Boek op tv (tv-tip)

Vandaag | 22:05 Andere Tijden: Nacht van de misdaad

Informatief, In verband met de Spannende Boeken Weken 2020, de eerste drie weken van juni, zendt Andere Tijden een ...

In verband met de Spannende Boeken Weken 2020, de eerste drie weken van juni, zendt Andere Tijden een urenlange marathonuitzending over misdaad en straf uit. Spraakmakend In twintig jaar Andere Tijden kwamen geregeld afleveringen over misdaad voorbij. Met drugs, smokkel, ontvoeringen en penoze. Presentator Astrid Sy neemt de meest spraakmakende en onthutsende afleveringen en fragmenten nog eens door. Boefjesbajes Van losgeslagen jeugd na de oorlog tot de eerste bankovervallen, van de hasj-jacht in de jaren 70 tot de grote georganiseerde misdaad, van de boefjesbajes waar volop geëxperimenteerd werd met nieuwe straffen (en waar André Hazes nog een tijdje zat) tot de ontvoeringen van Caransa en Heineken die de natie schokten. Je kunt eerdere afleveringen van Andere Tijden terugkijken op gids.tv/programma/andere-tijden.

Je vindt hier de programma's van Boek op tv We hebben de volgende programma's voor Boek Andere Tijden: Nacht van de misdaad: Informatief, In verband met de Spannende Boeken Weken 2020, de eerste drie weken van juni, zendt Andere Tijden een. America's Wild Spaces: Natuur, Seizoen 1 Aflevering 3 van 6 Jewels of The Canyonlands Canyonlands is een van de mooiste nationale parken in. Tijd voor MAX: Sjors van der Panne, Inez Lips en meer: Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Sjors van der Panne treedt op! Hoe doe je dat, goed troosten?. Dark Crimes: Misdaad, Film, Wanneer misdaadauteur Kozlow in zijn boek intieme details over een onopgeloste moordzaak de wereld instuurt, ziet de in ongenade gevallen rechercheur Tadek (Jim Carrey) een ultieme kans om zijn carrière alsnog positief af te sluiten.. De Rocketeer S1: Jeugd, Rampzalige Receptenroof / De Beestenbende Kit en Sareena willen het boek met recepten van hun beroemde gerechten. Nieuwsuur: o.a. creatieve nieuwe concepten in coronatijd: Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Creatieve nieuwe concepten in coronatijd De coronacrisis stelt. Pointer: Informatief, Seizoen 2 Aflevering 6 van 6 De 'verdwenen' Joodse huizen KRO NCRV Een groep Nederlandse, louche. Tijd voor MAX: Sjors van der Panne, Inez Lips en meer: Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Sjors van der Panne treedt op! Hoe doe je dat, goed troosten?. Piet Piraat Wonderwaterwereld: Jeugd, De hengelaarsvis Kinderprogramma waarin Piet Piraat op ontdekkingsreis gaat in de oceaan. In het 'Grote. Piet Piraat Wonderwaterwereld: Jeugd, De murene/zeeslang Kinderprogramma waarin Piet Piraat op ontdekkingsreis gaat in de oceaan. In het 'Grote.

Boek op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 07:00 Tijd voor MAX: Sjors van der Panne, Inez Lips en meer

Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Sjors van der Panne treedt op! Hoe doe je dat, goed troosten? ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Sjors van der Panne treedt op! - Hoe doe je dat, goed troosten? Inez Lips en Cobi Klappe stelden zichzelf die vraag en gingen op onderzoek uit. Samen schreven zij het boek Troost die ertoe doet… en Inez is bij ons te gast. - De jury prijst haar om haar veelzijdigheid, grote ambitie en een inspirerende en brede blik. Blokfluitist Lucie Horsch krijgt zondag als allerjongste ooit de Nederlandse muziekprijs uitgereikt.

Vandaag | 11:10 Pointer

Seizoen 2 - Aflevering 6 van 6 - De 'verdwenen' Joodse huizen - KRO-NCRV Een groep Nederlandse, louche vastgoedhandelaren, makelaars en ondernemers verdient tijdens de Tweede Wereldoorlog fors aan de handel in joods onroerend goed. Met de koop en verkoop van vastgoed van weggevoerde joden waren miljoenen gemoeid. Het onroerend goed werd - vaak voor bedragen die ver onder de geldende marktprijzen lagen - gekocht van de Duitse bezetter die de woningen had onteigend. De transacties werden door de Duitse bezetters bijgehouden in de zogenoemde Verkaufsbücher. Bijna alle boeken zijn bewaard gebleven. Ze bevatten de adressen en de namen van de oorspronkelijke eigenaren, de betrokken makelaars en de oorlogskopers, plus de verkoopprijzen. En zo ontstaat een indringend beeld van een crimineel vastgoedcircuit dat goud geld verdiende aan onteigend, joods onroerend goed. Waren gemeenten op de hoogte? Zijn zij op de hoogte van de transacties? En hoe is het met de nabestaanden? Zijn zij gecompenseerd voor het onteigenen van de huizen van hun familie?

Vandaag | 23:53 Chateau Meiland

Seizoen 3 - Aflevering 10 van 12 Na twee seizoenen verbouwen, afzien, wijnen, bikkelen, honderden kleine en grote catastrofes en boekingen tot 2022 is de familie Meiland gesloopt. Terug op het Chateau is het na het winnen van de Gouden Televizierring nog drukker geworden. En ook al heeft de familie met de komst van huishoudster Nadège een lot uit de loterij getrokken, de chaos is er niet minder op geworden. Naast het verzorgen van de gasten moet er namelijk nog veel aan het Chateau gebeuren. Dolgelukkig is Martien met zijn rhododendron. Met slechts acht struikjes is de rommelige tuin getransformeerd naar een heus park, met de allure die past bij het Chateau. Maar alle gasten zeggen af, er komt geen cent meer binnen. Volgens Maxime is er maar één manier om uit de financiële problemen te komen: prostitutie!

Overmorgen | 11:10 Tijd voor MAX: Sjors van der Panne, Inez Lips en meer

Overmorgen - Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Sjors van der Panne treedt op! Hoe doe je dat, ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Sjors van der Panne treedt op! - Hoe doe je dat, goed troosten? Inez Lips en Cobi Klappe stelden zichzelf die vraag en gingen op onderzoek uit. Samen schreven zij het boek Troost die ertoe doet… en Inez is bij ons te gast. - De jury prijst haar om haar veelzijdigheid, grote ambitie en een inspirerende en brede blik. Blokfluitist Lucie Horsch krijgt zondag als allerjongste ooit de Nederlandse muziekprijs uitgereikt.

Overmorgen | 13:10 Lingo

Seizoen 2 - Aflevering 78 van 104 Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld of is er twijfel of een woord wel bestaat? Wandelend woordenboek en jurylid JP is gelukkig weer van de partij om hierbij uitsluitsel te geven.

Overmorgen | 16:19 Miss Moon

Aflevering 18 Animatieserie over Jules, Lola, baby Joe en hun grappige oppas, Miss Moon, die magische krachten heeft. Sprookjesboeken komen tot leven, skateboards vliegen door de lucht en nog meer gekke dingen gebeuren als Miss Moon met haar toverstokje zwaait. Maar hoe groter de magie, hoe groter de problemen!

Overmorgen | 19:30 Lingo

Seizoen 1 - Aflevering 26 van 100 Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld of is er twijfel of een woord wel bestaat? Wandelend woordenboek en jurylid JP is gelukkig weer van de partij om hierbij uitsluitsel te geven.

Boek op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 06:00 America's Wild Spaces

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 6 - Jewels of The Canyonlands Canyonlands is een van de mooiste nationale parken in Amerika. Maar dit ruige terrein is meer dan mooi; het is een geschiedenisboek van de tijd.

Vandaag | 08:10 Dark Crimes

Misdaad, Film, Wanneer misdaadauteur Kozlow in zijn boek intieme details over een onopgeloste moordzaak de wereld instuurt, ziet de in ongenade gevallen rechercheur Tadek (Jim Carrey) een ultieme kans om zijn carrière alsnog positief af te sluiten. ...

Wanneer misdaadauteur Kozlow in zijn boek intieme details over een onopgeloste moordzaak de wereld instuurt, ziet de in ongenade gevallen rechercheur Tadek (Jim Carrey) een ultieme kans om zijn carrière alsnog positief af te sluiten. Maar zijn doelwit blijkt een zelfverzekerd, nihilistisch provocateur die - al dan niet schuldig - met duivels genoegen de strijd met hem aanbindt. Hun kat-en-muisspelletje ontaardt in een sinistere hellevaart waarbij ook Kozlows vriendin Kasia (Charlotte Gainsbourg) een dubbelzinnige rol speelt.

Vandaag | 08:59 De Rocketeer S1

Rampzalige Receptenroof / De Beestenbende Kit en Sareena willen het boek met recepten van hun beroemde gerechten niet aan een chefkok geven. / Kit onderzoekt diefstallen, gepleegd in heel Hogendaal.

Vandaag | 10:10 Nieuwsuur: o.a. creatieve nieuwe concepten in coronatijd

Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Creatieve nieuwe concepten in coronatijd De coronacrisis stelt ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Creatieve nieuwe concepten in coronatijd De coronacrisis stelt veel bedrijven dus voor grote uitdagingen, maar er zijn ondernemers die er hun voordeel mee doen. Door creatief te zijn en een nieuw product of concept op te zetten. Zo ook Jurgen Verwoerd, die eigenlijk van plan was zijn vegetarische snackbar in Den Haag te verkopen en uit de horeca te stappen. Maar door de coronacrisis liep dat allemaal anders. Hoe gaat het met Nederlanders over de grens? Elk land gaat op zijn eigen manier om met de coronacrisis, met grote gevolgen voor het dagelijkse leven, de gezondheidszorg en de economie. Nieuwsuur sprak in april met Nederlanders in het buitenland. Hoe is het nu met ze? Overheid overweegt steun aan HEMA Het Financieele Dagblad schrijft dat de overheid betrokken is bij onderhandelingen die HEMA-eigenaar Marcel Boekhoorn voert met banken en schuldeisers. HEMA kampt met een enorme schuldenlast van zo'n 750 miljoen euro. Aan rente is het bedrijf jaarlijks zo'n 50 miljoen euro kwijt. Daar kwam de coronacrisis bovenop, waardoor de omzet een klap kreeg. Moet de Nederlandse overheid bijspringen om het winkelconcern overeind te houden? We spreken erover met onze econoom Mathijs Bouman.

Vandaag | 12:00 Tijd voor MAX: Sjors van der Panne, Inez Lips en meer

Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Sjors van der Panne treedt op! Hoe doe je dat, goed troosten? ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Sjors van der Panne treedt op! - Hoe doe je dat, goed troosten? Inez Lips en Cobi Klappe stelden zichzelf die vraag en gingen op onderzoek uit. Samen schreven zij het boek Troost die ertoe doet… en Inez is bij ons te gast. - De jury prijst haar om haar veelzijdigheid, grote ambitie en een inspirerende en brede blik. Blokfluitist Lucie Horsch krijgt zondag als allerjongste ooit de Nederlandse muziekprijs uitgereikt.

Vandaag | 16:07 Piet Piraat Wonderwaterwereld

De hengelaarsvis Kinderprogramma waarin Piet Piraat op ontdekkingsreis gaat in de oceaan. In het 'Grote Wonderwaterwereldboek' leest Piet Piraat alles over de dieren die in zee leven. Daarna gaat hij in zijn duikboot de dieren bekijken. Maak samen met Piet Piraat kennis met de meest ongelofelijke vissen en zeedieren!

Vandaag | 16:13 Piet Piraat Wonderwaterwereld

De murene/zeeslang Kinderprogramma waarin Piet Piraat op ontdekkingsreis gaat in de oceaan. In het 'Grote Wonderwaterwereldboek' leest Piet Piraat alles over de dieren die in zee leven. Daarna gaat hij in zijn duikboot de dieren bekijken. Maak samen met Piet Piraat kennis met de meest ongelofelijke vissen en zeedieren!

Vandaag | 17:04 School of Rock

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Een Band Zonder Naam De band boekt haar eerste optreden maar ze kunnen geen bandnaam bedenken waardoor de band zich in tweeën splitst. Terwijl de toekomst van de band op het spel staat willen beide bands gaan spelen op een kinderfeestje.

Vandaag | 17:17 Castle

Aflevering 11 Amerikaanse dramaserie over een schrijver die de politie helpt bij het oplossen van moordzaken. De beroemde romanschrijver Richard Castle kampt met een writer's block. Als blijkt dat er een moordenaar actief is die Richards eerdere boeken als inspiratiebron gebruikt, wordt Castle door de politie van New York om hulp gevraagd. Hij gaat samenwerken met rechercheur Kate Beckett. Zij inspireert Castle tot een nieuwe hoofdpersoon, Nikki Heat. Kate reageert in eerste instantie afkeurend, maar ziet in dat Castle haar team weleens zou kunnen helpen bij het oplossen van moordzaken.

Vandaag | 17:25 An Awkward Sexual Adventure

Comedy, De conservatieve boekhouder Jordan Abrams is uitermate slecht in bed en wordt om die reden gedumpt door zijn vriendin. Op zoek naar hulp sluit hij een deal met de knappe maar chaotische stripper Julia. Zij moet van hem een goede minnaar ...

De conservatieve boekhouder Jordan Abrams is uitermate slecht in bed en wordt om die reden gedumpt door zijn vriendin. Op zoek naar hulp sluit hij een deal met de knappe maar chaotische stripper Julia. Zij moet van hem een goede minnaar maken en hem leren hoe hij een vrouw kan bevredigen. In ruil daarvoor zal hij haar helpen met haar financiële puinhoop en grote schuld. Zo komt Jordan plots terecht in een wereld van stripclubs, sensuele massagesalons, crossdressing en sm.

Vandaag | 17:58 Castle

Aflevering 12 Amerikaanse dramaserie over een schrijver die de politie helpt bij het oplossen van moordzaken. De beroemde romanschrijver Richard Castle kampt met een writer's block. Als blijkt dat er een moordenaar actief is die Richards eerdere boeken als inspiratiebron gebruikt, wordt Castle door de politie van New York om hulp gevraagd. Hij gaat samenwerken met rechercheur Kate Beckett. Zij inspireert Castle tot een nieuwe hoofdpersoon, Nikki Heat. Kate reageert in eerste instantie afkeurend, maar ziet in dat Castle haar team weleens zou kunnen helpen bij het oplossen van moordzaken.

Vandaag | 18:38 Castle

Aflevering 13 Amerikaanse dramaserie over een schrijver die de politie helpt bij het oplossen van moordzaken. De beroemde romanschrijver Richard Castle kampt met een writer's block. Als blijkt dat er een moordenaar actief is die Richards eerdere boeken als inspiratiebron gebruikt, wordt Castle door de politie van New York om hulp gevraagd. Hij gaat samenwerken met rechercheur Kate Beckett. Zij inspireert Castle tot een nieuwe hoofdpersoon, Nikki Heat. Kate reageert in eerste instantie afkeurend, maar ziet in dat Castle haar team weleens zou kunnen helpen bij het oplossen van moordzaken.

Vandaag | 19:00 Janet King

Seizoen 1, Aflevering 1 - A Song of Experience. Janet King is een Australische dramaserie die in 2014 in première ging. Officier van Justitie Janet keert na een jaar zwangerschapsverlof vastberaden terug op haar werk om te bewijzen dat zij nog niets van haar scherpte verloren is. Maar haar afdeling publieke rechtszaken blijkt in de tussentijd behoorlijk veranderd te zijn. Onder groeiende politieke druk is directeur Tony Gillies een moeizame alliantie aangegaan met hoofdinspecteur Jack Rizzoli en Janet’s baan wordt bedreigd door een rijzende ster in haar werkveld, Owen Mitchell. Mitchell deinst er niet voor terug om buiten zijn boekje te treden om grote zaken te winnen.

Vandaag | 19:19 Castle

Aflevering 14 Amerikaanse dramaserie over een schrijver die de politie helpt bij het oplossen van moordzaken. De beroemde romanschrijver Richard Castle kampt met een writer's block. Als blijkt dat er een moordenaar actief is die Richards eerdere boeken als inspiratiebron gebruikt, wordt Castle door de politie van New York om hulp gevraagd. Hij gaat samenwerken met rechercheur Kate Beckett. Zij inspireert Castle tot een nieuwe hoofdpersoon, Nikki Heat. Kate reageert in eerste instantie afkeurend, maar ziet in dat Castle haar team weleens zou kunnen helpen bij het oplossen van moordzaken.

Vandaag | 19:29 Blue's Clues

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Het ABC Met Blue Lekker lezen met Blue en Josh! Het is vandaag tijd voor het leesuurtje en Josh wil erachter komen welk boek Blue wil lezen.

Vandaag | 22:05 Easy A IMDb: 7.1

IMDB * 7.1 - Film, Easy A is een Amerikaanse romantische komedie uit het jaar 2010. Deze film is geregisseerd door Will Gluck (bekende van de films Friends with Benefits, Annie en Peter Rabbit). De hoofdrollen worden vertolkt door Emma Stone en ...

Easy A is een Amerikaanse romantische komedie uit het jaar 2010. Deze film is geregisseerd door Will Gluck (bekende van de films Friends with Benefits, Annie en Peter Rabbit). De hoofdrollen worden vertolkt door Emma Stone en Amanda Bynes. Nadat een kleine onschuldige leugen over het verliezen van haar maagdelijkheid uitlekt, begint het leven van Olive Phendergast opvallende overeenkomsten te vertonen met het leven van Hester Prynne in het boek 'De Rode Letter', welke ze momenteel aan het lezen zijn op school. In het boek wordt Hester na het plegen van overspel veroordeeld tot het dragen van een bloedrode letter A (van Adulteress - Overspelige) op haar kleding, die haar zonde publiekelijk zichtbaar maakt. Olive besluit de roddels te gebruiken om haar sociale leven en financiële situatie een boost te geven en naait demonstratief de letter 'A' op haar kleding. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/easy-a

Morgen | 02:11 Angelo Rules

Aflevering 34 van 46 - Bam! Angelo en zijn vrienden bedenken een stripboek om te laten uitgeven, maar hoe onderhandel je een uitgeversdeal? Angelo heeft een heleboel tactieken.

Morgen | 03:04 Angelo Rules

Aflevering 39 van 46 - Grootste Kans van Slagen Sherwood wil graag de titel 'meeste kans van slagen' krijgen in het jaarboek. Maar wanneer Tracy daar lucht van krijgt wil zij ook graag winnen. Angelo en Lola helpen Sherwood met campagne voeren.

Morgen | 03:52 De Psammy Show

Ik wou dat Richard meer tijd met ons zou doorbrengen! Omdat Nonkel Richard altijd bezig is met zijn boek en nooit tijd heeft voor hen, wensen de kinderen dat hij een dag met hen doorbrengt.

Morgen | 04:48 America's Wild Spaces

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 6 - Jewels of The Canyonlands Canyonlands is een van de mooiste nationale parken in Amerika. Maar dit ruige terrein is meer dan mooi; het is een geschiedenisboek van de tijd.

Morgen | 10:44 SpongeBob

Seizoen 9 - Aflevering 82 - De dagboekcrimineel / Bumper aan bumper Octo leest het dagboek van SpongeBob en maakt hem daar vreselijk belachelijk mee. // Juffrouw Puff heeft bedacht dat SpongeBob rijexamen moet doen op een lege verafgelegen weg. Hij zou dan slagen en zij zou voorgoed van 'm af zijn.

Morgen | 14:30 De Boskampi's

Morgen - Comedy, Rik Boskamp is de zoon van boekhouder Paul Boskamp. Paul wordt door zijn collega's en de kinderen uit de buurt gepest. Tevens kan hij geen nee zeggen tegen telemarketeers. Rik wordt eveneens gepest, vooral door Roderick, de zoon van ...

Rik Boskamp is de zoon van boekhouder Paul Boskamp. Paul wordt door zijn collega's en de kinderen uit de buurt gepest. Tevens kan hij geen nee zeggen tegen telemarketeers. Rik wordt eveneens gepest, vooral door Roderick, de zoon van een van de collega's van Paul. Als Paul een promotie kan krijgen, waardoor ze moeten verhuizen, wil hij de promotie niet. Hij kan niet tegen veranderingen. Rik die de verhuizing wel ziet zitten, zorgt dat de promotie toch doorgaat. Ze verhuizen naar een luxe wijk en Rik gaat naar een andere school. Om te voorkomen dat hij gepest wordt, past hij zijn uiterlijk aan naar dat van een stoere jongen.

Morgen | 15:04 Piet Piraat Wonderwaterwereld

De koraalduivel/doornenkroon Kinderprogramma waarin Piet Piraat op ontdekkingsreis gaat in de oceaan. In het 'Grote Wonderwaterwereldboek' leest Piet Piraat alles over de dieren die in zee leven. Daarna gaat hij in zijn duikboot de dieren bekijken. Maak samen met Piet Piraat kennis met de meest ongelofelijke vissen en zeedieren!

Morgen | 15:10 Piet Piraat Wonderwaterwereld

De murene/zeeslang Kinderprogramma waarin Piet Piraat op ontdekkingsreis gaat in de oceaan. In het 'Grote Wonderwaterwereldboek' leest Piet Piraat alles over de dieren die in zee leven. Daarna gaat hij in zijn duikboot de dieren bekijken. Maak samen met Piet Piraat kennis met de meest ongelofelijke vissen en zeedieren!

Morgen | 16:12 Piet Piraat Wonderwaterwereld

De koraalduivel/doornenkroon Kinderprogramma waarin Piet Piraat op ontdekkingsreis gaat in de oceaan. In het 'Grote Wonderwaterwereldboek' leest Piet Piraat alles over de dieren die in zee leven. Daarna gaat hij in zijn duikboot de dieren bekijken. Maak samen met Piet Piraat kennis met de meest ongelofelijke vissen en zeedieren!

Morgen | 16:18 Piet Piraat Wonderwaterwereld

Potvis/walvishaai Kinderprogramma waarin Piet Piraat op ontdekkingsreis gaat in de oceaan. In het 'Grote Wonderwaterwereldboek' leest Piet Piraat alles over de dieren die in zee leven. Daarna gaat hij in zijn duikboot de dieren bekijken. Maak samen met Piet Piraat kennis met de meest ongelofelijke vissen en zeedieren!

Morgen | 17:15 DOC: Avondje NAC - Een liefdesverklaring

Seizoen 2017-2018 - Aflevering 20 van 43 Meteen nadat NAC in 1975 lichtmasten laat plaatsen bij het stadion aan de Beatrixstraat, groeide het 'Avondje NAC' uit tot een begrip in het Nederlandse voetbal. Dik veertig jaar later is het fenomeen populairder dan ooit, alom geliefd om zijn combinatie van volle tribunes, voetbalsfeer, bier en kunstlicht. Deze film - geinspireerd op het boek van Sjoerd Mossou - laat zien hoe het Avondje NAC ontstond en wat het zo bijzonder maakt.

Morgen | 19:02 Huize Herrie

Seizoen 2 - Aflevering 23 - Hardop lezen / Verzwegen Herrie De Herrie's doen mee aan een leeswedstrijd. Lola heeft als enige geen zin om mee te doen. // Het is Lincolns beurt om zijn geboorteverhaal te vertellen, maar in zijn babyboek staat niks. Dat leidt tot wilde speculaties door Lincoln en Clyde.

Overmorgen | 02:00 Castle

Aflevering 11 Amerikaanse dramaserie over een schrijver die de politie helpt bij het oplossen van moordzaken. De beroemde romanschrijver Richard Castle kampt met een writer's block. Als blijkt dat er een moordenaar actief is die Richards eerdere boeken als inspiratiebron gebruikt, wordt Castle door de politie van New York om hulp gevraagd. Hij gaat samenwerken met rechercheur Kate Beckett. Zij inspireert Castle tot een nieuwe hoofdpersoon, Nikki Heat. Kate reageert in eerste instantie afkeurend, maar ziet in dat Castle haar team weleens zou kunnen helpen bij het oplossen van moordzaken.

Overmorgen | 02:15 Kiva Kan het!

Seizoen 1 - Aflevering 18 - De Vermiste Vlinder Als Omie aan Kiva en Paul haar dierbare vlinderboek laat zien, komt ze tot de ontdekking dat bladzijde 76 kwijt is. De bladzijde met haar lievelingsvlinder. Kiva en Saul besluiten op avontuur te gaan om de vlinder te zoeken.

Overmorgen | 02:40 Castle

Aflevering 12 Amerikaanse dramaserie over een schrijver die de politie helpt bij het oplossen van moordzaken. De beroemde romanschrijver Richard Castle kampt met een writer's block. Als blijkt dat er een moordenaar actief is die Richards eerdere boeken als inspiratiebron gebruikt, wordt Castle door de politie van New York om hulp gevraagd. Hij gaat samenwerken met rechercheur Kate Beckett. Zij inspireert Castle tot een nieuwe hoofdpersoon, Nikki Heat. Kate reageert in eerste instantie afkeurend, maar ziet in dat Castle haar team weleens zou kunnen helpen bij het oplossen van moordzaken.

Overmorgen | 03:16 Een Dag Met Henry en...

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Een Dag Met Henry en...Een Stripboek Vandaag vindt Henry een stripboek. Het stripboek heeft een heel spannend verhaal, alleen is het nog niet helemaal af..

Overmorgen | 03:20 Castle

Aflevering 13 Amerikaanse dramaserie over een schrijver die de politie helpt bij het oplossen van moordzaken. De beroemde romanschrijver Richard Castle kampt met een writer's block. Als blijkt dat er een moordenaar actief is die Richards eerdere boeken als inspiratiebron gebruikt, wordt Castle door de politie van New York om hulp gevraagd. Hij gaat samenwerken met rechercheur Kate Beckett. Zij inspireert Castle tot een nieuwe hoofdpersoon, Nikki Heat. Kate reageert in eerste instantie afkeurend, maar ziet in dat Castle haar team weleens zou kunnen helpen bij het oplossen van moordzaken.

Overmorgen | 04:00 Castle

Aflevering 14 Amerikaanse dramaserie over een schrijver die de politie helpt bij het oplossen van moordzaken. De beroemde romanschrijver Richard Castle kampt met een writer's block. Als blijkt dat er een moordenaar actief is die Richards eerdere boeken als inspiratiebron gebruikt, wordt Castle door de politie van New York om hulp gevraagd. Hij gaat samenwerken met rechercheur Kate Beckett. Zij inspireert Castle tot een nieuwe hoofdpersoon, Nikki Heat. Kate reageert in eerste instantie afkeurend, maar ziet in dat Castle haar team weleens zou kunnen helpen bij het oplossen van moordzaken.

Overmorgen | 04:16 SpongeBob

Seizoen 9 - Aflevering 82 - De dagboekcrimineel / Bumper aan bumper Octo leest het dagboek van SpongeBob en maakt hem daar vreselijk belachelijk mee. // Juffrouw Puff heeft bedacht dat SpongeBob rijexamen moet doen op een lege verafgelegen weg. Hij zou dan slagen en zij zou voorgoed van 'm af zijn.

Overmorgen | 04:31 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 661 - Het Stripboek Als Sarah van Gumball een stripfiguur maakt, ontdekt hij de superheld in zichzelf.

Overmorgen | 05:45 Bed & Breakfast

Seizoen 10 - Aflevering 1 van 6 - MAX Er wordt gelogeerd pal naast de kerk in een Brabants dorpje. Paul en Christe runnen hier namelijk hun bed & breakfast in een oude pastorie. Ski-liefhebbers Aad en Christel hebben een B&B met kamers in wintersportstijl in Midden-Delfland. Natuurlijk gaan de gasten hier skiën maar ze brengen ook een bezoek aan een zeer bijzondere kunstenaar. De laatste B&B is van Peter en Anneriet. In de gemeente Boxmeer hebben zij een bed & breakfast met retrokamers. De gasten gaan wandelvoetballen tegen het dorpsteam, dit onder leiding van niemand minder dan internationaal scheidsrechter Pol van Boekel.

Overmorgen | 06:30 Close up: Hemelse modder: Architectuur & magie in West-Afrika

AVROTROS De architectuur van leem en zand in de legendarische woestijnplaatsen Timboektoe en Djenné in Mali is van een onwerkelijke schoonheid. De sprookjesachtige gebouwen, die zo uit de grond lijken te zijn omhoog gekomen, zijn een inspiratiebron geweest voor de westerse organische architectuur van o.a. Gaudí.

Overmorgen | 08:33 SpongeBob

Seizoen 9 - Aflevering 82 - De dagboekcrimineel / Bumper aan bumper Octo leest het dagboek van SpongeBob en maakt hem daar vreselijk belachelijk mee. // Juffrouw Puff heeft bedacht dat SpongeBob rijexamen moet doen op een lege verafgelegen weg. Hij zou dan slagen en zij zou voorgoed van 'm af zijn.

Overmorgen | 12:39 Telekids Mini's: StoryZoo

Aflevering 1 Feelgood-animatieserie die jonge kinderen op een speelse manier Engels leert. Uit het magische boek 'StoryZoo' komen de vrolijke animatiefiguurtjes Toby de Aap, Pepper de Papegaai en Bax de Beer tevoorschijn. Zij beleven telkens weer een nieuw avontuur. Omdat Pepper alleen maar Engels spreekt, leren zowel Toby als de kinderen thuis de Engelse benaming voor vele woordjes en korte zinnen.

Overmorgen | 19:25 The Cabin in the Woods IMDb: 7.0

Overmorgen - IMDB * 7.0 - Film, Vijf twintigers besluiten om een weekendje in een afgelegen hut te spenderen, midden in het bos. Algauw wordt duidelijk dat de vijf drie mannen en twee vrouwen meer op hun bord krijgen dan alleen maar een idyllisch ...

Vijf twintigers besluiten om een weekendje in een afgelegen hut te spenderen, midden in het bos. Algauw wordt duidelijk dat de vijf - drie mannen en twee vrouwen - meer op hun bord krijgen dan alleen maar een idyllisch uitje. Het oplezen van een spreuk uit een dagboek leidt tot dood en verderf, en allerlei bizarre gevolgen van dien. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-cabin-in-the-woods

Overmorgen | 20:30 The Big Short IMDb: 7.8

Overmorgen - IMDB * 7.8 - Film, The Big Short is een Amerikaanse biografische drama en komediefilm uit het jaar 2015. Deze productie is geregisseerd door Adam McKay (Vice). Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamig boek van Michael Lewis. De ...

The Big Short is een Amerikaanse biografische drama- en komediefilm uit het jaar 2015. Deze productie is geregisseerd door Adam McKay (Vice). Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamig boek van Michael Lewis. De hoofdrollen worden vertolkt door Steve Carell, Christian Bale, Ryan Gosling en Brad Pitt. De film ontving overwegend positieve kritieken van de filmcritici, en won diverse prijzen waaronder een Oscar voor Beste bewerkte scenario. The Big Short gaat over de financiële crisis van 2007 tot en met 2012, met de grote problemen op de huizenmarkt en de kredietcrisis als aanloop hiervan. In de film wordt de financiële crisis belicht vanuit het perspectief van vier buitenstaanders, die zien wat de banken, de media en de overheid niet zien; de naderende instorting van de wereldeconomie. De vier mannen krijgen het idee om van de naderende crisis te profiteren; ze gaan tegen de stroom in en speculeren op basis van hun inzichten. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-big-short

Overmorgen | 20:36 School of Rock

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Een Band Zonder Naam De band boekt haar eerste optreden maar ze kunnen geen bandnaam bedenken waardoor de band zich in tweeën splitst. Terwijl de toekomst van de band op het spel staat willen beide bands gaan spelen op een kinderfeestje.

 Meer