Avond op tv (tv-tips)

Vandaag | 21:20 Nieuw: Kinderen van het verzet

Geschiedkundige documentaire, Vanavond start de zesdelige documentairereeks Kinderen van het verzet op de Vlaamse ...

Vanavond start de zesdelige documentairereeks Kinderen van het verzet op de Vlaamse zender Canvas. Elke dinsdag om 21:20 uur op Canvas. Bekijk op welk kanaal Canvas bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/5314/kanaal-canvas. Verzetsdaden In dit programma spreken dertien getuigen over de verzetsdaden van hun ouders en hoe de erfenis van de Tweede Wereldoorlog hun eigen leven heeft bepaald, soms tot vandaag. Nazi's Tijdens de Tweede Wereldoorlog stapten tienduizenden Belgen in het verzet tegen de nazi's. Hun kinderen getuigen over die oorlogsperiode. Arrestaties Wat deden hun ouders, waarom gingen ze in het verzet en hoe gevaarlijk was dat? Veel verzetslieden werden opgepakt door de Duitsers. Die arrestaties staan 75 jaar later bij vele kinderen nog op het netvlies gebrand.

Morgen | 21:30 Nieuw: Cash or Trash?

Morgen - Show, Vanaf vanavond is het nieuwe programma van Martien Meiland te zien op SBS6. Elke woensdag om 21:30 uur ...

Vanaf vanavond is het nieuwe programma van Martien Meiland te zien op SBS6. Elke woensdag om 21:30 uur is de TelevizierRing-winnaar te zien als presentator van het programma Cash or Trash. Taxatie en onderhandeling Martien ontvangt mensen die bijzondere voorwerpen willen verkopen. Ze komen bij hem aan met waardevolle erfstukken of oude speelgoedauto's. Na een taxatie door professionals komen ze tegenover vijf handelaren te staan. Aan de deelnemers de taak om goed te onderhandelen. Deze aflevering In de eerste aflevering is antiekliefhebber Tom benieuwd wat zijn gynaecoloogstoel uit de 19e eeuw waard is en blijkt Ellen een speciale designstoel in handen te hebben.

Overmorgen | 20:00 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 43 - Aflevering 6109 - Nederlandse soap. Kimberly verrast JoJo door de benefietavond op te luisteren met bijzondere gasten. Lana ergert zich aan Valentijn en reageert dit af op haar huisgenoten. Bing heeft het gevoel te falen als broer en wil dit rechtzetten.

Morgen | 21:30 Nieuw: Rooijakkers Over De Vloer

Morgen - Show, Vanavond start het nieuwe programma Rooijakkers Over De Vloer, de opvolger van Van Der Vorst Ziet ...

Vanavond start het nieuwe programma Rooijakkers Over De Vloer, de opvolger van Van Der Vorst Ziet Sterren. Elke woensdag om 21:30 uur is op RTL 4 te zien dat Art Rooijakkers bekende Nederlanders opzoekt. Dat doet hij thuis of op het werk van de BN'er. Daar hebben ze persoonlijke en openhartige gesprekken. In dit eerste seizoen gaat Rooijakkers onder anderen langs bij Ronald Koeman, Martine Sandifort, Rob Jetten en Frank Lammers. Art gaat met Martine Sandifort naar de sauna, met Frank Lamers naar de gevangenis, bezoekt het ouderlijk huis van Rob Jetten en staat met het kleinkind van Ronald Koeman in zijn handen.

Morgen | 21:25 Terug: De Reünie

Morgen - Documentaire, Vanaf vanavond is De Reünie weer terug op tv. In dit programma komen ex klasgenoten weer bij ...

Vanaf vanavond is De Reünie weer terug op tv. In dit programma komen ex-klasgenoten weer bij elkaar en vertellen ze bijzondere levensverhalen. Anita Witzier is dit seizoen de enig overgebleven presentatrice van het programma, dat elke woensdag om 21:25 uur te zien is op NPO 1. Verhalen In elke aflevering ontmoet Anita stuk voor stuk openhartige mensen die graag over hun levens vertellen. De ervaringen die de voormalig klasgenoten aan elkaar vertellen zorgen voor mooie, vrolijke en soms ook aangrijpende verhalen. Amsterdam Hoe is het om je hele lagere én middelbare schooltijd met dezelfde groep in de klas te zitten? Die vraag wordt in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen beantwoord door een bonte groep Amsterdamse kids die in de jaren 90 lief en leed met elkaar deelden op de Vrije School. Herinneringen Twintig jaar later keren ze terug naar hun school om daar, in hun oude vertrouwde klaslokaal, herinneringen op te halen.

Overmorgen | 18:55 Live: Young Boys - Feyenoord (Europa League)

Overmorgen - Voetbal, Vanaf 18:00 uur een voorbeschouwing en vanaf 18:55 uur live verslag van de wedstrijd Young Boys ...

Vanaf 18:00 uur een voorbeschouwing en vanaf 18:55 uur live verslag van de wedstrijd Young Boys - Feyenoord in de UEFA Europa League. Feyenoord is na twee speelronden de koploper in Groep G, op doelsaldo. Alle teams hebben namelijk drie punten. Na het verlies bij Rangers (1-0) won Feyenoord de vorige wedstrijd met 2-0 van FC Porto. De tegenstander van vanavond is het Zwitserse Young Boys. Die ploeg verloor van FC Porto en won vervolgens van Rangers. In de voorbeschouwing, die om 18:00 uur begint, komen ook de wedstrijden van AZ (tegen Astana, in samenvatting om 23:20 uur op RTL 7) en PSV (tegen LASK Linz, om 21:00 uur live op RTL 7) aan bod.

Overmorgen | 20:30 Terug: Praat Nederlands Met Me

Overmorgen - Spelshow, Vanavond start een nieuw seizoen van het komische quizprogramma Praat Nederlands Met Me, over de ...

Vanavond start een nieuw seizoen van het komische quizprogramma Praat Nederlands Met Me, over de verschillende vormen van taal. Soorten taal Drie teams strijden tegen elkaar in zes spelrondes. Ze krijgen vragen over bijvoorbeeld taalgebruik in WhatsApp, straattaal, kantoortaal en communiceren met emoji's. Teamcaptains Art Rooijakkers presenteert het programma. Martijn Koning, Georgina Verbaan en Jeroom Snelders zijn de vaste teamcaptains. Zij spelen elke week met een andere bekende Nederlander in hun team. Finale De duo's met de meeste punten gaan door naar de finale en nemen het tegen elkaar op. Het duo dat wint, is het meest allround in alle vormen van taal.

Overmorgen | 20:35 Live: De staat van het klimaat

Overmorgen - Magazine, Het kabinet wil elk jaar op de vierde donderdag van oktober verantwoording afleggen over het ...

Het kabinet wil elk jaar op de vierde donderdag van oktober verantwoording afleggen over het terugdringen van de uitstoot van CO2 zoals afgesproken bij het klimaatakkoord van Parijs. Omroep Human maakt in een jaarlijks terugkerend live televisieprogramma de balans op. Elfjarig project Vanavond is de eerste editie van het programma. De staat van het klimaat is onderdeel van een elfjarig project. In 2030 moet de CO2-uitstoot met 49% zijn verminderd ten opzichte van 1990. Dat is een enorme opgave. Hoe ver zijn we? Hoe staat Nederland ervoor en wat moet er nog gebeuren? Presentatie Tim Hofman presenteert het liveprogramma en wordt bijgestaan door wetenschapsjournalist Diederik Jekel en meteoroloog Gerrit Hiemstra, onderzoekt Human de stand van zaken. De staat van het klimaat zoomt in op vier domeinen: wonen, eten, reizen en industrie.

Overmorgen | 21:00 Live: PSV - LASK Linz (Europa League)

Overmorgen - Voetbal, Live verslag van de wedstrijd PSV LASK Linz in de UEFA Europa League. PSV is de enige nog ...

Live verslag van de wedstrijd PSV - LASK Linz in de UEFA Europa League. PSV is de enige nog ongeslagen ploeg in Groep D. De wedstrijden tegen Sporting Portugal (3-2) en Rosenborg (1-4) leverden de Eindhovenaren zes punten op. De volgende tegenstander is LASK Linz. De Oostenrijkse ploeg won van Rosenborg (1-0), maar verloor van Sporting (2-1). Vanaf 18:00 uur is de voorbeschouwing op deze Europa League-avond, met aandacht voor PSV - LASK Linz, maar ook de wedstrijden van Feyenoord (tegen Young Boys, live om 18:55 uur op RTL 7) en AZ (tegen Astana, in samenvatting om 23:20 uur op RTL 7).

Je vindt hier de programma's van Avond op tv We hebben de volgende programma's voor Avond Nieuw: Kinderen van het verzet: Geschiedkundige documentaire, Vanavond start de zesdelige documentairereeks Kinderen van het verzet op de Vlaamse. Nieuw: Cash or Trash?: Morgen - Show, Vanaf vanavond is het nieuwe programma van Martien Meiland te zien op SBS6. Elke woensdag om 21:30 uur. Goede Tijden, Slechte Tijden: Overmorgen - Soap, Seizoen 43 Aflevering 6109 Nederlandse soap. Kimberly verrast JoJo door de benefietavond op te. Nieuw: Rooijakkers Over De Vloer: Morgen - Show, Vanavond start het nieuwe programma Rooijakkers Over De Vloer, de opvolger van Van Der Vorst Ziet. Terug: De Reünie: Morgen - Documentaire, Vanaf vanavond is De Reünie weer terug op tv. In dit programma komen ex klasgenoten weer bij. Live: Young Boys - Feyenoord (Europa League): Overmorgen - Voetbal, Vanaf 18:00 uur een voorbeschouwing en vanaf 18:55 uur live verslag van de wedstrijd Young Boys. Terug: Praat Nederlands Met Me: Overmorgen - Spelshow, Vanavond start een nieuw seizoen van het komische quizprogramma Praat Nederlands Met Me, over de. Live: De staat van het klimaat: Overmorgen - Magazine, Het kabinet wil elk jaar op de vierde donderdag van oktober verantwoording afleggen over het. Live: PSV - LASK Linz (Europa League): Overmorgen - Voetbal, Live verslag van de wedstrijd PSV LASK Linz in de UEFA Europa League. PSV is de enige nog. Nachtprogrammering: Van 00.00 tot 07.00 uur doorlopende herhaling van de programmering van de voorafgaande avond.

Avond op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 11:05 DWDD: o.a. Epke Zonderland

Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Plaatst Epke zich voor de Olympische Spelen? ...

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Plaatst Epke zich voor de Olympische Spelen? Het klinkt vreemd, maar; het wordt spannend of Epke Zonderland naar de Olympische Spelen in Tokyo gaat. Tijdens het WK in Stuttgart kwam hij ten val, waardoor hij slecht scoorde en zich niet kwalificeerde. Enige optie is nu om als eerste te eindigen in het wereldbekerklassement op zijn discipline, de rekstok. Maar er komen nog vier wedstrijden aan en de concurrentie is pittig… Krantenprimeurs Ruinerwold Vandaag twee primeurs van ochtendkranten: De Telegraaf toonde beelden van Gerrit-Jan van D., de vader van het gezin dat jarenlang geïsoleerd in Ruinerwold leefde, waarin hij onder meer praat over ‘spirituele strijd’. De Volkskrant ploegde door de duizenden artikelen die Van D. onder de naam ‘John Eagles’ op internet schreef. Aan tafel de journalisten achter de scoops: Silvan Schoonhoven (Telegraaf) en Xander van Uffelen (Volkskrant). Speelfilm: 'De liefhebbers' Wanneer uitkomt dat de autoritaire vader van de familie Liefhebber al een jaar ziek is, hij heeft Alzheimer, worden de getroebleerde onderlinge relaties van de familie pijnlijk zichtbaar. Om nader tot elkaar te komen zullen de familieleden de confrontatie met elkaar én zichzelf moeten aangaan, want zelfs onvoorwaardelijke familiebanden hebben hun grenzen. Aan tafel bijna de gehele sterrencast: Jeroen Krabbé, Beppie Melissen, Hadewych Minis, Theo Maassen, Guy Clemens en Sanne Samina Hanssen. Roos Moggré is tafeldame!

Vandaag | 13:05 This Is Us

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Amerikaanse dramaserie. What Now?. De hele familie Pearson verzamelt bij Randall thuis. De spanning tussen Kevin en Sophie is te snijden op de avond van zijn première. Kate slaagt er niet in om de dood van haar vader te bespreken met Toby.

Vandaag | 13:20 Radar: o.a. ex-partner betaalt geen kinderalimentatie

Consumentenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in Radar: Ex partner betaalt geen kinderalimentatie Na een ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Radar: Ex-partner betaalt geen kinderalimentatie Na een scheiding moeten ouders kinderalimentatie betalen, sowieso tot 18 jaar en zelfs tot 21 jaar als kinderen studeren. Wie niet uit zichzelf betaalt, krijgt te maken met het LBIO (Landelijk Bureau Inning Onderhoudsbijdragen): zij innen voor jou de achterstallige alimentatie. Vorig jaar kregen zo'n 2300 mensen geen cent kinderalimentatie, ondanks een gerechtelijke uitspraak en inspanningen van het LBIO. Vaak zijn schulden de oorzaak. De alimentatiebetaler moet eerst de Belastingdienst en het CJIB betalen vóór je kinderalimentatie krijgt. Dit soort schuldeisers hebben voorrang, met als resultaat dat de ouder die voor de kinderen zorgt - en alle kosten maakt - geen geld krijgt van de ex-partner. Kinderalimentatie moet preferent worden, vindt het CDA die hier eerder Kamervragen over stelde. Ook de VVD deelt deze mening. De vraag is of dat ook gaat gebeuren? Diëtisten gesponsord door Suikerunie Foodwatch heeft een onderzoek gedaan naar de Nederlandse Vereniging van Diëtisten. Wat blijkt? Diëtisten werken regelmatig samen met de voedselindustrie en ook is er vaak sprake van sponsoring. De branchevereniging wordt gesponsord door Friesland Campina, Unilever, Nutricia en Nestlé, en in het vakblad wordt een ‘gesprekskaart’ van Coca-Cola bijgevoegd waarmee cliënten kunnen worden voorgelicht. Ook krijgen diëtisten in opleiding studiepunten om congressen bij te wonen die worden georganiseerd door de Suikerunie. Hoe onafhankelijk is het advies van de diëtist eigenlijk?

Vandaag | 15:50 Pauw: o.a. Antoinette Hertsenberg en Hanno Pijl

Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Artsen dienen klacht in tegen TV ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Artsen dienen klacht in tegen TV-programma Dokters van Morgen na claims over kanker, reuma en vasten De uitzending van ‘Dokters van Morgen’ van 8 oktober over vasten maakte veel los. In het programma werd belicht wat de bijkomende gezondheidseffecten zijn van het zogenaamde ‘intermittend fasting’. Voornamelijk reumapatiënten en mensen met kanker zouden baat kunnen hebben bij het vasten. Artsen Tijs Stehmann en Lester Du Perron dienden een klacht in tegen het televisieprogramma. Zij ontvingen veel reacties van ongeruste patiënten. Tijs en Lester zijn initiatiefnemers van ‘Dokter Media’, een onafhankelijke website met het doel om op een simpele, begrijpelijke en zo objectief mogelijke manier een bijdrage te leveren aan de interpretatie van medische nieuwsberichten. Vanavond bij PAUW gaat presentatrice van Dokters van Morgen Antionette Hertsenberg samen met LUMC-onderzoeker Hanno Pijl in gesprek met de artsen van Dokter Media. Albert Verlinde en Nyassa Alberta over de Nederlandse Tina Turner Musical Vandaag is de cast van de Nederlandse versie van de Tina Turner musical bekendgemaakt door producent Albert Verlinde. De hoofdrol van Tina gaat naar de Nederlandse musicalactrice Nyassa Alberta. In Duitsland heeft zij al een flinke carrière achter de rug met rollen in onder andere Sister Act en de Lion King. De voorstelling neemt ons door middel van Tina’s grootste hits mee door haar leven. Ook de dieptepunten zoals haar gewelddadige relatie met Ike Turner passeren de revue. Vanavond schuiven Albert en Nyassa aan bij PAUW voor een gesprek en het eerste optreden op de Nederlandse televisie. Frits Spits schreef boek over een jaar van rouw en gemis Anderhalf jaar geleden overleed de vrouw van Frits Spits, Greetje. 46 jaar lang deelden ze lief en leed. Het gemis en de leegte zijn groot, maar muziek biedt hem troost. Hij schreef er - aan de hand van muziek - een boek over: Alles lijkt zoals het was.

Vandaag | 17:50 Schaep ahoy

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Nederlandse komische serie. Broeders hoeder. Arie legt de boot aan wal in de gastvrije Hanzestad Deventer, waar colporteur Cees zijn vaste verkoopavond aan boord organiseert. Tijdens deze avond vol römertopf, snelkookpannen en door NASA ontwikkelde electromagnetisch geladen armbanden heeft Riet al snel een winstmakend dealtje gesloten met Cees. Ondertussen mist Huip de tweeling en blijkt hij geen zeebenen te hebben.

Morgen | 08:00 Will & Grace

Seizoen 5 - Aflevering 17 - Amerikaanse sitcom. Fagmalion Part 3: Bye Bye Beardy. Jack en Will hebben hun doel bereikt: ze hebben Barry omgetoverd in de perfecte homo. Ze besluiten hun creatie aan de homogemeenschap te tonen tijdens een glamoureuze benefietavond. Tijdens de voorbereidingen van het evenement ontdekt Grace dat Will ondertussen op zijn nieuwe vriend verliefd is geworden. Karen gaat de confrontatie met haar eeuwige rivaal Beverley aan.

Avond op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 00:00 Nachtprogrammering

Van 00.00 tot 07.00 uur doorlopende herhaling van de programmering van de voorafgaande avond.

Vandaag | 00:00 Gisteren gemist?

Het programma van de afgelopen avond

Vandaag | 04:30 SpongeBob

Seizoen 5 - Aflevering 10 - De Vlo / De Donut / Het Vuile Bord: Als Sandy terugkomt uit Texas heeft ze per ongeluk een vlo meegenomen. / Patrick denkt dat 'ie na een avond feesten een donut heeft gestolen van SpongeBob. / Meneer Krabs ontdenkt een vuil bord bij de schone vaat. SpongeBob moet het vuiltje met militaristische precisie te lijf gaan.

Vandaag | 08:55 Craig van de Kreek

Bernard is de hele avond lang de baas in huis.

Vandaag | 09:00 Gisteren gemist?

Het programma van de afgelopen avond

Vandaag | 09:00 Uitgelicht!

Herhaling van vorige avond. Uitgelicht! kijkt dagelijks achter het nieuws en belicht dit vanuit een christelijke perspectief.

Vandaag | 10:10 Thank God It's Friday

Nicole Sims bezoekt regelmatig de disco The Zoo, en hoopt zelf ooit een ster te worden. De film volgt gedurende een vrijdagavond een aantal personages die een bezoek brengen aan deze disco, waar die avond een optreden van The Commodores gepland ...

Nicole Sims bezoekt regelmatig de disco The Zoo, en hoopt zelf ooit een ster te worden. De film volgt gedurende een vrijdagavond een aantal personages die een bezoek brengen aan deze disco, waar die avond een optreden van The Commodores gepland staat. Daartoe moeten echter wel de instrumenten op tijd aanwezig zijn.

Vandaag | 10:15 Arthur & Claire

De vijftigjarige Arthur is ernstig ziek en wil zijn leven beëindigen in een kliniek in Amsterdam. Op de avond van zijn geplande dood, wordt hij opgeschrikt door harde geluiden vanuit de hotelkamer naast de zijne. Hier ontdekt hij Claire (Hannah ...

De vijftigjarige Arthur is ernstig ziek en wil zijn leven beëindigen in een kliniek in Amsterdam. Op de avond van zijn geplande dood, wordt hij opgeschrikt door harde geluiden vanuit de hotelkamer naast de zijne. Hier ontdekt hij Claire (Hannah Hoekstra), een dertigjarig meisje dat zelfmoord wil plegen. Nadat Arthur haar hiervan weet te weerhouden, beginnen de twee aan een nachtelijk avontuur door Amsterdam in de hoop dat ze de zin van het leven hervinden.

Vandaag | 10:50 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Geworstel in de liefde: Een misverstand zorgt er bijna voor dat het door de vierling uitgaat tussen Mae en Miles en dat de mannenavond van de jongens, inclusief een worstelwedstrijd tussen Grote Boze Baby Bokser en de 3 Maskerteers, in het water valt.

Vandaag | 11:15 Uitgelicht!

Herhaling van vorige avond. Uitgelicht! kijkt dagelijks achter het nieuws en belicht dit vanuit een christelijke perspectief.

Vandaag | 12:15 Live PD: Police Patrol

Ontdek wat er echt gebeurt op vrijdagavond in zes Amerikaanse politiedistricten.

Vandaag | 12:45 Live PD: Police Patrol

Ontdek wat er echt gebeurt op vrijdagavond in zes Amerikaanse politiedistricten.

Vandaag | 13:45 Bringing Ashley Home

Libba Phillips is een nuchtere vrouw met een stabiele familie, baan en vriend. Haar zus, fuifbeest Ashley, houdt van drinken, drugs en feestjes en heeft een aversie voor het woord 'verantwoordelijkheid'. Wat Libba niet weet, is dat Ashley een ...

Libba Phillips is een nuchtere vrouw met een stabiele familie, baan en vriend. Haar zus, fuifbeest Ashley, houdt van drinken, drugs en feestjes en heeft een aversie voor het woord 'verantwoordelijkheid'. Wat Libba niet weet, is dat Ashley een bipolaire stoornis heeft. Na een avondje stappen met haar zus, verandert Libba's leven drastisch. Ashley raakt vermist en geeft jarenlang geen teken van leven. Libba begint aan een intense zoektocht naar haar verdwenen zus.

Vandaag | 14:25 Friends

Seizoen 8 - Aflevering 12 - The One Where Joey Dates Rachel: Rachel en Joey beginnen elkaar anders te zien als ze een avondje uitgaan om Joey voor te bereiden op zijn grote date de volgende avond. Intussen strijden Chandler en Phoebe om de hoogste score bij Monica’s nieuwe Ms. Pac-Man-game.

Vandaag | 14:35 Big Freedia

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Realityshow. Just Be Free. Overdag als interieurinrichter is hij Freddie Ross, een grote kerel die niet met zich laat sollen. Wanneer hij 's avonds de microfoon vastneemt wordt hij Big Freedia, de grootste ster van de bouncemuziek.

Vandaag | 15:00 Radio - Met Arnold naar de avond

Beelden uit de radiostudio. Voor de grootste hits, mooie prijzen, maar ook nieuws uit Drenthe, ga je naar met Arnold naar de avond. Arnold staat garant voor een brede muziekkeuze, met elke dag een hitlijst waar jij het verschil kunt maken!

Vandaag | 16:00 Oetse op Noord

Oetse Eilander loodst je door de avondspits. Nieuws, actualiteiten, evenementen, sport, weer en muziek. Met het gesprek van de dag in Het Lopend Vuur, Altijd wat Anders en vele andere zaken.

Vandaag | 18:20 Hungry af.

Heb jij ook zo'n trek, maar moet je nog wachten tot het avondeten op tafel staat? Geen zorgen! Stil je honger met XITE Hungry AF!

Vandaag | 19:15 Big Freedia

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Realityshow. Just Be Free. Overdag als interieurinrichter is hij Freddie Ross, een grote kerel die niet met zich laat sollen. Wanneer hij 's avonds de microfoon vastneemt wordt hij Big Freedia, de grootste ster van de bouncemuziek.

Vandaag | 19:36 Big Freedia

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Realityshow. Flash's Dance. Overdag als interieurinrichter is hij Freddie Ross, een grote kerel die niet met zich laat sollen. Wanneer hij 's avonds de microfoon vastneemt wordt hij Big Freedia, de grootste ster van de bouncemuziek.

Vandaag | 19:40 The Daily Show

Seizoen 24 - Aflevering 157 - The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer. Vanavond te gast: Edward Snowden.

Vandaag | 19:50 Zoostraat 64 (KRO-NCRV)

Animatieserie over het zevenjarige meisje Loesje dat naast de dierentuin woont en elke avond naar verhalen luistert die verteld worden door de dieren.

Vandaag | 20:20 XITE & Chill

Maak je date-avond nog intiemer met XITE & Chill. Verwacht smooth & slow jams.

Vandaag | 20:32 A Tango Night - Live from Buenos Aires

In Buenos Aires luidde men het jaar 2006 uit met een spectaculair live muziekprogramma vol Argentijnse muziek. In het hartje van de Argentijnse zomer deelt het Orquesta Filarmónica del Teatro Colon onder leiding van dirigent Daniel Barenboim (die ook als pianosolist optreedt) het podium met bandoneonvirtuoos Leopoldo Federico en zijn Orquesta Tipica. Samen staan ze garant voor een buitengewoon oudejaarsspektakel vol populaire tango's en geliefde Latijns-Amerikaanse orkestklassiekers. De oude tangomeester José Carli verzorgde betoverende, nieuwe arrangementen van werken van de Argentijnse meesters Astor Piazzolla, Carlos Gardel, Julio de Caro, Alberto Ginastera en Horacio Salgán. Optredens door Buenos Aires' eigen tangodansers Mora Godoy en Junior Cervilla dragen bij aan de feestvreugde en maken er een onvergetelijke avond van.

Vandaag | 20:55 Live: UEFA Champions League Switch (Groepsfase)

Vanuit de Ziggo Sport Studio ziet u direct alle hoogtepunten en doelpunten van de wedstrijden die vanavond gespeeld worden. Er wordt live geschakeld tussen alle heenwedstrijden gespeeld in de derde ronde van de groepsfase in de UEFA Champions League: Manchester City - Atalanta, Galatasaray - Real Madrid, Juventus - Lokomotiv Moskou, Olympiakos - Bayern München, Club Brugge - Paris St. Germain en Tottenham Hotspur - Rode Ster Belgrado.

Vandaag | 21:00 SpongeBob

Seizoen 5 - Aflevering 10 - De Vlo / De Donut / Het Vuile Bord: Als Sandy terugkomt uit Texas heeft ze per ongeluk een vlo meegenomen. / Patrick denkt dat 'ie na een avond feesten een donut heeft gestolen van SpongeBob. / Meneer Krabs ontdenkt een vuil bord bij de schone vaat. SpongeBob moet het vuiltje met militaristische precisie te lijf gaan.

Vandaag | 22:00 XITE & Chill

Maak je date-avond nog intiemer met XITE & Chill. Verwacht smooth & slow jams.

Vandaag | 23:10 Pillowtalk

Relaxen doe je 's avonds met de beste muziek van XITE tijdens Pillow Talk.

Morgen | 00:00 Gisteren gemist?

Het programma van de afgelopen avond

Morgen | 00:00 Nachtprogrammering

Van 00.00 tot 07.00 uur doorlopende herhaling van de programmering van de voorafgaande avond.

Morgen | 00:20 Pillowtalk

Relaxen doe je 's avonds met de beste muziek van XITE tijdens Pillow Talk.

Morgen | 00:45 Moms' Night Out

Morgen - Allyson en haar vriendinnen zijn enorm toe aan een etentje met elkaar om eindelijk weer eens wat bij te kletsen. Om te genieten van een avondje uit op hoge hakken met een volwassenen gesprek en avondeten dat niet in een papieren zak wordt ...

Allyson en haar vriendinnen zijn enorm toe aan een etentje met elkaar om eindelijk weer eens wat bij te kletsen. Om te genieten van een avondje uit op hoge hakken met een volwassenen gesprek en avondeten dat niet in een papieren zak wordt geserveerd, zijn ze alleen maar afhankelijk van hun echtgenoten die drie uur lang op de kinderen moeten letten. Wat kan er in vredesnaam misgaan?

Morgen | 02:45 Live PD: Police Patrol

Ontdek wat er echt gebeurt op vrijdagavond in zes Amerikaanse politiedistricten.

Morgen | 03:00 Drugs Inc.

Seizoen 6 - Aflevering 1 - New Year's Eve NYC: Het grootste feest van het jaar brengt nieuwe kansen voor dealers, maar de politie is op deze speciale avond extra alert.

Morgen | 03:10 Live PD: Police Patrol

Ontdek wat er echt gebeurt op vrijdagavond in zes Amerikaanse politiedistricten.

Morgen | 03:50 SpongeBob

Seizoen 5 - Aflevering 10 - De Vlo / De Donut / Het Vuile Bord: Als Sandy terugkomt uit Texas heeft ze per ongeluk een vlo meegenomen. / Patrick denkt dat 'ie na een avond feesten een donut heeft gestolen van SpongeBob. / Meneer Krabs ontdenkt een vuil bord bij de schone vaat. SpongeBob moet het vuiltje met militaristische precisie te lijf gaan.

Morgen | 04:10 The Daily Show

Seizoen 24 - Aflevering 157 - The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer. Vanavond te gast: Edward Snowden.

Morgen | 06:06 Buxtehude - Abendmusik

Dietrich Buxtehude (ca. 1637-1707) wordt beschouwd als een van de grondleggers van de 17e-eeuwse Duitse school. Zijn invloed op een componist als Johann Sebastian Bach mag niet worden onderschat. Buxtehude was niet alleen een onmiskenbare meester van de orgelmuziek, maar tevens een zeer productieve componist met een oeuvre dat meer dan tweehonderd composities telt. Gedurende zijn leven begaf Buxtehude zich voornamelijk tussen Lübeck, Helsingborg, Hamburg en Kopenhagen. Buxtehude vervaardigde zeer innovatieve ‘Abendmusiken’ (‘avondconcerten’), die werden uitgevoerd op de vijf zondagen voorafgaand aan kerst. De ‘Abendmusiken’ waren een kruising tussen een kerkdienst en een openbaar concert, aangezien mensen moesten betalen om een uitvoering bij te wonen. In deze uitzending bundelen het Masques ensemble en Vox Luminis de krachten samen in een ontdekkingstocht naar de 17e-eeuwse barokmuziek van Buxtehude. Op het programma staan vele vocale composities, van spirituele concerten en koralen, tot aria’s en cantates. De ensembles staan onder de muzikale leiding van Olivier Fortin en Lionel Meunier. Het concert is opgenomen in AMUZ te Antwerpen in 2017.

Morgen | 07:00 The Dinner

Morgen - Misdaadthriller, Twee echtparen gaan een avond uit eten in een restaurant. Ze praten over alledaagse dingen, maar vermijden waar ze het eigenlijk over moeten hebben: hun kinderen. De twee zonen van de echtparen hebben namelijk samen iets ...

Twee echtparen gaan een avond uit eten in een restaurant. Ze praten over alledaagse dingen, maar vermijden waar ze het eigenlijk over moeten hebben: hun kinderen. De twee zonen van de echtparen hebben namelijk samen iets uitgehaald wat hun toekomst kan verwoesten.

Morgen | 09:00 Uitgelicht!

Herhaling van vorige avond. Uitgelicht! kijkt dagelijks achter het nieuws en belicht dit vanuit een christelijke perspectief.

Morgen | 09:00 Gisteren gemist?

Het programma van de afgelopen avond

Morgen | 10:34 Big Freedia

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Realityshow. Just Be Free. Overdag als interieurinrichter is hij Freddie Ross, een grote kerel die niet met zich laat sollen. Wanneer hij 's avonds de microfoon vastneemt wordt hij Big Freedia, de grootste ster van de bouncemuziek.

Morgen | 10:50 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Spoken bestaan niet: De vierling hebben nieuwe, oudere vrienden gemaakt. Dan stellen deze voor om 's avonds na sluitingstijd in Tom's Get Sporty af te spreken. Eenmaal in Get Sporty hoort de vierling enge, vreemde geluiden..

Morgen | 11:15 Uitgelicht!

Herhaling van vorige avond. Uitgelicht! kijkt dagelijks achter het nieuws en belicht dit vanuit een christelijke perspectief.

 Meer

Avond gemist

Eerder Vandaag | 00:50 Ella

Fien weet Ella te overtuigen dat zij niet langer concurrentie is en dat niets Ella in de weg staat om het weer goed te maken met Frederico. Jens blijft echter door haar hoofd spoken. Gelukkig kan Ella haar zinnen verzetten door wat in Cindy's salon te werken. Daar moet ze voor het eerst iemands haar kleuren. Anthony is in de wolken omdat hij met Lukas uit eten gaat. Hij is er zeker van dat het een romantische avond wordt, maar de werkelijkheid is net een beetje anders. Clio heeft er ondertussen het volste vertrouwen in dat ze goed op weg is het hart van Nicolas te veroveren.

Gisteren 21:05 Zack & Quack

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Pop-Up Komeet / Het Popfetti Spook: Het is een mooie avond met veel sterren aan de lucht. Wanneer Zack en Kira door hun telescoop kijken zien ze dat er een komeet op de maan afstormt. En op de maan wonen kleine robots. Om een ramp te voorkomen zullen ze de ruimte in moeten. / Zack en zijn vriendjes zeilen over de zee. Wanneer ze bij een eiland komen zien ze vier piraten die een schatkist aan het opgraven zijn. Maar als ze die kist openmaken ontsnapt er een raar wezen: het Popfetti Spook.

Gisteren 20:30 On Chesil Beach

Gisteren - Het is de zomer van 1962 en Engeland is slechts een jaar verwijderd van grote sociale veranderingen, Beatlemania, de seksuele revolutie en de Swinging Sixties. Op de avond van hun huwelijk dineren Florence en Edward op hun kamer in een ...

Het is de zomer van 1962 en Engeland is slechts een jaar verwijderd van grote sociale veranderingen, Beatlemania, de seksuele revolutie en de Swinging Sixties. Op de avond van hun huwelijk dineren Florence en Edward op hun kamer in een bedompt hotel bij Chesil Beach in het Engelse Dorset. Hier blikt het stel terug op hun ontluikende romance, ongemakkelijk over de aanstaande huwelijksnacht. De verzwegen misverstanden en angsten van die avond zullen hun levens voor altijd veranderen. Geliefd Brits auteur Ian McEwan schreef zelf het scenario voor de verfilming van zijn bestseller roman On Chesil Beach.

Gisteren 19:50 Zoostraat 64 (KRO-NCRV)

Animatieserie over het zevenjarige meisje Loesje dat naast de dierentuin woont en elke avond naar verhalen luistert die verteld worden door de dieren.

Gisteren 18:01 Israel Philharmonic Orchestra: 60th Anniversary

Het Israelisch Philharmonisch Orkest vierde haar zestigste verjaardag met dit Gala Concert uit 1996 onder leiding van Zubin Mehta en Daniel Barenboim. Tijdens het gala spelen ’s werelds meest geroemde solisten. Van de gevestigde violist Isaac Stern tot jonge talenten als Maxim Vengerov en Gil Shaham. Ook Pinchas Zukerman, Shlomo Mintz en Itzhak Perlman betreden het podium. De avond opent met een emotioneel beladen speech van Isaac Stern, die terugblikt op de eerste jaren van het orkest. Op het programma staan Bach’s Concert in d-klein voor twee violen (BWV 1043), Brahms’ Symfonie Nr. 2, Halversens “Passacaglia voor Viool en Cello, Mozart’s Serenade Nr. 6, KV. 239, Vivaldi’s concert voor vier violen en orkest in b-klein en Webers Oberon Overture.

Gisteren 17:55 Friends

Seizoen 8 - Aflevering 12 - The One Where Joey Dates Rachel: Rachel en Joey beginnen elkaar anders te zien als ze een avondje uitgaan om Joey voor te bereiden op zijn grote date de volgende avond. Intussen strijden Chandler en Phoebe om de hoogste score bij Monica’s nieuwe Ms. Pac-Man-game.

Gisteren 17:30 Flodder

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Nederlandse komische serie. De afrekening. Een oude vrijer van ma Flodder is uit de gevangenis ontslagen. Johnnie vermoedt dat hij wraak komt nemen, omdat ma hem destijds heeft verlinkt. Hij koopt een aantal wapens van Kareltje, maar helaas blijken die tijdens de confrontatie niet helemaal naar behoren te werken.

Gisteren 15:00 Radio - Met Arnold naar de avond

Beelden uit de radiostudio. Voor de grootste hits, mooie prijzen, maar ook nieuws uit Drenthe, ga je naar met Arnold naar de avond. Arnold staat garant voor een brede muziekkeuze, met elke dag een hitlijst waar jij het verschil kunt maken!

Gisteren 13:40 Zip Zip

Nacht van de Weervos: Het is een avond die eens in de vijftig jaar voorkomt.

Gisteren 09:00 Gisteren gemist?

Het programma van de afgelopen avond

Gisteren 07:40 Ella

Fien weet Ella te overtuigen dat zij niet langer concurrentie is en dat niets Ella in de weg staat om het weer goed te maken met Frederico. Jens blijft echter door haar hoofd spoken. Gelukkig kan Ella haar zinnen verzetten door wat in Cindy's salon te werken. Daar moet ze voor het eerst iemands haar kleuren. Anthony is in de wolken omdat hij met Lukas uit eten gaat. Hij is er zeker van dat het een romantische avond wordt, maar de werkelijkheid is net een beetje anders. Clio heeft er ondertussen het volste vertrouwen in dat ze goed op weg is het hart van Nicolas te veroveren.

Gisteren 04:35 Dawson's Creek

Joey vergezelt Pacey op een gala-avond voor het goede doel. Daar krijgt ze al snel spijt van, want Pacey heeft amper oog voor haar. Hij heeft zijn zinnen gezet op een bloedmooie gaste. Pacey slaagt erin haar te verleiden en besluit haar later die avond opnieuw te ontmoeten. Hij brengt Joey naar huis, maar stopt onderweg eerst nog even in een grootwarenhuis om een pakje condooms te kopen.

Gisteren 03:03 Waldbühne 1999 - A Romantic Opera Night

Een concert ter ere van Wagner en zijn meest iconische opvolger: Richard Strauss. In dit lyrische concert wordt de Berliner Philharmoniker gedirigeerd door James Levine, die meer dan 40 jaar de muzikaal leider van de Metropolitan Opera was! De solist van de avond is Ben Heppner. Op het programma staan Strauss’ Don Juan, Op. 20, ‘Cäcilie’ and ‘Heimliche Aufforderung’ uit Op. 27, ‘Zueignung’ uit ‘Letzte Blatter’, Op. 10, Till Eulenspiegels lustige Streich en 'Waltzes / Di Rigori Armato' uit ‘Der Rosenkavalier’. Verder kunt u genieten van werken van Wagner, zoals de ‘Prelude/ In fernem Land’ uit ‘Lohengrin’, ‘Prelude & Liebestod’ uit ‘Tristan und Isolde’, ‘Prelude/Walther’s Preislied’ uit ‘Die Meistersinger von Nürnberg en ‘Ride of the Valkyries’ uit ‘Die Wälkure’. Het concert wordt afgesloten met Paul Lincke’s ‘Berliner Luft’.

Gisteren 00:00 Gisteren gemist?

Het programma van de afgelopen avond

Gisteren 00:00 Nachtprogrammering

Van 00.00 tot 07.00 uur doorlopende herhaling van de programmering van de voorafgaande avond.

Eergisteren 23:29 Curvy Supermodel

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Realityreeks waarin gezocht wordt naar hét nieuwe curvy topmodel van Nederland. Het einde van de wedstrijd is in zicht en dat betekent: koffers pakken! De meiden vertrekken naar Marrakech. Na een heerlijke nacht in een sprookjesachtig hotel is er geen tijd om te relaxen. Per kameel trekken de meiden de woestijn in voor een spannende challenge waarin zand de hoofdrol speelt. Na een lange dag in de hete woestijn snakken de modellen naar een avondje uit en laten zich verleiden door het nachtleven. Maar of dat nou zo verstandig is op de avond voor de belangrijkste shoot van de wedstrijd? Wie houdt het hoofd koel en gaat door naar de finale?

Eergisteren 19:55 Zoostraat 64 (KRO-NCRV)

Animatieserie over het zevenjarige meisje Loesje dat naast de dierentuin woont en elke avond naar verhalen luistert die verteld worden door de dieren.

Eergisteren 19:30 The A-Team

Seizoen 4 - Aflevering 16 - Amerikaanse actieserie. Cowboy George. Face is al weken bezig met de organisatie van het jaarlijkse concert in een van de populairste discotheken in het westen van Amerika. Tot zijn grote ontsteltenis komt Boy George en niet Cowboy George aan op de avond van het gebeuren.

Eergisteren 13:39 Teen Titans Go!

Omdat Starfire niet met Robin, Cyborg en Beast Boy mee mag op hun mannenstapavond, bevrijden de meiden Jinx uit de gevangenis en de drie hebben samen ook een wilde avond.

Eergisteren 12:15 Modern Family

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Great Expectations: Claire wil Phil verrassen met een privé-optreden van een van hun lievelingsmuzikanten, maar Phil heeft nog nooit van hem gehoord. Cameron en Mitchell gaan een avond uit met hun vriendin Sal en Jay heeft een familie-avond met de kinderen.

Eergisteren 10:28 Musical: Assepoester

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Musical. Assepoester woont bij haar gemene stiefmoeder. Van haar mag Assepoester niet naar het bal van de prins. De stiefmoeder wil namelijk dat haar eigen dochter, Priscilla, de nieuwe koningin wordt. Een goede fee zorgt ervoor dat Assepoester toch naar het bal kan, maar ze moet voor middernacht naar huis. De prins danst de hele avond met Assepoester. Vlak voor twaalf uur vlucht Assepoester weg en verliest één van haar schoentjes. De prins gaat op zoek naar het meisje dat het schoentje past, want met haar wil hij trouwen. De stiefmoeder bedenkt een list, waardoor Priscilla het schoentje zal passen. Zal de liefde het van bedrog winnen?

 Meer