Je vindt hier de programma's van Australia op tv We hebben de volgende programma's voor Australia Planetshakers TV: Religieus, Seizoen 1 Aflevering 9 Dienst van de Planetshakers Church uit Australië. Een jonge, levendige kerk met het. Say Yes to the Dress: Australia: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 1 We Are Family Volg Adam Dixon en zijn team van Brides of Sydney. Eerst komt Morgan,. The Block Australia: Amusement, Seizoen 15 Money Struggles. Say Yes to the Dress: Australia: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 2 Budget Big, Budget Small Bruid Vanessa kan flink uitpakken met haar budget van 9000. Het Blok Australië - All Stars: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 29 van 32 In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels uit eerdere. Het Blok Australië - All Stars: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 30 van 32 In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels uit eerdere. Het Blok Australië - All Stars: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 31 van 32 In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels uit eerdere. The Block Australia: Amusement, Seizoen 15 Roof Top Terrace/Garage/Re do Room Revealed. Het Blok Australië - All Stars: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 32 van 32 In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels uit eerdere. Planetshakers TV: Religieus, Seizoen 1 Aflevering 10 Dienst van de Planetshakers Church uit Australië. Een jonge, levendige kerk met het. Telekids Mini's: Koala Broertjes: Jeugd, Aflevering 35 Kinderserie over de koalabroertjes Frank en Buster, die niets liever doen dan anderen helpen.. Giant Lobster Hunters: Documentaire, Seizoen 1 Aflevering 9 Kreeftenvissers wagen hun leven op het dodelijkste stukje zee van Australië. Ze. Say Yes to the Dress: Australia: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 2 Budget Big, Budget Small Bruid Vanessa kan flink uitpakken met haar budget van 9000. Say Yes to the Dress: Australia: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 1 We Are Family Volg Adam Dixon en zijn team van Brides of Sydney. Eerst komt Morgan,. Vice World of Sports: Serie/soap, Seizoen 2 Aflevering 3 van 9 Rivals: Aussie Rules Australië voetbalt op één manier: hun manier. De. The Flying Doctors: Serie, Seizoen 5, Aflevering 22 Blues for Judy. The Flying Doctors volgt de belevenissen van de inwoners van Coopers. Crikey! It's the Irwins: Natuur, Seizoen 1 Aflevering 4 Robert, King Of Cobras De familie Irwin, bestaande uit Terry, Bindi en Robert, houden.

Australia op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 15:10 Het Blok Australië - All Stars

Seizoen 1 - Aflevering 29 van 32 In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels uit eerdere seizoenen die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativiteit, planning en verkoop. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.

Vandaag | 16:05 Het Blok Australië - All Stars

Seizoen 1 - Aflevering 30 van 32 In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels uit eerdere seizoenen die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativiteit, planning en verkoop. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.

Vandaag | 17:30 Het Blok Australië - All Stars

Seizoen 1 - Aflevering 31 van 32 In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels uit eerdere seizoenen die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativiteit, planning en verkoop. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.

Vandaag | 18:30 Het Blok Australië - All Stars

Seizoen 1 - Aflevering 32 van 32 In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels uit eerdere seizoenen die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativiteit, planning en verkoop. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.

Vandaag | 21:29 Spoedeisende Hulp Australië

Seizoen 2 - Aflevering 5 Australische realityserie waarin medische hulpdiensten worden gevolgd bij hun dagelijkse werkzaamheden. De camera's op de ambulances en helikopters zorgen voor een unieke kijk in een wereld waarbij iedere seconde telt om levens te redden.

Morgen | 11:18 Telekids Mini's: Koala Broertjes

Aflevering 36 Kinderserie over de koalabroertjes Frank en Buster, die niets liever doen dan anderen helpen. Vanuit het afgelegen, ruige achterland in Australië vliegen ze dagelijks met hun kleine vliegtuigje naar iedereen die hulp nodig heeft.

Morgen | 15:05 Het Blok Australië - All Stars

Seizoen 1 - Aflevering 31 van 32 In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels uit eerdere seizoenen die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativiteit, planning en verkoop. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.

Morgen | 16:00 Het Blok Australië - All Stars

Seizoen 1 In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels uit eerdere seizoenen die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativiteit, planning en verkoop. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.

Morgen | 17:30 Het Blok Australië

Seizoen 5 - Aflevering 1 van 43 In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativiteit, planning en verkoop. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.

Morgen | 18:30 Het Blok Australië

Seizoen 5 - Aflevering 2 van 43 In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativiteit, planning en verkoop. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.

Overmorgen | 00:25 What Really Happens In Thailand

Seizoen 1 - Aflevering 10 Realityserie waarin Australische vakantiegangers in Thailand worden gevolgd. Ieder jaar reizen er meer dan 600.000 Australiërs af naar het 'land van de glimlach'. Met zijn tropische stranden, bijzondere cultuur, vele bezienswaardigheden en beruchte full moon parties is Thailand een razendpopulaire bestemming. We krijgen te zien hoe de Aussies losgaan op de vele feesten, allerlei cosmetische ingrepen ondergaan en door verschillende oorzaken op de Spoedeisende Hulp belanden.

Overmorgen | 12:20 DierenDetectives

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 4 - Kangoeroe Lulu - NTR Australië. Boer Len heeft een tak op zijn hoofd gekregen en ligt bewusteloos ver van huis op de grond. Lulu ziet haar baasje liggen en hopt terug naar huis. Daar klopt zij op de deur en leidt de verbaasde familieleden van Len naar hem toe. Ze kunnen op tijd de alarmdiensten bellen en Len komt er met de schrik van af. Wist Lulu dat haar baasje in de problemen zat? Ging ze echt hulp halen? Om hier antwoord op te krijgen gaan Boaz en Milan op bezoek bij een groep kangoeroes. Jamey en Lina testen hoe zo'n kangoeroe eigenlijk op en neer hopt. En Layla struint het internet af op zoek naar de vetste filmpjes en feitjes over kangoeroes.

Overmorgen | 14:50 House Rules Australië

Seizoen 6 - Aflevering 25 van 46 In dit programma verbouwen zes voor elkaar onbekende koppels elkaars huis aan de hand van een aantal huisregels.

Overmorgen | 15:50 House Rules Australië

Seizoen 6 - Aflevering 26 van 46 In dit programma verbouwen zes voor elkaar onbekende koppels elkaars huis aan de hand van een aantal huisregels.

Overmorgen | 16:05 Vaarwel Nederland

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 4 - De Achterblijvers - MAX Iedereen die vertrekt laat veel achter: een leeg huis, de vaste plek aan tafel, familie en vrienden. Welk gat hebben de duizenden landverhuizers geslagen in Nederland? En hoe was het eeuwige afscheid voor de mensen die in Nederland achterbleven? Nederland raakt in de jaren 50 bevangen door de emigratiekoorts. De kranten staan er bol van en op honderden plekken in ons land zijn emigratiekantoren, die mensen met mooie verhalen lekker maken voor een leven overzee. Emigratie is ook het thema van de eerste naoorlogse Nederlandse speelfilm Sterren Stralen Overal, met daarin een piepjonge Edwin Rutten. Hij speelt de zoon van een Amsterdamse taxichauffeur die naar Australië wil. De film gaat onder grote belangstelling in Tuschinski in première en trekt maandenlang volle zalen. Niet alleen families raken verscheurd door de massale emigratie. Straten, dorpen en scholen stromen leeg, de fanfare kan opeens niet meer optreden, omdat de helft van de muzikanten is vertrokken. En de dominee ziet met lede ogen een deel van zijn kerkgangers gaan.

Zo 7 juni 2020 | 01:00 The Bachelor Australië

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 14 In de datingshow The Bachelor Australië gaat een vrijgezel op zoek naar de vrouw van zijn dromen. Maar uiteindelijk past er maar één het best bij The Bachelor. Is de zoektocht gelukt?

 Meer

Australia op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 12:30 Planetshakers TV

Seizoen 1 - Aflevering 9 Dienst van de Planetshakers Church uit Australië. Een jonge, levendige kerk met het verlangen om de wereld te zien veranderen.

Vandaag | 13:30 Say Yes to the Dress: Australia

Seizoen 1 - Aflevering 1 - We Are Family Volg Adam Dixon en zijn team van Brides of Sydney. Eerst komt Morgan, die een grote entourage meeneemt. Dan verschijnt Talina, die een jurk zoekt terwijl ze nog niet verloofd is.

Vandaag | 13:45 The Block Australia

Seizoen 15 - Money Struggles

Vandaag | 13:55 Say Yes to the Dress: Australia

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Budget Big, Budget Small Bruid Vanessa kan flink uitpakken met haar budget van 9000 dollar. Meredith komt passen, maar zal haar keuze indruk maken op de vijf vriendinnen die ze meeneemt?

Vandaag | 17:40 The Block Australia

Seizoen 15 - Roof Top Terrace/Garage/Re-do Room Revealed

Vandaag | 18:30 Planetshakers TV

Seizoen 1 - Aflevering 10 Dienst van de Planetshakers Church uit Australië. Een jonge, levendige kerk met het verlangen om de wereld te zien veranderen.

Vandaag | 20:30 Australian PGA Championship

Australian PGA Championship. Hoogtepunten van het Australian PGA Championship, gespeeld in de European Tour van 19 tot en met 22 december.

Morgen | 00:03 The Flying Doctors

Seizoen 5, Aflevering 22 - Blues for Judy. The Flying Doctors volgt de belevenissen van de inwoners van Coopers Crossing; een klein, stoffig plaatsje in een uitgestrekt gebied van schapenfarms en veefokkerijen in New South Wales in Australië. Een besloten gemeenschap van mensen, die elkaar door en door kennen. Een dorpje als elk ander op het platteland van Australië. Echter, in Coopers Crossing is een basis van de Royal Flying Doctors Service gevestigd.

Morgen | 04:20 Crikey! It's the Irwins

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Robert, King Of Cobras De familie Irwin, bestaande uit Terry, Bindi en Robert, houden het gedachtegoed van Steve Irwin levend door hun werk in en rond de ruim opgezette dierentuin Australia Zoo.

Morgen | 05:06 Telekids Mini's: Koala Broertjes

Aflevering 18 Kinderserie over de koalabroertjes Frank en Buster, die niets liever doen dan anderen helpen. Vanuit het afgelegen, ruige achterland in Australië vliegen ze dagelijks met hun kleine vliegtuigje naar iedereen die hulp nodig heeft.

Morgen | 06:45 Crikey! It's the Irwins

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Bindi's Lemur Island De familie Irwin, bestaande uit Terry, Bindi en Robert, houden het gedachtegoed van Steve Irwin levend door hun werk in en rond de ruim opgezette dierentuin Australia Zoo.

Morgen | 07:00 ISPS Handa Vic Open

samenvatting van de vierde en beslissende dag van de Vic Open, gespeeld op de 13th Beach Golf Links, in Victoria, in Australië. De European Tour (ET) is na de Amerikaanse PGA Tour het belangrijkste en grootste golfcircuit op de wereld. De Tour doet dertig verschillende landen aan, het KLM Open wordt net als dit jaar in september gespeeld op de Bernardus in Cromvoirt.

Morgen | 08:15 River Monsters

Seizoen 8 - Aflevering 5 - Death Down Under Wanneer zes mannen verdwijnen in de afgelegen wateren van Noord-Australië, gaat sportvisser Jeremy Wade op onderzoek uit. Het wordt een van de lastigste missies uit zijn carrière.

Morgen | 12:30 Planetshakers TV

Seizoen 1 - Aflevering 10 Dienst van de Planetshakers Church uit Australië. Een jonge, levendige kerk met het verlangen om de wereld te zien veranderen.

Morgen | 13:25 The Block Australia

Seizoen 15 - Roof Top Terrace/Garage/Re-do Room Revealed

Morgen | 14:00 ISPS Handa Vic Open

samenvatting van de vierde en beslissende dag van de Vic Open, gespeeld op de 13th Beach Golf Links, in Victoria, in Australië. De European Tour (ET) is na de Amerikaanse PGA Tour het belangrijkste en grootste golfcircuit op de wereld. De Tour doet dertig verschillende landen aan, het KLM Open wordt net als dit jaar in september gespeeld op de Bernardus in Cromvoirt.

Morgen | 17:10 The Block Australia

Seizoen 15 - Front Garden/Verandas Begin

Overmorgen | 04:20 Crikey! It's the Irwins

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Bindi's Lemur Island De familie Irwin, bestaande uit Terry, Bindi en Robert, houden het gedachtegoed van Steve Irwin levend door hun werk in en rond de ruim opgezette dierentuin Australia Zoo.

Overmorgen | 05:00 Telekids Mini's: Koala Broertjes

Aflevering 19 Kinderserie over de koalabroertjes Frank en Buster, die niets liever doen dan anderen helpen. Vanuit het afgelegen, ruige achterland in Australië vliegen ze dagelijks met hun kleine vliegtuigje naar iedereen die hulp nodig heeft.

Overmorgen | 07:30 Say Yes to the Dress: Australia

Seizoen 1 - Aflevering 1 - We Are Family Volg Adam Dixon en zijn team van Brides of Sydney. Eerst komt Morgan, die een grote entourage meeneemt. Dan verschijnt Talina, die een jurk zoekt terwijl ze nog niet verloofd is.

Overmorgen | 07:50 Say Yes to the Dress: Australia

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Budget Big, Budget Small Bruid Vanessa kan flink uitpakken met haar budget van 9000 dollar. Meredith komt passen, maar zal haar keuze indruk maken op de vijf vriendinnen die ze meeneemt?

Overmorgen | 09:35 Sara's Australia Unveiled

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 9 - More Than Meets The Eye Sara La Fountain leert traditionele jaagtechnieken voor het vangen van modderkrabben langs de afgelegen baaien en stranden van West-Australië.

Overmorgen | 11:25 Say Yes to the Dress: Australia

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Budget Big, Budget Small Bruid Vanessa kan flink uitpakken met haar budget van 9000 dollar. Meredith komt passen, maar zal haar keuze indruk maken op de vijf vriendinnen die ze meeneemt?

Overmorgen | 12:30 Presidents Cup

Presidents Cup. herhaling van de vierde en beslissende dag van de Presidents Cup, gespeeld op The Royal Melbourne Golf Club, in Melbourne, Australië.

Overmorgen | 13:00 The Flying Doctors

Seizoen 5, Aflevering 21 - A Doctor's Dreaming. The Flying Doctors volgt de belevenissen van de inwoners van Coopers Crossing; een klein, stoffig plaatsje in een uitgestrekt gebied van schapenfarms en veefokkerijen in New South Wales in Australië. Een besloten gemeenschap van mensen, die elkaar door en door kennen. Een dorpje als elk ander op het platteland van Australië. Echter, in Coopers Crossing is een basis van de Royal Flying Doctors Service gevestigd.

Overmorgen | 15:30 ISPS Handa Vic Open

samenvatting van de vierde en beslissende dag van de Vic Open, gespeeld op de 13th Beach Golf Links, in Victoria, in Australië. De European Tour (ET) is na de Amerikaanse PGA Tour het belangrijkste en grootste golfcircuit op de wereld. De Tour doet dertig verschillende landen aan, het KLM Open wordt net als dit jaar in september gespeeld op de Bernardus in Cromvoirt.

Overmorgen | 19:10 Sara's Australia Unveiled

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 9 - Home Valley - The Dusty Kimberley Sara La Fountain bezoekt het ruige East Kimberley en Home Valley Station, een outback retraite en trainingscentrum voor lokale inheemse mannen en vrouwen.

Overmorgen | 19:40 Sara's Australia Unveiled

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 9 - More Than Meets The Eye Sara La Fountain leert traditionele jaagtechnieken voor het vangen van modderkrabben langs de afgelegen baaien en stranden van West-Australië.

Overmorgen | 20:20 Documentaire: Wayne

WAYNE is het bijna onwaarschijnlijke waargebeurde verhaal van de ‘larrikin kid’ uit Wollongong, Wayne Gardner. Met vriendin Donna Forbes altijd aan zijn zijde, zien we Wayne's opmerkelijke reis van een 5-dollar crossmotor naar de top van de motorsport. In 1987 wordt Wayne de eerste Australiër die de World Motorcycle Grand Prix wint, en daarmee de harten van alle Australiërs. Met interviews met legendes uit de ‘gouden eeuw’ van de sport, waaronder Eddie Lawson, Wayne Rainey, Mick Doohan en Kevin Schwantz. Deze film is een leuke, inspirerende en soms wilde cinematografische rit door het leven van een echte Australische legende.

Overmorgen | 20:20 Documentaire: Wayne

WAYNE is het bijna onwaarschijnlijke waargebeurde verhaal van de ‘larrikin kid’ uit Wollongong, Wayne Gardner. Met vriendin Donna Forbes altijd aan zijn zijde, zien we Wayne's opmerkelijke reis van een 5-dollar crossmotor naar de top van de motorsport. In 1987 wordt Wayne de eerste Australiër die de World Motorcycle Grand Prix wint, en daarmee de harten van alle Australiërs. Met interviews met legendes uit de ‘gouden eeuw’ van de sport, waaronder Eddie Lawson, Wayne Rainey, Mick Doohan en Kevin Schwantz. Deze film is een leuke, inspirerende en soms wilde cinematografische rit door het leven van een echte Australische legende.

Overmorgen | 21:01 The Flying Doctors

Seizoen 5, Aflevering 22 - Blues for Judy. The Flying Doctors volgt de belevenissen van de inwoners van Coopers Crossing; een klein, stoffig plaatsje in een uitgestrekt gebied van schapenfarms en veefokkerijen in New South Wales in Australië. Een besloten gemeenschap van mensen, die elkaar door en door kennen. Een dorpje als elk ander op het platteland van Australië. Echter, in Coopers Crossing is een basis van de Royal Flying Doctors Service gevestigd.

Zo 7 juni 2020 | 00:10 Giant Lobster Hunters

Seizoen 1 - Aflevering 9 Kreeftenvissers wagen hun leven op het dodelijkste stukje zee van Australië. Ze vissen maar op een soort: steenkreeft. Maar in deze wateren kan zelfs de kleinste fout fataal zijn.

Zo 7 juni 2020 | 01:00 Flammable Children

Overmorgen - Film, Australië, 1975. De 14 jarige Jeff probeert zijn weg te vinden in een wereld die sneller verandert dan zijn hormonen, en zijn verliefdheid op een verlegen en gevoelig buurmeisje Melly. Wanneer de badplaats plotseling in de ...

Australië, 1975. De 14-jarige Jeff probeert zijn weg te vinden in een wereld die sneller verandert dan zijn hormonen, en zijn verliefdheid op een verlegen en gevoelig buurmeisje Melly. Wanneer de badplaats plotseling in de schijnwerpers komt nadat het lichaam van een walvis van 200 ton is gestrandt, is dit voor Jeff en Melly de grootste gebeurtenis in hun leven. Ondertussen maken hun excentrieke ouders een inhaalslag met de seksuele revolutie die ook is aangespoeld op de stranden van Australië. En net als de rottende walvis gaat het er allemaal spectaculair verkeerd aan toe.

Zo 7 juni 2020 | 05:00 Telekids Mini's: Koala Broertjes

Aflevering 20 Kinderserie over de koalabroertjes Frank en Buster, die niets liever doen dan anderen helpen. Vanuit het afgelegen, ruige achterland in Australië vliegen ze dagelijks met hun kleine vliegtuigje naar iedereen die hulp nodig heeft.

 Meer

Australia gemist

Eerder Vandaag | 11:20 Telekids Mini's: Koala Broertjes

Aflevering 35 Kinderserie over de koalabroertjes Frank en Buster, die niets liever doen dan anderen helpen. Vanuit het afgelegen, ruige achterland in Australië vliegen ze dagelijks met hun kleine vliegtuigje naar iedereen die hulp nodig heeft.

Eerder Vandaag | 09:45 Giant Lobster Hunters

Seizoen 1 - Aflevering 9 Kreeftenvissers wagen hun leven op het dodelijkste stukje zee van Australië. Ze vissen maar op een soort: steenkreeft. Maar in deze wateren kan zelfs de kleinste fout fataal zijn.

Eerder Vandaag | 09:20 Say Yes to the Dress: Australia

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Budget Big, Budget Small Bruid Vanessa kan flink uitpakken met haar budget van 9000 dollar. Meredith komt passen, maar zal haar keuze indruk maken op de vijf vriendinnen die ze meeneemt?

Eerder Vandaag | 09:00 Say Yes to the Dress: Australia

Seizoen 1 - Aflevering 1 - We Are Family Volg Adam Dixon en zijn team van Brides of Sydney. Eerst komt Morgan, die een grote entourage meeneemt. Dan verschijnt Talina, die een jurk zoekt terwijl ze nog niet verloofd is.

Eerder Vandaag | 08:50 Vice World of Sports

Seizoen 2 - Aflevering 3 van 9 - Rivals: Aussie Rules Australië voetbalt op één manier: hun manier. De hevigste rivaliteit in 's lands meest gekoesterde spel wordt gekenmerkt door gebroken kaken, scheldwoorden en fallische tatoeages.

Eerder Vandaag | 08:01 The Flying Doctors

Seizoen 5, Aflevering 22 - Blues for Judy. The Flying Doctors volgt de belevenissen van de inwoners van Coopers Crossing; een klein, stoffig plaatsje in een uitgestrekt gebied van schapenfarms en veefokkerijen in New South Wales in Australië. Een besloten gemeenschap van mensen, die elkaar door en door kennen. Een dorpje als elk ander op het platteland van Australië. Echter, in Coopers Crossing is een basis van de Royal Flying Doctors Service gevestigd.

Eerder Vandaag | 06:45 Crikey! It's the Irwins

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Robert, King Of Cobras De familie Irwin, bestaande uit Terry, Bindi en Robert, houden het gedachtegoed van Steve Irwin levend door hun werk in en rond de ruim opgezette dierentuin Australia Zoo.