Bloed op tv (tv-tip)

Morgen | 22:00 Nieuw: We Hunt Together

Morgen - Serie/soap, Vanaf vanavond is de nieuwe bloedstollende Britse misdaadserie We Hunt Together zes woensdagen om ...

Vanaf vanavond is de nieuwe bloedstollende Britse misdaadserie We Hunt Together zes woensdagen om 22:00 uur te zien op BBC First, de Engelse seriezender met Nederlandse ondertiteling. Bekijk op welk kanaal BBC First bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/4169/kanaal-bbc-first. Gewelddadig Voormalig kindsoldaat Baba schiet in deze serie de manipulatieve Freddy tijdens een gewelddadig incident te hulp, waarna meteen een band tussen hen ontstaat. Tegenpolen De twee raken bezeten van elkaar en ontpoppen zich vervolgens tot een moordend duo. De zaak belandt op het bureau van rechercheur Lola Franks en haar collega Jackson Mendy, die elkaars tegenpolen zijn.

Je vindt hier de programma's van Bloed op tv We hebben de volgende programma's voor Bloed Nieuw: We Hunt Together: Morgen - Serie/soap, Vanaf vanavond is de nieuwe bloedstollende Britse misdaadserie We Hunt Together zes woensdagen om. Ultimate Animals Compilations: Natuur, Seizoen 1 Aflevering 6 van 8 Raccoons And Octopuses Wasberen kunnen hoge voorwerpen bereiken door de vorm van. Blauw Bloed: Informatief, Seizoen 2020 Aflevering 32 van 41 Koningspaar doet rondje Zuidoost Fryslân EO Een uitgebreid verslag van. McLeod's Daughters: Serie/soap, Seizoen 7 Ever After De dag voor zijn huwelijk met Stevie belandt Alex door een misverstand in de. My Cat From Hell: Natuur, Seizoen 5 Aflevering 15 Hungry Like The Wolf Jackson maakt kennis met Marley, die overal een bloedbad aanricht,. Bloed, Zweet en Tranen: IMDB * 7.1 - Film, Bloed, zweet & tranen is een Nederlandse biografie film uit 2015 over het leven van André Hazes. Hoofdrollen worden gespeeld door Fedja van Huêt, Martijn Fischer, Hadewych Minis en Matheu Hinzen. Amsterdam, eind jaren. Through the Wormhole with Morgan Freeman: Wetenschap, Seizoen 6 Aflevering 1 Are Aliens Inside Us? Regendruppels kunnen bezoekers van een andere planeet. Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt: Serie, Reality, Seizoen 2 Aflevering 5 In Kaapstad wordt Kees, zonder dat hij dat aanvankelijk beseft, meegelokt door. DOC: Koempels in San Siro: Sport, Seizoen 2016 2017 Aflevering 42 van 75 Na jarenlang verwend te zijn geweest met goed voetbal en mooie. SpongeBob: Animatie, Seizoen 8 Aflevering 157 Patrick Wordt Volwassen / De Spreekbeurt Octo leert Patrick hoe hij zich als een.

Bloed op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 20:30 Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt

Seizoen 2 - Aflevering 5 In Kaapstad wordt Kees, zonder dat hij dat aanvankelijk beseft, meegelokt door gewapende overvallers die in een populair park op toeristen loeren. Verder betrapt Kees een zakkenroller die hem tot bloedens toen in zijn arm bijt, en krijgt hij het aanbod om voor 15.000 dollar een leeuw dood te schieten.

Overmorgen | 07:08 Ducktales

Luchtpiraten… in de lucht! Kwek is het zat om genegeerd te worden, maar zijn zoektocht naar aandacht gaat te ver wanneer hij zich aansluit bij de flamboyante Don Ravage en zijn bemanning bloeddorstige variétépiraten.

Overmorgen | 22:30 Sudden death IMDb: 5.8

Sudden death is een Amerikaanse actiefilm uit het jaar 1995. Met acteur Jean-Claude Van Damme in de hoofdrol. Duizenden opgewonden fans kijken vol spanning naar de hockeywedstrijd tussen de Pittsburgh Penguins en de Chicago Blackhawks. Ook de vicepresident volgt de wedstrijd vanuit de luxueuze loges. Dan dringt een groep terroristen onder leiding van de meedogenloze Joshua Foss de loges binnen om de vicepresident te gijzelen. Ook het dochtertje van Darren McCord, een voormalige brandweerman die instaat voor de beveiliging van het stadion, zit bij de gijzelaars. Voor McCord start een dodelijk kat-en-muisspel met zijn koelbloedige tegenstander. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/sudden-death

Vr 2 oktober 2020 | 20:30 Detectives Op Vrijdag: Agatha Christie's Poirot

Seizoen 5 - The adventure of the Egyptian tomb Poirot en Hastings worden gevraagd om in Egypte onderzoek te doen naar een aantal verdachte sterfgevallen. Een groep archeologen deed daar onderzoek naar een graftombe, toen er plotseling doden begonnen te vallen. Een hartaanval, een bloedvergiftiging, tetanus en zelfmoord. Er gaan al snel geruchten dat het om de vloek van de farao gaat. Poirot en Hastings proberen het mysterie te ontrafelen.

Za 3 oktober 2020 | 07:45 Blauw Bloed

Seizoen 2020 - Aflevering 33 van 44 - Koning kriskras door het land - EO Koning Willem-Alexander was vrijdagmiddag in Amsterdam voor een werkbezoek aan de Noord/Zuidlijn. Op metrostation Europaplein sprak de koning onder anderen met een medewerker van het Amsterdamse openbaarvervoerbedrijf en met een reiziger over hun ervaringen. Een ritje met de metro mocht natuurlijk niet ontbreken. Eerder deze week bezocht de koning in Haarlem een project van het Oranje Fonds, waar succesvolle ondernemers jongeren helpen hun leven op de rit te krijgen. Ook reisde hij af naar de provincie Groningen. In Delfzijl nam hij een kijkje bij een bedrijf dat expert is in recycling en in Winschoten opende hij een nieuwe productielijn voor coronatestkits. * De stad Amsterdam is vele musea rijk. Een van de grote schatten van de Hermitage is de fabelachtige juwelencollectie. De tentoonstelling 'Juwelen! Schitteren aan het Russische Hof' is uitgebreid met een aantal nieuwe aanwinsten. Juwelenexpert Martijn Akkerman neemt ons mee in de wereld van pracht en praal. * Prinses Mabel, koningin Rania, hertogin Meghan en koningin Máxima hebben in ieder geval één ding gemeen: het zijn alle vier échte powervrouwen. Miluska van 't Lam, hoofdredacteur van Harper's Bazaar, vertelt ons hoe deze royals in hun kracht staan. * Koningin Elizabeth is niet het enige staatshoofd dat door haar hoge leeftijd broos en kwetsbaar is. Ook koning Harald en koningin Margrethe zijn niet meer de jongsten en schuiven al jaren taken door naar hun troonopvolgers. Maar van ophouden of aftreden willen ze niet weten. Koningshuisdeskundige Hans Jacobs over waarom koningin Beatrix aftrad en de Britse vorstin niet.

Za 3 oktober 2020 | 13:00 House Rules Holland

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 11 De kandidaten krijgen vierentwintig uur de tijd om de zone waar ze de minste punten voor kregen, opnieuw aan te pakken. Maar na twaalf uur klussen, krijgen ze plots een verrassende boodschap te horen: Erik vertelt hen dat ze de laatste twaalf uur verder moeten klussen met één van de huiseigenaren. Dat betekent dat Marte aan de slag moet met Ben, die haar bloed wel kan drinken, Arno en Renate krijgen het met elkaar aan de stok en Kasia laat Dirk het vuile werk opknappen. De strijd laait hoog op, want één stel zal het spel moeten verlaten.

Za 3 oktober 2020 | 15:00 RTL GP: GT Challenge Endurance Nurburgring

Verslag van de Europese GT Endurance Series met aan de start McLarens, Lamborghini's, Bentley's en nog veel meer bloedsnelle, exotische bolides. Elk evenement heeft een minimale racelengte van 3 uur, met als hoogtepunt van het seizoen de 24 uur van Spa-Francorchamps.

Za 3 oktober 2020 | 15:30 RTL GP: GT Challenge Sprint Cup - Misano

Verslag van de Europese GT Sprint Series met aan de start Ferrari's, BMW's, McLarens en nog veel meer bloedsnelle, exotische bolides. Elk evenement bestaat uit twee sprintraces met als hoogtepunt de races op het nieuwe circuit van Zandvoort.

Za 3 oktober 2020 | 16:20 Mijn Pelgrimspad

Seizoen 3 - Aflevering 5 van 15 - Het bloedwonder van Meerssen - KRO-NCRV Annemiek is onderweg van Sittard naar Maastricht. Onderweg passeert ze de prachtige Basiliek van het Heilige Sacrament in Meerssen. Hier vond in een kleiner kerkje in 1222 het bloedwonder plaats. Tijdens de Heilige Mis vergat de priester water en wijn in de kelk te doen. Een stem zei hem toch door te gaan met de eucharistie. En zowaar, bij het breken van de hostie vloeiden water en bloed uit de hostie in de kelk. Het was dus de stem van God geweest. Daarna duikt Annemiek onder grond. Ze bezoekt de ondergrondse Nachtwacht in de grotten van de Sint Pietersberg bij Maastricht. Deze zwart-witreplica van de Nachtwacht is honderd jaar geleden door de Limburgse kunstenaar Jules Sondeijker gemaakt.

Bloed op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 06:22 Ultimate Animals Compilations

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 8 - Raccoons And Octopuses Wasberen kunnen hoge voorwerpen bereiken door de vorm van hun skelet te veranderen, een octopus pompt zijn bloed met drie harten rond.

Vandaag | 06:40 Blauw Bloed

Seizoen 2020 - Aflevering 32 van 41 - Koningspaar doet rondje Zuidoost-Fryslân - EO Een uitgebreid verslag van het streekbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan Zuidoost-Friesland. Het bezoek stond in het teken van de toekomst van de provincie, met de nadruk op duurzaamheid, de landbouwsector en de Fryske taal en cultuur. Naast alle gesprekken stapten de koning en koningin op de fiets en was er tijd om kennis te maken met het traditionele skûtsjesilen. Ook nam het koningspaar plaats in de schoolbanken voor een lesje Frysk en toonde Willem-Alexander zijn vaardigheden met het snijden van kaas. * Het was ook de week van Prinsjesdag en de Algemene Beschouwingen met het nieuws dat de koning er komend jaar qua salaris flink op vooruit gaat. Jeroen Snel praat in de studio met koningshuiskenner Rick Evers over de begroting van het Koninklijk Huis en over de vraag hoe koningin Máxima haar VN-werk in deze coronatijd invult. * We nemen samen met stijlmeester Bodo Breg een kijkje bij de nieuwste show van Edouard Vermeulen van modehuis Natan. Koningin Máxima en koningin Mathilde zijn groot fan van de Belgische couturier. Voor Bodo Breg een mooie reden om de maestro zelf te spreken en hij laat zien welke outfits uit de nieuwe collectie geschikt zijn voor welke royal. * We volgen koningin Máxima bij de opening van het vernieuwde Theater Zuidplein in Rotterdam, koningshuisdeskundige Simone Lamain neemt ons in de serie 'De onbekende titels van de koning' mee naar Ameland én de Belgische kroonprinses Elisabeth is gespot in militair uniform en met geweer.

Vandaag | 07:55 McLeod's Daughters

Seizoen 7 - Ever After De dag voor zijn huwelijk met Stevie belandt Alex door een misverstand in de gevangenis. Hij is de wanhoop nabij, want iedereen maakt zich klaar voor het feest terwijl hij achter slot en grendel zit. Ook Stevie is bloednerveus, want de gelaatsbehandeling die Rose haar heeft gegeven, is helemaal mislukt.

Vandaag | 14:35 My Cat From Hell

Seizoen 5 - Aflevering 15 - Hungry Like The Wolf Jackson maakt kennis met Marley, die overal een bloedbad aanricht, en een stel katten die hun huis afbreken. Kijk en verbaas je over hoe Jackson te werk gaat.

Vandaag | 15:05 Bloed, Zweet en Tranen IMDb: 7.1

IMDB * 7.1 - Film, Bloed, zweet & tranen is een Nederlandse biografie film uit 2015 over het leven van André Hazes. Hoofdrollen worden gespeeld door Fedja van Huêt, Martijn Fischer, Hadewych Minis en Matheu Hinzen. Amsterdam, eind jaren ...

Bloed, zweet & tranen is een Nederlandse biografie film uit 2015 over het leven van André Hazes. Hoofdrollen worden gespeeld door Fedja van Huêt, Martijn Fischer, Hadewych Minis en Matheu Hinzen. Amsterdam, eind jaren vijftig. Als achtjarig jongetje wordt André Hazes op de Amsterdamse Albert Cuyp ontdekt door Johnny Kraaijkamp. In de jaren tachtig beleeft hij, met hulp van producer en manager Tim Griek, zijn grote doorbraak als volkszanger. In zijn nadagen, de eerste jaren na de millenniumwisseling, krijgen zijn alcoholverslaving en zware gezondheidsproblemen de overhand. Deze drie perioden uit Hazes' leven zijn door elkaar gevlochten in dit genuanceerde muzikale tragisch drama. Martijn Fischer is fantastisch en kruipt na de musical Hij gelooft in mij opnieuw in de huid van de zanger en doet alle zangpartijen zelf. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/bloed-zweet-en-tranen

Vandaag | 16:50 Through the Wormhole with Morgan Freeman

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Are Aliens Inside Us? Regendruppels kunnen bezoekers van een andere planeet bevatten, die in onze bloedsomloop of onze technologie kunnen infiltreren. Dragen we aliens in ons lichaam?

Vandaag | 20:50 DOC: Koempels in San Siro

Seizoen 2016-2017 - Aflevering 42 van 75 Na jarenlang verwend te zijn geweest met goed voetbal en mooie resultaten, maakt Roda JC in de jaargang 2001-2002 opeens een weerbarstig seizoen mee. De club krijgt te maken met een vroege trainerswissel en wisselvallige, zelfs teleurstellende uitslagen in de Eredivisie. In Europa stijgt het team echter boven zichzelf uit. n februari 2002 wordt Roda JC in de vierde ronde van de UEFA Cup gekoppeld aan grootmacht AC Milan. Wat volgt is een bloedstollend tweeluik, eindigend in strafschoppen. Hoofdrolspelers Regillio Vrede, Kevin van Dessel, Mark Luijpers en George Leekens blikken terug op een gedenkwaardige avond in Milaan; op een stunt die net geen gestalte kreeg.

Vandaag | 23:32 SpongeBob

Seizoen 8 - Aflevering 157 - Patrick Wordt Volwassen / De Spreekbeurt Octo leert Patrick hoe hij zich als een volwassen man moet gedragen. // SpongeBob moet een spreekbeurt houden en is bloednerveus.

Morgen | 05:12 Ultimate Animals Compilations

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 8 - Raccoons And Octopuses Wasberen kunnen hoge voorwerpen bereiken door de vorm van hun skelet te veranderen, een octopus pompt zijn bloed met drie harten rond.

Morgen | 06:00 Ultimate Animals Compilations

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 8 - Rhinos And Owls Uilen kunnen met hun oren 'zien' en horen of muizen zwanger zijn, de neushoorn heeft een huid die bloed kan zweten.

Morgen | 08:24 Through the Wormhole with Morgan Freeman

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Are Aliens Inside Us? Regendruppels kunnen bezoekers van een andere planeet bevatten, die in onze bloedsomloop of onze technologie kunnen infiltreren. Dragen we aliens in ons lichaam?

Morgen | 12:40 Pride and Prejudice and Zombies

Morgen - Comedy, Film, Engeland, 19e eeuw. Elizabeth Bennett en haar vier bevallige zussen worden door hun vader getraind in de vechtkunsten om zombie aanvallen af te weren. Hun moeder probeert haar dochters ondertussen wanhopig aan de man te helpen ...

Engeland, 19e eeuw. Elizabeth Bennett en haar vier bevallige zussen worden door hun vader getraind in de vechtkunsten om zombie-aanvallen af te weren. Hun moeder probeert haar dochters ondertussen wanhopig aan de man te helpen en is blij met de komst van Mr. Darcy. Deze knappe maar onuitstaanbare man is behalve een fanatieke zombiemoordenaar, ook het levende voorbeeld van het vooroordeel dat heerst over de hogere klasse. Als de zombie-uitbraak epidemische vormen aanneemt moeten alle partijen hun trots inslikken en hun krachten bundelen om de levende doden in het bloeddoorlopen slagveld voor eens en voor altijd te verslaan.

Morgen | 16:33 Ducktales

Luchtpiraten… in de lucht! Kwek is het zat om genegeerd te worden, maar zijn zoektocht naar aandacht gaat te ver wanneer hij zich aansluit bij de flamboyante Don Ravage en zijn bemanning bloeddorstige variétépiraten.

Morgen | 19:34 SpongeBob

Seizoen 8 - Aflevering 157 - Patrick Wordt Volwassen / De Spreekbeurt Octo leert Patrick hoe hij zich als een volwassen man moet gedragen. // SpongeBob moet een spreekbeurt houden en is bloednerveus.

Morgen | 20:10 Friends

Seizoen 5 - Aflevering 20 - The One With the Ride Along De avond voor de trouwplechtigheid van Emily is Ross bloednerveus. Gary stelt voor dat de jongens meegaan op patrouille in zijn politiewagen. Het belooft een spannende avond te worden. Rachel trekt naar het appartement van Ross om een mixer te lenen. Toevallig hoort ze een boodschap van Emily op het antwoordapparaat. Per ongeluk wist ze het bericht.

Morgen | 22:00 Jeffrey Dahmer: Mind Of A Monster

Het bloedstollende relaas van Jeffrey Dahmer, wiens misdrijven een schok teweegbrachten in de VS. Hoe kon een verlegen jongen uitgroeien tot een beruchte moordenaar en kannibaal?

Morgen | 23:30 Through the Wormhole with Morgan Freeman

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Are Aliens Inside Us? Regendruppels kunnen bezoekers van een andere planeet bevatten, die in onze bloedsomloop of onze technologie kunnen infiltreren. Dragen we aliens in ons lichaam?

Overmorgen | 00:00 Killing Time

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Keep Your Friends Close Een vrouw treft bij thuiskomst haar man dood aan in een plas bloed. De politie gaat aanvankelijk uit van een ongeluk, totdat blijkt dat de auto van het slachtoffer is verdwenen.

Overmorgen | 00:50 Behaving Badly

01/10 - Comedy, Film, Rick is smoorverliefd op Nina (Selena Gomez). Hij moet en zal verkering met haar krijgen en bedenkt een reeks wilde plannen om haar hart te veroveren. Maar alles wat hij probeert loopt enorm uit de hand en voor hij het weet ...

Rick is smoorverliefd op Nina (Selena Gomez). Hij moet en zal verkering met haar krijgen en bedenkt een reeks wilde plannen om haar hart te veroveren. Maar alles wat hij probeert loopt enorm uit de hand en voor hij het weet krijgt hij het aan de stok met Nina's jaloerse ex-vriend, de oversekste moeder van z'n beste vriend, de zoon van een maffiabaas, een leger bloedmooie strippers, en de perverse rector van z'n school. Wanneer zijn pogingen om Nina te versieren ook nog de Mobiele Eenheid op de been brengt is de chaos helemaal compleet. En of dit alles hem ook maar één stap dichterbij zijn doel brengt is nog maar de vraag.

Overmorgen | 02:15 Nieuw: We Hunt Together

Herhaling. Vanaf vanavond is de nieuwe bloedstollende Britse misdaadserie We Hunt Together zes woensdagen om 22:00 uur te zien op BBC First, de Engelse seriezender met Nederlandse ondertiteling. Bekijk op welk kanaal BBC First bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/4169/kanaal-bbc-first. Gewelddadig Voormalig kindsoldaat Baba schiet in deze serie de manipulatieve Freddy tijdens een gewelddadig incident te hulp, waarna meteen een band tussen hen ontstaat. Tegenpolen De twee raken bezeten van elkaar en ontpoppen zich vervolgens tot een moordend duo. De zaak belandt op het bureau van rechercheur Lola Franks en haar collega Jackson Mendy, die elkaars tegenpolen zijn.

Overmorgen | 04:25 Rules of Engagement

01/10 - Film, Kolonel Terry Childers (Samuel L. Jackson) is een onderscheiden militair die wordt opgedragen om een bedreigde Amerikaanse ambassadeur in Jemen te bevrijden. Hoewel de gewelddadige actie slaagt heeft het bloederige gevolgen voor de ...

Kolonel Terry Childers (Samuel L. Jackson) is een onderscheiden militair die wordt opgedragen om een bedreigde Amerikaanse ambassadeur in Jemen te bevrijden. Hoewel de gewelddadige actie slaagt heeft het bloederige gevolgen voor de inheemse bevolking. Thuis aangekomen wordt Childers voor zijn daden verantwoordelijk gesteld. Hij schakelt de hulp in van een alcoholische advocaat die zijn vriend was in Vietnam.

Overmorgen | 05:03 Ultimate Animals Compilations

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 8 - Rhinos And Owls Uilen kunnen met hun oren 'zien' en horen of muizen zwanger zijn, de neushoorn heeft een huid die bloed kan zweten.

Overmorgen | 07:08 Ducktales

Luchtpiraten… in de lucht! Kwek is het zat om genegeerd te worden, maar zijn zoektocht naar aandacht gaat te ver wanneer hij zich aansluit bij de flamboyante Don Ravage en zijn bemanning bloeddorstige variétépiraten.

Overmorgen | 11:45 Behaving Badly

01/10 - Comedy, Film, Rick is smoorverliefd op Nina (Selena Gomez). Hij moet en zal verkering met haar krijgen en bedenkt een reeks wilde plannen om haar hart te veroveren. Maar alles wat hij probeert loopt enorm uit de hand en voor hij het weet ...

Rick is smoorverliefd op Nina (Selena Gomez). Hij moet en zal verkering met haar krijgen en bedenkt een reeks wilde plannen om haar hart te veroveren. Maar alles wat hij probeert loopt enorm uit de hand en voor hij het weet krijgt hij het aan de stok met Nina's jaloerse ex-vriend, de oversekste moeder van z'n beste vriend, de zoon van een maffiabaas, een leger bloedmooie strippers, en de perverse rector van z'n school. Wanneer zijn pogingen om Nina te versieren ook nog de Mobiele Eenheid op de been brengt is de chaos helemaal compleet. En of dit alles hem ook maar één stap dichterbij zijn doel brengt is nog maar de vraag.

Overmorgen | 19:54 NG Wild series

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 8 - Viper Queens Adders zijn de Mike Tyson's van de slangenwereld - klein, gedrongen en in staat om razendsnel krachtige klappen uit te delen voorzien van gevaarlijk gif. Van het grimmige Amerikaanse Wilde Westen tot de stomende jungles in het hart van Afrika, de oude en de nieuwe wereldorde van adders hebben zich samengevoegd tot een superfamilie van slangen. Adders zijn iconische koelbloedige moordenaars, maar hebben ook een zachtere kant als het om familie gaat. Velvet de gabonadder en Therma de ratelslang zijn twee moeders, die in extreme, contrasterende landschappen verschillende uitdagingen aan moeten gaan, maar hetzelfde doel hebben: een gezin stichten en hun titel als Viper Queen behouden.

Overmorgen | 22:50 My Cat From Hell

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Fat Elvis Jeff is een fotograaf die vanuit zijn huis werkt. Vanwege zijn bloeddorstige kat Buster loopt hij het risico om zijn bedrijf en zijn assistent te verliezen.

Vr 2 oktober 2020 | 03:31 NG Wild series

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 8 - Viper Queens Adders zijn de Mike Tyson's van de slangenwereld - klein, gedrongen en in staat om razendsnel krachtige klappen uit te delen voorzien van gevaarlijk gif. Van het grimmige Amerikaanse Wilde Westen tot de stomende jungles in het hart van Afrika, de oude en de nieuwe wereldorde van adders hebben zich samengevoegd tot een superfamilie van slangen. Adders zijn iconische koelbloedige moordenaars, maar hebben ook een zachtere kant als het om familie gaat. Velvet de gabonadder en Therma de ratelslang zijn twee moeders, die in extreme, contrasterende landschappen verschillende uitdagingen aan moeten gaan, maar hetzelfde doel hebben: een gezin stichten en hun titel als Viper Queen behouden.

Vr 2 oktober 2020 | 14:31 The Lone Ranger

Afl. 3 - The Lone Rangers Triumph. Een groep van zes Texas Rangers is een bende Mexicaanse bandieten op het spoor. Wanneer de Rangers in de val worden gelokt, krijgen ze één voor één de kogel. Eén van hen overleeft de bloedige aanslag. Hij wordt...The Lone Ranger! Zet je schrap voor de avonturen van The Lone Ranger, de moedige revolverheld die een miljoenenpubliek aan zich wist te binden. Samen met zijn kameraad Tonto vecht hij voor gerechtigheid in het Wilde Westen. Deze legendarische tv-serie staat garant voor spanning, actie en nostalgie! Hi-yo, Silver, away!

Vr 2 oktober 2020 | 15:30 Police Interceptors

Seizoen 7 - Aflevering 7 Een spoor van gebroken glas en drank leidt brigadier Jon Moon en hond Kanto naar een met ‘n mes gewapende dief, en een bloederige klap in een club eindigt met één man in de boeien en één in het ziekenhuis.

Vr 2 oktober 2020 | 19:35 Crime Scene Investigation

Seizoen 7 - Fallen idols De aanvoerster van een cheerleaderteam en haar populaire basketballende vriendje worden vermist. Grissom en Nick hebben de nodige vragen als ze bloedsporen vinden op het sportveld. Het bewijsmateriaal leidt naar een vriendengroep en een fotografieleraar die een obsessieve interesse had in de vermiste jongen.

Vr 2 oktober 2020 | 20:35 CSI: Crime Scene Investigation

Seizoen 6 - Bite Me Hoe slaag je erin om 'perfect' van de trap te vallen? Het is een raadsel voor Grissom en zijn team wanneer ze arriveren in het huis van Ray en Becky Lester. Mevrouw Lester ligt dood aan de voet van de trap. Als het slachtoffer gevallen of geduwd werd, dan zou ze instinctief geprobeerd hebben om haar val nog te breken. De bloedsporen op de muur lijken niet overeen te komen met de lichamelijke vaststellingen bij het slachtoffer.

Vr 2 oktober 2020 | 20:40 Blood Father IMDb: 6.4

02/10 - IMDB * 6.4 - Film, Blood Father is een Franse actiethriller uit het jaar 2016. De productie werd geregisseerd door Jean François Richet. De hoofdrollen worden vertolkt door Mel Gibson, Erin Moriarty en Ryan Dorsey. Ex gedetineerde John Link ...

Blood Father is een Franse actiethriller uit het jaar 2016. De productie werd geregisseerd door Jean-François Richet. De hoofdrollen worden vertolkt door Mel Gibson, Erin Moriarty en Ryan Dorsey. Ex-gedetineerde John Link (Mel Gibson) wordt na jaren herenigd met zijn eigenzinnige tiener dochter. Zij wordt achternagezeten door leden van een Mexicaans drugskartel die er op uit zijn haar te vermoorden. Een bloedstollend kat-en-muis spel ontstaat in de grote woestijn van New Mexico, waarbij John tot het uiterste gaat en zijn leven op het spel zet om zijn dochter te beschermen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/blood-father

Vr 2 oktober 2020 | 22:20 CSI: Crime Scene Investigation

Seizoen 6 - Gum Drops Nick neemt resoluut het voortouw in een nieuw moordonderzoek. Het huis dat ze doorkammen, wordt bewoond door vier mensen, maar toch treffen ze maar drie bloedplassen aan. Nick vermoedt dat het dochtertje van de familie nog in leven is, maar Sara twijfelt aan zijn verhaal. Ze vreest dat zijn recente bijna-doodervaring zijn beoordelingsvermogen beïnvloedt.

Vr 2 oktober 2020 | 23:00 Nieuw: We Hunt Together

Herhaling. Vanaf vanavond is de nieuwe bloedstollende Britse misdaadserie We Hunt Together zes woensdagen om 22:00 uur te zien op BBC First, de Engelse seriezender met Nederlandse ondertiteling. Bekijk op welk kanaal BBC First bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/4169/kanaal-bbc-first. Gewelddadig Voormalig kindsoldaat Baba schiet in deze serie de manipulatieve Freddy tijdens een gewelddadig incident te hulp, waarna meteen een band tussen hen ontstaat. Tegenpolen De twee raken bezeten van elkaar en ontpoppen zich vervolgens tot een moordend duo. De zaak belandt op het bureau van rechercheur Lola Franks en haar collega Jackson Mendy, die elkaars tegenpolen zijn.

Vr 2 oktober 2020 | 23:15 CSI: Crime Scene Investigation

Seizoen 6 - Secrets & Flies De jonge moeder Christina Adalian wordt dood teruggevonden. De met bloed bespatte revolver ligt in de buurt van haar lichaam wanneer haar zus Lana de gruwelijke ontdekking doet en de politie verwittigt. Het CSI-team komt onmiddellijk ter plekke. Wijst de afscheidsboodschap op zelfmoord of is hier meer gaande? Catherine en Sara zijn ervan overtuigd dat de vrouw geen zelfmoordplannen had.

Vr 2 oktober 2020 | 23:15 Kindig Customs

Seizoen 2 - Aflevering 12 - The Copper Caddy Na anderhalf jaar bloed, zweet en koper is de 'Copper Caddy' bijna klaar voor zijn langverwachte debuut.

Vr 2 oktober 2020 | 23:30 Kindig Customs

Seizoen 2 - Aflevering 12 - The Copper Caddy Na anderhalf jaar bloed, zweet en koper is de 'Copper Caddy' bijna klaar voor zijn langverwachte debuut.

Vr 2 oktober 2020 | 23:35 Easy A IMDb: 7.0

02/10 - IMDB * 7.0 - Film, Easy A is een Amerikaanse romantische komedie uit het jaar 2010. Deze film is geregisseerd door Will Gluck (bekende van de films Friends with Benefits, Annie en Peter Rabbit). De hoofdrollen worden vertolkt door Emma Stone ...

Easy A is een Amerikaanse romantische komedie uit het jaar 2010. Deze film is geregisseerd door Will Gluck (bekende van de films Friends with Benefits, Annie en Peter Rabbit). De hoofdrollen worden vertolkt door Emma Stone en Amanda Bynes. Nadat een kleine onschuldige leugen over het verliezen van haar maagdelijkheid uitlekt, begint het leven van Olive Phendergast opvallende overeenkomsten te vertonen met het leven van Hester Prynne in het boek 'De Rode Letter', welke ze momenteel aan het lezen zijn op school. In het boek wordt Hester na het plegen van overspel veroordeeld tot het dragen van een bloedrode letter A (van Adulteress - Overspelige) op haar kleding, die haar zonde publiekelijk zichtbaar maakt. Olive besluit de roddels te gebruiken om haar sociale leven en financiële situatie een boost te geven en naait demonstratief de letter 'A' op haar kleding. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/easy-a

Za 3 oktober 2020 | 02:30 Nieuw: We Hunt Together

Herhaling. Vanaf vanavond is de nieuwe bloedstollende Britse misdaadserie We Hunt Together zes woensdagen om 22:00 uur te zien op BBC First, de Engelse seriezender met Nederlandse ondertiteling. Bekijk op welk kanaal BBC First bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/4169/kanaal-bbc-first. Gewelddadig Voormalig kindsoldaat Baba schiet in deze serie de manipulatieve Freddy tijdens een gewelddadig incident te hulp, waarna meteen een band tussen hen ontstaat. Tegenpolen De twee raken bezeten van elkaar en ontpoppen zich vervolgens tot een moordend duo. De zaak belandt op het bureau van rechercheur Lola Franks en haar collega Jackson Mendy, die elkaars tegenpolen zijn.

Za 3 oktober 2020 | 13:30 Police Interceptors

Seizoen 7 - Aflevering 7 Een spoor van gebroken glas en drank leidt brigadier Jon Moon en hond Kanto naar een met ‘n mes gewapende dief, en een bloederige klap in een club eindigt met één man in de boeien en één in het ziekenhuis.

Za 3 oktober 2020 | 16:10 Friends

Seizoen 5 - Aflevering 20 - The One With the Ride Along De avond voor de trouwplechtigheid van Emily is Ross bloednerveus. Gary stelt voor dat de jongens meegaan op patrouille in zijn politiewagen. Het belooft een spannende avond te worden. Rachel trekt naar het appartement van Ross om een mixer te lenen. Toevallig hoort ze een boodschap van Emily op het antwoordapparaat. Per ongeluk wist ze het bericht.

 Meer