Zenders op Tvgids.tv

Je vindt hier de programma's van Baby op tv We hebben de volgende programma's voor Baby Hours: Misdaad, Film, New Orleans, 29 augustus 2005. Orkaan Katrina zwelt aan en de dijken breken. Zo ook de vliezen van de echtgenote van Nolan. In het ziekenhuis volgt een moeilijke bevalling. Zijn vrouw overleeft het niet en hun pasgeboren dochter moet. De avonturen van Kid Danger: Jeugd, Seizoen 1 Kloonbaby's Wanneer Ray vindt dat het werk van Captain Man te veel is, komt Schwoz met een plan: ze. Telekids Mini's: Cry Babies: Jeugd, Aflevering 10 Animatieserie over de Cry Babies: schattige kleine baby's met grote persoonlijkheden! Ze huilen. Rusty Rivets: Animatie, Seizoen 3 Aflevering 12 Rusty's Olifanten express / Rusty en Ruby in de war Rusty en Ruby brengen met. Angelina Ballerina: Jeugd, Seizoen 4 Aflevering 29 van 40 Angelina en de mini muizeling EO Angelina doet een pantomimeballet op school. Ze. The Aquarium: Natuur, Seizoen 1 Aflevering 8 Baby Otter Rescue Nandi, de kleinste rog in het aquarium, krijgt haar jaarlijkse. Barbie Dream House Adventures: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 5 Pas op de oppas Als Skipper voor het eerst gaat babysitten, komt Barbie erachter dat haar. The Boss Baby: Back in Business: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 18 Nacht van de droopad Op een donkere, stormachtige avond zetten Tim en Kleine Baas vallen. Miss Moon: Jeugd, Aflevering 9 Animatieserie over Jules, Lola, baby Joe en hun grappige oppas, Miss Moon, die magische krachten. Dodo Heroes: Natuur, Seizoen 2 Aflevering 2 Baby Elephant Rescue Inspirerende verhalen uit alle delen van de wereld over dieren die. BabyBeestenBoel: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 15 van 20 Ongebaande paden AVROTROS We zien hoe jonge dieren ongebaande paden betreden. Kindertijd: Jeugd, Seizoen 2020 Aflevering 42 van 153 KRO NCRV In de serie Vloggen zien we kleuters die met een vlogcamera een. My Cat From Hell: Natuur, Seizoen 7 Aflevering 1 Crazy Cat Opens Doors Het gedrag van de agressieve kat Sebastian vormt een gevaar voor.

Baby op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 11:28 Telekids Mini's: Cry Babies

Aflevering 10 Animatieserie over de Cry Babies: schattige kleine baby's met grote persoonlijkheden! Ze huilen snel, maar hun tranen bevatten magische krachten. De Cry Babies beleven allerlei avonturen terwijl ze de wereld verkennen. Samen kunnen ze alle situaties aan!

Vandaag | 13:25 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 29 van 40 - Angelina en de mini-muizeling - EO Angelina doet een pantomimeballet op school. Ze hebben nog iemand nodig voor de rol van Baby Muizeling, maar iedereen is te groot. Polly die eigenlijk langer wil zijn, krijgt de rol en komt erachter dat klein zijn zo zijn voordelen heeft.

Vandaag | 16:14 Miss Moon

Aflevering 9 Animatieserie over Jules, Lola, baby Joe en hun grappige oppas, Miss Moon, die magische krachten heeft. Sprookjesboeken komen tot leven, skateboards vliegen door de lucht en nog meer gekke dingen gebeuren als Miss Moon met haar toverstokje zwaait. Maar hoe groter de magie, hoe groter de problemen!

Vandaag | 18:50 BinnensteBuiten

Seizoen 2020 - Aflevering 12 van 175 - KRO-NCRV In het Noord-Hollandse dorpje Niedorp wonen Mark en Vivian, samen met hun 2-jarige dochtertje Sjors, in een oude boerderij. Als het stel in 2014 het huis bezichtigt, zijn ze meteen verkocht. De boerderij en het erf zijn dan totaal niet leefbaar, dus Mark en Vivian moeten eerst flink aan de bak. Gelukkig is Mark heel handig en Vivian, vanwege haar werk als interieurstylist, heel creatief. Dus een ideale combi! Nu, vijf jaar later, met een nieuwe baby op komst, hoeven ze zich nog steeds niet te vervelen, want er zijn altijd weer nieuwe klusprojecten. * Sharon maakt een heerlijke, vegetarische burger van courgette. In het beslag verwerkt ze uitjes, komijnzaadjes, geitenkaas en pecorino. Ze serveert de courgetteburger met knoflooksaus en een wilderijstsalade. * Sijmen en zijn vrouw Sissie wonen en werken op de biodynamische tuinderij Land en Boschzigt in 's Graveland, de oudste biologische tuinderij van Nederland. Het is een prachtige, sfeervolle plek, waar sinds 1947 verschillende groenten, fruit en kruiden worden geteeld. In de zomer is het een gezellige drukte. Dan komen er altijd heel veel zelfoogsters naar de moestuin.

Vandaag | 19:35 Ghost Whisperer

Seizoen 5 - Aflevering 1 van 22 - Birthday Presence Melinda Gordon heeft sinds haar kindertijd de gave om met aardgebonden geesten te communiceren. Deze geesten zijn overleden mensen die om uiteenlopende redenen op aarde zijn gebleven. Het is Melinda's taak deze geesten te helpen om het probleem dat hen op aarde houdt op te lossen, zodat ze alsnog naar het hiernamaals kunnen gaan. Melinda's baby wordt geboren, maar vijf jaar later vreest ze nog steeds zijn vervloeking van de verjaardag. Terwijl ze Aiden een normale jeugd probeert te geven en hem helpt met zijn gave om te gaan, vecht ze tegen een geest voor zijn leven.

Morgen | 05:08 The Simpsons

Seizoen 30 - Aflevering 20 van 23 - I'm Just a Girl Who Can't Say D'oh Marge wordt regisseur bij het theater van Springfield en gaat met een script van Lisa aan de slag. Homer gaat met Maggie naar een babyklasje en iraakt gecharmeerd van supervisor Chloe.

Morgen | 07:25 Joe & Jack

Seizoen 1 - Aflevering 8 van 39 - Grote baby - NTR De vader en moeder van Joe gaan uit en hebben een babysitter ingehuurd. Joe en Jack denken echter dat Joe's zusje plotseling volwassen is geworden.

Morgen | 07:31 Kindertijd

Seizoen 2020 - Aflevering 43 van 153 - KRO-NCRV In de serie Vloggen zien we kleuters die met een vlogcamera een bijzondere dag in beeld brengen. Zo mag Len kijken hoe de trein door de wasstraat gaat, laat Olivia haar lange haren knippen voor een goed doel, wachten Stan en Anna op de baby die komt, exposeert Jinane haar tekening in een echt museum en krijgt Twiggy gaatjes in haar oren. In Kijk mij nou mogen kleuters laten zien wat zij belangrijk of leuk vinden. Of het nu gaat om een radslag, een kunstje of het zingen van een lied.

Morgen | 08:15 BabyBeestenBoel

Seizoen 1 - Aflevering 16 van 20 - Praten - AVROTROS We zien hoe jonge dieren communiceren.

Morgen | 11:30 Telekids Mini's: Cry Babies

Aflevering 11 Animatieserie over de Cry Babies: schattige kleine baby's met grote persoonlijkheden! Ze huilen snel, maar hun tranen bevatten magische krachten. De Cry Babies beleven allerlei avonturen terwijl ze de wereld verkennen. Samen kunnen ze alle situaties aan!

Morgen | 16:19 Miss Moon

Aflevering 10 Animatieserie over Jules, Lola, baby Joe en hun grappige oppas, Miss Moon, die magische krachten heeft. Sprookjesboeken komen tot leven, skateboards vliegen door de lucht en nog meer gekke dingen gebeuren als Miss Moon met haar toverstokje zwaait. Maar hoe groter de magie, hoe groter de problemen!

Morgen | 18:55 Ghost Whisperer

Seizoen 5 - Aflevering 1 van 22 - Birthday Presence Melinda Gordon heeft sinds haar kindertijd de gave om met aardgebonden geesten te communiceren. Deze geesten zijn overleden mensen die om uiteenlopende redenen op aarde zijn gebleven. Het is Melinda's taak deze geesten te helpen om het probleem dat hen op aarde houdt op te lossen, zodat ze alsnog naar het hiernamaals kunnen gaan. Melinda's baby wordt geboren, maar vijf jaar later vreest ze nog steeds zijn vervloeking van de verjaardag. Terwijl ze Aiden een normale jeugd probeert te geven en hem helpt met zijn gave om te gaan, vecht ze tegen een geest voor zijn leven.

Morgen | 20:00 The Big Bang Theory

Seizoen 10 - Aflevering 4 van 24 - The Cohabitation Experimentation Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica, maar voeg atomen samen tot een vrouw en de mannen snappen er niets van. Leonard en Penny zijn getrouwd ondanks hun knipperlichtrelatie in het verleden. De relatie van Sheldon en Amy kent een nieuw hoogtepunt. Howard en Bernadette zijn boos als Ray het geslacht van hun baby eerder weet dan zijzelf.

Overmorgen | 04:50 The Simpsons

Seizoen 30 - Aflevering 20 van 23 - I'm Just a Girl Who Can't Say D'oh Marge wordt regisseur bij het theater van Springfield en gaat met een script van Lisa aan de slag. Homer gaat met Maggie naar een babyklasje en iraakt gecharmeerd van supervisor Chloe.

Overmorgen | 05:49 Chillen met de Ronks

Klein broertje Flash is er van overtuigd dat hij het beste weet hoe je op een baby diertje moet passen.

Overmorgen | 07:35 Kindertijd

Seizoen 2020 - Aflevering 44 van 153 - KRO-NCRV In de serie Vloggen zien we kleuters die met een vlogcamera een bijzondere dag in beeld brengen. Zo mag Len kijken hoe de trein door de wasstraat gaat, laat Olivia haar lange haren knippen voor een goed doel, wachten Stan en Anna op de baby die komt, exposeert Jinane haar tekening in een echt museum en krijgt Twiggy gaatjes in haar oren. In Kijk mij nou mogen kleuters laten zien wat zij belangrijk of leuk vinden. Of het nu gaat om een radslag, een kunstje of het zingen van een lied.

Overmorgen | 08:15 BabyBeestenBoel

Seizoen 1 - Aflevering 17 van 20 - Samenwerking - AVROTROS We zien hoe dieren samenwerken.

Overmorgen | 11:30 Telekids Mini's: Cry Babies

Aflevering 12 Animatieserie over de Cry Babies: schattige kleine baby's met grote persoonlijkheden! Ze huilen snel, maar hun tranen bevatten magische krachten. De Cry Babies beleven allerlei avonturen terwijl ze de wereld verkennen. Samen kunnen ze alle situaties aan!

Overmorgen | 14:17 Mini Ninja's

Pandakuji De mini-ninja’s vinden een snel groeiende babypanda. De meester legt uit dat het een pandakuji is, een magische pandasoort. Hiro, Futo en Suzumi nemen de taak op zich om het dier te beschermen.

 Meer

Baby op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 08:40 Hours

Misdaad, Film, New Orleans, 29 augustus 2005. Orkaan Katrina zwelt aan en de dijken breken. Zo ook de vliezen van de echtgenote van Nolan. In het ziekenhuis volgt een moeilijke bevalling. Zijn vrouw overleeft het niet en hun pasgeboren dochter moet ...

New Orleans, 29 augustus 2005. Orkaan Katrina zwelt aan en de dijken breken. Zo ook de vliezen van de echtgenote van Nolan. In het ziekenhuis volgt een moeilijke bevalling. Zijn vrouw overleeft het niet en hun pasgeboren dochter moet de couveuse in. De dokter benadrukt dat ze daar zeker 48 uur in moet blijven wil ze een kans maken. En dan slaat het noodlot toe. De stad komt onder water te staan en het ziekenhuis wordt geëvacueerd. Alleen kan de couveuse niet worden verplaatst, en dus blijft Nolan als enige achter. Een lange en moeizame strijd volgt, tegen het water en vóór het leven van zijn baby.

Vandaag | 10:05 De avonturen van Kid Danger

Seizoen 1 - Kloonbaby's Wanneer Ray vindt dat het werk van Captain Man te veel is, komt Schwoz met een plan: ze gaan Ray klonen.

Vandaag | 12:37 Rusty Rivets

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Rusty's Olifanten-express / Rusty en Ruby in de war Rusty en Ruby brengen met Boswachter Anna de baby-olifant terug naar haar ouders. Maar als de wagon waarin ze zitten losraakt van de locomotief, moeten ze hun uitvinderskunsten gebruiken om het verhaal tot een goed einde te brengen. // Rusty en Ruby's robots worden in de war gebracht door Frankie, die er een flinke bende van maakt. Om de controle weer terug te krijgen, moeten ze een snel nieuwe machine uitvinden.

Vandaag | 14:10 The Aquarium

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Baby Otter Rescue Nandi, de kleinste rog in het aquarium, krijgt haar jaarlijkse medische controle en een aantal pas gearriveerde jonge rosse stekelstaarten maken kennis met hun nieuwe verblijf.

Vandaag | 14:39 Barbie Dream House Adventures

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Pas op de oppas Als Skipper voor het eerst gaat babysitten, komt Barbie erachter dat haar jongere zus niet zo klein meer is als ze dacht.

Vandaag | 15:36 The Boss Baby: Back in Business

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Nacht van de droopad Op een donkere, stormachtige avond zetten Tim en Kleine Baas vallen voor twee zeer verschillende gevaren: een mythisch monster en een agent van Puppy Co., Bob de Mop.

Vandaag | 16:55 Dodo Heroes

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Baby Elephant Rescue Inspirerende verhalen uit alle delen van de wereld over dieren die in nood verkeren en de moedige dierenvrienden die tot het uiterste gaan om ze te helpen.

Vandaag | 20:25 Gabby Duran: De Alien Babysitter

Daar is Dranis, deel 2 Gabby krijgt een oppasklus aangeboden op een andere planeet, maar door wie?

Morgen | 00:37 Paw Patrol

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Pups Redden een aap en een Bus / Pups Redden een uil Een aap is ontsnapt uit zijn kooi van een trein. Ryder en de Paw Patrol raken in een achtervolging door heel de stad. // Ryder en de Paw Patrol redden een baby uil en brengen hem terug naar zijn moeder.

Morgen | 01:22 Paw Patrol

Seizoen 1 - Aflevering 22 - De Pups Redden de Kampeertrip / De Pups Schieten de Schildpadden te hulp Skye en Rocky gaan voor het eerst kamperen. Maar Chickaletta komt vast te zitten in een kloof. // Baby schildpadden verschijnen overal in de stad. Ryder en de pups verzamelen ze en brengen ze naar huis.

Morgen | 01:40 De Psammy Show

Psammy Et Nous S1 Ep: 46 De kinderen krijgen een gratis rit met de botsauto’s, maar ze kunnen niet gaan omdat er iemand bij de baby moet blijven. Dus ze wensen dat Baby ouder is, zodat hij meekan.

Morgen | 04:45 The Aquarium

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Baby Otter Rescue Nandi, de kleinste rog in het aquarium, krijgt haar jaarlijkse medische controle en een aantal pas gearriveerde jonge rosse stekelstaarten maken kennis met hun nieuwe verblijf.

Morgen | 04:50 Paw Patrol

Seizoen 1 - Aflevering 24 - De Pups en de Dans in de Vuurtoren / De Pups Redden Ryder Burgemeester Goodway en Alex gaan met een boot het water op om de baby walvis beter te kunnen zien. Maar dan komt er een storm aan en moeten de pups hun redden. // Ryder ontdekt dat Gary vast zit op een klif, maar raakt zelf ook in de problemen.

Morgen | 05:00 Dora

Seizoen 8 - Aflevering 16 - Dora en de slaperige beer Dora en Boots proberen de superslaperige Baby Beer lang genoeg wakker te houden om haar naar huis te kunnen brengen voor haar winterslaap.

Morgen | 08:55 Dodo Heroes

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Baby Elephant Rescue Inspirerende verhalen uit alle delen van de wereld over dieren die in nood verkeren en de moedige dierenvrienden die tot het uiterste gaan om ze te helpen.

Morgen | 15:36 The Boss Baby: Back in Business

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Een dagje op de vlucht Nadat Kleine Baas de schuld krijgt van het Puppy Co.-lek, slaat hij op de vlucht en komt tegenover een oude zakelijke rivaal te staan.

Morgen | 16:20 FantomWorks

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Thunder Time Ian wil een gemoderniseerde 'Baby Bird' uit 1956 die rijdt als een sportauto. Dan heeft de perfecte oplossing: een gecombineerde GTO-Thunderbird die rijdt als de gesmeerde bliksem.

Morgen | 16:43 Rusty Rivets

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Rusty's Schat Eiland / Rusty de Raptor Oppas Rusty en Ruby gaan samen met Ozzy en Oliver op zoek naar de Kristalgrot en komen in een spannend avontuur terecht. // Als Razeltje op een baby raptor gaat oppassen, komt ze erachter dat dat nog helemaal niet zo makkelijk is.

Morgen | 17:30 De Thundermans

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Phoebe versus Max: Deel twee Phoebe’s eerste opdracht als superheld is Schuildorp beschermen. Dit blijkt makkelijk, totdat ze Max uitdaagt om wat streken uit te halen in hun slaperige stadje. *Baby superkrachten onthulling.

Morgen | 18:43 Paw Patrol

Seizoen 2 - Aflevering 16 - De Pups en hun Babysit Avonturen / De Pups Redden het Vuurwerk Burgemeester Goodway heeft geen tijd om op haar neefje en nichtje te passen en dus vraagt ze de Paw Patrol. // De postbode heeft zich vergist waardoor er een heleboel pakketjes op de verkeerde plek terecht zijn gekomen.

Morgen | 20:00 The Big Bang Theory

Seizoen 10 - Aflevering 4 van 24 - The Cohabitation Experimentation Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica, maar voeg atomen samen tot een vrouw en de mannen snappen er niets van. Leonard en Penny zijn getrouwd ondanks hun knipperlichtrelatie in het verleden. De relatie van Sheldon en Amy kent een nieuw hoogtepunt. Howard en Bernadette zijn boos als Ray het geslacht van hun baby eerder weet dan zijzelf.

Morgen | 20:20 Gabby Duran: De Alien Babysitter

Uw Gor-Mon kind staat op 't punt te ontploffen Gabby krijgt een baantje als oppas van een buitenaards kind. Ze geeft het kind, Jeremy, frisdrank, geheel tegen de instructies van zijn oom Swift in.

Morgen | 20:55 Papadag

Seizoen 01 - Aflevering 7 van 8 - No sweat - AVROTROS Bouzians ex Lisa trekt tijdelijk bij hem in en Martijn vertrekt naar zijn ouders. Louis wil naar de propedeuse-uitreiking van zijn zoon Jelle, maar hij is niet welkom met zijn babydochter. Thijs en Sadiq proberen een contract op te stellen met Brechtje en Romaris maar dat leidt tot een grote conflict. Alle mannen zijn in crisis als ze Martijn opzoeken bij zijn hippie-ouders. Laten die nou net een zweethut hebben gebouwd! Alle vaders gaan zitten zweten en de emoties komen los. Met alle gevolgen van dien!

Morgen | 21:40 Beecham House

Aflevering 2 van 6 - KRO-NCRV Terwijl John op zoek gaat naar zijn broer Daniel, die in dienst van de East India Company is maar nu al een tijd vermist wordt, heeft zijn moeder veel moeite om zich aan te passen aan het dagelijkse leven in India. Dan krijgt het huishouden onverwacht bezoek van een Indiase dame die toegang tot de baby eist, tot verontwaardiging van Mrs Beecham. Johns zwijgzaamheid omtrent zijn verleden dreigt roet te gooien in zijn vriendschap met de Engelse gouvernante.

Morgen | 23:15 Papadag

Seizoen 01 - Aflevering 7 van 8 - No sweat - AVROTROS Bouzians ex Lisa trekt tijdelijk bij hem in en Martijn vertrekt naar zijn ouders. Louis wil naar de propedeuse-uitreiking van zijn zoon Jelle, maar hij is niet welkom met zijn babydochter. Thijs en Sadiq proberen een contract op te stellen met Brechtje en Romaris maar dat leidt tot een grote conflict. Alle mannen zijn in crisis als ze Martijn opzoeken bij zijn hippie-ouders. Laten die nou net een zweethut hebben gebouwd! Alle vaders gaan zitten zweten en de emoties komen los. Met alle gevolgen van dien!

Overmorgen | 00:00 Beecham House

Aflevering 2 van 6 - KRO-NCRV Terwijl John op zoek gaat naar zijn broer Daniel, die in dienst van de East India Company is maar nu al een tijd vermist wordt, heeft zijn moeder veel moeite om zich aan te passen aan het dagelijkse leven in India. Dan krijgt het huishouden onverwacht bezoek van een Indiase dame die toegang tot de baby eist, tot verontwaardiging van Mrs Beecham. Johns zwijgzaamheid omtrent zijn verleden dreigt roet te gooien in zijn vriendschap met de Engelse gouvernante.

Overmorgen | 05:49 Chillen met de Ronks

Klein broertje Flash is er van overtuigd dat hij het beste weet hoe je op een baby diertje moet passen.

Overmorgen | 08:15 Kindig Customs

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Baby Needs a New Pair of Shoes Dave heeft zijn handen vol als hij probeert om een Buick Invicta uit 1959 te bouwen - die het uiterste van de werkplaats vraagt - en bezoekt zelfs een gieterij uit de middeleeuwen.

Overmorgen | 10:00 Secrets of The Zoo

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 6 - Bringing Up Baby! Er gebeurt veel in The Columbus Zoo voor de dierentuin zijn deuren opent. De verzorgers lopen hun ontbijtrondes in het Heart of Africa-verblijf.

Overmorgen | 13:05 16 and Pregnant

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Aleah Een voorheen foute meid met suikerziekte moet een nieuwe baby combineren met het stiefmoederschap.

Overmorgen | 14:17 Mini Ninja's

Pandakuji De mini-ninja’s vinden een snel groeiende babypanda. De meester legt uit dat het een pandakuji is, een magische pandasoort. Hiro, Futo en Suzumi nemen de taak op zich om het dier te beschermen.

 Meer

Baby gemist

Eerder Vandaag | 08:15 BabyBeestenBoel

Seizoen 1 - Aflevering 15 van 20 - Ongebaande paden - AVROTROS We zien hoe jonge dieren ongebaande paden betreden.

Eerder Vandaag | 07:35 Kindertijd

Seizoen 2020 - Aflevering 42 van 153 - KRO-NCRV In de serie Vloggen zien we kleuters die met een vlogcamera een bijzondere dag in beeld brengen. Zo mag Len kijken hoe de trein door de wasstraat gaat, laat Olivia haar lange haren knippen voor een goed doel, wachten Stan en Anna op de baby die komt, exposeert Jinane haar tekening in een echt museum en krijgt Twiggy gaatjes in haar oren. In Kijk mij nou mogen kleuters laten zien wat zij belangrijk of leuk vinden. Of het nu gaat om een radslag, een kunstje of het zingen van een lied.

Eerder Vandaag | 07:15 My Cat From Hell

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Crazy Cat Opens Doors Het gedrag van de agressieve kat Sebastian vormt een gevaar voor een pasgeboren baby. En Zeus, een wilde kat die deuren kan openen, dreigt zijn baas te verlaten.