss

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Britse dramaserie. Mia ontmoet haar moeder Claire op een kermis. Het kost Claire moeite om te accepteren dat haar zoon nu een vrouw is en Mia wordt aangevallen door haar broer die haar een monster noemt. Mia's gedeukte zelfvertrouwen krijgt weer een boost als Ben haar zijn liefde verklaart en Ryan eist dat zijn vader naar huis komt. Riley staat op het punt de moord op John te bekennen, maar Liam is haar voor. Mia voert de eerste huurmoord vlekkeloos uit, maar verknoeit de tweede. Als ze terugkeert naar de boerderij om haar kinderen op te pikken, staat Eddie plots voor de deur. Hij moet Mia afmaken, zoniet zullen zijn opdrachtgevers hém van kant maken.

Eerder Vandaag | 01:55 Narcostaat

Herhaling. In de nieuwe documentaireserie Narcostaat onderzoekt Danny Ghosen in vier aflevering de wereld van de Nederlandse drugscriminaliteit. De komende maandagen om 21:15 uur te zien op NPO 3 en terug te kijken bij Gids.tv. Criminelen De komende weken komen de mensen achter de nieuwsberichten en krantenkoppen over de drugsindustrie aan het woord. Zowel anonieme criminelen uit de onderwereld als agenten uit de bovenwereld. Drugsindustrie Er gaan tientallen milarden euro's om in de drugsindustrie. Daarbij vallen er doden, worden ambtenaren omgekocht, wordt drugsafval gedumpt en zijn er steeds meer gebruikers van de drugs. Slachtoffers Danny spreekt criminelen, de agenten die op hen jagen en experts die veel weten van de illegale wereld. Ook gaat hij in gesprek met slachtoffers van het groeiende drugsgeweld.

Eerder Vandaag | 01:30 Happily Divorced

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Amerikaanse sitcom over bloemiste Fran en haar homoseksuele man. Peter Comes Out Again. Fran is in shock wanneer ze ontdekt dat Peter zijn geaardheid nog steeds verborgen houdt voor zijn familie. Wanneer zijn broer Matthew in het land is, pusht ze Peter om eindelijk uit de kast te komen.

Eerder Vandaag | 00:45 TwiniPop (AVROTROS)

Twini is een klein meisje dat gek is op dansen. In het theater oefent ze met haar zus nieuwe dansjes, terwijl kleine broer Toni kattenkwaad uithaalt.

Gisteren 23:35 The Oslo Killing

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Documentairereeks over de moord op diplomatenvrouw Anni Nielsen Iranzo in Oslo in 1974. Maria bekijkt de pistes die door de politie over het hoofd waren gezien. In de nationale archieven van Noorwegen ontdekt ze een brief met een bekentenis, geschreven door een drugsverslaafde die beweert dat hij op zoek was naar drugs in het huis van de Iranzo's. Hij zegt dat de moord op Anni Nielsen Iranzo een wanhoopsdaad was. De verscheurde jas die in de doos met bewijzen zit blijft een groot mysterie. Maria ontmoet de broer van de eigenaar ervan in een poging een link te vinden met de moord. Maria wil dat er DNA-onderzoek gedaan wordt op het recent gevonden bewijsmateriaal en spreekt af met de adjunct-commissaris van de politie in Oslo.

Gisteren 23:20 Mr. Robot

Darlene zoekt haar broer Elliot op en vraagt hem om hulp. Joanna stelt Scott voor om tegen Tyrell te getuigen in ruil voor Tyrells ontslagvergoeding. Elliot gaat uiteindelijk akkoord om Ray te helpen, maar gebruikt de computer om contact met Darlene te zoeken en haar te helpen.

Gisteren 22:28 Hit & Miss

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Britse dramaserie. Mia ontmoet haar moeder Claire op een kermis. Het kost Claire moeite om te accepteren dat haar zoon nu een vrouw is en Mia wordt aangevallen door haar broer die haar een monster noemt. Mia's gedeukte zelfvertrouwen krijgt weer een boost als Ben haar zijn liefde verklaart en Ryan eist dat zijn vader naar huis komt. Riley staat op het punt de moord op John te bekennen, maar Liam is haar voor. Mia voert de eerste huurmoord vlekkeloos uit, maar verknoeit de tweede. Als ze terugkeert naar de boerderij om haar kinderen op te pikken, staat Eddie plots voor de deur. Hij moet Mia afmaken, zoniet zullen zijn opdrachtgevers hém van kant maken.

Gisteren 20:35 Seeds of Yesterday

Gisteren - Bart Foxworth viert binnenkort zijn 25e verjaardag en dat is ook de dag waarop hij van zijn overleden grootmoeder haar landgoed erft. Om dat te vieren organiseert Bart een groots feest waarop hij de hele familie uitnodigt. Zijn oudere ...

Bart Foxworth viert binnenkort zijn 25e verjaardag en dat is ook de dag waarop hij van zijn overleden grootmoeder haar landgoed erft. Om dat te vieren organiseert Bart een groots feest waarop hij de hele familie uitnodigt. Zijn oudere broer Jory raakt tijdens het dansen ernstig gewond. Het incident rakelt de oude vete tussen de twee broers opnieuw op en Bart ziet zijn demonen uit het verleden opnieuw opduiken.

Gisteren 20:30 Humperdinck - Hänsel und Gretel

Deze productie van Engelbert Humperdincks Hänsel und Gretel door de Semperoper Dresden uit 2006 staat onder leiding van dirigent Michael Hofsteller. Solisten zijn Irmgard, Vilsmaier, Hans-Joachim Ketelsen, Antigone Papoulkas en Iris Vermillion. Op verzoek van zijn zus heeft Humperdinck het klassieke sprookje over Hans en Grietje van de gebroeders Grimm op muziek gezet. Zij wilde haar kinderen vermaken tijdens de kerstdagen. Dit bleek zo’n succes te zijn dat broer en zus het niet lang daarna uitwerkten tot de opera die we vandaag de dag kennen. Hänsel und Gretel is dan ook een echt ‘familiewerk’ en geliefd bij zowel jong als oud.

Gisteren 20:22 Happily Divorced

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Amerikaanse sitcom over bloemiste Fran en haar homoseksuele man. Peter Comes Out Again. Fran is in shock wanneer ze ontdekt dat Peter zijn geaardheid nog steeds verborgen houdt voor zijn familie. Wanneer zijn broer Matthew in het land is, pusht ze Peter om eindelijk uit de kast te komen.

Gisteren 19:35 De Ludwigs

Seizoen 6 - Aflevering 17 - De enthousiaste & eigenwijze Ludwigs zijn terug met een nieuw avontuur. Wanneer hun vader wordt gearresteerd, schieten de Ludwigs weer in actie! Schijnbaar heeft Erik een puzzeldoos uit het Rijksmuseum gestolen, maar...zoiets zou hij toch nooit doen? Gelukkig krijgen de Ludwigs hulp van een nieuw broertje én zusje. De soepele Nigel en de schattige Valerie komen de familie versterken. Grote broer Daniel heeft zijn droom nagejaagd en werkt nu bij de politie; hij helpt zijn familie met extra informatie. Yara, Benny, Sam en Anoosha zullen een spoor van aanwijzingen moeten volgen door mysterieuze musea, geheime gangen en een mistige kastelen. Alles om hun vader weer vrij te krijgen. Met slim speurwerk, drones en camera's zoeken ze naar de échte dader. Uiteindelijk stuiten ze op het grootste mysterie tot nu toe: Wat is het geheim van de Bloedverwanten?

Gisteren 19:15 De Ludwigs

Seizoen 6 - Aflevering 16 - De enthousiaste & eigenwijze Ludwigs zijn terug met een nieuw avontuur. Wanneer hun vader wordt gearresteerd, schieten de Ludwigs weer in actie! Schijnbaar heeft Erik een puzzeldoos uit het Rijksmuseum gestolen, maar...zoiets zou hij toch nooit doen? Gelukkig krijgen de Ludwigs hulp van een nieuw broertje én zusje. De soepele Nigel en de schattige Valerie komen de familie versterken. Grote broer Daniel heeft zijn droom nagejaagd en werkt nu bij de politie; hij helpt zijn familie met extra informatie. Yara, Benny, Sam en Anoosha zullen een spoor van aanwijzingen moeten volgen door mysterieuze musea, geheime gangen en een mistige kastelen. Alles om hun vader weer vrij te krijgen. Met slim speurwerk, drones en camera's zoeken ze naar de échte dader. Uiteindelijk stuiten ze op het grootste mysterie tot nu toe: Wat is het geheim van de Bloedverwanten?

Gisteren 18:00 Evil Lives Here

Seizoen 2 - Aflevering 7 - The Horror I Don't Remember: Sherry kon nooit opschieten met haar jongere broer Brian, maar ze had niet verwacht dat ze door hem alles zou verliezen. Nu is ze bang dat Brain na 26 jaar zijn plan zal afmaken.

Gisteren 17:35 De Ludwigs

Seizoen 6 - Aflevering 15 - De enthousiaste & eigenwijze Ludwigs zijn terug met een nieuw avontuur. Wanneer hun vader wordt gearresteerd, schieten de Ludwigs weer in actie! Schijnbaar heeft Erik een puzzeldoos uit het Rijksmuseum gestolen, maar...zoiets zou hij toch nooit doen? Gelukkig krijgen de Ludwigs hulp van een nieuw broertje én zusje. De soepele Nigel en de schattige Valerie komen de familie versterken. Grote broer Daniel heeft zijn droom nagejaagd en werkt nu bij de politie; hij helpt zijn familie met extra informatie. Yara, Benny, Sam en Anoosha zullen een spoor van aanwijzingen moeten volgen door mysterieuze musea, geheime gangen en een mistige kastelen. Alles om hun vader weer vrij te krijgen. Met slim speurwerk, drones en camera's zoeken ze naar de échte dader. Uiteindelijk stuiten ze op het grootste mysterie tot nu toe: Wat is het geheim van de Bloedverwanten?

Gisteren 17:25 De Ludwigs

Seizoen 6 - Aflevering 14 - De enthousiaste & eigenwijze Ludwigs zijn terug met een nieuw avontuur. Wanneer hun vader wordt gearresteerd, schieten de Ludwigs weer in actie! Schijnbaar heeft Erik een puzzeldoos uit het Rijksmuseum gestolen, maar...zoiets zou hij toch nooit doen? Gelukkig krijgen de Ludwigs hulp van een nieuw broertje én zusje. De soepele Nigel en de schattige Valerie komen de familie versterken. Grote broer Daniel heeft zijn droom nagejaagd en werkt nu bij de politie; hij helpt zijn familie met extra informatie. Yara, Benny, Sam en Anoosha zullen een spoor van aanwijzingen moeten volgen door mysterieuze musea, geheime gangen en een mistige kastelen. Alles om hun vader weer vrij te krijgen. Met slim speurwerk, drones en camera's zoeken ze naar de échte dader. Uiteindelijk stuiten ze op het grootste mysterie tot nu toe: Wat is het geheim van de Bloedverwanten?

Gisteren 16:40 TwiniPop (AVROTROS)

Twini is een klein meisje dat gek is op dansen. In het theater oefent ze met haar zus nieuwe dansjes, terwijl kleine broer Toni kattenkwaad uithaalt.

Gisteren 14:57 Telekids Mini's: TiTaToverfeest

Kinderprogramma. Het is feest in het luchtkasteel, want TiTaTovenaar is niet thuis! Tika en Kwark nemen kinderen mee op avontuur in het luchtkasteel en daarbuiten. De Grobbebollen, Broer en Geeltje, zijn er ook en die maken altijd lol.

Gisteren 14:01 David Zinman dirigeert het Orchestre de Paris

Dirigent David Zinman dirigeert het Orchestre de Paris in een concertprogramma met onder andere muziek uit Berlioz’ Benvenuto Cellini en Schumanns Symfonie Nr. 3. De gelauwerde Franse cellist Gautier Capuçon (jongere broer van Renaud Capuçon) is de solist in Brittens Cello Symfonie, Op. 68 en maakt de vele prijzen en onderscheidingen die hij gedurende zijn carrière vergaarde meer dan waar. Dit concert is opgenomen in Salle Pleyel te Parijs op 19 november 2014.

Gisteren 13:27 Lotte en haar grote broer

Kinderprogramma

Gisteren 07:40 De Ludwigs

Seizoen 6 - Aflevering 16 - De enthousiaste & eigenwijze Ludwigs zijn terug met een nieuw avontuur. Wanneer hun vader wordt gearresteerd, schieten de Ludwigs weer in actie! Schijnbaar heeft Erik een puzzeldoos uit het Rijksmuseum gestolen, maar...zoiets zou hij toch nooit doen? Gelukkig krijgen de Ludwigs hulp van een nieuw broertje én zusje. De soepele Nigel en de schattige Valerie komen de familie versterken. Grote broer Daniel heeft zijn droom nagejaagd en werkt nu bij de politie; hij helpt zijn familie met extra informatie. Yara, Benny, Sam en Anoosha zullen een spoor van aanwijzingen moeten volgen door mysterieuze musea, geheime gangen en een mistige kastelen. Alles om hun vader weer vrij te krijgen. Met slim speurwerk, drones en camera's zoeken ze naar de échte dader. Uiteindelijk stuiten ze op het grootste mysterie tot nu toe: Wat is het geheim van de Bloedverwanten?

Gisteren 07:30 De Ludwigs

Seizoen 6 - Aflevering 15 - De enthousiaste & eigenwijze Ludwigs zijn terug met een nieuw avontuur. Wanneer hun vader wordt gearresteerd, schieten de Ludwigs weer in actie! Schijnbaar heeft Erik een puzzeldoos uit het Rijksmuseum gestolen, maar...zoiets zou hij toch nooit doen? Gelukkig krijgen de Ludwigs hulp van een nieuw broertje én zusje. De soepele Nigel en de schattige Valerie komen de familie versterken. Grote broer Daniel heeft zijn droom nagejaagd en werkt nu bij de politie; hij helpt zijn familie met extra informatie. Yara, Benny, Sam en Anoosha zullen een spoor van aanwijzingen moeten volgen door mysterieuze musea, geheime gangen en een mistige kastelen. Alles om hun vader weer vrij te krijgen. Met slim speurwerk, drones en camera's zoeken ze naar de échte dader. Uiteindelijk stuiten ze op het grootste mysterie tot nu toe: Wat is het geheim van de Bloedverwanten?

Gisteren 05:39 Telekids Mini's: TiTaToverfeest

Kinderprogramma. Het is feest in het luchtkasteel, want TiTaTovenaar is niet thuis! Tika en Kwark nemen kinderen mee op avontuur in het luchtkasteel en daarbuiten. De Grobbebollen, Broer en Geeltje, zijn er ook en die maken altijd lol.

Gisteren 03:05 Lost Horizon

Eergisteren - Op de vlucht voor de oorlog in China, crasht het vliegtuig van een groep Europeanen midden in de Himalaya. Gelukkig worden ze gered en zo komen ze terecht in het paradijselijke Shangri La. Deze verborgen plek blijkt een haven van rust ...

Op de vlucht voor de oorlog in China, crasht het vliegtuig van een groep Europeanen midden in de Himalaya. Gelukkig worden ze gered en zo komen ze terecht in het paradijselijke Shangri-La. Deze verborgen plek blijkt een haven van rust voor de vermoeide diplomaat Richard Conway (Peter Finch). Zijn ambitieuze broer George beschouwt Shangri-La echter als een gevangenis waaruit hij moet ontsnappen. Zelfs als hij daarmee zijn eigen leven en de oude Tibetaanse cultuur op het spel zet.

Gisteren 01:15 Sinbad and the Eye of the Tiger

Eergisteren - Sinbad wordt ingeschakeld door prinses Farah om haar broer te helpen zich te ontdoen van een vloek die hem geleidelijk aan in een aap verandert.

Sinbad wordt ingeschakeld door prinses Farah om haar broer te helpen zich te ontdoen van een vloek die hem geleidelijk aan in een aap verandert.

Eergisteren 22:25 NCIS: New Orleans

Seizoen 6 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. Matthew 5:9. LaSalle onderzoekt een drugsbende die verantwoordelijk zou kunnen zijn voor de dood van zijn broer. Pride probeert hem te helpen en kruist terwijl het pad van een persoon die meer weet dan hij zegt.

Eergisteren 16:00 Geluk Gezocht

Geluk Gezocht: zin in het leven. In ‘Geluk Gezocht’ gaat Ina Brouwer in gesprek met mensen voor wie geluk een bijzondere betekenis heeft. In deze aflevering een ontmoeting met Lizette de Jong uit Kampen. Ze werkte mee aan het boek ‘Rouw langs de zijlijn’ van Minke Weggemans. Haar jongere zus maakte na een leven vol narigheid en depressie een einde aan haar leven. Het boek gaat over de pijn die je hebt als je broer of zus overlijdt. Zelf overleefde Lizette een zeldzame vorm van kanker. Geluk zit volgens haar in kleine dingen, zoals een omhelzing van iemand die blij is je te zien. Nieuwsgierig naar deze aflevering? Klik op onderstaand plaatje voor een vooruitblik.

Eergisteren 15:40 Wreckers

Eergisteren - Dawn en David (Claire Foy en Shaun Evans) zijn teruggekeerd naar het dorp waar ze opgroeiden, om een gezin te stichten. Hun relatie lijkt idyllisch, maar zwanger worden blijkt moeilijk en maakt het opbouwen van hun perfecte gezin ...

Dawn en David (Claire Foy en Shaun Evans) zijn teruggekeerd naar het dorp waar ze opgroeiden, om een gezin te stichten. Hun relatie lijkt idyllisch, maar zwanger worden blijkt moeilijk en maakt het opbouwen van hun perfecte gezin alleen maar lastiger. Het koppel krijgt een verrassingsbezoek van Davids broer Nick (Benedict Cumberbatch). Nick is een getraumatiseerde soldaat - maar zijn problemen reiken verder dan zijn ervaring in de oorlog. Hij slingert zijn broer terug in hun woeste jeugdjaren en onthult de leugens in Davids relate met Dawn.

Eergisteren 14:25 TwiniPop (AVROTROS)

Twini is een klein meisje dat gek is op dansen. In het theater oefent ze met haar zus nieuwe dansjes, terwijl kleine broer Toni kattenkwaad uithaalt.

Eergisteren 14:00 Geluk Gezocht

Geluk Gezocht: zin in het leven. In ‘Geluk Gezocht’ gaat Ina Brouwer in gesprek met mensen voor wie geluk een bijzondere betekenis heeft. In deze aflevering een ontmoeting met Lizette de Jong uit Kampen. Ze werkte mee aan het boek ‘Rouw langs de zijlijn’ van Minke Weggemans. Haar jongere zus maakte na een leven vol narigheid en depressie een einde aan haar leven. Het boek gaat over de pijn die je hebt als je broer of zus overlijdt. Zelf overleefde Lizette een zeldzame vorm van kanker. Geluk zit volgens haar in kleine dingen, zoals een omhelzing van iemand die blij is je te zien. Nieuwsgierig naar deze aflevering? Klik op onderstaand plaatje voor een vooruitblik.

Eergisteren 13:40 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 2 - Aflevering 24 - Zomerkamp / Jokkebrok: De Chipmunks helpen een eigenaar met het repareren van zijn zomerkamp en de nare relatie met zijn broer. // Alvin is er van overtuigd dat Theodore hem vervloekt heeft zodat hij nooit meer kan liegen en kan het niet helpen de waarheid te vertellen.

Eergisteren 12:00 Geluk Gezocht

Geluk Gezocht: zin in het leven. In ‘Geluk Gezocht’ gaat Ina Brouwer in gesprek met mensen voor wie geluk een bijzondere betekenis heeft. In deze aflevering een ontmoeting met Lizette de Jong uit Kampen. Ze werkte mee aan het boek ‘Rouw langs de zijlijn’ van Minke Weggemans. Haar jongere zus maakte na een leven vol narigheid en depressie een einde aan haar leven. Het boek gaat over de pijn die je hebt als je broer of zus overlijdt. Zelf overleefde Lizette een zeldzame vorm van kanker. Geluk zit volgens haar in kleine dingen, zoals een omhelzing van iemand die blij is je te zien. Nieuwsgierig naar deze aflevering? Klik op onderstaand plaatje voor een vooruitblik.

Eergisteren 11:05 Nederland Zingt Dichtbij

Aflevering 11 - Muziekmagazine met een mix van muziek, persoonlijke geloofsverhalen en een Bijbelse overdenking. Pauline Kuiper. Pauline groeit op met haar meervoudig gehandicapte broer Marco en krijgt een speciale band met hem. Ze ziet hoe hij onvoorwaardelijk liefheeft en niet oordeelt.

Eergisteren 11:00 Geluk Gezocht

Geluk Gezocht: zin in het leven. In ‘Geluk Gezocht’ gaat Ina Brouwer in gesprek met mensen voor wie geluk een bijzondere betekenis heeft. In deze aflevering een ontmoeting met Lizette de Jong uit Kampen. Ze werkte mee aan het boek ‘Rouw langs de zijlijn’ van Minke Weggemans. Haar jongere zus maakte na een leven vol narigheid en depressie een einde aan haar leven. Het boek gaat over de pijn die je hebt als je broer of zus overlijdt. Zelf overleefde Lizette een zeldzame vorm van kanker. Geluk zit volgens haar in kleine dingen, zoals een omhelzing van iemand die blij is je te zien. Nieuwsgierig naar deze aflevering? Klik op onderstaand plaatje voor een vooruitblik.

Eergisteren 10:35 Murder Chose Me

Seizoen 3 - Aflevering 5 - The Passenger: Rechercheur Rod Demery heeft een persoonlijke band met de misdaad; zijn moeder werd vermoord, zijn broer pleegde een moord en hij zelf heeft meer dan 250 moorden opgelost.

Eergisteren 09:50 TwiniPop (AVROTROS)

Twini is een klein meisje dat gek is op dansen. In het theater oefent ze met haar zus nieuwe dansjes, terwijl kleine broer Toni kattenkwaad uithaalt.

Eergisteren 09:40 Murder Chose Me

Aflevering 3 - Trapped In Place: Rechercheur Rod Demery heeft een persoonlijke band met de misdaad; zijn moeder werd vermoord, zijn broer pleegde een moord en hij zelf heeft meer dan 250 moorden opgelost.

Eergisteren 07:00 La ch'tite famille

Eergisteren - Valentin D, die samen met zijn partner Constance een succesvol designerduo vormt, heeft om een plek in de exclusieve wereld vol luxe te verwerven altijd gelogen over zijn eenvoudige komaf. Wanneer zijn ongemanierde moeder, broer en ...

Valentin D, die samen met zijn partner Constance een succesvol designerduo vormt, heeft om een plek in de exclusieve wereld vol luxe te verwerven altijd gelogen over zijn eenvoudige komaf. Wanneer zijn ongemanierde moeder, broer en schoonzus onverwachts bij de opening van zijn retrospectief in het prestigieuze Palais de Tokyo in Parijs komen opdagen, botsen Valentins twee werelden onvermijdelijk met elkaar. Al helemaal wanneer Valentin ook nog eens wordt aangereden door een auto, daardoor zijn geheugen verliest en zich twintig jaar in het verleden waant, toen hij nog een Noord-Franse, ch’ti-sprekende arbeiderszoon was.

 Meer