Avontuur op tv (tv-tip)

Wo 8 juli 2020 | 21:50 Nieuw: Foodtruck Gezocht

08/07 - Amusement, In het nieuwe programma Foodtruck Gezocht zijn deze zomer elke woensdag de verhalen te zien van ...

In het nieuwe programma Foodtruck Gezocht zijn deze zomer elke woensdag de verhalen te zien van mensen die hun leven omgooien om met een foodtruck te beginnen. Droom Sommigen zeggen hun baan op, anderen gaan voor het grote geld en weer anderen willen uit de WW of simpelweg iets nieuws in hun leven. Ze gaan op zoek naar een foodtruck en een goed concept om hun droom te verwezenlijken én geld te verdienen. Poffertjes In iedere aflevering is één zo'n verhaal te zien. Met vanavond als aftrap het avontuur van Dirk Poffers. Hij doet zijn naam eer aan en gaat zijn droom achterna met het verkopen van poffertjes. Truck Hij importeert een grote Amerikaanse truck, maar dat zorgt voor flink wat hobbels op de weg. Lukt het hem wel om de truck aan de praat te krijgen, te verbouwen en festival-waardig te maken?

Je vindt hier de programma's van Avontuur op tv We hebben de volgende programma's voor Avontuur Nieuw: Foodtruck Gezocht: 08/07 - Amusement, In het nieuwe programma Foodtruck Gezocht zijn deze zomer elke woensdag de verhalen te zien van. Avontuur in de wildernis: Film, De 13 jarige Zach en de 12 jarige Hannah gaan samen met hun hond Chinook op bezoek bij hun vader met een watervliegtuig. Als het vliegtuig in de problemen komt en crasht, moet het drietal zien te overleven in de wildernis. Op zoek naar hulp. Huize Herrie: Animatie, Seizoen 2 Aflevering 2 Stagiare tot het gaatje / De ouden en de rustelozen Lincoln en Clyde moeten op. Marathon: Ella De Olifant: Jeugd, Aflevering 1 Animatieserie over Ella: een klein olifantje met een rijke fantasie. Samen met haar vrienden. Dora: Jeugd, Seizoen 99 Aflevering 98 Dora’s sprookjesavontuur Dora en Boots reizen door het bos wanneer ze een poort naar. Marathon: Ella De Olifant: Jeugd, Aflevering 2 Animatieserie over Ella: een klein olifantje met een rijke fantasie. Samen met haar vrienden. Marathon: Ella De Olifant: Jeugd, Aflevering 3 Animatieserie over Ella: een klein olifantje met een rijke fantasie. Samen met haar vrienden. Marathon: Ella De Olifant: Jeugd, Aflevering 4 Animatieserie over Ella: een klein olifantje met een rijke fantasie. Samen met haar vrienden. Marathon: Ella De Olifant: Jeugd, Aflevering 5 Animatieserie over Ella: een klein olifantje met een rijke fantasie. Samen met haar vrienden. Marathon: Ella De Olifant: Jeugd, Aflevering 6 Animatieserie over Ella: een klein olifantje met een rijke fantasie. Samen met haar vrienden. Telekids Mini's: Chuck And Friends: Jeugd, Opgetakeld Animatieserie. Chuck is een slimme, avontuurlijke, creatieve, grappige dromer en doener met de wereld.

Avontuur op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 08:27 Marathon: Ella De Olifant

Aflevering 1 Animatieserie over Ella: een klein olifantje met een rijke fantasie. Samen met haar vrienden Frankie, Belinda en Tiki, én haar magische hoed, beleeft ze iedere dag weer een nieuw avontuur. Soms komen ze in lastige situaties terecht, maar met teamwork, doorzettingsvermogen en een beetje magie komt het altijd weer goed.

Vandaag | 08:39 Marathon: Ella De Olifant

Aflevering 2 Animatieserie over Ella: een klein olifantje met een rijke fantasie. Samen met haar vrienden Frankie, Belinda en Tiki, én haar magische hoed, beleeft ze iedere dag weer een nieuw avontuur. Soms komen ze in lastige situaties terecht, maar met teamwork, doorzettingsvermogen en een beetje magie komt het altijd weer goed.

Vandaag | 08:52 Marathon: Ella De Olifant

Aflevering 3 Animatieserie over Ella: een klein olifantje met een rijke fantasie. Samen met haar vrienden Frankie, Belinda en Tiki, én haar magische hoed, beleeft ze iedere dag weer een nieuw avontuur. Soms komen ze in lastige situaties terecht, maar met teamwork, doorzettingsvermogen en een beetje magie komt het altijd weer goed.

Vandaag | 09:04 Marathon: Ella De Olifant

Aflevering 4 Animatieserie over Ella: een klein olifantje met een rijke fantasie. Samen met haar vrienden Frankie, Belinda en Tiki, én haar magische hoed, beleeft ze iedere dag weer een nieuw avontuur. Soms komen ze in lastige situaties terecht, maar met teamwork, doorzettingsvermogen en een beetje magie komt het altijd weer goed.

Vandaag | 09:17 Marathon: Ella De Olifant

Aflevering 5 Animatieserie over Ella: een klein olifantje met een rijke fantasie. Samen met haar vrienden Frankie, Belinda en Tiki, én haar magische hoed, beleeft ze iedere dag weer een nieuw avontuur. Soms komen ze in lastige situaties terecht, maar met teamwork, doorzettingsvermogen en een beetje magie komt het altijd weer goed.

Vandaag | 09:29 Marathon: Ella De Olifant

Aflevering 6 Animatieserie over Ella: een klein olifantje met een rijke fantasie. Samen met haar vrienden Frankie, Belinda en Tiki, én haar magische hoed, beleeft ze iedere dag weer een nieuw avontuur. Soms komen ze in lastige situaties terecht, maar met teamwork, doorzettingsvermogen en een beetje magie komt het altijd weer goed.

Vandaag | 09:40 Marathon: Ella De Olifant

Aflevering 7 Animatieserie over Ella: een klein olifantje met een rijke fantasie. Samen met haar vrienden Frankie, Belinda en Tiki, én haar magische hoed, beleeft ze iedere dag weer een nieuw avontuur. Soms komen ze in lastige situaties terecht, maar met teamwork, doorzettingsvermogen en een beetje magie komt het altijd weer goed.

Vandaag | 09:54 Marathon: Ella De Olifant

Aflevering 8 Animatieserie over Ella: een klein olifantje met een rijke fantasie. Samen met haar vrienden Frankie, Belinda en Tiki, én haar magische hoed, beleeft ze iedere dag weer een nieuw avontuur. Soms komen ze in lastige situaties terecht, maar met teamwork, doorzettingsvermogen en een beetje magie komt het altijd weer goed.

Vandaag | 10:05 Marathon: Ella De Olifant

Aflevering 10 Animatieserie over Ella: een klein olifantje met een rijke fantasie. Samen met haar vrienden Frankie, Belinda en Tiki, én haar magische hoed, beleeft ze iedere dag weer een nieuw avontuur. Soms komen ze in lastige situaties terecht, maar met teamwork, doorzettingsvermogen en een beetje magie komt het altijd weer goed.

Vandaag | 10:18 Marathon: Ella De Olifant

Aflevering 11 Animatieserie over Ella: een klein olifantje met een rijke fantasie. Samen met haar vrienden Frankie, Belinda en Tiki, én haar magische hoed, beleeft ze iedere dag weer een nieuw avontuur. Soms komen ze in lastige situaties terecht, maar met teamwork, doorzettingsvermogen en een beetje magie komt het altijd weer goed.

Vandaag | 10:25 Gort over de Grens

Seizoen 04 - Aflevering 3 van 11 - Italië, Toscane - AVROTROS Op zijn Italiaanse avontuur reist Ilja Gort door naar de eeuwige stad: Rome. De wijnboer vraagt zich af waarom de Italianen zo'n prangend verlangen hebben naar het eeuwige leven? Hij bezoekt een torenhoge schervenberg in het hart van Rome waar archeologische schatten bewaard blijven en krijgt en passant les in olijfolie slurpen. In een Toscaans wijnpalazzo drinkt hij wijn met een giststam die eeuwig leeft. Hierdoor gesterkt gaat hij op zoek naar een geheimzinnig bergdorpje waar de inwoners het oudst worden van heel Europa. Om hun geheim te ontraadselen kookt en eet hij met de jongste vrouw van het dorp, Maria Elena (81).

Vandaag | 10:53 Polly Pocket

Aflevering 7 Animatieserie over het avontuurlijke meisje Polly. Met een magisch apparaat kan ze zichzelf en haar vriendinnen laten krimpen. Als minimensjes beleven ze allerlei spannende avonturen.

Vandaag | 12:15 Pipo

Lachen is verboden Kinderserie over Pipo de Clown, die elke dag een nieuw doldwaas avontuur beleeft. Samen met zijn lieve vrouw Mammaloe en de klunzige Klukkluk reist hij in zijn wiebelende Pipowagen door de bossen, over de heide, langs een oud kasteel of naar een gezellig dorpje in Nederland. Het dynamische drietal is altijd op zoek naar de prachtigste plekjes waar ze hun vrolijke, muzikale circusvoorstelling kunnen geven voor de kinderen uit de buurt. Maar met de Dikke Deur in de buurt is het altijd weer de vraag of dat zal lukken!

Vandaag | 14:49 Tashi

Aflevering 29 Animatieserie. Het leven van Jack wordt op zijn kop gezet als hij door zijn ouders naar zijn neef Tashi wordt gestuurd. Tashi woont in een afgelegen dorp dat hij beschermt tegen vreemde wezens en vreselijke schurken. Jacks intelligente aanpak en Tashi's impulsieve avontuurlijkheid maken dat ze samen een sterk team vormen. Ze beleven de gekste avonturen samen met de vrolijke Lotus. Het drietal neemt het op tegen reuzen, spoken, heksen, bandieten, demonen, draken en ander onguur gezelschap.

Vandaag | 15:01 Tashi

Aflevering 30 Animatieserie. Het leven van Jack wordt op zijn kop gezet als hij door zijn ouders naar zijn neef Tashi wordt gestuurd. Tashi woont in een afgelegen dorp dat hij beschermt tegen vreemde wezens en vreselijke schurken. Jacks intelligente aanpak en Tashi's impulsieve avontuurlijkheid maken dat ze samen een sterk team vormen. Ze beleven de gekste avonturen samen met de vrolijke Lotus. Het drietal neemt het op tegen reuzen, spoken, heksen, bandieten, demonen, draken en ander onguur gezelschap.

Vandaag | 15:47 Star Wars: De Avonturen van de Bouwmeesters

Rowan's geheime avontuur Rowan beland onbedoeld middenin een gevaarlijk missie.

Vandaag | 17:35 Checkpoint

Seizoen 2017 - EO Een avontuurlijk testprogramma voor échte jongens en stoere meiden. Het programma speelt zich af in een loods, op een geheime plek, ergens in Nederland. Die loods is de testruimte waar een team van stoere jongens en meiden allerlei zinnige en soms ook onzinnige testen uitvoert. Een leerzaam programma met een knipoog.

Morgen | 06:55 Telekids Mini's: Chuck And Friends

Kleine reus Animatieserie. Chuck is een slimme, avontuurlijke, creatieve, grappige dromer en doener met de wereld aan z'n wielen. Chuck en z'n vrienden zoeken de grenzen van hun fantasieën op in wat ze kunnen doen en bouwen. Ze beleven altijd grote avonturen die meestal eindigen in een wijze les en veel modder.

Morgen | 09:00 Mijn Bijzonder Rare Week met Tess IMDb: 7.2

Morgen - IMDB * 7.2 - Jeugd, Het verhaal gaat over de jongen Sam. Hij is bang om als jongste van de familie alleen over te blijven. Dan begint Sam tijdens zijn vakantie op Terschelling vastberaden aan zijn zelfverzonnen 'alleenheidstraining'. Maar ...

Het verhaal gaat over de jongen Sam. Hij is bang om als jongste van de familie alleen over te blijven. Dan begint Sam tijdens zijn vakantie op Terschelling vastberaden aan zijn zelfverzonnen 'alleenheidstraining'. Maar door de ontmoeting met de ongrijpbare en gekke Tess, die een groot geheim met zich meedraagt, wordt hij een avontuur in getrokken dat hem doet inzien dat je je familie juist moet koesteren in plaats van ontvluchten. Sam neemt een drastisch besluit waardoor zijn bijzondere vriendschap met Tess op het spel komt te staan. Mijn Bijzonder Rare Week met Tess is een Nederlandse en Duitse familiefilm uit het jaar 2019. Met Sonny van Utteren, Josephine Arendsen, Jennifer Hoffman, Tjebbo Gerritsma en Julian Ras in de hoofdrol. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/mijn-bijzonder-rare-week-met-tess

Morgen | 10:05 The blue lagoon IMDb: 5.8

Morgen - IMDB * 5.8 - Drama, De kinderen Richard en Emmeline ontsnappen op het nippertje aan de dood op een brandend schip. Na dagenlang dobberen, spoelen ze aan op een tropisch eiland. Ook de kok van de boot raakt er aan wal en hij zorgt voor de ...

De kinderen Richard en Emmeline ontsnappen op het nippertje aan de dood op een brandend schip. Na dagenlang dobberen, spoelen ze aan op een tropisch eiland. Ook de kok van de boot raakt er aan wal en hij zorgt voor de kinderen. Maar wanneer die sterft, staan ze er helemaal alleen voor. In de loop der jaren groeit hun kindervriendschap uit tot ware liefde. The blue lagoon is een Amerikaanse avontuurlijke dramafilm uit het jaar 1980. Deze productie is geregisseerd door Randal Kleiser ('Grease'). De hoofdrollen worden vertolkt door Brooke Shields, Christopher Atkins en Leo McKern. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-blue-lagoon

Morgen | 12:29 Piet Piraat En Het Zeemonster

Piet Piraat droomt ervan om toegelaten te worden tot de Dappere Piraten Club. Tot nu toe zijn er slechts drie piraten lid van deze club. Om lid te kunnen worden, moet Piet Piraat een zwaard veroveren, een schat vinden én een zeemonster verslaan. Aan de eerste twee voorwaarden heeft hij al voldaan in een vorig avontuur. Maar het zeemonster wordt een lastiger karwei...

Morgen | 14:45 Superstore

Seizoen 3 - Aflevering 7 van 22 - Christmas Eve Als Amy probeert te bewijzen hoe 'wild' ze kan zijn, maakt ze van een saaie kerstavond bij Cloud 9 een vakantie-avontuur. Ondertussen komen de samenwoon-problemen van Jonah en Garrett naar boven.

Morgen | 15:05 Tashi

Aflevering 31 Animatieserie. Het leven van Jack wordt op zijn kop gezet als hij door zijn ouders naar zijn neef Tashi wordt gestuurd. Tashi woont in een afgelegen dorp dat hij beschermt tegen vreemde wezens en vreselijke schurken. Jacks intelligente aanpak en Tashi's impulsieve avontuurlijkheid maken dat ze samen een sterk team vormen. Ze beleven de gekste avonturen samen met de vrolijke Lotus. Het drietal neemt het op tegen reuzen, spoken, heksen, bandieten, demonen, draken en ander onguur gezelschap.

Morgen | 15:17 Tashi

Aflevering 32 Animatieserie. Het leven van Jack wordt op zijn kop gezet als hij door zijn ouders naar zijn neef Tashi wordt gestuurd. Tashi woont in een afgelegen dorp dat hij beschermt tegen vreemde wezens en vreselijke schurken. Jacks intelligente aanpak en Tashi's impulsieve avontuurlijkheid maken dat ze samen een sterk team vormen. Ze beleven de gekste avonturen samen met de vrolijke Lotus. Het drietal neemt het op tegen reuzen, spoken, heksen, bandieten, demonen, draken en ander onguur gezelschap.

Morgen | 17:05 Checkpoint

Seizoen 2020 - Aflevering 33 van 64 - EO Een avontuurlijk testprogramma voor échte jongens en stoere meiden. Het programma speelt zich af in een loods, op een geheime plek, ergens in Nederland. Die loods is de testruimte waar een team van stoere jongens en meiden allerlei zinnige en soms ook onzinnige testen uitvoert. Een leerzaam programma met een knipoog.

Overmorgen | 00:50 The Handmaid's Tale

Seizoen 1 - Aflevering 8 van 10 - Jezebels De Commandant verrast Offred met een geheim avontuur in Gilead. Het stormachtige verleden van Nick leidt tot zijn inlijving bij de Zonen van Jacob.

Overmorgen | 06:30 B.O.Z.: Blazing Team

Aflevering 1 Avontuurlijke animatieserie over het Blazing Team, een groep heldhaftige tieners die strijden tegen het mysterieuze kwaad. Ze maken daarbij gebruik van de magische krachten van Yo Kwon Do, een combinatie van jojoën en de vechtkunst taekwondo.

Overmorgen | 06:40 George & Paul

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 13 - Alleen - NTR De twee vrienden George en Paul wonen in een wereld gemaakt van blokken. Ze zijn elkaars dikste vrienden, maar soms ook even niet. George en Paul zijn energiek en hebben een hoofd vol ideeën. De twee staan regelmatig voor problemen, maar vinden altijd weer een oplossing. Razendsnel bouwen ze een zwembad, voertuigen, racebanen en wolkenkrabbers: net wat ze nodig hebben voor hun avontuur. Alles is mogelijk. Het programma toont herkenbare situaties voor kleuters over bijvoorbeeld willen winnen, bang zijn, trucjes proberen en muziek maken. De serie bestaat uit korte grappen en slapstickachtige humor.

Overmorgen | 06:40 Telekids Mini's: Tee & Mo

Aflevering 9 Animatieserie over het opgewekte 3-jarige aapje Tee en zijn moeder, Mo. Ze wonen in een boomhut in de jungle. Voor Tee is iedere dag een avontuur. Samen met zijn vriendjes en zijn slimme moeder heeft hij veel plezier en leert hij nieuwe dingen.

Overmorgen | 07:20 Telekids Mini's: Fien & Teun

Aflevering 2 Kinderprogramma over Fien en Teun. Ze wonen met hun ouders op een boerderij in het dorpje Molenwaard. Samen met Sebastiaan het varken, Rosa de koe, Pim de hond en hun schaapjes Mike en Molly beleven Fien en Teun elke dag weer een nieuw, spannend en leerzaam avontuur. Ze zingen graag vrolijke meezingliedjes en er worden vragen beantwoord als: hoe wordt een rups een vlinder? Wat is bloem en hoe maak je het? En kan een sneeuwpop praten?

Overmorgen | 08:55 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 24 - Aflevering 9 van 70 Avontuurlijke mensen willen hun huis in de stad opgeven en een nieuw bestaan beginnen op het platteland.

Overmorgen | 08:59 Superstore

Seizoen 3 - Aflevering 7 van 22 - Christmas Eve Als Amy probeert te bewijzen hoe 'wild' ze kan zijn, maakt ze van een saaie kerstavond bij Cloud 9 een vakantie-avontuur. Ondertussen komen de samenwoon-problemen van Jonah en Garrett naar boven.

 Meer

Avontuur op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 07:00 Avontuur in de wildernis

Film, De 13 jarige Zach en de 12 jarige Hannah gaan samen met hun hond Chinook op bezoek bij hun vader met een watervliegtuig. Als het vliegtuig in de problemen komt en crasht, moet het drietal zien te overleven in de wildernis. Op zoek naar hulp ...

De 13-jarige Zach en de 12-jarige Hannah gaan samen met hun hond Chinook op bezoek bij hun vader met een watervliegtuig. Als het vliegtuig in de problemen komt en crasht, moet het drietal zien te overleven in de wildernis. Op zoek naar hulp verdwalen ze en moeten allerlei gevaren zien te overwinnen. Ondertussen gaan de ouders Robert en Susan op zoek naar hun kinderen. De ouders willen scheiden, maar misschien brengt deze zoektocht hen wel dichter bij elkaar.

Vandaag | 07:19 Huize Herrie

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Stagiare tot het gaatje / De ouden en de rustelozen Lincoln en Clyde moeten op snuffelstage. Ze willen graag bij Flips' snack en tank werken. // Lincoln gaat een dagje op bezoek bij Pap-pap, die sinds kort in een bejaardenhuis woont. Hij mist zijn oude, speelse, avontuurlijke Pap-pap.

Vandaag | 08:31 Dora

Seizoen 99 - Aflevering 98 - Dora’s sprookjesavontuur Dora en Boots reizen door het bos wanneer ze een poort naar sprookjesland vinden. Wanneer ze binnen komen, komen ze terecht in een magische plek. Maar er is een gemene heks die in sprookjesland woont.

Vandaag | 10:04 Shrek de Derde

Film, Het grootste sprookje dat nooit verteld is, gaat verder met een nieuwe, hilarische komedie van koninklijke proporties. Als zijn schoonkikker plotseling sterft, gaat Shrek op een nieuw avontuur om de rechtmatige opvolger te zoeken.

Het grootste sprookje dat nooit verteld is, gaat verder met een nieuwe, hilarische komedie van koninklijke proporties. Als zijn schoonkikker plotseling sterft, gaat Shrek op een nieuw avontuur om de rechtmatige opvolger te zoeken.

Vandaag | 15:39 Top Wing

Seizoen 1 - Aflevering 11 - De bananen-bandieten / Shirley's avontuur De bananen-bandieten gaan er vandoor met Rhonda's bananen voor het Bananenfestival. // Shirley bouwt samen met Bea haar eigen vliegtuig en bouwt zelf alvast de motor in. Dat blijkt echter de motor te zijn voor Swift zijn Flash-Wing.

Vandaag | 16:15 Playmobil, de Film

Comedy, Wanneer haar broertje Charlie (Gabriel Bateman) plots verdwijnt in het magische PLAYMOBIL® universum, begint Marla (Anya Taylor Joy) halsoverkop een gevaarlijke zoektocht naar hem. Dit avontuur leidt haar naar fantastische, nieuwe werelden ...

Wanneer haar broertje Charlie (Gabriel Bateman) plots verdwijnt in het magische PLAYMOBIL®-universum, begint Marla (Anya Taylor Joy) halsoverkop een gevaarlijke zoektocht naar hem. Dit avontuur leidt haar naar fantastische, nieuwe werelden en wel héél verrassende vrienden, zoals de gladde vrachtwagenchauffeur Del (Jim Gaffigan), de charmante geheime agent Rex Dasher (Daniel Radcliffe), een schattige robot en een extravagante fee (Megan Trainor). Tijdens hun wonderlijke reis leren Marla en Charlie dat werkelijk alles mogelijk is, zolang je maar in jezelf gelooft!

Morgen | 04:52 Science of Stupid

Seizoen 3 - Aflevering 3 van 34 Wetenschappers laten zien hoe en waarom een avontuur kan uitlopen op een nachtmerrie.

Morgen | 08:15 De kleine Robbe

Morgen - Comedy, Kleine Robbes toekomst staat, net zoals die van zijn hele familie, al heel lang vast. Bij het begin van volgend schooljaar start hij op de School voor Piccolo's. Kleine Robbe wil samen met zijn beste vrienden nog even heel hard ...

Kleine Robbes toekomst staat, net zoals die van zijn hele familie, al heel lang vast. Bij het begin van volgend schooljaar start hij op de School voor Piccolo's. Kleine Robbe wil samen met zijn beste vrienden nog even heel hard genieten van de laatste dagen op zijn oude school en besluit zijn liefde te verklaren aan Suzette. En hoe. Kleine Robbe neemt Suzette mee op een ongelooflijk avontuur. En zo ontdekt hij zijn ware passie, hij wil avonturier worden. Maar tegen de wil van zijn familie ingaan blijkt moeilijker dan gedacht...

Morgen | 09:30 Arthur & Claire

Morgen - Film, De vijftigjarige Arthur is ernstig ziek en wil zijn leven beëindigen in een kliniek in Amsterdam. Op de avond van zijn geplande dood, wordt hij opgeschrikt door harde geluiden vanuit de hotelkamer naast de zijne. Hier ontdekt hij ...

De vijftigjarige Arthur is ernstig ziek en wil zijn leven beëindigen in een kliniek in Amsterdam. Op de avond van zijn geplande dood, wordt hij opgeschrikt door harde geluiden vanuit de hotelkamer naast de zijne. Hier ontdekt hij Claire (Hannah Hoekstra), een dertigjarig meisje dat zelfmoord wil plegen. Nadat Arthur haar hiervan weet te weerhouden, beginnen de twee aan een nachtelijk avontuur door Amsterdam in de hoop dat ze de zin van het leven hervinden.

Morgen | 12:35 Cats: op zoek naar Kattopia

Morgen - Film, Midden in een een stad woont de kattenvader Banjer met zijn zoon Raf. Raf wil de hele wereld zien en kan hij geen genoeg krijgen van avontuur! Vooral Kattopia wil hij ontdekken. Wanneer hun baasje met Papegaai Ar thuiskomt wordt Raf ...

Midden in een een stad woont de kattenvader Banjer met zijn zoon Raf. Raf wil de hele wereld zien en kan hij geen genoeg krijgen van avontuur! Vooral Kattopia wil hij ontdekken. Wanneer hun baasje met Papegaai Ar thuiskomt wordt Raf nog nieuwsgieriger. Ar is al op veel plekken geweest en vertelt uitgebreid over Kattopia. Raf besluit het avontuur aan te gaan en naar Kattopia te reizen. Banjer maakt zich enorme zorgen. Hij twijfelt geen seconde en reist samen met Ar achter zijn zoon aan. Samen trotseren ze de grote stad, op zoek naar Raf die ondertussen in steeds grotere problemen raakt. Komt Banjer op tijd om zijn zoon te redden?

Morgen | 13:25 Top Wing

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Penny redt Survivalbeer / Penny's jungle-avontuur Survivalbeer gaat survivallen in de Griezelgrot en raakt in de problemen. En wie bel je dan? Team Top Wing natuurlijk! // Penny gaat op voor haar Jungle-verkennings-badge. Maar dan krijgt ze de melding dat Sammy het aapje in nood verkeert.

Morgen | 15:25 De Raket - Rommel in de ruimte!

Morgen - Film, ge Pottan is acht jaar oud. Ze was eigenlijk onderweg naar een zomerkamp, maar door een samenloop van omstandigheden komt ze bij een afvalverwerkingsbedrijf terecht. Daar lopen vreemde figuren rond, die zich met tegenzin over het ...

ge Pottan is acht jaar oud. Ze was eigenlijk onderweg naar een zomerkamp, maar door een samenloop van omstandigheden komt ze bij een afvalverwerkingsbedrijf terecht. Daar lopen vreemde figuren rond, die zich met tegenzin over het meisje ontfermen. Al gauw ontdekt Pottan wat ze te verbergen hebben: achter een hoge omheining zijn ze een zelfgemaakt ruimteschip in elkaar aan het knutselen. Wat volgt is een avontuur vol humor en onverwachte vriendschappen. Pottan wordt zelfs de eerste achtjarige ruimtevaarder in de geschiedenis!

Morgen | 15:39 Top Wing

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Een schild-tastisch avontuur / Brody gaat naar huis Brody komt in actie als zijn schildpad-surfmaatjes worden meegezogen in een draaikolk. // Brody zijn kleine zusje wordt van een hoge klif geblazen. Team Top Wing schiet te hulp.

Morgen | 19:25 Pieter Konijn

Seizoen 1 - Aflevering 46 van 50 - Het verhaal van het muzikale avontuur van Jeremias Hengelaar - KRO-NCRV Jeremias is op zoek naar geluiden voor zijn muzikale meesterwerk, maar hij wordt steeds gestoord door het lawaai van Pieter, Lily en Benjamin. Ook Spikkel wordt gestoord door hun lawaai en vanaf dat moment heeft Jeremias de ene na de andere vijand achter zich aan. Terwijl Jeremias zich enkel bezig houdt met zijn zoektocht naar mooie geluiden, zijn Pieter, Lily en Benjamin alleen maar bezig om Jeremias uit de handen van allerlei vijanden te redden.

Morgen | 20:14 Iedereen klaar? Dansen maar!

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Diep in de Zee Een boeiend verhaal over ontdekkingsreizigers en het moois dat ze zien tijdens een avontuur diep in de zee.

Overmorgen | 05:00 Dora

Seizoen 8 - Aflevering 20 - Dora's avontuur met Nachtlamp Dora en Boots moeten Nachtlamp naar de bibliotheek brengen, zodat Dora de kuikens kan voorlezen.

Overmorgen | 06:00 DOC: Ajax in China

Seizoen 2019-2020 - Aflevering 4 van 45 Als Ajax begin 2017 gaat samenwerken met de Chinese voetbalclub Guanghzou R&F FC begint een groep medewerkers aan een groot avontuur. De club wil de beste jeugdopleiding van China krijgen en daar moeten onder anderen Ed Engelkes, Jantho Greyling en Ralph Kebsch voor gaan zorgen. In deze FOX Sports DOC volgen we de eerste stappen van Ajax in een nieuwe voetbalcultuur.

Overmorgen | 08:45 DOC: Het avontuur in de woestijn

Seizoen 2019-2020 - Aflevering 38 van 45 Na vijf succesvolle jaren als trainer bij VVV-Venlo maakt Maurice Steijn de overstap naar Al Wahda in de Verenigde Arabische Emiraten. Al na drie wedstrijden eindigt het avontuur in de woestijn.

 Meer

Avontuur gemist

Eerder Vandaag | 06:55 Telekids Mini's: Chuck And Friends

Opgetakeld Animatieserie. Chuck is een slimme, avontuurlijke, creatieve, grappige dromer en doener met de wereld aan z'n wielen. Chuck en z'n vrienden zoeken de grenzen van hun fantasieën op in wat ze kunnen doen en bouwen. Ze beleven altijd grote avonturen die meestal eindigen in een wijze les en veel modder.