Je vindt hier de programma's van Bloemen op tv We hebben de volgende programma's voor Bloemen No Strings Attached: IMDB * 6.2 - Film, No Strings Attached is een Amerikaanse romantische komedie uit het jaar 2011. Deze productie is geregisseerd door Ivan Reitman. De hoofdrollen worden vertolkt door Ashton Kutcher, Natalie Portman en Greta Gerwig. Vijftien jaar na. Ik mis je: Morgen - Informatief, Seizoen 2020 Aflevering 33 van 46 EO Op hun trouwdag legt Elly Korevaar bloemen bij het graf van. Butterbean's Café: Morgen - Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 26 De verdwenen groenten! / Cricket het bloemenmeisje! Bij Butterbean's zijn ze. Bee Movie: Morgen - IMDB * 6.1 - Film, Bee Movie is een Amerikaanse animatiefilm uit het jaar 2007. Deze productie is geregisseerd door Steve Hickner en Simon J. Smith (bekend van de films 'The Prince of Egypt' en 'Penguins of Madagascar '. Met de stemmen van. Pokémon XY: Morgen - Serie, Jeugd, Een dartelende vondst tussen de bloemen! Wanneer onze helden tijdens hun reis naar Anistar City. Pokémon XY: Morgen - Serie, Jeugd, Een dartelende vondst tussen de bloemen! Wanneer onze helden tijdens hun reis naar Anistar City. No Strings Attached: Morgen - IMDB * 6.2 - Comedy, Film, No Strings Attached is een Amerikaanse romantische komedie uit het jaar 2011. Deze productie is geregisseerd door Ivan Reitman. De hoofdrollen worden vertolkt door Ashton Kutcher, Natalie Portman en Greta Gerwig.. LoliRock: Morgen - Serie, Jeugd, Bloemen Houden Van Mensen Iris maakt met behulp van toverkracht een prachtige roos en wil. BinnensteBuiten: Overmorgen - Informatief, Seizoen 2020 Aflevering 64 van 321 KRO NCRV In het prachtige Overijsselse Raalte ligt de. Extreme Cake Makers: Overmorgen - Amusement, Seizoen 2 Bakkers Phil en Christine herdenken de zomer van de liefde met een vintage. BinnensteBuiten: Informatief, Seizoen 2020 Aflevering 69 van 131 KRO NCRV De kijker wordt dagelijks, op TV én online, getrakteerd op.

Bloemen op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 08:55 Ik mis je

Seizoen 2020 - Aflevering 33 van 46 - EO Op hun trouwdag legt Elly Korevaar bloemen bij het graf van haar man Martin. Ruim een jaar voor hij overlijdt, wordt bij hem een hersentumor ontdekt. Elly typeert hem als een echte familieman. Over zijn afscheid praat hij liever niet, omdat hij dat zo moeilijk vindt. Toch wordt juist dat afscheid heel bijzonder. * 'Mij krijgen ze niet te pakken', zegt de joodse moeder van Aart Klompmaker als de Tweede Wereldoorlog begint. Haar woorden komen uit. Ze overleeft de oorlog, maar op de dag van de bevrijding ontdekt ze dat haar familie is omgekomen in Auschwitz. Hoe pakt ze het leven als enig overgeblevene van haar gezin weer op? * 'Betrokken, bescheiden, trouw en creatief.' Zo typeren Koosje Zwart en Pauline van de Werken hun beider vriendin Margriet. Met z'n drieën vormen ze jarenlang een creatief 'clubje'. Tijdens het creatief bezig zijn ontstaan er spontaan diepgaande gesprekken, die de vriendschap nog hechter maken.

Morgen | 17:15 Pokémon XY

Een dartelende vondst tussen de bloemen! Wanneer onze helden tijdens hun reis naar Anistar City een pauze houden in een prachtige wei, komen Serena en Bonnie een Eevee tegen die in het zonlicht aan het dansen is!

Overmorgen | 11:25 BinnensteBuiten

Seizoen 2020 - Aflevering 64 van 321 - KRO-NCRV In het prachtige Overijsselse Raalte ligt de melkveehouderij van de familie Tuten. Daar maken zuivelmaker Yvonne en haar schoonmoeder Mieny een bijzonder streekproduct: kruudmoes. Deze papachtige, voedzame drank op basis van boerenkarnemelk werd vroeger door de boeren meegenomen als ze hard moesten werken op de akkers. Behalve boerenkarnemelk bevat de kruudmoes spek, worst, parelgort, kervel en rozijnen. Een spannende combinatie voor onze Franse allesproever Alain Caron. * Een rondleiding in de tuin van onze tuinspecialist Martin Stuger. Hij laat zijn favoriete bloemen en planten zien en geeft tips hoe je moet snoeien en hoe je de tuin makkelijk kunt onderhouden.

Overmorgen | 20:35 Eerste Hulp Bij Festivals

Aflevering 6 Realityprogramma waarin we medisch professionals volgen, terwijl zij zich inzetten voor onze veiligheid en gezondheid op de vele evenementen die Nederland rijk is. Van hardcoredance-event tot bloemencorso, van de Nijmeegse Vierdaagse tot Pride Amsterdam en van bloedneus tot ernstig trauma: de ervaren specialisten staan op elk terrein en bij elke medische hulpvraag paraat.

Di 11 augustus 2020 | 10:00 Teletubbies

Seizoen 1 - Aflevering 27 van 60 - Het cijfer vier - NTR De Teletubbies tellen tot vier, vier Teletubbies, vier bloemen en vier stuks Tubbietoast. In het verhaaltje helpen twee zusjes hun vader het cijfer vier op de voordeur te schroeven.

Do 13 augustus 2020 | 13:05 De Smurfen

Aflevering 29 van 86 - Smurf me geen bloemen - BNNVARA De belevenissen van alle Smurfen in het Smurfendorp, dat nu al 50 jaar bestaat.

Vr 14 augustus 2020 | 17:05 Bloemencorso 2020

Aflevering 2 van 3 - Rijnsburg - MAX Registratie van het bloemencorso. De prachtige praalwagens zijn volledig bedekt met bolbloemen, zoals hyacinten, tulpen en narcissen.

Za 15 augustus 2020 | 19:05 We zijn er Bijna!

Aflevering 5 van 6 - MAX De groep staat op een camping in Buljarica, aan de Adriatische kust in Montenegro. Het is warm, 40 graden. Gelukkig geeft de zee op loopafstand verkoeling. Via de baai van Kotor rijden de deelnemers weer een grens over naar de volgende kustplaats: Dubrovnik. Sinds deze Kroatische stad een prominente rol heeft in de serie Game of Thrones, zijn de toeristenaantallen enorm gestegen. Het is er druk en warm en daarom bezoekt de groep de stad pas aan het einde van de dag om 's avonds, als het afgekoeld is en de drommen toeristen zijn vertrokken, nog iets mee te krijgen van de oorspronkelijkheid van de stad. De volgende bestemming ligt in Bosnië-Herzegovina. De groep verruilt de grote stadscamping aan zee voor een kleine familiecamping in de bergen bij Foca. De zonen van de eigenaar van de camping studeren voor arts, maar in de zomermaanden werken ze als ober, gids, kok en schoonmaker op de camping van hun ouders. Philip, één van de zonen, leidt de groep met kleine busjes door het oerbos Perucica in het Nationaal Park Sutjeska. Op de hooggelegen weiden vol bloemen is het heerlijk toeven. Verder houden de reizigers een gezellige pannenkoekbakavond.

Bloemen op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 22:45 No Strings Attached IMDb: 6.2

IMDB * 6.2 - Film, No Strings Attached is een Amerikaanse romantische komedie uit het jaar 2011. Deze productie is geregisseerd door Ivan Reitman. De hoofdrollen worden vertolkt door Ashton Kutcher, Natalie Portman en Greta Gerwig. Vijftien jaar na ...

No Strings Attached is een Amerikaanse romantische komedie uit het jaar 2011. Deze productie is geregisseerd door Ivan Reitman. De hoofdrollen worden vertolkt door Ashton Kutcher, Natalie Portman en Greta Gerwig. Vijftien jaar na hun ontmoeting op een zomerkamp lopen Adam en Emma elkaar opnieuw tegen het lijf. Ze zijn allebei wel toe aan een seksueel verzetje, maar als drukbezette arts wil Emma absoluut geen serieuze relatie. De twee besluiten met elkaar naar bed te gaan, maar spreken af dat ze verder gewoon vrienden blijven. Geen geknuffel, geen jaloezie, geen verwachtingen, geen bloemen en geen ruzies. Ze kunnen doen en laten wat ze willen zolang ze maar niet verliefd op elkaar worden. Maar dat blijkt gemakkelijker gezegd dan gedaan. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/no-strings-attached

Morgen | 09:40 Butterbean's Café

Seizoen 1 - Aflevering 26 - De verdwenen groenten! / Cricket het bloemenmeisje! Bij Butterbean's zijn ze druk bezig om een heerlijke saladebar voor de lunch te organiseren, maar ineens verdwijnen de groenten. // Cricket mag bloemenmeisje zijn bij de bruiloft van Mevrouw Honeybrook. Maar dan gaat er iets mis met haar jurk.

Morgen | 15:00 Bee Movie IMDb: 6.1

Morgen - IMDB * 6.1 - Film, Bee Movie is een Amerikaanse animatiefilm uit het jaar 2007. Deze productie is geregisseerd door Steve Hickner en Simon J. Smith (bekend van de films 'The Prince of Egypt' en 'Penguins of Madagascar '. Met de stemmen van ...

Bee Movie is een Amerikaanse animatiefilm uit het jaar 2007. Deze productie is geregisseerd door Steve Hickner en Simon J. Smith (bekend van de films 'The Prince of Egypt' en 'Penguins of Madagascar '. Met de stemmen van Jerry Seinfeld en Renée Zellweger. Voor de Nederlandse versie zijn Jeroen van Koningsbrugge en Thekla Reuten te horen. De pas afgestudeerde bij Barry B. Benson heeft eigenlijk maar één carrièrepad: honing maken. Tijdens de honingoverdracht en bestuiving van bloemen buiten zijn bijenkorf, wordt Barry gered door bloemist Vanessa. Tegen de bijenregels in, bedankt hij haar en ze worden vrienden. Maar dan ontdekt Barry dat mensen bijen uitbuiten om honing te kunnen verkopen. Hij besluit een rechtszaak tegen de mensheid aan te spannen, maar dit heeft ernstige gevolgen voor de natuur. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/bee-movie

Morgen | 17:15 Pokémon XY

Een dartelende vondst tussen de bloemen! Wanneer onze helden tijdens hun reis naar Anistar City een pauze houden in een prachtige wei, komen Serena en Bonnie een Eevee tegen die in het zonlicht aan het dansen is!

Morgen | 20:00 No Strings Attached IMDb: 6.2

Morgen - IMDB * 6.2 - Comedy, Film, No Strings Attached is een Amerikaanse romantische komedie uit het jaar 2011. Deze productie is geregisseerd door Ivan Reitman. De hoofdrollen worden vertolkt door Ashton Kutcher, Natalie Portman en Greta Gerwig. ...

No Strings Attached is een Amerikaanse romantische komedie uit het jaar 2011. Deze productie is geregisseerd door Ivan Reitman. De hoofdrollen worden vertolkt door Ashton Kutcher, Natalie Portman en Greta Gerwig. Vijftien jaar na hun ontmoeting op een zomerkamp lopen Adam en Emma elkaar opnieuw tegen het lijf. Ze zijn allebei wel toe aan een seksueel verzetje, maar als drukbezette arts wil Emma absoluut geen serieuze relatie. De twee besluiten met elkaar naar bed te gaan, maar spreken af dat ze verder gewoon vrienden blijven. Geen geknuffel, geen jaloezie, geen verwachtingen, geen bloemen en geen ruzies. Ze kunnen doen en laten wat ze willen zolang ze maar niet verliefd op elkaar worden. Maar dat blijkt gemakkelijker gezegd dan gedaan. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/no-strings-attached

Overmorgen | 00:54 LoliRock

Bloemen Houden Van Mensen Iris maakt met behulp van toverkracht een prachtige roos en wil meedoen aan het jaarlijks Bloemen Festival.

Overmorgen | 15:15 Extreme Cake Makers

Seizoen 2 Bakkers Phil en Christine herdenken de zomer van de liefde met een vintage platenspelertaart. Verder maakt Eloise een gigantische eetbare proseccofles in een tuin met cake pops in de vorm van bloemen en Nastassja probeert haar eerste bloemen te maken voor een Daisy dooptaart.

Overmorgen | 17:25 BinnensteBuiten

Seizoen 2020 - Aflevering 57 van 131 - KRO-NCRV Cynthia woont met haar dochter Sarah in Zoetermeer. Cynthia houdt erg veel van kleding en glamour en zou niets liever willen dan een walk-in closet in huis: 'Het is altijd een droom geweest voor mij en mijn dochter om een eigen walk-in closet te hebben. Een plek waar we samen kunnen tutten en waar je je kleding uit kan zoeken. Dat zou echt helemaal super zijn.' Interieurstylist Theo-Bert Pot helpt de droom van de dames waar te maken. * Sharon gaat vandaag op de zoete toer met een heerlijke hazelnoot-walnotentaart en een vleugje gember. Daarbij maakt ze truffels van avocado met kokosrasp. * Boswachter Marieke Schatteleijn is in de Betuwe. Deze streek ligt ingeklemd tussen verschillende grote rivieren en wordt doorsneden door rivier de Linge. De Betuwe is de fruittuin van Nederland. Ongeveer een derde van het fruit wat in ons land geteeld wordt, komt hier vandaan. Maar voordat het fruit aan de bomen hangt, is het hier in de lente een explosie van roze en witte bloemen: flowerpower. Marieke trekt door de boomgaarden om van de bloemenpracht te genieten.

Di 11 augustus 2020 | 02:30 Extreme Cake Makers

Seizoen 2 Bakkers Phil en Christine herdenken de zomer van de liefde met een vintage platenspelertaart. Verder maakt Eloise een gigantische eetbare proseccofles in een tuin met cake pops in de vorm van bloemen en Nastassja probeert haar eerste bloemen te maken voor een Daisy dooptaart.

Di 11 augustus 2020 | 04:55 Extreme Cake Makers

Seizoen 2 Bakkers Phil en Christine herdenken de zomer van de liefde met een vintage platenspelertaart. Verder maakt Eloise een gigantische eetbare proseccofles in een tuin met cake pops in de vorm van bloemen en Nastassja probeert haar eerste bloemen te maken voor een Daisy dooptaart.

Di 11 augustus 2020 | 12:15 BinnensteBuiten

Seizoen 2020 - Aflevering 57 van 131 - KRO-NCRV Cynthia woont met haar dochter Sarah in Zoetermeer. Cynthia houdt erg veel van kleding en glamour en zou niets liever willen dan een walk-in closet in huis: 'Het is altijd een droom geweest voor mij en mijn dochter om een eigen walk-in closet te hebben. Een plek waar we samen kunnen tutten en waar je je kleding uit kan zoeken. Dat zou echt helemaal super zijn.' Interieurstylist Theo-Bert Pot helpt de droom van de dames waar te maken. * Sharon gaat vandaag op de zoete toer met een heerlijke hazelnoot-walnotentaart en een vleugje gember. Daarbij maakt ze truffels van avocado met kokosrasp. * Boswachter Marieke Schatteleijn is in de Betuwe. Deze streek ligt ingeklemd tussen verschillende grote rivieren en wordt doorsneden door rivier de Linge. De Betuwe is de fruittuin van Nederland. Ongeveer een derde van het fruit wat in ons land geteeld wordt, komt hier vandaan. Maar voordat het fruit aan de bomen hangt, is het hier in de lente een explosie van roze en witte bloemen: flowerpower. Marieke trekt door de boomgaarden om van de bloemenpracht te genieten.

Di 11 augustus 2020 | 19:55 De Kotmadam

Seizoen 16 - Tango Jef dweilt het hele huis, hij bakt 's morgens omeletten en hij koopt bloemen. Is hij een nieuwe man geworden of heeft hij het verkorven bij Jeanne omdat hij niet wou meegaan naar de tangoles? Feit is wel dat Jeanne zich zeer verdacht gedraagt: ze heeft opeens een gsm, ze doet niets anders dan dansen en Odilon heeft haar samen met een toreador de benen zien losgooien. Jill kan niet kiezen tussen Kevin en Leo en ze schakelt Saskia in als bliksemafleider.

Wo 12 augustus 2020 | 21:30 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 1112 - De Advertentie Wegens geldtekort worden de Wattersons gedwongen om hun huis te verhuren als Bed & Breakfast. Omdat ze nergens heen kunnen, blijven ze stiekem in huis. Wanneer ze hun gasten, een ouder stel geiten, per ongeluk tegenkomen in huis, schrikken die zo dat ze flauwvallen. De Wattersons vrezen het ergste en proberen alles te verbloemen.

Do 13 augustus 2020 | 06:55 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 1112 - De Advertentie Wegens geldtekort worden de Wattersons gedwongen om hun huis te verhuren als Bed & Breakfast. Omdat ze nergens heen kunnen, blijven ze stiekem in huis. Wanneer ze hun gasten, een ouder stel geiten, per ongeluk tegenkomen in huis, schrikken die zo dat ze flauwvallen. De Wattersons vrezen het ergste en proberen alles te verbloemen.

Do 13 augustus 2020 | 20:00 Jamies Great Britain

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 6 - Het Hart van England Jamie ontmoet Billy Byrd; zijn familie kweekt al generaties lang asperges. Daarna proeft Jamie eetbare bloemen met Margaret Cooper.

Do 13 augustus 2020 | 21:05 Moon Water

In deze aangrijpend mooie voorstelling presenteert het Cloud Gate Danstheater van Taiwan ‘Moon Water’. Voor dit werk raakte de gelauwerde Taiwanese choreograaf Lin Hwai-min geïnspireerd door het Boeddistische gezegde "De reflecties van bloemen in een spiegel en de maan in het water zijn beide denkbeeldig” en de ideale geestelijke gemoedstoestand uit de Tai chi: "Energie vloeit als water, terwijl de geest schijnt als de maan.” De choreograaf bundelt danskunst en Tai chi samen en baseert zijn creatieve werk op deze twee gezegden om tot een poëtische vertaling van de Taoistische filosofie te komen. Moon Water zet uitersten tegenover elkaar: werkelijkheid en onwerkelijkheid, inspanning en ontspanning, Yin en Yang. De dansers van het Cloud Gate Danstheater bewegen op melodieën uit J. S. Bachs Cellosuites in een decor van regisseur Austin Wang. Opgenomen in het National Theater van Taipei in 2008.

Do 13 augustus 2020 | 21:35 First Dates

Aflevering 1 Geo vindt zichzelf een echte player, maar is toch op zoek naar een stevige vaste relatie. Zal hij zijn date Heather weten in te pakken met een boeket bloemen en een fles champagne? De 82-jarige Harvey, alias 'Sauve Harv', schuift aan tafel met Dinah, een eeuwige vrijgezellin.

Vr 14 augustus 2020 | 01:00 Jamies Great Britain

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 6 - Het Hart van England Jamie ontmoet Billy Byrd; zijn familie kweekt al generaties lang asperges. Daarna proeft Jamie eetbare bloemen met Margaret Cooper.

Vr 14 augustus 2020 | 11:55 Jamies Great Britain

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 6 - Het Hart van England Jamie ontmoet Billy Byrd; zijn familie kweekt al generaties lang asperges. Daarna proeft Jamie eetbare bloemen met Margaret Cooper.

Vr 14 augustus 2020 | 22:05 No Strings Attached IMDb: 6.2

14/08 - IMDB * 6.2 - Comedy, Film, No Strings Attached is een Amerikaanse romantische komedie uit het jaar 2011. Deze productie is geregisseerd door Ivan Reitman. De hoofdrollen worden vertolkt door Ashton Kutcher, Natalie Portman en Greta Gerwig. ...

No Strings Attached is een Amerikaanse romantische komedie uit het jaar 2011. Deze productie is geregisseerd door Ivan Reitman. De hoofdrollen worden vertolkt door Ashton Kutcher, Natalie Portman en Greta Gerwig. Vijftien jaar na hun ontmoeting op een zomerkamp lopen Adam en Emma elkaar opnieuw tegen het lijf. Ze zijn allebei wel toe aan een seksueel verzetje, maar als drukbezette arts wil Emma absoluut geen serieuze relatie. De twee besluiten met elkaar naar bed te gaan, maar spreken af dat ze verder gewoon vrienden blijven. Geen geknuffel, geen jaloezie, geen verwachtingen, geen bloemen en geen ruzies. Ze kunnen doen en laten wat ze willen zolang ze maar niet verliefd op elkaar worden. Maar dat blijkt gemakkelijker gezegd dan gedaan. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/no-strings-attached

Za 15 augustus 2020 | 09:12 How It's Made

Seizoen 20 - Aflevering 9 - Thinning Shears, Wagon Wheels We nemen weer alledaagse producten onder de loep. Ontdek hoe autostoeltjes, papieren bloemen en reservegeneratoren worden gemaakt.

Za 15 augustus 2020 | 14:52 Butterbean's Café

Seizoen 1 - Aflevering 26 - De verdwenen groenten! / Cricket het bloemenmeisje! Bij Butterbean's zijn ze druk bezig om een heerlijke saladebar voor de lunch te organiseren, maar ineens verdwijnen de groenten. // Cricket mag bloemenmeisje zijn bij de bruiloft van Mevrouw Honeybrook. Maar dan gaat er iets mis met haar jurk.

Za 15 augustus 2020 | 17:11 Het weekend van... bloemencorso's en gondelvaarten

Ook de bloemencorso's en gondelvaarten gaan niet door vanwege de coronapandemie. Daarom blikken we dit weekend terug op de mooiste corso's en gondelvaarten uit onze provincie.

Za 15 augustus 2020 | 18:11 Het weekend van... bloemencorso's en gondelvaarten

Ook de bloemencorso's en gondelvaarten gaan niet door vanwege de coronapandemie. Daarom blikken we dit weekend terug op de mooiste corso's en gondelvaarten uit onze provincie.

Za 15 augustus 2020 | 19:11 Het weekend van... bloemencorso's en gondelvaarten

Ook de bloemencorso's en gondelvaarten gaan niet door vanwege de coronapandemie. Daarom blikken we dit weekend terug op de mooiste corso's en gondelvaarten uit onze provincie.

Za 15 augustus 2020 | 20:11 Het weekend van... bloemencorso's en gondelvaarten

Ook de bloemencorso's en gondelvaarten gaan niet door vanwege de coronapandemie. Daarom blikken we dit weekend terug op de mooiste corso's en gondelvaarten uit onze provincie.

Za 15 augustus 2020 | 21:11 Het weekend van... bloemencorso's en gondelvaarten

Ook de bloemencorso's en gondelvaarten gaan niet door vanwege de coronapandemie. Daarom blikken we dit weekend terug op de mooiste corso's en gondelvaarten uit onze provincie.

Za 15 augustus 2020 | 22:11 Het weekend van... bloemencorso's en gondelvaarten

Ook de bloemencorso's en gondelvaarten gaan niet door vanwege de coronapandemie. Daarom blikken we dit weekend terug op de mooiste corso's en gondelvaarten uit onze provincie.

Za 15 augustus 2020 | 23:11 Het weekend van... bloemencorso's en gondelvaarten

Ook de bloemencorso's en gondelvaarten gaan niet door vanwege de coronapandemie. Daarom blikken we dit weekend terug op de mooiste corso's en gondelvaarten uit onze provincie.

Za 15 augustus 2020 | 23:55 Jamies Great Britain

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 6 - Het Hart van England Jamie ontmoet Billy Byrd; zijn familie kweekt al generaties lang asperges. Daarna proeft Jamie eetbare bloemen met Margaret Cooper.

Zo 16 augustus 2020 | 00:11 Het weekend van... bloemencorso's en gondelvaarten

Ook de bloemencorso's en gondelvaarten gaan niet door vanwege de coronapandemie. Daarom blikken we dit weekend terug op de mooiste corso's en gondelvaarten uit onze provincie.

Zo 16 augustus 2020 | 01:11 Het weekend van... bloemencorso's en gondelvaarten

Ook de bloemencorso's en gondelvaarten gaan niet door vanwege de coronapandemie. Daarom blikken we dit weekend terug op de mooiste corso's en gondelvaarten uit onze provincie.

Zo 16 augustus 2020 | 02:11 Het weekend van... bloemencorso's en gondelvaarten

Ook de bloemencorso's en gondelvaarten gaan niet door vanwege de coronapandemie. Daarom blikken we dit weekend terug op de mooiste corso's en gondelvaarten uit onze provincie.

Zo 16 augustus 2020 | 03:11 Het weekend van... bloemencorso's en gondelvaarten

Ook de bloemencorso's en gondelvaarten gaan niet door vanwege de coronapandemie. Daarom blikken we dit weekend terug op de mooiste corso's en gondelvaarten uit onze provincie.

Zo 16 augustus 2020 | 04:11 Het weekend van... bloemencorso's en gondelvaarten

Ook de bloemencorso's en gondelvaarten gaan niet door vanwege de coronapandemie. Daarom blikken we dit weekend terug op de mooiste corso's en gondelvaarten uit onze provincie.

Zo 16 augustus 2020 | 05:11 Het weekend van... bloemencorso's en gondelvaarten

Ook de bloemencorso's en gondelvaarten gaan niet door vanwege de coronapandemie. Daarom blikken we dit weekend terug op de mooiste corso's en gondelvaarten uit onze provincie.

Zo 16 augustus 2020 | 06:09 Het weekend van... bloemencorso's en gondelvaarten

Ook de bloemencorso's en gondelvaarten gaan niet door vanwege de coronapandemie. Daarom blikken we dit weekend terug op de mooiste corso's en gondelvaarten uit onze provincie.

Zo 16 augustus 2020 | 07:11 Het weekend van... bloemencorso's en gondelvaarten

Ook de bloemencorso's en gondelvaarten gaan niet door vanwege de coronapandemie. Daarom blikken we dit weekend terug op de mooiste corso's en gondelvaarten uit onze provincie.

Zo 16 augustus 2020 | 08:11 Het weekend van... bloemencorso's en gondelvaarten

Ook de bloemencorso's en gondelvaarten gaan niet door vanwege de coronapandemie. Daarom blikken we dit weekend terug op de mooiste corso's en gondelvaarten uit onze provincie.

Zo 16 augustus 2020 | 09:11 Het weekend van... bloemencorso's en gondelvaarten

Ook de bloemencorso's en gondelvaarten gaan niet door vanwege de coronapandemie. Daarom blikken we dit weekend terug op de mooiste corso's en gondelvaarten uit onze provincie.

Zo 16 augustus 2020 | 10:08 Bee Movie IMDb: 6.1

16/08 - IMDB * 6.1 - Film, Bee Movie is een Amerikaanse animatiefilm uit het jaar 2007. Deze productie is geregisseerd door Steve Hickner en Simon J. Smith (bekend van de films 'The Prince of Egypt' en 'Penguins of Madagascar '. Met de stemmen van ...

Bee Movie is een Amerikaanse animatiefilm uit het jaar 2007. Deze productie is geregisseerd door Steve Hickner en Simon J. Smith (bekend van de films 'The Prince of Egypt' en 'Penguins of Madagascar '. Met de stemmen van Jerry Seinfeld en Renée Zellweger. Voor de Nederlandse versie zijn Jeroen van Koningsbrugge en Thekla Reuten te horen. De pas afgestudeerde bij Barry B. Benson heeft eigenlijk maar één carrièrepad: honing maken. Tijdens de honingoverdracht en bestuiving van bloemen buiten zijn bijenkorf, wordt Barry gered door bloemist Vanessa. Tegen de bijenregels in, bedankt hij haar en ze worden vrienden. Maar dan ontdekt Barry dat mensen bijen uitbuiten om honing te kunnen verkopen. Hij besluit een rechtszaak tegen de mensheid aan te spannen, maar dit heeft ernstige gevolgen voor de natuur. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/bee-movie

Zo 16 augustus 2020 | 13:50 Musical: Roodkapje

Aflevering 1 Musical waarin de mooie Roodkapje naar haar zieke oma gaat om een mandje met koekjes te brengen. Diep in het bos ontmoet Roodkapje de lieve Gerrit de Wolf. Hij weet een plek waar de prachtigste bloemen groeien en raadt het meisje aan een mooie bos voor haar oma te plukken. Wat Roodkapje niet weet, is dat Gerrits gemene vrouw Tina iets heel anders van plan is. Wat zal er gebeuren als Roodkapje straks bij oma's huisje aankomt? En zou de knappe jager Benjamin op tijd zijn om haar te redden?

 Meer

Bloemen gemist

Eerder Vandaag | 11:20 BinnensteBuiten

Seizoen 2020 - Aflevering 69 van 131 - KRO-NCRV De kijker wordt dagelijks, op TV én online, getrakteerd op een gepassioneerde en duurzame dosis huis en interieur, tuin en natuur, eten en drinken. BinnensteBuiten biedt binnen- en buitenshuis een kijkje waarbij mensen met liefde, passie en inspiratie vertellen over hun bijzondere woning, opvallende interieur, indrukwekkende (moes)tuin of duurzaam geproduceerde (streek)producten. Onderwerpen zijn onder meer: een duurzaam huis van boomstammen, een tot woonhuis verbouwde werfkelder, bijenkassen op het dak, boksende hazen, oesterzwammen kweken op koffiedik, een moestuin voor de hele buurt of een oogverblindende bloementuin. Bewoners vertellen zélf over hun huis of tuin. Daarnaast kent het programma een keur aan experts.