Je vindt hier de programma's van Boerderij op tv We hebben de volgende programma's voor Boerderij The Guardians: Wanneer de mannen van de Paridier boerderij vertrekken naar het oorlogsfront, is het aan de overgebleven vrouwen om al het zware werk op zich te nemen. Terwijl ze alles op alles moeten zetten om te overleven, zoeken de vrouwen naar een evenwicht. Bubble Guppies: Seizoen 1 Aflevering 11 Koetjes en kalfjes: Molly ziet onderweg een koe die een kalfje gaat krijgen. Als ze daarover. Telekids Mini's: Bibaboerderij: Morgen - Kinderprogramma over de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams. Telekids Mini's: Bibaboerderij: Morgen - Kinderprogramma over de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams. Bibaboerderij: Morgen - Kleuterprogramma, Seizoen 1 Kinderprogramma. Tukje doen. De Bibaboerderij is de gezelligste boerderij van de. Telekids Mini's: Bibaboerderij: Morgen - Kinderprogramma over de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams. Telekids Mini's: Fien & Teun: Morgen - Kinderprogramma over Fien en Teun. Zij wonen met hun ouders op een boerderij in het dorpje Molenwaard. Samen. Jimmy's Food Factory: Morgen - Culinair magazine, Seizoen 1 Aflevering 1 Brits culinair magazine. Jimmy Doherty onderzoekt de inhoud van onze. Jimmy's Food Factory: Morgen - Culinair magazine, Seizoen 1 Aflevering 2 Brits culinair magazine. Jimmy Doherty onderzoekt de inhoud van onze. Gaby Star: Morgen - Telenovelle, Gaby begint zich meer en meer thuis te voelen op de boerderij. Laura en Juju leren haar een koe.

Boerderij op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 08:21 Bibaboerderij

Seizoen 1 - Kinderprogramma. Tukje doen. De Bibaboerderij is de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.

Overmorgen | 08:21 Bibaboerderij

Seizoen 1 - Kinderprogramma. Feestvarken. De Bibaboerderij is de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.

Vr 25 oktober 2019 | 08:21 Bibaboerderij

Seizoen 1 - Kinderprogramma. De wijde wereld in. De Bibaboerderij is de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.

Boerderij op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 22:15 The Guardians

Wanneer de mannen van de Paridier boerderij vertrekken naar het oorlogsfront, is het aan de overgebleven vrouwen om al het zware werk op zich te nemen. Terwijl ze alles op alles moeten zetten om te overleven, zoeken de vrouwen naar een evenwicht ...

- Wanneer de mannen van de Paridier-boerderij vertrekken naar het oorlogsfront, is het aan de overgebleven vrouwen om al het zware werk op zich te nemen. Terwijl ze alles op alles moeten zetten om te overleven, zoeken de vrouwen naar een evenwicht tussen het harde werk en de terugkomst van de soldaten.

Morgen | 02:40 Bubble Guppies

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Koetjes en kalfjes: Molly ziet onderweg een koe die een kalfje gaat krijgen. Als ze daarover vertelt, wil iedereen alles over de boerderij weten.

Morgen | 06:00 Telekids Mini's: Bibaboerderij

Kinderprogramma over de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.

Morgen | 06:00 Telekids Mini's: Bibaboerderij

Kinderprogramma over de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.

Morgen | 12:00 Telekids Mini's: Bibaboerderij

Kinderprogramma over de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.

Morgen | 14:23 Telekids Mini's: Fien & Teun

Kinderprogramma over Fien en Teun. Zij wonen met hun ouders op een boerderij in het dorpje Molenwaard. Samen met het varkentje Sebastiaan, de koe Rosa en het blije hondje Pim beleven Fien en Teun elke dag wel een avontuur. Ze zingen graag vrolijke meezingliedjes en er worden vragen beantwoord als: Geven bruine koeien chocolademelk? Hoe komen er gaatjes in kaas? Hoe word je groter?

Morgen | 14:35 Jimmy's Food Factory

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Brits culinair magazine. Jimmy Doherty onderzoekt de inhoud van onze winkelkarretjes. Jimmy begon zijn eigen boerderij om meer te leren over hoe zijn voedsel geproduceerd wordt. Maar hij kan niet alles op zijn velden laten groeien wat hij eet, dus nu vraagt hij zich af hoe de rest van ons voedsel in de supermarkt belandt en wordt gemaakt. Gewapend met alle trucs en technieken die hij heeft geleerd van de grote jongens trekt Jimmy zich terug in zijn schuur om zijn eigen voedselfabriek op te zetten, compleet met een prototype supermarkt.

Morgen | 15:05 Jimmy's Food Factory

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Brits culinair magazine. Jimmy Doherty onderzoekt de inhoud van onze winkelkarretjes. Jimmy begon zijn eigen boerderij om meer te leren over hoe zijn voedsel geproduceerd wordt. Maar hij kan niet alles op zijn velden laten groeien wat hij eet, dus nu vraagt hij zich af hoe de rest van ons voedsel in de supermarkt belandt en wordt gemaakt. Gewapend met alle trucs en technieken die hij heeft geleerd van de grote jongens trekt Jimmy zich terug in zijn schuur om zijn eigen voedselfabriek op te zetten, compleet met een prototype supermarkt.

Morgen | 17:40 Gaby Star

Gaby begint zich meer en meer thuis te voelen op de boerderij. Laura en Juju leren haar een koe melken.

Morgen | 19:40 Ik vertrek

Thetmar Lammers (38) en zijn vrouw Saskia (38) dromen van een boerderij op het platteland, maar hebben geen miljoen op de bankrekening staan die het toelaat deze in Nederland te kopen. Als ze op vakantie in Frankrijk aan de praat raken met een stel dat net geëmigreerd is, worden ze enthousiast. Nog diezelfde vakantie gaat het stel op zoek naar een geschikt pand. Thetmar heeft in Nederland een bouwbedrijf en Saskia werkt in de jeugdzorg. Ze komen in de Franse Limousin een oude watermolen tegen. Het pand is alleen verre van af. Ze aarzelen geen moment en besluiten samen met hun kinderen Dimitri (6) en Roos (4) Nederland te verlaten. De oude watermolen moet uiteindelijk een chambre d'hotes met minicamping worden. Thetmar zal zijn bedrijf in Nederland nog wel even aanhouden, zodat er wat extra geld binnenkomt. Maar zolang Thetmar in Nederland is, ligt het werk in Frankrijk stil. Want Thetmar is vastbesloten de enorme verbouwing helemaal zelf te doen. Voor Saskia en de kinderen is het letterlijk kamperen in eigen huis. Een enorme beproeving in de puinzooi, zonder centrale verwarming en met de winter voor de deur. Het is een race tegen de klok om het enorme klusproject op tijd af te krijgen, want ze willen zo snel mogelijk gasten gaan ontvangen en geld gaan verdienen.

Morgen | 21:00 Jimmy's Food Factory

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Brits culinair magazine. Jimmy Doherty onderzoekt de inhoud van onze winkelkarretjes. Jimmy begon zijn eigen boerderij om meer te leren over hoe zijn voedsel geproduceerd wordt. Maar hij kan niet alles op zijn velden laten groeien wat hij eet, dus nu vraagt hij zich af hoe de rest van ons voedsel in de supermarkt belandt en wordt gemaakt. Gewapend met alle trucs en technieken die hij heeft geleerd van de grote jongens trekt Jimmy zich terug in zijn schuur om zijn eigen voedselfabriek op te zetten, compleet met een prototype supermarkt.

Morgen | 21:05 Zack & Quack

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Pop-Up Schaapjes Tellen / Pop-Up Versnipper-Bot: Zack, Quack en Kira gaan oppassen bij de boerderij van boer Jan. Ieder krijgt z'n taak en Quack mag op de schapen passen. Maar als de schapen ontsnappen is er veel werk aan de winkel. / Kira heeft een standbeeld gemaakt en wil gaan emedoen aan de kunstwedstrijd van het Pop-seum Ondertussen zijn de piraten op zoek naar een nieuwe schat en ze denken dat die in het Pop-seum ligt. Kira, Zack en de rest moeten alles op alles zetten om het Pop-seum van de ondergang te redden.

Morgen | 21:30 Jimmy's Food Factory

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Brits culinair magazine. Jimmy Doherty onderzoekt de inhoud van onze winkelkarretjes. Jimmy begon zijn eigen boerderij om meer te leren over hoe zijn voedsel geproduceerd wordt. Maar hij kan niet alles op zijn velden laten groeien wat hij eet, dus nu vraagt hij zich af hoe de rest van ons voedsel in de supermarkt belandt en wordt gemaakt. Gewapend met alle trucs en technieken die hij heeft geleerd van de grote jongens trekt Jimmy zich terug in zijn schuur om zijn eigen voedselfabriek op te zetten, compleet met een prototype supermarkt.

Overmorgen | 00:10 Jimmy's Food Factory

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Brits culinair magazine. Jimmy Doherty onderzoekt de inhoud van onze winkelkarretjes. Jimmy begon zijn eigen boerderij om meer te leren over hoe zijn voedsel geproduceerd wordt. Maar hij kan niet alles op zijn velden laten groeien wat hij eet, dus nu vraagt hij zich af hoe de rest van ons voedsel in de supermarkt belandt en wordt gemaakt. Gewapend met alle trucs en technieken die hij heeft geleerd van de grote jongens trekt Jimmy zich terug in zijn schuur om zijn eigen voedselfabriek op te zetten, compleet met een prototype supermarkt.

Overmorgen | 00:25 Ik vertrek

Thetmar Lammers (38) en zijn vrouw Saskia (38) dromen van een boerderij op het platteland, maar hebben geen miljoen op de bankrekening staan die het toelaat deze in Nederland te kopen. Als ze op vakantie in Frankrijk aan de praat raken met een stel dat net geëmigreerd is, worden ze enthousiast. Nog diezelfde vakantie gaat het stel op zoek naar een geschikt pand. Thetmar heeft in Nederland een bouwbedrijf en Saskia werkt in de jeugdzorg. Ze komen in de Franse Limousin een oude watermolen tegen. Het pand is alleen verre van af. Ze aarzelen geen moment en besluiten samen met hun kinderen Dimitri (6) en Roos (4) Nederland te verlaten. De oude watermolen moet uiteindelijk een chambre d'hotes met minicamping worden. Thetmar zal zijn bedrijf in Nederland nog wel even aanhouden, zodat er wat extra geld binnenkomt. Maar zolang Thetmar in Nederland is, ligt het werk in Frankrijk stil. Want Thetmar is vastbesloten de enorme verbouwing helemaal zelf te doen. Voor Saskia en de kinderen is het letterlijk kamperen in eigen huis. Een enorme beproeving in de puinzooi, zonder centrale verwarming en met de winter voor de deur. Het is een race tegen de klok om het enorme klusproject op tijd af te krijgen, want ze willen zo snel mogelijk gasten gaan ontvangen en geld gaan verdienen.

Overmorgen | 00:40 Jimmy's Food Factory

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Brits culinair magazine. Jimmy Doherty onderzoekt de inhoud van onze winkelkarretjes. Jimmy begon zijn eigen boerderij om meer te leren over hoe zijn voedsel geproduceerd wordt. Maar hij kan niet alles op zijn velden laten groeien wat hij eet, dus nu vraagt hij zich af hoe de rest van ons voedsel in de supermarkt belandt en wordt gemaakt. Gewapend met alle trucs en technieken die hij heeft geleerd van de grote jongens trekt Jimmy zich terug in zijn schuur om zijn eigen voedselfabriek op te zetten, compleet met een prototype supermarkt.

Overmorgen | 01:30 Rocko's Modern Life

Seizoen 1 - Aflevering 10 - De Goede, de Slechte en de Wallaby / Afvalgekkenhuis: Heffer en Rocko zijn een tijdje op een boerderij en Heffer past zich aan aan de lokale bevolking. // Rocko heeft problemen op afvaldag.

Overmorgen | 06:00 Telekids Mini's: Bibaboerderij

Kinderprogramma over de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.

Overmorgen | 06:00 Telekids Mini's: Bibaboerderij

Kinderprogramma over de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.

Overmorgen | 08:55 Jimmy's Food Factory

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Brits culinair magazine. Jimmy Doherty onderzoekt de inhoud van onze winkelkarretjes. Jimmy begon zijn eigen boerderij om meer te leren over hoe zijn voedsel geproduceerd wordt. Maar hij kan niet alles op zijn velden laten groeien wat hij eet, dus nu vraagt hij zich af hoe de rest van ons voedsel in de supermarkt belandt en wordt gemaakt. Gewapend met alle trucs en technieken die hij heeft geleerd van de grote jongens trekt Jimmy zich terug in zijn schuur om zijn eigen voedselfabriek op te zetten, compleet met een prototype supermarkt.

Overmorgen | 09:30 Jimmy's Food Factory

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Brits culinair magazine. Jimmy Doherty onderzoekt de inhoud van onze winkelkarretjes. Jimmy begon zijn eigen boerderij om meer te leren over hoe zijn voedsel geproduceerd wordt. Maar hij kan niet alles op zijn velden laten groeien wat hij eet, dus nu vraagt hij zich af hoe de rest van ons voedsel in de supermarkt belandt en wordt gemaakt. Gewapend met alle trucs en technieken die hij heeft geleerd van de grote jongens trekt Jimmy zich terug in zijn schuur om zijn eigen voedselfabriek op te zetten, compleet met een prototype supermarkt.

Overmorgen | 11:55 The Guardians

Overmorgen - Wanneer de mannen van de Paridier boerderij vertrekken naar het oorlogsfront, is het aan de overgebleven vrouwen om al het zware werk op zich te nemen. Terwijl ze alles op alles moeten zetten om te overleven, zoeken de vrouwen naar een ...

- Wanneer de mannen van de Paridier-boerderij vertrekken naar het oorlogsfront, is het aan de overgebleven vrouwen om al het zware werk op zich te nemen. Terwijl ze alles op alles moeten zetten om te overleven, zoeken de vrouwen naar een evenwicht tussen het harde werk en de terugkomst van de soldaten.

Overmorgen | 12:00 Telekids Mini's: Bibaboerderij

Kinderprogramma over de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.

Overmorgen | 14:05 Gaby Star

Gaby begint zich meer en meer thuis te voelen op de boerderij. Laura en Juju leren haar een koe melken.

Overmorgen | 14:23 Telekids Mini's: Fien & Teun

Kinderprogramma over Fien en Teun. Zij wonen met hun ouders op een boerderij in het dorpje Molenwaard. Samen met het varkentje Sebastiaan, de koe Rosa en het blije hondje Pim beleven Fien en Teun elke dag wel een avontuur. Ze zingen graag vrolijke meezingliedjes en er worden vragen beantwoord als: Geven bruine koeien chocolademelk? Hoe komen er gaatjes in kaas? Hoe word je groter?

Overmorgen | 17:25 Jimmy's Food Factory

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Brits culinair magazine. Jimmy Doherty onderzoekt de inhoud van onze winkelkarretjes. Jimmy begon zijn eigen boerderij om meer te leren over hoe zijn voedsel geproduceerd wordt. Maar hij kan niet alles op zijn velden laten groeien wat hij eet, dus nu vraagt hij zich af hoe de rest van ons voedsel in de supermarkt belandt en wordt gemaakt. Gewapend met alle trucs en technieken die hij heeft geleerd van de grote jongens trekt Jimmy zich terug in zijn schuur om zijn eigen voedselfabriek op te zetten, compleet met een prototype supermarkt.

Overmorgen | 17:45 Gaby Star

Gaby wil een echte ster worden in de muziekwereld, maar ze moet plots verhuizen naar de boerderij van haar grootmoeder. Vallen haar plannen in het water?

Overmorgen | 18:00 Jimmy's Food Factory

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Brits culinair magazine. Jimmy Doherty onderzoekt de inhoud van onze winkelkarretjes. Jimmy begon zijn eigen boerderij om meer te leren over hoe zijn voedsel geproduceerd wordt. Maar hij kan niet alles op zijn velden laten groeien wat hij eet, dus nu vraagt hij zich af hoe de rest van ons voedsel in de supermarkt belandt en wordt gemaakt. Gewapend met alle trucs en technieken die hij heeft geleerd van de grote jongens trekt Jimmy zich terug in zijn schuur om zijn eigen voedselfabriek op te zetten, compleet met een prototype supermarkt.

Overmorgen | 19:40 Ik vertrek

Scandinaviëfan Peter van der Deijl (48) droomt er al jaren van om een camping te beginnen. Samen met zijn partner Paula Krijbolder (48) stuit hij tijdens een vakantie in Denemarken op een zeer rustig gelegen boerderijtje op een enorm stuk grond. Beiden zijn opslag verliefd op de mooie plek en als de boerderij ook nog eens te koop blijkt te zijn, is hun emigratie een feit. Peter werkt in Nederland op kantoor en is zijn werk meer dan zat. Paula heeft een dansschool waar ze Biodanza lessen geeft, dit wil ze in Denemarken graag voortzetten. Paula en Peter zien het al helemaal voor zich, ze willen in één deel van de nu nog vervallen boerderij het woonhuis realiseren en het andere deel wordt een groot appartement voor de verhuur. Bovendien moeten er vier blokhutten komen en een natuurcamping aan zee. Paula en Peter zetten alles op alles om voor het hoogseizoen klaar te zijn, er moet namelijk geld in het laatje komen.

Overmorgen | 21:00 Warning Shot

Overmorgen - Thriller, Een moeder erft samen met haar dochter een boerderij van haar vader. Maar als op een dag een rivaal gewapende mannen naar het familiebedrijf stuurt om met geweld het recht op te eisen van een kreek, loopt de situatie uit de ...

Een moeder erft samen met haar dochter een boerderij van haar vader. Maar als op een dag een rivaal gewapende mannen naar het familiebedrijf stuurt om met geweld het recht op te eisen van een kreek, loopt de situatie uit de hand.

Overmorgen | 23:55 Ik vertrek

Scandinaviëfan Peter van der Deijl (48) droomt er al jaren van om een camping te beginnen. Samen met zijn partner Paula Krijbolder (48) stuit hij tijdens een vakantie in Denemarken op een zeer rustig gelegen boerderijtje op een enorm stuk grond. Beiden zijn opslag verliefd op de mooie plek en als de boerderij ook nog eens te koop blijkt te zijn, is hun emigratie een feit. Peter werkt in Nederland op kantoor en is zijn werk meer dan zat. Paula heeft een dansschool waar ze Biodanza lessen geeft, dit wil ze in Denemarken graag voortzetten. Paula en Peter zien het al helemaal voor zich, ze willen in één deel van de nu nog vervallen boerderij het woonhuis realiseren en het andere deel wordt een groot appartement voor de verhuur. Bovendien moeten er vier blokhutten komen en een natuurcamping aan zee. Paula en Peter zetten alles op alles om voor het hoogseizoen klaar te zijn, er moet namelijk geld in het laatje komen.

Vr 25 oktober 2019 | 06:00 Telekids Mini's: Bibaboerderij

Kinderprogramma over de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.

Vr 25 oktober 2019 | 06:00 Telekids Mini's: Bibaboerderij

Kinderprogramma over de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.

Vr 25 oktober 2019 | 08:40 The Incredible Dr. Pol 9

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Santa Paws: Het is Kerst in Michigan en Dr. Pol gaat met John Jourdan mee naar zijn eerste boerderijbezoek van de dag.

Vr 25 oktober 2019 | 12:00 Telekids Mini's: Bibaboerderij

Kinderprogramma over de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.

Vr 25 oktober 2019 | 14:05 Gaby Star

Gaby wil een echte ster worden in de muziekwereld, maar ze moet plots verhuizen naar de boerderij van haar grootmoeder. Vallen haar plannen in het water?

Vr 25 oktober 2019 | 14:23 Telekids Mini's: Fien & Teun

Kinderprogramma over Fien en Teun. Zij wonen met hun ouders op een boerderij in het dorpje Molenwaard. Samen met het varkentje Sebastiaan, de koe Rosa en het blije hondje Pim beleven Fien en Teun elke dag wel een avontuur. Ze zingen graag vrolijke meezingliedjes en er worden vragen beantwoord als: Geven bruine koeien chocolademelk? Hoe komen er gaatjes in kaas? Hoe word je groter?

Vr 25 oktober 2019 | 18:15 The Vet Life

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Dunk-A-Doctor: Dr. Ross behandelt babykangoeroes en maakt met de eigenaren van een kinderboerderij plannen voor een evenement in de kliniek. Dr. Lavigne behandelt een doof-blinde Duitse dog.

Vr 25 oktober 2019 | 18:15 The Vet Life

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Dunk-A-Doctor: Dr. Ross behandelt babykangoeroes en maakt met de eigenaren van een kinderboerderij plannen voor een evenement in de kliniek. Dr. Lavigne behandelt een doof-blinde Duitse dog.

Vr 25 oktober 2019 | 20:00 Love Kills

Seizoen 1 - Aflevering 4 - It Was All A Big Fantasy: Josh leidt een gelukkig bestaan op de familieboerderij, totdat het bedrijf van hem wordt afgenomen. Uit wraak worden er schoten gelost, maar wie heeft de trekker overgehaald?

Vr 25 oktober 2019 | 20:30 The Guardians

25/10 - Wanneer de mannen van de Paridier boerderij vertrekken naar het oorlogsfront, is het aan de overgebleven vrouwen om al het zware werk op zich te nemen. Terwijl ze alles op alles moeten zetten om te overleven, zoeken de vrouwen naar een ...

- Wanneer de mannen van de Paridier-boerderij vertrekken naar het oorlogsfront, is het aan de overgebleven vrouwen om al het zware werk op zich te nemen. Terwijl ze alles op alles moeten zetten om te overleven, zoeken de vrouwen naar een evenwicht tussen het harde werk en de terugkomst van de soldaten.

Vr 25 oktober 2019 | 21:05 Zack & Quack

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Superpopper / Poppen maar, Cowboy: Als een gigantische gorilla met een tube lijm problemen veroorzaakt in Poptropolis, veranderen Zack, Kwek en Kira in superhelden om de dag te redden. / Als Zack en Kwek geen melk meer hebben gaan ze direct naar de bron om meer te halen. De twee cowboys gaan naar een boerderij om koeien te hoeden voor verse melk.

Vr 25 oktober 2019 | 22:50 The Vet Life

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Dunk-A-Doctor: Dr. Ross behandelt babykangoeroes en maakt met de eigenaren van een kinderboerderij plannen voor een evenement in de kliniek. Dr. Lavigne behandelt een doof-blinde Duitse dog.

Vr 25 oktober 2019 | 22:50 The Vet Life

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Dunk-A-Doctor: Dr. Ross behandelt babykangoeroes en maakt met de eigenaren van een kinderboerderij plannen voor een evenement in de kliniek. Dr. Lavigne behandelt een doof-blinde Duitse dog.

Za 26 oktober 2019 | 02:25 The Vet Life

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Dunk-A-Doctor: Dr. Ross behandelt babykangoeroes en maakt met de eigenaren van een kinderboerderij plannen voor een evenement in de kliniek. Dr. Lavigne behandelt een doof-blinde Duitse dog.

Za 26 oktober 2019 | 02:25 The Vet Life

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Dunk-A-Doctor: Dr. Ross behandelt babykangoeroes en maakt met de eigenaren van een kinderboerderij plannen voor een evenement in de kliniek. Dr. Lavigne behandelt een doof-blinde Duitse dog.

Za 26 oktober 2019 | 02:45 Love Kills

Seizoen 1 - Aflevering 4 - It Was All A Big Fantasy: Josh leidt een gelukkig bestaan op de familieboerderij, totdat het bedrijf van hem wordt afgenomen. Uit wraak worden er schoten gelost, maar wie heeft de trekker overgehaald?

 Meer

Boerderij gemist

Eerder Vandaag | 14:23 Telekids Mini's: Fien & Teun

Kinderprogramma over Fien en Teun. Zij wonen met hun ouders op een boerderij in het dorpje Molenwaard. Samen met het varkentje Sebastiaan, de koe Rosa en het blije hondje Pim beleven Fien en Teun elke dag wel een avontuur. Ze zingen graag vrolijke meezingliedjes en er worden vragen beantwoord als: Geven bruine koeien chocolademelk? Hoe komen er gaatjes in kaas? Hoe word je groter?

Eerder Vandaag | 12:00 Telekids Mini's: Bibaboerderij

Kinderprogramma over de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.

Eerder Vandaag | 08:22 Bibaboerderij

Seizoen 1 - Kinderprogramma. De troeteltomaat. De Bibaboerderij is de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.

Eerder Vandaag | 08:15 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 36 - Frans-Brits-Amerikaanse animatieserie. Noddy en de zaak van de geschrokken dieren. De dieren op de boerderij van Boer Tom zijn in alle staten. Ze zijn ergens van geschrokken. Noddy gaat het uitzoeken, zodat het niet nog eens kan gebeuren.

Eerder Vandaag | 06:00 Telekids Mini's: Bibaboerderij

Kinderprogramma over de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.

Eerder Vandaag | 06:00 Telekids Mini's: Bibaboerderij

Kinderprogramma over de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.

Eerder Vandaag | 05:00 Dora

Seizoen 8 - Aflevering 9 - Dora’s paardenavontuur: Dora’s ouders hebben het paard Sparky verzorgd toen het gewond was, maar nu is Sparky weer beter en kan hij terug naar de boerderij. Dora mag hem terugbrengen, zodat ze nog één keer op hem kan rijden. Ze vinden het moeilijk om afscheid te nemen, maar als ze op de boerderij komen, heeft de boerin een verrassing.

Eerder Vandaag | 03:34 Hit & Miss

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Britse dramaserie. Mia heeft huisbaas John een pak slaag verkocht en uit wraak dreigt hij nu de boerderij te verkopen. Mia's verzoek om het huis te kopen wordt verworpen. De kinderen geven hun transseksuele voogd de schuld van alle problemen, tot Levi toegeeft dat hij zijn moeder mist en Riley beseft dat een extra vrouw in huis het werk merkelijk verlicht. Als Mia's baas Eddie opduikt met de orders voor een nieuwe opdracht, tekent hij het huurcontract zodat Mia en de kinderen kunnen blijven. Reden genoeg om een feestje te organiseren, maar Riley glipt weg om af te spreken met de getrouwde John van wie ze zwanger is.

Eerder Vandaag | 01:10 Peppe's Toscane

'Peppe's Toscane - BIOGROENTEN.' De hype van het moment in Italië is het biokweken. Ook Carlo Agliardi is enkele jaren geleden met zijn boerderij in San Miniato (vlakbij Pisa) op die kar gesprongen en nodigt Peppe uit voor een wandeling op het veld. Met zijn oogst maakt de chef de typische Toscaanse soep ribollita. Een prachtig voorbeeld van de rijkdom van "la cucina povera", de arme keuken.

Gisteren 22:45 Paw Patrol

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Puppies plonzen / Puppies Herfstfestival: Kapitein Turbo zijn boot is vastgelopen tegen een rots. Ryder en de Paw Patrol redden de boot. // Er komt een sneeuwstorm aan maar er moet nog veel fruit worden geplukt op de boerderij van boerin Yumi. Ryder en de Paw Patrol schieten te hulp.

Gisteren 22:34 Hit & Miss

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Britse dramaserie. Mia heeft huisbaas John een pak slaag verkocht en uit wraak dreigt hij nu de boerderij te verkopen. Mia's verzoek om het huis te kopen wordt verworpen. De kinderen geven hun transseksuele voogd de schuld van alle problemen, tot Levi toegeeft dat hij zijn moeder mist en Riley beseft dat een extra vrouw in huis het werk merkelijk verlicht. Als Mia's baas Eddie opduikt met de orders voor een nieuwe opdracht, tekent hij het huurcontract zodat Mia en de kinderen kunnen blijven. Reden genoeg om een feestje te organiseren, maar Riley glipt weg om af te spreken met de getrouwde John van wie ze zwanger is.

Gisteren 20:35 Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond

Sara, die nog niet eerder kon vertrekken naar Canada omdat ze ziek was, komt toe op de luchthaven. Ze wordt verwelkomd door Stephan, maar weet nog niet dat ook Charlotte op de boerderij is. Iemand van Mariannes mannen uit zijn gevoelens voor haar. Etienne toont zijn hotel, dat binnenkort de deuren opent, aan Sabine, Rebecca en Isabel. In Bulgarije is de laatste oogst binnengehaald en Victor geeft een feest voor al zijn personeel. Gerard staat voor het eerste keuzemoment: hij moet een van zijn drie dames huiswaarts sturen.

Gisteren 14:23 Telekids Mini's: Fien & Teun

Kinderprogramma over Fien en Teun. Zij wonen met hun ouders op een boerderij in het dorpje Molenwaard. Samen met het varkentje Sebastiaan, de koe Rosa en het blije hondje Pim beleven Fien en Teun elke dag wel een avontuur. Ze zingen graag vrolijke meezingliedjes en er worden vragen beantwoord als: Geven bruine koeien chocolademelk? Hoe komen er gaatjes in kaas? Hoe word je groter?

Gisteren 12:00 Telekids Mini's: Bibaboerderij

Kinderprogramma over de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.

Gisteren 09:45 Kindig Customs

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Orange Is the New Orange: Een '54 Ford, rechtstreeks van de boerderij, wordt omgetoverd tot een strakke bolide, terwijl een nieuwe Challenger een retro-behandeling krijgt.

Gisteren 09:00 Kindig Customs

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Orange Is the New Orange: Een '54 Ford, rechtstreeks van de boerderij, wordt omgetoverd tot een strakke bolide, terwijl een nieuwe Challenger een retro-behandeling krijgt.

Gisteren 08:21 Bibaboerderij

Seizoen 1 - Kinderprogramma. Sapjes proeven. De Bibaboerderij is de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.

Gisteren 06:00 Telekids Mini's: Bibaboerderij

Kinderprogramma over de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.

Gisteren 06:00 Telekids Mini's: Bibaboerderij

Kinderprogramma over de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.

Gisteren 04:30 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Veevervoer: Starla en Blaze komen in de stromende regen een familie koeien tegen. Starla wil ze graag een plek geven bij haar op de boerderij. Om weer thuis te komen maken ze gebruik van de stroming in de rivier en warme luchtstromen in de lucht.

Eergisteren 18:10 Gaby Star

Terwijl Gaby zich klaarmaakt om het einde van het schooljaar te vieren, komt haar moeder met belangrijk nieuws: Gaby moet van Rio de Janeiro naar de boerderij van haar grootmoeder verhuizen.

Eergisteren 06:00 Telekids Mini's: Bibaboerderij

Kinderprogramma over de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.

Eergisteren 06:00 Telekids Mini's: Bibaboerderij

Kinderprogramma over de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.

 Meer