Je vindt hier de programma's van Bakkers op tv We hebben de volgende programma's voor Bakkers Smeris: 14/08 - Serie, Seizoen 4 Aflevering 2 van 20 Doppie, doppie, doppie BNNVARA Willem en Theo moeten Geer Bakkers, een. Heel Holland Bakt Compilatie: 16/08 - Informatief, Aflevering 5 van 6 MAX Dé bakwedstrijd van Nederland. Tien getalenteerde bakkers strijden om de. The Great British Bake Off: 16/08 - Amusement, Seizoen 10 Aflevering 8 van 10 Deegweek MAX Week acht van The Great British Bake Off en voor de. Heel Holland Bakt Compilatie: 23/08 - Informatief, Aflevering 6 van 6 MAX Dé bakwedstrijd van Nederland. Tien getalenteerde bakkers strijden om de. The Great British Bake Off: 23/08 - Amusement, Seizoen 10 Aflevering 9 van 10 Halve finale patisserieweek MAX Het is de halve finale van de Bake. The Great British Bake Off: 23/08 - Amusement, Seizoen 10 Aflevering 10 van 10 Finale MAX Het is de finale van The Great British Bake Off en voor.

Bakkers op tv (overige uitzendingen NL)

Vr 14 augustus 2020 | 00:15 Smeris

Seizoen 4 - Aflevering 2 van 20 - Doppie, doppie, doppie - BNNVARA Willem en Theo moeten Geer Bakkers, een bekende gigant in vriescellen in de regio, zien te beschermen tegen een moordenaar, die Bakkers slechts 48 uur de tijd geeft 'een grote misdaad' te bekennen. Alleen beweert Bakkers niets op zijn kerfstok te hebben... Terwijl team Tilburg de identiteit van de moordenaar probeert te achterhalen, heeft Harold andere dingen aan zijn hoofd.

Zo 16 augustus 2020 | 20:25 The Great British Bake Off

Seizoen 10 - Aflevering 8 van 10 - Deegweek - MAX Week acht van The Great British Bake Off en voor de bakkers die nog over zijn, betekent dat dat hun kennis van deeg op de proef wordt gesteld. De signatuuropdracht is een hartige versie van een Franse klassieker. Daarna moeten ze een meerlaagse Marokkaanse technische opdracht maken en als afsluiting een torenhoog spektakelstuk op het programma dat veel vraagt van hun kennis van deeg en van hun bouwkundige vaardigheden. Er staat een plek in de halve finale op het spel, dus wie wint de felbegeerde titel van sterbakker? En wie moet de Bake Off-tent verlaten?

Zo 23 augustus 2020 | 20:20 The Great British Bake Off

Seizoen 10 - Aflevering 9 van 10 - Halve finale - patisserieweek - MAX Het is de halve finale van de Bake Off, een uitstekend moment om de patisserievaardigheden van de overgebleven bakkers op de proef te stellen. Voor de signatuuropdracht moeten ze tartelette-bombes maken die perfect zijn afgewerkt. De gelaagde technische opdracht tilt de croquembouche naar een hoger plan en bij het spektakelstuk moeten de bakkers al hun vaardigheden inzetten om een fraai, eetbaar vitrinekastje te maken. Er kunnen maar drie bakkers door naar de finale, één van hen wordt sterbakker en de vierde bakker moet naar huis.

Zo 23 augustus 2020 | 21:35 The Great British Bake Off

Seizoen 10 - Aflevering 10 van 10 - Finale - MAX Het is de finale van The Great British Bake Off en voor de drie overgebleven bakkers staat er meer op het spel dan ooit. Ze krijgen van Paul en Prue drie opdrachten waarbij ze al hun bakkersvaardigheden uit de kast moeten halen. Bij de klassieke signatuuropdracht krijgen de bakkers de kans om te laten zien of hun chocoladetaart goed genoeg is om te winnen. Bij de technische opdracht moeten de bakkers een soufflé maken die het uiterste vergt van hun bakkunst. En terwijl hun familie zich buiten verzamelt, moeten ze als spektakelstuk een schitterende optische illusie maken met cake, zoete broodjes en koekjes. Deze wedstrijd begon met 13 bakkers, maar na 10 weken kan er maar één uitgeroepen worden tot winnaar van The Great British Bake Off 2019.

Bakkers op tv (overige uitzendingen)

Zo 16 augustus 2020 | 19:10 Heel Holland Bakt Compilatie

Aflevering 5 van 6 - MAX Dé bakwedstrijd van Nederland. Tien getalenteerde bakkers strijden om de titel Beste Thuisbakker van Nederland 2019-2020.

Zo 23 augustus 2020 | 19:10 Heel Holland Bakt Compilatie

Aflevering 6 van 6 - MAX Dé bakwedstrijd van Nederland. Tien getalenteerde bakkers strijden om de titel Beste Thuisbakker van Nederland 2019-2020.