Je vindt hier de programma's van Boerderij op tv We hebben de volgende programma's voor Boerderij Hit & Miss: Dramaserie, Seizoen 1 Aflevering 3 Britse dramaserie. Het begint beter te boteren tussen Mia en haar nieuwe familie, al. In de Mix: Culinair magazine, "Mocktails Hannah Van Ongevalle: Marshmellow LemonadeHapjes Bart Desmidt: VleeskroketjesReportage. Bibaboerderij: Morgen - Kleuterprogramma, Seizoen 1 Kinderprogramma. Ochtendgymnastiek. De Bibaboerderij is de gezelligste boerderij. Onze boerderij: Morgen - Reportage, Seizoen 1 Aflevering 1 Reportagereeks over het boerenleven. Yvon start haar zoektocht naar het. American Pickers: Morgen - Seizoen 10 Aflevering 6 No Stoner Left Unturned. Paw Patrol: Morgen - Seizoen 1 Aflevering 1 Puppies plonzen / Puppies Herfstfestival: Kapitein Turbo zijn boot is vastgelopen tegen. The patriot : Le chemin de la liberté: Morgen - Historische avonturenfilm, South Carolina, 1776. Wanneer de kolonisten tegen het Britse juk in opstand komen, weigert oorlogsheld Benjamin Martin aan de strijd deel te nemen. Tot de Britse kolonel Tavington Martins zoon Gabriel. Alaska: The Last Frontier: Overmorgen - Under The Knife, Seizoen 6 Aflevering 5 Under The Knife: Na jaren van uitstel gaat Otto eindelijk onder. Alaska: The Last Frontier: Overmorgen - Under The Knife, Seizoen 6 Aflevering 5 Under The Knife: Na jaren van uitstel gaat Otto eindelijk onder. Blaze en de Monsterwielen: Overmorgen - Seizoen 1 Aflevering 17 Veevervoer: Starla en Blaze komen in de stromende regen een familie koeien tegen..

Boerderij op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 06:30 Bibaboerderij

Seizoen 1 - Kinderprogramma. Ochtendgymnastiek. De Bibaboerderij is de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.

Morgen | 08:55 Onze boerderij

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Reportagereeks over het boerenleven. Yvon start haar zoektocht naar het echte boerenleven bij Agnes, de eerste boerin die ooit meedeed aan 'Boer zoekt Vrouw' en wiens droom het was samen met een man het boerenbedrijf van haar ouders te runnen. Die heeft ze inmiddels gevonden en samen hebben ze twee kindjes. Maar hun boerendroom dreigt uit te lopen op een nachtmerrie. Agnes heeft een prachtige stal neergezet, maar door de strenge regelgeving melken ze al jaren minder koeien dan begroot.

Overmorgen | 08:15 Bibaboerderij

Seizoen 1 - Kinderprogramma. Mollen. De Bibaboerderij is de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.

Overmorgen | 18:45 BinnensteBuiten

Aflevering 21 - Lifestylemagazine. Marlien en Willem wonen in centrum Enschede in een verbouwde boerderij en Nadia ontmoet de teruggekeerde melkboer in Amsterdam.

Di 18 juni 2019 | 08:15 Bibaboerderij

Seizoen 1 - Kinderprogramma. Pipaplasje. De Bibaboerderij is de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.

Di 18 juni 2019 | 12:25 BinnensteBuiten

Aflevering 21 - Lifestylemagazine. Marlien en Willem wonen in centrum Enschede in een verbouwde boerderij en Nadia ontmoet de teruggekeerde melkboer in Amsterdam.

Wo 19 juni 2019 | 08:15 Bibaboerderij

Seizoen 1 - Kinderprogramma. Ridder Biba. De Bibaboerderij is de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.

Wo 19 juni 2019 | 20:35 Onze boerderij

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Reportagereeks over het boerenleven. Yvon Jaspers komt er bij boer Jan en Rianne op Texel achter hoe dicht leven en dood bij elkaar liggen op een veehouderij. Yvon blijft overnachten en draait mee op hun boerderij. Ze bespreken hoe het nu is om samen de boerderij te runnen en hoe het jonge stel naar de toekomst kijkt. Ook bezoeken ze een andere schapenboerderij op Texel. Hier boert Hans samen met zijn twee kinderen. Yvon gaat naar boer Frans, deelnemer aan 'Boer zoekt Vrouw' in 2008. Vanwege de regelgeving verkeert hij in zwaar weer. De boetes lopen zo hoog op dat hij moet besluiten een deel van zijn kerngezonde koeien naar de slacht te brengen. In Rossum maakt Yvon kennis met Yvo, Suzette en hun drie kinderen. Zij waagden de stap om de stad achter zich te laten en een nieuw bestaan op het platteland op te bouwen.

Do 20 juni 2019 | 06:55 Sesamstraat

Seizoen 41 - Aflevering 5 - Kinderprogramma. Nadoen. Niemand wil met Pino spelen. Dus speelt hij met de boerderijdieren op zijn kamer.

Do 20 juni 2019 | 08:15 Bibaboerderij

Seizoen 1 - Kinderprogramma. Een gewone steen. De Bibaboerderij is de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.

Vr 21 juni 2019 | 08:15 Bibaboerderij

Seizoen 1 - Kinderprogramma. Grote pony. De Bibaboerderij is de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.

 Meer

Boerderij op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 22:28 Hit & Miss

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Britse dramaserie. Het begint beter te boteren tussen Mia en haar nieuwe familie, al beweert Leoni dat ze haar dode moeder kan zien. Als Mia hem bedreigt met een pistool, stemt huisbaas John erin toe haar de boerderij te verkopen. Achteraf eist hij echter dat Riley een abortus ondergaat. Na het plegen van een huurmoord wordt Mia aangereden door een wagen en gehospitaliseerd. Als Ben haar helpt ontsnappen, besluit Mia haar vriend het een en ander uit te leggen.

Vandaag | 23:50 In de Mix

"Mocktails - Hannah Van Ongevalle: Marshmellow LemonadeHapjes - Bart Desmidt: VleeskroketjesReportage Saffraanboerderij Handige Keukentools - Jeroen De Pauw: Koud soepje met schelvisCake - Julie Van den Driesschen : Gembercake"

Morgen | 17:00 American Pickers

Seizoen 10 - Aflevering 6 - No Stoner Left Unturned

Morgen | 19:00 Paw Patrol

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Puppies plonzen / Puppies Herfstfestival: Kapitein Turbo zijn boot is vastgelopen tegen een rots. Ryder en de Paw Patrol redden de boot. // Er komt een sneeuwstorm aan maar er moet nog veel fruit worden geplukt op de boerderij van boerin Yumi. Ryder en de Paw Patrol schieten te hulp.

Morgen | 20:30 The patriot : Le chemin de la liberté

Morgen - Historische avonturenfilm, South Carolina, 1776. Wanneer de kolonisten tegen het Britse juk in opstand komen, weigert oorlogsheld Benjamin Martin aan de strijd deel te nemen. Tot de Britse kolonel Tavington Martins zoon Gabriel ...

South-Carolina, 1776. Wanneer de kolonisten tegen het Britse juk in opstand komen, weigert oorlogsheld Benjamin Martin aan de strijd deel te nemen. Tot de Britse kolonel Tavington Martins zoon Gabriel gevangenneemt, zijn zoon Thomas doodt en zijn boerderij platbrandt.

Overmorgen | 06:00 Alaska: The Last Frontier

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Under The Knife: Na jaren van uitstel gaat Otto eindelijk onder het mes. Terwijl Charlotte de operatie afwacht, zorgt Jane voor de boerderij, waar ze voor het eerst alleen een koe helpt kalven.

Overmorgen | 06:00 Alaska: The Last Frontier

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Under The Knife: Na jaren van uitstel gaat Otto eindelijk onder het mes. Terwijl Charlotte de operatie afwacht, zorgt Jane voor de boerderij, waar ze voor het eerst alleen een koe helpt kalven.

Overmorgen | 06:10 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Veevervoer: Starla en Blaze komen in de stromende regen een familie koeien tegen. Starla wil ze graag een plek geven bij haar op de boerderij. Om weer thuis te komen maken ze gebruik van de stroming in de rivier en warme luchtstromen in de lucht.

Overmorgen | 14:50 Little People, Big World

Seizoen 14 - Aflevering 2 - Welcome Home, Murphy!: Als Zach en Tori alles klaarmaken voor een nieuwe puppy, krijgen ze slecht nieuws van hun makelaar. Na een volgende ruzie met Amy over de boerderij, komt Matt met een voorstel.

Overmorgen | 17:10 Peppe's Sicilië

'Peppe's Sicilië- Fave.' Siculiana is niet groot, maar herbergt wel ongelooflijk veel mooie plekjes. Ook toeristen vinden de weg ernaartoe en kiezen dan meestal voor een verblijf op een boerderij waar de eigenaars hun eigen groenten kweken en klaarmaken voor hun gasten. Dat is ook zo bij Gaby, de eigenares van een agriturismo in Siculiana.

Overmorgen | 18:10 Zack & Quack

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Pop-Up Schaapjes Tellen / Pop-Up Versnipper-Bot: Zack, Quack en Kira gaan oppassen bij de boerderij van boer Jan. Ieder krijgt z'n taak en Quack mag op de schapen passen. Maar als de schapen ontsnappen is er veel werk aan de winkel. / Kira heeft een standbeeld gemaakt en wil gaan emedoen aan de kunstwedstrijd van het Pop-seum Ondertussen zijn de piraten op zoek naar een nieuwe schat en ze denken dat die in het Pop-seum ligt. Kira, Zack en de rest moeten alles op alles zetten om het Pop-seum van de ondergang te redden.

Overmorgen | 19:40 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Niet aanraken / Hard gekookte Eggy: De pinguïns krijgen te maken met een schaap, Randy. Hij heeft het op de kinderboerderij erg zwaar. // Plotseling staat Eggy bij de pinguïns voor de deur. Voor dit kleine kuikentje hebben de pinguïns gezorgd toen hij nog in het ei zat.

Overmorgen | 21:00 Je vous trouve très beau

Overmorgen - Drama, Na de dood van zijn vrouw beseft Aymé Pigrenet dat hij het vele en zware werk op de boerderij niet alleen aankan en dat hij dringend een nieuwe vrouw nodig heeft die hem hierbij kan helpen. Aangezien er in het dorp niet veel ...

Na de dood van zijn vrouw beseft Aymé Pigrenet dat hij het vele en zware werk op de boerderij niet alleen aankan en dat hij dringend een nieuwe vrouw nodig heeft die hem hierbij kan helpen. Aangezien er in het dorp niet veel vrouwen zijn, besluit hij een beroep te doen op een huwelijksbureau.

Overmorgen | 22:40 Hit & Miss

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Britse dramaserie. Mia ontmoet haar moeder Claire op een kermis. Het kost Claire moeite om te accepteren dat haar zoon nu een vrouw is en Mia wordt aangevallen door haar broer die haar een monster noemt. Mia's gedeukte zelfvertrouwen krijgt weer een boost als Ben haar zijn liefde verklaart en Ryan eist dat zijn vader naar huis komt. Riley staat op het punt de moord op John te bekennen, maar Liam is haar voor. Mia voert de eerste huurmoord vlekkeloos uit, maar verknoeit de tweede. Als ze terugkeert naar de boerderij om haar kinderen op te pikken, staat Eddie plots voor de deur. Hij moet Mia afmaken, zoniet zullen zijn opdrachtgevers hém van kant maken.

Overmorgen | 23:35 Les Gardiennes

Overmorgen - Drama, Tijdens de Eerste Wereldoorlog verlaten de mannen hun dorpen om aan het front te gaan strijden. Hortense neemt de jonge Francine in dienst om te helpen op de boerderij.

Tijdens de Eerste Wereldoorlog verlaten de mannen hun dorpen om aan het front te gaan strijden. Hortense neemt de jonge Francine in dienst om te helpen op de boerderij.

Di 18 juni 2019 | 03:37 Hit & Miss

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Britse dramaserie. Mia ontmoet haar moeder Claire op een kermis. Het kost Claire moeite om te accepteren dat haar zoon nu een vrouw is en Mia wordt aangevallen door haar broer die haar een monster noemt. Mia's gedeukte zelfvertrouwen krijgt weer een boost als Ben haar zijn liefde verklaart en Ryan eist dat zijn vader naar huis komt. Riley staat op het punt de moord op John te bekennen, maar Liam is haar voor. Mia voert de eerste huurmoord vlekkeloos uit, maar verknoeit de tweede. Als ze terugkeert naar de boerderij om haar kinderen op te pikken, staat Eddie plots voor de deur. Hij moet Mia afmaken, zoniet zullen zijn opdrachtgevers hém van kant maken.

Di 18 juni 2019 | 06:00 American Pickers

Seizoen 10 - Aflevering 2 - Tick Tock Pick

Di 18 juni 2019 | 09:10 Dead Set on Life

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Kookshow. City Matty, Country Matty. De Canadese chef Matty Matheson bezoekt Perth Pork en YU Ranch, twee boerderijen in Ontario. En in z'n ouderlijk huis organiseert hij een barbecue voor vrienden.

Di 18 juni 2019 | 10:30 Peppe's Sicilië

'Peppe's Sicilië- Fave.' Siculiana is niet groot, maar herbergt wel ongelooflijk veel mooie plekjes. Ook toeristen vinden de weg ernaartoe en kiezen dan meestal voor een verblijf op een boerderij waar de eigenaars hun eigen groenten kweken en klaarmaken voor hun gasten. Dat is ook zo bij Gaby, de eigenares van een agriturismo in Siculiana.

Di 18 juni 2019 | 11:40 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Veevervoer: Starla en Blaze komen in de stromende regen een familie koeien tegen. Starla wil ze graag een plek geven bij haar op de boerderij. Om weer thuis te komen maken ze gebruik van de stroming in de rivier en warme luchtstromen in de lucht.

Di 18 juni 2019 | 12:35 Salvage Dawgs

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Weatherford Farmhouse: Het Salvage Dawgs-team verwijdert materialen uit een boerderij in Zuid-Boston, waaronder stoelen, een boogvenster en een paar met caseïneverf beschilderde wandpanelen.

Di 18 juni 2019 | 14:05 Salvage Dawgs

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Weatherford Farmhouse: Het Salvage Dawgs-team verwijdert materialen uit een boerderij in Zuid-Boston, waaronder stoelen, een boogvenster en een paar met caseïneverf beschilderde wandpanelen.

Di 18 juni 2019 | 14:15 Dieren in nesten

Seizoen 11 - Aflevering 12 - Dierenmagazine met Chris Dusauchoit. Op de schapenboerderij van Tony is het alle hens aan dek want het lammeren is volop bezig. - Gamin is een jonge golden retriever. Die is niet graag alleen, en om zijn eenzame frustratie af te reageren, vreet hij de muren kapot, en graaft kuilen in de tuin. - In "Zoo was het vroeger" breken we de tralies af waarachter de dieren in de beginjaren van de zoo tentoongesteld werden. In 1908 al bouwden ze in Antwerpen het Groot Perk, waar de dieren vrij in konden rondlopen, en in 1946 kwamen ze met The Antwerp Cage System. De enige barrière tussen mensen en vogels was de inktzwarte duisternis van de wandelgangen, waardoor de dieren netjes in hun verlichte territorium bleven. Een wereldidee. - "Dierennieuws" gaat terug naar de zomer van 2003. Toen stond het halve land in rep en roer omwille van de ronddwalende wallabie Skippy. Een massale zoekactie redde hem van een wisse dood.

Di 18 juni 2019 | 14:40 A Quiet Place IMDb: 7.6

18/06 - IMDB * 7.6 - Horrorfilm, A Quiet Place is een Amerikaanse horrorfilm uit 2018, geregisseerd door John Krasinski, die samen met zijn vrouwe Emily Blunt de hoofdrol speelt. Deze film volgt een familie die woont op een boerderij. Hun vredige ...

A Quiet Place is een Amerikaanse horrorfilm uit 2018, geregisseerd door John Krasinski, die samen met zijn vrouwe Emily Blunt de hoofdrol speelt. Deze film volgt een familie die woont op een boerderij. Hun vredige bestaan wordt verstoord wanneer ze geterroriseerd worden door een soort van buitenstaande kracht. Vervolgens proberen ze zo stil mogelijk te zijn om te overleven. Maar dit blijkt niet zo simpel te zijn als dat ze dachten, een strijd op leven en dood begint, waar een mensenleven aan een zijden draad hangt. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/a-quiet-place

Di 18 juni 2019 | 14:50 Little People, Big World

Seizoen 14 - Aflevering 3 - The Other Side Of The Farm: Amy beslist over de boerderij, wat leidt tot een gespannen gesprek met Matt. Later geniet Amy van een meidenavondje op het strand en Matt maakt zich zorgen over Lucy's gezondheid.

Di 18 juni 2019 | 17:00 American Pickers

Seizoen 10 - Aflevering 2 - Tick Tock Pick

Di 18 juni 2019 | 21:25 Help, Mijn Man Is een Klusser

Vol goede moed begonnen Bouke en Danielle tien jaar geleden aan de verbouwing van hun boerderij. De ambitieuze plannen lopen de nodige vertraging op en vergen het uiterste van Danielle die er emotioneel helemaal doorheen zit. John en zijn team bieden hulp, maar dan slaat de twijfel toe bij Danielle.

Wo 19 juni 2019 | 00:20 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Veevervoer: Starla en Blaze komen in de stromende regen een familie koeien tegen. Starla wil ze graag een plek geven bij haar op de boerderij. Om weer thuis te komen maken ze gebruik van de stroming in de rivier en warme luchtstromen in de lucht.

Wo 19 juni 2019 | 02:40 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 2 - Aflevering 25 - Operatie: Burenruil / Over de Datum: De pinguïns hebben genoeg van Julien als hun buurman: hij is luidruchtig en asociaal. Kowalski besluit hem naar de kinderboerderij te laten verplaatsen. // De pinguïns stuiten met behulp van Mason op een scheepswrak, dat in de Baai van New York ligt.

Wo 19 juni 2019 | 18:10 Zack & Quack

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Superpopper / Poppen maar, Cowboy: Als een gigantische gorilla met een tube lijm problemen veroorzaakt in Poptropolis, veranderen Zack, Kwek en Kira in superhelden om de dag te redden. / Als Zack en Kwek geen melk meer hebben gaan ze direct naar de bron om meer te halen. De twee cowboys gaan naar een boerderij om koeien te hoeden voor verse melk.

Wo 19 juni 2019 | 21:05 Met Vier in Bed

'De Blauwe Hoeve.' Op de linkeroever van de Schelde ligt de Antwerpse gemeente Zwijndrecht. Omringd door weiland en polder bevindt er zich De Blauwe Hoeve, een gerenoveerde vierkantshoeve uit 1580. De Blauwe Hoeve heeft naast vijf gastenkamers ook een kinderboerderij, brasserie, feestzaal en binnen- en buitenspeeltuin. Sarah heeft de zakelijke leiding van het domein in handen, collega Tim is de uitbater van de B&B.

Wo 19 juni 2019 | 23:35 Paw Patrol

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Puppies plonzen / Puppies Herfstfestival: Kapitein Turbo zijn boot is vastgelopen tegen een rots. Ryder en de Paw Patrol redden de boot. // Er komt een sneeuwstorm aan maar er moet nog veel fruit worden geplukt op de boerderij van boerin Yumi. Ryder en de Paw Patrol schieten te hulp.

Wo 19 juni 2019 | 23:55 Met Vier in Bed

'De Blauwe Hoeve.' Op de linkeroever van de Schelde ligt de Antwerpse gemeente Zwijndrecht. Omringd door weiland en polder bevindt er zich De Blauwe Hoeve, een gerenoveerde vierkantshoeve uit 1580. De Blauwe Hoeve heeft naast vijf gastenkamers ook een kinderboerderij, brasserie, feestzaal en binnen- en buitenspeeltuin. Sarah heeft de zakelijke leiding van het domein in handen, collega Tim is de uitbater van de B&B.

Do 20 juni 2019 | 10:00 Een Dag Met Henry en...

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Een dag met Henry en... Een Schaapshond: Vandaag vindt Henry een Schaapshond, hij vindt het heerlijk om op de boerderij te leven. Het liefst van alles helpt hij de herder met schapendrijven. Maar als alle schapen ontsnapt zijn is de herder helaas niet in de buurt.

Do 20 juni 2019 | 10:50 Dirk Scheele

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Op de kinderboerderij: Het is lente en samen met Joes gaat Dirk een dagje leuke dingen doen. Samen gaan ze naar het park en langs de molen. Joes is aan het dollen met Dirk en haalt grapjes met hem uit. Samen gaan ze naar de kinderboerderij en spelen de kippen.

Do 20 juni 2019 | 12:00 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 2 - Aflevering 25 - Operatie: Burenruil / Over de Datum: De pinguïns hebben genoeg van Julien als hun buurman: hij is luidruchtig en asociaal. Kowalski besluit hem naar de kinderboerderij te laten verplaatsen. // De pinguïns stuiten met behulp van Mason op een scheepswrak, dat in de Baai van New York ligt.

Vr 21 juni 2019 | 03:45 Shimmer & Shine

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Geitenpret: Als Leah de geit in de kinderboerderij per ongeluk laat ontsnappen, vraagt ze Shimmer en Shine om hulp om hem terug te krijgen. De meiden en dieren worden meegenomen in een landelijk avontuur en de zoektocht naar de ontsnapte geit.

Vr 21 juni 2019 | 04:30 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Veevervoer: Starla en Blaze komen in de stromende regen een familie koeien tegen. Starla wil ze graag een plek geven bij haar op de boerderij. Om weer thuis te komen maken ze gebruik van de stroming in de rivier en warme luchtstromen in de lucht.

Vr 21 juni 2019 | 04:55 Fairly Odd Parents

Seizoen 7 - Aflevering 19 - Boerenhel / Crock Talk: Pap wil graag een simpeler leven en verandert het huis van de familie Turner in een boerderij. // Meneer Crocker heeft een show op internet genaamd Crock Talk. Hiermee probeert hij het mysterie van de monsters te ontrafelen.

 Meer

Boerderij gemist

Eerder Vandaag | 17:10 Snuf, de hond

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Nederlandse jeugdserie. Snuf de hond en het Spookslot: Een vreemde ontdekking. Tom, Mirjam en Snuf gaan logeren op de boerderij van oom Hans en neef Jaap. In het gebied blijkt een gevaarlijke smokkelaarsbende actief te zijn.

Eerder Vandaag | 14:05 In de Mix

"Mocktails - Hannah Van Ongevalle: Marshmellow LemonadeHapjes - Bart Desmidt: VleeskroketjesReportage Saffraanboerderij Handige Keukentools - Jeroen De Pauw: Koud soepje met schelvisCake - Julie Van den Driesschen : Gembercake"

Eerder Vandaag | 12:45 Onder de Italiaanse Zon: Een Toscaanse Wijnboerderij

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityshow. In een gloednieuwe hartverwarmende serie van de makers van The Real Marigold Hotel, reizen vijf mannen en vijf vrouwen af naar Toscane om te zien of hun droom om een nieuwe start te maken op het Italiaanse platteland werkelijkheid kan worden.

Eerder Vandaag | 11:00 American Pickers

Seizoen 10 - Aflevering 6 - No Stoner Left Unturned

Eerder Vandaag | 09:20 In de Mix

"Mocktails - Hannah Van Ongevalle: Marshmellow LemonadeHapjes - Bart Desmidt: VleeskroketjesReportage Saffraanboerderij Handige Keukentools - Jeroen De Pauw: Koud soepje met schelvisCake - Julie Van den Driesschen : Gembercake"

Eerder Vandaag | 08:45 Evil Talks: Chilling Confessions

Seizoen 1 - Aflevering 4 - The Bodies In The Ashes: In de as van een uitgebrande boerderij in Oregon worden twee lichamen gevonden. In de verhoorkamer lopen de emoties op als de verdachte zich achter een web van leugens verschuilt.

Eerder Vandaag | 06:30 Bibaboerderij

Seizoen 1 - Kinderprogramma. Hoefijzers van Pipa. De Bibaboerderij is de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.

Gisteren 23:45 Fairly Odd Parents

Seizoen 7 - Aflevering 19 - Boerenhel / Crock Talk: Pap wil graag een simpeler leven en verandert het huis van de familie Turner in een boerderij. // Meneer Crocker heeft een show op internet genaamd Crock Talk. Hiermee probeert hij het mysterie van de monsters te ontrafelen.

Gisteren 19:00 Red Dog: True Blue IMDb: 6.4

Gisteren - IMDB * 6.4 - Familie, Australië, eind jaren 60. Een jongen genaamd Mick (Levi Miller) groeit samen met zijn hond op op een boerderij in de Pilbara, een enorm groot afgelegen landschap. Mick bereidt zich voor op een saai en zwaar leven. ...

Australië, eind jaren 60. Een jongen genaamd Mick (Levi Miller) groeit samen met zijn hond op op een boerderij in de Pilbara, een enorm groot afgelegen landschap. Mick bereidt zich voor op een saai en zwaar leven. In plaats daarvan vindt hij avontuur en vriendschap met een bastaardhond maar tevens unieke puppy die zijn leven voorgoed zal veranderen.

Gisteren 18:40 BinnensteBuiten

Aflevering 20 - Lifestylemagazine. Een boerderij in Woold, met servetjes als behang, Ramon maakt snel een maaltijd met karbonade en vogelaar Camilla ziet ganzen ontwaken.

Gisteren 16:25 God's Own Country IMDb: 7.7

Gisteren - IMDB * 7.7 - Drama, De jonge Johnny Saxby runt de boerderij van zijn zieke vader in Yorkshire, Engeland. De communicatie tussen vader en zoon weerspiegelt hun negatieve leef en werkomstandigheden. De uitingen van de vader beperken zich ...

De jonge Johnny Saxby runt de boerderij van zijn zieke vader in Yorkshire, Engeland. De communicatie tussen vader en zoon weerspiegelt hun negatieve leef- en werkomstandigheden. De uitingen van de vader beperken zich meestal tot bondige kritiek op zijn zoon. Johnny's grootmoeder neemt een stoïcijnse houding aan. Een gefrustreerde Johnny ondergaat zijn zware dagelijkse routine. In een poging om aan de harde dagelijkse sleur te ontsnappen heeft hij af en toe oppervlakkige seksuele relaties en drinkt hij in de kroegen. In het voorjaar wordt een Roemeense boerenknecht aangeworven voor het seizoen. Hij is even oud als Johnny, die hem eerst met argwaan bekijkt. De initiële spanning tussen de twee mannen ebt echter snel weg en de twee krijgen een intense verhouding die een grote invloed heeft op Johnny.

Gisteren 16:00 Finn IMDb: 6.7

Gisteren - IMDB * 6.7 - Jeugd, Familiefilm: Finn is gek op muziek en wil leren vioolspelen, maar zijn vader heeft liever dat hij gewoon gaat voetballen, net als alle andere jongens. Finn snapt niet waarom, maar zijn vader wil er niet over praten. ...

Familiefilm: Finn is gek op muziek en wil leren vioolspelen, maar zijn vader heeft liever dat hij gewoon gaat voetballen, net als alle andere jongens. Finn snapt niet waarom, maar zijn vader wil er niet over praten. Bij een vervallen boerderij ontmoet Finn een oude man die op een viool de sterren van de hemel speelt. Elke zaterdag, terwijl zijn vader denkt dat hij gaat voetballen, gaat Finn stiekem naar de boerderij om te oefenen. Op school vraagt de juf of Finn wil optreden in de kerstmusical. Dan kan hij eindelijk laten zien wat hij de afgelopen maanden heeft geleerd. Durft Finn om op Kerstavond te spelen? Ook voor zijn vader? Deze Nederlandse familiefilm, met Daan Schuurmans in de rol van vader, werd geselecteerd voor het Internationale Filmfestival van Berlijn. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/finn

Gisteren 14:05 Salvage Dawgs

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Hylton Victorian: Het Salvage Dawgs-team verwijdert herbruikbare materialen uit een oude boerderij in victoriaanse stijl. Bij de Old Virginia Brick Company leren Mike en Robert bakstenen maken.

Gisteren 12:35 Salvage Dawgs

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Hylton Victorian: Het Salvage Dawgs-team verwijdert herbruikbare materialen uit een oude boerderij in victoriaanse stijl. Bij de Old Virginia Brick Company leren Mike en Robert bakstenen maken.

Gisteren 11:47 McLeod's Daughters

Seizoen 6 - Aflevering 17 - Australische dramaserie. The life of Riley. Drovers Run wordt geterroriseerd door een jager, die een spoor van dode paarden achter zich laat. Wanneer Stevie, Jodi en Kate de gewapende Riley op hun eigendom zien, vermoeden ze dat hij de schutter is. Ze sturen hem weg, maar even later komen ze weer in aanvaring met deze mysterieuze, knappe vreemdeling. Nu Alex op huwelijksreis is, denkt Sandra dat zij op Killarney de plak moet zwaaien. Kate wil indruk maken op Patrick door met hem een parachutesprong te maken.

Gisteren 08:17 Bibaboerderij

Seizoen 1 - Kinderprogramma. Biba's beste vriendin. De Bibaboerderij is de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.

Gisteren 07:05 Atchoo!

Seizoen 1 - Aflevering 24 - Op de boerderij : Teo, Flo en Peter moeten op een koe passen die mee gaat doen aan een schoonheidswedstrijd. Het gaat zo mis dat die niet de koeien- maar de schapenwedstrijd wint.

Gisteren 00:15 Huizenjagers

'Westhoek.' Steven en Charlotte hebben drie kinderen en zijn op zoek naar een te renoveren boerderij. Diego toont hen een hoeve met een groot stuk grond. Frederic wist een prachtig pand te pakken te krijgen, compleet met orangerie, eigen boomgaard en jacuzzi. Of schiet Els de hoofdvogel af met haar retro boerderij en een schuur vol potentieel?

Eergisteren 19:50 Huizenjagers

'Westhoek.' Steven en Charlotte hebben drie kinderen en zijn op zoek naar een te renoveren boerderij. Diego toont hen een hoeve met een groot stuk grond. Frederic wist een prachtig pand te pakken te krijgen, compleet met orangerie, eigen boomgaard en jacuzzi. Of schiet Els de hoofdvogel af met haar retro boerderij en een schuur vol potentieel?

Eergisteren 14:05 Salvage Dawgs

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Meek Farmhouse: Mike en Robert verwijderen een tweedelige trap uit een boerderij in Marion. In de werkplaats maakt Mike van schuifdeuren een bar als verrassing voor de echtgenoot van een klant.

Eergisteren 12:35 Salvage Dawgs

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Meek Farmhouse: Mike en Robert verwijderen een tweedelige trap uit een boerderij in Marion. In de werkplaats maakt Mike van schuifdeuren een bar als verrassing voor de echtgenoot van een klant.

Eergisteren 11:52 McLeod's Daughters

Seizoen 6 - Aflevering 16 - Australische dramaserie. Secrets and lies. Fiona heeft Alex wijsgemaakt dat ze zwanger is. Wanneer ze van haar paard valt, wil de bezorgde vader in spe haar vergezellen naar de dokter maar hij wordt afgewimpeld. Stevie ontdekt dat Fiona liegt en dreigt om Alex de waarheid te vertellen. Ondertussen droomt Kate van een romantische bruiloft met haar droomprins.

Eergisteren 08:14 Bibaboerderij

Seizoen 1 - Aflevering 72 - Kinderprogramma. Boterkoek. De Bibaboerderij is de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.

 Meer