Je vindt hier de programma's van Bloemen op tv We hebben de volgende programma's voor Bloemen De Proefkeuken: Jeugdprogramma, Seizoen 3 Aflevering 3 Culinair magazine voor de jeugd. Parfum. Pieter helpt Willem indruk te maken op. Becca's Bunch: Seizoen 1 Aflevering 12 Moeder / Dikke mist : Het is Moederdag en Becca wil Mams allerlei mooie dingen geven. Maar een. Bridezillas: Christine drijft haar toekomstige echtgenoot Aaron tot waanzin. De situatie loopt zodanig uit de hand dat Aaron zijn. According To Jim: Morgen - Jim wordt door zijn schoonbroer uitgedaagd op romantisch vlak. Hij is bang dat de romantische verwachtingen. Butterbean's Café: Morgen - Seizoen 1 Aflevering 10 De lente ontluikt! / Dazzle is dol op zingen!: Butterbean en haar vrienden maken een. De bloemenstal: Morgen - Realityreeks, Seizoen 1 Aflevering 29 Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter. According To Jim: Morgen - Jim wordt door zijn schoonbroer uitgedaagd op romantisch vlak. Hij is bang dat de romantische verwachtingen. Becca's Bunch: Morgen - Seizoen 1 Aflevering 13 Fijne Dennenappeldag / Samenwerken : De vier willen een foto maken van de. Ik vertrek: Morgen - Vijftigers Marga en Sander Meeuwsen runden jarenlang een bloemenwinkel in het Gelderse Zevenaar en droomden in. Ik vertrek: Morgen - Vijftigers Marga en Sander Meeuwsen runden jarenlang een bloemenwinkel in het Gelderse Zevenaar en droomden in. Butterbean's Café: Seizoen 1 Aflevering 10 De lente ontluikt! / Dazzle is dol op zingen!: Butterbean en haar vrienden maken een prachtige. Bridezillas: Gisteren - Christine drijft haar toekomstige echtgenoot Aaron tot waanzin. De situatie loopt zodanig uit de hand dat. Mickey Muis maar mee: Gisteren - De gieter van Goofy: Boris kan niet goed bukken om zijn bloemen water te geven. According To Jim: Eergisteren - Jim wordt door zijn schoonbroer uitgedaagd op romantisch vlak. Hij is bang dat de romantische. De bloemenstal: Eergisteren - Realityreeks, Seizoen 1 Aflevering 28 Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal.

Bloemen op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 14:40 De Proefkeuken

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Culinair magazine voor de jeugd. Parfum. Pieter helpt Willem indruk te maken op een meisje door haar te verleiden met een heerlijk zelfgemaakt parfum. Maar wat zit er allemaal in parfum? Ze beginnen met een paar bossen bloemen. Maar er moeten ook hele gekke dingen in een goed parfum. Pieter gaat op onderzoek uit en ontdekt dat hij op zoek moet naar walviskots.

Morgen | 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 29 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Overmorgen | 12:30 Babar en de belevenissen van Badou

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Animatieserie (2012) over Badou, de kleinzoon van olifantenkoning Babar. Stankwachters. De jaarlijkse Bloemenbazaar wordt weer opgebouwd en daarbij wordt uiteraard een Geurstrijd gehouden. Dit jaar zijn Dame en Heer Rataxes ook van de partij. Terwijl iedereen het Paleis binnendruppelt met zijn unieke bloem, zijn Badou, Chiku en Jake aan het helpen met het opzetten van de Bloemenbazaar. Maar Jake creëert meer chaos dan orde, dus besluit Badou een missie voor hem te verzinnen. Hij mag Stank-wachter zijn en moet buiten het paleis op zoek gaan naar vieze geurtjes en die elimineren. Als Jake daar klaar mee is, komt hij erachter dat de missie een verzinsel was om van hem af te komen.

Overmorgen | 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 30 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Wo 11 december 2019 | 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 31 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Do 12 december 2019 | 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 32 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Vr 13 december 2019 | 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 33 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Ma 16 december 2019 | 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 34 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Di 17 december 2019 | 10:04 Airport: Winky's Avonturen

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Animatieserie. De tuin van Patrick. Er zijn prachtige bloemen, maar waar komt die nare geur vandaan?

Di 17 december 2019 | 12:10 Apennoten

Aflevering 16 - Kinderprogramma. De vlinder. Een groepje kinderen heeft op school het liedje 'De vlinder' geleerd. Ze komen naar de studio waar ze samen met Pepijn vertellen over vlinders, bloemen en kleuren. Matthijs Koene komt langs met een panfluit en brengt ook de allergrootste panfluit van de wereld mee. De kinderen hebben prachtige vlinders gemaakt die meedansen terwijl het liedje met z'n allen nog eens wordt gezongen.

Di 17 december 2019 | 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 35 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Wo 18 december 2019 | 11:40 Calimero

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Animatieserie. Wonderbloemen

Wo 18 december 2019 | 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 36 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Do 19 december 2019 | 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 37 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Vr 20 december 2019 | 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 38 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

 Meer

Bloemen op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 19:30 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Moeder / Dikke mist : Het is Moederdag en Becca wil Mams allerlei mooie dingen geven. Maar een landingsbaan maken is wat ambitieus en alle bloemen zijn al uitverkocht. Maar Mams is maar wat blij met alle foto's die Sylvia heeft gemaakt van Becca's pogingen Moede // Er hangt een dikke mist, waardoor Mams niet kan landen met haar vliegtuig. Dus gaan de vier aan de slag om de landingsbaan met lampjes te verlichten.

Morgen | 01:55 Bridezillas

Christine drijft haar toekomstige echtgenoot Aaron tot waanzin. De situatie loopt zodanig uit de hand dat Aaron zijn huwelijk in vraag begint te stellen. Diva Minyon flipt omdat zowel de bloemen voor haar huwelijk, als de kledij van haar moeder niet aan haar eisen voldoen.

Morgen | 08:00 According To Jim

Jim wordt door zijn schoonbroer uitgedaagd op romantisch vlak. Hij is bang dat de romantische verwachtingen van Cheryl zullen stijgen wanneer zijn nieuwe schoonbroer, Ryan, Dana overstelpt met bloemen en geschenkjes.

Morgen | 08:05 Butterbean's Café

Seizoen 1 - Aflevering 10 - De lente ontluikt! / Dazzle is dol op zingen!: Butterbean en haar vrienden maken een prachtige taart met lentebloemen, maar een regenbui onderweg gooit roet in het eten. // Dazzle zingt het liefst de hele dag. Maar hierdoor kunnen de anderen om zich moeilijk concentreren.

Morgen | 17:20 According To Jim

Jim wordt door zijn schoonbroer uitgedaagd op romantisch vlak. Hij is bang dat de romantische verwachtingen van Cheryl zullen stijgen wanneer zijn nieuwe schoonbroer, Ryan, Dana overstelpt met bloemen en geschenkjes.

Morgen | 19:30 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Fijne Dennenappeldag / Samenwerken : De vier willen een foto maken van de Dennenappelhaas die op Dennenappeldag altijd snoepjes neerlegt. Maar hij is veel te snel. // Er is een trofee te winnen voor wie vier opgegeven bloemen weet te vinden en te fotograferen. Omdat Becca en Dasha door een kleefplant aan elkaar vast komen te zitten, zullen ze wel moeten samenwerken.

Morgen | 19:40 Ik vertrek

Vijftigers Marga en Sander Meeuwsen runden jarenlang een bloemenwinkel in het Gelderse Zevenaar en droomden in al die jaren hardop van een bestaan in het door hun zo geliefde Frankrijk. Het jarenlang keihard werken voor weinig geld in hun eigen zaak heeft zowel fysiek als mentaal zijn sporen achtergelaten.

Morgen | 23:00 Ik vertrek

Vijftigers Marga en Sander Meeuwsen runden jarenlang een bloemenwinkel in het Gelderse Zevenaar en droomden in al die jaren hardop van een bestaan in het door hun zo geliefde Frankrijk. Het jarenlang keihard werken voor weinig geld in hun eigen zaak heeft zowel fysiek als mentaal zijn sporen achtergelaten.

Overmorgen | 08:00 According To Jim

Jim wordt door zijn schoonbroer uitgedaagd op romantisch vlak. Hij is bang dat de romantische verwachtingen van Cheryl zullen stijgen wanneer zijn nieuwe schoonbroer, Ryan, Dana overstelpt met bloemen en geschenkjes.

Overmorgen | 08:25 The Nutcracker and the Four Realms IMDb: 5.5

Overmorgen - IMDB * 5.5 - Fantasy-familiefilm, Alles wat Clara (gespeeld door 17 jarige Mackenzie Foy) wil is een sleutel – een unieke sleutel die een doos ontgrendelt dat een onbetaalbaar geschenk van haar overleden moeder bevat. Een gouden draad, ...

Alles wat Clara (gespeeld door 17-jarige Mackenzie Foy) wil is een sleutel – een unieke sleutel die een doos ontgrendelt dat een onbetaalbaar geschenk van haar overleden moeder bevat. Een gouden draad, gegeven op het jaarlijkse feest van peetvader Drosselmeyer (gespeeld door Morgan Freeman), leidt haar naar de sleutel. Die daarop deze plots veranderd in een vreemde en mysterieuze wereld. Hier ontmoet de jonge Clara soldaat Phillip, een bende muizen en de regenten die over drie Koninkrijken heersen: Land van de Sneeuwvlokken, Land van Bloemen en Land van Snoepgoed. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-nutcracker-and-the-four-realms

Overmorgen | 09:55 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Moeder / Dikke mist : Het is Moederdag en Becca wil Mams allerlei mooie dingen geven. Maar een landingsbaan maken is wat ambitieus en alle bloemen zijn al uitverkocht. Maar Mams is maar wat blij met alle foto's die Sylvia heeft gemaakt van Becca's pogingen Moede // Er hangt een dikke mist, waardoor Mams niet kan landen met haar vliegtuig. Dus gaan de vier aan de slag om de landingsbaan met lampjes te verlichten.

Wo 11 december 2019 | 09:55 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Fijne Dennenappeldag / Samenwerken : De vier willen een foto maken van de Dennenappelhaas die op Dennenappeldag altijd snoepjes neerlegt. Maar hij is veel te snel. // Er is een trofee te winnen voor wie vier opgegeven bloemen weet te vinden en te fotograferen. Omdat Becca en Dasha door een kleefplant aan elkaar vast komen te zitten, zullen ze wel moeten samenwerken.

Wo 11 december 2019 | 22:30 Modern Family

Seizoen 5 - Aflevering 17 - Other People's Children: De volwassenen ruilen een dag van kinderen. Claire en Gloria moeten de perfecte bloemenmeisjesjurk voor Lily vinden, maar het wordt al snel duidelijk dat alleen Gloria geïnteresseerd is in shoppen.

Do 12 december 2019 | 14:55 Max & Ruby

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Ruby's meester // Max's kunsttijd: Ruby is samen met haar vriendinnetjes Valerie en Louise een mooie kaart met bloemen aan het knutselen voor hun nieuwe juffrouw. Ondertussen is Max aan het spelen met zijn dino's en plakt stiekem stickers in de kaart. De meiden komen op school en willen de mooie bloementjes kaart aan de juffrouw geven, maar ze blijken een meester te hebben! Dat er stiekem stoere stickers in geplakt waren door Max, kwam eigenlijk best goed uit! // Max heeft een speciaal kunst project op school tijdens Kunsttijd. Ruby is deze dag klassenhulpje. Zij helpt de juf en de kinderen met het klaar zetten van alle spulletjes. Ze gaan een schilderij van zichzelf maken. Door het verven zit Max helemaal onder de kleuren, hij lijkt wel een regenboog.

Do 12 december 2019 | 18:50 Modern Family

Seizoen 5 - Aflevering 17 - Other People's Children: De volwassenen ruilen een dag van kinderen. Claire en Gloria moeten de perfecte bloemenmeisjesjurk voor Lily vinden, maar het wordt al snel duidelijk dat alleen Gloria geïnteresseerd is in shoppen.

Vr 13 december 2019 | 13:30 Modern Family

Seizoen 5 - Aflevering 17 - Other People's Children: De volwassenen ruilen een dag van kinderen. Claire en Gloria moeten de perfecte bloemenmeisjesjurk voor Lily vinden, maar het wordt al snel duidelijk dat alleen Gloria geïnteresseerd is in shoppen.

Vr 13 december 2019 | 22:40 The Joy of Painting with Bob Ross

Seizoen 29 - Aflevering 10 - Magazine waarin cultfiguur Bob Ross in een halfuurtje gedetailleerde landschapsschilderijen maakt. Pot o' Posies. Volg gastartiest Annette Kowalski die met toepassing van de schildertechniek van Bob Ross een prachtige hangende aardewerken pot maakt vol bladeren en bloemen.

Za 14 december 2019 | 06:48 How It's Made

Seizoen 20 - Aflevering 9 - Thinning Shears, Wagon Wheels: We nemen weer alledaagse producten onder de loep. Ontdek hoe autostoeltjes, papieren bloemen en reservegeneratoren worden gemaakt.

Zo 15 december 2019 | 04:00 How It's Made

Seizoen 20 - Aflevering 9 - Thinning Shears, Wagon Wheels: We nemen weer alledaagse producten onder de loep. Ontdek hoe autostoeltjes, papieren bloemen en reservegeneratoren worden gemaakt.

Zo 15 december 2019 | 17:05 Modern Family

Seizoen 5 - Aflevering 17 - Other People's Children: De volwassenen ruilen een dag van kinderen. Claire en Gloria moeten de perfecte bloemenmeisjesjurk voor Lily vinden, maar het wordt al snel duidelijk dat alleen Gloria geïnteresseerd is in shoppen.

Zo 15 december 2019 | 23:30 The Joy of Painting with Bob Ross

Seizoen 29 - Aflevering 10 - Magazine waarin cultfiguur Bob Ross in een halfuurtje gedetailleerde landschapsschilderijen maakt. Pot o' Posies. Volg gastartiest Annette Kowalski die met toepassing van de schildertechniek van Bob Ross een prachtige hangende aardewerken pot maakt vol bladeren en bloemen.

Ma 16 december 2019 | 11:58 Tom en Jerry Show

Hildie heeft weer een dozijn zwarte rozen ontvangen samen met alle andere nare cadeau's van de afgelopen weken. Razendnieuwsgierig schakelt ze Tom en Jerry in om erachter te komen wie de aanbidder is. Tom begint met zoeken in de betoverde bloemenwinkel aan de andere kant van het bos. Daar vindt ie een reeks aanwijzingen na een aantal keer een dood spoor te volgen komt hij erachter wie de aanbidder is. Het blijkt Newt te zijn die Hildie een hart onder de riem wilde steken.

Ma 16 december 2019 | 15:00 The Joy of Painting with Bob Ross

Seizoen 29 - Aflevering 10 - Magazine waarin cultfiguur Bob Ross in een halfuurtje gedetailleerde landschapsschilderijen maakt. Pot o' Posies. Volg gastartiest Annette Kowalski die met toepassing van de schildertechniek van Bob Ross een prachtige hangende aardewerken pot maakt vol bladeren en bloemen.

Wo 18 december 2019 | 07:20 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Wegens geldtekort worden de Wattersons gedwongen om hun huis te verhuren als Bed & Breakfast. Omdat ze nergens heen kunnen, blijven ze stiekem in huis. Wanneer ze hun gasten, een ouder stel geiten, per ongeluk tegenkomen in huis, schrikken die zo dat ze flauwvallen. De Wattersons vrezen het ergste en proberen alles te verbloemen.

Za 21 december 2019 | 10:40 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Moeder / Dikke mist : Het is Moederdag en Becca wil Mams allerlei mooie dingen geven. Maar een landingsbaan maken is wat ambitieus en alle bloemen zijn al uitverkocht. Maar Mams is maar wat blij met alle foto's die Sylvia heeft gemaakt van Becca's pogingen Moede // Er hangt een dikke mist, waardoor Mams niet kan landen met haar vliegtuig. Dus gaan de vier aan de slag om de landingsbaan met lampjes te verlichten.

 Meer

Bloemen gemist

Eerder Vandaag | 08:05 Butterbean's Café

Seizoen 1 - Aflevering 10 - De lente ontluikt! / Dazzle is dol op zingen!: Butterbean en haar vrienden maken een prachtige taart met lentebloemen, maar een regenbui onderweg gooit roet in het eten. // Dazzle zingt het liefst de hele dag. Maar hierdoor kunnen de anderen om zich moeilijk concentreren.

Gisteren 17:05 Bridezillas

Christine drijft haar toekomstige echtgenoot Aaron tot waanzin. De situatie loopt zodanig uit de hand dat Aaron zijn huwelijk in vraag begint te stellen. Diva Minyon flipt omdat zowel de bloemen voor haar huwelijk, als de kledij van haar moeder niet aan haar eisen voldoen.

Gisteren 06:27 Mickey Muis maar mee

De gieter van Goofy: Boris kan niet goed bukken om zijn bloemen water te geven.

Eergisteren 17:30 According To Jim

Jim wordt door zijn schoonbroer uitgedaagd op romantisch vlak. Hij is bang dat de romantische verwachtingen van Cheryl zullen stijgen wanneer zijn nieuwe schoonbroer, Ryan, Dana overstelpt met bloemen en geschenkjes.

Eergisteren 13:39 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 28 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.