Bayern München

Bayern München op tv

Bayern München is de grootste voetbalclub van Duitsland en werd de afgelopen jaren steeds weer kampioen. Bekende namen zijn onder anderen Lewandowski, Müller, Ribery en Arjen Robben.

Bayern Bundesliga

Alle competitiewedstrijden van Bayern München in de Bundesliga worden live uitgezonden op FOX Sports voor abonnees van het International-pakket. In de Duitse competitie worden de meeste wedstrijden op zaterdag gespeeld, vaak om 15:30 en 18:30 uur.

Bayern in de Champions League

Alle wedstrijden van Bayern München in de Champions League zijn op tv te zien bij Ziggo Sport Totaal. Als het CL-duel van Bayern de belangrijkste van de avond is, zal de wedstrijd live op tv bij Veronica worden uitgezonden.

Bayern Munchen op tv (overige uitzendingen)

Do 28 oktober 2021 | 07:25 Voetbal: Bayern Munchen

Footballs Greatest Teams Midden van de jaren 70 was het Olympia Stadion in Munchen een onneembare vesting en heerste Bayern Munchen op de Duitse en Europese velden. Resultaat was dat Bayern 3 jaar op rij de Europa Cup 1 wist te veroveren. Met recht één van de beste teams ooit.

Vr 29 oktober 2021 | 04:05 Documentaire: Clubland Bayern Munchen

Documentaire: Clubland Bayern Munchen. Een documentaire reeks over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.