Auto op tv (tv-tips)

Vandaag | 22:00 Blitz IMDb: 6.2

IMDB * 6.2 - Misdaadthriller, Blitz is een Britse thriller uit het jaar 2011. Met Jason Statham en Paddy Considine in de hoofdrol. Tom Brant (Jason Statham) is een heetgebakerde agent die criminelen liever in elkaar schopt dan hun rechten voor te ...

Blitz is een Britse thriller uit het jaar 2011. Met Jason Statham en Paddy Considine in de hoofdrol. Tom Brant (Jason Statham) is een heetgebakerde agent die criminelen liever in elkaar schopt dan hun rechten voor te lezen. Als hij twee autodieven op heterdaad betrapt, geeft hij de mannen er dan ook flink van langs. Het incident haalt de media en het politiekorps wordt zwaar bekritiseerd. Brant moet zich een tijdje gedeisd houden. Dat wordt echter moeilijk wanneer een mysterieuze figuur met de naam 'The Blitz' politieagenten begint neer te schieten. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/blitz

Overmorgen | 20:30 Nieuw: Als de Brandweer

Overmorgen - Reality-show, In het nieuwe realityprogramma Als de Brandweer is het werk van brandweermannen en vrouwen ...

In het nieuwe realityprogramma Als de Brandweer is het werk van brandweermannen en -vrouwen de komende zondagen om 20:30 uur op SBS6 van dichtbij te zien. Bijzondere beelden De leden van de brandweer filmen zelf ook, waardoor het programma extra bijzondere beelden oplevert. Daarnaast worden onder andere drone's, beveiligingsbeelden en warmtebeeldcamera's gebruikt. Duikers Uiteraard zijn er veel branden te zien in Als de Brandweer, maar ook een onbekendere kant van het brandweerwerk wordt belicht. Zo zijn er ook duikers die een slachtoffer uit een in het water belande auto bevrijden of een uitgeput paard uit een diepe moddersloot proberen te halen. Deze aflevering In de eerste aflevering bedreigt een uitslaande brand het huis van studenten. Een vrouw valt van haar fiets en komt onder een rijdende tram terecht. En een auto met twee inzittenden boort zich in de gevel van een computerwinkel en zorgt voor acuut instortingsgevaar.

Je vindt hier de programma's van Auto op tv We hebben de volgende programma's voor Auto Blitz: IMDB * 6.2 - Misdaadthriller, Blitz is een Britse thriller uit het jaar 2011. Met Jason Statham en Paddy Considine in de hoofdrol. Tom Brant (Jason Statham) is een heetgebakerde agent die criminelen liever in elkaar schopt dan hun rechten voor te. Nieuw: Als de Brandweer: Overmorgen - Reality-show, In het nieuwe realityprogramma Als de Brandweer is het werk van brandweermannen en vrouwen. La ch'tite famille: Valentin D, die samen met zijn partner Constance een succesvol designerduo vormt, heeft om een plek in de exclusieve wereld vol luxe te verwerven altijd gelogen over zijn eenvoudige komaf. Wanneer zijn ongemanierde moeder, broer en schoonzus. Kindig Customs: The Supernova, Seizoen 4 Aflevering 5 The Supernova: Na 16 jaar voltooit Kindig It Design eindelijk de Nova uit 1967.. Forged In Fire: Realityreeks, Seizoen 2 Aflevering 5 Realityreeks waarin vier Amerikaanse smeden het tegen elkaar opnemen. Viking. Kindig Customs: The Supernova, Seizoen 4 Aflevering 5 The Supernova: Na 16 jaar voltooit Kindig It Design eindelijk de Nova uit 1967.. Police Interceptors: Seizoen 13 Aflevering 5 Aflevering 5: In deze aflevering leidt Paul "Mustard" Faulkner een gevaarlijke achtervolging. Bij Andy in de auto: Bart Ramselaar: Bij Andy in de auto. Godzilla: Shin Godzilla: Wanneer er uit het niets een vulkaan uit de zeebodem boven water komt, blijkt dit veroorzaakt te worden door een levend organisme. De eerste video's van het onbekende schepsel verschijnen: het is enorm en beweegt zich richting Tokio. De autoriteiten. Bij Andy in de auto: Bart Ramselaar: Bij Andy in de auto.

Auto op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 13:00 Idioten Op De Weg

Seizoen 4 - Aflevering 40 - Realityreeks over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op het asfalt zijn vertoond. Van een gekantelde vrachtwagen die in één keer beide weghelften blokkeert tot een bestuurder die de kiepwagen een nieuwe betekenis geeft.

Vandaag | 14:30 Stop! Politie

Seizoen 2 - Aflevering 28 - Realityreeks over het werk van de politie. Het rijgedrag van automobilisten wordt al een aantal decennia gevolgd met behulp van de camera's in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

Vandaag | 16:00 Hoe Zal Ik Het Zeggen?

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Verborgencamerashow waarin Jamai Loman mensen helpt om bijzondere boodschappen aan elkaar over te brengen. De telefoonverslaafde Iris wordt door haar moeder even goed op haar nummer gezet. En zangeres Famke Louise wordt razend als haar gloednieuwe auto in beslag wordt genomen omdat ze altijd veel te hard rijdt.

Vandaag | 17:10 Raising Hope

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie. Credit Where Credit Is Due. Wanneer Jimmy en Sabrina besluiten om een nieuwe auto te kopen, ontdekken ze dat Jimmy een uiterst laag interestpercentage heeft dat al jaren niet meer is gestegen. Burt en Virginia geven toe dat het hun schuld is en zoeken naar een oplossing.

Vandaag | 17:35 NCIS: Los Angeles

Seizoen 6 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Traitor. Granger raakt betrokken bij een auto-ongeval. Hetty is ervan overtuigd dat er zich een mol in het team bevindt.

Vandaag | 19:00 Idioten Op De Weg

Seizoen 4 - Aflevering 41 - Realityreeks over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op het asfalt zijn vertoond. Van een gekantelde vrachtwagen die in één keer beide weghelften blokkeert tot een bestuurder die de kiepwagen een nieuwe betekenis geeft.

Vandaag | 22:30 Bij Andy in de auto

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Show waarin ex-voetballer Andy van der Meijde gasten rondrijdt in zijn auto. Jari Litmanen. Bekende profvoetballers stappen bij ex-profvoetballer Andy van der Meijde in de auto voor een ritje en een goed gesprek.

Morgen | 11:30 RTL Autowereld

Seizoen 34 - Aflevering 11 - Magazine met het laatste autonieuws

Morgen | 13:35 Dharma & Greg

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. Old Yeller. Greg en Dharma hebben een meningsverschil over de auto. Greg zegt dat Dharma de auto mag meenemen wanneer ze wil, maar geeft haar wel opdrachten over hoe ze met de auto om moet gaan en daar zit Dharma duidelijk niet op te wachten.

Auto op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 08:20 La ch'tite famille

Valentin D, die samen met zijn partner Constance een succesvol designerduo vormt, heeft om een plek in de exclusieve wereld vol luxe te verwerven altijd gelogen over zijn eenvoudige komaf. Wanneer zijn ongemanierde moeder, broer en schoonzus ...

Valentin D, die samen met zijn partner Constance een succesvol designerduo vormt, heeft om een plek in de exclusieve wereld vol luxe te verwerven altijd gelogen over zijn eenvoudige komaf. Wanneer zijn ongemanierde moeder, broer en schoonzus onverwachts bij de opening van zijn retrospectief in het prestigieuze Palais de Tokyo in Parijs komen opdagen, botsen Valentins twee werelden onvermijdelijk met elkaar. Al helemaal wanneer Valentin ook nog eens wordt aangereden door een auto, daardoor zijn geheugen verliest en zich twintig jaar in het verleden waant, toen hij nog een Noord-Franse, ch’ti-sprekende arbeiderszoon was.

Vandaag | 09:00 Kindig Customs

Seizoen 4 - Aflevering 5 - The Supernova: Na 16 jaar voltooit Kindig It Design eindelijk de Nova uit 1967. Het uiterlijk van de auto is vrij standaard. Is het motorvermogen van 2000 pk voldoende om de klant te imponeren?

Vandaag | 09:20 Forged In Fire

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Realityreeks waarin vier Amerikaanse smeden het tegen elkaar opnemen. Viking Sword. Vier wapensmeden moeten materiaal uit een auto hergebruiken en een zwaard smeden in een race tegen de klok. Slechts twee van hen gaan door naar de laatste ronde, waarin ze vijf dagen de tijd hebben om een vikingzwaard te smeden.

Vandaag | 09:45 Kindig Customs

Seizoen 4 - Aflevering 5 - The Supernova: Na 16 jaar voltooit Kindig It Design eindelijk de Nova uit 1967. Het uiterlijk van de auto is vrij standaard. Is het motorvermogen van 2000 pk voldoende om de klant te imponeren?

Vandaag | 09:55 Police Interceptors

Seizoen 13 - Aflevering 5 - Aflevering 5: In deze aflevering leidt Paul "Mustard" Faulkner een gevaarlijke achtervolging met hoge snelheid door de straten van Stockton. De bestuurder en zijn passagiers laten de auto achter en verstoppen zich in het kreupelhout.

Vandaag | 10:00 Bij Andy in de auto: Bart Ramselaar

Bij Andy in de auto: Bart Ramselaar. Bij Andy in de auto

Vandaag | 10:20 Godzilla: Shin Godzilla

Wanneer er uit het niets een vulkaan uit de zeebodem boven water komt, blijkt dit veroorzaakt te worden door een levend organisme. De eerste video's van het onbekende schepsel verschijnen: het is enorm en beweegt zich richting Tokio. De autoriteiten ...

Wanneer er uit het niets een vulkaan uit de zeebodem boven water komt, blijkt dit veroorzaakt te worden door een levend organisme. De eerste video's van het onbekende schepsel verschijnen: het is enorm en beweegt zich richting Tokio. De autoriteiten moeten snel handelen om de bevolking tegen de aankomende ramp te beschermen. Maar geen noodplan ter wereld anticipeert hoe om te gaan met een onbekend, gigantisch monster. Het wezen wordt een naam gegeven: Godzilla. Met de hulp van experts probeert de regering het beest te verslaan, maar Godzilla's zucht om te vernietigen neemt alleen maar toe.

Vandaag | 11:00 Bij Andy in de auto: Bart Ramselaar

Bij Andy in de auto: Bart Ramselaar. Bij Andy in de auto

Vandaag | 11:00 Formule 1 GP van Brazilië Race (samenvatting)

Formule 1 GP van Brazilië Race (samenvatting). Samenvatting van de GP van Brazilië, gereden op de Autódromo José Carlos Pace in São Paulo, Brazilië.

Vandaag | 11:15 Chasing Classic Cars

Seizoen 10 - Aflevering 4 - 100 Year Old Harley: Ferrari-expert en restaurateur Wayne Carini zoekt en koopt de mooiste klassieke auto's die ooit zijn gemaakt. Na restauratie worden de auto's op speciale veilingen verkocht.

Vandaag | 12:00 De Bijrijder

Programma waarin een auto door het landschap van Overijssel toert.

Vandaag | 12:30 The Road Within

Vincent is een jongeman met het syndroom van Gilles de la Tourette. Na het overlijden van zijn moeder wordt hij geconfronteerd met drastische veranderingen. In de gedragskliniek vindt hij een vriendin in Marie, die aan anorexia lijdt. Samen ...

Vincent is een jongeman met het syndroom van Gilles de la Tourette. Na het overlijden van zijn moeder wordt hij geconfronteerd met drastische veranderingen. In de gedragskliniek vindt hij een vriendin in Marie, die aan anorexia lijdt. Samen besluiten ze de auto van dokter Rose te stelen om de as van Vincents moeder in de oceaan te verstrooien. Wanneer de autistische Alex hen dreigt aan te geven, zijn ze gedwongen hem op sleeptouw te nemen. Al snel worden ze door Vincents vader en dokter Rose achtervolgd terwijl Vincent, Marie en Alex aan een epische roadtrip beginnen die hun leven voor altijd zal veranderen.

Vandaag | 13:07 De Bijrijder

Programma waarin een auto door het landschap van Overijssel toert.

Vandaag | 13:45 Two and a Half Men

Nach der schmerzhaften Trennung von Chelsea hat Alan Charlie überredet, sich mal wieder aufzuraffen und das Haus zu verlassen. Doch als Charlie sich einen Film ansehen will, sieht er im Kino ausgerechnet Chelsea mit seinem Nebenbuhler Brad. Er verlässt fluchtartig das Kino und legt sich später mit Alan vor Chelseas Haus auf die Lauer. Als Chelsea und Brad zurückkommen, verbringen sie den restlichen Abend jedoch nicht gemeinsam. Chelsea steigt in ihr Auto und fährt alleine Richtung Malibu zu Charlies Haus….

Vandaag | 14:10 A Kid Like Jake

Alex en Greg Wheeler (Claire Danes en Jim Parsons) wonen in Brooklyn en hebben altijd geweten dat hun slimme vierjarige zoontje Jake meer interesse had in sprookjesprinsessen dan in speelgoedauto's. Op de kinderopvang wijst juffrouw Judy (Octavia ...

Alex en Greg Wheeler (Claire Danes en Jim Parsons) wonen in Brooklyn en hebben altijd geweten dat hun slimme vierjarige zoontje Jake meer interesse had in sprookjesprinsessen dan in speelgoedauto's. Op de kinderopvang wijst juffrouw Judy (Octavia Spencer) hen op het feit dat Jake niet zomaar door een fase gaat. In de zoektocht naar een geschikte basisschool voor hem, spoort ze Alex en Greg aan om een plek te vinden waar Jake als transgender wordt geaccepteerd. Omdat er geen geld is voor een particuliere school, moet het echtpaar beslissen of ze de geaardheid van Jake wel willen inzetten om aan een beurs te komen.

Vandaag | 14:54 Cherif

Seizoen 6 - Aflevering 12 - Franse misdaadserie. Parce que tout doit avoir une fin. De dochter van Roxanne werd ontvoerd. Het team probeert de auto op te sporen van een zekere Christelle Laurent, een verwarde vrouw die Kader wou spreken.

Vandaag | 16:30 Speed Is The New Black

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Corvetter's Gonna Hate: Een gerestaureerde Corvette uit 1962 wordt in de garage volledig aangepast. Het team wil de oorspronkelijke charme van de auto behouden, maar de prestatie vergroten.

Vandaag | 17:00 Wheeler Dealers

Seizoen 9 - Aflevering 13 - BMW Isetta: Mike vindt een Isetta-dwergauto. Deze klassieker, die deels auto, deels motorfiets is, is leuk om in te rijden, maar niet leuk om te repareren! Maken Edd en Mike winst op de auto?

Vandaag | 17:25 Wheeler Dealers

Seizoen 9 - Aflevering 13 - BMW Isetta: Mike vindt een Isetta-dwergauto. Deze klassieker, die deels auto, deels motorfiets is, is leuk om in te rijden, maar niet leuk om te repareren! Maken Edd en Mike winst op de auto?

Vandaag | 17:30 Formule 1 GP van Brazilië Race (samenvatting)

Formule 1 GP van Brazilië Race (samenvatting). Samenvatting van de GP van Brazilië, gereden op de Autódromo José Carlos Pace in São Paulo, Brazilië.

Vandaag | 19:20 How It's Made

Seizoen 20 - Aflevering 9 - Thinning Shears, Wagon Wheels: We nemen weer alledaagse producten onder de loep. Ontdek hoe autostoeltjes, papieren bloemen en reservegeneratoren worden gemaakt.

Vandaag | 20:00 Homicide Hunter

Twee jagers vinden een auto die onder het bloed zit en een lijk. Als agent Joe Kenda hoort dat de auto de dag ervoor gestolen was, volgt hij het spoor naar de onwaarschijnlijke verdachten. Dat brengt hem op een duister pad van verraad, lust en wraak.

Vandaag | 22:30 Wheeler Dealers

Seizoen 13 - Aflevering 8 - 1968 Chevy Corvette: Mike en Edd bakkeleien over wat nu een echte sportauto is. Mike wil met zijn rug in de stoel worden gedrukt als hij gas geeft en komt aanzetten met een Corvette uit 1968.

Vandaag | 22:30 Formule 1 GP van Brazilië Race (samenvatting)

Formule 1 GP van Brazilië Race (samenvatting). Samenvatting van de GP van Brazilië, gereden op de Autódromo José Carlos Pace in São Paulo, Brazilië.

Vandaag | 23:05 Godzilla: Shin Godzilla

Wanneer er uit het niets een vulkaan uit de zeebodem boven water komt, blijkt dit veroorzaakt te worden door een levend organisme. De eerste video's van het onbekende schepsel verschijnen: het is enorm en beweegt zich richting Tokio. De autoriteiten ...

Wanneer er uit het niets een vulkaan uit de zeebodem boven water komt, blijkt dit veroorzaakt te worden door een levend organisme. De eerste video's van het onbekende schepsel verschijnen: het is enorm en beweegt zich richting Tokio. De autoriteiten moeten snel handelen om de bevolking tegen de aankomende ramp te beschermen. Maar geen noodplan ter wereld anticipeert hoe om te gaan met een onbekend, gigantisch monster. Het wezen wordt een naam gegeven: Godzilla. Met de hulp van experts probeert de regering het beest te verslaan, maar Godzilla's zucht om te vernietigen neemt alleen maar toe.

Vandaag | 23:15 Fast N' Loud

Seizoen 5 - Aflevering 12 - The Cutting Krew: Richards plan om de Dually op de Lone Star Throwdown-show te onthullen loopt mis. Het regent pijpestelen en omdat de auto geen dak heeft, moet het team snel een oplossing bedenken.

Vandaag | 23:30 Fast N' Loud

Seizoen 5 - Aflevering 12 - The Cutting Krew: Richards plan om de Dually op de Lone Star Throwdown-show te onthullen loopt mis. Het regent pijpestelen en omdat de auto geen dak heeft, moet het team snel een oplossing bedenken.

Morgen | 05:20 Peppa Pig

Seizoen 1 - Aflevering 33 - Autowassen: Peppa en haar familie moeten de auto wassen als die vies is geworden.

Morgen | 05:50 Science of Stupid 7

Seizoen 5 - Aflevering 16 - Science of Stupid 5: In deze aflevering kijken we hoe je jezelf voor schut kunt zetten door uit auto’s te klimmen, sneeuw te ruimen of te skateboarden.

Morgen | 06:26 How It's Made: Dream Cars

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Bentley Mulsanne: Stel je je droomauto eens voor. Is het een Bentley Mulsanne? Het team gaat naar de geboorteplek en verkent de eigenschappen en het schitterende ontwerp van de auto.

Morgen | 06:50 How It's Made: Dream Cars

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Chevrolet Camaro: Stel je je droomauto eens voor. Is het een Chrevolet Camaro? Het team gaat naar de geboorteplek en verkent de eigenschappen en het schitterende ontwerp van de auto.

Morgen | 07:14 How It's Made: Dream Cars

Aflevering 3 - Porsche Panamera: Stel je je droomauto eens voor. Is het een Porsche Panamera? Het team gaat naar de geboorteplek en verkent de eigenschappen en het schitterende ontwerp van de auto.

Morgen | 07:38 How It's Made: Dream Cars

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Peugeot RCZ R: Stel je je droomauto eens voor. Is het een Peugeot RCZ R? Het team gaat naar de geboorteplek en verkent de eigenschappen en het schitterende ontwerp van de auto.

Morgen | 08:02 How It's Made: Dream Cars

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Ariel Atom 3S: Stel je je droomauto eens voor. Is het een Ariel Atom 35? Het team gaat naar de geboorteplek en verkent de eigenschappen en het schitterende ontwerp van de auto.

Morgen | 08:26 How It's Made: Dream Cars

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Audi S8: Heb je je weleens afgevraagd hoe luxe auto's worden gemaakt? Het team gaat op onderzoek uit naar het ontstaan, de eigenschappen en de technische aspecten van de mooiste wagens.

Morgen | 08:50 How It's Made: Dream Cars

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Ultima Evolution: Heb je je weleens afgevraagd hoe luxe auto's worden gemaakt? Het team gaat op onderzoek uit naar het ontstaan, de eigenschappen en de technische aspecten van de mooiste wagens.

Morgen | 09:14 How It's Made: Dream Cars

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Ferrari California T: Heb je je weleens afgevraagd hoe luxe auto's worden gemaakt? Het team gaat op onderzoek uit naar het ontstaan, de eigenschappen en de technische aspecten van de mooiste wagens.

Morgen | 09:38 How It's Made: Dream Cars

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Jaguar XF: Heb je je weleens afgevraagd hoe luxe auto's worden gemaakt? Het team gaat op onderzoek uit naar het ontstaan, de eigenschappen en de technische aspecten van de mooiste wagens.

Morgen | 10:02 How It's Made: Dream Cars

Seizoen 3 - Aflevering 10 - BMW M6: Heb je je weleens afgevraagd hoe luxe auto's worden gemaakt? Het team gaat op onderzoek uit naar het ontstaan, de eigenschappen en de technische aspecten van de mooiste wagens.

Morgen | 10:30 Chasing Classic Cars

Seizoen 8 - Aflevering 24 - The Search For My Dad's Car: De bekende autokenner en verzamelaar Wayne Carini koopt, restaureert en verkoopt de mooiste en meest bijzondere klassieke auto's die ooit zijn gemaakt.

Morgen | 13:50 Henry Danger

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Badeendje: Jake en Kris gaan een paar dagen weg en in hun afwezigheid raakt een dierbaar autootje van Jake beschadigd.Henry en zijn vrienden proberen met een feestje geld op te halen voor de reparatie.

 Meer

Auto gemist

Eergisteren 12:05 Opsporing verzocht

Eergisteren - Magazine, Herhaling. Vanavond onder andere in Opsporing Verzocht: Aan de Buitensingel werd op 1 oktober ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Opsporing Verzocht: Aan de Buitensingel werd op 1 oktober de 34-jarige Seif Ahmed zwaargewond aangetroffen in zijn auto. Hij overleed korte tijd later. Seifs dochtertje zat op de achterbank en heeft waarschijnlijk moeten zien wat haar vader is aangedaan. Help alstublieft de politie deze zaak op te lossen. Alle aanknopingspunten waarover u kunt meedenken, vanavond in onze uitzending. Op 17 maart 1996 vonden buren van Nel Hanegraaff haar lichaam in haar appartement in de Ahornstraat in Den Haag. De 75-jarige vrouw bleek met geweld om het leven te zijn gebracht. De politie heeft uw hulp nodig om deze cold case alsnog op te lossen. Mogelijk was de persoon die verantwoordelijk is voor mevrouw Hanegraaffs dood, een bekende van haar. Alle aanwijzingen en vragen vanavond in onze uitzending.

Eerder Vandaag | 07:00 Formule 1 GP van Brazilië Race (samenvatting)

Formule 1 GP van Brazilië Race (samenvatting). Samenvatting van de GP van Brazilië, gereden op de Autódromo José Carlos Pace in São Paulo, Brazilië.

Eerder Vandaag | 07:00 Bij Andy in de auto: Bart Ramselaar

Bij Andy in de auto: Bart Ramselaar. Bij Andy in de auto

Eerder Vandaag | 06:30 The Racing Files

Herbeleef geschiedenis met deze diepe duik in de autosport: legendarische coureurs, beroemde circuits en enkele van de meest memorabele races ooit. Door interviews, archiefmateriaal en heldere 3D-animaties te combineren, wordt een heel nieuw perspectief op de racegeschiedenis geboden.

Eerder Vandaag | 06:00 Peppa Pig

Seizoen 1 - Aflevering 23 - De nieuwe auto: De auto gaat kapot. Peppa en haar familie huren een andere, maar die doet heel raar.

Eerder Vandaag | 05:10 2 Broke Girls

Caroline sorgt sich um ein seltsames Auto, das sie vor dem Cupcake-Laden abschleppen hat lassen. Sie fürchtet sich um mögliche Konsequenzen und sogar um ihr Leben. Deke lädt Max nach ihrem ersten gemeinsamen Date zu sich ein. Dort muss Max feststellen, dass Dekes Zuhause anders aussieht, als sie sich das erwartet hätte. Obwohl die beiden sich blendend verstehen und auch der Sex nichts zu wünschen übrig lässt, ist Max unzufrieden….

Eerder Vandaag | 02:40 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Operatie: Beestjes / Total Loss: Julien ziet dat een aantal kinderen besmet zijn met 'beestjes' en al snel raken ook de dieren in de dierentuin besmet. // Rico sloopt de auto van de pinguins en repareert 'm zelf. De auto raakt vervloekt en zijn doel is Rico.

Eerder Vandaag | 02:15 Just You and Me, Kid

Gisteren - Bill (George Burns) is een gepensioneerd theateracteur die op een dag de jonge Kate (Brooke Shields) in de kofferbak van zijn auto vindt. Ze blijkt op de vlucht voor zowel de politie als een groep drugsdealers en Bill besluit haar te ...

Bill (George Burns) is een gepensioneerd theateracteur die op een dag de jonge Kate (Brooke Shields) in de kofferbak van zijn auto vindt. Ze blijkt op de vlucht voor zowel de politie als een groep drugsdealers en Bill besluit haar te helpen door haar verborgen te houden.

Eerder Vandaag | 00:30 Bij Andy in de auto: Bart Ramselaar

Bij Andy in de auto: Bart Ramselaar. Bij Andy in de auto

Eerder Vandaag | 00:05 Donkmaster

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Reportagereeks waarin Sage Thomas, de koning van de Donk-straatracescene in het zuiden van Amerika, wordt gevolgd. Donk Race Superbowl. De beste big rim-racers zijn in Darlington en drijven hun turbogeladen, classic Chevys op de spits. Donkmaster racet voor 20.000 dollar tegen een oude rivaal, Cadd, en zijn auto Blue Magic.

Eerder Vandaag | 00:00 The Lies That Bind

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Warning Signs: In 2006 vertelt Angela Ferguson de politie dat haar man na een ruzie spoorloos is verdwenen. Als zijn lichaam in de kofferbak van een auto wordt gevonden, wordt het een moordzaak.

Gisteren 22:30 Wheeler Dealers

Seizoen 13 - Aflevering 7 - 1965 Land Rover IIA: Edd en Mike gaan op zoek naar de ultieme probleemloze, onverwoestbare auto en komen tot de conclusie dat er eigenlijk maar één auto in aanmerking komt: de Land Rover Serie IIA!

Gisteren 22:20 Wheeler Dealers

Seizoen 13 - Aflevering 7 - 1965 Land Rover IIA: Edd en Mike gaan op zoek naar de ultieme probleemloze, onverwoestbare auto en komen tot de conclusie dat er eigenlijk maar één auto in aanmerking komt: de Land Rover Serie IIA!

Gisteren 22:05 CSI

Seizoen 4 - Aflevering 16 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Getting Off. Het CSI-team verplaatst zich naar de achterbuurten van Vegas waar drugs welig tieren. Hier werd het lichaam van Ed Burnell teruggevonden. De man arriveerde ter plekke in een BMW, meer is er over hem niet geweten. Zijn auto is trouwens spoorloos verdwenen. Intussen arriveren Catherine en Sara bij een autokerkhof. Ook hier werd een lichaam gevonden. Alhoewel de buurt bekend staat om zijn travestieten, is het slachtoffer een professionele clown.

Gisteren 21:30 Bij Andy in de auto: Bart Ramselaar

Bij Andy in de auto: Bart Ramselaar. Bij Andy in de auto

Gisteren 21:29 Hoe Zal Ik Het Zeggen?

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Verborgencamerashow waarin Jamai Loman mensen helpt om bijzondere boodschappen aan elkaar over te brengen. De telefoonverslaafde Iris wordt door haar moeder even goed op haar nummer gezet. En zangeres Famke Louise wordt razend als haar gloednieuwe auto in beslag wordt genomen omdat ze altijd veel te hard rijdt.

Gisteren 20:30 Donkmaster

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Reportagereeks waarin Sage Thomas, de koning van de Donk-straatracescene in het zuiden van Amerika, wordt gevolgd. Donk Race Superbowl. De beste big rim-racers zijn in Darlington en drijven hun turbogeladen, classic Chevys op de spits. Donkmaster racet voor 20.000 dollar tegen een oude rivaal, Cadd, en zijn auto Blue Magic.

Gisteren 18:00 Bij Andy in de auto: Bart Ramselaar

Bij Andy in de auto: Bart Ramselaar. Bij Andy in de auto

Gisteren 17:35 Police Interceptors

Seizoen 13 - Aflevering 5 - Aflevering 5: In deze aflevering leidt Paul "Mustard" Faulkner een gevaarlijke achtervolging met hoge snelheid door de straten van Stockton. De bestuurder en zijn passagiers laten de auto achter en verstoppen zich in het kreupelhout.

Gisteren 17:15 Flikken Maastricht

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Nederlandse misdaadserie. Kogelvis. Bridget wordt dood aangetroffen met kogelvis in haar lijf. Vergiftigd of zelfmoord? Als blijkt dat ze net een deal aan het sluiten was met Geert, eigenaar van een Japans restaurant, dan is een verdachte snel gevonden. Omdat professionele en persoonlijke relaties ook nog door elkaar blijken te lopen, wordt het een heel ingewikkelde zaak voor Wolfs en Eva. Bovendien heeft Eva ook nog andere zaken aan haar hoofd: haar broer Maurice wordt weer opgepakt. Dit keer stomdronken, en met gestolen horloges op zak. Eva voelt zich genoodzaakt Maurice te helpen. Ze wordt heen en weer geslingerd tussen werk en privé. Wat is belangrijker? Maakt ze de juiste keuzes?

Gisteren 16:30 Speed Is The New Black

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Wild Horses: De garage krijgt een Chevelle uit 1969 binnen. Noah vindt 1000 pk niet genoeg en daagt het team uit om de auto tot een oogverblindend snelheidsmonster te transformeren.

Gisteren 15:00 Bij Andy in de auto: Bart Ramselaar

Bij Andy in de auto: Bart Ramselaar. Bij Andy in de auto

Gisteren 14:30 Bij Andy in de auto: Bart Ramselaar

Bij Andy in de auto: Bart Ramselaar. Bij Andy in de auto

Gisteren 14:00 Bij Andy in de auto: Bart Ramselaar

Bij Andy in de auto: Bart Ramselaar. Bij Andy in de auto

Gisteren 13:55 Lichters Schnitzeljagd

Dieses Mal macht sich Horst Lichter auf die Suche nach den Flöhen am Essener Baldeneysee. Dort angekommen, erwartet ihn eine ganze Stafette der Fiat Flöhe – ein Verein, der seine Leidenschaft dem Fiat 500 widmet. Auch für Gastgeberin Isabell Tummes ist ihr "Enzo" mehr als nur ein Fortbewegungsmittel: er ist Kultgegenstand und ein treuer Begleiter. Im ehemals kleinsten Auto der Welt kommt italienische Lebensfreude auf. Das nächste "Schnitzel" führt Horst Lichter nach Aachen zum Schmied Joachim Fahl, der neben den klassischen Schmiedearbeiten auch Dessous aus Metall anfertigt. Was als originelle Idee begann, fand nach und nach seine Liebhaber. Und kochen kann der Schmied auch am Herd – ohne offene Flamme.

Gisteren 13:25 La ch'tite famille

Gisteren - Valentin D, die samen met zijn partner Constance een succesvol designerduo vormt, heeft om een plek in de exclusieve wereld vol luxe te verwerven altijd gelogen over zijn eenvoudige komaf. Wanneer zijn ongemanierde moeder, broer en ...

Valentin D, die samen met zijn partner Constance een succesvol designerduo vormt, heeft om een plek in de exclusieve wereld vol luxe te verwerven altijd gelogen over zijn eenvoudige komaf. Wanneer zijn ongemanierde moeder, broer en schoonzus onverwachts bij de opening van zijn retrospectief in het prestigieuze Palais de Tokyo in Parijs komen opdagen, botsen Valentins twee werelden onvermijdelijk met elkaar. Al helemaal wanneer Valentin ook nog eens wordt aangereden door een auto, daardoor zijn geheugen verliest en zich twintig jaar in het verleden waant, toen hij nog een Noord-Franse, ch’ti-sprekende arbeiderszoon was.

Gisteren 13:07 De Bijrijder

Programma waarin een auto door het landschap van Overijssel toert.

Gisteren 12:00 De Bijrijder

Programma waarin een auto door het landschap van Overijssel toert.

Gisteren 12:00 2 Broke Girls

Caroline sorgt sich um ein seltsames Auto, das sie vor dem Cupcake-Laden abschleppen hat lassen. Sie fürchtet sich um mögliche Konsequenzen und sogar um ihr Leben. Deke lädt Max nach ihrem ersten gemeinsamen Date zu sich ein. Dort muss Max feststellen, dass Dekes Zuhause anders aussieht, als sie sich das erwartet hätte. Obwohl die beiden sich blendend verstehen und auch der Sex nichts zu wünschen übrig lässt, ist Max unzufrieden….

Gisteren 10:26 Incredible Engineering Blunders: Fixed

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Episode 4: Wist je dat je met een wolkenkrabber een auto kunt laten smelten? Justin bezoekt het Walkie Talkie-gebouw in Londen om de wetenschap achter een bizarre bouwblunder te onderzoeken.

Gisteren 10:00 Bij Andy in de auto: Bart Ramselaar

Bij Andy in de auto: Bart Ramselaar. Bij Andy in de auto

Gisteren 09:00 FantomWorks

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Legacy: Tom vraagt Dan om een zeldzame Camaro cabrio uit 1967 met fabrieksairco te vinden. Wanneer Dan eindelijk een uniek exemplaar heeft gevonden, is de auto te mooi om te modificeren.

Gisteren 08:15 FantomWorks

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Legacy: Tom vraagt Dan om een zeldzame Camaro cabrio uit 1967 met fabrieksairco te vinden. Wanneer Dan eindelijk een uniek exemplaar heeft gevonden, is de auto te mooi om te modificeren.

Gisteren 06:30 Car S.O.S. 7

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Volvo P1800: De jongens gaan naar Croydon, Zuid-Londen, om een auto zoals die uit de jaren 1960 cult tv-serie 'The Saint' te repareren – een 1964 Volvo P1800.

Gisteren 04:55 Fairly Odd Parents

Seizoen 6 - Aflevering 6 - Het 'F' Team: Timmy wenst dat hij een pratende auto heeft...

Gisteren 04:48 How It's Made: Dream Cars

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Ariel Atom 3S: Stel je je droomauto eens voor. Is het een Ariel Atom 35? Het team gaat naar de geboorteplek en verkent de eigenschappen en het schitterende ontwerp van de auto.

Gisteren 04:30 Bij Andy in de auto: Bart Ramselaar

Bij Andy in de auto: Bart Ramselaar. Bij Andy in de auto

Gisteren 04:24 How It's Made: Dream Cars

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Peugeot RCZ R: Stel je je droomauto eens voor. Is het een Peugeot RCZ R? Het team gaat naar de geboorteplek en verkent de eigenschappen en het schitterende ontwerp van de auto.

Gisteren 02:48 Incredible Engineering Blunders: Fixed

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Episode 4: Wist je dat je met een wolkenkrabber een auto kunt laten smelten? Justin bezoekt het Walkie Talkie-gebouw in Londen om de wetenschap achter een bizarre bouwblunder te onderzoeken.

Gisteren 00:30 Jasper & Errol's First Time

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Reportagereeks waarin Jasper en Errol, twee jonge mannen uit L.A., uit hun comfortzone stappen en op zoek gaan naar onbekende activiteiten om voor het eerst te proberen. Just a Pigeon. Jasper en Errol sluiten zich aan bij een Bollywood dansgroep, bestuderen vogels, krijgen een gezichtsbehandeling met slakken en lanceren een auto van een helling.

Eergisteren 22:00 Großstadtrevier

Bei einer Demonstration gegen die Politik der angehenden Sozialsenatorin Frauke Claasen werden Eileen und ihr Freund Torben von Katja Metz und Ben Kessler aus einem Pulk von Steinewerfern gezogen. Pikantes Detail: Eileen ist die Tochter der konservativen Politikerin, zu deren Wahlkampfzielen die Schließung einiger sozialer Einrichtungen gehört. Frauke Claasen ist sich sicher, dass der rebellische Torben einen schlechten Einfluss auf Eileen ausübt. Der Verdacht scheint sich zu bestätigen, als ein Brandanschlag auf das Auto der Politikerin verübt wird. Als die Polizisten vom 14. Revier herausfinden, dass Torben ein Alibi hat, gerät die Sozialsenatorin selbst ins Visier der Ermittler. "Harry" Möller ist sauer. Vor Wochen hat sie Revierchef Dirk Matthies gebeten, sie zu einer Fortbildung anzumelden. Statt Harry hat jedoch Lothar den Platz im Seminar bekommen. Hat Di

Eergisteren 20:55 Jasper & Errol's First Time

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Reportagereeks waarin Jasper en Errol, twee jonge mannen uit L.A., uit hun comfortzone stappen en op zoek gaan naar onbekende activiteiten om voor het eerst te proberen. Just a Pigeon. Jasper en Errol sluiten zich aan bij een Bollywood dansgroep, bestuderen vogels, krijgen een gezichtsbehandeling met slakken en lanceren een auto van een helling.

Eergisteren 20:29 Transformers IMDb: 7.0

Eergisteren - IMDB * 7.0 - SF-actiefilm, Wanneer Sam Witwicky (Shia LaBeouf) zijn eerste wagen krijgt, kan hij niet vermoeden dat hij in het bezit is van een Autobot. Totdat hij tot zijn grote verbazing ziet hoe zijn nieuwe auto zichzelf kan ...

Wanneer Sam Witwicky (Shia LaBeouf) zijn eerste wagen krijgt, kan hij niet vermoeden dat hij in het bezit is van een Autobot. Totdat hij tot zijn grote verbazing ziet hoe zijn nieuwe auto zichzelf kan transformeren tot een enorme robot. Deze zogeheten Transformer komt van de buitenaardse planeet Cybertron, waar de goedaardige Autobots onder leiding van Optimus Prime een meedogenloze strijd voeren tegen de Decepticons van de boosaardige Megatron. Hun oorlog heeft zich echter verplaatst naar onze wereld en terwijl het Amerikaanse leger tevergeefs probeert de alles vernietigende Decepticons tegen te houden, is het aan Sam en de Autobots om de aarde van de ondergang te redden. In de jaren tachtig werd het uit Japan afkomstige speelgoed van de Transformers mateloos populair onder de jeugd. Deze buitenaardse robots die konden veranderen in auto's of vliegtuigen, schitterden vanaf 1984 in hun eigen tekenfilmserie, die door de jaren heen verschillende vernieuwingen doorstond. Nu blazen producent Steven Spielberg en regisseur Michael Bay ('Pearl Harbor') de franchise nieuw leven in met deze live-actionfilm die zich moet meten met blockbusters als 'Independence Day' en 'War of the Worlds'. Acteur Shia LaBeouf, die Sam Witwicky speelt, brak door met een hoofdrol in de thriller 'Disturbia' en werd door Spielberg tevens gevraagd voor de vierde film rond Indiana Jones. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/transformers

Eergisteren 18:00 Brain Games

Seizoen 3 - Aflevering 3 - What's Going On?: Weet je nog waar je auto geparkeerd staat, of waar het lichtknopje zit? Gelukkig heeft je brein een ingebouwd navigatiesysteem, en we bekijken vandaag hoe dat precies werkt.

Eergisteren 17:45 Castle

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Dial M for Mayor. Castle en Beckett onderzoeken de moord op een vrouw die dood werd aangetroffen in een auto. Het voertuig blijkt deel uit te maken van het wagenpark van de medewerkers van burgemeester Weldon. Castle is een goede vriend van de burgemeester en Gates wil dat Beckett de zaak alleen onderzoekt.

Eergisteren 17:20 The Road Within

Eergisteren - Vincent is een jongeman met het syndroom van Gilles de la Tourette. Na het overlijden van zijn moeder wordt hij geconfronteerd met drastische veranderingen. In de gedragskliniek vindt hij een vriendin in Marie, die aan anorexia lijdt. ...

Vincent is een jongeman met het syndroom van Gilles de la Tourette. Na het overlijden van zijn moeder wordt hij geconfronteerd met drastische veranderingen. In de gedragskliniek vindt hij een vriendin in Marie, die aan anorexia lijdt. Samen besluiten ze de auto van dokter Rose te stelen om de as van Vincents moeder in de oceaan te verstrooien. Wanneer de autistische Alex hen dreigt aan te geven, zijn ze gedwongen hem op sleeptouw te nemen. Al snel worden ze door Vincents vader en dokter Rose achtervolgd terwijl Vincent, Marie en Alex aan een epische roadtrip beginnen die hun leven voor altijd zal veranderen.

Eergisteren 16:30 La ch'tite famille

Eergisteren - Valentin D, die samen met zijn partner Constance een succesvol designerduo vormt, heeft om een plek in de exclusieve wereld vol luxe te verwerven altijd gelogen over zijn eenvoudige komaf. Wanneer zijn ongemanierde moeder, broer en ...

Valentin D, die samen met zijn partner Constance een succesvol designerduo vormt, heeft om een plek in de exclusieve wereld vol luxe te verwerven altijd gelogen over zijn eenvoudige komaf. Wanneer zijn ongemanierde moeder, broer en schoonzus onverwachts bij de opening van zijn retrospectief in het prestigieuze Palais de Tokyo in Parijs komen opdagen, botsen Valentins twee werelden onvermijdelijk met elkaar. Al helemaal wanneer Valentin ook nog eens wordt aangereden door een auto, daardoor zijn geheugen verliest en zich twintig jaar in het verleden waant, toen hij nog een Noord-Franse, ch’ti-sprekende arbeiderszoon was.

Eergisteren 15:14 Incredible Engineering Blunders: Fixed

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Episode 4: Wist je dat je met een wolkenkrabber een auto kunt laten smelten? Justin bezoekt het Walkie Talkie-gebouw in Londen om de wetenschap achter een bizarre bouwblunder te onderzoeken.

Eergisteren 15:00 Bij Andy in de auto: Bart Ramselaar

Bij Andy in de auto: Bart Ramselaar. Bij Andy in de auto

Eergisteren 13:07 De Bijrijder

Programma waarin een auto door het landschap van Overijssel toert.

Eergisteren 12:26 How It's Made: Dream Cars

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Ariel Atom 3S: Stel je je droomauto eens voor. Is het een Ariel Atom 35? Het team gaat naar de geboorteplek en verkent de eigenschappen en het schitterende ontwerp van de auto.

Eergisteren 12:02 How It's Made: Dream Cars

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Peugeot RCZ R: Stel je je droomauto eens voor. Is het een Peugeot RCZ R? Het team gaat naar de geboorteplek en verkent de eigenschappen en het schitterende ontwerp van de auto.

Eergisteren 12:00 De Bijrijder

Programma waarin een auto door het landschap van Overijssel toert.

Eergisteren 11:30 Dharma & Greg

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. Old Yeller. Greg en Dharma hebben een meningsverschil over de auto. Greg zegt dat Dharma de auto mag meenemen wanneer ze wil, maar geeft haar wel opdrachten over hoe ze met de auto om moet gaan en daar zit Dharma duidelijk niet op te wachten.

Eergisteren 11:15 SOKO Wismar (2)

Augen und Mund sind weit aufgerissen, als habe er den Teufel gesehen: So sitzt Architekt Gero Albrecht auf einem einsamen Parkplatz tot am Steuer seines Wagens. Ist er getötet worden? Der Fall gestaltet sich für die SOKO Wismar dieses Mal besonders schwierig: Am Auto des Opfers werden seltsame Brandspuren gefunden, und es gibt weder Zeugen noch Hinweise auf einen möglichen Unfall. Was hat Gero Albrecht in dieser verlassenen Gegend gewollt? Auch Nachforschungen in Albrechts Baufirma führen nicht weiter: Prokuristin Gesa Voss gibt sich verschlossen, und Mitinhaber Sönke Schmidt ist im Ausland. Doch aus dieser Richtung kommt unerwartet eine erste Spur - aus Schweden. Dort wird Sönke Schmidt ermordet aufgefunden. Die Szenerie am Tatort gleicht dem Fall von Gero Albrecht bis ins kleinste Detail. Beginnt hier gerade ein Serientäter sein Werk? Kommissar Sven Herzog nimmt die Fähre nach Schweden, um mit den schwedischen Kollegen zusammenzuarbeiten. Werden

Eergisteren 11:05 Rabbids Invasie

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Muziek Knijnies//Wakker Worden Knijnies!//Op Afstand Bestuurbare Knijnie: De knijnies ontdekken een platenspeler//De knijnies worden uit hun slaap gehouden door het getik van een wekker//De knijnies komen erachter wat je met een op afstand bestuurbare auto kunt doen

Eergisteren 11:00 Rabbids Invasie

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Muziek Knijnies//Wakker Worden Knijnies!//Op Afstand Bestuurbare Knijnie: De knijnies ontdekken een platenspeler//De knijnies worden uit hun slaap gehouden door het getik van een wekker//De knijnies komen erachter wat je met een op afstand bestuurbare auto kunt doen

Eergisteren 09:30 Bij Andy in de auto: Bart Ramselaar

Bij Andy in de auto: Bart Ramselaar. Bij Andy in de auto

Eergisteren 09:00 Bij Andy in de auto: Bart Ramselaar

Bij Andy in de auto: Bart Ramselaar. Bij Andy in de auto

Eergisteren 07:05 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 6 - De Fix-Het 500 / Ijskoude Rusty: Als Frankie zijn Fritskar 5000 laat zien aan Rusty en Ruby, besluiten ze tegen elkaar te racen in het Fix-Het 500 om erachter te komen wiens auto het snelst is.. // Frankie zorgt weer voor flink wat problemen tijdens de bijeenkomst van de Uitvindersclub als hij het hele klaslokaal bevriest. Rusty en Ruby komen in actie.

Eergisteren 07:00 Bij Andy in de auto: Bart Ramselaar

Bij Andy in de auto: Bart Ramselaar. Bij Andy in de auto

 Meer