Apen op tv (tv-tip)

Morgen | 21:30 Slot: Cultuurshock

Morgen - Realityreeks, In de laatste aflevering van Cultuurshock wordt de Drentse familie Melenhorst gedropt bij de ...

In de laatste aflevering van Cultuurshock wordt de Drentse familie Melenhorst gedropt bij de Mennonieten in Bolivia. Beeldschermen Daar zijn ze afgesloten van de buitenwereld, zonder telefoon en internet. En dat terwijl het nuchtere gezin, dat ieder jaar naar hun vaste vakantieplek in Zweden gaat, verslaafd is aan tablets en beeldschermen. Regels De Boliviaanse gemeenschap leeft strikt volgens haar strenge geloof -en leefregels. Kinderen krijgen bijbel les, de mannen werken op het land, vrouwen doen de huishouding en baren de kinderen. 15 tot 20 kinderen per gezin is hier heel gewoon. Geloof De wil van God regeert. Hoe is het voor een vrijdenkende, liberale familie om te moeten wonen, werken en slapen in een wereld waar alles draait om orde, discipline en geloof?

Je vindt hier de programma's van Apen op tv We hebben de volgende programma's voor Apen Slot: Cultuurshock: Morgen - Realityreeks, In de laatste aflevering van Cultuurshock wordt de Drentse familie Melenhorst gedropt bij de. Top Wing: Seizoen 1 Aflevering 19 Shirley's logeeravontuur / Baddy in de bocht: Shirley's huis dreigt te worden verpletterd door. Mijn ridder en ik: Tekenfilm, Seizoen 1 Aflevering 9 Frans Belgische animatieserie. De wedstrijd. Als Jimmy en Lance na een onbezonnen. Border Patrol: Realityreeks, Seizoen 7 Aflevering 2 Britse realityreeks over de grenspolitie op de luchthavens van Gatwick en. Undercover in Nederland: Misdaadmagazine, Seizoen 16 Aflevering 13 Misdaadmagazine. Met de verborgen camera als het perfecte wapen ontmaskeren. Ben 10: Tijdens een plaatselijke ruilbeurs heeft Ben zijn zinnen op een Sumo Slammers poppetje gezet. Maar als Kevin het. Henry Danger: Seizoen 3 Aflevering 14 Dubbeldate gevaar: Henry en Jasper vechten om de aandacht van Noëlle, het nichtje van ms.. NCIS: Los Angeles: Dramaserie, Seizoen 11 Aflevering 6 Amerikaanse misdaadserie. A Bloody Brilliant Plan. Het NCIS team moet zich met. Rusty Rivets: Seizoen 2 Aflevering 3 Rusty's Apenkermis / Rusty's Sneeuwprobleem: Anna zit vast in haar apen observatie boomhut, maar. Undercover in Nederland: Misdaadmagazine, Seizoen 16 Aflevering 13 Misdaadmagazine. Met de verborgen camera als het perfecte wapen ontmaskeren. Double Team: Jack Quinn (Jean Claude van Damme) is een bestrijder van terrorisme. Tijdens zijn missie om de gevaarlijke Stavros uit te schakelen, raakt Quinn bewusteloos door een explosie. Als Quinn wakker wordt in een soort strafkamp, ontdekt hij dat Stavros. The Crocodile Hunter: Best Of Steve Irwin: Eergisteren - Surfing Snakes, Seizoen 1 Aflevering 3 Surfing Snakes: Steve Irwin en Wes Mannion bezoeken de. The Crocodile Hunter: Best Of Steve Irwin: Eergisteren - Surfing Snakes, Seizoen 1 Aflevering 3 Surfing Snakes: Steve Irwin en Wes Mannion bezoeken de. Animal Fight Club: Eergisteren - Seizoen 4 Aflevering 1 Clash Of The Titans: Leeuwen gaan de strijd met elkaar aan, grijze wolven nemen. Animal Fight Club: Eergisteren - Seizoen 4 Aflevering 1 Clash Of The Titans: Leeuwen gaan de strijd met elkaar aan, grijze wolven nemen. The Crocodile Hunter: Best Of Steve Irwin: Eergisteren - Surfing Snakes, Seizoen 1 Aflevering 3 Surfing Snakes: Steve Irwin en Wes Mannion bezoeken de. The Crocodile Hunter: Best Of Steve Irwin: Eergisteren - Surfing Snakes, Seizoen 1 Aflevering 3 Surfing Snakes: Steve Irwin en Wes Mannion bezoeken de.

Apen op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 16:03 Mijn ridder en ik

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Frans-Belgische animatieserie. De wedstrijd. Als Jimmy en Lance na een onbezonnen uitdaging gevangen worden genomen door Bad Jack, moeten Henri en Wilfried samenwerken om hun schildknapen te redden.

Vandaag | 18:00 Border Patrol

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Britse realityreeks over de grenspolitie op de luchthavens van Gatwick en Manchester. 'Grenspolitie' gaat mee op pad met de agenten in de luchthavens van Gatwick en Manchester. Het programma toont de nauwe band tussen de mensen van de grenscontrole en hun speurhonden die op zoek gaan naar drugs, geld en wapens om te vermijden dat ze de grens worden overgesmokkeld. Wanneer de honden iets op het spoor zijn, gaat de grenspolitie over op ondervraging, onderzoek en eventuele arrestatie van de potentiële smokkelaars.

Vandaag | 20:00 Undercover in Nederland

Seizoen 16 - Aflevering 13 - Misdaadmagazine. Met de verborgen camera als het perfecte wapen ontmaskeren Alberto Stegeman en zijn team allerlei duistere zaken.

Vandaag | 23:20 NCIS: Los Angeles

Seizoen 11 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. A Bloody Brilliant Plan. Het NCIS-team moet zich met tegenzin richten op twee voormalige criminelen uit Engeland, Ricky Dorsey en Frankie Bolton. Een machtige wapenhandelaar kidnapt Ricky's dochter in een poging een gevaarlijk wapensysteem te bemachtigen.

Morgen | 00:30 Undercover in Nederland

Seizoen 16 - Aflevering 13 - Misdaadmagazine. Met de verborgen camera als het perfecte wapen ontmaskeren Alberto Stegeman en zijn team allerlei duistere zaken.

Morgen | 10:00 Flodder

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Nederlandse komische serie. De afrekening. Een oude vrijer van ma Flodder is uit de gevangenis ontslagen. Johnnie vermoedt dat hij wraak komt nemen, omdat ma hem destijds heeft verlinkt. Hij koopt een aantal wapens van Kareltje, maar helaas blijken die tijdens de confrontatie niet helemaal naar behoren te werken.

Morgen | 12:15 Apennoten

Aflevering 8 - Kinderprogramma. Knuffelbeer. Een groepje kleuters komt naar de studio waar ze aan Pepijn Gunneweg het liedje laten horen wat ze op school hebben geleerd. Meester Bas Fortgens begeleidt de kinderen op zijn gitaar.

Morgen | 13:45 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Animatieserie. Jarig. Pim is zenuwachtig want hij is morgen jarig en hij wil heel graag een echt verjaardagsfeestje. Hij kan er niet van slapen. De volgende morgen lijkt iedereen zijn verjaardagsfeest te zijn vergeten!

Morgen | 15:55 Pauw: o.a. Wouter de Jong en Elise Schaap

Morgen - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Wouter de Jong en Elise Schaap ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Wouter de Jong en Elise Schaap over het belang van het trainen van de geest voor kinderen Wouter de Jong was acteur in GTST, maar schoolde zichzelf om tot trainer/coach. Want geestelijke gymnastiek, waarmee je jezelf weerbaarder, rustiger en evenwichtiger kan maken, is ook een soort sport. Hij schreef de bestseller ‘Mindgym’ en maakte nu een kinderversie: ‘Superkrachten voor je hoofd.’ Elise Schaap, de partner van Wouter, zong de titelsong. Elise en Wouter praten vanavond bij PAUW over het belang van het trainen van de geest voor kinderen, en wat de gevolgen zijn voor henzelf en hun dochter. Carlo Boszhard vertolt de stem van Olaf in Frozen 2 Mensen zonder kinderen of kleinkinderen hebben wellicht nooit van de Disneyfilm Frozen gehoord, maar de rest van de wereld wel. De film is de meest succesvolle animatiefilm ooit en het vervolg, het langverwachte Frozen 2, verschijnt volgende week wereldwijd in de bioscopen. Carlo Boszhard heeft de rol van Olaf ingesproken, de vrolijke sneeuwpop die dol is op de zomer. Carlo schuift bij PAUW aan en vertelt over het mediafenomeen dat menig kind in vervoering en betovering brengt. Drie vrouwen die als kind mishandeld zijn, maken zich hard voor aanpak kindermishandeling Zelden geknuffeld worden, slapen op een ijskoude kamer en ouders die meer dan een corrigerende tik verkopen. Kim (35), Else (34) en Dina (21) kregen er als kind dagelijks mee te maken, al wisten ze toen niet dat het kindermishandeling heette. Nu ze jonge vrouwen zijn openen ze de ogen van politici, hulpverleners en scholieren door hun verhaal te vertellen als ervaringsdeskundigen. Zo willen ze de aanpak van mishandeling verbeteren en hopen ze dat kinderen en jongeren met problemen thuis eerder gezien en geholpen worden door leerkrachten, jeugdhulpverleners en buurtgenoten. Per jaar hebben 119.000 kinderen te maken met kindermishandeling. Aan de vooravond van de Week tegen Kindermishandeling praten we er met de drie vrouwen over bij PAUW. De tv-week van Hans Kazan Hans Kazan was decennialang zelf op tv, als goochelaar en illusionist in onder meer Ren je rot, als presentator van Prijzenslag. En om over zijn persoonlijke tegenslag te vertellen. Maar vanavond komt hij bij PAUW praten over hoeveel tv hij zelf nog kijkt, en wat dan, want Hans is te gast in de wekelijkse tv-rubriek.

Overmorgen | 10:35 Black-ish

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Amerikaanse komische serie. The Dozens. Jr. wordt gepest op school. Dre leert hem om met woorden van zich af te bijten. Diane wil dat het nachtlichtje aanblijft, maar nu kan Bow niet meer slapen.

Apen op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 15:20 Top Wing

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Shirley's logeeravontuur / Baddy in de bocht: Shirley's huis dreigt te worden verpletterd door een grote boom. Ze mag niet thuisblijven, dat is te gevaarlijk. Maar waar moet ze dan slapen?!. // Baddy daagt Rod uit om te gaan racen tegen Betty.

Vandaag | 20:10 Ben 10

Tijdens een plaatselijke ruilbeurs heeft Ben zijn zinnen op een Sumo Slammers-poppetje gezet. Maar als Kevin het poppetje inpikt, moet Ben ervoor zorgen dat hij het geheime wapen van Kevin, een elfde alien, verslaat.

Vandaag | 20:15 Henry Danger

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Dubbeldate gevaar: Henry en Jasper vechten om de aandacht van Noëlle, het nichtje van ms. Shapen. Als blijkt dat ze een bijbaantje heeft bij boorvinger is de liefde echter snel voorbij.

Morgen | 00:00 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Rusty's Apenkermis / Rusty's Sneeuwprobleem: Anna zit vast in haar apen-observatie-boomhut, maar als Rusty en Ruby haar willen helpen, stelen de apen hun spullen! / Liam wil meedoen met het sneeuwpopfestival, maar komt vast te zitten in de boswachtershut, samen met Anna.

Morgen | 02:10 Cutthroat Kitchen

Seizoen 10 - Aflevering 9 - 50 Shades of Sorbet: Eén kok moet rondrijden in een bezorgauto terwijl hij ontbijtpizza maakt. Een andere kok moet jalapeñopoppers maken met een popcornmaker. En tot slot moet één kok sorbetijs maken terwijl hij een enorme actiefilmposter meesleept.

Morgen | 03:15 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Op de eerste schooldag zijn Gumball en Darwin nergens te bekennen. Pap zorgt voor de kinderen deze dag, maar heeft zich verslapen en kan ze niet vinden.

Morgen | 03:30 Border Control: Spain

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Episode 7: Kijk mee hoe de beveiligings- en douanediensten bij de Spaanse grenzen zich inzetten om te voorkomen dat drugs, wapens en mogelijke terroristen het land binnenkomen.

Morgen | 03:45 Kino Caravan

Gewapend met een filmprojector arriveren twee jongens opeen regenachtige dag in een klein afgelegen dorpje in Transsylvanië. Niemand van de dorpsbewoners komt hen begroeten. Wie zijn zij? En wat is hier gebeurd?

Gewapend met een filmprojector arriveren twee jongens opeen regenachtige dag in een klein afgelegen dorpje in Transsylvanië. Niemand van de dorpsbewoners komt hen begroeten. Wie zijn zij? En wat is hier gebeurd?

Morgen | 03:55 Border Control: Spain

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Episode 10: Kijk mee hoe de beveiligings- en douanediensten bij de Spaanse grenzen zich inzetten om te voorkomen dat drugs, wapens en mogelijke terroristen het land binnenkomen.

Morgen | 04:20 Border Control: Spain

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Episode 11: Kijk mee hoe de beveiligings- en douanediensten bij de Spaanse grenzen zich inzetten om te voorkomen dat drugs, wapens en mogelijke terroristen het land binnenkomen.

Morgen | 04:45 Border Control: Spain

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Episode 12: Kijk mee hoe de beveiligings- en douanediensten bij de Spaanse grenzen zich inzetten om te voorkomen dat drugs, wapens en mogelijke terroristen het land binnenkomen.

Morgen | 05:10 Border Control: Spain

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Episode 13: Kijk mee hoe de beveiligings- en douanediensten bij de Spaanse grenzen zich inzetten om te voorkomen dat drugs, wapens en mogelijke terroristen het land binnenkomen.

Morgen | 05:35 Border Control: Spain

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Episode 14: Kijk mee hoe de beveiligings- en douanediensten bij de Spaanse grenzen zich inzetten om te voorkomen dat drugs, wapens en mogelijke terroristen het land binnenkomen.

Morgen | 06:30 Desperado

Morgen - Een naamloze en eenzame mariachi (Antonio Banderas) reist rond met een gitaarkoffer vol vuurwapens. Hij zint op wraak. Wraak op de drugsdealer Bucho die zijn vriendin vermoordde en zijn hand verwondde. El Mariachi papt aan met de bloedmooie ...

Een naamloze en eenzame mariachi (Antonio Banderas) reist rond met een gitaarkoffer vol vuurwapens. Hij zint op wraak. Wraak op de drugsdealer Bucho die zijn vriendin vermoordde en zijn hand verwondde. El Mariachi papt aan met de bloedmooie Carolina (Salma Hayek), maar ondertussen stuurt Bucho zijn mannen op hem af. Een explosieve confrontatie kan niet uitblijven.

Morgen | 08:00 Pawn Stars

Seizoen 19 - Realityreeks. Dollars & Dunks. Rick bekijkt een warming-up jersey, ondertekend door The Black Mamba: Kobe Bryant. Daarna onderhandelt Rick over de vraagprijs van een verkoper voor een antiek wapen en Corey verlaat Las Vegas wanneer hij zijn favoriete boek in een impuls koopt.

Morgen | 08:15 When a Stranger Calls

Morgen - In een afgelegen luxe villa in de heuvels, bereidt scholier Jill Johnson zich voor op een normaal avondje babysitten. De kinderen slapen, de deur is op slot en het alarm staat aan. Maar dan krijgt Jill een paar mysterieuze telefoontjes ...

In een afgelegen luxe villa in de heuvels, bereidt scholier Jill Johnson zich voor op een normaal avondje babysitten. De kinderen slapen, de deur is op slot en het alarm staat aan. Maar dan krijgt Jill een paar mysterieuze telefoontjes waarbij een vreemde stem haar opdraagt om te kijken of alles in orde is met de kinderen. De bang geworden Jill belt met de politie, maar haar angst slaat om in regelrechte paniek wanneer ze erachter komt dat de telefoontjes vanuit het huis zelf komen. Jill moet al haar krachten verzamelen om terug te vechten en het huis levend te kunnen verlaten.

Morgen | 09:20 Forged In Fire

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Realityreeks waarin vier Amerikaanse smeden het tegen elkaar opnemen. The War Hammer. De wapensmeden moeten verstandig kiezen als hun gevraagd wordt het juiste staal uit afvalcontainers te vissen om er een krijgshamer van te maken. Ze komen terug om hun weg naar de zege te smeden.

Morgen | 11:17 Mojicons

Animatieserie over de wondere wereld van de Mojicons. Er zijn ontelbaar veel emoticons die we iedere dag gebruiken in onze digitale communicatie. Gek genoeg snappen deze emoticons zelf helemaal niet hoe het internet werkt! Als een mysterieuze digitale slechterik het apenstaartsymbool steelt, krijgen de Mojicons een spannende en zelfs gevaarlijke missie om het systeem te herstellen. Maar dan moeten ze wel weten wat dat 'systeem' nou eigenlijk is! Als dat maar goedkomt...

Morgen | 12:55 Forged In Fire

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Realityreeks waarin vier Amerikaanse smeden het tegen elkaar opnemen. Champions Edition. Vier kampioenen keren terug om te bewijzen wie van hen de beste is. Twee finalisten moeten een wapen vervaardigen waarop voormalige deelnemers hun tanden stuk beten: de Schotse claymore.

Morgen | 13:30 How I Met Your Mother

Seizoen 5 - Aflevering 21 - Twin Beds: Als Robin besluit bij Don in te trekken, realiseren Ted en Barney zich dat ze nog steeds verliefd op haar zijn. Marshall en Lily slapen een weekend in losse bedden en besluiten die thuis ook te nemen.

Morgen | 14:25 Pixels

Morgen - De aarde wordt aangevallen door buitenaardse wezens die zich vermomd hebben als old school videogame figuren, zoals Pac man, Donkey Kong en Centipede. President Will Cooper vraagt zijn vriend Sam Brenner om hulp, omdat hij kampioen arcade ...

De aarde wordt aangevallen door buitenaardse wezens die zich vermomd hebben als old-school videogame figuren, zoals Pac-man, Donkey Kong en Centipede. President Will Cooper vraagt zijn vriend Sam Brenner om hulp, omdat hij kampioen arcade gaming was in de jaren '80. Samen met een team van retro gamers moet hij de aliens verslaan en de wereld redden. Ze krijgen speciale wapens uit het Witte Huis van wapenspecialiste luitenant kolonel Violet Van Patten.

Morgen | 15:30 Dr. Strangelove Or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb

Morgen - Amerikaanse generaal Jack Ripper draait door wanneer de Koude Oorlog op zijn hoogtepunt raakt. Door waanzin gedreven stuurt hij een groot aantal vliegtuigen naar de Sovjet Unie om het land te bombarderen met kernwapens. De Amerikaanse ...

Amerikaanse generaal Jack Ripper draait door wanneer de Koude Oorlog op zijn hoogtepunt raakt. Door waanzin gedreven stuurt hij een groot aantal vliegtuigen naar de Sovjet Unie om het land te bombarderen met kernwapens. De Amerikaanse president (Peter Sellers) regelt een ontmoeting met zijn adviseurs, waar hij van de Sovjet-ambassadeur hoort dat er, als de wapens afgevuurd zullen worden, een automatisch apparaat in werking gesteld zal worden dat al het leven op aarde vernietigt. Het is dus zaak om de vliegtuigen terug te roepen, wat echter moeilijk wordt aangezien niemand de juiste communicatie-codes weet.

Morgen | 16:10 What Women Want

Morgen - Macho reclamemaker Nick (Mel Gibson) heeft geen flauw benul wat vrouwen willen. Daarom kan hij geen reclame voor ze maken en gaat de baan die hij wil naar een vrouw: Darcy McGuire (Helen Hunt). Daar baalt hij vreselijk van. Dan krijgt Nick ...

Macho reclamemaker Nick (Mel Gibson) heeft geen flauw benul wat vrouwen willen. Daarom kan hij geen reclame voor ze maken en gaat de baan die hij wil naar een vrouw: Darcy McGuire (Helen Hunt). Daar baalt hij vreselijk van. Dan krijgt Nick een stroomstoot. Tot zijn grote schrik hoort hij daarna overal vrouwenstemmen, maar de dames doen hun mond niet open: Nick hoort wat vrouwen denken! Hun verlangens, wensen en intiemste gedachten zijn geen geheim meer voor hem. Natuurlijk misbruikt hij zijn geheime wapen maximaal.

Morgen | 17:05 The Brand New Testament

Morgen - God bestaat echt: hij woont in Brussel samen met zijn vrouw en zijn tienjarige dochter Ea. Via zijn computer regelt of eerder ontregelt hij alles op aarde. Op een dag komt Ea in opstand tegen de hatelijke houding van haar vader. Ze hackt ...

God bestaat echt: hij woont in Brussel samen met zijn vrouw en zijn tienjarige dochter Ea. Via zijn computer regelt of eerder ontregelt hij alles op aarde. Op een dag komt Ea in opstand tegen de hatelijke houding van haar vader. Ze hackt zijn computer en verspreidt de sterfdata van iedereen op aarde. Een actie die grote gevolgen heeft voor de mensheid. Voor God is er geen enkele andere optie meer dan zich onder de bevolking te mengen en daar ontdekt hij wat voor een lelijke wereld hij geschapen heeft.

Morgen | 18:10 Zin in Zappelin Voor het slapen - Opruimen (AVROTROS)

Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Morgen | 18:30 Zin in Zappelin Voor het slapen - Opruimen (AVROTROS)

Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Morgen | 18:57 Zin in Zappelin Voor het slapen - Opruimen (AVROTROS)

Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Morgen | 19:19 Zin in Zappelin Voor het slapen - Opruimen (AVROTROS)

Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Morgen | 19:35 Ultraviolet

Morgen - Aan het einde van de 21e eeuw, is er een nieuw genetisch gemodificeerd menselijk ras ontstaan. Deze zogenaamde Hemophages beschikken over een enorme snelheid, een ongelooflijk uithoudingsvermogen en een verhoogde intelligentie. De regering ...

Aan het einde van de 21e eeuw, is er een nieuw genetisch gemodificeerd menselijk ras ontstaan. Deze zogenaamde Hemophages beschikken over een enorme snelheid, een ongelooflijk uithoudingsvermogen en een verhoogde intelligentie. De regering ziet de steeds groter wordende groep mutanten als een bedreiging en wil ze uitmoorden. De rebelse strijder Violet (Milla Jovovich) wil haar ras koste wat kost beschermen en wraak nemen op degenen die haar leven voor altijd hebben veranderd. Met haar vechttechnieken en kameleon-achtige eigenschappen tracht ze het wapen te vinden waarmee de regering alle Hemophages probeert te vernietigen.

Overmorgen | 02:15 Pawn Stars

Seizoen 19 - Realityreeks. Dollars & Dunks. Rick bekijkt een warming-up jersey, ondertekend door The Black Mamba: Kobe Bryant. Daarna onderhandelt Rick over de vraagprijs van een verkoper voor een antiek wapen en Corey verlaat Las Vegas wanneer hij zijn favoriete boek in een impuls koopt.

Overmorgen | 03:30 Border Control: Spain

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Episode 15: Kijk mee hoe de beveiligings- en douanediensten bij de Spaanse grenzen zich inzetten om te voorkomen dat drugs, wapens en mogelijke terroristen het land binnenkomen.

Overmorgen | 03:55 Border Control: Spain

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Episode 16: Kijk mee hoe de beveiligings- en douanediensten bij de Spaanse grenzen zich inzetten om te voorkomen dat drugs, wapens en mogelijke terroristen het land binnenkomen.

Overmorgen | 04:20 Border Control: Spain

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Episode 17: Kijk mee hoe de beveiligings- en douanediensten bij de Spaanse grenzen zich inzetten om te voorkomen dat drugs, wapens en mogelijke terroristen het land binnenkomen.

Overmorgen | 04:45 Border Control: Spain

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Episode 18: Kijk mee hoe de beveiligings- en douanediensten bij de Spaanse grenzen zich inzetten om te voorkomen dat drugs, wapens en mogelijke terroristen het land binnenkomen.

Overmorgen | 04:50 Een Dag Met Henry en...

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Een dag met Henry en... Een Schaapshond: Vandaag vindt Henry een Schaapshond, hij vindt het heerlijk om op de boerderij te leven. Het liefst van alles helpt hij de herder met schapendrijven. Maar als alle schapen ontsnapt zijn is de herder helaas niet in de buurt.

Overmorgen | 05:10 Border Control: Spain

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Episode 19: Kijk mee hoe de beveiligings- en douanediensten bij de Spaanse grenzen zich inzetten om te voorkomen dat drugs, wapens en mogelijke terroristen het land binnenkomen.

Overmorgen | 05:35 Border Control: Spain

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Episode 20: Kijk mee hoe de beveiligings- en douanediensten bij de Spaanse grenzen zich inzetten om te voorkomen dat drugs, wapens en mogelijke terroristen het land binnenkomen.

Overmorgen | 09:20 Forged In Fire

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Realityreeks waarin vier Amerikaanse smeden het tegen elkaar opnemen. Khopesh. De wapensmeden worden gevraagd een wapen van staalkabel te smeden. Na twee rondes zijn er nog twee over om een Egyptische khopesh te smeden. Dan worden de wapens getest.

Overmorgen | 10:15 Army of One

Overmorgen - Na een bezoekje van god besluit de excentrieke parttime bouwvakker Gary eigenhandig af te rekenen met Osama Bin Laden. Als de overheid het niet doet, dan doet hij het wel. Gewapend met een goedkoop zwaard en een deltavlieger met de ...

Na een bezoekje van god besluit de excentrieke parttime bouwvakker Gary eigenhandig af te rekenen met Osama Bin Laden. Als de overheid het niet doet, dan doet hij het wel. Gewapend met een goedkoop zwaard en een deltavlieger met de Amerikaanse vlag erop trekt hij door de gevaarlijkste delen van Pakistan op zoek naar het kopstuk van Al Qaida. Maar dankzij verwaarloosde medische problemen zijn hallucinaties steeds moeilijker van realiteit te onderscheiden. Of had hij daar sowieso al enige problemen mee?

Overmorgen | 11:17 Mojicons

Animatieserie over de wondere wereld van de Mojicons. Er zijn ontelbaar veel emoticons die we iedere dag gebruiken in onze digitale communicatie. Gek genoeg snappen deze emoticons zelf helemaal niet hoe het internet werkt! Als een mysterieuze digitale slechterik het apenstaartsymbool steelt, krijgen de Mojicons een spannende en zelfs gevaarlijke missie om het systeem te herstellen. Maar dan moeten ze wel weten wat dat 'systeem' nou eigenlijk is! Als dat maar goedkomt...

 Meer

Apen gemist

Eerder Vandaag | 06:30 Double Team

Jack Quinn (Jean Claude van Damme) is een bestrijder van terrorisme. Tijdens zijn missie om de gevaarlijke Stavros uit te schakelen, raakt Quinn bewusteloos door een explosie. Als Quinn wakker wordt in een soort strafkamp, ontdekt hij dat Stavros ...

Jack Quinn (Jean-Claude van Damme) is een bestrijder van terrorisme. Tijdens zijn missie om de gevaarlijke Stavros uit te schakelen, raakt Quinn bewusteloos door een explosie. Als Quinn wakker wordt in een soort strafkamp, ontdekt hij dat Stavros het heeft gemunt op zijn zwangere vrouw. Met hulp van wapenhandelaar Yaz (Dennis Rodman) wil hij zo snel mogelijk ontsnappen van het zwaarbewaakte eiland om zijn aartsvijand op tijd uit te schakelen.

Gisteren 01:35 The Crocodile Hunter: Best Of Steve Irwin

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Surfing Snakes: Steve Irwin en Wes Mannion bezoeken de Indonesische eilanden, waar ze hagedissen, gifslangen en speelse apen tegenkomen. Met commentaar van Terri Irwin en Wes zelf.

Gisteren 01:35 The Crocodile Hunter: Best Of Steve Irwin

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Surfing Snakes: Steve Irwin en Wes Mannion bezoeken de Indonesische eilanden, waar ze hagedissen, gifslangen en speelse apen tegenkomen. Met commentaar van Terri Irwin en Wes zelf.

Eergisteren 22:50 Animal Fight Club

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Clash Of The Titans: Leeuwen gaan de strijd met elkaar aan, grijze wolven nemen het op tegen een grizzlybeer en één van 's werelds grootste apen wil een moord plegen.

Eergisteren 16:55 Animal Fight Club

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Clash Of The Titans: Leeuwen gaan de strijd met elkaar aan, grijze wolven nemen het op tegen een grizzlybeer en één van 's werelds grootste apen wil een moord plegen.

Eergisteren 13:40 The Crocodile Hunter: Best Of Steve Irwin

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Surfing Snakes: Steve Irwin en Wes Mannion bezoeken de Indonesische eilanden, waar ze hagedissen, gifslangen en speelse apen tegenkomen. Met commentaar van Terri Irwin en Wes zelf.

Eergisteren 13:40 The Crocodile Hunter: Best Of Steve Irwin

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Surfing Snakes: Steve Irwin en Wes Mannion bezoeken de Indonesische eilanden, waar ze hagedissen, gifslangen en speelse apen tegenkomen. Met commentaar van Terri Irwin en Wes zelf.