Je vindt hier de programma's van Besluiten op tv We hebben de volgende programma's voor Besluiten My Wife and Kids: Wanneer Michael verneemt dat zijn ouders op bezoek komen, krijgt hij het meteen benauwd. Hij heeft immers een. Becca's Bunch: Seizoen 1 Aflevering 1 De skelter race / Burgemeester voor één dag: Casper en Jasper hebben een hele snelle skelter,. Ik vertrek: Paul en Hélène besluiten in 2011 het roer drastisch om te gooien en op Curaçao opnieuw te beginnen. Ze bouwen een. ALVINNN!!! En de Chipmunks: Seizoen 2 Aflevering 11 Zuigpad / Geheime aanbidder: Brittany doet een spreekbeurt over innerlijke schoonheid, maar dan. Ik vertrek: Paul en Hélène besluiten in 2011 het roer drastisch om te gooien en op Curaçao opnieuw te beginnen. Ze bouwen een. Kenan & Kel: Seizoen 2 Aflevering 4 Zeg Maar Spijbeldag: Kenan en Kel besluiten te spijbelen van school en werk. Ze melden zich. De Pinguïns van Madagascar: Seizoen 1 Aflevering 21 Koning zonder koninkrijk / Raak me niet aan: Maurice en Mort besluiten te verhuizen. Fire Down Below: Tony en Felix (Jack Lemmon en Robert Mitchum) bezitten een boot waar ze rare klusjes mee doen en veel drinken. Ze besluiten om de mooie Irena (Rita Hayworth) naar een andere eiland te transporteren. Allebei worden ze verliefd op haar, wat leidt tot. ALVINNN!!! En de Chipmunks: Seizoen 1 Aflevering 52 Mannengrot: Als Alvin, Simon en Theodore vermoeden dat Julie bij ze in wil komen wonen,. Dying in Athens: Morgen - Wanneer hoogleraar kunstgeschiedenis ongeneeslijk ziek wordt verklaard, probeert hij tijdens zijn laatste paar maanden de waarheid en de leugens onder ogen te zien die hem zijn hele leven achtervolgd hebben. Zijn drie grote liefdes.

Besluiten op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 12:35 My Wife and Kids

Wanneer Michael verneemt dat zijn ouders op bezoek komen, krijgt hij het meteen benauwd. Hij heeft immers een communicatiestoornis met zijn vader. Janet kan het bovendien niet vinden met haar schoonmoeder. Maar voor het welzijn van de kinderen besluiten ze om Michaels ouders nog een kans te geven. Intussen maakt Janet zich ook zorgen om Juniors eerste afspraakje.

Vandaag | 19:30 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 1 - De skelter race / Burgemeester voor één dag: Casper en Jasper hebben een hele snelle skelter, maar Becca is ervan overtuigd dat zij een skelter kan bouwen die veel sneller is. Om de kampioen te bepalen, besluiten ze een skelter race te houden.. // De burgemeester moet een dagje weg, dus Becca wil graag voor haar invallen. Ze krijgt de tip mee om niet overal ja op te zeggen. Maar dat is moeilijker dan het lijkt.

Vandaag | 19:40 Ik vertrek

Paul en Hélène besluiten in 2011 het roer drastisch om te gooien en op Curaçao opnieuw te beginnen. Ze bouwen een groot appartementencomplex gericht op nudisten. Hun jongste zoon Max gaat mee, terwijl hun oudste zoon Sam pas later op het eiland komt wonen. Het resort loopt redelijk, maar tussen Paul en Hélène is een hoop veranderd. Max is terug naar Nederland en Sam probeert een leven op te bouwen op het eiland. Het leven dat de familie van den Boogaard zich had voorgesteld op Curaçao heeft een andere wending genomen. Luuk is een horecaman in hart en nieren. Maar na 16 jaar hard zwoegen is hij de druk beu. Hij wil samen met zijn grote liefde Jacqueline weg uit Nederland. Ze vertrekken in het najaar van 2011 naar Duitsland om een hotel te gaan runnen in het Sauerland. Drie jaar later ziet hun leven er compleet anders uit. Er kwam geen einde aan de problemen met het pand dus Luuk en Jacqueline besloten hun spullen te pakken en terug te gaan naar Nederland.

Vandaag | 20:15 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Zuigpad / Geheime aanbidder: Brittany doet een spreekbeurt over innerlijke schoonheid, maar dan nestelt een bedreigde diersoort zich in haar gezicht. Kan ze doen wat ze voordraagt? // Alvin denkt dat Kevin verliefd is op een van de Chipettes. De meisjes besluiten hem tactvol af te poeieren door zo vervelend mogelijk te doen.

Vandaag | 23:25 Ik vertrek

Paul en Hélène besluiten in 2011 het roer drastisch om te gooien en op Curaçao opnieuw te beginnen. Ze bouwen een groot appartementencomplex gericht op nudisten. Hun jongste zoon Max gaat mee, terwijl hun oudste zoon Sam pas later op het eiland komt wonen. Het resort loopt redelijk, maar tussen Paul en Hélène is een hoop veranderd. Max is terug naar Nederland en Sam probeert een leven op te bouwen op het eiland. Het leven dat de familie van den Boogaard zich had voorgesteld op Curaçao heeft een andere wending genomen. Luuk is een horecaman in hart en nieren. Maar na 16 jaar hard zwoegen is hij de druk beu. Hij wil samen met zijn grote liefde Jacqueline weg uit Nederland. Ze vertrekken in het najaar van 2011 naar Duitsland om een hotel te gaan runnen in het Sauerland. Drie jaar later ziet hun leven er compleet anders uit. Er kwam geen einde aan de problemen met het pand dus Luuk en Jacqueline besloten hun spullen te pakken en terug te gaan naar Nederland.

Vandaag | 23:55 Kenan & Kel

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Zeg Maar Spijbeldag: Kenan en Kel besluiten te spijbelen van school en werk. Ze melden zich ziek, maar al snel zijn ze in de problemen als ze in een bankroof belanden en op het nieuws komen.

Morgen | 02:20 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Koning zonder koninkrijk / Raak me niet aan: Maurice en Mort besluiten te verhuizen...

Morgen | 03:00 Fire Down Below

Tony en Felix (Jack Lemmon en Robert Mitchum) bezitten een boot waar ze rare klusjes mee doen en veel drinken. Ze besluiten om de mooie Irena (Rita Hayworth) naar een andere eiland te transporteren. Allebei worden ze verliefd op haar, wat leidt tot ...

Tony en Felix (Jack Lemmon en Robert Mitchum) bezitten een boot waar ze rare klusjes mee doen en veel drinken. Ze besluiten om de mooie Irena (Rita Hayworth) naar een andere eiland te transporteren. Allebei worden ze verliefd op haar, wat leidt tot de breuk van hun partnerschap. Tony neemt een baan op een vrachtschip en als hij na een aanvaring vast komt te zitten, is Felix de enige die hem kan redden.

Morgen | 05:40 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 52 - Mannengrot: Als Alvin, Simon en Theodore vermoeden dat Julie bij ze in wil komen wonen, besluiten ze alles op alles te zetten om dat te voorkomen.

Morgen | 07:00 Dying in Athens

Morgen - Wanneer hoogleraar kunstgeschiedenis ongeneeslijk ziek wordt verklaard, probeert hij tijdens zijn laatste paar maanden de waarheid en de leugens onder ogen te zien die hem zijn hele leven achtervolgd hebben. Zijn drie grote liefdes ...

Wanneer hoogleraar kunstgeschiedenis ongeneeslijk ziek wordt verklaard, probeert hij tijdens zijn laatste paar maanden de waarheid en de leugens onder ogen te zien die hem zijn hele leven achtervolgd hebben. Zijn drie grote liefdes - echtgenoot en minnaressen - besluiten elkaar tot het einde toe bij te staan. Willen ze hem echt helpen of zijn ze van plan wraak te nemen?

Morgen | 07:00 Uilenbal

Morgen - In het suffe vakantiepark De Lusthove werken drie vrouwen die hun ingedutte leven meer dan zat zijn. Ze vermoeden dat de parkmanager zich met criminelen inlaat omdat hij een kluis vol cash heeft en besluiten hem te chanteren. Met een zak ...

In het suffe vakantiepark De Lusthove werken drie vrouwen die hun ingedutte leven meer dan zat zijn. Ze vermoeden dat de parkmanager zich met criminelen inlaat omdat hij een kluis vol cash heeft en besluiten hem te chanteren. Met een zak geld kunnen ze immers een nieuw leven beginnen. Maar voor ze het weten hebben ze een team low-budget huurmoordenaars achter zich aan. Onze drie heldinnen zullen alles op alles moeten zetten om dit te overleven, terwijl ze tegelijkertijd middenin het hoogseizoen zitten.

Morgen | 08:40 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Zussenstreek: Na een ruzie met Brittany, besluit Eleanor bij Alvin en haar broertjes in te trekken. Alvin raakt in paniek! De "broederzone" is geschonden! Eleanor verandert het hele leven van de jongens. Alvin en zijn broertjes besluiten terug te slaan.

Morgen | 09:45 Scenic Route

Morgen - Mitchell en Carter waren in hun jeugd beste vrienden. Maar nu zijn ze uit elkaar gegroeid. Ze besluiten om samen op een roadtrip te gaan om het goed te maken. Maar ze hebben allebei een bijbedoeling. Er blijkt een enorme hoeveelheid kwaad ...

Mitchell en Carter waren in hun jeugd beste vrienden. Maar nu zijn ze uit elkaar gegroeid. Ze besluiten om samen op een roadtrip te gaan om het goed te maken. Maar ze hebben allebei een bijbedoeling. Er blijkt een enorme hoeveelheid kwaad bloed tussen de twee te zitten, waardoor ze allebei gefrustreerde mannen zijn geworden. Aan de oppervlakte lijken de dingen niet zo slecht te zijn. Maar als hun auto midden in de woestijn kapot gaat, wordt het duidelijk hoeveel haat er tussen hen heerst. Na de eerste gewelddadige uitbarsting is de enige resterende vraag wie doodt wie het eerst?

Morgen | 10:00 How I Met Your Mother

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Last Cigarette Ever: Robins bittere nieuwe collega zorgt ervoor dat ze gaat roken, wat voor een kettingreactie zorgt bij de anderen. Wanneer het roken uit de hand loopt, besluiten ze te stoppen en roken ze samen hun laatste sigaret ooit.

Morgen | 10:25 What Keeps You Alive

Morgen - Horrorthriller, Jackie en Jules traden een jaar geleden in het huwelijksbootje. Ze besluiten hun huwelijksverjaardag te vieren met een trip naar de natuur. Hun reis verloopt anders dan verwacht wanneer Jackie haar ware gelaat aan haar ...

Jackie en Jules traden een jaar geleden in het huwelijksbootje. Ze besluiten hun huwelijksverjaardag te vieren met een trip naar de natuur. Hun reis verloopt anders dan verwacht wanneer Jackie haar ware gelaat aan haar echtgenote laat zien.

Morgen | 11:00 Rabbids Invasie

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Padvinder Knijnies//Jurassic Knijnie//Knijnie Boe: De Knijnies maken kennis met een padvinder en besluiten hem in alles na te doen. Arme padvinder//Twee wetenschappers ontdekken een ingevroren prehistorisch knijnie//De knijnies spelen met een speeltje dat boe zegt en een opblaasband

Morgen | 11:05 Rabbids Invasie

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Padvinder Knijnies//Jurassic Knijnie//Knijnie Boe: De Knijnies maken kennis met een padvinder en besluiten hem in alles na te doen. Arme padvinder//Twee wetenschappers ontdekken een ingevroren prehistorisch knijnie//De knijnies spelen met een speeltje dat boe zegt en een opblaasband

Morgen | 11:20 Family Guy

Seizoen 12 - Aflevering 1 - Into Fat Air: De Griffins gaan uit eten met de eerste vriend van Lois en zijn gezin. Na een avond met het rijke, bereisde gezin, dat nogal op hen neerkijkt, zijn Peter en Lois klaar om de strijd met hen aan te gaan. Ze besluiten net als zij Mount Everest te beklimmen.

Morgen | 13:00 Zack & Quack

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Pop Verstop Ninja's / Pop Up Vissenvriendje: Als Zack en Quack er achter komen dat ze de slechtste verstoppers in de tuin zijn, besluiten ze te gaan studeren bij 'n groep mysterieuze pop verstop ninja's om beter te worden in verstoppertje. / Wanneer Pluisje een vis als huisdier wil, neemt Zack hem mee op een diepzee avontuur om de gaafste vis ooit te vinden. Maar Pluisje, een kleine haaienfan, krijgt meer dan hij wilde wanneer hij 'n echte haai ontmoet.

Morgen | 15:20 What will People say

Morgen - De zestienjarige Nisha leidt een dubbelleven in Noorwegen. Thuis, bij haar ouders is ze de perfecte Pakistaanse dochter, maar als ze uitgaat met haar vrienden is ze een doorsnee Noorse tiener. Als haar vader haar met haar vriendje betrapt, ...

De zestienjarige Nisha leidt een dubbelleven in Noorwegen. Thuis, bij haar ouders is ze de perfecte Pakistaanse dochter, maar als ze uitgaat met haar vrienden is ze een doorsnee Noorse tiener. Als haar vader haar met haar vriendje betrapt, stort Nisha's wereld in. Haar ouders willen een voorbeeld stellen en besluiten haar te kidnappen en haar onder te brengen bij familie in Pakistan. In een land waar ze nooit gewoond heeft, wordt Nisha gedwongen zich aan te passen aan de cultuur van haar ouders.

Morgen | 15:40 Phineas And Ferb

De Zweep er over / De Beste Luie Dag ooit: Oma Betty Jo stuit op haar vroegere rollerskate rivale, oma Hildegard, die toevallig Jeremy’s oma blijkt te zijn. Betty Jo beweert dat Hildegard destijds vals heeft gespeeld om te kunnen winnen. Ze besluiten tot een herkansings-race… / Phineas en Ferb besluiten de hele dag niks te gaan doen. Candace wordt er paranoïde van en denkt dat ze maar doen alsof om haar te pesten.

Morgen | 18:10 Zack & Quack

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Pop Verstop Ninja's / Pop Up Vissenvriendje: Als Zack en Quack er achter komen dat ze de slechtste verstoppers in de tuin zijn, besluiten ze te gaan studeren bij 'n groep mysterieuze pop verstop ninja's om beter te worden in verstoppertje. / Wanneer Pluisje een vis als huisdier wil, neemt Zack hem mee op een diepzee avontuur om de gaafste vis ooit te vinden. Maar Pluisje, een kleine haaienfan, krijgt meer dan hij wilde wanneer hij 'n echte haai ontmoet.

Morgen | 19:25 The Last Survivors

Morgen - Tien jaar nadat de laatste regen viel, is de mensheid verdord en opgedroogd. Kendal woont met nog een aantal andere jongeren op de ooit florerende boerderij van haar pleegouders. Dan probeert een inhalige waterbaron haar land af te pakken ...

Tien jaar nadat de laatste regen viel, is de mensheid verdord en opgedroogd. Kendal woont met nog een aantal andere jongeren op de ooit florerende boerderij van haar pleegouders. Dan probeert een inhalige waterbaron haar land af te pakken en het laatste beetje water dat erbij hoort. De jonge Kendal moet besluiten of ze zal vluchten of dapper zal vechten voor haar eigendom.

Morgen | 19:45 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Zuigpad / Geheime aanbidder: Brittany doet een spreekbeurt over innerlijke schoonheid, maar dan nestelt een bedreigde diersoort zich in haar gezicht. Kan ze doen wat ze voordraagt? // Alvin denkt dat Kevin verliefd is op een van de Chipettes. De meisjes besluiten hem tactvol af te poeieren door zo vervelend mogelijk te doen.

Morgen | 20:05 Friends With Benefits

Morgen - Nadat ze ieder een rampzalige relatie hebben beëindigd, besluiten een vrouwelijke headhunter en haar nieuwste klant om seksmaatjes te worden. Ze beloven elkaar om ermee te stoppen wanneer een van beiden emotioneel gebonden raakt. In het ...

Nadat ze ieder een rampzalige relatie hebben beëindigd, besluiten een vrouwelijke headhunter en haar nieuwste klant om seksmaatjes te worden. Ze beloven elkaar om ermee te stoppen wanneer een van beiden emotioneel gebonden raakt. In het begin gaat het goed, maar al snel worden de twee vrienden verliefd en moeten ze erachter zien te komen wat ze voor elkaar betekenen.

Morgen | 20:30 Geordie Shore

Seizoen 20 - Aflevering 2 - Give It Another Go!: Sam beseft dat hij het gesprek moet aangaan met Chloe, dus verlaten ze het huis voor een open en eerlijk gesprek. Tegen het einde besluiten ze om het nog eens te proberen, maar het nieuws valt niet in goede aarde bij de rest van het huis!

Morgen | 21:30 Bella en de Bulldogs

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Tornado fobie: Peppers verjaardagsfeestje dreigt in het water te vallen, omdat het vriendengroepje vast zit op school wegens een tornado-alarm. Ze besluiten in de gymzaal een verrassingsfeestje te organiseren.

Morgen | 23:20 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 52 - Mannengrot: Als Alvin, Simon en Theodore vermoeden dat Julie bij ze in wil komen wonen, besluiten ze alles op alles te zetten om dat te voorkomen.

Morgen | 23:35 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 1 - PratendeTeddy: Alvin en Simon worden gek van Theodore's nieuwe pratende teddybeer. Dus besluiten ze de chip van de beer zo aan te passen dat zij hem kunnen besturen. Maar als Alvin misbruik maakt van zijn macht, keert Simon zich tegen hem.

Morgen | 23:55 Kenan & Kel

Seizoen 2 - Aflevering 5 - De clown uithangen: Kel houdt Kenan gezelschap op z'n werk wanneer een clown Rigby's berooft. Het loopt uit de hand wanneer dezelfde clown later komt opdagen op Kyra's verjaardagsfeest. Kenan en Kel besluiten actie te ondernemen.

Overmorgen | 05:30 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 1 - PratendeTeddy: Alvin en Simon worden gek van Theodore's nieuwe pratende teddybeer. Dus besluiten ze de chip van de beer zo aan te passen dat zij hem kunnen besturen. Maar als Alvin misbruik maakt van zijn macht, keert Simon zich tegen hem.

Overmorgen | 11:00 Rabbids Invasie

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Padvinder Knijnies//Jurassic Knijnie//Knijnie Boe: De Knijnies maken kennis met een padvinder en besluiten hem in alles na te doen. Arme padvinder//Twee wetenschappers ontdekken een ingevroren prehistorisch knijnie//De knijnies spelen met een speeltje dat boe zegt en een opblaasband

Overmorgen | 15:40 Phineas And Ferb

Sla een Slag in de Lucht / Lijk ik Dik in dit Vogelbekdier?: De favoriete minigolf baan van de jongens is gesloten en dus besluiten ze er zelf een te bouwen in de achtertuin. / Phineas en Ferb maken een teleport-machine, waar Candace en Perry per ongeluk in terecht komen.

Overmorgen | 15:50 Family Guy

Seizoen 12 - Aflevering 1 - Into Fat Air: De Griffins gaan uit eten met de eerste vriend van Lois en zijn gezin. Na een avond met het rijke, bereisde gezin, dat nogal op hen neerkijkt, zijn Peter en Lois klaar om de strijd met hen aan te gaan. Ze besluiten net als zij Mount Everest te beklimmen.

Overmorgen | 16:35 Kiva Kan het!

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Filmtent: Omie wil een film over haar jeugd laten zien met een filmprojector en vertelt dat ze vroeger in India altijd films keken in een filmtent. Kiva en Saul besluiten op avontuur te gaan naar India om een filmtent voor Omie te lenen.

Overmorgen | 16:55 The Loud House

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Cadeau frictie / Alles voor een sundae: Pap is jarig en de kids maken een plakboek met herinneringen als cadeau. // De kinderen zijn de hele week zo braaf geweest, dat mam en pap besluiten om ijs met ze te gaan eten als mam terug is van haar werk.

Overmorgen | 19:35 7 Minutes

Overmorgen - Om hun schulden in te lossen bij een psychopathische drugsbaron besluiten drie wanhopige jongemannen een gewaagde roofoverval op poten te zetten. Wat begint als een simpel plan binnen en buiten in zeven minuten ontaardt al snel in een ...

Om hun schulden in te lossen bij een psychopathische drugsbaron besluiten drie wanhopige jongemannen een gewaagde roofoverval op poten te zetten. Wat begint als een simpel plan - binnen en buiten in zeven minuten - ontaardt al snel in een levensgevaarlijke onderneming. Elke minuut die wegtikt, zorgt voor een nieuwe wending en verhoogt de inzet drastisch. Wanneer de zwangere vriendin van Sam ontvoerd wordt, bereikt de situatie een kookpunt. Zijn dit de laatste zeven minuten van hun leven?

Overmorgen | 20:30 Heavy Trip

Overmorgen - Turo is blijven hangen in een klein dorpje in Finland. Het hoogtepunt in zijn dagelijks leven is dat hij de leadzanger is bij een amateur heavy metalbandje met de naam Impaled Rektum. Het enige probleem is dat ze na twaalf jaar ...

Turo is blijven hangen in een klein dorpje in Finland. Het hoogtepunt in zijn dagelijks leven is dat hij de leadzanger is bij een amateur heavy metalbandje met de naam Impaled Rektum. Het enige probleem is dat ze na twaalf jaar repeteren nog steeds geen enkel optreden hebben gehad. Wanneer ze onverwachts bezoek krijgen van een promotor van een groot heavy metalfestival in Noorwegen, besluiten ze alles op alles te zetten om hun dromen waar te maken.

Overmorgen | 23:20 Hot Stuff

Overmorgen - Een speciale groep politieagenten uit Miami pikt dieven van de straat op, maar voor zij klaar zijn met het papierwerk lopen de daders alweer op straat. Ze besluiten dat alle criminelen uit de buurt in één keer gepakt moeten worden en ...

Een speciale groep politieagenten uit Miami pikt dieven van de straat op, maar voor zij klaar zijn met het papierwerk lopen de daders alweer op straat. Ze besluiten dat alle criminelen uit de buurt in één keer gepakt moeten worden en zetten hiervoor hun eigen helingsoperatie op touw. Met een verborgen camera en een pakhuis vol gestolen goederen, proberen ze genoeg bewijsmateriaal te verzamelen voor een rechtszaak.

Vr 15 november 2019 | 01:45 Hawaii Five-0

Chin, Kono en Lou onderzoeken de moord op een lid van een drugsbende. Omdat Kamekona in het verleden al met de bende in aanraking kwam, vragen ze hem om undercover te gaan. Adam krijgt onverwacht bezoek in de gevangenis. McGarrett en Danny besluiten hun onderlinge problemen aan te pakken.

Vr 15 november 2019 | 03:25 Teenage Mutant Ninja Turtles

Seizoen 1 - Aflevering 17 - TCRI: Als de Turtles inbreken in het gevaarlijke TCRI hoofdkwartier, ontdekken ze wat de Kraang echt van plan is en besluiten de buitenaardse invasie voor eens en voor altijd tegen te houden.

Vr 15 november 2019 | 03:45 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 26 - Super-Liam: Liam wil dolgraag een superheld worden en Rusty en Ruby besluiten hem te helpen. Hij moet alleen nog wel leren om eerst te luisteren en te oefenen voor hij aan de slag gaat.

Vr 15 november 2019 | 07:00 Fashion Chicks

15/11 - Casper en Emma gaan naar Afrika! Als de twee beste vrienden mee mogen op safari, vinden ze een gevangen baby leeuwtje en nemen hem mee naar Camp Eden. Ze noemen hem Leo. Maar het kleine welpje wil niets eten en daar is Emma bezorgd over. Ze ...

Casper en Emma gaan naar Afrika! Als de twee beste vrienden mee mogen op safari, vinden ze een gevangen baby-leeuwtje en nemen hem mee naar Camp Eden. Ze noemen hem Leo. Maar het kleine welpje wil niets eten en daar is Emma bezorgd over. Ze denkt dat het komt omdat Leo zijn moeder mist. Daarom besluiten Casper en Emma naar haar op zoek te gaan. Lukt het Casper en Emma om Leo's mama te vinden?

Vr 15 november 2019 | 08:55 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Simon voor President: Simon en Alvin hebben het gehad met de klasse-president Bocarter Humphrey, die aan vriendjespolitiek doet en dus besluiten ze allebei zichzelf kandidaat te stellen bij de nieuwe verkiezingen. Overleeft hun broederschap de onderlinge strijd?

Vr 15 november 2019 | 10:20 Ideal Home

15/11 - Met hun succesvolle kookprogramma en feestjes voor de elite, staat het luxeleventje van homokoppel Erasmus en Paul (Steve Coogan en Paul Rudd) in schril contrast met dat van Erasmus' vervreemde biologische zoon Dale. Wanneer Dale wordt ...

Met hun succesvolle kookprogramma en feestjes voor de elite, staat het luxeleventje van homokoppel Erasmus en Paul (Steve Coogan en Paul Rudd) in schril contrast met dat van Erasmus' vervreemde biologische zoon Dale. Wanneer Dale wordt opgepakt door de politie, weet diens tienjarige zoontje Bill te ontsnappen. Gewapend met het adres van zijn grootvader, bezorgt hij Erasmus en Paul de verrassing van hun leven. Hoewel Paul niet blaakt van enthousiasme, besluiten ze zich toch over Bill te ontfermen. Terwijl hun band met Bill sterker wordt, lopen de wrijvingen tussen Erasmus en Paul steeds hoger op.

Vr 15 november 2019 | 11:25 Paf de hond

De Guanos: De Guanos besluiten zich te ontdoen van hun aardvijand Pat.

Vr 15 november 2019 | 12:40 Wat Beren Leren

Nom Nom schakelt de beren in om als zijn entourage te fungeren. Maar als de beren erachter komen dat Nom Nom geen idee heeft wat vriendschap inhoudt, besluiten ze dat het hoog tijd is dat daar verandering in komt.

Vr 15 november 2019 | 15:40 Domestic

15/11 - Alex, een tienjarig meisje, heeft een lunch met haar vader. Haar moeder komt de keuken binnen met een een levende hen in haar handen. De vader wil Alex wat geld geven op voorwaarde dat ze de kip doodt, zodat moeder het dier kan klaarmaken ...

Alex, een tienjarig meisje, heeft een lunch met haar vader. Haar moeder komt de keuken binnen met een een levende hen in haar handen. De vader wil Alex wat geld geven op voorwaarde dat ze de kip doodt, zodat moeder het dier kan klaarmaken voor een maaltijd. Alex stemt toe maar al snel beseft ze dat ze het dier niet van haar leven kan beroven. De ouders besluiten daarop van het bedrag te verhogen.

Vr 15 november 2019 | 16:55 The Loud House

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Cadeau frictie / Alles voor een sundae: Pap is jarig en de kids maken een plakboek met herinneringen als cadeau. // De kinderen zijn de hele week zo braaf geweest, dat mam en pap besluiten om ijs met ze te gaan eten als mam terug is van haar werk.

Vr 15 november 2019 | 21:05 Zack & Quack

Seizoen 1 - Aflevering 23 - Pop-Up Golf / Waar ter Wereld is het Pop-Up Horloge van Zack?: Wanneer Quack gek wordt van midgetgolf, is het al snel niet leuk meer. Maar als zijn vrienden besluiten dat ze zijn onsportieve gedrag zat zijn, beseft Quack dat hij moet bewijzen dat hij ook leuk kan spelen. // Wanneer een ruimterobot Zack's kostbaarste bezit pakt - het pop-up horloge waarmee hij Kira oproept - gaan de vrienden op missie om hem op te sporen. Maar wanneer de verloren robot het horloge gebruikt om een signaal naar zijn thuisplaneet te sturen, komt Zack met een buitenaards goed plan om hem te helpen.

 Meer

Besluiten gemist

Eerder Vandaag | 13:30 How I Met Your Mother

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Last Cigarette Ever: Robins bittere nieuwe collega zorgt ervoor dat ze gaat roken, wat voor een kettingreactie zorgt bij de anderen. Wanneer het roken uit de hand loopt, besluiten ze te stoppen en roken ze samen hun laatste sigaret ooit.

Eerder Vandaag | 13:00 Zack & Quack

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Pop Verstop Ninja's / Pop Up Vissenvriendje: Als Zack en Quack er achter komen dat ze de slechtste verstoppers in de tuin zijn, besluiten ze te gaan studeren bij 'n groep mysterieuze pop verstop ninja's om beter te worden in verstoppertje. / Wanneer Pluisje een vis als huisdier wil, neemt Zack hem mee op een diepzee avontuur om de gaafste vis ooit te vinden. Maar Pluisje, een kleine haaienfan, krijgt meer dan hij wilde wanneer hij 'n echte haai ontmoet.

Eerder Vandaag | 12:55 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Keeping Up With The Kwartashians: De vierling duikt in de wereld van reality tv als ze besluiten hun leven op camera vast te leggen. Maar het blijkt het slechtste in iedereen naar boven te halen en als ze een verjaardagsfeestje voor Mae proberen te organiseren gaat het mis.

Eerder Vandaag | 12:25 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Vreemde eend in de bijt: De vierling speelt elk jaar in de commercial voor de winkel van Eerlijke Abe. Maar ze zijn het zat en besluiten te stoppen. Als ze worden vervangen besluiten ze dat ze dit baantje toch weer terug willen.

Eerder Vandaag | 12:10 Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Hoewel ze normaal gezien strijden tegen inbrekers, besluiten Robin en Tom vandaag om er twee een handje te helpen. Een gedetineerde keert na zijn penitentiair verlof niet terug naar de gevangenis. Floor, Vince en Sami gaan bij hem thuis langs om hem weer op te pakken.

Eerder Vandaag | 11:45 Sunny Day

Seizoen 1 - Aflevering 32 - Timmy's grote dag: Sunny en de meiden besluiten Timmy zijn taken over te nemen terwijl hij meespeelt met de Surfbroers. Maar ze zitten al snel tot over hun oren in het werk. Na alle chaos heeft iedereen nog meer waardering voor wat Timmy allemaal doet.

Eerder Vandaag | 08:30 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 1 - PratendeTeddy: Alvin en Simon worden gek van Theodore's nieuwe pratende teddybeer. Dus besluiten ze de chip van de beer zo aan te passen dat zij hem kunnen besturen. Maar als Alvin misbruik maakt van zijn macht, keert Simon zich tegen hem.

Eerder Vandaag | 05:35 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Rusty Let Op De Kleintjes / Liam Wordt Ontvogeld: Als Rusty en Ruby per ongeluk krimpen door Rusty's nieuwe Krimper 9000 moeten ze de aandacht trekken van hun vrienden, maar hoe? // Liam wordt ontvoerd door een vogel omdat hij een vogelkostuum aanheeft. Ruby en Rusty besluiten hem te redden.

Eerder Vandaag | 02:31 Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad

Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar komt echter weinig van terecht als Bassie tijdens een middagje snorkelen in zee een heel bijzondere steen vindt met allerlei onbegrijpelijke tekentjes erop. Tegelijkertijd duiken bij toeval ook de Baron, B2 en Vlugge Japie op in Griekenland. De drie boeven zijn natuurlijk razend nieuwsgierig naar wat Bassie en Adriaan met de geheimzinnige steen gaan doen en besluiten de twee te achtervolgen. Bassie en Adriaan doen op hun beurt hun uiterste best de boeven in de val te lokken.

Eerder Vandaag | 02:30 Angelo Rules

Wanneer Angelo en Meneer Voet een discussie hebben over wie het moeilijker heeft, de leraar of de leerling, besluiten ze een dag van plaats te wisselen. Maar wie zal het eerste breken?

Eerder Vandaag | 02:15 SpongeBob

Seizoen 8 - Aflevering 18 - Nieuwe Krabburgers / Bouwval Gezocht: Plankton komt op het idee om visaas als Krabburgers te gaan weggeven om zo de goede naam van de Krokante Krab te grabbel te gooien. // De ananas van SpongeBob stort in elkaar. Sandy, meneer Krabs en Patrick besluiten een nieuw huis voor hem te gaan bouwen.

Eerder Vandaag | 02:01 Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad

Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar komt echter weinig van terecht als Bassie tijdens een middagje snorkelen in zee een heel bijzondere steen vindt met allerlei onbegrijpelijke tekentjes erop. Tegelijkertijd duiken bij toeval ook de Baron, B2 en Vlugge Japie op in Griekenland. De drie boeven zijn natuurlijk razend nieuwsgierig naar wat Bassie en Adriaan met de geheimzinnige steen gaan doen en besluiten de twee te achtervolgen. Bassie en Adriaan doen op hun beurt hun uiterste best de boeven in de val te lokken.

Eerder Vandaag | 02:00 Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad

Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar komt echter weinig van terecht als Bassie tijdens een middagje snorkelen in zee een heel bijzondere steen vindt met allerlei onbegrijpelijke tekentjes erop. Tegelijkertijd duiken bij toeval ook de Baron, B2 en Vlugge Japie op in Griekenland. De drie boeven zijn natuurlijk razend nieuwsgierig naar wat Bassie en Adriaan met de geheimzinnige steen gaan doen en besluiten de twee te achtervolgen. Bassie en Adriaan doen op hun beurt hun uiterste best de boeven in de val te lokken.

Eerder Vandaag | 01:29 Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad

Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar komt echter weinig van terecht als Bassie tijdens een middagje snorkelen in zee een heel bijzondere steen vindt met allerlei onbegrijpelijke tekentjes erop. Tegelijkertijd duiken bij toeval ook de Baron, B2 en Vlugge Japie op in Griekenland. De drie boeven zijn natuurlijk razend nieuwsgierig naar wat Bassie en Adriaan met de geheimzinnige steen gaan doen en besluiten de twee te achtervolgen. Bassie en Adriaan doen op hun beurt hun uiterste best de boeven in de val te lokken.

Eerder Vandaag | 01:29 Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad

Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar komt echter weinig van terecht als Bassie tijdens een middagje snorkelen in zee een heel bijzondere steen vindt met allerlei onbegrijpelijke tekentjes erop. Tegelijkertijd duiken bij toeval ook de Baron, B2 en Vlugge Japie op in Griekenland. De drie boeven zijn natuurlijk razend nieuwsgierig naar wat Bassie en Adriaan met de geheimzinnige steen gaan doen en besluiten de twee te achtervolgen. Bassie en Adriaan doen op hun beurt hun uiterste best de boeven in de val te lokken.

Eerder Vandaag | 00:59 Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad

Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar komt echter weinig van terecht als Bassie tijdens een middagje snorkelen in zee een heel bijzondere steen vindt met allerlei onbegrijpelijke tekentjes erop. Tegelijkertijd duiken bij toeval ook de Baron, B2 en Vlugge Japie op in Griekenland. De drie boeven zijn natuurlijk razend nieuwsgierig naar wat Bassie en Adriaan met de geheimzinnige steen gaan doen en besluiten de twee te achtervolgen. Bassie en Adriaan doen op hun beurt hun uiterste best de boeven in de val te lokken.

Eerder Vandaag | 00:35 Angelo Rules

Botervingers laat te veel met zich sollen. Daarom besluiten Angelo en zijn vrienden hem karateles te geven. Jammer genoeg weten ze meer van kung-fu films dan van echte karate...

Eerder Vandaag | 00:29 Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad

Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar komt echter weinig van terecht als Bassie tijdens een middagje snorkelen in zee een heel bijzondere steen vindt met allerlei onbegrijpelijke tekentjes erop. Tegelijkertijd duiken bij toeval ook de Baron, B2 en Vlugge Japie op in Griekenland. De drie boeven zijn natuurlijk razend nieuwsgierig naar wat Bassie en Adriaan met de geheimzinnige steen gaan doen en besluiten de twee te achtervolgen. Bassie en Adriaan doen op hun beurt hun uiterste best de boeven in de val te lokken.

Eerder Vandaag | 00:04 Happily Divorced

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Amerikaanse komische serie over bloemiste Fran en haar homoseksuele man. Torn Between Two Lovetts. Fran en Peter zijn het zat om vrijgezel te zijn en besluiten dat ze willen daten. Wanneer ze per toeval allebei met dezelfde man afspreken, beseffen ze hoe de datewereld is veranderd.

Eerder Vandaag | 00:00 Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad

Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar komt echter weinig van terecht als Bassie tijdens een middagje snorkelen in zee een heel bijzondere steen vindt met allerlei onbegrijpelijke tekentjes erop. Tegelijkertijd duiken bij toeval ook de Baron, B2 en Vlugge Japie op in Griekenland. De drie boeven zijn natuurlijk razend nieuwsgierig naar wat Bassie en Adriaan met de geheimzinnige steen gaan doen en besluiten de twee te achtervolgen. Bassie en Adriaan doen op hun beurt hun uiterste best de boeven in de val te lokken.

Gisteren 23:30 Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad

Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar komt echter weinig van terecht als Bassie tijdens een middagje snorkelen in zee een heel bijzondere steen vindt met allerlei onbegrijpelijke tekentjes erop. Tegelijkertijd duiken bij toeval ook de Baron, B2 en Vlugge Japie op in Griekenland. De drie boeven zijn natuurlijk razend nieuwsgierig naar wat Bassie en Adriaan met de geheimzinnige steen gaan doen en besluiten de twee te achtervolgen. Bassie en Adriaan doen op hun beurt hun uiterste best de boeven in de val te lokken.

Gisteren 23:10 Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad

Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar komt echter weinig van terecht als Bassie tijdens een middagje snorkelen in zee een heel bijzondere steen vindt met allerlei onbegrijpelijke tekentjes erop. Tegelijkertijd duiken bij toeval ook de Baron, B2 en Vlugge Japie op in Griekenland. De drie boeven zijn natuurlijk razend nieuwsgierig naar wat Bassie en Adriaan met de geheimzinnige steen gaan doen en besluiten de twee te achtervolgen. Bassie en Adriaan doen op hun beurt hun uiterste best de boeven in de val te lokken.

Gisteren 23:05 Ik vertrek

Al jaren dromen Michael (49) en Fijtje (48) van een leven in het buitenland en sinds een paar jaar is duidelijk dat dit Italië moet zijn. Ze zijn verliefd op het land en met name op de Noord-Italiaanse streek Piemonte. Het gezin heeft een goed leven in Nederland, maar is op zoek naar een rustiger leven met meer tijd voor het gezin. Met vier kinderen besluit je niet zomaar om te gaan emigreren, maar een ander leven blijft trekken. Nu de oudste dochters Julia (19) en Maaike (bijna 18) oud genoeg zijn om op kot te gaan, besluiten ze dat dit een goed moment is om hun droom te verwezenlijken. De jongste kinderen Matthijs (12) en Suusje (9) hebben het moeilijk met het vertrek. Matthijs vindt het leuk om te gaan, maar ziet erg op tegen de Italiaanse school. Suusje ziet het helemaal niet zitten om te vertrekken uit Nederland. Na een lange zoektocht vinden ze een zwaar vervallen kasteel dat zal worden omgebouwd tot appartementen. Ook komt er een camping met zes safaritenten. De verbouwing is een enorme klus die wel een jaar in beslag gaat nemen. Hun luxeleven in Nederland wordt ingeruild voor een campingleven. Gaat het ze lukken om de verbouwing binnen het jaar af te krijgen? Hebben ze wel tijd voor het gezin dat ze zo graag wilden? En kunnen de twee jongste kinderen Matthijs en Suusje hun draai vinden in Italië?

Gisteren 23:00 Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad

Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar komt echter weinig van terecht als Bassie tijdens een middagje snorkelen in zee een heel bijzondere steen vindt met allerlei onbegrijpelijke tekentjes erop. Tegelijkertijd duiken bij toeval ook de Baron, B2 en Vlugge Japie op in Griekenland. De drie boeven zijn natuurlijk razend nieuwsgierig naar wat Bassie en Adriaan met de geheimzinnige steen gaan doen en besluiten de twee te achtervolgen. Bassie en Adriaan doen op hun beurt hun uiterste best de boeven in de val te lokken.

Gisteren 20:00 Happily Divorced

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Amerikaanse komische serie over bloemiste Fran en haar homoseksuele man. Torn Between Two Lovetts. Fran en Peter zijn het zat om vrijgezel te zijn en besluiten dat ze willen daten. Wanneer ze per toeval allebei met dezelfde man afspreken, beseffen ze hoe de datewereld is veranderd.

Gisteren 19:40 Ik vertrek

Al jaren dromen Michael (49) en Fijtje (48) van een leven in het buitenland en sinds een paar jaar is duidelijk dat dit Italië moet zijn. Ze zijn verliefd op het land en met name op de Noord-Italiaanse streek Piemonte. Het gezin heeft een goed leven in Nederland, maar is op zoek naar een rustiger leven met meer tijd voor het gezin. Met vier kinderen besluit je niet zomaar om te gaan emigreren, maar een ander leven blijft trekken. Nu de oudste dochters Julia (19) en Maaike (bijna 18) oud genoeg zijn om op kot te gaan, besluiten ze dat dit een goed moment is om hun droom te verwezenlijken. De jongste kinderen Matthijs (12) en Suusje (9) hebben het moeilijk met het vertrek. Matthijs vindt het leuk om te gaan, maar ziet erg op tegen de Italiaanse school. Suusje ziet het helemaal niet zitten om te vertrekken uit Nederland. Na een lange zoektocht vinden ze een zwaar vervallen kasteel dat zal worden omgebouwd tot appartementen. Ook komt er een camping met zes safaritenten. De verbouwing is een enorme klus die wel een jaar in beslag gaat nemen. Hun luxeleven in Nederland wordt ingeruild voor een campingleven. Gaat het ze lukken om de verbouwing binnen het jaar af te krijgen? Hebben ze wel tijd voor het gezin dat ze zo graag wilden? En kunnen de twee jongste kinderen Matthijs en Suusje hun draai vinden in Italië?

Gisteren 18:25 Fashion Chicks

Gisteren - Casper en Emma gaan naar Afrika! Als de twee beste vrienden mee mogen op safari, vinden ze een gevangen baby leeuwtje en nemen hem mee naar Camp Eden. Ze noemen hem Leo. Maar het kleine welpje wil niets eten en daar is Emma bezorgd over. ...

Casper en Emma gaan naar Afrika! Als de twee beste vrienden mee mogen op safari, vinden ze een gevangen baby-leeuwtje en nemen hem mee naar Camp Eden. Ze noemen hem Leo. Maar het kleine welpje wil niets eten en daar is Emma bezorgd over. Ze denkt dat het komt omdat Leo zijn moeder mist. Daarom besluiten Casper en Emma naar haar op zoek te gaan. Lukt het Casper en Emma om Leo's mama te vinden?

Gisteren 18:15 Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Hoewel ze normaal gezien strijden tegen inbrekers, besluiten Robin en Tom vandaag om er twee een handje te helpen. Een gedetineerde keert na zijn penitentiair verlof niet terug naar de gevangenis. Floor, Vince en Sami gaan bij hem thuis langs om hem weer op te pakken.

Gisteren 17:10 The Loud House

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Cadeau frictie / Alles voor een sundae: Pap is jarig en de kids maken een plakboek met herinneringen als cadeau. // De kinderen zijn de hele week zo braaf geweest, dat mam en pap besluiten om ijs met ze te gaan eten als mam terug is van haar werk.

Gisteren 17:10 My Wife and Kids

Wanneer Michael verneemt dat zijn ouders op bezoek komen, krijgt hij het meteen benauwd. Hij heeft immers een communicatiestoornis met zijn vader. Janet kan het bovendien niet vinden met haar schoonmoeder. Maar voor het welzijn van de kinderen besluiten ze om Michaels ouders nog een kans te geven. Intussen maakt Janet zich ook zorgen om Juniors eerste afspraakje.

Gisteren 15:20 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 6 - De Wiebelstaartwacht / Konijntjes tellen: Verkleed als superhelden gaat de Bende op zoek naar avonturen. Maar daarop besluiten Dasha, Jasper en Casper dat zij dan de bijbehorende slechteriken zullen zijn. Totdat ze ineens de hulp van een paar superhelden goed kunnen gebruiken. // Omdat Paps, Mams en Lola naar een schoolreünie gaan, biedt de Bende aan om op alle kleintjes te passen. Maar ze allemaal in bed en in slaap krijgen, vraagt om meer dan warme melk, een verhaaltje en een slaapliedje.

Gisteren 14:35 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 25 - Ze Glippen Me Door De Vingers: Dave moet toezien dat zijn Chipmunks opgroeien en zelfstandig worden. Hij doet zijn best om ze wat meer aandacht te geven, maar verstikt ze alleen maar. Om wat meer vrijheid te krijgen, besluiten ze een nieuwe vriendin voor hem te zoeken.

Gisteren 13:45 Casper en Emma - De bergen in

Gisteren - Max en Ruben, hartsvrienden van jongs af aan, zijn in het laatste jaar van de middelbare school uit elkaar gegroeid. Max heeft gekozen voor een meer populair bestaan ten koste van zijn cijfers, terwijl nerd Ruben ervan droomt de blits te ...

Max en Ruben, hartsvrienden van jongs af aan, zijn in het laatste jaar van de middelbare school uit elkaar gegroeid. Max heeft gekozen voor een meer populair bestaan ten koste van zijn cijfers, terwijl nerd Ruben ervan droomt de blits te maken als DJ op een eindexamenfeest. Wanneer Max beseft dat hij geen diploma gaat halen en Ruben vreest dat 'zijn' eindexamenfeest rampzalig slecht bezocht zal worden, besluiten ze de handen weer ineen te slaan.

Gisteren 12:45 What will People say

Gisteren - De zestienjarige Nisha leidt een dubbelleven in Noorwegen. Thuis, bij haar ouders is ze de perfecte Pakistaanse dochter, maar als ze uitgaat met haar vrienden is ze een doorsnee Noorse tiener. Als haar vader haar met haar vriendje ...

De zestienjarige Nisha leidt een dubbelleven in Noorwegen. Thuis, bij haar ouders is ze de perfecte Pakistaanse dochter, maar als ze uitgaat met haar vrienden is ze een doorsnee Noorse tiener. Als haar vader haar met haar vriendje betrapt, stort Nisha's wereld in. Haar ouders willen een voorbeeld stellen en besluiten haar te kidnappen en haar onder te brengen bij familie in Pakistan. In een land waar ze nooit gewoond heeft, wordt Nisha gedwongen zich aan te passen aan de cultuur van haar ouders.

Gisteren 11:45 Tom en Jerry Show

Na een verwoestende gevecht tussen kat en muis, besluiten Hildie en Beatie dat Tom's stoute kattengedrag niets dan problemen rond het huis heeft veroorzaakt. Wat Tom nodig heeft, is een nieuwe houding! Ja, dat is het! Met een zwaai van haar toverstaf, wordt Tom een liefhebbende kat. Veel beter! Jerry houdt eerst van de verandering, maar hij is snel klaar met die gevoelige kat. Jerry probeert elke truc in het boek om het dierlijke instinct van Tom te activeren, maar niets lijkt de betovering te doorbreken. Jerry moet Hildie's toverstok pikken om de betovering om te keren, maar het zal niet gemakkelijk zijn met Tom steeds naast zich.

Gisteren 10:40 The Marine 6: Close Quarters

Gisteren - Actiedrama, Een meisje wordt gekidnapt door een bende van internationale misdadigers, onder leiding van Maddy Hayes. Ex mariniers Jake Carter en Luke Trapper besluiten hun krachten te bundelen en haar te redden.

Een meisje wordt gekidnapt door een bende van internationale misdadigers, onder leiding van Maddy Hayes. Ex-mariniers Jake Carter en Luke Trapper besluiten hun krachten te bundelen en haar te redden.

Gisteren 09:55 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 1 - De skelter race / Burgemeester voor één dag: Casper en Jasper hebben een hele snelle skelter, maar Becca is ervan overtuigd dat zij een skelter kan bouwen die veel sneller is. Om de kampioen te bepalen, besluiten ze een skelter race te houden.. // De burgemeester moet een dagje weg, dus Becca wil graag voor haar invallen. Ze krijgt de tip mee om niet overal ja op te zeggen. Maar dat is moeilijker dan het lijkt.

Gisteren 09:30 Flodder

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Nederlandse komische serie. Op heterdaad. De criminaliteit in Zonnedael neemt toe en de buurtbewoners besluiten een burgerwacht op te richten. Aangemoedigd door Sjakie meldt zich een eerste vrijwilliger: zoon Kees. Nadat Johnnie van de schrik bekomen is, laat ook hij zich door Sjakie overtuigen om mee te werken. Het enthousiasme van Kees neemt af wanneer blijkt dat de burgerwacht niet bewapend wordt.

Gisteren 08:55 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 52 - Mannengrot: Als Alvin, Simon en Theodore vermoeden dat Julie bij ze in wil komen wonen, besluiten ze alles op alles te zetten om dat te voorkomen.

Gisteren 08:35 Inui

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Animatieserie. Blunder krijgt zwemles. Brombeer en Lissy nemen een frisse duik, maar Blunder weigert het water in te gaan. Als blijkt dat hij niet kan zwemmen, besluiten zijn vrienden hem zwemles te geven.

Gisteren 06:30 The Road Within

Gisteren - Vincent is een jongeman met het syndroom van Gilles de la Tourette. Na het overlijden van zijn moeder wordt hij geconfronteerd met drastische veranderingen. In de gedragskliniek vindt hij een vriendin in Marie, die aan anorexia lijdt. ...

Vincent is een jongeman met het syndroom van Gilles de la Tourette. Na het overlijden van zijn moeder wordt hij geconfronteerd met drastische veranderingen. In de gedragskliniek vindt hij een vriendin in Marie, die aan anorexia lijdt. Samen besluiten ze de auto van dokter Rose te stelen om de as van Vincents moeder in de oceaan te verstrooien. Wanneer de autistische Alex hen dreigt aan te geven, zijn ze gedwongen hem op sleeptouw te nemen. Al snel worden ze door Vincents vader en dokter Rose achtervolgd terwijl Vincent, Marie en Alex aan een epische roadtrip beginnen die hun leven voor altijd zal veranderen.

Gisteren 04:40 Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad

Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar komt echter weinig van terecht als Bassie tijdens een middagje snorkelen in zee een heel bijzondere steen vindt met allerlei onbegrijpelijke tekentjes erop. Tegelijkertijd duiken bij toeval ook de Baron, B2 en Vlugge Japie op in Griekenland. De drie boeven zijn natuurlijk razend nieuwsgierig naar wat Bassie en Adriaan met de geheimzinnige steen gaan doen en besluiten de twee te achtervolgen. Bassie en Adriaan doen op hun beurt hun uiterste best de boeven in de val te lokken.

Gisteren 04:31 Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad

Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar komt echter weinig van terecht als Bassie tijdens een middagje snorkelen in zee een heel bijzondere steen vindt met allerlei onbegrijpelijke tekentjes erop. Tegelijkertijd duiken bij toeval ook de Baron, B2 en Vlugge Japie op in Griekenland. De drie boeven zijn natuurlijk razend nieuwsgierig naar wat Bassie en Adriaan met de geheimzinnige steen gaan doen en besluiten de twee te achtervolgen. Bassie en Adriaan doen op hun beurt hun uiterste best de boeven in de val te lokken.

Gisteren 04:01 Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad

Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar komt echter weinig van terecht als Bassie tijdens een middagje snorkelen in zee een heel bijzondere steen vindt met allerlei onbegrijpelijke tekentjes erop. Tegelijkertijd duiken bij toeval ook de Baron, B2 en Vlugge Japie op in Griekenland. De drie boeven zijn natuurlijk razend nieuwsgierig naar wat Bassie en Adriaan met de geheimzinnige steen gaan doen en besluiten de twee te achtervolgen. Bassie en Adriaan doen op hun beurt hun uiterste best de boeven in de val te lokken.

Gisteren 02:00 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Simon voor President: Simon en Alvin hebben het gehad met de klasse-president Bocarter Humphrey, die aan vriendjespolitiek doet en dus besluiten ze allebei zichzelf kandidaat te stellen bij de nieuwe verkiezingen. Overleeft hun broederschap de onderlinge strijd?

Gisteren 00:05 Avengers Assemble

'Kom Maar Op Met De Schurken.' Na hun afspraak met Attuma besluiten Dracula, MODOK en Red Skull dat ze zullen moeten samenwerken om de Avengers te verslaan.

Gisteren 00:00 How I Met Your Mother

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Last Cigarette Ever: Robins bittere nieuwe collega zorgt ervoor dat ze gaat roken, wat voor een kettingreactie zorgt bij de anderen. Wanneer het roken uit de hand loopt, besluiten ze te stoppen en roken ze samen hun laatste sigaret ooit.

Eergisteren 23:40 Drake & Josh

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Alien Invasie: Drake en Josh zijn de vervelende streken van Megan zat en besluiten haar terug te pakken door te doen alsof er buitenaardse wezens bestaan… Ze krijgen hierbij hulp van Eric, die alle elektrische apparatuur aansluit op een afstandsbediening.

Eergisteren 23:25 De Wonderlijke Wereld van Gumball

De hele familie Watterson vindt dat hij of zij het moeilijkste leven hebben. Ze besluiten de rollen eens om te draaien en Gumball komt tot een eindconclusie.

Eergisteren 22:05 Redirected

Eergisteren - Vrienden en nieuwbakken criminelen John, Ben, Tim en Michael besluiten een grote roof uit te voeren. Wanneer de beroving anders loopt dan ze hadden geanticipeerd, stranden ze in Oost Europa. De vier moeten het opnemen tegen corrupte ...

Vrienden en nieuwbakken criminelen John, Ben, Tim en Michael besluiten een grote roof uit te voeren. Wanneer de beroving anders loopt dan ze hadden geanticipeerd, stranden ze in Oost-Europa. De vier moeten het opnemen tegen corrupte politieagenten, huurmoordenaars, valse prostituees en smokkelaars.

Eergisteren 20:40 Beverly Hills Cop II

Eergisteren - Wanneer een aantal opvallende diefstallen plaatsvinden in Beverly Hills, keert politieagent Axel Foley terug. Hij bezoekt zijn goede vriend en tevens agent Andrew Bogomil die bij een overval werd neergeschoten. In het ziekenhuis ...

Wanneer een aantal opvallende diefstallen plaatsvinden in Beverly Hills, keert politieagent Axel Foley terug. Hij bezoekt zijn goede vriend en tevens agent Andrew Bogomil die bij een overval werd neergeschoten. In het ziekenhuis ontmoet hij ook opnieuw Bogomils dochter Jan en wat later ziet hij ook Billy en John weer terug. De twee agenten besluiten om Axel hen te laten helpen om de vrouw te vinden die Bogomil wilde vermoorden, dit tegen de wil in van hun baas en chef van het Beverly Hills politiekorps Harold Lutz. Al snel ontdekken Axel, Billy en John dat de overvallen gebeuren onder leiding van de beruchte Maxwell Dent en dat zijn vrouw, Karla Fry, diegene was die Andrew wilde vermoorden. De moordpoging blijkt dus een wraakactie van Dent te zijn. Daarom maken de agenten er hun missie van het koppel op te sporen en op te pakken.

Eergisteren 19:05 Craig van de Kreek

De drie vrienden willen legendarisch worden en besluiten daarom om het brandnetelveld te doorkruisen, op zoek naar een nog onontdekte lege plek.

Eergisteren 19:05 Domestic

Eergisteren - Alex, een tienjarig meisje, heeft een lunch met haar vader. Haar moeder komt de keuken binnen met een een levende hen in haar handen. De vader wil Alex wat geld geven op voorwaarde dat ze de kip doodt, zodat moeder het dier kan ...

Alex, een tienjarig meisje, heeft een lunch met haar vader. Haar moeder komt de keuken binnen met een een levende hen in haar handen. De vader wil Alex wat geld geven op voorwaarde dat ze de kip doodt, zodat moeder het dier kan klaarmaken voor een maaltijd. Alex stemt toe maar al snel beseft ze dat ze het dier niet van haar leven kan beroven. De ouders besluiten daarop van het bedrag te verhogen.

Eergisteren 18:20 Dharma & Greg

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische serie. And the in-Laws Meet. Dharma en Greg besluiten een fuif te organiseren voor familie en vrienden om hun stiekeme huwelijk te vieren. Gregs moeder weigert te komen. Dharma besluit met haar te gaan praten. Mevrouw Montgomery wil enkel komen als ze zelf een sjieke party mag organiseren. Daar hebben Dharma's ouders dan weer bezwaren tegen.

Eergisteren 14:58 Blinky Bill

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Australische animatieserie. Sir Claudes laatste leven. Sir Claude heeft al acht van zijn negen levens opgebruikt en wat ooit een gevaarlijke kater was, is nu een bang beestje. Blinky en Jacko besluiten hem te helpen om zijn levens terug te krijgen en sluiten daarbij een deal met de gemene kat: in ruil zal hij Greenpatch niet langer lastigvallen.

Eergisteren 12:30 Projet Almanac

Eergisteren - Sf-thriller, Een groep tieners vindt in een kelder geheime plannen voor de bouw van een teletijdmachine. Ze besluiten de machine eigenhandig te bouwen met onderdelen en benodigdheden die ze uit school meesmokkelen. Het project dreigt ...

Een groep tieners vindt in een kelder geheime plannen voor de bouw van een teletijdmachine. Ze besluiten de machine eigenhandig te bouwen met onderdelen en benodigdheden die ze uit school meesmokkelen. Het project dreigt echter al snel te ontsporen.

Eergisteren 12:10 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 26 - Super-Liam: Liam wil dolgraag een superheld worden en Rusty en Ruby besluiten hem te helpen. Hij moet alleen nog wel leren om eerst te luisteren en te oefenen voor hij aan de slag gaat.

Eergisteren 11:25 De Thundermans

Seizoen 4 - Aflevering 27 - Bewaar de Vorige Dans: De kinderen willen spijbelen. Maar Hank en Barb komen met het verhaal van Burgemeester Heinrich Schuildorp de Derde, die geen schooldag miste. Als Blobbin aankomt met een tijdmachine, besluiten de kinderen het verleden bij te stellen.

Eergisteren 10:40 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 6 - De Wiebelstaartwacht / Konijntjes tellen: Verkleed als superhelden gaat de Bende op zoek naar avonturen. Maar daarop besluiten Dasha, Jasper en Casper dat zij dan de bijbehorende slechteriken zullen zijn. Totdat ze ineens de hulp van een paar superhelden goed kunnen gebruiken. // Omdat Paps, Mams en Lola naar een schoolreünie gaan, biedt de Bende aan om op alle kleintjes te passen. Maar ze allemaal in bed en in slaap krijgen, vraagt om meer dan warme melk, een verhaaltje en een slaapliedje.

Eergisteren 10:00 The Middle

Seizoen 8 - Aflevering 15 - Amerikaanse komische serie. Dental Hijinks. Mike overhaalt dr. Goodwin om te liegen tegen Frankie en te doen alsof zijn gebit in orde is. Brick schrijft intussen een Schotse rapmusical. Axl, Hutch en Kenny besluiten om Winnebago te verkopen.

Eergisteren 07:00 Ideal Home

Eergisteren - Met hun succesvolle kookprogramma en feestjes voor de elite, staat het luxeleventje van homokoppel Erasmus en Paul (Steve Coogan en Paul Rudd) in schril contrast met dat van Erasmus' vervreemde biologische zoon Dale. Wanneer Dale wordt ...

Met hun succesvolle kookprogramma en feestjes voor de elite, staat het luxeleventje van homokoppel Erasmus en Paul (Steve Coogan en Paul Rudd) in schril contrast met dat van Erasmus' vervreemde biologische zoon Dale. Wanneer Dale wordt opgepakt door de politie, weet diens tienjarige zoontje Bill te ontsnappen. Gewapend met het adres van zijn grootvader, bezorgt hij Erasmus en Paul de verrassing van hun leven. Hoewel Paul niet blaakt van enthousiasme, besluiten ze zich toch over Bill te ontfermen. Terwijl hun band met Bill sterker wordt, lopen de wrijvingen tussen Erasmus en Paul steeds hoger op.

Eergisteren 06:30 Family Guy

Seizoen 12 - Aflevering 1 - Into Fat Air: De Griffins gaan uit eten met de eerste vriend van Lois en zijn gezin. Na een avond met het rijke, bereisde gezin, dat nogal op hen neerkijkt, zijn Peter en Lois klaar om de strijd met hen aan te gaan. Ze besluiten net als zij Mount Everest te beklimmen.

 Meer