Belg op tv (tv-tips)

Morgen | 21:25 Nieuw: De Shaq

Morgen - Serie, In de vierdelige komische murder mysteryserie De Shaq wordt personal trainer Shaq door zijn ...

In de vierdelige komische murder-mysteryserie De Shaq wordt personal trainer Shaq door zijn zakenpartner gevraagd om hem te helpen met een ‘probleempje’, waar hij moeilijk van kan vluchten. Deze week van maandag tot en met donderdag rond 21:30 uur op de Vlaamse zender Eén. Bekijk op welk kanaal Eén bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/3715/kanaal-belgie-een. Dringend Wanneer personal trainer Shaq op het punt staat om op verrassingsweekend te vertrekken met zijn vriendin Olive, krijgt hij telefoon van zijn zakenpartner Marnix, die om een dringende work-out smeekt. Lijk Na wat aandringen van Marnix, en zeer tegen de zin van Olive, gaat Shaq langs. Maar dan stoot Shaq tijdens het klaarzetten van de training op een lijk in Marnix' tuinhuis. Weg Shaq wil zo snel mogelijk weg van de vermoedelijke crime-scène, maar dat is buiten Marnix gerekend...

Vandaag | 20:20 Code van Coppens: de wraak van de Belgen

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 6 - Horror: Kees Tol en Monique Smit - Toprak Yalciner en Annouk Maas De broers Coppens sluiten vier bekende Nederlanders op in een huis dat al meer dan tweehonderd keer verkocht is. Nog nooit is er iemand levend uitgekomen. Het is een plek vol angst en verderf. Monique Smit en Kees Tol nemen het op tegen Toprak Yalçiner en Anouk Maas. Welk duo houdt het hoofd koel en komt heelhuids uit deze huiveringwekkende kamer?

Vr 29 januari 2021 | 20:25 Nieuw: Reizen Waes Vlaanderen

29/01 - Reizen, Het coronavirus hield Tom Waes afgelopen jaar. Daarom besloot hij in eigen land op avontuur te gaan op ...

Het coronavirus hield Tom Waes afgelopen jaar. Daarom besloot hij in eigen land op avontuur te gaan op basis van tips van kijkers. Elke vrijdag om 20:25 uur op NPO 3. Belevenissen Tom reist door alle Vlaamse provincies én Brussel op zoek naar bijzondere verhalen, unieke belevenissen en mooie plekken. Kust In de eerste afleverng gaat hij in de provincie West-Vlaanderen van de Westhoek naar de Belgische kust. Hij bezoekt een man die een tank uit de Eerste Wereldoorlog nabouwde. 100-jarige In Brugge ziet hij een 100-jarige bootjesman, in Alveringhem ontdekt hij de geschiedenis van zijn overgrootvader en ziet hij een jeugdheld.

Je vindt hier de programma's van Belg op tv We hebben de volgende programma's voor Belg Nieuw: De Shaq: Morgen - Serie, In de vierdelige komische murder mysteryserie De Shaq wordt personal trainer Shaq door zijn. Code van Coppens: de wraak van de Belgen: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 4 van 6 Horror: Kees Tol en Monique Smit Toprak Yalciner en Annouk Maas De broers. Nieuw: Reizen Waes Vlaanderen: 29/01 - Reizen, Het coronavirus hield Tom Waes afgelopen jaar. Daarom besloot hij in eigen land op avontuur te gaan op. Racing: Porsche Supercup Series België: Sport, herhaling van de Porsche Supercup Race van België, gereden op Circuit Spa Francorchamps, Stavelot. The Red Priest and the Tanguero: Muziek, Yes Camerata (Young European String Camerata) en violist William Hagen bundelen de krachten in een. Licht und Raum - Der Architekt Boris Podrecca: Cultuur & Maatschappij, Kaum ein Architekt verkörpert den Kosmopoliten dermaßen idealtypisch wie Boris Podrecca.. Voetbal: Club Brugge - Racing Genk: Sport, van de wedstrijd Club Brugge Racing Genk, gespeeld in de Belgische Pro League. Het Hoge Noorden: Informatief, Seizoen 1 Aflevering 4 van 10 Na hun scheiding blijft Marijke op de boerderij wonen. Als Kris in Hornindal. Voetbal: Club Brugge - Racing Genk: Sport, van de wedstrijd Club Brugge Racing Genk, gespeeld in de Belgische Pro League. Voetbal: Club Brugge - Racing Genk: Sport, van de wedstrijd Club Brugge Racing Genk, gespeeld in de Belgische Pro League. Matière grise: Wetenschap, Aux frontières de la mort Un chercheur belge a décidé de tenter l'expérience dite de "mort. Uki: Jeugd, Seizoen 1 Belgische animatiereeks over Uki, een lief en schattig figuurtje dat de kleuters meeneemt op allerlei. Racing: Porsche Supercup Series België: Sport, herhaling van de Porsche Supercup Race van België, gereden op Circuit Spa Francorchamps, Stavelot.

Belg op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 17:00 De Ambassade

Seizoen 1 - Aflevering 8 Consul Didier en consulair agent Paul helpen een vrouw die in België dood werd verklaard, maar nog steeds springlevens is in Palma de Mallorca.

Morgen | 18:20 Noord-Zuid-Oost-West

Seizoen 1 - Aflevering 16 van 105 - Merlijn over de grens - MAX Merlijn Passier trekt te voet langs de grens tussen Brabant en België. Hij gaat op zoek naar de verschillen en de overeenkomsten en heeft verrassende ontmoetingen. De vele grenspalen vormen zijn route van oost naar west. Merlijn en cameraman Oscar verlaten het Vlaamse Essen en proberen vandaar af Luchtmachtbasis Woensdrecht te bereiken.

Overmorgen | 15:17 Phineas and Ferb

Spelen maar / Candace wordt betrapt Candace en haar dubbelganger, de prinses van Druselstein nemen één dag elkaars plaats in. / Mam en pap zijn naar een beurs en Candace wil een paar vriendinnen thuis uitnodigen.

Overmorgen | 20:30 De Lift IMDb: 6.2

Overmorgen - IMDB * 6.2 - Horror, Film, RTL 7 zendt vanavond de Nederlandse horrorklassieker 'De Lift' uit. Hoofdrolspeler Huub Stapel speelde een van zijn eerste grote filmrollen als koelbloedige liftmonteur Felix Adelaar. Ook is Willeke van ...

RTL 7 zendt vanavond de Nederlandse horrorklassieker 'De Lift' uit. Hoofdrolspeler Huub Stapel speelde een van zijn eerste grote filmrollen als koelbloedige liftmonteur Felix Adelaar. Ook is Willeke van Ammelrooy en de Belg Serge-Henri Valcke (commissaris Buitendam uit ‘Baantjer’) te zien in deze film. Vorig jaar was de film en regisseur Dick Maas (Flodder) nog reden voor een feestje, deze productie bestond vorig jaar 35 jaar. In een gebouw zijn er problemen met de lift. Technicus Felix besluit een kijkje te nemen, maar na herhaaldelijke controles kan hij nog steeds geen technische gebreken vaststellen. Wanneer hij samen met een journalist het bedrijf wil onderzoeken dat de elektronica van de liftfirma beheert, wordt hij prompt tijdelijk werkloos. Wanneer Felix vervolgens een professor bezoekt, komt hij te weten dat er via een microchip mogelijk gruwelijke experimenten met de lift aan de gang zijn. De Lift werd gedraaid voor een appel en een ei, maar leverde een groot aantal iconische scènes op, zoals de roemruchte onthoofding van de nachtwaker. Deze film trok uiteindelijk zeker 650.000 bezoekers naar de Nederlandse bioscopen en geldt inmiddels als een mijlpaal in de Nederlandse filmgeschiedenis. Op het festival van Cannes kocht de Amerikaanse studio Warner Bros. de wereldrechten. In het jaar 2001 volgde de Amerikaanse remake ‘Down’, met hoofdrollen voor acteurs Naomi Watts en James Marshall. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/de-lift

Belg op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 09:10 Racing: Porsche Supercup Series België

Racing: Porsche Supercup Series België. herhaling van de Porsche Supercup Race van België, gereden op Circuit Spa-Francorchamps, Stavelot.

Vandaag | 10:58 The Red Priest and the Tanguero

Yes Camerata (Young European String Camerata) en violist William Hagen bundelen de krachten in een concertprogramma getiteld ‘The Red Priest and the Tanguero’, opgenomen in de Academiezaal in Sint-Truiden te België in 2017. Yes Camerata is een jong strijkersensemble dat speelt zonder dirigent. De jonge Amerikaanse violist William Hagen is de derde laureaat van de Koningin Elisabethwedstrijd van 2015. Op het programma staan de Vier Jaargetijden van Antonio Vivaldi (1679-1741) en Astór Piazzolla’s (1921-1992) ‘Las quatros estaciones porteñas’ in een bewerking van Leonid Desyatnikov. Met de toevoeging ‘porteño’, dat refereert naar zij die geboren zijn in Buenos Aires, wil Piazzolla de indruk wekken van de vier jaargetijden in Buenos Aires.

Vandaag | 12:05 Licht und Raum - Der Architekt Boris Podrecca

Kaum ein Architekt verkörpert den Kosmopoliten dermaßen idealtypisch wie Boris Podrecca. Geboren in Belgrad, aufgewachsen in Laibach und Triest, ausgebildet in Wien, tätig in ganz Europa. Der Film ist eine Art Roadmovie zu den zahlreichen Stationen seines Lebens und Werks - von Istanbul, Belgrad über Dubrovnik und Triest bis nach Wien. Boris Podrecca und Martin Traxl sprechen über Möglichkeiten des Zusammenlebens und über Grundbedürfnisse des Menschen. Außerdem reden sie über die Entwicklung von Behausungen, über kulturelle Prägungen, über Zusammenhänge von Orient und Okzident, über historische Schichten und moderne Ausprägungen. Über das Phänomen Stadt und seine Zukunft, über Ästhetik und Funktionalität und über den Umgang mit Licht und Raum.

Vandaag | 13:25 Voetbal: Club Brugge - Racing Genk

Voetbal: Club Brugge - Racing Genk. van de wedstrijd Club Brugge - Racing Genk, gespeeld in de Belgische Pro League.

Vandaag | 14:00 Het Hoge Noorden

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 10 Na hun scheiding blijft Marijke op de boerderij wonen. Als Kris in Hornindal is, moet Marijke het Noorse huis met hem delen, wat voor beiden een hele opgave is. De jongste dochters van Veerle en Eddy verhuisden mee naar Mindlandet. Vooral Isabel heeft het moeilijk. Ze is 16 jaar en ligt overhoop met zichzelf. In Bodø ontmoet Annemie Soetkin Baptist. Jaren geleden nam Soetkin deel aan het Eurovisiesongfestival voor België; nu heeft ze een drukke agenda als zangeres, pianiste, dirigente en muzieklerares.

Vandaag | 14:30 Voetbal: Club Brugge - Racing Genk

Voetbal: Club Brugge - Racing Genk. van de wedstrijd Club Brugge - Racing Genk, gespeeld in de Belgische Pro League.

Vandaag | 14:30 Voetbal: Club Brugge - Racing Genk

Voetbal: Club Brugge - Racing Genk. van de wedstrijd Club Brugge - Racing Genk, gespeeld in de Belgische Pro League.

Vandaag | 14:50 Le Tout Nouveau Testament IMDb: 7.1

IMDB * 7.1 - Comedy, Film, God bestaat. Hij woont in Brussel. Op aarde is God echter een lafaard, met een bedenkelijke moraal en een hatelijke houding tegenover zijn familie. Zijn dochter Ea verveelt zich te pletter en kan er niet tegen opgesloten ...

God bestaat. Hij woont in Brussel. Op aarde is God echter een lafaard, met een bedenkelijke moraal en een hatelijke houding tegenover zijn familie. Zijn dochter Ea verveelt zich te pletter en kan er niet tegen opgesloten te zitten in een kleine flat in het alledaagse Brussel. Tot ze op een slechte dag in opstand komt tegen haar vader. Ze hackt brutaal zijn computer en lekt de sterfdata van iedereen op aarde. Nu zal iedereen moeten nadenken over hoe ze hun laatste minuten, uren, dagen, maanden of jaren zullen doorbrengen. Le Tout Nouveau Testament is een Franse, Belgische en Luxemburgse fantasie- en komediefilm uit het jaar 2015. Deze productie is geregisseerd door Jaco Van Dormael (bekend van de film 'Mr. Nobody'). Met Pili Groyne en Benoît Poelvoorde in de hoofdrol. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/le-tout-nouveau-testament

Vandaag | 15:00 Veldrijden: World Cup

Veldrijden: World Cup. Mannen - België

Vandaag | 17:05 300 millions de critiques

Premier grand magazine culturel francophone au monde, concept original 100% TV5Monde, "300 millions de critiques" revient sur l'actualité culturelle francophone à travers les regards croisés de journalistes belges, suisses, canadiens, québécois et français. L'émission est enregistrée à Paris, sur le toit de l'Institut du monde arabe

Vandaag | 18:25 Zu Tisch ...

Aflevering 239 Sylt pflegt eine gehobene Gastronomie. Es gibt es mehrere Sterneköche und etliche ausgezeichnete Restaurants. Dank diesen sind es auch lokale Lebensmittelproduzenten, die hochwertige Waren anbieten können. Sei es Galloway-Rinder, eigene Gänse, Eier, Milch oder Meeresfrüchte. Die Sylter Auster ist ein echtes Markenprodukt, ebenso wie die Sylter Muschel, die selbst in Belgien hoch gehandelt wird.

Vandaag | 19:35 Cities of the Underworld

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Hitler's Trenches (Belgium) Don Wildman onderzoekt een ondergronds net van tunnels aan het Belgische westelijke front, waar 24.000 geallieerde soldaten dienden in de Eerste Wereldoorlog.

Vandaag | 20:15 Racing: Races Hoogtepunten

Racing: Races Hoogtepunten. Ferrari Challenge van de Ferrari Challenge van België, gereden op het circuit van Spa-Francorchamps.

Morgen | 00:55 Move!

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 6 Diese Folge von "Move!" widmet sich dem Fließen und der Bedeutung der Flüssigkeiten, die unser Leben bestimmen. "Alles fließt" - mit der Inspiration von zwei großen belgischen Choreographen taucht Sylvia Camarda gemeinsam mit den Zuschauern ab in die Welt der Flüssigkeiten unseres Lebens. Mit luxemburgischen Tänzerinnen flutet sie die Tanzbühne und begibt sich mit Haut und Haar, Wasser und Blut auf Bewegungserkundung. In Belgien bestaunt "Move!" die opulenten Shows des italienisch-belgischen Choreographen und Show-Papstes Franco Dragone. Er schuf bereits für Céline Dion und den Cirque du Soleil Showwelten, auf deren Bühnen Artisten, Taucher und Tänzer mit dem Element Wasser spielen. Inspiriert durch Pina Bauschs Choreographie "Vollmond" erforschen Sylvia und ihre Tänzer den Klang, der entsteht, wenn Körper auf Wasser treffen und sich dem Element anpassen oder widersetzen. Dieses Kräftemessen sucht und findet Sylvia Camarda auch im Wasserballett.

Morgen | 01:40 Secrets d'Histoire

Élisabeth, la drôle de reine de Belgique Dans ce nouveau numéro inédit de "Secrets d'Histoire", Stéphane Bern nous entraîne à la rencontre d'une reine pas comme les autres, Élisabeth de Belgique. Arrière-grand-mère de Philippe de Belgique, intronisé en 2013, nièce et filleule de la célèbre Sissi, Élisabeth est une reine fantasque, comme sa marraine, toujours là où on l'attend le moins. Elle se déclare même soudainement communiste, bravant les consignes des politiques, et rencontre à plus de 80 ans Khrouchtchev ou Mao Zedong en pleine guerre froide. "Je fais ce que je veux !" Telle pourrait être sa devise. Mais derrière cette drôlerie et ces extravagances se cache un être attachant, profondément pacifiste, curieux des autres et du monde. Un véritable Tintin reporter ! Élisabeth est l'un des rares témoins de l'ouverture de la tombe de Toutânkhamon, mais aussi l'amie des plus grands artistes et esprits de son temps comme Einstein, Cocteau, Albert Schweitzer ou Colette. La suivre dans ce "Secrets d'Histoire" exceptionnel est l'occasion de découvrir les plus beaux palais de Belgique, mais aussi d'entrer de façon privilégiée à l'intérieur du château de Laeken, aujourd'hui résidence de la famille royale belge, fermée aux yeux du public. C'est aussi la possibilité de découvrir une reine unique. Une anticonformiste profondément humaniste. Une souveraine écologique avant l'heure qui plaçait la nature et l'art, nécessaires à notre âme, au-dessus de tout. Une leçon bien moderne

Morgen | 04:25 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 216 - De grottenspons / De schelpenfluisteraar SpongeBob blijkt een dubbelganger te hebben. // SpongeBob sluit vriendschap met een school wilde schelpen.

Morgen | 05:39 Lolly Lolbroek

Seizoen 1 - Dubbelgangers Kinderserie over Lolly Lolbroek, de dochter van uitvinder Lex Lolbroek. Omdat hij vaak van huis is, kan Lolly lekker haar gang gaan samen met haar vrienden Kara en Marx. Het huis en de tuin van Lolly zijn een ware speeltuin, waarin ze geregeld een uitvinding van Lolly's vader uittesten. Maar die experimenten lopen telkens weer fout en zeker wanneer buurman Hubert weer eens binnenloopt voor een stukje taart.

Morgen | 06:10 Uki

Seizoen 1 Belgische animatiereeks over Uki, een lief en schattig figuurtje dat de kleuters meeneemt op allerlei leuke avonturen uit het dagelijks leven.

Morgen | 07:45 Voetbal: Club Brugge - Racing Genk

Voetbal: Club Brugge - Racing Genk. samenvatting van de voetbalwedstrijd Club Brugge - Racing Genk, gespeeld in de Belgische Pro League.

Morgen | 07:45 Voetbal: Club Brugge - Racing Genk

Voetbal: Club Brugge - Racing Genk. samenvatting van de voetbalwedstrijd Club Brugge - Racing Genk, gespeeld in de Belgische Pro League.

Morgen | 07:55 Racing: Races Hoogtepunten

Racing: Races Hoogtepunten. Ferrari Challenge van de Ferrari Challenge van België, gereden op het circuit van Spa-Francorchamps.

Morgen | 08:30 Voetbal: Club Brugge - Racing Genk

Voetbal: Club Brugge - Racing Genk. samenvatting van de voetbalwedstrijd Club Brugge - Racing Genk, gespeeld in de Belgische Pro League.

Morgen | 10:00 C'est du belge

Un Noël enchanté ! Au château de Vincennes, sur les pas des marionnettistes Marc et Marie-France Fraylich pour le spectacle "Enchanteurs de Noël". Les coulisses de cet événement exceptionnel. Également : quelques bulles belges, de qualité supérieure et 100% bio... Direction Tubize !

Morgen | 14:15 Voetbal: Club Brugge - Racing Genk

Voetbal: Club Brugge - Racing Genk. samenvatting van de voetbalwedstrijd Club Brugge - Racing Genk, gespeeld in de Belgische Pro League.

Morgen | 14:35 Kung Fu Panda: Poten van het lot

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Slechte Po Po heeft ineens een dubbelganger!

Morgen | 16:45 Xena: Warrior Princess

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Mortal Beloved Xena wordt door de koning ontboden. Tot haar grote verbazing wordt ze met meer dan normale beleefdheid onthaald. Al wie haar pad kruist binnen het kasteel, buigt als een knipmes. Eén en ander wordt duidelijk wanneer Xena prinses Diana ontmoet, dochter van de koning. Diana lijkt als twee druppels water op haar. Haar leven is blijkbaar in gevaar. Eén en ander blijkt te maken te hebben met het nakende huwelijk van de prinses, waardoor twee koninkrijken zouden versmelten tot één natie. En die natie zou elke vorm van slavernij en corruptie verbannen. Om uit te zoeken wie Diana naar het leven staat, kruipt Xena tijdelijk in de huid en kleren van haar dubbelgangster.

Morgen | 17:30 BinnensteBuiten

Seizoen 2021 - Aflevering 6 van 40 - KRO-NCRV Eva en Bart delen een bijzondere passie voor vintage. Wanneer ze hun oog op een oude winkelwoning in Klein-Zundert laten vallen, beseffen ze nog niet in wat voor groot klusproject ze zich storten. Niet alleen heeft het huis een retro uitstraling, ze krijgen boktor en houtworm erbij cadeau. * Chef-kok Ramon Brugman maakt spaghetti met een echte Italiaanse tomatensaus, met daarbij een salade van burrata en een versgebakken focaccia. * De 23-jarige Amber uit het Groningse Zuidbroek is verknocht aan haar prachtige, vaalkleurige ronquières, kleine, natuurlijke kalkoenen uit België. Vooral met de imposante haan Henk heeft zij een bijzondere band.

Morgen | 17:50 Cities of the Underworld

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Hitler's Trenches (Belgium) Don Wildman onderzoekt een ondergronds net van tunnels aan het Belgische westelijke front, waar 24.000 geallieerde soldaten dienden in de Eerste Wereldoorlog.

Morgen | 18:00 Voetbal: Club Brugge - Racing Genk

Voetbal: Club Brugge - Racing Genk. samenvatting van de voetbalwedstrijd Club Brugge - Racing Genk, gespeeld in de Belgische Pro League.

Morgen | 20:50 Racing: Porsche Supercup Series België

Racing: Porsche Supercup Series België. herhaling van de Porsche Supercup Race van België, gereden op Circuit Spa-Francorchamps, Stavelot.

Morgen | 21:40 Costa Belgica

Seizoen 1 Costa Belgica is de kuststrook van de Costa Blanca tot de Costa del Sol waar elk jaar duizenden Belgen een vakantieverblijf kopen. Ook in een jaar waarin er door het coronavirus amper gereisd kon worden, kochten gemiddeld acht Belgen per dag een Spaanse 'casa'. We kijken mee in het leven en het werk van vijf Vlaamse makelaarsfamilies. De makelaars hebben alles achtergelaten in België om met volle toewijding en volharding een eigen vastgoedkantoor uit de grond te stampen in Spanje. Ze genieten volop van 'la vida loca', maar bewegen ook hemel en aarde om Vlaamse en internationale klanten aan hun droomplek onder de Spaanse zon te helpen.

Overmorgen | 02:46 Beestjes Hotel

Onder De Sterrenhemel / Dubbelganger Beestjes Hotel is een sitcom over drie vrienden die hun weg vinden in een geweldige nieuwe stad die spannender en avontuurlijker is dan wat ze ooit hebben gezien.

Overmorgen | 04:20 BinnensteBuiten

Seizoen 2021 - Aflevering 6 van 40 - KRO-NCRV Eva en Bart delen een bijzondere passie voor vintage. Wanneer ze hun oog op een oude winkelwoning in Klein-Zundert laten vallen, beseffen ze nog niet in wat voor groot klusproject ze zich storten. Niet alleen heeft het huis een retro uitstraling, ze krijgen boktor en houtworm erbij cadeau. * Chef-kok Ramon Brugman maakt spaghetti met een echte Italiaanse tomatensaus, met daarbij een salade van burrata en een versgebakken focaccia. * De 23-jarige Amber uit het Groningse Zuidbroek is verknocht aan haar prachtige, vaalkleurige ronquières, kleine, natuurlijke kalkoenen uit België. Vooral met de imposante haan Henk heeft zij een bijzondere band.

Overmorgen | 06:10 Uki

Seizoen 1 Belgische animatiereeks over Uki, een lief en schattig figuurtje dat de kleuters meeneemt op allerlei leuke avonturen uit het dagelijks leven.

Overmorgen | 07:48 Huize Herrie

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Stadsmensen / Dubbelgrap Lori gaat op visite bij Bobby en Lincoln gaat mee om Ronnie Anne te zien. Lori kan niet goed wennen en Lincoln vindt dat Ronnie Anne is veranderd. // De familie probeert Luan's 1 april grappen te ontlopen door dubbelgangers in te zetten.

Overmorgen | 09:40 Loïc: Zot van Koken

Seizoen 1 - Eenpansgerecht met witloof en peren Niets makkelijker dan een eenpansgerecht. De held in dit gerecht met witloof is een Belgische peer.

Overmorgen | 10:35 Voetbal: Club Brugge - Racing Genk

Voetbal: Club Brugge - Racing Genk. samenvatting van de voetbalwedstrijd Club Brugge - Racing Genk, gespeeld in de Belgische Pro League.

Overmorgen | 14:14 Huize Herrie

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Stadsmensen / Dubbelgrap Lori gaat op visite bij Bobby en Lincoln gaat mee om Ronnie Anne te zien. Lori kan niet goed wennen en Lincoln vindt dat Ronnie Anne is veranderd. // De familie probeert Luan's 1 april grappen te ontlopen door dubbelgangers in te zetten.

Overmorgen | 15:17 Phineas and Ferb

Spelen maar / Candace wordt betrapt Candace en haar dubbelganger, de prinses van Druselstein nemen één dag elkaars plaats in. / Mam en pap zijn naar een beurs en Candace wil een paar vriendinnen thuis uitnodigen.

Overmorgen | 15:30 The Hairy Bikers' Bakeation

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Low Countries The duo bike through the Netherlands, Belgium and Luxembourg, where dishes include Dutch apple pie, Jewish buns, chocolate truffle cheesecake and macaroons with ice-cream.

Overmorgen | 18:15 Dagelijkse kost

Seizoen 11 - Aflevering 2713 - Rozijnencake met confituur van peer en gember De volle smaak van deze quatre-quarts met rozijnen komt helemaal tot zijn recht bij een compote van Belgische peren en gember.

Overmorgen | 20:30 The Voice Belgique

Blind 5 Après une édition spéciale réservée aux kids en 2020, "The Voice Belgique" revient pour une 9e saison avec un casting de coaches tout à fait exceptionnel : Henri PFR, le talentueux DJ, musicien et compositeur belge ; Loïc Nottet, l'exceptionnel chanteur et compositeur belge révélé lors de la saison 3 de "The Voice Belgique" en 2014 ; Typh Barrow, la séduisante chanteuse, auteur et compositrice considérée par la presse comme "l'Adèle belge" ; et BJ Scott, l'inégalable auteur-compositrice-interprète belge d'origine américaine qui est l'un des piliers de "The Voice Belgique" depuis les débuts en 2011. Soit une équipe de choc, moderne, complémentaire et très aimée du public belge !

Overmorgen | 20:30 Voetbal: Club Brugge - Racing Genk

Voetbal: Club Brugge - Racing Genk. samenvatting van de voetbalwedstrijd Club Brugge - Racing Genk, gespeeld in de Belgische Pro League.

Overmorgen | 22:30 Beestjes Hotel

Onder De Sterrenhemel / Dubbelganger Beestjes Hotel is een sitcom over drie vrienden die hun weg vinden in een geweldige nieuwe stad die spannender en avontuurlijker is dan wat ze ooit hebben gezien.

Overmorgen | 22:40 Costa Belgica

Seizoen 1 Costa Belgica is de kuststrook van de Costa Blanca tot de Costa del Sol waar elk jaar duizenden Belgen een vakantieverblijf kopen. Ook in een jaar waarin er door het coronavirus amper gereisd kon worden, kochten gemiddeld acht Belgen per dag een Spaanse 'casa'. We kijken mee in het leven en het werk van vijf Vlaamse makelaarsfamilies. De makelaars hebben alles achtergelaten in België om met volle toewijding en volharding een eigen vastgoedkantoor uit de grond te stampen in Spanje. Ze genieten volop van 'la vida loca', maar bewegen ook hemel en aarde om Vlaamse en internationale klanten aan hun droomplek onder de Spaanse zon te helpen.

Overmorgen | 23:20 Dagelijkse kost

Seizoen 11 - Aflevering 2713 - Rozijnencake met confituur van peer en gember De volle smaak van deze quatre-quarts met rozijnen komt helemaal tot zijn recht bij een compote van Belgische peren en gember.

 Meer

Belg gemist

Eerder Vandaag | 08:00 Matière grise

Aux frontières de la mort Un chercheur belge a décidé de tenter l'expérience dite de "mort imminente" et d'explorer, au plus près possible de la mort, les phénomènes racontés par de nombreuses personnes qui prétendent avoir frôlé l'au-delà... Chez certains, qui se sont par exemple réveillés après un coma profond, on trouve l'évocation d'une formidable lumière au bout d'un tunnel. Pour d'autres, il s'agit plutôt d'expériences hors de leur corps. Pour d'autres encore, c'est la rencontre avec un être éthéré... Dans tous les cas, ce sont les genres de récits, à la fois universels et inexpliqués, que racontent les gens qui disent avoir vécu une "Expérience de Mort Imminente" (EMI)

Eerder Vandaag | 06:10 Uki

Seizoen 1 Belgische animatiereeks over Uki, een lief en schattig figuurtje dat de kleuters meeneemt op allerlei leuke avonturen uit het dagelijks leven.

Eerder Vandaag | 06:00 Racing: Porsche Supercup Series België

Racing: Porsche Supercup Series België. herhaling van de Porsche Supercup Race van België, gereden op Circuit Spa-Francorchamps, Stavelot.