Borg op tv (tv-tips)

Morgen | 22:20 Ex Machina IMDb: 7.7

Morgen - IMDB * 7.7 - SF-film, Ex Machina is een Britse sciencefiction thriller uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Alex Garland. Hoofdrollen worden vertolkt door Domhnall Gleeson, Oscar Isaac en Alicia Vikander. Voor een week mag ...

Ex Machina is een Britse sciencefiction thriller uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Alex Garland. Hoofdrollen worden vertolkt door Domhnall Gleeson, Oscar Isaac en Alicia Vikander. Voor een week mag programmeur Caleb het exclusieve huis van zijn teruggetrokken baas betreden om er testen te doen op de eerste echte cyborg Ava. Door de overtuigende menselijkheid van de androïde raakt Caleb al gauw gehecht aan zijn nieuwe levensgezel. Wanneer uit de testen vervolgens blijkt dat Ava best geüpdatet zou worden, met een ingreep die volledig geheugenverlies met zich meebrengt. Kan Caleb geheel tegen zijn wetenschappelijke natuur in dan ook nog maar aan één ding denken: ontsnappen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/ex-machina-2014

Morgen | 20:30 Nieuw: Mensenkennis

Morgen - Spelshow, In het nieuwe programma Mensenkennis voorspelt het publiek in de studio hoe verborgencamerasituaties ...

In het nieuwe programma Mensenkennis voorspelt het publiek in de studio hoe verborgencamerasituaties aflopen. Vanaf vanavond elke vrijdag om 20:30 uur op SBS6. Publiek Eerder was het tv-programma Mensenkennis met bekende Nederlanders. Nu is er alleen nog een honderdkoppig publiek. De mensen die de meeste mensenkennis hebben gaan met een geldprijs naar huis. Filmpjes Kim-Lian van der Meij presenteert allerlei bijzondere, opmerkelijke en vooral grappige filmpjes. De mensen worden onvoorbereid geconfronteerd met dilemma's. Aan de mensen in de studio de vraag hoe het afloopt. Geldprijs De honderd publieksleden zijn samen 10 duizend euro waard. De mensen die een fout antwoord geven tijdens de uitzending, vallen af. De personen die uiteindelijk overblijven verdelen samen het geldbedrag.

Zo 26 januari 2020 | 21:00 Nieuw: Sanditon IMDb: 7.6

26/01 - IMDB * 7.6 - Vanaf vanavond is de nieuwe historische dramaserie Sanditon te zien op BBC First. Acht zondagen om ...

Vanaf vanavond is de nieuwe historische dramaserie Sanditon te zien op BBC First. Acht zondagen om 21:00 uur. Bekijk op welk kanaal BBC First bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/4169/kanaal-bbc-first. De serie speelt zich af aan het begin van de negentiende eeuw in Groot-Brittannië. Sanditon is een plaats die snel verandert. Dit eens slaperige vissersdorpje is bezig te veranderen in een hip spa-resort. Wie ook verandert is de impulsieve en onconventionele Charlotte Heywood, die haar rustige huis op het platteland inruilt voor de intriges en het plezier van een badplaats in wording. Het plot kent verrassende wendingen, terwijl de verborgen agenda's worden onthuld van personages wier fortuin afhankelijk is van het commerciële succes van Sanditon. Charlotte beleeft tijdens deze serie een ontdekkingsreis naar zichzelf en de liefde, maar wel één op haar eigen voorwaarden.

Overmorgen | 22:00 Terug: Twin Turbos

Overmorgen - Million Dollar Idea, Vanavond start een nieuw seizoen van Twin Turbos op Discovery. Elke zaterdag is om ...

Vanavond start een nieuw seizoen van Twin Turbos op Discovery. Elke zaterdag is om 22:00 uur te zien hoe Brad en Doug DeBerti de mooiste auto's bouwen voor grote opdrachtgevers. Bekijk op welk kanaal Discovery bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/4311/kanaal-discovery. Ongeluk Brad DeBerti gold als een van de grootste talenten in de autosport, tot een ernstig ongeluk hem ver terugwierp. Inmiddels probeert hij terug te keren, met de steun van zijn vader en tevens beste maatje Doug DeBerti. Waanzinnig Sponsoren vinden is moeilijk. Daarom verdienen ze hun geld verder met het ontwerpen en bouwen van de meest waanzinnige voertuigen. Vader Doug geldt daarin als een van de beste van het land en samen met Brad bouwt hij de mooiste wagens voor de allergrootste klanten. Tooltruck In het nieuwe seizoen van Twin Turbos heeft Doug allereerst zijn zinnen gezet op het bouwen van een innovatieve tooltruck: een pick-up die er van de buitenkant uitziet als een gewone wagen, maar verborgen onder de kap een plek heeft waar ze al hun gereedschap in kunnen opbergen.

Je vindt hier de programma's van Borg op tv We hebben de volgende programma's voor Borg Ex Machina: Morgen - IMDB * 7.7 - SF-film, Ex Machina is een Britse sciencefiction thriller uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Alex Garland. Hoofdrollen worden vertolkt door Domhnall Gleeson, Oscar Isaac en Alicia Vikander. Voor een week mag. Nieuw: Mensenkennis: Morgen - Spelshow, In het nieuwe programma Mensenkennis voorspelt het publiek in de studio hoe verborgencamerasituaties. Nieuw: Sanditon: 26/01 - IMDB * 7.6 - Vanaf vanavond is de nieuwe historische dramaserie Sanditon te zien op BBC First. Acht zondagen om. Terug: Twin Turbos: Overmorgen - Million Dollar Idea, Vanavond start een nieuw seizoen van Twin Turbos op Discovery. Elke zaterdag is om. Find It, Fix It, Sell It: Verborgen schatten uit Engelse schuurtjes worden gerestaureerd en hedendaagse dingen worden omgetoverd tot. Geheimbünde: Ob Freimaurer, Rosenkreuzer, Tempelritter, Illuminaten oder "Skull and Bones" die Mitglieder dieser Orden. How It's Made: Dream Cars: Lamborghini Aventador, Seizoen 1 Aflevering 8 Lamborghini Aventador: Reis mee naar het autoparadijs en ontdek hoe. Silent Witness: Seizoen 23 Aflevering 3 van 10 Close to Home Part 1 Dr. Nikki Alexander en haar team in het Lyell Centre moeten vijf. My Big Fat American Gypsy Wedding: Episode 4, Seizoen 6 Aflevering 4 Episode 4: Amerikaanse zigeuners laten de camera toe bij hen thuis en bij hun feesten. Terminator 2: Judgement Day: Herhaling. Sci fi sequel. In the future, machines rule the Earth, but people are fighting back, so a supercomputer seeks to destroy humankind by sending an indestructible cyborg back in time to kill the human resistance leader in his youth. The boy. Verborgen dorpen: Reportageserie. Junk and Disorderly: Henry en Sam trekken het land in op zoek naar verborgen schatten die ze goed van de hand kunnen doen op de grootse,. Verborgen verleden van Nederland: Geschiedenisprogramma. Red Joan: IMDB * 6.3 - Biografisch drama, Red Joan is een Britse biografische dramafilm uit het jaar 2018. Deze productie is geregisseerd door Trevor Nunn. Met hoofdrollen voor Judi Dench, Sophie Cookson, Stephen Campbell Moore en Tom Hughes. De in Engeland. Wat Beren Leren: Boswachter Tabes vertelt de beren dat ze een groot mysterie op het spoor is. Als ze erachter komen dat het hun vriend. Shaun het schaap: Animatiereeks, Seizoen 3 Aflevering 9 Britse animatieserie. Verborgen talenten. Shaun is een bijzonder schaap dat niet. Verborgen verleden: Reportageserie.

Borg op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 23:10 Blindspot

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. Mans Telepathic Loyal Lookouts. Patterson ontdekt een verborgen boodschap in het kruiswoordraadsel van de New York Times. Oscar vertelt Jane eindelijk meer over wie hij vroeger was.

Overmorgen | 12:05 Mensenkennis

Herhaling. In het nieuwe programma Mensenkennis voorspelt het publiek in de studio hoe verborgencamerasituaties aflopen. Vanaf vanavond elke vrijdag om 20:30 uur op SBS6. Publiek Eerder was het tv-programma Mensenkennis met bekende Nederlanders. Nu is er alleen nog een honderdkoppig publiek. De mensen die de meeste mensenkennis hebben gaan met een geldprijs naar huis. Filmpjes Kim-Lian van der Meij presenteert allerlei bijzondere, opmerkelijke en vooral grappige filmpjes. De mensen worden onvoorbereid geconfronteerd met dilemma's. Aan de mensen in de studio de vraag hoe het afloopt. Geldprijs De honderd publieksleden zijn samen 10 duizend euro waard. De mensen die een fout antwoord geven tijdens de uitzending, vallen af. De personen die uiteindelijk overblijven verdelen samen het geldbedrag.

Borg op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 18:00 Find It, Fix It, Sell It

Verborgen schatten uit Engelse schuurtjes worden gerestaureerd en hedendaagse dingen worden omgetoverd tot verzamelobjecten. Kijk mee wat deze items nu opbrengen.

Vandaag | 20:15 Geheimbünde

Ob Freimaurer, Rosenkreuzer, Tempelritter, Illuminaten oder "Skull and Bones" - die Mitglieder dieser Orden verstehen sich selbst als geistige Elite. Sie agieren im Verborgenen, sind extrem schweigsam und praktizieren uralte Rituale. Die dreiteilige Dokumentation ergründet die Anfänge verschiedener Geheimbünde, spürt Verfolgten und Gejagten nach, sucht nach Symbolen und versteckten Hinweisen - und räumt mit Mythen und Vorurteilen auf, die diesen geheimen Zirkeln den Wunsch nach der Weltherrschaft nachsagen. Sie macht vielmehr deutlich, dass jeder Geheimbund ein Produkt seiner Zeit ist. Seit Dan Browns Erfolgsroman "Illuminati" sind die Illuminaten einem Millionenpublikum bekannt. Der Autor hat sie zu einer diabolischen Schattenregierung aufgebaut, die die Welt lenken will. Die Dokumentation recherchiert, welche Elemente der Geschichte einen wahren Hintergrund haben und welche reine Fiktion sind.

Vandaag | 20:35 How It's Made: Dream Cars

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Lamborghini Aventador: Reis mee naar het autoparadijs en ontdek hoe adembenemende auto's zoals de Maserati, de Audi R8, de Morgan Aero Coupe en de Porsche 911 worden ontworpen en geproduceerd.

Vandaag | 21:00 Silent Witness

Seizoen 23 - Aflevering 3 van 10 - Close to Home Part 1 Dr. Nikki Alexander en haar team in het Lyell Centre moeten vijf nieuwe spannende mysteries oplossen waaronder een lichaam dat verborgen is in een betonnen pijler, een neergestort vliegtuig en een zaak van een wetenschappelijk onderzoek dat fout is gegaan.

Vandaag | 21:30 My Big Fat American Gypsy Wedding

Seizoen 6 - Aflevering 4 - Episode 4: Amerikaanse zigeuners laten de camera toe bij hen thuis en bij hun feesten en bijeenkomsten, voor een openhartige blik op hun verborgen wereld.

Vandaag | 22:00 Terminator 2: Judgement Day

Herhaling. Sci fi sequel. In the future, machines rule the Earth, but people are fighting back, so a supercomputer seeks to destroy humankind by sending an indestructible cyborg back in time to kill the human resistance leader in his youth. The boy ...

Herhaling. Sci-fi sequel. In the future, machines rule the Earth, but people are fighting back, so a supercomputer seeks to destroy humankind by sending an indestructible cyborg back in time to kill the human resistance leader in his youth. The boy and his mother, aided by another cyborg, try to alter the events that led to the supercomputer's creation and the subsequent nuclear war. With Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Robert Patrick, Edward Furlong, and Earl Boen.(1991)

Vandaag | 22:10 Alloo bij

Luk Alloo ontvangt niks dan 'gratitude' van Ingeborg. Luk trekt dagenlang op met de zangeres en onderzoekt waarom ze nog altijd zo'n fenomeen is. Zo volgt hij haar naar Nederland waar ze een opleiding psychologie volgt en bij een optreden. Ingeborg laat zien wat ze precies doet in haar centrum De Evolutie en vertelt hoe ze echt tot rust komt: bij een lange strandwandeling. Luk nodigt haar uit voor een trip down memory lane en bezoekt onder andere haar oude humaniora in Brussel.

Vandaag | 22:42 Paw Patrol

Burgemeester Humdinger speelt vals om de burgemeesterwedstrijd te kunnen winnen. Ryder en de Paw Patrol helpen Burgemeester Goodway met trainen. // In de bergen ligt de buit van Wilde Wilbur verborgen. Ryder gaat op zoek naar de buit.

Morgen | 00:05 Charmed

Seizoen 1 - When Bad Warlocks Go Good Prue sluit vriendschap met een jongeman die tot priester gewijd zal worden. Ze ontdekt echter dat hij een verborgen verleden heeft en dat hij afstamt uit een familie die enkel het Kwade voor ogen heeft en het bovendien absoluut niet goed voorheeft met heksen. Toch gelooft ze er steevast in dat hij zijn leven over een andere boeg wil gooien.

Morgen | 00:05 Killer In Plain Sight

Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Morgen | 00:30 Killer In Plain Sight

Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Morgen | 01:20 Silent Witness

Seizoen 23 - Aflevering 3 van 10 - Close to Home Part 1 Dr. Nikki Alexander en haar team in het Lyell Centre moeten vijf nieuwe spannende mysteries oplossen waaronder een lichaam dat verborgen is in een betonnen pijler, een neergestort vliegtuig en een zaak van een wetenschappelijk onderzoek dat fout is gegaan.

Morgen | 01:30 My Big Fat American Gypsy Wedding

Seizoen 6 - Aflevering 4 - Episode 4: Amerikaanse zigeuners laten de camera toe bij hen thuis en bij hun feesten en bijeenkomsten, voor een openhartige blik op hun verborgen wereld.

Morgen | 03:10 Charmed

Seizoen 1 - When Bad Warlocks Go Good Prue sluit vriendschap met een jongeman die tot priester gewijd zal worden. Ze ontdekt echter dat hij een verborgen verleden heeft en dat hij afstamt uit een familie die enkel het Kwade voor ogen heeft en het bovendien absoluut niet goed voorheeft met heksen. Toch gelooft ze er steevast in dat hij zijn leven over een andere boeg wil gooien.

Morgen | 04:40 Killer In Plain Sight

Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Morgen | 05:00 Killer In Plain Sight

Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Morgen | 05:00 The Recall

Wesley Snipes is "The Hunter". Een voormalige gevechtspiloot die oneervol is ontslagen omdat hij er publiekelijk op aandringt dat aliens zich voorbereiden om de aarde aan te vallen. Hij leeft nu verborgen in de wildernis, om zich voor te ...

Wesley Snipes is "The Hunter". Een voormalige gevechtspiloot die oneervol is ontslagen omdat hij er publiekelijk op aandringt dat aliens zich voorbereiden om de aarde aan te vallen. Hij leeft nu verborgen in de wildernis, om zich voor te bereiden op de fatale dag. Brendan en zijn vrienden zijn op vakantie in het gebied, net op het moment dat onverklaarbare weersverschijnselen de planeet aarde schokken. De wereldleiders zijn onwetend, maar de jager weet precies wat er aan de hand is.

Morgen | 05:20 Killer In Plain Sight

Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Morgen | 06:00 Verborgen verleden van Nederland

Morgen | 08:00 How It's Made: Dream Cars

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Lamborghini Aventador: Reis mee naar het autoparadijs en ontdek hoe adembenemende auto's zoals de Maserati, de Audi R8, de Morgan Aero Coupe en de Porsche 911 worden ontworpen en geproduceerd.

Morgen | 08:30 Teen Titans Go!

Cyborg’s echte kracht komt niet vanuit zijn robot onderdelen maar van zijn favoriete liedje.

Morgen | 10:30 My Big Fat American Gypsy Wedding

Seizoen 6 - Aflevering 4 - Episode 4: Amerikaanse zigeuners laten de camera toe bij hen thuis en bij hun feesten en bijeenkomsten, voor een openhartige blik op hun verborgen wereld.

Morgen | 10:40 Killer In Plain Sight

Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Morgen | 12:05 Charmed

Seizoen 1 - When Bad Warlocks Go Good Prue sluit vriendschap met een jongeman die tot priester gewijd zal worden. Ze ontdekt echter dat hij een verborgen verleden heeft en dat hij afstamt uit een familie die enkel het Kwade voor ogen heeft en het bovendien absoluut niet goed voorheeft met heksen. Toch gelooft ze er steevast in dat hij zijn leven over een andere boeg wil gooien.

Morgen | 13:10 De Vijf en de Verborgen Piramide

Morgen - Bernhard, de vader van Julian, Dick en Anne, organiseert een tentoonstelling over het oude Egypte. Na een confrontatie met een inbreker ontdekken De Vijf een amulet die ooit eigendom was van farao Tutalun I, wiens kostbare schat nooit ...

Bernhard, de vader van Julian, Dick en Anne, organiseert een tentoonstelling over het oude Egypte. Na een confrontatie met een inbreker ontdekken De Vijf een amulet die ooit eigendom was van farao Tutalun I, wiens kostbare schat nooit gevonden is. Op de amulet staan aanwijzingen over de locatie van Tutaluns verborgen piramide. Samen vliegen ze naar Caïro om de amulet over te dragen aan het Oudheidkundig Instituut. Maar dan wordt Bernhard plotseling gearresteerd; hij wordt ervan beschuldigd dat hij de amulet heeft gestolen en vervangen met een vervalsing! De Vijf moeten de echte dader vinden om Bernhard's onschuld te bewijzen.

Morgen | 15:30 Diep in de zee

Morgen - Diep verborgen in een grot op de bodem van de oceaan leeft de eigenwijze octopus Diep. Samen met zijn twee beste vrienden, een brutale garnaal en een wat domme zeeduivel, gaat hij tegen de regels in op ontdekkingstocht. Wat begint als een ...

Diep verborgen in een grot op de bodem van de oceaan leeft de eigenwijze octopus Diep. Samen met zijn twee beste vrienden, een brutale garnaal en een wat domme zeeduivel, gaat hij tegen de regels in op ontdekkingstocht. Wat begint als een onschuldig tripje verandert al snel in een enorme ramp wanneer Diep per ongeluk een oude torpedo laat ontploffen. De trillingen van de explosie zijn over de hele zeebodem voelbaar en zorgen ervoor dat een grote steen precies op de ingang van de grot valt. Iedereen zit gevangen! Samen met zijn vriendjes gaat Diep op een ongelofelijk spannend avontuur. Lukt het hen de kolonie te bevrijden?

Morgen | 15:30 The Boondock Saints II: All Saints Day

Morgen - De broers MacManus hebben zich goed verborgen gehouden in de stille dorpen van Ierland. Maar wanneer ze erachter komen dat hun priester is vermoord door de maffia in Boston, komen de twee terug om wraak te nemen en de dood van hun priester ...

De broers MacManus hebben zich goed verborgen gehouden in de stille dorpen van Ierland. Maar wanneer ze erachter komen dat hun priester is vermoord door de maffia in Boston, komen de twee terug om wraak te nemen en de dood van hun priester te wreken.

Morgen | 17:50 Der Wald der wilden Katzen

Der Harz ist Katzenland. Hier leben die einzigen beiden wilden Katzenarten Deutschlands gleichzeitig. Luchs und Wildkatze teilen sich ein riesiges Gebiet - Gebirge und Vorland zusammen über 2.000 Quadratkilometer. In der Mitte thront der über elfhundert Meter hohe Brocken. Dass beide Katzenarten hier zu entdecken sind, ist keine Selbstverständlichkeit. Raubtiere hatten und haben es schwer im dicht besiedelten Deutschland. Der Luchs wurde vor 200 Jahren ausgerottet. Der letzte Harzer Luchs wurde 1818 erlegt. Erst seit dem Jahr 2000 wurden die "Pinselohren" wieder angesiedelt. Inzwischen leben schon 55 erwachsene und 35 Jungluchse hier. Auch die Wildkatze wurde bejagt und stark zurückgedrängt. Ihre Art überlebte nur in kleinen, inselartigen Gebieten. Eines davon ist der Harz. Sonnige Waldsäume und leuchtende Bergwiesen sind das Jagdgebiet der Wildkatze. Der Reichtum an natürlichen Strukturen hat ihr das Überleben im Verborgenen ermöglicht und bietet heute über 500 Tieren Schutz.

Morgen | 21:00 Silent Witness

Seizoen 23 - Aflevering 4 van 10 - Close to Home - Part 2 Dr. Nikki Alexander en haar team in het Lyell Centre moeten vijf nieuwe spannende mysteries oplossen waaronder een lichaam dat verborgen is in een betonnen pijler, een neergestort vliegtuig en een zaak van een wetenschappelijk onderzoek dat fout is gegaan.

Morgen | 21:40 Borgen

Morgen | 22:40 Through the Wormhole with Morgan Freeman

Seizoen 6 - Aflevering 2 - Do We Live in The Matrix?: Het heelal bestaat echt, denken we. Maar wat als dat niet zo is? Kunnen we een verborgen gebrek in de wetten van het heelal vinden en de geheime code ervan kraken?

Morgen | 23:30 Irene Huss, Kripo Göteborg

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 6 Der Fund einer verstümmelten Leiche stellt die Polizei von Göteborg vor ein ungewöhnliches Problem. Der Täter hat sein Opfer so sehr zugerichtet, dass weder die Identität noch das Geschlecht bestimmt werden kann. Eine exotische Tätowierung an der Schulter des Torsos führt Kommissarin Irene Huss nach Kopenhagen, wo eine Prostituierte unter ähnlich mysteriösen Umständen ermordet wurde. Ist die Ermittlerin einem Serientäter auf der Spur? Fest steht nur eines: Der Mörder ist über jeden ihrer Schritte genau informiert. "Der tätowierte Torso" bildet den Auftakt zur zwölfteiligen Filmreihe mit Angela Kovács als Kommissarin Irene Huss. Die Filme entstanden nach Vorlagen der schwedischen Bestsellerautorin Helene Turste.

Overmorgen | 00:05 Killer In Plain Sight

Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Overmorgen | 00:30 Killer In Plain Sight

Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Overmorgen | 01:45 Silent Witness

Seizoen 23 - Aflevering 4 van 10 - Close to Home - Part 2 Dr. Nikki Alexander en haar team in het Lyell Centre moeten vijf nieuwe spannende mysteries oplossen waaronder een lichaam dat verborgen is in een betonnen pijler, een neergestort vliegtuig en een zaak van een wetenschappelijk onderzoek dat fout is gegaan.

Overmorgen | 02:45 Irene Huss, Kripo Göteborg

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 6 Der Fund einer verstümmelten Leiche stellt die Polizei von Göteborg vor ein ungewöhnliches Problem. Der Täter hat sein Opfer so sehr zugerichtet, dass weder die Identität noch das Geschlecht bestimmt werden kann. Eine exotische Tätowierung an der Schulter des Torsos führt Kommissarin Irene Huss nach Kopenhagen, wo eine Prostituierte unter ähnlich mysteriösen Umständen ermordet wurde. Ist die Ermittlerin einem Serientäter auf der Spur? Fest steht nur eines: Der Mörder ist über jeden ihrer Schritte genau informiert. "Der tätowierte Torso" bildet den Auftakt zur zwölfteiligen Filmreihe mit Angela Kovács als Kommissarin Irene Huss. Die Filme entstanden nach Vorlagen der schwedischen Bestsellerautorin Helene Turste.

Overmorgen | 04:35 Tino Bomelino: Man muss die Dinge nur zu Ende

Ordnung ist einfach nicht so sein Ding. In Tino Bomelinos Kopf muss es in etwa so aussehen wie einst in seinem Kinderzimmer, und das ist auch gut so. Im Chaos findet er ganz wunderbare Ideen, schief gebaute Geschichten und tief verborgene Pointen. Nicht alles bei ihm hat Hand und Fuß, dafür Herz, Hirn und einen einzigartigen Humor. Wer glaubt, im Kabarett schon alles gesehen zu haben, der kennt Tino Bomelino noch nicht. Der neue Stern der Szene glänzt mit einer einmaligen Mischung aus Stand-up-Comedy und Musik mit Gitarre, Loopstation und anarchischer Spielfreude, die sich um gängige Genregrenzen wenig schert. Mit Tinos Worten: "Ein Obstsalat der Unterhaltsamkeit". Tino Bomelino ist der Komiker des multimedialen Zeitalters. Wenn er nicht gerade auf der Bühne steht, macht er Quatsch im Internet. Schließlich braucht jede geniale Idee den richtigen Kanal, und davon hat Tino Bomelino reichlich. Also Ideen.

Overmorgen | 04:40 Killer In Plain Sight

Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Overmorgen | 05:00 Killer In Plain Sight

Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Overmorgen | 05:20 Killer In Plain Sight

Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Overmorgen | 05:40 Killer In Plain Sight

Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Overmorgen | 06:00 Killer In Plain Sight

Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Overmorgen | 06:34 Teen Titans Go!

Vrouwlijke superhelden en schurken bundelen hun krachten om Robin, Cyborg en Beast Boy te redden van het Brein.

Overmorgen | 13:00 Drain The Oceans: Deep Dive

Verborgen onder water liggen onderzeese rijken en de relikwieën van hun bloederige oorlogen. Door middel van de modernste technieken zullen we voor het eerst verdwenen rijken laten zien.

Overmorgen | 13:15 De Vijf en de Verborgen Piramide

Overmorgen - Bernhard, de vader van Julian, Dick en Anne, organiseert een tentoonstelling over het oude Egypte. Na een confrontatie met een inbreker ontdekken De Vijf een amulet die ooit eigendom was van farao Tutalun I, wiens kostbare schat nooit ...

Bernhard, de vader van Julian, Dick en Anne, organiseert een tentoonstelling over het oude Egypte. Na een confrontatie met een inbreker ontdekken De Vijf een amulet die ooit eigendom was van farao Tutalun I, wiens kostbare schat nooit gevonden is. Op de amulet staan aanwijzingen over de locatie van Tutaluns verborgen piramide. Samen vliegen ze naar Caïro om de amulet over te dragen aan het Oudheidkundig Instituut. Maar dan wordt Bernhard plotseling gearresteerd; hij wordt ervan beschuldigd dat hij de amulet heeft gestolen en vervangen met een vervalsing! De Vijf moeten de echte dader vinden om Bernhard's onschuld te bewijzen.

Overmorgen | 15:45 Verborgen verleden

Overmorgen | 15:55 Teen Titans Go!

Beast Boy traint zijn brein zodat hij er meer dan 10% van kan gebruiken. Dit om de verborgen plaatjes in een puzzel te vinden.

Overmorgen | 20:05 Find It, Fix It, Sell It

Verborgen schatten uit Engelse schuurtjes worden gerestaureerd en hedendaagse dingen worden omgetoverd tot verzamelobjecten. Kijk mee wat deze items nu opbrengen.

 Meer

Borg gemist

Eerder Vandaag | 17:05 Verborgen dorpen

Eerder Vandaag | 16:05 Junk and Disorderly

Henry en Sam trekken het land in op zoek naar verborgen schatten die ze goed van de hand kunnen doen op de grootse, wekelijkse automarkt in Engeland. Maken ze winst of houden ze hun vondsten zelf?

Eerder Vandaag | 15:35 Verborgen verleden van Nederland

Eerder Vandaag | 12:15 Red Joan IMDb: 6.3

IMDB * 6.3 - Biografisch drama, Red Joan is een Britse biografische dramafilm uit het jaar 2018. Deze productie is geregisseerd door Trevor Nunn. Met hoofdrollen voor Judi Dench, Sophie Cookson, Stephen Campbell Moore en Tom Hughes. De in Engeland ...

Red Joan is een Britse biografische dramafilm uit het jaar 2018. Deze productie is geregisseerd door Trevor Nunn. Met hoofdrollen voor Judi Dench, Sophie Cookson, Stephen Campbell Moore en Tom Hughes. De in Engeland geboren Joan Stanley is een Sovjet en sympathisant van de communistische partij. Ze wordt ingelijfd als ambtenaar en wordt in de jaren 30 gerekruteerd door de KGB. Ze slaagt erin geheimen omtrent de kernbommen door te spelen aan de Sovjet-Unie en weet ruim een halve eeuw haar identiteit als spion verborgen te houden. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/red-joan

Eerder Vandaag | 09:45 Wat Beren Leren

Boswachter Tabes vertelt de beren dat ze een groot mysterie op het spoor is. Als ze erachter komen dat het hun vriend Charlie is, splitsen de beren zich op en gaan ze aan het werk om Charlie's veiligheid te waarborgen!

Eerder Vandaag | 08:10 Shaun het schaap

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Britse animatieserie. Verborgen talenten. Shaun is een bijzonder schaap dat niet meegaat met de kudde en menselijk gedrag vertoont. Shaun bezit de intelligentie, creativiteit en het gedrag van een mens. Elke aflevering neemt Shaun de kudde weer mee op avontuur. De schaapherdershond Bitzer probeert de kudde tevergeefs in bedwang te houden. In het weiland staan onder andere de ondeugende varkens, Timmy het lammetje en Shirley het enorme schaap dat overal en altijd eet.

Eerder Vandaag | 07:09 Verborgen verleden