Je vindt hier de programma's van Awardshow op tv We hebben de volgende programma's voor Awardshow

Awardshow gemist

Ma 22 juli 2019 | 22:45 Docu: De Hoofdprijs

22/07 - Documentaire, De documentaire De Hoofdprijs volgt de komst van het eerste en enige medicijn voor de progressieve spierziekte SMA (Spinale Musculaire Astrofie). Spierkracht Zo'n 500 Nederlanders met SMA verliezen...

De documentaire De Hoofdprijs volgt de komst van het eerste en enige medicijn voor de progressieve spierziekte SMA (Spinale Musculaire Astrofie). Spierkracht Zo'n 500 Nederlanders met SMA verliezen iedere dag iets van hun spierkracht tot ze daar uiteindelijk aan zullen overlijden. Medicijn Er is een medicijn dat het proces mogelijk kan verbeteren of zelfs kan stoppen. Maar omdat het medicijn extreem duur is krijgen de meeste SMA-patiënten het niet. Het is de vraag of dat moment ooit gaat komen. Interviews Met aangrijpende interviews en door er op cruciale momenten met de camera bij te zijn, krijg je mee hoe de wereld van SMA-patiënten zich beweegt tussen hoop en wanhoop. Aangrijpend De patiënten leven met een dodelijke ziekte én de wetenschap dat er een medicijn is dat ze kan helpen, maar wat ze niet krijgen. Naast aangrijpende verhalen van patiënten, zien we het politieke spel waarbij de minister de strijd aangaat met de machtige farmaceut.

Ma 25 februari 2019 | 02:00 Live: Uitreiking Oscars 2019

25/02 - Show, Wie wordt de grote winnaar van de 91e editie van The Oscars en wie sleept het felbegeerde, gouden beeldje binnen? Live vanuit Los Angeles is de uitreiking van de Academy Awards 2019 vannacht tussen...

Wie wordt de grote winnaar van de 91e editie van The Oscars en wie sleept het felbegeerde, gouden beeldje binnen? Live vanuit Los Angeles is de uitreiking van de Academy Awards 2019 vannacht tussen 02:00 en 06:00 uur te zien op Net5. De genomineerden voor de beste film zijn onder andere Bohemian Rhapsody, Black Panther en A star is born. In totaal worden er prijzen uitgereikt in 24 categorieën. De samenvatting van de Oscaruitreiking is maandag 25 februari om 18:30 en 23:15 uur te zien op Net5. Bekijk de volledige lijst met nominaties op gids.tv/3590/oscarnominaties-2019.

Do 15 november 2018 | 22:31 RTL Late Night met Twan Huys: o.a. Seal

15/11/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in RTL Late Night: Superster Seal is in Nederland Seal is in ons land! De Britse superster staat zaterdag in Ahoy tijdens het succesvolle Night of the Proms. Hier steekt hij zijn...

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Superster Seal is in Nederland Seal is in ons land! De Britse superster staat zaterdag in Ahoy tijdens het succesvolle Night of the Proms. Hier steekt hij zijn grootste hits in een klassiek jasje. Een van de nummers die Seal zaterdag speelt is natuurlijk de megahit Kiss from a Rose. Het nummer dat we allemaal kennen van onder andere de Batman Forever soundtrack stond in 1995 wekenlang in de hoogste regionen van de internationale hitlijsten. Waarom leent dit nummer zich zo goed om door een klassiek orkest gespeeld te worden? Vanavond vertelt Seal alles over zijn optreden in Ahoy en speelt een akoestische versie van zijn grootste hit Kiss From A Rose. - Het kalifaatmeisje uit Zoetermeer Laura H. werd in de zomer van 2016 de bekendste Syriëganger van Nederland toen ze op een Iraaks-Koerdische tv-zender verscheen om te vertellen over haar vlucht uit het kalifaat van de Islamitische Staat. Inmiddels is zij in Nederland veroordeeld voor het uitreizen naar Irak en Syrië. Journalist Thomas Rueb werd gegrepen door het levensverhaal van Laura H. en reconstrueerde haar bekering, ijzingwekkende leven in het kalifaat en haar met vragen omgeven terugkeer in het boek Laura H. Het kalifaatmeisje uit Zoetermeer. Vanavond zijn Eugène, de vader van Laura H. en Thomas Rueb bij RTL Late Night te gast. - Debby Gerritsen en Tatum Dagelet Vanavond is de uitreiking van de VIVA400 awards! Hét platform voor de ambitieuze, succesvolle vrouw. VIVA-hoofdredactrice Debby Gerritsen en jurylid Tatum Dagelet zijn te gast om te praten over de 11e editie van deze feestelijke awardshow. - Ruurd Jelle van der Leij In zijn nieuwe BBC-serie Dynasties kiest David Attenborough er bewust voor om milieuproblemen buiten beeld te houden. Dat levert de nestor van de natuurfilm harde verwijten op. Ruurd Jelle van der Leij, maker van de natuurdocumentaire WAD, is het niet eens met de kritiek op zijn grote voorbeeld. - Marloes Lemsom Politiek verslaggever Marloes Lemsom deelt tips and tricks om een zo goedkoop mogelijke zorgverzekering af te sluiten.

Wo 24 januari 2018 | 21:30 Live: Musical Awards Gala 2018

24/01/18 - Reportage, Verslag van de 17e editie van het Musical Awards Gala. Frits Sissing presenteert deze groots opgezette liveshow vanuit het Circustheater in Scheveningen, waar dit jaar de prestigieuze awards voor...

Verslag van de 17e editie van het Musical Awards Gala. Frits Sissing presenteert deze groots opgezette liveshow vanuit het Circustheater in Scheveningen, waar dit jaar de prestigieuze awards voor Nederlands grootste musicalsterren en de beste producties worden uitgereikt. De afgelopen maanden bezocht de vakjury alle musicalproducties en in december 2017 werden de nominaties bekend gemaakt. Categorieën waarin de prijzen verdeeld worden zijn onder andere Beste musical, Beste vrouwelijke hoofdrol en bijrol, Beste mannelijke hoofdrol en bijrol en Aanstormend talent. Tijdens het Musical Awards Gala worden niet alleen prijzen uitgereikt, ook zullen er exclusieve fragmenten van het nieuwe musicalseizoen worden getoond. De musicals On Your Feet!, From Sammy with Love, Disney’s The Lion King, The Full Monty, My Fair Lady, Was Getekend Annie M.G. Schmidt, Fiddler on the Roof en Soldaat van Oranje - De Musical verzorgen tijdens de awardshow unieke optredens.

Ma 25 februari 2019 | 23:20 Samenvatting: The Oscars 2019 (91st Annual Academy Awards)

Herhaling. Samenvatting van de Academy Awards van afgelopen nacht. De genomineerden voor de beste film zijn onder andere Bohemian Rhapsody, Black Panther en A star is born. De Oscaruitreiking is in de nacht van zondag 24 op maandag 25 februari vanaf 02:00 uur live te zien op Net5. Bekijk de volledige lijst met nominaties op gids.tv/3590/oscarnominaties-2019.

Ma 25 februari 2019 | 18:35 Samenvatting: The Oscars 2019 (91st Annual Academy Awards)

Samenvatting van de Academy Awards van afgelopen nacht. De genomineerden voor de beste film zijn onder andere Bohemian Rhapsody, Black Panther en A star is born. De Oscaruitreiking is in de nacht van zondag 24 op maandag 25 februari vanaf 02:00 uur live te zien op Net5. Bekijk de volledige lijst met nominaties op gids.tv/3590/oscarnominaties-2019.

Za 9 februari 2019 | 20:58 Les victoires de la musique 2019

Awardshow voor de muziekindustrie met optredens, gepresenteerd door Daphné Bürki

Zo 9 december 2018 | 10:00 Friends

Seizoen 7 - Aflevering 18 - The One With Joey's Award: Joey gaat te ver tijdens een awardshow voor dramaseries voor overdag. Ross ziet Chandler uit een mannenstripclub komen.

Do 6 december 2018 | 13:30 Friends

Seizoen 7 - Aflevering 18 - The One With Joey's Award: Joey gaat te ver tijdens een awardshow voor dramaseries voor overdag. Ross ziet Chandler uit een mannenstripclub komen.

Wo 5 december 2018 | 18:00 Friends

Seizoen 7 - Aflevering 18 - The One With Joey's Award: Joey gaat te ver tijdens een awardshow voor dramaseries voor overdag. Ross ziet Chandler uit een mannenstripclub komen.

Di 4 december 2018 | 21:35 Friends

Seizoen 7 - Aflevering 18 - The One With Joey's Award: Joey gaat te ver tijdens een awardshow voor dramaseries voor overdag. Ross ziet Chandler uit een mannenstripclub komen.

Vr 16 november 2018 | 13:53 RTL Late Night met Twan Huys: o.a. Seal

Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Superster Seal is in Nederland Seal is in ons land! De Britse superster staat zaterdag in Ahoy tijdens het succesvolle Night of the Proms. Hier steekt hij zijn grootste hits in een klassiek jasje. Een van de nummers die Seal zaterdag speelt is natuurlijk de megahit Kiss from a Rose. Het nummer dat we allemaal kennen van onder andere de Batman Forever soundtrack stond in 1995 wekenlang in de hoogste regionen van de internationale hitlijsten. Waarom leent dit nummer zich zo goed om door een klassiek orkest gespeeld te worden? Vanavond vertelt Seal alles over zijn optreden in Ahoy en speelt een akoestische versie van zijn grootste hit Kiss From A Rose. - Het kalifaatmeisje uit Zoetermeer Laura H. werd in de zomer van 2016 de bekendste Syriëganger van Nederland toen ze op een Iraaks-Koerdische tv-zender verscheen om te vertellen over haar vlucht uit het kalifaat van de Islamitische Staat. Inmiddels is zij in Nederland veroordeeld voor het uitreizen naar Irak en Syrië. Journalist Thomas Rueb werd gegrepen door het levensverhaal van Laura H. en reconstrueerde haar bekering, ijzingwekkende leven in het kalifaat en haar met vragen omgeven terugkeer in het boek Laura H. Het kalifaatmeisje uit Zoetermeer. Vanavond zijn Eugène, de vader van Laura H. en Thomas Rueb bij RTL Late Night te gast. - Debby Gerritsen en Tatum Dagelet Vanavond is de uitreiking van de VIVA400 awards! Hét platform voor de ambitieuze, succesvolle vrouw. VIVA-hoofdredactrice Debby Gerritsen en jurylid Tatum Dagelet zijn te gast om te praten over de 11e editie van deze feestelijke awardshow. - Ruurd Jelle van der Leij In zijn nieuwe BBC-serie Dynasties kiest David Attenborough er bewust voor om milieuproblemen buiten beeld te houden. Dat levert de nestor van de natuurfilm harde verwijten op. Ruurd Jelle van der Leij, maker van de natuurdocumentaire WAD, is het niet eens met de kritiek op zijn grote voorbeeld. - Marloes Lemsom Politiek verslaggever Marloes Lemsom deelt tips and tricks om een zo goedkoop mogelijke zorgverzekering af te sluiten.

Vr 16 november 2018 | 00:55 RTL Late Night met Twan Huys: o.a. Seal

Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Superster Seal is in Nederland Seal is in ons land! De Britse superster staat zaterdag in Ahoy tijdens het succesvolle Night of the Proms. Hier steekt hij zijn grootste hits in een klassiek jasje. Een van de nummers die Seal zaterdag speelt is natuurlijk de megahit Kiss from a Rose. Het nummer dat we allemaal kennen van onder andere de Batman Forever soundtrack stond in 1995 wekenlang in de hoogste regionen van de internationale hitlijsten. Waarom leent dit nummer zich zo goed om door een klassiek orkest gespeeld te worden? Vanavond vertelt Seal alles over zijn optreden in Ahoy en speelt een akoestische versie van zijn grootste hit Kiss From A Rose. - Het kalifaatmeisje uit Zoetermeer Laura H. werd in de zomer van 2016 de bekendste Syriëganger van Nederland toen ze op een Iraaks-Koerdische tv-zender verscheen om te vertellen over haar vlucht uit het kalifaat van de Islamitische Staat. Inmiddels is zij in Nederland veroordeeld voor het uitreizen naar Irak en Syrië. Journalist Thomas Rueb werd gegrepen door het levensverhaal van Laura H. en reconstrueerde haar bekering, ijzingwekkende leven in het kalifaat en haar met vragen omgeven terugkeer in het boek Laura H. Het kalifaatmeisje uit Zoetermeer. Vanavond zijn Eugène, de vader van Laura H. en Thomas Rueb bij RTL Late Night te gast. - Debby Gerritsen en Tatum Dagelet Vanavond is de uitreiking van de VIVA400 awards! Hét platform voor de ambitieuze, succesvolle vrouw. VIVA-hoofdredactrice Debby Gerritsen en jurylid Tatum Dagelet zijn te gast om te praten over de 11e editie van deze feestelijke awardshow. - Ruurd Jelle van der Leij In zijn nieuwe BBC-serie Dynasties kiest David Attenborough er bewust voor om milieuproblemen buiten beeld te houden. Dat levert de nestor van de natuurfilm harde verwijten op. Ruurd Jelle van der Leij, maker van de natuurdocumentaire WAD, is het niet eens met de kritiek op zijn grote voorbeeld. - Marloes Lemsom Politiek verslaggever Marloes Lemsom deelt tips and tricks om een zo goedkoop mogelijke zorgverzekering af te sluiten.

Do 23 augustus 2018 | 07:20 Friends

Seizoen 7 - Aflevering 18 - The One With Joey's Award: Joey gaat te ver tijdens een awardshow voor dramaseries voor overdag. Ross ziet Chandler uit een mannenstripclub komen.

Zo 19 augustus 2018 | 16:15 Friends

Seizoen 7 - Aflevering 18 - The One With Joey's Award: Joey gaat te ver tijdens een awardshow voor dramaseries voor overdag. Ross ziet Chandler uit een mannenstripclub komen.

Vr 17 augustus 2018 | 18:00 Friends

Seizoen 7 - Aflevering 18 - The One With Joey's Award: Joey gaat te ver tijdens een awardshow voor dramaseries voor overdag. Ross ziet Chandler uit een mannenstripclub komen.

Do 16 augustus 2018 | 22:00 Friends

Seizoen 7 - Aflevering 18 - The One With Joey's Award: Joey gaat te ver tijdens een awardshow voor dramaseries voor overdag. Ross ziet Chandler uit een mannenstripclub komen.

Do 10 mei 2018 | 01:00 FunX Music Awards 2018

Awardshow. Vanuit het Amsterdamse Paradiso reikt het urban radiostation FunX prijzen uit in categorieën als beste artiest, beste song, beste album, beste mc en beste dj. Bij de genomineerden van 2018 horen de bij jongeren populaire artiesten als Ronnie Flex, Frenna, Boef, Sevn Alias, Josylvio, Latifah en Broederliefde. In deze uitzending zullen de hoogtepunten van de feestelijke avond langskomen, met natuurlijk de prijsuitreikingen, backstage-interviews met winnaars en optredens van genomineerde artiesten. Op de FunX Music Awards is het podium vrij voor de populairste popacts van nu en voor talenten die op het punt van doorbreken staan.

Wo 9 mei 2018 | 22:50 FunX Music Awards 2018

Awardshow. Hoogtepunten van de FunX Music Awards met de prijsuitreikingen, backstage interviews met winnaars en optredens van genomineerde artiesten.

Ma 2 april 2018 | 14:00 Het gala van de Gouden K's 2017

Grootse awardshow waarin we te weten komen wie of wat het afgelopen jaar in de media, de showbizz en de sport het populairst was bij de Vlaamse kinderen. Tijdens het Gala worden onderscheidingen uitgereikt in 17 categorieën met telkens vier genomineerden. De winnaars worden gekozen door de Ketnetters zelf. De Gouden K's worden uitgedeeld door onder andere Marie en Victor Verhulst, Adriaan Van den Hoof, Mathias Vergels, Aaron Wade, 'vlogster' Meisje Djamila, rijzenden sterren SLM en Soufiane Eddyani, Lieven Scheire, Gers Pardoel, Stan Van Samang, Karen Damen, James Cook, Michiel De Meyer en Kristel Verbeke. Met optredens van Gers Pardoel, Regi, Niels Destadsbader, Ghost Rockers, Ketnet Musical Team U.P. en Laura Tesoro belooft het een knalfeest te worden.

Zo 11 februari 2018 | 15:20 Friends

Joey gaat te ver tijdens een awardshow voor dramaseries voor overdag. Ross ziet Chandler uit een mannenstripclub komen.

Vr 9 februari 2018 | 13:00 Friends

Joey gaat te ver tijdens een awardshow voor dramaseries voor overdag. Ross ziet Chandler uit een mannenstripclub komen.

Do 8 februari 2018 | 18:25 Friends

Joey gaat te ver tijdens een awardshow voor dramaseries voor overdag. Ross ziet Chandler uit een mannenstripclub komen.

Wo 7 februari 2018 | 22:30 Friends

Joey gaat te ver tijdens een awardshow voor dramaseries voor overdag. Ross ziet Chandler uit een mannenstripclub komen.

Zo 4 februari 2018 | 17:20 Het gala van de Gouden K's 2017

Grootse awardshow waarin we te weten komen wie of wat het afgelopen jaar in de media, de showbizz en de sport het populairst was bij de Vlaamse kinderen. Tijdens het Gala worden onderscheidingen uitgereikt in 17 categorieën met telkens vier genomineerden. De winnaars worden gekozen door de Ketnetters zelf. De Gouden K's worden uitgedeeld door onder andere Marie en Victor Verhulst, Adriaan Van den Hoof, Mathias Vergels, Aaron Wade, 'vlogster' Meisje Djamila, rijzenden sterren SLM en Soufiane Eddyani, Lieven Scheire, Gers Pardoel, Stan Van Samang, Karen Damen, James Cook, Michiel De Meyer en Kristel Verbeke. Met optredens van Gers Pardoel, Regi, Niels Destadsbader, Ghost Rockers, Ketnet Musical Team U.P. en Laura Tesoro belooft het een knalfeest te worden.

Zo 4 februari 2018 | 08:35 Het gala van de Gouden K's 2017

Grootse awardshow waarin we te weten komen wie of wat het afgelopen jaar in de media, de showbizz en de sport het populairst was bij de Vlaamse kinderen. Tijdens het Gala worden onderscheidingen uitgereikt in 17 categorieën met telkens vier genomineerden. De winnaars worden gekozen door de Ketnetters zelf. De Gouden K's worden uitgedeeld door onder andere Marie en Victor Verhulst, Adriaan Van den Hoof, Mathias Vergels, Aaron Wade, 'vlogster' Meisje Djamila, rijzenden sterren SLM en Soufiane Eddyani, Lieven Scheire, Gers Pardoel, Stan Van Samang, Karen Damen, James Cook, Michiel De Meyer en Kristel Verbeke. Met optredens van Gers Pardoel, Regi, Niels Destadsbader, Ghost Rockers, Ketnet Musical Team U.P. en Laura Tesoro belooft het een knalfeest te worden.

Zo 4 februari 2018 | 08:15 Rode Lopershow

Een kijkje achter de schermen van de grootse awardshow die Ketnet organiseerde op zaterdag 3 februari in Paleis 12 in Brussel. Ketnetvloggers Zita Wauters en Junes Callaert ontvangen alle bekende gasten. Zita polst naar wat zij verwachten van het Gala en Junes daagt hen uit met verschillende spelletjes. Kijkers thuis kunnen online vragen stellen aan de gasten en kiezen welke spelletjes de BV's moeten spelen. Showbizz Bart gunt de Ketnetters een unieke blik backstage.

Wo 31 januari 2018 | 20:25 2018 60th Annual Grammy Awards

De 60e uitreiking van de jaarlijkse Grammy Awards vond plaats op zondag 28 januari 2018. Vanavond wordt de awardshow uitgezonden op NPO 3. De gastheer is, net als voorgaand jaar, James Corden. De Grammy's vinden plaats in Madison Square Garden in New York City en worden uitgereikt in 84 categorieën. De genomineerden dit jaar zijn onder anderen Childish Gambino, Lady Gaga, Little Big Town en P!nk.

Zo 7 januari 2018 | 10:05 Het gala van de Gouden K's

Grootse awardshow waarin Ketnet zowat alles en iedereen bekroont die het afgelopen jaar iets teweegbracht in de leefwereld van kinderen. Presentatie: Niels Destadsbader, Charlotte Leysen, Sien Wynants, Sander Gillis en Leonard Muylle. Voor de muziek zorgen Natalia, de Juniors, K3 en Milk Inc. Er worden onderscheidingen uitgereikt in 15 categorieën: van acteurs tot artiesten, van games tot babes, en van hunks tot hypes. De winnaars worden door de kinderen zelf gekozen uit shortlists in de diverse categorieën, die eveneens door kinderen zijn bepaald. Het wordt een prestigieuze show voor een enthousiast publiek, met straffe optredens en de crème de la crème van de Vlaamse showbizz. | Kijkwijzer: Alle leeftijden.

 Meer