Brand op tv (tv-tip)

Vandaag | 19:00 Live: Persconferentie Rutte en De Jonge

Serie, Om 19:00 uur geven premier Mark Rutte en minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge een persconferentie over de ...

Om 19:00 uur geven premier Mark Rutte en minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge een persconferentie over de de huidige stand van zaken rond het coronavirus in Nederland. Online kun je kijken via de livestream via gids.tv/v240384/persconferentie-mark-rutte. Situatie Volgens de Rijksvoorlichtingsdienst gaan Rutte en De Jonge in hun eerste persconferentie sinds eind juni in op algemene situatie, zullen ze inzoomen op de situatie in bepaalde regio's en zo nodig aanvullende, regionaal ondersteunende maatregelen aankondigen. Brandhaarden In de afgelopen weken is een duidelijke stijging van het aantal coronabesmettingen in Nederland. De brandhaarden zitten vooral in de grote steden als Rotterdam en Amsterdam, Zeeland en West-Brabant. Alle vragen SBS6 zendt de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge volledig uit, inclusief alle vragen van de aanwezige pers. Bekijk een vooruitblik op de persconferentie van Mark Rutte op gids.tv/v239947/verwachtingen-persconferentie

Je vindt hier de programma's van Brand op tv We hebben de volgende programma's voor Brand Live: Persconferentie Rutte en De Jonge: Serie, Om 19:00 uur geven premier Mark Rutte en minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge een persconferentie over de. Huizenjacht: Informatief, Seizoen 5 Aflevering 9 van 70 Apeldoorn Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien. NOS Jeugdjournaal/herhaling NOS Jeugdjournaal: Informatief, Enorme explosie in Beiroet:100 doden * Feyenood fans bij training in R'dam * We eten minder toetjes *. NOS Jeugdjournaal: Informatief, Jeugd, Enorme explosie in Beiroet:100 doden * Feyenood fans bij training in R'dam * We eten minder toetjes. Louisa & Rowan: Eerste Hulp Bij Poetsen: Amusement, Seizoen 6 Aflevering 3 Louisa en Rowan schieten te hulp! Schoonmaken zit in hun gipsy DNA en zij trekken het. Made: Jeugd, Seizoen 9 Aflevering 24 924 Heavyweight jokester Brandon Baker wants to take control of his life and looks by. Louisa & Rowan: Eerste Hulp Bij Poetsen: Amusement, Seizoen 6 Aflevering 3 Louisa en Rowan schieten te hulp! Schoonmaken zit in hun gipsy DNA en zij trekken het. Regenboog Vlinder Eenhoorn Kitten: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 10 MytheScouties / Regenboog Vlinder Eenhoorn Cupido De vier trekken de wildernis in onder. Brandweerman Sam: Morgen - Jeugd, De Hoezo zaak Animatieserie. In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norbert Puk en zijn vriendjes. City Avonturen: Morgen - Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 8 Buster Brandweerman Buster Lloyd krijgt de kans om zijn droom te verwezenlijken.

Brand op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 15:45 Huizenjacht

Seizoen 5 - Aflevering 9 van 70 - Apeldoorn Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn en Mirella van Markus helpen mensen bij het vinden van hun droomhuis.

Vandaag | 19:00 NOS Jeugdjournaal

- Enorme explosie in Beiroet:100 doden * Feyenood-fans bij training in R'dam * We eten minder toetjes * Zwembad Pernis dicht na nacht-bezoek * Evacuatie om bosbrand bij Marseille * Oostenrijker opgepakt voor * Raket gelanceerd voor reis naar Mars * Mondkapjes in delen R'dam en A'dam * CheckDitDan! * JJ-bus in het Zeeuwse Scharendijke * Het weer

Morgen | 08:57 Brandweerman Sam

De Hoezo-zaak Animatieserie. In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norbert Puk en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen. Ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Morgen | 13:19 LEGO City

Aflevering 3 Animatieserie over situaties die in de stad voorkomen, zoals taferelen over de politie, de brandweer, de luchthaven of de wegenbouw. Je kunt het zo gek niet bedenken of het komt in LEGO City voorbij.

Morgen | 15:50 Huizenjacht

Seizoen 5 - Aflevering 10 van 70 - Nijmegen Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn en Mirella van Markus helpen mensen bij het vinden van hun droomhuis.

Morgen | 16:40 Dr. Phil

Seizoen 18 - Blended family breakdown Dr. Phil gaat in gesprek met een samengesteld gezin over hoe zij de gevolgen van de coronacrisis ervaren. Vader Tom maakt zich totaal geen zorgen, terwijl moeder Jill bijna panisch is dat er iemand ziek wordt. Hun volwassen kinderen, Grace en Connor, hebben moeite met de vele spanningen in huis. En Toms dochter, Brandi, heeft het zwaar met het recente verlies van haar moeder.

Overmorgen | 08:10 Star Wars Rebels

Huiswaarts Ezra hoort in de diepe ruimte gekke geluiden, net als ze wanhopig op zoek zijn naar brandstof. Het blijken Purrgils te zijn, een soort ruimte-octowalvissen.

Overmorgen | 11:50 Below Deck Mediterranean

Seizoen 4 - Aflevering 18 van 18 - Au Revoir, Sirocco In de slotaflevering kan de Sirocco de haven niet uit omdat er brand is uitgebroken aan boord van een andere boot. De stewards hebben genoeg van Sandy's harde kritiek. Sandy twijfelt aan Hannah.

Overmorgen | 14:25 Nu te Zien!

Seizoen 04 - Aflevering 19 van 40 - Allemaal Wonderen, Catharijneconvent - AVROTROS Wonderen zijn de wereld nog niet uit en nooit verdwenen uit in de kunsten. In Museum Catharijneconvent, hartje Utrecht, bezoekt Suzanne Swarts, directeur van Museum Voorlinden, de tentoonstelling Allemaal Wonderen. Van Rembrandt en Jan Sluijters tot David Bowie en Marina Abramovic, ze kunnen niet buiten het bovennatuurlijke.

Overmorgen | 14:25 Beestieboys

Seizoen 03 - Aflevering 6 van 12 - Norma's Beestenboel - VPRO De dierenopvang van Norma is in nood na een verwoestende brand. Tim en Nicolaas helpen haar en de dieren een handje mee. In Extreme Animal Hobby's vertelt Jantien over haar passie voor koerijden en in Dr. Tim wordt een poes van haar blaasstenen verlost.

Overmorgen | 14:39 Star Wars Rebels

De Roep Ezra hoort in de diepe ruimte gekke geluiden, net als ze wanhopig op zoek zijn naar brandstof. Het blijken Purrgils te zijn, een soort ruimte-octowalvissen.

Overmorgen | 16:05 Huizenjacht

Seizoen 5 - Aflevering 42 van 70 - Eindhoven Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn en Mirella van Markus helpen mensen bij het vinden van hun droomhuis.

Overmorgen | 19:30 Helden Van Hier: Door Het Vuur

Aflevering 1 Realityserie waarin de brandweermannen en het ambulancepersoneel uit Gent worden gevolgd bij hun dagelijkse werkzaamheden.

Overmorgen | 20:30 Helden Van Hier: Door Het Vuur

Aflevering 2 Realityserie waarin de brandweermannen en het ambulancepersoneel uit Gent worden gevolgd bij hun dagelijkse werkzaamheden.

Overmorgen | 21:30 Helden Van Hier: Door Het Vuur

Aflevering 3 Realityserie waarin de brandweermannen en het ambulancepersoneel uit Gent worden gevolgd bij hun dagelijkse werkzaamheden.

Overmorgen | 22:30 Cobra 11

Revolution (part 1) De moordenaar Meinhard ontsnapt uit de gevangenis, omdat hij zijn onschuld wil bewijzen. Vervolgens gijzelt hij een aantal mensen en eist hij dat zijn zaak opnieuw onderzocht wordt. Semir en de gerehabiliteerde agent Alex Brandt duiken in de zaak en komen tot de conclusie dat Meinhard mogelijk de waarheid spreekt.

Overmorgen | 22:30 Helden Van Hier: Door Het Vuur

Aflevering 4 Realityserie waarin de brandweermannen en het ambulancepersoneel uit Gent worden gevolgd bij hun dagelijkse werkzaamheden.

Overmorgen | 23:30 Cobra 11

Revolution (part 2) De moordenaar Meinhard ontsnapt uit de gevangenis, omdat hij zijn onschuld wil bewijzen. Vervolgens gijzelt hij een aantal mensen en eist hij dat zijn zaak opnieuw onderzocht wordt. Semir en de gerehabiliteerde agent Alex Brandt duiken in de zaak en komen tot de conclusie dat Meinhard mogelijk de waarheid spreekt.

Zo 9 augustus 2020 | 07:05 Flip This House

Seizoen 3 - Aflevering 14 van 15 - The Uninvited Guest Brandschade en lekkage zadelen het personeel op met veel stress en een huurder die weigert te vertrekken.

Zo 9 augustus 2020 | 08:31 Star Wars Rebels

De Vergeten Droid De rebels willen brandstof kapen van het keizerrijk, maar als ze ter plaatse zijn raakt Chopper afgeleid, waardoor hij de vlucht terug naar de vloot mist.

Zo 9 augustus 2020 | 08:35 Huizenjacht

Seizoen 5 - Aflevering 10 van 70 - Nijmegen Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn en Mirella van Markus helpen mensen bij het vinden van hun droomhuis.

Zo 9 augustus 2020 | 09:30 Huizenjacht

Seizoen 5 - Aflevering 11 van 70 - Dordrecht Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn en Mirella van Markus helpen mensen bij het vinden van hun droomhuis.

 Meer

Brand op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 18:45 NOS Jeugdjournaal/herhaling NOS Jeugdjournaal

- Enorme explosie in Beiroet:100 doden * Feyenood-fans bij training in R'dam * We eten minder toetjes * Zwembad Pernis dicht na nacht-bezoek * Evacuatie om bosbrand bij Marseille * Oostenrijker opgepakt voor * Raket gelanceerd voor reis naar Mars * Mondkapjes in delen R'dam en A'dam * CheckDitDan! * JJ-bus in het Zeeuwse Scharendijke * Het weer

Vandaag | 20:30 Louisa & Rowan: Eerste Hulp Bij Poetsen

Seizoen 6 - Aflevering 3 Louisa en Rowan schieten te hulp! Schoonmaken zit in hun gipsy-DNA en zij trekken het land in om vieze huizen weer brandschoon te maken.

Vandaag | 22:05 Made

Seizoen 9 - Aflevering 24 - 924 Heavyweight jokester Brandon Baker wants to take control of his life and looks by being MADE into a triathlete.

Morgen | 00:30 Louisa & Rowan: Eerste Hulp Bij Poetsen

Seizoen 6 - Aflevering 3 Louisa en Rowan schieten te hulp! Schoonmaken zit in hun gipsy-DNA en zij trekken het land in om vieze huizen weer brandschoon te maken.

Morgen | 00:42 Regenboog Vlinder Eenhoorn Kitten

Seizoen 1 - Aflevering 10 - MytheScouties / Regenboog Vlinder Eenhoorn Cupido De vier trekken de wildernis in onder leiding van een nogal bang aangelegde hopman. Felicity is erop gebrand succespeldjes te verzamelen. // Moona kondigt aan Slurpy Shakes te willen sluiten.

Morgen | 09:29 City Avonturen

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Buster Brandweerman Buster Lloyd krijgt de kans om zijn droom te verwezenlijken om een agent te zijn.

Morgen | 09:30 Louisa & Rowan: Eerste Hulp Bij Poetsen

Seizoen 6 - Aflevering 3 Louisa en Rowan schieten te hulp! Schoonmaken zit in hun gipsy-DNA en zij trekken het land in om vieze huizen weer brandschoon te maken.

Morgen | 11:55 Siesta Key

Seizoen 3 - Aflevering 14 - I'm Not Asking For Any Judgment Juliettes ex Robby probeert haar terug te winnen. Kelsey twijfels aan Garretts trouw als een meisje uit zijn verleden opduikt. Tussen Brandon en Camilla bloeit weer wat op en Jared stelt zijn nieuwe vriendin voor aan de groep.

Morgen | 17:05 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Brandalarm De brandweer roept Blaze zijn hulp in om een grote brand op de brug te helpen blussen.

Morgen | 17:15 HMS Ark Royal

Seizoen 1 - Aflevering 3 Op weg naar Naval Station Norfolk in Virginia, de grootste marinebasis ter wereld, moet de HMS Ark Royal van brandstof worden voorzien, wat gebeurt met een enorme marinetanker.

Morgen | 17:22 City Avonturen

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Billy de kever Brandweercommandante McCloud koopt per ongeluk een slecht werkende Helikopterpet voor haar neefje.

Morgen | 18:01 'Allo 'Allo!

Seizoen 5, Aflevering 18 - Money to Burn. Herr Flick stelt een ultimatum: indien het gestolen geld er binnen 24 uur niet is, komt Leclerc als represaille voor het vuurpeloton. Madame Fanny heeft dat gestolen geld echter verbrand.

Morgen | 21:00 Cold Hearted

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Twisted Fate In 1975 wordt in een uitgebrand huis het lichaam van Sherry Gibson gevonden. Na een bekentenis lijkt de zaak opgelost, totdat iemand jaren later een schokkende onthulling doet.

Morgen | 22:44 Paw Patrol

Seizoen 2 - Aflevering 18 - De Pups Redden een Avontuur / De Pups Redden een Verrassing De pups helpen Alex bij het verdienen van zijn insigne voor brandveiligheid. // Burgemeester Goodway heeft een verrassing voor Ryder en de pups, maar deze worden steeds opgeroepen voor noodgevallen.

Morgen | 23:01 'Allo 'Allo!

Seizoen 5, Aflevering 18 - Money to Burn. Herr Flick stelt een ultimatum: indien het gestolen geld er binnen 24 uur niet is, komt Leclerc als represaille voor het vuurpeloton. Madame Fanny heeft dat gestolen geld echter verbrand.

Overmorgen | 08:10 Star Wars Rebels

Huiswaarts Ezra hoort in de diepe ruimte gekke geluiden, net als ze wanhopig op zoek zijn naar brandstof. Het blijken Purrgils te zijn, een soort ruimte-octowalvissen.

Overmorgen | 11:01 Kook mee met MAX

Seizoen 2018 - Aflevering 179 van 246 - Pasta-ovenschotel met bloemkoolsaus Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit en er zijn geen ingewikkelde apparaten voor nodig. De chefs blijven weg van dure ingrediënten en werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem: zo duurzaam mogelijk.

Overmorgen | 12:04 Hostile Planet

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 6 - Mountains In de hoogste bergen op aarde leven sneeuwpanters, steenarenden, berggeiten, brandgansjes en gelada-apen. Maar alleen de sterksten kunnen in de omstandigheden op die hoogte overleven.

Overmorgen | 13:54 Hostile Planet

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 6 - Grasslands Grasland behoort tot het wispelturigste terrein op aarde, waar dieren te maken krijgen met een seizoenscyclus met overstromingen, honger, vrieskou en brand. Dit zijn hun enorme uitdagingen.

Overmorgen | 14:30 Pawn Stars

Seizoen 20 - Aflevering 11 - Pawn Off The Grid Rick ontdekt wat er in een Funko Pop zit! Mystery Box, Corey en Chumlee bellen Rick Dale om een van onze allereerste brandmeldsystemen veilig te stellen. Zullen Ricks nieuwe voorwerpen de redding van de stad zijn of gaat het alarm af?

Overmorgen | 14:39 Star Wars Rebels

De Roep Ezra hoort in de diepe ruimte gekke geluiden, net als ze wanhopig op zoek zijn naar brandstof. Het blijken Purrgils te zijn, een soort ruimte-octowalvissen.

Overmorgen | 20:00 Baantjer

De Cock en de moord zonder effect Het huis van de veelbelovende tennisser Dennis Bouman wordt in brand gestoken en hij ontsnapt maar net aan de dood. Zijn vriendin Astrid redt het niet; zij sterft in de vlammen. Tot De Cocks verbazing doet het tragische voorval Dennis en zijn collega-tennissers nauwelijks iets. Zij denken blijkbaar alleen maar aan hun carrière en hebben er alles voor over om te winnen.

Overmorgen | 21:06 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Uit de Brand! Als Blaze de brandweer in actie ziet, wil hij ook graag brandweerwagen worden. En Crusher lijkt het ook wel wat.

Overmorgen | 21:56 Hostile Planet

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 6 - Mountains In de hoogste bergen op aarde leven sneeuwpanters, steenarenden, berggeiten, brandgansjes en gelada-apen. Maar alleen de sterksten kunnen in de omstandigheden op die hoogte overleven.

Zo 9 augustus 2020 | 00:38 Hostile Planet

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 6 - Grasslands Grasland behoort tot het wispelturigste terrein op aarde, waar dieren te maken krijgen met een seizoenscyclus met overstromingen, honger, vrieskou en brand. Dit zijn hun enorme uitdagingen.

Zo 9 augustus 2020 | 02:45 Louisa & Rowan: Eerste Hulp Bij Poetsen

Seizoen 6 - Aflevering 3 Louisa en Rowan schieten te hulp! Schoonmaken zit in hun gipsy-DNA en zij trekken het land in om vieze huizen weer brandschoon te maken.

Zo 9 augustus 2020 | 07:30 Storage Wars

Seizoen 11 - Aflevering 2 - Whiskers and Lies In Hawaiian Gardens werkt Darrell de nieuweling in, ontdekken Brandi en Jarrod iets geheimzinnigs in hun opslag, en baant Justin zich een weg door een niet onaardige opslag.

Zo 9 augustus 2020 | 07:30 HMS Ark Royal

Seizoen 1 - Aflevering 3 Op weg naar Naval Station Norfolk in Virginia, de grootste marinebasis ter wereld, moet de HMS Ark Royal van brandstof worden voorzien, wat gebeurt met een enorme marinetanker.

 Meer

Brand gemist

Eerder Vandaag | 14:15 Kook mee met MAX

Seizoen 2017 - Aflevering 4 van 83 - Pittige maissoep met tonijnquesadilla's Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit en er zijn geen ingewikkelde apparaten voor nodig. De chefs blijven weg van dure ingrediënten en werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem: zo duurzaam mogelijk.

Eerder Vandaag | 13:30 Louisa & Rowan: Eerste Hulp Bij Poetsen

Seizoen 6 - Aflevering 2 Louisa en Rowan schieten te hulp! Schoonmaken zit in hun gipsy-DNA en zij trekken het land in om vieze huizen weer brandschoon te maken.

Eerder Vandaag | 13:25 Kook mee met MAX

Seizoen 2018 - Aflevering 179 van 246 - Pasta-ovenschotel met bloemkoolsaus Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit en er zijn geen ingewikkelde apparaten voor nodig. De chefs blijven weg van dure ingrediënten en werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem: zo duurzaam mogelijk.

Eerder Vandaag | 13:16 LEGO City

Aflevering 2 Animatieserie over situaties die in de stad voorkomen, zoals taferelen over de politie, de brandweer, de luchthaven of de wegenbouw. Je kunt het zo gek niet bedenken of het komt in LEGO City voorbij.

Eerder Vandaag | 13:00 Speed Is The New Black

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Blazing Fast F-100 Wanneer een bijna gepensioneerde brandweerman Noah vertelt over de racetruck van zijn dromen, gaat het team aan de slag om zijn pick-up uit 1970 in een racemonster te veranderen.

Eerder Vandaag | 12:50 The Knife That Killed Me

Film, De tiener Paul Varderman verhuist naar een nieuwe school en raakt betrokken bij 'de freaks', een groep in de periferie van het schoolleven, degenen die er niet in passen: buitenstaanders. Tegelijkertijd trekt hij de aandacht van de verwrongen ...

De tiener Paul Varderman verhuist naar een nieuwe school en raakt betrokken bij 'de freaks', een groep in de periferie van het schoolleven, degenen die er niet in passen: buitenstaanders. Tegelijkertijd trekt hij de aandacht van de verwrongen en manipulatieve pestkop van de school, Roth. Als Paul een boodschap van Roth aan de leider van een bende op een rivaliserende school aflevert, ontbrandt er een gevaarlijke vete. Geconfronteerd met de toenemende druk van beide groepen moet Paul beslissen waar zijn vriendschap ligt, een beslissing die hem zijn leven kan kosten.

Eerder Vandaag | 12:40 Kook mee met MAX

Seizoen 2017 - Aflevering 4 van 83 - Pittige maissoep met tonijnquesadilla's Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit en er zijn geen ingewikkelde apparaten voor nodig. De chefs blijven weg van dure ingrediënten en werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem: zo duurzaam mogelijk.

Eerder Vandaag | 11:56 Just Tattoo of Us

Seizoen 5 - Aflevering 12 - All's Well That Ends Well Lateysha Grace van The Valleys komt Charlotte helpen bij de seizoensfinale. De Ierse tweeling Simone en Olivia is aan het stoken. Zouden zwagers Brandon en Ryan voor familieruzie zorgen met hun tattoos?

Eerder Vandaag | 11:10 Kook mee met MAX

Seizoen 2020 - Aflevering 99 van 104 - Rodekoolsalade met ovenaardappels en gebakken camembert Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand mee bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit en er zijn geen ingewikkelde apparaten voor nodig. De chefs blijven weg van dure ingrediënten en werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem: zo duurzaam mogelijk. Vandaag maakt Mounir een rodekoolsalade met ovenaardappels en met panko gebakken camembert.

Eerder Vandaag | 09:35 Wildlife 

Film, Great Falls, Montana, jaren zestig. De gevoelige, veertienjarige Joe is het enige kind van Jeanette en Jerry, die op een golfbaan werkt. Wanneer hij zijn baan verliest en daarmee een doel in zijn leven, laat Jerry zijn vrouw en kind achter en ...

Great Falls, Montana, jaren zestig. De gevoelige, veertienjarige Joe is het enige kind van Jeanette en Jerry, die op een golfbaan werkt. Wanneer hij zijn baan verliest en daarmee een doel in zijn leven, laat Jerry zijn vrouw en kind achter en sluit hij zich aan bij de brandweerlieden die een grote bosbrand bij de Canadese grens bestrijden. Joe wordt gedwongen de rol van man in het huis op zich te nemen en ziet hoe zijn moeder een eigen avontuur begint, een affaire met een oudere man.

Eerder Vandaag | 08:54 Brandweerman Sam

De prins in Piekepolder Animatieserie. In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norbert Puk en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen. Ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Eerder Vandaag | 08:45 NOS Jeugdjournaal

- Enorme explosie in Beiroet:100 doden * Feyenood-fans bij training in R'dam * We eten minder toetjes * Zwembad Pernis dicht na nacht-bezoek * Evacuatie om bosbrand bij Marseille * Oostenrijker opgepakt voor * Raket gelanceerd voor reis naar Mars * Mondkapjes in delen R'dam en A'dam * CheckDitDan! * JJ-bus in het Zeeuwse Scharendijke * Het weer

Eerder Vandaag | 08:05 Air Crash Investigation

Seizoen 14 - Aflevering 4 van 10 - Fatal Delivery Kort na het opstijgen breekt brand uit in UPS vlucht 6. Rook vult de cockpit, en het vliegtuig veilig terugbrengen is een race tegen de klok.

 Meer