Je vindt hier de programma's van Auto op tv We hebben de volgende programma's voor Auto Wheeler Dealers: Auto's/Motoren, Seizoen 9 Aflevering 2 Morgan Mike is op zoek naar een klassieke sportwagen: de Morgan. De auto's zijn. Wheeler Dealers: Auto's/Motoren, Seizoen 9 Aflevering 3 BMW M5 Mike koopt een van de minst dure M5's in Engeland. De auto is echter. Wheeler Dealers: Auto's/Motoren, Seizoen 9 Aflevering 4 Renault Alpine Mike gaat in Frankrijk op zoek naar de zeldzame Renault Alpine. Wheeler Dealers: Auto's/Motoren, Seizoen 9 Aflevering 5 Porsche 914 Mike vindt in een schuur een stoffige 914. Hij ziet winst in de. Furiki: Jeugd, Autorodeo / Pindaland André leert om in een team te werken. / André en Chobado gaan op zoek naar Pindaland,. Wheeler Dealers: Auto's/Motoren, Seizoen 9 Aflevering 6 G Wagon Mike wil een G Wagen, de populaire Duitse terreinwagen. Hij vindt er. How It's Made: Dream Cars: Wetenschap, Seizoen 2 Aflevering 1 Alpha Romeo 4C Het team van 'How It's Made' brengt een bezoek aan de geboorteplaats. How It's Made: Dream Cars: Wetenschap, Seizoen 2 Aflevering 2 Pagani Huayra Het team van 'How It's Made' bezoekt de geboorteplaats van de Pagani. Secret Lives Of The Super Rich: Amusement, Aflevering 5 Amerikaanse realityserie waarin een uniek en exclusief kijkje wordt gegeven in het leven van. How It's Made: Dream Cars: Wetenschap, Seizoen 2 Aflevering 3 Caterham Seven Het team van 'How It's Made' bezoekt de geboorteplaats van de.

Auto op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 09:44 Furiki

Autorodeo / Pindaland André leert om in een team te werken. / André en Chobado gaan op zoek naar Pindaland, maar dat blijkt helemaal niet te bestaan.

Vandaag | 11:04 Secret Lives Of The Super Rich

Aflevering 5 Amerikaanse realityserie waarin een uniek en exclusief kijkje wordt gegeven in het leven van superrijke mensen. Zij showen hun gigantische landhuizen, glanzende superauto's, privévliegtuigen, dure juwelen en vertellen over hun onverzadigbare honger naar het beste van het beste en over het geheim achter hun buitengewone succes.

Vandaag | 17:22 The Real Housewives Of Orange County

Aflevering 2 Amerikaanse realityserie over zeven vrouwen, Vicki, Tamra, Lydia, Shannon, Meghan, Peggy en Kelly, die in het pittoreske Orange County in Californië wonen. Ze leiden het leven waar velen jaloers op zijn: ze wonen in prachtige huizen, rijden in peperdure auto's en dragen de mooiste designerkleding. Naast hun rijke leven hebben deze mondaine vrouwen allemaal een persoonlijk verhaal te vertellen en geven ze de camera's toegang tot alles wat hen bezighoudt.

Vandaag | 17:26 RTL Autowereld

Seizoen 18 - Aflevering 27 Informatief programma gemaakt door autoliefhebbers voor autoliefhebbers. Een team van coureurs, presentatoren en klassiekersexperts rijdt met de meest bijzondere en exclusieve auto's. Ze testen de nieuwste modellen, bezoeken shows en races, maken de mooiste roadtrips en gaan in op innovaties, duurzame ontwikkelingen en alle ándere vormen van mobiliteit.

Vandaag | 17:55 Custom Cars: Las Vegas

Aflevering 3 Amerikaanse realityserie waarin oldtimerliefhebber Danny Koker wordt gevolgd. Danny's hele leven draait om de in- en verkoop van klassieke Amerikaanse auto's en motoren. Overal waar hij komt, speurt hij naar juweeltjes. Met de hulp van zijn getalenteerde team koopt hij oldtimers op en restaureert hij ze om ze vervolgens met winst te verkopen. De verhalen over de historische voertuigen zijn verbazingwekkend.

Vandaag | 18:19 Custom Cars: Las Vegas

Aflevering 4 Amerikaanse realityserie waarin oldtimerliefhebber Danny Koker wordt gevolgd. Danny's hele leven draait om de in- en verkoop van klassieke Amerikaanse auto's en motoren. Overal waar hij komt, speurt hij naar juweeltjes. Met de hulp van zijn getalenteerde team koopt hij oldtimers op en restaureert hij ze om ze vervolgens met winst te verkopen. De verhalen over de historische voertuigen zijn verbazingwekkend.

Vandaag | 19:36 Idioten Op De Weg

Aflevering 13 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Vandaag | 20:00 Crime Scene Investigation

Bloodsport Een succesvolle en geliefde Americanfootballcoach van de universiteit stort vlak voor zijn huis in elkaar. Hij blijkt te zijn vermoord met een trofee. Sara and Greg doen onderzoek naar de dood van een vrouw die is gevonden in een te water geraakte auto.

Vandaag | 23:00 Dus ik volg

Seizoen 2019 - Aflevering 1 van 4 - De geboorte van de volger - HUMAN Volgen kan beginnen als een tamelijk onschuldige aanbidding, maar wat als zo'n adoratie extremere vormen aanneemt? Als je autonomie in het geding komt? Stine Jensen onderzoekt de mens als groepsdier. Filosoof en journalist Doortje Smithuijsen houdt zich bezig met het fenomeen influencers. De Vlaamse criminoloog Anja Hermans raakte als tiener in de ban van het Animal Liberation Front en pleegde in opdracht van de charismatische leider heftige aanslagen. Wat was het kantelpunt? Hoogleraar boeddhisme en zenleraar André van der Braak raakte op zijn zeventiende in de ban van de Amerikaanse goeroe Andrew Cohen. Hij verbrak zijn relatie, zei zijn ouders en zijn baan vaarwel en kocht een enkeltje USA. Elf jaar later keerde hij gedesillusioneerd terug naar Nederland.

Morgen | 10:15 De stoel

Aflevering 3 van 5 - KRO-NCRV Nederlands praatprogramma waarin presentator Rik Felderhof mensen met een bijzondere levensstijl ontmoette. De gasten waren doorgaans 'anders' dan anderen. Door hun levensstijl waren ze anders dan de grijze massa en werden ze ook wel paradijsvogels genoemd. Deze mensen werden door Felderhof geïnterviewd in een stoel die hij, boven op zijn auto, naar locatie bracht.

Morgen | 12:30 Stop! Politie

Aflevering 27 Realityserie waarin de verkeerspolitie wordt gevolgd. 24 uur per dag, 7 dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg. Het rijgedrag van automobilisten wordt al decennia gevolgd met behulp van de camera's in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

Morgen | 13:15 Stop! Politie

Aflevering 6 Realityserie waarin de verkeerspolitie wordt gevolgd. 24 uur per dag, 7 dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg. Het rijgedrag van automobilisten wordt al decennia gevolgd met behulp van de camera's in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

Morgen | 13:30 Idioten Op De Weg

Aflevering 18 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Morgen | 14:00 Idioten Op De Weg

Aflevering 19 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Morgen | 14:30 Idioten Op De Weg

Aflevering 32 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Morgen | 14:35 Heuvelland Ziekenhuis

Seizoen 2 - Aflevering 4 van 13 - Testing time - VPRO Engelse kleianimatieserie waarin het ziekenhuis centraal staat. Dokter Max, Zuster Kitty, Dokter Ad, Chirurg Sally en de ziekenautobestuurders maken elke dag weer ontroerende en spannende dingen mee in het Heuvelland Ziekenhuis.

Morgen | 16:10 Lucas etc.

Seizoen 1 - Aflevering 17 van 25 - Onderweg - NTR Als je je in de auto verveelt, kan er van alles gebeuren... Zoals de vrouw van je leven ontmoeten!

Morgen | 20:55 Sander en het Mysterie van de Legendarische Duo's

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 4 - Comedy - BNNVARA Sander spreekt met comedyduo's Rundfunk en Veldhuis en Kemper. Cabaretkenner Jaques Klöters laat zijn licht schijnen over legendarische comedyduo's door de jaren heen. Ook maakt Sander een nieuwe versie van de Klusjesmannen. Dit keer gaat hij met Gerard Ekdom aan de slag in een autogarage. Kan Sander ook met hem een goed duo vormen?

Overmorgen | 00:20 Ranking the Cars

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 10 In Ranking the Cars gaat Lauren Verster langs bij de trotse eigenaren van opvallende auto's om te achterhalen wat het bijzondere verhaal achter de auto is. Van stoere racewagen tot klassieke oldtimer, alles komt voorbij onder het toeziend oog van Lauren. Ook de pronkstukken van enkele BN'ers komen voorbij.

Overmorgen | 00:25 Z Doc: I Am Paul Walker

Aflevering 1 Documentaire over het veelzijdige leven van de Amerikaanse acteur Paul Walker. Hij werd vooral bekend door de rol van Brian O'Conner die hij vanaf 2001 speelde in de actiefilmreeks 'The Fast and the Furious'. Op 30 november 2013 kwam hij op 40-jarige leeftijd om het leven bij een tragisch auto-ongeluk. Interviews met Pauls familie en vrienden geven in combinatie met niet eerder vertoond foto- en filmmateriaal een uniek kijkje in zijn privéleven.

Overmorgen | 01:00 RTL Autowereld

Seizoen 18 - Aflevering 27 Informatief programma gemaakt door autoliefhebbers voor autoliefhebbers. Een team van coureurs, presentatoren en klassiekersexperts rijdt met de meest bijzondere en exclusieve auto's. Ze testen de nieuwste modellen, bezoeken shows en races, maken de mooiste roadtrips en gaan in op innovaties, duurzame ontwikkelingen en alle ándere vormen van mobiliteit.

Overmorgen | 02:00 Sander en het Mysterie van de Legendarische Duo's

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 4 - Comedy - BNNVARA Sander spreekt met comedyduo's Rundfunk en Veldhuis en Kemper. Cabaretkenner Jaques Klöters laat zijn licht schijnen over legendarische comedyduo's door de jaren heen. Ook maakt Sander een nieuwe versie van de Klusjesmannen. Dit keer gaat hij met Gerard Ekdom aan de slag in een autogarage. Kan Sander ook met hem een goed duo vormen?

 Meer

Auto op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 06:45 Wheeler Dealers

Seizoen 9 - Aflevering 2 - Morgan Mike is op zoek naar een klassieke sportwagen: de Morgan. De auto's zijn echter flink aan de prijs en de enige die Mike zich kan veroorloven verkeert in zeer slechte staat.

Vandaag | 07:30 Wheeler Dealers

Seizoen 9 - Aflevering 3 - BMW M5 Mike koopt een van de minst dure M5's in Engeland. De auto is echter verwaarloosd en in slechte staat. Edd moet de wagen zo goedkoop mogelijk opknappen om winst te kunnen maken.

Vandaag | 08:15 Wheeler Dealers

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Renault Alpine Mike gaat in Frankrijk op zoek naar de zeldzame Renault Alpine 310. Hij vindt een mooie auto, die echter enkele problemen blijkt te hebben. Edd krijgt de taak om ze te verhelpen.

Vandaag | 09:00 Wheeler Dealers

Seizoen 9 - Aflevering 5 - Porsche 914 Mike vindt in een schuur een stoffige 914. Hij ziet winst in de sportwagen uit de jaren 70 en koopt hem voor een prikkie. Nadat Edd de auto heeft opgeknapt, zoeken ze een koper.

Vandaag | 09:45 Wheeler Dealers

Seizoen 9 - Aflevering 6 - G Wagon Mike wil een G-Wagen, de populaire Duitse terreinwagen. Hij vindt er één en Edd geeft de auto een facelift met een nieuwe voorkant en achterlichten uit 2012. Zullen ze winst maken?

Vandaag | 10:24 How It's Made: Dream Cars

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Alpha Romeo 4C Het team van 'How It's Made' brengt een bezoek aan de geboorteplaats van de Alfa Romeo 4C, waar ze meer te weten komen over de techniek en de prachtige vormgeving van de auto.

Vandaag | 10:48 How It's Made: Dream Cars

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Pagani Huayra Het team van 'How It's Made' bezoekt de geboorteplaats van de Pagani Huayra, waar aandacht wordt besteed aan de techniek en de prachtige vormgeving van de auto.

Vandaag | 11:12 How It's Made: Dream Cars

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Caterham Seven Het team van 'How It's Made' bezoekt de geboorteplaats van de Caterham Seven, waar aandacht wordt besteed aan de techniek en de mooie vormgeving van de auto.

Vandaag | 11:36 How It's Made: Dream Cars

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Bugatti Veyron Het team van 'How It's Made' bezoekt de geboorteplaats van de Bugatti Veyron, waar aandacht wordt besteed aan de techniek en de adembenemende vormgeving van de auto.

Vandaag | 12:00 How It's Made: Dream Cars

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Morgan 3-Wheeler Lijkt je droom-auto op een Morgan Three-Wheeler? De crew reist af naar de plek waar het begon, waar de werking en het prachtige exterieur van de auto worden bewonderd.

Vandaag | 12:24 How It's Made: Dream Cars

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Ginetta G40 Altijd al willen weten hoe de Ginetta G40 wordt geproduceerd? Het team van 'How It's Made' bezoekt de fabriek en ontdekt alles over de techniek en het unieke design van de auto.

Vandaag | 12:50 How It's Made: Dream Cars

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Lucra LC470 Heb je je ooit afgevraagd hoe de Lucra LC470 wordt gemaakt? Het team van 'How It's Made' bezoekt de geboorteplaats van de auto en verkent de techniek en het prachtige design.

Vandaag | 13:14 How It's Made: Dream Cars

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Chevrolet Corvette Stingray Heb je je ooit afgevraagd hoe de Corvette Stingray wordt gemaakt? Het team van 'How It's Made' bezoekt de geboorteplaats van de auto en krijgt uitleg over het prachtige design.

Vandaag | 13:38 How It's Made: Dream Cars

Seizoen 2 - Aflevering 9 - KTM X-Bow Heb je je ooit afgevraagd hoe exclusieve auto's worden gemaakt? Het team van 'How It's Made' onderzoekt de herkomst, de werking en de technische specificaties van droomauto's.

Vandaag | 14:02 How It's Made: Dream Cars

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Tesla Model S Heb je je ooit afgevraagd hoe exclusieve auto's worden gemaakt? Het team van 'How It's Made' onderzoekt de herkomst, de werking en de technische specificaties van droomauto's.

Morgen | 04:24 How It's Made: Dream Cars

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Audi S8 Heb je je weleens afgevraagd hoe luxe auto's worden gemaakt? Het team gaat op onderzoek uit naar het ontstaan, de eigenschappen en de technische aspecten van de mooiste wagens.

Morgen | 04:48 How It's Made: Dream Cars

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Ultima Evolution Heb je je weleens afgevraagd hoe luxe auto's worden gemaakt? Het team gaat op onderzoek uit naar het ontstaan, de eigenschappen en de technische aspecten van de mooiste wagens.

Morgen | 05:12 How It's Made: Dream Cars

Seizoen 2 - Aflevering 9 - KTM X-Bow Heb je je ooit afgevraagd hoe exclusieve auto's worden gemaakt? Het team van 'How It's Made' onderzoekt de herkomst, de werking en de technische specificaties van droomauto's.

Morgen | 05:36 How It's Made: Dream Cars

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Tesla Model S Heb je je ooit afgevraagd hoe exclusieve auto's worden gemaakt? Het team van 'How It's Made' onderzoekt de herkomst, de werking en de technische specificaties van droomauto's.

Morgen | 06:24 How Do They Do It?

Seizoen 8 - Aflevering 11 Hoe kunnen de auto's op Daytona tijdens een race 24 uur lang op volle snelheid blijven rijden? En hoe wordt van het zoetste suikerriet ter wereld de bekende Caribische rum gemaakt?

Morgen | 08:00 How Do They Do It?

Seizoen 8 - Aflevering 15 Hoe wordt van een 700 jaar oude boom een Japanse trommel van twee ton gemaakt? Hoe kan een fabriek milieuvriendelijk duizenden auto's produceren? En hoe maken de Italianen pasta?

Morgen | 12:10 FantomWorks

Seizoen 4 - Aflevering 10 - That Sinking Feeling Tom en Patti willen graag rijden en varen met hun Amphicar uit 1967, maar er is iets mis met de amfibiewagen. Kan het team ervoor zorgen dat de auto niet zinkt als een baksteen?

Morgen | 13:00 Junkyard Empire

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Cohen Vs Camaro Andy Cohen verdient zijn geld met het opknappen van sloopauto's. Samen met zijn team gaat hij op zoek naar koopjes, waarna hij iets moois maakt van wat anderen hebben gedumpt.

Morgen | 16:20 FantomWorks

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Beast Mode Het FantomWorks-team waagt zich aan een prototype om een voormalige dragracer de auto van zijn dromen te bezorgen: een snelle Chevelle uit 1969 met een LT4-motor met drukvulling.

Morgen | 17:10 Wheeler Dealers

Seizoen 9 - Aflevering 7 - Jag XK8 Mike Brewer zoekt een Britse klassieker en vindt een Jaguar XK8, maar de auto is een wrak. Kan Edd de Jaguar binnen het budget opknappen of is het project gedoemd te stranden?

Morgen | 23:15 The Myth of Beethoven - His Life in Six Sonatas

Aflevering 3 van 6 - The Virtuoso - NTR Serie over het leven van de componist Ludwig van Beethoven. Al tijdens zijn leven werd Beethoven beschouwd als een mythe, als de eerste moderne, autonome kunstenaar, enkel toegewijd aan zijn eigen werk. Maar hoe werd Beethoven held, mythe en legende? Deze docuserie beschouwt zes van zijn pianosonates als de sleutel tot deze en nog veel meer vragen.

Morgen | 23:45 The Myth of Beethoven - His Life in Six Sonatas

Aflevering 4 van 6 - The Invalid - NTR Serie over het leven van de componist Ludwig van Beethoven. Al tijdens zijn leven werd Beethoven beschouwd als een mythe, als de eerste moderne, autonome kunstenaar, enkel toegewijd aan zijn eigen werk. Maar hoe werd Beethoven held, mythe en legende? Deze docuserie beschouwt zes van zijn pianosonates als de sleutel tot deze en nog veel meer vragen.

Overmorgen | 03:36 How It's Made: Dream Cars

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Ferrari California T Heb je je weleens afgevraagd hoe luxe auto's worden gemaakt? Het team gaat op onderzoek uit naar het ontstaan, de eigenschappen en de technische aspecten van de mooiste wagens.

 Meer