Je vindt hier de programma's van Animatie op tv We hebben de volgende programma's voor Animatie Zafari: Jeugd, Slurfhulp/De bijzondere gast Animatieserie over een bijzondere groep wilde dieren in Afrika. Aan de voet van de. Moka's Fantastische Avonturen!: Jeugd, Aflevering 38 Animatieserie over de jonge, naïeve krokodil Moka, het zoontje van de Koning van de Savanne. Hij. Het Regent Gehaktballen: Jeugd, Aflevering 44 Animatieserie over de scholier Flint Lockwood, die graag uitvinder wil worden. Flint woont in een. Mojicons: Jeugd, Aflevering 4 Animatieserie over de wondere wereld van de Mojicons. Er zijn ontelbaar veel emoticons die we. Miss Moon: Jeugd, Aflevering 15 Animatieserie over Jules, Lola, baby Joe en hun grappige oppas, Miss Moon, die magische krachten. Polly Pocket: Jeugd, Aflevering 9 Animatieserie over het avontuurlijke meisje Polly. Met een magisch apparaat kan ze zichzelf en haar. Polly Pocket: Jeugd, Aflevering 10 Animatieserie over het avontuurlijke meisje Polly. Met een magisch apparaat kan ze zichzelf en. Polly Pocket: Jeugd, Aflevering 11 Animatieserie over het avontuurlijke meisje Polly. Met een magisch apparaat kan ze zichzelf en. Telekids Mini's: Little People: Morgen - Jeugd, Van bende komt ellende Animatieserie. Welkom in de wereld van Sarah Lynn, Maggie, Michael, Sonya Lee en. B.O.Z.: Blazing Team: Morgen - Jeugd, Aflevering 3 Avontuurlijke animatieserie over het Blazing Team, een groep heldhaftige tieners die.

Animatie op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 15:15 Zafari

Slurfhulp/De bijzondere gast Animatieserie over een bijzondere groep wilde dieren in Afrika. Aan de voet van de Kilimanjaro bevindt zich een geheime vallei, waar de dieren op magische wijze de vacht of veren van een ander dier hebben gekregen. Samen leren ze nieuwe dingen, hebben ze veel plezier en zijn ze trots op hoe uniek ze zijn.

Vandaag | 15:39 Moka's Fantastische Avonturen!

Aflevering 38 Animatieserie over de jonge, naïeve krokodil Moka, het zoontje van de Koning van de Savanne. Hij trekt erop uit om zijn koninkrijk te ontdekken. De moedige neushoorn Cherry wordt met Moka mee op pad gestuurd om hem te beschermen. Moka's onverzadigbare nieuwsgierigheid en impulsieve gedrag brengt het duo regelmatig in de problemen!

Vandaag | 15:48 Het Regent Gehaktballen

Aflevering 44 Animatieserie over de scholier Flint Lockwood, die graag uitvinder wil worden. Flint woont in een stad waar alles om sardientjes draait, maar hij heeft andere toekomstplannen en hoopt de wereld te veranderen met zijn uitvindingen. Flint beleeft grappige en spannende avonturen met zijn beste vriendin, Sam Sparks, die droomt van een carrière als meteoroloog.

Vandaag | 15:59 Mojicons

Aflevering 4 Animatieserie over de wondere wereld van de Mojicons. Er zijn ontelbaar veel emoticons die we iedere dag gebruiken in onze digitale communicatie. Gek genoeg snappen deze emoticons zelf helemaal niet hoe het internet werkt! Als een mysterieuze digitale slechterik het apenstaartsymbool steelt, krijgen de Mojicons een spannende en zelfs gevaarlijke missie om het systeem te herstellen. Maar dan moeten ze wel weten wat dat 'systeem' nou eigenlijk is! Als dat maar goedkomt...

Vandaag | 16:12 Miss Moon

Aflevering 15 Animatieserie over Jules, Lola, baby Joe en hun grappige oppas, Miss Moon, die magische krachten heeft. Sprookjesboeken komen tot leven, skateboards vliegen door de lucht en nog meer gekke dingen gebeuren als Miss Moon met haar toverstokje zwaait. Maar hoe groter de magie, hoe groter de problemen!

Vandaag | 16:59 Polly Pocket

Aflevering 9 Animatieserie over het avontuurlijke meisje Polly. Met een magisch apparaat kan ze zichzelf en haar vriendinnen laten krimpen. Als minimensjes beleven ze allerlei spannende avonturen.

Vandaag | 17:01 Polly Pocket

Aflevering 10 Animatieserie over het avontuurlijke meisje Polly. Met een magisch apparaat kan ze zichzelf en haar vriendinnen laten krimpen. Als minimensjes beleven ze allerlei spannende avonturen.

Vandaag | 17:03 Polly Pocket

Aflevering 11 Animatieserie over het avontuurlijke meisje Polly. Met een magisch apparaat kan ze zichzelf en haar vriendinnen laten krimpen. Als minimensjes beleven ze allerlei spannende avonturen.

Morgen | 06:30 Telekids Mini's: Little People

Van bende komt ellende Animatieserie. Welkom in de wereld van Sarah Lynn, Maggie, Michael, Sonya Lee en Eddie! Deze vijf vrienden hebben allemaal hun eigen talenten en hobby's. Zo is Eddie goed in bouwen en is Sonya Lee gek op dieren. Ze leren hoe ze kunnen samenwerken en ontdekken de wereld.

Morgen | 06:30 B.O.Z.: Blazing Team

Aflevering 3 Avontuurlijke animatieserie over het Blazing Team, een groep heldhaftige tieners die strijden tegen het mysterieuze kwaad. Ze maken daarbij gebruik van de magische krachten van Yo Kwon Do, een combinatie van jojoën en de vechtkunst taekwondo.

Morgen | 06:32 Pingu

Seizoen 2 - Aflevering 5 van 52 - Pingu's winderige dag - VPRO Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.

Morgen | 06:42 Telekids Mini's: Tee & Mo

Aflevering 37 Animatieserie over het opgewekte 3-jarige aapje Tee en zijn moeder, Mo. Ze wonen in een boomhut in de jungle. Voor Tee is iedere dag een avontuur. Samen met zijn vriendjes en zijn slimme moeder heeft hij veel plezier en leert hij nieuwe dingen.

Morgen | 06:45 Hoi Duggee

Seizoen 1 - Aflevering 19 van 52 - De hobbelpaardsticker - AVROTROS Animatieserie over de Guppie club, een activiteitenclub voor kinderen. Ze beleven tal van avonturen en ontvangen een sticker wanneer ze een opdracht goed hebben uitgevoerd.

Morgen | 07:05 Telekids Mini's: Molang

Aflevering 41 Animatieserie over het opgewekte konijn Molang en het verlegen kuikentje Piu Piu. Ondanks hun verschillen hebben ze een unieke vriendschap ontwikkeld. Samen beleven ze allerlei avonturen.

Morgen | 07:26 Telekids Mini's: Louie & Yoko

Aflevering 2 Animatieserie over de superhandige Louie. Samen met Yoko bouwt hij alles wat hun vrienden nodig hebben. Of het nou een brug is, een skilift, een windturbine of een raket: geen enkel probleem! Met een magische gereedschapskist kunnen Louie en Yoko álles maken! En ze laten jou zien hoe het moet.

Morgen | 07:30 Ella, Oscar & Hoo

Seizoen 1 - Aflevering 29 van 52 - Het spoo-hook - AVROTROS Animatieserie over de bijdehante Ella en de soms wat dromerige Oscar. Samen beleven ze grote en kleinere avonturen. Ook altijd aanwezig is Hoo, een continu meereizend wolkje.

Morgen | 07:33 Telekids Mini's: Beertje Pol

Aflevering 21 Animatieserie over het jonge beertje Pol. Samen met zijn vrienden reist hij de wereld rond op een zelfgebouwde boot, de Mary. Onderweg komen ze voor uitdagende opdrachten te staan, ontmoeten ze interessante wezens en bezoeken ze fascinerende locaties.

Morgen | 07:40 Rintje

Aflevering 15 van 326 - Kunstjes - AVROTROS Animatieserie. Het stoere, lieve en ondernemende hondje Rintje komt tot leven. Met een oor in de lucht en zijn neus omhoog ontdekt deze foxterriër de wereld. Voor het eerst naar school, jarig zijn, bij oma slapen en naar de dokter gaan.

Morgen | 07:42 B.O.Z.: LEGO Ninjago: Secrets Of The Forbidden Spinjitzu

Aflevering 20 Animatieserie over ninja's met bijzondere krachten, die het land Ninjago tegen het kwaad beschermen. Plotseling duikt het oude, legendarische videospel 'Prime Empire' weer op. De spelers die die de game spelen, verdwijnen op een raadselachtige manier. De ninja's moeten het mysterie oplossen. Ze gaan een gevaarlijke digitale wereld binnen die geregeerd wordt door de geheimzinnige schurk Unagami.

Morgen | 07:52 B.O.Z.: Bakugan Battle Planet

Aflevering 16 Animatieserie over Dan Kouzo en zijn vrienden, die een band krijgen met de mysterieuze Bakugan. Tijdens de Bakugans raadselachtige 'ontwaking' zijn ze wereldwijd uit de korst van de aarde tevoorschijn gekomen. Dan en zijn vrienden moeten leren hoe ze met de Bakugan moeten omgaan om het gevecht tegen de kwade krachten aan te kunnen gaan.

Morgen | 08:06 Wissper

Aflevering 29 Animatieserie. Wissper is een klein meisje, maar niet zomaar een klein meisje. Wissper werd geboren met een magische eigenschap: ze kan met dieren praten! Door het gebruik van het toverwoord 'Ssssh...' kan ze zich verplaatsen naar plekken waar een dier in nood is. Op deze manier helpt ze de dieren en dat zorgt voor spannende avonturen.

Morgen | 08:10 Bollie & Billie

Seizoen 2 - Aflevering 29 van 52 - Dubbel in de problemen - KRO-NCRV Animatieserie over de avonturen van het jongetje Bollie en zijn hond Billie.

Morgen | 08:13 Hatchimals

Aflevering 38 Animatieserie over de Hatchimals, magische wezentjes die uit een ei komen. We volgen de avonturen van Cheetree, Penguala, Puppit en Draggle. Terwijl ze door Hatchtopia reizen, leren ze belangrijke lessen over vriendschap, teamwork en het oplossen van problemen.

Morgen | 08:24 B.O.Z.: Draken - Race Naar De Rand

Aflevering 10 Animatieserie over de drakenrijder Hiccup en zijn draak Toothless. Ze ontdekken een mysterieus en eeuwenoud Drakenoog dat vele geheimen bevat. Het leidt de vrienden naar nieuwe werelden met nieuwe draken. Hiccup en Toothless komen in gevaar, want de drakenjagers willen het Drakenoog hebben en achtervolgen hen!

Morgen | 08:25 Shaun het schaap

Seizoen 6 - Aflevering 10 van 20 - Red de geit! - NTR Animatieserie over het slimme schaapje Shaun, dat allerlei avonturen beleeft op de boerderij.

Morgen | 08:34 Dinotrux

Aflevering 10 Animatieserie over de wereld van de Dinotrux, wezens die half dinosaurus, half truck zijn, en de reuzehandige Reptools. Tyrannosaurus Trux Ty en zijn beste vriend Reptool Revvit werken aan allerlei bouwprojecten die ze moeten beschermen tegen de gemene D-Structs. Samen met hun team beleven ze vele avonturen.

Morgen | 08:44 B.O.Z.: Mr. Bean

Aflevering 19 Animatieserie waarin Mr. Bean elke keer weer op een doldwaze en onhandige manier in de meest bizarre situaties terechtkomt, maar er ook weer op een eigenzinnige en briljante wijze uit weet te ontsnappen.

Morgen | 08:53 B.O.Z.: Mr. Bean

Aflevering 20 Animatieserie waarin Mr. Bean elke keer weer op een doldwaze en onhandige manier in de meest bizarre situaties terechtkomt, maar er ook weer op een eigenzinnige en briljante wijze uit weet te ontsnappen.

Morgen | 08:57 Brandweerman Sam

De nacht van de Norbert Animatieserie. In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norbert Puk en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen. Ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Morgen | 09:04 B.O.Z.: De Uil

Aflevering 40 Animatieserie over een roze uil die eigenlijk maar één ding wil: lekker rustig in z'n eentje op een tak zitten. Maar hij komt voortdurend in de problemen, want in het bos ben je nooit alleen! Zijn opvliegende karakter brengt hem in absurde, hilarische situaties, die allesbehalve goed voor hem aflopen.

Morgen | 09:07 Thomas De Stoomlocomotief

Voor eeuwig en altijd Animatieserie over de stoomlocomotief Thomas. Samen met zijn vrienden, de locomotieven Percy, James, Gordon, Emily, Nia en Rebecca, reist Thomas de wereld rond. Ze rijden onder meer door India, China en Australië, waar ze nieuwe culturen leren kennen en spannende avonturen beleven.

Morgen | 09:10 Charlie en Lola

Seizoen 2 - Aflevering 3 van 26 - Ik kan extreem goed toveren - KRO-NCRV Animatieserie. Lola is vier jaar en nogal bijzonder. Zij weet namelijk heel goed wat ze wil. Ze weet ook alles beter. Ze kan ook alles al. Ze heeft eigenlijk niemand nodig. Charlie is haar oudere broertje, hij is zeven jaar. Voor Charlie is het niet altijd zo makkelijk als hij op Lola moet passen. Hij is erg geduldig en ook steeds aardig voor Lola, maar zij weet het altijd beter en wil niet naar hem luisteren.

Morgen | 09:14 B.O.Z.: Oggy En De Kakkerlakken

Aflevering 44 Animatieserie over de kat Oggy. Hij is blauw, hij is lief en hij is een doetje. Oggy zou de gelukkigste kat van de wereld zijn geweest als drie kakkerlakken niet hadden besloten om in zijn huis te komen wonen. Joey, Deedee en Marky zijn echte plaaggeesten en vertrekken niet zomaar.

Morgen | 09:21 B.O.Z.: De Daltons

Het hondje van de Daltons Animatieserie over de Daltons, die er alles aan doen om uit de gevangenis te komen. Ze maken gebruik van explosieven, luchtballonen, regendansjes, een doolhof van tunnels en nog veel meer. Het enige wat zij niet gebruiken, zijn hun hersenen. Maar wat ze missen aan intelligentie, zijn ze rijk aan wilskracht en verbeelding. Zal het de Daltons ooit lukken om echt op vrije voeten te komen?

Morgen | 09:25 Vos en Haas

Seizoen 1 - Aflevering 18 van 102 - Neef - KRO-NCRV Humoristische en fantasierijke kleianimatieserie over een verrassende mix van dieren die samen in een bos leven. Gebaseerd op de boeken van schrijfster Sylvia Vanden Heede en tekenaar Thé Tjong Khing.

Morgen | 10:10 Nijntjes avonturen, groot en klein

Seizoen 1 - Aflevering 8 van 52 - Nijntje en de bladeren - KRO-NCRV Animatieserie. Elke aflevering vertelt hoe nijntje samen met haar vriendjes de wereld ontdekt.

Morgen | 10:45 Sarah en Eend

Seizoen 3 - Aflevering 29 van 40 - Kasteel krabbels - NTR Animatieserie over het jonge meisje Sarah en haar beste vriend Eend.

Morgen | 11:20 Moomin Vallei

Seizoen 1 - Aflevering 8 van 13 - De Mammeloek - KRO-NCRV Animatieserie over de Moomins, een bijzondere en idealistische familie, met veel liefde voor de natuur. De nieuwsgierige MoominTrol gaat voorop in het ontdekken van de magie van de Moominvallei.

Morgen | 13:25 Bob de Bouwer

Seizoen 21 - Aflevering 6 van 26 - Lynxe soep - KRO-NCRV Animatieserie over Bob de Bouwer, een bouwvakker die alles kan maken, samen met zijn vrienden Wendy, Liftie en Scoop.

Overmorgen | 06:30 Pingu

Seizoen 2 - Aflevering 6 van 52 - Pingu wil vliegen - VPRO Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.

Overmorgen | 06:30 B.O.Z.: Blazing Team

Aflevering 4 Avontuurlijke animatieserie over het Blazing Team, een groep heldhaftige tieners die strijden tegen het mysterieuze kwaad. Ze maken daarbij gebruik van de magische krachten van Yo Kwon Do, een combinatie van jojoën en de vechtkunst taekwondo.

Overmorgen | 06:50 Hoi Duggee

Seizoen 1 - Aflevering 20 van 52 - De wordsnelweerbetersticker - AVROTROS Animatieserie over de Guppie club, een activiteitenclub voor kinderen. Ze beleven tal van avonturen en ontvangen een sticker wanneer ze een opdracht goed hebben uitgevoerd.

Overmorgen | 07:31 Ella, Oscar & Hoo

Seizoen 1 - Aflevering 30 van 52 - De pop van Oscar - AVROTROS Animatieserie over de bijdehante Ella en de soms wat dromerige Oscar. Samen beleven ze grote en kleinere avonturen. Ook altijd aanwezig is Hoo, een continu meereizend wolkje.

Overmorgen | 07:40 Rintje

Aflevering 16 van 326 - Rolschaatsdansen - AVROTROS Animatieserie. Het stoere, lieve en ondernemende hondje Rintje komt tot leven. Met een oor in de lucht en zijn neus omhoog ontdekt deze foxterriër de wereld. Voor het eerst naar school, jarig zijn, bij oma slapen en naar de dokter gaan.

Overmorgen | 07:42 B.O.Z.: LEGO Ninjago: Secrets Of The Forbidden Spinjitzu

Aflevering 21 Animatieserie over ninja's met bijzondere krachten, die het land Ninjago tegen het kwaad beschermen. Plotseling duikt het oude, legendarische videospel 'Prime Empire' weer op. De spelers die die de game spelen, verdwijnen op een raadselachtige manier. De ninja's moeten het mysterie oplossen. Ze gaan een gevaarlijke digitale wereld binnen die geregeerd wordt door de geheimzinnige schurk Unagami.

Overmorgen | 07:52 B.O.Z.: Bakugan Battle Planet

Aflevering 17 Animatieserie over Dan Kouzo en zijn vrienden, die een band krijgen met de mysterieuze Bakugan. Tijdens de Bakugans raadselachtige 'ontwaking' zijn ze wereldwijd uit de korst van de aarde tevoorschijn gekomen. Dan en zijn vrienden moeten leren hoe ze met de Bakugan moeten omgaan om het gevecht tegen de kwade krachten aan te kunnen gaan.

Overmorgen | 08:15 Bollie & Billie

Seizoen 2 - Aflevering 30 van 52 - Pak ze allemaal! - KRO-NCRV Animatieserie over de avonturen van het jongetje Bollie en zijn hond Billie.

Overmorgen | 08:24 B.O.Z.: Draken - Race Naar De Rand

Aflevering 11 Animatieserie over de drakenrijder Hiccup en zijn draak Toothless. Ze ontdekken een mysterieus en eeuwenoud Drakenoog dat vele geheimen bevat. Het leidt de vrienden naar nieuwe werelden met nieuwe draken. Hiccup en Toothless komen in gevaar, want de drakenjagers willen het Drakenoog hebben en achtervolgen hen!

Overmorgen | 08:25 Shaun het schaap

Seizoen 6 - Aflevering 11 van 20 - Zet hem op Bitzer! - NTR Animatieserie over het slimme schaapje Shaun, dat allerlei avonturen beleeft op de boerderij.

Overmorgen | 08:40 B.O.Z.: Mr. Bean

Aflevering 21 Animatieserie waarin Mr. Bean elke keer weer op een doldwaze en onhandige manier in de meest bizarre situaties terechtkomt, maar er ook weer op een eigenzinnige en briljante wijze uit weet te ontsnappen.

 Meer

Animatie gemist

Eerder Vandaag | 14:50 Tashi

De Gruizelympische Spelen Animatieserie. Het leven van Jack wordt op zijn kop gezet als hij door zijn ouders naar zijn neef Tashi wordt gestuurd. Tashi woont in een afgelegen dorp dat hij beschermt tegen vreemde wezens en vreselijke schurken. Jacks intelligente aanpak en Tashi's impulsieve avontuurlijkheid maken dat ze samen een sterk team vormen. Ze beleven de gekste avonturen samen met de vrolijke Lotus. Het drietal neemt het op tegen reuzen, spoken, heksen, bandieten, demonen, draken en ander onguur gezelschap.

Eerder Vandaag | 14:38 Tashi

De Gouden Kaak Animatieserie. Het leven van Jack wordt op zijn kop gezet als hij door zijn ouders naar zijn neef Tashi wordt gestuurd. Tashi woont in een afgelegen dorp dat hij beschermt tegen vreemde wezens en vreselijke schurken. Jacks intelligente aanpak en Tashi's impulsieve avontuurlijkheid maken dat ze samen een sterk team vormen. Ze beleven de gekste avonturen samen met de vrolijke Lotus. Het drietal neemt het op tegen reuzen, spoken, heksen, bandieten, demonen, draken en ander onguur gezelschap.

Eerder Vandaag | 14:25 Robin Hood

Aflevering 22 Animatieserie. Koning Richard heeft een verwend jonger broertje genaamd prins John. John maakt vaak misbruik van zijn koninklijke rechten. Robin Hood maakt de arrogante prins graag belachelijk, maar daar kom je bij een prins niet mee weg. John verklaart Robin vogelvrij en Robin vlucht Sherwood Forest in met zijn vrienden kleine John, broeder Tuck, Scarlet en de mooie jonkvrouw Marian.

Eerder Vandaag | 14:14 Robin Hood

Aflevering 21 Animatieserie. Koning Richard heeft een verwend jonger broertje genaamd prins John. John maakt vaak misbruik van zijn koninklijke rechten. Robin Hood maakt de arrogante prins graag belachelijk, maar daar kom je bij een prins niet mee weg. John verklaart Robin vogelvrij en Robin vlucht Sherwood Forest in met zijn vrienden kleine John, broeder Tuck, Scarlet en de mooie jonkvrouw Marian.

Eerder Vandaag | 14:00 Mijn Ridder En Ik

Het lek Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft avonturen met zijn pientere zoon, Jimmy de Schildknaap, en Jimmy's beste vriendin, Cat de Prinses, die gek is op lol maken. Dit ridderlijke drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen een stuk leuker!

Eerder Vandaag | 13:49 Mijn Ridder En Ik

De zwaan komt terug Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft avonturen met zijn pientere zoon, Jimmy de Schildknaap, en Jimmy's beste vriendin, Cat de Prinses, die gek is op lol maken. Dit ridderlijke drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen een stuk leuker!

Eerder Vandaag | 13:35 Super 4

Speel-goed fout! Animatieserie. Een ridder, een piraat, een fee en een slimme techneut vormen samen Super 4. Ze beleven de spannendste avonturen in de gevaarlijkste omgevingen. Niets staat Super 4 en hun ultramoderne voertuig in de weg!

Eerder Vandaag | 13:35 Bob de Bouwer

Seizoen 21 - Aflevering 5 van 26 - Fileleed - KRO-NCRV Animatieserie over Bob de Bouwer, een bouwvakker die alles kan maken, samen met zijn vrienden Wendy, Liftie en Scoop.

Eerder Vandaag | 13:23 Super 4

De vliegende piraat Animatieserie. Een ridder, een piraat, een fee en een slimme techneut vormen samen Super 4. Ze beleven de spannendste avonturen in de gevaarlijkste omgevingen. Niets staat Super 4 en hun ultramoderne voertuig in de weg!

Eerder Vandaag | 13:18 LEGO City

Aflevering 6 Animatieserie over situaties die in de stad voorkomen, zoals taferelen over de politie, de brandweer, de luchthaven of de wegenbouw. Je kunt het zo gek niet bedenken of het komt in LEGO City voorbij.

Eerder Vandaag | 13:06 Transformers Rescue Bots Academy

Aflevering 49 Animatieserie over vijf jonge Transformers die les krijgen aan de Rescue Bots Academy. Ze leren hoe ze als team kunnen samenwerken en wat ze moeten doen in noodsituaties. Ze willen levens redden en echte helden worden!

Eerder Vandaag | 13:04 Om Nom

Aflevering 4 Animatieserie over het schattige groene monstertje Om Nom. Hij is dol op snoepjes en beleeft allerlei avonturen. Om Nom is heel nieuwsgierig en dat brengt hem soms in de problemen.

Eerder Vandaag | 12:33 Monchhichi

Aflevering 15 Animatieserie over de Monchhichi, de moedige en schattige wezentjes die zorgen voor de mooiste kinderdromen. De Monchhichi creëren kinderdromen in de droomboomfabriek en proberen deze te beschermen tegen nachtmerries. Ze beleven magische avonturen, want het maken van mooie dromen is nog niet zo makkelijk!

Eerder Vandaag | 12:03 Wissper

Aflevering 16 Animatieserie. Wissper is een klein meisje, maar niet zomaar een klein meisje. Wissper werd geboren met een magische eigenschap: ze kan met dieren praten! Door het gebruik van het toverwoord 'Ssssh...' kan ze zich verplaatsen naar plekken waar een dier in nood is. Op deze manier helpt ze de dieren en dat zorgt voor spannende avonturen.

Eerder Vandaag | 11:53 Enchantimals

Aflevering 2 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Eerder Vandaag | 11:30 Moomin Vallei

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 13 - Snuisterik en de parkwachter - KRO-NCRV Animatieserie over de Moomins, een bijzondere en idealistische familie, met veel liefde voor de natuur. De nieuwsgierige MoominTrol gaat voorop in het ontdekken van de magie van de Moominvallei.

Eerder Vandaag | 11:26 Cry Babies

Aflevering 14 Animatieserie over de Cry Babies: schattige kleine baby's met grote persoonlijkheden! Ze huilen snel, maar hun tranen bevatten magische krachten. De Cry Babies beleven allerlei avonturen terwijl ze de wereld verkennen. Samen kunnen ze alle situaties aan!

Eerder Vandaag | 11:14 Ella De Olifant

Aflevering 41 Animatieserie over Ella: een klein olifantje met een rijke fantasie. Samen met haar vrienden Frankie, Belinda en Tiki, én haar magische hoed, beleeft ze iedere dag weer een nieuw avontuur. Soms komen ze in lastige situaties terecht, maar met teamwork, doorzettingsvermogen en een beetje magie komt het altijd weer goed.

Eerder Vandaag | 11:00 Hello Kitty And Friends

Aflevering 40 Animatieserie. Hello Kitty en haar allerbeste vriendjes beleven spannende avonturen: ze reizen van de Zuidpool naar de Noordpool en alle plekken daartussenin. Ze maken zelfs een reis naar de ruimte! Tijdens hun avonturen leren ze belangrijke levenslessen en sluiten ze nieuwe vriendschappen.

Eerder Vandaag | 10:55 Sarah en Eend

Seizoen 3 - Aflevering 28 van 40 - Kussen pluizen - NTR Animatieserie over het jonge meisje Sarah en haar beste vriend Eend.

Eerder Vandaag | 10:16 Troetelbeertjes

Aflevering 21 Animatieserie. De Troetelbeertjes wonen in het magische Troetelland. Het bestaat uit wolken en regenbogen en van daaruit waken zij over alle kinderen van de hele wereld. Als ze het Troetelbeeralarm horen, weten de Troetelbeertjes dat ze in actie moeten komen! Hun motto is: 'Vertroetelen is alles dat telt.'

Eerder Vandaag | 10:10 Nijntjes avonturen, groot en klein

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 52 - Knorretje de ballerina - KRO-NCRV Animatieserie. Elke aflevering vertelt hoe nijntje samen met haar vriendjes de wereld ontdekt.

Eerder Vandaag | 10:06 De Opmerkelijke Meneer King

Meneer Kings sterren Animatieserie over het goedbedoelende leeuwtje Meneer King. Hij denkt veel na, maar maakt niet altijd de juiste keuze. In het Kaleidoscoopbos beleeft Meneer King avonturen en leert hij iedere dag weer iets nieuws.

Eerder Vandaag | 09:54 Super Wings

Het robotdino park Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, krijgt hij hulp van zijn vrienden. Samen lossen ze alle problemen op! Ze ontdekken nieuwe landen en leren allerlei culturen kennen.

Eerder Vandaag | 09:27 Littlest Pet Shop: A World Of Our Own

Aflevering 40 Animatieserie over zes huisdieren die in een bijzondere dierenwereld leven. De hond Roxie, kat Jade, hamster Trip, parkiet Edie, schildpad Bev en het geitje Quincy hebben een magische poort ontdekt naar Paw-Tucket, een stad waar alleen dieren wonen. Daar vinden ze alles wat het hartje van een huisdier begeert: een schoonheidssalon, een pretpark, skipistes, prachtige appartementen en nog veel meer. De zes vrienden beleven spannende avonturen in Paw-Tucket, ontmoeten andere dieren en hebben veel plezier.

Eerder Vandaag | 09:25 Vos en Haas

Seizoen 1 - Aflevering 17 van 102 - Geheim - KRO-NCRV Humoristische en fantasierijke kleianimatieserie over een verrassende mix van dieren die samen in een bos leven. Gebaseerd op de boeken van schrijfster Sylvia Vanden Heede en tekenaar Thé Tjong Khing.

Eerder Vandaag | 09:22 B.O.Z.: De Daltons

Regengordijn Animatieserie over de Daltons, die er alles aan doen om uit de gevangenis te komen. Ze maken gebruik van explosieven, luchtballonen, regendansjes, een doolhof van tunnels en nog veel meer. Het enige wat zij niet gebruiken, zijn hun hersenen. Maar wat ze missen aan intelligentie, zijn ze rijk aan wilskracht en verbeelding. Zal het de Daltons ooit lukken om echt op vrije voeten te komen?

Eerder Vandaag | 09:15 Chuggington

Bijzondere redding team Animatieserie over de drie jonge locomotieven Wilson, Brewster en Koko. Ze maken allerlei spannende avonturen mee in het plaatsje Chuggington.

Eerder Vandaag | 09:14 B.O.Z.: Oggy En De Kakkerlakken

Aflevering 43 Animatieserie over de kat Oggy. Hij is blauw, hij is lief en hij is een doetje. Oggy zou de gelukkigste kat van de wereld zijn geweest als drie kakkerlakken niet hadden besloten om in zijn huis te komen wonen. Joey, Deedee en Marky zijn echte plaaggeesten en vertrekken niet zomaar.

Eerder Vandaag | 09:10 Charlie en Lola

Seizoen 2 - Aflevering 2 van 26 - Ik zie ik zie wat jij niet ziet - KRO-NCRV Animatieserie. Lola is vier jaar en nogal bijzonder. Zij weet namelijk heel goed wat ze wil. Ze weet ook alles beter. Ze kan ook alles al. Ze heeft eigenlijk niemand nodig. Charlie is haar oudere broertje, hij is zeven jaar. Voor Charlie is het niet altijd zo makkelijk als hij op Lola moet passen. Hij is erg geduldig en ook steeds aardig voor Lola, maar zij weet het altijd beter en wil niet naar hem luisteren.

Eerder Vandaag | 09:10 B.O.Z.: De Uil

Aflevering 6 Animatieserie over een roze uil die voortdurend in de problemen komt. Hij wil eigenlijk maar één ding: lekker rustig in z'n eentje op een tak zitten. Maar in het bos ben je nooit alleen! Zijn opvliegende karakter brengt de uil in absurde, hilarische situaties, die allesbehalve goed voor hem aflopen.

Eerder Vandaag | 09:04 Thomas De Stoomlocomotief

De nummer één locomotief Animatieserie over de stoomlocomotief Thomas. Samen met zijn vrienden, de locomotieven Percy, James, Gordon, Emily, Nia en Rebecca, reist Thomas de wereld rond. Ze rijden onder meer door India, China en Australië, waar ze nieuwe culturen leren kennen en spannende avonturen beleven.

Eerder Vandaag | 08:59 B.O.Z.: Mr. Bean

Aflevering 18 Animatieserie waarin Mr. Bean elke keer weer op een doldwaze en onhandige manier in de meest bizarre situaties terechtkomt, maar er ook weer op een eigenzinnige en briljante wijze uit weet te ontsnappen.

Eerder Vandaag | 08:55 Brandweerman Sam

Verkeerde afslag, Dieuwertje! Animatieserie. In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norbert Puk en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen. Ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Eerder Vandaag | 08:49 B.O.Z.: Mr. Bean

Aflevering 17 Animatieserie waarin Mr. Bean elke keer weer op een doldwaze en onhandige manier in de meest bizarre situaties terechtkomt, maar er ook weer op een eigenzinnige en briljante wijze uit weet te ontsnappen.

Eerder Vandaag | 08:30 Dinotrux

Aflevering 9 Animatieserie over de wereld van de Dinotrux, wezens die half dinosaurus, half truck zijn, en de reuzehandige Reptools. Tyrannosaurus Trux Ty en zijn beste vriend Reptool Revvit werken aan allerlei bouwprojecten die ze moeten beschermen tegen de gemene D-Structs. Samen met hun team beleven ze vele avonturen.

Eerder Vandaag | 08:25 B.O.Z.: Draken - Race Naar De Rand

Aflevering 9 Animatieserie over de drakenrijder Hiccup en zijn draak Toothless. Ze ontdekken een mysterieus en eeuwenoud Drakenoog dat vele geheimen bevat. Het leidt de vrienden naar nieuwe werelden met nieuwe draken. Hiccup en Toothless komen in gevaar, want de drakenjagers willen het Drakenoog hebben en achtervolgen hen!

Eerder Vandaag | 08:25 Shaun het schaap

Seizoen 6 - Aflevering 9 van 20 - Ruimte Bitzer - NTR Animatieserie over het slimme schaapje Shaun, dat allerlei avonturen beleeft op de boerderij.

Eerder Vandaag | 08:10 Bollie & Billie

Seizoen 2 - Aflevering 28 van 52 - Billie-asso - KRO-NCRV Animatieserie over de avonturen van het jongetje Bollie en zijn hond Billie.

Eerder Vandaag | 08:09 Hatchimals

Aflevering 37 Animatieserie over de Hatchimals, magische wezentjes die uit een ei komen. We volgen de avonturen van Cheetree, Penguala, Puppit en Draggle. Terwijl ze door Hatchtopia reizen, leren ze belangrijke lessen over vriendschap, teamwork en het oplossen van problemen.

Eerder Vandaag | 08:02 Wissper

Aflevering 28 Animatieserie. Wissper is een klein meisje, maar niet zomaar een klein meisje. Wissper werd geboren met een magische eigenschap: ze kan met dieren praten! Door het gebruik van het toverwoord 'Ssssh...' kan ze zich verplaatsen naar plekken waar een dier in nood is. Op deze manier helpt ze de dieren en dat zorgt voor spannende avonturen.

Eerder Vandaag | 07:50 B.O.Z.: Bakugan Battle Planet

Aflevering 15 Animatieserie over Dan Kouzo en zijn vrienden, die een band krijgen met de mysterieuze Bakugan. Tijdens de Bakugans raadselachtige 'ontwaking' zijn ze wereldwijd uit de korst van de aarde tevoorschijn gekomen. Dan en zijn vrienden moeten leren hoe ze met de Bakugan moeten omgaan om het gevecht tegen de kwade krachten aan te kunnen gaan.

Eerder Vandaag | 07:40 Rintje

Aflevering 14 van 326 - Flaporen - AVROTROS Animatieserie. Het stoere, lieve en ondernemende hondje Rintje komt tot leven. Met een oor in de lucht en zijn neus omhoog ontdekt deze foxterriër de wereld. Voor het eerst naar school, jarig zijn, bij oma slapen en naar de dokter gaan.

Eerder Vandaag | 07:40 B.O.Z.: LEGO Ninjago: Secrets Of The Forbidden Spinjitzu

Aflevering 19 Animatieserie over ninja's met bijzondere krachten, die het land Ninjago tegen het kwaad beschermen. Plotseling duikt het oude, legendarische videospel 'Prime Empire' weer op. De spelers die die de game spelen, verdwijnen op een raadselachtige manier. De ninja's moeten het mysterie oplossen. Ze gaan een gevaarlijke digitale wereld binnen die geregeerd wordt door de geheimzinnige schurk Unagami.

Eerder Vandaag | 07:31 Telekids Mini's: Beertje Pol

Aflevering 20 Animatieserie over het jonge beertje Pol. Samen met zijn vrienden reist hij de wereld rond op een zelfgebouwde boot, de Mary. Onderweg komen ze voor uitdagende opdrachten te staan, ontmoeten ze interessante wezens en bezoeken ze fascinerende locaties.

Eerder Vandaag | 07:30 Ella, Oscar & Hoo

Seizoen 1 - Aflevering 28 van 52 - Waar is mijn wolk? - AVROTROS Animatieserie over de bijdehante Ella en de soms wat dromerige Oscar. Samen beleven ze grote en kleinere avonturen. Ook altijd aanwezig is Hoo, een continu meereizend wolkje.

Eerder Vandaag | 07:24 Telekids Mini's: Louie & Yoko

Aflevering 1 Animatieserie over de superhandige Louie. Samen met Yoko bouwt hij alles wat hun vrienden nodig hebben. Of het nou een brug is, een skilift, een windturbine of een raket: geen enkel probleem! Met een magische gereedschapskist kunnen Louie en Yoko álles maken! En ze laten jou zien hoe het moet.

Eerder Vandaag | 07:02 Telekids Mini's: Molang

Aflevering 40 Animatieserie over het opgewekte konijn Molang en het verlegen kuikentje Piu Piu. Ondanks hun verschillen hebben ze een unieke vriendschap ontwikkeld. Samen beleven ze allerlei avonturen.

Eerder Vandaag | 06:50 Hoi Duggee

Seizoen 1 - Aflevering 18 van 52 - De spreekbeurtsticker - AVROTROS Animatieserie over de Guppie club, een activiteitenclub voor kinderen. Ze beleven tal van avonturen en ontvangen een sticker wanneer ze een opdracht goed hebben uitgevoerd.

Eerder Vandaag | 06:41 Telekids Mini's: Tee & Mo

Aflevering 36 Animatieserie over het opgewekte 3-jarige aapje Tee en zijn moeder, Mo. Ze wonen in een boomhut in de jungle. Voor Tee is iedere dag een avontuur. Samen met zijn vriendjes en zijn slimme moeder heeft hij veel plezier en leert hij nieuwe dingen.

Eerder Vandaag | 06:30 B.O.Z.: Blazing Team

Aflevering 2 Avontuurlijke animatieserie over het Blazing Team, een groep heldhaftige tieners die strijden tegen het mysterieuze kwaad. Ze maken daarbij gebruik van de magische krachten van Yo Kwon Do, een combinatie van jojoën en de vechtkunst taekwondo.

Eerder Vandaag | 06:30 Telekids Mini's: Little People

Roddel en rumoer Animatieserie. Welkom in de wereld van Sarah Lynn, Maggie, Michael, Sonya Lee en Eddie! Deze vijf vrienden hebben allemaal hun eigen talenten en hobby's. Zo is Eddie goed in bouwen en is Sonya Lee gek op dieren. Ze leren hoe ze kunnen samenwerken en ontdekken de wereld.

Eerder Vandaag | 06:30 Pingu

Seizoen 2 - Aflevering 4 van 52 - Pinga's zoekgreraakte konijntje - VPRO Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.

 Meer