Je vindt hier de programma's van Bevallen op tv We hebben de volgende programma's voor Bevallen Goede Tijden, Slechte Tijden: Soap, Seizoen 43 Aflevering 6106 Nederlandse soap. Sjors komt in conflict met Amir als ze erop aanstuurt dat Bobby uit. Chicago Med: Bekkar roept de hulp in van Rhodes om een gevaarlijke ingreep uit te voeren bij zijn mentor, de wereldberoemde chirurg. One Born Every Minute: Negentien jaar nadat zij er geboren is, komt Kristy terug naar het ziekenhuis om er zelf te bevallen. Jo had nooit. One Born Every Minute: Morgen - Negentien jaar nadat zij er geboren is, komt Kristy terug naar het ziekenhuis om er zelf te bevallen. Jo had. David Attenborough's Natural Curiosities: Morgen - Natuurdocumentaire, Seizoen 4 Aflevering 3 Natuurdocumentairereeks waarin David Attenborough terugblikt op een. ER: Morgen - Dramaserie, Seizoen 2 Aflevering 15 Amerikaanse ziekenhuisserie. Baby shower. De babyboom slaat toe op de. Le Prince de Bel-Air: Overmorgen - Komische serie, 'La délivrance.' (s 3/ep 20) In het midden van de nacht denkt Vivian dat ze moet. ER: Overmorgen - Dramaserie, Seizoen 2 Aflevering 15 Amerikaanse ziekenhuisserie. Baby shower. De babyboom slaat toe op de. Big Daddy: 26/10 - IMDB * 6.4 - Komedie, Big Daddy is een Amerikaanse komedie dramafilm uit het jaar 1999. Deze film is geregisseerd door Dennis Dugan. De hoofdrollen worden vertolkt door Adam Sandler, Joey Lauren Adams en Jon Stewart. De 32 jarige Sonny. Dr. K's Exotic Animal ER: 02/11 - Seizoen 4 Aflevering 1 Pig Improvement: Het is een drukke dag in de kliniek van dr. K! Bambi, een Nigeriaanse.

Bevallen op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 17:05 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 43 - Aflevering 6106 - Nederlandse soap. Sjors komt in conflict met Amir als ze erop aanstuurt dat Bobby uit hun huis vertrekt. Lucas baalt als Tiffy thuis mag bevallen en zij dit ook graag wil. Daan helpt Puck bij een grootscheepse anti-Nina-actie. Nina neemt Janine in vertrouwen over een bedavontuurtje.

Morgen | 19:30 ER

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Baby shower. De babyboom slaat toe op de spoedafdeling. Acht vrouwen, die allemaal op het punt staan te bevallen, worden opgenomen. Voor de dokters is het een echte wedren om geen geboorte te missen en om de vrouwen op te vangen, die elk specifieke problemen hebben. Sinds het conflict met Vucelich krijgt Benton steeds minder patiënten toegewezen. Hij is vastbesloten zichzelf te bewijzen en gaat tot het uiterste om een man te redden, die zich voor een trein heeft geworpen.

Overmorgen | 12:10 ER

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Baby shower. De babyboom slaat toe op de spoedafdeling. Acht vrouwen, die allemaal op het punt staan te bevallen, worden opgenomen. Voor de dokters is het een echte wedren om geen geboorte te missen en om de vrouwen op te vangen, die elk specifieke problemen hebben. Sinds het conflict met Vucelich krijgt Benton steeds minder patiënten toegewezen. Hij is vastbesloten zichzelf te bewijzen en gaat tot het uiterste om een man te redden, die zich voor een trein heeft geworpen.

Za 26 oktober 2019 | 23:40 Big Daddy IMDb: 6.4

26/10 - IMDB * 6.4 - Komedie, Big Daddy is een Amerikaanse komedie dramafilm uit het jaar 1999. Deze film is geregisseerd door Dennis Dugan. De hoofdrollen worden vertolkt door Adam Sandler, Joey Lauren Adams en Jon Stewart. De 32 jarige Sonny ...

Big Daddy is een Amerikaanse komedie- dramafilm uit het jaar 1999. Deze film is geregisseerd door Dennis Dugan. De hoofdrollen worden vertolkt door Adam Sandler, Joey Lauren Adams en Jon Stewart. De 32-jarige Sonny Koufax is advocaat van opleiding, maar lummelt maar wat rond. Zijn vriendin Layla is het zat en dreigt hem te verlaten als hij niet volwassen wordt. Sonny beseft dat hij iets aan zijn imago moet doen. Hij krijgt daartoe een uitgelezen kans wanneer een vijfjarig kind wordt afgeleverd bij zijn buurman en vriend Kevin. Julian blijkt Kevins zoontje te zijn en zijn moeder wil dat zijn vader hem verder opvoedt. Maar Kevin is ondertussen op zakenreis naar China vertrokken. Sonny biedt grootmoedig aan om Julian een tijdje bij te houden. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/big-daddy

Bevallen op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 22:45 Chicago Med

Bekkar roept de hulp in van Rhodes om een gevaarlijke ingreep uit te voeren bij zijn mentor, de wereldberoemde chirurg Marvin Jaffrey. Choi en April vermoeden dat hun patiënt thuis wordt mishandeld. Halstead en Manning proberen een jonge moeder te begeleiden die veel te vroeg bevallen is. Charles en Reese trekken naar de gevangenis om er de gedetineerden een check-up te geven.

Morgen | 03:55 One Born Every Minute

Negentien jaar nadat zij er geboren is, komt Kristy terug naar het ziekenhuis om er zelf te bevallen. Jo had nooit gedacht dat ze op haar 35e nog thuis zou wonen. Haar kindje zal voor heel wat leven in huis zorgen voor de kersverse grootouders. Huisman James staat te popelen om zijn vijfde baby in de armen te sluiten.

Morgen | 06:10 One Born Every Minute

Negentien jaar nadat zij er geboren is, komt Kristy terug naar het ziekenhuis om er zelf te bevallen. Jo had nooit gedacht dat ze op haar 35e nog thuis zou wonen. Haar kindje zal voor heel wat leven in huis zorgen voor de kersverse grootouders. Huisman James staat te popelen om zijn vijfde baby in de armen te sluiten.

Morgen | 16:20 David Attenborough's Natural Curiosities

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Natuurdocumentairereeks waarin David Attenborough terugblikt op een aantal memorabele momenten uit zijn rijkgevulde carrière als documentairemaker. Extreme Babies. De reuzenpanda baart in verhouding de kleinste baby's van alle zoogdieren en moet dan ook maandenlang voor de kleine uk zorgen. De kiwi legt dan weer een van de grootste eieren in de wereld van de vogels, en uit dat ei komt dan ook weer een bijzonder ontwikkeld kuiken. Waarom bevallen panda's niet van grotere en sterkere kleintjes en waarom produceren kiwi's dan weer een ei dat de grootte heeft van een kwart van het dier, en amper te leggen is?

Overmorgen | 11:25 Le Prince de Bel-Air

'La délivrance.' (s 3/ep 20) In het midden van de nacht denkt Vivian dat ze moet bevallen. Maar het is voorlopig loos alarm, tot haar water breekt wanneer ze alleen thuis is met Geoffrey en Ashley. Ashley voert haar naar het ziekenhuis.

Za 2 november 2019 | 06:00 Dr. K's Exotic Animal ER

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Pig Improvement: Het is een drukke dag in de kliniek van dr. K! Bambi, een Nigeriaanse dwerggeit van zeven, is al 24 uur aan het bevallen. Dr. K. ziet geen tekenen van leven en gaat een spoedkeizersnee uitvoeren.

Za 2 november 2019 | 13:30 Dieren in nesten

Seizoen 11 - Aflevering 10 - Dierenmagazine met Chris Dusauchoit. Deze week trekken we naar Skopje, de hoofdstad van Macedonië. Daar zit de chimpansee Koko al 14 jaar lang moederziel alleen in een dierentuin weg te kwijnen. Het opvangcentrum Stichting Aap gaat de chimp ophalen om hem een nieuwe thuis te geven bij soortgenoten in Nederland. De doodzieke merrie Lyon is in het holst van de nacht bevallen. Haar veulen, Lucky Pinky, wordt meteen naar dierenkliniek De Brem gebracht waar adoptiemerrie Easy zich over hem zal ontfermen. En in het psychiatrisch centrum Sint-Jan Baptist krijgen de patiënten en de asielhonden hun eerste training. En die loopt niet van een leien dakje. Het unieke project heet CAT, Canine Assisted Therapy of therapie begeleid door honden.

Bevallen gemist

Di 13 augustus 2019 | 21:25 Nieuw: Secret Life of the Zoo seizoen 2

13/08 - Realityreeks, Vanaf vanavond is het tweede seizoen van het realityprogramma over het leven achter de schermen van Chester Zoo te zien op SBS6. Elke dinsdag om 21:30 uur. Zebra's Florence en Nadine, twee van de...

Vanaf vanavond is het tweede seizoen van het realityprogramma over het leven achter de schermen van Chester Zoo te zien op SBS6. Elke dinsdag om 21:30 uur. Zebra's Florence en Nadine, twee van de Grévyzebra's in Chester Zoo, staan op het punt te bevallen. Veel andere dieren hebben het echter moeilijker om zich voort te planten, zoals Iblis de Aziatische leeuw. Stress Ondertussen heeft Magnum het wrattenzwijn zijn twee oudste biggen, Dobby en Neville, niet meer in de hand. De situatie is zo stressvol dat hij er zijn haar van verliest.

Di 28 mei 2019 | 20:30 Terug: Bevallen Met

28/05 - Episode 1, De komende weken duiken opnieuw vier bekende Nederlanders in de wereld van de verloskundigen. Wat wat komt er allemaal kijken bij een bevalling? En wat speelt er zich allemaal af in de uren...

De komende weken duiken opnieuw vier bekende Nederlanders in de wereld van de verloskundigen. Wat wat komt er allemaal kijken bij een bevalling? En wat speelt er zich allemaal af in de uren voorafgaand aan de bevalling? Dat ontdekken Fatima Moreira de Melo, Bobbi Eden, Marly van der Velden en Monica Geuze in het TLC-programma 'Bevallen met...' In het nieuwe seizoen draaien zij mee met het dagelijkse werk en de verschillende diensten van de verloskundigen. Er gaat een wereld voor ze open, zelfs voor de BN'ers die zelf al een keer zijn bevallen.

Di 8 januari 2019 | 20:25 Terug: Hij is een Zij

08/01 - Medisch magazine, Jan Kooijman presenteert vanaf vanavond het vierde seizoen van Hij is een Zij. In zes afleveringen volgt hij acht jonge transgenders in hun dagelijks leven en tijdens de transitie. En dat is vaak een...

Jan Kooijman presenteert vanaf vanavond het vierde seizoen van Hij is een Zij. In zes afleveringen volgt hij acht jonge transgenders in hun dagelijks leven en tijdens de transitie. En dat is vaak een lange weg met veel ups en downs. Kooijman gaat langs bij Ruben (20), transman én zwanger. Voordat hij zijn medische transitie gaat starten wil hij samen met zijn vriend Kelvin eerst heel graag een kindje. De hoogzwangere Ruben staat op punt van bevallen. Aan de make-uptafel komt Jody (24) erachter dat ze voorgoed door het leven wil gaan als vrouw. Tijdens de intense zoektocht naar zichzelf beseft ze dat vrouw-zijn meer is dan make-up, het zit diep van binnen. Maria (21) groeit op in een kleine veenkolonie in Drenthe. In haar puberteit werkt ze als knecht op een boerderij. Het is de enige plek waar ze zichzelf kan zijn, want als jongen met opvallend vrouwelijk gedrag werd ze enorm gepest.

Eerder Vandaag | 11:50 One Born Every Minute

Negentien jaar nadat zij er geboren is, komt Kristy terug naar het ziekenhuis om er zelf te bevallen. Jo had nooit gedacht dat ze op haar 35e nog thuis zou wonen. Haar kindje zal voor heel wat leven in huis zorgen voor de kersverse grootouders. Huisman James staat te popelen om zijn vijfde baby in de armen te sluiten.

Eerder Vandaag | 11:09 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 43 - Aflevering 6106 - Nederlandse soap. Sjors komt in conflict met Amir als ze erop aanstuurt dat Bobby uit hun huis vertrekt. Lucas baalt als Tiffy thuis mag bevallen en zij dit ook graag wil. Daan helpt Puck bij een grootscheepse anti-Nina-actie. Nina neemt Janine in vertrouwen over een bedavontuurtje.

Gisteren 20:00 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 43 - Aflevering 6106 - Nederlandse soap. Sjors komt in conflict met Amir als ze erop aanstuurt dat Bobby uit hun huis vertrekt. Lucas baalt als Tiffy thuis mag bevallen en zij dit ook graag wil. Daan helpt Puck bij een grootscheepse anti-Nina-actie. Nina neemt Janine in vertrouwen over een bedavontuurtje.

Gisteren 11:05 Le Prince de Bel-Air

'Travaux pratiques.' (s 3/ep 11) Philip zoekt allerlei uitvluchten om niet met Vivian naar de zwangerschapcursus te moeten gaan. Will offert zich op om zijn tante te assisteren en ontmoet er een zwangere sportverslaggeefster. Ze neemt hem mee naar een basketbalwedstrijd, maar net op dat moment moet ze bevallen.

Za 19 oktober 2019 | 22:50 Monsters Inside Me

Seizoen 8 - Aflevering 3 - There's A Maggot In My Head: Een vrouw die onlangs is bevallen is er slecht aan toe. Een jongeman heeft last van helse pijnscheuten. Artsen ontdekken dat er iets in zijn hersenen is binnengedrongen.

Za 19 oktober 2019 | 20:15 Dublin Zoo

Seizoen 9 - Aflevering 7 - Realityreeks over het leven achter de schermen van de wereldberoemde dierentuin Phoenix Park in het Ierse Dublin. Het is nu een week geleden dat zeeleeuw Sienna bevallen is van een welpje en nu zijn er nog twee geboortes op til in het zeeleeuwenverblijf. Upali, een Aziatische mannetjesolifant, is vader geworden van zeven jongen in evenveel jaren, en nu is de tijd voor hem aangebroken om naar een andere zoo te verhuizen. Maar een 5 ton zwaar dier verhuis je niet zomaar. Dat wordt een hele klus voor de verzorgers. De verzorgers van de gorilla's maken zich zorgen, want de westelijke laaglandgorilla Lena lijkt geen eetlust meer te hebben.

Za 19 oktober 2019 | 11:25 Bevallen Met

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Episode 1: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskundigen. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Do 17 oktober 2019 | 19:35 The Big Bang Theory

Seizoen 7 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie. The Cooper Extraction. Sheldon bezoekt zijn zus, die net bevallen is van haar eerste kindje. In Sheldons afwezigheid begint de vriendengroep zich af te vragen hoe hun leven zou zijn geweest zonder Sheldon.

Ma 14 oktober 2019 | 23:10 Chicago Fire

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Amerikaanse dramaserie. A Little Taste. Een maand na zijn operatie keert Severide terug naar de brigade. Hij ontdekt er dat Eric Whaley, de man die hem tijdens zijn afwezigheid heeft vervangen, de broer van zijn ex-verloofde is. Otis begint te twijfelen aan zijn overplaatsing. Hij investeert samen met Gabriela en Hermann in de bar. De moeder van Casey trekt bij haar zoon in. Clarice staat op het punt te bevallen. Antonio gaat achter enkele drugdealers aan.

Zo 13 oktober 2019 | 22:50 The Vet Life

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Miracle Puppies: Dr. Blue moet snel ingrijpen bij een rottweiler die op het punt staat te bevallen. Later poetsen de drie dierenartsen hun cowboylaarzen op voor een rodeo-optocht.

Za 12 oktober 2019 | 20:15 Dublin Zoo

Seizoen 9 - Aflevering 6 - Realityreeks over het leven achter de schermen van de wereldberoemde dierentuin Phoenix Park in het Ierse Dublin. Er trekt een hittegolf door Ierland en dat stelt de verzorgers van Dublin Zoo voor een groot aantal uitdagingen. Aisling en Ger helpen de eendenkuikens een handje, Anita maakt ijslolly's voor de primaten en de tijgers, en de olifanten nemen na hun modderbad een verfrissende duik in het zwembad. Maar er is ook nog wat anders aan de hand. Bij de zeeleeuwen staat Sienna, de Californische zeeleeuw, op het punt om te bevallen.

Wo 9 oktober 2019 | 11:55 A Baby Story

Seizoen 11 - Aflevering 13 - Baby Lauro: Een vrouw heeft een zware bevalling als ze 48 uur nadat haar water is gebroken nog geen weeën heeft. Zal ze haar wens om zonder pijnstilling te bevallen moeten opgeven?

Di 8 oktober 2019 | 17:30 Secret Life of the Zoo

Seizoen 4 - Aflevering 14 - Realityreeks over het leven achter de schermen van Chester Zoo, de populairste dierentuin van het Verenigd Koninkrijk. Ingelezen door Chris Dusauchoit. In de natuur is het vaak 'survival of the fittest', maar in de dierentuin doen de verzorgers er alles aan om net de zwakste dieren extra te beschermen. Zo krijgen de humboldtpinquïns een nieuw verblijf en omdat een verhuis erg stressvol is voor deze gevoelige dieren, leggen de bewakers het oudere mannetje Rudd extra in de watten. Maar dan breekt plots ook nog een erg besmettelijk virus uit dat vele slachtoffers kan maken. Bij de orang-oetans is Emma intussen bevallen en al haar aandacht gaat uit naar haar pasgeboren jong. Tripa, een van haar oudere kinderen, heeft het daar heel moeilijk mee. Bovendien kampt het jonge aapje met gezondheidsproblemen, waardoor het een ernstige achterstand dreigt op te lopen. In de roedel Afrikaanse wilde honden is er eentje die de bewakers zorgen baart. Mosi wil niet naar buiten komen, en dat kan zijn positie in de groep in gevaar brengen.

Do 3 oktober 2019 | 12:06 E.R

Seizoen 1 - Aflevering 25 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Everything old is new again. Peter Benton ontfermt zich over een jonge aidspatiënt, wiens ziekte een finaal stadium heeft bereikt. Ondertussen wordt Mark Greene gerechtelijk vervolgd wegens een ernstige beroepsfout, met de dood van Jodi O'Brien als gevolg. Tot zijn verbazing zijn dokter Swift en alle collega's bereid hem te steunen. Susan Lewis heeft ook thuis de handen vol met haar grillige zus, die pas bevallen is. Tijdens zijn laatste dag op de dienst spoedgevallen helpt John Carter dokter Ross bij de behandeling van een jong kankerpatiëntje.

Wo 2 oktober 2019 | 19:30 E.R

Seizoen 1 - Aflevering 25 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Everything old is new again. Peter Benton ontfermt zich over een jonge aidspatiënt, wiens ziekte een finaal stadium heeft bereikt. Ondertussen wordt Mark Greene gerechtelijk vervolgd wegens een ernstige beroepsfout, met de dood van Jodi O'Brien als gevolg. Tot zijn verbazing zijn dokter Swift en alle collega's bereid hem te steunen. Susan Lewis heeft ook thuis de handen vol met haar grillige zus, die pas bevallen is. Tijdens zijn laatste dag op de dienst spoedgevallen helpt John Carter dokter Ross bij de behandeling van een jong kankerpatiëntje.

Di 1 oktober 2019 | 09:05 Pit Bulls & Parolees

Aflevering 9 - New Arrivals: Het team krijgt een melding over een zwerfhond die bezig is te bevallen. Twee pups zijn levend ter wereld gekomen en er volgen er nog meer. Komt het team op tijd om te helpen?

Ma 30 september 2019 | 11:55 Bevallen Met...Victoria Koblenko

Vier BN'ers volgen het werk van verloskundigen en lopen elk 24 uur mee in een ziekenhuis. Een spannend etmaal voor alle betrokkenen met als het goed is een wonderlijk resultaat.

Ma 30 september 2019 | 06:00 Bevallen Met...Filemon Wesselink

Vier BN'ers volgen het werk van verloskundigen en lopen elk 24 uur mee in een ziekenhuis. Een spannend etmaal voor alle betrokkenen met als het goed is een wonderlijk resultaat.

Za 28 september 2019 | 20:15 Dublin Zoo

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Realityreeks over het leven achter de schermen van de wereldberoemde dierentuin Phoenix Park in het Ierse Dublin. Het is nog maar twee weken geleden dat giraffe Maeve is bevallen en nu staat ook vrouwtje Casey op het punt om een kalfje te krijgen. Gerry heeft meer dan 8000 kilometer gereisd om een beschermingsprogramma voor olifanten in India te bezoeken. Hij wil weten wat er gebeurt wanneer olifant en mens met elkaar in contact komen. De 43 jaar oude witte neushoorn Sam is de favoriet van zowel verzorgers als bezoekers. Maar John en Ken ontdekken dat Sam een pijnlijke huidaandoening heeft. Werk aan de winkel voor het dierenartsenteam van Dublin Zoo.

Vr 27 september 2019 | 11:55 Bevallen Met...Filemon Wesselink

Vier BN'ers volgen het werk van verloskundigen en lopen elk 24 uur mee in een ziekenhuis. Een spannend etmaal voor alle betrokkenen met als het goed is een wonderlijk resultaat.

Vr 27 september 2019 | 06:00 Bevallen Met...Do

Vier BN'ers volgen het werk van verloskundigen en lopen elk 24 uur mee in een ziekenhuis. Een spannend etmaal voor alle betrokkenen met als het goed is een wonderlijk resultaat.

Do 26 september 2019 | 19:40 Clash of Tigers

Clash of Tigers, 1: Krishna, een 6-jarige tijgerin, is bevallen van haar tweede nestje met vier gezonde welpjes. Ze is de enige verzorger van de welpjes en daarom erg beschermend.

Do 26 september 2019 | 11:55 Bevallen Met...Do

Vier BN'ers volgen het werk van verloskundigen en lopen elk 24 uur mee in een ziekenhuis. Een spannend etmaal voor alle betrokkenen met als het goed is een wonderlijk resultaat.

Wo 25 september 2019 | 11:55 Bevallen Met...Dirk Zeelenberg

Vier BN'ers volgen het werk van verloskundigen en lopen elk 24 uur mee in een ziekenhuis. Een spannend etmaal voor alle betrokkenen met als het goed is een wonderlijk resultaat.

Di 24 september 2019 | 10:55 Teen Mom Young Mom's Club: All Media

Seizoen 1 - Aflevering 3 - You Choose Him Over Us: Chandlars familie en vrienden hebben er moeite mee dat ze Aaron nog een kans geeft. Heather is niet meer in gevaar nadat ze is bevallen. Nikki's vriend heeft er moeite mee dat ze model wil worden.

Ma 23 september 2019 | 22:05 Bones

Seizoen 11 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. The Loyalty in the Lie. Het leven van Booth en Brennan heeft een nieuwe wending genomen: ze hebben hun werk bij de FBI opgezegd en Brennan is bevallen van hun tweede kind. De rest van het Jeffersonian team moet zich bij de nieuwe situatie neerleggen. Audrey mag aan de eerste zaak beginnen in zijn nieuwe functie, maar het loopt niet zoals hij gehoopt had.

Ma 23 september 2019 | 13:00 Friends

Seizoen 5 - Aflevering 3 - The One-hundredth: Phoebe moet bevallen en zit opgescheept met een arts die geobsedeerd is door de serie "Happy Days". Terwijl Phoebe een drieling op de wereld zet, krijgt Joey met nierstenen te kampen. Monica plant een date met een verpleger om Chandler te stangen.

Zo 22 september 2019 | 19:30 Friends

Seizoen 5 - Aflevering 3 - The One-hundredth: Phoebe moet bevallen en zit opgescheept met een arts die geobsedeerd is door de serie "Happy Days". Terwijl Phoebe een drieling op de wereld zet, krijgt Joey met nierstenen te kampen. Monica plant een date met een verpleger om Chandler te stangen.

Zo 22 september 2019 | 00:10 Friends

Seizoen 5 - Aflevering 3 - The One-hundredth: Phoebe moet bevallen en zit opgescheept met een arts die geobsedeerd is door de serie "Happy Days". Terwijl Phoebe een drieling op de wereld zet, krijgt Joey met nierstenen te kampen. Monica plant een date met een verpleger om Chandler te stangen.

Za 21 september 2019 | 20:15 Dublin Zoo

Seizoen 9 - Aflevering 3 - Realityreeks over het leven achter de schermen van de wereldberoemde dierentuin Phoenix Park in het Ierse Dublin. Gerry onderneemt de trip van zijn leven. Hij trekt naar het Nationaal Park Kaziranga in India. Hij gaat er eigenhandig kijken hoe het beschermingsprogramma van Dublin Zoo er de Aziatische olifanten een handje helpt. In Zoorassic World bereidt Garth vier sterschildpadden voor op hun verhuis naar een groter verblijf. Maar eerst neemt hij ze mee naar de dierenkliniek voor een algemene check-up. Giraffe Maeve is net bevallen. Het is een spannend moment voor de verzorgers, want zij moeten in de gaten houden of het kalfje goed begint te drinken.

Do 19 september 2019 | 19:00 The Incredible Dr. Pol

Seizoen 7 - Aflevering 15 - Three Vets And A Baby: Het is volop lente in Michigan, dus er is overal nieuw leven. Zwangere paarden, koeien, varkens en schapen gaan bevallen, dus het is druk bij Pol Vet.

Do 19 september 2019 | 17:30 Secret Life of the Zoo

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Britse realityreeks. De zwarte neushoorn Kitani staat op het punt te bevallen. Voor een bedreigde diersoort is dat heel belangrijk, maar vorige zwangerschappen zijn niet zo vlot verlopen en Kitani is in het verleden al drie kalfjes verloren. De verzorgers doen er dan ook alles aan om de bevalling zo vlot mogelijk te laten verlopen. Het Congolese zwijn Mali heeft niet zolang geleden twee biggen gekregen, maar in de natuur gebeurt het wel eens dat de mama haar jongen doodt als ze in gevaar is. De verzorgers houden haar nauwlettend in de gaten en ze zijn ook op hun hoede wanneer de twee kleintjes met hun vader Confetti worden herenigd.

Do 19 september 2019 | 16:55 Chicago Fire

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Amerikaanse dramaserie. A Little Taste. Een maand na zijn operatie keert Severide terug naar de brigade. Hij ontdekt er dat Eric Whaley, de man die hem tijdens zijn afwezigheid heeft vervangen, de broer van zijn ex-verloofde is. Otis begint te twijfelen aan zijn overplaatsing. Hij investeert samen met Gabriela en Hermann in de bar. De moeder van Casey trekt bij haar zoon in. Clarice staat op het punt te bevallen. Antonio gaat achter enkele drugdealers aan.

Wo 18 september 2019 | 17:50 Chicago Fire

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Amerikaanse dramaserie. A Little Taste. Een maand na zijn operatie keert Severide terug naar de brigade. Hij ontdekt er dat Eric Whaley, de man die hem tijdens zijn afwezigheid heeft vervangen, de broer van zijn ex-verloofde is. Otis begint te twijfelen aan zijn overplaatsing. Hij investeert samen met Gabriela en Hermann in de bar. De moeder van Casey trekt bij haar zoon in. Clarice staat op het punt te bevallen. Antonio gaat achter enkele drugdealers aan.

Di 17 september 2019 | 15:05 Victoria

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Britse historische dramaserie. A Soldier's Daughter. Koningin Victoria is nog maar net bevallen, of ze wil al meteen weer aan de slag gaan en regeren over haar land. Albert probeert haar zo veel mogelijk te sparen van het vele slechte nieuws over Britse soldaten in Afghanistan.

Di 17 september 2019 | 11:25 Teen Mom Young Mom's Club: All Media

Seizoen 1 - Aflevering 3 - You Choose Him Over Us: Chandlars familie en vrienden hebben er moeite mee dat ze Aaron nog een kans geeft. Heather is niet meer in gevaar nadat ze is bevallen. Nikki's vriend heeft er moeite mee dat ze model wil worden.

Za 14 september 2019 | 20:15 Dublin Zoo

Seizoen 9 - Aflevering 2 - Realityreeks over het leven achter de schermen van de wereldberoemde dierentuin Phoenix Park in het Ierse Dublin. Het ziet ernaar uit dat Bangui, de pas aangekomen westelijke laaglandgorilla, door de rest van de groep aanvaard wordt. Bovendien heeft James spannend nieuws i.v.m. Kafi, een van de vrouwtjes in de groep. Siberische tijger Tundra en haar welpjes gaan vandaag voor het eerst samen naar buiten. De vraag is nu of vader Ussuri zijn jongen zal aanvaarden. Bij de olifanten houden de verzorgers de Aziatische olifant Anak extra in de gaten, want die kan elk moment bevallen.

Di 10 september 2019 | 13:00 Teen Mom Young Mom's Club: All Media

Seizoen 1 - Aflevering 3 - You Choose Him Over Us: Chandlars familie en vrienden hebben er moeite mee dat ze Aaron nog een kans geeft. Heather is niet meer in gevaar nadat ze is bevallen. Nikki's vriend heeft er moeite mee dat ze model wil worden.

Ma 9 september 2019 | 20:30 Teen Mom Young Mom's Club: All Media

Seizoen 1 - Aflevering 3 - You Choose Him Over Us: Chandlars familie en vrienden hebben er moeite mee dat ze Aaron nog een kans geeft. Heather is niet meer in gevaar nadat ze is bevallen. Nikki's vriend heeft er moeite mee dat ze model wil worden.

Za 7 september 2019 | 20:15 Dublin Zoo

Seizoen 9 - Aflevering 1 - Realityreeks over het leven achter de schermen van de wereldberoemde dierentuin Phoenix Park in het Ierse Dublin. Het is alle hens aan dek bij de Siberische tijgers, want vrouwtje Tundra staat op het punt om te bevallen. Een westelijke laaglandgorilla, een jong mannetje, komt aan in Dublin Zoo. Het is de bedoeling dat hij de groep gorilla's later gaat leiden, maar wat vinden zijn soortgenoten daarvan? Garth merkt op dat twee meerkatten zich niet helemaal lekker voelen. Hij neemt ze mee naar de dierenkliniek van Dublin Zoo voor verder onderzoek.

Vr 6 september 2019 | 22:50 The Vet Life

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Turnin' Texan: Dr. Ross is terug, maar de controle van een groot huisdier blijkt nog te veel voor hem te zijn. Dr. Lavigne voert een keizersnede uit bij een Franse buldog die moet bevallen.

Vr 6 september 2019 | 18:15 The Vet Life

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Turnin' Texan: Dr. Ross is terug, maar de controle van een groot huisdier blijkt nog te veel voor hem te zijn. Dr. Lavigne voert een keizersnede uit bij een Franse buldog die moet bevallen.

Wo 4 september 2019 | 15:55 Secret Life of the Zoo

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Realityreeks over het leven achter de schermen van Chester Zoo. De Sumatraanse tijger Kirana ziet haar twee zonen vertrekken. Ze zijn volwassen en klaar om in een andere dierentuin een eigen gezin te stichten. De Indonesische dwergbuffel Oana, een van de meest gevoelige dieren van de zoo, is net bevallen. Maar haar overbezorgdheid dreigt haar kalfje fataal te worden. De oudste zoon van kapucijnaapje Maud zorgt voor problemen en weigert naar zijn moeder te luisteren. En wanneer capibara Lochley ziek wordt, moet haar moeder Lily voor pasgeboren jongen zorgen.

Di 3 september 2019 | 21:30 Secret Life of the Zoo

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Realityreeks over het leven achter de schermen van Chester Zoo. De Sumatraanse tijger Kirana ziet haar twee zonen vertrekken. Ze zijn volwassen en klaar om in een andere dierentuin een eigen gezin te stichten. De Indonesische dwergbuffel Oana, een van de meest gevoelige dieren van de zoo, is net bevallen. Maar haar overbezorgdheid dreigt haar kalfje fataal te worden. De oudste zoon van kapucijnaapje Maud zorgt voor problemen en weigert naar zijn moeder te luisteren. En wanneer capibara Lochley ziek wordt, moet haar moeder Lily voor pasgeboren jongen zorgen.

Di 3 september 2019 | 13:55 Teen Mom Young Mom's Club: All Media

Seizoen 1 - Aflevering 3 - You Choose Him Over Us: Chandlars familie en vrienden hebben er moeite mee dat ze Aaron nog een kans geeft. Heather is niet meer in gevaar nadat ze is bevallen. Nikki's vriend heeft er moeite mee dat ze model wil worden.

Ma 2 september 2019 | 21:30 Teen Mom Young Mom's Club: All Media

Seizoen 1 - Aflevering 3 - You Choose Him Over Us: Chandlars familie en vrienden hebben er moeite mee dat ze Aaron nog een kans geeft. Heather is niet meer in gevaar nadat ze is bevallen. Nikki's vriend heeft er moeite mee dat ze model wil worden.

Ma 2 september 2019 | 17:30 Secret Life of the Zoo

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Britse realityreeks over het leven achter de schermen van Chester Zoo. De jonge giraf Tula moet bevallen. De pinguïnjongen mogen voor het eerst het grote zwembad in. En daar zullen ze met de volwassen pinguïns moeten vechten om een beetje vis.

Za 31 augustus 2019 | 22:35 Locke IMDb: 7.1

31/08 - IMDB * 7.1 - Drama, Locke is een Amerikaanse en Britse thriller en dramafilm uit het jaar 2013. De hoofdrol wordt vertolkt door Tom Hardy. En er zijn stemmen te horen van Ruth Wilson en Olivia Colman. De film gaat over Ivan Locke (Tom Hardy). Hij maakt een lange, nachtelijke rit om de vrouw die op het punt staat te bevallen van Ivans buitenechtelijke kind te helpen. Zijn vrouw en zijn zoon weten van niks en Ivans collega's moeten nu een enorme klus zonder hem proberen te starten. Tijdens zijn autorit heeft het hij...

Locke is een Amerikaanse en Britse thriller- en dramafilm uit het jaar 2013. De hoofdrol wordt vertolkt door Tom Hardy. En er zijn stemmen te horen van Ruth Wilson en Olivia Colman. De film gaat over Ivan Locke (Tom Hardy). Hij maakt een lange, nachtelijke rit om de vrouw die op het punt staat te bevallen van Ivans buitenechtelijke kind te helpen. Zijn vrouw en zijn zoon weten van niks en Ivans collega's moeten nu een enorme klus zonder hem proberen te starten. Tijdens zijn autorit heeft het hij dan ook heel wat uit te leggen aan alle betrokkenen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/locke

Za 31 augustus 2019 | 11:50 The Yorkshire Vet

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Julian krijgt 's nachts een oproep om naar een koe te komen kijken die aan het bevallen is. Door complicaties zijn zowel moeder als kalfje in levensgevaar. De ondeugende labrador Alfie heeft een spatel doorgeslikt toen hij wat te eten stal.

Do 29 augustus 2019 | 15:35 The Yorkshire Vet

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Julian krijgt 's nachts een oproep om naar een koe te komen kijken die aan het bevallen is. Door complicaties zijn zowel moeder als kalfje in levensgevaar. De ondeugende labrador Alfie heeft een spatel doorgeslikt toen hij wat te eten stal.

Wo 28 augustus 2019 | 16:00 Secret Life of the Zoo

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Realityreeks over het leven achter de schermen van Chester Zoo. Door een ziekte-uitbraak in de pinguïnkolonie moet het kuiken Munch voor zijn leven vechten. Sulawesimakaak Lisa is net bevallen, maar ze krijgt geen steun van de vader, Mamassa. Gelukkig neemt broer Beaker wel zijn verantwoordelijkheid. Brilbeer Bernie doet zijn uiterste best om vrouwtje Lima te verleiden, nu ze in haar korte vruchtbare periode zit. De jonge schildpad Football vindt dat het tijd wordt om de harem over te nemen van de 71-jarige Bert.

Di 27 augustus 2019 | 21:30 Secret Life of the Zoo

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Realityreeks over het leven achter de schermen van Chester Zoo. Door een ziekte-uitbraak in de pinguïnkolonie moet het kuiken Munch voor zijn leven vechten. Sulawesimakaak Lisa is net bevallen, maar ze krijgt geen steun van de vader, Mamassa. Gelukkig neemt broer Beaker wel zijn verantwoordelijkheid. Brilbeer Bernie doet zijn uiterste best om vrouwtje Lima te verleiden, nu ze in haar korte vruchtbare periode zit. De jonge schildpad Football vindt dat het tijd wordt om de harem over te nemen van de 71-jarige Bert.

Ma 26 augustus 2019 | 22:20 Zoo

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Amerikaanse thrillerserie. Cradles and Graves. Het team wordt omgeven door toxische stoffen en zit opgesloten in een vliegtuig. Clementine gaat bevallen.

Wo 21 augustus 2019 | 16:05 Secret Life of the Zoo

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Realityreeks over het leven achter de schermen van Chester Zoo. Kendari het hertenzwijn probeert te bevallen, maar ze wordt voortdurend gestoord door een stelletje ondeugende otters. Het jonge orang-oetanmannetje Willie slaagt er maar niet in om indruk te maken op de vrouwtjes. Raz het vingerdier, een zeldzaam nachtdier dat verwant is aan de maki, wordt aangemoedigd om zijn verblijf te delen met twee kangoeroeratten.

Di 20 augustus 2019 | 21:30 Secret Life of the Zoo

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Realityreeks over het leven achter de schermen van Chester Zoo. Kendari het hertenzwijn probeert te bevallen, maar ze wordt voortdurend gestoord door een stelletje ondeugende otters. Het jonge orang-oetanmannetje Willie slaagt er maar niet in om indruk te maken op de vrouwtjes. Raz het vingerdier, een zeldzaam nachtdier dat verwant is aan de maki, wordt aangemoedigd om zijn verblijf te delen met twee kangoeroeratten.

Zo 18 augustus 2019 | 23:20 Superhospital

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityreeks die achter de schermen kijkt van het Royal Derby Hospital. In deze aflevering volgen we ex-buitenwippers Scott en Malcolm, die de pubs en clubs van Derby tien jaar geleden hebben ingeruild voor dit ziekenhuis. Hun job als veiligheidsagent blijkt bijzonder onvoorspelbaar te zijn. We maken ook kennis met twee verpleegsters: Becki, die op de neonatale afdeling een band vormt met de ouders van de premature Jacob, en Lee, die op de spoeddienst een vrouw moet helpen die aan het bevallen is op de achterbank van een auto. In het ziekenhuis beginnen niet alleen levens, soms eindigen ze daar ook. Daarom nemen we ook een kijkje in het mortuarium.

Zo 18 augustus 2019 | 18:10 Superhospital

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityreeks die achter de schermen kijkt van het Royal Derby Hospital. In deze aflevering volgen we ex-buitenwippers Scott en Malcolm, die de pubs en clubs van Derby tien jaar geleden hebben ingeruild voor dit ziekenhuis. Hun job als veiligheidsagent blijkt bijzonder onvoorspelbaar te zijn. We maken ook kennis met twee verpleegsters: Becki, die op de neonatale afdeling een band vormt met de ouders van de premature Jacob, en Lee, die op de spoeddienst een vrouw moet helpen die aan het bevallen is op de achterbank van een auto. In het ziekenhuis beginnen niet alleen levens, soms eindigen ze daar ook. Daarom nemen we ook een kijkje in het mortuarium.

Zo 18 augustus 2019 | 11:50 Friends

Seizoen 1 - Aflevering 23 - The One With The Birth: Carol moet bevallen terwijl Ross, Phoebe en Susan opgesloten raken in een kast.

Za 17 augustus 2019 | 18:50 Blue Planet II

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Documentairereeks over het leven onder de zeespiegel. Big Blue. Tot voor kort wist niemand hoe babyschildpadden kunnen overleven in de uitgestrekte open oceaan. Nu blijkt dat ze ronddrijvende spullen gebruiken als vlotten. Groepen dolfijnen jagen enorme scholen lantaarnvissen naar de oppervlakte om ze daar te vangen. Unieke luchtbeelden tonen voor het eerst een eeuwenoude legende in het echt: de zogenaamde 'kokende zee'. Dat is in feite een 'kolkende' zee, veroorzaakt door duizenden tonijnen die tegelijk opspringen uit het water om hun prooi te vangen.

Vr 16 augustus 2019 | 18:05 Kevin Can Wait

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Amerikaanse komische serie. Delivery Guy. Kevin diept zijn heldenverhaal van twintig jaar terug op toen hij een vrouw hielp met bevallen om gratis publiciteit te genereren voor Monkey Fist.

Do 15 augustus 2019 | 19:15 Friends

Seizoen 1 - Aflevering 23 - The One With The Birth: Carol moet bevallen terwijl Ross, Phoebe en Susan opgesloten raken in een kast.

Do 15 augustus 2019 | 18:10 Kevin Can Wait

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Amerikaanse komische serie. Delivery Guy. Kevin diept zijn heldenverhaal van twintig jaar terug op toen hij een vrouw hielp met bevallen om gratis publiciteit te genereren voor Monkey Fist.

Do 15 augustus 2019 | 13:55 Friends

Seizoen 1 - Aflevering 23 - The One With The Birth: Carol moet bevallen terwijl Ross, Phoebe en Susan opgesloten raken in een kast.

Wo 14 augustus 2019 | 23:50 Friends

Seizoen 1 - Aflevering 23 - The One With The Birth: Carol moet bevallen terwijl Ross, Phoebe en Susan opgesloten raken in een kast.

Wo 14 augustus 2019 | 16:05 Secret Life of the Zoo

Herhaling. __Vanaf vanavond is het tweede seizoen van het realityprogramma over het leven achter de schermen van Chester Zoo te zien op SBS6. Elke dinsdag om 21:30 uur.__ __Zebra's__ Florence en Nadine, twee van de Grévyzebra's in Chester Zoo, staan op het punt te bevallen. Veel andere dieren hebben het echter moeilijker om zich voort te planten, zoals Iblis de Aziatische leeuw. __Stress__ Ondertussen heeft Magnum het wrattenzwijn zijn twee oudste biggen, Dobby en Neville, niet meer in de hand. De situatie is zo stressvol dat hij er zijn haar van verliest. :[broadcast:videos](ids:"86035,83628" title:"")

Wo 14 augustus 2019 | 06:00 Amanda To The Rescue

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Wildfire Puppy Rescue: Amanda redt drie gehandicapte honden die getroffen zijn door de natuurbranden in Californië. Een van de honden is een zwangere chihuahua die elk moment kan bevallen.

Di 13 augustus 2019 | 18:00 Amanda To The Rescue

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Wildfire Puppy Rescue: Amanda redt drie gehandicapte honden die getroffen zijn door de natuurbranden in Californië. Een van de honden is een zwangere chihuahua die elk moment kan bevallen.

Do 8 augustus 2019 | 17:10 Victoria

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Britse historische dramaserie. A Soldier's Daughter. Koningin Victoria is nog maar net bevallen, of ze wil al meteen weer aan de slag gaan en regeren over haar land. Albert probeert haar zo veel mogelijk te sparen van het vele slechte nieuws over Britse soldaten in Afghanistan.

Zo 4 augustus 2019 | 22:15 Clash of Tigers

Clash of Tigers, 1: Krishna, een 6-jarige tijgerin, is bevallen van haar tweede nestje met vier gezonde welpjes. Ze is de enige verzorger van de welpjes en daarom erg beschermend.

Zo 4 augustus 2019 | 19:45 Clash of Tigers

Clash of Tigers, 1: Krishna, een 6-jarige tijgerin, is bevallen van haar tweede nestje met vier gezonde welpjes. Ze is de enige verzorger van de welpjes en daarom erg beschermend.

Zo 4 augustus 2019 | 18:30 Taarten van Abel

Seizoen 14 - Aflevering 7 - Culinair magazine met feestelijk gebak en opmerkelijke verhalen. Neuamane. Neuamane (12) wil een taart maken voor zijn tante Latifa. Latifa krijgt een kindje en dat is erg bijzonder. Neuamane gaat binnenkort zes weken naar Marokko met zijn hele familie. Zijn hoogzwangere tante Latifa kan niet mee en Neuamane vindt het jammer dat hij niet thuis is als zij gaat bevallen. Hij hoopt dat hij wel bij het geboortefeest is en wil haar nu met een prachtige geboortetaart laten zien hoe blij hij voor zijn tante is.

Do 25 juli 2019 | 16:00 Teen Mom 2

Seizoen 8 - Aflevering 13 - Winter in Summer: Luis stelt Briana een schokkende vraag voordat ze gaat bevallen. Barb probeert het bij te leggen met Jenelle tijdens Kaisers verjaardagsfeest. Kailyn bereidt zich voor op haar diploma-uitreiking. Chelsea gaat met haar gezin naar Florida.

Wo 24 juli 2019 | 16:50 Chicago Fire

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Amerikaanse dramaserie. A Little Taste. Een maand na zijn operatie keert Severide terug naar de brigade. Hij ontdekt er dat Eric Whaley, de man die hem tijdens zijn afwezigheid heeft vervangen, de broer van zijn ex-verloofde is. Otis begint te twijfelen aan zijn overplaatsing. Hij investeert samen met Gabriela en Hermann in de bar. De moeder van Casey trekt bij haar zoon in. Clarice staat op het punt te bevallen. Antonio gaat achter enkele drugdealers aan.

Di 23 juli 2019 | 17:40 Chicago Fire

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Amerikaanse dramaserie. A Little Taste. Een maand na zijn operatie keert Severide terug naar de brigade. Hij ontdekt er dat Eric Whaley, de man die hem tijdens zijn afwezigheid heeft vervangen, de broer van zijn ex-verloofde is. Otis begint te twijfelen aan zijn overplaatsing. Hij investeert samen met Gabriela en Hermann in de bar. De moeder van Casey trekt bij haar zoon in. Clarice staat op het punt te bevallen. Antonio gaat achter enkele drugdealers aan.

Wo 17 juli 2019 | 10:10 Bevallen Met...Filemon Wesselink

Vier BN'ers volgen het werk van verloskundigen en lopen elk 24 uur mee in een ziekenhuis. Een spannend etmaal voor alle betrokkenen met als het goed is een wonderlijk resultaat.

Wo 17 juli 2019 | 09:55 Bevallen Met...Filemon Wesselink

Vier BN'ers volgen het werk van verloskundigen en lopen elk 24 uur mee in een ziekenhuis. Een spannend etmaal voor alle betrokkenen met als het goed is een wonderlijk resultaat.

Wo 17 juli 2019 | 01:40 Amanda To The Rescue

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Wildfire Puppy Rescue: Amanda redt drie gehandicapte honden die getroffen zijn door de natuurbranden in Californië. Een van de honden is een zwangere chihuahua die elk moment kan bevallen.

Wo 17 juli 2019 | 00:30 Bevallen Met...Filemon Wesselink

Vier BN'ers volgen het werk van verloskundigen en lopen elk 24 uur mee in een ziekenhuis. Een spannend etmaal voor alle betrokkenen met als het goed is een wonderlijk resultaat.

Wo 17 juli 2019 | 00:00 Bevallen Met...Filemon Wesselink

Vier BN'ers volgen het werk van verloskundigen en lopen elk 24 uur mee in een ziekenhuis. Een spannend etmaal voor alle betrokkenen met als het goed is een wonderlijk resultaat.

Di 16 juli 2019 | 20:30 Bevallen Met...Filemon Wesselink

Vier BN'ers volgen het werk van verloskundigen en lopen elk 24 uur mee in een ziekenhuis. Een spannend etmaal voor alle betrokkenen met als het goed is een wonderlijk resultaat.

Di 16 juli 2019 | 06:00 Amanda To The Rescue

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Wildfire Puppy Rescue: Amanda redt drie gehandicapte honden die getroffen zijn door de natuurbranden in Californië. Een van de honden is een zwangere chihuahua die elk moment kan bevallen.

Ma 15 juli 2019 | 18:00 Amanda To The Rescue

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Wildfire Puppy Rescue: Amanda redt drie gehandicapte honden die getroffen zijn door de natuurbranden in Californië. Een van de honden is een zwangere chihuahua die elk moment kan bevallen.

Za 13 juli 2019 | 21:05 Blue Planet II

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Documentairereeks over het leven onder de zeespiegel. Open zee. Met een blik op babyschildpadden die handig gebruik maken van allerhande puin als reddingsvlotten en walvishaaien die de hele Indische Oceaan afschuimen op zoek naar een veilige plek om te bevallen. Dankzij speciale drukbestendige camera's is het nu ook mogelijk om beelden te schieten van potvissen die jagen op pijlinktvissen. Er is ook aandacht voor de impact die plasticvervuiling heeft op onze oceanen.

Wo 10 juli 2019 | 10:10 Bevallen Met...Victoria Koblenko

Vier BN'ers volgen het werk van verloskundigen en lopen elk 24 uur mee in een ziekenhuis. Een spannend etmaal voor alle betrokkenen met als het goed is een wonderlijk resultaat.

Wo 10 juli 2019 | 09:55 Bevallen Met...Victoria Koblenko

Vier BN'ers volgen het werk van verloskundigen en lopen elk 24 uur mee in een ziekenhuis. Een spannend etmaal voor alle betrokkenen met als het goed is een wonderlijk resultaat.

Wo 10 juli 2019 | 00:30 Bevallen Met...Victoria Koblenko

Vier BN'ers volgen het werk van verloskundigen en lopen elk 24 uur mee in een ziekenhuis. Een spannend etmaal voor alle betrokkenen met als het goed is een wonderlijk resultaat.

Wo 10 juli 2019 | 00:00 Bevallen Met...Victoria Koblenko

Vier BN'ers volgen het werk van verloskundigen en lopen elk 24 uur mee in een ziekenhuis. Een spannend etmaal voor alle betrokkenen met als het goed is een wonderlijk resultaat.

Di 9 juli 2019 | 20:30 Bevallen Met...Victoria Koblenko

Vier BN'ers volgen het werk van verloskundigen en lopen elk 24 uur mee in een ziekenhuis. Een spannend etmaal voor alle betrokkenen met als het goed is een wonderlijk resultaat.

Zo 7 juli 2019 | 13:55 Amanda To The Rescue

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Wildfire Puppy Rescue: Amanda redt drie gehandicapte honden die getroffen zijn door de natuurbranden in Californië. Een van de honden is een zwangere chihuahua die elk moment kan bevallen.

Wo 3 juli 2019 | 10:10 Bevallen Met...Do

Vier BN'ers volgen het werk van verloskundigen en lopen elk 24 uur mee in een ziekenhuis. Een spannend etmaal voor alle betrokkenen met als het goed is een wonderlijk resultaat.

Wo 3 juli 2019 | 09:55 Bevallen Met...Do

Vier BN'ers volgen het werk van verloskundigen en lopen elk 24 uur mee in een ziekenhuis. Een spannend etmaal voor alle betrokkenen met als het goed is een wonderlijk resultaat.

Wo 3 juli 2019 | 00:30 Bevallen Met...Do

Vier BN'ers volgen het werk van verloskundigen en lopen elk 24 uur mee in een ziekenhuis. Een spannend etmaal voor alle betrokkenen met als het goed is een wonderlijk resultaat.

Wo 3 juli 2019 | 00:00 Bevallen Met...Do

Vier BN'ers volgen het werk van verloskundigen en lopen elk 24 uur mee in een ziekenhuis. Een spannend etmaal voor alle betrokkenen met als het goed is een wonderlijk resultaat.

Di 2 juli 2019 | 20:30 Bevallen Met...Do

Vier BN'ers volgen het werk van verloskundigen en lopen elk 24 uur mee in een ziekenhuis. Een spannend etmaal voor alle betrokkenen met als het goed is een wonderlijk resultaat.

Di 2 juli 2019 | 18:10 Kevin Can Wait

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Amerikaanse komische serie. Delivery Guy. Kevin diept zijn heldenverhaal van twintig jaar terug op toen hij een vrouw hielp met bevallen om gratis publiciteit te genereren voor Monkey Fist.

Di 2 juli 2019 | 01:40 Bevallen Met...Dirk Zeelenberg

Vier BN'ers volgen het werk van verloskundigen en lopen elk 24 uur mee in een ziekenhuis. Een spannend etmaal voor alle betrokkenen met als het goed is een wonderlijk resultaat.

Ma 1 juli 2019 | 22:30 Bevallen Met...Dirk Zeelenberg

Vier BN'ers volgen het werk van verloskundigen en lopen elk 24 uur mee in een ziekenhuis. Een spannend etmaal voor alle betrokkenen met als het goed is een wonderlijk resultaat.

Ma 1 juli 2019 | 22:20 Bevallen Met...Dirk Zeelenberg

Vier BN'ers volgen het werk van verloskundigen en lopen elk 24 uur mee in een ziekenhuis. Een spannend etmaal voor alle betrokkenen met als het goed is een wonderlijk resultaat.

Ma 1 juli 2019 | 04:20 Bevallen Met...Dirk Zeelenberg

Vier BN'ers volgen het werk van verloskundigen en lopen elk 24 uur mee in een ziekenhuis. Een spannend etmaal voor alle betrokkenen met als het goed is een wonderlijk resultaat.

Zo 30 juni 2019 | 21:00 Bevallen Met

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Aflevering 3: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskunde. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Wo 26 juni 2019 | 10:10 Bevallen Met...Dirk Zeelenberg

Vier BN'ers volgen het werk van verloskundigen en lopen elk 24 uur mee in een ziekenhuis. Een spannend etmaal voor alle betrokkenen met als het goed is een wonderlijk resultaat.

Wo 26 juni 2019 | 00:20 Bevallen Met...Dirk Zeelenberg

Vier BN'ers volgen het werk van verloskundigen en lopen elk 24 uur mee in een ziekenhuis. Een spannend etmaal voor alle betrokkenen met als het goed is een wonderlijk resultaat.

Di 25 juni 2019 | 20:30 Bevallen Met...Dirk Zeelenberg

Vier BN'ers volgen het werk van verloskundigen en lopen elk 24 uur mee in een ziekenhuis. Een spannend etmaal voor alle betrokkenen met als het goed is een wonderlijk resultaat.

Ma 24 juni 2019 | 22:30 Bevallen Met

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Aflevering 4: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskunde. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Ma 24 juni 2019 | 04:20 Bevallen Met

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Aflevering 4: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskunde. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Zo 23 juni 2019 | 21:00 Bevallen Met

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Aflevering 4: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskunde. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Wo 19 juni 2019 | 10:10 Bevallen Met

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Aflevering 4: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskunde. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Wo 19 juni 2019 | 00:20 Bevallen Met

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Aflevering 4: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskunde. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Di 18 juni 2019 | 20:30 Bevallen Met

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Aflevering 4: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskunde. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Ma 17 juni 2019 | 22:30 Bevallen Met

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Aflevering 3: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskunde. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Zo 16 juni 2019 | 14:20 Friends

Seizoen 5 - Aflevering 3 - The One-hundredth: Phoebe moet bevallen en zit opgescheept met een arts die geobsedeerd is door de serie "Happy Days". Terwijl Phoebe een drieling op de wereld zet, krijgt Joey met nierstenen te kampen. Monica plant een date met een verpleger om Chandler te stangen.

Wo 12 juni 2019 | 10:10 Bevallen Met

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Aflevering 3: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskunde. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Wo 12 juni 2019 | 00:20 Bevallen Met

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Aflevering 3: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskunde. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Di 11 juni 2019 | 20:30 Bevallen Met

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Aflevering 3: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskunde. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Di 11 juni 2019 | 13:55 Friends

Seizoen 5 - Aflevering 3 - The One-hundredth: Phoebe moet bevallen en zit opgescheept met een arts die geobsedeerd is door de serie "Happy Days". Terwijl Phoebe een drieling op de wereld zet, krijgt Joey met nierstenen te kampen. Monica plant een date met een verpleger om Chandler te stangen.

Ma 10 juni 2019 | 23:05 Chicago Fire

Seizoen 1 - Aflevering 24 - Amerikaanse dramaserie. A Hell of a Ride. Wanneer een telefoontje binnenloopt uit de gevangenis moet het team alles uit de kast halen om een gevaarlijke situatie onder controle te krijgen. Shay blijft hopen op een baby en Herrmanns vrouw Cindy moet bevallen van hun vijfde kind. Mills en Dawson moeten enkele belangrijke beslissingen nemen.

Ma 10 juni 2019 | 22:30 Bevallen Met

Aflevering 2 - Aflevering 2: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskunde. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Ma 10 juni 2019 | 19:15 Friends

Seizoen 5 - Aflevering 3 - The One-hundredth: Phoebe moet bevallen en zit opgescheept met een arts die geobsedeerd is door de serie "Happy Days". Terwijl Phoebe een drieling op de wereld zet, krijgt Joey met nierstenen te kampen. Monica plant een date met een verpleger om Chandler te stangen.

Ma 10 juni 2019 | 04:20 Bevallen Met

Aflevering 2 - Aflevering 2: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskunde. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Zo 9 juni 2019 | 22:35 Friends

Seizoen 5 - Aflevering 3 - The One-hundredth: Phoebe moet bevallen en zit opgescheept met een arts die geobsedeerd is door de serie "Happy Days". Terwijl Phoebe een drieling op de wereld zet, krijgt Joey met nierstenen te kampen. Monica plant een date met een verpleger om Chandler te stangen.

Zo 9 juni 2019 | 21:00 Bevallen Met

Aflevering 2 - Aflevering 2: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskunde. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Do 6 juni 2019 | 20:35 Dierendokters 24/7

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Documentairereeks over de faculteit Dierengeneeskunde van de UGent. Een Belgisch witblauw rund moet bevallen. Bij dit ras gaat dat altijd via een keizersnede. De bevalling gaat vlot, maar krijgt dan plots een verrassende wending. Chihuahua Mila is zwanger. De bevruchting gebeurde enkele weken geleden via kunstmatige inseminatie. Vandaag krijgt Mila haar eerste echo om te kijken of er al leven te zien is. Hengst Stand-up heeft hartritmestoornissen. Zijn baasje wil er alles aan doen om hem weer gezond te krijgen. Maar de hartspecialisten hier in Gent willen eerst onderzoeken of het paard wel gezond genoeg is om de operatie te verantwoorden.

Wo 5 juni 2019 | 10:10 Bevallen Met

Aflevering 2 - Aflevering 2: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskunde. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Wo 5 juni 2019 | 00:20 Bevallen Met

Aflevering 2 - Aflevering 2: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskunde. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Di 4 juni 2019 | 20:30 Bevallen Met

Aflevering 2 - Aflevering 2: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskunde. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Ma 3 juni 2019 | 22:30 Bevallen Met

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Episode 1: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskundigen. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Ma 3 juni 2019 | 04:20 Bevallen Met

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Episode 1: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskundigen. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Zo 2 juni 2019 | 21:00 Bevallen Met

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Episode 1: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskundigen. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Wo 29 mei 2019 | 09:55 Bevallen Met

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Episode 1: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskundigen. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Wo 29 mei 2019 | 00:30 Bevallen Met

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Episode 1: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskundigen. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Wo 29 mei 2019 | 00:00 Homicide City

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Nine Months Murdered: De aanstaande moeder Natise Johnson wordt enkele dagen voordat ze moet bevallen vermoord. De politie onderzoekt haar verleden om de toedracht rond haar dood te achterhalen.

Di 28 mei 2019 | 09:59 Koffietijd

Met de zomervakantie in zicht, besteden we aandacht aan Nationaal Fonds Kinderhulp. Het fonds zet zich in voor de ruim 300.000 kinderen in Nederland die in armoede opgroeien en niet op vakantie of een dagje uit kunnen. Er worden daarom ook dit jaar weer kinderen blij gemaakt met een zomerpretpakket. Presentatrice Gallyon van Vessem schuift aan als ambassadeur van het fonds. Bobbi Eden en Fatima Moreira de Melo zijn vanaf dinsdag 28 mei te zien in het programma Bevallen met... op TLC en zijn hiervoor te gast bij Koffietijd. Samen met Monica Geuze en Marly van der Velden duiken zij in de wereld van de verloskundigen. Altijd al eens in de portemonnee van de buren willen gluren? Viktor Brand doorbreekt in Hoeveel ben je waard? het taboe op praten over geld. In een nieuw seizoen van Hoeveel ben je waard? kijkt Viktor Brand in het huishoudboekje van uiteenlopende gezinnen. Na een inschatting door de deelnemers zelf worden alle kosten en inkomsten doorgespit, het huis getaxeerd en de hele inboedel op waarde geschat. Patrick schuift weer aan om ons op de hoogte te houden van het laatste entertainmentnieuws. Met deze aflevering: het derde seizoen van The Handmaid’s Tale en de Disney verfilmingen van Dumbo, Aladin en The Lion King

Za 18 mei 2019 | 18:35 Teen Mom 2

Seizoen 8 - Aflevering 13 - Winter in Summer: Luis stelt Briana een schokkende vraag voordat ze gaat bevallen. Barb probeert het bij te leggen met Jenelle tijdens Kaisers verjaardagsfeest. Kailyn bereidt zich voor op haar diploma-uitreiking. Chelsea gaat met haar gezin naar Florida.

Za 18 mei 2019 | 14:25 Le sang de la vigne

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Franse misdaadserie. Le vin nouveau n'arrivera pas. Serge Peythard, die het niet zo nauw neemt met goede manieren, heeft zijn succes enkel en alleen te danken aan zijn harde werk en zijn lef. Na goed verdiend te hebben met zijn doe-het-zelf-zaak wil hij zich in een nieuw avontuur storten: wijn verbouwen in de Beaujolais. Op aanraden van Edgar Loewen gaat hij advies vragen bij het huis Lebel, waar hij wordt geholpen door Mathilde. Maar de ambities van Peythard bevallen niet iedereen. Om Mathilde te helpen komt Benjamin zich moeien met de zaak.

Vr 17 mei 2019 | 14:20 Dieren in nesten

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Reportagereeks met Chris Dusauchoit. Chris Dusauchoit is in het Boudewijnpark te Brugge, waar dolfijn Roxanne op het punt staat te bevallen. Sil van het Natuurhulpcentrum trekt er met de brandweer van Maasmechelen op uit om een losgebroken hangbuikzwijn te vangen. Dierenarts Johan toont ons hoe men een joekel van een blaassteen moet verwijderen uit een klein hondje, en Heidi moet een paard van kolieken bevrijden.

Do 16 mei 2019 | 21:55 Pit Bulls & Parolees

Aflevering 9 - New Arrivals: Het team krijgt een melding over een zwerfhond die bezig is te bevallen. Twee pups zijn levend ter wereld gekomen en er volgen er nog meer. Komt het team op tijd om te helpen?

Zo 12 mei 2019 | 13:55 Dieren in nesten

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Reportagereeks met Chris Dusauchoit. Chris Dusauchoit is in het Boudewijnpark te Brugge, waar dolfijn Roxanne op het punt staat te bevallen. Sil van het Natuurhulpcentrum trekt er met de brandweer van Maasmechelen op uit om een losgebroken hangbuikzwijn te vangen. Dierenarts Johan toont ons hoe men een joekel van een blaassteen moet verwijderen uit een klein hondje, en Heidi moet een paard van kolieken bevrijden.

Zo 12 mei 2019 | 10:55 Bevallen Met...Do

Vier BN'ers volgen het werk van verloskundigen en lopen elk 24 uur mee in een ziekenhuis. Een spannend etmaal voor alle betrokkenen met als het goed is een wonderlijk resultaat.

Zo 12 mei 2019 | 09:55 Bevallen Met...Victoria Koblenko

Vier BN'ers volgen het werk van verloskundigen en lopen elk 24 uur mee in een ziekenhuis. Een spannend etmaal voor alle betrokkenen met als het goed is een wonderlijk resultaat.

Zo 12 mei 2019 | 09:00 Bevallen Met...Dirk Zeelenberg

Vier BN'ers volgen het werk van verloskundigen en lopen elk 24 uur mee in een ziekenhuis. Een spannend etmaal voor alle betrokkenen met als het goed is een wonderlijk resultaat.

Zo 12 mei 2019 | 08:05 Bevallen Met...Filemon Wesselink

Vier BN'ers volgen het werk van verloskundigen en lopen elk 24 uur mee in een ziekenhuis. Een spannend etmaal voor alle betrokkenen met als het goed is een wonderlijk resultaat.

Za 11 mei 2019 | 20:10 The Secret Life of the Zoo

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Documentairereeks over het leven achter de schermen van Chester Zoo. Vorig jaar werd de pinguïnkolonie van Chester Zoo getroffen door een malaria-epidemie en veel dieren stierven. Om verder te kunnen kweken, moesten de verzorgers op zoek naar vogels uit andere dierentuinen. Die zijn nu eindelijk aangekomen. Maar om zeker te zijn dat ze geen ziektes meebrengen, moeten ze eerst in quarantaine. De dag van reünie breekt aan, maar eentje is erg tegendraads. Bij de stokstaartjes heeft baby junior het moeilijk. De hete zomer houdt ook Engeland in zijn greep en het jonge dier ziet daar erg van af. Hij dreigt uit te drogen en de veearts moet ingrijpen. Maar junior is zo verzwakt dat het er niet goed uitziet. Bij de penseel- of rivierzwijnen moet Mali gaan bevallen en dat terwijl haar vorige worp nog heel erg aan haar hecht. De verzorgers zijn op hun hoede, want bij deze dieren kan het gebeuren dat de oudere varkens de nieuwe kleintjes doden.

Di 7 mei 2019 | 12:25 A Baby Story

Seizoen 11 - Aflevering 13 - Baby Lauro: Een vrouw heeft een zware bevalling als ze 48 uur nadat haar water is gebroken nog geen weeën heeft. Zal ze haar wens om zonder pijnstilling te bevallen moeten opgeven?

Zo 5 mei 2019 | 12:15 Friends

Seizoen 1 - Aflevering 23 - The One With The Birth: Carol moet bevallen terwijl Ross, Phoebe en Susan opgesloten raken in een kast.

Za 4 mei 2019 | 16:25 Amanda To The Rescue

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Wildfire Puppy Rescue: Amanda redt drie gehandicapte honden die getroffen zijn door de natuurbranden in Californië. Een van de honden is een zwangere chihuahua die elk moment kan bevallen.

Vr 3 mei 2019 | 17:30 Friends

Seizoen 1 - Aflevering 23 - The One With The Birth: Carol moet bevallen terwijl Ross, Phoebe en Susan opgesloten raken in een kast.

Vr 3 mei 2019 | 00:10 Friends

Seizoen 1 - Aflevering 23 - The One With The Birth: Carol moet bevallen terwijl Ross, Phoebe en Susan opgesloten raken in een kast.

Zo 28 april 2019 | 03:55 The White Princess

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Elizabeth is aan het bevallen als de afgezanten van koning Hendrik aan een reis naar Bourgondië beginnen. De onderhandelingen worden in gevaar gebracht door een speling van het lot. 3/8

Zo 28 april 2019 | 00:30 The White Princess

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Elizabeth is aan het bevallen als de afgezanten van koning Hendrik aan een reis naar Bourgondië beginnen. De onderhandelingen worden in gevaar gebracht door een speling van het lot. 3/8

Vr 26 april 2019 | 03:15 The White Princess

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Elizabeth is aan het bevallen als de afgezanten van koning Hendrik aan een reis naar Bourgondië beginnen. De onderhandelingen worden in gevaar gebracht door een speling van het lot. 3/8

Do 25 april 2019 | 22:00 The White Princess

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Elizabeth is aan het bevallen als de afgezanten van koning Hendrik aan een reis naar Bourgondië beginnen. De onderhandelingen worden in gevaar gebracht door een speling van het lot. 3/8

Do 25 april 2019 | 00:16 Big Daddy IMDb: 6.4

25/04 - IMDB * 6.4 - Komedie, Big Daddy is een Amerikaanse komedie dramafilm uit het jaar 1999. Deze film is geregisseerd door Dennis Dugan. De hoofdrollen worden vertolkt door Adam Sandler, Joey Lauren Adams en Jon Stewart. De 32 jarige Sonny Koufax is advocaat van opleiding, maar lummelt maar wat rond. Zijn vriendin Layla is het zat en dreigt hem te verlaten als hij niet volwassen wordt. Sonny beseft dat hij iets aan zijn imago moet doen. Hij krijgt daartoe een uitgelezen kans wanneer een vijfjarig kind wordt afgeleverd...

Big Daddy is een Amerikaanse komedie- dramafilm uit het jaar 1999. Deze film is geregisseerd door Dennis Dugan. De hoofdrollen worden vertolkt door Adam Sandler, Joey Lauren Adams en Jon Stewart. De 32-jarige Sonny Koufax is advocaat van opleiding, maar lummelt maar wat rond. Zijn vriendin Layla is het zat en dreigt hem te verlaten als hij niet volwassen wordt. Sonny beseft dat hij iets aan zijn imago moet doen. Hij krijgt daartoe een uitgelezen kans wanneer een vijfjarig kind wordt afgeleverd bij zijn buurman en vriend Kevin. Julian blijkt Kevins zoontje te zijn en zijn moeder wil dat zijn vader hem verder opvoedt. Maar Kevin is ondertussen op zakenreis naar China vertrokken. Sonny biedt grootmoedig aan om Julian een tijdje bij te houden. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/big-daddy

Za 20 april 2019 | 20:05 The Resident

Seizoen 2 - Aflevering 20 - Amerikaanse dramaserie. Black Cloud. Devon maakt zich zorgen wanneer een pas bevallen mama niet meer goed wordt opgevolgd, ondanks haar klachten. Hij vraagt aan Bell om drastische maatregelen te nemen. Conrad vertelt Nic het slechte nieuws over Jessie. Mina en Kit komen op de spoeddienst in actie wanneer een moeder en haar zoon met ernstige verwondingen het ziekenhuis worden binnengebracht.

Vr 19 april 2019 | 14:15 Dieren in nesten

Seizoen 9 - Aflevering 31 - Reportagereeks met Chris Dusauchoit. Boer Michel en zijn knecht Pirre weten zich geen raad met een hoogzwangere koe. Ze moet bevallen, maar de baarmoeder is gedraaid. Daarom beslist dokter Nele om een keizersnede te doen. De ingreep verloopt probleemloos, de grootte van het kalf is een verrassing. Voor de boer tenminste. - Ganzen eten gras, dat weet iedereen. Maar soms komt dat gras op een verkeerde plaats terecht, onder de tong van het dier bijvoorbeeld. En dat kan gevaarlijk zijn. Sil lost zo'n probleem in een vingerknip op. - Chris en Steve gaan wandelen in het Tswalu Natuurpark in Zuid-Afrika. Ze doen dat om een cheetah met haar drie jongen te kunnen benaderen. Heel dicht benaderen.

Wo 17 april 2019 | 21:30 The Resident

Seizoen 2 - Aflevering 20 - Amerikaanse dramaserie. Black Cloud. Devon maakt zich zorgen wanneer een pas bevallen mama niet meer goed wordt opgevolgd, ondanks haar klachten. Hij vraagt aan Bell om drastische maatregelen te nemen. Conrad vertelt Nic het slechte nieuws over Jessie. Mina en Kit komen op de spoeddienst in actie wanneer een moeder en haar zoon met ernstige verwondingen het ziekenhuis worden binnengebracht.

Di 16 april 2019 | 18:15 The Big Bang Theory

Seizoen 7 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie. The Cooper Extraction. Sheldon bezoekt zijn zus, die net bevallen is van haar eerste kindje. In Sheldons afwezigheid begint de vriendengroep zich af te vragen hoe hun leven zou zijn geweest zonder Sheldon.

Ma 15 april 2019 | 19:25 The Big Bang Theory

Seizoen 7 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie. The Cooper Extraction. Sheldon bezoekt zijn zus, die net bevallen is van haar eerste kindje. In Sheldons afwezigheid begint de vriendengroep zich af te vragen hoe hun leven zou zijn geweest zonder Sheldon.

Za 13 april 2019 | 18:00 The Big Bang Theory

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie. The Itchy Brain Simulation. Sheldon ontdekt dat Leonard jaren geleden een grote fout begaan heeft. Ondertussen wordt Lucy door Penny aangesproken op haar stukgelopen relatie met Raj.

Za 13 april 2019 | 13:30 Dieren in nesten

Seizoen 9 - Aflevering 30 - Reportagereeks met Chris Dusauchoit. In Zuid-Afrika, in het Tswalu-wildpark, gaan ze vandaag met man en macht antilopen en koedoes vangen die naar andere reservaten moeten. Een grote rol is weggelegd voor Dani, de piloot. Hij is erg ervaren, en een beetje gek, en vooral dat laatste helpt. - Jasper is een schattige Engelse cocker spaniel. Zijn baasje komt met hem naar de Dierenkliniek in Merelbeke, omdat zijn hartje verdachte geluiden produceert. Hij heeft een aangeboren hartafwijking, maar gelukkig zal hij daar nooit veel last van hebben. - Het was heel heet in juli, en dan bestaat er gevaar voor botulisme. Sil en Bart van het Natuurhulpcentrum varen het kanaal af, op zoek naar dode en zieke dieren. Zij verspreiden de ziekte, en als ze niet ingrijpen kan dat dramatische gevolgen hebben

Wo 10 april 2019 | 18:00 The Incredible Dr. Pol

Seizoen 7 - Aflevering 15 - Three Vets And A Baby: Het is volop lente in Michigan, dus er is overal nieuw leven. Zwangere paarden, koeien, varkens en schapen gaan bevallen, dus het is druk bij Pol Vet.

Zo 7 april 2019 | 19:55 Big Daddy IMDb: 6.4

07/04 - IMDB * 6.4 - Komedie, Amerikaanse komedie (1999). De 32 jarige onverantwoordelijke Sonny Koufax heeft rechten gestudeerd, maar heeft sinds zijn studententijd nog niet veel anders uitgevoerd dan in zijn luie zetel te zitten. Wanneer zijn vriendin hem dumpt voor een veel oudere man, doet Sonny een wanhopige poging om haar ervan te overtuigen dat hij wel volwassen is door de 5 jaar oude Julian te adopteren. Zijn ex vriendin is echter niet onder de indruk, en dus zit Sonny plots met een kind opgescheept. Ineens moet...

Amerikaanse komedie (1999). De 32-jarige onverantwoordelijke Sonny Koufax heeft rechten gestudeerd, maar heeft sinds zijn studententijd nog niet veel anders uitgevoerd dan in zijn luie zetel te zitten. Wanneer zijn vriendin hem dumpt voor een veel oudere man, doet Sonny een wanhopige poging om haar ervan te overtuigen dat hij wel volwassen is door de 5 jaar oude Julian te adopteren. Zijn ex-vriendin is echter niet onder de indruk, en dus zit Sonny plots met een kind opgescheept. Ineens moet Sonny een heel ander leven leiden, en het lijkt hem nog te bevallen ook.

Vr 5 april 2019 | 19:30 McLeod's Daughters

Seizoen 5 - Aflevering 106 - Australische dramaserie. Twice bitten. Sally staat op het punt te bevallen en Tess brengt haar naar het ziekenhuis. Sally geeft toe dat ze nog steeds van Nick houdt. Tess maakt zich hier zorgen over. Kane weigert werk te verrichten voor Ray.

Wo 3 april 2019 | 18:00 A Baby Story

Seizoen 12 - Aflevering 35 - Episode 35: Hoewel haar familie er tegen is, is Amanda vastbesloten om op natuurlijke wijze te bevallen. Kan ze zich echter aan haar besluit houden als de pijn ondraaglijk wordt?

Wo 3 april 2019 | 12:25 A Baby Story

Seizoen 12 - Aflevering 32 - Episode 32: Holly moet over een paar weken bevallen. Haar leven wordt nog hectischer als de geplande keizersnede ongewenste angsten bij haar oproept.

Wo 3 april 2019 | 06:25 A Baby Story

Seizoen 12 - Aflevering 32 - Episode 32: Holly moet over een paar weken bevallen. Haar leven wordt nog hectischer als de geplande keizersnede ongewenste angsten bij haar oproept.

Wo 3 april 2019 | 00:30 A Baby Story

Seizoen 12 - Aflevering 32 - Episode 32: Holly moet over een paar weken bevallen. Haar leven wordt nog hectischer als de geplande keizersnede ongewenste angsten bij haar oproept.

Ma 1 april 2019 | 18:30 A Baby Story

Seizoen 12 - Aflevering 32 - Episode 32: Holly moet over een paar weken bevallen. Haar leven wordt nog hectischer als de geplande keizersnede ongewenste angsten bij haar oproept.

Zo 31 maart 2019 | 15:30 Monsters Inside Me

Seizoen 8 - Aflevering 3 - There's A Maggot In My Head: Een vrouw die onlangs is bevallen is er slecht aan toe. Een jongeman heeft last van helse pijnscheuten. Artsen ontdekken dat er iets in zijn hersenen is binnengedrongen.

Zo 31 maart 2019 | 15:30 Monsters Inside Me

Seizoen 8 - Aflevering 3 - There's A Maggot In My Head: Een vrouw die onlangs is bevallen is er slecht aan toe. Een jongeman heeft last van helse pijnscheuten. Artsen ontdekken dat er iets in zijn hersenen is binnengedrongen.

Vr 29 maart 2019 | 11:55 A Baby Story

Seizoen 12 - Aflevering 25 - Episode 25: Nicholette gaat voor het eerst bevallen en hoopt dat haar man en doula haar naar een probleemloze bevalling kunnen helpen. Als de hartslag van de baby daalt, wordt ze ongerust.

Do 28 maart 2019 | 12:25 A Baby Story

Seizoen 12 - Aflevering 24 - Episode 24: De familie Malak wil thuis bevallen van hun vierde kind. Na tien uur weeën lijkt de verlossing nog niet in zicht. Heeft Maria de kracht om door te zetten?

Wo 27 maart 2019 | 18:00 A Baby Story

Seizoen 12 - Aflevering 25 - Episode 25: Nicholette gaat voor het eerst bevallen en hoopt dat haar man en doula haar naar een probleemloze bevalling kunnen helpen. Als de hartslag van de baby daalt, wordt ze ongerust.

Di 26 maart 2019 | 18:30 A Baby Story

Seizoen 12 - Aflevering 24 - Episode 24: De familie Malak wil thuis bevallen van hun vierde kind. Na tien uur weeën lijkt de verlossing nog niet in zicht. Heeft Maria de kracht om door te zetten?

Zo 24 maart 2019 | 00:15 The White Princess

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Elizabeth is aan het bevallen als de afgezanten van koning Hendrik aan een reis naar Bourgondië beginnen. De onderhandelingen worden in gevaar gebracht door een speling van het lot. 3/8

Do 21 maart 2019 | 23:15 The White Princess

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Elizabeth is aan het bevallen als de afgezanten van koning Hendrik aan een reis naar Bourgondië beginnen. De onderhandelingen worden in gevaar gebracht door een speling van het lot. 3/8

Do 21 maart 2019 | 18:00 Teen Mom 2

Seizoen 5 - Aflevering 12 - What You See is Not What You Get: Kailyn is bevallen, maar ze twijfelt over de komst van haar moeder. Chelsea heeft moeite met de nieuwe bezoekregeling. Leah en Jeremy werken aan hun relatie. Jenelle is zwanger, maar de situatie is gespannen na Nathans arrestatie voor rijden met drank op.

Di 19 maart 2019 | 02:25 The White Princess

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Elizabeth is aan het bevallen als de afgezanten van koning Hendrik aan een reis naar Bourgondië beginnen. De onderhandelingen worden in gevaar gebracht door een speling van het lot. 3/8

Ma 18 maart 2019 | 22:00 New: The White Princess

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Elizabeth is aan het bevallen als de afgezanten van koning Hendrik aan een reis naar Bourgondië beginnen. De onderhandelingen worden in gevaar gebracht door een speling van het lot. 3/8

Za 16 maart 2019 | 22:50 Monsters Inside Me

Seizoen 8 - Aflevering 3 - There's A Maggot In My Head: Een vrouw die onlangs is bevallen is er slecht aan toe. Een jongeman heeft last van helse pijnscheuten. Artsen ontdekken dat er iets in zijn hersenen is binnengedrongen.

Vr 15 maart 2019 | 22:10 The Miniaturist

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Britse miniserie. Nella probeert de suikerverkoop zelf draaiende te houden, nu Johannes vastzit tijdens de duur van zijn proces. Met de opbrengst probeert ze Frans te overhalen om niet tegen haar echtgenoot te getuigen. Marin staat op het punt te bevallen, en dat leidt uiteindelijk tot een drama en een verrassing. In de rechtbank dreigt de boel verkeerd uit te draaien, en dus zet Nella nog eens alles op alles om de terdoodveroordeling van Johannes tegen te houden.

Vr 15 maart 2019 | 09:59 Koffietijd

Lilian Marijnissen is de fractievoorzitter van de SP in de Tweede Kamer. Wat gaat de SP doen ten opzichte van pensioen en vrijwilligerswerk? En wat doet Lilian het liefst in haar vrije tijd? Lilian komt in Koffietijd praten over de plannen van SP voor onze provincies en de Tweede kamer! Jim van der Zee is een Nederlandse zanger en gitarist. Vorig jaar won hij de achtste editie van de talentenjacht The Voice of Holland! Na deze finale heeft hij zeker niet stilgezeten. Inmiddels maakte hij een cover-album, deed een theatertour en maakte van zijn beste vriend Boris zijn manager. Benieuwd hoe dit avontuur hem is bevallen en wat zijn verdere plannen zijn? Boris van den Want is de beste vriend en tevens de manager van Jim van der Zee, de winnaar van 'The Voice 2018'. Vorig jaar won Jim de achtste editie van de talentenjacht The Voice of Holland! Na deze finale heeft hij zeker niet stilgezeten. Inmiddels maakte hij een cover-album, deed een theatertour en maakte van zijn beste vriend Boris zijn manager. Benieuwd hoe dit avontuur hem is bevallen en wat zijn verdere plannen zijn?

Wo 13 maart 2019 | 21:00 Monsters Inside Me

Seizoen 8 - Aflevering 3 - There's A Maggot In My Head: Een vrouw die onlangs is bevallen is er slecht aan toe. Een jongeman heeft last van helse pijnscheuten. Artsen ontdekken dat er iets in zijn hersenen is binnengedrongen.

Zo 10 maart 2019 | 13:30 Friends

Seizoen 5 - Aflevering 3 - The One-hundredth: Phoebe moet bevallen en zit opgescheept met een arts die geobsedeerd is door de serie "Happy Days". Terwijl Phoebe een drieling op de wereld zet, krijgt Joey met nierstenen te kampen. Monica plant een date met een verpleger om Chandler te stangen.

Za 9 maart 2019 | 20:40 F.C. De Kampioenen

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Vlaamse komische serie. De nieuwe kampioen. Doortje is zwanger en denkt voortdurend dat ze haar weeën krijgt, maar het is telkens loos alarm. De Kampioenen gaan op verplaatsing spelen bij F.C. Stomp. Oscar maakt zich zorgen over de wedstrijd en krijgt er migraine van. Carmen bezeert haar teen tijdens het schoonmaken bij Boma en moet naar het ziekenhuis. Als Doortje dan plots toch moet bevallen en naar het ziekenhuis gebracht wordt, blijken ze zich daar Carmen nog goed te herinneren.

Vr 8 maart 2019 | 12:25 I Didn't Know I Was Pregnant

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Home Alone: Tiffany heeft hoge bloeddruk en PCOS en kan daardoor geen kinderen krijgen. Als ze op een nacht buikpijn krijgt, denkt ze dat een cyste de oorzaak is. Ze moet echter bevallen.

Do 7 maart 2019 | 23:15 I Didn't Know I Was Pregnant

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Home Alone: Tiffany heeft hoge bloeddruk en PCOS en kan daardoor geen kinderen krijgen. Als ze op een nacht buikpijn krijgt, denkt ze dat een cyste de oorzaak is. Ze moet echter bevallen.

Wo 6 maart 2019 | 18:30 I Didn't Know I Was Pregnant

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Home Alone: Tiffany heeft hoge bloeddruk en PCOS en kan daardoor geen kinderen krijgen. Als ze op een nacht buikpijn krijgt, denkt ze dat een cyste de oorzaak is. Ze moet echter bevallen.

Di 5 maart 2019 | 13:30 Friends

Seizoen 5 - Aflevering 3 - The One-hundredth: Phoebe moet bevallen en zit opgescheept met een arts die geobsedeerd is door de serie "Happy Days". Terwijl Phoebe een drieling op de wereld zet, krijgt Joey met nierstenen te kampen. Monica plant een date met een verpleger om Chandler te stangen.

Ma 4 maart 2019 | 18:50 Friends

Seizoen 5 - Aflevering 3 - The One-hundredth: Phoebe moet bevallen en zit opgescheept met een arts die geobsedeerd is door de serie "Happy Days". Terwijl Phoebe een drieling op de wereld zet, krijgt Joey met nierstenen te kampen. Monica plant een date met een verpleger om Chandler te stangen.

Ma 4 maart 2019 | 10:55 Unexpected: Teenage & Pregnant

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Ticking Clocks: McKayla moet kiezen wie bij de bevalling aanwezig mag zijn. James ontdekt schokkende feiten over bevallen en stress bij de baby zorgt voor onenigheid tussen Lexus en haar moeder.

Zo 3 maart 2019 | 23:50 Friends

Seizoen 5 - Aflevering 3 - The One-hundredth: Phoebe moet bevallen en zit opgescheept met een arts die geobsedeerd is door de serie "Happy Days". Terwijl Phoebe een drieling op de wereld zet, krijgt Joey met nierstenen te kampen. Monica plant een date met een verpleger om Chandler te stangen.

Za 2 maart 2019 | 01:15 Unexpected: Teenage & Pregnant

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Ticking Clocks: McKayla moet kiezen wie bij de bevalling aanwezig mag zijn. James ontdekt schokkende feiten over bevallen en stress bij de baby zorgt voor onenigheid tussen Lexus en haar moeder.

Vr 1 maart 2019 | 21:30 Unexpected: Teenage & Pregnant

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Ticking Clocks: McKayla moet kiezen wie bij de bevalling aanwezig mag zijn. James ontdekt schokkende feiten over bevallen en stress bij de baby zorgt voor onenigheid tussen Lexus en haar moeder.

Do 28 februari 2019 | 11:55 I Didn't Know I Was Pregnant

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Shock of My Life: Co Sondra is geschokt als blijkt dat ze gaat bevallen in de badkamer. Zal haar zoontje het redden? Lisa denkt dat ze in de menopauze is, maar dan blijkt ze zwanger te zijn.

Wo 27 februari 2019 | 22:50 I Didn't Know I Was Pregnant

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Shock of My Life: Co Sondra is geschokt als blijkt dat ze gaat bevallen in de badkamer. Zal haar zoontje het redden? Lisa denkt dat ze in de menopauze is, maar dan blijkt ze zwanger te zijn.

Wo 27 februari 2019 | 12:25 I Didn't Know I Was Pregnant

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Baby in a Shoe: Barbara is 46 jaar oud en in de menopauze als het tot haar doordringt dat ze gaat bevallen. En zal de onverwachte en te vroeg geboren dochter van Giselle in leven blijven?

Di 26 februari 2019 | 23:30 I Didn't Know I Was Pregnant

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Baby in a Shoe: Barbara is 46 jaar oud en in de menopauze als het tot haar doordringt dat ze gaat bevallen. En zal de onverwachte en te vroeg geboren dochter van Giselle in leven blijven?

Di 26 februari 2019 | 23:15 I Didn't Know I Was Pregnant

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Baby in a Shoe: Barbara is 46 jaar oud en in de menopauze als het tot haar doordringt dat ze gaat bevallen. En zal de onverwachte en te vroeg geboren dochter van Giselle in leven blijven?

Di 26 februari 2019 | 18:00 I Didn't Know I Was Pregnant

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Shock of My Life: Co Sondra is geschokt als blijkt dat ze gaat bevallen in de badkamer. Zal haar zoontje het redden? Lisa denkt dat ze in de menopauze is, maar dan blijkt ze zwanger te zijn.

Di 26 februari 2019 | 12:25 I Didn't Know I Was Pregnant

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Long Shot: Ivonne denkt dat ze geen kinderen meer kan krijgen en is geschokt als blijkt dat ze moet bevallen. Zal haar te vroeg geboren zoon het redden? Jamie bevalt zonder enige hulp.

Ma 25 februari 2019 | 23:30 I Didn't Know I Was Pregnant

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Long Shot: Ivonne denkt dat ze geen kinderen meer kan krijgen en is geschokt als blijkt dat ze moet bevallen. Zal haar te vroeg geboren zoon het redden? Jamie bevalt zonder enige hulp.

Ma 25 februari 2019 | 23:15 I Didn't Know I Was Pregnant

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Long Shot: Ivonne denkt dat ze geen kinderen meer kan krijgen en is geschokt als blijkt dat ze moet bevallen. Zal haar te vroeg geboren zoon het redden? Jamie bevalt zonder enige hulp.

Ma 25 februari 2019 | 18:30 I Didn't Know I Was Pregnant

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Baby in a Shoe: Barbara is 46 jaar oud en in de menopauze als het tot haar doordringt dat ze gaat bevallen. En zal de onverwachte en te vroeg geboren dochter van Giselle in leven blijven?

Za 23 februari 2019 | 10:25 Amanda To The Rescue

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Wildfire Puppy Rescue: Amanda redt drie gehandicapte honden die getroffen zijn door de natuurbranden in Californië. Een van de honden is een zwangere chihuahua die elk moment kan bevallen.

Vr 22 februari 2019 | 18:30 I Didn't Know I Was Pregnant

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Long Shot: Ivonne denkt dat ze geen kinderen meer kan krijgen en is geschokt als blijkt dat ze moet bevallen. Zal haar te vroeg geboren zoon het redden? Jamie bevalt zonder enige hulp.

Vr 22 februari 2019 | 12:25 I Didn't Know I Was Pregnant

Seizoen 3 - Aflevering 1 - From Heartbeat to Heart Attack: Na 20 jaar huwelijk ontdekt Artie tot zijn verbijstering dat zijn schijnbaar onvruchtbare vrouw is opgenomen en gaat bevallen. Zullen zijn vrouw en de baby de bevalling overleven?

Vr 22 februari 2019 | 06:25 I Didn't Know I Was Pregnant

Seizoen 3 - Aflevering 1 - From Heartbeat to Heart Attack: Na 20 jaar huwelijk ontdekt Artie tot zijn verbijstering dat zijn schijnbaar onvruchtbare vrouw is opgenomen en gaat bevallen. Zullen zijn vrouw en de baby de bevalling overleven?

Do 21 februari 2019 | 23:30 I Didn't Know I Was Pregnant

Seizoen 3 - Aflevering 1 - From Heartbeat to Heart Attack: Na 20 jaar huwelijk ontdekt Artie tot zijn verbijstering dat zijn schijnbaar onvruchtbare vrouw is opgenomen en gaat bevallen. Zullen zijn vrouw en de baby de bevalling overleven?

Do 21 februari 2019 | 23:15 I Didn't Know I Was Pregnant

Seizoen 3 - Aflevering 1 - From Heartbeat to Heart Attack: Na 20 jaar huwelijk ontdekt Artie tot zijn verbijstering dat zijn schijnbaar onvruchtbare vrouw is opgenomen en gaat bevallen. Zullen zijn vrouw en de baby de bevalling overleven?

Do 21 februari 2019 | 11:55 I Didn't Know I Was Pregnant

Seizoen 4 - Aflevering 23 - Miracle Baby: Marisa heeft nog nooit gemenstrueerd en artsen denken dat ze geen kinderen kan krijgen. Als ze echter op een dag met spoed naar de SEH wordt gebracht, blijkt dat ze gaat bevallen.

Wo 20 februari 2019 | 23:00 I Didn't Know I Was Pregnant

Seizoen 4 - Aflevering 23 - Miracle Baby: Marisa heeft nog nooit gemenstrueerd en artsen denken dat ze geen kinderen kan krijgen. Als ze echter op een dag met spoed naar de SEH wordt gebracht, blijkt dat ze gaat bevallen.

Wo 20 februari 2019 | 22:50 I Didn't Know I Was Pregnant

Seizoen 4 - Aflevering 23 - Miracle Baby: Marisa heeft nog nooit gemenstrueerd en artsen denken dat ze geen kinderen kan krijgen. Als ze echter op een dag met spoed naar de SEH wordt gebracht, blijkt dat ze gaat bevallen.

Wo 20 februari 2019 | 18:30 I Didn't Know I Was Pregnant

Seizoen 3 - Aflevering 1 - From Heartbeat to Heart Attack: Na 20 jaar huwelijk ontdekt Artie tot zijn verbijstering dat zijn schijnbaar onvruchtbare vrouw is opgenomen en gaat bevallen. Zullen zijn vrouw en de baby de bevalling overleven?

Di 19 februari 2019 | 18:00 I Didn't Know I Was Pregnant

Seizoen 4 - Aflevering 23 - Miracle Baby: Marisa heeft nog nooit gemenstrueerd en artsen denken dat ze geen kinderen kan krijgen. Als ze echter op een dag met spoed naar de SEH wordt gebracht, blijkt dat ze gaat bevallen.

Ma 18 februari 2019 | 04:20 Amanda To The Rescue

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Wildfire Puppy Rescue: Amanda redt drie gehandicapte honden die getroffen zijn door de natuurbranden in Californië. Een van de honden is een zwangere chihuahua die elk moment kan bevallen.

Ma 18 februari 2019 | 00:00 Amanda To The Rescue

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Wildfire Puppy Rescue: Amanda redt drie gehandicapte honden die getroffen zijn door de natuurbranden in Californië. Een van de honden is een zwangere chihuahua die elk moment kan bevallen.

Zo 17 februari 2019 | 18:30 Amanda To The Rescue

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Wildfire Puppy Rescue: Amanda redt drie gehandicapte honden die getroffen zijn door de natuurbranden in Californië. Een van de honden is een zwangere chihuahua die elk moment kan bevallen.

Za 16 februari 2019 | 12:25 Unexpected: Teenage & Pregnant

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Ticking Clocks: McKayla moet kiezen wie bij de bevalling aanwezig mag zijn. James ontdekt schokkende feiten over bevallen en stress bij de baby zorgt voor onenigheid tussen Lexus en haar moeder.

Vr 15 februari 2019 | 15:30 Teen Mom 2

Seizoen 8 - Aflevering 13 - Winter in Summer: Luis stelt Briana een schokkende vraag voordat ze gaat bevallen. Barb probeert het bij te leggen met Jenelle tijdens Kaisers verjaardagsfeest. Kailyn bereidt zich voor op haar diploma-uitreiking. Chelsea gaat met haar gezin naar Florida.

Vr 15 februari 2019 | 12:25 I Didn't Know I Was Pregnant

Seizoen 4 - Aflevering 16 - Twin Baby Surprise: Jasmine heeft zware buikkrampen en belt een ziekenwagen. Bij aankomst in het ziekenhuis ontdekt ze tot haar verbijstering dat ze gaat bevallen van een tweeling.

Vr 15 februari 2019 | 11:55 I Didn't Know I Was Pregnant

Seizoen 4 - Aflevering 15 - Baby In An Ambulance: Andrea krijgt zware bloedingen en ontdekt dat ze gaat bevallen. Omdat het ziekenhuis nog 20 minuten rijden is, brengt de ambulancemedewerker de baby in de ziekenwagen ter wereld.

Do 14 februari 2019 | 23:30 I Didn't Know I Was Pregnant

Seizoen 4 - Aflevering 16 - Twin Baby Surprise: Jasmine heeft zware buikkrampen en belt een ziekenwagen. Bij aankomst in het ziekenhuis ontdekt ze tot haar verbijstering dat ze gaat bevallen van een tweeling.

Do 14 februari 2019 | 23:00 I Didn't Know I Was Pregnant

Seizoen 4 - Aflevering 15 - Baby In An Ambulance: Andrea krijgt zware bloedingen en ontdekt dat ze gaat bevallen. Omdat het ziekenhuis nog 20 minuten rijden is, brengt de ambulancemedewerker de baby in de ziekenwagen ter wereld.

Wo 13 februari 2019 | 18:30 I Didn't Know I Was Pregnant

Seizoen 4 - Aflevering 16 - Twin Baby Surprise: Jasmine heeft zware buikkrampen en belt een ziekenwagen. Bij aankomst in het ziekenhuis ontdekt ze tot haar verbijstering dat ze gaat bevallen van een tweeling.

Wo 13 februari 2019 | 18:00 I Didn't Know I Was Pregnant

Seizoen 4 - Aflevering 15 - Baby In An Ambulance: Andrea krijgt zware bloedingen en ontdekt dat ze gaat bevallen. Omdat het ziekenhuis nog 20 minuten rijden is, brengt de ambulancemedewerker de baby in de ziekenwagen ter wereld.

Do 31 januari 2019 | 23:05 Hij is een Zij

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Jan Kooijman volgt jonge transgenders. Ruben (20) is bevallen van een zoon. Hij kan nu eindelijk starten met mannelijke hormonen dus hoogste tijd om zijn geboorteakte ook officieel te wijzigen. Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe handtekening, maar daar is Ruben niet op voorbereid. Kess (19) wil zo snel mogelijk een platte torso. Maar door de lange wachttijden wordt zijn geduld flink op de proef gesteld. Samen met tweelingzus Mae heeft hij een afspraak in het ziekenhuis waar hij meer hoopt te horen over de operatie. Ivan (18) wordt op sommige plekken nog aangesproken met Ivanka. Na een periode van twijfel kiest hij ervoor uit de kast te komen op school om zo een einde te maken aan zijn dubbelleven.

Do 31 januari 2019 | 18:30 I Didn't Know I Was Pregnant

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Shock of My Life: Co Sondra is geschokt als blijkt dat ze gaat bevallen in de badkamer. Zal haar zoontje het redden? Lisa denkt dat ze in de menopauze is, maar dan blijkt ze zwanger te zijn.

Do 31 januari 2019 | 18:00 I Didn't Know I Was Pregnant

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Baby in a Shoe: Barbara is 46 jaar oud en in de menopauze als het tot haar doordringt dat ze gaat bevallen. En zal de onverwachte en te vroeg geboren dochter van Giselle in leven blijven?

Do 31 januari 2019 | 07:30 The Nanny

Seizoen 6 - Aflevering 22 - Amerikaanse komische serie. The Finale: Part 2. Fran staat op het punt om te bevallen van haar tweeling. Net op tijd wordt ze bevrijd uit de lift en naar het ziekenhuis overgebracht. Niles eist de aandacht op, want hij maakt zich zorgen omdat C.C. misselijk is sinds zijn aanzoek. Maar ze laten er geen gras over groeien en trouwen in de verloskamer. Brighton en Maggie verlaten het ouderlijk huis en vertrekken naar Parijs, terwijl Grace haar verhuis naar Californië voorbereidt.

Do 31 januari 2019 | 07:00 The Nanny

Seizoen 6 - Aflevering 21 - Amerikaanse komische serie. The Finale: Part 1. Fran, die elk ogenblik kan bevallen, voelt zich dik en onaantrekkelijk. De grapjes die Niles en Maxwell maken, bevorderen de situatie niet. Om haar gedachten te verzetten, besluit ze een feestje te organiseren voor hun eerste huwelijksverjaardag.

Wo 30 januari 2019 | 18:00 I Didn't Know I Was Pregnant

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Long Shot: Ivonne denkt dat ze geen kinderen meer kan krijgen en is geschokt als blijkt dat ze moet bevallen. Zal haar te vroeg geboren zoon het redden? Jamie bevalt zonder enige hulp.

Wo 30 januari 2019 | 00:50 Hij is een Zij

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Jan Kooijman volgt jonge transgenders. Ruben (20) is bevallen van een zoon. Hij kan nu eindelijk starten met mannelijke hormonen dus hoogste tijd om zijn geboorteakte ook officieel te wijzigen. Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe handtekening, maar daar is Ruben niet op voorbereid. Kess (19) wil zo snel mogelijk een platte torso. Maar door de lange wachttijden wordt zijn geduld flink op de proef gesteld. Samen met tweelingzus Mae heeft hij een afspraak in het ziekenhuis waar hij meer hoopt te horen over de operatie. Ivan (18) wordt op sommige plekken nog aangesproken met Ivanka. Na een periode van twijfel kiest hij ervoor uit de kast te komen op school om zo een einde te maken aan zijn dubbelleven.

Di 29 januari 2019 | 20:25 Hij is een Zij

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Jan Kooijman volgt jonge transgenders. Ruben (20) is bevallen van een zoon. Hij kan nu eindelijk starten met mannelijke hormonen dus hoogste tijd om zijn geboorteakte ook officieel te wijzigen. Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe handtekening, maar daar is Ruben niet op voorbereid. Kess (19) wil zo snel mogelijk een platte torso. Maar door de lange wachttijden wordt zijn geduld flink op de proef gesteld. Samen met tweelingzus Mae heeft hij een afspraak in het ziekenhuis waar hij meer hoopt te horen over de operatie. Ivan (18) wordt op sommige plekken nog aangesproken met Ivanka. Na een periode van twijfel kiest hij ervoor uit de kast te komen op school om zo een einde te maken aan zijn dubbelleven.

Di 29 januari 2019 | 18:30 Dokters

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Nederlandse scriptedrealityreeks. Dokter Siebe ontvangt een vrouw met vage klachten. Als blijkt dat zij besmet is met Hepatitis C, moet ook haar man getest worden. Het resultaat van de test brengt een lang bewaard geheim aan het licht. Dokter Peter Paul en dokter Siebe komen tot een ongemakkelijke ontdekking: twee van hun patiënten zijn allebei zwanger van dezelfde man en moeten tegelijk bevallen.

Di 29 januari 2019 | 06:00 I Didn't Know I Was Pregnant

Seizoen 3 - Aflevering 1 - From Heartbeat to Heart Attack: Na 20 jaar huwelijk ontdekt Artie tot zijn verbijstering dat zijn schijnbaar onvruchtbare vrouw is opgenomen en gaat bevallen. Zullen zijn vrouw en de baby de bevalling overleven?

Ma 28 januari 2019 | 19:00 Dokters

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Nederlandse scriptedrealityreeks. Dokter Siebe ontvangt een vrouw met vage klachten. Als blijkt dat zij besmet is met Hepatitis C, moet ook haar man getest worden. Het resultaat van de test brengt een lang bewaard geheim aan het licht. Dokter Peter Paul en dokter Siebe komen tot een ongemakkelijke ontdekking: twee van hun patiënten zijn allebei zwanger van dezelfde man en moeten tegelijk bevallen.

Ma 28 januari 2019 | 18:00 I Didn't Know I Was Pregnant

Seizoen 3 - Aflevering 1 - From Heartbeat to Heart Attack: Na 20 jaar huwelijk ontdekt Artie tot zijn verbijstering dat zijn schijnbaar onvruchtbare vrouw is opgenomen en gaat bevallen. Zullen zijn vrouw en de baby de bevalling overleven?

Zo 27 januari 2019 | 11:20 Friends

Seizoen 1 - Aflevering 23 - The One With The Birth: Carol moet bevallen terwijl Ross, Phoebe en Susan opgesloten raken in een kast.

Vr 25 januari 2019 | 23:45 Amanda To The Rescue

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Wildfire Puppy Rescue: Amanda redt drie gehandicapte honden die getroffen zijn door de natuurbranden in Californië. Een van de honden is een zwangere chihuahua die elk moment kan bevallen.

Vr 25 januari 2019 | 19:10 Amanda To The Rescue

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Wildfire Puppy Rescue: Amanda redt drie gehandicapte honden die getroffen zijn door de natuurbranden in Californië. Een van de honden is een zwangere chihuahua die elk moment kan bevallen.

Do 24 januari 2019 | 22:55 Friends

Seizoen 1 - Aflevering 23 - The One With The Birth: Carol moet bevallen terwijl Ross, Phoebe en Susan opgesloten raken in een kast.

Vr 18 januari 2019 | 17:08 Kopen, klussen, cashen

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Amerikaanse realityreeks. Labor of Love. Tarek en Christina kopen een huis in Fullerton waarvan de muren vol barsten zitten. Zelfs met een grondige renovatie kan er makkelijk winst gemaakt worden. Christina staat op het punt te bevallen, dus moet Tarek al het werk in zijn eentje doen.

Vr 11 januari 2019 | 15:30 Dieren in nesten

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Reportagereeks met Chris Dusauchoit. Vilotte is een dorp in Frankrijk, maar het is ook de naam van een poes. Die is pas met haar mensen mee verhuisd, en dat is haar niet bevallen. In Gabon vaart Chris met Dean en Basile naar een eilandje in de lagune. Bij laagtij is er een kleurige parade van duizenden wenkkrabben. Dokter Nele gaat op babybezoek bij een Dextermama en kalf. Sil en Stef van het Natuurhulpcentrum in Opglabbeek krijgen een kiekendief binnen met een gebroken vleugel. De Antwerpse olifanten Dina en Daisy worden getraind voor hun verhuis naar een andere zoo in Frankrijk.

Do 10 januari 2019 | 23:10 Hij is een Zij

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Jan Kooijman volgt jonge transgenders. Ruben (20) is transman én zwanger. Voordat hij zijn medische transitie gaat starten wil hij samen met zijn vriend Kelvin eerst heel graag een kindje. Jan Kooijman gaat langs bij de hoogzwangere Ruben die op punt van bevallen staat. Aan de make-uptafel komt Jody (24) erachter dat ze voorgoed door het leven wil gaan als vrouw. Tijdens de intense zoektocht naar zichzelf beseft ze dat vrouw-zijn meer is dan make-up, het zit diep van binnen. Maria (21) groeit op in een kleine veenkolonie in Drenthe. In haar puberteit werkt ze als knecht op een boerderij. Het is de enige plek waar ze zichzelf kan zijn, want als jongen met opvallend vrouwelijk gedrag werd ze enorm gepest.

Wo 9 januari 2019 | 01:05 Hij is een Zij

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Jan Kooijman volgt jonge transgenders. Ruben (20) is transman én zwanger. Voordat hij zijn medische transitie gaat starten wil hij samen met zijn vriend Kelvin eerst heel graag een kindje. Jan Kooijman gaat langs bij de hoogzwangere Ruben die op punt van bevallen staat. Aan de make-uptafel komt Jody (24) erachter dat ze voorgoed door het leven wil gaan als vrouw. Tijdens de intense zoektocht naar zichzelf beseft ze dat vrouw-zijn meer is dan make-up, het zit diep van binnen. Maria (21) groeit op in een kleine veenkolonie in Drenthe. In haar puberteit werkt ze als knecht op een boerderij. Het is de enige plek waar ze zichzelf kan zijn, want als jongen met opvallend vrouwelijk gedrag werd ze enorm gepest.

Wo 2 januari 2019 | 11:15 Castle

De succesvolle misdaadauteur Richard Castle heeft pas zijn hoofdpersonage laten sterven. Een van zijn fans haalt inspiratie uit zijn boeken en hij kopieert de moorden van het hoofdpersonage. De politie roept de hulp van Castle in om de seriemoordenaar te pakken. Een brandstichter blijkt tegelijk een moordenaar te zijn, als Castle en Becket bij een brand een lijk vinden dat blijkt te zijn doodgeschoten. Ryan komt in gevaar terwijl Jenny op het punt staat te bevallen. Dit kan het mooie moment nog wel eens in de weg komen te staan.

Di 1 januari 2019 | 18:00 All stars

Comedyserie over vriendschap en voetbal.Roos staat op het punt van bevallen. Mark heeft het zwaar met zijn aanstaande vaderschap. En dan vinden de jongens van Swift Boys ook nog een uitgeprocedeerde asielzoeker in hun kleedkamer.

Di 1 januari 2019 | 15:00 Castle

De succesvolle misdaadauteur Richard Castle heeft pas zijn hoofdpersonage laten sterven. Een van zijn fans haalt inspiratie uit zijn boeken en hij kopieert de moorden van het hoofdpersonage. De politie roept de hulp van Castle in om de seriemoordenaar te pakken. Een brandstichter blijkt tegelijk een moordenaar te zijn, als Castle en Becket bij een brand een lijk vinden dat blijkt te zijn doodgeschoten. Ryan komt in gevaar terwijl Jenny op het punt staat te bevallen. Dit kan het mooie moment nog wel eens in de weg komen te staan.

Zo 30 december 2018 | 15:03 George & Mildred

Ann Fourmile is hoogzwanger en moet de zaterdag erop bevallen, Jeffrey moet voor zaken naar Birmingham. Als hij weg is breken haar vliezen. George moet Ann vervolgens naar het ziekenhuis brengen, maar er is geen auto beschikbaar. In het ziekenhuis denkt iedereen dat George de vader is.

Za 29 december 2018 | 23:03 George & Mildred

Ann Fourmile is hoogzwanger en moet de zaterdag erop bevallen, Jeffrey moet voor zaken naar Birmingham. Als hij weg is breken haar vliezen. George moet Ann vervolgens naar het ziekenhuis brengen, maar er is geen auto beschikbaar. In het ziekenhuis denkt iedereen dat George de vader is.

Za 29 december 2018 | 16:00 Castle

De succesvolle misdaadauteur Richard Castle heeft pas zijn hoofdpersonage laten sterven. Een van zijn fans haalt inspiratie uit zijn boeken en hij kopieert de moorden van het hoofdpersonage. De politie roept de hulp van Castle in om de seriemoordenaar te pakken. Een brandstichter blijkt tegelijk een moordenaar te zijn, als Castle en Becket bij een brand een lijk vinden dat blijkt te zijn doodgeschoten. Ryan komt in gevaar terwijl Jenny op het punt staat te bevallen. Dit kan het mooie moment nog wel eens in de weg komen te staan.

Do 27 december 2018 | 20:30 Castle

De succesvolle misdaadauteur Richard Castle heeft pas zijn hoofdpersonage laten sterven. Een van zijn fans haalt inspiratie uit zijn boeken en hij kopieert de moorden van het hoofdpersonage. De politie roept de hulp van Castle in om de seriemoordenaar te pakken. Een brandstichter blijkt tegelijk een moordenaar te zijn, als Castle en Becket bij een brand een lijk vinden dat blijkt te zijn doodgeschoten. Ryan komt in gevaar terwijl Jenny op het punt staat te bevallen. Dit kan het mooie moment nog wel eens in de weg komen te staan.

Di 25 december 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Politieserie (2003) over een team Gentse flikken. Coma. Sofie ligt in coma. Britt en haar team gaan verbeten op zoek naar de twee overvallers die Sofie neergeschoten hebben. Een van de sporen leidt naar een oude bekende van Raymond: Giovanni di Renzo, een louche autohandelaar. Giovanni beweert dat hij zijn leven gebeterd heeft sinds hij op het punt staat papa te worden. Zijn vrouw kan elk ogenblik bevallen. Intussen blijft Nick in het ziekenhuis bij Sofie, die vecht voor haar leven.

Vr 21 december 2018 | 19:45 Een huis vol

Aflevering 5 - Realityreeks over twee gezinnen met elk twaalf kinderen. Bij het gezin Buddenbruck komt stilte maar zelden voor. Chaos, gezelligheid en vrolijkheid staan voorop. Rob en Thaila doen dagelijks hun best om hun zootje ongeregeld in het gareel te houden. Een flinke opgave, aangezien Thaila op het punt staat te bevallen van alweer de tiende telg.

Do 20 december 2018 | 19:45 Een huis vol

Aflevering 4 - Realityreeks over twee gezinnen met elk twaalf kinderen. Bij het gezin Buddenbruck komt stilte maar zelden voor. Chaos, gezelligheid en vrolijkheid staan voorop. Rob en Thaila doen dagelijks hun best om hun zootje ongeregeld in het gareel te houden. Een flinke opgave, aangezien Thaila op het punt staat te bevallen van alweer de tiende telg.

Di 18 december 2018 | 16:20 Teen Mom 2

Seizoen 5 - Aflevering 12 - What You See is Not What You Get: Kailyn is bevallen, maar ze twijfelt over de komst van haar moeder. Chelsea heeft moeite met de nieuwe bezoekregeling. Leah en Jeremy werken aan hun relatie. Jenelle is zwanger, maar de situatie is gespannen na Nathans arrestatie voor rijden met drank op.

Ma 17 december 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Politieserie (2003) over een team Gentse flikken. Stinker. Met zeer veel tegenzin bevrijden Pasmans en Raymond een dolgeworden hond uit een vervallen rijwoning. In de woonkamer vinden ze het aangevreten lijk van een man. Ze geraken het maar niet eens over de vraag of de man vermoord is of zelfmoord gepleegd heeft. Britt, Merel en Sofie zoeken verder naar de overvallers op het tuincenter. Vooral Sofie is ervan overtuigd dat ze opnieuw zullen toeslaan. Ze bijt zich in de zaak vast.

Za 15 december 2018 | 21:00 Chicago Med

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse dramaserie. Ino. Een veertienjarig meisje wordt het ziekenhuis binnengebracht met hevige bloedingen. Wanneer dokter Choi ontdekt dat ze net bevallen is, start een zoektocht naar de gedumpte baby. Kan Choi zijn afgunst tegenover de jonge moeder opzijzetten en haar correct behandelen? Dokter Will verzorgt ondertussen een patiënt met enkele onschuldige klachten. Wanneer die achteraf erger blijken dan gedacht, blijft Will achter met een knagend schuldgevoel.

Za 15 december 2018 | 16:55 Dieren in nesten

Seizoen 8 - Aflevering 27 - Reportagereeks met Chris Dusauchoit. Halos, Boomer, Siga en Luna zijn vier zeehonden die in het Sea Life Center in Blankenberge wonen. Hun verzorgers zijn een beetje ongerust. Het viertal eet al een hele tijd niet zoals het hoort, en ze willen weten hoe dat komt. Bonny is een jonge mastino napoletano, een heel mooi hondenras. Maar ze sukkelt met haar gewrichten, en daarom moet ze onder het mes in de Dierenkliniek van Merelbeke. Sil van het Natuurhulpcentrum gaat naar het kerkhof. Niet om kransen neer te leggen, wel om een oneerbiedige pauw te vangen. Prinske is een heel jong veulentje. Hij heeft last van een dikke knie, en daar wordt dokter Heidi bijgeroepen. In de zoo van Antwerpen hebben ze een bruine boomslang die op reis mag naar Jersey. Daarvoor moet ze eerst wel helemaal onderzocht worden, geen sinecure als je zo'n lang mager lijf hebt.

Wo 12 december 2018 | 20:35 Chicago Med

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse dramaserie. Ino. Een veertienjarig meisje wordt het ziekenhuis binnengebracht met hevige bloedingen. Wanneer dokter Choi ontdekt dat ze net bevallen is, start een zoektocht naar de gedumpte baby. Kan Choi zijn afgunst tegenover de jonge moeder opzijzetten en haar correct behandelen? Dokter Will verzorgt ondertussen een patiënt met enkele onschuldige klachten. Wanneer die achteraf erger blijken dan gedacht, blijft Will achter met een knagend schuldgevoel.

Ma 10 december 2018 | 14:15 The secret life of the zoo

Seizoen 4 - Aflevering 14 - Britse realityreeks. In de natuur is het vaak 'survival of the fittest', maar in de dierentuin doen de verzorgers er alles aan om net de zwakste dieren extra te beschermen. Zo krijgen de humboldtpinquïns een nieuw verblijf en omdat een verhuis erg stressvol is voor deze gevoelige dieren, leggen de bewakers het oudere mannetje Rudd extra in de watten. Maar dan breekt plots ook nog een erg besmettelijk virus uit dat vele slachtoffers kan maken. Bij de orang-oetans is Emma intussen bevallen en al haar aandacht gaat uit naar haar pasgeboren jong. Tripa, een van haar oudere kinderen, heeft het daar heel moeilijk mee. Bovendien kampt het jonge aapje met gezondheidsproblemen, waardoor het een ernstige achterstand dreigt op te lopen. In de roedel Afrikaanse wilde honden is er eentje die de bewakers zorgen baart. Mosi wil niet naar buiten komen, en dat kan zijn positie in de groep in gevaar brengen.

Zo 9 december 2018 | 20:00 The Secret Life of the Zoo

Seizoen 4 - Aflevering 14 - Britse realityreeks. In de natuur is het vaak 'survival of the fittest', maar in de dierentuin doen de verzorgers er alles aan om net de zwakste dieren extra te beschermen. Zo krijgen de humboldtpinquïns een nieuw verblijf en omdat een verhuis erg stressvol is voor deze gevoelige dieren, leggen de bewakers het oudere mannetje Rudd extra in de watten. Maar dan breekt plots ook nog een erg besmettelijk virus uit dat vele slachtoffers kan maken. Bij de orang-oetans is Emma intussen bevallen en al haar aandacht gaat uit naar haar pasgeboren jong. Tripa, een van haar oudere kinderen, heeft het daar heel moeilijk mee. Bovendien kampt het jonge aapje met gezondheidsproblemen, waardoor het een ernstige achterstand dreigt op te lopen. In de roedel Afrikaanse wilde honden is er eentje die de bewakers zorgen baart. Mosi wil niet naar buiten komen, en dat kan zijn positie in de groep in gevaar brengen.

Zo 9 december 2018 | 16:40 Private practice

Private Practice is een spin-off van het succesvolle Grey's Anatomy. De serie draait om een privékliniek in Los Angeles, Oceanside - Wellness Group, waar dokter Addison Montgomery en haar collega's werken. Er wordt onderling wat aangerommeld in de kliniek en dit zorgt voor de nodige problemen. Amelia is aan het bevallen en iedereen steunt haar, wanneer ze de moeilijkste beslissing uit haar leven moet maken. Violet en Pete beseffen eindelijk wat ze voor elkaar voelen.

Vr 7 december 2018 | 23:45 Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet

Seizoen 4 - Aflevering 1 - A Little Miracle: Een klein hondje moet bevallen van een grote pup. Het team van dr. Jeff probeert zowel moeder als pup te redden. En het team gaat naar de stad om daklozen en hun dieren te helpen.

Vr 7 december 2018 | 19:10 Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet

Seizoen 4 - Aflevering 1 - A Little Miracle: Een klein hondje moet bevallen van een grote pup. Het team van dr. Jeff probeert zowel moeder als pup te redden. En het team gaat naar de stad om daklozen en hun dieren te helpen.

Di 4 december 2018 | 22:50 Pit Bulls & Parolees

Aflevering 9 - New Arrivals: Het team krijgt een melding over een zwerfhond die bezig is te bevallen. Twee pups zijn levend ter wereld gekomen en er volgen er nog meer. Komt het team op tijd om te helpen?

Di 4 december 2018 | 18:15 Pit Bulls & Parolees

Aflevering 9 - New Arrivals: Het team krijgt een melding over een zwerfhond die bezig is te bevallen. Twee pups zijn levend ter wereld gekomen en er volgen er nog meer. Komt het team op tijd om te helpen?

Di 4 december 2018 | 14:35 Birth Day

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Documentairereeks met Lieve Blancquaert. Brussel. In Brussel kom je de halve wereld tegen. 163 nationaliteiten leven er samen. Lieve bezoekt het Sint-Pietersziekenhuis midden in de volkse Marollenwijk. Acht op de tien kinderen die er geboren worden, zijn van vreemde origine en tien procent heeft zelfs geen rechten of papieren. Linda, de bezielster van de vzw Aquarelle, opereert vanuit het ziekenhuis en bekommert zich om die kwetsbare groep van moeders en baby's. Ze neemt Lieve mee tijdens haar dagtaak. Samen rijden ze van het ene Brusselse pand naar het andere, op zoek naar de pas bevallen moeders die de noodzakelijke eerste zorgen nodig hebben voor hun baby's. Ze stoppen in het voormalige Gesù-klooster, ook wel het grootste kraakpand van Europa genoemd. Meer dan honderdzestig mensen, waarvan zeventig kinderen, wonen er illegaal samen.

Ma 3 december 2018 | 22:50 Monsters Inside Me

Seizoen 8 - Aflevering 3 - There's A Maggot In My Head: Een vrouw die onlangs is bevallen is er slecht aan toe. Een jongeman heeft last van helse pijnscheuten. Artsen ontdekken dat er iets in zijn hersenen is binnengedrongen.

Ma 3 december 2018 | 18:15 Monsters Inside Me

Seizoen 8 - Aflevering 3 - There's A Maggot In My Head: Een vrouw die onlangs is bevallen is er slecht aan toe. Een jongeman heeft last van helse pijnscheuten. Artsen ontdekken dat er iets in zijn hersenen is binnengedrongen.

Wo 28 november 2018 | 21:30 Superhospital

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Britse realityreeks die achter de schermen kijkt van het Royal Derby Hospital. In deze aflevering volgen we ex-buitenwippers Scott en Malcolm, die de pubs en clubs van Derby tien jaar geleden hebben ingeruild voor dit ziekenhuis. Hun job als veiligheidsagent blijkt bijzonder onvoorspelbaar te zijn. We maken ook kennis met twee verpleegsters: Becki, die op de neonatale afdeling een band vormt met de ouders van de premature Jacob, en Lee, die op de spoeddienst een vrouw moet helpen die aan het bevallen is op de achterbank van een auto. In het ziekenhuis beginnen niet alleen levens, soms eindigen ze daar ook. Daarom nemen we ook een kijkje in het mortuarium.

Di 27 november 2018 | 14:30 Birth Day

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Documentairereeks met Lieve Blancquaert. Ganges Delta. India is het dichtstbevolkte land in de wereld. Elke dag worden er 68.012 baby's geboren, waarvan al 253 in Kolkata alleen. Lieve reist van het zuiden van Kolkata tot de Gangesdelta, waar een complex netwerk van vruchtbare eilanden het leven van de inwoners bepaalt. Veel baby's worden thuis geboren, aangezien het dichtstbijzijnde ziekenhuis vaak enkele uren verder ligt. Zelfs in het districtsziekenhuis ervaart Lieve dat vrouwen moeten bevallen in zeer zware omstandigheden. Wanneer het kind eindelijk geboren wordt, lijken de moeders alleen gelukkig met een jongen omdat die de familie zal ondersteunen, terwijl een meisje de familie met een dure bruidsschat zal belasten.

Ma 26 november 2018 | 18:00 The Incredible Dr. Pol

Seizoen 7 - Aflevering 15 - Three Vets And A Baby: Het is volop lente in Michigan, dus er is overal nieuw leven. Zwangere paarden, koeien, varkens en schapen gaan bevallen, dus het is druk bij Pol Vet.

Do 15 november 2018 | 14:15 Dieren in nesten

Seizoen 8 - Aflevering 12 - Reportagereeks met Chris Dusauchoit. In de universitaire dierenkliniek van Merelbeke krijgt dokter Laurence de hengst Ricardo over de vloer. Ricardo heeft een gezwel in de neus en Laurence gaat het onderzoeken met een piepkleine camera. Rotweilerpup Tuschka is amper vijftien weken oud en erg speels. Een beetje te speels misschien, want ze heeft haar achterpoot bezeerd. Wouter, Sil en Bart van het Natuurhulpcentrum staan voor een moeilijke opdracht. In een meubelzaak in Peer vliegt er een kauw rond en het diertje is daar natuurlijk niet op zijn plaats. Steve en Chris trekken er al heel vroeg op uit in het Madikwepark in Zuid-Afrika. Zonsopgang is namelijk het ideale moment om dieren te spotten aan de plaatselijke dam.

Wo 14 november 2018 | 14:15 Dieren in nesten

Seizoen 8 - Aflevering 11 - Reportagereeks met Chris Dusauchoit. Sil en Dries van het Natuurhulpcentrum krijgen een oproep binnen van een familie in Bocholt. Toen ze een boom in de tuin wilden omzagen, ontdekten ze een nest jonge eekhoorns. Dokter Johan gaat op huisbezoek in Merelbeke. De oude hond Bella houdt plots haar kop scheef en haar baasjes maken zich zorgen. Johan vermoedt dat Bella een oorontsteking heeft. Dokter Jef en zijn studenten van de dierenkliniek in Merelbeke trekken weer de boer op. Op een kinderboerderij in Vurste moeten ze een geitje behandelen voor buikloop. Erg speciaal aan deze geit is dat ze geboren is met een halve uier. In Planckendael maken verzorgers Isa en Thierry zich zorgen om een rendiervrouwtje. Dokter Heidi neemt net op tijd een kijkje in haar eigen stal, want merrie Nobel is klaar om te bevallen. Heidi kijkt toe en assisteert de dappere Nobel wanneer het even nodig is.

Di 13 november 2018 | 14:30 Birth Day

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Documentairereeks met Lieve Blancquaert. Nairobi. Afrika is het continent met het hoogste geboortecijfer in de wereld. In de meeste Afrikaanse landen hebben vrouwen een gemiddelde van vijf tot zes kinderen, wat een ongelooflijk hoog cijfer is. In Kenia komen families van vier kinderen veel voor. Lieve bezoekt de grootste kraamafdeling van Oost-Afrika, in Nairobi, waar elke dag meer dan vijftig kinderen geboren worden. Alle vrouwen die gaan bevallen, of die in het midden van hun bevalling zitten, blijven samen in één grote kamer. Het is er druk en warm, maar bijna elk half uur wordt er een kind geboren. Lieve praat met de vrouwen en gaat naar huis met sommige van hen. Verhalen over verkrachting, HIV, armoede, kindersterfte en moedersterfte zijn aan de orde van de dag, maar ondanks al die ellende blijven de vrouwen geloven in een betere toekomst voor hun kinderen.

Di 13 november 2018 | 07:05 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Belgische animatieserie. Hou de bal aan het rollen. Ben komt Lilly tegen, een vlieg die op het punt staat te bevallen van een stel larven. Ze heeft daar een mestbal voor nodig. Ben maakt een nieuwe bal. Maar als hij klaar is, heeft ze al eieren gelegd.

Ma 12 november 2018 | 23:04 Le grand chemin IMDb: 7.5

12/11/18 - IMDB * 7.5 - Tragikomedie. De negenjarige Louis moet voor enkele dagen bij een bevriend koppel op het platteland gaan logeren omdat zijn alleenstaande moeder op het punt staat om van een tweede kind te bevallen. Hij sluit er al snel vriendschap met Martine, een tienjarig meisje dat hem enkele levenslessen bijbrengt.

Tragikomedie. De negenjarige Louis moet voor enkele dagen bij een bevriend koppel op het platteland gaan logeren omdat zijn alleenstaande moeder op het punt staat om van een tweede kind te bevallen. Hij sluit er al snel vriendschap met Martine, een tienjarig meisje dat hem enkele levenslessen bijbrengt.

Ma 12 november 2018 | 14:20 Dieren in nesten

Seizoen 8 - Aflevering 9 - Reportagereeks met Chris Dusauchoit. In het Madikwepark in Zuid-Afrika wordt het een spannende dag. Chris en Steve trekken er met een gespecialiseerd team op uit om neushoorns te verdoven en te chippen. Minnekepoes heeft een gezwel in haar oorgang en dokter Johan onderzoekt hoe erg het is. Tjachar is een mannelijk prezwalskipaard met streken. Dokter Francis moet hem afzonderen in een stal. In het Natuurhulpcentrum in Opglabbeek komt er een noodoproep binnen. Een familie uit Vorselaar heeft een vreemd dier gevonden in hun kippenhok.

Zo 11 november 2018 | 11:25 Friends

Seizoen 5 - Aflevering 3 - The One-hundredth: Phoebe moet bevallen en zit opgescheept met een arts die geobsedeerd is door de serie "Happy Days". Terwijl Phoebe een drieling op de wereld zet, krijgt Joey met nierstenen te kampen. Monica plant een date met een verpleger om Chandler te stangen.

Za 10 november 2018 | 17:00 Dieren in nesten

Seizoen 8 - Aflevering 8 - Reportagereeks met Chris Dusauchoit. Sil en Bart van het Natuurhulpcentrum worden opgeroepen om een zwaan te vangen op een forelvijver. In de Antwerpse Zoo worden de Amerikaanse bizons Daisy en Carmel voorbereid op hun verhuis naar Praag. Muis is een schuwe kater, maar hij heeft de onhebbelijke gewoonte om zijn nagels in de nieuwe sofa van zijn baasje te zetten. Om meer krasjes in het leder te voorkomen, geeft dokter Johan hem een stel valse nagels. Dokter Jef van de dierenkliniek in Merelbeke gaat met zijn studenten opnieuw de boer op. De koe van boer Maurice moet bevallen en heeft daar hulp bij nodig. In het Sea Life Centrum in Blankenberge ontfermt Steve zich over een verzwakt zeehondje met een mondinfectie. Dokter John behandelt het arme diertje.

Vr 9 november 2018 | 18:40 Le grand chemin IMDb: 7.5

09/11/18 - IMDB * 7.5 - Tragikomedie. De negenjarige Louis moet voor enkele dagen bij een bevriend koppel op het platteland gaan logeren omdat zijn alleenstaande moeder op het punt staat om van een tweede kind te bevallen. Hij sluit er al snel vriendschap met Martine, een tienjarig meisje dat hem enkele levenslessen bijbrengt.

Tragikomedie. De negenjarige Louis moet voor enkele dagen bij een bevriend koppel op het platteland gaan logeren omdat zijn alleenstaande moeder op het punt staat om van een tweede kind te bevallen. Hij sluit er al snel vriendschap met Martine, een tienjarig meisje dat hem enkele levenslessen bijbrengt.

Do 8 november 2018 | 13:55 Friends

Seizoen 5 - Aflevering 3 - The One-hundredth: Phoebe moet bevallen en zit opgescheept met een arts die geobsedeerd is door de serie "Happy Days". Terwijl Phoebe een drieling op de wereld zet, krijgt Joey met nierstenen te kampen. Monica plant een date met een verpleger om Chandler te stangen.

Wo 7 november 2018 | 18:25 Friends

Seizoen 5 - Aflevering 3 - The One-hundredth: Phoebe moet bevallen en zit opgescheept met een arts die geobsedeerd is door de serie "Happy Days". Terwijl Phoebe een drieling op de wereld zet, krijgt Joey met nierstenen te kampen. Monica plant een date met een verpleger om Chandler te stangen.

Wo 7 november 2018 | 16:25 Animal Cops Houston

Aflevering 9 - Catahoula Puppies: Bij een actie tegen drugssmokkelaars in Houston worden honderden vechthanen aangetroffen. Een van de teamleden redt twee honden die op het punt staan te bevallen.

Di 6 november 2018 | 22:00 Friends

Seizoen 5 - Aflevering 3 - The One-hundredth: Phoebe moet bevallen en zit opgescheept met een arts die geobsedeerd is door de serie "Happy Days". Terwijl Phoebe een drieling op de wereld zet, krijgt Joey met nierstenen te kampen. Monica plant een date met een verpleger om Chandler te stangen.

Di 6 november 2018 | 17:30 Achter Gesloten Deuren

Seizoen 4 - Aflevering 173 - Nederlandse scriptedrealityreeks. Discutabel verleden. Lefa is na de dood van haar moeder teruggekomen om hier van haar kind te bevallen. Ze is liefdevol opgevangen door haar nieuwe vriend en diens familie. Maar wie is de werkelijke vader van haar kind?

Zo 4 november 2018 | 20:58 Le grand chemin IMDb: 7.5

04/11/18 - IMDB * 7.5 - Tragikomedie. De negenjarige Louis moet voor enkele dagen bij een bevriend koppel op het platteland gaan logeren omdat zijn alleenstaande moeder op het punt staat om van een tweede kind te bevallen. Hij sluit er al snel vriendschap met Martine, een tienjarig meisje dat hem enkele levenslessen bijbrengt.

Tragikomedie. De negenjarige Louis moet voor enkele dagen bij een bevriend koppel op het platteland gaan logeren omdat zijn alleenstaande moeder op het punt staat om van een tweede kind te bevallen. Hij sluit er al snel vriendschap met Martine, een tienjarig meisje dat hem enkele levenslessen bijbrengt.

Zo 4 november 2018 | 15:25 Danni Lowinski

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Vlaamse tragikomische serie. Danni wordt in het shoppingcenter opgezocht door haar neef Stanny die ze al elf jaar niet meer heeft gezien. Sinds hij weg is bij het Belgisch leger kan hij niet meer slapen, omdat hij wordt getergd door de gruwel die hij in Afghanistan heeft gezien. Hij heeft de hulp nodig van een psycholoog, maar het leger weigert dit te vergoeden. Danni vecht voor haar neef, maar kan moeilijk opboksen tegen de staat. Wanneer de situatie volledig uit de hand loopt, komt het zelfs tot een gijzeling in het shoppingcenter. Bieke staat op bevallen, Niels moet zijn doktersexamen halen, Dries wil zijn liefde voor Bieke verklaren en Sven en Olivier willen de held uithangen met één grote inzet: het hart van Danni voor eens en altijd veroveren.

Vr 26 oktober 2018 | 17:03 Kopen, klussen, cashen

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Amerikaans realityprogramma. Labor of Love. Tarek en Christina kopen een huis in Fullerton waarvan de muren vol barsten zitten. Zelfs met een grondige renovatie kan er makkelijk winst gemaakt worden. Christina staat op het punt te bevallen, dus moet Tarek al het werk in zijn eentje doen.

Wo 24 oktober 2018 | 21:05 Chicago Med

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Amerikaanse dramaserie. Born This Way. Dr. Manning en dr. Choi helpen een tiener te bevallen op een kamp voor daklozen.

Di 23 oktober 2018 | 14:15 Birth Day

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Documentairereeks met Lieve Blancquaert. Rio de Janeiro. Als een van de BRIC-landen boekt Brazilië in hoge snelheid vooruitgang. Die welvaart gaat gepaard met een dalend geboortecijfer, dat gaat van een gemiddelde van zes kinderen voor elke familie in 1960, tot een of twee kinderen in 2009. Niettemin is er nog steeds veel werk aan de winkel, want de kloof tussen arm en rijk is nog nooit zo groot geweest. Lieve bezoekt zwangere vrouwen en pasgeboren baby's aan beide kanten om te zien hoe het is om te leven in een vuile sloppenwijk juist naast een luxueuze buurt, of omgekeerd. Ze bezoekt zowel vrouwen die bevallen in een op en top luxueus ziekenhuis, als vrouwen die bevallen in de straten. Elke keer vraagt ze zich af hoe de moeders de toekomst zien voor hun kind.

Zo 14 oktober 2018 | 16:00 Danni Lowinski

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Vlaamse tragikomische serie. Danni wordt in het shoppingcenter opgezocht door haar neef Stanny die ze al elf jaar niet meer heeft gezien. Sinds hij weg is bij het Belgisch leger kan hij niet meer slapen, omdat hij wordt getergd door de gruwel die hij in Afghanistan heeft gezien. Hij heeft de hulp nodig van een psycholoog, maar het leger weigert dit te vergoeden. Danni vecht voor haar neef, maar kan moeilijk opboksen tegen de staat. Wanneer de situatie volledig uit de hand loopt, komt het zelfs tot een gijzeling in het shoppingcenter. Bieke staat op bevallen, Niels moet zijn doktersexamen halen, Dries wil zijn liefde voor Bieke verklaren en Sven en Olivier willen de held uithangen met één grote inzet: het hart van Danni voor eens en altijd veroveren.

Vr 12 oktober 2018 | 12:00 One Born Every Minute

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Episode 9: Iedere vrouw wil op haar eigen manier bevallen. Olga Kozlova wil niet dat haar echtgenoot aanwezig is bij de bevalling, terwijl Vicki Thompson haar man juist dichtbij wil hebben.

Do 11 oktober 2018 | 18:00 One Born Every Minute

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Episode 9: Iedere vrouw wil op haar eigen manier bevallen. Olga Kozlova wil niet dat haar echtgenoot aanwezig is bij de bevalling, terwijl Vicki Thompson haar man juist dichtbij wil hebben.

Do 11 oktober 2018 | 18:00 The Big Bang Theory

Seizoen 7 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie. The Cooper Extraction. Sheldon bezoekt zijn zus, die net bevallen is van haar eerste kindje. In Sheldons afwezigheid begint de vriendengroep zich af te vragen hoe hun leven zou zijn geweest zonder Sheldon.

Wo 10 oktober 2018 | 19:35 The Big Bang Theory

Seizoen 7 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie. The Cooper Extraction. Sheldon bezoekt zijn zus, die net bevallen is van haar eerste kindje. In Sheldons afwezigheid begint de vriendengroep zich af te vragen hoe hun leven zou zijn geweest zonder Sheldon.

Zo 7 oktober 2018 | 17:45 Dieren in nesten

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Reportagereeks met Chris Dusauchoit. In de Zoo van Antwerpen moeten er twee luipaarden verhuizen in het kader van een kweekprogramma. Om na te gaan welk dier naar welke dierentuin kan worden gestuurd, moet er eentje verdoofd worden. Sil van het Natuurhulpcentrum krijgt een oproep van de Leuvense brandweer. Die heeft een vogel uit de elektriciteitsdraden gehaald. Het arme dier kon zichzelf niet meer bevrijden. Het blijkt een valk te zijn en hij is gewond aan zijn pootje. Dokter Johan krijgt bezoek van de bassetpups die hij met een keizersnede ter wereld bracht. Ze krijgen inentingen en een grondige controle. In Madikwe in Zuid-Afrika komen Steve en Chris een groep zebra's tegen. Steve legt het verschil uit tussen zwarte zebra's met witte strepen en witte zebras met zwarte strepen.

Za 6 oktober 2018 | 15:30 Dieren in nesten

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Reportagereeks met Chris Dusauchoit. De tandbaars in de grote haaientank van Sea Life heeft een dikke buik. Steve vermoedt dat het dier een vreemd voorwerp heeft ingeslikt. Tandbaarsen eten namelijk alles op. Steve moet in de tank duiken om de baars te vangen. In het Madikwepark in Zuid-Afrika komen Chris en Steve een spuwende cobra tegen. Steve is op zijn hoede, want door deze slang is hij een vinger kwijt. Elene is een mooie hoogzwangere basset met een Hongaarse stamboom. Omdat haar vorige bevalling niet zo vlot verliep, zal ze deze keer met een keizersnede bevallen.

Za 6 oktober 2018 | 13:00 Extreme Couponing

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Scott & Jen: Scott brengt nog snel een bezoek aan de supermarkt voordat zijn vrouw Amy moet bevallen en Jen gebruikt kortingsbonnen om haar zes jaar oude tweeling thuisonderwijs te geven.

Vr 5 oktober 2018 | 12:00 One Born Every Minute

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Episode 4: Twee moeders in verschillende stadia van het moederschap: Tricia verheugt zich op haar lang verwachte eerste baby, terwijl Halinka gaat bevallen van haar vijfde kind.

 Meer