Je vindt hier de programma's van Boerderij op tv We hebben de volgende programma's voor Boerderij A Crime to Remember: Black Sheep, Seizoen 5 Aflevering 1 Black Sheep: Op de boerderij van de familie Mark worden vier gezinsleden dood. Alaska: The Last Frontier: Fall Flurry, Seizoen 2 Aflevering 12 Fall Flurry: Volg de familie Kilcher en hun geïsoleerde gemeenschap net buiten. Alaska: The Last Frontier: Fall Flurry, Seizoen 2 Aflevering 12 Fall Flurry: Volg de familie Kilcher en hun geïsoleerde gemeenschap net buiten. Bibaboerderij: Kleuterprogramma, Seizoen 1 Aflevering 35 Kinderprogramma. Verstoppertje. De Bibaboerderij is de gezelligste boerderij. Doc McStuffins Shorts: Pet Rescue: Dig It: Skitters de fret komt vast te zitten in een mierenboerderij. De Pinguïns van Madagascar: Seizoen 2 Aflevering 25 Operatie: Burenruil / Over de Datum: De pinguïns hebben genoeg van Julien als hun buurman: hij. Blaze en de Monsterwielen: Seizoen 1 Aflevering 17 Veevervoer: Starla en Blaze komen in de stromende regen een familie koeien tegen. Starla wil ze. Zack & Quack: Seizoen 2 Aflevering 13 Pop Up Schaapjes Tellen / Pop Up Versnipper Bot: Zack, Quack en Kira gaan oppassen bij de. Taarten van Abel: Jeugdprogramma, Seizoen 14 Aflevering 10 Culinair magazine met feestelijk gebak en opmerkelijke verhalen. Manuela.. Zeke and Luther: Morgen - Amerikaans avonturenserie, 'Luther Waffles en het Onheils Skatebord deel 1.' (s 2/ep 10) Als vakantiejob gaan.

Boerderij op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 06:30 Bibaboerderij

Seizoen 1 - Aflevering 35 - Kinderprogramma. Verstoppertje. De Bibaboerderij is de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.

Vandaag | 18:30 Taarten van Abel

Seizoen 14 - Aflevering 10 - Culinair magazine met feestelijk gebak en opmerkelijke verhalen. Manuela. Manuela (12) wil een taart maken voor de behandelboerderij in Wijdenes, waar ze een paar jaar heeft gewoond.

Morgen | 08:15 Bibaboerderij

Seizoen 1 - Aflevering 36 - Kinderprogramma. Pipa heeft een splinter. De Bibaboerderij is de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.

Overmorgen | 08:05 Nils Holgersson

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Japanse animatieserie. Als twee druppels water. Nils en Martin doen een gave stunt en alle ganzen, behalve Akka, zijn onder de indruk. Nils lijkt met de eer te gaan strijken en door een misverstand denkt Martin dat hij aanpapt met Donsveertje. Martin besluit terug te gaan naar de boerderij maar wordt verrast door een sneeuwstorm, en besluit te schuilen in een oude mijn, waar Smirre en Krobak wachten...

Overmorgen | 08:15 Bibaboerderij

Seizoen 1 - Aflevering 37 - Kinderprogramma. Kamperen. De Bibaboerderij is de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.

Wo 28 augustus 2019 | 08:05 Nils Holgersson

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Japanse animatieserie. Het peperkoekhuisje. Nils en Martin vinden een boerderij, waar ze Jessica aantreffen, een gans die Martin snel impalmt. Uiteindelijk blijkt dat ze gekortwiekt is en de boer haar wil slachten. Haar plan is om Martin haar plaats in te laten nemen.

Wo 28 augustus 2019 | 08:15 Bibaboerderij

Seizoen 1 - Aflevering 38 - Kinderprogramma. De gulzige geit. De Bibaboerderij is de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.

Wo 28 augustus 2019 | 18:55 BinnensteBuiten

Aflevering 73 - Lifestylemagazine. Leo en Jacky hebben hun afgebrande boerderij weer opgebouwd in nieuwe stijl en Alain bezoekt een boterboer in de Weerribben.

Do 29 augustus 2019 | 08:15 Bibaboerderij

Seizoen 1 - Aflevering 39 - Kinderprogramma. De boerenhond. De Bibaboerderij is de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.

Do 29 augustus 2019 | 12:25 BinnensteBuiten

Aflevering 73 - Lifestylemagazine. Leo en Jacky hebben hun afgebrande boerderij weer opgebouwd in nieuwe stijl en Alain bezoekt een boterboer in de Weerribben.

Do 29 augustus 2019 | 16:35 De regels van Floor

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Nederlandse jeugdserie. Te koop. Irma en Jan hebben een bouwvallige boerderij gevonden en daarom hun huis te koop gezet. Floor en Kees gaan hier absoluut niet mee akkoord en saboteren de boel als er potentiële kopers komen kijken.

Do 29 augustus 2019 | 18:55 BinnensteBuiten

Aflevering 74 - Lifestylemagazine. Ontwerper Rick Vintage woont in een statig historisch pand in het Haagse centrum. Hij heeft zijn voormalige kantoor getransformeerd tot een stijlvol en praktisch appartement. Chef-kok Leon Mazairac is in de Veluwe bij de natuurboerderij van boer Albert. Hij heeft van oorsprong Duitse Fleckvieh-koeien, een sterk ras dat beter vlees geeft dan melk.

Vr 30 augustus 2019 | 08:15 Bibaboerderij

Seizoen 1 - Aflevering 40 - Kinderprogramma. Een sjieke stal. De Bibaboerderij is de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.

Vr 30 augustus 2019 | 11:30 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Animatieserie. Boerenpoezen. Pim en Pom mogen een dagje met de vrouw mee naar een boerderij. Daar maken ze kennis met twee echte boerenpoezen. Ze spelen met hun nieuwe vriendjes in de hooiberg en jagen achter de kippen aan.

Vr 30 augustus 2019 | 12:20 BinnensteBuiten

Aflevering 74 - Lifestylemagazine. Ontwerper Rick Vintage woont in een statig historisch pand in het Haagse centrum. Hij heeft zijn voormalige kantoor getransformeerd tot een stijlvol en praktisch appartement. Chef-kok Leon Mazairac is in de Veluwe bij de natuurboerderij van boer Albert. Hij heeft van oorsprong Duitse Fleckvieh-koeien, een sterk ras dat beter vlees geeft dan melk.

Vr 30 augustus 2019 | 12:48 Mijn ridder en ik

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Frans-Belgische animatieserie. Raad eens wie er komt eten?. De goeie Henri en Jimmy bieden onderdak aan de boze heks, die uit haar huis is getrapt door haar zus Stinkende Moerasheks. Jimmy en Cat zijn ervan overtuigd dat ze eigenlijk van plan is om de koningin te ontvoeren, die zondag bij Henri op de boerderij komt eten.

Vr 30 augustus 2019 | 19:00 BinnensteBuiten

Aflevering 75 - Lifestylemagazine. Op Landgoed De Olmenhorst in Lisserbroek is het derde BinnensteBuiten Festival gehouden. Je ziet alle hoogtepunten van het festival voorbijkomen. Welke wijn drink je wanneer volgens Lendl? Wat voor lekkers maken Sharon, Leon en gastkok Pierre Wind? Hoe wordt BinnensteBuiten eigenlijk gemaakt? Maar ook inspireren interieurstylist Theo-Bert en tuinspecialist Martin bezoekers met talloze tips. Voor de natuurliefhebbers zijn er wandelingen met boswachter Marieke en Camilla spot natuurlijk vogels.

Za 31 augustus 2019 | 06:30 Bibaboerderij

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Kinderprogramma. Hinkelen is een makkie. De Bibaboerderij is de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.

 Meer

Boerderij op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 02:45 A Crime to Remember

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Black Sheep: Op de boerderij van de familie Mark worden vier gezinsleden dood aangetroffen. Ze zijn vermoord. De politie vermoedt dat de dader iemand is die nauwe banden met het gezin heeft.

Vandaag | 06:00 Alaska: The Last Frontier

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Fall Flurry: Volg de familie Kilcher en hun geïsoleerde gemeenschap net buiten Homer in Alaska. De family woont en werkt al vier generaties lang op hun boerderij.

Vandaag | 06:00 Alaska: The Last Frontier

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Fall Flurry: Volg de familie Kilcher en hun geïsoleerde gemeenschap net buiten Homer in Alaska. De family woont en werkt al vier generaties lang op hun boerderij.

Vandaag | 09:53 Doc McStuffins Shorts

Pet Rescue: Dig It: Skitters de fret komt vast te zitten in een mierenboerderij.

Vandaag | 13:45 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 2 - Aflevering 25 - Operatie: Burenruil / Over de Datum: De pinguïns hebben genoeg van Julien als hun buurman: hij is luidruchtig en asociaal. Kowalski besluit hem naar de kinderboerderij te laten verplaatsen. // De pinguïns stuiten met behulp van Mason op een scheepswrak, dat in de Baai van New York ligt.

Vandaag | 17:20 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Veevervoer: Starla en Blaze komen in de stromende regen een familie koeien tegen. Starla wil ze graag een plek geven bij haar op de boerderij. Om weer thuis te komen maken ze gebruik van de stroming in de rivier en warme luchtstromen in de lucht.

Vandaag | 18:10 Zack & Quack

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Pop-Up Schaapjes Tellen / Pop-Up Versnipper-Bot: Zack, Quack en Kira gaan oppassen bij de boerderij van boer Jan. Ieder krijgt z'n taak en Quack mag op de schapen passen. Maar als de schapen ontsnappen is er veel werk aan de winkel. / Kira heeft een standbeeld gemaakt en wil gaan emedoen aan de kunstwedstrijd van het Pop-seum Ondertussen zijn de piraten op zoek naar een nieuwe schat en ze denken dat die in het Pop-seum ligt. Kira, Zack en de rest moeten alles op alles zetten om het Pop-seum van de ondergang te redden.

Morgen | 05:45 Zeke and Luther

'Luther Waffles en het Onheils-Skatebord - deel 1.' (s 2/ep 10) Als vakantiejob gaan Zeke en Luther kippen plukken op de kippenboerderij. Al snel worden de twee ontslagen en moeten ze een andere manier vinden om geld te verdienen.

Morgen | 08:20 Wakandy

'Boerderij.' Andy meet zich met topsporters, BV's en kijkers die uitblinken in hun vakgebied. Elke uitdaging die zijn pad kruist, gaat hij aan met veel moed en net iets te veel zelfvertrouwen - want Andy, wakandy niet?

Morgen | 20:50 Eigen kweek

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Tragikomische serie. Ze blow up job. Nu Ria ontdekt heeft dat commissaris Vanderlinden niet samenwerkt met Maurice Le Moko, zit Chantal in de knoei. Zeker omdat haar nieuw baas doorheeft dat ze hem in de gaten hield. Frank weet nu ook dat Jos de boerderij wil verkopen en maakt ruzie met Steven over de erfenis. Maurice van zijn kant schakelt over op de grove middelen: een bomaanslag moet zijn problemen oplossen.

Overmorgen | 05:45 Zeke and Luther

'Luther Waffles en het Onheils-Skatebord - deel 2.' (s 2/ep 11) Als vakantiejob gaan Zeke en Luther kippen plukken op de kippenboerderij. Al snel worden de twee ontslagen en moeten ze een andere manier vinden om geld te verdienen.

Overmorgen | 06:35 Paw Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Zee Patrol: Pups redden de vliegende duikerbel / Zee Patrol: Pups redden een sompig veld: Door het ontstaan van een onderzeese vulkaan trilt het hele Avonturenstrand.! // Doordat bij Boer Al de kraan aan is blijven staan, is heel zijn boerderij onder gelopen.

Overmorgen | 06:45 Paw Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Zee Patrol: Pups redden de vliegende duikerbel / Zee Patrol: Pups redden een sompig veld: Door het ontstaan van een onderzeese vulkaan trilt het hele Avonturenstrand.! // Doordat bij Boer Al de kraan aan is blijven staan, is heel zijn boerderij onder gelopen.

Overmorgen | 08:05 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Niet aanraken / Hard gekookte Eggy: De pinguïns krijgen te maken met een schaap, Randy. Hij heeft het op de kinderboerderij erg zwaar. // Plotseling staat Eggy bij de pinguïns voor de deur. Voor dit kleine kuikentje hebben de pinguïns gezorgd toen hij nog in het ei zat.

Overmorgen | 11:45 A Quiet Place IMDb: 7.6

Overmorgen - IMDB * 7.6 - Horrorfilm, A Quiet Place is een Amerikaanse horrorfilm uit 2018, geregisseerd door John Krasinski, die samen met zijn vrouwe Emily Blunt de hoofdrol speelt. Deze film volgt een familie die woont op een boerderij. Hun ...

A Quiet Place is een Amerikaanse horrorfilm uit 2018, geregisseerd door John Krasinski, die samen met zijn vrouwe Emily Blunt de hoofdrol speelt. Deze film volgt een familie die woont op een boerderij. Hun vredige bestaan wordt verstoord wanneer ze geterroriseerd worden door een soort van buitenstaande kracht. Vervolgens proberen ze zo stil mogelijk te zijn om te overleven. Maar dit blijkt niet zo simpel te zijn als dat ze dachten, een strijd op leven en dood begint, waar een mensenleven aan een zijden draad hangt. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/a-quiet-place

Overmorgen | 17:20 Peppe's Toscane

'Peppe's Toscane - BIOGROENTEN.' De hype van het moment in Italië is het biokweken. Ook Carlo Agliardi is enkele jaren geleden met zijn boerderij in San Miniato (vlakbij Pisa) op die kar gesprongen en nodigt Peppe uit voor een wandeling op het veld. Met zijn oogst maakt de chef de typische Toscaanse soep ribollita. Een prachtig voorbeeld van de rijkdom van "la cucina povera", de arme keuken.

Overmorgen | 18:10 Zack & Quack

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Superpopper / Poppen maar, Cowboy: Als een gigantische gorilla met een tube lijm problemen veroorzaakt in Poptropolis, veranderen Zack, Kwek en Kira in superhelden om de dag te redden. / Als Zack en Kwek geen melk meer hebben gaan ze direct naar de bron om meer te halen. De twee cowboys gaan naar een boerderij om koeien te hoeden voor verse melk.

Wo 28 augustus 2019 | 17:00 Murder Comes to Town

Seizoen 5 - Aflevering 1 - The Sinner and The Saint: Nadat lerares Margaret Jack Sliger dood wordt aangetroffen op haar boerderij, zijn er weinig aanknopingspunten. Kunnen rechercheurs de dader vinden en zorgen voor gerechtigheid?

Wo 28 augustus 2019 | 18:00 Evil Talks: Chilling Confessions

Seizoen 1 - Aflevering 4 - The Bodies In The Ashes: In de as van een uitgebrande boerderij in Oregon worden twee lichamen gevonden. In de verhoorkamer lopen de emoties op als de verdachte zich achter een web van leugens verschuilt.

Wo 28 augustus 2019 | 18:20 The Simpsons

'Apocalypse Cow.' (s 19/ep 17) Bart en Lisa redden Lou, een jonge koe die naar het slachthuis moet. Ze geven het dier aan Mary, een meisje dat op een boerderij woont. Haar vader Cletus denkt dat dit geschenk een bruidsschat is en hij regelt een huwelijk tussen Bart en Mary.

Wo 28 augustus 2019 | 20:35 The Conjuring IMDb: 7.5

28/08 - IMDB * 7.5 - Horrorfilm, The Conjuring vertelt het doodenge verhaal van de wereldberoemde paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren. Wanneer hun hulp wordt ingeroepen door een gezin dat door een duistere aanwezigheid in hun afgelegen ...

The Conjuring vertelt het doodenge verhaal van de wereldberoemde paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren. Wanneer hun hulp wordt ingeroepen door een gezin dat door een duistere aanwezigheid in hun afgelegen boerderij geterroriseerd wordt, worden ze geconfronteerd met een machtige duivelse entiteit en raken ze betrokken bij de meest angstaanjagende zaak van hun leven. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-conjuring

Do 29 augustus 2019 | 02:40 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Niet aanraken / Hard gekookte Eggy: De pinguïns krijgen te maken met een schaap, Randy. Hij heeft het op de kinderboerderij erg zwaar. // Plotseling staat Eggy bij de pinguïns voor de deur. Voor dit kleine kuikentje hebben de pinguïns gezorgd toen hij nog in het ei zat.

Do 29 augustus 2019 | 03:30 Evil Talks: Chilling Confessions

Seizoen 1 - Aflevering 4 - The Bodies In The Ashes: In de as van een uitgebrande boerderij in Oregon worden twee lichamen gevonden. In de verhoorkamer lopen de emoties op als de verdachte zich achter een web van leugens verschuilt.

Do 29 augustus 2019 | 08:45 Murder Comes to Town

Seizoen 5 - Aflevering 1 - The Sinner and The Saint: Nadat lerares Margaret Jack Sliger dood wordt aangetroffen op haar boerderij, zijn er weinig aanknopingspunten. Kunnen rechercheurs de dader vinden en zorgen voor gerechtigheid?

Do 29 augustus 2019 | 10:35 Evil Talks: Chilling Confessions

Seizoen 1 - Aflevering 4 - The Bodies In The Ashes: In de as van een uitgebrande boerderij in Oregon worden twee lichamen gevonden. In de verhoorkamer lopen de emoties op als de verdachte zich achter een web van leugens verschuilt.

Do 29 augustus 2019 | 20:00 Midsomer Murders

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Judgement Day: Part 1: Deel 1/2. Nadat de plaatselijke dief Peter Drinkwater inbreekt in een landhuis, wordt hij neergestoken met een hooivork op een plaatselijke boerderij aangetroffen. 5/8

Vr 30 augustus 2019 | 11:00 Rabbids Invasie

Seizoen 1 - Aflevering 22 - Rabbid Vampier / Rabbid Halloween / Zombie Rabbids: - Als één van de Rabbids bij een kippenboerderij terecht komt, begint hij langzaam te geloven dat hij zelf ook een kip is. - De Rabbids vinden een plopper en raken gefascineerd door dit simpele stuk gereedschap. - De Rabbids gaan door verschillende niveaus van de sociale klasse. Van zwerver tot Snob.

Vr 30 augustus 2019 | 11:05 Rabbids Invasie

Seizoen 1 - Aflevering 22 - Rabbid Vampier / Rabbid Halloween / Zombie Rabbids: - Als één van de Rabbids bij een kippenboerderij terecht komt, begint hij langzaam te geloven dat hij zelf ook een kip is. - De Rabbids vinden een plopper en raken gefascineerd door dit simpele stuk gereedschap. - De Rabbids gaan door verschillende niveaus van de sociale klasse. Van zwerver tot Snob.

Vr 30 augustus 2019 | 12:25 Bubble Guppies

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Herdershond!: Molly en Gil ontmoeten boer Joep en alle dieren van zijn boerderij. Maar als het schattige lammetje van boer Joep verdwaalt in een razende popcornstorm, moet Bubble Puppy haar gaan redden als een echte herdershond!

Za 31 augustus 2019 | 09:10 SpongeBob

Seizoen 12 - Aflevering 1 - BoerenBob: SpongeBob gaat werken op de boerderij van Meneer Jenkins om de rekening van de Krokante Krab te betalen.

Za 31 augustus 2019 | 21:00 Fairly Odd Parents

Seizoen 7 - Aflevering 19 - Boerenhel / Crock Talk: Pap wil graag een simpeler leven en verandert het huis van de familie Turner in een boerderij. // Meneer Crocker heeft een show op internet genaamd Crock Talk. Hiermee probeert hij het mysterie van de monsters te ontrafelen.

Zo 1 september 2019 | 05:35 Dead Set on Life

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Kookshow. Super Nova...Scotia. Matty gaat op kreeft vissen in Nova Scotia en hij bezoekt The Bite House, het restaurant van chef Bryan Picard. Op de terugweg stoppen ze in een kaasboerderij voor de befaamde gouda.

 Meer

Boerderij gemist

Eerder Vandaag | 00:00 Evil Talks: Chilling Confessions

Seizoen 1 - Aflevering 4 - The Bodies In The Ashes: In de as van een uitgebrande boerderij in Oregon worden twee lichamen gevonden. In de verhoorkamer lopen de emoties op als de verdachte zich achter een web van leugens verschuilt.

Gisteren 14:55 Fairly Odd Parents

Seizoen 7 - Aflevering 19 - Boerenhel / Crock Talk: Pap wil graag een simpeler leven en verandert het huis van de familie Turner in een boerderij. // Meneer Crocker heeft een show op internet genaamd Crock Talk. Hiermee probeert hij het mysterie van de monsters te ontrafelen.

Gisteren 09:00 Gaby Star

Gaby wil een echte ster worden in de muziekwereld, maar ze moet plots verhuizen naar de boerderij van haar grootmoeder. Vallen haar plannen in het water?

Gisteren 08:40 Gaby Star

Gaby begint zich meer en meer thuis te voelen op de boerderij. Laura en Juju leren haar een koe melken.

Gisteren 06:30 Bibaboerderij

Seizoen 1 - Aflevering 34 - Kinderprogramma. Hulpverschrikkers. De Bibaboerderij is de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.

Gisteren 06:00 Alaska: The Last Frontier

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Eve's Hunting Dilemma: Volg de familie Kilcher en hun geïsoleerde gemeenschap net buiten Homer in Alaska. De family woont en werkt al vier generaties lang op hun boerderij.

Gisteren 06:00 Alaska: The Last Frontier

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Eve's Hunting Dilemma: Volg de familie Kilcher en hun geïsoleerde gemeenschap net buiten Homer in Alaska. De family woont en werkt al vier generaties lang op hun boerderij.

Eergisteren 15:55 SpongeBob

Seizoen 12 - Aflevering 1 - BoerenBob: SpongeBob gaat werken op de boerderij van Meneer Jenkins om de rekening van de Krokante Krab te betalen.

Eergisteren 09:55 Fergie, De Kleine Grijze Tractor en de Dansende Geit

Eergisteren - Jeugdfilm, Fergie woont op de boerderij met zijn vrienden Govert, Opa en Inge. Soms voelt hij zich een eenzame tractor. Fergie is namelijk de enige levende machine op de boerderij en hij kan dat aan niemand vertellen.

Fergie woont op de boerderij met zijn vrienden Govert, Opa en Inge. Soms voelt hij zich een eenzame tractor. Fergie is namelijk de enige levende machine op de boerderij en hij kan dat aan niemand vertellen.

Eergisteren 08:16 Bibaboerderij

Seizoen 1 - Aflevering 33 - Kinderprogramma. Groentewitje. De Bibaboerderij is de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.