Je vindt hier de programma's van Arts op tv We hebben de volgende programma's voor Arts Pianomania - Menahem Pressler: Muziek, Het Gulbenkian Orchestra onder leiding van Leo Hussain verzorgt een concertprogramma met onder meer. Anthony Bourdain: Parts Unknown: Amusement, Seizoen 12 Aflevering 7 van 7 Special Behind The Scenes Een kijk op Bourdains relatie met z’n crew, het. Peppa Pig: Jeugd, Seizoen 2 Aflevering 33 De Tandarts Peppa is al eens bij de tandarts geweest, maar voor George is het de eerste. Een Dag Met Henry en...: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 24 Een Dag Met Henry en...Een Gorilla Henry ontmoet een gorilla. Hij is van de jungle naar. Peppa Pig: Jeugd, Seizoen 2 Aflevering 33 De Tandarts Peppa is al eens bij de tandarts geweest, maar voor George is het de eerste. De Wonderlijke Wereld van Gumball: Comedy, Aflevering 2 van 40 De Aartsvijand Gumball en Darwin komen oog in oog te staan met hun aartsvijand of in elk. Fissa: Morgen - Comedy, Film, Max en Ruben, hartsvrienden van jongs af aan, zijn in het laatste jaar van de middelbare school uit elkaar gegroeid. Max heeft gekozen voor een meer populair bestaan ten koste van zijn cijfers, terwijl nerd Ruben ervan droomt. Pride and Prejudice: Morgen - Serie, Aflevering 6 (6) Lydia en Wickham zijn getrouwd en brengen een bezoek aan Longbourn. Lydia laat. Mojicons: Morgen - Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 6 Animatieserie over de wondere wereld van de Mojicons. Er zijn ontelbaar veel. Paf de hond: Morgen - Serie, Jeugd, Paniek bij de Dierenarts Vandaag is de vaccinatiedag en Pat heeft een gruwelijke hekel aan deze.

Arts op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 12:02 Paf de hond

Paniek bij de Dierenarts Vandaag is de vaccinatiedag en Pat heeft een gruwelijke hekel aan deze dag! Na veel mislukte pogingen om zich te verbergen moet hij de harde werkelijkheid onder ogen zien.

Morgen | 15:00 Dieren op Spreekuur

Seizoen 18 - Aflevering 1 van 7 Het is nooit rustig bij de dierenarts. Met in dit seizoen o.a.: verschillende honden en katten die bang zijn voor 'de witte jassen', in de steek gelaten geiten en zelfs aapjes brengen een bezoek aan de kliniek.

Morgen | 16:02 Mojicons

Seizoen 1 - Aflevering 9 Animatieserie over de wondere wereld van de Mojicons. Er zijn ontelbaar veel emoticons die we iedere dag gebruiken in onze digitale communicatie. Gek genoeg snappen deze emoticons zelf helemaal niet hoe het internet werkt! Als een mysterieuze digitale slechterik het apenstaartsymbool steelt, krijgen de Mojicons een spannende en zelfs gevaarlijke missie om het systeem te herstellen. Maar dan moeten ze wel weten wat dat 'systeem' nou eigenlijk is! Als dat maar goedkomt...

Morgen | 16:30 Rail Away

Seizoen 2014 VJ - Aflevering 1 van 1 - Italië: Bolzano-Mals - EO Het is herfst in het Noord-Italiaanse Zuid-Tirol, waar de mediterrane Italiaanse sfeer wordt gecombineerd met de Duitse degelijkheid. Vanaf Bolzano, de hoofdstad van Zuid-Tirol, gaat de trein stroomopwaarts langs de river de Adige (Etsch in het Duits) de bergen in. Hier maken we kennis met een typisch Zuid-Tiroolse herfsttraditie: törgelen. De vallei naar Merano herbergt prachtige wijngaarden, waar in de herfst de druivenpluk in volle gang is. In Merano stappen we over op de trein naar Mals. De route slingert westwaarts door het lieflijke Valle de Venosta (Vingschgau Tal), dat bekend staat om de vele appelboomgaarden. Wanneer de trein haar bestemming in Mals nadert, wordt duidelijk dat de winter in aantocht is: de sneeuw heeft de toppen van het prachtige bergmassief bij Mals van een wit laagje voorzien.

Morgen | 17:03 The Flying Doctors

Seizoen 4 - The fear (part 2) Australische dramaserie over de inwoners van Coopers Crossing. Het afgelegen dorpje vormt de thuisbasis van de Royal Flying Doctor Service, een medische dienst voor het platteland. Vanwege de grote afstanden en slechte wegen gebruiken de artsen een vliegtuigje om hun patiënten te bereiken. Niet iedereen vindt het even makkelijk om zich thuis te voelen in de gesloten gemeenschap die Coopers Crossing vormt.

Morgen | 19:20 Typisch Muiden

Seizoen 14 - Aflevering 4 van 12 - BNNVARA Het is een belangrijke dag in coronatijd. Kapster Hylke en schipper Leon kijken allebei reikhalzend uit naar de persconferentie van het kabinet, waar mogelijk versoepelingen worden aangekondigd. Mag de kapper weer open en de boot weer gasten ontvangen? Barman Johan van Café Ome Ko gaat nog maar eens langs bij de klanten, want in de zaak zelf valt niets meer te poetsen. Sluismeester Wouter heeft het in het hemelvaartsweekend druk en het is ook nog schitterend weer. Het kan niet op, tenminste, volgens Wouter heb je twee keer plezier van een boot: als je 'm koopt én als je 'm weer verkoopt.'

Morgen | 22:29 24 Uur In De E.R.

Seizoen 14 - Aflevering 3 Britse medische realityserie over de eerstehulpafdeling van St. George's Hospital in Zuid-Londen, een van de grootste ziekenhuizen van Groot-Brittannië. De artsen en hulpbehoevende patiënten worden 24 uur per dag van dichtbij gevolgd.

Overmorgen | 06:57 Zip Zip

Geheel doorgeslikt Een van de dieren moet het hebben doorgeslikt. Nadat ze het hele huis hebben doorzocht, besluiten de Levenslusts om alle dieren naar de dierenarts te brengen voor een röntgenscan.

Overmorgen | 15:30 Typisch Muiden

Seizoen 14 - Aflevering 4 van 12 - BNNVARA Het is een belangrijke dag in coronatijd. Kapster Hylke en schipper Leon kijken allebei reikhalzend uit naar de persconferentie van het kabinet, waar mogelijk versoepelingen worden aangekondigd. Mag de kapper weer open en de boot weer gasten ontvangen? Barman Johan van Café Ome Ko gaat nog maar eens langs bij de klanten, want in de zaak zelf valt niets meer te poetsen. Sluismeester Wouter heeft het in het hemelvaartsweekend druk en het is ook nog schitterend weer. Het kan niet op, tenminste, volgens Wouter heb je twee keer plezier van een boot: als je 'm koopt én als je 'm weer verkoopt.'

Overmorgen | 15:58 Mojicons

Seizoen 1 - Aflevering 10 Animatieserie over de wondere wereld van de Mojicons. Er zijn ontelbaar veel emoticons die we iedere dag gebruiken in onze digitale communicatie. Gek genoeg snappen deze emoticons zelf helemaal niet hoe het internet werkt! Als een mysterieuze digitale slechterik het apenstaartsymbool steelt, krijgen de Mojicons een spannende en zelfs gevaarlijke missie om het systeem te herstellen. Maar dan moeten ze wel weten wat dat 'systeem' nou eigenlijk is! Als dat maar goedkomt...

Overmorgen | 17:05 The Flying Doctors

Seizoen 4 - Fair go Australische dramaserie over de inwoners van Coopers Crossing. Het afgelegen dorpje vormt de thuisbasis van de Royal Flying Doctor Service, een medische dienst voor het platteland. Vanwege de grote afstanden en slechte wegen gebruiken de artsen een vliegtuigje om hun patiënten te bereiken. Niet iedereen vindt het even makkelijk om zich thuis te voelen in de gesloten gemeenschap die Coopers Crossing vormt.

Overmorgen | 20:30 Detectives Op Vrijdag: Agatha Christie's Poirot

Seizoen 4 - One, two, buckle my shoe Vlak nadat Poirot een bezoekje heeft gebracht aan de tandarts, wordt deze dood aangetroffen. Hoofdinspecteur Japp is ervan overtuigd dat de man zelfmoord heeft gepleegd, maar Poirot kan zich dat niet voorstellen. Iedereen die na Poirot een afspraak had, is verdacht. Als een van de verdachten, een Griek die onlangs in India was, wordt vermoord, duikt Poirot in het verleden om de zaak op te kunnen lossen.

Overmorgen | 22:30 24 Uur In De E.R.

Seizoen 14 - Aflevering 4 Britse medische realityserie over de eerstehulpafdeling van St. George's Hospital in Zuid-Londen, een van de grootste ziekenhuizen van Groot-Brittannië. De artsen en hulpbehoevende patiënten worden 24 uur per dag van dichtbij gevolgd.

Za 26 september 2020 | 16:50 Dieren op Spreekuur

Seizoen 18 - Aflevering 1 van 7 Het is nooit rustig bij de dierenarts. Met in dit seizoen o.a.: verschillende honden en katten die bang zijn voor 'de witte jassen', in de steek gelaten geiten en zelfs aapjes brengen een bezoek aan de kliniek.

Za 26 september 2020 | 17:00 The Flying Doctors

Seizoen 4 - Broken airwaves Australische dramaserie over de inwoners van Coopers Crossing. Het afgelegen dorpje vormt de thuisbasis van de Royal Flying Doctor Service, een medische dienst voor het platteland. Vanwege de grote afstanden en slechte wegen gebruiken de artsen een vliegtuigje om hun patiënten te bereiken. Niet iedereen vindt het even makkelijk om zich thuis te voelen in de gesloten gemeenschap die Coopers Crossing vormt.

 Meer

Arts op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 22:10 Pianomania - Menahem Pressler

Het Gulbenkian Orchestra onder leiding van Leo Hussain verzorgt een concertprogramma met onder meer balletmuziek uit Mozarts opera Idomeneo (KV. 366) en Stravinsky’s Petroesjka. Dit concert is opgenomen in het Grand Auditorium van de Calouste Gulbenkian Foundation te Lissabon in 2018. Menahem Pressler (*1923) is solist in Mozarts Pianoconcert Nr. 23 (KV. 488). De carrière van de in Duitsland geboren Israëli-Amerikaanse pianist nam een grote vlucht toen hij de eerste prijs won tijdens de Debussy International Piano Competition in San Francisco. Gedurende zijn lange carrière werd Pressler maar liefst zes keer genomineerd voor een Grammy en ontving hij een oevrueprijs van Gramophone Magazin. Mozart voltooide het pianoconcert in maart 1786, slechts twee maanden na de première van zijn succesvolle opera Le nozze di Figaro. Stravinsky’s Petroesjka vertelt het liefdevolle en jaloezierijke verhaal van drie poppen. Het ballet werd voor het eerste uitgevoerd in 1911 door het vermaarde Ballets Russes van Sergeij Diaghilev met Vaslav Nijinski in de hoofdrol.

Vandaag | 23:59 Anthony Bourdain: Parts Unknown

Seizoen 12 - Aflevering 7 van 7 - Special - Behind The Scenes Een kijk op Bourdains relatie met z’n crew, het team dat met hem meereisde en hem in de loopgraven vergezelde.

Morgen | 01:08 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 33 - De Tandarts Peppa is al eens bij de tandarts geweest, maar voor George is het de eerste keer. En dat is eng. Maar als hij aan de beurt is, valt 't reuze mee, zelfs meneertje Dinosaus vindt de tandarts leuk!

Morgen | 03:28 Een Dag Met Henry en...

Seizoen 1 - Aflevering 24 - Een Dag Met Henry en...Een Gorilla Henry ontmoet een gorilla. Hij is van de jungle naar de dierentuin verhuist voor de rust. Maar zijn buurman de tijger houdt hem de hele nacht wakker. Henry wordt dierenarts en verhelpt de problemen van Tijger.

Morgen | 04:56 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 33 - De Tandarts Peppa is al eens bij de tandarts geweest, maar voor George is het de eerste keer. En dat is eng. Maar als hij aan de beurt is, valt 't reuze mee, zelfs meneertje Dinosaus vindt de tandarts leuk!

Morgen | 05:35 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 2 van 40 - De Aartsvijand Gumball en Darwin komen oog in oog te staan met hun aartsvijand of in elk geval iemand die dat probeert te zijn.

Morgen | 08:05 Fissa

Morgen - Comedy, Film, Max en Ruben, hartsvrienden van jongs af aan, zijn in het laatste jaar van de middelbare school uit elkaar gegroeid. Max heeft gekozen voor een meer populair bestaan ten koste van zijn cijfers, terwijl nerd Ruben ervan droomt ...

Max en Ruben, hartsvrienden van jongs af aan, zijn in het laatste jaar van de middelbare school uit elkaar gegroeid. Max heeft gekozen voor een meer populair bestaan ten koste van zijn cijfers, terwijl nerd Ruben ervan droomt de blits te maken als DJ op een eindexamenfeest. Wanneer Max beseft dat hij geen diploma gaat halen en Ruben vreest dat 'zijn' eindexamenfeest rampzalig slecht bezocht zal worden, besluiten ze de handen weer ineen te slaan.

Morgen | 11:02 Pride and Prejudice

Aflevering 6 (6) - Lydia en Wickham zijn getrouwd en brengen een bezoek aan Longbourn. Lydia laat terloops vallen dat Darcy op hun bruiloft aanwezig is geweest, en Elizabeth schrijft onmiddellijk een brief aan haar tante Gardiner om om uitleg te vragen en achter de reden van Darcy's aanwezigheid te komen. Tante Gardiner licht Elizabeth meteen in over Darcy's rol in het geheel, en vertelt haar dat niet Mr. Gardiner maar Mr. Darcy alle kosten voor het huwelijk en Wickhams afkoopsom heeft gedragen. Wanneer de Bingleys in de herfst terugkeren naar Netherfield geeft Darcy aan Bingley toe dat hij Jane's gedrag verkeerd heeft ingeschat. Bingley vraagt Jane daarna vrijwel onmiddellijk ten huwelijk en Jane is in de wolken. Lady Catherine de Bourgh, die geruchten heeft gehoord dat niet alleen Jane maar ook Elizabeth in het huwelijk zal gaan treden – en wel met Lady Catherine's neef Mr. Darcy – brengt een onverwacht bezoek aan Longbourn om Elizabeth te vragen of ze verloofd is met Darcy en haar te overreden niet met Darcy te trouwen. Elizabeth ontkent een huidige verloving maar houdt een toekomstig huwelijk niet voor volstrekt onmogelijk en Lady Catherine vertrekt woedend. Lady Catherine vertelt Darcy over haar bezoek en Elizabeths reactie, en wanneer Elizabeth Darcy weer ziet en hem bedankt voor zijn rol in Lydia's huwelijk verzamelt Darcy moed om Elizabeth te vertellen dat zijn gevoelens voor haar onveranderd zijn en dat hij nog steeds hartstochtelijk veel van haar houdt. Elizabeth geeft toe dat haar gevoelens compleet omgeslagen zijn en dat zij ook van hem houdt. De serie eindigt met een dubbele bruiloft in de winter – Jane trouwt met Bingley en Elizabeth met Darcy.

Morgen | 11:44 Mojicons

Seizoen 1 - Aflevering 6 Animatieserie over de wondere wereld van de Mojicons. Er zijn ontelbaar veel emoticons die we iedere dag gebruiken in onze digitale communicatie. Gek genoeg snappen deze emoticons zelf helemaal niet hoe het internet werkt! Als een mysterieuze digitale slechterik het apenstaartsymbool steelt, krijgen de Mojicons een spannende en zelfs gevaarlijke missie om het systeem te herstellen. Maar dan moeten ze wel weten wat dat 'systeem' nou eigenlijk is! Als dat maar goedkomt...

Morgen | 12:02 Paf de hond

Paniek bij de Dierenarts Vandaag is de vaccinatiedag en Pat heeft een gruwelijke hekel aan deze dag! Na veel mislukte pogingen om zich te verbergen moet hij de harde werkelijkheid onder ogen zien.

Morgen | 13:20 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 2 van 40 - De Aartsvijand Gumball en Darwin komen oog in oog te staan met hun aartsvijand of in elk geval iemand die dat probeert te zijn.

Morgen | 17:30 Mojicons

Seizoen 1 - Aflevering 25 Animatieserie over de wondere wereld van de Mojicons. Er zijn ontelbaar veel emoticons die we iedere dag gebruiken in onze digitale communicatie. Gek genoeg snappen deze emoticons zelf helemaal niet hoe het internet werkt! Als een mysterieuze digitale slechterik het apenstaartsymbool steelt, krijgen de Mojicons een spannende en zelfs gevaarlijke missie om het systeem te herstellen. Maar dan moeten ze wel weten wat dat 'systeem' nou eigenlijk is! Als dat maar goedkomt...

Overmorgen | 02:10 Angelo Rules

Aflevering 11 van 46 - Gekatnapped Angelo vermoedt dat de kat die hij mee terug krijgt van de dierenarts niet Poesje Mauw is. En dat de kat van Cathy niet de hare is. Maar hoe bewijst hij dat?

Overmorgen | 03:07 Pride and Prejudice

Aflevering 6 (6) - Lydia en Wickham zijn getrouwd en brengen een bezoek aan Longbourn. Lydia laat terloops vallen dat Darcy op hun bruiloft aanwezig is geweest, en Elizabeth schrijft onmiddellijk een brief aan haar tante Gardiner om om uitleg te vragen en achter de reden van Darcy's aanwezigheid te komen. Tante Gardiner licht Elizabeth meteen in over Darcy's rol in het geheel, en vertelt haar dat niet Mr. Gardiner maar Mr. Darcy alle kosten voor het huwelijk en Wickhams afkoopsom heeft gedragen. Wanneer de Bingleys in de herfst terugkeren naar Netherfield geeft Darcy aan Bingley toe dat hij Jane's gedrag verkeerd heeft ingeschat. Bingley vraagt Jane daarna vrijwel onmiddellijk ten huwelijk en Jane is in de wolken. Lady Catherine de Bourgh, die geruchten heeft gehoord dat niet alleen Jane maar ook Elizabeth in het huwelijk zal gaan treden – en wel met Lady Catherine's neef Mr. Darcy – brengt een onverwacht bezoek aan Longbourn om Elizabeth te vragen of ze verloofd is met Darcy en haar te overreden niet met Darcy te trouwen. Elizabeth ontkent een huidige verloving maar houdt een toekomstig huwelijk niet voor volstrekt onmogelijk en Lady Catherine vertrekt woedend. Lady Catherine vertelt Darcy over haar bezoek en Elizabeths reactie, en wanneer Elizabeth Darcy weer ziet en hem bedankt voor zijn rol in Lydia's huwelijk verzamelt Darcy moed om Elizabeth te vertellen dat zijn gevoelens voor haar onveranderd zijn en dat hij nog steeds hartstochtelijk veel van haar houdt. Elizabeth geeft toe dat haar gevoelens compleet omgeslagen zijn en dat zij ook van hem houdt. De serie eindigt met een dubbele bruiloft in de winter – Jane trouwt met Bingley en Elizabeth met Darcy.

Overmorgen | 06:57 Zip Zip

Geheel doorgeslikt Een van de dieren moet het hebben doorgeslikt. Nadat ze het hele huis hebben doorzocht, besluiten de Levenslusts om alle dieren naar de dierenarts te brengen voor een röntgenscan.

Overmorgen | 11:43 Mojicons

Seizoen 1 - Aflevering 7 Animatieserie over de wondere wereld van de Mojicons. Er zijn ontelbaar veel emoticons die we iedere dag gebruiken in onze digitale communicatie. Gek genoeg snappen deze emoticons zelf helemaal niet hoe het internet werkt! Als een mysterieuze digitale slechterik het apenstaartsymbool steelt, krijgen de Mojicons een spannende en zelfs gevaarlijke missie om het systeem te herstellen. Maar dan moeten ze wel weten wat dat 'systeem' nou eigenlijk is! Als dat maar goedkomt...

Overmorgen | 12:50 Cold Case Files

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Sweethearts, Silenced Cold Case Files volgt rechercheurs en familieleden die zich inzetten voor gerechtigheid voor slachtoffers van misdaden. Ze willen niet dat hun zaken in de la blijven liggen.

Overmorgen | 13:00 Outback Truckers

Seizoen 4 - Aflevering 13 Steve Grahame maakt een modderige rit die hem hoogspanningshoofdpijnen bezorgt. Camerons tocht wordt steeds heter en zwaarder en het gaat bergafwaarts met de rit van Sludge.

Overmorgen | 15:00 Teen Titans Go!

Aflevering 15 van 52 - Starfire de Verschrikkelijke Starfire veranderd in een gevaarlijk persoon zodat ze Robins aartsvijand wordt en hem kan helpen om de grootste superheld ooit te worden.

Overmorgen | 16:03 Medisch Centrum West

Seizoen 7, Aflevering 6 - De Vluchteling. Vanaf augustus ziet u het zevende en daarmee laatste seizoen van Medisch Centrum West bij ONS. Deze ziekenhuisserie blijft ongekend populair onder onze kijkers. Bijna alle bekende artsen en verplegend personeel keren weer terug in een nieuw seizoen vol ontwikkelingen en intriges: relaties in en om het ziekenhuis, de strijd om de functie van chef de clinique tussen dokter Jan van de Wouden en dokter Eric Koning en veel kleine kwaaltjes maar ook grote thema’s als euthanasie. Met bekende acteurs als Marc Klein Essink, Annemieke Verdoorn en Rob van Hulst.

Overmorgen | 17:00 The Incredible Dr. Pol

Seizoen 6 - Aflevering 11 van 20 - Wizard of Paws De kliniek van dr. Pol wordt overspoeld door honden en de dierenartsen hebben hun handen vol aan een bonte verzameling puppy's.

Overmorgen | 17:26 Mojicons

Seizoen 1 - Aflevering 26 Animatieserie over de wondere wereld van de Mojicons. Er zijn ontelbaar veel emoticons die we iedere dag gebruiken in onze digitale communicatie. Gek genoeg snappen deze emoticons zelf helemaal niet hoe het internet werkt! Als een mysterieuze digitale slechterik het apenstaartsymbool steelt, krijgen de Mojicons een spannende en zelfs gevaarlijke missie om het systeem te herstellen. Maar dan moeten ze wel weten wat dat 'systeem' nou eigenlijk is! Als dat maar goedkomt...

Overmorgen | 17:58 The Incredible Dr. Pol

Seizoen 6 - Aflevering 12 van 20 - Doc Nose Best De dierenartsen van de kliniek van dr. Pol doen hun werk door weer en wind. Als maart zijn staart roert staat ze een ware beproeving te wachten!

Overmorgen | 18:14 Paw Patrol

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Pups Redden een Vleermuis / Pups Redden Tanden en Kiefen De Paw Patrol rukt uit om een verdwaald vleermuisje terug naar huis te brengen. // Chase moet naar de tandarts omdat een van zijn tanden los zit, maar hij durft niet.

Overmorgen | 18:20 My Super Ex-Girlfriend

Overmorgen - Comedy, Film, Matt Saunders is in het geheim verliefd op een vrouw genaamd Hannah Lewis, maar durft haar nooit mee uit te vragen. Op een dag ontmoet hij de verlegen Jenny Johnson. Nadat hij haar tas, die was gestolen, terugbezorgt, ...

Matt Saunders is in het geheim verliefd op een vrouw genaamd Hannah Lewis, maar durft haar nooit mee uit te vragen. Op een dag ontmoet hij de verlegen Jenny Johnson. Nadat hij haar tas, die was gestolen, terugbezorgt, krijgen de twee een relatie. Uiteindelijk biecht ze op dat ze in werkelijkheid de superheldin G-Girl is. Jenny wordt echter steeds baziger en agressiever in hun relatie en Matt schraapt eindelijk de moed bijeen om het uit te maken met Jenny. Jenny gebruikt vervolgens haar superkrachten om Matt in het openbaar te vernederen. Professor Bedlam, Jenny’s aartsvijand, zoekt contact met Matt en biedt aan hem te helpen.

Overmorgen | 21:52 The Incredible Dr. Pol

Seizoen 8 - Aflevering 7 van 26 - Bark 'n Stormy Zit! Blijf! Het is een hondsdolle boel bij Dr. Pol! Van gewonde staarten tot stekels uittrekken en knieën terug zetten, de artsen van PVS zetten hun beste pootje voor om de gewonde hondjes te helpen.

Overmorgen | 22:02 Medisch Centrum West

Seizoen 7, Aflevering 6 - De Vluchteling. Vanaf augustus ziet u het zevende en daarmee laatste seizoen van Medisch Centrum West bij ONS. Deze ziekenhuisserie blijft ongekend populair onder onze kijkers. Bijna alle bekende artsen en verplegend personeel keren weer terug in een nieuw seizoen vol ontwikkelingen en intriges: relaties in en om het ziekenhuis, de strijd om de functie van chef de clinique tussen dokter Jan van de Wouden en dokter Eric Koning en veel kleine kwaaltjes maar ook grote thema’s als euthanasie. Met bekende acteurs als Marc Klein Essink, Annemieke Verdoorn en Rob van Hulst.

Za 26 september 2020 | 02:20 Cold Case Files

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Sweethearts, Silenced Cold Case Files volgt rechercheurs en familieleden die zich inzetten voor gerechtigheid voor slachtoffers van misdaden. Ze willen niet dat hun zaken in de la blijven liggen.

Za 26 september 2020 | 04:27 Medisch Centrum West

Seizoen 7, Aflevering 5 - De Noodkreet. Vanaf augustus ziet u het zevende en daarmee laatste seizoen van Medisch Centrum West bij ONS. Deze ziekenhuisserie blijft ongekend populair onder onze kijkers. Bijna alle bekende artsen en verplegend personeel keren weer terug in een nieuw seizoen vol ontwikkelingen en intriges: relaties in en om het ziekenhuis, de strijd om de functie van chef de clinique tussen dokter Jan van de Wouden en dokter Eric Koning en veel kleine kwaaltjes maar ook grote thema’s als euthanasie. Met bekende acteurs als Marc Klein Essink, Annemieke Verdoorn en Rob van Hulst.

Za 26 september 2020 | 07:59 The Incredible Dr. Pol

Seizoen 6 - Aflevering 16 van 20 - Sheep-A-Dee-Doo-Dah Ruziënde dieren, ontsnapte runderen en sluwe schapen, de dierenartsen hebben het druk als de patiënten binnen blijven stromen.

Za 26 september 2020 | 08:25 Scaled

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Speak Easy Sand Boa Club Het team bouwt voor zeven slangen een terrarium rond het thema gangsters. Greg krijgt onverwacht nieuws wanneer hij met zijn baardagame Kevin naar de dierenarts gaat.

Za 26 september 2020 | 12:25 Madame Bovary

26/09 - Film, Emma Bovary is een boerendochter die droomt van een romantisch en bourgeois leven in de grote stad. Zij trouwt met een plattelandsarts die haar echter niet het leven geeft waar zij naar verlangt. Eenzaam probeert zij haar fantasieën ...

Emma Bovary is een boerendochter die droomt van een romantisch en bourgeois leven in de grote stad. Zij trouwt met een plattelandsarts die haar echter niet het leven geeft waar zij naar verlangt. Eenzaam probeert zij haar fantasieën gestalte te geven door een reeks romances en de aanschaf van exotische kleding. Het is echter duidelijk dat zij langzaam maar zeker steeds verder afraakt van de werkelijke vervulling van haar verlangens. Zij verliest elke greep op de realiteit.

Za 26 september 2020 | 16:05 Andere Tijden

Seizoen 20 - Aflevering 33 van 35 - Kolff en de kunstnier - NTR/VPRO Groningen 1938. De jonge arts Willem Kolff moet machteloos toekijken hoe zijn eerste patiënt langzaam sterft. De nieren van deze boerenzoon werken niet meer en dat is vlak voor de Tweede Wereldoorlog een doodvonnis. Dit moet anders, denkt Kolff. Waar collega's terughoudend zijn en het houden bij diëten, begint Kolff aan de bouw van een machine. Midden in de Tweede Wereldoorlog ontwikkelt hij de kunstnier, een machine waarmee miljoenen levens worden gered. Wie was deze vader van de kunstnier? Wat dreef hem? En waarom zagen Nederlandse artsen aanvankelijk niets in zijn uitvinding?

Za 26 september 2020 | 16:30 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 31 - Aflevering 6268 Ludo schakelt Richards hulp in om Valentijn te traceren. Linda schrikt als Anton voor slechte huisarts wordt uitgemaakt. Ilyas krijgt een kans uit duizenden, maar wat betekent dit voor zijn relatie met Jojo?

Za 26 september 2020 | 17:00 Battle of the groups top 20

Elke zaterdagmiddag kun jij om 4 uur bij XITE terecht voor een speciale chartshow. Verwacht 20 videoclips, die elke week in een ander thema zijn! Met deze week: Battle of the groups top 20!

 Meer

Arts gemist

Eerder Vandaag | 15:20 Op1

Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Psychiater Esther van Fenema, huisarts Lieneke van de Griendt ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Psychiater Esther van Fenema, huisarts Lieneke van de Griendt en zanger Tim Douwsma over #ikdoenietmeermee Tientallen BN’ers plaatsten maandagavond een filmpje op Instagram om mee te delen dat ze niet meer meedoen aan de coronamaatregelen. Ze verwijzen hierbij naar een brandbrief die kritische artsen naar collega’s en beleidsmakers stuurden. Psychiater Esther van Fenema en huisarts Lieneke van de Griendt ondertekenden de brief, waarnaar zanger Tim Douwsma verwijst. Politiek verslaggever Xander van der Wulp en viroloog Anne Wensing over het coronadebat Afgelopen 24 uur is het aantal nieuwe coronagevallen met 2250 gestegen en ook wereldwijd lijkt het virus te versnellen. Hoe is de toename te verklaren en moeten er nieuwe maatregelen worden genomen? Viroloog Anne Wensing legt het uit en Xander van der Wulp doet verslag van het coronadebat van vanavond, waar naar verwachting het kabinet opnieuw onder vuur ligt. Amerika-kenners Charles Groenhuijsen en Raymond Mens over hoog oplopende gemoederen bij Amerikaanse verkiezingen Met nog 41 dagen te gaan tot de Amerikaanse verkiezingen lopen de gemoederen in beide kampen steeds hoger op. De dood van opperrechter Ruth Bader Ginsburg lijkt olie op het vuur te gooien. We bespreken de kwestie en de gevolgen voor de aankomende verkiezingen met Amerika-kenners Charles Groenhuijsen en Raymond Mens.

Eerder Vandaag | 11:15 Op1

Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Psychiater Esther van Fenema, huisarts Lieneke van de Griendt ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Psychiater Esther van Fenema, huisarts Lieneke van de Griendt en zanger Tim Douwsma over #ikdoenietmeermee Tientallen BN’ers plaatsten maandagavond een filmpje op Instagram om mee te delen dat ze niet meer meedoen aan de coronamaatregelen. Ze verwijzen hierbij naar een brandbrief die kritische artsen naar collega’s en beleidsmakers stuurden. Psychiater Esther van Fenema en huisarts Lieneke van de Griendt ondertekenden de brief, waarnaar zanger Tim Douwsma verwijst. Politiek verslaggever Xander van der Wulp en viroloog Anne Wensing over het coronadebat Afgelopen 24 uur is het aantal nieuwe coronagevallen met 2250 gestegen en ook wereldwijd lijkt het virus te versnellen. Hoe is de toename te verklaren en moeten er nieuwe maatregelen worden genomen? Viroloog Anne Wensing legt het uit en Xander van der Wulp doet verslag van het coronadebat van vanavond, waar naar verwachting het kabinet opnieuw onder vuur ligt. Amerika-kenners Charles Groenhuijsen en Raymond Mens over hoog oplopende gemoederen bij Amerikaanse verkiezingen Met nog 41 dagen te gaan tot de Amerikaanse verkiezingen lopen de gemoederen in beide kampen steeds hoger op. De dood van opperrechter Ruth Bader Ginsburg lijkt olie op het vuur te gooien. We bespreken de kwestie en de gevolgen voor de aankomende verkiezingen met Amerika-kenners Charles Groenhuijsen en Raymond Mens.

Eerder Vandaag | 22:29 24 Uur In De E.R.

Seizoen 14 - Aflevering 2 Britse medische realityserie over de eerstehulpafdeling van St. George's Hospital in Zuid-Londen, een van de grootste ziekenhuizen van Groot-Brittannië. De artsen en hulpbehoevende patiënten worden 24 uur per dag van dichtbij gevolgd.

Eerder Vandaag | 20:55 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 27 van 40 - De Ex Rob heeft ervoor gekozen om Banaantje Joe zijn nieuwe aartsvijand te maken nu is het aan Gumball om hem terug te winnen..

Eerder Vandaag | 20:00 America's Sweethearts

Comedy, Film, America's favoriete glamourkoppel Gwen (Catherine Zeta Jones) en Eddie (John Cusack) gaat uit elkaar. Met de scheiding ontstaat er een groot probleem: ze moeten hun laatste gezamelijke film nog promoten. Wanneer de print van de film ...

America's favoriete glamourkoppel Gwen (Catherine Zeta-Jones) en Eddie (John Cusack) gaat uit elkaar. Met de scheiding ontstaat er een groot probleem: ze moeten hun laatste gezamelijke film nog promoten. Wanneer de print van de film maar niet tevoorschijn komt verzint de uitgever van de film een verhaal over de reunie van de twee, terwijl de acteur eigenlijk verliefd is op de assistent van zijn vrouw, en de actrice ook al een nieuwe vriend heeft gevonden.

Eerder Vandaag | 19:40 Verborgen verleden

Seizoen 12 - Aflevering 6 van 8 - Victor Mids - NTR Illusionist Victor Mids, bekend van de succesvolle tv-show Mindf*ck, gaat op zoek naar de magie van zijn familiegeschiedenis. Wat kan hij van zijn voorouders leren en kan hij zich in hen herkennen? Zijn er voorouders, die net als hij een radicale wending aan hun leven hebben gegeven? Toen Victor was afgestudeerd als arts nam hij immers het drastische besluit de medische wereld zijn rug toe te keren en van illusionisme een carrière te maken. Victor blijkt inderdaad niet de eerste te zijn die het lot in eigen handen neemt, al pakt dat besluit niet voor iedere voorouder even goed uit.

Eerder Vandaag | 19:09 Anthony Bourdain: Parts Unknown

Seizoen 12 - Aflevering 7 van 7 - Special - Behind The Scenes Een kijk op Bourdains relatie met z’n crew, het team dat met hem meereisde en hem in de loopgraven vergezelde.

Eerder Vandaag | 19:06 Pride and Prejudice

Aflevering 6 (6) - Lydia en Wickham zijn getrouwd en brengen een bezoek aan Longbourn. Lydia laat terloops vallen dat Darcy op hun bruiloft aanwezig is geweest, en Elizabeth schrijft onmiddellijk een brief aan haar tante Gardiner om om uitleg te vragen en achter de reden van Darcy's aanwezigheid te komen. Tante Gardiner licht Elizabeth meteen in over Darcy's rol in het geheel, en vertelt haar dat niet Mr. Gardiner maar Mr. Darcy alle kosten voor het huwelijk en Wickhams afkoopsom heeft gedragen. Wanneer de Bingleys in de herfst terugkeren naar Netherfield geeft Darcy aan Bingley toe dat hij Jane's gedrag verkeerd heeft ingeschat. Bingley vraagt Jane daarna vrijwel onmiddellijk ten huwelijk en Jane is in de wolken. Lady Catherine de Bourgh, die geruchten heeft gehoord dat niet alleen Jane maar ook Elizabeth in het huwelijk zal gaan treden – en wel met Lady Catherine's neef Mr. Darcy – brengt een onverwacht bezoek aan Longbourn om Elizabeth te vragen of ze verloofd is met Darcy en haar te overreden niet met Darcy te trouwen. Elizabeth ontkent een huidige verloving maar houdt een toekomstig huwelijk niet voor volstrekt onmogelijk en Lady Catherine vertrekt woedend. Lady Catherine vertelt Darcy over haar bezoek en Elizabeths reactie, en wanneer Elizabeth Darcy weer ziet en hem bedankt voor zijn rol in Lydia's huwelijk verzamelt Darcy moed om Elizabeth te vertellen dat zijn gevoelens voor haar onveranderd zijn en dat hij nog steeds hartstochtelijk veel van haar houdt. Elizabeth geeft toe dat haar gevoelens compleet omgeslagen zijn en dat zij ook van hem houdt. De serie eindigt met een dubbele bruiloft in de winter – Jane trouwt met Bingley en Elizabeth met Darcy.

Eerder Vandaag | 18:59 Mozart on Tour - Aflevering 12: Munich

De dertiendelige serie ‘Mozart on Tour’ geeft inzicht in de reizen die Wolfgang Amadeus Mozart gedurende zijn leven ondernam door Europa. De Beierse hoofdstad München is altijd een van Mozarts favoriete plekken geweest. Veel van zijn belangrijke instrumentale werken werden hier uitgevoerd. München zag onder meer de première van Mozarts opera seria Idomeneo, re di Creta. Het Pianoconcert nr. 26, KV 537, was ook geschreven ter gelegenheid van de kroning van Leopold II tot keizer van het Heilige Rooms Rijk, in 1790 te Frankfurt. De eerste publicatie van het werk is opmerkelijk, omdat de partituur niet alle noten van de pianosolo bevat. Deze methode maakte de bladmuziek onaantrekkelijk voor oneerlijke kopiisten, maar laat ook zien dat van de uitvoerend pianist verwacht werd dat hij kon improviseren over de uitgeschreven harmonieën van de componist. Pianist Homero Francesch is de solist in Mozarts Pianoconcert nr. 26 (KV 537). Het Symphonieorchester des Bayerischen Rundfunks staat onder leiding van Wilhelm Keitel. De uitvoering is opgenomen in de Residentie van München.

Eerder Vandaag | 17:27 Mojicons

Seizoen 1 - Aflevering 24 Animatieserie over de wondere wereld van de Mojicons. Er zijn ontelbaar veel emoticons die we iedere dag gebruiken in onze digitale communicatie. Gek genoeg snappen deze emoticons zelf helemaal niet hoe het internet werkt! Als een mysterieuze digitale slechterik het apenstaartsymbool steelt, krijgen de Mojicons een spannende en zelfs gevaarlijke missie om het systeem te herstellen. Maar dan moeten ze wel weten wat dat 'systeem' nou eigenlijk is! Als dat maar goedkomt...

Eerder Vandaag | 17:03 The Flying Doctors

Seizoen 4 - The fear (part 1) Australische dramaserie over de inwoners van Coopers Crossing. Het afgelegen dorpje vormt de thuisbasis van de Royal Flying Doctor Service, een medische dienst voor het platteland. Vanwege de grote afstanden en slechte wegen gebruiken de artsen een vliegtuigje om hun patiënten te bereiken. Niet iedereen vindt het even makkelijk om zich thuis te voelen in de gesloten gemeenschap die Coopers Crossing vormt.

Eerder Vandaag | 16:20 Takedown

Film, Sinds zijn dochter vijf jaar geleden het slachtoffer werd van een brute overval, is het leven van David (Lou Diamond Phillips) in een neerwaartse spiraal geraakt. Zijn baan en zijn huwelijk raakte hij kwijt en nu is hij beveiliger. Tijdens een ...

Sinds zijn dochter vijf jaar geleden het slachtoffer werd van een brute overval, is het leven van David (Lou Diamond Phillips) in een neerwaartse spiraal geraakt. Zijn baan en zijn huwelijk raakte hij kwijt en nu is hij beveiliger. Tijdens een inspectie ontdekt hij een Servisch meisje dat slachtoffer is van mensenhandel. David ziet dit als zijn kans om met zichzelf in het reine te komen.

Eerder Vandaag | 15:59 Mojicons

Seizoen 1 - Aflevering 8 Animatieserie over de wondere wereld van de Mojicons. Er zijn ontelbaar veel emoticons die we iedere dag gebruiken in onze digitale communicatie. Gek genoeg snappen deze emoticons zelf helemaal niet hoe het internet werkt! Als een mysterieuze digitale slechterik het apenstaartsymbool steelt, krijgen de Mojicons een spannende en zelfs gevaarlijke missie om het systeem te herstellen. Maar dan moeten ze wel weten wat dat 'systeem' nou eigenlijk is! Als dat maar goedkomt...

Eerder Vandaag | 14:20 Kassa

Seizoen 35 - Aflevering 24 van 39 - BNNVARA We belichten de woningnood onder studenten. Die sleept al jaren voort, terwijl de huurprijzen de pan uit rijzen. Wat moet er gebeuren om dit te veranderen? Verder aandacht voor ME-patiënten. Zij worden nog altijd niet serieus genomen door verzekeringsartsen en keuringsinstanties. En we hebben een test: hoe smaakt de wijn van Nederlandse bodem?

Eerder Vandaag | 14:08 Prosseda speelt Mozart, Schubert & Chopin

Roberto Prosseda (1975) speelt Mozarts Pianosonate Nr. 5 (KV. 283) en vier Impromptu's, Op. 90 van Franz Schubert. Het concert eindigt met een uitvoering van Chopins virtuoze Ballade Nr. 4, Op. 52. Prosseda staat voornamelijk bekend om zijn uitvoeringen van onbekende, herontdekte van Felix Mendelssohn, van wie hij het volledige piano-oeuvre op negen cd's voor Decca heeft vastgelegd. Sinds 2012 geeft Prosseda ook educatieve concerten samen met de robotpianist TeoTronico om de verschillen tussen de letterijke uitvoering en menselijke interpretatie te demonstreren.

Eerder Vandaag | 13:55 Tussen Kop en Staart

Seizoen 2020 - Aflevering 3 van 11 - EO Van welk dier zijn die harde poepbonken die Rachel naar de studio heeft meegenomen? Wat doet de tandarts met een zwaar ontstoken kattengebit? Hoe wordt de neusaap ook wel genoemd? Laat Mozes de labrador zich in de #mozeschallenge verleiden tot een verkleedpartij? Is een pastinaak een goed kraamcadeau voor een kameel?

Eerder Vandaag | 12:50 Vilda

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 18 - De mondhygiëniste - KRO-NCRV Liveaction serie waarin de vijfjarige Vilda centraal staat. Ze woont samen met haar vader in een appartement en komt erachter dat ze vaak dapperder is dan ze zelf denkt. Zo blijkt een bezoek aan de tandarts, waar ze erg tegenop ziet, eigenlijk best leuk te zijn.

Eerder Vandaag | 12:20 Mozart on Tour - Aflevering 7: Wenen - I

De dertiendelige serie ‘Mozart on Tour’ geeft inzicht in de reizen die Wolfgang Amadeus Mozart gedurende zijn leven ondernam door Europa. In Wenen maakte Mozart zijn hoogste toppen en diepste dalen mee van zijn hele leven. Zo werd hij voortdurend opgejaagd door aartsbisschop Colloredo van Salzburg, die hem uiteindelijk ontsloeg. Mozart was te trots te smeken om zijn positie terug te krijgen, en stond moederziel alleen met lege handen. In Wenen kwam hij de getalenteerde dochters Weber weer tegen, die hij eerder ontmoet had in Mannheim. Na de dood van vader Fridolin hadden de Webers zich in Wenen gevestigd. Wolfgang werd verliefd op Constanze, die zich vol in de liefde stortte. Hun relatie en huwelijk werd een van de grootste liefdesverhalen in de geschiedenis. Pianist Deszö Ránki is de solist in Mozarts Pianoconcert Nr. 17, KV 453. Het English Chamber Orchestra staat onder leiding van Jeffrey Tate. Het concert is opgenomen in het keizerlijk paleis Schloss Schönbrunn in Wenen.

Eerder Vandaag | 11:43 Mojicons

Seizoen 1 - Aflevering 5 Animatieserie over de wondere wereld van de Mojicons. Er zijn ontelbaar veel emoticons die we iedere dag gebruiken in onze digitale communicatie. Gek genoeg snappen deze emoticons zelf helemaal niet hoe het internet werkt! Als een mysterieuze digitale slechterik het apenstaartsymbool steelt, krijgen de Mojicons een spannende en zelfs gevaarlijke missie om het systeem te herstellen. Maar dan moeten ze wel weten wat dat 'systeem' nou eigenlijk is! Als dat maar goedkomt...

Eerder Vandaag | 06:24 How It's Made

Seizoen 22 - Aflevering 11 - Slate Tiles, Hot Dog Carts We nemen weer alledaagse voorwerpen onder de loep. Kijk mee hoe leistenen tegels worden gemaakt en hoe hotdogkramen worden geproduceerd.

 Meer