Bokser op tv (tv-tip)

Ma 25 november 2019 | 21:30 Nieuw: RICO

25/11 - Realityreeks, In het realityprogramma RICO wordt kickbokser Rico Verhoeven gevolgd in aanloop naar het gevecht ...

In het realityprogramma RICO wordt kickbokser Rico Verhoeven gevolgd in aanloop naar het gevecht tegen Badr Hari op 21 december dit jaar. Vijf weken lang om 21:30 uur op SBS6. Discipline Rico Verhoeven wordt al een jaar gevolgd. Hij volgt een extreem strikt trainingsschema en heeft veel discipline nodig om zijn doel te bereiken: ongelagen wereldkampioen blijven. Familie Naast het keiharde trainingsregime en al zijn andere ambities heeft Rico ook een gezin met drie jonge kinderen. Ook thuis wil hij het maximale eruit halen. Filmrol Met een hoofdrol in een Hollywoodfilm komt dit jaar nog een droom uit voor Rico Verhoeven. Hij speelt in de actiefilm The Black Lotus.

Je vindt hier de programma's van Bokser op tv We hebben de volgende programma's voor Bokser Nieuw: RICO: 25/11 - Realityreeks, In het realityprogramma RICO wordt kickbokser Rico Verhoeven gevolgd in aanloop naar het gevecht. Lethal Weapon: 25/11 - Misdaadserie, Seizoen 1 Aflevering 2 Amerikaanse actieserie. Surf N Turf. Riggs en Murtaugh krijgen een klacht. Rico: 26/11 - Realityreeks, Herhaling. In het realityprogramma RICO wordt kickbokser Rico Verhoeven gevolgd in aanloop naar. Fast N' Loud: 27/11 - Cool Customline, Seizoen 2 Aflevering 5 Cool Customline: Bokser George Foreman gaat er vandoor met de Mustang. Nicky, Ricky, Dicky & Dawn: 29/11 - Seizoen 4 Aflevering 7 Geworstel in de liefde: Een misverstand zorgt er bijna voor dat het door de vierling. Rico: 30/11 - Realityreeks, Seizoen 1 Aflevering 1 Realityreeks waarin kickbokser Rico Verhoeven wordt gevolgd in het. Rico: 02/12 - Realityreeks, Seizoen 1 Aflevering 2 Realityreeks waarin kickbokser Rico Verhoeven wordt gevolgd in het. Rico: 03/12 - Realityreeks, Seizoen 1 Aflevering 2 Realityreeks waarin kickbokser Rico Verhoeven wordt gevolgd in het. Boyka: Undisputed IV: 04/12 - IMDB * 7 - Tv-film, Bulgaars Amerikaanse tv actiefilm. De onverschrokken bokser Yuri Boyka doodt tijdens een gevecht onbedoeld een tegenstander. Hierdoor gaat hij twijfelen aan de sport. Hij zoekt contact met de weduwe van de man en ontdekt. Vice World of Sports: 05/12 - Documentaire, Seizoen 1 Aflevering 1 Reportagereeks over sporten overal ter wereld. Boys of Bukom. Selema. Boxing 82: Gisteren - Realityreeks, Seizoen 1 Aflevering 3 Realityreeks over een aan lagerwal geraakte boksclub in Rotterdam die. Boxing 82: Gisteren - Realityreeks, Seizoen 1 Aflevering 3 Realityreeks over een aan lagerwal geraakte boksclub in Rotterdam die. Campus 12: Gisteren - Vlaamse spannende fictiereeks over de stoere bokser Noah De Smidt die samen met zijn vrienden meegesleurd. Dogman: Gisteren - Drama, De jaren 80, de buitenwijken van Rome. Marcello is een hondenverzorger die een moeilijke relatie heeft met Simone, een voormalige bokser die de hele buurt terroriseert. Marcello wil zijn waardigheid terug en plant een wraakactie. Bangkok Bound: Gisteren - Een voormalige Amerikaanse bokser is verbannen naar Bangkok. Wanneer hij wordt benaderd door een mysterieuze vechtsportliefhebber uit zijn geboortestad, moet hij de confrontatie met zijn gewelddadige verleden aangaan. Campus 12: Eergisteren - Vlaamse spannende fictiereeks over de stoere bokser Noah De Smidt die samen met zijn vrienden meegesleurd.

Bokser op tv (overige uitzendingen NL)

Ma 25 november 2019 | 23:10 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse actieserie. Surf N Turf. Riggs en Murtaugh krijgen een klacht binnen over geluidsoverlast van een feestje bij bokser Ronald Dawson. De zaak blijkt ernstiger dan gedacht wanneer ze een netwerk van illegale wapenhandel ontdekken. Riggs krijgt het moeilijk wanneer een zwangere vrouw, die betrokken is in de zaak, hem doet denken aan zijn overleden echtgenote.

Di 26 november 2019 | 15:55 Rico

Herhaling. In het realityprogramma RICO wordt kickbokser Rico Verhoeven gevolgd in aanloop naar het gevecht tegen Badr Hari op 21 december dit jaar. Vijf weken lang om 21:30 uur op SBS6. Discipline Rico Verhoeven wordt al een jaar gevolgd. Hij volgt een extreem strikt trainingsschema en heeft veel discipline nodig om zijn doel te bereiken: ongelagen wereldkampioen blijven. Familie Naast het keiharde trainingsregime en al zijn andere ambities heeft Rico ook een gezin met drie jonge kinderen. Ook thuis wil hij het maximale eruit halen. Filmrol Met een hoofdrol in een Hollywoodfilm komt dit jaar nog een droom uit voor Rico Verhoeven. Hij speelt in de actiefilm The Black Lotus.

Za 30 november 2019 | 23:35 Rico

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Realityreeks waarin kickbokser Rico Verhoeven wordt gevolgd in het spannendste jaar van zijn leven. Naast het keiharde trainingsregime en al zijn andere ambities heeft Rico ook een gezin met drie jonge kinderen en hij wil het allemaal perfect doen. We volgen de wereldkampioen thuis én in de ring: persoonlijker en dichterbij dan ooit tevoren.

Ma 2 december 2019 | 21:30 Rico

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Realityreeks waarin kickbokser Rico Verhoeven wordt gevolgd in het spannendste jaar van zijn leven. De voorbereiding op weg naar het gevecht van de eeuw - GLORY Collision 2 tegen Badr Hari op 21 december 2019 - vormt de rode draad van de intieme serie.

Di 3 december 2019 | 15:50 Rico

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Realityreeks waarin kickbokser Rico Verhoeven wordt gevolgd in het spannendste jaar van zijn leven. De voorbereiding op weg naar het gevecht van de eeuw - GLORY Collision 2 tegen Badr Hari op 21 december 2019 - vormt de rode draad van de intieme serie.

Wo 4 december 2019 | 22:30 Boyka: Undisputed IV IMDb: 7

04/12 - IMDB * 7 - Tv-film, Bulgaars Amerikaanse tv actiefilm. De onverschrokken bokser Yuri Boyka doodt tijdens een gevecht onbedoeld een tegenstander. Hierdoor gaat hij twijfelen aan de sport. Hij zoekt contact met de weduwe van de man en ontdekt ...

Bulgaars-Amerikaanse tv-actiefilm. De onverschrokken bokser Yuri Boyka doodt tijdens een gevecht onbedoeld een tegenstander. Hierdoor gaat hij twijfelen aan de sport. Hij zoekt contact met de weduwe van de man en ontdekt dat een gangsterbaas haar in zijn macht heeft. Om haar vrij te kopen, moet Boyka deelnemen aan een serie gevechten tegen meedogenloze tegenstanders.

Bokser op tv (overige uitzendingen)

Wo 27 november 2019 | 10:30 Fast N' Loud

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Cool Customline: Bokser George Foreman gaat er vandoor met de Mustang van Rich. Ondertussen krijgt de geliefde oude Ford Customline uit 1955 van KC een opknapbeurt. Kan Rich de auto verkopen?

Vr 29 november 2019 | 12:25 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Geworstel in de liefde: Een misverstand zorgt er bijna voor dat het door de vierling uitgaat tussen Mae en Miles en dat de mannenavond van de jongens, inclusief een worstelwedstrijd tussen Grote Boze Baby Bokser en de 3 Maskerteers, in het water valt.

Do 5 december 2019 | 15:30 Vice World of Sports

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Reportagereeks over sporten overal ter wereld. Boys of Bukom. Selema Masekela trekt naar Bukom in Ghana om uit te zoeken hoe het komt dat zo veel wereldkampioen-boksers net afkomstig zijn uit die kleine, armoedige wijk.

Bokser gemist

Eerder Vandaag | 00:30 Boxing 82

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityreeks over een aan lagerwal geraakte boksclub in Rotterdam die weer in de gratie van de boksfederatie probeert te komen. Meer doen, meer dreigen. Volg de weg terug naar de top van de meest beruchte boksschool uit Nederland. Boxing '82 bereidt zich voor om toe te treden tot de boksbond. Jamal ontdekt dat hij tegen een bokser van zijn oude school moet vechten.

Gisteren 20:55 Boxing 82

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityreeks over een aan lagerwal geraakte boksclub in Rotterdam die weer in de gratie van de boksfederatie probeert te komen. Meer doen, meer dreigen. Volg de weg terug naar de top van de meest beruchte boksschool uit Nederland. Boxing '82 bereidt zich voor om toe te treden tot de boksbond. Jamal ontdekt dat hij tegen een bokser van zijn oude school moet vechten.

Gisteren 17:25 Campus 12

Vlaamse spannende fictiereeks over de stoere bokser Noah De Smidt die samen met zijn vrienden meegesleurd wordt in de mysterieuze wereld van alchemie en astronomie.

Gisteren 15:45 Dogman

Gisteren - Drama, De jaren 80, de buitenwijken van Rome. Marcello is een hondenverzorger die een moeilijke relatie heeft met Simone, een voormalige bokser die de hele buurt terroriseert. Marcello wil zijn waardigheid terug en plant een wraakactie.

De jaren 80, de buitenwijken van Rome. Marcello is een hondenverzorger die een moeilijke relatie heeft met Simone, een voormalige bokser die de hele buurt terroriseert. Marcello wil zijn waardigheid terug en plant een wraakactie.

Gisteren 10:05 Bangkok Bound

Gisteren - Een voormalige Amerikaanse bokser is verbannen naar Bangkok. Wanneer hij wordt benaderd door een mysterieuze vechtsportliefhebber uit zijn geboortestad, moet hij de confrontatie met zijn gewelddadige verleden aangaan.

Een voormalige Amerikaanse bokser is verbannen naar Bangkok. Wanneer hij wordt benaderd door een mysterieuze vechtsportliefhebber uit zijn geboortestad, moet hij de confrontatie met zijn gewelddadige verleden aangaan.

Eergisteren 17:25 Campus 12

Vlaamse spannende fictiereeks over de stoere bokser Noah De Smidt die samen met zijn vrienden meegesleurd wordt in de mysterieuze wereld van alchemie en astronomie.