Je vindt hier de programma's van Animatie op tv We hebben de volgende programma's voor Animatie Pingu: Morgen - Tekenfilm, Seizoen 1 Aflevering 1 Zwitsers Britse klei animatieserie over Pingu en zijn familie. Pingu wordt. Cloudy with a Chance of Meatballs 2: Morgen - IMDB * 6.4 - Animatie, Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick. Clangers: Morgen - Animatiereeks, Seizoen 1 Aflevering 17 Britse animatieserie. Pats boem kip. No-No: Morgen - Tekenfilm, Seizoen 1 Aflevering 4 Animatieserie (2017). No No's nieuwe inrichting. No No is een vogelbekdier. Bing: Morgen - Jeugdprogramma, Seizoen 1 Aflevering 29 Britse animatieserie. Grote laarzen. Bing en Sula spelen in het park. Maya de bij: Morgen - Peuterprogramma, Seizoen 1 Aflevering 25 Belgische animatieserie. De stuifmeeldiefstal. Het is bloemenfestival. Noddy, de detective: Morgen - Tekenfilm, Seizoen 1 Aflevering 44 Animatieserie. Noddy en de zaak van de verdwenen steen. Noddy en zijn. Ringel Singel 19: Morgen - Tekenfilm, Seizoen 1 Aflevering 8 Animatieserie. Toen de stroom uitviel. De kinderen die in het flatgebouw aan. Nils Holgersson: Morgen - Tekenfilm, Seizoen 1 Aflevering 9 Japanse animatieserie. De uitdaging. Een deel van de kroon van een bevriende. Shaun het schaap: Morgen - Tekenfilm, Seizoen 2 Aflevering 31 Britse animatieserie. De ekster.

Animatie op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 06:30 Pingu

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Zwitsers-Britse klei-animatieserie over Pingu en zijn familie. Pingu wordt voorgesteld

Morgen | 06:35 Clangers

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Britse animatieserie. Pats boem kip

Morgen | 06:45 No-No

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Animatieserie (2017). No-No's nieuwe inrichting. No-No is een vogelbekdier dat elke dag wakker wordt met een nieuw idee. Hij weet niet zo goed wat hij met al die ideeën moet, maar gelukkig heeft hij genoeg vriendjes die hem willen helpen.

Morgen | 06:55 Bing

Seizoen 1 - Aflevering 29 - Britse animatieserie. Grote laarzen. Bing en Sula spelen in het park dat ze reuzen zijn en ze stampen in de plassen met hun grote regenlaarzen. Ze kiezen steeds grotere en diepere plassen uit om in te stampen, totdat Bing uitglijdt, in de modder valt en kletsnat wordt. Maar Amma schiet te hulp met een reuzenwarm bad en een reuzen-jammie worteltjes bagel.

Morgen | 07:15 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 25 - Belgische animatieserie. De stuifmeeldiefstal. Het is bloemenfestival en de bijen houden een viering met een verzameling bijzondere pollen. Stinger en zijn bende willen die pollen stelen, maar gelukkig is Maya hen te slim af.

Morgen | 07:30 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 44 - Animatieserie. Noddy en de zaak van de verdwenen steen. Noddy en zijn vrienden bouwen een toren met steentjes. Als er plotseling één verdwijnt gaat Noddy op onderzoek uit. Wie heeft de steen weggehaald en waarom?

Morgen | 07:40 Ringel Singel 19

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Animatieserie. Toen de stroom uitviel. De kinderen die in het flatgebouw aan de Ringel Singel 19 wonen, beleven samen de leukste avonturen.

Morgen | 08:05 Nils Holgersson

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Japanse animatieserie. De uitdaging. Een deel van de kroon van een bevriende elf, Gabor, wordt gestolen door Krobak, in opdracht van de Zwarte Elf, die er de meester der paddestoelen mee wil worden. Als blijkt dat de rest van de kroon in bezit is van onze ganzenvrienden, daagt de Zwarte Elf ze uit voor een race: de winnaar mag de gehele kroon houden. Martin wint, met hulp van Nils de race.

Morgen | 08:15 Shaun het schaap

Seizoen 2 - Aflevering 31 - Britse animatieserie. De ekster

Morgen | 08:35 Calimero

Seizoen 2 - Aflevering 86 - Animatieserie. Grappenkoning. Pieter en Dina strijden met elkaar om wie de beste grappen uithaalt en zich Grappen Koning of -Koningin mag noemen.

Morgen | 08:50 Nelli en Nora

Seizoen 1 - Aflevering 39 - Animatieserie. Onweer!. Vandaag komt Woef een dagje spelen. Als het begint te onweren wordt hij heel erg bang. De meisjes bedenken een manier om hem gerust te stellen.

Morgen | 08:55 Ziggy en de Zootram

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Belgische komische animatieserie. Padvinder Scottie. Scottie, Amy en Shackleton kunnen hun spoorzoekersbadge verdienen, maar wanneer Scottie niet goed blijkt te zijn in spoorzoeken, moet hij leren dat je niet overal goed in kunt zijn.

Morgen | 09:10 Raad eens hoeveel ik van je hou

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Australische animatieserie. Lentegeurtjes. Als Hazeltje 's ochtends wakker wordt, ruikt hij een heerlijke geur. Samen met Kleine Veldmuis gaat hij kijken waar dat lekkere luchtje vandaan komt.

Morgen | 09:20 Hoi Duggee

Seizoen 1 - Aflevering 24 - Britse animatieserie. De eikelsticker

Morgen | 09:55 Barbapapa

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Animatieserie

Morgen | 10:15 Nijntjes avonturen, groot en klein

Seizoen 3 - Aflevering 13 - Animatieserie. Knorretje is knorrig

Morgen | 10:20 Sarah & Duck

Seizoen 3 - Aflevering 34 - Britse animatieserie. Paraplubus

Morgen | 10:29 Timmy tijd

Seizoen 4 - Aflevering 18 - Britse animatieserie. Timmy's grote zoektocht

Morgen | 10:35 Timmy tijd

Seizoen 4 - Aflevering 19 - Britse animatieserie. Timmy wil de baret

Morgen | 10:40 Woezel & Pip Overal Vriendjes

Aflevering 14 - Animatieserie. In de Tovertuin van hondenvriendjes Woezel en Pip zijn nu ook kinderen welkom. Ze worden voorgelezen door beroemde sporthelden, schrijvers en anderen.

Morgen | 10:55 Pieter Konijn

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Britse animatieserie (2014). Het verhaal van de hongerige dieven. Als Ronald Rat drie onschuldige muizen inschakelt om te stelen, moet Pieter zowel de taart als de muizen uit de klauwen van heer Vos redden.

Morgen | 11:20 Rita & Krokodil

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Animatieserie. In het park. Rita is een vastberaden kleuter die allerlei avonturen beleeft met haar fantasievriendje Krokodil.

Morgen | 11:25 Pingu in de stad

Seizoen 2 - Aflevering 20 - Klei-animatieserie. Pingu's maanreis

Morgen | 11:33 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Animatieserie. De allester. Pim en Pom zijn doodsbang voor de stofzuiger en noemen hem de alleseter. Wanneer de stofzuiger is afgezet, gaat Pim op onderzoek uit. Is die alleseter wel zo eng?

Morgen | 11:40 Wickie de Viking

Seizoen 1 - Belgisch-Duits-Japanse animatieserie. De gezonken schat. De Vikingen varen langs een zinkend schip. De zeemanscode zegt dat ze de drenkelingen moeten helpen, maar het blijken Sven en zijn piraten te zijn. Toch besluit Halvar om ze te helpen, maar dat had hij misschien beter niet kunnen doen.

Morgen | 11:50 Masha en de beer

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Russische animatieserie. Wasdag. Het is wasdag bij Beer. Ook Masha moet er aan geloven en Beer zet haar in bad. Ze maakt telkens zoveel kleren vies dat Beer haar naar huis stuurt.

Morgen | 11:55 Mike de ridder

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Canadees-Britse animatieserie. Mike de ridder en de touwtrekwedstrijd. Mike en zijn vrienden gaan op zoek naar nieuwe tegenstanders voor het touwtrekken, omdat Evie en Peter niet sterk genoeg zijn.

Morgen | 12:50 Babar en de belevenissen van Badou

Seizoen 1 - Aflevering 34 - Animatieserie. Andi de leeuw. Rhudi schept op over van alles, maar als Badou zegt dat hij een Leeuw als vriend heeft, denkt Rhudi dat 'ie dat verzint. Badou besluit om Andi naar het Paleis te halen om het te bewijzen en belooft Andi, die het eng vindt om ergens binnen te zijn, dat hij naar buiten kan wanneer 'ie maar wil.

Morgen | 13:30 Inui

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Animatieserie. Schattenjacht. Inui, een klein Inuit-meisje, woont op de Noordpool en beleeft spannende avonturen, samen met haar vriendjes.

Morgen | 13:55 Bollie & Billie

Seizoen 1 - Aflevering 40 - Animatieserie. Bill de baas. Pap en mam geven Billie de leiding als ze van huis gaan. Billie moet er als baas van het huis op toezien dat Bollie zijn kamer opruimt en zijn huiswerk leert.

Morgen | 14:35 Jungle Book

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Animatieserie. De dag dat de aarde schudde. Er is een aardbeving in de jungle. Hierdoor komen Lali en Bala vast te zitten in een grot. Mowgli doet er alles aan om zijn vrienden te redden.

Overmorgen | 06:30 Pingu

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Zwitsers-Britse klei-animatieserie over Pingu en zijn familie. Pingu helpt broeden

Overmorgen | 06:35 Clangers

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Britse animatieserie. Grote's meteoor

Overmorgen | 06:45 No-No

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Animatieserie (2017). Wat is het vandaag?. No-No is een vogelbekdier dat elke dag wakker wordt met een nieuw idee. Hij weet niet zo goed wat hij met al die ideeën moet, maar gelukkig heeft hij genoeg vriendjes die hem willen helpen.

Overmorgen | 06:55 Bing

Seizoen 1 - Aflevering 30 - Britse animatieserie. Bellen. Flop leert Bing en Pando hoe ze bellen moeten blazen. Pando heeft al heel snel door hoe het moet, maar Bing lukt het niet en hij raakt gefrustreerd.

Overmorgen | 07:15 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 29 - Belgische animatieserie. De tuin van Maya

Overmorgen | 07:30 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 45 - Animatieserie. Noddy en de zaak van het vermiste anker. Wie heeft het anker van de Piraten gestolen? Ze kunnen het schip niet stoppen zonder anker en blijven nu maar rondvaren. Noddy moet dit onderzoeken voor er een ongeluk gebeurt!

Overmorgen | 07:40 Ringel Singel 19

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Animatieserie. Toen de grote race was. De kinderen die in het flatgebouw aan de Ringel Singel 19 wonen, beleven samen de leukste avonturen.

Overmorgen | 08:05 Nils Holgersson

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Japanse animatieserie. Grote Gorgo. Gorgo zit in een dipje als hij dik wordt genoemd en begint aan zichzelf te twijfelen. De ganzen worden daarop ook onzeker, tot wolf Smirre verschijnt, die ze na wat opbeurende woorden van Nils te grazen nemen.

Overmorgen | 08:15 Shaun het schaap

Seizoen 2 - Aflevering 32 - Britse animatieserie. Operatie Pidsley

Overmorgen | 08:40 Calimero

Seizoen 2 - Aflevering 87 - Animatieserie. Stoelriemen vast. Calimero en zijn vriendjes moeten zich allemaal aanpassen als de teams voor de Grote Kakeldamse race opeens anders worden samengesteld.

Overmorgen | 08:50 Nelli en Nora

Seizoen 1 - Aflevering 40 - Animatieserie. Alles praat. Er komt een nieuw gezin aan op de camping, hun dochter lijkt niet te willen praten. De omgeving praat des te meer, tot het meisje ook begint te praten. Maar ze is totaal onverstaanbaar.

Overmorgen | 08:55 Ziggy en de Zootram

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Belgische komische animatieserie. Flora raakt de weg kwijt. Flora vindt dat ze volwassen genoeg is om zelf de weg naar huis te vinden. Ze heeft toch een navigatie-app op haar telefoon! Maar wanneer zij en Brian verdwalen en haar telefoon uitvalt, moet ze toch leren op zichzelf te vertrouwen.

Overmorgen | 09:10 Raad eens hoeveel ik van je hou

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Australische animatieserie. Sterren pakken. Na een verhaal van Kleine Witte Uil over een ster die ze bijna kon aanraken, proberen Hazeltje en Kleine Veldmuis ook bij de sterren te komen. Maar dat is nog niet zo makkelijk.

Overmorgen | 09:20 Hoi Duggee

Seizoen 1 - Aflevering 25 - Britse animatieserie. De ballonsticker

Overmorgen | 09:55 Barbapapa

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Animatieserie

Overmorgen | 10:15 Nijntjes avonturen, groot en klein

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Animatieserie. Nijntje op safari

Overmorgen | 10:25 Sarah & Duck

Seizoen 3 - Aflevering 35 - Britse animatieserie. Heg opera

Overmorgen | 10:31 Timmy tijd

Seizoen 4 - Aflevering 20 - Britse animatieserie. Timmy de robot

 Meer

Animatie op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 06:30 Cloudy with a Chance of Meatballs 2 IMDb: 6.4

Morgen - IMDB * 6.4 - Animatie, Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick ...

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie- en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren zoalsTacodillen, Flamango’s, Spinburgers, en Banaantilopen. Het meest succesvolle bedrijf ter wereld, Live Corp, huurt Flint in om de machine definitief te stoppen. Samen met zijn vrienden gaat hij op avontuur naar zijn thuiseiland, dat veranderd is in een mysterieuze voedseljungle. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cloudy-with-a-chance-of-meatballs-2

Animatie gemist

Eerder Vandaag | 14:35 Jungle Book

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Animatieserie. Het recht van de sterkste. Mowgli, Bagheera en Hathi vinden Baloo niet fit genoeg. Baloo wil bewijzen dat hij wel fit is in en gaat een wedstrijd aan met Mowgli.

Eerder Vandaag | 13:55 Bollie & Billie

Seizoen 1 - Aflevering 39 - Animatieserie. Twist en draai. Vera daagt Bollie en Pim uit voor een spelletje 'Twister' tegen Billie. Maar Billie is onverslaanbaar.

Eerder Vandaag | 13:35 Inui

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Animatieserie. De pratende hoed. Inui, een klein Inuit-meisje, woont op de Noordpool en beleeft spannende avonturen, samen met haar vriendjes.

Eerder Vandaag | 12:50 Babar en de belevenissen van Badou

Seizoen 1 - Aflevering 33 - Animatieserie. De roze robijn ruzie. Net voordat Dame Rataxes het Paleis wil verlaten, merkt ze dat haar Roze Robijn weg is. Als deze niet snel wordt gevonden zal wat Heer en Dame Rataxes betreft de vriendschap tussen de Olifanten en Neushoorns niet lang meer duren. Het is uiteraard Krokodillus die hem heeft. Rhudi en Badou vinden de robijn terug door samen te werken.

Eerder Vandaag | 12:30 Cloudy with a Chance of Meatballs 2 IMDb: 6.4

IMDB * 6.4 - Animatie, Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te ...

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie- en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren zoalsTacodillen, Flamango’s, Spinburgers, en Banaantilopen. Het meest succesvolle bedrijf ter wereld, Live Corp, huurt Flint in om de machine definitief te stoppen. Samen met zijn vrienden gaat hij op avontuur naar zijn thuiseiland, dat veranderd is in een mysterieuze voedseljungle. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cloudy-with-a-chance-of-meatballs-2

Eerder Vandaag | 11:55 Mike de ridder

Seizoen 2 - Aflevering 50 - Canadees-Britse animatieserie. Mike de ridder en het grote opleidingsboek. Mike denkt dat hij niets meer hoeft te leren om een goede ridder te zijn en dat gaat hij bewijzen. Maar weet hij echt alles al?

Eerder Vandaag | 11:50 Masha en de beer

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Russische animatieserie. Recept voor een ramp. Beer wordt de hele tijd gestoord door Masha. Hij besluit het bos in te lopen. Ondertussen maakt Masha pap voor zichzelf, maar net iets meer dan er in de pan past. Het draait uit op een ramp.

Eerder Vandaag | 11:40 Wickie de Viking

Seizoen 1 - Belgisch-Duits-Japanse animatieserie. Red de walvis. De Vikings zijn onderweg met hun schip. Faxe mag het stuur even overnemen en is erg enthousiast. Hij wordt helemaal wild wanneer er een walvis opduikt. Maar dan drijft Faxe de walvis per ongeluk in ondiep water...

Eerder Vandaag | 11:35 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Animatieserie. Avonturiers. Tijdens het klimmen valt er een boek uit de kast. Er staan verhalen in over de dappere avonturier Pim die door de woestijn trekt, vliegt in een luchtballon en bijna gekookt wordt door de kannibalen!

Eerder Vandaag | 11:25 Pingu in de stad

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Klei-animatieserie. Pingu en Pinga gaan op schattenjacht

Eerder Vandaag | 11:21 Rita & Krokodil

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Animatieserie. Boris is jarig. Rita is een vastberaden kleuter die allerlei avonturen beleeft met haar fantasievriendje Krokodil.

Eerder Vandaag | 10:55 Pieter Konijn

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Britse animatieserie (2014). Het verhaal van de verdwenen kuikens. Een eenvoudig klusje als oppassen op de kuikens verandert in een regelrechte ramp als de kuikens het bos in dwalen.

Eerder Vandaag | 10:40 Woezel & Pip Overal Vriendjes

Aflevering 13 - Animatieserie. In de Tovertuin van hondenvriendjes Woezel en Pip zijn nu ook kinderen welkom. Ze worden voorgelezen door beroemde sporthelden, schrijvers en anderen.

Eerder Vandaag | 10:35 Timmy tijd

Seizoen 4 - Aflevering 17 - Britse animatieserie. Timmy's verjaardag

Eerder Vandaag | 10:35 Cloudy with a Chance of Meatballs 2 IMDb: 6.4

IMDB * 6.4 - Animatie, Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te ...

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie- en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren zoalsTacodillen, Flamango’s, Spinburgers, en Banaantilopen. Het meest succesvolle bedrijf ter wereld, Live Corp, huurt Flint in om de machine definitief te stoppen. Samen met zijn vrienden gaat hij op avontuur naar zijn thuiseiland, dat veranderd is in een mysterieuze voedseljungle. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cloudy-with-a-chance-of-meatballs-2

Eerder Vandaag | 10:30 Timmy tijd

Seizoen 4 - Aflevering 16 - Britse animatieserie. Timmy's huisdier probleem

Eerder Vandaag | 10:20 Sarah & Duck

Seizoen 3 - Aflevering 33 - Britse animatieserie. Wollig watdanookje

Eerder Vandaag | 10:15 Nijntjes avonturen, groot en klein

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Animatieserie. De taart van knorretje

Eerder Vandaag | 09:55 Barbapapa

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Animatieserie

Eerder Vandaag | 09:20 Hoi Duggee

Seizoen 1 - Aflevering 23 - Britse animatieserie. De regendanssticker

Eerder Vandaag | 09:10 Raad eens hoeveel ik van je hou

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Australische animatieserie. Schatten zoeken. Hazeltje en Kleine Veldmuis gaan 'schatten' zoeken in het bos. Alles wat ze mooi, bijzonder en lekker vinden, stoppen ze in een mandje om Grote Haas er mee te verrassen.

Eerder Vandaag | 09:00 Ziggy en de Zootram

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Belgische komische animatieserie. De hik van Lionel. Lionel heeft de hik en wil er vanaf zijn voor ze bij de zoo aankomen. Ziggy moet vreemde capriolen uithalen met de tram om Lionel zo hard te laten schrikken dat hij de hik kwijtraakt.

Eerder Vandaag | 08:50 Nelli en Nora

Seizoen 1 - Aflevering 37 - Animatieserie. Nora's plantje. De meisjes krijgen een plantje van Mevrouw Bonner, ze mogen het zelf verzorgen en planten. Nelli vindt al gauw een mooi plekje, Nora is er langer naar op zoek.

Eerder Vandaag | 08:50 Cloudy with a Chance of Meatballs 2 IMDb: 6.4

IMDB * 6.4 - Animatie, Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te ...

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie- en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren zoalsTacodillen, Flamango’s, Spinburgers, en Banaantilopen. Het meest succesvolle bedrijf ter wereld, Live Corp, huurt Flint in om de machine definitief te stoppen. Samen met zijn vrienden gaat hij op avontuur naar zijn thuiseiland, dat veranderd is in een mysterieuze voedseljungle. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cloudy-with-a-chance-of-meatballs-2

Eerder Vandaag | 08:40 Calimero

Seizoen 2 - Aflevering 85 - Animatieserie. Wie kaatst moet de bal verwachten. Calimero en zijn vriendjes houden de Coco's tegen, wanneer die de hele stad leegroven tijdens een toneelstuk waar alle bewonders van Kakeldam bij zijn.

Eerder Vandaag | 08:20 Shaun het schaap

Seizoen 2 - Aflevering 30 - Britse animatieserie. De grote achtervolging

Eerder Vandaag | 08:05 Nils Holgersson

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Japanse animatieserie. De leidervleugels. Als Akka haar vleugel breekt, wordt ze gedwongen het leiderschap tijdelijk over te dragen aan een ander. Dat veroorzaakt een hoop gedoe in de groep... En als Smirre plotseling opduikt wordt het helemaal gevaarlijk!

Eerder Vandaag | 07:45 Ringel Singel 19

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Animatieserie. Toen Pippa niet bang was. De kinderen die in het flatgebouw aan de Ringel Singel 19 wonen, beleven samen de leukste avonturen.

Eerder Vandaag | 07:30 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 43 - Animatieserie. Noddy en de zaak van de wegvliegende ballonnen. Noddy en zijn vrienden hebben ballonnen versierd en willen ze met publiek erbij laten wegvliegen. Voordat het publiek er is blijken alle ballonnen al weg te zijn. Waar zijn de ballonnen gebleven en wie heeft ze losgelaten?

Eerder Vandaag | 07:15 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 28 - Belgische animatieserie. Shelby's droom. Maya helpt een vogel met een zeer pootje. Shelby wil vliegen en Maya en Willy bedenken allerlei manieren die allemaal mislukken. Tot de vogel terugkomt om Maya te bedanken, en dan krijgt Maya een goed idee.

Eerder Vandaag | 06:50 Bing

Seizoen 1 - Aflevering 28 - Britse animatieserie. Hoelahoepen. Bing wil Coco's hoelahoep proberen. Het is moeilijker dan het lijkt, maar terwijl hij het probeert, verzint hij heel veel andere hoepelspelletjes. Net als Bing het bijna kan, verliest hij zijn balans tijdens het draaien, valt om en maakt de hoelahoep stuk.

Eerder Vandaag | 06:45 No-No

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Animatieserie (2017). No-No wil een muziekinstrument bespelen. No-No is een vogelbekdier dat elke dag wakker wordt met een nieuw idee. Hij weet niet zo goed wat hij met al die ideeën moet, maar gelukkig heeft hij genoeg vriendjes die hem willen helpen.

Eerder Vandaag | 06:35 Clangers

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Britse animatieserie. Mama's melodie

Eerder Vandaag | 06:30 Pingu

Seizoen 2 - Aflevering 52 - Animatieserie met kleifiguren. Pingu en het rubberen vliegtuig

Gisteren 11:45 The Adventures of Tintin

Gisteren - Animatie, De nieuwsgierige reporter Kuifje en zijn trouwe hondje Bobbie ontdekken dat een model van het prachtige oude zeilschip 'De Eenhoorn' een geheim met zich meedraagt. Meegevoerd in een eeuwenoud mysterie, krijgt hij het aan de stok ...

De nieuwsgierige reporter Kuifje en zijn trouwe hondje Bobbie ontdekken dat een model van het prachtige oude zeilschip 'De Eenhoorn' een geheim met zich meedraagt. Meegevoerd in een eeuwenoud mysterie, krijgt hij het aan de stok met de boosaardige Sacharin, die weet dat Kuifje een belangrijke aanwijzing bezit naar de grote schat van de snode piraat Scharlaken Rackham. Geholpen door de moedige Bobbie, de onstuimige kapitein Haddock en de stuntelige detectives Jansen en Janssen, reist Kuifje de halve wereld af, constant op de hielen gezeten door de vijand. Hij moet slimmer en sneller zijn dan de rest om het Geheim van de Eenhoorn te ontrafelen...

Eergisteren 18:10 Zack & Quack

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Pop-Up Pegasus / Pop Zegt de Ballon: Zack & Quack is een animatie serie die de avonturen volgt van de dappere Zack en zijn beste vriend Quack, een impulsieve en nieuwsgierige jonge eend. Ze wonen in een prachtig papieren land.

Eergisteren 13:35 The Adventures of Tintin

Eergisteren - Animatie, De nieuwsgierige reporter Kuifje en zijn trouwe hondje Bobbie ontdekken dat een model van het prachtige oude zeilschip 'De Eenhoorn' een geheim met zich meedraagt. Meegevoerd in een eeuwenoud mysterie, krijgt hij het aan de ...

De nieuwsgierige reporter Kuifje en zijn trouwe hondje Bobbie ontdekken dat een model van het prachtige oude zeilschip 'De Eenhoorn' een geheim met zich meedraagt. Meegevoerd in een eeuwenoud mysterie, krijgt hij het aan de stok met de boosaardige Sacharin, die weet dat Kuifje een belangrijke aanwijzing bezit naar de grote schat van de snode piraat Scharlaken Rackham. Geholpen door de moedige Bobbie, de onstuimige kapitein Haddock en de stuntelige detectives Jansen en Janssen, reist Kuifje de halve wereld af, constant op de hielen gezeten door de vijand. Hij moet slimmer en sneller zijn dan de rest om het Geheim van de Eenhoorn te ontrafelen...

Eergisteren 06:30 Cloudy with a Chance of Meatballs 2 IMDb: 6.4

Eergisteren - IMDB * 6.4 - Animatie, Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick ...

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie- en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren zoalsTacodillen, Flamango’s, Spinburgers, en Banaantilopen. Het meest succesvolle bedrijf ter wereld, Live Corp, huurt Flint in om de machine definitief te stoppen. Samen met zijn vrienden gaat hij op avontuur naar zijn thuiseiland, dat veranderd is in een mysterieuze voedseljungle. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cloudy-with-a-chance-of-meatballs-2

 Meer