Je vindt hier de programma's van Brand op tv We hebben de volgende programma's voor Brand Chefs: Dramaserie, Seizoen 1 Aflevering 2 Franse dramaserie. Na de brand moeten Delphine en de nieuwe chef de handen in elkaar. Chicago P.D: Misdaadserie, Seizoen 4 Aflevering 14 Amerikaanse misdaadserie. Seven Indictments. Na een woningbrand wordt in het huis. Dragons' Den: Seizoen 17 Aflevering 3 Sara Davies, Peter Jones, Deborah Meaden, Touker Suleyman and Tej Lalvani assess the profit. My 600lb Life: Brandon's Story - Pt1, Seizoen 7 Aflevering 13 Brandon's Story Pt1: Brandon is een talentvolle muzikant, maar door zijn. Blaze en de Monsterwielen: Seizoen 2 Aflevering 6 Uit de brand!: Als Blaze de brandweer in actie ziet, wil hij ook graag brandweerwagen worden. En. My 600lb Life: Morgen - Brandon's Story - Pt1, Seizoen 7 Aflevering 13 Brandon's Story Pt1: Brandon is een talentvolle muzikant, maar. Shownieuws - Late editie: Morgen - Mediamagazine, Aflevering 294 Showbizzmagazine. Brandweerman Sam: Morgen - Tekenfilm, Seizoen 11 Aflevering 9 Britse animatieserie. Verkeerde afslag, Dieuwertje!. Norman Price en zijn. Huizenjacht: Morgen - Life-stylemagazine, Seizoen 5 Aflevering 35 Lifestylemagazine waarin mensen geholpen worden die op zoek zijn. Wat Beren Leren: Morgen - Grizz voorkomt een bosbrand, maar alle eer die hem ten deel valt stijgt hem naar het hoofd.

Brand op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 02:20 Chicago P.D

Seizoen 4 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. Seven Indictments. Na een woningbrand wordt in het huis zowel een verkoold lichaam als een gewonde jongen teruggevonden. Het team probeert beiden te identificeren. Ondertussen vernemen Lindsay en Halstead iets verdachts over Rixton. Ruzek keert terug naar het team na zijn undercoveroperatie.

Morgen | 07:50 Shownieuws - Late editie

Aflevering 294 - Showbizzmagazine

Morgen | 07:57 Brandweerman Sam

Seizoen 11 - Aflevering 9 - Britse animatieserie. Verkeerde afslag, Dieuwertje!. Norman Price en zijn vrienden vinden het heerlijk om te spelen, maar daardoor raken ze vaak in de problemen. Zo zitten ze vast in een brandend gebouw, kunnen ze niet meer van een hoge rotswand af of verdwalen ze in een grot. Gelukkig is de dappere Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Morgen | 08:25 Huizenjacht

Seizoen 5 - Aflevering 35 - Lifestylemagazine waarin mensen geholpen worden die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Zaandam. Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn en Mirella van Markus helpen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Morgen | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 130 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Keet Oldenbeuving, Anna Yilmaz, Kim Pieters, Lakshmi en Tim Overdiek.

Morgen | 12:35 Kook mee met MAX

Aflevering 170 - Culinair magazine waarin topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub de kijkers helpen bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. Ierse boxty met kerrieprei en makree

Morgen | 13:00 Brandweerman Sam

Seizoen 11 - Aflevering 10 - Britse animatieserie. De nacht van de Norbert. Norman Price en zijn vrienden vinden het heerlijk om te spelen, maar daardoor raken ze vaak in de problemen. Zo zitten ze vast in een brandend gebouw, kunnen ze niet meer van een hoge rotswand af of verdwalen ze in een grot. Gelukkig is de dappere Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Morgen | 14:15 Kook mee met MAX

Aflevering 170 - Culinair magazine waarin topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub de kijkers helpen bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. Ierse boxty met kerrieprei en makree

Morgen | 16:00 Huizenjacht

Seizoen 5 - Aflevering 51 - Lifestylemagazine waarin mensen geholpen worden die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Dordrecht. Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn en Mirella van Markus helpen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Morgen | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 131 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Morgen | 19:30 ER

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Amerikaanse ziekenhuisserie. The healers. Een moeder met vier jonge kinderen veroorzaakt een enorme explosie en brand wanneer ze in het keukentje van haar flat methamphetamine bereidt. Zij kan zich met haar baby in veiligheid brengen, maar haar andere kinderen zitten gevangen in de vlammenzee. De brandweerlui Shep en Raul zijn het eerst ter plaatse en dringen onbeschermd het appartementsgebouw binnen. Susan Lewis is blij dat de adoptie van de kleine Susie bijna rond is. Maar dan verschijnt Chloe, de biologische moeder van de baby. De relatie tussen Douglas Ross en zijn vader Ray verzuurt opnieuw.

Morgen | 21:30 Mr. Frank Visser doet uitspraak

Seizoen 5 - Aflevering 20 - Realityreeks waarin rechter Frank Visser en Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten proberen op te lossen voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar Minnertsga waar de 84-jarige Floor het aan de stok heeft met zijn 74-jarige buurvrouw. Die zou namelijk opzettelijk een ventilator in haar plafond hebben geplaatst om hem te terroriseren. Sindsdien hoort Floor een vervelende bromtoon en voelt hij een poolwind door zijn huis waaien. De buurvrouw in kwestie, Jaantje, beweert helemaal geen ventilator te hebben. Ze gaat ernstig gebukt onder de aantijgingen van de buurman en denkt dat het probleem tussen zijn oren zit. Hoogste tijd dus dat mr. Visser polshoogte neemt en een einde maakt aan dit Friese gebrom.

Morgen | 22:55 Shownieuws - Late editie

Aflevering 295 - Showbizzmagazine

Overmorgen | 01:55 Chicago P.D

Seizoen 4 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. Emotional Proximity. Lexi, de dochter van Olinksy, raakt zwaargewond na een brand in een warenhuis. Olinksy is vastberaden om de dader te vinden. Voight schakelt de brandweermannen van Firehouse 51 in om de brand te onderzoeken.

Overmorgen | 02:40 Chicago P.D

Seizoen 4 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. Remember the Devil. Een wandelaar leidt het team naar een jonge vrouw die wordt gevangengehouden in een bos buiten Chicago. Ze ontdekken bovendien dat ook een tweede vrouw wordt gegijzeld. Ondertussen duikt de ex van Halstead opnieuw op, die verrassend nieuws heeft. Olinsky gaat weer aan het werk.

Overmorgen | 06:00 Million Dollar Listing Los Angeles

Seizoen 8 - Aflevering 9 - Realityreeks over vastgoedmakelaars die luxepanden verhandelen. All Cash Chaos. James zoekt samen met Madison Hildebrand een pand in Malibu voor een Britse miljonair met hoogtevrees. Josh Flagg heeft het moeilijk met de dood van zijn oma. Josh Altman en de Britten onderhandelen.

Overmorgen | 07:50 Shownieuws - Late editie

Aflevering 295 - Showbizzmagazine

Overmorgen | 07:57 Brandweerman Sam

Seizoen 11 - Aflevering 11 - Britse animatieserie. Buitenaardse beestenjacht. Norman Price en zijn vrienden vinden het heerlijk om te spelen, maar daardoor raken ze vaak in de problemen. Zo zitten ze vast in een brandend gebouw, kunnen ze niet meer van een hoge rotswand af of verdwalen ze in een grot. Gelukkig is de dappere Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Overmorgen | 08:20 Huizenjacht

Seizoen 5 - Aflevering 36 - Lifestylemagazine waarin mensen geholpen worden die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Zuid Scharwoude. Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn en Mirella van Markus helpen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Overmorgen | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 131 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Overmorgen | 12:10 ER

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Amerikaanse ziekenhuisserie. The healers. Een moeder met vier jonge kinderen veroorzaakt een enorme explosie en brand wanneer ze in het keukentje van haar flat methamphetamine bereidt. Zij kan zich met haar baby in veiligheid brengen, maar haar andere kinderen zitten gevangen in de vlammenzee. De brandweerlui Shep en Raul zijn het eerst ter plaatse en dringen onbeschermd het appartementsgebouw binnen. Susan Lewis is blij dat de adoptie van de kleine Susie bijna rond is. Maar dan verschijnt Chloe, de biologische moeder van de baby. De relatie tussen Douglas Ross en zijn vader Ray verzuurt opnieuw.

 Meer

Brand op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 00:27 Chefs

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Franse dramaserie. Na de brand moeten Delphine en de nieuwe chef de handen in elkaar slaan om een belangrijk zakendiner te organiseren voor meneer Edouard.

Morgen | 03:00 Dragons' Den

Seizoen 17 - Aflevering 3 - Sara Davies, Peter Jones, Deborah Meaden, Touker Suleyman and Tej Lalvani assess the profit-making potential of an eco-friendly entrepreneur's alternative to straws, a range of skincare products, a device designed to make bikes more visible, and a brand of food with a personal story behind it. Evan Davis presents.

Morgen | 04:00 My 600lb Life

Seizoen 7 - Aflevering 13 - Brandon's Story - Pt1: Brandon is een talentvolle muzikant, maar door zijn eetverslaving kan hij niet werken. Hij loopt het risico zijn vriendin en zijn kansen op een muziekcarrière kwijt te raken.

Morgen | 04:30 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Uit de brand!: Als Blaze de brandweer in actie ziet, wil hij ook graag brandweerwagen worden. En Crusher lijkt het ook wel wat.

Morgen | 06:00 My 600lb Life

Seizoen 7 - Aflevering 13 - Brandon's Story - Pt1: Brandon is een talentvolle muzikant, maar door zijn eetverslaving kan hij niet werken. Hij loopt het risico zijn vriendin en zijn kansen op een muziekcarrière kwijt te raken.

Morgen | 09:20 Wat Beren Leren

Grizz voorkomt een bosbrand, maar alle eer die hem ten deel valt stijgt hem naar het hoofd.

Morgen | 11:50 Ink Master

Seizoen 8 - Aflevering 1 - Weeding Out the Weak: In de eerste Peck vs Nunez kent de jury geen genade als 30 tatoeëerders knokken voor een van de 18 plekken in hun teams. Er brandt een hevige strijd los om 100.000 dollar en de titel van Ink Master.

Morgen | 11:55 My 600lb Life

Seizoen 7 - Aflevering 13 - Brandon's Story - Pt1: Brandon is een talentvolle muzikant, maar door zijn eetverslaving kan hij niet werken. Hij loopt het risico zijn vriendin en zijn kansen op een muziekcarrière kwijt te raken.

Morgen | 12:40 Wat Beren Leren

Grizz voorkomt een bosbrand, maar alle eer die hem ten deel valt stijgt hem naar het hoofd.

Morgen | 14:40 The Middle

Frankies alleinstehende Tante Edie kommt mit dem Haushalt nicht mehr zurecht. Als die alte Dame beinahe ihr Haus in Brand steckt, wird Frankie klar, dass es so nicht weitergehen kann. Die Suche nach einer geeigneten Pflegerin erweist sich allerdings als schwierig. Axl ist bei seiner Wunschbegleitung für den Schulball abgeblitzt. Um doch noch mit seiner bevorzugten Kandidatin zusammenzukommen, denkt er sich einen raffinierten Plan aus.

Morgen | 16:50 Brandweerman Sam

Animatieserie. In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norbert Puk en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen. Ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Morgen | 18:00 My 600lb Life

Seizoen 7 - Aflevering 14 - Brandon's Story - Pt2: Brandon is een talentvolle muzikant, maar door zijn eetverslaving kan hij niet werken. Hij loopt het risico zijn vriendin en zijn kansen op een muziekcarrière kwijt te raken.

Morgen | 19:45 Wat Beren Leren

Grizz voorkomt een bosbrand, maar alle eer die hem ten deel valt stijgt hem naar het hoofd.

Morgen | 21:00 Gadget En De Gadgetinis

Animatieserie waarin inspecteur Gadget samen met zijn nichtje Penny aan zijn missies werkt. Penny heeft twee miniversies van inspecteur Gadget gemaakt, namelijk de Gadgetini's. Bij elke missie vergezellen ze inspecteur Gadget, waarbij ze hem vaak uit de brand helpen. Met de schurk dr. Claw om de hoek is het telkens weer een avontuur.

Morgen | 21:00 Deadline: Crime with Tamron Hall

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Dancing With The Devil: Wanneer een cheerleader wordt vermist, ontdekt de politie een link met een brand. Er zijn diverse verdachten en motieven, maar bewakingsbeelden leiden uiteindelijk naar de dader.

Morgen | 21:00 American Guns

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Winchester Yellow Boy/Firefighter Thank You: Rich en het team maken een Winchester Yellow Boy uit 1866 na voor een cowboy. Renee en Paige verzamelen een heel arsenaal voor een schietevenement voor de plaatselijke brandweer.

Morgen | 21:21 Gadget En De Gadgetinis

Animatieserie waarin inspecteur Gadget samen met zijn nichtje Penny aan zijn missies werkt. Penny heeft twee miniversies van inspecteur Gadget gemaakt, namelijk de Gadgetini's. Bij elke missie vergezellen ze inspecteur Gadget, waarbij ze hem vaak uit de brand helpen. Met de schurk dr. Claw om de hoek is het telkens weer een avontuur.

Morgen | 21:42 Gadget En De Gadgetinis

Animatieserie waarin inspecteur Gadget samen met zijn nichtje Penny aan zijn missies werkt. Penny heeft twee miniversies van inspecteur Gadget gemaakt, namelijk de Gadgetini's. Bij elke missie vergezellen ze inspecteur Gadget, waarbij ze hem vaak uit de brand helpen. Met de schurk dr. Claw om de hoek is het telkens weer een avontuur.

Morgen | 22:00 Sole Man

Dit verslag uit eerste hand onderzoekt een van de meest polariserende en invloedrijke figuren van de sportwereld, Sonny Vaccaro. Een snel pratend buitenbeentje, met ijver voor basketbal en instinct voor verkoop, is mede bepalend voor een tijdperk van ongekende groei voor twee pijlers van de popcultuur: basketbal en sneakers. Vaccaro speelde een grote rol in de lancering van het Nike "Air Jordan" imperium in de jaren '80 en stond aan de wieg van het betalen van coaches om hun spelers Nike-schoenen te laten dragen. Beschikt over originele interviews met veel van de grootste namen in basketbal, waaronder de legendarische coaches Jim Boeheim, John Thompson, Larry Brown, Jim Calhoun en John Calipari, evenals voormalige en huidige NBA-sterren zoals Chris Webber, Tracy McGrady, Brandon Jennings en Joakim Noach.

Overmorgen | 00:25 The Brand New Testament

Morgen - God bestaat echt: hij woont in Brussel samen met zijn vrouw en zijn tienjarige dochter Ea. Via zijn computer regelt of eerder ontregelt hij alles op aarde. Op een dag komt Ea in opstand tegen de hatelijke houding van haar vader. Ze hackt ...

God bestaat echt: hij woont in Brussel samen met zijn vrouw en zijn tienjarige dochter Ea. Via zijn computer regelt of eerder ontregelt hij alles op aarde. Op een dag komt Ea in opstand tegen de hatelijke houding van haar vader. Ze hackt zijn computer en verspreidt de sterfdata van iedereen op aarde. Een actie die grote gevolgen heeft voor de mensheid. Voor God is er geen enkele andere optie meer dan zich onder de bevolking te mengen en daar ontdekt hij wat voor een lelijke wereld hij geschapen heeft.

Overmorgen | 01:00 Deadline: Crime with Tamron Hall

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Dancing With The Devil: Wanneer een cheerleader wordt vermist, ontdekt de politie een link met een brand. Er zijn diverse verdachten en motieven, maar bewakingsbeelden leiden uiteindelijk naar de dader.

Overmorgen | 01:05 Paw Patrol

Seizoen 2 - Aflevering 18 - De pups redden een avontuur / De pups redden een verrassing: De pups helpen Alex bij het verdienen van zijn insigne voor brandveiligheid. // Burgemeester Goodway heeft een verrassing voor Ryder en de pups, maar deze worden steeds opgeroepen voor noodgevallen.

Overmorgen | 03:00 American Guns

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Winchester Yellow Boy/Firefighter Thank You: Rich en het team maken een Winchester Yellow Boy uit 1866 na voor een cowboy. Renee en Paige verzamelen een heel arsenaal voor een schietevenement voor de plaatselijke brandweer.

Overmorgen | 04:00 My 600lb Life

Seizoen 7 - Aflevering 14 - Brandon's Story - Pt2: Brandon is een talentvolle muzikant, maar door zijn eetverslaving kan hij niet werken. Hij loopt het risico zijn vriendin en zijn kansen op een muziekcarrière kwijt te raken.

Overmorgen | 05:40 The Middle

Frankies alleinstehende Tante Edie kommt mit dem Haushalt nicht mehr zurecht. Als die alte Dame beinahe ihr Haus in Brand steckt, wird Frankie klar, dass es so nicht weitergehen kann. Die Suche nach einer geeigneten Pflegerin erweist sich allerdings als schwierig. Axl ist bei seiner Wunschbegleitung für den Schulball abgeblitzt. Um doch noch mit seiner bevorzugten Kandidatin zusammenzukommen, denkt er sich einen raffinierten Plan aus.

Overmorgen | 06:00 My 600lb Life

Seizoen 7 - Aflevering 14 - Brandon's Story - Pt2: Brandon is een talentvolle muzikant, maar door zijn eetverslaving kan hij niet werken. Hij loopt het risico zijn vriendin en zijn kansen op een muziekcarrière kwijt te raken.

Overmorgen | 07:50 Het raadsel Rembrandt

Overmorgen | 10:15 Rip Off Britain

Seizoen 10 - Aflevering 16 - Gloria Hunniford, Angela Rippon and Julia Somerville investigate whether cheaper alternatives will do exactly the same job as more expensive big brand medicines.

Overmorgen | 11:55 My 600lb Life

Seizoen 7 - Aflevering 14 - Brandon's Story - Pt2: Brandon is een talentvolle muzikant, maar door zijn eetverslaving kan hij niet werken. Hij loopt het risico zijn vriendin en zijn kansen op een muziekcarrière kwijt te raken.

 Meer

Brand gemist

Eerder Vandaag | 22:55 Shownieuws - Late editie

Aflevering 294 - Showbizzmagazine

Eerder Vandaag | 22:00 Das Boot

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Duitse historische dramaserie. Verdammt. Aan land sijpelen stilaan details binnen over de penibele situatie van de U-612 en Forster moet het hartverscheurende nieuws aan Simone meedelen. Zijn gevoelens voor haar worden steeds sterker, maar toch begint hij ook argwaan te krijgen. De spanning met Carla loopt verder op en na alweer een stoutmoedige actie van het verzet weet Simone niet of ze Carla nog langer trouw zal kunnen blijven. De U-612 duikt boven water op, maar het gevaar is nog niet geweken. De bemanning moet op zoek naar brandstof om tot aan land te kunnen varen. De tijd tikt en het enige schip in zicht is een Russische gevechtsboot...

Eerder Vandaag | 21:42 Gadget En De Gadgetinis

Animatieserie waarin inspecteur Gadget samen met zijn nichtje Penny aan zijn missies werkt. Penny heeft twee miniversies van inspecteur Gadget gemaakt, namelijk de Gadgetini's. Bij elke missie vergezellen ze inspecteur Gadget, waarbij ze hem vaak uit de brand helpen. Met de schurk dr. Claw om de hoek is het telkens weer een avontuur.

Eerder Vandaag | 21:40 Avatar: De Legende Van Aang

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Midwinter Deel 1: De Geestenwereld: Aang, Sokka en Katara komen in een gebied, waar de wouden zijn afgebrand door de Vuurnatie. De mensen die daar wonen, vragen Aang hen te helpen met het verjagen van de Hei Bai, een zwart-witte geest die verwoestingen aanricht in het dorp en mensen ontvoert. Het blijkt bijna Midwinter te zijn, de tijd dat de sluier tussen de realiteit en de geestwereld heel dun wordt. Aang wil met het geestmonster praten en Sokka komt hem helpen, maar wordt door ’t monster ontvoert. Als Aang erachter aan gaat om Sokka te redden, blijkt hij zelf een geest geworden te zijn. In die hoedanigheid wordt hij door een draak meegenomen naar Roku, de vorige Avatar. Daar ziet Aang een visioen van een Komeet. Als hij terugkeert naar de realiteit, vertelt hij de Hei Bai, dat hij weet dat zijn woud, zijn huis verwoest is door de Vuurnatie. Maar overal liggen eikels, dus het woud zal opnieuw groeien. De Hei Bai verandert in een panda en vertrekt gerustgesteld. Aang weet dat hij terug moet naar Avatar Roku, om z’n visioen te duiden. Maar Prins Zuko zit hem nog steeds op de hielen.

Eerder Vandaag | 21:21 Gadget En De Gadgetinis

Animatieserie waarin inspecteur Gadget samen met zijn nichtje Penny aan zijn missies werkt. Penny heeft twee miniversies van inspecteur Gadget gemaakt, namelijk de Gadgetini's. Bij elke missie vergezellen ze inspecteur Gadget, waarbij ze hem vaak uit de brand helpen. Met de schurk dr. Claw om de hoek is het telkens weer een avontuur.

Eerder Vandaag | 21:00 Gadget En De Gadgetinis

Animatieserie waarin inspecteur Gadget samen met zijn nichtje Penny aan zijn missies werkt. Penny heeft twee miniversies van inspecteur Gadget gemaakt, namelijk de Gadgetini's. Bij elke missie vergezellen ze inspecteur Gadget, waarbij ze hem vaak uit de brand helpen. Met de schurk dr. Claw om de hoek is het telkens weer een avontuur.

Eerder Vandaag | 19:05 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Pups redden een taart voor Jake / Pups redden een gevaarlijke rit: PAW Patrol is een kinderserie over zes heldhaftige puppies; Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble en Sky die worden geleid door de tienjarige jongen genaamd Ryder. Met een unieke mix van probleemoplossende vaardigheden, coole voertuigen en veel schattige doggy humor, werkt de PAW Patrol samen tijdens hoogwaardige reddingsopdrachten om de Adventure Bay gemeenschap te beschermen. Van Marshall de brandweerpup naar Chase de politiepup naar Skye, die hoog vliegt in haar copter. Elke pup brengt een unieke persoonlijkheid en vaardigheid aan het team, waarbij teamwork en goed burgerschap van het grootste belang zijn. Ze hebben allemaal speciale Pup Packs op hun rug om direct ter hulp te schieten - van katten redden tot een trein redden van een rotswand! En hoe groot het avontuur ook, de PAW Patrol heeft altijd tijd voor een spel, een lach en een oorkras van Ryder. Leuk PAW Patrol feit: Ryder redde al de pups en leerde hen hun PAW Patrol vaardigheden.

Eerder Vandaag | 18:35 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Pups redden een slaapfeestje / Pups redden de braderie: PAW Patrol is een kinderserie over zes heldhaftige puppies; Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble en Sky die worden geleid door de tienjarige jongen genaamd Ryder. Met een unieke mix van probleemoplossende vaardigheden, coole voertuigen en veel schattige doggy humor, werkt de PAW Patrol samen tijdens hoogwaardige reddingsopdrachten om de Adventure Bay gemeenschap te beschermen. Van Marshall de brandweerpup naar Chase de politiepup naar Skye, die hoog vliegt in haar copter. Elke pup brengt een unieke persoonlijkheid en vaardigheid aan het team, waarbij teamwork en goed burgerschap van het grootste belang zijn. Ze hebben allemaal speciale Pup Packs op hun rug om direct ter hulp te schieten - van katten redden tot een trein redden van een rotswand! En hoe groot het avontuur ook, de PAW Patrol heeft altijd tijd voor een spel, een lach en een oorkras van Ryder. Leuk PAW Patrol feit: Ryder redde al de pups en leerde hen hun PAW Patrol vaardigheden.

Eerder Vandaag | 18:00 My 600lb Life

Seizoen 7 - Aflevering 13 - Brandon's Story - Pt1: Brandon is een talentvolle muzikant, maar door zijn eetverslaving kan hij niet werken. Hij loopt het risico zijn vriendin en zijn kansen op een muziekcarrière kwijt te raken.

Eerder Vandaag | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 130 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Keet Oldenbeuving, Anna Yilmaz, Kim Pieters, Lakshmi en Tim Overdiek.

Eerder Vandaag | 16:50 Brandweerman Sam

Animatieserie. In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norbert Puk en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen. Ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Eerder Vandaag | 16:45 LEGO Friends: Girls on a Mission

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Deense animatieserie. Naar het bos. De meiden proberen nog steeds Pranksy te vinden, die overal in de stad zijn graffititags achterlaat. Ze komen terecht in het bos, waar ze een beginnende brand ontdekken. Kunnen ze het vuur op tijd blussen?

Eerder Vandaag | 16:00 Huizenjacht

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Lifestylemagazine waarin mensen geholpen worden die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Nijmegen. Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn en Mirella van Markus helpen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Eerder Vandaag | 15:20 Kook mee met MAX

Aflevering 169 - Culinair magazine waarin topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub de kijkers helpen bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. Moussaka met zoete aardappel

Eerder Vandaag | 14:50 What Happened Next?

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Episode 4: Als er brand uitbreekt, zit een bouwvakker gevangen op het balkon. Door de hitte smelten de ramen en hij moet kiezen: springt hij of wacht hij tot er hulp komt?

Eerder Vandaag | 14:05 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Pups redden een blimp / Pups redden de chili competitie: PAW Patrol is een kinderserie over zes heldhaftige puppies; Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble en Sky die worden geleid door de tienjarige jongen genaamd Ryder. Met een unieke mix van probleemoplossende vaardigheden, coole voertuigen en veel schattige doggy humor, werkt de PAW Patrol samen tijdens hoogwaardige reddingsopdrachten om de Adventure Bay gemeenschap te beschermen. Van Marshall de brandweerpup naar Chase de politiepup naar Skye, die hoog vliegt in haar copter. Elke pup brengt een unieke persoonlijkheid en vaardigheid aan het team, waarbij teamwork en goed burgerschap van het grootste belang zijn. Ze hebben allemaal speciale Pup Packs op hun rug om direct ter hulp te schieten - van katten redden tot een trein redden van een rotswand! En hoe groot het avontuur ook, de PAW Patrol heeft altijd tijd voor een spel, een lach en een oorkras van Ryder. Leuk PAW Patrol feit: Ryder redde al de pups en leerde hen hun PAW Patrol vaardigheden.

Eerder Vandaag | 14:00 Biggleton

Preschool series. Paramedic Annie has a brand new stethoscope and really wants to test it out. She meets lots of her friends around Biggleton who appear to need her help, but it turns out none of them do. Finally, Odd Job Laila finds a way in which Paramedic Annie can help and use her stethoscope at the same time.(2018)

Eerder Vandaag | 13:50 Six over Rembrandt

Eerder Vandaag | 13:25 Wat Beren Leren

Grizz voorkomt een bosbrand, maar alle eer die hem ten deel valt stijgt hem naar het hoofd.

Eerder Vandaag | 12:52 Brandweerman Sam

Seizoen 11 - Aflevering 8 - Britse animatieserie. Wie liet de kat los?. Norman Price en zijn vrienden vinden het heerlijk om te spelen, maar daardoor raken ze vaak in de problemen. Zo zitten ze vast in een brandend gebouw, kunnen ze niet meer van een hoge rotswand af of verdwalen ze in een grot. Gelukkig is de dappere Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Eerder Vandaag | 12:45 HMS Ark Royal

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Episode 3: Op weg naar Naval Station Norfolk in Virginia, de grootste marinebasis ter wereld, moet de HMS Ark Royal van brandstof worden voorzien, wat gebeurt met een enorme marinetanker.

Eerder Vandaag | 12:40 Kook mee met MAX

Aflevering 169 - Culinair magazine waarin topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub de kijkers helpen bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. Moussaka met zoete aardappel

Eerder Vandaag | 12:15 Masha's sprookjes

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Animatieserie. Ali Baba. Masha vertelt: Ali Baba gaat brandhout sprokkelen en ziet hoe rovers hun geheime grot binnengaan. Hij vangt het wachtwoord op en komt in hun schatkamer terecht.

Eerder Vandaag | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 129 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Tineke Schouten, Hans Kaldenbach, Laura de Grave, Ted van Essen, Josine Droogendijk en Jan-Willem Roodbeen.

Eerder Vandaag | 10:02 What Happened Next?

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Episode 4: Als er brand uitbreekt, zit een bouwvakker gevangen op het balkon. Door de hitte smelten de ramen en hij moet kiezen: springt hij of wacht hij tot er hulp komt?

Eerder Vandaag | 09:40 Het raadsel Rembrandt

Eerder Vandaag | 08:25 Huizenjacht

Seizoen 5 - Aflevering 34 - Lifestylemagazine waarin mensen geholpen worden die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Ridderkerk. Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn en Mirella van Markus helpen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: 'Huizenjacht' weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Eerder Vandaag | 08:15 American Dad!

Seizoen 14 - Aflevering 10 - Railroaded: Op weg naar een wedstrijd van de Bazooka Sharks komt Stan in de file terecht, waarna hij bedenkt dat Langley Falls een Bullet Train goed zou kunnen gebruiken. Ondanks de steun van de medebewoners wordt z'n idee afgebrand door de regerende macht. Met hulp van Roger stelt Stan zich verkiesbaar als burgemeester en wint. Hij merkt echter al snel dat het hem boven de pet gaat, waarop Roger zich geroepen voelt om alle verantwoordelijkheid op zich te nemen. De dingen gaan vervolgens niet zoals Stan - of wie van z'n aanhangers dan ook - het had bedacht. Francine raakt ondertussen bevriend met een rat, en dat is nog maar het begin.

Eerder Vandaag | 08:00 Brandweerman Sam

Seizoen 11 - Aflevering 7 - Britse animatieserie. Piekepolder cowboys. Norman Price en zijn vrienden vinden het heerlijk om te spelen, maar daardoor raken ze vaak in de problemen. Zo zitten ze vast in een brandend gebouw, kunnen ze niet meer van een hoge rotswand af of verdwalen ze in een grot. Gelukkig is de dappere Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Eerder Vandaag | 07:55 Shownieuws - Late editie

Aflevering 293 - Showbizzmagazine

Eerder Vandaag | 06:50 What Happened Next?

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Episode 4: Als er brand uitbreekt, zit een bouwvakker gevangen op het balkon. Door de hitte smelten de ramen en hij moet kiezen: springt hij of wacht hij tot er hulp komt?

Eerder Vandaag | 06:45 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Pups redden Grote Harige/Pups redden een vliegend katje: PAW Patrol is een kinderserie over zes heldhaftige puppies; Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble en Sky die worden geleid door de tienjarige jongen genaamd Ryder. Met een unieke mix van probleemoplossende vaardigheden, coole voertuigen en veel schattige doggy humor, werkt de PAW Patrol samen tijdens hoogwaardige reddingsopdrachten om de Adventure Bay gemeenschap te beschermen. Van Marshall de brandweerpup naar Chase de politiepup naar Skye, die hoog vliegt in haar copter. Elke pup brengt een unieke persoonlijkheid en vaardigheid aan het team, waarbij teamwork en goed burgerschap van het grootste belang zijn. Ze hebben allemaal speciale Pup Packs op hun rug om direct ter hulp te schieten - van katten redden tot een trein redden van een rotswand! En hoe groot het avontuur ook, de PAW Patrol heeft altijd tijd voor een spel, een lach en een oorkras van Ryder. Leuk PAW Patrol feit: Ryder redde al de pups en leerde hen hun PAW Patrol vaardigheden.

Eerder Vandaag | 06:35 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Pups redden Grote Harige/Pups redden een vliegend katje: PAW Patrol is een kinderserie over zes heldhaftige puppies; Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble en Sky die worden geleid door de tienjarige jongen genaamd Ryder. Met een unieke mix van probleemoplossende vaardigheden, coole voertuigen en veel schattige doggy humor, werkt de PAW Patrol samen tijdens hoogwaardige reddingsopdrachten om de Adventure Bay gemeenschap te beschermen. Van Marshall de brandweerpup naar Chase de politiepup naar Skye, die hoog vliegt in haar copter. Elke pup brengt een unieke persoonlijkheid en vaardigheid aan het team, waarbij teamwork en goed burgerschap van het grootste belang zijn. Ze hebben allemaal speciale Pup Packs op hun rug om direct ter hulp te schieten - van katten redden tot een trein redden van een rotswand! En hoe groot het avontuur ook, de PAW Patrol heeft altijd tijd voor een spel, een lach en een oorkras van Ryder. Leuk PAW Patrol feit: Ryder redde al de pups en leerde hen hun PAW Patrol vaardigheden.

Eerder Vandaag | 02:24 What Happened Next?

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Episode 4: Als er brand uitbreekt, zit een bouwvakker gevangen op het balkon. Door de hitte smelten de ramen en hij moet kiezen: springt hij of wacht hij tot er hulp komt?

Gisteren 22:55 Shownieuws - Late editie

Aflevering 293 - Showbizzmagazine

Gisteren 21:42 Gadget En De Gadgetinis

Animatieserie waarin inspecteur Gadget samen met zijn nichtje Penny aan zijn missies werkt. Penny heeft twee miniversies van inspecteur Gadget gemaakt, namelijk de Gadgetini's. Bij elke missie vergezellen ze inspecteur Gadget, waarbij ze hem vaak uit de brand helpen. Met de schurk dr. Claw om de hoek is het telkens weer een avontuur.

Gisteren 21:25 What Happened Next?

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Episode 4: Als er brand uitbreekt, zit een bouwvakker gevangen op het balkon. Door de hitte smelten de ramen en hij moet kiezen: springt hij of wacht hij tot er hulp komt?

Gisteren 21:21 Gadget En De Gadgetinis

Animatieserie waarin inspecteur Gadget samen met zijn nichtje Penny aan zijn missies werkt. Penny heeft twee miniversies van inspecteur Gadget gemaakt, namelijk de Gadgetini's. Bij elke missie vergezellen ze inspecteur Gadget, waarbij ze hem vaak uit de brand helpen. Met de schurk dr. Claw om de hoek is het telkens weer een avontuur.

Gisteren 21:00 Gadget En De Gadgetinis

Animatieserie waarin inspecteur Gadget samen met zijn nichtje Penny aan zijn missies werkt. Penny heeft twee miniversies van inspecteur Gadget gemaakt, namelijk de Gadgetini's. Bij elke missie vergezellen ze inspecteur Gadget, waarbij ze hem vaak uit de brand helpen. Met de schurk dr. Claw om de hoek is het telkens weer een avontuur.

Gisteren 20:30 The Brand New Testament

Gisteren - God bestaat echt: hij woont in Brussel samen met zijn vrouw en zijn tienjarige dochter Ea. Via zijn computer regelt of eerder ontregelt hij alles op aarde. Op een dag komt Ea in opstand tegen de hatelijke houding van haar vader. Ze hackt ...

God bestaat echt: hij woont in Brussel samen met zijn vrouw en zijn tienjarige dochter Ea. Via zijn computer regelt of eerder ontregelt hij alles op aarde. Op een dag komt Ea in opstand tegen de hatelijke houding van haar vader. Ze hackt zijn computer en verspreidt de sterfdata van iedereen op aarde. Een actie die grote gevolgen heeft voor de mensheid. Voor God is er geen enkele andere optie meer dan zich onder de bevolking te mengen en daar ontdekt hij wat voor een lelijke wereld hij geschapen heeft.

Gisteren 18:55 What Happened Next?

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Episode 4: Als er brand uitbreekt, zit een bouwvakker gevangen op het balkon. Door de hitte smelten de ramen en hij moet kiezen: springt hij of wacht hij tot er hulp komt?

Gisteren 16:00 Huizenjacht

Seizoen 5 - Aflevering 9 - Lifestylemagazine waarin mensen geholpen worden die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Apeldoorn. Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn en Mirella van Markus helpen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Gisteren 14:54 Chefs

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Franse dramaserie. Na de brand moeten Delphine en de nieuwe chef de handen in elkaar slaan om een belangrijk zakendiner te organiseren voor meneer Edouard.

Gisteren 12:30 Skyscraper IMDb: 5.8

Gisteren - IMDB * 5.8 - Actiethriller, De voormalige FBI agent en oorlogsveteraan Will Sawyer (Dwayne Johnson) is verantwoordelijk voor de veiligheid in wolkenkrabbers. Tijdens een opdracht in China staat plots een wolkenkrabber in brand waarvan hij ...

De voormalige FBI-agent en oorlogsveteraan Will Sawyer (Dwayne Johnson) is verantwoordelijk voor de veiligheid in wolkenkrabbers. Tijdens een opdracht in China staat plots een wolkenkrabber in brand waarvan hij de schuld krijgt. Hij slaat op de vlucht terwijl hij zijn onschuld poogt te bewijzen en op zoek gaat naar de dader. Bovendien moet hij alles op alles zetten om zijn vrouw en kinderen te bevrijden, die op de verdieping boven de brand vastzitten. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/skyscraper

Gisteren 08:20 Huizenjacht

Seizoen 5 - Aflevering 33 - Lifestylemagazine waarin mensen geholpen worden die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Hellevoetsluis. Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn en Mirella van Markus helpen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Gisteren 07:50 Shownieuws - Late editie

Aflevering 292 - Showbizzmagazine

Gisteren 05:00 The Brand New Testament

Eergisteren - God bestaat echt: hij woont in Brussel samen met zijn vrouw en zijn tienjarige dochter Ea. Via zijn computer regelt of eerder ontregelt hij alles op aarde. Op een dag komt Ea in opstand tegen de hatelijke houding van haar vader. Ze ...

God bestaat echt: hij woont in Brussel samen met zijn vrouw en zijn tienjarige dochter Ea. Via zijn computer regelt of eerder ontregelt hij alles op aarde. Op een dag komt Ea in opstand tegen de hatelijke houding van haar vader. Ze hackt zijn computer en verspreidt de sterfdata van iedereen op aarde. Een actie die grote gevolgen heeft voor de mensheid. Voor God is er geen enkele andere optie meer dan zich onder de bevolking te mengen en daar ontdekt hij wat voor een lelijke wereld hij geschapen heeft.

Eergisteren 22:55 Shownieuws - Late editie

Aflevering 292 - Showbizzmagazine

Eergisteren 21:42 Gadget En De Gadgetinis

Animatieserie waarin inspecteur Gadget samen met zijn nichtje Penny aan zijn missies werkt. Penny heeft twee miniversies van inspecteur Gadget gemaakt, namelijk de Gadgetini's. Bij elke missie vergezellen ze inspecteur Gadget, waarbij ze hem vaak uit de brand helpen. Met de schurk dr. Claw om de hoek is het telkens weer een avontuur.

Eergisteren 21:30 Unité 42

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Politieserie. Avatar. Anonymous, een kennis van Billie, wordt koud afgemaakt en daarna in brand gestoken, midden in het bos. Door toedoen van de jonge vrouw zijn investeerders handenvol geld kwijtgespeeld. Bovendien blijkt dat de vrouw een complot rond de lancering van nieuwe medicijnen wilde onthullen. Sam en Billie moeten uitzoeken wie de klokkenluider het zwijgen wilde opleggen.

Eergisteren 21:21 Gadget En De Gadgetinis

Animatieserie waarin inspecteur Gadget samen met zijn nichtje Penny aan zijn missies werkt. Penny heeft twee miniversies van inspecteur Gadget gemaakt, namelijk de Gadgetini's. Bij elke missie vergezellen ze inspecteur Gadget, waarbij ze hem vaak uit de brand helpen. Met de schurk dr. Claw om de hoek is het telkens weer een avontuur.

Eergisteren 21:00 Gadget En De Gadgetinis

Animatieserie waarin inspecteur Gadget samen met zijn nichtje Penny aan zijn missies werkt. Penny heeft twee miniversies van inspecteur Gadget gemaakt, namelijk de Gadgetini's. Bij elke missie vergezellen ze inspecteur Gadget, waarbij ze hem vaak uit de brand helpen. Met de schurk dr. Claw om de hoek is het telkens weer een avontuur.

Eergisteren 16:00 Huizenjacht

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Lifestylemagazine waarin mensen geholpen worden die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Breda. Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn en Mirella van Markus helpen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Eergisteren 14:00 Biggleton

Preschool series. There's a brand new cafe in Biggleton and Cafe Owner Ria wants to make sure the grand opening goes to plan. But when she has to visit Hairdresser Hayley in a hurry, Ria has an unexpected hair hiccup. Milea the Florist and Paramedic Annie try to help, but it seems Ria may have to miss the grand opening. Finally, Ria's Biggleton friends find a colourful way to make sure she can join the party.(2018)

Eergisteren 08:20 Huizenjacht

Seizoen 5 - Aflevering 32 - Lifestylemagazine waarin mensen geholpen worden die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Callantsoog. Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn en Mirella van Markus helpen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Eergisteren 07:45 Shownieuws - Late editie

Aflevering 291 - Showbizzmagazine

 Meer