Avontuur op tv (tv-tip)

Morgen | 21:30 Terug: Grenzeloos Verliefd

Morgen - Reality-show, Vanavond start het nieuwe seizoen van Grenzeloos Verliefd. De komende weken zie je de verhalen ...

Vanavond start het nieuwe seizoen van Grenzeloos Verliefd. De komende weken zie je de verhalen van zes stellen die voor de liefde het avontuur aangaan in Zuid-Afrika, Turkije, Australië, Tanzania, Ecuador en Griekenland. Elke dinsdag om 21:30 uur op Net5. Festival In deze eerste aflevering het verhaal van Kim & Patrick. Als Kim een festival in de Zuid-Afrikaanse woestijn bezoekt, ontmoet ze Patrick. Al snel blijkt dat het meer is dan een vakantieflirt. Opgeven Kim besluit daarom haar droomappartement en -baan in Amsterdam op te geven voor een leven met Patrick. Patrick is weliswaar regelmatig voor zijn werk in het buitenland, maar dat vindt Kim geen probleem.

Je vindt hier de programma's van Avontuur op tv We hebben de volgende programma's voor Avontuur Terug: Grenzeloos Verliefd: Morgen - Reality-show, Vanavond start het nieuwe seizoen van Grenzeloos Verliefd. De komende weken zie je de verhalen. Elias: Kleuterprogramma, Seizoen 1 Aflevering 28 Animatieserie over het reddingsbootje Elias dat in Thuishaven op avontuur gaat. Deadliest Catch: Pirate School, Seizoen 7 Aflevering 13 Pirate School: Op de Beringzee vind je alleen de meest geharde vissers. Ze. Telekids Mini's: Tee & Mo: Animatieserie over het opgewekte 3 jarige aapje Tee en zijn moeder, Mo. Ze wonen in een boomhut in de jungle. Voor Tee. Deadliest Catch: Pirate School, Seizoen 7 Aflevering 13 Pirate School: Op de Beringzee vind je alleen de meest geharde vissers. Ze. Shaun het schaap: Animatiereeks, Seizoen 3 Aflevering 6 Britse animatieserie. De kraai. Shaun is een bijzonder schaap dat niet meegaat. De Wonderlijke Wereld van Gumball: De familie gaat een dagje uit maar ze hebben nogal wat problemen met parkeren. Het wordt een waar avontuur. Shimmer & Shine: Seizoen 3 Aflevering 19 Dapperig Nazboo's Magische Kazoo: Kaz is bang dat hij niet dapper genoeg is en gaat op avontuur. Last Action Hero: IMDB * 6.4 - Actiekomedie, Last Action Hero is een Amerikaanse actiefilm uit 1993, geregisseerd door John McTiernan. De film is vooral bekend omdat het de eerste actiefilm is waarin zowel Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone als Jean Claude Van. Enchantimals: Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze.

Avontuur op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 06:40 Elias

Seizoen 1 - Aflevering 28 - Animatieserie over het reddingsbootje Elias dat in Thuishaven op avontuur gaat

Vandaag | 07:35 Shaun het schaap

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Britse animatieserie. De kraai. Shaun is een bijzonder schaap dat niet meegaat met de kudde en menselijk gedrag vertoont. Shaun bezit de intelligentie, creativiteit en het gedrag van een mens. Elke aflevering neemt Shaun de kudde weer mee op avontuur. De schaapherdershond Bitzer probeert de kudde tevergeefs in bedwang te houden. In het weiland staan onder andere de ondeugende varkens, Timmy het lammetje en Shirley het enorme schaap dat overal en altijd eet.

Vandaag | 14:48 Tashi

Seizoen 1 - Aflevering 34 - Australische animatieserie. De avontuurlijke Tashi en de intelligente Jack beleven met de vrolijke Lotus de gekste avonturen. Het drietal neemt het op tegen reuzen, spoken, heksen, bandieten en ander onguur gezelschap.

Morgen | 06:40 Elias

Seizoen 1 - Aflevering 29 - Animatieserie over het reddingsbootje Elias dat in Thuishaven op avontuur gaat

Morgen | 07:35 Shaun het schaap

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Britse animatieserie. Shaun op de vlucht. Shaun is een bijzonder schaap dat niet meegaat met de kudde en menselijk gedrag vertoont. Shaun bezit de intelligentie, creativiteit en het gedrag van een mens. Elke aflevering neemt Shaun de kudde weer mee op avontuur. De schaapherdershond Bitzer probeert de kudde tevergeefs in bedwang te houden. In het weiland staan onder andere de ondeugende varkens, Timmy het lammetje en Shirley het enorme schaap dat overal en altijd eet.

Avontuur op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 06:45 Deadliest Catch

Seizoen 7 - Aflevering 13 - Pirate School: Op de Beringzee vind je alleen de meest geharde vissers. Ze worden gelokt door het avontuur, jagen op krab en hopen op een beloning van 100 miljoen dollar.

Vandaag | 06:45 Telekids Mini's: Tee & Mo

Animatieserie over het opgewekte 3-jarige aapje Tee en zijn moeder, Mo. Ze wonen in een boomhut in de jungle. Voor Tee is iedere dag een avontuur. Samen met zijn vriendjes en zijn slimme moeder heeft hij veel plezier en leert hij nieuwe dingen.

Vandaag | 07:30 Deadliest Catch

Seizoen 7 - Aflevering 13 - Pirate School: Op de Beringzee vind je alleen de meest geharde vissers. Ze worden gelokt door het avontuur, jagen op krab en hopen op een beloning van 100 miljoen dollar.

Vandaag | 07:45 De Wonderlijke Wereld van Gumball

De familie gaat een dagje uit maar ze hebben nogal wat problemen met parkeren. Het wordt een waar avontuur..

Vandaag | 08:15 Shimmer & Shine

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Dapperig - Nazboo's Magische Kazoo: Kaz is bang dat hij niet dapper genoeg is en gaat op avontuur met zijn vriendjes om de Dapperheidssteen te vinden om hem te helpen. - Nazboo vindt een kazoo die magie versterkt als je erop speelt, dus ook die van Zeta!

Vandaag | 08:50 Last Action Hero IMDb: 6.4

IMDB * 6.4 - Actiekomedie, Last Action Hero is een Amerikaanse actiefilm uit 1993, geregisseerd door John McTiernan. De film is vooral bekend omdat het de eerste actiefilm is waarin zowel Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone als Jean Claude Van ...

Last Action Hero is een Amerikaanse actiefilm uit 1993, geregisseerd door John McTiernan. De film is vooral bekend omdat het de eerste actiefilm is waarin zowel Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone als Jean-Claude Van Damme meespelen. De 11-jarige Danny Madigan is een grote fan van acteur en actieheld Jack Slater. Op een dag krijgt Danny van de eigenaar van de plaatselijke bioscoop een magisch kaartje voor Slaters nieuwste film. Hiermee kan hij de wereld van zijn idool zomaar binnenstappen. Danny heeft waardevolle informatie over de criminele bende die Slater probeert te vatten en hij wordt diens rechterhand. Het avontuur loopt echter uit de hand wanneer het magische kaartje in de handen valt van de misdadigers en ze het witte doek inruilen voor de échte wereld. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/last-action-hero

Vandaag | 10:11 Enchantimals

Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Vandaag | 10:32 Doedel

Educatief kinderprogramma. Begin je tekenavontuur met Doedel! Met Doedel leer je stap voor stap de leukste tekeningen maken. In iedere aflevering is te zien hoe een tekening tot stand komt van het begin tot het einde. En je ziet 'm zelfs tot leven komen!

Vandaag | 10:33 Tashi

Animatieserie. Het leven van Jack wordt op zijn kop gezet als hij door zijn ouders naar zijn neef Tashi wordt gestuurd. Tashi woont in een afgelegen dorp dat hij beschermt tegen vreemde wezens en vreselijke schurken. Jacks intelligente aanpak en Tashi's impulsieve avontuurlijkheid maken dat ze samen een sterk team vormen. Ze beleven de gekste avonturen samen met de vrolijke Lotus. Het drietal neemt het op tegen reuzen, spoken, heksen, bandieten, demonen, draken en ander onguur gezelschap.

Vandaag | 12:33 Telekids Mini's: BW TV

Kinderprogramma waarin bekende Nederlanders zoals Peter Lusse, Kim-Lian van der Meij, Monique Smit en Babette van Veen voorlezen uit grappige, avontuurlijke en leerzame verhalen.

Vandaag | 12:39 Telekids Mini's: StoryZoo

Feelgood-animatieserie die jonge kinderen op een speelse manier Engels leert. Uit het magische boek 'StoryZoo' komen de vrolijke animatiefiguurtjes Toby de Aap, Pepper de Papegaai en Bax de Beer tevoorschijn. Zij beleven iedere keer weer een nieuw en spannend avontuur.

Vandaag | 12:50 Zack & Quack

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Het Pop-Up Museum / Het Oneindige Pop-Up Avontuur: Zack vindt een prachtige edelsteen en wil hem tentoonstellen in het Pop-Up Museum zodat de hele wereld hem kan zien. Maar wanneer Quack de steen verliest in het museum, veroorzaakt hij pop-up chaos. Terwijl Zack alles weer rechtzet, moet Quack de steen terugvinden voordat Zack er achter komt dat hij kwijt is. // Wanneer Zack niet klaar is om een dag vol spelletjes af te sluiten, vertrekt hij op een missie om de zon niet onder te laten gaan zodat de dag nooit ten einde komt. Dan kan hij voor eeuwig blijven spelen!

Vandaag | 13:38 Telekids Mini's: Chuck And Friends

Animatieserie. Chuck is een slimme, avontuurlijke, creatieve, grappige dromer en doener met de wereld aan z'n wielen. Chuck en z'n vrienden zoeken de grenzen van hun fantasieën op in wat ze kunnen doen en bouwen. Ze beleven altijd grote avonturen die meestal eindigen in een wijze les en veel modder.

Vandaag | 14:15 A Wrinkle in Time

Sf-avonturenfilm, A Wrinkle in Time is een Amerikaanse avonturen en fantasiefilm uit 2018. Het verhaal van de film A Wrinkle in Time is niet nieuw, maar gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Madeleine L’Engle uit 1963. Met hoofdrollen voor ...

A Wrinkle in Time is een Amerikaanse avonturen en fantasiefilm uit 2018. Het verhaal van de film A Wrinkle in Time is niet nieuw, maar gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Madeleine L’Engle uit 1963. Met hoofdrollen voor voormalig talkshowhost Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, Mindy Kaling en Chris Pine. Centraal staat het bijzondere verhaal van de jonge Meg Murry, haar briljante broer Charles Wallace en hun vriend Calvin. Zij ondernemen gezamenlijk een spannend en gevaarlijk avontuur naar andere dimensies om hun vader terug naar huis te halen. Die verdween namelijk nadat hij een schokkende wetenschappelijke ontdekking deed. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/a-wrinkle-in-time

Vandaag | 14:23 Telekids Mini's: Fien & Teun

Kinderprogramma over Fien en Teun. Zij wonen met hun ouders op een boerderij in het dorpje Molenwaard. Ze beleven elke dag wel een avontuur. Fien en Teun zorgen goed voor hun dieren en spelen graag in hun boomhut.

Vandaag | 14:57 Telekids Mini's: TiTaToverfeest

Kinderprogramma. Het is feest in het luchtkasteel, want TiTaTovenaar is niet thuis! Tika en Kwark nemen kinderen mee op avontuur in het luchtkasteel en daarbuiten. De Grobbebollen, Broer en Geeltje, zijn er ook en die maken altijd lol.

Vandaag | 15:00 De Wonderlijke Wereld van Gumball

De familie gaat een dagje uit maar ze hebben nogal wat problemen met parkeren. Het wordt een waar avontuur..

Vandaag | 16:37 Pipo

Kinderserie over Pipo de Clown, die elke dag een nieuw doldwaas avontuur beleeft. Samen met zijn lieve vrouw Mammaloe en de klunzige Klukkluk reist hij in zijn wiebelende Pipowagen door de bossen, over de heide, langs een oud kasteel of naar een gezellig dorpje in Nederland. Het dynamische drietal is altijd op zoek naar de prachtigste plekjes waar ze hun vrolijke, muzikale circusvoorstelling kunnen geven voor de kinderen uit de buurt. Maar met de Dikke Deur in de buurt is het altijd weer de vraag of dat zal lukken!

Vandaag | 17:45 Bob de Bouwer - Op de Bouwplaats: Wolkenkrabbers

Animatiefilm, Bob en zijn superteam zijn terug in een splinternieuw avontuur op de bouwplaats! Kijk mee hoe Bob als verjaardagsverrassing een modelspoorbaan voor Meneer Spijker bouwt.

Bob en zijn superteam zijn terug in een splinternieuw avontuur op de bouwplaats! Kijk mee hoe Bob als verjaardagsverrassing een modelspoorbaan voor Meneer Spijker bouwt.

Vandaag | 19:25 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Robobart / Helpersspeldje: Bart gaat met vakantie en laat RoboBart bij de Bende. Op de afstandsbediening zit een knop voor turbokracht, maar daarop is Robobart nog niet getest. Dasha kan de verleiding echter niet weerstaan. ? // De Bende is met Paps op avontuur in het bos. Om een speldje te verdienen moeten ze een ander dier zien te helpen. Maar niemand heeft hulp nodig.

Vandaag | 20:33 Het Mysterie Van...

Avontuurlijk kinderprogramma waarin bekende sprookjes de basis vormen voor spannende mysteries. Van de sprookjes van 1001 nacht tot Hans en Grietje via Klaas Vaak en Doornroosje: overal beleeft sprookjesspeurder Iris de spannendste avonturen en weet ze, samen met Milo en zijn vader Andor, de dader te ontmaskeren.

Vandaag | 20:41 Het Mysterie Van...

Avontuurlijk kinderprogramma waarin bekende sprookjes de basis vormen voor spannende mysteries. Van de sprookjes van 1001 nacht tot Hans en Grietje via Klaas Vaak en Doornroosje: overal beleeft sprookjesspeurder Iris de spannendste avonturen en weet ze, samen met Milo en zijn vader Andor, de dader te ontmaskeren.

Vandaag | 20:50 Het Mysterie Van...

Avontuurlijk kinderprogramma waarin bekende sprookjes de basis vormen voor spannende mysteries. Van de sprookjes van 1001 nacht tot Hans en Grietje via Klaas Vaak en Doornroosje: overal beleeft sprookjesspeurder Iris de spannendste avonturen en weet ze, samen met Milo en zijn vader Andor, de dader te ontmaskeren.

Vandaag | 21:00 Gadget En De Gadgetinis

Animatieserie waarin inspecteur Gadget samen met zijn nichtje Penny aan zijn missies werkt. Penny heeft twee miniversies van inspecteur Gadget gemaakt, namelijk de Gadgetini's. Bij elke missie vergezellen ze inspecteur Gadget, waarbij ze hem vaak uit de brand helpen. Met de schurk dr. Claw om de hoek is het telkens weer een avontuur.

Vandaag | 21:00 Zack & Quack

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Pop Verstop Ninja's / Pop Up Vissenvriendje: Als Zack en Quack er achter komen dat ze de slechtste verstoppers in de tuin zijn, besluiten ze te gaan studeren bij 'n groep mysterieuze pop verstop ninja's om beter te worden in verstoppertje. / Wanneer Pluisje een vis als huisdier wil, neemt Zack hem mee op een diepzee avontuur om de gaafste vis ooit te vinden. Maar Pluisje, een kleine haaienfan, krijgt meer dan hij wilde wanneer hij 'n echte haai ontmoet.

Vandaag | 21:21 Gadget En De Gadgetinis

Animatieserie waarin inspecteur Gadget samen met zijn nichtje Penny aan zijn missies werkt. Penny heeft twee miniversies van inspecteur Gadget gemaakt, namelijk de Gadgetini's. Bij elke missie vergezellen ze inspecteur Gadget, waarbij ze hem vaak uit de brand helpen. Met de schurk dr. Claw om de hoek is het telkens weer een avontuur.

Vandaag | 21:42 Gadget En De Gadgetinis

Animatieserie waarin inspecteur Gadget samen met zijn nichtje Penny aan zijn missies werkt. Penny heeft twee miniversies van inspecteur Gadget gemaakt, namelijk de Gadgetini's. Bij elke missie vergezellen ze inspecteur Gadget, waarbij ze hem vaak uit de brand helpen. Met de schurk dr. Claw om de hoek is het telkens weer een avontuur.

Vandaag | 22:10 Big Time Rush

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Big Time Cartoon: In deze aflevering krijgt BTR te maken met een reclameteam dat een BTR-cartoon en –videogame willen ontwikkelen. Tijdens de pitch zien de jongens de cartoon niet zo zitten en kiezen daarom voor de game. Maar daar moeten ze wel het nodige voor doen, waaronder rare outfits aantrekken, wat tot ‘buitenaards’ rare situaties leidt. Wanneer ze zich uiteindelijk realiseren dat een BTR-cartoon misschien een beter idee is, belanden ze in een vreemd avontuur op een hagedisseneiland.

Morgen | 00:55 Angelo Rules

Angelo bedenkt een wild avontuur om aan meneer Voet te verklaren hoe zijn auto op het dak van de school is beland.

Morgen | 05:34 Telekids Mini's: Uki

Animatieserie. Onder het wakend oog van Zon, Wolk en Maan beleeft Uki telkens een ander avontuur met een van zijn vriendjes.

Morgen | 05:39 Telekids Mini's: TiTaToverfeest

Kinderprogramma. Het is feest in het luchtkasteel, want TiTaTovenaar is niet thuis! Tika en Kwark nemen kinderen mee op avontuur in het luchtkasteel en daarbuiten. De Grobbebollen, Broer en Geeltje, zijn er ook en die maken altijd lol.

Morgen | 06:45 Telekids Mini's: Tee & Mo

Animatieserie over het opgewekte 3-jarige aapje Tee en zijn moeder, Mo. Ze wonen in een boomhut in de jungle. Voor Tee is iedere dag een avontuur. Samen met zijn vriendjes en zijn slimme moeder heeft hij veel plezier en leert hij nieuwe dingen.

Morgen | 06:45 Deadliest Catch

Seizoen 7 - Aflevering 14 - The Island: Op de Beringzee vind je alleen de meest geharde vissers. Ze worden gelokt door het avontuur, jagen op krab en hopen op een beloning van 100 miljoen dollar.

Morgen | 07:15 Wild Life: Ressurection Island

Wild Life: Resurrection Island, 1: Natuurfilmer Bertie Gregory van National Geographic gaat op avontuur naar het iconische eiland South Georgia.

Morgen | 07:30 Deadliest Catch

Seizoen 7 - Aflevering 14 - The Island: Op de Beringzee vind je alleen de meest geharde vissers. Ze worden gelokt door het avontuur, jagen op krab en hopen op een beloning van 100 miljoen dollar.

Morgen | 07:45 Kratts in het wild

Avontuurlijke animatiereeks rond het werk van de zoölogen Chris en Martin Kratts.

Morgen | 09:00 Robin and Marian IMDb: 6.5

Morgen - IMDB * 6.5 - Avontuur

Morgen | 10:05 Ted en de schat van de mummie

Morgen - Animatie, Bouwvakker Ted droomt van een grootse carrière als archeoloog, in de voetsporen van zijn grote held Max Mordon. Tijdens zijn werk graaft hij talloze voorwerpen op, het ene al waardelozer dan het andere, maar hij geeft niet op. ...

Bouwvakker Ted droomt van een grootse carrière als archeoloog, in de voetsporen van zijn grote held Max Mordon. Tijdens zijn werk graaft hij talloze voorwerpen op, het ene al waardelozer dan het andere, maar hij geeft niet op. Ted gelooft rotsvast dat hij ooit wereldberoemd zal worden. Gelukkig helpt het toeval hem een handje: hij wordt verward met een echte professor en belandt op een vliegtuig naar Peru. De start van een dolkomisch avontuur.

Morgen | 10:11 Enchantimals

Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Morgen | 10:32 Doedel

Educatief kinderprogramma. Begin je tekenavontuur met Doedel! Met Doedel leer je stap voor stap de leukste tekeningen maken. In iedere aflevering is te zien hoe een tekening tot stand komt van het begin tot het einde. En je ziet 'm zelfs tot leven komen!

Morgen | 10:33 Tashi

Animatieserie. Het leven van Jack wordt op zijn kop gezet als hij door zijn ouders naar zijn neef Tashi wordt gestuurd. Tashi woont in een afgelegen dorp dat hij beschermt tegen vreemde wezens en vreselijke schurken. Jacks intelligente aanpak en Tashi's impulsieve avontuurlijkheid maken dat ze samen een sterk team vormen. Ze beleven de gekste avonturen samen met de vrolijke Lotus. Het drietal neemt het op tegen reuzen, spoken, heksen, bandieten, demonen, draken en ander onguur gezelschap.

Morgen | 11:55 Wild Life: Ressurection Island

Wild Life: Resurrection Island, 1: Natuurfilmer Bertie Gregory van National Geographic gaat op avontuur naar het iconische eiland South Georgia.

Morgen | 12:33 Telekids Mini's: BW TV

Kinderprogramma waarin bekende Nederlanders zoals Peter Lusse, Kim-Lian van der Meij, Monique Smit en Babette van Veen voorlezen uit grappige, avontuurlijke en leerzame verhalen.

Morgen | 12:39 Telekids Mini's: StoryZoo

Feelgood-animatieserie die jonge kinderen op een speelse manier Engels leert. Uit het magische boek 'StoryZoo' komen de vrolijke animatiefiguurtjes Toby de Aap, Pepper de Papegaai en Bax de Beer tevoorschijn. Zij beleven iedere keer weer een nieuw en spannend avontuur.

Morgen | 13:00 City Slickers II

Mitch Robbins geniet van een rustig bestaan samen met zijn vrouw Barbara, hun twee kinderen en Norman de huiskoe. Zijn geluk wordt verstoord wanneer hij bij toeval op een schatkaart stuit die verstopt was in de hoed van de zijn overleden vriend Curly. Mitch' gevoel voor avontuur wordt gewekt nadat hij het document op echtheid heeft gecontroleerd en ontdekt dat er in het gebied op de kaart een treinroof heeft plaatsgevonden. Hij pakt zijn boeltje en gaat spoorzoeken in het wilde westen. Onderweg ontmoet hij Curly's tweelingbroer Duke die zo zijn eigen plannen heeft met de verborgen schat.

 Meer

Avontuur gemist

Gisteren 21:00 Zack & Quack

Seizoen 1 - Aflevering 7 - De Pop-Up Vliegerwedstrijd / De Pop-Up Bloem: Het is de dag van de grote vliegerwedstrijd en Zack, Kira en Quack willen samen meedoen. Maar als ze hun vlieger gaan maken, komen ze er achter dat ze allemaal iets anders willen. / Als de speciale Pop-Up bloem van Zack water nodig heeft, gaan Zack, Quack en Kira op een avontuur boven de wolken om een regenwolk te halen en het te laten regenen.

Gisteren 20:35 Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides IMDb: 6.6

Gisteren - IMDB * 6.6 - Avonturenfilm, Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides is een Amerikaanse actie en avonturenfilm uit het jaar 2011. Deze Disney productie is geregisseerd door Rob Marshall. Hoofdrollen worden vertolkt door Johnny Depp, ...

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides is een Amerikaanse actie- en avonturenfilm uit het jaar 2011. Deze Disney productie is geregisseerd door Rob Marshall. Hoofdrollen worden vertolkt door Johnny Depp, Penélope Cruz en Ian McShane. De eigenaardige maar charmante kapitein Jack Sparrow raakt in de war wanneer hij de enige vrouw die echt aan hem gewaagd is opnieuw tegenkomt. Hij weet niet zeker of het nu echt ware liefde is of dat hij door haar gebruikt wordt om de beroemde Fountain of Youth te vinden. Wanneer Jack gedwongen wordt aan boord te gaan van de Queen Anne's Revenge, het schip van de gemene piraat Blackbeard, bevindt hij zich in een onverwacht avontuur. Wie is zijn grootste bedreiging: Blackbeard of de vrouw uit zijn verleden? Dit spannende piratenavontuur telt vijf films en een aantal spin-offs, zoals boeken en spellen. De filmreeks bracht ruim 4 miljard Amerikaanse dollar op en staat daarmee op de 14e plaats in de lijst van succesvolste filmreeksen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/pirates-of-the-caribbean-on-stranger-tides

Gisteren 16:45 Beesties

Dierenvrienden Shauni en actrice Charlotte combineren handige weetjes met een portie puur avontuur. Shauni knutselt de leukste dingen ineen voor je huisdieren en geeft tips om hun leven nog prettiger te maken. Charlotte trekt de wijde wereld in voor actie en avontuur met dieren.

Gisteren 16:30 Rapunzels Wilde Avontuur

Op de kleintjes letten: Cassandra, Lance en Ukkie veranderen in kinderen.

Gisteren 16:10 Minions IMDb: 6.4

Gisteren - IMDB * 6.4 - Minions is een Amerikaanse 3D computeranimatiefilm uit het jaar 2015 en is een spin off/prequel van de animatiefilms Despicable Me en Despicable Me 2, waarin de de Minions (gele wezens en handlangers van Gru) hun eigen ...

Minions is een Amerikaanse 3D-computeranimatiefilm uit het jaar 2015 en is een spin-off/prequel van de animatiefilms Despicable Me en Despicable Me 2, waarin de de Minions (gele wezens en handlangers van Gru) hun eigen grappige avonturen beleven. Deze productie is geregisseerd door Kyle Balda en Pierre Coffin. Er zijn stemmen te horen van Sandra Bullock, Jon Hamm en Steve Carell. In dit avontuur waarin drie gele minions worden gerekruteerd door de vrouwelijke superschurk Sandra Overkill, vertolkt door Sandra Bullock. Het verhaal van de Minions begint in de verste prehistorie, wanneer gele ééncellige organismen zich evolueren tot verachtelijke creaturen die de meest duistere en kwaadaardige meesters gaan dienen: van de Tyrannosaurus Rex tot Napoleon Bonaparte. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/minions

Gisteren 13:35 Beesties

Dierenvrienden Shauni en actrice Charlotte combineren handige weetjes met een portie puur avontuur. Shauni knutselt de leukste dingen ineen voor je huisdieren en geeft tips om hun leven nog prettiger te maken. Charlotte trekt de wijde wereld in voor actie en avontuur met dieren.

Gisteren 12:29 Elias En Het Koninklijke Avontuur

Gisteren - Animatiefilm, Noorse animatiefilm. Elias de Kleine Reddingsboot beleeft een spannend avontuur. Hij moet op een geheime missie om de Koninklijke Jacht te zoeken, die er al een tijdje met zijn hoofd niet bij was. Zou het iets te maken ...

Noorse animatiefilm. Elias de Kleine Reddingsboot beleeft een spannend avontuur. Hij moet op een geheime missie om de Koninklijke Jacht te zoeken, die er al een tijdje met zijn hoofd niet bij was. Zou het iets te maken hebben met de verdwijning van de Prinsessenboot? Elias moet alle zeilen bijzetten om dit avontuur tot een goed einde te brengen!

Gisteren 10:55 Het Ongelooflijke Verhaal van de Mega Grote Peer

Gisteren - Animatiefilm, In Solby, een klein en vredig havenstadje, is het leven goed voor Mitcho en Sebastiaan. Tot de dag dat ze een fles in de zee vinden met daarin een mysterieuze boodschap. De fles is gestuurd door de burgemeester die al een ...

In Solby, een klein en vredig havenstadje, is het leven goed voor Mitcho en Sebastiaan. Tot de dag dat ze een fles in de zee vinden met daarin een mysterieuze boodschap. De fles is gestuurd door de burgemeester die al een jaar vermist wordt. Ze besluiten hem te gaan zoeken en komen zo al snel terecht in een bijzonder avontuur vol zeemonsters, rare piraten en... een mega grote peer!

Gisteren 10:20 Pokémon: Zon & Maan Ultra-Avonturen

'Het Nieuwe Avontuur van de Professoren !.'

Gisteren 08:35 Beesties

Dierenvrienden Shauni en actrice Charlotte combineren handige weetjes met een portie puur avontuur. Shauni knutselt de leukste dingen ineen voor je huisdieren en geeft tips om hun leven nog prettiger te maken. Charlotte trekt de wijde wereld in voor actie en avontuur met dieren.

Gisteren 08:15 Shimmer & Shine

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Dapperig - Nazboo's Magische Kazoo: Kaz is bang dat hij niet dapper genoeg is en gaat op avontuur met zijn vriendjes om de Dapperheidssteen te vinden om hem te helpen. - Nazboo vindt een kazoo die magie versterkt als je erop speelt, dus ook die van Zeta!

Gisteren 00:20 Jamie's Food Escapes

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Magazine waarin Jamie Oliver zes landen bezoekt om culinaire cultuurverschillen te vinden. Spanje, Zweden, Italië of Marokko, voor Jamie lijkt de wereld wel te klein te zijn. In de docureeks 'Jamie's Food Escapes' trekt de chef-kok Europa rond, op zoek naar de best bewaarde culinaire geheimen. Hij reist naar enkele bekende toeristische trekpleisters en proeft er van lokale specialiteiten. De gesprekken met de plaatselijke bevolking, de opvallende cultuurverschillen en de gastronomische verwennerij maken van deze reis een onvergetelijk avontuur.

Eergisteren 22:37 Taboe

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Humaninterestreeks met Philippe Geubels over hedendaagse taboes. Mensen met een andere huidskleur. Deze week trekt Philippe Geubels op avontuur met vijf mensen met een andere huidskleur en speelt hij voor hen een comedyvoorstelling over huidskleur.

Eergisteren 21:25 Top Wing

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Een schild-tastisch avontuur / Brody gaat naar huis: Brody komt in actie als zijn schildpad-surfmaatjes worden meegezogen in een draaikolk. / Brody zijn kleine zusje wordt van een hoge klif geblazen. Team Top Wing schiet te hulp.

Eergisteren 19:25 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Legendarische Bas / Benny en Shelly op stap: Er gaat een legende dat er een reuzenvis in het meer zou zwemmen. De Bende gaat op avontuur en leert hem kennen. // De bende moet Benny en Shelly naar huis brengen, maar de twee kleintjes gaan er steeds vandoor.

Eergisteren 13:25 Robin and Marian IMDb: 6.5

Eergisteren - IMDB * 6.5 - Avontuur

Eergisteren 12:45 100 Miles from Nowhere

Seizoen 1 - Aflevering 6 - No Mercy: Het drietal reist naar Belize voor een vierdaags avontuur door de jungle. Tijdens hun 120 km lange tocht trotseren ze onherbergzaam terrein, hitte, vochtigheid en wilde dieren.

Eergisteren 10:40 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Robobart / Helpersspeldje: Bart gaat met vakantie en laat RoboBart bij de Bende. Op de afstandsbediening zit een knop voor turbokracht, maar daarop is Robobart nog niet getest. Dasha kan de verleiding echter niet weerstaan. ? // De Bende is met Paps op avontuur in het bos. Om een speldje te verdienen moeten ze een ander dier zien te helpen. Maar niemand heeft hulp nodig.

Eergisteren 07:40 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 2 - Aflevering 9 - iHoor / Wisselheks: Alvin krijgt een apparaatje waarmee hij andermans gesprekken af kan luisteren. Wanneer wordt te veel informatie hem te veel? // Het halloweensnoep van de Chipmunks verdwijnt en ze verdenken de wisselheks. Een griezelig avontuur ontvouwt zich.

Eergisteren 06:30 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Pups redden een blimp / Pups redden de chili competitie: PAW Patrol is een kinderserie over zes heldhaftige puppies; Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble en Sky die worden geleid door de tienjarige jongen genaamd Ryder. Met een unieke mix van probleemoplossende vaardigheden, coole voertuigen en veel schattige doggy humor, werkt de PAW Patrol samen tijdens hoogwaardige reddingsopdrachten om de Adventure Bay gemeenschap te beschermen. Van Marshall de brandweerpup naar Chase de politiepup naar Skye, die hoog vliegt in haar copter. Elke pup brengt een unieke persoonlijkheid en vaardigheid aan het team, waarbij teamwork en goed burgerschap van het grootste belang zijn. Ze hebben allemaal speciale Pup Packs op hun rug om direct ter hulp te schieten - van katten redden tot een trein redden van een rotswand! En hoe groot het avontuur ook, de PAW Patrol heeft altijd tijd voor een spel, een lach en een oorkras van Ryder. Leuk PAW Patrol feit: Ryder redde al de pups en leerde hen hun PAW Patrol vaardigheden.

 Meer