Blazen op tv (tv-tip)

Vr 15 november 2019 | 20:35 Flikken Rotterdam

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Politieserie. Armageddon. De aanval op het internet lijkt te lukken. Daniel heeft echter een tweede plan. Hij dreigt de kinderen, inmiddels voorzien van bomvesten, op te blazen. Esther weet waartoe hij in staat is en pas als Dries en de collega's de kinderen veiligstellen, gaat ze het gevecht met Daniel aan.

Je vindt hier de programma's van Blazen op tv We hebben de volgende programma's voor Blazen Flikken Rotterdam: 15/11 - Misdaadserie, Seizoen 4 Aflevering 10 Politieserie. Armageddon. De aanval op het internet lijkt te lukken.. Blaze en de Monsterwielen: Seizoen 2 Aflevering 4 Het Dino spel: Zegg wordt tijdens het spelen door een geiser weggeblazen en belandt verderop in. Unikitty: Een asteroïde komt recht op het koninkrijk af, dus Dokter Fox en de rest gaan op missie om een bom te plaatsen op het. Good Bones: Budget-Busting Victorian, Seizoen 3 Aflevering 13 Budget Busting Victorian: Karen E. Laine en Mina Starsiak willen hun. Unikitty: Een asteroïde komt recht op het koninkrijk af, dus Dokter Fox en de rest gaan op missie om een bom te plaatsen op het. Blaze en de Monsterwielen: Seizoen 3 Aflevering 12 Het grote insectenavontuur: Blaze brengt samen met AJ en Zegg een bezoek aan Insectenland. Daar. Kung Fu Panda: Morgen - Seizoen 3 Aflevering 26 Verbolgen Vuur: De Vurige Vijf voelen zich miskend door Shifu en de inwoners van het. De Ganges met Sue Perkins: Morgen - Documentaire, Seizoen 1 Aflevering 2 Britse reportagereeks waarin Sue Perkins langs de Indiase rivier de. Food Detectives: 15/11 - Wetenschappelijk magazine, Seizoen 1 Aflevering 2 Consumentenmagazine waarin drie experts de kijker van. Craig van de Kreek: 15/11 - Craig probeert het Viervakspel nieuw leven in te blazen en daagt de beste speler ooit uit!. Unikitty: Gisteren - Een asteroïde komt recht op het koninkrijk af, dus Dokter Fox en de rest gaan op missie om een bom te. 'Allo 'Allo!: Gisteren - Komische serie, Seizoen 5 Aflevering 3 Britse komische serie. Dinner with the General. Helga verwittigt de. Sex Tape: Eergisteren - Toen Jay (Jason Segel) en Annie (Cameron Diaz) voor het eerst bij elkaar kwamen, was hun relatie intens, maar tien jaar en twee kinderen later is de vlam van hun liefde vrijwel gedoofd. Door middel van het maken van een sex tape. Blaze en de Monsterwielen: Eergisteren - Seizoen 1 Aflevering 9 De junglehoorn: Stripes heeft een junglehoorn. Wanneer hij met dieren uit de. Sex Tape: Eergisteren - Toen Jay (Jason Segel) en Annie (Cameron Diaz) voor het eerst bij elkaar kwamen, was hun relatie intens, maar tien jaar en twee kinderen later is de vlam van hun liefde vrijwel gedoofd. Door middel van het maken van een sex tape. Ben 10: Eergisteren - Ben verandert in Vuurvlaag om stoom af te blazen na een hevige ruzie met Max. Animo ontdekt Ben en. Craig van de Kreek: Eergisteren - Craig probeert het Viervakspel nieuw leven in te blazen en daagt de beste speler ooit uit!.

Blazen op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 17:45 De Ganges met Sue Perkins

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Britse reportagereeks waarin Sue Perkins langs de Indiase rivier de Ganges reist. Halverwege de Ganges houdt Sue halt in de oude stad Varanasi, een populaire vakantiebestemming die voor de 950 miljoen hindoes in India een speciale betekenis heeft. Wanneer hindoes sterven, is er voor hen geen grotere eer dan gecremeerd te worden, waarna hun as in de Ganges wordt uitgestrooid. Sue bezoekt een zogenaamd doodshotel, waar oude hindoes worden opgevangen om hun laatste adem uit te blazen. Ze ontmoet ook een monnik die zijn ziel in de rivier reinigt door de assen van de overledenen over zich heen te wrijven.

Vr 15 november 2019 | 02:30 Food Detectives

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Consumentenmagazine waarin drie experts de kijker van voedingsadvies voorzien. Alice Roberts dompelt zich onder in glutenvrij voedsel, een van de snelst groeiende trends in de Britse supermarkt. Met de hulp van 30 vrijwilligers gaat ze na of mensen zich minder opgeblazen en meer alert voelen wanneer ze geen gluten meer eten. Tom Kerridge toont aan hoe garnituren alledaagse recepten in iets speciaals kunnen veranderen.

Wo 20 november 2019 | 20:30 Transformers IMDb: 7.0

20/11 - IMDB * 7.0 - SF-actiefilm, Wanneer Sam Witwicky (Shia LaBeouf) zijn eerste wagen krijgt, kan hij niet vermoeden dat hij in het bezit is van een Autobot. Totdat hij tot zijn grote verbazing ziet hoe zijn nieuwe auto zichzelf kan transformeren ...

Wanneer Sam Witwicky (Shia LaBeouf) zijn eerste wagen krijgt, kan hij niet vermoeden dat hij in het bezit is van een Autobot. Totdat hij tot zijn grote verbazing ziet hoe zijn nieuwe auto zichzelf kan transformeren tot een enorme robot. Deze zogeheten Transformer komt van de buitenaardse planeet Cybertron, waar de goedaardige Autobots onder leiding van Optimus Prime een meedogenloze strijd voeren tegen de Decepticons van de boosaardige Megatron. Hun oorlog heeft zich echter verplaatst naar onze wereld en terwijl het Amerikaanse leger tevergeefs probeert de alles vernietigende Decepticons tegen te houden, is het aan Sam en de Autobots om de aarde van de ondergang te redden. In de jaren tachtig werd het uit Japan afkomstige speelgoed van de Transformers mateloos populair onder de jeugd. Deze buitenaardse robots die konden veranderen in auto's of vliegtuigen, schitterden vanaf 1984 in hun eigen tekenfilmserie, die door de jaren heen verschillende vernieuwingen doorstond. Nu blazen producent Steven Spielberg en regisseur Michael Bay ('Pearl Harbor') de franchise nieuw leven in met deze live-actionfilm die zich moet meten met blockbusters als 'Independence Day' en 'War of the Worlds'. Acteur Shia LaBeouf, die Sam Witwicky speelt, brak door met een hoofdrol in de thriller 'Disturbia' en werd door Spielberg tevens gevraagd voor de vierde film rond Indiana Jones. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/transformers

Ma 25 november 2019 | 08:30 Inui

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Animatieserie. Wind mee!. Het begint hard te waaien, zo hard dat onze vrienden bijna omver geblazen worden. Maar Inui bedenkt een plannetje om toch plezier aan de wind te beleven.

Blazen op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 06:40 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Het Dino-spel: Zegg wordt tijdens het spelen door een geiser weggeblazen en belandt verderop in een grote modderpoel. Blaze en AJ gaan hem redden met behulp van zelfontworpen en zelfgebouwde machines die lijken op dinosaurussen.

Vandaag | 06:55 Unikitty

Een asteroïde komt recht op het koninkrijk af, dus Dokter Fox en de rest gaan op missie om een bom te plaatsen op het stenen gevaarte. Maar wanneer ze er achter komen dat de asteroïde eigenlijk alleen maar eenzaam is en een vriendelijke vent blijkt te zijn, willen ze er toch vanaf zien om 'm op te blazen.

Vandaag | 07:40 Good Bones

Seizoen 3 - Aflevering 13 - Budget-Busting Victorian: Karen E. Laine en Mina Starsiak willen hun stad nieuw leven inblazen. Ze kopen aftandse huizen om ze na een ingrijpende verbouwing als droomhuis door te verkopen.

Vandaag | 11:15 Unikitty

Een asteroïde komt recht op het koninkrijk af, dus Dokter Fox en de rest gaan op missie om een bom te plaatsen op het stenen gevaarte. Maar wanneer ze er achter komen dat de asteroïde eigenlijk alleen maar eenzaam is en een vriendelijke vent blijkt te zijn, willen ze er toch vanaf zien om 'm op te blazen.

Vandaag | 11:45 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Het grote insectenavontuur: Blaze brengt samen met AJ en Zegg een bezoek aan Insectenland. Daar helpen ze papa en mama Vuurvlieg hun door de wind weggeblazen ei terug te krijgen.

Morgen | 15:30 Kung Fu Panda

Seizoen 3 - Aflevering 26 - Verbolgen Vuur: De Vurige Vijf voelen zich miskend door Shifu en de inwoners van het dorp. Ze zijn zo boos op Shifu dat ze ontslag nemen en het dorp verlaten. Junjie en Hundun willen het dorp opblazen en Po executeren. Net op tijd biedt Shifu zijn excuus aan de Vijf aan.

Vr 15 november 2019 | 09:20 Craig van de Kreek

Craig probeert het Viervakspel nieuw leven in te blazen en daagt de beste speler ooit uit!

Vr 15 november 2019 | 18:55 Craig van de Kreek

Craig probeert het Viervakspel nieuw leven in te blazen en daagt de beste speler ooit uit!

Vr 15 november 2019 | 23:05 Sex Tape

15/11 - Toen Jay (Jason Segel) en Annie (Cameron Diaz) voor het eerst bij elkaar kwamen, was hun relatie intens, maar tien jaar en twee kinderen later is de vlam van hun liefde vrijwel gedoofd. Door middel van het maken van een sex tape waarbij ze ...

Toen Jay (Jason Segel) en Annie (Cameron Diaz) voor het eerst bij elkaar kwamen, was hun relatie intens, maar tien jaar en twee kinderen later is de vlam van hun liefde vrijwel gedoofd. Door middel van het maken van een sex tape waarbij ze elke positie uit 'The Joy of Sex' hanteren, proberen ze hun relatie nieuw leven in te blazen. Het lijkt een geweldig idee, totdat ze ontdekken dat hun video niet meer 'privé' is en ze alles op alles moeten zetten om de video terug in eigen handen te krijgen.

Za 16 november 2019 | 06:30 Crazy Ex-Girlfriend

Wanneer Rebecca te weten komt dat Josh vrijwilliger is op een zomerkamp, gaat ze ook mee. Ze hoopt zo hun romance nieuw leven in te blazen.

Za 16 november 2019 | 16:00 Good Bones

Seizoen 3 - Aflevering 13 - Budget-Busting Victorian: Karen E. Laine en Mina Starsiak willen hun stad nieuw leven inblazen. Ze kopen aftandse huizen om ze na een ingrijpende verbouwing als droomhuis door te verkopen.

Zo 17 november 2019 | 07:35 Crazy Ex-Girlfriend

Wanneer Rebecca te weten komt dat Josh vrijwilliger is op een zomerkamp, gaat ze ook mee. Ze hoopt zo hun romance nieuw leven in te blazen.

Zo 17 november 2019 | 08:20 Shimmer & Shine

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Opgeblazen / Gezondheid!: Als de toverdrankjesles fout gaat en Samira nergens te vinden is, moeten de meiden Zeta wel om hulp vragen! // De beroemde Nies-Tor is in Zahramay Falls en maakt alle geestjes ziek met het poeder op zijn vleugels. Leah moet de tor vangen en iedereen genezen met een speciale spreuk die de gevolgen van de tor omkeren.

Zo 17 november 2019 | 08:30 Good Bones

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Home of Slithering Surprises: Karen E. Laine en Mina Starsiak willen hun stad nieuw leven inblazen. Ze kopen aftandse huizen om ze na een ingrijpende verbouwing als droomhuis door te verkopen.

Zo 17 november 2019 | 09:25 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Bellen: Peppa en George zijn dol op bellen blazen. En dat kan op meer manieren dan je zou denken..!

Ma 18 november 2019 | 05:20 Shimmer & Shine

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Opgeblazen / Gezondheid!: Als de toverdrankjesles fout gaat en Samira nergens te vinden is, moeten de meiden Zeta wel om hulp vragen! // De beroemde Nies-Tor is in Zahramay Falls en maakt alle geestjes ziek met het poeder op zijn vleugels. Leah moet de tor vangen en iedereen genezen met een speciale spreuk die de gevolgen van de tor omkeren.

Ma 18 november 2019 | 08:20 Shimmer & Shine

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Opgeblazen / Gezondheid!: Als de toverdrankjesles fout gaat en Samira nergens te vinden is, moeten de meiden Zeta wel om hulp vragen! // De beroemde Nies-Tor is in Zahramay Falls en maakt alle geestjes ziek met het poeder op zijn vleugels. Leah moet de tor vangen en iedereen genezen met een speciale spreuk die de gevolgen van de tor omkeren.

Ma 18 november 2019 | 23:30 Sex Tape

18/11 - Toen Jay (Jason Segel) en Annie (Cameron Diaz) voor het eerst bij elkaar kwamen, was hun relatie intens, maar tien jaar en twee kinderen later is de vlam van hun liefde vrijwel gedoofd. Door middel van het maken van een sex tape waarbij ze ...

Toen Jay (Jason Segel) en Annie (Cameron Diaz) voor het eerst bij elkaar kwamen, was hun relatie intens, maar tien jaar en twee kinderen later is de vlam van hun liefde vrijwel gedoofd. Door middel van het maken van een sex tape waarbij ze elke positie uit 'The Joy of Sex' hanteren, proberen ze hun relatie nieuw leven in te blazen. Het lijkt een geweldig idee, totdat ze ontdekken dat hun video niet meer 'privé' is en ze alles op alles moeten zetten om de video terug in eigen handen te krijgen.

Di 19 november 2019 | 19:30 Catfish: The TV Show

Seizoen 4 - Aflevering 13 - Prophet & Trinity: Prophet, van de Nappy Roots, is z'n rapcarrière nieuw leven aan het inblazen. Hij heeft online contact met Trinity, een model, en zij is zijn steun en toeverlaat. Prophet wil een serieuze relatie, maar is deze meid te mooi om waar te zijn?

Wo 20 november 2019 | 14:45 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Bellen: Peppa en George zijn dol op bellen blazen. En dat kan op meer manieren dan je zou denken..!

Wo 20 november 2019 | 20:00 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Bellen: Peppa en George zijn dol op bellen blazen. En dat kan op meer manieren dan je zou denken..!

Do 21 november 2019 | 08:30 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Bellen: Peppa en George zijn dol op bellen blazen. En dat kan op meer manieren dan je zou denken..!

Do 21 november 2019 | 23:15 Fast N' Loud

Seizoen 5 - Aflevering 11 - The Bass Is Back: Brian Bass keert terug bij de Gas Monkeys wanneer Richard de Chevy 3500 Dually uit 1992 nieuw leven wil inblazen voor deelname aan de Lone Star Throwdown-truckshow.

Do 21 november 2019 | 23:30 Fast N' Loud

Seizoen 5 - Aflevering 11 - The Bass Is Back: Brian Bass keert terug bij de Gas Monkeys wanneer Richard de Chevy 3500 Dually uit 1992 nieuw leven wil inblazen voor deelname aan de Lone Star Throwdown-truckshow.

Vr 22 november 2019 | 15:25 Unikitty

Een asteroïde komt recht op het koninkrijk af, dus Dokter Fox en de rest gaan op missie om een bom te plaatsen op het stenen gevaarte. Maar wanneer ze er achter komen dat de asteroïde eigenlijk alleen maar eenzaam is en een vriendelijke vent blijkt te zijn, willen ze er toch vanaf zien om 'm op te blazen.

Vr 22 november 2019 | 22:10 Sex Tape

22/11 - Toen Jay (Jason Segel) en Annie (Cameron Diaz) voor het eerst bij elkaar kwamen, was hun relatie intens, maar tien jaar en twee kinderen later is de vlam van hun liefde vrijwel gedoofd. Door middel van het maken van een sex tape waarbij ze ...

Toen Jay (Jason Segel) en Annie (Cameron Diaz) voor het eerst bij elkaar kwamen, was hun relatie intens, maar tien jaar en twee kinderen later is de vlam van hun liefde vrijwel gedoofd. Door middel van het maken van een sex tape waarbij ze elke positie uit 'The Joy of Sex' hanteren, proberen ze hun relatie nieuw leven in te blazen. Het lijkt een geweldig idee, totdat ze ontdekken dat hun video niet meer 'privé' is en ze alles op alles moeten zetten om de video terug in eigen handen te krijgen.

Vr 22 november 2019 | 22:20 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Het Dino-spel: Zegg wordt tijdens het spelen door een geiser weggeblazen en belandt verderop in een grote modderpoel. Blaze en AJ gaan hem redden met behulp van zelfontworpen en zelfgebouwde machines die lijken op dinosaurussen.

Vr 22 november 2019 | 22:40 Sex Tape UK

Realityster Brian Matthews en zijn vriendin Victoria Obahor proberen hun relatieproblemen op te lossen. Aaron en Lebo en Lindsay en Enlli hopen dat ze hun relatie nieuw leven kunnen inblazen met behulp van de beelden die ze zelf maakten en de gesprekken erover.

Za 23 november 2019 | 07:10 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Niet voor de Poes / Actie Reactie: Julien komt door een stuiterongeval terecht in een woonhuis, waar hij voor kat wordt aangezien. // Skipper krijgt een chemische stof over zich heen die hem doet opblazen als een ballon als hij zich druk maakt.

Ma 25 november 2019 | 01:50 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Het grote insectenavontuur: Blaze brengt samen met AJ en Zegg een bezoek aan Insectenland. Daar helpen ze papa en mama Vuurvlieg hun door de wind weggeblazen ei terug te krijgen.

Ma 25 november 2019 | 16:30 Pawn Stars 17a

Seizoen 17 - Reportagereeks. Prohibition Pawn. Houden Rick en Chum van het geluid van een trommel uit de Burgeroorlog? En dan is het honkballen geblazen als er een boek uit 1834 opduikt met de oorspronkelijke honkbalregels.

Di 26 november 2019 | 03:20 Pawn Stars 17a

Seizoen 17 - Reportagereeks. Prohibition Pawn. Houden Rick en Chum van het geluid van een trommel uit de Burgeroorlog? En dan is het honkballen geblazen als er een boek uit 1834 opduikt met de oorspronkelijke honkbalregels.

 Meer

Blazen gemist

Gisteren 15:25 Unikitty

Een asteroïde komt recht op het koninkrijk af, dus Dokter Fox en de rest gaan op missie om een bom te plaatsen op het stenen gevaarte. Maar wanneer ze er achter komen dat de asteroïde eigenlijk alleen maar eenzaam is en een vriendelijke vent blijkt te zijn, willen ze er toch vanaf zien om 'm op te blazen.

Gisteren 11:30 'Allo 'Allo!

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Britse komische serie. Dinner with the General. Helga verwittigt de kolonel en Gruber dat Flick hen van een aanslag op Hitler verdenkt. Monsieur Leclerc en René dringen vermomd als brandweerman het kasteel binnen om Grubers safe op te blazen. Edith zal een rookgordijn voorzien, maar eenmaal op het dak raakt ze de tel en het noorden kwijt.

Eergisteren 23:20 Sex Tape

Eergisteren - Toen Jay (Jason Segel) en Annie (Cameron Diaz) voor het eerst bij elkaar kwamen, was hun relatie intens, maar tien jaar en twee kinderen later is de vlam van hun liefde vrijwel gedoofd. Door middel van het maken van een sex tape ...

Toen Jay (Jason Segel) en Annie (Cameron Diaz) voor het eerst bij elkaar kwamen, was hun relatie intens, maar tien jaar en twee kinderen later is de vlam van hun liefde vrijwel gedoofd. Door middel van het maken van een sex tape waarbij ze elke positie uit 'The Joy of Sex' hanteren, proberen ze hun relatie nieuw leven in te blazen. Het lijkt een geweldig idee, totdat ze ontdekken dat hun video niet meer 'privé' is en ze alles op alles moeten zetten om de video terug in eigen handen te krijgen.

Eergisteren 22:20 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 1 - Aflevering 9 - De junglehoorn: Stripes heeft een junglehoorn. Wanneer hij met dieren uit de jungle wil spelen, roept hij ze door op de junglehoorn te blazen. Crusher wil de junglehoorn hebben; niet om met de dieren te kunnen spelen, maar om ze als huisdier te houden.

Eergisteren 20:30 Sex Tape

Eergisteren - Toen Jay (Jason Segel) en Annie (Cameron Diaz) voor het eerst bij elkaar kwamen, was hun relatie intens, maar tien jaar en twee kinderen later is de vlam van hun liefde vrijwel gedoofd. Door middel van het maken van een sex tape ...

Toen Jay (Jason Segel) en Annie (Cameron Diaz) voor het eerst bij elkaar kwamen, was hun relatie intens, maar tien jaar en twee kinderen later is de vlam van hun liefde vrijwel gedoofd. Door middel van het maken van een sex tape waarbij ze elke positie uit 'The Joy of Sex' hanteren, proberen ze hun relatie nieuw leven in te blazen. Het lijkt een geweldig idee, totdat ze ontdekken dat hun video niet meer 'privé' is en ze alles op alles moeten zetten om de video terug in eigen handen te krijgen.

Eergisteren 20:10 Ben 10

Ben verandert in Vuurvlaag om stoom af te blazen na een hevige ruzie met Max. Animo ontdekt Ben en verandert Max per ongeluk in een kip. Het is aan Ben om het goed te maken met zijn opa en hem te redden van Dr. Animo.

Eergisteren 09:20 Craig van de Kreek

Craig probeert het Viervakspel nieuw leven in te blazen en daagt de beste speler ooit uit!