Je vindt hier de programma's van Bejaard op tv We hebben de volgende programma's voor Bejaard Tijd voor MAX: Dennis van Aarssen, afvallers Heel Holland Bakt en meer: Actualiteitenmagazine, Onderwerpen van deze uitzending Verder een gesprek met The Voice of Holland 2019 winnaar Dennis. B.A.B.S.: Loek en Anton. Anton Faber flipt op het podium en dat heeft gevolgen voor de zaken van Loek en Layla. Loek krijgt het. Tijd voor MAX: Dennis van Aarssen, afvallers Heel Holland Bakt en meer: Morgen - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Verder een gesprek met The Voice of Holland. Family Guy: 21/12 - Seizoen 15 Aflevering 16 The Heartbreak Dog: Meg werkt in een bejaardentehuis en steelt van de bewoners. Chris. Gort over de Grens: 25/12 - Culinair magazine, Aflevering 3 Culinaire reisreportagereeks waarin wijnboer Ilja Gort door Spanje reist. La. B.A.B.S.: 26/12 - Loek en Anton. Anton Faber flipt op het podium en dat heeft gevolgen voor de zaken van Loek en Layla. Loek. De Wonderlijke Wereld van Gumball: 26/12 - Als Gumball en Darwin besluiten dat ze lid willen worden van een bende, blijken de bejaarden de coolste club.

Bejaard op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 17:10 Tijd voor MAX: Dennis van Aarssen, afvallers Heel Holland Bakt en meer

Actualiteitenmagazine, Onderwerpen van deze uitzending Verder een gesprek met The Voice of Holland 2019 winnaar Dennis ...

Onderwerpen van deze uitzending - Verder een gesprek met The Voice of Holland 2019-winnaar Dennis van Aarssen. Pasgeleden verscheen zijn debuutalbum Forever you én hij trekt door het land met zijn theatertour Start spreading the news. Genoeg om over te praten, en natuurlijk zingt hij ook de sterren van de hemel. - De strijd om de beste thuisbakker van Nederland van 2019-2020 is van start. Alle afvallers uit de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt zijn vanavond aanwezig. Zij maken weliswaar geen kans meer op de titel, maar hebben wel een bijzondere ervaring achter de rug. - Wetenschappelijk tijdschrift New Scientist organiseert ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de Internationale Astronomische Unie in Leiden het Gala van de Sterrenkunde. Waar de top van de Nederlandse astronomie acte de présence zal geven en waar wordt vooruitgekeken naar de grote openstaande vragen in de sterrenkunde. Iemand die zeker niet op het gala mag ontbreken is de vader van het Nederlandse ruimteonderzoek, professor Kees de Jager. De hoogbejaarde wetenschapper vertelt over de verschillende terreinen waarop hij baanbrekend onderzoek heeft gedaan. Ook de hoofdredacteur van New Scientist, Jim Jansen. - Op 27 december zendt Omroep MAX de film Oude liefde uit, waarin Beppie Melissen de hoofdrol speelt. En natuurlijk vierde zij dit jaar ook triomfen met de film Kapsalon Romy.

Morgen | 10:15 Tijd voor MAX: Dennis van Aarssen, afvallers Heel Holland Bakt en meer

Morgen - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Verder een gesprek met The Voice of Holland ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Verder een gesprek met The Voice of Holland 2019-winnaar Dennis van Aarssen. Pasgeleden verscheen zijn debuutalbum Forever you én hij trekt door het land met zijn theatertour Start spreading the news. Genoeg om over te praten, en natuurlijk zingt hij ook de sterren van de hemel. - De strijd om de beste thuisbakker van Nederland van 2019-2020 is van start. Alle afvallers uit de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt zijn vanavond aanwezig. Zij maken weliswaar geen kans meer op de titel, maar hebben wel een bijzondere ervaring achter de rug. - Wetenschappelijk tijdschrift New Scientist organiseert ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de Internationale Astronomische Unie in Leiden het Gala van de Sterrenkunde. Waar de top van de Nederlandse astronomie acte de présence zal geven en waar wordt vooruitgekeken naar de grote openstaande vragen in de sterrenkunde. Iemand die zeker niet op het gala mag ontbreken is de vader van het Nederlandse ruimteonderzoek, professor Kees de Jager. De hoogbejaarde wetenschapper vertelt over de verschillende terreinen waarop hij baanbrekend onderzoek heeft gedaan. Ook de hoofdredacteur van New Scientist, Jim Jansen. - Op 27 december zendt Omroep MAX de film Oude liefde uit, waarin Beppie Melissen de hoofdrol speelt. En natuurlijk vierde zij dit jaar ook triomfen met de film Kapsalon Romy.

Wo 25 december 2019 | 14:35 Gort over de Grens

Aflevering 3 - Culinaire reisreportagereeks waarin wijnboer Ilja Gort door Spanje reist. La Rioja. Ilja Gort reist door de Rioja, de beroemdste wijnstreek van Spanje. Hij gaat langs bij twee bejaarde broers die met hun geitenkudde leven in het door iedereen verlaten dorp Santa Marina. In Tricio bezoekt hij een boerenfamilie met een klein fabriekje waar ze paprika's grillen. En hij drinkt een stoere wijn op de meest romantische plek van de Rioja.

Bejaard op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 20:30 B.A.B.S.

Loek en Anton. Anton Faber flipt op het podium en dat heeft gevolgen voor de zaken van Loek en Layla. Loek krijgt het flink voor zijn kiezen op straat. De hoogbejaarde meneer de Wit en mevrouw Janssen zijn in het bejaardenhuis verliefd geworden.

Za 21 december 2019 | 17:30 Family Guy

Seizoen 15 - Aflevering 16 - The Heartbreak Dog: Meg werkt in een bejaardentehuis en steelt van de bewoners. Chris komt erachter en wil meedoen. Als de bewoners ze betrappen, worden de dieven gechanteerd en gedwongen om naar hun saaie verhalen te luisteren.

Do 26 december 2019 | 20:30 B.A.B.S.

Loek en Anton. Anton Faber flipt op het podium en dat heeft gevolgen voor de zaken van Loek en Layla. Loek krijgt het flink voor zijn kiezen op straat. De hoogbejaarde meneer de Wit en mevrouw Janssen zijn in het bejaardenhuis verliefd geworden.

Do 26 december 2019 | 22:15 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Als Gumball en Darwin besluiten dat ze lid willen worden van een bende, blijken de bejaarden de coolste club van Elmore te zijn.

Bejaard gemist

Ma 5 november 2018 | 20:55 Docu: The Bastard IMDb: 8.0

05/11/18 - IMDB * 8.0 - Documentaire, De EO zendt vanavond de bejubelde documentaire 'The Bastard' uit. De film was eerder dit jaar in de bioscopen te zien en won op het Movies That Matter Film Festival de Gouden Vlinder als beste...

De EO zendt vanavond de bejubelde documentaire 'The Bastard' uit. De film was eerder dit jaar in de bioscopen te zien en won op het Movies That Matter Film Festival de Gouden Vlinder als beste Nederlandse film. 'The Bastard' vertelt het onwaarschijnlijk familieverhaal van de familie Hoek. Op een dag krijgt Michiel Hoek, fietsenmaker in Friesland, uit het niets een telefoontje. Hij blijkt een broer te hebben, van wie hij het bestaan niet wist. Deze halfbroer - Daniël - is een oudere zoon van zijn vader. Hij zit gevangen in een dodencel in Addis Ababa. Michiel besluit om af te reizen naar Ethiopië om zijn broer te ontmoeten. Dat is het startpunt voor een onthutsend familieverhaal. Over een verstoten kind dat opgroeit voor galg en rad en over de onverenigbaarheid van twee halfbroers, gescheiden door continentale grenzen. Als een DNA-test geen ruimte voor twijfel laat, kan ook hun beider vader, inmiddels bejaard, zijn bastaardzoon niet langer ontvluchten. Geconfronteerd met elkaar ontdekken vader en zoon dat ze meer met elkaar gemeen hebben dan ze ooit zouden willen toegeven.

Zo 29 juli 2018 | 22:40 Dead End IMDb: 7.2

29/07/18 - IMDB * 7.2 - Kortfilm, Cypriotische kortfilm (2013): Een bejaard koppel wordt met de dag eenzamer. Beiden reageren daar op een verschillende manier op: de man geeft zich steeds meer over aan zijn obsessies en probeert wanhopig zin te geven aan zijn leven. Zijn vrouw trekt zich steeds dieper terug in haar isolement.

Cypriotische kortfilm (2013): Een bejaard koppel wordt met de dag eenzamer. Beiden reageren daar op een verschillende manier op: de man geeft zich steeds meer over aan zijn obsessies en probeert wanhopig zin te geven aan zijn leven. Zijn vrouw trekt zich steeds dieper terug in haar isolement.

Wo 7 oktober 2015 | 01:00 RTLLN: o.a. Filemon Wesselink

07/10/15 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in RTL Late Night: Filemon Wesselink Filemon verscheen dertien jaar geleden voor het eerst op de nationale én internationale televisie, omdat hij de laatste was die wijlen Pim...

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Filemon Wesselink Filemon verscheen dertien jaar geleden voor het eerst op de nationale én internationale televisie, omdat hij de laatste was die wijlen Pim Fortuyn sprak. De volgende dag werd hij herkend op straat. Dat smaakte naar meer! Populaire programma’s als Try Before You Die en Spuiten en Slikken volgden en Filemon werd voorgoed een BN’er. In F*ck me, I’m famous onderzoekt Filemon het fenomeen roem in een tijdperk waarin beroemd zijn voor iedereen binnen handbereik ligt. - Anita Witzier en Matthijs van Brecht Anita Witzier volgt in het programma Liefde voor Later jonge gezinnen waarvan de moeder of vader ongeneeslijk ziek is. Centraal staat de confronterende ‘herinneringsdoos’ waarin de zieke ouder tastbare herinneringen stopt die troost moeten bieden aan de achterblijvende kinderen. Matthijs van Brecht is een van de ouders die Anita volgt in de laatste maanden van zijn leven. Wat stopt hij in zijn herinneringsdoos? - Peter R. de Vries De film Black Mass is de nieuwe Hollywood-productie over DE crimineel van Amerika, de Holleeder van de States: James ‘Whitey’ Bulger. Deze man, inmiddels bejaard, was jarenlang de kwelgeest van menig FBI-agent. Zijn naam pronkte sinds 1999 tot zijn aanhouding in 2011 in de Ten Most Wanted-lijst van de inlichtingendienst. Peter R. de Vries heeft de film al gezien en legt uit waarom het verhaal van Bulger het droomscenario is van menig producent. - Milko Steyvens Het doek lijkt nu echt gevallen voor het Circus Herman Renz. Het faillissement is aangevraagd, de spullen zijn in beslag genomen en de hoge schuld is nog steeds niet betaald. Directeur Milko Steyvers is boos en verdrietig. Vanavond doet hij bij ons zijn geëmotioneerde verhaal.

Di 6 oktober 2015 | 22:30 RTLLN: o.a. Filemon Wesselink

06/10/15 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in RTL Late Night: Filemon Wesselink Filemon verscheen dertien jaar geleden voor het eerst op de nationale én internationale televisie, omdat hij de laatste was die wijlen Pim...

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Filemon Wesselink Filemon verscheen dertien jaar geleden voor het eerst op de nationale én internationale televisie, omdat hij de laatste was die wijlen Pim Fortuyn sprak. De volgende dag werd hij herkend op straat. Dat smaakte naar meer! Populaire programma’s als Try Before You Die en Spuiten en Slikken volgden en Filemon werd voorgoed een BN’er. In F*ck me, I’m famous onderzoekt Filemon het fenomeen roem in een tijdperk waarin beroemd zijn voor iedereen binnen handbereik ligt. - Anita Witzier en Matthijs van Brecht Anita Witzier volgt in het programma Liefde voor Later jonge gezinnen waarvan de moeder of vader ongeneeslijk ziek is. Centraal staat de confronterende ‘herinneringsdoos’ waarin de zieke ouder tastbare herinneringen stopt die troost moeten bieden aan de achterblijvende kinderen. Matthijs van Brecht is een van de ouders die Anita volgt in de laatste maanden van zijn leven. Wat stopt hij in zijn herinneringsdoos? - Peter R. de Vries De film Black Mass is de nieuwe Hollywood-productie over DE crimineel van Amerika, de Holleeder van de States: James ‘Whitey’ Bulger. Deze man, inmiddels bejaard, was jarenlang de kwelgeest van menig FBI-agent. Zijn naam pronkte sinds 1999 tot zijn aanhouding in 2011 in de Ten Most Wanted-lijst van de inlichtingendienst. Peter R. de Vries heeft de film al gezien en legt uit waarom het verhaal van Bulger het droomscenario is van menig producent. - Milko Steyvens Het doek lijkt nu echt gevallen voor het Circus Herman Renz. Het faillissement is aangevraagd, de spullen zijn in beslag genomen en de hoge schuld is nog steeds niet betaald. Directeur Milko Steyvers is boos en verdrietig. Vanavond doet hij bij ons zijn geëmotioneerde verhaal.

Di 26 maart 2013 | 23:00 Hart van Nederland - Late editie

26/03/13 - Code Oranje op de Veluwe voor bosbrandgevaar Spoorwegmuseum wacht op topkanon Bejaard stel ten einde raad na vermissing Dora En basisschool ontruimd vanwege stinkjas

Code Oranje op de Veluwe voor bosbrandgevaar Spoorwegmuseum wacht op topkanon Bejaard stel ten einde raad na vermissing Dora En basisschool ontruimd vanwege stinkjas

Do 12 januari 2012 | 22:55 Holland Doc: Niet zonder jou

12/01/12 - Documentaire, Het kunstenaarsechtpaar Ger Lataster en Hermine van Hall moet afscheid nemen van het leven en van elkaar. Kan liefde en de passie voor kunst hen door de moeilijkste periode van hun leven helpen? Niet...

Het kunstenaarsechtpaar Ger Lataster en Hermine van Hall moet afscheid nemen van het leven en van elkaar. Kan liefde en de passie voor kunst hen door de moeilijkste periode van hun leven helpen? Niet zonder jou is een intiem en ontroerend portret van een bejaard echtpaar, Ger Lataster en Hermine van Hall, gefilmd door hun zoon en schoondochter. Van zeer dichtbij toont de documentaire hoe kunstschilder Ger en fotografe Hermine, twee uitermate autonoom denkende, wilskrachtige mensen met de beperkingen omgaan die ouderdom en ziekte met zich meebrengen. Alles wat in hun leven vanzelfsprekend was begint uit elkaar te vallen. Door Gers doofheid en Hermine's dementie stapelen de misverstanden zich op en neemt hun vertwijfeling toe. Maar in tuinieren en vooral in kunst vinden ze nog steeds een bron van geluk en troost. Ger probeert te blijven schilderen terwijl zijn muze Hermine steeds zieker en verwarder wordt. Het moment van afscheid nemen komt onherroepelijk dichterbij. Na Hermine's dood wordt een terugkeer naar het schilderen een kwestie van overleven voor Ger. Al is het niet eenvoudig. "Daar kan geen mens tegenop schilderen." Niet zonder jou is een ode aan de liefde en aan de kracht van kunst. De documentaire van Petra Lataster-Czisch en Peter Lataster ontving in 2011 het Gouden Kalf voor Beste Lange Documentaire tijdens het Nederlands Filmfestival.

Vr 9 september 2011 | 22:40 Hart van Nederland - Late editie

09/09/11 - Vandaag: Grote uitslaande brand in bedrijfspand Utrecht Brutale dieven roven twee bijzondere papegaaien Lintje voor bejaard echtpaar dat Roemenen helpt En: Tienhoven grootste handelsplaats van ons...

Vandaag: - Grote uitslaande brand in bedrijfspand Utrecht - Brutale dieven roven twee bijzondere papegaaien - Lintje voor bejaard echtpaar dat Roemenen helpt - En: Tienhoven grootste handelsplaats van ons land

Zo 22 september 2019 | 13:00 DierenDetectives

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Nederlands-Duits-Belgische jeugdserie. Wolfshond Shana. USA. Een bejaard echtpaar is een oud schuurtje aan het opruimen als er ineens een sneeuwstorm oprukt. Ze raken ingesneeuwd en kunnen door de omgewaaide bomen hun huis niet meer bereiken. Dan is daar plotseling hun wolfshond Shana. Zij graaft een tunnel onder een omgevallen boomstam door. Als ze eindelijk het stel heeft bereikt, sleept de wolfshond het tweetal door de tunnel. Kruipend bereiken ze het huis waar de brandweer ze uiteindelijk vindt, met Shana tussen hen in om ze warm te houden. Hoe wist Shana dat haar baasjes hulp nodig hadden?

Zo 4 augustus 2019 | 20:00 Crime Scene Investigation

Seizoen 11 - Aflevering 9 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Wild life. Wanneer een gast in het hotel van een casino van een balkon valt, zoekt het team uit of het een ongeval was of niet. Het lijkt dat er een verband is tussen de val en de moord op een bejaard koppel in hun appartement. De enige getuigen van de moord zijn de huisdieren van het koppel: een kat en een papegaai.

Do 1 augustus 2019 | 12:40 Last Man Standing

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Grandparents Day: Vanessa herinnert Mike eraan dat hij naar de Grootouderdag moet op de kleuterschool van Boyd, maar Mike probeert er onderuit te komen. Vanessa raakt bevriend met een oudere vrouw die volhoudt dat Vanessa ook bejaard is.

Wo 31 juli 2019 | 18:00 Last Man Standing

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Grandparents Day: Vanessa herinnert Mike eraan dat hij naar de Grootouderdag moet op de kleuterschool van Boyd, maar Mike probeert er onderuit te komen. Vanessa raakt bevriend met een oudere vrouw die volhoudt dat Vanessa ook bejaard is.

Di 30 juli 2019 | 23:25 Last Man Standing

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Grandparents Day: Vanessa herinnert Mike eraan dat hij naar de Grootouderdag moet op de kleuterschool van Boyd, maar Mike probeert er onderuit te komen. Vanessa raakt bevriend met een oudere vrouw die volhoudt dat Vanessa ook bejaard is.

Ma 17 juni 2019 | 20:40 Appel d'urgence

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Humaninterestreeks die een blik werpt achter de schermen van de noodcentrales 112 en 101 van Bergen. Aurélie wordt gebeld door een dame wiens moeder het slachtoffer is geworden van een jonge exhibitionist. Zelf kon ze er nog om lachen, maar haar dochter heeft schrik dat hij nog meer slachtoffers zal maken. Bij de ambulances en brandweer worden Katty en Isabelle geconfronteerd met een mysterieuze oproep. Een bejaard koppel ligt thuis op de grond en kan maar weinig informatie verschaffen.

Ma 29 april 2019 | 17:35 DierenDetectives

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Jeugdserie (2016). Wolfshond Shana. USA. Een bejaard echtpaar is een oud schuurtje aan het opruimen als er ineens een sneeuwstorm oprukt. Ze raken ingesneeuwd en kunnen door de omgewaaide bomen hun huis niet meer bereiken. Dan is daar plotseling hun wolfshond Shana. Zij graaft een tunnel onder een omgevallen boomstam door. Als ze eindelijk het stel heeft bereikt, sleept de wolfshond het tweetal door de tunnel. Kruipend bereiken ze het huis waar de brandweer ze uiteindelijk vindt, met Shana tussen hen in om ze warm te houden. Hoe wist Shana dat haar baasjes hulp nodig hadden?

Za 30 maart 2019 | 20:35 STHLM Requiem

Aflevering 2 - Zweeds-Belgische misdaadserie. Bloodline. Een bejaard koppel wordt dood teruggevonden. Ze waren erg gelovig en zetten zich in voor een vluchtelingenorganisatie. In eerste instantie lijkt de zaak iets te maken te hebben met een reeks overvallen en een vete tussen mensensmokkelaars. Maar al snel blijkt er meer aan de hand. Ondertussen worstelt Fredrika met de angst dat ze misschien nooit moeder zal worden.

Za 16 maart 2019 | 13:30 DierenDetectives

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Jeugdserie (2016). Wolfshond Shana. USA. Een bejaard echtpaar is een oud schuurtje aan het opruimen als er ineens een sneeuwstorm oprukt. Ze raken ingesneeuwd en kunnen door de omgewaaide bomen hun huis niet meer bereiken. Dan is daar plotseling hun wolfshond Shana. Zij graaft een tunnel onder een omgevallen boomstam door. Als ze eindelijk het stel heeft bereikt, sleept de wolfshond het tweetal door de tunnel. Kruipend bereiken ze het huis waar de brandweer ze uiteindelijk vindt, met Shana tussen hen in om ze warm te houden. Hoe wist Shana dat haar baasjes hulp nodig hadden?

Vr 8 maart 2019 | 23:55 Scott & Bailey

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Britse misdaadserie (2013). Janet gaat naar het huis van een bejaard koppel waarvan al enige tijd niets meer is vernomen. Ze vindt er het afgehakte hoofd van de vrouw onder aan de trap en het lichaam boven. De man is uitgemergeld en kan amper nog praten. Intussen komt Janet ervoor uit dat haar relatie met Ade voorbij is en zet ze haar huis te koop. Rachel is drie maanden getrouwd met verkeersagent Sean en begint zich beklemd te voelen.

Zo 17 februari 2019 | 18:00 Border Security

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Australische realityreeks. Een Japanner wil in Australië een einde maken aan zijn drugsverslaving. Hij valt echter op door zijn extreme transpiratie. Een bejaard Australisch koppel is totaal verrast wanneer blijkt dat het verboden is om bananen mee te nemen in de bagage. De immigratiedienst is ervan overtuigd dat Daryls paspoort een vervalsing is. Hij beweert echter bij hoog en bij laag dat hij een eerlijk man is.

Wo 30 januari 2019 | 16:50 Flikken

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Politieserie (2005) over een team Gentse flikken. Hart van steen. Een bejaard echtpaar wordt bestolen door twee jongemannen die zich valselijk uitgeven voor agenten. John voelt zich persoonlijk geraakt: iemand maakt misbruik van zijn uniform om burgers te bestelen. De zaak draait echter uit op een ware calvarietocht voor Raymond. Het team maakt intussen, tot grote schaamte van Tina, kennis met moeder Demeester. Bruno beleeft de mooiste momenten van zijn leven: een droomdate met de verrukkelijke Steffi.

Vr 25 januari 2019 | 18:40 Het Klokhuis

Seizoen 32 - Aflevering 4128 - Jongerenprogramma. Paardenrusthuis. Net als mensen, worden paarden ook bejaard. Janouk gaat langs bij een speciaal paardenbejaardenhuis, waar oude paarden rustig mogen wonen. Er is plaats voor 120 paarden die met pensioen zijn. Ze worden goed verzorgd op hun oude dag. Het paard van Ridder William heeft last van z'n rug.

Di 22 januari 2019 | 10:35 Women in Prison

Seizoen 2 - Aflevering 6 - The Hustler And The Teen Mom: Een zwangere tiener en haar vriendje zitten in geldnood en besluiten een bejaard familielid te vermoorden. Een alleenstaande moeder onderhoudt haar gezin met chantagepraktijken.

Za 19 januari 2019 | 13:20 Women in Prison

Seizoen 2 - Aflevering 6 - The Hustler And The Teen Mom: Een zwangere tiener en haar vriendje zitten in geldnood en besluiten een bejaard familielid te vermoorden. Een alleenstaande moeder onderhoudt haar gezin met chantagepraktijken.

Di 15 januari 2019 | 17:05 Women in Prison

Seizoen 2 - Aflevering 6 - The Hustler And The Teen Mom: Een zwangere tiener en haar vriendje zitten in geldnood en besluiten een bejaard familielid te vermoorden. Een alleenstaande moeder onderhoudt haar gezin met chantagepraktijken.

Do 10 januari 2019 | 16:25 Animal Cops Houston

Seizoen 19 - Aflevering 8 - Episode 8: De dierenpolitie van de Houston SPCA bezoekt een bejaard echtpaar dat omringd is door tientallen katten, in een huis dat op instorten staat.

Wo 9 januari 2019 | 11:50 Last Man Standing

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Grandparents Day: Vanessa herinnert Mike eraan dat hij naar de Grootouderdag moet op de kleuterschool van Boyd, maar Mike probeert er onderuit te komen. Vanessa raakt bevriend met een oudere vrouw die volhoudt dat Vanessa ook bejaard is.

Di 8 januari 2019 | 17:05 Last Man Standing

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Grandparents Day: Vanessa herinnert Mike eraan dat hij naar de Grootouderdag moet op de kleuterschool van Boyd, maar Mike probeert er onderuit te komen. Vanessa raakt bevriend met een oudere vrouw die volhoudt dat Vanessa ook bejaard is.

Di 8 januari 2019 | 00:10 Last Man Standing

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Grandparents Day: Vanessa herinnert Mike eraan dat hij naar de Grootouderdag moet op de kleuterschool van Boyd, maar Mike probeert er onderuit te komen. Vanessa raakt bevriend met een oudere vrouw die volhoudt dat Vanessa ook bejaard is.

Zo 6 januari 2019 | 18:15 DierenDetectives

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Jeugdserie. Wolfshond Shana. USA. Een bejaard echtpaar is een oud schuurtje aan het opruimen als er ineens een sneeuwstorm oprukt. Ze raken ingesneeuwd en kunnen door de omgewaaide bomen hun huis niet meer bereiken. Dan is daar plotseling hun wolfshond Shana. Zij graaft een tunnel onder een omgevallen boomstam door. Als ze eindelijk het stel heeft bereikt, sleept de wolfshond het tweetal door de tunnel. Kruipend bereiken ze het huis waar de brandweer ze uiteindelijk vindt, met Shana tussen hen in om ze warm te houden. Hoe wist Shana dat haar baasjes hulp nodig hadden?

Do 6 december 2018 | 12:40 Last Man Standing

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Grandparents Day: Vanessa herinnert Mike eraan dat hij naar de Grootouderdag moet op de kleuterschool van Boyd, maar Mike probeert er onderuit te komen. Vanessa raakt bevriend met een oudere vrouw die volhoudt dat Vanessa ook bejaard is.

Wo 5 december 2018 | 17:05 Last Man Standing

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Grandparents Day: Vanessa herinnert Mike eraan dat hij naar de Grootouderdag moet op de kleuterschool van Boyd, maar Mike probeert er onderuit te komen. Vanessa raakt bevriend met een oudere vrouw die volhoudt dat Vanessa ook bejaard is.

Wo 5 december 2018 | 00:20 Last Man Standing

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Grandparents Day: Vanessa herinnert Mike eraan dat hij naar de Grootouderdag moet op de kleuterschool van Boyd, maar Mike probeert er onderuit te komen. Vanessa raakt bevriend met een oudere vrouw die volhoudt dat Vanessa ook bejaard is.

Di 20 november 2018 | 21:01 Future Express

Aflevering 2 - Turkije: Afgewezen liefde. Van Istanbul aan de westkust, naar Kars in het uiterste oosten. Turkije behoort tot een van de snelst groeiende economie?n van de wereld. Na een lange tijd van hervormingen en loyaliteit richting het westen vragen de Turken zich af wanneer Europa hen eindelijk als volwaardige partner accepteert. De grondlegger van het moderne Turkije, president Mustafa Kemal (1881-1938) kreeg van zijn volk de geuzennaam Atat?rk, 'Vader der Turken'. 70 jaar na zijn overlijden geniet de president een bijna mythische status; zijn portretten hangen zelfs in de trein. De jonge kunstenares Sevda wijst naar zijn beeltenis boven de ingang van de coup? en vertelt dat Atat?rk haar grote voorbeeld is. In haar woonplaats Erzurum lopen de vrouwen gesluierd rond. Sevda probeert zich met haar kleurrijke en provocerende kunstuitingen aan het benauwde dorpsleven te ontworstelen. 'Ataturk zou trots op me zijn', zegt ze. Ook voor dierenarts Orsan Karacop is de eerste president van Turkije een inspiratiebron. Atat?rk leerde hem om zelf het heft in handen te nemen. Terwijl zijn vader de lagere school niet afmaakte en zijn moeder analfabeet was, studeerde hij diergeneeskunde. Van zijn negen broers en zussen hebben er acht een academische graad. Dirigent Ender Sakpinar is per trein op weg naar een uitvoering met zijn orkest. Hij gelooft hartstochtelijk in een combinatie van westers denken en traditionele Turkse waarden, zoals het in huis nemen van je ouders als ze bejaard zijn. Sakpinar schetst Turkije als een prachtige vrouw, die verliefd is op haar vriend Europa, maar telkens door hem wordt afgewezen. Waarom ziet Europa haar schoonheid niet?

Vr 26 oktober 2018 | 12:40 Last Man Standing

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Grandparents Day: Vanessa herinnert Mike eraan dat hij naar de Grootouderdag moet op de kleuterschool van Boyd, maar Mike probeert er onderuit te komen. Vanessa raakt bevriend met een oudere vrouw die volhoudt dat Vanessa ook bejaard is.

Wo 24 oktober 2018 | 17:05 Last Man Standing

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Grandparents Day: Vanessa herinnert Mike eraan dat hij naar de Grootouderdag moet op de kleuterschool van Boyd, maar Mike probeert er onderuit te komen. Vanessa raakt bevriend met een oudere vrouw die volhoudt dat Vanessa ook bejaard is.

Di 23 oktober 2018 | 23:25 Last Man Standing

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Grandparents Day: Vanessa herinnert Mike eraan dat hij naar de Grootouderdag moet op de kleuterschool van Boyd, maar Mike probeert er onderuit te komen. Vanessa raakt bevriend met een oudere vrouw die volhoudt dat Vanessa ook bejaard is.

Ma 22 oktober 2018 | 16:25 Animal Cops Houston

Seizoen 19 - Aflevering 8 - Episode 8: De dierenpolitie van de Houston SPCA bezoekt een bejaard echtpaar dat omringd is door tientallen katten, in een huis dat op instorten staat.

Ma 22 oktober 2018 | 16:25 Animal Cops Houston

Seizoen 19 - Aflevering 8 - Episode 8: De dierenpolitie van de Houston SPCA bezoekt een bejaard echtpaar dat omringd is door tientallen katten, in een huis dat op instorten staat.

Di 16 oktober 2018 | 20:30 Future Express

Aflevering 2 - Turkije: Afgewezen liefde. Van Istanbul aan de westkust, naar Kars in het uiterste oosten. Turkije behoort tot een van de snelst groeiende economie?n van de wereld. Na een lange tijd van hervormingen en loyaliteit richting het westen vragen de Turken zich af wanneer Europa hen eindelijk als volwaardige partner accepteert. De grondlegger van het moderne Turkije, president Mustafa Kemal (1881-1938) kreeg van zijn volk de geuzennaam Atat?rk, 'Vader der Turken'. 70 jaar na zijn overlijden geniet de president een bijna mythische status; zijn portretten hangen zelfs in de trein. De jonge kunstenares Sevda wijst naar zijn beeltenis boven de ingang van de coup? en vertelt dat Atat?rk haar grote voorbeeld is. In haar woonplaats Erzurum lopen de vrouwen gesluierd rond. Sevda probeert zich met haar kleurrijke en provocerende kunstuitingen aan het benauwde dorpsleven te ontworstelen. 'Ataturk zou trots op me zijn', zegt ze. Ook voor dierenarts Orsan Karacop is de eerste president van Turkije een inspiratiebron. Atat?rk leerde hem om zelf het heft in handen te nemen. Terwijl zijn vader de lagere school niet afmaakte en zijn moeder analfabeet was, studeerde hij diergeneeskunde. Van zijn negen broers en zussen hebben er acht een academische graad. Dirigent Ender Sakpinar is per trein op weg naar een uitvoering met zijn orkest. Hij gelooft hartstochtelijk in een combinatie van westers denken en traditionele Turkse waarden, zoals het in huis nemen van je ouders als ze bejaard zijn. Sakpinar schetst Turkije als een prachtige vrouw, die verliefd is op haar vriend Europa, maar telkens door hem wordt afgewezen. Waarom ziet Europa haar schoonheid niet?

Wo 26 september 2018 | 12:05 Opsporing verzocht

Herhaling. Vanavond onder andere in Opsporing Verzocht: - Oosterwolde: Bejaard echtpaar bij inbraak mishandeld en opgesloten De inbrekers gingen er vandoor met de auto van het echtpaar, maar de zware kluis verloren ze al op de oprit.Bijna anderhalf uur lang struinden de mannen rond in het huis van de slachtoffers, die ze mishandelden en in de badkamer opsloten. Vanavond een reconstructie en van beide daders een compositietekening.

Di 25 september 2018 | 20:35 Opsporing verzocht

Vanavond onder andere in Opsporing Verzocht: - Oosterwolde: Bejaard echtpaar bij inbraak mishandeld en opgesloten De inbrekers gingen er vandoor met de auto van het echtpaar, maar de zware kluis verloren ze al op de oprit.Bijna anderhalf uur lang struinden de mannen rond in het huis van de slachtoffers, die ze mishandelden en in de badkamer opsloten. Vanavond een reconstructie en van beide daders een compositietekening.

Vr 3 augustus 2018 | 07:20 Last Man Standing

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Grandparents Day: Vanessa herinnert Mike eraan dat hij naar de Grootouderdag moet op de kleuterschool van Boyd, maar Mike probeert er onderuit te komen. Vanessa raakt bevriend met een oudere vrouw die volhoudt dat Vanessa ook bejaard is.

Wo 1 augustus 2018 | 16:10 Last Man Standing

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Grandparents Day: Vanessa herinnert Mike eraan dat hij naar de Grootouderdag moet op de kleuterschool van Boyd, maar Mike probeert er onderuit te komen. Vanessa raakt bevriend met een oudere vrouw die volhoudt dat Vanessa ook bejaard is.

Di 31 juli 2018 | 23:50 Last Man Standing

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Grandparents Day: Vanessa herinnert Mike eraan dat hij naar de Grootouderdag moet op de kleuterschool van Boyd, maar Mike probeert er onderuit te komen. Vanessa raakt bevriend met een oudere vrouw die volhoudt dat Vanessa ook bejaard is.

Za 23 juni 2018 | 22:15 Break

23/06/18 - Kortfilm, Britse kortfilm (2016) van Nick Moss: Een jong koppel uit Liverpool heeft het moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen. Een ontmoeting met een bejaard koppel in de buurt zal hun leven voorgoed veranderen.

Britse kortfilm (2016) van Nick Moss: Een jong koppel uit Liverpool heeft het moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen. Een ontmoeting met een bejaard koppel in de buurt zal hun leven voorgoed veranderen.

Zo 17 juni 2018 | 20:00 Border Security

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Australische realityreeks. Een Japanner wil in Australië een einde maken aan zijn drugsverslaving. Hij valt echter op door zijn extreme transpiratie. Een bejaard Australisch koppel is totaal verrast wanneer blijkt dat het verboden is om bananen mee te nemen in de bagage. De immigratiedienst is ervan overtuigd dat Daryls paspoort een vervalsing is. Hij beweert echter bij hoog en bij laag dat hij een eerlijk man is.

Zo 27 mei 2018 | 20:57 Crime Scene Investigation

Seizoen 11 - Aflevering 9 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Wild life. Wanneer een gast in het hotel van een casino van een balkon valt, zoekt het team uit of het een ongeval was of niet. Het lijkt dat er een verband is tussen de val en de moord op een bejaard koppel in hun appartement. De enige getuigen van de moord zijn de huisdieren van het koppel: een kat en een papegaai.

Ma 19 maart 2018 | 00:00 Women in Prison

Seizoen 2 - Aflevering 6 - The Hustler And The Teen Mom: Een zwangere tiener en haar vriendje zitten in geldnood en besluiten een bejaard familielid te vermoorden. Een alleenstaande moeder onderhoudt haar gezin met chantagepraktijken.

Do 22 februari 2018 | 18:45 BinnensteBuiten

Aflevering 38 - Lifestylemagazine: Als bejaard paard heb je het in Soest heel erg goed. Daar kun je lekker van je oude dag genieten in het paardenrusthuis. 55 jaar geleden begon het rusthuis met één werkpaard, ondertussen zijn er drie locaties in Soest en wonen er in totaal wel 120 paarden. IJsbrand Muller en Maike werken al jaren in dit bijzondere bejaardenhuis en vertellen graag over de verzorging van de paarden. Vanaf hun twintigste zijn de viervoeters hier welkom, maar er zijn er bij die wel vijftig jaar oud worden. Een gemoedelijke plek, maar als het leven lijden wordt, komt het onvermijdelijke afscheid; ook dat hoort er bij. Bij pickles denk je al snel aan augurken, maar dat is voor Simone van Thull te beperkt.

Wo 6 december 2017 | 18:30 Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken!

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Realityreeks waarin de Britse chef-kok Gordon Ramsay noodlijdende restaurants helpt: The Priory: The Priory in Sussex is gelegen op een toplocatie: in de kapel van een voormalig negentiende eeuws klooster. IT-consultant Scott is de eigenaar en zit vol frisse ideeën. Alleen zijn de vaste klanten van The Priory bejaard en die wensen geen verandering. Gordon verbaast zich over de hemelse locatie en kan er niet bij dat de menukaart rechtstreeks uit de hel lijkt te zijn gekomen. Scott kampt met een niet-functionerende keukenbrigade, dus hij hoopt dat Gordon wonderen kan verrichten.

Zo 22 oktober 2017 | 00:00 Witches Of East End

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Amerikaanse fantasyreeks: Pilot: Een oude bekende van de Beauchampfamilie duikt op, net op het moment dat een bejaard koppel door een mysterieuze aanvaller wordt overmeesterd. Wanneer een ex-vriend van Freya haar bedreigt en Ingrid haar te hulp schiet, ontdekken ze hun ware identiteit. De tijd dringt echter en het duo moet zo snel mogelijk leren hoe ze hun nieuwe krachten kunnen gebruiken...

Za 21 oktober 2017 | 23:58 Witches Of East End

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Amerikaanse fantasyreeks: Pilot: Een oude bekende van de Beauchampfamilie duikt op, net op het moment dat een bejaard koppel door een mysterieuze aanvaller wordt overmeesterd. Wanneer een ex-vriend van Freya haar bedreigt en Ingrid haar te hulp schiet, ontdekken ze hun ware identiteit. De tijd dringt echter en het duo moet zo snel mogelijk leren hoe ze hun nieuwe krachten kunnen gebruiken...

Za 21 oktober 2017 | 23:50 Witches Of East End

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Amerikaanse fantasyreeks: Pilot: Een oude bekende van de Beauchampfamilie duikt op, net op het moment dat een bejaard koppel door een mysterieuze aanvaller wordt overmeesterd. Wanneer een ex-vriend van Freya haar bedreigt en Ingrid haar te hulp schiet, ontdekken ze hun ware identiteit. De tijd dringt echter en het duo moet zo snel mogelijk leren hoe ze hun nieuwe krachten kunnen gebruiken...

Wo 26 juli 2017 | 10:20 Women in Prison

Seizoen 2 - Aflevering 6 - The Hustler And The Teen Mom: Een zwangere tiener en haar vriendje zitten in geldnood en besluiten een bejaard familielid te vermoorden. Een alleenstaande moeder onderhoudt haar gezin met chantagepraktijken.

Zo 23 juli 2017 | 13:30 Women in Prison

Seizoen 2 - Aflevering 6 - The Hustler And The Teen Mom: Een zwangere tiener en haar vriendje zitten in geldnood en besluiten een bejaard familielid te vermoorden. Een alleenstaande moeder onderhoudt haar gezin met chantagepraktijken.

Wo 19 juli 2017 | 16:10 Women in Prison

Seizoen 2 - Aflevering 6 - The Hustler And The Teen Mom: Een zwangere tiener en haar vriendje zitten in geldnood en besluiten een bejaard familielid te vermoorden. Een alleenstaande moeder onderhoudt haar gezin met chantagepraktijken.

Di 4 juli 2017 | 18:30 Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken!

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Realityreeks waarin de Britse chef-kok Gordon Ramsay noodlijdende restaurants helpt: The Priory: The Priory in Sussex is gelegen op een toplocatie: in de kapel van een voormalig negentiende eeuws klooster. IT-consultant Scott is de eigenaar en zit vol frisse ideeën. Alleen zijn de vaste klanten van The Priory bejaard en die wensen geen verandering. Gordon verbaast zich over de hemelse locatie en kan er niet bij dat de menukaart rechtstreeks uit de hel lijkt te zijn gekomen. Scott kampt met een niet-functionerende keukenbrigade, dus hij hoopt dat Gordon wonderen kan verrichten.

Zo 2 juli 2017 | 18:00 Border Security

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Australische realityreeks over het werk van douane-inspecteurs en grensagenten: Een Japanner wil in Australië een einde maken aan zijn drugsverslaving. Hij valt echter op door zijn extreme transpiratie. Een bejaard Australisch koppel is totaal verrast wanneer blijkt dat het verboden is om bananen mee te nemen in de bagage. De immigratiedienst is ervan overtuigd dat Daryls paspoort een vervalsing is. Hij beweert echter bij hoog en bij laag dat hij een eerlijk man is.

Zo 28 mei 2017 | 10:55 Animal Cops Houston

Seizoen 19 - Aflevering 8 - Episode 8: De dierenpolitie van de Houston SPCA bezoekt een bejaard echtpaar dat omringd is door tientallen katten, in een huis dat op instorten staat.

Di 23 mei 2017 | 23:45 Animal Cops Houston

Seizoen 19 - Aflevering 8 - Episode 8: De dierenpolitie van de Houston SPCA bezoekt een bejaard echtpaar dat omringd is door tientallen katten, in een huis dat op instorten staat.

Ma 7 november 2016 | 22:35 Hart van Nederland - Late editie

Onderwerpen van vanavond: - Drama in Graft (NH). Bejaard echtpaar dood in tuin - Nederlander opgepakt voor uitsteken van ogen - Oranje weer bijeen voor twee interlands - Blinde voetballer maakt debuut in eerste elftal

Di 3 november 2015 | 18:00 Hart van Nederland - Vroege editie

Onderwerpen van vanavond: - Kettingbotsing in Berlicum. Vijf auto's total loss - Duizenden euro's gestolen bij inbraak in autowasserij - 26-jarige Kevin is de held van bejaard Gelderland - Wat is het lelijkste gebouw van Nederland?

Wo 5 augustus 2015 | 22:30 Hart van Nederland - Late editie

Onderwerpen van vanavond: - Beloning voor tips overval bejaard echtpaar - Agenten vrijgesproken voor dood Mike Stok - Nieuwe trend: rondzwemmen als zeemeermin - Filevaren in Giethoorn: te veel bootjes

Wo 19 maart 2014 | 11:35 Opsporing verzocht

In deze uitzending besteden presentatoren Anniko van Santen en Frits Sissing, onder voorbehoud van wijzigingen, aandacht aan onderstaande onderwerpen: -Amstelveen: Bejaard echtpaar overvallen in woning Dinsdagavond 18 februari komt een 77-jarige vrouw, na een bridgesessie, thuis in Amstelveen. Als ze de voordeur opent, wordt ze beetgepakt door twee mannen die haar het huis binnentrekken. De tweede dader loopt direct door naar boven naar haar echtgenoot die in de slaapkamer is. Ze binden de handen en voeten van het echtpaar vast met tape en doorzoeken het huis. -Mierlo-Hout: Twee pogingen doodslag Vrijdagavond 24 januari fietst een 17-jarige jongen in Mierlo-Hout naar huis als hij vanuit een achterop komende auto met een golfstick tegen zijn hoofd geslagen wordt. Een dag later fietst een 15-jarige jongen met een vriend over de Houtsestraat in datzelfde Mierlo-Hout. Weer komt er een auto achterop rijden, iemand hangt uit het raam met een golfclub en ook deze jongen wordt hard van zijn fiets geslagen. De auto rijdt door. -Huijbergen: Liquidatie Gintas Macionis Zaterdagavond 22 februari wordt de 37-jarige Litouwse Gintas Macionis in het Noord-Brabantse Huijbergen op de oprit van zijn huis neergeschoten. Het slachtoffer overlijdt nog diezelfde nacht in een ziekenhuis in Antwerpen. Bij zijn huis zijn op de dag van de liquidatie en de dag ervoor al verdachte mensen gezien.

Di 18 maart 2014 | 22:10 Opsporing verzocht

In deze uitzending besteden presentatoren Anniko van Santen en Frits Sissing, onder voorbehoud van wijzigingen, aandacht aan onderstaande onderwerpen: -Amstelveen: Bejaard echtpaar overvallen in woning Dinsdagavond 18 februari komt een 77-jarige vrouw, na een bridgesessie, thuis in Amstelveen. Als ze de voordeur opent, wordt ze beetgepakt door twee mannen die haar het huis binnentrekken. De tweede dader loopt direct door naar boven naar haar echtgenoot die in de slaapkamer is. Ze binden de handen en voeten van het echtpaar vast met tape en doorzoeken het huis. -Mierlo-Hout: Twee pogingen doodslag Vrijdagavond 24 januari fietst een 17-jarige jongen in Mierlo-Hout naar huis als hij vanuit een achterop komende auto met een golfstick tegen zijn hoofd geslagen wordt. Een dag later fietst een 15-jarige jongen met een vriend over de Houtsestraat in datzelfde Mierlo-Hout. Weer komt er een auto achterop rijden, iemand hangt uit het raam met een golfclub en ook deze jongen wordt hard van zijn fiets geslagen. De auto rijdt door. -Huijbergen: Liquidatie Gintas Macionis Zaterdagavond 22 februari wordt de 37-jarige Litouwse Gintas Macionis in het Noord-Brabantse Huijbergen op de oprit van zijn huis neergeschoten. Het slachtoffer overlijdt nog diezelfde nacht in een ziekenhuis in Antwerpen. Bij zijn huis zijn op de dag van de liquidatie en de dag ervoor al verdachte mensen gezien.

Wo 29 augustus 2012 | 19:35 Van Moskou tot Moermansk

Aflevering: De geest uit de fles Dat Russen van een borrel houden is bekend. Wodka is de nationale drank en waar je komt, gewild of ongewild, met vrienden of vreemden, voor een wodkaatje of twee wordt altijd wel een aanleiding gevonden. Behalve voor verbroedering, zorgt wodka ook voor veel verdriet. In de stad Vologda gaat Jelle Brandt Corstius op onderzoek uit naar de vele tradities die de wodka omgeven. Hij gaat op bezoek bij een iemand die zijn eigen wodka stookt en proeft in een lokale wodkafabriek. Jelle spreekt een verslaafd jong stel dat naarstig probeert te ontkomen aan de lange geschiedenis van drinkende opa's en vaders. Een bejaard stel uit een naburig dorp vertelt Jelle hoe het vroeger was en hoe de drank de dorpelingen al jaren in een destructieve greep houdt. Ondertussen drinkt Jelle een wodka mee met ijsvissers.

Di 1 mei 2012 | 21:25 Opsporing verzocht

Zaken deze week: -Liempde: Babylijkje gevonden bij een waterdoorgang van de rivier de Dommel onder de A2 bij Liempde en Boxtel. Een vroege fietser doet een gruwelijke ontdekking. -Rotterdam: Dodelijk verkeersongeval 5-jarige Anouar op de Pleinweg. Een zeer tragisch ongeval laat een familie verscheurd van verdriet achter. -Groningen: Serie straatroven o.a. in de Sumatralaan, Koninginnelaan en de Aquamarijnstraat. Waarschijnlijk heeft dezelfde man heeft 9 keer toegeslagen, twee keer met extreem veel geweld. -Hendrik Ido Ambacht: Overval McDonald's langs de rijksweg A16. Geen hamburger of milkshake, maar een graai in de kassa. -Culemborg: Overval bejaard echtpaar in hun woning aan het Bakelbos. De daders vertrekken met een behoorlijke buit: geld, sieraden, een dure BMW en een zeldzame muntenverzameling. -Rotterdam: Gewapende overval avondwinkel aan de Goudse Rijweg. Drie vermomde mannen graaien geld en sigaretten weg. -Rotterdam: Pinnen met gestolen bankpas na woninginbraak aan de Hogebanweg in Overschie. Na een woninginbraak gaat de dader rustig geld innen met de gestolen pinpas -Vlaardingen: Moord/doodslag 24-jarige Rick Geelen aan de Binnensingel. Door een vermoedelijke roofmoord zal zijn kind vaderloos opgroeien.

Di 17 april 2012 | 21:30 Opsporing verzocht

Zaken deze week: - Capelle a/d IJssel: Gewelddadige woningoverval met dodelijke afloop in de Stationsbuurt. De 81-jarige Leendert van Groningen bezwijkt aan zijn verwondingen. - Rotterdam: Gijzeling en bedreiging 3 jongens in de omgeving van de Nieuwe Binnenweg. Op Oudejaarsavond hebben 2 mannen een extra kort lontje. - Appingedam: Steekpartij in de buurt van het Texaco-tankstation aan de Farmsumerweg. Een pas 13-jarige jongen blijft misschien wel voor de rest van zijn leven verlamd. - Nijmegen: Overval bejaard echtpaar in een seniorenflat aan de O.C. Huismanstraat (follow-up). Met nieuw verkregen informatie hoopt de politie de overval op een 79-jarige man op te lossen. - Veenendaal: Mislukte Overval juwelier Van Manen aan de Hoogstraat. Vitrines weerstaan harde klappen van een hamer en daders druipen zonder buit af. - Gouda: Inbraak museum en diefstal monstrans bij museum Gouda aan de Achter de Kerk. Dieven blazen een slot op en gaan er vandoor met een kostbaar relikwie. - Vries: Inbraak Esso-tankstation aan de Asserstraat. In een klein dorpje slepen daders met een dekbedovertrek gevuld met gestolen rookwaren. - Spijkenisse: Herkomst sieraden. De politie ontdekt een kluis gevuld met sieraden, herkomst onbekend. - Rotterdam: Overval Aziatische supermarkt Wah Nam Hong aan de West Kruiskade. Een caissière krijgt een mes uit eigen winkel op haar keel. - Nijmegen: Overval COOP-supermarkt aan de Molenweg. In de vroege morgen staan twee vermomde mannen klaar om toe te slaan.

Di 10 januari 2012 | 21:30 Opsporing verzocht

Vandaag: -Eindhoven: Zware mishandeling man Een man wordt zo zwaar mishandeld dat hij een oog verliest. Beloning 7.500 euro. Zie het filmpje. -Helmond: Woningoverval Het leven van een bejaard echtpaar is totaal ontwricht na een brute woningoverval. -Amsterdam: Aanslag rechtbank Een lichtflits en een explosie: de rechtbank in Amsterdam is doelwit van een raketaanslag. -Zutphen: Gewapende overval juwelier Een winkeleigenaresse verwijst een klant naar een andere zaak. Zij kon niet vermoeden wat de consequentie daarvan was… -Apeldoorn: Gewelddadige beroving juwelierszaak Een klant in een juwelierszaak blijkt hele andere intenties te hebben. -Oudewater: Doorrijden na aanrijding Zwaargewond blijft een 39-jarige man liggen, maar de automobilist rijdt gewoon door. -Berlicum: Pinfraude Twee meisjes zien eruit zien als normale tieners, maar blijken dat toch echt niet te zijn. -Noordwolde: Dak inbraak Een stapel dozen kan niet verhinderen dat een inbreker op de gevoelige plaat wordt vastgelegd. -Rotterdam: Gewapende overval eetcafé Korfez De eigenaar van een Rotterdams eetcafé krijgt een wapen op zijn hoofd gericht. -Zwanenburg: Getuigenoproep inzittenden Audi A3 De politie zoekt een man die ervan verdacht wordt betrokken te zijn geweest bij een liquidatiepoging.

Di 20 december 2011 | 21:30 Opsporing verzocht

Enschede: Gewapende straatroof Twee laffe en gevaarlijke mannen kiezen hun doelwit: een bejaard echtpaar. Friesland: Pinfraude Twee vrouwen worden in verschillende Friese dorpjes slachtoffer van twee zeer sluwe pinfraudeurs. Alkmaar: Zakkenrollen/pinfraude Een vrouw pint grote bedragen met gestolen pinpassen. Woudenberg: Overval bejaarde boer Het rechercheteam is nog druk met het onderzoeken van sporen, maar nu alvast een eerste oproep rond de overval op een 70-jarige boer. Alphen aan den Rijn: Ontvoering en beroving juwelier Trossèl Op brutale wijze wordt een eigenaresse van een juwelierszaak een bus ingesleurd en later in haar eigen zaak berooft. Gouda: Inbraak Babypark Een inbreker met breekijzer wandelend achter een buggy zie je niet elke dag... Vlaardingen: Diefstal met geweld Al rennend komt een man een tankshop binnen. En niet om een snelle hap te halen.. Ermelo: Gewapende overval Boni supermarkt Vermoeden wordt bewaarheid, wanneer een verdacht uitziende man niet veel later gewapend een supermarkt inloopt. Merksplas: Moord Robert Woei a Tsoi Het ontzielde lichaam van een gezinsman wordt net over de grens in België gevonden.

Di 23 augustus 2011 | 21:20 Children of the War IMDb: 5.4

Tweedelige documentaire. Deel 1 van 2. Tweedelige documentaire over de impact van de Tweede Wereldoorlog op het leven van kinderen en jongeren in Duitsland, Polen, Frankrijk, Groot-Brittannië en de Sovjet-Unie. Wat ze gemeen hadden, is dat ze veel te jong waren voor wat ze zagen, beleefden, doorstonden of deden: de nachten in kelders bij luchtbombardementen, de dagen in de loopgraven, de eindeloze rijen vluchtelingen, de honger en kou, terreur en dood. De kinderen hebben al die vreselijke ervaringen met zich meegedragen – vaak verdrongen en slecht of niet verwerkt – tot ze volwassen en bejaard waren. Dat geldt misschien nog het meest voor degenen die andere mensen gedood hebben, toen ze bij de Duitse Volkssturm of de Russische Partizanen meevochten in wat hen toen een juiste strijd leek. Hoe hebben ze heel die tijd kunnen leven met wat ze toen gedaan hebben? Verteld vanuit het standpunt van de kinderen zelf, herinneren archiefbeelden, foto’s, kindertekeningen, getuigenissen en dagboekfragmenten aan dit grote trauma dat een hele generatie jongeren in heel Europa heeft getekend. “Het blijft maar terugkomen. Ik probeer het te vergeten en rust te vinden. Maar ik draag het heel mijn leven mee en kan het niet uit mijn herinnering wissen. Miljoenen mensen zijn op dezelfde manier belast” (Klaus Höhnert, die zijn hele familie heeft verloren tijdens een luchtbombardement in 1943)

Di 10 mei 2011 | 19:25 Opsporing verzocht

Vandaag: - Weert: Straatroof. Dinsdag 8 februari loopt een bejaard stel door het centrum van Weert. Net na 12.00 uur, als ze door de Begijnensteeg wandelen, grist een dief de handtas uit de handen van de vrouw. - Veenendaal: Woningoverval. De Koninginnelaan in Veenendaal, een rustige laan in een rustige woonwijk. Die rust wordt op woensdag 12 januari echter bruut verstoord als vier mannen, om ongeveer 02.45 uur, een echtpaar in hun slaap overvallen. - Rijswijk: Gewapende overval. Woensdag 23 maart overvallen, rond 10.15 uur, vier met doeken gemaskerde mannen een juwelier in winkelcentrum In de Bogaard in Rijswijk. Binnen vijftig seconden gaan de overvallers er met de buit vandoor, een enorme chaos achterlatend.

Wo 30 maart 2011 | 21:20 Moraalridders

In Moraalridders: kandidaat partijvoorzitter voor het CDA Ruth Peetoom en verpleeghuisarts Bert Keizer. -RUTH PEETOOM Het CDA is in diepe crisis en predikante Ruth Peetoom is de favoriet om de partij als partijvoorzitter weer uit het slop te trekken. Maar wie is Peetoom eigenlijk, hoe wil ze het CDA weer vooruit helpen en hoe denkt ze zelf over de kwesties die de samenleving beroeren? -BERT KEIZER In België pleegde een bejaard echtpaar euthanasie. Het ging om een terminale man van 83 en zijn 78-jarige vrouw die aan allerlei pijnlijke ouderdomskwalen leed. Het echtpaar had geen kinderen en weinig familie. In België wordt het gezien als taboedoorbrekend dat dit echtpaar koos voor deze weg. Kan verpleeghuisarts en schrijver Bert Keizer zich voorstellen dat een echtpaar deze wens uit? Kun je spreken van een nieuwe trend om samen te willen sterven? En zou Keizer als arts meewerken aan dit euthanasieverzoek? Andries Knevel en Tijs van den Brink gaan vanavond hierover met Bert Keizer in gesprek.

Wo 23 maart 2011 | 01:03 MaDiWoDoVrijdagShow

Vanavond in de show: -Is Do weer in de house! Vorige week stond ze nog op de loopband. Nu komt ze regelrecht uit Los Angeles om te vertellen hoe de marathon is gegaan. -Sylvia Geersen komt ook langs bij Paul. Het topmodel is net uit rehab en komt haar ervaringen delen. -En last but not least: Lee Towers! Hij wordt bijna 65 en komt bij Paul zijn laatste uurtjes aftellen voor hij officieel bejaard is. -Natuurlijk weer veel koekoeksgezelligheid en we ranken het nieuws met je.

Di 22 maart 2011 | 22:00 MaDiWoDoVrijdagShow

Vanavond in de show: -Is Do weer in de house! Vorige week stond ze nog op de loopband. Nu komt ze regelrecht uit Los Angeles om te vertellen hoe de marathon is gegaan. -Sylvia Geersen komt ook langs bij Paul. Het topmodel is net uit rehab en komt haar ervaringen delen. -En last but not least: Lee Towers! Hij wordt bijna 65 en komt bij Paul zijn laatste uurtjes aftellen voor hij officieel bejaard is. -Natuurlijk weer veel koekoeksgezelligheid en we ranken het nieuws met je.

Di 22 maart 2011 | 21:50 MaDiWoDoVrijdagShow

Vanavond in de show: -Is Do weer in de house! Vorige week stond ze nog op de loopband. Nu komt ze regelrecht uit Los Angeles om te vertellen hoe de marathon is gegaan. -Sylvia Geersen komt ook langs bij Paul. Het topmodel is net uit rehab en komt haar ervaringen delen. -En last but not least: Lee Towers! Hij wordt bijna 65 en komt bij Paul zijn laatste uurtjes aftellen voor hij officieel bejaard is. -Natuurlijk weer veel koekoeksgezelligheid en we ranken het nieuws met je.

 Meer