Je vindt hier de programma's van Bezoeker op tv We hebben de volgende programma's voor Bezoeker Burgers'sZoo: Drukte in de Dierentuin: Overmorgen - Reality-show, Seizoen 2 Aflevering 20 Nederlandse realityreeks. In de dierentuin werkt het personeel dag. Burgers'sZoo: Drukte in de Dierentuin: Overmorgen - Reality-show, Seizoen 2 Aflevering 21 Nederlandse realityreeks. In de dierentuin werkt het personeel dag. Idris Elba: No Limits: 22/09 - Aerobatics, Seizoen 1 Aflevering 2 Aerobatics: Idris staat voor de moeilijkste uitdaging ooit als hij probeert. Idris Elba: No Limits: 22/09 - Aerobatics, Seizoen 1 Aflevering 2 Aerobatics: Idris staat voor de moeilijkste uitdaging ooit als hij probeert. Bad Samaritan: 22/09 - Misdaadthriller, Bad Samaritan is een Amerikaanse thriller uit het jaar 2018. Deze productie is geregisseerd door Dean Devlin. Hoofdrollen worden vertolkt door David Tennant, Robert Sheehan en Kerry Condon. Cale Erendreich en Sean Falco zijn. Inui: 24/09 - Jeugdprogramma, Seizoen 2 Aflevering 26 Animatieserie. Een bijzondere bezoeker. Inui, een klein Inuit meisje,. Lassie Animated: 25/09 - Tekenfilm, Seizoen 2 Aflevering 23 Indiaas Duits Amerikaans Franse animatieserie. Het bezoekerscentrum. Met de. Mont Saint-Michel: The Archangel's Maze: 26/09 - Documentaire over het Franse getijdeneiland Mont Saint Michel. Het stadje Mont Saint Michel en zijn beroemde. Burgers'sZoo: Drukte in de Dierentuin: 28/09 - Reality-show, Seizoen 2 Aflevering 22 Nederlandse realityreeks. In de dierentuin werkt het personeel dag en. Dublin Zoo: 28/09 - Realityreeks, Seizoen 9 Aflevering 4 Realityreeks over het leven achter de schermen van de wereldberoemde.

Bezoeker op tv (overige uitzendingen NL)

Overmorgen | 17:40 Burgers'sZoo: Drukte in de Dierentuin

Seizoen 2 - Aflevering 20 - Nederlandse realityreeks. In de dierentuin werkt het personeel dag en nacht om ervoor te zorgen dat de bezoekers keer op keer worden getrakteerd op een mooie belevenis. De verzorgers hebben een hechte band met de dieren.

Overmorgen | 18:10 Burgers'sZoo: Drukte in de Dierentuin

Seizoen 2 - Aflevering 21 - Nederlandse realityreeks. In de dierentuin werkt het personeel dag en nacht om ervoor te zorgen dat de bezoekers keer op keer worden getrakteerd op een mooie belevenis. De verzorgers hebben een hechte band met de dieren.

Di 24 september 2019 | 11:45 Inui

Seizoen 2 - Aflevering 26 - Animatieserie. Een bijzondere bezoeker. Inui, een klein Inuit-meisje, woont op de Noordpool en beleeft spannende avonturen, samen met haar vriendjes.

Wo 25 september 2019 | 12:45 Lassie Animated

Seizoen 2 - Aflevering 23 - Indiaas-Duits-Amerikaans-Franse animatieserie. Het bezoekerscentrum. Met de hulp van Lassie weten de kinderen te ontsnappen aan een aardverschuiving op de heuvel waar ook het bezoekerscentrum staat. Helaas is het bezoekerscentrum wel flink beschadigd.

Za 28 september 2019 | 17:35 Burgers'sZoo: Drukte in de Dierentuin

Seizoen 2 - Aflevering 22 - Nederlandse realityreeks. In de dierentuin werkt het personeel dag en nacht om ervoor te zorgen dat de bezoekers keer op keer worden getrakteerd op een mooie belevenis. De verzorgers hebben een hechte band met de dieren.

Za 28 september 2019 | 20:30 Prooi IMDb: 5.1

28/09 - IMDB * 5.1 - Horrorfilm, Prooi is een Nederlandse thriller en komediefilm uit het jaar 2016. Deze productie is geregisseerd door Dick Maas ('Flodder'en 'Moordwijven'). Met Sophie van Winden, Mark Frost, Julian Looman en Rienus Krul in de ...

Prooi is een Nederlandse thriller- en komediefilm uit het jaar 2016. Deze productie is geregisseerd door Dick Maas ('Flodder'en 'Moordwijven'). Met Sophie van Winden, Mark Frost, Julian Looman en Rienus Krul in de hoofdrol. Na de vreselijke vondst van een gruwelijk vermoord boerengezin net buiten Amsterdam, tast de politie in het duister over de mogelijke dader. Lizzy, een dierenarts van Artis, denkt echter te weten wat de bloederige verminkingen kan hebben aangericht: een forse, agressieve leeuw. Ze stuit vooral op ongeloof en er is een tweede bloedbad nodig voordat de autoriteiten instemmen met het rigoureuze plan van een Engelse leeuwenjager om het monster te pakken te krijgen. De grote jacht is geopend.... Met slechts 30.000 betalende bioscoopbezoekers mag de film - over een moordlustige leeuw die de stad Amsterdam terroriseert - gerust een grote flop genoemd worden. Prooi kwam uit in het najaar van 2016, maar was niet zo'n doorslaand succes als eerdere (meester)werken van de in Heemstede geboren regisseur Dick Maas. In China hebben, ogenschijnlijk uit het niets, maar liefst 1,2 miljoen mensen de film in de bioscoop gezien. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/prooi

Zo 29 september 2019 | 16:25 Iedereen Verlicht

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Humaninterestreeks (2019) met Narsingh Balwantsingh. Swami Gopala Krishna is een beroemdheid in India, maar ook in Nederland heeft hij volgers. Veel mensen zien hem als een personificatie van God. Narsingh bezoekt in Vierhouten het Eigentijds Festival, dat voor de 25ste keer plaats vindt. Het festival biedt de bezoekers 'inspirerende voeding voor geest en ziel, die aanzet tot verandering en het bewustzijn stimuleert'. De zusjes Mwanini en Ngudju Makangira hebben een populair kanaal op YouTube, waar ze tips geven om gezond en gelukkig te leven.

Wo 2 oktober 2019 | 17:30 Secret Life of the Zoo

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Britse realityreeks. Zodra de zon ondergaat in Chester Zoo en alle bezoekers vertrokken zijn, komt er een bijzondere groep dieren tot leven. Het publiek heeft er wellicht minder aan, want deze nachtelijke inwoners krijg je overdag nauwelijks te zien, maar de dierentuinen spelen een belangrijke rol in hun voortbestaan. In Chester zijn er ruim achthonderd van die nachtdieren. We maken kennis met de aardvarkens. In tegenstelling tot hun naam zijn ze geen familie van de varkens, maar zijn ze eerder verwant aan de olifant. Het zijn erg schuwe dieren, die je bijna alleen met een verborgen camera kan volgen. We leren ook alles over het fascinerende paargedrag van de zeepaardjes.

Bezoeker op tv (overige uitzendingen)

Zo 22 september 2019 | 10:35 Idris Elba: No Limits

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Aerobatics: Idris staat voor de moeilijkste uitdaging ooit als hij probeert acrobatische manoeuvres uit te voeren tijdens de vliegshow op Coventry Airbase, waar duizenden bezoekers toekijken.

Zo 22 september 2019 | 12:05 Idris Elba: No Limits

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Aerobatics: Idris staat voor de moeilijkste uitdaging ooit als hij probeert acrobatische manoeuvres uit te voeren tijdens de vliegshow op Coventry Airbase, waar duizenden bezoekers toekijken.

Zo 22 september 2019 | 23:05 Bad Samaritan

22/09 - Misdaadthriller, Bad Samaritan is een Amerikaanse thriller uit het jaar 2018. Deze productie is geregisseerd door Dean Devlin. Hoofdrollen worden vertolkt door David Tennant, Robert Sheehan en Kerry Condon. Cale Erendreich en Sean Falco zijn ...

Bad Samaritan is een Amerikaanse thriller uit het jaar 2018. Deze productie is geregisseerd door Dean Devlin. Hoofdrollen worden vertolkt door David Tennant, Robert Sheehan en Kerry Condon. Cale Erendreich en Sean Falco zijn twee inbrekers die bij een sjiek restaurant de auto's parkeren van de rijke bezoekers. Terwijl de gasten heerlijk zitten te eten, rijden ze snel naar de huizen van deze gasten om waardevolle spullen te stelen. De zaken gaan goed tot ze het verkeerde huis treffen, waar dingen gebeuren die het daglicht niet kunnen verdragen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/bad-samaritan

Do 26 september 2019 | 19:05 Mont Saint-Michel: The Archangel's Maze

Documentaire over het Franse getijdeneiland Mont Saint-Michel. Het stadje Mont Saint-Michel en zijn beroemde abdij liggen op een klein en rostachtig getijdeneiland op de grens tussen Normandië en Bretagne, met een fraai uitzicht over de omliggende baai. Het spreekt tot de verbeelding van de miljoenen bezoekers die er jaarlijks langsgaan. De nederzetting op het eiland dateert van de 8ste eeuw. De doolhofachtige constructies die zigzag over elkaar gebouwd zijn, hebben zich eeuwenlang over de plek ontvouwd: een heidense tempel, een toevluchtsoord voor kluizenaars, een Romeinse abdij, een fort en een vervloekte gevangenis. Historici en archeologen zijn nooit opgehouden met de site te bestuderen en proberen te ontcijferen.

Za 28 september 2019 | 20:15 Dublin Zoo

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Realityreeks over het leven achter de schermen van de wereldberoemde dierentuin Phoenix Park in het Ierse Dublin. Het is nog maar twee weken geleden dat giraffe Maeve is bevallen en nu staat ook vrouwtje Casey op het punt om een kalfje te krijgen. Gerry heeft meer dan 8000 kilometer gereisd om een beschermingsprogramma voor olifanten in India te bezoeken. Hij wil weten wat er gebeurt wanneer olifant en mens met elkaar in contact komen. De 43 jaar oude witte neushoorn Sam is de favoriet van zowel verzorgers als bezoekers. Maar John en Ken ontdekken dat Sam een pijnlijke huidaandoening heeft. Werk aan de winkel voor het dierenartsenteam van Dublin Zoo.

Wo 2 oktober 2019 | 00:25 Ghost Adventures Specials

Seizoen 3 - Aflevering 2 - USS Hornet: Het team onderzoekt de ijzeren reus genaamd de USS Hornet, een vliegdekschip uit de jaren 40 dat in de haven van San Francisco ligt. Bezoekers meldden verschijningen van bemanningsleden en bloedvlekken die verschijnen en weer verdwijnen.

Bezoeker gemist

Zo 16 juni 2019 | 21:25 Nieuw: Het echte leven in de dierentuin

16/06 - Natuurdocumentaire, Vanavond gaat het zesdelige programma 'Het echte leven in de dierentuin', opgenomen in Ouwehands Dierenpark in Rhenen, van start. Elke zondag om 21:20 uur spelen dieren de hoofdrol op NPO 1....

Vanavond gaat het zesdelige programma 'Het echte leven in de dierentuin', opgenomen in Ouwehands Dierenpark in Rhenen, van start. Elke zondag om 21:20 uur spelen dieren de hoofdrol op NPO 1. Kenmerkend voor het programma is het unieke perspectief waaruit gefilmd wordt. Het leven van de dieren wordt dag en nacht door verborgen camera's vastgelegd om de dieren goed te kunnen volgen en om te laten zien wat zich afspeelt in de dierentuin na sluitingstijd en op plekken waar je als bezoeker niet mag komen. Daarnaast vertellen gepassioneerde verzorgers wat zich achter de schermen afspeelt: werken aan soortbehoud, natuurbescherming en wetenschappelijk onderzoek. In de eerste aflevering is te zien hoe de strijd losbarst als een nieuw mannetje bij de groep ringstaartmaki's wordt geïntroduceerd. Jonge schuttersvissen krijgen schietles van de oudjes en reuzenpanda's Xing Ya en Wu Wen beginnen aan het avontuur dat hopelijk mag gaan leiden tot paring en... een jonge panda.

Vr 22 maart 2019 | 01:25 EenVandaag: o.a. jongeren en klassieke muziek gaan prima samen

22/03 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: De jeugd laat zien: Bach en een biertje gaan prima samen Jongeren en klassieke muziek: het is een combinatie die je niet vaak samen ziet. Bezoek een...

Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: - De jeugd laat zien: Bach en een biertje gaan prima samen Jongeren en klassieke muziek: het is een combinatie die je niet vaak samen ziet. Bezoek een willekeurig klassiek concert en de gemiddelde bezoeker heeft recht op AOW. Hoe zorg je ervoor dat jongeren toch deze concerten bezoeken? Dertigers Olga Mouret en Milena Haverkamp, beiden liefhebbers van klassieke muziek, hebben een missie: de jeugd aan klassieke muziek helpen. Op 4 april organiseren zij Klassifest in poptempel Paradiso. "Het is een soort mini-festival met klassieke muziek gericht op een jonger publiek", vertelt Mouret. - Dankzij mediation kan de mishandelde Anja weer verder met haar leven Mediation helpt in veel strafzaken. Dader en slachtoffer komen in 80 procent van de gevallen tot afspraken. Maar voor dit jaar is het de vraag of er genoeg budget is om iedereen te helpen. Anja had in 2016 veel baat bij mediation. Anja werd in 2016 's nachts van haar fiets geduwd en raakte bewusteloos. Ze liep heel lang met de gevolgen rond, en was angstig. Door mediation kwam ze in gesprek met de dader en kreeg ze haar leven weer terug. - 'Ik stemde FvD omdat ik het idioot vind dat ik kosten moet maken voor het klimaat' Nu bijna alle verkiezingsstemmen zijn geteld, blijkt Forum voor Democratie de grootste partij te zijn geworden. Maar wie stemden op de partij, en waarom? Twee kiezers vertellen over hun keuze. "Ik vind Rutte totaal niet geloofwaardig meer." Melvin Bloemendal uit Harmelen heeft in het verleden altijd op de VVD gestemd, maar bij de Provinciale Statenverkiezingen van dit jaar heeft hij gekozen voor Forum voor Democratie (FvD). - Amsterdam: de minst gemiddelde gemeente van Nederland Bij de exitpolls voor de Provinciale Statenverkiezingen keek de NOS naar de uitslagen van drie provincies: Gelderland, Noord-Brabant en Zuid-Holland. Noord-Holland werd overgeslagen, omdat Amsterdam daar een te grote invloed heeft. Verkiezingsgeograaf Josse de Voogd was te gast bij de uitslagenavond en vertelde waarom dat erg is. "Noord-Holland wordt gedomineerd door Amsterdam, wat toch de minst gemiddelde gemeente van Nederland is." Klopt die uitspraak?

Do 21 maart 2019 | 18:15 EenVandaag: o.a. jongeren en klassieke muziek gaan prima samen

21/03 - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in EénVandaag: De jeugd laat zien: Bach en een biertje gaan prima samen Jongeren en klassieke muziek: het is een combinatie die je niet vaak samen ziet. Bezoek een willekeurig...

Vanavond onder andere in EénVandaag: - De jeugd laat zien: Bach en een biertje gaan prima samen Jongeren en klassieke muziek: het is een combinatie die je niet vaak samen ziet. Bezoek een willekeurig klassiek concert en de gemiddelde bezoeker heeft recht op AOW. Hoe zorg je ervoor dat jongeren toch deze concerten bezoeken? Dertigers Olga Mouret en Milena Haverkamp, beiden liefhebbers van klassieke muziek, hebben een missie: de jeugd aan klassieke muziek helpen. Op 4 april organiseren zij Klassifest in poptempel Paradiso. "Het is een soort mini-festival met klassieke muziek gericht op een jonger publiek", vertelt Mouret. - Dankzij mediation kan de mishandelde Anja weer verder met haar leven Mediation helpt in veel strafzaken. Dader en slachtoffer komen in 80 procent van de gevallen tot afspraken. Maar voor dit jaar is het de vraag of er genoeg budget is om iedereen te helpen. Anja had in 2016 veel baat bij mediation. Anja werd in 2016 's nachts van haar fiets geduwd en raakte bewusteloos. Ze liep heel lang met de gevolgen rond, en was angstig. Door mediation kwam ze in gesprek met de dader en kreeg ze haar leven weer terug. - 'Ik stemde FvD omdat ik het idioot vind dat ik kosten moet maken voor het klimaat' Nu bijna alle verkiezingsstemmen zijn geteld, blijkt Forum voor Democratie de grootste partij te zijn geworden. Maar wie stemden op de partij, en waarom? Twee kiezers vertellen over hun keuze. "Ik vind Rutte totaal niet geloofwaardig meer." Melvin Bloemendal uit Harmelen heeft in het verleden altijd op de VVD gestemd, maar bij de Provinciale Statenverkiezingen van dit jaar heeft hij gekozen voor Forum voor Democratie (FvD). - Amsterdam: de minst gemiddelde gemeente van Nederland Bij de exitpolls voor de Provinciale Statenverkiezingen keek de NOS naar de uitslagen van drie provincies: Gelderland, Noord-Brabant en Zuid-Holland. Noord-Holland werd overgeslagen, omdat Amsterdam daar een te grote invloed heeft. Verkiezingsgeograaf Josse de Voogd was te gast bij de uitslagenavond en vertelde waarom dat erg is. "Noord-Holland wordt gedomineerd door Amsterdam, wat toch de minst gemiddelde gemeente van Nederland is." Klopt die uitspraak?

Di 18 december 2018 | 23:35 Docu: Kap Nâh!! Het verhaal van Marnix Rueb

18/12/18 - Kunstdocumentaire, Campingsmoking, matje in z'n nek, fan van ADO, vloekend in het plat Haags, grof maar toch zacht van aard. Dat is in het kort wie de iconische stripheld Haagse Harry is. En dat is, gek genoeg, bijna...

Campingsmoking, matje in z'n nek, fan van ADO, vloekend in het plat Haags, grof maar toch zacht van aard. Dat is in het kort wie de iconische stripheld Haagse Harry is. En dat is, gek genoeg, bijna tegengesteld aan wie zijn geestelijk vader, Marnix Rueb, is. De documentaire Kap Nâh!! vertelt het verhaal van de bedenker, wiens leven is getekend door een onwaarschijnlijk trauma uit zijn jeugd. De film brengt leven en werk van Marnix Rueb bij elkaar; soms vol humor, soms schrijnend. De vrolijke en verlegen Rueb groeit op in het chique Benoordenhout als zoon van een kinderrechter. Zijn moeder overlijdt als hij nog jong is. Zijn vader komt in 1985 door een boek van schrijfster Yvonne Keuls in opspraak vanwege beschuldigingen van seksueel misbruik. Dierbare naasten vertellen over de impact die dat heeft gehad op het leven van Marnix. Hij heeft nog weinig contact met zijn vader en hij heeft geregeld last van depressies die diep geworteld zijn in zijn jeugd. Rueb is helemaal gek van tekenen en maakt het gymnasium niet af; hij besluit illustrator te worden. Als hij later in de Haagse Schilderswijk komt te wonen raakt hij geïnspireerd door types in trainingspakken, met een matje in hun nek en met een 'schitterend accent' (Rueb zelf spreekt vlekkeloos ABN). En zo wordt Haagse Harry geboren, een werkloze Hagenees met een enorme buik, frequent bezoeker van gabberfeesten en ADO Den Haag die graag een blowtje mag roken. Vloekend in het plat Haags, maar ook met een bijna dichterlijke kant. Op geheel eigen wijze levert hij commentaar op actuele thema’s voor de 'gewone' burger. De strip dankt zijn populariteit, ook ver buiten Den Haag, aan de humor en Haagse taal, die fonetisch is opgeschreven: je begrijpt het alleen als je het hardop leest. De documentaire van regisseurs Bart Grimbergen en Roel Wijngaards-de Meij laat zien hoe alleen Rueb de figuur van Haagse Harry kon bedenken en waarom hij een geweldige tekenaar is. Rueb overlijdt in 2014 aan longkanker. In 2016 wordt in Den Haag een standbeeld van Haagse Harry onthuld; een eerbetoon aan zijn bijzondere schepper.

Di 11 december 2018 | 02:35 Nieuwsuur: o.a. Nobelprijs voor Congolose arts

11/12/18 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: Nobelprijs voor Congolose arts Denis Mukwege en Nadia Murad nemen vandaag de Nobelprijs voor de Vrede in ontvangst voor hun strijd tegen seksueel geweld....

Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: - Nobelprijs voor Congolose arts Denis Mukwege en Nadia Murad nemen vandaag de Nobelprijs voor de Vrede in ontvangst voor hun strijd tegen seksueel geweld. Mukwege is een Congolese arts, Murad is jezidisch mensenrechtenactiviste die door IS als seksslavin werd misbruikt. Mukwege behandelt als gynaecoloog slachtoffers van seksueel geweld in Congo. Hij voerde al duizenden hersteloperaties uit bij vrouwen die verkracht zijn. Nieuwsuur heeft een exclusief interview met de Nobelprijswinnaar. - Harwich bereidt zich voor op de brexit Er wordt gespeculeerd dat de Britse premier Theresa May de stemming over de brexit morgen in het Lagerhuis wil uitstellen. Verschillende Britse media berichten daarover, de BBC hoorde het van twee ministers. Juist in Harwich, een havenstad die sterk afhankelijk is van het handelsverkeer met de Europese Unie verkiest menigeen 'No Deal' boven Theresa May's brexit-deal. "Alles om uit de EU te komen", zegt een bezoeker van de jaarlijkse kerstmarkt. Nieuwsuur is vandaag in Harwich. - Alternatieve migratiesystemen: Australië wil hardere lijn Australië heeft het imago van een keihard migratieland. Maar is in verhouding tot Europa is het land zeer genereus in het opnemen van migranten: 190.000 per jaar, op een bevolking van 24 miljoen. Volgend jaar zijn er verkiezingen en migratie wordt nu ook in Australië een belangrijk thema. Een hardere lijn - minder migranten opvangen en boten terugsturen- wordt breed gedragen. Europa worstelt al jaren met de omgang met de migratiestromen naar het continent. Nieuwsuur onderzoekt daarom de voor- en nadelen van de migratiesystemen van Canada en Australië. Vanavond de tweede reportage van correspondent Saskia Dekker, uit Australië. - Nieuwsuur Sport Motocross: interview Jeffrey Herlings Voetbal: Copa Libertadores in Madrid

Di 11 december 2018 | 01:45 Nieuwsuur: o.a. Nobelprijs voor Congolose arts

11/12/18 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: Nobelprijs voor Congolose arts Denis Mukwege en Nadia Murad nemen vandaag de Nobelprijs voor de Vrede in ontvangst voor hun strijd tegen seksueel geweld....

Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: - Nobelprijs voor Congolose arts Denis Mukwege en Nadia Murad nemen vandaag de Nobelprijs voor de Vrede in ontvangst voor hun strijd tegen seksueel geweld. Mukwege is een Congolese arts, Murad is jezidisch mensenrechtenactiviste die door IS als seksslavin werd misbruikt. Mukwege behandelt als gynaecoloog slachtoffers van seksueel geweld in Congo. Hij voerde al duizenden hersteloperaties uit bij vrouwen die verkracht zijn. Nieuwsuur heeft een exclusief interview met de Nobelprijswinnaar. - Harwich bereidt zich voor op de brexit Er wordt gespeculeerd dat de Britse premier Theresa May de stemming over de brexit morgen in het Lagerhuis wil uitstellen. Verschillende Britse media berichten daarover, de BBC hoorde het van twee ministers. Juist in Harwich, een havenstad die sterk afhankelijk is van het handelsverkeer met de Europese Unie verkiest menigeen 'No Deal' boven Theresa May's brexit-deal. "Alles om uit de EU te komen", zegt een bezoeker van de jaarlijkse kerstmarkt. Nieuwsuur is vandaag in Harwich. - Alternatieve migratiesystemen: Australië wil hardere lijn Australië heeft het imago van een keihard migratieland. Maar is in verhouding tot Europa is het land zeer genereus in het opnemen van migranten: 190.000 per jaar, op een bevolking van 24 miljoen. Volgend jaar zijn er verkiezingen en migratie wordt nu ook in Australië een belangrijk thema. Een hardere lijn - minder migranten opvangen en boten terugsturen- wordt breed gedragen. Europa worstelt al jaren met de omgang met de migratiestromen naar het continent. Nieuwsuur onderzoekt daarom de voor- en nadelen van de migratiesystemen van Canada en Australië. Vanavond de tweede reportage van correspondent Saskia Dekker, uit Australië. - Nieuwsuur Sport Motocross: interview Jeffrey Herlings Voetbal: Copa Libertadores in Madrid

Ma 10 december 2018 | 22:00 Nieuwsuur: o.a. Nobelprijs voor Congolose arts

10/12/18 - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in Nieuwsuur: Nobelprijs voor Congolose arts Denis Mukwege en Nadia Murad nemen vandaag de Nobelprijs voor de Vrede in ontvangst voor hun strijd tegen seksueel geweld. Mukwege is...

Vanavond onder andere in Nieuwsuur: - Nobelprijs voor Congolose arts Denis Mukwege en Nadia Murad nemen vandaag de Nobelprijs voor de Vrede in ontvangst voor hun strijd tegen seksueel geweld. Mukwege is een Congolese arts, Murad is jezidisch mensenrechtenactiviste die door IS als seksslavin werd misbruikt. Mukwege behandelt als gynaecoloog slachtoffers van seksueel geweld in Congo. Hij voerde al duizenden hersteloperaties uit bij vrouwen die verkracht zijn. Nieuwsuur heeft een exclusief interview met de Nobelprijswinnaar. - Harwich bereidt zich voor op de brexit Er wordt gespeculeerd dat de Britse premier Theresa May de stemming over de brexit morgen in het Lagerhuis wil uitstellen. Verschillende Britse media berichten daarover, de BBC hoorde het van twee ministers. Juist in Harwich, een havenstad die sterk afhankelijk is van het handelsverkeer met de Europese Unie verkiest menigeen 'No Deal' boven Theresa May's brexit-deal. "Alles om uit de EU te komen", zegt een bezoeker van de jaarlijkse kerstmarkt. Nieuwsuur is vandaag in Harwich. - Alternatieve migratiesystemen: Australië wil hardere lijn Australië heeft het imago van een keihard migratieland. Maar is in verhouding tot Europa is het land zeer genereus in het opnemen van migranten: 190.000 per jaar, op een bevolking van 24 miljoen. Volgend jaar zijn er verkiezingen en migratie wordt nu ook in Australië een belangrijk thema. Een hardere lijn - minder migranten opvangen en boten terugsturen- wordt breed gedragen. Europa worstelt al jaren met de omgang met de migratiestromen naar het continent. Nieuwsuur onderzoekt daarom de voor- en nadelen van de migratiesystemen van Canada en Australië. Vanavond de tweede reportage van correspondent Saskia Dekker, uit Australië. - Nieuwsuur Sport Motocross: interview Jeffrey Herlings Voetbal: Copa Libertadores in Madrid

Ma 29 oktober 2018 | 21:15 Nieuw: Schuldig of niet?

29/10/18 - Informatief programma, Mag je slaan als een inbreker dreigt met geweld? En wat als iemand jouw vriendin belaagt en jij in een reflex een klap geeft? Is dat dan zelfverdediging of ga je te ver? In 'Schuldig of niet?' bekijkt...

Mag je slaan als een inbreker dreigt met geweld? En wat als iemand jouw vriendin belaagt en jij in een reflex een klap geeft? Is dat dan zelfverdediging of ga je te ver? In 'Schuldig of niet?' bekijkt Tim Hofman met elf jongeren dramabeelden van op waarheid geïnspireerde situaties. De jongeren gaan met elkaar in discussie gaan over de vraag: wie is er schuldig? Iedere aflevering komen mensen aan het woord die vergelijkbare persoonlijke verhalen hebben, als dader en als slachtoffer. Daarna geven juridische experts hun kijk op de zaak. 'Schuldig of niet?' is vanaf vanavond drie maandagen rond 21:15 uur te zien op NPO 3. Tim Hofman maakte eerder samen met Geraldine Kemper het programma 'Verkracht of niet?'. Nu presenteert hij drie afleveringen over geweld en zelfverdediging. Tim: "Interessant, dit. Heb vorig jaar zelf met geweld te maken gehad, dus het leek me goed om hier eens diep in te duiken." In elk van de drie afleveringen staat één case centraal: een inbreker die tijdens het volladen van zijn tassen in elkaar geslagen wordt door de logees in het huis, een bezoeker van een club die geweld gebruikt tegen een optredende portier en een scheidrechter die zich verdedigt tegen aggressieve spelers. De uitzendingen zijn tot stand gekomen met medewerking van een psycholoog, een rechter, een advocaat, het Openbaar Ministerie en de politie.

Do 26 juli 2018 | 22:00 Live: Nieuwsuur over Trump en Juncker

26/07/18 - Actualiteitenmagazine, Vanavond in Nieuwsuur: Wat behelst het akkoord van Juncker en Trump? Jean Claude Juncker, de voorzitter van de Europese Commissie en de Amerikaanse president Donald Trump willen gaan spreken over de...

Vanavond in Nieuwsuur: - Wat behelst het akkoord van Juncker en Trump? Jean-Claude Juncker, de voorzitter van de Europese Commissie en de Amerikaanse president Donald Trump willen gaan spreken over de afschaffing van alle importheffingen over en weer. Zolang dat duurt, zal Trump geen nieuwe heffingen invoeren, ongetwijfeld tot opluchting van de Europese auto-industrie. In ruil belooft Europa meer vloeibaar gas en sojabonen uit de VS te halen. Wat betekent dat concreet en wat hebben deze afspraken voor gevolgen? - Kamagurka en zijn humor tentoongesteld Luc Zeebroek (62), beter bekend onder zijn artiestennaam Kamagurka, tekent en schrijft al sinds zijn zestiende. Veel van zijn werk bewaarde hij lange tijd gewoon thuis in oude dozen. Een deel is nu te zien in het Noordbrabants museum in Den Bosch. Volgens het museum wordt de bezoeker uitgedaagd "om samen met Kamagurka de grenzen van de ernst te verkennen".

Wo 30 mei 2018 | 22:55 Docu: The End of Fear IMDb: 7.1

30/05/18 - IMDB * 7.1 - Kunstdocumentaire, Wie is er nog bang voor rood, geel en blauw? Vijftig jaar na Who's Afraid of Red, Yellow, and Blue III stelt regisseur Barbara Visser via de levensloop van dit beroemde en befaamde kunstwerk opnieuw...

Wie is er nog bang voor rood, geel en blauw? Vijftig jaar na Who's Afraid of Red, Yellow, and Blue III stelt regisseur Barbara Visser via de levensloop van dit beroemde en befaamde kunstwerk opnieuw de vraag: wat is kunst, wanneer is kunst echt, wat is de waarde en wie bepaalt dat? In The end of fear wordt de bewogen geschiedenis van het schilderij Who's Afraid of Red, Yellow and Blue III (1966/67) van Barnett Newman verteld vanuit de kunstenaar, de kunsthater, de media en de museumdirecteur. Zelden riep een kunstwerk zoveel vragen op en lokte het zoveel emoties uit. De zware aanslag op het werk door een bezoeker in 1986 werd gevolgd door een controversiële restauratie en rechtszaak. De 'million dollar question' blijft: zien we een origineel of een kopie? The end of fear is een filmisch essay over moderne kunst, via het perspectief van een cruciaal kunstwerk uit de late jaren zestig van de 20e eeuw.

Di 10 april 2018 | 13:48 RTLLN: o.a. Niki Terpstra

10/04/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: Niki Terpstra Met zijn winst in de E3 Harelbeke, De Ronde van Vlaanderen en gisteren ook nog eens een 3e plek in Parijs Roubaix kunnen we niet...

Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Niki Terpstra Met zijn winst in de E3 Harelbeke, De Ronde van Vlaanderen en gisteren ook nog eens een 3e plek in Parijs-Roubaix kunnen we niet anders stellen dan dat Niki Terpstra tot de grootste renners van het moment behoort. Vanavond blikt Terpstra als koning van de voorjaarsklassiekers terug op zijn succesvolle weken. - Johnny de Mol & Sofie Kunstt In ‘De Reis van je Leven’ gaat Johnny de Mol op reis met ongeneeslijk zieke mensen en hun beste vrienden om samen de vriendschap en het leven te vieren. In de eerste aflevering reist hij met de 29-jarige Sofie af naar Namibië. Zij heeft uitgezaaide borstkanker en kreeg een aantal maanden geleden te horen dat ze nooit meer beter wordt. Sofie en haar vriendinnen hebben tijdens de reis veel lol, maar er worden ook openhartige gesprekken gevoerd. Vanavond vertellen Johnny en Sofie over de bijzondere reis die ze samen hebben gemaakt. - Peter R. de Vries en Harry Lensink Misdaadverslaggever Peter R. de Vries wordt vandaag als getuige verhoord in het Holleeder-proces. De zittingsdag begint rumoerig, want De Vries verlaat in eerste instantie boos de rechtbank, omdat hij weigert zijn schoenen uit te doen tijdens de strenge veiligheidscontrole. Later keert hij terug en kan het verhoor alsnog van start gaan. Vanavond blikt Peter R. de Vries met misdaadverslaggever Harry Lensink terug op het getuigenverhoor. - Ko van 't Hek & Yuki Kho Een ongeluk zit in een klein hoekje: een bezoeker van de Nieuwe Kerk in Amsterdam heeft dat zondag aan den lijve ondervonden. Hij kon de verleiding niet weerstaan om een kunstwerk van de Amerikaanse kunstenaar Jeff Koons even aan te raken. Waarde: miljoenen dollars. Gevolg: een onderdeel van het werk, een grote blauwe glazen bal, spatte uiteen. Een museumbezoek kan dus vreselijk misgaan. Kunstkenners Ko van 't Hek en Yuki Kho nemen ons mee in de wereld van het onheil rond kunstwerken.

Di 10 april 2018 | 00:55 RTLLN: o.a. Niki Terpstra

10/04/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: Niki Terpstra Met zijn winst in de E3 Harelbeke, De Ronde van Vlaanderen en gisteren ook nog eens een 3e plek in Parijs Roubaix kunnen we niet...

Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Niki Terpstra Met zijn winst in de E3 Harelbeke, De Ronde van Vlaanderen en gisteren ook nog eens een 3e plek in Parijs-Roubaix kunnen we niet anders stellen dan dat Niki Terpstra tot de grootste renners van het moment behoort. Vanavond blikt Terpstra als koning van de voorjaarsklassiekers terug op zijn succesvolle weken. - Johnny de Mol & Sofie Kunstt In ‘De Reis van je Leven’ gaat Johnny de Mol op reis met ongeneeslijk zieke mensen en hun beste vrienden om samen de vriendschap en het leven te vieren. In de eerste aflevering reist hij met de 29-jarige Sofie af naar Namibië. Zij heeft uitgezaaide borstkanker en kreeg een aantal maanden geleden te horen dat ze nooit meer beter wordt. Sofie en haar vriendinnen hebben tijdens de reis veel lol, maar er worden ook openhartige gesprekken gevoerd. Vanavond vertellen Johnny en Sofie over de bijzondere reis die ze samen hebben gemaakt. - Peter R. de Vries en Harry Lensink Misdaadverslaggever Peter R. de Vries wordt vandaag als getuige verhoord in het Holleeder-proces. De zittingsdag begint rumoerig, want De Vries verlaat in eerste instantie boos de rechtbank, omdat hij weigert zijn schoenen uit te doen tijdens de strenge veiligheidscontrole. Later keert hij terug en kan het verhoor alsnog van start gaan. Vanavond blikt Peter R. de Vries met misdaadverslaggever Harry Lensink terug op het getuigenverhoor. - Ko van 't Hek & Yuki Kho Een ongeluk zit in een klein hoekje: een bezoeker van de Nieuwe Kerk in Amsterdam heeft dat zondag aan den lijve ondervonden. Hij kon de verleiding niet weerstaan om een kunstwerk van de Amerikaanse kunstenaar Jeff Koons even aan te raken. Waarde: miljoenen dollars. Gevolg: een onderdeel van het werk, een grote blauwe glazen bal, spatte uiteen. Een museumbezoek kan dus vreselijk misgaan. Kunstkenners Ko van 't Hek en Yuki Kho nemen ons mee in de wereld van het onheil rond kunstwerken.

Ma 9 april 2018 | 22:27 RTLLN: o.a. Niki Terpstra

09/04/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in RTL Late Night: Niki Terpstra Met zijn winst in de E3 Harelbeke, De Ronde van Vlaanderen en gisteren ook nog eens een 3e plek in Parijs Roubaix kunnen we niet anders stellen...

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Niki Terpstra Met zijn winst in de E3 Harelbeke, De Ronde van Vlaanderen en gisteren ook nog eens een 3e plek in Parijs-Roubaix kunnen we niet anders stellen dan dat Niki Terpstra tot de grootste renners van het moment behoort. Vanavond blikt Terpstra als koning van de voorjaarsklassiekers terug op zijn succesvolle weken. - Johnny de Mol & Sofie Kunstt In ‘De Reis van je Leven’ gaat Johnny de Mol op reis met ongeneeslijk zieke mensen en hun beste vrienden om samen de vriendschap en het leven te vieren. In de eerste aflevering reist hij met de 29-jarige Sofie af naar Namibië. Zij heeft uitgezaaide borstkanker en kreeg een aantal maanden geleden te horen dat ze nooit meer beter wordt. Sofie en haar vriendinnen hebben tijdens de reis veel lol, maar er worden ook openhartige gesprekken gevoerd. Vanavond vertellen Johnny en Sofie over de bijzondere reis die ze samen hebben gemaakt. - Peter R. de Vries en Harry Lensink Misdaadverslaggever Peter R. de Vries wordt vandaag als getuige verhoord in het Holleeder-proces. De zittingsdag begint rumoerig, want De Vries verlaat in eerste instantie boos de rechtbank, omdat hij weigert zijn schoenen uit te doen tijdens de strenge veiligheidscontrole. Later keert hij terug en kan het verhoor alsnog van start gaan. Vanavond blikt Peter R. de Vries met misdaadverslaggever Harry Lensink terug op het getuigenverhoor. - Ko van 't Hek & Yuki Kho Een ongeluk zit in een klein hoekje: een bezoeker van de Nieuwe Kerk in Amsterdam heeft dat zondag aan den lijve ondervonden. Hij kon de verleiding niet weerstaan om een kunstwerk van de Amerikaanse kunstenaar Jeff Koons even aan te raken. Waarde: miljoenen dollars. Gevolg: een onderdeel van het werk, een grote blauwe glazen bal, spatte uiteen. Een museumbezoek kan dus vreselijk misgaan. Kunstkenners Ko van 't Hek en Yuki Kho nemen ons mee in de wereld van het onheil rond kunstwerken.

Di 27 maart 2018 | 15:40 Pauw: o.a. Angela Groothuizen

27/03/18 - Actuele talkshow - herhaling, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Angela Groothuizen en Huub van der Lubbe Hoe vier je de vijftigste verjaardag van de belangrijkste popzaal van Nederland? In ieder geval met een hoop...

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: - Angela Groothuizen en Huub van der Lubbe Hoe vier je de vijftigste verjaardag van de belangrijkste popzaal van Nederland? In ieder geval met een hoop concerten, een boek, speciale tv-programma's en een tentoonstelling. En met de artiest die er het vaakst speelde, Huub van der Lubbe, aan tafel bij Pauw. Plus Angela Groothuizen, die er met de Dolly Dots speelde, maar ook solo geregeld van achter het zwarte gordijn vandaan kwam. Angela zag er als bezoeker het eerste legendarische concert van Blondie. Vanavond de beste anekdotes en leukste herinneringen. - Ali B, Roué Verveer, Martijn Koning en Najib Amhali Wat krijg je als je Ali B, Roué Verveer, Martijn Koning en Najib Amhali op een podium voor 11 duizend man in de Ziggo Dome in Amsterdam zet? Dat vertellen de vier comedians vanavond aan tafel bij Pauw. - Ank Bijleveld We praten vanavond met minister van Defensie Ank Bijleveld over de Defensienota, die zij vandaag presenteerde. Daarin staat de strategie voor de lange termijn beschreven. Onder andere dat het kabinet structureel 1,5 miljard euro extra wil uittrekken voor Defensie en dat er extra middelen uitgetrokken worden voor het personeel. Verder zal er geïnvesteerd worden in cyberdefensie en ict. Ook zal aangekondigd worden dat er geld naar de marine gaat. - Petra de Jong Coöperatie Laatste Wil stopt met het informatie verstrekken over hoe je Middel X kunt krijgen, een zelfdodingspoeder. De organisatie wil niet dat haar leden strafrechtelijk vervolgd kunnen worden. Het OM hield de organisatie al in de gaten sinds september 2017, toen het bekend maakte dat het haar leden wilde helpen aan het zelfdodingspoeder te kopen. Aan tafel Petra de Jong, bestuurslid Coöperatie Laatste Wil.

Di 27 maart 2018 | 00:35 Pauw: o.a. Angela Groothuizen

27/03/18 - Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Angela Groothuizen en Huub van der Lubbe Hoe vier je de vijftigste verjaardag van de belangrijkste popzaal van Nederland? In ieder geval met een hoop...

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: - Angela Groothuizen en Huub van der Lubbe Hoe vier je de vijftigste verjaardag van de belangrijkste popzaal van Nederland? In ieder geval met een hoop concerten, een boek, speciale tv-programma's en een tentoonstelling. En met de artiest die er het vaakst speelde, Huub van der Lubbe, aan tafel bij Pauw. Plus Angela Groothuizen, die er met de Dolly Dots speelde, maar ook solo geregeld van achter het zwarte gordijn vandaan kwam. Angela zag er als bezoeker het eerste legendarische concert van Blondie. Vanavond de beste anekdotes en leukste herinneringen. - Ali B, Roué Verveer, Martijn Koning en Najib Amhali Wat krijg je als je Ali B, Roué Verveer, Martijn Koning en Najib Amhali op een podium voor 11 duizend man in de Ziggo Dome in Amsterdam zet? Dat vertellen de vier comedians vanavond aan tafel bij Pauw. - Ank Bijleveld We praten vanavond met minister van Defensie Ank Bijleveld over de Defensienota, die zij vandaag presenteerde. Daarin staat de strategie voor de lange termijn beschreven. Onder andere dat het kabinet structureel 1,5 miljard euro extra wil uittrekken voor Defensie en dat er extra middelen uitgetrokken worden voor het personeel. Verder zal er geïnvesteerd worden in cyberdefensie en ict. Ook zal aangekondigd worden dat er geld naar de marine gaat. - Petra de Jong Coöperatie Laatste Wil stopt met het informatie verstrekken over hoe je Middel X kunt krijgen, een zelfdodingspoeder. De organisatie wil niet dat haar leden strafrechtelijk vervolgd kunnen worden. Het OM hield de organisatie al in de gaten sinds september 2017, toen het bekend maakte dat het haar leden wilde helpen aan het zelfdodingspoeder te kopen. Aan tafel Petra de Jong, bestuurslid Coöperatie Laatste Wil.

Ma 26 maart 2018 | 23:05 Pauw: o.a. Angela Groothuizen

26/03/18 - Praatprogramma, Vanavond onder andere in Pauw: Angela Groothuizen en Huub van der Lubbe Hoe vier je de vijftigste verjaardag van de belangrijkste popzaal van Nederland? In ieder geval met een hoop concerten, een...

Vanavond onder andere in Pauw: - Angela Groothuizen en Huub van der Lubbe Hoe vier je de vijftigste verjaardag van de belangrijkste popzaal van Nederland? In ieder geval met een hoop concerten, een boek, speciale tv-programma's en een tentoonstelling. En met de artiest die er het vaakst speelde, Huub van der Lubbe, aan tafel bij Pauw. Plus Angela Groothuizen, die er met de Dolly Dots speelde, maar ook solo geregeld van achter het zwarte gordijn vandaan kwam. Angela zag er als bezoeker het eerste legendarische concert van Blondie. Vanavond de beste anekdotes en leukste herinneringen. - Ali B, Roué Verveer, Martijn Koning en Najib Amhali Wat krijg je als je Ali B, Roué Verveer, Martijn Koning en Najib Amhali op een podium voor 11 duizend man in de Ziggo Dome in Amsterdam zet? Dat vertellen de vier comedians vanavond aan tafel bij Pauw. - Ank Bijleveld We praten vanavond met minister van Defensie Ank Bijleveld over de Defensienota, die zij vandaag presenteerde. Daarin staat de strategie voor de lange termijn beschreven. Onder andere dat het kabinet structureel 1,5 miljard euro extra wil uittrekken voor Defensie en dat er extra middelen uitgetrokken worden voor het personeel. Verder zal er geïnvesteerd worden in cyberdefensie en ict. Ook zal aangekondigd worden dat er geld naar de marine gaat. - Petra de Jong Coöperatie Laatste Wil stopt met het informatie verstrekken over hoe je Middel X kunt krijgen, een zelfdodingspoeder. De organisatie wil niet dat haar leden strafrechtelijk vervolgd kunnen worden. Het OM hield de organisatie al in de gaten sinds september 2017, toen het bekend maakte dat het haar leden wilde helpen aan het zelfdodingspoeder te kopen. Aan tafel Petra de Jong, bestuurslid Coöperatie Laatste Wil.

Do 11 januari 2018 | 21:30 Terug: Undercover in Nederland

11/01/18 - Realityreeks, Vanaf vanavond is Alberto Stegeman terug met een nieuw seizoen van Undercover in Nederland bij SBS 6. Na 3,5 jaar kruipt Alberto in de huid van een nieuw alter ego: Eddie Meijer. Met zijn nieuwe...

Vanaf vanavond is Alberto Stegeman terug met een nieuw seizoen van Undercover in Nederland bij SBS 6. Na 3,5 jaar kruipt Alberto in de huid van een nieuw alter ego: Eddie Meijer. Met zijn nieuwe vermomming wint Alberto informatie in over werelden die verborgen zijn voor het grote publiek en probeert hij criminelen te ontmaskeren. Wordt hij geloofd als pooier, illegale handelaar of bezoeker van homo-ontmoetingsplaatsen? De komende weken is het resultaat te zien van deze spannende infiltraties, waarin Alberto heftige confrontaties aangaat en in gevaarlijke situaties belandt. In de eerste aflevering gaat Alberto in zijn rol als Eddie undercover als pooier in de schrijnende wereld van de jongensprostitutie. De omvang van het fenomeen jongensprostitutie in Nederland is moeilijk vast te stellen. In schattingen gaat men uit van duizenden minderjarige jongens die werken als prostituee. De verborgen camera’s laten zien hoe de kindermisbruikers te werk gaan. Een jonge medewerker speelt de minderjarige prostituee van Eddie en samen rijden ze door Nederland voor seksafspraken met volwassen klanten. Wat willen deze klanten doen? En hoe reageren ze als ze erachter komen dat pooier Eddie in werkelijkheid Alberto Stegeman blijkt te zijn?

Ma 20 november 2017 | 15:20 Pauw: o.a. Marloes Coenen

20/11/17 - Actuele talkshow - herhaling, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Marloes Coenen Marloes Coenen is de eerste vrouwelijke wereldkampioen MMA. In maart van dit jaar gooide ze definitief de handdoek in de ring. Van de...

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: - Marloes Coenen Marloes Coenen is de eerste vrouwelijke wereldkampioen MMA. In maart van dit jaar gooide ze definitief de handdoek in de ring. Van de voormalige kooivechter, tegenwoordig presentatrice en analist bij vechtsportgala’s voor Spike en Fox, is deze week haar boek Kracht verschenen. En komende zondag gaat er tijdens het IDFA een documentaire over haar in première: The Last Fight. - Harm Edens Presentator en programmamaker Harm Edens over zijn bundel met televisiecolumns: HARM.TV tien jaar afzien. - Jenny Janssens en Mabel Zwaan De actiegroep NO THANKS! wil concert- en festivalbezoekers bewust maken van seksueel ongewenst gedrag. De groep is deze week opgericht nadat concertbezoeker Mabel Zwaan in Paradiso Amsterdam werd lastiggevallen door een mannelijke bezoeker. Ze twitterde daarover, kreeg veel reacties van vrouwen die hetzelfde was overkomen en zo ontstond @saynothnks. Mabel en Jenny Janssens van NO THANKS! schuiven vanavond aan over wat hen is overkomen, en hoe dat te voorkomen. - Gerard Joling, Kees Verhoeven en Hans Nijenhuis over nep-nieuws. Het wordt steeds lastiger om nepnieuws te herkennen. Gerard Joling zit aan tafel. Hij werd slachtoffer van nepnieuws toen hij in een gefingeerd nieuwsbericht werd beschuldigd van het hebben van een wietplantage en opgepakt zou zijn. D66 en het CDA willen een motie indienen dat het kabinet harder moet optreden tegen nepnieuws. D66-Kamerlid Kees Verhoeven is te gast. AD-hoofdredacteur Hans Nijenhuis vertelt hoe je nepnieuws opspoort en het vervolgens weert uit zijn krant.

Za 18 november 2017 | 00:55 Pauw: o.a. Marloes Coenen

18/11/17 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Marloes Coenen Marloes Coenen is de eerste vrouwelijke wereldkampioen MMA. In maart van dit jaar gooide ze definitief de handdoek in de ring. Van de...

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: - Marloes Coenen Marloes Coenen is de eerste vrouwelijke wereldkampioen MMA. In maart van dit jaar gooide ze definitief de handdoek in de ring. Van de voormalige kooivechter, tegenwoordig presentatrice en analist bij vechtsportgala’s voor Spike en Fox, is deze week haar boek Kracht verschenen. En komende zondag gaat er tijdens het IDFA een documentaire over haar in première: The Last Fight. - Harm Edens Presentator en programmamaker Harm Edens over zijn bundel met televisiecolumns: HARM.TV tien jaar afzien. - Jenny Janssens en Mabel Zwaan De actiegroep NO THANKS! wil concert- en festivalbezoekers bewust maken van seksueel ongewenst gedrag. De groep is deze week opgericht nadat concertbezoeker Mabel Zwaan in Paradiso Amsterdam werd lastiggevallen door een mannelijke bezoeker. Ze twitterde daarover, kreeg veel reacties van vrouwen die hetzelfde was overkomen en zo ontstond @saynothnks. Mabel en Jenny Janssens van NO THANKS! schuiven vanavond aan over wat hen is overkomen, en hoe dat te voorkomen. - Gerard Joling, Kees Verhoeven en Hans Nijenhuis over nep-nieuws. Het wordt steeds lastiger om nepnieuws te herkennen. Gerard Joling zit aan tafel. Hij werd slachtoffer van nepnieuws toen hij in een gefingeerd nieuwsbericht werd beschuldigd van het hebben van een wietplantage en opgepakt zou zijn. D66 en het CDA willen een motie indienen dat het kabinet harder moet optreden tegen nepnieuws. D66-Kamerlid Kees Verhoeven is te gast. AD-hoofdredacteur Hans Nijenhuis vertelt hoe je nepnieuws opspoort en het vervolgens weert uit zijn krant.

Vr 17 november 2017 | 23:10 Pauw: o.a. Marloes Coenen

17/11/17 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in Pauw: Marloes Coenen Marloes Coenen is de eerste vrouwelijke wereldkampioen MMA. In maart van dit jaar gooide ze definitief de handdoek in de ring. Van de voormalige...

Vanavond onder andere in Pauw: - Marloes Coenen Marloes Coenen is de eerste vrouwelijke wereldkampioen MMA. In maart van dit jaar gooide ze definitief de handdoek in de ring. Van de voormalige kooivechter, tegenwoordig presentatrice en analist bij vechtsportgala’s voor Spike en Fox, is deze week haar boek Kracht verschenen. En komende zondag gaat er tijdens het IDFA een documentaire over haar in première: The Last Fight. - Harm Edens Presentator en programmamaker Harm Edens over zijn bundel met televisiecolumns: HARM.TV tien jaar afzien. - Jenny Janssens en Mabel Zwaan De actiegroep NO THANKS! wil concert- en festivalbezoekers bewust maken van seksueel ongewenst gedrag. De groep is deze week opgericht nadat concertbezoeker Mabel Zwaan in Paradiso Amsterdam werd lastiggevallen door een mannelijke bezoeker. Ze twitterde daarover, kreeg veel reacties van vrouwen die hetzelfde was overkomen en zo ontstond @saynothnks. Mabel en Jenny Janssens van NO THANKS! schuiven vanavond aan over wat hen is overkomen, en hoe dat te voorkomen. - Gerard Joling, Kees Verhoeven en Hans Nijenhuis over nep-nieuws. Het wordt steeds lastiger om nepnieuws te herkennen. Gerard Joling zit aan tafel. Hij werd slachtoffer van nepnieuws toen hij in een gefingeerd nieuwsbericht werd beschuldigd van het hebben van een wietplantage en opgepakt zou zijn. D66 en het CDA willen een motie indienen dat het kabinet harder moet optreden tegen nepnieuws. D66-Kamerlid Kees Verhoeven is te gast. AD-hoofdredacteur Hans Nijenhuis vertelt hoe je nepnieuws opspoort en het vervolgens weert uit zijn krant.

Do 13 juli 2017 | 22:35 Fight Club IMDb: 8.8

13/07/17 - IMDB * 8.8 - Actiefilm, Drama, gebaseerd op het gelijknamige boek van Chuck Palahniuk: Verzekeringsinspecteur Jack lijdt aan chronische slapeloosheid en is een trouw bezoeker van praatgroepen. Hij probeert wanhopig uit zijn oersaaie bestaan te ontsnappen en de ontmoeting met Tyler Durden, een charismatische zeepverkoper met een bizarre levensfilosofie, komt als geroepen. Samen richten zij een vechtclub op waarin mannen die genoeg hebben van de huidige maatschappij hun woede en angsten kwijtraken door met elkaar op de...

Drama, gebaseerd op het gelijknamige boek van Chuck Palahniuk: Verzekeringsinspecteur Jack lijdt aan chronische slapeloosheid en is een trouw bezoeker van praatgroepen. Hij probeert wanhopig uit zijn oersaaie bestaan te ontsnappen en de ontmoeting met Tyler Durden, een charismatische zeepverkoper met een bizarre levensfilosofie, komt als geroepen. Samen richten zij een vechtclub op waarin mannen die genoeg hebben van de huidige maatschappij hun woede en angsten kwijtraken door met elkaar op de (blote) vuist te gaan. Het bevrijdend effect daarvan op de mannen doet een vreemd soort kameraadschap ontstaan, dat al snel gevaarlijke vormen aanneemt.

Ma 5 juni 2017 | 13:49 RTLLN: o.a. Alain Clark

05/06/17 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in RTL Late Night: Alain Clark Alain Clark is terug! De 37 jarige singer songwriter zat tweeënhalf jaar in Los Angeles om aan nieuwe muziek te werken. Het leverde hem negentig...

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Alain Clark Alain Clark is terug! De 37-jarige singer-songwriter zat tweeënhalf jaar in Los Angeles om aan nieuwe muziek te werken. Het leverde hem negentig nieuwe liedjes en een schat aan ervaring op. Vanavond vertelt hij bij ons over zijn lang gekoesterde American Dream en geeft hij alvast een voorproefje van zijn gloednieuwe album dat hij later dit jaar uitbrengt. - Luuk Ikink Luuk Ikink struint zoals zoveel mensen dagelijks YouTube af. Maar Luuk ontdekt in de wereld van online video ook trends, die hij bij ons bespreekt in de maandelijkse rubriek ‘Luuks Likes’! Deze keer laat hij zijn licht schijnen op een aantal wereldberoemde Nederlanders. - William Rutten Pinkpop 2017: Martin Garrix, Broederliefde, Justin Bieber en Ronnie Flex. Om de rockfans nog enigszins gerust te stellen zijn ook Kings of Leon, Green Day en System of a Down geprogrammeerd. Maar dat er een nieuwe koers wordt gevaren, is duidelijk. Net als dat niet iedereen het hiermee eens is. Fotograaf William Rutten komt al sinds jaar en dag op Pinkpop en kijkt juist reikhalzend uit naar The Biebs. - Stefan Kasper Stefan Kasper werd vanmorgen wakker met uitzicht op de Nachtwacht. Als tien miljoenste bezoeker van het vernieuwde Rijksmuseum mocht hij een nachtje slapen in een bed pal tegenover Rembrandts beroemdste schilderij. Hij vertelt bij ons over zijn nachtelijke avontuur. - Geza Weisz en Marith Iedema In de maand juni lopen de temperaturen hoog op in het Amsterdamse filmmuseum EYE. Tijdens Cinema Erotica komen de meest legendarische, erotische filmscènes voorbij. Erotisch columniste Marith Iedema kijkt graag naar erotische films. Waar moeten ze aan voldoen? Acteur Géza Weisz weet op zijn beurt alles over het spelen van erotische scènes en heeft meermaals met zijn billen bloot door het scherm gelopen.

Za 3 juni 2017 | 00:56 RTLLN: o.a. Alain Clark

03/06/17 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in RTL Late Night: Alain Clark Alain Clark is terug! De 37 jarige singer songwriter zat tweeënhalf jaar in Los Angeles om aan nieuwe muziek te werken. Het leverde hem negentig...

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Alain Clark Alain Clark is terug! De 37-jarige singer-songwriter zat tweeënhalf jaar in Los Angeles om aan nieuwe muziek te werken. Het leverde hem negentig nieuwe liedjes en een schat aan ervaring op. Vanavond vertelt hij bij ons over zijn lang gekoesterde American Dream en geeft hij alvast een voorproefje van zijn gloednieuwe album dat hij later dit jaar uitbrengt. - Luuk Ikink Luuk Ikink struint zoals zoveel mensen dagelijks YouTube af. Maar Luuk ontdekt in de wereld van online video ook trends, die hij bij ons bespreekt in de maandelijkse rubriek ‘Luuks Likes’! Deze keer laat hij zijn licht schijnen op een aantal wereldberoemde Nederlanders. - William Rutten Pinkpop 2017: Martin Garrix, Broederliefde, Justin Bieber en Ronnie Flex. Om de rockfans nog enigszins gerust te stellen zijn ook Kings of Leon, Green Day en System of a Down geprogrammeerd. Maar dat er een nieuwe koers wordt gevaren, is duidelijk. Net als dat niet iedereen het hiermee eens is. Fotograaf William Rutten komt al sinds jaar en dag op Pinkpop en kijkt juist reikhalzend uit naar The Biebs. - Stefan Kasper Stefan Kasper werd vanmorgen wakker met uitzicht op de Nachtwacht. Als tien miljoenste bezoeker van het vernieuwde Rijksmuseum mocht hij een nachtje slapen in een bed pal tegenover Rembrandts beroemdste schilderij. Hij vertelt bij ons over zijn nachtelijke avontuur. - Geza Weisz en Marith Iedema In de maand juni lopen de temperaturen hoog op in het Amsterdamse filmmuseum EYE. Tijdens Cinema Erotica komen de meest legendarische, erotische filmscènes voorbij. Erotisch columniste Marith Iedema kijkt graag naar erotische films. Waar moeten ze aan voldoen? Acteur Géza Weisz weet op zijn beurt alles over het spelen van erotische scènes en heeft meermaals met zijn billen bloot door het scherm gelopen.

Vr 2 juni 2017 | 22:33 RTLLN: o.a. Alain Clark

02/06/17 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in RTL Late Night: Alain Clark Alain Clark is terug! De 37 jarige singer songwriter zat tweeënhalf jaar in Los Angeles om aan nieuwe muziek te werken. Het leverde hem negentig...

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Alain Clark Alain Clark is terug! De 37-jarige singer-songwriter zat tweeënhalf jaar in Los Angeles om aan nieuwe muziek te werken. Het leverde hem negentig nieuwe liedjes en een schat aan ervaring op. Vanavond vertelt hij bij ons over zijn lang gekoesterde American Dream en geeft hij alvast een voorproefje van zijn gloednieuwe album dat hij later dit jaar uitbrengt. - Luuk Ikink Luuk Ikink struint zoals zoveel mensen dagelijks YouTube af. Maar Luuk ontdekt in de wereld van online video ook trends, die hij bij ons bespreekt in de maandelijkse rubriek ‘Luuks Likes’! Deze keer laat hij zijn licht schijnen op een aantal wereldberoemde Nederlanders. - William Rutten Pinkpop 2017: Martin Garrix, Broederliefde, Justin Bieber en Ronnie Flex. Om de rockfans nog enigszins gerust te stellen zijn ook Kings of Leon, Green Day en System of a Down geprogrammeerd. Maar dat er een nieuwe koers wordt gevaren, is duidelijk. Net als dat niet iedereen het hiermee eens is. Fotograaf William Rutten komt al sinds jaar en dag op Pinkpop en kijkt juist reikhalzend uit naar The Biebs. - Stefan Kasper Stefan Kasper werd vanmorgen wakker met uitzicht op de Nachtwacht. Als tien miljoenste bezoeker van het vernieuwde Rijksmuseum mocht hij een nachtje slapen in een bed pal tegenover Rembrandts beroemdste schilderij. Hij vertelt bij ons over zijn nachtelijke avontuur. - Geza Weisz en Marith Iedema In de maand juni lopen de temperaturen hoog op in het Amsterdamse filmmuseum EYE. Tijdens Cinema Erotica komen de meest legendarische, erotische filmscènes voorbij. Erotisch columniste Marith Iedema kijkt graag naar erotische films. Waar moeten ze aan voldoen? Acteur Géza Weisz weet op zijn beurt alles over het spelen van erotische scènes en heeft meermaals met zijn billen bloot door het scherm gelopen.

Vr 17 februari 2017 | 11:30 DWDD: o.a. Robbert Dijkgraaf

17/02/17 - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Robbert Dijkgraaf over Trump en de wetenschap Na het aantreden van Trump is onder veel wetenschappers de bezorgdheid toegenomen over de plannen van de...

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Robbert Dijkgraaf over Trump en de wetenschap Na het aantreden van Trump is onder veel wetenschappers de bezorgdheid toegenomen over de plannen van de nieuwe president. Onlangs was daar het immigratieverbod, die naast discriminerend ook nadelig is voor de wetenschap. Veel uitvindingen zijn te danken aan immigranten: zo was Steve Jobs van Apple de zoon van een Syrische migrant. Daarnaast roept Trump dat de klimaatverandering niet bestaat en werd ook de term ‘Alternative facts’ geïntroduceerd. Hoe zorgwekkend is dit allemaal? Aan tafel: Robbert Dijkgraaf. - DWDD-Talk: Barbara Baarsma Overtuigingen en emoties staan op gespannen voet met feiten en ratio. De kiezer stemt meer vanuit een gevoel dan vanuit het verstand, aldus professor Barbara Baarsma. De feiten komen in het gedrang wat gevolgen heeft voor onze democratie. Barbara Baarsma vertelt hier vanavond over in een DWDD-Talk. - Tentoonstelling ‘TRUTH/LOVE’ van Jordan Wolfson De tentoonstelling ‘TRUTH/LOVE’ van de Amerikaanse kunstenaar Jordan Wolfson is vanaf zaterdag te zien in het Stedelijk Museum Amsterdam, met onder andere het kunstwerk ‘Female Figure’: een gehavende pin up-robot die dansend de bezoeker probeert te verleiden. In het eerste deel van de tentoonstelling ‘MANIC/LOVE’ was al een robot-pop te zien die aan kettingen rondgeslingerd werd. Aan tafel kunstspecialist en directeur van het Amsterdam Art Weekend: Adriana Gonzalez Hulshof. - Live theatertrailer: ‘We hadden liefde, we hadden wapens' Voor de tweede keer in DWDD een live theatertrailer met vanavond de theatergroep Urban Myth, die van Christine Ottens bestseller ‘We hadden liefde, we hadden wapens’ een theaterstuk maakte. - Tafeldame: Hanneke Groenteman Hanneke is vanavond de sidekick van Matthijs.

Vr 17 februari 2017 | 03:05 DWDD: o.a. Robbert Dijkgraaf

17/02/17 - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Robbert Dijkgraaf over Trump en de wetenschap Na het aantreden van Trump is onder veel wetenschappers de bezorgdheid toegenomen over de plannen van de...

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Robbert Dijkgraaf over Trump en de wetenschap Na het aantreden van Trump is onder veel wetenschappers de bezorgdheid toegenomen over de plannen van de nieuwe president. Onlangs was daar het immigratieverbod, die naast discriminerend ook nadelig is voor de wetenschap. Veel uitvindingen zijn te danken aan immigranten: zo was Steve Jobs van Apple de zoon van een Syrische migrant. Daarnaast roept Trump dat de klimaatverandering niet bestaat en werd ook de term ‘Alternative facts’ geïntroduceerd. Hoe zorgwekkend is dit allemaal? Aan tafel: Robbert Dijkgraaf. - DWDD-Talk: Barbara Baarsma Overtuigingen en emoties staan op gespannen voet met feiten en ratio. De kiezer stemt meer vanuit een gevoel dan vanuit het verstand, aldus professor Barbara Baarsma. De feiten komen in het gedrang wat gevolgen heeft voor onze democratie. Barbara Baarsma vertelt hier vanavond over in een DWDD-Talk. - Tentoonstelling ‘TRUTH/LOVE’ van Jordan Wolfson De tentoonstelling ‘TRUTH/LOVE’ van de Amerikaanse kunstenaar Jordan Wolfson is vanaf zaterdag te zien in het Stedelijk Museum Amsterdam, met onder andere het kunstwerk ‘Female Figure’: een gehavende pin up-robot die dansend de bezoeker probeert te verleiden. In het eerste deel van de tentoonstelling ‘MANIC/LOVE’ was al een robot-pop te zien die aan kettingen rondgeslingerd werd. Aan tafel kunstspecialist en directeur van het Amsterdam Art Weekend: Adriana Gonzalez Hulshof. - Live theatertrailer: ‘We hadden liefde, we hadden wapens' Voor de tweede keer in DWDD een live theatertrailer met vanavond de theatergroep Urban Myth, die van Christine Ottens bestseller ‘We hadden liefde, we hadden wapens’ een theaterstuk maakte. - Tafeldame: Hanneke Groenteman Hanneke is vanavond de sidekick van Matthijs.

Vr 17 februari 2017 | 00:25 DWDD: o.a. Robbert Dijkgraaf

17/02/17 - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Robbert Dijkgraaf over Trump en de wetenschap Na het aantreden van Trump is onder veel wetenschappers de bezorgdheid toegenomen over de plannen van de...

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Robbert Dijkgraaf over Trump en de wetenschap Na het aantreden van Trump is onder veel wetenschappers de bezorgdheid toegenomen over de plannen van de nieuwe president. Onlangs was daar het immigratieverbod, die naast discriminerend ook nadelig is voor de wetenschap. Veel uitvindingen zijn te danken aan immigranten: zo was Steve Jobs van Apple de zoon van een Syrische migrant. Daarnaast roept Trump dat de klimaatverandering niet bestaat en werd ook de term ‘Alternative facts’ geïntroduceerd. Hoe zorgwekkend is dit allemaal? Aan tafel: Robbert Dijkgraaf. - DWDD-Talk: Barbara Baarsma Overtuigingen en emoties staan op gespannen voet met feiten en ratio. De kiezer stemt meer vanuit een gevoel dan vanuit het verstand, aldus professor Barbara Baarsma. De feiten komen in het gedrang wat gevolgen heeft voor onze democratie. Barbara Baarsma vertelt hier vanavond over in een DWDD-Talk. - Tentoonstelling ‘TRUTH/LOVE’ van Jordan Wolfson De tentoonstelling ‘TRUTH/LOVE’ van de Amerikaanse kunstenaar Jordan Wolfson is vanaf zaterdag te zien in het Stedelijk Museum Amsterdam, met onder andere het kunstwerk ‘Female Figure’: een gehavende pin up-robot die dansend de bezoeker probeert te verleiden. In het eerste deel van de tentoonstelling ‘MANIC/LOVE’ was al een robot-pop te zien die aan kettingen rondgeslingerd werd. Aan tafel kunstspecialist en directeur van het Amsterdam Art Weekend: Adriana Gonzalez Hulshof. - Live theatertrailer: ‘We hadden liefde, we hadden wapens' Voor de tweede keer in DWDD een live theatertrailer met vanavond de theatergroep Urban Myth, die van Christine Ottens bestseller ‘We hadden liefde, we hadden wapens’ een theaterstuk maakte. - Tafeldame: Hanneke Groenteman Hanneke is vanavond de sidekick van Matthijs.

Do 16 februari 2017 | 19:45 DWDD: o.a. Robbert Dijkgraaf

16/02/17 - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Robbert Dijkgraaf over Trump en de wetenschap Na het aantreden van Trump is onder veel wetenschappers de bezorgdheid toegenomen over de plannen van de...

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Robbert Dijkgraaf over Trump en de wetenschap Na het aantreden van Trump is onder veel wetenschappers de bezorgdheid toegenomen over de plannen van de nieuwe president. Onlangs was daar het immigratieverbod, die naast discriminerend ook nadelig is voor de wetenschap. Veel uitvindingen zijn te danken aan immigranten: zo was Steve Jobs van Apple de zoon van een Syrische migrant. Daarnaast roept Trump dat de klimaatverandering niet bestaat en werd ook de term ‘Alternative facts’ geïntroduceerd. Hoe zorgwekkend is dit allemaal? Aan tafel: Robbert Dijkgraaf. - DWDD-Talk: Barbara Baarsma Overtuigingen en emoties staan op gespannen voet met feiten en ratio. De kiezer stemt meer vanuit een gevoel dan vanuit het verstand, aldus professor Barbara Baarsma. De feiten komen in het gedrang wat gevolgen heeft voor onze democratie. Barbara Baarsma vertelt hier vanavond over in een DWDD-Talk. - Tentoonstelling ‘TRUTH/LOVE’ van Jordan Wolfson De tentoonstelling ‘TRUTH/LOVE’ van de Amerikaanse kunstenaar Jordan Wolfson is vanaf zaterdag te zien in het Stedelijk Museum Amsterdam, met onder andere het kunstwerk ‘Female Figure’: een gehavende pin up-robot die dansend de bezoeker probeert te verleiden. In het eerste deel van de tentoonstelling ‘MANIC/LOVE’ was al een robot-pop te zien die aan kettingen rondgeslingerd werd. Aan tafel kunstspecialist en directeur van het Amsterdam Art Weekend: Adriana Gonzalez Hulshof. - Live theatertrailer: ‘We hadden liefde, we hadden wapens' Voor de tweede keer in DWDD een live theatertrailer met vanavond de theatergroep Urban Myth, die van Christine Ottens bestseller ‘We hadden liefde, we hadden wapens’ een theaterstuk maakte. - Tafeldame: Hanneke Groenteman Hanneke is vanavond de sidekick van Matthijs.

Do 16 februari 2017 | 19:00 DWDD: o.a. Robbert Dijkgraaf

16/02/17 - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Robbert Dijkgraaf over Trump en de wetenschap Na het aantreden van Trump is onder veel wetenschappers de bezorgdheid toegenomen over de plannen van de...

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Robbert Dijkgraaf over Trump en de wetenschap Na het aantreden van Trump is onder veel wetenschappers de bezorgdheid toegenomen over de plannen van de nieuwe president. Onlangs was daar het immigratieverbod, die naast discriminerend ook nadelig is voor de wetenschap. Veel uitvindingen zijn te danken aan immigranten: zo was Steve Jobs van Apple de zoon van een Syrische migrant. Daarnaast roept Trump dat de klimaatverandering niet bestaat en werd ook de term ‘Alternative facts’ geïntroduceerd. Hoe zorgwekkend is dit allemaal? Aan tafel: Robbert Dijkgraaf. - DWDD-Talk: Barbara Baarsma Overtuigingen en emoties staan op gespannen voet met feiten en ratio. De kiezer stemt meer vanuit een gevoel dan vanuit het verstand, aldus professor Barbara Baarsma. De feiten komen in het gedrang wat gevolgen heeft voor onze democratie. Barbara Baarsma vertelt hier vanavond over in een DWDD-Talk. - Tentoonstelling ‘TRUTH/LOVE’ van Jordan Wolfson De tentoonstelling ‘TRUTH/LOVE’ van de Amerikaanse kunstenaar Jordan Wolfson is vanaf zaterdag te zien in het Stedelijk Museum Amsterdam, met onder andere het kunstwerk ‘Female Figure’: een gehavende pin up-robot die dansend de bezoeker probeert te verleiden. In het eerste deel van de tentoonstelling ‘MANIC/LOVE’ was al een robot-pop te zien die aan kettingen rondgeslingerd werd. Aan tafel kunstspecialist en directeur van het Amsterdam Art Weekend: Adriana Gonzalez Hulshof. - Live theatertrailer: ‘We hadden liefde, we hadden wapens' Voor de tweede keer in DWDD een live theatertrailer met vanavond de theatergroep Urban Myth, die van Christine Ottens bestseller ‘We hadden liefde, we hadden wapens’ een theaterstuk maakte. - Tafeldame: Hanneke Groenteman Hanneke is vanavond de sidekick van Matthijs.

Di 4 oktober 2016 | 21:25 Nieuw: Zorg.nu

04/10/16 - Medisch magazine, AVROTROS komt na succestitels als Radar en Opgelicht?! vanaf vanavond met het nieuwe journalistieke programma Zorg.nu. Het programma informeert over actuele medische ontwikkelingen, onderzoekt...

AVROTROS komt na succestitels als Radar en Opgelicht?! vanaf vanavond met het nieuwe journalistieke programma Zorg.nu. Het programma informeert over actuele medische ontwikkelingen, onderzoekt misstanden in de zorg, belicht hoopvolle innovaties en onderzoeksmethodes en laat zien wat deze in de praktijk voor mensen betekenen. Zorg.nu biedt niet alleen een platform voor patiënten, maar ook voor de 1,5 miljoen mensen die in de zorg werken. Naast de titel van het tv-programma, is Zorg.nu ook de website van het online platform voor patiënten en zorgmedewerkers. De website biedt vanaf half september het laatste zorgnieuws, een uitgebreide encyclopedie met ziektes en aandoeningen en tips voor een gezonde leefstijl. De bezoeker vindt er ook een forum waarin patiënten en zorgmedewerkers het dialoog met elkaar aan kunnen gaan. Zorg.nu roept iedereen op om via de website zijn zorgverhalen met het programma te delen.

Ma 5 september 2016 | 20:30 Docu: Team Gaza

05/09/16 - Informatief programma, In de Gazastrook, de ommuurde landstrook waar het met regelmaat oorlog is, zijn vier voetballers op zoek naar levensgeluk. Tegen een decor van verwoesting, afval en armoede durft het viertal te dromen...

In de Gazastrook, de ommuurde landstrook waar het met regelmaat oorlog is, zijn vier voetballers op zoek naar levensgeluk. Tegen een decor van verwoesting, afval en armoede durft het viertal te dromen van een betere toekomst. Middenvelder Usama probeert zijn gebombardeerde huis te herbouwen. Keeper Ahmed strijdt mee met één van de milities. Middenvelder Imad werkt als barbier aan een burgerlijk bestaan om met zijn nichtje te kunnen trouwen. En spits Nehru, de jongste van het stel, doet een ultieme poging om te vluchten. Samen hebben ze één plek tussen het grauwe beton waar ze hun worstelingen voor even vergeten: het voetbalveld. Daar vinden ze vreugde, maar komen ook de spanningen van de Gazastrook naar boven. De documentaire Team Gaza geeft een niet eerder vertoond beeld van het werkelijke leven in de landstrook die al jaren het wereldnieuws beheerst. Vanaf het moment van de tv-uitzending wordt op teamgaza.nl ook een interactieve documentaire gelanceerd. Deze online documentaire kent twee extra verhaallijnen en is meertalig (ook in het Engels en in het Arabisch). Online kun je als bezoeker zelf door de Gazastrook reizen: kies als gids een van de hoofdrolspelers of doe een zelftest om te ontdekken op welk personage jij het meest lijkt. Bezoek midden in de nacht een Arabisch huwelijksfeest, ga vissen met dromer Nehru en zijn opa of voetbal mee tijdens de beslissende wedstrijd. Wie op zoek is naar meer diepgang, vindt dat op de landkaart. Over tientallen locaties in de Gazastrook vind je actuele achtergrondinformatie. Reageren kan ook: stel de spelers met een klik op de muis een vraag en wie weet krijg je een videoboodschap terug uit Gaza van journaliste Samah of barbier Imad. De Nederlandse documentairemakers Frederick Mansell (31) en Laurens Samsom (30) verbleven met tussenpozen meer dan een jaar in Gaza, een plek waar weinigen binnenkomen en bijna nooit iemand uitgaat. Als fly on the wall volgden zij hun hoofdpersonen. Frederick en Laurens kregen toegang tot de huiskamers, de nauwe Gazaanse steegjes, het trainingsterrein van de milities en natuurlijk het voetbalstadion.

Za 13 augustus 2016 | 22:50 BNN presents: Solar Weekend 2016

13/08/16 - Muziekprogramma, Afgelopen weekend barstte hét creatieve festival Solar Weekend weer los bij de Maasplassen in Roermond. Nathan de Vries en Bella Hay laten iedereen die niet op het festivalterrein kan zijn vanaf de...

Afgelopen weekend barstte hét creatieve festival Solar Weekend weer los bij de Maasplassen in Roermond. Nathan de Vries en Bella Hay laten iedereen die niet op het festivalterrein kan zijn vanaf de bank meegenieten van alle muziek in de vele area's. Met opkomend talent en grote namen - dj's, rappers én bands - is er voor ieder wat wils. Enkele namen; De Jeugd Van Tegenwoordig, Benny Rodrigues, FeestDJRuud, Sef, Fedde Le Grand, Ronnie Flex & Mr. Polska en Joost van Bellen. Solar is meer dan zomaar een muziekfestival. Er is zoveel te zien dat je je ogen uitkijkt. Van de grote commerciële stages, tot de kleine en unieke podia waar ruimte is voor theater en absurde humor. Er is zelfs een geheime Funkytown-area, alleen te bereiken via de toiletten. En dan hebben we het nog niet eens over de camping, waar de bezoeker al vanaf donderdag welkom is. Zo'n 14.000 gasten verblijven daar. Met zes stages en zelfs een 72-uurstent is er voor ieder wat wils te vinden. Uiteraard in dit verslag ook ruimte voor de afsluiter van de zondag, de Duitse 90's-formatie Scooter. "How much is the fish?"

Vr 29 juli 2016 | 00:55 EénVandaag: o.a. toekomst Tilburgse kermis

29/07/16 - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in EénVandaag: De toekomst van de Tilburgse kermis De Tilburgse kermis is weer van start gegaan. Het evenement bestaat al 446 jaar, maar de resultaten vallen de laatste jaren...

Vanavond onder andere in EénVandaag: - De toekomst van de Tilburgse kermis De Tilburgse kermis is weer van start gegaan. Het evenement bestaat al 446 jaar, maar de resultaten vallen de laatste jaren tegen. Er komen minder bezoekers op af en de pachtgelden lopen terug. In hoeverre heeft dit volksfeest nog toekomst? De Tilburgse kermiswethouder Erik de Ridder maakt zich ernstige zorgen. Hij is bezig met een strategisch plan om de kermis flitsender, vernieuwender en verrassender te maken, met als ambitie om de grootste en beste van Europa te zijn. Tilburg moet op de kaart gezet worden, met internationale uitstraling. Er moeten nieuwe doelgroepen aangeboord worden, er moet een festivalsfeer gecreëerd worden; de bezoeker moet een totaalbeleving ervaren. In EenVandaag een reportage over de kermis van de toekomst. - Dopingbestrijders vrezen gendopinggebruik bij Spelen Genetisch gemanipuleerde doping doet zijn intrede op de komende Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Dit vreest het Wereld Anti-Doping Agentschap (WADA). Daarom wordt er op dit moment een test ontwikkeld om deze nieuwe vorm van dopinggebruik te kunnen ontmaskeren. Maar of die op tijd klaar is, is nog de vraag. En ook als dat zo is, dan is de huidige test niet waterdicht. En andere vormen van genetische doping kunnen nog helemaal niet getest worden. Dopingbestrijders vrezen dan ook dat met de opkomst van genetische doping het hek van de dam is. Vanavond in EenVandaag Hidde Haisma, hoogleraar farmaceutische genmodulatie en lid van het Wereld Anti-Doping Agentschap. Hij legt uit wat gendoping is en hoe lastig het is om op te sporen. Olivier de Hon van de Nederlandse Dopingautoriteit benadrukt de gevaren van het gebruik van gendoping. - Bijtanken met: Dolores Leeuwin Dolores Leeuwin wordt nog vaak op straat aangestaard door jongeren: “U bent toch die vrouw van Het Klokhuis?” In de serie ‘Bijtanken met’ zoekt EenVandaag haar op. Ze werkte veertien jaar als presentatrice voor het jeugdprogramma Het Klokhuis; meerdere generaties kinderen groeiden met haar op. Leeuwin is een stukje van hun jeugd. Van 2012 tot 2015 was ze naast presentatrice ook verslaggeefster bij het Sinterklaasjournaal. Dit jaar nam ze echter afscheid van het programma omdat ze vond dat het uiterlijk van zwarte piet te langzaam veranderde. Dat leverde veel negatieve reacties op. Zelf wil ze een genuanceerde mening geven in een gepolariseerd debat: “Ik erger me aan discussies waarin niemand naar elkaar wil luisteren.” - NL'se transportsector wil meer info over verstekelingen Politie en Justitie moeten de informatie die ze hebben over opstappunten van migranten in Hoek van Holland delen met Transport en Logistiek Nederland. De organisatie zegt verstoken te blijven van informatie en zo onnodig op achterstand te staan in de strijd tegen het weren van ‘inklimmers’ op hun wagens. Uit nieuwe cijfers van ministerie van Veiligheid en Justitie blijkt dat het aantal verstekelingen dat probeert om via Nederlandse havens illegaal de oversteek te maken naar Groot-Brittanië op 630 staat sinds begin van dit jaar. Het gaat om zogenaamde ‘inklimmers’; vluchtelingen die in een vrachtwagen klimmen om zo het kanaal over te steken. De teller voor 2015 stond op 510 verstekelingen, dat aantal is dit jaar dus al ruimschoots gepasseerd. Vooral de haven van Hoek van Holland is populair bij illegale migranten, van de 630 verstekelingen werden er daar 410 opgepakt.

Do 28 juli 2016 | 18:15 EénVandaag: o.a. toekomst Tilburgse kermis

28/07/16 - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in EénVandaag: De toekomst van de Tilburgse kermis De Tilburgse kermis is weer van start gegaan. Het evenement bestaat al 446 jaar, maar de resultaten vallen de laatste jaren...

Vanavond onder andere in EénVandaag: - De toekomst van de Tilburgse kermis De Tilburgse kermis is weer van start gegaan. Het evenement bestaat al 446 jaar, maar de resultaten vallen de laatste jaren tegen. Er komen minder bezoekers op af en de pachtgelden lopen terug. In hoeverre heeft dit volksfeest nog toekomst? De Tilburgse kermiswethouder Erik de Ridder maakt zich ernstige zorgen. Hij is bezig met een strategisch plan om de kermis flitsender, vernieuwender en verrassender te maken, met als ambitie om de grootste en beste van Europa te zijn. Tilburg moet op de kaart gezet worden, met internationale uitstraling. Er moeten nieuwe doelgroepen aangeboord worden, er moet een festivalsfeer gecreëerd worden; de bezoeker moet een totaalbeleving ervaren. In EenVandaag een reportage over de kermis van de toekomst. - Dopingbestrijders vrezen gendopinggebruik bij Spelen Genetisch gemanipuleerde doping doet zijn intrede op de komende Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Dit vreest het Wereld Anti-Doping Agentschap (WADA). Daarom wordt er op dit moment een test ontwikkeld om deze nieuwe vorm van dopinggebruik te kunnen ontmaskeren. Maar of die op tijd klaar is, is nog de vraag. En ook als dat zo is, dan is de huidige test niet waterdicht. En andere vormen van genetische doping kunnen nog helemaal niet getest worden. Dopingbestrijders vrezen dan ook dat met de opkomst van genetische doping het hek van de dam is. Vanavond in EenVandaag Hidde Haisma, hoogleraar farmaceutische genmodulatie en lid van het Wereld Anti-Doping Agentschap. Hij legt uit wat gendoping is en hoe lastig het is om op te sporen. Olivier de Hon van de Nederlandse Dopingautoriteit benadrukt de gevaren van het gebruik van gendoping. - Bijtanken met: Dolores Leeuwin Dolores Leeuwin wordt nog vaak op straat aangestaard door jongeren: “U bent toch die vrouw van Het Klokhuis?” In de serie ‘Bijtanken met’ zoekt EenVandaag haar op. Ze werkte veertien jaar als presentatrice voor het jeugdprogramma Het Klokhuis; meerdere generaties kinderen groeiden met haar op. Leeuwin is een stukje van hun jeugd. Van 2012 tot 2015 was ze naast presentatrice ook verslaggeefster bij het Sinterklaasjournaal. Dit jaar nam ze echter afscheid van het programma omdat ze vond dat het uiterlijk van zwarte piet te langzaam veranderde. Dat leverde veel negatieve reacties op. Zelf wil ze een genuanceerde mening geven in een gepolariseerd debat: “Ik erger me aan discussies waarin niemand naar elkaar wil luisteren.” - NL'se transportsector wil meer info over verstekelingen Politie en Justitie moeten de informatie die ze hebben over opstappunten van migranten in Hoek van Holland delen met Transport en Logistiek Nederland. De organisatie zegt verstoken te blijven van informatie en zo onnodig op achterstand te staan in de strijd tegen het weren van ‘inklimmers’ op hun wagens. Uit nieuwe cijfers van ministerie van Veiligheid en Justitie blijkt dat het aantal verstekelingen dat probeert om via Nederlandse havens illegaal de oversteek te maken naar Groot-Brittanië op 630 staat sinds begin van dit jaar. Het gaat om zogenaamde ‘inklimmers’; vluchtelingen die in een vrachtwagen klimmen om zo het kanaal over te steken. De teller voor 2015 stond op 510 verstekelingen, dat aantal is dit jaar dus al ruimschoots gepasseerd. Vooral de haven van Hoek van Holland is populair bij illegale migranten, van de 630 verstekelingen werden er daar 410 opgepakt.

Zo 24 april 2016 | 19:15 Docu: Dwalen door het Rijksmuseum

24/04/16 - Kunstdocumentaire, In april 2013 opende het Rijksmuseum na tien lange verbouwingsjaren haar deuren voor het publiek. Hoewel de topstukken voor het publiek altijd te zien bleven, blijkt nu dat het gebouw en zijn...

In april 2013 opende het Rijksmuseum na tien lange verbouwingsjaren haar deuren voor het publiek. Hoewel de topstukken voor het publiek altijd te zien bleven, blijkt nu dat het gebouw en zijn prachtige ruimtes een cruciale rol spelen bij het ervaren van de kunst. De Nachtwacht van Rembrandt van Rijn. We konden het schilderij gedurende de verbouwingsperiode van het Rijksmuseum zien in een relatief kleine ruimte. Maar wat een verschil is het om het schilderij te naderen, lopend door de grandioze eregalerij! De belofte van het meesterwerk in de verte draagt enorm veel bij aan de bijzondere ervaring van het kijken naar kunst en geschiedenis in het nieuwe Rijksmuseum. Het gebouw staat er, prachtig verbouwd in de geest van de architect Cuypers, aangepast aan de moderne eisen van de tijd. Maar de meesterwerken zijn natuurlijk niet het enige bezit van het museum. Duizenden objecten waren inderdaad vele jaren niet te zien. Een hele generatie moest het stellen zonder al die scheepsmodellen bij elkaar, zonder het achttiende-eeuwse pronkplafond. Meer dan achtduizend objecten staan nu opgesteld. Objecten die allemaal zorgvuldig zijn gekozen en gewogen en zo bij elkaar geplaatst dat de bezoeker met verschillende invalshoeken kan kijken. Vanuit kunstzinnige beleving of vanuit historische waarde, anekdotisch of iconisch. De film Dwalen door het Rijksmuseum belicht de opening van het Rijksmuseum in 1885 en kiest op zijn dwaaltocht door het museum een aantal objecten. Vergeten voorwerpen, objecten die niet direct voor de hand liggen, nieuwe aankopen, maar ook bekende topstukken in een ander licht. Objecten die aankleding zijn voor verhalen die ontroeren, verhalen die aanzetten om meer te zien, anders te kijken en die ruimte laten voor de vrije loop van gedachten. Een ontdekkingsreis langs het bekende naar het onbekende.

Wo 20 januari 2016 | 10:30 DWDD: o.a. Twan Huys

20/01/16 - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: De Clintons: Twan Huys In aanloop naar de Amerikaanse presidentverkiezingen, die in november plaatsvinden, is de strijd steeds harder aan het worden....

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - De Clintons: Twan Huys In aanloop naar de Amerikaanse presidentverkiezingen, die in november plaatsvinden, is de strijd steeds harder aan het worden. Hillary Clinton, één van de Democratische kandidaten is favoriet. Maar haar rivaal senator Bernie Sanders komt steeds dichterbij. Ook wordt Hillary uit het Republikeinse kamp aangevallen door Donald Trump. Morgen verschijnt het boek ‘De Clintons’ van Twan Huys, over het beroemde politieke echtpaar. Vanavond vertelt hij ons meer over Bill en Hillary Clinton én het aankomende verkiezingsjaar. - Jazz-tour 'New York Round Midnight' 'Round Midnight’ is een van de beroemdste jazz-klassiekers. Geschreven door Thelonious Monk en uitgevoerd, en geïnterpreteerd, door grootheden als Miles Davis, Chet Baker en Dizzy Gillespie. Het was voor tenorsaxofonist Ben van den Dungen aanleiding om een avondvullend theaterprogramma samen te stellen, waarin de bezoeker wordt meegenomen naar het New York van de jaren ’50 en '60. Een vuige jazzclub, waarin elf muzikanten laten horen hoe divers, aanstekelijk en actueel jazz is. Vanavond jazz-cats in de studio! - Douwe Bob en Mart Smeets over Glenn Frey Gisteren is gitarist Glenn Frey, één van de oprichters van de rockband The Eagles, op 67-jarige leeftijd overleden. Presentator Mart Smeets is kenner en liefhebber van het werk van The Eagles. Hij vertelt ons vanavond meer over Frey. Ook voor singer-songwriter Douwe Bob kwam het nieuws hard aan: ‘’Deze man heeft mij leren zingen! Glenn’s stem was één van de eerste geluiden die ik ‘zelf had ontdekt’! Stiekem meezingen, omdat ik bang was om gehoord te worden. Op een bepaalde manier heeft Glenn mij daar heel erg mee geholpen.” Douwe Bob laat vanavond, door een prachtig Eagles-nummer te spelen, zijn liefde voor de muzikant blijken. - Tafeldame: Evi Hanssen Evi is vanavond de sidekick van Matthijs.

Wo 20 januari 2016 | 02:01 DWDD: o.a. Twan Huys

20/01/16 - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: De Clintons: Twan Huys In aanloop naar de Amerikaanse presidentverkiezingen, die in november plaatsvinden, is de strijd steeds harder aan het worden....

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - De Clintons: Twan Huys In aanloop naar de Amerikaanse presidentverkiezingen, die in november plaatsvinden, is de strijd steeds harder aan het worden. Hillary Clinton, één van de Democratische kandidaten is favoriet. Maar haar rivaal senator Bernie Sanders komt steeds dichterbij. Ook wordt Hillary uit het Republikeinse kamp aangevallen door Donald Trump. Morgen verschijnt het boek ‘De Clintons’ van Twan Huys, over het beroemde politieke echtpaar. Vanavond vertelt hij ons meer over Bill en Hillary Clinton én het aankomende verkiezingsjaar. - Jazz-tour 'New York Round Midnight' 'Round Midnight’ is een van de beroemdste jazz-klassiekers. Geschreven door Thelonious Monk en uitgevoerd, en geïnterpreteerd, door grootheden als Miles Davis, Chet Baker en Dizzy Gillespie. Het was voor tenorsaxofonist Ben van den Dungen aanleiding om een avondvullend theaterprogramma samen te stellen, waarin de bezoeker wordt meegenomen naar het New York van de jaren ’50 en '60. Een vuige jazzclub, waarin elf muzikanten laten horen hoe divers, aanstekelijk en actueel jazz is. Vanavond jazz-cats in de studio! - Douwe Bob en Mart Smeets over Glenn Frey Gisteren is gitarist Glenn Frey, één van de oprichters van de rockband The Eagles, op 67-jarige leeftijd overleden. Presentator Mart Smeets is kenner en liefhebber van het werk van The Eagles. Hij vertelt ons vanavond meer over Frey. Ook voor singer-songwriter Douwe Bob kwam het nieuws hard aan: ‘’Deze man heeft mij leren zingen! Glenn’s stem was één van de eerste geluiden die ik ‘zelf had ontdekt’! Stiekem meezingen, omdat ik bang was om gehoord te worden. Op een bepaalde manier heeft Glenn mij daar heel erg mee geholpen.” Douwe Bob laat vanavond, door een prachtig Eagles-nummer te spelen, zijn liefde voor de muzikant blijken. - Tafeldame: Evi Hanssen Evi is vanavond de sidekick van Matthijs.

Di 19 januari 2016 | 23:45 DWDD: o.a. Twan Huys

19/01/16 - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: De Clintons: Twan Huys In aanloop naar de Amerikaanse presidentverkiezingen, die in november plaatsvinden, is de strijd steeds harder aan het worden....

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - De Clintons: Twan Huys In aanloop naar de Amerikaanse presidentverkiezingen, die in november plaatsvinden, is de strijd steeds harder aan het worden. Hillary Clinton, één van de Democratische kandidaten is favoriet. Maar haar rivaal senator Bernie Sanders komt steeds dichterbij. Ook wordt Hillary uit het Republikeinse kamp aangevallen door Donald Trump. Morgen verschijnt het boek ‘De Clintons’ van Twan Huys, over het beroemde politieke echtpaar. Vanavond vertelt hij ons meer over Bill en Hillary Clinton én het aankomende verkiezingsjaar. - Jazz-tour 'New York Round Midnight' 'Round Midnight’ is een van de beroemdste jazz-klassiekers. Geschreven door Thelonious Monk en uitgevoerd, en geïnterpreteerd, door grootheden als Miles Davis, Chet Baker en Dizzy Gillespie. Het was voor tenorsaxofonist Ben van den Dungen aanleiding om een avondvullend theaterprogramma samen te stellen, waarin de bezoeker wordt meegenomen naar het New York van de jaren ’50 en '60. Een vuige jazzclub, waarin elf muzikanten laten horen hoe divers, aanstekelijk en actueel jazz is. Vanavond jazz-cats in de studio! - Douwe Bob en Mart Smeets over Glenn Frey Gisteren is gitarist Glenn Frey, één van de oprichters van de rockband The Eagles, op 67-jarige leeftijd overleden. Presentator Mart Smeets is kenner en liefhebber van het werk van The Eagles. Hij vertelt ons vanavond meer over Frey. Ook voor singer-songwriter Douwe Bob kwam het nieuws hard aan: ‘’Deze man heeft mij leren zingen! Glenn’s stem was één van de eerste geluiden die ik ‘zelf had ontdekt’! Stiekem meezingen, omdat ik bang was om gehoord te worden. Op een bepaalde manier heeft Glenn mij daar heel erg mee geholpen.” Douwe Bob laat vanavond, door een prachtig Eagles-nummer te spelen, zijn liefde voor de muzikant blijken. - Tafeldame: Evi Hanssen Evi is vanavond de sidekick van Matthijs.

Di 19 januari 2016 | 19:45 DWDD: o.a. Twan Huys

19/01/16 - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: De Clintons: Twan Huys In aanloop naar de Amerikaanse presidentverkiezingen, die in november plaatsvinden, is de strijd steeds harder aan het worden....

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - De Clintons: Twan Huys In aanloop naar de Amerikaanse presidentverkiezingen, die in november plaatsvinden, is de strijd steeds harder aan het worden. Hillary Clinton, één van de Democratische kandidaten is favoriet. Maar haar rivaal senator Bernie Sanders komt steeds dichterbij. Ook wordt Hillary uit het Republikeinse kamp aangevallen door Donald Trump. Morgen verschijnt het boek ‘De Clintons’ van Twan Huys, over het beroemde politieke echtpaar. Vanavond vertelt hij ons meer over Bill en Hillary Clinton én het aankomende verkiezingsjaar. - Jazz-tour 'New York Round Midnight' 'Round Midnight’ is een van de beroemdste jazz-klassiekers. Geschreven door Thelonious Monk en uitgevoerd, en geïnterpreteerd, door grootheden als Miles Davis, Chet Baker en Dizzy Gillespie. Het was voor tenorsaxofonist Ben van den Dungen aanleiding om een avondvullend theaterprogramma samen te stellen, waarin de bezoeker wordt meegenomen naar het New York van de jaren ’50 en '60. Een vuige jazzclub, waarin elf muzikanten laten horen hoe divers, aanstekelijk en actueel jazz is. Vanavond jazz-cats in de studio! - Douwe Bob en Mart Smeets over Glenn Frey Gisteren is gitarist Glenn Frey, één van de oprichters van de rockband The Eagles, op 67-jarige leeftijd overleden. Presentator Mart Smeets is kenner en liefhebber van het werk van The Eagles. Hij vertelt ons vanavond meer over Frey. Ook voor singer-songwriter Douwe Bob kwam het nieuws hard aan: ‘’Deze man heeft mij leren zingen! Glenn’s stem was één van de eerste geluiden die ik ‘zelf had ontdekt’! Stiekem meezingen, omdat ik bang was om gehoord te worden. Op een bepaalde manier heeft Glenn mij daar heel erg mee geholpen.” Douwe Bob laat vanavond, door een prachtig Eagles-nummer te spelen, zijn liefde voor de muzikant blijken. - Tafeldame: Evi Hanssen Evi is vanavond de sidekick van Matthijs.

Di 19 januari 2016 | 19:00 DWDD: o.a. Twan Huys

19/01/16 - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: De Clintons: Twan Huys In aanloop naar de Amerikaanse presidentverkiezingen, die in november plaatsvinden, is de strijd steeds harder aan het worden....

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - De Clintons: Twan Huys In aanloop naar de Amerikaanse presidentverkiezingen, die in november plaatsvinden, is de strijd steeds harder aan het worden. Hillary Clinton, één van de Democratische kandidaten is favoriet. Maar haar rivaal senator Bernie Sanders komt steeds dichterbij. Ook wordt Hillary uit het Republikeinse kamp aangevallen door Donald Trump. Morgen verschijnt het boek ‘De Clintons’ van Twan Huys, over het beroemde politieke echtpaar. Vanavond vertelt hij ons meer over Bill en Hillary Clinton én het aankomende verkiezingsjaar. - Jazz-tour 'New York Round Midnight' 'Round Midnight’ is een van de beroemdste jazz-klassiekers. Geschreven door Thelonious Monk en uitgevoerd, en geïnterpreteerd, door grootheden als Miles Davis, Chet Baker en Dizzy Gillespie. Het was voor tenorsaxofonist Ben van den Dungen aanleiding om een avondvullend theaterprogramma samen te stellen, waarin de bezoeker wordt meegenomen naar het New York van de jaren ’50 en '60. Een vuige jazzclub, waarin elf muzikanten laten horen hoe divers, aanstekelijk en actueel jazz is. Vanavond jazz-cats in de studio! - Douwe Bob en Mart Smeets over Glenn Frey Gisteren is gitarist Glenn Frey, één van de oprichters van de rockband The Eagles, op 67-jarige leeftijd overleden. Presentator Mart Smeets is kenner en liefhebber van het werk van The Eagles. Hij vertelt ons vanavond meer over Frey. Ook voor singer-songwriter Douwe Bob kwam het nieuws hard aan: ‘’Deze man heeft mij leren zingen! Glenn’s stem was één van de eerste geluiden die ik ‘zelf had ontdekt’! Stiekem meezingen, omdat ik bang was om gehoord te worden. Op een bepaalde manier heeft Glenn mij daar heel erg mee geholpen.” Douwe Bob laat vanavond, door een prachtig Eagles-nummer te spelen, zijn liefde voor de muzikant blijken. - Tafeldame: Evi Hanssen Evi is vanavond de sidekick van Matthijs.

Vr 8 januari 2016 | 01:15 EénVandaag: o.a. euthanasie bij vergevorderde dementie

08/01/16 - Nieuwsuitzending, Vanavond onder andere in EénVandaag: Euthanasie ook mogelijk bij vergevorderde dementie Dementerenden moeten ook euthanasie kunnen krijgen als zij niet meer in staat zijn zelf aan te geven dat zij uit...

Vanavond onder andere in EénVandaag: - Euthanasie ook mogelijk bij vergevorderde dementie Dementerenden moeten ook euthanasie kunnen krijgen als zij niet meer in staat zijn zelf aan te geven dat zij uit het leven willen stappen. Dat staat in een nieuwe handreiking voor artsen over euthanasie van de ministeries van Volksgezondheid en van Veiligheid en Justitie. Tot nu toe werkten artsen alleen mee aan euthanasie als een dementerende op dat moment nog verbaal of non-verbaal kon aangeven dat hij of zij echt dood wilde. Deze nieuwe handreiking geeft de mogelijkheid dat dementerenden ook in een later stadium voor euthanasie in aanmerking kunnen komen. In EenVandaag een gesprek met Frans van Gooswilligen. Hij kreeg nog voor zijn vijftigste verschijnselen van alzheimer. Frans heeft een schriftelijke wilsverklaring, maar wil op dit moment nog zoveel mogelijk van het leven genieten. - Bijzondere vrienden: tijger en geit Een zeer bijzondere vriendschap bloeit op in een Russische dierentuin tussen de tijger Amur en een geit. De geit werd eigenlijk een maand geleden in het verblijf van de Siberische tijger gezet om levend opgegeten te worden, maar daar is voorlopig geen sprake van. De dieren spelen samen en de geit slaapt zelfs bij de tijger in zijn kooi. EenVandaag spreekt hoogleraar dierengedrag Liesbeth Sterck. Zij doet onderzoek naar de evolutionaire voordelen van vriendschap tussen dieren. Want vriendschap in het dierenrijk komt vaker voor dan we denken. Ook het is geen menselijke eigenschap, zoals we tot nu toe altijd hebben aangenomen. - Wat brengt EU-voorzitterschap Nederland? Vandaag brengt de Europese Commissie, het dagelijks bestuur van de Europese Unie, een bezoek aan Nederland. Reden voor het bezoek is dat Nederland sinds 1 januari een half jaar voorzitter is van de EU. Premier Rutte houdt een persconferentie samen met Jean-Claude Juncker, de voorzitter van de Europese Commissie. Rutte zal zijn plannen als voorzitter voor het komende half jaar uiteenzetten. In EenVandaag een gesprek met Peter Spiegel, Chef Brussel voor de Financial Times. Volgens hem wordt het een voorzitterschap met grote uitdagingen voor Nederland. - Wat is invloed aanslag Charlie Hebdo op vrije woord? Het is vandaag een jaar geleden dat terroristen een bloedbad aanrichtten op de redactie van het satirische weekblad Charlie Hebdo. Twee Frans-Algerijnse broers schoten binnen enkele minuten tien mensen dood: acht journalisten, een bezoeker en een politieman. In Parijs worden deze week de slachtoffers herdacht. Charlie Hebdo bracht ook een speciaal nummer uit. Cartonist Joep Bertrams won de Inkspotprijs 2014-2015 voor de beste politieke spotprent voor zijn cartoon 'Onsterfelijk' die hij maakte na de aanslag op de redactie. De prent van Bertrams toont een redacteur van Charlie Hebdo die onthoofd is, maar desondanks nog steeds zijn tong naar de bebaarde terrorist uitsteekt.

Do 7 januari 2016 | 18:15 EénVandaag: o.a. euthanasie bij vergevorderde dementie

07/01/16 - Nieuwsuitzending, Vanavond onder andere in EénVandaag: Euthanasie ook mogelijk bij vergevorderde dementie Dementerenden moeten ook euthanasie kunnen krijgen als zij niet meer in staat zijn zelf aan te geven dat zij uit...

Vanavond onder andere in EénVandaag: - Euthanasie ook mogelijk bij vergevorderde dementie Dementerenden moeten ook euthanasie kunnen krijgen als zij niet meer in staat zijn zelf aan te geven dat zij uit het leven willen stappen. Dat staat in een nieuwe handreiking voor artsen over euthanasie van de ministeries van Volksgezondheid en van Veiligheid en Justitie. Tot nu toe werkten artsen alleen mee aan euthanasie als een dementerende op dat moment nog verbaal of non-verbaal kon aangeven dat hij of zij echt dood wilde. Deze nieuwe handreiking geeft de mogelijkheid dat dementerenden ook in een later stadium voor euthanasie in aanmerking kunnen komen. In EenVandaag een gesprek met Frans van Gooswilligen. Hij kreeg nog voor zijn vijftigste verschijnselen van alzheimer. Frans heeft een schriftelijke wilsverklaring, maar wil op dit moment nog zoveel mogelijk van het leven genieten. - Bijzondere vrienden: tijger en geit Een zeer bijzondere vriendschap bloeit op in een Russische dierentuin tussen de tijger Amur en een geit. De geit werd eigenlijk een maand geleden in het verblijf van de Siberische tijger gezet om levend opgegeten te worden, maar daar is voorlopig geen sprake van. De dieren spelen samen en de geit slaapt zelfs bij de tijger in zijn kooi. EenVandaag spreekt hoogleraar dierengedrag Liesbeth Sterck. Zij doet onderzoek naar de evolutionaire voordelen van vriendschap tussen dieren. Want vriendschap in het dierenrijk komt vaker voor dan we denken. Ook het is geen menselijke eigenschap, zoals we tot nu toe altijd hebben aangenomen. - Wat brengt EU-voorzitterschap Nederland? Vandaag brengt de Europese Commissie, het dagelijks bestuur van de Europese Unie, een bezoek aan Nederland. Reden voor het bezoek is dat Nederland sinds 1 januari een half jaar voorzitter is van de EU. Premier Rutte houdt een persconferentie samen met Jean-Claude Juncker, de voorzitter van de Europese Commissie. Rutte zal zijn plannen als voorzitter voor het komende half jaar uiteenzetten. In EenVandaag een gesprek met Peter Spiegel, Chef Brussel voor de Financial Times. Volgens hem wordt het een voorzitterschap met grote uitdagingen voor Nederland. - Wat is invloed aanslag Charlie Hebdo op vrije woord? Het is vandaag een jaar geleden dat terroristen een bloedbad aanrichtten op de redactie van het satirische weekblad Charlie Hebdo. Twee Frans-Algerijnse broers schoten binnen enkele minuten tien mensen dood: acht journalisten, een bezoeker en een politieman. In Parijs worden deze week de slachtoffers herdacht. Charlie Hebdo bracht ook een speciaal nummer uit. Cartonist Joep Bertrams won de Inkspotprijs 2014-2015 voor de beste politieke spotprent voor zijn cartoon 'Onsterfelijk' die hij maakte na de aanslag op de redactie. De prent van Bertrams toont een redacteur van Charlie Hebdo die onthoofd is, maar desondanks nog steeds zijn tong naar de bebaarde terrorist uitsteekt.

Vr 4 december 2015 | 11:25 DWDD: o.a. Mart Smeets

04/12/15 - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Mart Smeets over Steph Curry Een nieuw record voor de Golden State Warriors: het team heeft voor de twintigste keer op een rij de Amerikaanse...

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Mart Smeets over Steph Curry Een nieuw record voor de Golden State Warriors: het team heeft voor de twintigste keer op een rij de Amerikaanse basketbalcompetitie NBA gewonnen. Topscorer van het team is Steph Curry. Met zijn onnavolgbare dribbels en driepunters op cruciale momenten, maakte hij het verschil voor de Golden State Warriors. Aan tafel praten we met onze sportkenner Mart Smeets. - ‘Happy Cycling is Safe Cycling' Fietsende toeristen in Amsterdam: ineens stoppen om foto’s te maken, in grote groepen fietsen en slingeren over de gracht. Het wordt er niet veiliger op. De gemeente Amsterdam heeft er iets op bedacht. Er zijn filmpjes gemaakt waarin Maxim Hartman de basisregels voor ‘happy fietsen’ uitlegt. Zo moet de bezoeker van de hoofdstad bekend worden met de Amsterdamse fietsjungle. De filmpjes worden straks vertoond op social media, fietsverhuurbedrijven en hotels. De slogan: ‘Happy cycling is Safe Cycling’. Aan tafel: Maxim Hartman. - Sound of 2016 Traditiegetrouw voorspelt de BBC ieder jaar welke artiesten er komend jaar zullen doorbreken: de ‘Sound of’-lijst. Deze week maakte BBC de Sound of 2016 bekend. Izzy Bizu, NAO en Frances zijn enkele namen uit de lijst. Vanavond bespreken we met 3FM dj’s Frank van der Lende, Annemieke Schollaardt, Paul Rabbering en Eva Koreman onze eigen ‘Sound of 2016’: welke frisse, nieuwe, artiesten zullen volgens onze dj’s aankomend jaar doorbreken? - Muziekminuut: Naive Set De vierkoppige Amsterdamse band Naive Set begon in 2012. In februari 2014 kwam de eerste LP ‘Reclining Nude’ uit, gevolgd door de plaat ‘Dragon’ dit jaar. Met de Popronde speelde de band in 2014 door het hele land. De muziek: ‘slim super-catchy indiepop’, aldus 3voor12. Under the Radar beschreef het liever als ‘jangly pop-harmonieën die klinken als een ongehaaste zomerdag’. Luister naar de muziek van Naive Set, vanavond bij DWDD. - Tafeldame: Griet Op de Beeck Griet Op de Beeck is vanavond de side-kick van Matthijs. Op de Beeck (1973) is een Vlaamse auteur en columnist. Ze is van origine dramaturg, maar ging steeds meer schrijven: columns, artikelen en interviews over kunst. Inmiddels zijn er ook twee romans van haar verschenen: 'Vele hemels boven de zevende' en 'Kom hier dat ik u kus.'

Vr 4 december 2015 | 02:35 DWDD: o.a. Mart Smeets

04/12/15 - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Mart Smeets over Steph Curry Een nieuw record voor de Golden State Warriors: het team heeft voor de twintigste keer op een rij de Amerikaanse...

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Mart Smeets over Steph Curry Een nieuw record voor de Golden State Warriors: het team heeft voor de twintigste keer op een rij de Amerikaanse basketbalcompetitie NBA gewonnen. Topscorer van het team is Steph Curry. Met zijn onnavolgbare dribbels en driepunters op cruciale momenten, maakte hij het verschil voor de Golden State Warriors. Aan tafel praten we met onze sportkenner Mart Smeets. - ‘Happy Cycling is Safe Cycling' Fietsende toeristen in Amsterdam: ineens stoppen om foto’s te maken, in grote groepen fietsen en slingeren over de gracht. Het wordt er niet veiliger op. De gemeente Amsterdam heeft er iets op bedacht. Er zijn filmpjes gemaakt waarin Maxim Hartman de basisregels voor ‘happy fietsen’ uitlegt. Zo moet de bezoeker van de hoofdstad bekend worden met de Amsterdamse fietsjungle. De filmpjes worden straks vertoond op social media, fietsverhuurbedrijven en hotels. De slogan: ‘Happy cycling is Safe Cycling’. Aan tafel: Maxim Hartman. - Sound of 2016 Traditiegetrouw voorspelt de BBC ieder jaar welke artiesten er komend jaar zullen doorbreken: de ‘Sound of’-lijst. Deze week maakte BBC de Sound of 2016 bekend. Izzy Bizu, NAO en Frances zijn enkele namen uit de lijst. Vanavond bespreken we met 3FM dj’s Frank van der Lende, Annemieke Schollaardt, Paul Rabbering en Eva Koreman onze eigen ‘Sound of 2016’: welke frisse, nieuwe, artiesten zullen volgens onze dj’s aankomend jaar doorbreken? - Muziekminuut: Naive Set De vierkoppige Amsterdamse band Naive Set begon in 2012. In februari 2014 kwam de eerste LP ‘Reclining Nude’ uit, gevolgd door de plaat ‘Dragon’ dit jaar. Met de Popronde speelde de band in 2014 door het hele land. De muziek: ‘slim super-catchy indiepop’, aldus 3voor12. Under the Radar beschreef het liever als ‘jangly pop-harmonieën die klinken als een ongehaaste zomerdag’. Luister naar de muziek van Naive Set, vanavond bij DWDD. - Tafeldame: Griet Op de Beeck Griet Op de Beeck is vanavond de side-kick van Matthijs. Op de Beeck (1973) is een Vlaamse auteur en columnist. Ze is van origine dramaturg, maar ging steeds meer schrijven: columns, artikelen en interviews over kunst. Inmiddels zijn er ook twee romans van haar verschenen: 'Vele hemels boven de zevende' en 'Kom hier dat ik u kus.'

Vr 4 december 2015 | 00:20 DWDD: o.a. Mart Smeets

04/12/15 - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Mart Smeets over Steph Curry Een nieuw record voor de Golden State Warriors: het team heeft voor de twintigste keer op een rij de Amerikaanse...

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Mart Smeets over Steph Curry Een nieuw record voor de Golden State Warriors: het team heeft voor de twintigste keer op een rij de Amerikaanse basketbalcompetitie NBA gewonnen. Topscorer van het team is Steph Curry. Met zijn onnavolgbare dribbels en driepunters op cruciale momenten, maakte hij het verschil voor de Golden State Warriors. Aan tafel praten we met onze sportkenner Mart Smeets. - ‘Happy Cycling is Safe Cycling' Fietsende toeristen in Amsterdam: ineens stoppen om foto’s te maken, in grote groepen fietsen en slingeren over de gracht. Het wordt er niet veiliger op. De gemeente Amsterdam heeft er iets op bedacht. Er zijn filmpjes gemaakt waarin Maxim Hartman de basisregels voor ‘happy fietsen’ uitlegt. Zo moet de bezoeker van de hoofdstad bekend worden met de Amsterdamse fietsjungle. De filmpjes worden straks vertoond op social media, fietsverhuurbedrijven en hotels. De slogan: ‘Happy cycling is Safe Cycling’. Aan tafel: Maxim Hartman. - Sound of 2016 Traditiegetrouw voorspelt de BBC ieder jaar welke artiesten er komend jaar zullen doorbreken: de ‘Sound of’-lijst. Deze week maakte BBC de Sound of 2016 bekend. Izzy Bizu, NAO en Frances zijn enkele namen uit de lijst. Vanavond bespreken we met 3FM dj’s Frank van der Lende, Annemieke Schollaardt, Paul Rabbering en Eva Koreman onze eigen ‘Sound of 2016’: welke frisse, nieuwe, artiesten zullen volgens onze dj’s aankomend jaar doorbreken? - Muziekminuut: Naive Set De vierkoppige Amsterdamse band Naive Set begon in 2012. In februari 2014 kwam de eerste LP ‘Reclining Nude’ uit, gevolgd door de plaat ‘Dragon’ dit jaar. Met de Popronde speelde de band in 2014 door het hele land. De muziek: ‘slim super-catchy indiepop’, aldus 3voor12. Under the Radar beschreef het liever als ‘jangly pop-harmonieën die klinken als een ongehaaste zomerdag’. Luister naar de muziek van Naive Set, vanavond bij DWDD. - Tafeldame: Griet Op de Beeck Griet Op de Beeck is vanavond de side-kick van Matthijs. Op de Beeck (1973) is een Vlaamse auteur en columnist. Ze is van origine dramaturg, maar ging steeds meer schrijven: columns, artikelen en interviews over kunst. Inmiddels zijn er ook twee romans van haar verschenen: 'Vele hemels boven de zevende' en 'Kom hier dat ik u kus.'

Do 3 december 2015 | 19:00 DWDD: o.a. Mart Smeets

03/12/15 - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Mart Smeets over Steph Curry Een nieuw record voor de Golden State Warriors: het team heeft voor de twintigste keer op een rij de Amerikaanse...

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Mart Smeets over Steph Curry Een nieuw record voor de Golden State Warriors: het team heeft voor de twintigste keer op een rij de Amerikaanse basketbalcompetitie NBA gewonnen. Topscorer van het team is Steph Curry. Met zijn onnavolgbare dribbels en driepunters op cruciale momenten, maakte hij het verschil voor de Golden State Warriors. Aan tafel praten we met onze sportkenner Mart Smeets. - ‘Happy Cycling is Safe Cycling' Fietsende toeristen in Amsterdam: ineens stoppen om foto’s te maken, in grote groepen fietsen en slingeren over de gracht. Het wordt er niet veiliger op. De gemeente Amsterdam heeft er iets op bedacht. Er zijn filmpjes gemaakt waarin Maxim Hartman de basisregels voor ‘happy fietsen’ uitlegt. Zo moet de bezoeker van de hoofdstad bekend worden met de Amsterdamse fietsjungle. De filmpjes worden straks vertoond op social media, fietsverhuurbedrijven en hotels. De slogan: ‘Happy cycling is Safe Cycling’. Aan tafel: Maxim Hartman. - Sound of 2016 Traditiegetrouw voorspelt de BBC ieder jaar welke artiesten er komend jaar zullen doorbreken: de ‘Sound of’-lijst. Deze week maakte BBC de Sound of 2016 bekend. Izzy Bizu, NAO en Frances zijn enkele namen uit de lijst. Vanavond bespreken we met 3FM dj’s Frank van der Lende, Annemieke Schollaardt, Paul Rabbering en Eva Koreman onze eigen ‘Sound of 2016’: welke frisse, nieuwe, artiesten zullen volgens onze dj’s aankomend jaar doorbreken? - Muziekminuut: Naive Set De vierkoppige Amsterdamse band Naive Set begon in 2012. In februari 2014 kwam de eerste LP ‘Reclining Nude’ uit, gevolgd door de plaat ‘Dragon’ dit jaar. Met de Popronde speelde de band in 2014 door het hele land. De muziek: ‘slim super-catchy indiepop’, aldus 3voor12. Under the Radar beschreef het liever als ‘jangly pop-harmonieën die klinken als een ongehaaste zomerdag’. Luister naar de muziek van Naive Set, vanavond bij DWDD. - Tafeldame: Griet Op de Beeck Griet Op de Beeck is vanavond de side-kick van Matthijs. Op de Beeck (1973) is een Vlaamse auteur en columnist. Ze is van origine dramaturg, maar ging steeds meer schrijven: columns, artikelen en interviews over kunst. Inmiddels zijn er ook twee romans van haar verschenen: 'Vele hemels boven de zevende' en 'Kom hier dat ik u kus.'

Eerder Vandaag | 01:40 Wonder Wheel

Gisteren - Drama, Coney Island, de jaren 50. Een strandwacht vertelt het verhaal van een carrouseluitbater, diens vrouw en de onverwachte bezoeker die hun leven op z'n kop zette.

Coney Island, de jaren 50. Een strandwacht vertelt het verhaal van een carrouseluitbater, diens vrouw en de onverwachte bezoeker die hun leven op z'n kop zette.

Gisteren 03:25 Black Ink Crew New York

Seizoen 5 - Aflevering 9 - The Wilds of New Jersey: De groep gaat kamperen en teambuilden, maar de pleuris barst uit als er een onverwachte bezoeker langskomt. Dutchess eist bewijs van Ceasers affaire. Sky en Donna ontdekken duistere geheimen uit Nikki's verleden.

Vr 13 september 2019 | 06:45 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 6 - Last Man Out: Part 2: Deel 1/2. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt. Na de dood van een sterspeler raken DCI Barnaby en DS Winter betrokken bij een gevaarlijk spel met een bezoeker uit Barnaby's verleden... 6/12

Vr 13 september 2019 | 06:00 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 5 - Last Man Out: Part 1: Deel 1/2. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt. Na de dood van een sterspeler raken DCI Barnaby en DS Winter betrokken bij een gevaarlijk spel met een bezoeker uit Barnaby's verleden... 5/12

Do 12 september 2019 | 15:15 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 6 - Last Man Out: Part 2: Deel 1/2. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt. Na de dood van een sterspeler raken DCI Barnaby en DS Winter betrokken bij een gevaarlijk spel met een bezoeker uit Barnaby's verleden... 6/12

Do 12 september 2019 | 14:25 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 5 - Last Man Out: Part 1: Deel 1/2. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt. Na de dood van een sterspeler raken DCI Barnaby en DS Winter betrokken bij een gevaarlijk spel met een bezoeker uit Barnaby's verleden... 5/12

Vr 9 augustus 2019 | 08:15 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 6 - Laatste man uit Deel 2: Deel 1. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt. Na de dood van een sterspeler raken DCI Barnaby en DS Winter betrokken bij een gevaarlijk spel met een bezoeker uit Barnaby's verleden... 6/12

Vr 9 augustus 2019 | 07:30 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 5 - Laatste man uit Deel 1: Deel 1. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt. Na de dood van een sterspeler raken DCI Barnaby en DS Winter betrokken bij een gevaarlijk spel met een bezoeker uit Barnaby's verleden... 5/12

Do 8 augustus 2019 | 21:05 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 6 - Laatste man uit Deel 2: Deel 1. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt. Na de dood van een sterspeler raken DCI Barnaby en DS Winter betrokken bij een gevaarlijk spel met een bezoeker uit Barnaby's verleden... 6/12

Do 8 augustus 2019 | 20:05 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 5 - Laatste man uit Deel 1: Deel 1. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt. Na de dood van een sterspeler raken DCI Barnaby en DS Winter betrokken bij een gevaarlijk spel met een bezoeker uit Barnaby's verleden... 5/12

Ma 5 augustus 2019 | 22:40 Voetbalmaffia

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Nederlandse dramaserie. Contract. Tijdens de eerste wedstrijd van Johnny bij Deventer FC belandt Ton in het ziekenhuis. Na de gedwongen terugkeer van Gwen naar Nederland treft ze een mysterieuze bezoeker aan in het appartement van Floris.

Ma 5 augustus 2019 | 14:05 Pippi Langkous klassiek

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Zweedse jeugdserie. Pippi verhuist naar Villa Kakelbont. Tommy en Annika wonen naast villa Kakelbont, een vreemd huis dat al verschillende jaren leegstaat. Op een dag verschijnt er een vreemd meisje met rode haren en grote voeten bij het huis. De twee zijn razend benieuwd naar de identiteit van de eigenaardige bezoeker.

Za 3 augustus 2019 | 10:00 Dog Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Dog Patrol 5,7: Paul en zijn hond Epic bieden assistentie na een uit de hand gelopen situatie. Bij de Springhill-gevangenis heeft een bezoeker een geweer in zijn auto en drugshond Luke doet waarvoor hij getraind is.

Za 3 augustus 2019 | 09:05 The Incredible Dr. Pol 8

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Apocalypse Cow: Deze week komt er een speciale bezoeker naar de stad - de oom van Charles, oom Jan, komt op bezoek uit Nederland!

Do 1 augustus 2019 | 04:15 Locked Up Abroad

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Black Palace of Horrors: Dwight Worker leeft in een hel in de Black Palace-gevangenis. Hij zweert koste wat kost te ontsnappen. Hij krijgt een relatie met een bezoeker en op zijn bruiloft ziet hij zijn kans schoon.

Zo 28 juli 2019 | 22:00 Killing Eve

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Amerikaans-Britse misdaadserie. Smell Ya Later. MI6 heeft de Geest gevangen gezet, maar die blijkt niet te willen praten. Na een interessante lezing over de kenmerken van psychopaten besluit Eve Villanelle in te schakelen om de Geest te laten praten. Maar om dat voor elkaar te krijgen moet ze haar eigen leven op het spel zetten. Villanelle doet ondertussen een boekje open over Eve bij Daniel, en die is daar op z'n zachtst gezegd niet blij mee.

Ma 8 juli 2019 | 14:10 Pippi Langkous klassiek

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Zweedse jeugdserie. Pippi verhuist naar Villa Kakelbont. Tommy en Annika wonen naast villa Kakelbont, een vreemd huis dat al verschillende jaren leegstaat. Op een dag verschijnt er een vreemd meisje met rode haren en grote voeten bij het huis. De twee zijn razend benieuwd naar de identiteit van de eigenaardige bezoeker.

Zo 30 juni 2019 | 05:15 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 6 - Laatste man uit Deel 2: Deel 1. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt. Na de dood van een sterspeler raken DCI Barnaby en DS Winter betrokken bij een gevaarlijk spel met een bezoeker uit Barnaby's verleden... 6/12

Zo 30 juni 2019 | 04:30 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 5 - Laatste man uit Deel 1: Deel 1. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt. Na de dood van een sterspeler raken DCI Barnaby en DS Winter betrokken bij een gevaarlijk spel met een bezoeker uit Barnaby's verleden... 5/12

Za 29 juni 2019 | 18:00 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 6 - Laatste man uit Deel 2: Deel 1. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt. Na de dood van een sterspeler raken DCI Barnaby en DS Winter betrokken bij een gevaarlijk spel met een bezoeker uit Barnaby's verleden... 6/12

Za 29 juni 2019 | 17:00 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 5 - Laatste man uit Deel 1: Deel 1. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt. Na de dood van een sterspeler raken DCI Barnaby en DS Winter betrokken bij een gevaarlijk spel met een bezoeker uit Barnaby's verleden... 5/12

Za 29 juni 2019 | 10:45 Dog Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Dog Patrol 4,2: Een ongebruikelijke missie voor politiehond Brock, een bezoeker van de Springhill-gevangenis overtreedt alle regels en douanehond Anzac houdt halt bij een Thaise reiziger die porno-dvd's mee heeft.

Za 29 juni 2019 | 00:00 Dog Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Dog Patrol 5,7: Paul en zijn hond Epic bieden assistentie na een uit de hand gelopen situatie. Bij de Springhill-gevangenis heeft een bezoeker een geweer in zijn auto en drugshond Luke doet waarvoor hij getraind is.

Vr 28 juni 2019 | 22:00 The Incredible Dr. Pol 8

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Apocalypse Cow: Deze week komt er een speciale bezoeker naar de stad - de oom van Charles, oom Jan, komt op bezoek uit Nederland!

Ma 24 juni 2019 | 06:45 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 6 - Laatste man uit Deel 2: Deel 1. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt. Na de dood van een sterspeler raken DCI Barnaby en DS Winter betrokken bij een gevaarlijk spel met een bezoeker uit Barnaby's verleden... 6/12

Ma 24 juni 2019 | 06:00 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 5 - Laatste man uit Deel 1: Deel 1. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt. Na de dood van een sterspeler raken DCI Barnaby en DS Winter betrokken bij een gevaarlijk spel met een bezoeker uit Barnaby's verleden... 5/12

Zo 23 juni 2019 | 20:00 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 6 - Laatste man uit Deel 2: Deel 1. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt. Na de dood van een sterspeler raken DCI Barnaby en DS Winter betrokken bij een gevaarlijk spel met een bezoeker uit Barnaby's verleden... 6/12

Zo 23 juni 2019 | 19:00 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 5 - Laatste man uit Deel 1: Deel 1. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt. Na de dood van een sterspeler raken DCI Barnaby en DS Winter betrokken bij een gevaarlijk spel met een bezoeker uit Barnaby's verleden... 5/12

Wo 19 juni 2019 | 00:00 Dog Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Dog Patrol 4,2: Een ongebruikelijke missie voor politiehond Brock, een bezoeker van de Springhill-gevangenis overtreedt alle regels en douanehond Anzac houdt halt bij een Thaise reiziger die porno-dvd's mee heeft.

Do 13 juni 2019 | 16:50 Mijn pelgrimspad

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Religieus magazine. Van Ommen naar Vilsteren. Annemiek Schrijver trekt door de prachtige natuur van het landgoed Vilsteren. Ze bezoekt de kluizenaarshut op het terrein. Het is de vraag of hier ooit echt een kluizenaar gewoond heeft, het huisje is er speciaal neergezet om de bezoeker dat te doen geloven. Daarnaast ontmoet ze de rentmeester van het landgoed: Hugo Vernhout. En ze bezoekt de rooms-katholieke kerk van Vilsteren. Deze kerk is betaald door de familie Cremers, de eigenaars van het landgoed. Zij stelden wel een eis bij de bouw: de zijbeuk bij het priesterkoor moest hun privékapel worden. De toenmalige pastoor protesteerde nog, maar de zijbeuk kwam er toch. In de jaren '30 schilderde Henk Asperlagh hier de Kruisweg. Annemiek staat even stil bij de lijdende Jezus in een van de Kruiswegstaties.

Do 13 juni 2019 | 00:00 Dog Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Dog Patrol 5,2: Dennis en zijn hond Max sporen criminelen op met een tas vol gestolen spullen, een bezoeker wil onder een valse naam de gevangenis in en douanehond Titan ruikt sporen van drugs bij een Franse toerist.

Ma 10 juni 2019 | 04:15 Locked Up Abroad

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Black Palace of Horrors: Dwight Worker leeft in een hel in de Black Palace-gevangenis. Hij zweert koste wat kost te ontsnappen. Hij krijgt een relatie met een bezoeker en op zijn bruiloft ziet hij zijn kans schoon.

Vr 7 juni 2019 | 23:40 Vikings

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Iers-Canadese historische dramaserie. Mercy. Ragnar vertelt Floki dat zijn acties zware gevolgen zullen hebben, maar een mysterieuze bezoeker vraagt hem om vergiffenis. Bjorn staat voor nieuwe uitdagingen in de wildernis en moet het opnemen tegen een gevaarlijke rivaal. Rollo kan niet ontsnappen aan de minachting van zijn bruid Gisla.

Vr 31 mei 2019 | 16:00 Dog Patrol

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Dog Patrol 6,8: Jason en zijn hond Farris moeten ingrijpen bij een familieruzie in Whanganui en drugshond Storm vindt drugs in de auto van een bezoeker van de gevangenis in Christchurch.

Do 30 mei 2019 | 07:45 Shaun het schaap

Seizoen 1 - Britse animatieserie. De bezoeker. Shaun is een bijzonder schaap dat niet meegaat met de kudde en menselijk gedrag vertoont. Hij bezit de intelligentie, creativiteit en het gedrag van een mens. Elke aflevering neemt Shaun de kudde weer mee op avontuur. De schaapherdershond Bitzer probeert de kudde tevergeefs in bedwang te houden. In het weiland staan onder andere de ondeugende varkens, Timmy het lammetje en Shirley het enorme schaap dat overal en altijd eet.

Zo 26 mei 2019 | 20:30 Hawaii Five-0

Seizoen 9 - Aflevering 25 - Amerikaanse misdaadserie. Hana Mao 'ole ka ua o Waianae. Five-0 blijft jacht maken op de ontsnapte crimineel Aaron Wright voordat hij cyberwapens aan de hoogste bieder kan verkopen. Ook worden de levens van McGarrett en het team in gevaar gebracht wanneer een bezoeker naar het hoofdkantoor komt.

Za 25 mei 2019 | 10:15 Dog Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Dog Patrol 5,7: Paul en zijn hond Epic bieden assistentie na een uit de hand gelopen situatie. Bij de Springhill-gevangenis heeft een bezoeker een geweer in zijn auto en drugshond Luke doet waarvoor hij getraind is.

Di 21 mei 2019 | 16:00 Dog Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Dog Patrol 4,2: Een ongebruikelijke missie voor politiehond Brock, een bezoeker van de Springhill-gevangenis overtreedt alle regels en douanehond Anzac houdt halt bij een Thaise reiziger die porno-dvd's mee heeft.

Di 21 mei 2019 | 00:00 Dog Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Dog Patrol 4,2: Een ongebruikelijke missie voor politiehond Brock, een bezoeker van de Springhill-gevangenis overtreedt alle regels en douanehond Anzac houdt halt bij een Thaise reiziger die porno-dvd's mee heeft.

Di 14 mei 2019 | 00:00 Dog Patrol

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Dog Patrol 6,8: Jason en zijn hond Farris moeten ingrijpen bij een familieruzie in Whanganui en drugshond Storm vindt drugs in de auto van een bezoeker van de gevangenis in Christchurch.

Zo 12 mei 2019 | 10:30 Dog Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Dog Patrol 5,2: Dennis en zijn hond Max sporen criminelen op met een tas vol gestolen spullen, een bezoeker wil onder een valse naam de gevangenis in en douanehond Titan ruikt sporen van drugs bij een Franse toerist.

Za 11 mei 2019 | 22:30 Dog Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Dog Patrol 5,2: Dennis en zijn hond Max sporen criminelen op met een tas vol gestolen spullen, een bezoeker wil onder een valse naam de gevangenis in en douanehond Titan ruikt sporen van drugs bij een Franse toerist.

Wo 1 mei 2019 | 12:55 Say Yes to the Dress: Big Bliss

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Family Feud: Linda is vastberaden een jurk te vinden die mooier is dan die van haar zus. Ondertussen krijgt Mandi een speciale bezoeker (Henry Roth) op bezoek als ze haar jurken past.

Di 30 april 2019 | 19:00 Say Yes to the Dress: Big Bliss

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Family Feud: Linda is vastberaden een jurk te vinden die mooier is dan die van haar zus. Ondertussen krijgt Mandi een speciale bezoeker (Henry Roth) op bezoek als ze haar jurken past.

Za 27 april 2019 | 14:55 Family Guy

Seizoen 10 - Aflevering 10 - New Kidney in Town: Peters voorliefde voor saus wordt hem dan toch te machtig: hij heeft een niertransplantatie nodig. Brian biedt hem een nier aan, maar is een hondennier wel geschikt? Intussen werken Meg en Chris samen aan een gedicht ter ere van een voorname bezoeker.

Za 27 april 2019 | 10:30 Dog Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Dog Patrol 4,2: Een ongebruikelijke missie voor politiehond Brock, een bezoeker van de Springhill-gevangenis overtreedt alle regels en douanehond Anzac houdt halt bij een Thaise reiziger die porno-dvd's mee heeft.

Za 27 april 2019 | 00:00 Dog Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Dog Patrol 4,2: Een ongebruikelijke missie voor politiehond Brock, een bezoeker van de Springhill-gevangenis overtreedt alle regels en douanehond Anzac houdt halt bij een Thaise reiziger die porno-dvd's mee heeft.

Do 25 april 2019 | 20:35 Family Guy

Seizoen 10 - Aflevering 10 - New Kidney in Town: Peters voorliefde voor saus wordt hem dan toch te machtig: hij heeft een niertransplantatie nodig. Brian biedt hem een nier aan, maar is een hondennier wel geschikt? Intussen werken Meg en Chris samen aan een gedicht ter ere van een voorname bezoeker.

Do 25 april 2019 | 16:30 Dog Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Dog Patrol 4,2: Een ongebruikelijke missie voor politiehond Brock, een bezoeker van de Springhill-gevangenis overtreedt alle regels en douanehond Anzac houdt halt bij een Thaise reiziger die porno-dvd's mee heeft.

Do 18 april 2019 | 00:00 Dog Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Dog Patrol 5,2: Dennis en zijn hond Max sporen criminelen op met een tas vol gestolen spullen, een bezoeker wil onder een valse naam de gevangenis in en douanehond Titan ruikt sporen van drugs bij een Franse toerist.

Ma 15 april 2019 | 00:00 Dog Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Dog Patrol 4,2: Een ongebruikelijke missie voor politiehond Brock, een bezoeker van de Springhill-gevangenis overtreedt alle regels en douanehond Anzac houdt halt bij een Thaise reiziger die porno-dvd's mee heeft.

Zo 14 april 2019 | 10:35 Dog Patrol

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Dog Patrol 6,8: Jason en zijn hond Farris moeten ingrijpen bij een familieruzie in Whanganui en drugshond Storm vindt drugs in de auto van een bezoeker van de gevangenis in Christchurch.

Vr 12 april 2019 | 16:00 Dog Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Dog Patrol 5,7: Paul en zijn hond Epic bieden assistentie na een uit de hand gelopen situatie. Bij de Springhill-gevangenis heeft een bezoeker een geweer in zijn auto en drugshond Luke doet waarvoor hij getraind is.

Wo 10 april 2019 | 16:30 Dog Patrol

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Dog Patrol 6,8: Jason en zijn hond Farris moeten ingrijpen bij een familieruzie in Whanganui en drugshond Storm vindt drugs in de auto van een bezoeker van de gevangenis in Christchurch.

Di 9 april 2019 | 16:00 Dog Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Dog Patrol 5,7: Paul en zijn hond Epic bieden assistentie na een uit de hand gelopen situatie. Bij de Springhill-gevangenis heeft een bezoeker een geweer in zijn auto en drugshond Luke doet waarvoor hij getraind is.

Za 6 april 2019 | 20:30 Dog Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Dog Patrol 4,2: Een ongebruikelijke missie voor politiehond Brock, een bezoeker van de Springhill-gevangenis overtreedt alle regels en douanehond Anzac houdt halt bij een Thaise reiziger die porno-dvd's mee heeft.

Wo 3 april 2019 | 00:00 Dog Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Dog Patrol 4,2: Een ongebruikelijke missie voor politiehond Brock, een bezoeker van de Springhill-gevangenis overtreedt alle regels en douanehond Anzac houdt halt bij een Thaise reiziger die porno-dvd's mee heeft.

Di 2 april 2019 | 16:00 Dog Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Dog Patrol 5,2: Dennis en zijn hond Max sporen criminelen op met een tas vol gestolen spullen, een bezoeker wil onder een valse naam de gevangenis in en douanehond Titan ruikt sporen van drugs bij een Franse toerist.

Za 30 maart 2019 | 10:00 Dog Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Dog Patrol 5,7: Paul en zijn hond Epic bieden assistentie na een uit de hand gelopen situatie. Bij de Springhill-gevangenis heeft een bezoeker een geweer in zijn auto en drugshond Luke doet waarvoor hij getraind is.

Do 28 maart 2019 | 16:30 Dog Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Dog Patrol 5,2: Dennis en zijn hond Max sporen criminelen op met een tas vol gestolen spullen, een bezoeker wil onder een valse naam de gevangenis in en douanehond Titan ruikt sporen van drugs bij een Franse toerist.

Za 23 maart 2019 | 20:30 Dog Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Dog Patrol 5,2: Dennis en zijn hond Max sporen criminelen op met een tas vol gestolen spullen, een bezoeker wil onder een valse naam de gevangenis in en douanehond Titan ruikt sporen van drugs bij een Franse toerist.

Ma 18 maart 2019 | 16:00 Dog Patrol

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Dog Patrol 6,8: Jason en zijn hond Farris moeten ingrijpen bij een familieruzie in Whanganui en drugshond Storm vindt drugs in de auto van een bezoeker van de gevangenis in Christchurch.

Ma 18 maart 2019 | 00:50 American Horror Story

Seizoen 8 - Aflevering 2 - Amerikaanse horrorserie. The Morning After. Na het slangenincident zegt Michael Langdon dat hij zal bepalen wie het waard is om mee te gaan naar het heiligdom. Gallant heeft 's nachts een onverwachte bezoeker, één die schokkend is voor Evie.

Zo 17 maart 2019 | 14:55 Dog Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Dog Patrol 4,2: Een ongebruikelijke missie voor politiehond Brock, een bezoeker van de Springhill-gevangenis overtreedt alle regels en douanehond Anzac houdt halt bij een Thaise reiziger die porno-dvd's mee heeft.

Zo 17 maart 2019 | 11:15 Dog Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Dog Patrol 5,2: Dennis en zijn hond Max sporen criminelen op met een tas vol gestolen spullen, een bezoeker wil onder een valse naam de gevangenis in en douanehond Titan ruikt sporen van drugs bij een Franse toerist.

Za 9 maart 2019 | 04:15 Locked Up Abroad

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Black Palace of Horrors: Dwight Worker leeft in een hel in de Black Palace-gevangenis. Hij zweert koste wat kost te ontsnappen. Hij krijgt een relatie met een bezoeker en op zijn bruiloft ziet hij zijn kans schoon.

Do 7 maart 2019 | 16:00 Dog Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Dog Patrol 5,7: Paul en zijn hond Epic bieden assistentie na een uit de hand gelopen situatie. Bij de Springhill-gevangenis heeft een bezoeker een geweer in zijn auto en drugshond Luke doet waarvoor hij getraind is.

Ma 4 maart 2019 | 16:30 Dog Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Dog Patrol 5,2: Dennis en zijn hond Max sporen criminelen op met een tas vol gestolen spullen, een bezoeker wil onder een valse naam de gevangenis in en douanehond Titan ruikt sporen van drugs bij een Franse toerist.

Za 2 maart 2019 | 10:45 Dog Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Dog Patrol 4,2: Een ongebruikelijke missie voor politiehond Brock, een bezoeker van de Springhill-gevangenis overtreedt alle regels en douanehond Anzac houdt halt bij een Thaise reiziger die porno-dvd's mee heeft.

Ma 25 februari 2019 | 16:35 Dog Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Dog Patrol 4,2: Een ongebruikelijke missie voor politiehond Brock, een bezoeker van de Springhill-gevangenis overtreedt alle regels en douanehond Anzac houdt halt bij een Thaise reiziger die porno-dvd's mee heeft.

Zo 24 februari 2019 | 08:45 Zappsport

Aflevering 13 - Sportprogramma voor kinderen. Paardrijden, Marc Houtzager. De verjaardag van Bo (8) viel in het water toen er brand uit brak op de manege waar ze een feestje gaf. Daarom verrassen drie vriendinnen haar op Jumping Amsterdam, het grootste paardenevent van ons land. Daar wordt haar verjaardag opnieuw gevierd met een Zappsport-speurtocht. Britt heeft allerlei pittige opdrachten voor het viertal. Dat brengt hen op plaatsen waar je als bezoeker niet mag komen. Springruiter Marc Houtzager speelt een belangrijke rol tijdens de speurtocht. Heerenveen heeft de Latjetrap-schaal al een keer gewonnen. Lukt het ze om opnieuw op bovenaan in het klassement te komen?

Wo 20 februari 2019 | 16:35 Dog Patrol

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Dog Patrol 6,8: Jason en zijn hond Farris moeten ingrijpen bij een familieruzie in Whanganui en drugshond Storm vindt drugs in de auto van een bezoeker van de gevangenis in Christchurch.

Za 16 februari 2019 | 20:30 Dog Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Dog Patrol 4,2: Een ongebruikelijke missie voor politiehond Brock, een bezoeker van de Springhill-gevangenis overtreedt alle regels en douanehond Anzac houdt halt bij een Thaise reiziger die porno-dvd's mee heeft.

Di 12 februari 2019 | 16:05 Dog Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Dog Patrol 5,7: Paul en zijn hond Epic bieden assistentie na een uit de hand gelopen situatie. Bij de Springhill-gevangenis heeft een bezoeker een geweer in zijn auto en drugshond Luke doet waarvoor hij getraind is.

Zo 10 februari 2019 | 16:00 Dog Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Dog Patrol 5,7: Paul en zijn hond Epic bieden assistentie na een uit de hand gelopen situatie. Bij de Springhill-gevangenis heeft een bezoeker een geweer in zijn auto en drugshond Luke doet waarvoor hij getraind is.

Zo 10 februari 2019 | 13:30 Dog Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Dog Patrol 5,2: Dennis en zijn hond Max sporen criminelen op met een tas vol gestolen spullen, een bezoeker wil onder een valse naam de gevangenis in en douanehond Titan ruikt sporen van drugs bij een Franse toerist.

Za 9 februari 2019 | 13:30 Dog Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Dog Patrol 4,2: Een ongebruikelijke missie voor politiehond Brock, een bezoeker van de Springhill-gevangenis overtreedt alle regels en douanehond Anzac houdt halt bij een Thaise reiziger die porno-dvd's mee heeft.

Za 9 februari 2019 | 10:30 Dog Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Dog Patrol 5,2: Dennis en zijn hond Max sporen criminelen op met een tas vol gestolen spullen, een bezoeker wil onder een valse naam de gevangenis in en douanehond Titan ruikt sporen van drugs bij een Franse toerist.

Za 9 februari 2019 | 10:00 Dog Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Dog Patrol 4,2: Een ongebruikelijke missie voor politiehond Brock, een bezoeker van de Springhill-gevangenis overtreedt alle regels en douanehond Anzac houdt halt bij een Thaise reiziger die porno-dvd's mee heeft.

Do 7 februari 2019 | 16:35 Dog Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Dog Patrol 5,2: Dennis en zijn hond Max sporen criminelen op met een tas vol gestolen spullen, een bezoeker wil onder een valse naam de gevangenis in en douanehond Titan ruikt sporen van drugs bij een Franse toerist.

Wo 6 februari 2019 | 10:30 Dog Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Dog Patrol 5,7: Paul en zijn hond Epic bieden assistentie na een uit de hand gelopen situatie. Bij de Springhill-gevangenis heeft een bezoeker een geweer in zijn auto en drugshond Luke doet waarvoor hij getraind is.

Za 2 februari 2019 | 23:55 Party Girl IMDb: 6.4

02/02 - IMDB * 6.4 - Drama, Party Girl is een Franse dramafilm uit het jaar 2014. De film werd geregisseerd door Marie Amachoukeli Barsacq, Claire Burger en Samuel Theis. De hoofdrollen worden vertolkt door Sonia Theis Litzemburger, Joseph Bour en Mario Theis. Angélique heeft inmiddels de 60 jaar bereikt. Ze houdt van feesten en mannen en heeft beide gevonden in een nachtclub aan de Frans Duitse grens. Met succes weet zij de mannen zo ver te krijgen dat ze haar steeds drankjes kopen, al is het aantal mannen dat toehapt...

Party Girl is een Franse dramafilm uit het jaar 2014. De film werd geregisseerd door Marie Amachoukeli-Barsacq, Claire Burger en Samuel Theis. De hoofdrollen worden vertolkt door Sonia Theis-Litzemburger, Joseph Bour en Mario Theis. Angélique heeft inmiddels de 60 jaar bereikt. Ze houdt van feesten en mannen en heeft beide gevonden in een nachtclub aan de Frans-Duitse grens. Met succes weet zij de mannen zo ver te krijgen dat ze haar steeds drankjes kopen, al is het aantal mannen dat toehapt doorheen de jaren wel wat kleiner geworden. Vandaag is het vooral Michel (ook zestig jaar), die haar mooi gezelschap nog afkoopt. Hij wil zelfs met haar trouwen. Maar is Angélique wel klaar het nachtleven vaarwel te zeggen en eindelijk voor huisje, boompje, beestje te gaan? Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/party-girl-2014

Zo 27 januari 2019 | 16:00 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 6 - Laatste man uit Deel 2: Deel 1. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt. Na de dood van een sterspeler raken DCI Barnaby en DS Winter betrokken bij een gevaarlijk spel met een bezoeker uit Barnaby's verleden... 6/12

Zo 27 januari 2019 | 15:00 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 5 - Laatste man uit Deel 1: Deel 1. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt. Na de dood van een sterspeler raken DCI Barnaby en DS Winter betrokken bij een gevaarlijk spel met een bezoeker uit Barnaby's verleden... 5/12

Za 26 januari 2019 | 20:00 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 6 - Laatste man uit Deel 2: Deel 1. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt. Na de dood van een sterspeler raken DCI Barnaby en DS Winter betrokken bij een gevaarlijk spel met een bezoeker uit Barnaby's verleden... 6/12

Za 26 januari 2019 | 18:55 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 5 - Laatste man uit Deel 1: Deel 1. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt. Na de dood van een sterspeler raken DCI Barnaby en DS Winter betrokken bij een gevaarlijk spel met een bezoeker uit Barnaby's verleden... 5/12

Vr 25 januari 2019 | 20:40 Family Guy

Seizoen 10 - Aflevering 10 - New Kidney in Town: Peters voorliefde voor saus wordt hem dan toch te machtig: hij heeft een niertransplantatie nodig. Brian biedt hem een nier aan, maar is een hondennier wel geschikt? Intussen werken Meg en Chris samen aan een gedicht ter ere van een voorname bezoeker.

Di 22 januari 2019 | 13:20 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 6 - Laatste man uit Deel 2: Deel 1. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt. Na de dood van een sterspeler raken DCI Barnaby en DS Winter betrokken bij een gevaarlijk spel met een bezoeker uit Barnaby's verleden... 6/12

Di 22 januari 2019 | 12:25 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 5 - Laatste man uit Deel 1: Deel 1. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt. Na de dood van een sterspeler raken DCI Barnaby en DS Winter betrokken bij een gevaarlijk spel met een bezoeker uit Barnaby's verleden... 5/12

Ma 21 januari 2019 | 18:50 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 6 - Laatste man uit Deel 2: Deel 1. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt. Na de dood van een sterspeler raken DCI Barnaby en DS Winter betrokken bij een gevaarlijk spel met een bezoeker uit Barnaby's verleden... 6/12

Ma 21 januari 2019 | 17:50 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 5 - Laatste man uit Deel 1: Deel 1. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt. Na de dood van een sterspeler raken DCI Barnaby en DS Winter betrokken bij een gevaarlijk spel met een bezoeker uit Barnaby's verleden... 5/12

Zo 13 januari 2019 | 08:40 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 6 - Laatste man uit Deel 2: Deel 1. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt. Na de dood van een sterspeler raken DCI Barnaby en DS Winter betrokken bij een gevaarlijk spel met een bezoeker uit Barnaby's verleden... 6/12

Zo 13 januari 2019 | 07:45 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 5 - Laatste man uit Deel 1: Deel 1. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt. Na de dood van een sterspeler raken DCI Barnaby en DS Winter betrokken bij een gevaarlijk spel met een bezoeker uit Barnaby's verleden... 5/12

Za 12 januari 2019 | 17:55 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 6 - Laatste man uit Deel 2: Deel 1. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt. Na de dood van een sterspeler raken DCI Barnaby en DS Winter betrokken bij een gevaarlijk spel met een bezoeker uit Barnaby's verleden... 6/12

Za 12 januari 2019 | 16:55 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 5 - Laatste man uit Deel 1: Deel 1. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt. Na de dood van een sterspeler raken DCI Barnaby en DS Winter betrokken bij een gevaarlijk spel met een bezoeker uit Barnaby's verleden... 5/12

Di 8 januari 2019 | 10:25 The Last Alaskans

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Alone: Het is volop herfst in de bush als de Last Alaskans wennen aan het isolement van de wildernis. Bob Harte verwelkomt een bezoeker in zijn blokhut om de eenzaamheid te verdrijven.

Ma 7 januari 2019 | 12:55 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 6 - Laatste man uit Deel 2: Deel 1. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt. Na de dood van een sterspeler raken DCI Barnaby en DS Winter betrokken bij een gevaarlijk spel met een bezoeker uit Barnaby's verleden... 6/12

Ma 7 januari 2019 | 11:55 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 5 - Laatste man uit Deel 1: Deel 1. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt. Na de dood van een sterspeler raken DCI Barnaby en DS Winter betrokken bij een gevaarlijk spel met een bezoeker uit Barnaby's verleden... 5/12

Ma 7 januari 2019 | 06:45 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 6 - Laatste man uit Deel 2: Deel 1. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt. Na de dood van een sterspeler raken DCI Barnaby en DS Winter betrokken bij een gevaarlijk spel met een bezoeker uit Barnaby's verleden... 6/12

Ma 7 januari 2019 | 06:00 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 5 - Laatste man uit Deel 1: Deel 1. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt. Na de dood van een sterspeler raken DCI Barnaby en DS Winter betrokken bij een gevaarlijk spel met een bezoeker uit Barnaby's verleden... 5/12

Zo 6 januari 2019 | 17:55 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 6 - Laatste man uit Deel 2: Deel 1. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt. Na de dood van een sterspeler raken DCI Barnaby en DS Winter betrokken bij een gevaarlijk spel met een bezoeker uit Barnaby's verleden... 6/12

Zo 6 januari 2019 | 16:55 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 5 - Laatste man uit Deel 1: Deel 1. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt. Na de dood van een sterspeler raken DCI Barnaby en DS Winter betrokken bij een gevaarlijk spel met een bezoeker uit Barnaby's verleden... 5/12

Za 29 december 2018 | 09:40 Inside Homicide

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Hall of Mirrors: Een getuige en een verdachte geven twee versies van hetzelfde verhaal. Welk verhaal is geloofwaardig? Een bezoeker uit New York wordt voor een bar in Cincinnati neergeschoten.

Wo 26 december 2018 | 08:45 Inside Homicide

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Hall of Mirrors: Een getuige en een verdachte geven twee versies van hetzelfde verhaal. Welk verhaal is geloofwaardig? Een bezoeker uit New York wordt voor een bar in Cincinnati neergeschoten.

Di 25 december 2018 | 15:15 Inside Homicide

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Hall of Mirrors: Een getuige en een verdachte geven twee versies van hetzelfde verhaal. Welk verhaal is geloofwaardig? Een bezoeker uit New York wordt voor een bar in Cincinnati neergeschoten.

Za 22 december 2018 | 20:25 Trapped

Seizoen 1 - Aflevering 5 - IJslandse misdaadserie. De lawine die het dorp trof, veroorzaakt een totale black-out. De inwoners zijn nerveus en bang, zeker gezien het feit dat er zich nog steeds een moordenaar in hun midden ophoudt. De burgemeester krijgt ondertussen een verrassende bezoeker over de vloer.

Za 22 december 2018 | 20:15 Heathrow

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Britse realityreeks (2018) over Heathrow, de grootste en drukste luchthaven van Europa. Vandaag komen er royals en beroemdheden over de vloer in Heathrow. Aan terminal 5 komt een wel heel speciale bezoeker langs. Buggy-chauffeur Carlo is helemaal van de kaart door zijn ontmoeting met een beroemdheid. British Airways heeft een robot tewerkgesteld op de landingsbaan en de honden moeten op zoek gaan naar geld waar een reukje aan hangt.

Za 15 december 2018 | 10:25 Marina Abramovic: The Artist Is Present IMDb: 7.9

15/12/18 - IMDB * 7.9 - Documentaire, In 'The Artist is Present' wordt de carrière van performance artieste Marina Abramovic geschetst. Abramovic werd even beroemd als berucht omwille van performances die vaak op de rand van fysische én psychische zelfverminking balanceerden. Deze documentaire volgt de kunstenares die zich voorbereidt op wat misschien wel het belangrijkste moment van haar leven kan zijn: een grote overzichtstentoonstelling van haar werk in het Museum of Modern Art in New York (MoMa). In deze...

In 'The Artist is Present' wordt de carrière van performance-artieste Marina Abramovic geschetst. Abramovic werd even beroemd als berucht omwille van performances die vaak op de rand van fysische én psychische zelfverminking balanceerden. Deze documentaire volgt de kunstenares die zich voorbereidt op wat misschien wel het belangrijkste moment van haar leven kan zijn: een grote overzichtstentoonstelling van haar werk in het Museum of Modern Art in New York (MoMa). In deze overzichtstentoonstelling in het MoMa was de kunstenares gedurende drie maanden, en zes dagen per week, present. Ze zat bewegingloos op een stoel aan een tafel en iedere bezoeker die dat wou, kon tegenover haar gaan zitten. Vijf minuten of desnoods vijf uren. Of nog langer. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/marina-abramovic-the-artist-is-present

Za 15 december 2018 | 05:15 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 6 - Laatste man uit Deel 2: Deel 1. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt. Na de dood van een sterspeler raken DCI Barnaby en DS Winter betrokken bij een gevaarlijk spel met een bezoeker uit Barnaby's verleden... 6/12

Za 15 december 2018 | 04:30 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 5 - Laatste man uit Deel 1: Deel 1. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt. Na de dood van een sterspeler raken DCI Barnaby en DS Winter betrokken bij een gevaarlijk spel met een bezoeker uit Barnaby's verleden... 5/12

Vr 14 december 2018 | 20:00 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 6 - Laatste man uit Deel 2: Deel 1. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt. Na de dood van een sterspeler raken DCI Barnaby en DS Winter betrokken bij een gevaarlijk spel met een bezoeker uit Barnaby's verleden... 6/12

Vr 14 december 2018 | 19:00 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 5 - Laatste man uit Deel 1: Deel 1. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt. Na de dood van een sterspeler raken DCI Barnaby en DS Winter betrokken bij een gevaarlijk spel met een bezoeker uit Barnaby's verleden... 5/12

Do 13 december 2018 | 04:20 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 6 - Laatste man uit Deel 2: Deel 1. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt. Na de dood van een sterspeler raken DCI Barnaby en DS Winter betrokken bij een gevaarlijk spel met een bezoeker uit Barnaby's verleden... 6/12

Do 13 december 2018 | 03:35 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 5 - Laatste man uit Deel 1: Deel 1. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt. Na de dood van een sterspeler raken DCI Barnaby en DS Winter betrokken bij een gevaarlijk spel met een bezoeker uit Barnaby's verleden... 5/12

Do 13 december 2018 | 01:00 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 6 - Laatste man uit Deel 2: Deel 1. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt. Na de dood van een sterspeler raken DCI Barnaby en DS Winter betrokken bij een gevaarlijk spel met een bezoeker uit Barnaby's verleden... 6/12

Do 13 december 2018 | 00:05 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 5 - Laatste man uit Deel 1: Deel 1. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt. Na de dood van een sterspeler raken DCI Barnaby en DS Winter betrokken bij een gevaarlijk spel met een bezoeker uit Barnaby's verleden... 5/12

Wo 12 december 2018 | 21:00 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 6 - Laatste man uit Deel 2: Deel 1. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt. Na de dood van een sterspeler raken DCI Barnaby en DS Winter betrokken bij een gevaarlijk spel met een bezoeker uit Barnaby's verleden... 6/12

Wo 12 december 2018 | 20:00 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 5 - Laatste man uit Deel 1: Deel 1. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt. Na de dood van een sterspeler raken DCI Barnaby en DS Winter betrokken bij een gevaarlijk spel met een bezoeker uit Barnaby's verleden... 5/12

Di 11 december 2018 | 21:00 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 5 - Laatste man uit Deel 1: Deel 1. De spanningen lopen hoog op als een nieuw soort cricket een eeuw van traditie bedreigt. Na de dood van een sterspeler raken DCI Barnaby en DS Winter betrokken bij een gevaarlijk spel met een bezoeker uit Barnaby's verleden... 5/12

Vr 7 december 2018 | 02:00 Black Ink Crew New York

Seizoen 5 - Aflevering 9 - The Wilds of New Jersey: De groep gaat kamperen en teambuilden, maar de pleuris barst uit als er een onverwachte bezoeker langskomt. Dutchess eist bewijs van Ceasers affaire. Sky en Donna ontdekken duistere geheimen uit Nikki's verleden.

Ma 19 november 2018 | 19:30 Het beste van Bananasplit

Verborgen-cameraprogramma Aflevering 3 - "Het beste van Bananasplit" is een programma van Ralph Inbar, waarin de leukste grappen door de jaren heen zijn verzameld. In deze aflevering ziet u de miljoenste bezoeker van een herentoilet, een naakte secretaresse die koffie serveert en een schoolkrantverslaggever die pittige vragen stelt aan Sonja Barend.

Di 13 november 2018 | 00:00 Scandal

Seizoen 4 - Aflevering 15 - Amerikaanse thrillerserie over een groep crisismanagers. The Testimony of Diego Munoz. David Rosen wordt onaangenaam verrast wanneer een bezoeker geheime informatie over B613 onthult die niet alleen het Witte Huis schade kan berokkenen, maar ook Pope & Associates.

Wo 7 november 2018 | 20:10 Teachers

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Hello, Goodbye: Net terug van zomervakantie vindt Mrs Adler een ongewenste bezoeker in haar stacaravan, terwijl Ms Watson ontdekt dat ze weer arm is, waardoor het Back To School-feest misschien niet doorgaat.

Di 6 november 2018 | 02:40 Schuldig of niet?

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Panelshow. Onder leiding van Tim Hofman bekijken elf jongeren een op waarheid gebaseerd drama. Ze gaan in discussie over wie schuldig is en spreken mensen die ervaringen hebben als slachtoffer of dader. Stel: je bent portier in een club en één van je taken is het bewaren van de orde. Soms lopen de emoties hoog op en worden er klappen uitgedeeld. Mag de portier geweld gebruiken tegen zijn gasten en mag een bezoeker die marinier en kickbokser is, zijn vuisten als wapen gebruiken?

Ma 5 november 2018 | 21:25 Schuldig of niet?

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Panelshow. Onder leiding van Tim Hofman bekijken elf jongeren een op waarheid gebaseerd drama. Ze gaan in discussie over wie schuldig is en spreken mensen die ervaringen hebben als slachtoffer of dader. Stel: je bent portier in een club en één van je taken is het bewaren van de orde. Soms lopen de emoties hoog op en worden er klappen uitgedeeld. Mag de portier geweld gebruiken tegen zijn gasten en mag een bezoeker die marinier en kickbokser is, zijn vuisten als wapen gebruiken?

Za 27 oktober 2018 | 15:20 Family Guy

Seizoen 10 - Aflevering 10 - New Kidney in Town: Peters voorliefde voor saus wordt hem dan toch te machtig: hij heeft een niertransplantatie nodig. Brian biedt hem een nier aan, maar is een hondennier wel geschikt? Intussen werken Meg en Chris samen aan een gedicht ter ere van een voorname bezoeker.

Di 23 oktober 2018 | 10:55 Family Guy

Seizoen 10 - Aflevering 10 - New Kidney in Town: Peters voorliefde voor saus wordt hem dan toch te machtig: hij heeft een niertransplantatie nodig. Brian biedt hem een nier aan, maar is een hondennier wel geschikt? Intussen werken Meg en Chris samen aan een gedicht ter ere van een voorname bezoeker.

Za 20 oktober 2018 | 15:20 Family Guy

Seizoen 10 - Aflevering 10 - New Kidney in Town: Peters voorliefde voor saus wordt hem dan toch te machtig: hij heeft een niertransplantatie nodig. Brian biedt hem een nier aan, maar is een hondennier wel geschikt? Intussen werken Meg en Chris samen aan een gedicht ter ere van een voorname bezoeker.

Wo 17 oktober 2018 | 21:05 Family Guy

Seizoen 10 - Aflevering 10 - New Kidney in Town: Peters voorliefde voor saus wordt hem dan toch te machtig: hij heeft een niertransplantatie nodig. Brian biedt hem een nier aan, maar is een hondennier wel geschikt? Intussen werken Meg en Chris samen aan een gedicht ter ere van een voorname bezoeker.

Di 25 september 2018 | 23:00 American Horror Story

Seizoen 8 - Aflevering 2 - Amerikaanse horrorserie. The Morning After. Na het slangenincident zegt Michael Langdon dat hij zal bepalen wie het waard is om mee te gaan naar het heiligdom. Gallant heeft 's nachts een onverwachte bezoeker, één die schokkend is voor Evie.

Ma 10 september 2018 | 11:10 Black Ink Crew New York

Seizoen 5 - Aflevering 9 - The Wilds of New Jersey: De groep gaat kamperen en teambuilden, maar de pleuris barst uit als er een onverwachte bezoeker langskomt. Dutchess eist bewijs van Ceasers affaire. Sky en Donna ontdekken duistere geheimen uit Nikki's verleden.

Ma 27 augustus 2018 | 10:35 Inside Homicide

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Hall of Mirrors: Een getuige en een verdachte geven twee versies van hetzelfde verhaal. Welk verhaal is geloofwaardig? Een bezoeker uit New York wordt voor een bar in Cincinnati neergeschoten.

Za 25 augustus 2018 | 11:30 Inside Homicide

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Hall of Mirrors: Een getuige en een verdachte geven twee versies van hetzelfde verhaal. Welk verhaal is geloofwaardig? Een bezoeker uit New York wordt voor een bar in Cincinnati neergeschoten.

Ma 20 augustus 2018 | 17:05 Inside Homicide

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Hall of Mirrors: Een getuige en een verdachte geven twee versies van hetzelfde verhaal. Welk verhaal is geloofwaardig? Een bezoeker uit New York wordt voor een bar in Cincinnati neergeschoten.

Vr 10 augustus 2018 | 10:23 Olly, het kleine witte busje

Seizoen 1 - Aflevering 54 - Animatieserie. Geveltoerist. Ronald Grump krijgt een belangrijke bezoeker en vraagt Olly en Stan de ramen van zijn kantoor te wassen. Maar Stan heeft enorme hoogtevrees.

Ma 6 augustus 2018 | 14:10 Pippi Langkous klassiek

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Zweedse jeugdserie. Pippi verhuist naar Villa Kakelbont. Tommy en Annika wonen naast villa Kakelbont, een vreemd huis dat al verschillende jaren leegstaat. Op een dag verschijnt er een vreemd meisje met rode haren en grote voeten bij het huis. De twee zijn razend benieuwd naar de identiteit van de eigenaardige bezoeker.

Wo 1 augustus 2018 | 21:20 Voetbalmaffia

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Nederlandse dramaserie (2017). Contract. Tijdens de eerste wedstrijd van Johnny bij Deventer FC belandt Ton in het ziekenhuis. Na de gedwongen terugkeer van Gwen naar Nederland treft ze een mysterieuze bezoeker aan in het appartement van Floris.

Vr 27 juli 2018 | 01:50 Nieuwsuur

Herhaling. Vanavond in Nieuwsuur: - Wat behelst het akkoord van Juncker en Trump? Jean-Claude Juncker, de voorzitter van de Europese Commissie en de Amerikaanse president Donald Trump willen gaan spreken over de afschaffing van alle importheffingen over en weer. Zolang dat duurt, zal Trump geen nieuwe heffingen invoeren, ongetwijfeld tot opluchting van de Europese auto-industrie. In ruil belooft Europa meer vloeibaar gas en sojabonen uit de VS te halen. Wat betekent dat concreet en wat hebben deze afspraken voor gevolgen? - Kamagurka en zijn humor tentoongesteld Luc Zeebroek (62), beter bekend onder zijn artiestennaam Kamagurka, tekent en schrijft al sinds zijn zestiende. Veel van zijn werk bewaarde hij lange tijd gewoon thuis in oude dozen. Een deel is nu te zien in het Noordbrabants museum in Den Bosch. Volgens het museum wordt de bezoeker uitgedaagd "om samen met Kamagurka de grenzen van de ernst te verkennen".

Vr 27 juli 2018 | 01:05 Nieuwsuur

Herhaling. Vanavond in Nieuwsuur: - Wat behelst het akkoord van Juncker en Trump? Jean-Claude Juncker, de voorzitter van de Europese Commissie en de Amerikaanse president Donald Trump willen gaan spreken over de afschaffing van alle importheffingen over en weer. Zolang dat duurt, zal Trump geen nieuwe heffingen invoeren, ongetwijfeld tot opluchting van de Europese auto-industrie. In ruil belooft Europa meer vloeibaar gas en sojabonen uit de VS te halen. Wat betekent dat concreet en wat hebben deze afspraken voor gevolgen? - Kamagurka en zijn humor tentoongesteld Luc Zeebroek (62), beter bekend onder zijn artiestennaam Kamagurka, tekent en schrijft al sinds zijn zestiende. Veel van zijn werk bewaarde hij lange tijd gewoon thuis in oude dozen. Een deel is nu te zien in het Noordbrabants museum in Den Bosch. Volgens het museum wordt de bezoeker uitgedaagd "om samen met Kamagurka de grenzen van de ernst te verkennen".

Wo 25 juli 2018 | 00:30 The Last Alaskans

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Alone: Het is volop herfst in de bush als de Last Alaskans wennen aan het isolement van de wildernis. Bob Harte verwelkomt een bezoeker in zijn blokhut om de eenzaamheid te verdrijven.

Vr 13 juli 2018 | 20:00 Family Guy

Seizoen 10 - Aflevering 10 - New Kidney in Town: Peters voorliefde voor saus wordt hem dan toch te machtig: hij heeft een niertransplantatie nodig. Brian biedt hem een nier aan, maar is een hondennier wel geschikt? Intussen werken Meg en Chris samen aan een gedicht ter ere van een voorname bezoeker.

Wo 11 juli 2018 | 14:55 Black Ink Crew New York

Seizoen 5 - Aflevering 9 - The Wilds of New Jersey: De groep gaat kamperen en teambuilden, maar de pleuris barst uit als er een onverwachte bezoeker langskomt. Dutchess eist bewijs van Ceasers affaire. Sky en Donna ontdekken duistere geheimen uit Nikki's verleden.

Ma 9 juli 2018 | 14:00 Pippi Langkous klassiek

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Zweedse jeugdserie. Pippi verhuist naar Villa Kakelbont. Tommy en Annika wonen naast villa Kakelbont, een vreemd huis dat al verschillende jaren leegstaat. Op een dag verschijnt er een vreemd meisje met rode haren en grote voeten bij het huis. De twee zijn razend benieuwd naar de identiteit van de eigenaardige bezoeker.

Zo 10 juni 2018 | 17:10 Tuinen van Verwondering

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Reportagereeks. Storm King. Honderd kilometer boven New York ligt een beeldentuin, waar de kunstwerken groter zijn dan de bezoeker voor mogelijk houdt. Ernst Veen gaat er op zoek naar het grootste kunstwerk: het heelal in een weiland.

Vr 1 juni 2018 | 22:50 Untamed & Uncut

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Polar Bear Attack: Ongelofelijke ontmoetingen met dieren: een bezoeker aan een dierentuin komt te dicht bij de ijsberen en een grote groep orka's vallen een zeehond aan op een ijsschots.

Zo 20 mei 2018 | 19:50 Best Friends Whenever

Het verleden slaat terug, deel 1: Barry zijn plannen om Daisy mee te nemen naar het schoolfeest veranderen als er een onverwachte bezoeker arriveert.

Wo 9 mei 2018 | 20:45 Best Friends Whenever

Het verleden slaat terug, deel 1: Barry zijn plannen om Daisy mee te nemen naar het schoolfeest veranderen als er een onverwachte bezoeker arriveert.

Zo 22 april 2018 | 21:30 Het Beste van Bananasplit

Aflevering 3 (10) - ?Het beste van Bananasplit? is een programma van Ralph Inbar, waarin de leukste grappen door de jaren heen zijn verzameld. In deze aflevering ziet u de miljoenste bezoeker van een herentoilet, een naakte secretaresse die koffie serveert en een schoolkrantverslaggever die pittige vragen stelt aan Sonja Barend.

Vr 20 april 2018 | 17:35 Buren

Aflevering 7586 - Australische soap: Sonya doet alle moeite van de wereld om haar gevoelens voor zich te houden, maar Steph moedigt haar aan om alles op tafel te gooien. Toadies bezoeker wordt stilaan nerveus. Zal hij de reactie krijgen waarop hij gehoopt had? Amy ziet Leo flirten met een mysterieuze vrouw. Hoe zal Leo reageren wanneer Amy hem hiermee confronteert?

Do 19 april 2018 | 17:35 Buren

Aflevering 7585 - Australische soap: Het kwetst Sonya dat Toadie haar niet alleen wil laten met Nell, maar kan ze eigenlijk wel bewijzen dat ze zijn vertrouwen wel waard is? Jimmy worstelt met de breuk van Amy en Leo en eist antwoorden op zijn vragen. Steph heeft haar oog laten vallen op een woning, maar vastgoed in Erinsborough is erg in trek. Maakt ze een kans?

Wo 18 april 2018 | 17:35 Buren

Aflevering 7584 - Australische soap: Toadie's bezoeker nodigt de buren uit op een gesprek dat Ramsay Street voorgoed zal veranderen. Wanneer Jack de kerk weer voor haar plaatst, neemt Paige een drastisch besluit. Sonya raapt al haar moed bijeen om haar verhaal te delen op een AA-meeting. Brooke solliciteert voor een job bij Lassisters, maar Terese weet niet of ze haar wel kan vertrouwen.

Di 17 april 2018 | 17:35 Buren

Aflevering 7583 - Australische soap: Sonya bezint zich over haar relaties met Toadie, Mark en Steph en vreest dat niks ooit nog weer zal zijn zoals vroeger. Ondanks de aanwezigheid van Brooke, loopt de relatie van Terese en Gary op rolletjes. Terese besluit hem dan ook te verrassen met een bijzonder uitje. Maar is het wel iets voor Gary? Toadie's mysterieuze bezoeker licht een tipje van de sluier op.

Di 17 april 2018 | 15:20 Moonshiners

Seizoen 6 - Aflevering 4 - Luck Of The Irish: Tim Smith reist de Atlantische Oceaan over om een Ierse distilleerderij over moonshine te vertellen. De beslagtest van Mark en Digger wordt verstoord door een ongewenste bezoeker.

Ma 16 april 2018 | 17:35 Buren

Aflevering 7582 - Australische soap: De mysterieuze bezoeker heeft iets te verbergen en Toadie wil te weten komen wat. Tijdens de picknick wordt er opnieuw een bom gedropt op de Rebecchi's. Is dit de finale doodsteek voor hun huwelijk? De discussie over de drastische keuze van Ben brengt Xanthe en Finn dichter bij elkaar en algauw vertrouwt Xanthe Finn informatie toe die in zijn handen heel gevaarlijk kan zijn.

Ma 16 april 2018 | 15:20 Moonshiners

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Hard Start: Josh heeft hulp nodig na een ramp. De relatie van Chico en Sandra komt onder druk door hun moonshine-activiteiten en de stokerij van Mark en Digger krijgt een ongewenste bezoeker.

Vr 13 april 2018 | 17:35 Buren

Aflevering 7581 - Australische soap: Er duikt een mysterieuze man op in Erinsborough. Hij is op zoek naar Toadie. Sonya wil wat afstand nemen van Mark, maar op de picknick van Steph moet ze hem toch onder ogen komen. Na de breuk met Leo besluit Amy haar leven over een heel andere boeg te gooien. Aangemoedigd door Finn kondigt Ben een wel heel radicale beslissing aan.

Wo 28 maart 2018 | 19:10 Snake Sheila

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Episode 2: Julia red een karateschool van een zeer giftige bezoeker. Ondertussen laat Johnny Bagpipes zijn vrouw alleen achter als hij zich voorbereidt om naar Rome te vliegen.

Do 22 maart 2018 | 22:50 Cold Feet

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Britse dramaserie: Pete en Adam worden beiden 50 en besluiten samen een verjaardagsetentje te geven in een luxe hotel. De feestelijke avond loopt in het honderd als een onverwachte bezoeker een onthulling doet.

Di 27 februari 2018 | 13:00 Say Yes to the Dress: Big Bliss

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Family Feud: Linda is vastberaden een jurk te vinden die mooier is dan die van haar zus. Ondertussen krijgt Mandi een speciale bezoeker (Henry Roth) op bezoek als ze haar jurken past.

Zo 25 februari 2018 | 22:50 Untamed & Uncut

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Polar Bear Attack: Ongelofelijke ontmoetingen met dieren: een bezoeker aan een dierentuin komt te dicht bij de ijsberen en een grote groep orka's vallen een zeehond aan op een ijsschots.

Do 22 februari 2018 | 22:50 Untamed & Uncut

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Polar Bear Attack: Ongelofelijke ontmoetingen met dieren: een bezoeker aan een dierentuin komt te dicht bij de ijsberen en een grote groep orka's vallen een zeehond aan op een ijsschots.

Di 20 februari 2018 | 16:40 Mijn pelgrimspad

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Magazine: Van Ommen naar Vilsteren: Annemiek Schrijver trekt door de prachtige natuur van het landgoed Vilsteren. Ze bezoekt de kluizenaarshut op het terrein. Het is de vraag of hier ooit echt een kluizenaar gewoond heeft, het huisje is er speciaal neergezet om de bezoeker dat te doen geloven. Daarnaast ontmoet ze de rentmeester van het landgoed: Hugo Vernhout. En ze bezoekt de rooms-katholieke kerk van Vilsteren. Deze kerk is betaald door de familie Cremers, de eigenaars van het landgoed. Zij stelden wel een eis bij de bouw: de zijbeuk bij het priesterkoor moest hun privékapel worden. De toenmalige pastoor protesteerde nog, maar de zijbeuk kwam er toch. In de jaren '30 schilderde Henk Asperlagh hier de Kruisweg. Annemiek staat even stil bij de lijdende Jezus in een van de Kruiswegstaties.

Ma 19 februari 2018 | 19:40 Holy Isle

Holy Isle, een uniek klein 'heilig' eiland, ligt aan de westkust van Schotland. Op Holy Isle is een pure omgeving gecreëerd, waar spiritualiteit en ecologie op een natuurlijke wijze samen gaan. Lama Yeshe Rinpoche, die abt is van Holy Isle - en van Samye Ling het eerste westerse klooster in Europa -, vertelt over zijn droom om van dit eiland een heilige plek te maken, niet alleen voor Boeddhisten maar ook voor een interreligieuze gemeenschap. Sinds 1992 is het eiland in bezit van de Rokpa Trust, een organisatie die behoort tot de Kagyu school van het Tibetaans Boeddhisme en worden er in het Centrum voor World Peace and Health verscheidene cursussen gegeven. De filmmaker, die zelf een Boeddhist is, kreeg de unieke gelegenheid om deze film te realiseren. De film toont een poëtische impressie van het eiland: de bijzondere dieren die er leven en de inheemse bomen die daar speciaal gepland zijn. En in interviews vertellen Lama Yeshe Rinpoche en de Boeddhistische non Ani Lhamo over hun visie op deze unieke plek. Ook spreken vrijwilligers die er werken over hun ervaringen. De bezoeker die naar deze unieke plek in de westerse wereld afreist, kan de heilzame werking van dit eiland ondergaan. Tot slot zegt Lama Yeshe: "Mijn boodschap voor de wereld is: maak de geest beter en daarmee ook de wereld."

Zo 18 februari 2018 | 01:10 Grimm

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Amerikaanse fantasyserie: Dyin' on a prayer: Nick en Hank staan voor een raadsel wanneer ze worden opgeroepen voor een nogal ongebruikelijke moord. Wu stelt de aanwezigheid van Trubel steeds meer in vraag. Terwijl Monroe en Rosalee af te rekenen krijgen met de gevolgen van hun huwelijk, komt Elizabeth dichter bij een oplossing om de Grimmgave van Nick te herstellen. Adalind hoopt met behulp van haar mysterieuze bezoeker te ontsnappen uit prins Viktors kerker.

Zo 18 februari 2018 | 00:20 Grimm

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Amerikaanse fantasyserie: The last fight: Nick, Hank en Trubel proberen een moordzaak op te lossen. Monroe en Rosalee krijgen hulp uit onverwachte hoek om Nicks Grimmgave te herstellen. Ondertussen bezoekt een mysterieuze man Adalind in haar cel.

Za 17 februari 2018 | 19:40 Lab Rats

Chase is het getreiter van Adam zo zat, dat hij de hulp van Douglas inschakelt. Douglas voorziet hem van een nieuwe bionische gave om de overhand te krijgen. Ondertussen hopen Perry en Leo de miljoenste bezoeker bij Tech Town te zijn. De winnaar heeft namelijk een ontmoeting met Franz Minsk, een beroemde tech-man.

Vr 16 februari 2018 | 09:30 The Last Alaskans

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Alone: Het is volop herfst in de bush als de Last Alaskans wennen aan het isolement van de wildernis. Bob Harte verwelkomt een bezoeker in zijn blokhut om de eenzaamheid te verdrijven.

Di 13 februari 2018 | 10:35 Inside Homicide

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Hall of Mirrors: Een getuige en een verdachte geven twee versies van hetzelfde verhaal. Welk verhaal is geloofwaardig? Een bezoeker uit New York wordt voor een bar in Cincinnati neergeschoten.

Za 10 februari 2018 | 13:20 Inside Homicide

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Hall of Mirrors: Een getuige en een verdachte geven twee versies van hetzelfde verhaal. Welk verhaal is geloofwaardig? Een bezoeker uit New York wordt voor een bar in Cincinnati neergeschoten.

Do 8 februari 2018 | 16:20 How to Get Away with Murder

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie: Hello Raskolnikov: De dag na de moord op Sam worden de studenten opgeroepen om Annalise te helpen bij de zoektocht naar haar verdwenen echtgenoot. Maar wat weet Annalise precies allemaal? Wanneer een onverwachte bezoeker in de stad opduikt, lijkt de sleutel tot de moord niet zo eenvoudig te vinden als de studenten eerst gedacht hadden.

Wo 7 februari 2018 | 23:05 How to Get Away with Murder

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie: Hello Raskolnikov: De dag na de moord op Sam worden de studenten opgeroepen om Annalise te helpen bij de zoektocht naar haar verdwenen echtgenoot. Maar wat weet Annalise precies allemaal? Wanneer een onverwachte bezoeker in de stad opduikt, lijkt de sleutel tot de moord niet zo eenvoudig te vinden als de studenten eerst gedacht hadden.

Di 6 februari 2018 | 17:05 Inside Homicide

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Hall of Mirrors: Een getuige en een verdachte geven twee versies van hetzelfde verhaal. Welk verhaal is geloofwaardig? Een bezoeker uit New York wordt voor een bar in Cincinnati neergeschoten.

Za 27 januari 2018 | 16:53 Snake Sheila

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Episode 2: Julia red een karateschool van een zeer giftige bezoeker. Ondertussen laat Johnny Bagpipes zijn vrouw alleen achter als hij zich voorbereidt om naar Rome te vliegen.

Vr 26 januari 2018 | 21:00 Orphan Black

Rachels vendetta tegen Sarah brengt mensen in Sarahs omgeving in gevaar. Terwijl Sarah haar dierbaren probeert te beschermen, dreigt een onverwachte bezoeker haar plannen te verstoren. 5/10

Vr 26 januari 2018 | 17:25 Raising Hope

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Amerikaanse komische serie: Spanks Butt, No Spanks: Virginia en Sabrina proberen samen van een ongewenste bezoeker af te geraken ten huize Chance. Jimmy raakt intussen gefrustreerd nadat zijn ouders hem raad hebben gegeven over de opvoeding van Hope. Wanneer Burt opnieuw een geheim uit Jimmy's jeugd vertelt, komt Jimmy tot een nieuwe vaststelling.

Do 25 januari 2018 | 22:15 In the Club

Roanna's ex-man trekt haar creditcards in. Jasmin heeft een ongenode bezoeker. 3/6

Wo 24 januari 2018 | 19:38 Snake Sheila

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Episode 2: Julia red een karateschool van een zeer giftige bezoeker. Ondertussen laat Johnny Bagpipes zijn vrouw alleen achter als hij zich voorbereidt om naar Rome te vliegen.

Za 20 januari 2018 | 18:00 Het Beste van Bananasplit

?Het beste van Bananasplit? is een programma van Ralph Inbar, waarin de leukste grappen door de jaren heen zijn verzameld. In deze aflevering ziet u de miljoenste bezoeker van een herentoilet, een naakte secretaresse die koffie serveert en een schoolkrantverslaggever die pittige vragen stelt aan Sonja Barend.

Di 16 januari 2018 | 23:15 Inside No. 9

Tom is onderwijzer en heeft ambitieuze ideeën om schrijver te worden. Als hij iets terug wil doen voor een late bezoeker, wordt hij het slachtoffer van zijn eigen generositeit. 3/6

Ma 15 januari 2018 | 14:45 Home Fires

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Britse dramaserie (2015): Miriam is bang voor de gevolgen nu David de waarheid kent. Steph houdt een geheim verborgen dat de toekomst van de boerderij in gevaar kan brengen. Het verleden achtervolgt Teresa in de vorm van een onverwachte bezoeker die haar nieuwe leventje overhoop kan komen gooien. Kate en Jack maken toekomstplannen en Laura's jaloezie maakt haar relatie met Richard ingewikkeld. Erica heeft moeite met het redden van het huwelijk tussen Bob en Pat. Claire staat tussen Frances en Joyce in. Er zijn plannen om een nieuwe schuilkelder in het dorp te bouwen.

Zo 14 januari 2018 | 21:25 Terug: Undercover in Nederland

Herhaling. Vanaf vanavond is Alberto Stegeman terug met een nieuw seizoen van Undercover in Nederland bij SBS 6. Na 3,5 jaar kruipt Alberto in de huid van een nieuw alter ego: Eddie Meijer. Met zijn nieuwe vermomming wint Alberto informatie in over werelden die verborgen zijn voor het grote publiek en probeert hij criminelen te ontmaskeren. Wordt hij geloofd als pooier, illegale handelaar of bezoeker van homo-ontmoetingsplaatsen? De komende weken is het resultaat te zien van deze spannende infiltraties, waarin Alberto heftige confrontaties aangaat en in gevaarlijke situaties belandt. In de eerste aflevering gaat Alberto in zijn rol als Eddie undercover als pooier in de schrijnende wereld van de jongensprostitutie. De omvang van het fenomeen jongensprostitutie in Nederland is moeilijk vast te stellen. In schattingen gaat men uit van duizenden minderjarige jongens die werken als prostituee. De verborgen camera’s laten zien hoe de kindermisbruikers te werk gaan. Een jonge medewerker speelt de minderjarige prostituee van Eddie en samen rijden ze door Nederland voor seksafspraken met volwassen klanten. Wat willen deze klanten doen? En hoe reageren ze als ze erachter komen dat pooier Eddie in werkelijkheid Alberto Stegeman blijkt te zijn?

Za 13 januari 2018 | 19:55 Just Like Me

Een fan van Nina wil graag een vlog samen met haar opnemen, maar Nina zit dit niet zo zitten. Liz heeft haar vader al een week lang ontweken, maar waarom? Ook komt een een onbekende bezoeker langs?

Ma 8 januari 2018 | 00:51 Grimm

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Amerikaanse fantasyserie: Dyin' on a prayer: Nick en Hank staan voor een raadsel wanneer ze worden opgeroepen voor een nogal ongebruikelijke moord. Wu stelt de aanwezigheid van Trubel steeds meer in vraag. Terwijl Monroe en Rosalee af te rekenen krijgen met de gevolgen van hun huwelijk, komt Elizabeth dichter bij een oplossing om de Grimmgave van Nick te herstellen. Adalind hoopt met behulp van haar mysterieuze bezoeker te ontsnappen uit prins Viktors kerker.

Ma 1 januari 2018 | 00:00 Dickensian

Bucket begint aan zijn vervelende taak de moordenaar voor het gerecht te brengen. Een onverwachte bezoeker geeft Arthur hoop dat hij het huwelijk van zijn zus nog kan voorkomen. 18/20

Zo 31 december 2017 | 16:55 Dickensian

Bucket begint aan zijn vervelende taak de moordenaar voor het gerecht te brengen. Een onverwachte bezoeker geeft Arthur hoop dat hij het huwelijk van zijn zus nog kan voorkomen. 18/20

Za 30 december 2017 | 18:55 Raising Hope

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Amerikaanse komische serie: Spanks Butt, No Spanks: Virginia en Sabrina proberen samen van een ongewenste bezoeker af te geraken ten huize Chance. Jimmy raakt intussen gefrustreerd nadat zijn ouders hem raad hebben gegeven over de opvoeding van Hope. Wanneer Burt opnieuw een geheim uit Jimmy's jeugd vertelt, komt Jimmy tot een nieuwe vaststelling.

Do 28 december 2017 | 23:20 Terug naar Oosterdonk

Aflevering 3 - Dramaserie: Na het bericht van Rudy dat hij Jos Teugels op het spoor is gekomen in Brussel komen de tongen los. Brecht verneemt dat Pietje de Leugenaar en ingenieur Custers de avond van hun verdwijning het laatst zijn gesignaleerd in het café van Jos Teugels. Seppe doet een boekje open over het geflikflooi tussen Jeanne en ingenieur Custers, die een trouwe bezoeker van De Lijmstok was geworden nadat Fien het café in twee had verdeeld.

Do 28 december 2017 | 23:05 Terug naar Oosterdonk

Aflevering 3 - Dramaserie: Na het bericht van Rudy dat hij Jos Teugels op het spoor is gekomen in Brussel komen de tongen los. Brecht verneemt dat Pietje de Leugenaar en ingenieur Custers de avond van hun verdwijning het laatst zijn gesignaleerd in het café van Jos Teugels. Seppe doet een boekje open over het geflikflooi tussen Jeanne en ingenieur Custers, die een trouwe bezoeker van De Lijmstok was geworden nadat Fien het café in twee had verdeeld.

Do 28 december 2017 | 21:25 Dickensian

Bucket begint aan zijn vervelende taak de moordenaar voor het gerecht te brengen. Een onverwachte bezoeker geeft Arthur hoop dat hij het huwelijk van zijn zus nog kan voorkomen. 18/20

Wo 27 december 2017 | 11:45 Raising Hope

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Amerikaanse komische serie: Spanks Butt, No Spanks: Virginia en Sabrina proberen samen van een ongewenste bezoeker af te geraken ten huize Chance. Jimmy raakt intussen gefrustreerd nadat zijn ouders hem raad hebben gegeven over de opvoeding van Hope. Wanneer Burt opnieuw een geheim uit Jimmy's jeugd vertelt, komt Jimmy tot een nieuwe vaststelling.

Di 26 december 2017 | 17:25 Raising Hope

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Amerikaanse komische serie: Spanks Butt, No Spanks: Virginia en Sabrina proberen samen van een ongewenste bezoeker af te geraken ten huize Chance. Jimmy raakt intussen gefrustreerd nadat zijn ouders hem raad hebben gegeven over de opvoeding van Hope. Wanneer Burt opnieuw een geheim uit Jimmy's jeugd vertelt, komt Jimmy tot een nieuwe vaststelling.

Di 26 december 2017 | 11:20 Best Friends Whenever

Barry zijn plannen om Daisy mee te nemen naar het schoolfeest veranderen als er een onverwachte bezoeker arriveert.

Zo 10 december 2017 | 19:45 Lab Rats

Chase is het getreiter van Adam zo zat, dat hij de hulp van Douglas inschakelt. Douglas voorziet hem van een nieuwe bionische gave om de overhand te krijgen. Ondertussen hopen Perry en Leo de miljoenste bezoeker bij Tech Town te zijn. De winnaar heeft namelijk een ontmoeting met Franz Minsk, een beroemde tech-man.

Ma 4 december 2017 | 09:45 Ice Lake Rebels

Aflevering 2 - Alone in the Wild: Stephan en Allyce hebben een groter huis, maar wonen nu wel op een afgelegen locatie, afgesneden van de buitenwereld. Een onervaren bezoeker wordt vermist.

Za 25 november 2017 | 23:45 Party Girl IMDb: 6.5

25/11/17 - IMDB * 6.5 - Drama, Frans drama (2014): Angélique werkt als gastvrouw in een nachtclub aan de Duits Franse grens. Zij moet de mannen zover krijgen dat ze drankjes voor haar kopen. Doorheen de jaren is het aantal mannen dat toehapt wel afgenomen, maar vaste bezoeker Michel is wel nog erg op haar gesteld en wil zelfs met haar trouwen. Zijn aanbod vormt voor Angélique een kans om het nachtleven vaarwel te zeggen.

Frans drama (2014): Angélique werkt als gastvrouw in een nachtclub aan de Duits-Franse grens. Zij moet de mannen zover krijgen dat ze drankjes voor haar kopen. Doorheen de jaren is het aantal mannen dat toehapt wel afgenomen, maar vaste bezoeker Michel is wel nog erg op haar gesteld en wil zelfs met haar trouwen. Zijn aanbod vormt voor Angélique een kans om het nachtleven vaarwel te zeggen.

Zo 19 november 2017 | 21:55 Untamed & Uncut

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Polar Bear Attack: Ongelofelijke ontmoetingen met dieren: een bezoeker aan een dierentuin komt te dicht bij de ijsberen en een grote groep orka's vallen een zeehond aan op een ijsschots.

Zo 19 november 2017 | 20:25 Voetbalmaffia

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Dramaserie: Contract: Tijdens de eerste wedstrijd van Johnny bij Deventer FC belandt Ton in het ziekenhuis. Na de gedwongen terugkeer van Gwen naar Nederland treft ze een mysterieuze bezoeker aan in het appartement van Floris.

Za 18 november 2017 | 09:05 Untamed & Uncut

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Polar Bear Attack: Ongelofelijke ontmoetingen met dieren: een bezoeker aan een dierentuin komt te dicht bij de ijsberen en een grote groep orka's vallen een zeehond aan op een ijsschots.

Wo 15 november 2017 | 22:50 Untamed & Uncut

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Polar Bear Attack: Ongelofelijke ontmoetingen met dieren: een bezoeker aan een dierentuin komt te dicht bij de ijsberen en een grote groep orka's vallen een zeehond aan op een ijsschots.

Di 14 november 2017 | 23:27 Theater van Toen: Slapstick

Charlie Chaplin - His Regeneration (1915). Chaplin heeft maar een klein rolletje in His Regeneration. In deze film over een crimineel die ruzie krijgt over een dame in een club speelt Chaplin een bezoeker van de club.

Di 14 november 2017 | 18:34 Theater van Toen: Slapstick

Charlie Chaplin - His Regeneration (1915). Chaplin heeft maar een klein rolletje in His Regeneration. In deze film over een crimineel die ruzie krijgt over een dame in een club speelt Chaplin een bezoeker van de club.

Di 31 oktober 2017 | 16:05 Mijn pelgrimspad

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Magazine: Van Ommen naar Vilsteren: Annemiek Schrijver trekt door de prachtige natuur van het landgoed Vilsteren. Ze bezoekt de kluizenaarshut op het terrein. Het is de vraag of hier ooit echt een kluizenaar gewoond heeft, het huisje is er speciaal neergezet om de bezoeker dat te doen geloven. Daarnaast ontmoet ze de rentmeester van het landgoed: Hugo Vernhout. En ze bezoekt de rooms-katholieke kerk van Vilsteren. Deze kerk is betaald door de familie Cremers, de eigenaars van het landgoed. Zij stelden wel een eis bij de bouw: de zijbeuk bij het priesterkoor moest hun privékapel worden. De toenmalige pastoor protesteerde nog, maar de zijbeuk kwam er toch. In de jaren '30 schilderde Henk Asperlagh hier de Kruisweg. Annemiek staat even stil bij de lijdende Jezus in een van de Kruiswegstaties.

Ma 30 oktober 2017 | 09:00 The Last Alaskans

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Alone: Het is volop herfst in de bush als de Last Alaskans wennen aan het isolement van de wildernis. Bob Harte verwelkomt een bezoeker in zijn blokhut om de eenzaamheid te verdrijven.

Vr 6 oktober 2017 | 14:45 Downton Abbey

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Britse dramaserie: Het is 1925 en we zijn terug in Downton Abbey. Geheimen en onenigheden bedreigen de eendracht binnen de familie en de toekomst van sommigen dreigt in gevaar te komen. Mary's verleden komt opnieuw naar boven wanneer een onwelkome bezoeker een ultimatum stelt. Violet gaat op oorlogspad wanneer ze nieuws verneemt over de uitbating van het Downton Hospital. De Darnleys, vrienden van de Crawleys, moeten gedwongen hun ouderlijke huis verkopen en de goede bedoelingen van Daisy hebben verstrekkende gevolgen. Robert voelt zich gedwongen om te besparen op het personeel. Carson is bezorgd over Mrs. Hughes. Een belangrijke dag breekt aan voor Anna en Bates.

Di 3 oktober 2017 | 19:00 Het Beste van Bananasplit

?Het beste van Bananasplit? is een programma van Ralph Inbar, waarin de leukste grappen door de jaren heen zijn verzameld. In deze aflevering ziet u de miljoenste bezoeker van een herentoilet, een naakte secretaresse die koffie serveert en een schoolkrantverslaggever die pittige vragen stelt aan Sonja Barend.

Wo 27 september 2017 | 22:40 Inside No. 9

Tom is onderwijzer en heeft ambitieuze ideeën om schrijver te worden. Als hij iets terug wil doen voor een late bezoeker, wordt hij het slachtoffer van zijn eigen generositeit. 3/6

Vr 22 september 2017 | 04:20 Counting On

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Duggars In The Wild: Na enkele angstige momenten met een nachtelijke bezoeker gaan de Dugger-zusters verder met hun wildernistraining. Jill en Derick vieren hun tweede trouwdag.

Do 21 september 2017 | 11:00 Counting On

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Duggars In The Wild: Na enkele angstige momenten met een nachtelijke bezoeker gaan de Dugger-zusters verder met hun wildernistraining. Jill en Derick vieren hun tweede trouwdag.

Zo 17 september 2017 | 00:10 Utomlyonnye solntsem IMDb: 8.0

17/09/17 - IMDB * 8.0 - Drama, Politiek drama: Rusland, 1936. Sergej Kotov is een vroegere kolonel van het Rode Leger. Hij verdiende zijn sporen als overtuigde communist van het eerste uur en als strijdmakker van Stalin. Nu leidt hij met zijn knappe vrouw Maroussia en hun dochtertje Nadia een gelukkig bourgeois leventje in een fraaie datsja op het platteland. Hun rust wordt verstoord door de komst van de jonge Dimitri. De aanwezigheid van deze onverwachte bezoeker bezorgt Kotov een onbehaaglijk gevoel, niet alleen omdat hij...

Politiek drama: Rusland, 1936. Sergej Kotov is een vroegere kolonel van het Rode Leger. Hij verdiende zijn sporen als overtuigde communist van het eerste uur en als strijdmakker van Stalin. Nu leidt hij met zijn knappe vrouw Maroussia en hun dochtertje Nadia een gelukkig bourgeois-leventje in een fraaie datsja op het platteland. Hun rust wordt verstoord door de komst van de jonge Dimitri. De aanwezigheid van deze onverwachte bezoeker bezorgt Kotov een onbehaaglijk gevoel, niet alleen omdat hij weet dat Dimitri een vroegere aanbidder is van Maroussia, maar ook omdat de jongeman als agent van Stalins geheime politie spionageopdrachten uitvoert. Dimitri gedraagt zich echter zeer voorkomend en weet met zijn meeslepende verhalen het hart van Nadia te winnen.

Vr 15 september 2017 | 21:50 Orphan Black

Rachels vendetta tegen Sarah brengt mensen in Sarahs omgeving in gevaar. Terwijl Sarah haar dierbaren probeert te beschermen, dreigt een onverwachte bezoeker haar plannen te verstoren. 5/10

Vr 8 september 2017 | 13:25 Kunstuur

Aflevering 20 - Kunstmagazine: Special Biënnale Venetië: Lucas De Man reist naar Italië, waar kunstenaar Wendelien van Oldenborgh Nederland vertegenwoordigt tijdens de 57e Biënnale van Venetië. Na een 'open call' van het Mondriaan Fonds werd uit maar liefst 68 plannen de presentatie Cinema Olanda van Wendelien en curator Lucy Cotter gekozen. Van Oldenborgh heeft van het Nederlands paviljoen een bioscoop gemaakt, waarin haar bijzondere filmwerken de bezoeker confronteren met een onderbelicht deel van onze postkoloniale geschiedenis.

Do 7 september 2017 | 19:38 Snake Sheila

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Episode 2: Julia red een karateschool van een zeer giftige bezoeker. Ondertussen laat Johnny Bagpipes zijn vrouw alleen achter als hij zich voorbereidt om naar Rome te vliegen.

Wo 6 september 2017 | 00:55 Kunstuur

Aflevering 20 - Kunstmagazine: Special Biënnale Venetië: Lucas De Man reist naar Italië, waar kunstenaar Wendelien van Oldenborgh Nederland vertegenwoordigt tijdens de 57e Biënnale van Venetië. Na een 'open call' van het Mondriaan Fonds werd uit maar liefst 68 plannen de presentatie Cinema Olanda van Wendelien en curator Lucy Cotter gekozen. Van Oldenborgh heeft van het Nederlands paviljoen een bioscoop gemaakt, waarin haar bijzondere filmwerken de bezoeker confronteren met een onderbelicht deel van onze postkoloniale geschiedenis.

Ma 28 augustus 2017 | 20:30 Say Yes to the Dress: Big Bliss

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Family Feud: Linda is vastberaden een jurk te vinden die mooier is dan die van haar zus. Ondertussen krijgt Mandi een speciale bezoeker (Henry Roth) op bezoek als ze haar jurken past.

Ma 21 augustus 2017 | 00:00 Devious Maids

Seizoen 2 - Aflevering 5 - The Bad Seed: Nicholas is jaloers op Marisols hechte vriendschap met haar redacteur, Lucinda gaat te ver bij Rosie en een nieuwe bezoeker brengt Carmen in de problemen.

Di 15 augustus 2017 | 21:10 Best Friends Whenever

Barry zijn plannen om Daisy mee te nemen naar het schoolfeest veranderen als er een onverwachte bezoeker arriveert.

Za 12 augustus 2017 | 22:50 Untamed & Uncut

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Polar Bear Attack: Ongelofelijke ontmoetingen met dieren: een bezoeker aan een dierentuin komt te dicht bij de ijsberen en een grote groep orka's vallen een zeehond aan op een ijsschots.

Di 8 augustus 2017 | 22:50 Untamed & Uncut

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Polar Bear Attack: Ongelofelijke ontmoetingen met dieren: een bezoeker aan een dierentuin komt te dicht bij de ijsberen en een grote groep orka's vallen een zeehond aan op een ijsschots.

Ma 7 augustus 2017 | 08:15 Pippi Langkous klassiek

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Jeugdreeks: Pippi verhuist naar Villa Kakelbont: Tommy en Annika wonen naast villa Kakelbont, een vreemd huis dat al verschillende jaren leegstaat. Op een dag verschijnt er een vreemd meisje met rode haren en grote voeten bij het huis. De twee zijn razend benieuwd naar de identiteit van de eigenaardige bezoeker.

Zo 6 augustus 2017 | 17:40 Inside Homicide

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Hall of Mirrors: Een getuige en een verdachte geven twee versies van hetzelfde verhaal. Welk verhaal is geloofwaardig? Een bezoeker uit New York wordt voor een bar in Cincinnati neergeschoten.

Di 1 augustus 2017 | 20:05 Inside Homicide

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Hall of Mirrors: Een getuige en een verdachte geven twee versies van hetzelfde verhaal. Welk verhaal is geloofwaardig? Een bezoeker uit New York wordt voor een bar in Cincinnati neergeschoten.

Za 29 juli 2017 | 21:10 Best Friends Whenever

Barry zijn plannen om Daisy mee te nemen naar het schoolfeest veranderen als er een onverwachte bezoeker arriveert.

Wo 26 juli 2017 | 14:00 Manneke Maan

26/07/17 - Speelfilm, Animatiefilm van Stephan Schesch naar het boek 'De drie rovers' van Tomi Ungerer. Nederlandstalige versie. 's Nachts kijkt Manneke Maan verlangend naar de wereld. Hij zou er zo graag eens op bezoek gaan. Op een dag grijpt hij zich vast aan de staart van een komeet en landt op aarde, in een bos met wel duizend kleuren. Hij kijkt zich de ogen uit: wat een wonderlijk mooie planeet! Op aarde is er een president die alles veroverd heeft wat er te veroveren valt. Hij heeft nog maar één uitdaging: de...

Animatiefilm van Stephan Schesch naar het boek 'De drie rovers' van Tomi Ungerer. Nederlandstalige versie. 's Nachts kijkt Manneke Maan verlangend naar de wereld. Hij zou er zo graag eens op bezoek gaan. Op een dag grijpt hij zich vast aan de staart van een komeet en landt op aarde, in een bos met wel duizend kleuren. Hij kijkt zich de ogen uit: wat een wonderlijk mooie planeet! Op aarde is er een president die alles veroverd heeft wat er te veroveren valt. Hij heeft nog maar één uitdaging: de maan! De president komt de bezoeker uit de ruimte op het spoor en Manneke Maan moet vluchten. Intussen worden de kinderen ongerust: er is niemand meer die 's nachts over hen waakt. Waar is Manneke Maan heen? | IMDb rating: 6.4/10.

Wo 26 juli 2017 | 14:00 Manneke Maan

26/07/17 - Film, Nederlandstalige versie, met de stemmen van Lucas Dietens, Wimie Wilhelm, Guus Dam, Ilse Warringa, Isabel Commandeur, Jan Nonhof, Leo Richardson, Louis van Beek, Robin Rienstra, Rutger le Poole, Eva Kolsteren (orig.: 'Der Mondman') DEU/FRA/IRL 2012 's Nachts kijkt Manneke Maan verlangend naar de wereld. Hij zou er zo graag eens op bezoek gaan. Op een dag grijpt hij zich vast aan de staart van een komeet en landt op aarde, in een bos met wel duizend kleuren. Hij kijkt zich de ogen uit: wat een...

Nederlandstalige versie, met de stemmen van Lucas Dietens, Wimie Wilhelm, Guus Dam, Ilse Warringa, Isabel Commandeur, Jan Nonhof, Leo Richardson, Louis van Beek, Robin Rienstra, Rutger le Poole, Eva Kolsteren (orig.: 'Der Mondman') DEU/FRA/IRL - 2012 's Nachts kijkt Manneke Maan verlangend naar de wereld. Hij zou er zo graag eens op bezoek gaan. Op een dag grijpt hij zich vast aan de staart van een komeet en landt op aarde, in een bos met wel duizend kleuren. Hij kijkt zich de ogen uit: wat een wonderlijk mooie planeet! Op aarde is er een president die alles veroverd heeft wat er te veroveren valt. Hij heeft nog maar één uitdaging: de maan! De president komt de bezoeker uit de ruimte op het spoor en Manneke Maan moet vluchten. Intussen worden de kinderen ongerust: er is niemand meer die 's nachts over hen waakt. Waar is Manneke Maan heen?

Za 22 juli 2017 | 04:25 Ice Lake Rebels

Aflevering 2 - Alone in the Wild: Stephan en Allyce hebben een groter huis, maar wonen nu wel op een afgelegen locatie, afgesneden van de buitenwereld. Een onervaren bezoeker wordt vermist.

Do 13 juli 2017 | 21:00 In the Club

Roanna's ex-man trekt haar creditcards in. Jasmin heeft een ongenode bezoeker. 3/6

Ma 10 juli 2017 | 08:10 Pippi Langkous klassiek

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Jeugdreeks: Pippi verhuist naar Villa Kakelbont: Tommy en Annika wonen naast villa Kakelbont, een vreemd huis dat al verschillende jaren leegstaat. Op een dag verschijnt er een vreemd meisje met rode haren en grote voeten bij het huis. De twee zijn razend benieuwd naar de identiteit van de eigenaardige bezoeker.

Do 6 juli 2017 | 22:45 Inside No. 9

Tom is onderwijzer en heeft ambitieuze ideeën om schrijver te worden. Als hij iets terug wil doen voor een late bezoeker, wordt hij het slachtoffer van zijn eigen generositeit. 3/6

Do 6 juli 2017 | 16:05 Moonshiners

Seizoen 6 - Aflevering 4 - Luck Of The Irish: Tim Smith reist de Atlantische Oceaan over om een Ierse distilleerderij over moonshine te vertellen. De beslagtest van Mark en Digger wordt verstoord door een ongewenste bezoeker.

Wo 5 juli 2017 | 16:05 Moonshiners

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Hard Start: Josh heeft hulp nodig na een ramp. De relatie van Chico en Sandra komt onder druk door hun moonshine-activiteiten en de stokerij van Mark en Digger krijgt een ongewenste bezoeker.

Za 1 juli 2017 | 21:45 Inside No. 9

Tom is onderwijzer en heeft ambitieuze ideeën om schrijver te worden. Als hij iets terug wil doen voor een late bezoeker, wordt hij het slachtoffer van zijn eigen generositeit. 3/6

Do 15 juni 2017 | 20:15 Opium op Oerol

Walgast Jan Smit bezoekt Halka, een Marokkaanse dans- en acrobatiekvoorstelling. In Hallo Dampkring maakt een kinderkoor de volwassen bezoeker deelgenoot van hun zorgen over onze natuur. Singer-songwriter Danny Vera treedt op.

Vr 9 juni 2017 | 13:00 Say Yes to the Dress: Big Bliss

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Family Feud: Linda is vastberaden een jurk te vinden die mooier is dan die van haar zus. Ondertussen krijgt Mandi een speciale bezoeker (Henry Roth) op bezoek als ze haar jurken past.

Do 8 juni 2017 | 22:10 Smerige zaken

Een bezoeker belandt tijdens een weekendje weg in een horrorhotel en schakelt Rob en zijn undercoverteam in.

Do 8 juni 2017 | 08:30 Say Yes to the Dress: Big Bliss

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Family Feud: Linda is vastberaden een jurk te vinden die mooier is dan die van haar zus. Ondertussen krijgt Mandi een speciale bezoeker (Henry Roth) op bezoek als ze haar jurken past.

Zo 4 juni 2017 | 22:30 Breaking Amish: Brave New World

Seizoen 1 - Aflevering 8 - A Brother's Secret: Een onverwachte bezoeker wil weten hoe het met Mary en Katie Ann gaat, Jeremiah keert terug uit Porto Rico met een nieuwe kijk op het leven en Sabrina neemt een belangrijk besluit.

Vr 2 juni 2017 | 22:30 Breaking Amish: Brave New World

Seizoen 1 - Aflevering 8 - A Brother's Secret: Een onverwachte bezoeker wil weten hoe het met Mary en Katie Ann gaat, Jeremiah keert terug uit Porto Rico met een nieuwe kijk op het leven en Sabrina neemt een belangrijk besluit.

Zo 21 mei 2017 | 03:30 Vikings

Ragnar vertelt Floki dat zijn acties zware gevolgen zullen hebben, maar een mysterieuze bezoeker vraagt hem om vergiffenis. Bjorn staat voor nieuwe uitdagingen in de wildernis en moet het opnemen tegen een gevaarlijke rivaal. Rollo kan niet ontsnappen aan de minachting van zijn bruid Gisla.

Wo 17 mei 2017 | 17:00 The Bold And The Beautiful

Steffy doet Brooke een aanbeveling voor een tijd en plaats voor haar bruiloft. Na Ivy's ontdekking praten Ridge en Quinn over hoe ze in de toekomst met elkaar moeten omgaan. Na de vernietigende recensie vragen Sally en Shirley zich af hoe het nu verder moet met Spectra Fashions. Een onverwachte bezoeker geeft ze een verfrissende blik in de toekomst.

Wo 17 mei 2017 | 11:38 The Bold and the Beautiful

Steffy doet Brooke een aanbeveling voor een tijd en plaats voor haar bruiloft. Na Ivy's ontdekking praten Ridge en Quinn over hoe ze in de toekomst met elkaar moeten omgaan. Na de vernietigende recensie vragen Sally en Shirley zich af hoe het nu verder moet met Spectra Fashions. Een onverwachte bezoeker geeft ze een verfrissende blik in de toekomst.

Di 16 mei 2017 | 18:05 The Bold and the Beautiful

Steffy doet Brooke een aanbeveling voor een tijd en plaats voor haar bruiloft. Na Ivy's ontdekking praten Ridge en Quinn over hoe ze in de toekomst met elkaar moeten omgaan. Na de vernietigende recensie vragen Sally en Shirley zich af hoe het nu verder moet met Spectra Fashions. Een onverwachte bezoeker geeft ze een verfrissende blik in de toekomst.

Ma 15 mei 2017 | 23:00 The Bold And The Beautiful

Steffy doet Brooke een aanbeveling voor een tijd en plaats voor haar bruiloft. Na Ivy's ontdekking praten Ridge en Quinn over hoe ze in de toekomst met elkaar moeten omgaan. Na de vernietigende recensie vragen Sally en Shirley zich af hoe het nu verder moet met Spectra Fashions. Een onverwachte bezoeker geeft ze een verfrissende blik in de toekomst.

Zo 14 mei 2017 | 13:50 Rail Away

Innsbruck is de hoofdstad van Tirol en biedt de bezoeker een aantal bijzondere bestemmingen die vanuit de stad via de rails bereikt kunnen worden. Tram 6 reist vanuit de rand van de stad naar het hogergelegen dorp Igls. De tram kronkelt langs de berghellingen om tenslotte in Igls te arriveren. De STB-tram begint op het centraal station van Innsbruck en voert de reizigers door de stad langs de berghellingen richting de Brennerpas. Bij het Stubai-dal rijdt de tram naar het dorp Fulpmes, waar men de bus kan nemen naar de bekende Stubai-gletsjers. De Hungerburgbahn is een kabelspoorweg die in het centrum van Innsbruck ondergronds begint en aan de noordkant van de stad steil omhoog naar het dorp Hungerburg voert. Onderweg passeren we de bekende 'Alpenzoo'.

Za 13 mei 2017 | 22:31 Het Beste van Bananasplit

?Het beste van Bananasplit? is een programma van Ralph Inbar, waarin de leukste grappen door de jaren heen zijn verzameld. In deze aflevering ziet u de miljoenste bezoeker van een herentoilet, een naakte secretaresse die koffie serveert en een schoolkrantverslaggever die pittige vragen stelt aan Sonja Barend.

Do 11 mei 2017 | 22:00 Vikings

Ragnar vertelt Floki dat zijn acties zware gevolgen zullen hebben, maar een mysterieuze bezoeker vraagt hem om vergiffenis. Bjorn staat voor nieuwe uitdagingen in de wildernis en moet het opnemen tegen een gevaarlijke rivaal. Rollo kan niet ontsnappen aan de minachting van zijn bruid Gisla.

Do 11 mei 2017 | 02:45 Vikings

Ragnar vertelt Floki dat zijn acties zware gevolgen zullen hebben, maar een mysterieuze bezoeker vraagt hem om vergiffenis. Bjorn staat voor nieuwe uitdagingen in de wildernis en moet het opnemen tegen een gevaarlijke rivaal. Rollo kan niet ontsnappen aan de minachting van zijn bruid Gisla.

Wo 10 mei 2017 | 22:00 Vikings

Ragnar vertelt Floki dat zijn acties zware gevolgen zullen hebben, maar een mysterieuze bezoeker vraagt hem om vergiffenis. Bjorn staat voor nieuwe uitdagingen in de wildernis en moet het opnemen tegen een gevaarlijke rivaal. Rollo kan niet ontsnappen aan de minachting van zijn bruid Gisla.

Ma 26 december 2016 | 10:00 Koffietijd

Vandaag onder andere in Koffietijd: - Cornald Maas, Michiel van Erp & moeders De mooiste tijd van het jaar is aangebroken. Een tijd waarin we gezellig met familie bij elkaar komen. Op tweede kerstdag schuiven de mannen met moeders gezellig aan en zullen we het onder andere gaan hebben over vriendschap en familie. Maandag meer! - Caspar Onze Caspar staat als gewoonlijk ook weer in de keuken en gaat voor duurzame kerstkliekjes! - Het knoopgala Op dinsdag 27 december om 21:45 uur zal op NPO 1 het zesde Knoopgala uitgezonden worden. Maandag schuiven Frans Bauer en Tim Knol bij ons aan om het hier uitgebreid over te hebben. Ook mogen we gaan genieten van een optreden! Mis het niet! - Nederlands Openlucht Museum Winterpark Het Nederlands Openlucht Museum is weer helemaal in winterse sferen! Hier kan je als bezoeker de winter van vroeger herbeleven. Loretta bracht een bezoekje! Benieuwd? Maandag alles over het Nederlands Openlucht Museum! - Drijvende kerstmarkt! Maandag neemt onze verslaggever Samantha ons mee naar Leiden, waar de énige, drijvende kerstmarkt van Nederland is. Samen met koffie barista Jochem namen ze een kijkje! Maandag meer!

Za 17 december 2016 | 18:28 Expeditie Robinson: Halve finale

Komt Thomas zijn belofte na en gaat hij het duel aan tegen de allerlaatste bezoeker van afvallerseiland? Zal Bertie na 28 dagen in afzondering nog in staat zijn om een spel te winnen? Voor de andere Robinson-vips zal haar rentree in ieder geval een onvoorstelbare verrassing zijn. Het uur van deze waarheid is nabij: het is tijd voor de halve finale.

Do 15 december 2016 | 20:32 Expeditie Robinson: Halve finale

Komt Thomas zijn belofte na en gaat hij het duel aan tegen de allerlaatste bezoeker van afvallerseiland? Zal Bertie na 28 dagen in afzondering nog in staat zijn om een spel te winnen? Voor de andere Robinson-vips zal haar rentree in ieder geval een onvoorstelbare verrassing zijn. Het uur van deze waarheid is nabij: het is tijd voor de halve finale.

Wo 27 april 2016 | 11:15 Opsporing verzocht

Kogels door de ruiten, in de woonkamer en zelfs in de badkamer op de bovenverdieping. Bewoners van de Hegdambroek in Nijmegen komen met de schrik vrij wanneer in de nacht van 1 op 2 maart een onbekende man met een automatisch wapen hun woning onder vuur neemt. De dader weet te ontkomen in een Audi A6. Uit politieonderzoek blijkt dat de dader zich waarschijnlijk vergist heeft. In Opsporing Verzocht vanavond meer over het onderzoek en beelden van de dader in de Audi. Daarnaast in de uitzending de laatste stand van zaken in het onderzoek naar de vermoorde Amsterdamse fietsenmaker Temel Kobya. Hij is op 15 maart in zijn zaak aan de Jan Tooropstraat doodgestoken. Volgens een getuige heeft hij enkele minuten voor zijn dood voor de winkel staan praten met een onbekende man. De twee zijn vervolgens naar binnen gelopen. In Opsporing Verzocht meer over een mogelijk motief van de moord. Daarnaast roepen we de hulp in van onze kijkers bij het vinden van de onbekende man. Dankzij kijkers van Opsporing Verzocht zijn verdachten van een zware mishandeling in Amsterdam gevonden. Een bezoeker van een tankstation sprak daar een wildplasser aan en er ontstond een vechtpartij waarbij de man zwaar mishandeld werd. Kijkers hebben de verdachten herkend. Verder aandacht voor de beroving van een buschauffeur in Tilburg. Op vrijdagavond 22 april 2016 wordt rond 22.45 uur een buschauffeur overvallen aan de Lage Witsiebaan in Tilburg. Een man met een slagersmes bedreigt de buschauffeur en wil geld. Nadat de dader een greep in de kassa heeft gedaan, rent hij de bus uit. In de uitzending bewakingsbeelden met geluid.

Di 26 april 2016 | 21:45 Opsporing verzocht

Kogels door de ruiten, in de woonkamer en zelfs in de badkamer op de bovenverdieping. Bewoners van de Hegdambroek in Nijmegen komen met de schrik vrij wanneer in de nacht van 1 op 2 maart een onbekende man met een automatisch wapen hun woning onder vuur neemt. De dader weet te ontkomen in een Audi A6. Uit politieonderzoek blijkt dat de dader zich waarschijnlijk vergist heeft. In Opsporing Verzocht vanavond meer over het onderzoek en beelden van de dader in de Audi. Daarnaast in de uitzending de laatste stand van zaken in het onderzoek naar de vermoorde Amsterdamse fietsenmaker Temel Kobya. Hij is op 15 maart in zijn zaak aan de Jan Tooropstraat doodgestoken. Volgens een getuige heeft hij enkele minuten voor zijn dood voor de winkel staan praten met een onbekende man. De twee zijn vervolgens naar binnen gelopen. In Opsporing Verzocht meer over een mogelijk motief van de moord. Daarnaast roepen we de hulp in van onze kijkers bij het vinden van de onbekende man. Dankzij kijkers van Opsporing Verzocht zijn verdachten van een zware mishandeling in Amsterdam gevonden. Een bezoeker van een tankstation sprak daar een wildplasser aan en er ontstond een vechtpartij waarbij de man zwaar mishandeld werd. Kijkers hebben de verdachten herkend. Verder aandacht voor de beroving van een buschauffeur in Tilburg. Op vrijdagavond 22 april 2016 wordt rond 22.45 uur een buschauffeur overvallen aan de Lage Witsiebaan in Tilburg. Een man met een slagersmes bedreigt de buschauffeur en wil geld. Nadat de dader een greep in de kassa heeft gedaan, rent hij de bus uit. In de uitzending bewakingsbeelden met geluid.

Di 26 april 2016 | 21:00 Opsporing verzocht

Kogels door de ruiten, in de woonkamer en zelfs in de badkamer op de bovenverdieping. Bewoners van de Hegdambroek in Nijmegen komen met de schrik vrij wanneer in de nacht van 1 op 2 maart een onbekende man met een automatisch wapen hun woning onder vuur neemt. De dader weet te ontkomen in een Audi A6. Uit politieonderzoek blijkt dat de dader zich waarschijnlijk vergist heeft. In Opsporing Verzocht vanavond meer over het onderzoek en beelden van de dader in de Audi. Daarnaast in de uitzending de laatste stand van zaken in het onderzoek naar de vermoorde Amsterdamse fietsenmaker Temel Kobya. Hij is op 15 maart in zijn zaak aan de Jan Tooropstraat doodgestoken. Volgens een getuige heeft hij enkele minuten voor zijn dood voor de winkel staan praten met een onbekende man. De twee zijn vervolgens naar binnen gelopen. In Opsporing Verzocht meer over een mogelijk motief van de moord. Daarnaast roepen we de hulp in van onze kijkers bij het vinden van de onbekende man. Dankzij kijkers van Opsporing Verzocht zijn verdachten van een zware mishandeling in Amsterdam gevonden. Een bezoeker van een tankstation sprak daar een wildplasser aan en er ontstond een vechtpartij waarbij de man zwaar mishandeld werd. Kijkers hebben de verdachten herkend. Verder aandacht voor de beroving van een buschauffeur in Tilburg. Op vrijdagavond 22 april 2016 wordt rond 22.45 uur een buschauffeur overvallen aan de Lage Witsiebaan in Tilburg. Een man met een slagersmes bedreigt de buschauffeur en wil geld. Nadat de dader een greep in de kassa heeft gedaan, rent hij de bus uit. In de uitzending bewakingsbeelden met geluid.

Di 26 april 2016 | 20:30 Opsporing verzocht

Kogels door de ruiten, in de woonkamer en zelfs in de badkamer op de bovenverdieping. Bewoners van de Hegdambroek in Nijmegen komen met de schrik vrij wanneer in de nacht van 1 op 2 maart een onbekende man met een automatisch wapen hun woning onder vuur neemt. De dader weet te ontkomen in een Audi A6. Uit politieonderzoek blijkt dat de dader zich waarschijnlijk vergist heeft. In Opsporing Verzocht vanavond meer over het onderzoek en beelden van de dader in de Audi. Daarnaast in de uitzending de laatste stand van zaken in het onderzoek naar de vermoorde Amsterdamse fietsenmaker Temel Kobya. Hij is op 15 maart in zijn zaak aan de Jan Tooropstraat doodgestoken. Volgens een getuige heeft hij enkele minuten voor zijn dood voor de winkel staan praten met een onbekende man. De twee zijn vervolgens naar binnen gelopen. In Opsporing Verzocht meer over een mogelijk motief van de moord. Daarnaast roepen we de hulp in van onze kijkers bij het vinden van de onbekende man. Dankzij kijkers van Opsporing Verzocht zijn verdachten van een zware mishandeling in Amsterdam gevonden. Een bezoeker van een tankstation sprak daar een wildplasser aan en er ontstond een vechtpartij waarbij de man zwaar mishandeld werd. Kijkers hebben de verdachten herkend. Verder aandacht voor de beroving van een buschauffeur in Tilburg. Op vrijdagavond 22 april 2016 wordt rond 22.45 uur een buschauffeur overvallen aan de Lage Witsiebaan in Tilburg. Een man met een slagersmes bedreigt de buschauffeur en wil geld. Nadat de dader een greep in de kassa heeft gedaan, rent hij de bus uit. In de uitzending bewakingsbeelden met geluid.

Za 16 april 2016 | 10:00 Koffietijd op zaterdag

Vandaag onder andere in Koffietijd op zaterdag: Loretta bezoekt de Hermitage in Amsterdam samen met dj Von Rosenthal de la Vegaz, de ‘dj without beats’ die alleen klassieke muziek draait. Hij maakte de soundtrack voor deze tentoonstelling, die de bezoeker helemaal op laat gaan in de schilderijen. De tentoonstelling Spaanse Meesters geeft een overzicht van meer dan 500 jaar Spaanse schilderkunst. Dj Von Rosenthal neemt Loretta mee op een Spaanse en muzikale ontdekkingsreis.

Za 23 januari 2016 | 10:00 Koffietijd op zaterdag

Vandaag onder andere in Koffietijd op zaterdag: Loretta bezoekt samen met journalist, kunsthistoricus en cultuurcriticus Wieteke van Zeil de tentoonstelling 'Ik zie, ik zie'. De tentoonstelling biedt een veelzijdig programma waarbij de bezoeker op verschillende manieren op zoek zal gaan naar de verborgen details in kunstwerken die eerder aan onze aandacht zijn ontsnapt. Elk detail opent een deur naar een wereld vol betekenis, symboliek en persoonlijke associaties, waardoor een kunstwerk niet alleen meer gaat leven, maar ook je blik op de wereld kan veranderen.

 Meer