Bende op tv (tv-tip)

Vandaag | 23:05 War IMDb: 6.2

IMDB * 6.2 - Actiethriller, Jack Crawford is een verbitterde FBI agent, compleet geobsedeerd door zijn werk. Jaren terug bonden hij en zijn partner Tom de strijd aan met de mysterieuze Chinese huurmoordenaar Rogue. Een strijd die Tom en zijn gezin ...

Jack Crawford is een verbitterde FBI-agent, compleet geobsedeerd door zijn werk. Jaren terug bonden hij en zijn partner Tom de strijd aan met de mysterieuze Chinese huurmoordenaar Rogue. Een strijd die Tom en zijn gezin moesten bekopen met de dood. Als Rogue na lange tijd opeens weer opduikt, wil Jack wraak. Als een bezetene gaat hij achter zijn vijand aan en komt terecht in een gigantische bendeoorlog. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/war

Je vindt hier de programma's van Bende op tv We hebben de volgende programma's voor Bende War: IMDB * 6.2 - Actiethriller, Jack Crawford is een verbitterde FBI agent, compleet geobsedeerd door zijn werk. Jaren terug bonden hij en zijn partner Tom de strijd aan met de mysterieuze Chinese huurmoordenaar Rogue. Een strijd die Tom en zijn gezin. The Mysteries of Laura: Dramaserie, Seizoen 2 Aflevering 8 Amerikaanse dramaserie. The Mystery of the Ghost in the Machine. John Campbell, een. 3satThema: Die große Nachkriegsshow: Der 3satThema Talk: Wie funktioniert kulturelles Gedenken, wie funktioniert Verdrängung? Und welche prägende Rolle spielt dabei das. Drugs Inc.: Seizoen 2 Aflevering 5 Ecstasy: Xtc is voor miljoenen een liefdesdrug, maar het is ook een drug waar georganiseerde. Mom: Christy und Bonnie sind fassungslos, als ihnen Violet eröffnet, mit wem sie sich neuerdings trifft: dem mehr als. Telekids Mini's: Piet Piraat: Kinderprogramma. Op zijn schip De Scheve Schuit maakt Piet Piraat samen met zijn bemanning de gekste avonturen mee. Ze. The Pagan King: Morgen - Semigallia, 13e eeuw. De mensen leiden een zwaar maar vreedzaam bestaan. Wanneer de jonge Namejs hun nieuwe koning wordt, krijgt hij meteen te maken met een grote uitdaging. De Paus stuurt een bende criminelen op hen af om de heidenen te. Becca's Bunch: Morgen - Seizoen 1 Aflevering 8 Cute Lil' Bug / Eye of the Beholder: De Bende is gevraagd op het huisdier van Ringo te. Peppermint: Morgen - IMDB * 6.5 - Misdaaddrama, De makers van de actiefilm Taken hebben het weer voor elkaar! Met Peppermint is er een actiethriller onderweg die het verhaal vertelt van de jonge moeder Riley North (Jennifer Garner) die ontwaakt uit een coma. Becca's Bunch: Morgen - Seizoen 1 Aflevering 8 Cute Lil' Bug / Eye of the Beholder: De Bende is gevraagd op het huisdier van Ringo te.

Bende op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 21:25 The Mysteries of Laura

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Amerikaanse dramaserie. The Mystery of the Ghost in the Machine. John Campbell, een undercoveragent, wordt vermoord wanneer hij een autodievenbende achterna zit. Wanneer blijkt dat de dader een foto van hem op zijn gsm heeft, wordt het duidelijk dat er een hacker in het spel is.

Morgen | 16:55 Castle

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. Cops and Robbers. Een bende bankovervallers, verkleed als bekende tv-dokters, gijzelt een aantal mensen, onder wie Castle en Martha. Beckett probeert een reddingsactie op touw te zetten, maar wordt tegengewerkt door de man die moet onderhandelen met de gijzelnemers. Castle ontdekt ondertussen dat de gijzeling enkel dient als afleiding voor een groter plan.

Bende op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 21:45 3satThema: Die große Nachkriegsshow: Der 3satThema Talk

Wie funktioniert kulturelles Gedenken, wie funktioniert Verdrängung? Und welche prägende Rolle spielt dabei das Fernsehen bis heute? Ein "3satThema Talk" zu Fernsehshow und Nazi-Trauma. Zu Gast sind Regina Schilling, Regisseurin und Autorin von "Kulenkampffs Schuhe", Hugo Egon Balder, Moderator, Fernsehproduzent, Musiker, Kabarettist, sowie Harald Jähner, Journalist und Autor des Buches "Wolfszeit. Deutschland und die Deutschen 1945-1955". Hans-Joachim Kulenkampff und Hans Rosenthal zählen zu den Großen der deutschen Fernsehunterhaltung in der Nachkriegsära. Was kaum jemand wusste: Beide brachten in ihren Shows das eigene Trauma der Nazi-Zeit zur Sprache - oder lächelten es weg. Der Holocaust-Überlebende Hans Rosenthal genauso wie der Wehrmachtssoldat Kulenkampff. Moderatoren, die mit ihrer Geschichte, mit ihren Fernseh-Geschichten, zur Identifikationsfigur einer ganzen, vom Krieg und den Nachkriegswehen gezeichneten Generation wurden.

Morgen | 03:00 Drugs Inc.

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Ecstasy: Xtc is voor miljoenen een liefdesdrug, maar het is ook een drug waar georganiseerde misdaadbendes voor moorden. Deze aflevering wil inzicht bieden in de impact die xtc over de hele wereld heeft.

Morgen | 03:25 Mom

Christy und Bonnie sind fassungslos, als ihnen Violet eröffnet, mit wem sie sich neuerdings trifft: dem mehr als doppelt so alten Psychologieprofessor Gregory. Nach dem ersten Schock erklären sich die beiden zu einem gemeinsamen Abendessen bereit, bei dem sich ihre Skepsis schnell verflüchtigt, da sich Gregory als sehr sympathisch und vertrauenswürdig erweist. Violet zieht schließlich sogar bei ihm ein und die beiden wollen heiraten. Doch die geplante Hochzeit scheint für sie andere Gründe zu haben als Liebe.

Morgen | 05:54 Telekids Mini's: Piet Piraat

Kinderprogramma. Op zijn schip De Scheve Schuit maakt Piet Piraat samen met zijn bemanning de gekste avonturen mee. Ze speuren de grote wateren af op zoek naar de verborgen schat die Piets opa ooit heeft begraven. Samen met zijn vrienden gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg. Alle hens aan dek dus voor Piet Piraat en zijn gekke bende!

Morgen | 06:30 The Pagan King

Morgen - Semigallia, 13e eeuw. De mensen leiden een zwaar maar vreedzaam bestaan. Wanneer de jonge Namejs hun nieuwe koning wordt, krijgt hij meteen te maken met een grote uitdaging. De Paus stuurt een bende criminelen op hen af om de heidenen te ...

Semigallia, 13e eeuw. De mensen leiden een zwaar maar vreedzaam bestaan. Wanneer de jonge Namejs hun nieuwe koning wordt, krijgt hij meteen te maken met een grote uitdaging. De Paus stuurt een bende criminelen op hen af om de heidenen te bekeren. Er volgt een bloedige oorlog en de jonge koning moet zijn tegenstander telkens een stap voor blijven om zijn volk te kunnen redden.

Morgen | 10:40 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Cute Lil' Bug / Eye of the Beholder: De Bende is gevraagd op het huisdier van Ringo te passen. Maar dat eet en eet en groeit en groeit tot het opeens verdwenen is en in een soort zak aan een tak hangt. Saar is namelijk een rups en Beccandert in een prachtige grote vlinder. // Wagtailers make art to show their love for Wagtail Woods but Becca worries her picture is too small but could it be a tiny masterpiece?

Morgen | 14:15 Peppermint IMDb: 6.5

Morgen - IMDB * 6.5 - Misdaaddrama, De makers van de actiefilm Taken hebben het weer voor elkaar! Met Peppermint is er een actiethriller onderweg die het verhaal vertelt van de jonge moeder Riley North (Jennifer Garner) die ontwaakt uit een coma ...

De makers van de actiefilm Taken hebben het weer voor elkaar! Met Peppermint is er een actiethriller onderweg die het verhaal vertelt van de jonge moeder Riley North (Jennifer Garner) die ontwaakt uit een coma nadat haar man en dochter zijn gedood door een gangbende. Wanneer de moordenaars door het corrupte systeem worden beschermd trekt Riley zich vijf jaar terug om zich voor te bereiden op rechtvaardigheid. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/peppermint

Morgen | 15:20 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Cute Lil' Bug / Eye of the Beholder: De Bende is gevraagd op het huisdier van Ringo te passen. Maar dat eet en eet en groeit en groeit tot het opeens verdwenen is en in een soort zak aan een tak hangt. Saar is namelijk een rups en Beccandert in een prachtige grote vlinder. // Wagtailers make art to show their love for Wagtail Woods but Becca worries her picture is too small but could it be a tiny masterpiece?

Morgen | 16:13 Piet Piraat

Kinderprogramma. Op zijn schip De Scheve Schuit maakt Piet Piraat samen met zijn bemanning de gekste avonturen mee. Ze speuren de grote wateren af op zoek naar de verborgen schat die Piets opa ooit heeft begraven. Samen met zijn vrienden gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg. Alle hens aan dek dus voor Piet Piraat en zijn gekke bende!

Morgen | 17:10 A Better Life

Morgen - De Mexicaanse Carlos Galindo werkt illegaal als tuinman in Los Angeles. In het land van onbegrensde mogelijkheden droomt hij van een beter leven voor zijn tienerzoon Luis. Deze is echter helemaal niet bezig met het opbouwen van een ...

De Mexicaanse Carlos Galindo werkt illegaal als tuinman in Los Angeles. In het land van onbegrensde mogelijkheden droomt hij van een beter leven voor zijn tienerzoon Luis. Deze is echter helemaal niet bezig met het opbouwen van een toekomst: via zijn vriendin Ruthie komt hij in aanraking met het bendeleven van de stad. Als Carlos' truck gestolen wordt, gaan vader en zoon samen ernaar op zoek. Deze trip brengt hen dichter bij elkaar, al is het maar voor korte duur.

Morgen | 19:15 Miss Bala

Morgen - Actiethriller, Gloria Meyer is de winnares van een schoonheidswedstrijd. Wanneer ze getuige is van een moord, wordt ze door de baas van een gangsterbende gedwongen om voor hem te werken. Zo belandt ze in een gevaarlijk spel dat gespeeld ...

Gloria Meyer is de winnares van een schoonheidswedstrijd. Wanneer ze getuige is van een moord, wordt ze door de baas van een gangsterbende gedwongen om voor hem te werken. Zo belandt ze in een gevaarlijk spel dat gespeeld wordt door de CIA.

Morgen | 20:15 Tatort: Rabenherz

Um den Mord an einem Arzt aufzuklären, begibt sich Schenk (Bär) als Pfleger in eine Klinik. Unter sterbenden Krebspatienten und überlasteten Mitarbeitern trifft er Maria (groß: Anna Maria Mühe). Die tiefreligiöse Krankenschwester trägt schwer am Leid der Welt und glaubt, Gott habe ihr heilende Hände gegeben... Toll besetzter Sozialkrimi mit etwas Mystery und viel garstiger Realität.

Morgen | 21:00 Länder - Menschen - Abenteuer

Im Süden von Polen liegt eine geheimnisvolle Welt mitten im Herzen Europas. Da sind das Riesengebirge, die Hohe Tatra, die alte Königsstadt Krakau und weite Urwälder und Sümpfe. Der Filmautor zeigt Polens Süden in atemberaubenden Bildern und gibt einen Einblick in den Alltag des Landes. Vom Riesengebirge bis zu den Karpaten erstreckt sich ein Berggürtel, auf den die Polen stolz sind. Im Norden liegen die alten Städte Posen, Breslau, Krakau und Warschau. Die Bewohner pflegen alte Traditionen und sind gleichzeitig sehr weltoffene Europäer. Piotr Krzaczkowski ist Chef der Wetterstation auf der Schneekoppe. Sein Arbeitsplatz thront wie ein futuristisches Raumschiff auf dem über 1.600 Meter hohen Gipfel. Im Winter ist er nur mit Seilbahn und Ski zu erreichen. In dem kleinen Laden von Benedykt Niewczyk in der Altstadt von Posen liegen Schätze. Der Geigenbauer hat alte Werkzeuge und kostbares Holz seiner Vorfahren retten können. Ewelina Zw

Morgen | 21:25 Niet Schieten

Morgen - Drama, De negenjarige David Van de Steen verloor zijn ouders en zusje tijdens de laatste overval van de Bende van Nijvel. Zijn grootvader probeert hem een toekomst te bieden en gaat op zoek naar antwoorden.

De negenjarige David Van de Steen verloor zijn ouders en zusje tijdens de laatste overval van de Bende van Nijvel. Zijn grootvader probeert hem een toekomst te bieden en gaat op zoek naar antwoorden.

Morgen | 22:25 Jo Nesbø's Headhunters

Morgen - Eigentlich ist Roger Brown Headhunter, doch im "Nebenjob" stiehlt er Kunstwerke, um den kostspieligen Lebensstil seiner Frau finanzieren zu können. Ein neuer Klient, den er an eine große Firma vermitteln will, besitzt ein Rubens ...

Eigentlich ist Roger Brown Headhunter, doch im "Nebenjob" stiehlt er Kunstwerke, um den kostspieligen Lebensstil seiner Frau finanzieren zu können. Ein neuer Klient, den er an eine große Firma vermitteln will, besitzt ein Rubens-Gemälde, das all seine finanziellen Probleme lösen würde. Mit dem Einbruch in dessen Wohnung beginnt ein mörderisches Katz-und-Maus-Spiel: Roger wird verfolgt, muss untertauchen und an der Loyalität seiner Frau zweifeln - Nach dem Bestseller von Jo Nesbo inszenierte Morten Tyldum einen atemberaubenden Thriller, der seiner Hauptfigur und den Zuschauern einiges zumutet. Als nickliger Antiheld steckt Aksel Hennie tiefer im Schlamassel als alle Filmhelden vor ihm.

Morgen | 22:55 Braven

Morgen - Joe Braven (Jason Momoa) leidt een keihard, maar simpel en eerlijk bestaan als houthakker langs de grens tussen de V.S. en Canada. Dat verandert echter op slag wanneer hij ontdekt dat een goedgeoliede drugbende zijn afgelegen berghutje als ...

Joe Braven (Jason Momoa) leidt een keihard, maar simpel en eerlijk bestaan als houthakker langs de grens tussen de V.S. en Canada. Dat verandert echter op slag wanneer hij ontdekt dat een goedgeoliede drugbende zijn afgelegen berghutje als opslagplaats gebruikt. Het genadeloze kopstuk van de bende (Garret Dillahunt) wil de brave huisvader op de knieën dwingen door zijn gezin te bedreigen, maar dat is buiten de verbetenheid van zijn tegenstander gerekend. Want Braven heeft, letterlijk en figuurlijk, wel meer pijlen op zijn boog.

Morgen | 23:05 MacGyver

Wanneer een dievenbende gevat wordt door de overheid, vraagt Matty hulp aan de leider van de bende om een bom te stelen.

Morgen | 23:30 You Have Been Warned

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Mind Benders: Verbaas je over de waanzinnigste online video's. Hoe smaakt een cracker van honderd jaar oud? Kun je een echte transformer-auto maken? En hoe klinkt een gitaar onder water?

Overmorgen | 01:00 Criminal Minds

Gideons Profiler-Team reist nach San Diego, um einen Vergewaltiger und Mörder aufzuspüren, der seine Verbrechen am helllichten Tag verübt. Obwohl er innerhalb von drei Wochen mitten am Tag bereits sechs Frauen in wohlhabenden Gegenden angegriffen hat, gelingt es der Polizei vor Ort nicht, ihn zu fassen, weil er nach den Überfällen offenbar spurlos verschwindet. Gideon und seine Kollegen erstellen ein Täterprofil, das die Suche erleichtern soll, und setzen alles daran, zu verhindern, dass der Killer ein weiteres Mal zuschlägt...

Overmorgen | 01:45 Hawaii Five-0

Chin, Kono en Lou onderzoeken de moord op een lid van een drugsbende. Omdat Kamekona in het verleden al met de bende in aanraking kwam, vragen ze hem om undercover te gaan. Adam krijgt onverwacht bezoek in de gevangenis. McGarrett en Danny besluiten hun onderlinge problemen aan te pakken.

Overmorgen | 01:50 SpongeBob

Seizoen 8 - Aflevering 24 - De Bende Van Plankton / Visaasragout: Plankton ronselt Straalman en denkt dat hij een bende heeft. // Octo wordt als kok aangenomen bij de Maatemmer. Hij gebruikt een oud recept van zijn oma om het noodlijdende restaurant weer op de kaart te zetten.

Overmorgen | 05:54 Telekids Mini's: Piet Piraat

Kinderprogramma. Op zijn schip De Scheve Schuit maakt Piet Piraat samen met zijn bemanning de gekste avonturen mee. Ze speuren de grote wateren af op zoek naar de verborgen schat die Piets opa ooit heeft begraven. Samen met zijn vrienden gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg. Alle hens aan dek dus voor Piet Piraat en zijn gekke bende!

Overmorgen | 06:00 Futurama

Futuristic cartoon sitcom. Bender is accidentally shot into the heavens, where he becomes god to a race of tiny aliens. (2002)

Overmorgen | 10:40 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Legendarische Bas / Benny en Shelly op stap: Er gaat een legende dat er een reuzenvis in het meer zou zwemmen. De Bende gaat op avontuur en leert hem kennen. // De bende moet Benny en Shelly naar huis brengen, maar de twee kleintjes gaan er steeds vandoor.

Overmorgen | 11:05 Mike & Molly

Mike und Molly lernen bei einem Abendessen Peggys Verehrer Dennis kennen, der sich als äußerst netter und charmanter Mann erweist. Das Essen verläuft ohne größere Zwischenfälle, bis Dennis plötzlich fragt, wann Mike und Molly eigentlich heiraten werden. Schnell wird klar, dass sie sich bei diesem Thema uneinig sind: Während Molly in näherer Zukunft eine Familie gründen und auch vor den Traualtar treten will, findet Mike, dass es für den nächsten Schritt noch zu früh wäre. Ein Konflikt scheint vorprogrammiert….

Overmorgen | 13:05 Elefant, Tiger & Co.

- Ziemlich beste Freundinnen Saida ist ein "schwerer" Fall: Seit acht Jahren lebt sie nun schon im Leipziger Zoo, aber sie kann sich einfach nicht mit den anderen Kühen aus der Elefantenherde anfreunden, stänkert und rempelt in der Gruppe herum. Inzwischen lebt sie von den anderen isoliert und zurückgezogen, vertreibt sich mit dem Bullen ihre Zeit. Nun soll sie lernen, wie man sich als Elefantenkuh benimmt. Eine alte Freundin – Thura aus dem Tierpark Hagenbeck – soll Saida wieder zu Sinnen bringen, ihre soziale Ader wecken. Und damit richtig familiäres Leben in die Bude kommt, bringt sie ihre fünfjährige Tochter mit. Viele Jahre haben sich die beiden nicht gesehen und es bleibt die spannende Frage, ob sich Saida und Thura tatsächlich wiedererkennen werden - Furchtsame Flamingos Die neu eröffnete Flamingo-Lagune ist bisher immer noch ohne Flamingos. Der Gruppe gefällt es einfach im Haus am besten. Das Unbekannte fürchten sie hingegen sehr, wagen sich maximal bis auf die kleine Wiese vor dem Haus. Da sie ihr Futter aber eigentlich draußen im Futterbecken auf der Anlage bekommen sollen, will Christoph Urban nun ein wenig nachhelfen. Ob er die Flamingos davon überzeugen kann, dass es draußen doch am schönsten ist? - Furchtlose Schwalben Freilebende Schwalben haben sich im Zoo einen der gefährlichsten Orte ausgesucht, um ihren Nachwuchs aufzuziehen. Den Hyänenstall. Die ersten Schwalben-Kinder sind geschlüft und auch das zweite Nest entwickelt sich prächtig. Und, weil sich im Zoo kein Tier unkontrolliert vermehren darf, kommen heute Jörg Gräser und Gunter Ehlers zum Beringen der Tiere.

Overmorgen | 13:45 Miss Bala

Overmorgen - Actiethriller, Gloria Meyer is de winnares van een schoonheidswedstrijd. Wanneer ze getuige is van een moord, wordt ze door de baas van een gangsterbende gedwongen om voor hem te werken. Zo belandt ze in een gevaarlijk spel dat gespeeld ...

Gloria Meyer is de winnares van een schoonheidswedstrijd. Wanneer ze getuige is van een moord, wordt ze door de baas van een gangsterbende gedwongen om voor hem te werken. Zo belandt ze in een gevaarlijk spel dat gespeeld wordt door de CIA.

Overmorgen | 14:35 The Middle

Es ist der 100. Geburtstag der Stadt Orson, und es wird ein großes Fest gefeiert. Frankie und Mike werden - zu ihrem Unmut - ausgewählt, um eine riesige, schwebende Kuh über das Gelände zu manövrieren. Axl versucht die Festlichkeiten zu nutzen, um mit seinen Freunden etwas Geld zu verdienen. Sues Herz ist gebrochen, und um Darrin zurückzugewinnen, turtelt sie mit Brad herum, um ihren Freund eifersüchtig zu machen. Brick versucht in die Stadtgeschichte einzugehen, indem er ein neues Motto für die Stadt erfindet.

Overmorgen | 15:00 The First 48

In Atlanta wordt een jonge man in koelen bloede neergeschoten bij een verlaten wasstraat. Rechercheur Dwayne Sutton ontdekt dat het spoor zou kunnen leiden naar de bende de Bloods.

Overmorgen | 15:20 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Cute Lil' Bug / Eye of the Beholder: De Bende is gevraagd op het huisdier van Ringo te passen. Maar dat eet en eet en groeit en groeit tot het opeens verdwenen is en in een soort zak aan een tak hangt. Saar is namelijk een rups en Beccandert in een prachtige grote vlinder. // Wagtailers make art to show their love for Wagtail Woods but Becca worries her picture is too small but could it be a tiny masterpiece?

Overmorgen | 16:05 The Big Bang Theory

Bei einem gemeinsamen Abendessen in Bernadettes und Howards erster Wohnung räumt Sheldon voller Begeisterung den begehbaren Kleiderschrank auf und stößt dabei auf einen alten Brief von Howards Vater. Der Weltraumingenieur ist von dem Fund so überrumpelt, dass er das Schreiben sofort zerstört. Auch Leonard und Penny möchten erwachsen wirken und richten eine Cocktailparty für ihre Freunde aus.

Overmorgen | 16:13 Piet Piraat

Kinderprogramma. Op zijn schip De Scheve Schuit maakt Piet Piraat samen met zijn bemanning de gekste avonturen mee. Ze speuren de grote wateren af op zoek naar de verborgen schat die Piets opa ooit heeft begraven. Samen met zijn vrienden gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg. Alle hens aan dek dus voor Piet Piraat en zijn gekke bende!

Overmorgen | 17:00 Malediven - Perlen im Indischen Ozean

Die Malediven - Symbol für die Sehnsucht vieler Menschen nach exotischer Südseeromantik. Einer türkis-schimmernden Perlenkette gleich erstrecken sich 1196 Inseln mitten im Indischen Ozean über eine Meeresfläche von der Größe Portugals. Knapp eine Million Touristen zieht es jährlich in diese paradiesische Traumkulisse. Doch während sich die meist wohlhabenden Gäste aus aller Welt in rund hundert Luxusresorts verwöhnen lassen, lebt die einheimische Bevölkerung getrennt von den Touristen auf eigenen Inseln unter einfachsten Bedingungen. Die Malediven sind inzwischen voller Widersprüche aus Tradition und Moderne, Alkoholverbot und Cocktailgelagen, Naturschutz und Umweltbelastung.

Overmorgen | 18:55 Gloves Off

Overmorgen - Na de plotselinge dood van zijn bokstrainer erft Doug een Engelse sportschool met een hoge schuldenlast en een gemengde groep aspirant vechters. Wanneer een zigeunerin vraagt om haar stuntelende reusachtige broer te trainen, stemt Doug ...

Na de plotselinge dood van zijn bokstrainer erft Doug een Engelse sportschool met een hoge schuldenlast en een gemengde groep aspirant-vechters. Wanneer een zigeunerin vraagt om haar stuntelende reusachtige broer te trainen, stemt Doug met tegenzin toe. Het gaat om een bokswedstrijd met blote vuisten tegen de nog onverslagen en eveneens monsterlijke 'Zigeuner Koning'. Met een geldprijs van 100.000 pond voor de winnaar, gaan Doug en zijn bende underdogs richting het noorden op een hilarische roadtrip naar de Appleby Horse Fair.

Overmorgen | 19:00 Futurama

Futuristic cartoon comedy about a pizza-delivery boy who, after being cryogenically frozen, wakes up in the fourth millennium. Bender competes against the pretentious, but popular, chef Elzar in the Iron Cook chef contest. And Dr Zoidberg is struck with remorse after framing Fry for his own misdeed. (2002)

Overmorgen | 20:15 Die Arbeitermetropole an der Ruhr – Leben in Essen

Die Zeit der Industrialisierung stellte die Stadt Essen auf den Kopf, veränderte ihr Aussehen und machte sie zu dem, was sie heute ist: eine von Stahl und Kohle gezeichnete Arbeiterstadt mit sehr unterschiedlich geprägten Stadtteilen. Stahl und Kohle sorgten Ende des 19. Jahrhunderts an der Ruhr für Arbeitsplätze und einen massiven Aufschwung. Das Versprechen von Wohlstand lag in der Luft. Doch nicht alle profitierten vom Aufschwung gleichermaßen. Ein Riss ging durch die Stadt: auf der einen Seite die wohlhabende Industrieelite, auf der anderen Seite die Arbeiterfamilien und die Härten des Arbeiteralltags. Doch wie genau sah der Alltag für die Menschen in Essen aus? "Die Arbeitermetropole an der Ruhr" zeigt, wie die täglichen Herausforderungen der Essener am Ende des 19. Jahrhunderts die Stadt und die Menschen bis heute nachhaltig verändert haben. Am Beispiel des jungen Bergarbeiters Oskar zeigt der Film, wie Arbeiterfamilien Ende des 19. Jahrhunderts in Bergarbeitersiedlungen lebten. Die heute oft begehrten Zechenhäuschen wurden damals von vielköpfigen Familien bewohnt. Sogenannte "Kostgänger" ermöglichten einen kleinen Zuverdienst. Man lebte auf engstem Raum, mit eingeschränktem Privatleben. Statt Teilhabe am Wohlstand kamen die Familien mit dem Verdienst ihrer Männer geradeso über die Runden. In dem Film lernen wir auch die andere Seite kennen: Ida hat eine Anstellung als Kindermädchen, wohnt bei den Herrschaften recht nobel, beheizt und sauber. Und kommt so auch in den Genuss von einem Hauch Luxus. Es war dann vor allem die Elektrifizierung, die den Alltag der Menschen Ende des 19. Jahrhunderts veränderte und vielen neue Hoffnungen bot. Die neuen Straßenbahnen brauchten junge Fahrer, die sich vor der neuen Technik nicht scheuten – Männer wie Oskar. Und eine neue Erfindung namens "Telefon", die auf am Apparat gut verständliche "Mädchen vom Amt" angewiesen war, bot auch Frauen wie Ida neue Arbeitsplätze und Entwicklungschancen. In eindrucksvollen Bildern zeigt die Dokumentation, dass die Spuren dieses Wandels sich heute noch entdecken lassen, und auch heute noch in unserem Alltag fest verankert sind, etwa die Büdchen, die in Essen wie auch im ganzen Land zum festen Treffpunkt für alle Generationen geworden sind. Oder die Straßenbahn, die als schnelles Verkehrsmittel mit eigenen Trassen in weiten Teilen Essens das Stadtbild prägt.

Overmorgen | 20:35 Neighbors 2: Sorority Rising

Overmorgen - Het koppel Mac en Kelly krijgt opnieuw te maken met een luidruchtige studentenbende. Ze zijn gedwongen om alles uit de kast te halen om hen weg te jagen. Ze doen daarom een beroep op de hulp van hun voormalige aartsvijand: Teddy Sanders.

Het koppel Mac en Kelly krijgt opnieuw te maken met een luidruchtige studentenbende. Ze zijn gedwongen om alles uit de kast te halen om hen weg te jagen. Ze doen daarom een beroep op de hulp van hun voormalige aartsvijand: Teddy Sanders.

Overmorgen | 21:00 Cold Pursuit IMDb: 6.2

Overmorgen - IMDB * 6.2 - Misdaaddrama, Cold Pursuit is een Britse dramatische actie en wraakfilm uit 2019. Deze productie werd geregisseerd door Hans Petter Moland. De hoofdrollen worden vertolkt door Liam Neeson, Tom Bateman en Emmy Rossum. In ...

Cold Pursuit is een Britse dramatische actie en wraakfilm uit 2019. Deze productie werd geregisseerd door Hans Petter Moland. De hoofdrollen worden vertolkt door Liam Neeson, Tom Bateman en Emmy Rossum. In Cold Pursuit wordt de zoon van een eerlijke sneeuwschuiverchauffeur vermoord door gangsters van een gevaarlijke drugsbende. Aangezien Nelson Coxman ( Liam Neeson) de besneeuwde wegen in de bergen goed kent omdat hij ze begaanbaar maakt. Met zijn reuze sneeuwschuiver moeten de lokale criminelen vrezen voor hun leven! Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cold-pursuit

Overmorgen | 22:00 3 nach 9

Judith Rakers und Giovanni di Lorenzo begrüßen folgende Gäste: Matthias Brandt Ob als Kommissar Hanns von Meuffels im "Polizeiruf 110", als liebender Familienvater oder DDR-Spion: Matthias Brandt spielt seine Rollen so glaubwürdig, dass er mit Preisen überschüttet wird. Jetzt hat der Sohn des ehemaligen Bundeskanzlers Willy Brandt (1913 - 1992) seinen ersten Roman geschrieben: "Blackbird" handelt von dem 15-jährigen Morten, genannt Motte, und dessen Leben in einer deutschen Kleinstadt der 1970er-Jahre. Welche Parallelen es zwischen dem Protagonisten und dem jungen Matthias Brandt gibt, verrät er bei "3nach9". Ulrike Folkerts Kaum zu glauben: Schon seit 30 Jahren ermittelt Ulrike Folkerts als Lena Odenthal im "Tatort" aus Ludwigshafen, ist mittlerweile die dienstälteste Kommissarin der Erfolgskrimireihe. Bei "3na

Overmorgen | 23:50 Point Blank - Aus kurzer Distanz

Overmorgen - Eine Nachtschicht mit Folgen: Als Krankenpfleger Samuel entdeckt, dass jemand bei dem soeben eingelieferten Unfallopfer heimlich die Schläuche gezogen hat, kann er in letzter Sekunde das Leben des Unbekannten retten. Doch am nächsten ...

Eine Nachtschicht mit Folgen: Als Krankenpfleger Samuel entdeckt, dass jemand bei dem soeben eingelieferten Unfallopfer heimlich die Schläuche gezogen hat, kann er in letzter Sekunde das Leben des Unbekannten retten. Doch am nächsten Morgen wird Samuels hochschwangere Frau entführt, und der schockierte Gatte erhält ein eiskaltes Ultimatum: Er hat exakt drei Stunden, den inzwischen als gesuchten Verbrecher Hugo Startet identifizierten und unter Bewacht gestellten Mann aus dem Krankenhaus zu schleusen - sonst stirbt Samuels Frau. Der Verzweifelte fackelt nicht lange, spritzt dem Bewusstlosen eine Dosis Adrenalin in den Körper und zerrt ihn aus dem bett. Bald befinden sich die zwei auf der Flucht vor Polizei und Auftragskillern - eine atemberaubende Hetzjagd quer durch Paris beginnt.

Za 16 november 2019 | 00:00 Drugs Inc.

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Ecstasy: Xtc is voor miljoenen een liefdesdrug, maar het is ook een drug waar georganiseerde misdaadbendes voor moorden. Deze aflevering wil inzicht bieden in de impact die xtc over de hele wereld heeft.

Za 16 november 2019 | 01:10 3 nach 9

Judith Rakers und Giovanni di Lorenzo begrüßen folgende Gäste: Matthias Brandt Ob als Kommissar Hanns von Meuffels im "Polizeiruf 110", als liebender Familienvater oder DDR-Spion: Matthias Brandt spielt seine Rollen so glaubwürdig, dass er mit Preisen überschüttet wird. Jetzt hat der Sohn des ehemaligen Bundeskanzlers Willy Brandt (1913 - 1992) seinen ersten Roman geschrieben: "Blackbird" handelt von dem 15-jährigen Morten, genannt Motte, und dessen Leben in einer deutschen Kleinstadt der 1970er-Jahre. Welche Parallelen es zwischen dem Protagonisten und dem jungen Matthias Brandt gibt, verrät er bei "3nach9". Ulrike Folkerts Kaum zu glauben: Schon seit 30 Jahren ermittelt Ulrike Folkerts als Lena Odenthal im "Tatort" aus Ludwigshafen, ist mittlerweile die dienstälteste Kommissarin der Erfolgskrimireihe. Bei "3na

Za 16 november 2019 | 03:00 The Prophets Son

Abel Benjamin is een internationaal bekende concertmuzikant en de zoon van een gerespecteerde voorganger. Juliet Oscar is een schrijfster, ze houdt van Abel, maar wacht rustig af tot God Zijn plan in hun leven bekendmaakt. Ze woont samen met haar moeder en twee kinderen. Eén van hen raakt op school betrokken bij een bende en verliest zijn leven in een poging om een schietpartij te voorkomen. Zijn broer is zo boos dat hij verdwijnt en de families gaan op zoek naar hem. Een film met een boodschap van liefde, zelfopoffering, hoop en eenheid.

Za 16 november 2019 | 03:15 Lethal Weapon

Wanneer Riggs en Murtaugh de moord op een drugsdealer onderzoeken, komen ze midden in een bendeoorlog terecht. Daarnaast probeert Trish Riggs te koppelen aan haar collega.

Za 16 november 2019 | 05:00 A Man Called Sledge

Overmorgen - Na het stelen van 300.000 dollar in goud, zint een meedogenloze bandiet op wraak als zijn bende hem van de buit berooft.

Na het stelen van 300.000 dollar in goud, zint een meedogenloze bandiet op wraak als zijn bende hem van de buit berooft.

Za 16 november 2019 | 05:35 The Middle

Es ist der 100. Geburtstag der Stadt Orson, und es wird ein großes Fest gefeiert. Frankie und Mike werden - zu ihrem Unmut - ausgewählt, um eine riesige, schwebende Kuh über das Gelände zu manövrieren. Axl versucht die Festlichkeiten zu nutzen, um mit seinen Freunden etwas Geld zu verdienen. Sues Herz ist gebrochen, und um Darrin zurückzugewinnen, turtelt sie mit Brad herum, um ihren Freund eifersüchtig zu machen. Brick versucht in die Stadtgeschichte einzugehen, indem er ein neues Motto für die Stadt erfindet.

Za 16 november 2019 | 05:54 Telekids Mini's: Piet Piraat

Kinderprogramma. Op zijn schip De Scheve Schuit maakt Piet Piraat samen met zijn bemanning de gekste avonturen mee. Ze speuren de grote wateren af op zoek naar de verborgen schat die Piets opa ooit heeft begraven. Samen met zijn vrienden gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg. Alle hens aan dek dus voor Piet Piraat en zijn gekke bende!

Za 16 november 2019 | 06:10 Familie Dr. Kleist

Tanjas Tochter Lotte lässt sich bei Christian einen Termin geben um den neuen Freund ihrer Mutter auszuspionieren. Aber Christian durchschaut ihre Absichten sofort. Doch wenig später hat Lotte tatsächlich schmerzen. Michaels Hand ist in der Zwischenzeit geheilt, dennoch fühlt er sich aus Angst noch nicht bereit dafür eine OP durchzuführen. Deshalb gibt er die Operation an einen Assistenzarzt ab, was gleich Professor Bender auf den Plan ruft. Immerhin ist Michael eins der Aushängeschilder des Krankenhauses.

 Meer

Bende gemist

Eerder Vandaag | 17:50 Castle

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. Cops and Robbers. Een bende bankovervallers, verkleed als bekende tv-dokters, gijzelt een aantal mensen, onder wie Castle en Martha. Beckett probeert een reddingsactie op touw te zetten, maar wordt tegengewerkt door de man die moet onderhandelen met de gijzelnemers. Castle ontdekt ondertussen dat de gijzeling enkel dient als afleiding voor een groter plan.

Eerder Vandaag | 17:35 Bleeding Steel

Actiefilm, Een geharde Special Forces agent neemt de bescherming van een jonge vrouw op zich. Hij moet haar uit handen van een sinistere criminele bende zien te houden.

Een geharde Special Forces-agent neemt de bescherming van een jonge vrouw op zich. Hij moet haar uit handen van een sinistere criminele bende zien te houden.

Eerder Vandaag | 16:13 Piet Piraat

Kinderprogramma. Op zijn schip De Scheve Schuit maakt Piet Piraat samen met zijn bemanning de gekste avonturen mee. Ze speuren de grote wateren af op zoek naar de verborgen schat die Piets opa ooit heeft begraven. Samen met zijn vrienden gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg. Alle hens aan dek dus voor Piet Piraat en zijn gekke bende!

Eerder Vandaag | 15:20 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Wauw-me-Wiebel / De Wensensteen: Om indruk te maken op de talentenjacht van Wiebelstaartbos heeft Becca bedacht dat ze wil meedoen met een ballet. Maar de dansers die ze hiervoor weet te strikken kunnen geen van allen balletten. // Altijd nét als Pedro iets wil wensen, komt er wat tussen. Dus trekt de Bende door het bos op zoek naar de legendarische Wensensteen. Wie die beklimt mag een wens doen. Maar dan moet je dat wel durven natuurlijk.

Eerder Vandaag | 14:00 Britt's beestenbende

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Hilarische dierenquiz. Tess Milne & Mattie Valk. Wat voor een dier is een zeekat? Hoe begroeten prairiehonden elkaar? En welk dier heeft vierkante poep? Dit en nog véél meer kom je te weten in deze hilarische dierenquiz.

Eerder Vandaag | 14:00 Clipped

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Amerikaanse komische serie. Mo's Ma. Mo probeert in het reine te komen met de scheiding van zijn ouders. De bende heeft extra inzichten over waarom ze precies uit elkaar zouden gaan.

Eerder Vandaag | 13:55 A Better Life

De Mexicaanse Carlos Galindo werkt illegaal als tuinman in Los Angeles. In het land van onbegrensde mogelijkheden droomt hij van een beter leven voor zijn tienerzoon Luis. Deze is echter helemaal niet bezig met het opbouwen van een toekomst: via ...

De Mexicaanse Carlos Galindo werkt illegaal als tuinman in Los Angeles. In het land van onbegrensde mogelijkheden droomt hij van een beter leven voor zijn tienerzoon Luis. Deze is echter helemaal niet bezig met het opbouwen van een toekomst: via zijn vriendin Ruthie komt hij in aanraking met het bendeleven van de stad. Als Carlos' truck gestolen wordt, gaan vader en zoon samen ernaar op zoek. Deze trip brengt hen dichter bij elkaar, al is het maar voor korte duur.

Eerder Vandaag | 13:50 SpongeBob

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Huis en haard / Rock 'n roll bende: Een oude klasgenoot van Octo, Octor Geldzatsen doet mee aan het tv-programma "Huis en Haard". Octo, jaloers, besluit ook mee te gaan doen. // Plankton richt een band op met SpongeBob, Patrick en Octo.

Eerder Vandaag | 13:10 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte

und andereDer Priester Thomas Schirmer wird in die Notaufnahme gebracht, nachdem er bei den Vorbereitungen zur Messe zusammengebrochen ist. Niklas nimmt den Mann auf und erfährt, dass Thomas' Sturz durch dessen Epilepsieerkrankung verursacht wurde. Zudem diagnostiziert der Oberarzt eine komplizierte Lendenwirbelkörperfraktur. Nun ist Niklas sehr besorgt um seinen Patienten. Währenddessen erreicht Sonja Riemann das Klinikum. Sonja stellt sich als Thomas' Sekretärin vor, doch schnell wird klar, dass die beiden mehr verbindet als nur die gemeinsame Arbeit. Doch all das gerät vorerst in den Hintergrund als Thomas plötzlich und trotz Medikamentenvergabe erneut einen epileptischen Anfall erleidet und die Gefahr einer bleibenden Lähmung drastisch steigt. Der Teenager Moritz Konrad gibt Dr. Moreau und dem Assistenzarzt Ben Ahlbeck Rätsel auf. Eigentlich wurde der vorlaute Junge bereits vor Wochen von Matteo operiert, doch die anschließend entstandene Entzündung will einfach nicht verheilen. Wä

Eerder Vandaag | 12:25 Mom

Christy und Bonnie sind fassungslos, als ihnen Violet eröffnet, mit wem sie sich neuerdings trifft: dem mehr als doppelt so alten Psychologieprofessor Gregory. Nach dem ersten Schock erklären sich die beiden zu einem gemeinsamen Abendessen bereit, bei dem sich ihre Skepsis schnell verflüchtigt, da sich Gregory als sehr sympathisch und vertrauenswürdig erweist. Violet zieht schließlich sogar bei ihm ein und die beiden wollen heiraten. Doch die geplante Hochzeit scheint für sie andere Gründe zu haben als Liebe.

Eerder Vandaag | 10:40 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Cute Lil' Bug / Eye of the Beholder: De Bende is gevraagd op het huisdier van Ringo te passen. Maar dat eet en eet en groeit en groeit tot het opeens verdwenen is en in een soort zak aan een tak hangt. Saar is namelijk een rups en Beccandert in een prachtige grote vlinder. // Wagtailers make art to show their love for Wagtail Woods but Becca worries her picture is too small but could it be a tiny masterpiece?

Eerder Vandaag | 09:55 The Last Shot

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Documentairereeks over underground basketbalwedstrijden in Amerika en Mexico. Bienvenidos a Mexico. In Mexico neemt een bende rookies deel aan een basketbaltoernooi terwijl ze allemaal hopen op een contract. Intussen zijn de ex-huurlingen er enkel op uit om snel geld te verdienen.

Eerder Vandaag | 09:28 Flodder

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Nederlandse komische serie. Familie Klikspaan. Johnnie wordt door de politie opgepakt omwille van zijn vroegere banden met een bende criminelen. De agenten hopen dat ze van hem een verklikker kunnen maken. Maar het leven van een klikspaan is niet veilig en daarom krijgt de familie Flodder in ruil voor zijn verklaring een nieuwe identiteit, een nieuwe woonplaats en een nieuwe bankkaart aangeboden. Ma Flodder steekt stokken in de wielen, want zij wil helemaal niet weg uit Zonnedael.

Eerder Vandaag | 07:05 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 53 - Belgische animatieserie. Alarm, geen nectar. Maya hoort van Cassandra dat in de winter de bloemen afsterven en dat er dan geen nectar meer is. Maya legt gauw een wintervoorraad aan, maar Stinger en zijn bende vinden haar schatkaart. Als ze er aankomen, ligt er een grote wekker bovenop Maya's geheime bergplaats.

Eerder Vandaag | 06:30 Vendetta

Wanneer een kruidenier ingrijpt bij een brute straatroof, veroorzaakt hij per ongeluk de dood van een jonge overvaller. De volgende dag krijgen ze bezoek van de rest van de bende en betalen hij en zijn vrouw op gruwelijke wijze de tol. Hun zoon ...

Wanneer een kruidenier ingrijpt bij een brute straatroof, veroorzaakt hij per ongeluk de dood van een jonge overvaller. De volgende dag krijgen ze bezoek van de rest van de bende en betalen hij en zijn vrouw op gruwelijke wijze de tol. Hun zoon Jimmy, op oneervolle wijze ontslagen uit het Britse leger, keert net uit Afghanistan terug als hij het vreselijke nieuws verneemt. Hij begint de daders op te sporen om de zinloze dood van zijn ouders te wreken. Dat levert hem niet alleen de onverdeelde aandacht van de politie op, maar ook van zijn oude regiment, waarover hij meer weet dan hen lief is.

Eerder Vandaag | 06:00 Futurama

Cartoon comedy set in the 31st century. As Valentine's Day approaches, Bender's romance with the Planet Express ship puts the crew in jeopardy. With the guest voices of Sigourney Weaver and Lucy Liu.

Gisteren 17:22 Flodder

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Nederlandse komische serie. Familie Klikspaan. Johnnie wordt door de politie opgepakt omwille van zijn vroegere banden met een bende criminelen. De agenten hopen dat ze van hem een verklikker kunnen maken. Maar het leven van een klikspaan is niet veilig en daarom krijgt de familie Flodder in ruil voor zijn verklaring een nieuwe identiteit, een nieuwe woonplaats en een nieuwe bankkaart aangeboden. Ma Flodder steekt stokken in de wielen, want zij wil helemaal niet weg uit Zonnedael.

Gisteren 15:20 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Wauw-me-Wiebel / De Wensensteen: Om indruk te maken op de talentenjacht van Wiebelstaartbos heeft Becca bedacht dat ze wil meedoen met een ballet. Maar de dansers die ze hiervoor weet te strikken kunnen geen van allen balletten. // Altijd nét als Pedro iets wil wensen, komt er wat tussen. Dus trekt de Bende door het bos op zoek naar de legendarische Wensensteen. Wie die beklimt mag een wens doen. Maar dan moet je dat wel durven natuurlijk.

Gisteren 11:06 Married With Children

Seizoen 6 - Aflevering 26 - Amerikaanse komische serie. England show (part 3). Al Bundy en Bud beseffen dat hun leven in gevaar is wanneer de inwoners van Uncton hen benaderen met fakkels. Leider Winston drijft hen naar het noorden, waar de bende van Trevor op hen wacht. Het lot van de Bundy's ligt nu in handen van Al, die zich moet bewijzen in een middeleeuws steekspel.

Gisteren 10:40 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Wauw-me-Wiebel / De Wensensteen: Om indruk te maken op de talentenjacht van Wiebelstaartbos heeft Becca bedacht dat ze wil meedoen met een ballet. Maar de dansers die ze hiervoor weet te strikken kunnen geen van allen balletten. // Altijd nét als Pedro iets wil wensen, komt er wat tussen. Dus trekt de Bende door het bos op zoek naar de legendarische Wensensteen. Wie die beklimt mag een wens doen. Maar dan moet je dat wel durven natuurlijk.

Gisteren 04:55 Jane got a gun

Eergisteren - Na een gruwelijk verleden met de hypergewelddadige Bishop Boys bende heeft Jane Hammond een nieuw leven opgebouwd met haar man Bill. Maar als hij op een dag naar huis komt strompelen met meerdere kogels in zijn lijf is het duidelijk ...

Na een gruwelijk verleden met de hypergewelddadige Bishop Boys-bende heeft Jane Hammond een nieuw leven opgebouwd met haar man Bill. Maar als hij op een dag naar huis komt strompelen met meerdere kogels in zijn lijf is het duidelijk dat Jane zich wederom in het vaarwater van de nietsontziende bende en hun leider Colin bevindt. Met de Bishop Boys vrijwel zeker in aantocht wendt Jane zich wanhopig tot haar ex-verloofde Dan. Kan hij haar helpen haar familie te beschermen terwijl ze ook nog wordt geteisterd door trauma's uit het verleden?

Gisteren 00:25 Jane got a gun

Eergisteren - Na een gruwelijk verleden met de hypergewelddadige Bishop Boys bende heeft Jane Hammond een nieuw leven opgebouwd met haar man Bill. Maar als hij op een dag naar huis komt strompelen met meerdere kogels in zijn lijf is het duidelijk ...

Na een gruwelijk verleden met de hypergewelddadige Bishop Boys-bende heeft Jane Hammond een nieuw leven opgebouwd met haar man Bill. Maar als hij op een dag naar huis komt strompelen met meerdere kogels in zijn lijf is het duidelijk dat Jane zich wederom in het vaarwater van de nietsontziende bende en hun leider Colin bevindt. Met de Bishop Boys vrijwel zeker in aantocht wendt Jane zich wanhopig tot haar ex-verloofde Dan. Kan hij haar helpen haar familie te beschermen terwijl ze ook nog wordt geteisterd door trauma's uit het verleden?

Eergisteren 18:50 Bone Tomahawk

Eergisteren - Zonder het te weten lokt een bandiet een bende kannibalen naar het rustige stadje Bright Hope. De monsters kidnappen meerdere inwoners waaronder de vrouw van veefokker Arthur. Ondanks zijn gewonde been voegt de vastbesloten Arthur zich ...

Zonder het te weten lokt een bandiet een bende kannibalen naar het rustige stadje Bright Hope. De monsters kidnappen meerdere inwoners waaronder de vrouw van veefokker Arthur. Ondanks zijn gewonde been voegt de vastbesloten Arthur zich bij de reddingsoperatie van de sheriff. De reis die volgt is er eentje naar de diepste kringen van de hel waar de wreedheid van het afgrijselijke kannibalenvolk geen grenzen kent.

Eergisteren 18:45 The Knife That Killed Me

Eergisteren - De tiener Paul Varderman verhuist naar een nieuwe school en raakt betrokken bij 'de freaks', een groep in de periferie van het schoolleven, degenen die er niet in passen: buitenstaanders. Tegelijkertijd trekt hij de aandacht van de ...

De tiener Paul Varderman verhuist naar een nieuwe school en raakt betrokken bij 'de freaks', een groep in de periferie van het schoolleven, degenen die er niet in passen: buitenstaanders. Tegelijkertijd trekt hij de aandacht van de verwrongen en manipulatieve pestkop van de school, Roth. Als Paul een boodschap van Roth aan de leider van een bende op een rivaliserende school aflevert, ontbrandt er een gevaarlijke vete. Geconfronteerd met de toenemende druk van beide groepen moet Paul beslissen waar zijn vriendschap ligt, een beslissing die hem zijn leven kan kosten.

Eergisteren 17:00 Married With Children

Seizoen 6 - Aflevering 26 - Amerikaanse komische serie. England show (part 3). Al Bundy en Bud beseffen dat hun leven in gevaar is wanneer de inwoners van Uncton hen benaderen met fakkels. Leider Winston drijft hen naar het noorden, waar de bende van Trevor op hen wacht. Het lot van de Bundy's ligt nu in handen van Al, die zich moet bewijzen in een middeleeuws steekspel.

Eergisteren 16:25 Animal Cops Philadelphia

Seizoen 12 - Aflevering 16 - Bones: De politie van Philadelphia stuit op een bende die illegale hondengevechten organiseert. Het onderzoek leidt tot een gruwelijke opgraving in een voortuin.

Eergisteren 16:25 Animal Cops Philadelphia

Seizoen 12 - Aflevering 16 - Bones: De politie van Philadelphia stuit op een bende die illegale hondengevechten organiseert. Het onderzoek leidt tot een gruwelijke opgraving in een voortuin.

Eergisteren 15:20 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 6 - De Wiebelstaartwacht / Konijntjes tellen: Verkleed als superhelden gaat de Bende op zoek naar avonturen. Maar daarop besluiten Dasha, Jasper en Casper dat zij dan de bijbehorende slechteriken zullen zijn. Totdat ze ineens de hulp van een paar superhelden goed kunnen gebruiken. // Omdat Paps, Mams en Lola naar een schoolreünie gaan, biedt de Bende aan om op alle kleintjes te passen. Maar ze allemaal in bed en in slaap krijgen, vraagt om meer dan warme melk, een verhaaltje en een slaapliedje.

Eergisteren 13:50 Destroyer

Eergisteren - Misdaaddrama, Destroyer is een Amerikaanse actie en misdaadthriller uit het jaar 2018. Deze film is geregisseerd door Karyn Kusama. De hoofdrollen worden vertolkt door Nicole Kidman, Sebastian Stan, Bradley Whitford en Toby Kebbell, In ...

Destroyer is een Amerikaanse actie- en misdaadthriller uit het jaar 2018. Deze film is geregisseerd door Karyn Kusama. De hoofdrollen worden vertolkt door Nicole Kidman, Sebastian Stan, Bradley Whitford en Toby Kebbell, In Destroyer zien we Kidmans LAPD-detective Erin Bell. Op jongere leeftijd gaat ze undercover in een bende in de woestijn van Californië, met tragische resultaten als gevolg. Wanneer de leider van deze bende opnieuw opduikt moet ze haar weg terug zien te vinden via voormalige leden. Ze beseft echter niet dat deze actie haar hele leven voor altijd zal veranderen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/destroyer

Eergisteren 10:40 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Wauw-me-Wiebel / De Wensensteen: Om indruk te maken op de talentenjacht van Wiebelstaartbos heeft Becca bedacht dat ze wil meedoen met een ballet. Maar de dansers die ze hiervoor weet te strikken kunnen geen van allen balletten. // Altijd nét als Pedro iets wil wensen, komt er wat tussen. Dus trekt de Bende door het bos op zoek naar de legendarische Wensensteen. Wie die beklimt mag een wens doen. Maar dan moet je dat wel durven natuurlijk.

Eergisteren 10:40 The Marine 6: Close Quarters

Eergisteren - Actiedrama, Een meisje wordt gekidnapt door een bende van internationale misdadigers, onder leiding van Maddy Hayes. Ex mariniers Jake Carter en Luke Trapper besluiten hun krachten te bundelen en haar te redden.

Een meisje wordt gekidnapt door een bende van internationale misdadigers, onder leiding van Maddy Hayes. Ex-mariniers Jake Carter en Luke Trapper besluiten hun krachten te bundelen en haar te redden.

 Meer