Bende op tv (tv-tips)

Vandaag | 22:25 Black IMDb: 7.1

IMDB * 7.1 - Misdaaddrama, Black is een Belgische film uit 2015 onder regie van Adil El Arbi & Bilall Fallah, en is gebaseerd op de boeken Black en Back van jeugdauteur Dirk Bracke. De film ging in première op 11 september op het Internationaal ...

Black is een Belgische film uit 2015 onder regie van Adil El Arbi & Bilall Fallah, en is gebaseerd op de boeken Black en Back van jeugdauteur Dirk Bracke. De film ging in première op 11 september op het Internationaal filmfestival van Toronto en kreeg zijn Belgische première tijdens het Film Fest Gent 2015. ’Black’ vertelt het rauwe verhaal van de vijftienjarige Mavela – zwart en lid van de gevreesde Brusselse jeugdbende “Black Bronx”. Ze wordt brutaal gedwongen om te kiezen tussen loyaliteit en liefde wanneer ze halsoverkop verliefd wordt op een Marokkaanse jongen uit de rivaliserende gang “1080”. Maar één ding leert Mavela snel: ‘Eens een bendelid, altijd een bendelid; bij de Black Bronx geraak je nooit meer weg.’ Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/black

Vandaag | 20:10 Reportage: De slag om het bos in Congo

Reportage, In deze aflevering van het reportageprogramma Vranckx is de reportage 'De slag om het bos' te zien. Bekijk ...

In deze aflevering van het reportageprogramma Vranckx is de reportage 'De slag om het bos' te zien. Bekijk op welk kanaal Canvas bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/5314/kanaal-canvas. Geweld De Bakastam in het Noorden van Congo leeft al generaties van het regenwoud. Maar de gebieden waar ze wonen en jagen worden omgevormd tot nationaal park. De zwaar bewapende parkwachters schuwen geen geweld en worden beschuldigd van mishandeling. "Ze behandelen ons als beesten", vertellen ze aan reporter Ade Adepitan. Criminele bendes Heel wat diersoorten in het woud zijn met uitsterven bedreigd. Het aantal gorilla's en olifanten is de laatste tien jaar met zestig procent gedaald. Dat is voornamelijk het werk van criminele bendes die exporteren naar China. De Baka die jagen op niet-beschermde diersoorten, zeggen hier ook de schuld van te krijgen.

Je vindt hier de programma's van Bende op tv We hebben de volgende programma's voor Bende Black: IMDB * 7.1 - Misdaaddrama, Black is een Belgische film uit 2015 onder regie van Adil El Arbi & Bilall Fallah, en is gebaseerd op de boeken Black en Back van jeugdauteur Dirk Bracke. De film ging in première op 11 september op het Internationaal. Reportage: De slag om het bos in Congo: Reportage, In deze aflevering van het reportageprogramma Vranckx is de reportage 'De slag om het bos' te zien. Bekijk. Becca's Bunch: Seizoen 1 Aflevering 11 Robobart / Helpersspeldje: Bart gaat met vakantie en laat RoboBart bij de Bende. Op de. Eltern und andere Wahrheiten: Familienkomödie, Architektin Nina (Bodenbender) kehrt nach der Elternzeit in den Job zurück. Fiese Kollegen und die. Peppermint: IMDB * 6.5 - Misdaaddrama, De makers van de actiefilm Taken hebben het weer voor elkaar! Met Peppermint is er een actiethriller onderweg die het verhaal vertelt van de jonge moeder Riley North (Jennifer Garner) die ontwaakt uit een coma nadat haar. NCIS : enquêtes spéciales: Misdaadserie, 'Une vieille histoire.' (s 7/ep 22) Het NCIS moet op zoek naar een seriemoordenaar. Alle slachtoffers. Britt's beestenbende: Spel, Seizoen 1 Aflevering 4 Hilarische dierenquiz. Frank Dane & Sterre van Woudenberg. Wat voor een dier is een. Becca's Bunch: Seizoen 1 Aflevering 9 Legendarische Bas / Benny en Shelly op stap: Er gaat een legende dat er een reuzenvis in het. CSI: Crime Scene Investigation: Misdaadserie, 'Say Uncle.' (s 9/ep 6) Tijdens een buurtfeest in de Koreaanse wijk ontstaat er een vuurgevecht. Twee. Bones: Misdaadserie, Seizoen 10 Aflevering 21 Amerikaanse misdaadserie. The Life in the Light. Het team onderzoekt de dood van.

Bende op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 18:30 Britt's beestenbende

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Hilarische dierenquiz. Frank Dane & Sterre van Woudenberg. Wat voor een dier is een zeekat? Hoe begroeten prairiehonden elkaar? En welk dier heeft vierkante poep? Dit en nog véél meer kom je te weten in deze hilarische dierenquiz.

Vandaag | 20:05 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. The Life in the Light. Het team onderzoekt de dood van een yoga-instructeur. Al snel blijkt dat het slachtoffer banden had met een motorbende. Booth heeft al dertig dagen niet meer gegokt. Beetje bij beetje probeert hij de relatieproblemen met Brennan op te lossen. Angela en Hodgins besluiten naar Parijs te verhuizen.

Vandaag | 21:25 The Rookie

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. Greenlight. Nolan leert een belangrijk lesje in respect wanneer hij een bendelid arresteert. Ondertussen moeten Chen en Bradford een celebrity beboeten.

Morgen | 10:30 De Jungle Bende

Morgen - Animatiefilm, Franse animatiefilm. Opgevoed door een tijger, is Maurice de pinguïn gebrand om de jungle te regeren, net als zijn moeder. Maar dat is buiten de gemene koala Igor gerekend.

Franse animatiefilm. Opgevoed door een tijger, is Maurice de pinguïn gebrand om de jungle te regeren, net als zijn moeder. Maar dat is buiten de gemene koala Igor gerekend.

Morgen | 23:10 The Rookie

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. Greenlight. Nolan leert een belangrijk lesje in respect wanneer hij een bendelid arresteert. Ondertussen moeten Chen en Bradford een celebrity beboeten.

Overmorgen | 04:20 The Strain

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Amerikaanse horrorserie. The Blood Tax. Dutch wil ontsnappen aan het fokprogramma van de strigoi en zich aansluiten bij Setrakian. Gus trekt zijn neef aan voor een klus die zijn bende de macht moet geven over de ondergrondse economie.

Overmorgen | 10:00 Flodder

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Komische serie. Op eigen benen. Eén van de leden van een bende schijnt de buit van een diamantroof achterover te hebben gedrukt. De anderen hebben er heel wat voor over om de stenen weer boven water te krijgen. Een paar leden van de familie Flodder worden, zonder het van elkaar te weten, ingeschakeld om de diamanten tegen een ruime vergoeding terug te stelen. Welke benadering leidt tot het beste resultaat?

Bende op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 10:40 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Robobart / Helpersspeldje: Bart gaat met vakantie en laat RoboBart bij de Bende. Op de afstandsbediening zit een knop voor turbokracht, maar daarop is Robobart nog niet getest. Dasha kan de verleiding echter niet weerstaan. ? // De Bende is met Paps op avontuur in het bos. Om een speldje te verdienen moeten ze een ander dier zien te helpen. Maar niemand heeft hulp nodig.

Vandaag | 13:30 Eltern und andere Wahrheiten

Architektin Nina (Bodenbender) kehrt nach der Elternzeit in den Job zurück. Fiese Kollegen und die neue Bauherrin setzen ihr zu. Lene Müller zu Waldstetten (Nina Petri) verlangt vollen Einsatz, Mütter haben da in ihrem Team nichts zu suchen. So behauptet Nina einfach, es gebe keine Kinder. Ehemann Torsten (Tom Wlaschiha), ein Polizist, der gerade sein Abitur nachmacht, gibt sie als ihren Bruder aus. Bald wirbelt Nina selbst wie ein Betonmischer... Ausgebremst! Die seifensaubere Komödie packt Probleme in leicht verdauliches Musikgeklimper und schmucke Hamburg-Bilder, wagt aber nix.

Vandaag | 15:05 Peppermint IMDb: 6.5

IMDB * 6.5 - Misdaaddrama, De makers van de actiefilm Taken hebben het weer voor elkaar! Met Peppermint is er een actiethriller onderweg die het verhaal vertelt van de jonge moeder Riley North (Jennifer Garner) die ontwaakt uit een coma nadat haar ...

De makers van de actiefilm Taken hebben het weer voor elkaar! Met Peppermint is er een actiethriller onderweg die het verhaal vertelt van de jonge moeder Riley North (Jennifer Garner) die ontwaakt uit een coma nadat haar man en dochter zijn gedood door een gangbende. Wanneer de moordenaars door het corrupte systeem worden beschermd trekt Riley zich vijf jaar terug om zich voor te bereiden op rechtvaardigheid. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/peppermint

Vandaag | 15:05 NCIS : enquêtes spéciales

'Une vieille histoire.' (s 7/ep 22) Het NCIS moet op zoek naar een seriemoordenaar. Alle slachtoffers zijn lid van een motorbende. Het onderzoek leidt het team naar een verrassende ontknoping. Abby wordt uitgenodigd op een symposium in Mexico en McGee vergezelt haar. Ze ontdekt een vreselijk geheim over Gibbs en dat brengt haar in een lastige positie.

Vandaag | 19:25 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Legendarische Bas / Benny en Shelly op stap: Er gaat een legende dat er een reuzenvis in het meer zou zwemmen. De Bende gaat op avontuur en leert hem kennen. // De bende moet Benny en Shelly naar huis brengen, maar de twee kleintjes gaan er steeds vandoor.

Vandaag | 19:40 CSI: Crime Scene Investigation

'Say Uncle.' (s 9/ep 6) Tijdens een buurtfeest in de Koreaanse wijk ontstaat er een vuurgevecht. Twee mensen komen daarbij om het leven. In eerste instantie lijkt het om een afrekening tussen twee rivaliserende bendes te gaan. Grissom vindt een bebloede zonnebril die toebehoort aan een jongen die aanwezig was bij de schietpartij en die vervolgens in paniek wegliep. Grissom gaat op zoek naar hem.

Morgen | 01:45 25 Jahre Herbert Knebels Affentheater

Schneller als Herbert Knebels Affentheater haben auch die Beatles in den Sechzigern die ehrwürdige Essener Grugahalle mit über 6.000 Plätzen nicht ausverkauft. Kein Wunder, denn von den Anfängen vor 25 Jahren in der Zeche Carl in Altenessen vor 100 "entgeisterten" Zuschauern bis heute, hat sich die Combo um Ruhrpott-Ikone Herbert Knebel mit unzähligen Tourneen auch über Nordrhein-Westfalen hinaus bundesweit eine riesige Fangemeinde erspielt. Mit ihrer unschlagbaren Mischung aus Comedy und Musik sind Herbert Knebel (Gesang / Gitarre), Ozzy Ostermann , Ernst Pichl und Der Trainer hierzulande einzigartig. Ein solches Jubiläum feiert man natürlich mit Freunden: Im Laufe dieser Sendung mit Höhepunkten aus ihrem 25-jährigen Schaffen begrüßen die Jubilare des Affentheaters auf der Bühne exquisite Gratulanten wie Gerburg Jahnke, Fritz Eckenga, Jochen Malmsheimer, Wilfried Schmickler und Atze Schröder. Musikalisch verstärkt wird die Knebel-Truppe außerdem durch Henjek und Stenjek, die Bläser-Fraktion der Familie Popolski. 25 Jahre im Dienst des Humors ist "Herbert Knebels Affentheater" der lebende Beweis dafür, dass man auch nach so langer Zeit im selben Beruf noch jede Menge Spaß haben ... und machen kann. Ein tobendes Publikum in der Grugahalle dankt es ihnen.

Morgen | 02:30 System Error

Schon vor 150 Jahren sagte Karl Marx: "Wachstum ist das Grundprinzip des kapitalistischen Wirtschaftssystem, aber dieses Wachstum wird irgendwann das System zerstören." Wachstum kommt in jeder politischen Rede vor, ist Grundlage jedes Wirtschaftslehrbuchs. Mit der Gewissheit um die Endlichkeit der natürlichen Ressourcen treibt uns dennoch die Sorge um ausbleibendes Wirtschaftswachstum an. Aber woher kommt dieser Widerspruch? Der zweifache Grimme- Preisträger Florian Opitz ("Speed. Auf der Suche nach der verlorenen Zeit", 2012) taucht mit Unternehmern, Wirtschaftswissenschaftlern, Finanzexperten u. a. tief in die Welt des real existierenden Kapitalismus ein, zeigt bisher verborgene Zusammenhänge auf und legt die pathologischen Zwänge des Systems offen.

Morgen | 03:25 Black Ink Crew New York

Seizoen 6 - Aflevering 2 - This Makes My Boricua Come Out, Mami: Teddy is nerveus, omdat zijn broer levenslang kan krijgen voor een bende-gerelateerde moord. Sky pleegt een telefoontje dat haar leven voorgoed zal veranderen. Een brief kan de financiële ondergang van Melody betekenen.

Morgen | 06:30 Vice

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Reportagereeks waarin het team van VICE de wereld rondreist om de belangrijke en meeslepende verhalen te vertellen die de gewone media links laten liggen. Gangs & Oil. VICE trekt naar Chicago waar ze de strijd tegen het bendegeweld lijken te verliezen en we ontmoeten de oliedieven in Nigeria die aardolie stelen, verkopen en ter plaatse raffineren.

Morgen | 10:55 Top Gear

Seizoen 18 - Aflevering 5 - Scootmobielen gaan off-road en Michael Fassbender waagt een poging op de baan.

Morgen | 11:20 SpongeBob

Seizoen 8 - Aflevering 24 - De Bende Van Plankton / Visaasragout: Plankton ronselt Straalman en denkt dat hij een bende heeft. // Octo wordt als kok aangenomen bij de Maatemmer. Hij gebruikt een oud recept van zijn oma om het noodlijdende restaurant weer op de kaart te zetten.

Morgen | 12:05 Chicago Fire

'Telling Her Goodbye.' (s 5/ep 16) Het brandweerkorps van Firehouse 51 wordt onverwachts gegijzeld door gangsters die beschutting zoeken na een uit de hand gelopen bendeoorlog. Eén van de bendeleden is echter gewond en heeft dringende medische hulp nodig. Severide houdt zich verborgen en probeert een plan te bedenken om zijn collega's te redden.

Morgen | 16:15 Scooby-Doo & Batman : l'alliance des héros *2018

Morgen - Animatiefilm, Scooby Doo en zijn vrienden worden geconfronteerd met een beruchte bende. Batman schiet hen te hulp en slaagt erin Scooby Doo en zijn vrienden te redden.

Scooby-Doo en zijn vrienden worden geconfronteerd met een beruchte bende. Batman schiet hen te hulp en slaagt erin Scooby-Doo en zijn vrienden te redden.

Morgen | 17:55 Game Shakers

Seizoen 2 - Aflevering 5 - De Mason Ervaring: Babe en Kenzie zijn twee 12-jarige meiden die een mobiel spel creëren dat het meest populaire spel van het jaar wordt. Met de winst en hun vriend, Hudson, wereldberoemde Rapper Double G, en zijn zoon Triple G, starten de meiden hun eigen supercoole gaming bedrijf in Brooklyn. Nu moeten Babe en Kenzie hun gamingbedrijf een succes laten zijn, naast het blijven waarborgen van de kwaliteit. De showervaring bestaat uit meerdere platforms, omdat kijkers niet alleen de avonturen van de bende kijken, maar hun nieuwste creaties op Nick.com, de Nick App en hun mobiele apparaten afspelen.

Morgen | 17:55 SpongeBob

Seizoen 9 - Aflevering 20 - Haaien tegen inktvissen / IdemBob DitoPants: SpongeBob sluit zich aan bij een bende haaien die anders zijn dan ze lijken. // Plankton smeedt snode plannen om de geheime krabburger formule in handen te krijgen.

Morgen | 18:00 Ostseereport

Der Bialowieza-Forst gilt als letzter Urwald Europas. Polen hatte die Holz-Nutzung in dem Naturschutzgebiet wegen der Ausbreitung des Borkenkäfers verstärkt. Doch der Europäische Gerichtshof konnte die drohende Abholzung großer Waldgebiete stoppen. Reporterin Kristin Recke macht sich vor Ort ein Bild der Lage und besucht auch die letzte freilebende Wisent-Herde. Weitere geplante Themen der Sendung: Kruszyniany: Ein Tartarendorf mit einer der ältesten Moscheen Polens Kihnu: Die estnische Insel der russischen Oldie-Motorradgespanne Kristiansand: Das erste Unterwasser-Restaurant Europas an Norwegens Südküste

Morgen | 18:40 CSI: Miami

'Killer Regrets.' (s 10/ep 5) De man van sheriff Anita Torres komt om het leven bij een explosie. Ze vermoedt dat de bende Mala Noche achter de aanslag zit en dat Memmo Fierro de opdrachtgever was. Fierro zit echter nog steeds in de gevangenis en beweert onschuldig te zijn. Anita besluit de hulp in te roepen van Horatio.

Morgen | 19:25 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Fijne Vriendentijnsdag / Hun liedje : In het bos wordt Vriendentijnsdag gevierd. Maar de vriendjes van Ringo hebben vertraging. Dus gaat de bende op zoek naar passende vriendjes met gelijke interesses om Ringo toch nog een leuke dag te bezorgen. // Na een ruzie met John dat hij altijd de liedjes voor Bosrockradio uitkiest, vertrekt Meneer Nugget en begint een piratenzender. Met het liedje dat ze ooit samen schreven, weet John Meneer Nugget over te halen terug te komen.

Morgen | 19:30 Vranckx

Aflevering 35 - Reportagemagazine dat verslag uitbrengt over de grote brandhaarden op het wereldtoneel. De slag om het bos. De Bakastam in het noorden van Congo leeft al generaties van het regenwoud. Maar de gebieden waar ze wonen en jagen worden omgevormd tot nationaal park. De zwaarbewapende parkwachters schuwen geen geweld en worden beschuldigd van mishandeling. "Ze behandelen ons als beesten," vertellen ze aan reporter Ade Adepitan. Heel wat diersoorten in het woud zijn met uitsterven bedreigd. Het aantal gorilla's en olifanten is de laatste tien jaar met zestig procent gedaald. Dat is voornamelijk het werk van criminele bendes die exporteren naar China. De Baka die jagen op niet-beschermde diersoorten, zeggen hier ook de schuld van te krijgen.

Morgen | 21:05 Grenslanders

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Nederlands-Belgische thrillerserie. Is er een verband tussen Afi's traumatische angst voor slangen en de slangentattoo in de hals van de dode Chinees? De enigen die er werkelijk geloof aan hechten zijn Tara en Bert. Samen gaan ze op zoek op naar de mysterieuze 'Admiraal', die aan het hoofd zou staan van de smokkelaarsbende. Maar in het Grensland blijven ze buitenstaanders. Ze stuiten steeds meer op onbegrip en tegenwerking bij de lokale bevolking. En dan zorgt Afi voor een geheel onverwachte wending...

Morgen | 22:05 G.I. Joe – Die Abrechnung

Superterrorist Zartan (Arnold Vosloo) lässt den US-Präsidenten verschwinden, nimmt dessen Identität an und lässt die halbe "G.I. Joe"-Spezialeinheit um Captain Hauser (Channing Tatum) auslöschen. Die Überlebenden werfen keineswegs die Automatikwaffen ins Korn: Hausers Partner Roadblock (Johnson) rüstet im Untergrund zum Gegenschlag. Dabei hilft der einstige Gründer der Einheit, General Joe Colton (Willis)... Drei Jahre nach der Effektrevue von Teil eins bemüht sich die Fortsetzung um Figurenzeichnung und Witz, endet aber im Action-Hurra-Gewitter.

Overmorgen | 01:55 Ostseereport

Der Bialowieza-Forst gilt als letzter Urwald Europas. Polen hatte die Holz-Nutzung in dem Naturschutzgebiet wegen der Ausbreitung des Borkenkäfers verstärkt. Doch der Europäische Gerichtshof konnte die drohende Abholzung großer Waldgebiete stoppen. Reporterin Kristin Recke macht sich vor Ort ein Bild der Lage und besucht auch die letzte freilebende Wisent-Herde. Weitere geplante Themen der Sendung: Kruszyniany: Ein Tartarendorf mit einer der ältesten Moscheen Polens Kihnu: Die estnische Insel der russischen Oldie-Motorradgespanne Kristiansand: Das erste Unterwasser-Restaurant Europas an Norwegens Südküste

Overmorgen | 01:55 G.I. Joe – Die Abrechnung

Okay, mal sehen, irgendwo in diesem bizarren Kostüm-Hightech-Action-Klamauk muss ja eine Handlung versteckt sein. Vielleicht diese: Oberfiesling Zartan nimmt die Identität des US-Präsidenten (Jonathan Pryce) an, löscht fast die gesamte Spezialeinheit der G.I. Joes aus und greift nach der Weltherrschaft. Die Überlebenden Joes (darunter Dwayne "The Rock" Johnson) spüren den pensionierten Ur-Joe (Bruce Willis) auf und schlagen zurück... "Und ab geht die wilde Sau!", verspricht Anführer Channing Tatum zu Beginn, so richtig krachen lässt es Tanzfilmprofi Jon M. Chu ("Step Up 3D") aber erst nach 50 Minuten – die Ninjahetzjagd im Himalaja gehört zu den besten Actionszenen der letzten Jahre. Der Rest ist wirrer Radau, immerhin mit deutlich mehr Witz als in Teil 1. Über einige Gags kann man sogar lachen.

Overmorgen | 02:00 Drugs Inc.

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Cokeland: Oakland is de op twee na gevaarlijkste stad van de VS. Hier maken drugsbendes de dienst uit. Ontmoet de rechercheurs die het tij willen keren.

Overmorgen | 07:00 Hereditary IMDb: 7.3

Overmorgen - IMDB * 7.3 - Horrordrama, De teruggetrokken grootmoeder van de familie Graham is dan wel overleden, de matriarch werpt nog steeds een schaduw op het gezin. Voornamelijk haar kleindochter, de tiener Charlie, met wie ze altijd al een ...

De teruggetrokken grootmoeder van de familie Graham is dan wel overleden, de matriarch werpt nog steeds een schaduw op het gezin. Voornamelijk haar kleindochter, de tiener Charlie, met wie ze altijd al een ongewone fascinatie had, lijdt eronder. Aan het vredige bestaan van de Grahams wordt abrupt een einde gemaakt wanneer een verschrikking hun thuis overneemt. Hierdoor wordt Annie, de moeder binnen het gezin, gedwongen om duistere paden te betreden opdat ze kunnen ontsnappen aan het ongelukkige lot dat hen allen te wachten staat. Deze horror hit sensatie beleefde eerder dit jaar de wereldpremière op het filmfestival Sundance in de VS. Het gezaghebbende The Hollywood Reporter meldt in een recensie dat de film "twee ademloze uren van escalerende terreur biedt zonder ook maar één moment te verslappen". Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/hereditary

Overmorgen | 07:15 Scooby-Doo! and the Curse of the 13th Ghost

Overmorgen - Animatiefilm, Scooby Doo en zijn vrienden jagen op het laatste spook van een dertienkoppige spookbende die ze al jaren achtervolgen.

Scooby-Doo en zijn vrienden jagen op het laatste spook van een dertienkoppige spookbende die ze al jaren achtervolgen.

Overmorgen | 07:55 Mickey Mouse Roadster Racers

Goeroe Googy / Bed en Breakfast bende: De roadsterspelen! / Handige Hulpjes runnen een B&B.

Overmorgen | 09:45 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 6 - De Wiebelstaartwacht / Konijntjes tellen: Verkleed als superhelden gaat de Bende op zoek naar avonturen. Maar daarop besluiten Dasha, Jasper en Casper dat zij dan de bijbehorende slechteriken zullen zijn. Totdat ze ineens de hulp van een paar superhelden goed kunnen gebruiken. // Omdat Paps, Mams en Lola naar een schoolreünie gaan, biedt de Bende aan om op alle kleintjes te passen. Maar ze allemaal in bed en in slaap krijgen, vraagt om meer dan warme melk, een verhaaltje en een slaapliedje.

Overmorgen | 10:55 Animal Cops Philadelphia

Seizoen 12 - Aflevering 16 - Bones: De politie van Philadelphia stuit op een bende die illegale hondengevechten organiseert. Het onderzoek leidt tot een gruwelijke opgraving in een voortuin.

Overmorgen | 10:55 Animal Cops Philadelphia

Seizoen 12 - Aflevering 16 - Bones: De politie van Philadelphia stuit op een bende die illegale hondengevechten organiseert. Het onderzoek leidt tot een gruwelijke opgraving in een voortuin.

Overmorgen | 11:40 Last Action Hero

Jack Slater (Arnold Schwarzenegger) is de held van het witte doek. Zijn grootste fan Danny krijgt een magisch bioscoopkaartje waarmee hij letterlijk in de filmwereld terechtkomt. Danny heeft waardevolle informatie over de criminelen naar wie Slater op zoek is. Samen gaan zij op jacht naar de bandieten. Wanneer het magische kaartje in handen van de bende valt en zij op hun beurt door het witte doek in de echte wereld stappen, lopen film en werkelijkheid in elkaar over.

Overmorgen | 15:45 Magic Cities

Kuala Lumpur heißt wenig verlockend "schlammige Flussmündung". Zinnsucher gründeten die Ansiedlung im 19. Jahrhundert. Und doch entstand in nur 150 Jahren mitten im Dschungel eine moderne Megacity mit einigen der höchsten Wolkenkratzer der Welt und mit gigantischen Shopping Malls. Regenwald trifft auf Business District, Garküche auf Luxusrestaurant, Muslim auf Buddhist. Kuala Lumpur ist kosmopolitisch, eine Stadt, in der viele Welten eng miteinander verknüpft sind. "Schlammige Flussmündung" - was für ein Name für die heutige Hauptstadt Malaysias! Zinnsucher gründeten das Dorf am Zusammenfluss von Gombak und Klang. Und doch entstand mitten im Dschungel diese moderne Megacity mit riesigen Wolkenkratzern, gigantischen Shopping Malls und atemberaubenden Prestigebauten. Die Petronas Towers sind die höchsten Zwillingstürme weltweit mit einer Höhe von 452 Metern.

Overmorgen | 16:13 Piet Piraat

Kinderprogramma. Op zijn schip De Scheve Schuit maakt Piet Piraat samen met zijn bemanning de gekste avonturen mee. Ze speuren de grote wateren af op zoek naar de verborgen schat die Piets opa ooit heeft begraven. Samen met zijn vrienden gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg. Alle hens aan dek dus voor Piet Piraat en zijn gekke bende!

Overmorgen | 16:18 Piet Piraat

Kinderprogramma. Op zijn schip De Scheve Schuit maakt Piet Piraat samen met zijn bemanning de gekste avonturen mee. Ze speuren de grote wateren af op zoek naar de verborgen schat die Piets opa ooit heeft begraven. Samen met zijn vrienden gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg. Alle hens aan dek dus voor Piet Piraat en zijn gekke bende!

Overmorgen | 17:05 Reinhold Messner - Heimat. Berge. Abenteuer

Viele halten Reinhold Messner für einen Deutschen, manche für einen Österreicher oder einen Italiener. Messner ist alles dies nicht - er ist Südtiroler. Und damit Sohn und Bürger eines Landes zwischen den Ländern, und wie sein Land im Herzen Europas selbst ist er europäisch durch und durch. In fünf Folgen porträtiert "Reinhold Messner - Heimat. Berge. Abenteuer" das Land Südtirol durch die Augen Reinhold Messners, der in diesem Jahr 75 Jahre alt wird und auf ein Leben zurückblickt, das so spektakulär ist wie die Bergwelt, die es geprägt hat. Messner nimmt den Zuschauer mit auf eine Entdeckungsreise. In atemberaubenden Bildern entfaltet sich das Panorama eines beispiellosen Lebens in und mit den Bergen. Die erste Folge der Reihe erzählt von Messners Kindheit und Jugend, von seinen ersten und dann aufsehenerregenden Klettertouren in den Dolomiten, denen er mit seinem Messner Mountain Museum Dolomites ein besonderes Denkmal gesetzt hat. Messners Heim

Overmorgen | 18:00 States of Undress

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Reportagereeks waarin Hailey Gates de wereldwijde mode-industrie onderzoekt. Urban Tribes of Mexico City. In Mexico City transformeren subculturen als punk en emo zich tot vijandige stadsbendes. Hailey doorkruist de stad om uit te vissen waarom die unieke bewegingen zo veel volgers hebben.

Overmorgen | 19:00 Futurama

Animated comedy series set in the year 3000. Bender gains the ability to self-replicate and threatens to over-run Earth with copies of himself. (2011)

Overmorgen | 19:25 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Robobart / Helpersspeldje: Bart gaat met vakantie en laat RoboBart bij de Bende. Op de afstandsbediening zit een knop voor turbokracht, maar daarop is Robobart nog niet getest. Dasha kan de verleiding echter niet weerstaan. ? // De Bende is met Paps op avontuur in het bos. Om een speldje te verdienen moeten ze een ander dier zien te helpen. Maar niemand heeft hulp nodig.

Overmorgen | 19:55 Game Shakers

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Trip Val: Babe en Kenzie zijn twee 12-jarige meiden die een mobiel spel creëren dat het meest populaire spel van het jaar wordt. Met de winst en hun vriend, Hudson, wereldberoemde Rapper Double G, en zijn zoon Triple G, starten de meiden hun eigen supercoole gaming bedrijf in Brooklyn. Nu moeten Babe en Kenzie hun gamingbedrijf een succes laten zijn, naast het blijven waarborgen van de kwaliteit. De showervaring bestaat uit meerdere platforms, omdat kijkers niet alleen de avonturen van de bende kijken, maar hun nieuwste creaties op Nick.com, de Nick App en hun mobiele apparaten afspelen.

Di 24 september 2019 | 01:50 Best of Hurricane

Obwohl The Cure um Frontmann Robert James Smith für ihren extravaganten Stil immer wieder Kritik ernteten, produzierten sie in unterschiedlichen Musik-Epochen zahlreiche Hits. Bereits seit 40 Jahren schreibt The Cure Musikgeschichte. Mit hoch toupierten Haaren und einer Mischung aus Punk und New Wave reiht sich die Band nahtlos zwischen Größen wie Black Sabbath und Led Zeppelin ein. Es gibt sie noch, die lebenden Legenden. Was nach dem Tod von Kurt Cobain als persönliches Therapie-Projekt von Dave Grohl begann, hat sich zu einer der erfolgreichsten Bands im Musikgeschäft entwickelt: die Foo Fighters. Ihre Shows sind legendär, und Frontmann Dave Grohl lässt sich selbst durch ein gebrochenes Bein nicht von einem Auftritt abhalten. Die Toten Hosen sind eine der ältesten aktiven deutschen Bands. Früher waren sie eine ziemlich kompromisslose Spaß-Punkband - inzwischen sind die Mitglieder alle in der Lebensmitte angekommen und stehen immer noch auf der Bühne. Die Jungs

Di 24 september 2019 | 04:10 States of Undress

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Reportagereeks waarin Hailey Gates de wereldwijde mode-industrie onderzoekt. Urban Tribes of Mexico City. In Mexico City transformeren subculturen als punk en emo zich tot vijandige stadsbendes. Hailey doorkruist de stad om uit te vissen waarom die unieke bewegingen zo veel volgers hebben.

Di 24 september 2019 | 05:30 Futurama

Animated comedy series set in the year 3000. Bender gains the ability to self-replicate and threatens to over-run Earth with copies of himself. (2011)

 Meer

Bende gemist

Eerder Vandaag | 02:35 Chicago P.D

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Don't Bury This Case. Severide wordt binnengebracht bij District 21 voor verhoor, nadat zijn auto een dodelijke crash heeft veroorzaakt. Tijdens het onderzoek wordt duidelijk dat er een bende carjackers aan het werk is. Voight stuurt ondertussen Burgess en Olinsky samen op pad, maar die nieuwe samenwerking wordt niet echt enthousiast onthaald. Lindsay denkt erover om haar vader, die vrijkomt uit de gevangenis, te ontmoeten.

Eerder Vandaag | 01:20 Snatch

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Terwijl de familie Hill en de bende zich hergroeperen, vertelt Charlie over de plannen van Jones en Dwyer om het goud te verkopen. Lily wil er niets mee te maken hebben, maar Albert heeft een beter idee. 9/10

Eerder Vandaag | 01:15 SpongeBob

Seizoen 8 - Aflevering 24 - De Bende Van Plankton / Visaasragout: Plankton ronselt Straalman en denkt dat hij een bende heeft. // Octo wordt als kok aangenomen bij de Maatemmer. Hij gebruikt een oud recept van zijn oma om het noodlijdende restaurant weer op de kaart te zetten.

Gisteren 22:05 Niet Schieten

Gisteren - Drama, De negenjarige David Van de Steen verloor zijn ouders en zusje tijdens de laatste overval van de Bende van Nijvel. Zijn grootvader probeert hem een toekomst te bieden en gaat op zoek naar antwoorden.

De negenjarige David Van de Steen verloor zijn ouders en zusje tijdens de laatste overval van de Bende van Nijvel. Zijn grootvader probeert hem een toekomst te bieden en gaat op zoek naar antwoorden.

Gisteren 22:00 Snatch

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Terwijl de familie Hill en de bende zich hergroeperen, vertelt Charlie over de plannen van Jones en Dwyer om het goud te verkopen. Lily wil er niets mee te maken hebben, maar Albert heeft een beter idee. 9/10

Gisteren 19:25 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Cute Lil' Bug / Eye of the Beholder: De Bende is gevraagd op het huisdier van Ringo te passen. Maar dat eet en eet en groeit en groeit tot het opeens verdwenen is en in een soort zak aan een tak hangt. Saar is namelijk een rups en Beccandert in een prachtige grote vlinder. // Wagtailers make art to show their love for Wagtail Woods but Becca worries her picture is too small but could it be a tiny masterpiece?

Gisteren 15:45 Bleeding Steel

Gisteren - Actiefilm, Een geharde Special Forces agent neemt de bescherming van een jonge vrouw op zich. Hij moet haar uit handen van een sinistere criminele bende zien te houden.

Een geharde Special Forces-agent neemt de bescherming van een jonge vrouw op zich. Hij moet haar uit handen van een sinistere criminele bende zien te houden.

Gisteren 10:40 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Robobart / Helpersspeldje: Bart gaat met vakantie en laat RoboBart bij de Bende. Op de afstandsbediening zit een knop voor turbokracht, maar daarop is Robobart nog niet getest. Dasha kan de verleiding echter niet weerstaan. ? // De Bende is met Paps op avontuur in het bos. Om een speldje te verdienen moeten ze een ander dier zien te helpen. Maar niemand heeft hulp nodig.

Eergisteren 23:10 Hate Thy Neighbour

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Reportagereeks over het waarom van extremisme. Sweden's Far Right Youth. Jamali maakt kennis met leden van Nordic Youth, die in Zweden de straten afspeuren op 'rapefugees.' Is het een begrijpelijke reactie op de immigratieproblematiek of gaat het om een bende leeghoofden?

Eergisteren 19:55 Game Shakers

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Oorlog en Perzik: Babe en Kenzie zijn twee 12-jarige meiden die een mobiel spel creëren dat het meest populaire spel van het jaar wordt. Met de winst en hun vriend, Hudson, wereldberoemde Rapper Double G, en zijn zoon Triple G, starten de meiden hun eigen supercoole gaming bedrijf in Brooklyn. Nu moeten Babe en Kenzie hun gamingbedrijf een succes laten zijn, naast het blijven waarborgen van de kwaliteit. De showervaring bestaat uit meerdere platforms, omdat kijkers niet alleen de avonturen van de bende kijken, maar hun nieuwste creaties op Nick.com, de Nick App en hun mobiele apparaten afspelen.

Eergisteren 19:25 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Wauw-me-Wiebel / De Wensensteen: Om indruk te maken op de talentenjacht van Wiebelstaartbos heeft Becca bedacht dat ze wil meedoen met een ballet. Maar de dansers die ze hiervoor weet te strikken kunnen geen van allen balletten. // Altijd nét als Pedro iets wil wensen, komt er wat tussen. Dus trekt de Bende door het bos op zoek naar de legendarische Wensensteen. Wie die beklimt mag een wens doen. Maar dan moet je dat wel durven natuurlijk.

Eergisteren 10:40 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Fijne Vriendentijnsdag / Hun liedje : In het bos wordt Vriendentijnsdag gevierd. Maar de vriendjes van Ringo hebben vertraging. Dus gaat de bende op zoek naar passende vriendjes met gelijke interesses om Ringo toch nog een leuke dag te bezorgen. // Na een ruzie met John dat hij altijd de liedjes voor Bosrockradio uitkiest, vertrekt Meneer Nugget en begint een piratenzender. Met het liedje dat ze ooit samen schreven, weet John Meneer Nugget over te halen terug te komen.

 Meer