Avond op tv (tv-tips)

Vandaag | 21:15 Slot: Het echte leven in de dierentuin

Natuurdocumentaire, Vanavond is de laatste aflevering van Het echte leven in de dierentuin, het programma over de ...

Vanavond is de laatste aflevering van Het echte leven in de dierentuin, het programma over de dieren in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Terroriseren Deze week is te zien hoe roloway Akua in de peuterpubertijd komt. Ze terroriseert haar soortgenoten, maar vooral de stokstaartjes moeten het ontgelden. Jongen Er is gezinsuitbreiding bij de orang-oetans als Tjintah haar vierde jong krijgt. En komen er ook jongen bij de reuzenpanda's?

Morgen | 18:07 The Bold and the Beautiful

Seizoen 33 - Aflevering 8101 - Amerikaanse soap. Liam bereidt een romantisch diner voor, ter gelegenheid van de laatste avond van Hope en hem als getrouwd stel. Flo en Zoe bespreken de voor- en nadelen van het vertellen van de waarheid als ze horen dat Hope en Liam gaan scheiden.

Morgen | 21:15 Terug: We zijn er Bijna

Morgen - Realityreeks, Vanavond gaat het nieuwe seizoen van het realityprogramma We zijn er Bijna van Omroep MAX van ...

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van het realityprogramma We zijn er Bijna van Omroep MAX van start. Elke maandag is rond 21:15 uur op NPO 1 te zien hoe 35 kampeerders door de Balkan trekken. Balkan Presentator Martine van Os gaat vijf weken lang met de vakantiegangers op reis door de groene bergen van de Balkanlanden. Ze gaan van camping naar camping. Zagreb De reis begint vanavond op een stadscamping bij Zagreb, de hoofdstad van Kroatië. Iedereen komt hier op eigen gelegenheid vanuit Nederland naar toe. Bekenden De meeste deelnemers kennen elkaar nog niet, maar sommigen hebben elkaar al eerder op een kampeerreis getroffen. Ook voor Martine van Os zitten er oude bekenden in de groep.

Vandaag | 21:15 Slot: De Toren

Wetenschappelijke documentaire, Vanavond is de zesde en laatste aflevering van De Toren, de documentaireserie over de ...

Vanavond is de zesde en laatste aflevering van De Toren, de documentaireserie over de verhalen achter de grootste Nederlandse natuurschatten. De slotaflevering gaat over het wonderlijke verhaal en de magistrale vondst van Eugene Dubois. Belangrijkste ontdekking De mens is nooit een dier geworden, we zijn er altijd één gebleven. Dit was de grote en misschien wel belangrijkste ontdekking in de negentiende eeuw. En om het bewijs van deze gedachte te vinden, heeft een vergeten jongeman uit Limburg zijn leven op het spel gezet. En, dat is zo wonderlijk, het is hem gelukt. Avonturenverhaal Tweehonderdvijftig miljoen Indonesiërs groeien op met het avonturenverhaal van deze Limburger, maar niemand, echt helemaal niemand in Nederland weet wie Eugene Dubois is. Maar iedereen hoorde wel eens over de missing link, de rechtopstaande mens of homo erectus. En precies die zocht en vond Eugene Dubois.

Overmorgen | 17:35 The Bold and the Beautiful

Seizoen 33 - Aflevering 8101 - Amerikaanse soap. Liam bereidt een romantisch diner voor, ter gelegenheid van de laatste avond van Hope en hem als getrouwd stel. Flo en Zoe bespreken de voor- en nadelen van het vertellen van de waarheid als ze horen dat Hope en Liam gaan scheiden.

Vandaag | 22:00 Nieuwsuur: o.a. wordt Johnson de volgende Britse premier?

Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in Nieuwsuur: De volgende Britse premier? Bijna niemand twijfelt er nog ...

Vanavond onder andere in Nieuwsuur: De volgende Britse premier? Bijna niemand twijfelt er nog aan: Boris Johnson wordt de nieuwe premier van Groot-Brittannië. De afgelopen weken nam hij het in de leiderschapsverkiezingen bij de Conservatieven op tegen Jeremy Hunt. Alleen de 160.000 leden van de partij hebben een stem. En onder hen is Johnson torenhoog favoriet. Maar wat voor een soort premier zal Johnson worden? En wie is hij? We spreken met drie mensen die hem van dichtbij meemaakten. China en de propagandastrijd rond de Oeigoeiren Het is 10 jaar geleden dat Peking de grip op Oeigoerse minderheid begon te versterken. In 2009 was de noordwestelijke provincie Xinjiang een onrustige regio die meer onafhankelijkheid wilde van Peking. Er werden aanslagen gepleegd, waarop China ingreep. Sindsdien worden de Oeigoeren hard aangepakt. Er zijn steeds meer beelden van heropvoedsingskampen en strafmaatregelen tegen de lokale bevolking. Toch blijft China dat harde ingrijpen ontkennen. De buitenwereld, ook Nederlandse politici, krijgen een heel andere versie voorgeschoteld.

Overmorgen | 20:00 Live: PSV - Basel (voorronde CL)

Overmorgen - Voetbal, Live verslag van de wedstrijd PSV Basel in de tweede kwalificatieronde voor de Champions League. ...

Live verslag van de wedstrijd PSV - Basel in de tweede kwalificatieronde voor de Champions League. Het nieuwe seizoen gaat voor PSV vanavond echt van start. Het heenduel in de tweede voorronde wordt thuis gespeeld. Volgende week dinsdag is de return in Basel. Om de groepsfase van de Champions League te bereiken, moet PSV na Basel nog twee clubs uitschakelen. Lees meer over deze wedstrijd op gids.tv/4772/psv-fc-basel.

Vandaag | 19:00 NOS Studio Sport

Sportmagazine, Vanavond onder andere in NOS Studio Sport: Zwemmen: WK in Gwangju Wielrennen: vijftiende Tour etappe ...

Vanavond onder andere in NOS Studio Sport: Zwemmen: WK in Gwangju Wielrennen: vijftiende Tour-etappe Atletiek: Diamond League in Londen Honkbal: WPT-finale Nederland-Japan Voetbal: open dag Feyenoord Voetbal: nieuw seizoen is aanstaande met Ajax en PSV

Overmorgen | 21:25 Station 19: start seizoen 2

Overmorgen - Dramaserie, Vanavond start het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie Station 19. De eerste ...

Vanavond start het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie Station 19. De eerste aflevering is direct na de slotaflevering van seizoen 1 (vanaf 20:30 uur op Net5) te zien. Afleveringen Het vervolg van het tweede seizoen wordt elke dinsdag met dubbele afleveringen vanaf 20:30 uur uitgezonden. Wolkenkrabber Terwijl de brandweer in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen nog steeds moeite heeft met het bestrijden van de brand in een wolkenkrabber, staan er levens op het spel.

Overmorgen | 22:45 Docu: Waco - Madman or Messiah

Overmorgen - Documentaire over de Amerikaanse sekteleider David Koresh (1959 1993). Vanavond is het eerste deel te ...

Documentaire over de Amerikaanse sekteleider David Koresh (1959-1993). Vanavond is het eerste deel te zien, woensdag rond 22:45 uur op NPO 2 deel twee. Afsplitsing Niemand kent David Koresh als hij zich als leider van de Branch Davidians met zijn afsplitsing van de Zevendagsadventisten, op een ranch in Waco, Texas vestigt. Vuurgevecht 28 februari 1993 komen de Branch Davidians in het nieuws wanneer er een vuurgevecht ontstaat tussen Koresh en agenten van het federale ATF (Alcohol-, Tabak- en Vuurwapenbureau) als deze Koresh willen arresteren wegens verdenking van illegaal wapenbezit. Vier ATF-agenten en zes leden van de Branch Davidians komen hierbij om het leven. Belegering Dit leidt tot een 51 dagen durende belegering door de FBI van Mount Carmel. Pas na 51 dagen maakt een bestorming met tanks en traangas een einde aan de belegering. 76 sekteleden waaronder 22 kinderen komen hierbij om het leven. Profeet Wie is David Koresh en waarom zijn er zoveel mensen bereid om voor hem te sterven? Is hij een profeet die komt waarschuwen voor het naderende einde van de wereld of is hij gewoon een oplichter?

Overmorgen | 20:35 Herhalingen: Ellie op Patrouille

Overmorgen - Realityreeks, Vanaf vanavond wordt het tweede seizoen van Ellie op Patrouille elke dinsdag rond 20:30 uur ...

Vanaf vanavond wordt het tweede seizoen van Ellie op Patrouille elke dinsdag rond 20:30 uur uitgezonden op NPO 1. Politie Ellie Lust gaat opnieuw langs bij politiekorpsen in het buitenland. In elke aflevering wordt ze onderdeel van het team en gaat ze mee aan het werk. IJsberen Zo bewaakt ze inwoners van het Canadese Churchill tegen rondtrekkende ijsberen, helpt ze in Buenos Aires bij de voetbalwedstrijd tussen rivalen River Plate en Boca Juniors en doet ze invallen bij leden van de gevaarlijkste bende van El Salvador. San Salvador In elke aflevering van Ellie op Patrouille staat een ander land of stad en thema centraal. Ze begint in een van de gevaarlijkste steden ter wereld: San Salvador, de hoofdstad van El Salvador. Criminele bendes hebben de macht en Ellie ondervindt hoe de politie hier met verschillende eenheden tegen strijdt. Ook spreekt ze voormalig bendeleden die hun leven beloven te beteren.

Wo 24 juli 2019 | 21:25 Terug: De S.P.E.L.-show

24/07 - Quiz, Vanavond start een nieuw seizoen van de taalquiz De S.P.E.L.show, opnieuw gepresenteerd door Astrid ...

Vanavond start een nieuw seizoen van de taalquiz De S.P.E.L.show, opnieuw gepresenteerd door Astrid Joosten. Elke woensdag om 21:25 uur op NPO 1. Taalkennis Drie bekende Nederlanders nemen het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Het draait allemaal om taalkennis: wie is het best in spelling, spreekwoorden en grammatica? Finale Na drie rondes neemt de beste speler van het alfabet het in de finale op tegen de beste speler onder de prominenten. BN'ers In de eerste aflevering zijn cabaretier/presentator Jörgen Raymann, presentator Klaas van Kruistum en zangeres Janouk Kelderman de deelnemende BN'ers.

Morgen | 16:00 Jinek: o.a. Barbara Baarsma, Marleen de Rooy en Tim Kugelmann

Morgen - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in Jinek: Barbara Baarsma, Marleen de Rooy & Tim ...

Vanavond onder andere in Jinek: Barbara Baarsma, Marleen de Rooy & Tim Kugelmann over extreme huizenprijzen Een eigen huis, wie wil dat niet? Vooral voor modaalverdienders lijkt het onhaalbaar. Ook huren blijkt lastig. Voor een sociale huurwoning verdienen ze te veel en in de vrije sector zijn de huurprijzen door het dak gegaan. Vanavond praten we erover met econoom Barbara Baarsma, NOS politiek verslaggever Marleen de Rooy en makelaar Tim Kugelmann. Ook schuiven Niek Heijne en Joan van de Poll aan. Vorig jaar vertelden ze bij Jinek dat ze geen koopwoning konden vinden. Of dat inmiddels wel is gelukt? Dat horen we vanavond! Cabaretduo Yentl en de Boer over dubbele zwangerschap en theatertour Het cabaretduo Yentl Schieman en Christine de Boer oftewel Yentl en de Boer trekt al jaren volle zalen en lovende recensies met hun verschillende theaterprogramma’s en concerten. Logischerwijs stond er voor later dit jaar een nieuwe voorstelling op de planning. Maar daar is verandering in gekomen nu beide dames zwanger zijn. En dat is niet het enige, ze zijn slechts drie dagen na elkaar uitgerekend. Hoe ze elkaar dit opmerkelijke nieuws vertelden en welke gevolgen dit voor het duo gaat hebben vertellen ze vanavond bij Jinek. De Vierdaagse zit erop: Evelien de Bruijn, Sander van Hoorn en Jamai doen verslag! Het was afzien, blaren doorprikken en de pijn verbijten, maar het is tienduizenden mensen gelukt: het uitlopen van de Nijmeegse Vierdaagse. Meer dan 45.000 mensen liepen de afgelopen dagen tot wel 200 kilometer. Onder hen Jamai Loman en Sander van Hoorn. Samen met verslaggever Evelien de Bruijn vertellen ze vanavond bij Jinek hoe ze de week hebben beleefd, én overleefd!

Do 25 juli 2019 | 20:35 Tour de Celeb: fietsen voor Nierstichting

25/07 - Documentaire, Vanavond is een nieuwe editie van de Tour de Celeb te zien op NPO 1. Vier bekende Nederlanders ...

Vanavond is een nieuwe editie van de Tour de Celeb te zien op NPO 1. Vier bekende Nederlanders fietsen één van de zwaarste bergetappes van de Tour de France voor het goede doel. BN'ers Nicole Buch, Erik Dijkstra, Remco Veldhuis en Anna Yilmaz stappen op de fiets om donateurs te werven voor de Nierstichting en de draagbare kunstnier zo snel mogelijk te realiseren voor nierpatiënten. Etappe De vier deelnemers staat een officiële Tour de France-etappe met drie ongekend steile beklimmingen te wachten. Ze hebben tien weken de tijd om keihard te trainen voor de grootste sportieve uitdaging van hun leven: een bergetappe van maar liefst 135 kilometer lang en met een totale klim van in totaal 4563 meter. Voorbereiding In slechts tien weken worden de deelnemers klaargestoomd en professioneel begeleid door coach Leontien van Moorsel en topsportarts Guido Vroemen.

Wo 24 juli 2019 | 21:30 Start: De slechtste chauffeur van Nederland VIPS

24/07 - Reality-show, De komende weken wordt het programma De slechtste chauffeur van Nederland VIPS elke woensdag met ...

De komende weken wordt het programma De slechtste chauffeur van Nederland VIPS elke woensdag met vanaf 21:30 uur op RTL 5 herhaald. Vanavond zijn de eerste twee afleveringen achter elkaar te zien. Bekende duo's Zes bekende duo's strijden om de titel die niemand wil hebben: 'De Slechtste Chauffeur Van Nederland'. John Williams presenteert het programma. In de jury zitten Patricia Nijman (rijschoolhoudster) en Tim en Tom Coronel. Proeven Bekende Nederlanders leveren hun rijbewijs in en worden getest tijdens zenuwslopende proeven op het circuit. Daarnaast rijden ze onder andere door de smalle straatjes van Amersfoort en wordt getest hoe goed ze bijvoorbeeld rijden met een aanhanger. Deelnemers De deelnemers zijn Temptation Island-ster Shady, voormalig zanger van Het Goede Doel Henk Westbroek, realityster Michella Kox, actrice Gerda Havertong, concentrate-host Bobbie Bodt en voormalig Dolly Dots Esther en Anita.

Wo 24 juli 2019 | 23:20 Nieuw: Big Life Fix

24/07 - Documentaire, Vanavond start de driedelige wetenschappelijke documentaire Big Life Fix, waarin een team ...

Vanavond start de driedelige wetenschappelijke documentaire Big Life Fix, waarin een team creatievelingen oplossingen bedenkt voor dagdagelijkse problemen waar mensen mee geconfronteerd worden. Uitzendingen De drie delen zijn elke woensdag na 23:00 uur te zien op de Vlaamse zender Canvas. Fotograaf Simon Reeve en zijn team van uitvinders proberen een terminaal zieke fotograaf te helpen die zijn handen niet langer kan gebruiken om foto's te maken. Afgelegen dorp Ze trachten ook een geavanceerd communicatiesysteem op poten te zetten voor een afgelegen dorp in Wales waar geen internet is of een degelijke telefoonverbinding. Parkinson En ten slotte helpen ze een jonge ontwerper met parkinson, die al twee jaar niet meer in staat is om een pen te gebruiken door het trillen van haar handen.

 Meer
Je vindt hier de programma's van Avond op tv We hebben de volgende programma's voor Avond Slot: Het echte leven in de dierentuin: Natuurdocumentaire, Vanavond is de laatste aflevering van Het echte leven in de dierentuin, het programma over de. The Bold and the Beautiful: Morgen - Soap, Seizoen 33 Aflevering 8101 Amerikaanse soap. Liam bereidt een romantisch diner voor, ter gelegenheid van. Terug: We zijn er Bijna: Morgen - Realityreeks, Vanavond gaat het nieuwe seizoen van het realityprogramma We zijn er Bijna van Omroep MAX van. Slot: De Toren: Wetenschappelijke documentaire, Vanavond is de zesde en laatste aflevering van De Toren, de documentaireserie over de. The Bold and the Beautiful: Overmorgen - Soap, Seizoen 33 Aflevering 8101 Amerikaanse soap. Liam bereidt een romantisch diner voor, ter gelegenheid. Nieuwsuur: o.a. wordt Johnson de volgende Britse premier?: Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in Nieuwsuur: De volgende Britse premier? Bijna niemand twijfelt er nog. Live: PSV - Basel (voorronde CL): Overmorgen - Voetbal, Live verslag van de wedstrijd PSV Basel in de tweede kwalificatieronde voor de Champions League.. NOS Studio Sport: Sportmagazine, Vanavond onder andere in NOS Studio Sport: Zwemmen: WK in Gwangju Wielrennen: vijftiende Tour etappe. Station 19: start seizoen 2: Overmorgen - Dramaserie, Vanavond start het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie Station 19. De eerste. Docu: Waco - Madman or Messiah: Overmorgen - Documentaire over de Amerikaanse sekteleider David Koresh (1959 1993). Vanavond is het eerste deel te. Herhalingen: Ellie op Patrouille: Overmorgen - Realityreeks, Vanaf vanavond wordt het tweede seizoen van Ellie op Patrouille elke dinsdag rond 20:30 uur. Terug: De S.P.E.L.-show: 24/07 - Quiz, Vanavond start een nieuw seizoen van de taalquiz De S.P.E.L.show, opnieuw gepresenteerd door Astrid. Jinek: o.a. Barbara Baarsma, Marleen de Rooy en Tim Kugelmann: Morgen - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in Jinek: Barbara Baarsma, Marleen de Rooy & Tim. Tour de Celeb: fietsen voor Nierstichting: 25/07 - Documentaire, Vanavond is een nieuwe editie van de Tour de Celeb te zien op NPO 1. Vier bekende Nederlanders. Start: De slechtste chauffeur van Nederland VIPS: 24/07 - Reality-show, De komende weken wordt het programma De slechtste chauffeur van Nederland VIPS elke woensdag met. Nieuw: Big Life Fix: 24/07 - Documentaire, Vanavond start de driedelige wetenschappelijke documentaire Big Life Fix, waarin een team.

Avond op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 22:10 NOS De Avondetappe

Aflevering 16 - Wielertalkshow over de Tour de France. De Tourdag wordt afgesloten met een rechtstreekse uitzending vanaf een sfeervolle locatie in Frankrijk.

Vandaag | 22:40 Ode aan Remco Campert

Reportage naar aanleiding van de 90ste verjaardag van schrijver en dichter Remco Campert op 28 juli 2019. Met de hoogtepunten van de feestelijke avond in het najaar van 2018 toen de biografie over Campert, geschreven door Mirjam Hengel, aan hem werd uitgereikt. Tal van muzikale en literaire vrienden brachten toen een ode aan de meester.

Morgen | 00:00 De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap

Magazine over de iconische maanlanding van Apollo 11 in 1969. Waarom zette Neil Armstrong als eerste een stap op de maan? Wat is er gebeurd met de beroemde vlag? En waarom stopten de bemande maanmissies na 1972? Bijzondere gasten halen herinneringen op aan dit belanghebbende moment en de betekenis daarvan voor ons allemaal. Claudia en André beginnen deze avond ook aan een nieuwe reis. Gaan we binnenkort terug naar de maan om ons daar voor langere tijd te vestigen? Zetten we straks de eerste stap op Mars? En als het zover is, wie treden dan in de voetsporen van Neil en Buzz?

Morgen | 00:25 NOS Studio Sport

Sportmagazine, Vanavond onder andere in NOS Studio Sport: Zwemmen: WK in Gwangju Wielrennen: vijftiende Tour etappe ...

Vanavond onder andere in NOS Studio Sport: Zwemmen: WK in Gwangju Wielrennen: vijftiende Tour-etappe Atletiek: Diamond League in Londen Honkbal: WPT-finale Nederland-Japan Voetbal: open dag Feyenoord Voetbal: nieuw seizoen is aanstaande met Ajax en PSV

Morgen | 01:20 Nieuwsuur: o.a. wordt Johnson de volgende Britse premier?

Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in Nieuwsuur: De volgende Britse premier? Bijna niemand twijfelt er nog ...

Vanavond onder andere in Nieuwsuur: De volgende Britse premier? Bijna niemand twijfelt er nog aan: Boris Johnson wordt de nieuwe premier van Groot-Brittannië. De afgelopen weken nam hij het in de leiderschapsverkiezingen bij de Conservatieven op tegen Jeremy Hunt. Alleen de 160.000 leden van de partij hebben een stem. En onder hen is Johnson torenhoog favoriet. Maar wat voor een soort premier zal Johnson worden? En wie is hij? We spreken met drie mensen die hem van dichtbij meemaakten. China en de propagandastrijd rond de Oeigoeiren Het is 10 jaar geleden dat Peking de grip op Oeigoerse minderheid begon te versterken. In 2009 was de noordwestelijke provincie Xinjiang een onrustige regio die meer onafhankelijkheid wilde van Peking. Er werden aanslagen gepleegd, waarop China ingreep. Sindsdien worden de Oeigoeren hard aangepakt. Er zijn steeds meer beelden van heropvoedsingskampen en strafmaatregelen tegen de lokale bevolking. Toch blijft China dat harde ingrijpen ontkennen. De buitenwereld, ook Nederlandse politici, krijgen een heel andere versie voorgeschoteld.

Morgen | 01:30 NOS Studio Sport

Sportmagazine, Vanavond onder andere in NOS Studio Sport: Zwemmen: WK in Gwangju Wielrennen: vijftiende Tour etappe ...

Vanavond onder andere in NOS Studio Sport: Zwemmen: WK in Gwangju Wielrennen: vijftiende Tour-etappe Atletiek: Diamond League in Londen Honkbal: WPT-finale Nederland-Japan Voetbal: open dag Feyenoord Voetbal: nieuw seizoen is aanstaande met Ajax en PSV

Morgen | 02:50 Nieuwsuur: o.a. wordt Johnson de volgende Britse premier?

Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in Nieuwsuur: De volgende Britse premier? Bijna niemand twijfelt er nog ...

Vanavond onder andere in Nieuwsuur: De volgende Britse premier? Bijna niemand twijfelt er nog aan: Boris Johnson wordt de nieuwe premier van Groot-Brittannië. De afgelopen weken nam hij het in de leiderschapsverkiezingen bij de Conservatieven op tegen Jeremy Hunt. Alleen de 160.000 leden van de partij hebben een stem. En onder hen is Johnson torenhoog favoriet. Maar wat voor een soort premier zal Johnson worden? En wie is hij? We spreken met drie mensen die hem van dichtbij meemaakten. China en de propagandastrijd rond de Oeigoeiren Het is 10 jaar geleden dat Peking de grip op Oeigoerse minderheid begon te versterken. In 2009 was de noordwestelijke provincie Xinjiang een onrustige regio die meer onafhankelijkheid wilde van Peking. Er werden aanslagen gepleegd, waarop China ingreep. Sindsdien worden de Oeigoeren hard aangepakt. Er zijn steeds meer beelden van heropvoedsingskampen en strafmaatregelen tegen de lokale bevolking. Toch blijft China dat harde ingrijpen ontkennen. De buitenwereld, ook Nederlandse politici, krijgen een heel andere versie voorgeschoteld.

Morgen | 08:30 Igam Ogam

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Britse animatieserie. Boe!!. Igam Ogam maakt haar vrienden graag aan het schrikken door hard 'boe' te roepen. Haar vrienden stellen dit minder op prijs. Zij willen zo niet meer met haar spelen. Wanneer Igam 's avonds in haar eentje door het bos loopt, ontdekt ze dat het niet leuk is om bang te zijn. Ze probeert het dan ook weer goed te maken met haar vrienden.

Morgen | 09:59 Zomer Met Art: o.a. Govert Schilling

Morgen - Praatprogramma over de actualiteit, Art Rooijakkers zit vanavond weer klaar om je zomeravond af te sluiten. ...

Art Rooijakkers zit vanavond weer klaar om je zomeravond af te sluiten. Dit doet hij niet alleen; niemand minder dan Gert Verhulst is deze week zijn zomerdate. Met vanavond: Morgen is het 50 jaar geleden dat de eerste mens voet zette op de maan. Samen met Govert Schilling en Anna Gimbrère beleven we die historische gebeurtenis opnieuw 86% van de Nederlanders is tevreden met zijn leven en vooral ouderen zijn gelukkiger dan 20 jaar geleden. Maar hoe word je eigenlijk gelukkig oud? Dennis van Aarsen won dit jaar The Voice of Holland en staat nu aan de vooravond van zijn grote theatertour. Wij krijgen een exclusief voorproefje van deze superster in spé. En wat is volgens het gouden ochtendradio-duo Mattie en Marieke het geheim van 'Het Geluid'?

Morgen | 10:55 NOS De Avondetappe

Aflevering 16 - Wielertalkshow over de Tour de France. De Tourdag wordt afgesloten met een rechtstreekse uitzending vanaf een sfeervolle locatie in Frankrijk.

Morgen | 16:55 Will & Grace

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Amerikaanse sitcom. Love Plus One. Grace weigert het aanbod van een ex-vriend om samen met hem en zijn huidige vriendin een romantisch avondje te beleven. Ondertussen probeert Will zijn vriend Jack de knepen van het verkopersvak te leren. Hij geeft het goede voorbeeld door een wildvreemde klant in een kledingzaak te overdonderen met scherpzinnige oneliners.

Morgen | 17:00 Married With Children

Seizoen 10 - Aflevering 21 - Amerikaanse komische serie. Al goes to the dogs. Al heeft geen zin meer om 's avonds met de hond te gaan wandelen. Hij besluit daarom een hondenhok te bouwen. Bud en Kelly willen best helpen, maar uiteindelijk staat Al er toch alleen voor. Intussen besluit Kelly om zichzelf een nieuwe look aan te meten. Ze hoopt zo nog meer in de smaak te vallen bij de rijke Carlos.

Morgen | 17:15 Groen in de Grote Stad

Amerikaanse animatieserie. Ruimtekip / Steak avond

Morgen | 17:27 Flodder

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Nederlandse komische serie. Inbraakalarm. Er waart een inbreker rond in Zonnedael. De Flodders staan hoog op het lijstje van verdachten. Wanneer de inbreker op een avond een bezoek aflegt in de villa van de familie Flodder, lukt het de familie op slimme wijze van de verdenking af te komen.

Morgen | 20:30 The mask IMDb: 6.9

Morgen - IMDB * 6.9 - Komedie, The Mask is een fantasie en komediefilm uit het jaar 1994. Deze productie is geregisseerd door Chuck Russell. De hoofdrollen worden vertolkt door Jim Carrey, Cameron Diaz en Peter Greene. Stanley Ipkiss (Jim Carrey) is ...

The Mask is een fantasie- en komediefilm uit het jaar 1994. Deze productie is geregisseerd door Chuck Russell. De hoofdrollen worden vertolkt door Jim Carrey, Cameron Diaz en Peter Greene. Stanley Ipkiss (Jim Carrey) is een nette bankmedewerker die sociaal niet zo sterk is. Op een avond vindt hij een antiek masker. Als hij het masker op zet veranderd hij in The Mask, een groene cartooneske grappenmaker met bovenmenselijke krachten. The Mask durft en doet alles wat Stanley niet durft waaronder toenadering zoeken tot de supermooie Tina. Zij is echter de vriendin van een gangster en daarmee stapelen de problemen zich op voor Stanley en zijn alterego. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-mask

Morgen | 22:10 NOS De Avondetappe

Aflevering 17 - Wielertalkshow over de Tour de France. De Tourdag wordt afgesloten met een rechtstreekse uitzending vanaf een sfeervolle locatie in Frankrijk.

Overmorgen | 00:00 The Graham Norton Show

Seizoen 23 - Aflevering 4 - Humoristische talkshow. Graham Norton ontvangt 'Pirates'- en 'Lord of the Rings'-ster Orlando Bloom. Samen hebben ze het over de West End-productie 'Killer Joe'. Acteur Stephen Merchant komt praten over zijn rol van stemacteur in 'Sherlock Gnomes'. SuRie zorgt voor de muzikale noot van de avond met haar nummer 'Storm', de Britse inzending voor het Eurovisiesongfestival.

Overmorgen | 06:30 Florrie's Draakjes

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Animatieserie. Oepsiebellen. Het is zover: vanavond is het Grote Bal, met taart, muziek, dansen en de mooiste kandelaar ooit! Maar het noodlot slaat toe: Florrie en Drakenvriendje laten hem in duizend stukjes uiteen vallen. Wat nu? Geen Groot Bal zonder kandelaar!

Overmorgen | 08:00 Milo Murphy's Wet

Amerikaanse komische animatieserie. Spelletjesavond / Geniet op volle toeren

Overmorgen | 11:05 NOS De Avondetappe

Aflevering 17 - Wielertalkshow over de Tour de France. De Tourdag wordt afgesloten met een rechtstreekse uitzending vanaf een sfeervolle locatie in Frankrijk.

Overmorgen | 11:40 The Bold and the Beautiful

Seizoen 33 - Aflevering 8101 - Amerikaanse soap. Liam bereidt een romantisch diner voor, ter gelegenheid van de laatste avond van Hope en hem als getrouwd stel. Flo en Zoe bespreken de voor- en nadelen van het vertellen van de waarheid als ze horen dat Hope en Liam gaan scheiden.

 Meer

Avond op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 16:00 Hemel op aarde IMDb: 6.8

IMDB * 6.8 - Amusement, De NPO 3 zendt vanavond de Nederlandse en Belgische romantische dramafilm 'Hemel op Aarde' uit. Met hoofdrollen onder andere vertolkt door Jeroen van Koningsbrugge en Huub Stapel. Verwacht in deze nostalgische coming of age ...

De NPO 3 zendt vanavond de Nederlandse en Belgische romantische dramafilm 'Hemel op Aarde' uit. Met hoofdrollen onder andere vertolkt door Jeroen van Koningsbrugge en Huub Stapel. Verwacht in deze nostalgische coming of age-film veel dialect uit het zuiden met muziek van de Limburgse band Rowwen Hèze. De dertienjarige dorpsjongen Bart, die enorm streng is opgevoed door zijn gelovige ouders, wordt verliefd op het oudere stadsmeisje Moniek, de dochter van de baas van een seksvideotheek. Thuis ontstaan hierdoor grote problemen. Tot overmaat van ramp blijk Moniek ernstig ziek te zijn. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/hemel-op-aarde

Vandaag | 17:30 Two and a Half Men

'I Found Your Moustache.' (s 7/ep 17) Charlie loopt Chelsea en Brad tegen het lijf in de cinema. De toevallige ontmoeting doet hem beseffen dat hij de breuk met Chelsea nog lang niet heeft verwerkt. Hij besluit haar die avond te bespieden, maar tot zijn grote verbazing blijft Brad niet logeren en rijdt ze naar Malibu, waar Charlie woont. Zou ze zich bedacht hebben?

Vandaag | 17:55 BBQ vanavond?!

'BBQ Vanavond?! - 4.' Naanbrood met yoghurt, komkommer en appel / Kalfsbil met citroen, pasta en parmaham / Home made hamburgertjes

Vandaag | 18:00 Friends

Seizoen 9 - Aflevering 8 - The One With Rachel's Other Sister: Het is de avond voor Thanksgiving en Rachels egocentrische zusje verpest het feestelijke diner voor iedereen met haar botte opmerkingen. Monica beschermt haar bruiloftsservies en Joey vergeet om met zijn collega’s mee te doen aan de Thanksgiving-optocht.

Vandaag | 18:30 Friends

Seizoen 9 - Aflevering 9 - The One With Rachel's Phone Number: Het is de avond voor Thanksgiving en Rachels egocentrische zusje verpest het feestelijke diner voor iedereen met haar botte opmerkingen. Monica beschermt haar bruiloftsservies en Joey vergeet om met zijn collega’s mee te doen aan de Thanksgiving-optocht.

Vandaag | 19:10 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Babysit-avierturen: De vierling smeekt hun ouders om Josie te nemen als nieuwe oppas, maar wanneer ze hun zin krijgen, loopt het allemaal behoorlijk uit de hand tijdens Josie's eerste babysit-avond.

Vandaag | 20:00 BBQ vanavond?!

'BBQ Vanavond?! - 8.' Pizza baguette / Inktvis / gevulde bloemkool.

Vandaag | 22:05 Friends

Seizoen 9 - Aflevering 13 - The One Where Monica Sings: Terwijl Rachel worstelt met haar gevoelens voor collega Gavin, probeert Ross met de hulp van Chandler in contact te komen met knappe vrouwen om Rachel jaloers te maken. En Phoebe krijgt er spijt van dat ze Monica heeft meegenomen naar een karaoke-avond.

Morgen | 00:25 The Angry Beavers

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Festi-Tegen-Val / Luilakkenland: Norb en Dag ontdekken bij het ontwaken dat hun dam is veranderd in het podium van een rockfestival... waar je geen kaartjes voor nodig hebt.. / Dag probeert Norb erop te wijzen dat pittige hapjes en slechte horrorfilms in de avond ervoor zorgen dat Norb gaat slaapwandelen.

Morgen | 00:45 BBQ vanavond?!

'BBQ Vanavond?! - 4.' Naanbrood met yoghurt, komkommer en appel / Kalfsbil met citroen, pasta en parmaham / Home made hamburgertjes

Morgen | 08:00 BBQ vanavond?!

'BBQ Vanavond?! - 4.' Naanbrood met yoghurt, komkommer en appel / Kalfsbil met citroen, pasta en parmaham / Home made hamburgertjes

Morgen | 08:55 The Young Ones

'Nasty.' (s 2/ep 3) Het is wasavond en Neil is als laatste aan de beurt. Mike en Vyvyan willen een film kijken op een gehuurde videorecorder, wanneer de postbode plots een mysterieus pakje brengt.

Morgen | 10:10 BBQ vanavond?!

'BBQ Vanavond?! - 8.' Pizza baguette / Inktvis / gevulde bloemkool.

Morgen | 11:00 Rabbids Invasie

Seizoen 1 - Aflevering 2 - ‘Stop! Genoeg!’ & ‘Knijnies tegen de stofzuiger’ & ‘Tennis Knijnies’: De konijnen maken een lifter helemaal gek omdat ze zijn uitbarstingen hilarisch vinden. De konijnen onderbreken de rustige avond van de conciërge als de supermarkt sluit. De konijnen renner rond door het vliegveld.

Morgen | 12:45 De Griezelbus IMDb: 5.4

Morgen - IMDB * 5.4 - Avonturenfilm, De elfjarige Onnoval is een buitenbeentje op school. Onnoval heeft verkering met Liselore. Dit zeer tegen de zin van Gino, de stoere praatjesmaker van de klas. Gino blijft Onnoval pesten en sarren. Om wraak te ...

De elfjarige Onnoval is een buitenbeentje op school. Onnoval heeft verkering met Liselore. Dit zeer tegen de zin van Gino, de stoere praatjesmaker van de klas. Gino blijft Onnoval pesten en sarren. Om wraak te nemen op Gino schrijft Onnoval op een avond het verhaal 'De Griezelbus': een angstaanjagend verhaal waarin een schoolreisje met de klas een nachtmerrie wordt. De duivelse Ferluci ontfutselt hem het verhaal om het werkelijkheid te laten worden. Onnoval krijgt spijt van zijn handelen en probeert zijn verhaal terug te krijgen. Het is alleen al te laat en op de dag van het schoolreisje wordt zijn verzonnen verhaal werkelijkheid. Lukt het Onnoval om zijn klasgenoten te redden en de deur naar de "andere werkelijkheid" te sluiten? Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/de-griezelbus

Morgen | 15:00 Radio - Met Arnold naar de avond

Morgen | 15:15 BBQ vanavond?!

'BBQ Vanavond?! - 4.' Naanbrood met yoghurt, komkommer en appel / Kalfsbil met citroen, pasta en parmaham / Home made hamburgertjes

Morgen | 15:40 Zip Zip

Het is een avond die eens in de vijftig jaar voorkomt.

Morgen | 16:45 Buren

Aflevering 7840 - Australische soap. Xanthe en Yashvi vragen zich af waar Susan en Kirsha blijven en slaan alarm. Maar de avond begint te vallen en het wordt al snel donker... Tegen beter weten in trekt ook Karl de rimboe in, op zoek naar zijn vrouw. Maar zijn gezondheid speelt hem parten en er is niemand in de buurt om hem te helpen. Elly worstelt met de plannen van Liam en overweegt ze voor te stellen aan Amy, maar wanneer ze ziet hoe gehecht haar vriendin is aan Jimmy, krijgt ze het niet over haar hart.

Morgen | 18:10 Komen Eten

'Bert uit Tienen.' De 40-jarige Bert uit Tienen is werkzaam als werfleider en is een echt pietje precies. Hij heeft graag alles onder controle en wil structuur in zijn leven. Ook in de keuken zorgt hij dat hij altijd uitstekend voorbereid voor de dag komt. Bert wordt soms wat ongemakkelijk van vrouwelijk gezelschap, en vanavond krijgt hij maar liefst twee exemplaren van dat bijzondere ras aan zijn tafel.

Morgen | 18:30 The Simpsons

'Kill Gil (Parts I & II).' (s 18/ep 9) Het is Kerstmis en Marge nodigt de eenzame en werkloze Gil uit. Gil heeft niet goed begrepen dat de uitnodiging enkel voor kerstavond geldt en voelt zich helemaal thuis bij de Simpsons. Marge heeft het moeilijk om hem het huis uit te zetten.

Morgen | 20:30 Single Parents

Seizoen 1 - Aflevering 10 - The Magic Box: Als Owen op kerstavond onverwacht bij Angie aankomt met een cadeautje, vraagt ze uit wanhoop Will om hulp om op het laatste moment nog een cadeautje voor Owen te vinden.

Morgen | 23:10 BBQ vanavond?!

'BBQ Vanavond?! - 3.' Gegrild spek met salsa van tomaat / Tongfilet op de grill /Verloren brood met gegrilde appelen

Overmorgen | 05:30 Finn IMDb: 6.7

Morgen - IMDB * 6.7 - Jeugd, Familiefilm: Finn is gek op muziek en wil leren vioolspelen, maar zijn vader heeft liever dat hij gewoon gaat voetballen, net als alle andere jongens. Finn snapt niet waarom, maar zijn vader wil er niet over praten. Bij ...

Familiefilm: Finn is gek op muziek en wil leren vioolspelen, maar zijn vader heeft liever dat hij gewoon gaat voetballen, net als alle andere jongens. Finn snapt niet waarom, maar zijn vader wil er niet over praten. Bij een vervallen boerderij ontmoet Finn een oude man die op een viool de sterren van de hemel speelt. Elke zaterdag, terwijl zijn vader denkt dat hij gaat voetballen, gaat Finn stiekem naar de boerderij om te oefenen. Op school vraagt de juf of Finn wil optreden in de kerstmusical. Dan kan hij eindelijk laten zien wat hij de afgelopen maanden heeft geleerd. Durft Finn om op Kerstavond te spelen? Ook voor zijn vader? Deze Nederlandse familiefilm, met Daan Schuurmans in de rol van vader, werd geselecteerd voor het Internationale Filmfestival van Berlijn. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/finn

Overmorgen | 10:05 The First Purge IMDb: 5.1

Overmorgen - IMDB * 5.1 - Horror, In The First Purge gaan we terug naar het begin en zien we de allereerste avond waar wetteloosheid van kracht is. Met het oog op de criminaliteitscijfers test de NFFA, New Founding Fathers of America, een ...

In The First Purge gaan we terug naar het begin en zien we de allereerste avond waar wetteloosheid van kracht is. Met het oog op de criminaliteitscijfers test de NFFA, New Founding Fathers of America, een sociologische theorie uit om deze omlaag te brengen. In een gesloten gemeenschap mag een ieder zich voor een avond agressief uitlaten jegens anderen. Het betreft namelijk een test die plaatsvindt op Staten Island, het district van New York. Kleinschaliger waar onschuldige en vaak arme mensen het een nacht lang moeten zien te overleven. De zuivering gaat beginnen als het alarm afgaat. Hou deuren en ramen gesloten. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-first-purge

Overmorgen | 12:50 BBQ vanavond?!

'BBQ Vanavond?! - 3.' Gegrild spek met salsa van tomaat / Tongfilet op de grill /Verloren brood met gegrilde appelen

Overmorgen | 13:05 Komen Eten

'Bert uit Tienen.' De 40-jarige Bert uit Tienen is werkzaam als werfleider en is een echt pietje precies. Hij heeft graag alles onder controle en wil structuur in zijn leven. Ook in de keuken zorgt hij dat hij altijd uitstekend voorbereid voor de dag komt. Bert wordt soms wat ongemakkelijk van vrouwelijk gezelschap, en vanavond krijgt hij maar liefst twee exemplaren van dat bijzondere ras aan zijn tafel.

Overmorgen | 13:30 Friends

Seizoen 9 - Aflevering 13 - The One Where Monica Sings: Terwijl Rachel worstelt met haar gevoelens voor collega Gavin, probeert Ross met de hulp van Chandler in contact te komen met knappe vrouwen om Rachel jaloers te maken. En Phoebe krijgt er spijt van dat ze Monica heeft meegenomen naar een karaoke-avond.

Overmorgen | 13:50 Zip Zip

Het is een avond die eens in de vijftig jaar voorkomt.

 Meer

Avond gemist

Gisteren 20:30 De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap

Gisteren - Magazine, Precies vijftig jaar na de iconische maanlanding van Apollo 11 presenteren Claudia de Breij en ...

Precies vijftig jaar na de iconische maanlanding van Apollo 11 presenteren Claudia de Breij en André Kuipers een speciale avond om het grote maanavontuur opnieuw te beleven en gaan ze samen op zoek naar welke nieuwe 'giant leap' we als mensheid de komende decennia gaan meemaken in de ruimte. Noordwijk Het decor van 'De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap' is Estec, het technisch centrum van European Space Agency (ESA) in Noordwijk. Eerste stappen In de zomer van 1969 leeft de hele wereld mee wanneer Neil Armstrong en Buzz Aldrin de eerste stappen op de maan zetten. Vragen Enkele van de vragen die deze uitzending naar voren komen: waarom zette Neil Armstrong als eerste een stap op de maan? Wat is er gebeurd met de beroemde vlag? En waarom stopten de bemande maanmissies na 1972? Herinneringen Bijzondere gasten halen herinneringen op aan dit belanghebbende moment en de betekenis daarvan voor ons allemaal. Wie dat zijn, is nog niet bekend.

Gisteren 20:25 Nieuw: The Pier

Gisteren - Thrillerserie, Vanaf vanavond is de Spaanse dramaserie El Embarcadero, hier uitgezonden als The Pier, vier ...

Vanaf vanavond is de Spaanse dramaserie El Embarcadero, hier uitgezonden als The Pier, vier zaterdagen met dubbele afleveringen om 20:25 uur te zien op NPO 3. Dubelleven De serie gaat over Alejandra. Zij is een succesvol architecte en gelukkig getrouwd. Als ze er op een dag achterkomt dat haar echtgenoot een dubbelleven heeft geleid, zet dat alles op zijn kop. Andere wereld Ze gaat op zoek naar antwoorden en belandt in een compleet andere wereld die haar niet meer loslaat. Zo ontdekt ze een kant van zichzelf waarvan ze niet wist dat ze die bezat.

Eerder Vandaag | 14:10 Power Rangers Samurai

(s 1/ep 24) De Power Rangers komen op kerstavond samen om te reflecteren over hun eerste jaar als team.

Eerder Vandaag | 14:00 Hemel op aarde IMDb: 6.8

IMDB * 6.8 - Amusement, De NPO 3 zendt vanavond de Nederlandse en Belgische romantische dramafilm 'Hemel op Aarde' uit. Met hoofdrollen onder andere vertolkt door Jeroen van Koningsbrugge en Huub Stapel. Verwacht in deze nostalgische coming of age ...

De NPO 3 zendt vanavond de Nederlandse en Belgische romantische dramafilm 'Hemel op Aarde' uit. Met hoofdrollen onder andere vertolkt door Jeroen van Koningsbrugge en Huub Stapel. Verwacht in deze nostalgische coming of age-film veel dialect uit het zuiden met muziek van de Limburgse band Rowwen Hèze. De dertienjarige dorpsjongen Bart, die enorm streng is opgevoed door zijn gelovige ouders, wordt verliefd op het oudere stadsmeisje Moniek, de dochter van de baas van een seksvideotheek. Thuis ontstaan hierdoor grote problemen. Tot overmaat van ramp blijk Moniek ernstig ziek te zijn. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/hemel-op-aarde

Eerder Vandaag | 14:00 Preludiumconcert 2019

Uitzending van het Preludiumconcert tot de Nationale Feestdag. Aan de vooravond van de Nationale Feestdag speelt het Belgian National Orchestra elk jaar een feestelijk gratis concert, bijgewoond door het koningspaar en zo'n 2.000 muziekliefhebbers. De solist van dit concert in Bozar is de Amerikaanse pianist Henry Kramer, tweede laureaat van de Koningin Elisabethwedstrijd 2016. Hij brengt met het BNO het Concerto voor piano en orkest nr.4, opus 58 van Ludwig van Beethoven. Ook de Egmont-ouverture opus 84 van dezelfde componist staat op het programma. Afgesloten wordt met Dansen van Galanta van Zoltan Kodàly. Dirigent is Hugh Wolff.

Eerder Vandaag | 13:35 Le beau vélo de Ravel

'Amay.' Verslag van deze fietstocht die de sportievelingen gisteren naar Amay bracht in de provincie Luik. U krijgt de mooiste momenten te zien net als een blik op het slotconcert dat die avond plaatsvond.

Eerder Vandaag | 12:00 Hemel op aarde IMDb: 6.8

IMDB * 6.8 - Amusement, De NPO 3 zendt vanavond de Nederlandse en Belgische romantische dramafilm 'Hemel op Aarde' uit. Met hoofdrollen onder andere vertolkt door Jeroen van Koningsbrugge en Huub Stapel. Verwacht in deze nostalgische coming of age ...

De NPO 3 zendt vanavond de Nederlandse en Belgische romantische dramafilm 'Hemel op Aarde' uit. Met hoofdrollen onder andere vertolkt door Jeroen van Koningsbrugge en Huub Stapel. Verwacht in deze nostalgische coming of age-film veel dialect uit het zuiden met muziek van de Limburgse band Rowwen Hèze. De dertienjarige dorpsjongen Bart, die enorm streng is opgevoed door zijn gelovige ouders, wordt verliefd op het oudere stadsmeisje Moniek, de dochter van de baas van een seksvideotheek. Thuis ontstaan hierdoor grote problemen. Tot overmaat van ramp blijk Moniek ernstig ziek te zijn. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/hemel-op-aarde

Eerder Vandaag | 11:00 Hemel op aarde IMDb: 6.8

IMDB * 6.8 - Amusement, De NPO 3 zendt vanavond de Nederlandse en Belgische romantische dramafilm 'Hemel op Aarde' uit. Met hoofdrollen onder andere vertolkt door Jeroen van Koningsbrugge en Huub Stapel. Verwacht in deze nostalgische coming of age ...

De NPO 3 zendt vanavond de Nederlandse en Belgische romantische dramafilm 'Hemel op Aarde' uit. Met hoofdrollen onder andere vertolkt door Jeroen van Koningsbrugge en Huub Stapel. Verwacht in deze nostalgische coming of age-film veel dialect uit het zuiden met muziek van de Limburgse band Rowwen Hèze. De dertienjarige dorpsjongen Bart, die enorm streng is opgevoed door zijn gelovige ouders, wordt verliefd op het oudere stadsmeisje Moniek, de dochter van de baas van een seksvideotheek. Thuis ontstaan hierdoor grote problemen. Tot overmaat van ramp blijk Moniek ernstig ziek te zijn. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/hemel-op-aarde

Eerder Vandaag | 10:40 Smallville

'Echo.' (s 9/ep 4) Clark verwerft een nieuwe gave: hij kan plots de gedachten van andere mensen horen. Ondertussen overtuigt Tess Oliver om een galadiner van Queen Industries bij te wonen en zo de gemoederen bij de beheerraad van het bedrijf te bedaren. De avond dreigt echter desastreus af te lopen wanneer de Toyman plots opdaagt met een bom.

Eerder Vandaag | 10:30 Modern Family

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Mistery Date: Als Claire Manny en Luke het weekend meeneemt naar Alex' decathlon, wil Phil een mannenavond organiseren, en nodigt ook een Bulldog-alumnus uit. Maar ze lijken totaal niet op één lijn te zitten.

Eerder Vandaag | 10:15 BBQ vanavond?!

'BBQ Vanavond?! - 7.' Kip citroen, aubergine tomaat, gevuld brood met parmaham

Eerder Vandaag | 09:40 NOS De Avondetappe

Aflevering 15 - Wielertalkshow over de Tour de France. De Tourdag wordt afgesloten met een rechtstreekse uitzending vanaf een sfeervolle locatie in Frankrijk.

Eerder Vandaag | 09:30 Modern Family

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Open House Of Horrors: Claire draafde in het verleden soms wat door met Halloween. De buren delen haar enthousiasme niet en daarom moet ze het dit jaar wat kindvriendelijker houden. Phil wil een open huis houden op Halloween-avond.

Eerder Vandaag | 08:50 Demain nous appartient

(s 1/ep 509) Anne-Marie organiseert een evenement dat de Delcourts en de Lazzari's verenigt. De avond verloopt echt niet zoals gepland. Ondanks haar verdriet, blijft Anna liegen.

Eerder Vandaag | 08:20 De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap

Precies vijftig jaar na de iconische maanlanding van Apollo 11 presenteren Claudia de Breij en André Kuipers een speciale avond om het grote maanavontuur opnieuw te beleven en gaan ze samen op zoek naar welke nieuwe 'giant leap' we als mensheid de komende decennia gaan meemaken in de ruimte. Noordwijk Het decor van 'De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap' is Estec, het technisch centrum van European Space Agency (ESA) in Noordwijk. Eerste stappen In de zomer van 1969 leeft de hele wereld mee wanneer Neil Armstrong en Buzz Aldrin de eerste stappen op de maan zetten. Vragen Enkele van de vragen die deze uitzending naar voren komen: waarom zette Neil Armstrong als eerste een stap op de maan? Wat is er gebeurd met de beroemde vlag? En waarom stopten de bemande maanmissies na 1972? Herinneringen Bijzondere gasten halen herinneringen op aan dit belanghebbende moment en de betekenis daarvan voor ons allemaal. Wie dat zijn, is nog niet bekend.

Eerder Vandaag | 07:30 How I Met Your Mother

Seizoen 8 - Aflevering 24 - Something New: De groep bereidt zich voor op Robin en Barney's bruiloft. Ted laat Lily het huis zien dat hij eindelijk heeft opgeknapt. Ondertussen verpest een vervelend stel Robin en Barney's ontspanavondje en Marshall neemt de baby mee naar Minnesota.

Eerder Vandaag | 06:25 Police Interceptors

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Een autodief leidt hen bij de neus tot het helemaal mis gaat. Dan doet mee aan een heksenjacht, maar vindt enkel illegale diesel. En Jon komt in een avondlijke vechtpartij terecht.

Gisteren 17:20 Charlie en Hannah Gaan Uit

Gisteren - Komedie, Charlie en Hannah zijn twee jonge meiden. Ze gaan een avondje uit. Rond een uur of elf neemt de avond van de twee meiden plots een toverachtige wending.

Charlie en Hannah zijn twee jonge meiden. Ze gaan een avondje uit. Rond een uur of elf neemt de avond van de twee meiden plots een toverachtige wending.

Gisteren 16:00 Rabbids Invasie

Seizoen 1 - Aflevering 2 - ‘Stop! Genoeg!’ & ‘Knijnies tegen de stofzuiger’ & ‘Tennis Knijnies’: De konijnen maken een lifter helemaal gek omdat ze zijn uitbarstingen hilarisch vinden. De konijnen onderbreken de rustige avond van de conciërge als de supermarkt sluit. De konijnen renner rond door het vliegveld.

Gisteren 13:05 The Party

Gisteren - Tragikomedie, Janet geeft een feestje om haar promotie te vieren, maar zodra haar gasten arriveren, wordt het al snel duidelijk dat de avond niet zo vlot zal verlopen.

Janet geeft een feestje om haar promotie te vieren, maar zodra haar gasten arriveren, wordt het al snel duidelijk dat de avond niet zo vlot zal verlopen.

Gisteren 12:40 Flodder

'Inbraak Alarm.' (s 1/ep 5) Er waart een inbreker rond in Zonnedael. De Flodders staan hoog op het lijstje van verdachten. Wanneer de inbreker op een avond een bezoek aflegt in de villa van de familie Flodder, lukt het de familie op slimme wijze van de verdenking af te komen.

Eergisteren 23:05 Cold Case

'Detention.' (s 3/ep 12) 1994. Leerlingen Dawn, Raquel, Boris en Trevor moeten nablijven. Later die avond wordt Trevor dood aangetroffen naast het schoolgebouw. Er werd aangenomen dat hij zich van het leven had beroofd. Er werd zelfs een deel van een afscheidsbrief gevonden. Nu het andere deel van die brief meer dan tien jaar later wordt teruggevonden, besluiten Lily en haar collega's het dossier te heropenen.

Eergisteren 22:15 The Dinner IMDb: 4.5

Eergisteren - IMDB * 4.5 - Drama, Twee echtparen gaan een avond uit eten in een restaurant. Ze praten over alledaagse dingen. Maar ondertussen vermijden ze waar ze het eigenlijk over moeten hebben: hun kinderen. De twee zoons van beide echtparen ...

Twee echtparen gaan een avond uit eten in een restaurant. Ze praten over alledaagse dingen. Maar ondertussen vermijden ze waar ze het eigenlijk over moeten hebben: hun kinderen. De twee zoons van beide echtparen hebben samen iets uitgehaald wat hun toekomst kan verwoesten. Tot dusver zijn alleen vage beelden van de twee op tv vertoond en zit het onderzoek naar hun identiteit vast. Maar hoe lang nog? Twee mannen, twee vrouwen, twee zoons – wie durft een beslissing te nemen over de toekomst van zijn eigen kind?

Eergisteren 21:25 Cold Case

'Frank's Best.' (s 3/ep 10) 2001. Weduwnaar Frank DiCenzio runt een succesvolle delicatessenzaak. Op een avond wordt hij na een overval vermoord aangetroffen in zijn winkel. Jaren later duikt Paolo Munosz in Amerika op. Hij is de broer van Ricardo, de man die voor Frank werkte en veroordeeld werd voor de overval én voor de moord. Volgens Paolo is Ricardo onschuldig. Hij smeekt Scott en Lilly om de zaak te heropenen.

Eergisteren 20:30 Sex Tape IMDb: 5.1

Eergisteren - IMDB * 5.1 - Komedie, Sex Tape is een Amerikaanse komedie uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Jake Kasdan. De hoofdrollen worden vertolkt door Cameron Diaz, Jason Segel en Rob Corddry. Vroeger hadden Jay en Annie een ...

Sex Tape is een Amerikaanse komedie uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Jake Kasdan. De hoofdrollen worden vertolkt door Cameron Diaz, Jason Segel en Rob Corddry. Vroeger hadden Jay en Annie een spannend seksleven vol vuur en passie, maar tien jaar en twee kinderen later is de passie en romantiek in hun relatie ver te zoeken. Ze besluiten om zichzelf te filmen terwijl ze drie uur lang alle standjes uitproberen uit het boek The Joy of Sex. Het leek een goed idee, tot ze erachter komen dat hun wel erg persoonlijke video per ongeluk naar andere mensen werd verstuurd. Nu hun reputatie op het spel staat, moeten ze zien te voorkomen dat de video online verschijnt, wat leidt tot een onvergetelijke avond vol bizarre gebeurtenissen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/sex-tape

Eergisteren 19:15 Friends

Seizoen 9 - Aflevering 9 - The One With Rachel's Phone Number: Het is de avond voor Thanksgiving en Rachels egocentrische zusje verpest het feestelijke diner voor iedereen met haar botte opmerkingen. Monica beschermt haar bruiloftsservies en Joey vergeet om met zijn collega’s mee te doen aan de Thanksgiving-optocht.

Eergisteren 18:50 Friends

Seizoen 9 - Aflevering 8 - The One With Rachel's Other Sister: Het is de avond voor Thanksgiving en Rachels egocentrische zusje verpest het feestelijke diner voor iedereen met haar botte opmerkingen. Monica beschermt haar bruiloftsservies en Joey vergeet om met zijn collega’s mee te doen aan de Thanksgiving-optocht.

Eergisteren 18:10 Zack & Quack

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Pop-Up Komeet / Het Popfetti Spook: Het is een mooie avond met veel sterren aan de lucht. Wanneer Zack en Kira door hun telescoop kijken zien ze dat er een komeet op de maan afstormt. En op de maan wonen kleine robots. Om een ramp te voorkomen zullen ze de ruimte in moeten. / Zack en zijn vriendjes zeilen over de zee. Wanneer ze bij een eiland komen zien ze vier piraten die een schatkist aan het opgraven zijn. Maar als ze die kist openmaken ontsnapt er een raar wezen: het Popfetti Spook.

Eergisteren 12:30 Flodder

'Inbraak Alarm.' (s 1/ep 5) Er waart een inbreker rond in Zonnedael. De Flodders staan hoog op het lijstje van verdachten. Wanneer de inbreker op een avond een bezoek aflegt in de villa van de familie Flodder, lukt het de familie op slimme wijze van de verdenking af te komen.

Eergisteren 11:05 Rabbids Invasie

Seizoen 1 - Aflevering 2 - ‘Stop! Genoeg!’ & ‘Knijnies tegen de stofzuiger’ & ‘Tennis Knijnies’: De konijnen maken een lifter helemaal gek omdat ze zijn uitbarstingen hilarisch vinden. De konijnen onderbreken de rustige avond van de conciërge als de supermarkt sluit. De konijnen renner rond door het vliegveld.

Eergisteren 11:00 Rabbids Invasie

Seizoen 1 - Aflevering 2 - ‘Stop! Genoeg!’ & ‘Knijnies tegen de stofzuiger’ & ‘Tennis Knijnies’: De konijnen maken een lifter helemaal gek omdat ze zijn uitbarstingen hilarisch vinden. De konijnen onderbreken de rustige avond van de conciërge als de supermarkt sluit. De konijnen renner rond door het vliegveld.

 Meer