Je vindt hier de programma's van Blauw op tv We hebben de volgende programma's voor Blauw How It's Made: Wetenschap, Seizoen 18 Aflevering 6 Pipe Cleaners/Blue Stilton Cheese We nemen weer alledaagse voorwerpen onder de. How It's Made: Wetenschap, Seizoen 18 Aflevering 6 Pipe Cleaners/Blue Stilton Cheese We nemen weer alledaagse voorwerpen onder de. Clangers: Jeugd, Seizoen 1 Stop motion animatiereeks over de avonturen van de Clangers, een familie schattige en inventieve. Bluey: Serie, Jeugd, De blauwe bergen Bluey, Bingo, mama en papa spelen een handpoppenspel. Ze gaan het land achter De blauwe. B.O.Z.: Oggy En De Kakkerlakken: Jeugd, Seizoen 5 Aflevering 19 Animatieserie over de kat Oggy. Hij is blauw, hij is lief en hij is een doetje. Oggy zou. De Smurfen: Jeugd, Seizoen 4 Tekenfilmreeks over de kleine blauwe figuurtjes die in een paddenstoelendorp wonen, maar voortdurend. Clangers: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 24 van 52 Drakendag NTR Animatieserie die zich afspeelt op een blauwe planeet, waar de. Oggy En De Kakkerlakken: Jeugd, Seizoen 5 Aflevering 58 Animatieserie over de kat Oggy. Hij is blauw, hij is lief en hij is een doetje. Oggy zou. Oggy En De Kakkerlakken: Jeugd, Seizoen 5 Aflevering 59 Animatieserie over de kat Oggy. Hij is blauw, hij is lief en hij is een doetje. Oggy zou. Telekids Mini's: Tumble Leaf: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 25 Kinderserie over het nieuwsgierige blauwe vosje Mos. Door te spelen en spullen te.

Blauw op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 09:13 B.O.Z.: Oggy En De Kakkerlakken

Seizoen 5 - Aflevering 19 Animatieserie over de kat Oggy. Hij is blauw, hij is lief en hij is een doetje. Oggy zou de gelukkigste kat van de wereld zijn geweest als drie kakkerlakken niet hadden besloten om in zijn huis te komen wonen. Joey, Deedee en Marky zijn echte plaaggeesten en vertrekken niet zomaar.

Vandaag | 10:50 Clangers

Seizoen 1 - Aflevering 24 van 52 - Drakendag - NTR Animatieserie die zich afspeelt op een blauwe planeet, waar de Clangers een soort muizenfamilie vormen met een geheel eigen taal.

Vandaag | 11:35 Telekids Mini's: Tumble Leaf

Seizoen 1 - Aflevering 25 Kinderserie over het nieuwsgierige blauwe vosje Mos. Door te spelen en spullen te onderzoeken, leert hij hoe de dingen werken. Mos ontdekt de wereld, beleeft avonturen en ontmoet daarbij nieuwe vriendjes.

Vandaag | 12:20 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 15 van 52 - Noddy en de zaak van de blauwe muur - KRO-NCRV Iedereen gaat verstoppertje spelen in Bikkelbouw, maar Volt onderbreekt het spel omdat iemand de hoge muur bij zijn werkplaats blauw heeft geschilderd.

Vandaag | 13:05 Calimero

Seizoen 2 - Klikspaan konijn - AVROTROS Hop heeft een blauw oog en wil Calimero daarvan de schuld geven. DoVinci's uitvinding 'De Super Rader' brengt uitkomst.

Vandaag | 18:45 BinnensteBuiten

Seizoen 2020 - Aflevering 115 van 321 - KRO-NCRV Rood, geel en blauw. Dat zijn de kleuren van het bijzondere huis van Lucienne en Peter in Drachten. Het opvallende kleurenpalet werd in de donkere periode na de Eerste Wereldoorlog ontworpen door niemand minder dan Theo van Doesburg, grondlegger van De Stijl, de kunstbeweging die onder meer Gerrit Rietveld en Piet Mondriaan heeft voortgebracht. * Sharon duikt in de Indonesische keuken en maakt een klassieker: rendang geserveerd met koenjitrijst en pittige sperzieboontjes. * In Heerhugowaard kopen Cees en Els Verkerke twintig jaar geleden het huis van de buurman. En wel om één reden: de prachtige, grote tuin. Als klein jongetje droomt Cees ervan om een stukje natuur te hebben dat helemaal van hem is. Deze droom komt uit en overstijgt alle verwachtingen. Want niet alleen Cees en Els vinden het fijn toeven in de tuin, de ijsvogel is ook een tevreden gast.

Morgen | 07:05 Clangers

Seizoen 1 - Aflevering 29 van 52 - De bal - NTR Animatieserie die zich afspeelt op een blauwe planeet, waar de Clangers een soort muizenfamilie vormen met een geheel eigen taal.

Morgen | 07:40 Blauw Bloed

Seizoen 2020 - Aflevering 33 van 44 - Koning kriskras door het land - EO Koning Willem-Alexander was vrijdagmiddag in Amsterdam voor een werkbezoek aan de Noord/Zuidlijn. Op metrostation Europaplein sprak de koning onder anderen met een medewerker van het Amsterdamse openbaarvervoerbedrijf en met een reiziger over hun ervaringen. Een ritje met de metro mocht natuurlijk niet ontbreken. Eerder deze week bezocht de koning in Haarlem een project van het Oranje Fonds, waar succesvolle ondernemers jongeren helpen hun leven op de rit te krijgen. Ook reisde hij af naar de provincie Groningen. In Delfzijl nam hij een kijkje bij een bedrijf dat expert is in recycling en in Winschoten opende hij een nieuwe productielijn voor coronatestkits. * De stad Amsterdam is vele musea rijk. Een van de grote schatten van de Hermitage is de fabelachtige juwelencollectie. De tentoonstelling 'Juwelen! Schitteren aan het Russische Hof' is uitgebreid met een aantal nieuwe aanwinsten. Juwelenexpert Martijn Akkerman neemt ons mee in de wereld van pracht en praal. * Prinses Mabel, koningin Rania, hertogin Meghan en koningin Máxima hebben in ieder geval één ding gemeen: het zijn alle vier échte powervrouwen. Miluska van 't Lam, hoofdredacteur van Harper's Bazaar, vertelt ons hoe deze royals in hun kracht staan. * Koningin Elizabeth is niet het enige staatshoofd dat door haar hoge leeftijd broos en kwetsbaar is. Ook koning Harald en koningin Margrethe zijn niet meer de jongsten en schuiven al jaren taken door naar hun troonopvolgers. Maar van ophouden of aftreden willen ze niet weten. Koningshuisdeskundige Hans Jacobs over waarom koningin Beatrix aftrad en de Britse vorstin niet.

Morgen | 09:22 B.O.Z.: Oggy En De Kakkerlakken

Seizoen 5 - Aflevering 20 Animatieserie over de kat Oggy. Hij is blauw, hij is lief en hij is een doetje. Oggy zou de gelukkigste kat van de wereld zijn geweest als drie kakkerlakken niet hadden besloten om in zijn huis te komen wonen. Joey, Deedee en Marky zijn echte plaaggeesten en vertrekken niet zomaar.

Morgen | 16:26 Oggy En De Kakkerlakken

Seizoen 7 - Aflevering 12 Animatieserie over de kat Oggy. Hij is blauw, hij is lief en hij is een doetje. Oggy zou de gelukkigste kat van de wereld zijn geweest als drie kakkerlakken niet hadden besloten om in zijn huis te komen wonen. Joey, Deedee en Marky zijn echte plaaggeesten en vertrekken niet zomaar.

Morgen | 16:33 Oggy En De Kakkerlakken

Seizoen 7 - Aflevering 13 Animatieserie over de kat Oggy. Hij is blauw, hij is lief en hij is een doetje. Oggy zou de gelukkigste kat van de wereld zijn geweest als drie kakkerlakken niet hadden besloten om in zijn huis te komen wonen. Joey, Deedee en Marky zijn echte plaaggeesten en vertrekken niet zomaar.

Morgen | 16:40 Oggy En De Kakkerlakken

Seizoen 7 - Aflevering 14 Animatieserie over de kat Oggy. Hij is blauw, hij is lief en hij is een doetje. Oggy zou de gelukkigste kat van de wereld zijn geweest als drie kakkerlakken niet hadden besloten om in zijn huis te komen wonen. Joey, Deedee en Marky zijn echte plaaggeesten en vertrekken niet zomaar.

Morgen | 16:50 Freek in het wild

Seizoen 02 - Aflevering 13 van 18 - Blauwe haaien - VPRO Waarom zijn haaien goeie jagers? Hebben ze een radar? En kun je haaien hypnotiseren? Freek geeft antwoord op deze vragen als hij voor de Zuid-Afrikaanse kust op zoek gaat naar blauwe haaien.

Morgen | 19:55 Blauw Bloed

Seizoen 2020 - Aflevering 34 van 44 - EO Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aandacht voor de andere vorstenhuizen van Europa. Ook duikt het programma regelmatig de geschiedenis in om bijzondere gebeurtenissen van de Oranjes nog eens de revue te laten passeren. En er is speciale aandacht voor koninklijke couture en sieraden.

Overmorgen | 06:55 Clangers

Seizoen 1 - Aflevering 30 van 52 - Plantje - NTR Animatieserie die zich afspeelt op een blauwe planeet, waar de Clangers een soort muizenfamilie vormen met een geheel eigen taal.

Overmorgen | 07:08 Groen in de Grote Stad

Blauwe aardappel Cricket haalt Bill over om zijn pickup truck te veranderen in een foodtruck.

Overmorgen | 09:20 B.O.Z.: Oggy En De Kakkerlakken

Seizoen 5 - Aflevering 21 Animatieserie over de kat Oggy. Hij is blauw, hij is lief en hij is een doetje. Oggy zou de gelukkigste kat van de wereld zijn geweest als drie kakkerlakken niet hadden besloten om in zijn huis te komen wonen. Joey, Deedee en Marky zijn echte plaaggeesten en vertrekken niet zomaar.

Overmorgen | 16:24 Oggy En De Kakkerlakken

Seizoen 7 - Aflevering 15 Animatieserie over de kat Oggy. Hij is blauw, hij is lief en hij is een doetje. Oggy zou de gelukkigste kat van de wereld zijn geweest als drie kakkerlakken niet hadden besloten om in zijn huis te komen wonen. Joey, Deedee en Marky zijn echte plaaggeesten en vertrekken niet zomaar.

Overmorgen | 16:30 Oggy En De Kakkerlakken

Seizoen 7 - Aflevering 16 Animatieserie over de kat Oggy. Hij is blauw, hij is lief en hij is een doetje. Oggy zou de gelukkigste kat van de wereld zijn geweest als drie kakkerlakken niet hadden besloten om in zijn huis te komen wonen. Joey, Deedee en Marky zijn echte plaaggeesten en vertrekken niet zomaar.

Overmorgen | 16:37 Oggy En De Kakkerlakken

Seizoen 7 - Aflevering 17 Animatieserie over de kat Oggy. Hij is blauw, hij is lief en hij is een doetje. Oggy zou de gelukkigste kat van de wereld zijn geweest als drie kakkerlakken niet hadden besloten om in zijn huis te komen wonen. Joey, Deedee en Marky zijn echte plaaggeesten en vertrekken niet zomaar.

Overmorgen | 21:25 Coroner

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 8 - Confetti Heart Jenny voert haar eerste onderzoek uit naar een schietpartij door de politie, waarbij mogelijk vooroordelen over een persoon met een andere huidskleur aan de orde zijn. Rechercheur McAvoy gaat ondertussen de confrontatie aan met 'de blauwe broederschap'.

Ma 5 oktober 2020 | 01:05 Coroner

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 8 - Confetti Heart Jenny voert haar eerste onderzoek uit naar een schietpartij door de politie, waarbij mogelijk vooroordelen over een persoon met een andere huidskleur aan de orde zijn. Rechercheur McAvoy gaat ondertussen de confrontatie aan met 'de blauwe broederschap'.

 Meer

Blauw op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 06:00 How It's Made

Seizoen 18 - Aflevering 6 - Pipe Cleaners/Blue Stilton Cheese We nemen weer alledaagse voorwerpen onder de loep. Kijk mee hoe pijpenragers, blauwe stiltonkaas, slimme elektriciteitsmeters en telescopen worden gemaakt.

Vandaag | 06:00 How It's Made

Seizoen 18 - Aflevering 6 - Pipe Cleaners/Blue Stilton Cheese We nemen weer alledaagse voorwerpen onder de loep. Kijk mee hoe pijpenragers, blauwe stiltonkaas, slimme elektriciteitsmeters en telescopen worden gemaakt.

Vandaag | 06:10 Clangers

Seizoen 1 Stop-motion animatiereeks over de avonturen van de Clangers, een familie schattige en inventieve wezentjes die op een kleine blauwe planeet wonen, niet ver van de aarde.

Vandaag | 06:43 Bluey

De blauwe bergen Bluey, Bingo, mama en papa spelen een handpoppenspel. Ze gaan het land achter De blauwe bergen verkennen op zoek naar de zachtste bedden van de wereld, als er een stoute vos opduikt.

Vandaag | 09:55 De Smurfen

Seizoen 4 Tekenfilmreeks over de kleine blauwe figuurtjes die in een paddenstoelendorp wonen, maar voortdurend belaagd worden door de kwaadaardige Gargamel en zijn kat Azrael. Naar de stripreeks van Peyo.

Vandaag | 11:06 Oggy En De Kakkerlakken

Seizoen 5 - Aflevering 58 Animatieserie over de kat Oggy. Hij is blauw, hij is lief en hij is een doetje. Oggy zou de gelukkigste kat van de wereld zijn geweest als drie kakkerlakken niet hadden besloten om in zijn huis te komen wonen. Joey, Deedee en Marky zijn echte plaaggeesten en vertrekken niet zomaar.

Vandaag | 11:13 Oggy En De Kakkerlakken

Seizoen 5 - Aflevering 59 Animatieserie over de kat Oggy. Hij is blauw, hij is lief en hij is een doetje. Oggy zou de gelukkigste kat van de wereld zijn geweest als drie kakkerlakken niet hadden besloten om in zijn huis te komen wonen. Joey, Deedee en Marky zijn echte plaaggeesten en vertrekken niet zomaar.

Vandaag | 12:00 DocU: Blauwdruk van een koude oorlog deel 1

Wat is er in onze regio nog te vinden over de Koude Oorlog? In deel 1 onder andere Fort Nieuwersluis en Vliegbasis Soesterberg.

Vandaag | 13:00 DocU: Blauwdruk van een koude oorlog deel 1

Wat is er in onze regio nog te vinden over de Koude Oorlog? In deel 1 onder andere Fort Nieuwersluis en Vliegbasis Soesterberg.

Vandaag | 14:00 DocU: Blauwdruk van een koude oorlog deel 1

Wat is er in onze regio nog te vinden over de Koude Oorlog? In deel 1 onder andere Fort Nieuwersluis en Vliegbasis Soesterberg.

Vandaag | 14:25 De Smurfen

Seizoen 4 Tekenfilmreeks over de kleine blauwe figuurtjes die in een paddenstoelendorp wonen, maar voortdurend belaagd worden door de kwaadaardige Gargamel en zijn kat Azrael. Naar de stripreeks van Peyo.

Vandaag | 15:00 DocU: Blauwdruk van een koude oorlog deel 1

Wat is er in onze regio nog te vinden over de Koude Oorlog? In deel 1 onder andere Fort Nieuwersluis en Vliegbasis Soesterberg.

Vandaag | 15:22 Telekids Mini's: Tumble Leaf

Seizoen 1 - Aflevering 5 Kinderserie over het nieuwsgierige blauwe vosje Mos. Door te spelen en spullen te onderzoeken, leert hij hoe de dingen werken. Mos ontdekt de wereld, beleeft avonturen en ontmoet daarbij nieuwe vriendjes.

Vandaag | 16:00 DocU: Blauwdruk van een koude oorlog deel 1

Wat is er in onze regio nog te vinden over de Koude Oorlog? In deel 1 onder andere Fort Nieuwersluis en Vliegbasis Soesterberg.

Vandaag | 20:22 Avatar: De Legende Van Aang

Seizoen 1 - Aflevering 13 - De Blauwe Geest Sokka en Katara zijn ziek, en Aang gaat naar een kruidenvrouw die een medicijn kan maken. Avatar wordt gevangen en is bang dat hij nooit meer vrij zal komen. Maar dan krijgt hij hulp van een mysterieuze blauwe geest.

Vandaag | 20:29 Oggy En De Kakkerlakken

Seizoen 5 - Aflevering 4 Animatieserie over de kat Oggy. Hij is blauw, hij is lief en hij is een doetje. Oggy zou de gelukkigste kat van de wereld zijn geweest als drie kakkerlakken niet hadden besloten om in zijn huis te komen wonen. Joey, Deedee en Marky zijn echte plaaggeesten en vertrekken niet zomaar.

Morgen | 06:10 Clangers

Seizoen 1 Stop-motion animatiereeks over de avonturen van de Clangers, een familie schattige en inventieve wezentjes die op een kleine blauwe planeet wonen, niet ver van de aarde.

Morgen | 12:20 Huize Herrie

Seizoen 4 - Aflevering 18 - In je uppie / Durf, de laatste dans De meiden van Lynns roller derby team hebben allen opeens verkering. Lynn voelt zich daardoor buitengesloten. // Clyde wil Emma vragen voor het Valentijnsbal. Maar hij wil zeker zijn dat ze ja zal zeggen, zodat hij geen blauwtje loopt.

Morgen | 14:25 De Smurfen

Seizoen 4 Tekenfilmreeks over de kleine blauwe figuurtjes die in een paddenstoelendorp wonen, maar voortdurend belaagd worden door de kwaadaardige Gargamel en zijn kat Azrael. Naar de stripreeks van Peyo.

Morgen | 18:30 Blauw Bloed

Seizoen 2020 - Aflevering 32 van 41 - Koningspaar doet rondje Zuidoost-Fryslân - EO Een uitgebreid verslag van het streekbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan Zuidoost-Friesland. Het bezoek stond in het teken van de toekomst van de provincie, met de nadruk op duurzaamheid, de landbouwsector en de Fryske taal en cultuur. Naast alle gesprekken stapten de koning en koningin op de fiets en was er tijd om kennis te maken met het traditionele skûtsjesilen. Ook nam het koningspaar plaats in de schoolbanken voor een lesje Frysk en toonde Willem-Alexander zijn vaardigheden met het snijden van kaas. * Het was ook de week van Prinsjesdag en de Algemene Beschouwingen met het nieuws dat de koning er komend jaar qua salaris flink op vooruit gaat. Jeroen Snel praat in de studio met koningshuiskenner Rick Evers over de begroting van het Koninklijk Huis en over de vraag hoe koningin Máxima haar VN-werk in deze coronatijd invult. * We nemen samen met stijlmeester Bodo Breg een kijkje bij de nieuwste show van Edouard Vermeulen van modehuis Natan. Koningin Máxima en koningin Mathilde zijn groot fan van de Belgische couturier. Voor Bodo Breg een mooie reden om de maestro zelf te spreken en hij laat zien welke outfits uit de nieuwe collectie geschikt zijn voor welke royal. * We volgen koningin Máxima bij de opening van het vernieuwde Theater Zuidplein in Rotterdam, koningshuisdeskundige Simone Lamain neemt ons in de serie 'De onbekende titels van de koning' mee naar Ameland én de Belgische kroonprinses Elisabeth is gespot in militair uniform en met geweer.

Morgen | 20:23 Oggy En De Kakkerlakken

Seizoen 5 - Aflevering 5 Animatieserie over de kat Oggy. Hij is blauw, hij is lief en hij is een doetje. Oggy zou de gelukkigste kat van de wereld zijn geweest als drie kakkerlakken niet hadden besloten om in zijn huis te komen wonen. Joey, Deedee en Marky zijn echte plaaggeesten en vertrekken niet zomaar.

Morgen | 21:50 The Unexplained Files

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Vanishing Pilot and Blue Dogs In Texas wordt vee aangevallen door haarloze, gebochelde honden met blauwe ogen. Waar komen ze vandaan? En waarom ontploften in woningen op Sicilië opeens tv's en broodroosters?

Overmorgen | 06:10 Clangers

Seizoen 1 Stop-motion animatiereeks over de avonturen van de Clangers, een familie schattige en inventieve wezentjes die op een kleine blauwe planeet wonen, niet ver van de aarde.

Overmorgen | 07:08 Groen in de Grote Stad

Blauwe aardappel Cricket haalt Bill over om zijn pickup truck te veranderen in een foodtruck.

Overmorgen | 07:25 Blauw Bloed

Seizoen 2020 - Aflevering 32 van 41 - Koningspaar doet rondje Zuidoost-Fryslân - EO Een uitgebreid verslag van het streekbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan Zuidoost-Friesland. Het bezoek stond in het teken van de toekomst van de provincie, met de nadruk op duurzaamheid, de landbouwsector en de Fryske taal en cultuur. Naast alle gesprekken stapten de koning en koningin op de fiets en was er tijd om kennis te maken met het traditionele skûtsjesilen. Ook nam het koningspaar plaats in de schoolbanken voor een lesje Frysk en toonde Willem-Alexander zijn vaardigheden met het snijden van kaas. * Het was ook de week van Prinsjesdag en de Algemene Beschouwingen met het nieuws dat de koning er komend jaar qua salaris flink op vooruit gaat. Jeroen Snel praat in de studio met koningshuiskenner Rick Evers over de begroting van het Koninklijk Huis en over de vraag hoe koningin Máxima haar VN-werk in deze coronatijd invult. * We nemen samen met stijlmeester Bodo Breg een kijkje bij de nieuwste show van Edouard Vermeulen van modehuis Natan. Koningin Máxima en koningin Mathilde zijn groot fan van de Belgische couturier. Voor Bodo Breg een mooie reden om de maestro zelf te spreken en hij laat zien welke outfits uit de nieuwe collectie geschikt zijn voor welke royal. * We volgen koningin Máxima bij de opening van het vernieuwde Theater Zuidplein in Rotterdam, koningshuisdeskundige Simone Lamain neemt ons in de serie 'De onbekende titels van de koning' mee naar Ameland én de Belgische kroonprinses Elisabeth is gespot in militair uniform en met geweer.

Overmorgen | 12:00 Blauw Bloed

Seizoen 2020 - Aflevering 32 van 41 - Koningspaar doet rondje Zuidoost-Fryslân - EO Een uitgebreid verslag van het streekbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan Zuidoost-Friesland. Het bezoek stond in het teken van de toekomst van de provincie, met de nadruk op duurzaamheid, de landbouwsector en de Fryske taal en cultuur. Naast alle gesprekken stapten de koning en koningin op de fiets en was er tijd om kennis te maken met het traditionele skûtsjesilen. Ook nam het koningspaar plaats in de schoolbanken voor een lesje Frysk en toonde Willem-Alexander zijn vaardigheden met het snijden van kaas. * Het was ook de week van Prinsjesdag en de Algemene Beschouwingen met het nieuws dat de koning er komend jaar qua salaris flink op vooruit gaat. Jeroen Snel praat in de studio met koningshuiskenner Rick Evers over de begroting van het Koninklijk Huis en over de vraag hoe koningin Máxima haar VN-werk in deze coronatijd invult. * We nemen samen met stijlmeester Bodo Breg een kijkje bij de nieuwste show van Edouard Vermeulen van modehuis Natan. Koningin Máxima en koningin Mathilde zijn groot fan van de Belgische couturier. Voor Bodo Breg een mooie reden om de maestro zelf te spreken en hij laat zien welke outfits uit de nieuwe collectie geschikt zijn voor welke royal. * We volgen koningin Máxima bij de opening van het vernieuwde Theater Zuidplein in Rotterdam, koningshuisdeskundige Simone Lamain neemt ons in de serie 'De onbekende titels van de koning' mee naar Ameland én de Belgische kroonprinses Elisabeth is gespot in militair uniform en met geweer.

Overmorgen | 20:25 Oggy En De Kakkerlakken

Seizoen 5 - Aflevering 6 Animatieserie over de kat Oggy. Hij is blauw, hij is lief en hij is een doetje. Oggy zou de gelukkigste kat van de wereld zijn geweest als drie kakkerlakken niet hadden besloten om in zijn huis te komen wonen. Joey, Deedee en Marky zijn echte plaaggeesten en vertrekken niet zomaar.

Overmorgen | 23:53 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Operatie: Blauwe Knikker Kowalski doet de uitvinding van zijn leven, hij vindt de vurro uit, een combinatie van churros en vis. Maar zijn machine stoot chemische stoffen uit en gooit het weer over de hele aarde in de war als de pinguins niet snel iets doen.

 Meer