Angst op tv (tv-tips)

Vandaag | 22:55 Docu: Don't Be a Dick About It

Documentaire waarin twee broers, die dol zijn op elkaar en elkaar voortdurend in de haren vliegen, een zomer lang ...

Documentaire waarin twee broers, die dol zijn op elkaar en elkaar voortdurend in de haren vliegen, een zomer lang worden gevolgd. Ritueel Peter is geobsedeerd door het televisieprogramma Survivor, waarvan hij de eliminatierondes elke dag volgens een onwrikbaar ritueel naspeelt. Zijn jongere broer Matthew heeft een extreme angst voor honden en probeert daar vanaf te komen. Familieleven De camera volgt de twee liefdevol in hun dagelijkse leven thuis, dat gekenmerkt wordt door een warm familieleven, gezelligheid en een flinke ruzie hier en daar – de twee blijven broers. Liefde Ze accepteren elkaars tekortkomingen, maar maken ze net zo gemakkelijk belachelijk, en door alles heen blijft een onvoorwaardelijke liefde voor elkaar voelbaar.

Overmorgen | 22:30 Terug: TreurTeeVee

Overmorgen - Komische serie, Vanavond start het tweede seizoen van de Nederlandse zwartkomische serie TreurTeeVee. Vier ...

Vanavond start het tweede seizoen van de Nederlandse zwartkomische serie TreurTeeVee. Vier vrijdagen rond 22:30 uur op NPO 3 en terug te kijken via Gids.tv. Grote thema's In TreurTeeVee worstelen de inwoners van de stad Yolandia met de grote thema's van het leven. De serie is een mix van sketch en drama, absurdisme en romantiek, bittere ernst en flauwekul. Afwijzing In de eerste aflevering is te zien dat Kalle wordt gedumpt door zijn vriend Lars. Via een rechtszaak probeert hij af te dwingen dat Lars toch bij hem blijft. Uusbief ontmoet de vrouw van zijn dromen, maar durft haar niet aan te spreken uit angst voor een afwijzing. Naar bed Frederik Kaak presenteert het programma 'Kaak in Love', waarin hij met verschillende kandidaten naar bed gaat om zijn grote liefde te vinden. Yolanda verdedigt, met zeer veel moeite, de voordelen van een leven als single.

Je vindt hier de programma's van Angst op tv We hebben de volgende programma's voor Angst Docu: Don't Be a Dick About It: Documentaire waarin twee broers, die dol zijn op elkaar en elkaar voortdurend in de haren vliegen, een zomer lang. Terug: TreurTeeVee: Overmorgen - Komische serie, Vanavond start het tweede seizoen van de Nederlandse zwartkomische serie TreurTeeVee. Vier. Regenboog Vlinder Eenhoorn Kitten: Seizoen 1 Aflevering 2 Het Fobieënbos: Op weg naar een cupcakewinkel moet het viertal de angsten en verleidingen van. Unikitty: Onze vrienden maken samen een vliegreis en Hawk staat aan het roer, aangezien hij vandaag zijn piloten examen aflegt.. Leo & Tijg: Jeugdprogramma, Seizoen 1 Aflevering 6 Animatieserie. Het rode hert. Er woedt een grote brand in de taiga. Tijg, Leo en. Two and a Half Men: Da Chelsea Angst hat, sich bei der Hochzeit zu blamieren, überredet sie Charlie, gemeinsam Tanzunterricht zu nehmen.. Teenage Mutant Ninja Turtles: Seizoen 2 Aflevering 12 Rattenzooi: Als de Rat King weer opduikt, moet Splinter zijn schuldgevoelens loslaten én zijn. The Middle: Mike und Frankie sorgen sich um Brick. Er bekommt von den ständigen Horror Nachrichten auf seinem Tablet. McLeod's Daughters: Veearts Ingrid staat doodsangsten uit, want ze weet dat haar gewelddadige ex man ontslagen is uit het ziekenhuis. Ze. Mary Queen of Scots: IMDB * 6.3 - Biografisch drama, Mary Queen of Scots is een biografische dramafilm uit het jaar 2018. Deze productie is geregisseerd door Josie Rourke. De Hoofdrollen worden vertolkt door Saoirse Ronan, Margot Robbie en Jack Lowden. De film Mary.

Angst op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 11:55 Leo & Tijg

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Animatieserie. Het rode hert. Er woedt een grote brand in de taiga. Tijg, Leo en hun vriendjes overwinnen hun angst voor het vuur en redden de arme kleine eekhoorn Marty.

Vandaag | 16:55 The Goldbergs

Seizoen 5 - Aflevering 9 - Amerikaanse komische serie. Parents Just Don't Understand. Het liedje dat Adam en Barry geschreven hebben, krijgt niet de ontvangst waarop ze hadden gehoopt. Ondertussen wil Erica Beverly even op afstand houden.

Vandaag | 23:05 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. All The Sinners, Saints. Katie Duncan, een stagiaire die ooit samen met Martin werkte, verdwijnt spoorloos nadat ze een duiveluitdrijving onderging door priester McGinnis. Martin en zijn collega's stellen meteen een onderzoek in. Al snel ontdekken ze dat Katie de voorbije vier jaar zware psychologische problemen had: van paranoia over angstaanvallen tot psychoses. Iedereen met wie ze de voorbije jaren in contact kwam - psychiaters inclusief - wordt aan de tand gevoeld. Toch wijst het enige bruikbare spoor in de richting van haar laatste werkgever, een zaakvoerder die haar uit medelijden een job bezorgde.

Morgen | 00:10 Cordon

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Belgische dramaserie. Het wordt verpleegster Cynthia stilaan duidelijk wat men met Tyl, die immuun was voor het virus, van plan is. De transitperiode loopt af en dus mogen de eerste mensen weldra uit het cordon. Maar de buitenwereld protesteert uit angst. Nald merkt te laat dat ook Jana zal worden vrijgelaten. De spanning is te snijden. En dan loopt het grondig mis...

Morgen | 10:25 The Goldbergs

Seizoen 5 - Aflevering 9 - Amerikaanse komische serie. Parents Just Don't Understand. Het liedje dat Adam en Barry geschreven hebben, krijgt niet de ontvangst waarop ze hadden gehoopt. Ondertussen wil Erica Beverly even op afstand houden.

Angst op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 11:15 Regenboog Vlinder Eenhoorn Kitten

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Het Fobieënbos: Op weg naar een cupcakewinkel moet het viertal de angsten en verleidingen van het Fobiënbos zien te overwinnen.

Vandaag | 11:15 Unikitty

Onze vrienden maken samen een vliegreis en Hawk staat aan het roer, aangezien hij vandaag zijn piloten examen aflegt. Richard is echter doodsbang om te vliegen, dus proberen Unikitty en Puppycorn om hem in deze chaotische vlucht van zijn vliegangst af te helpen. Dokter Fox zit met Hawk in de cockpit om hem te helpen met zijn examen. Na een destructieve en gevaarlijke vlucht weet Rick weer veilig terug op de grond te komen (na een vliegtuigcrash overleeft te hebben). Hawk slaagt helaas niet voor zijn examen, maar mag deze volgende week opnieuw afleggen. Zijn vrienden zijn dol enthousiast, omdat ze dan weer gratis kunnen meevliegen.

Vandaag | 13:20 Two and a Half Men

Da Chelsea Angst hat, sich bei der Hochzeit zu blamieren, überredet sie Charlie, gemeinsam Tanzunterricht zu nehmen. Nachdem Evelyn ihm ins Gewissen geredet hat, nützt er die Gelegenheit, um mit Chelsea über einen Ehevertrag zu sprechen. Da der Vertrag zu seinen Gunsten ausfallen würde, ist er äußerst überrascht, als sie sofort einwilligt. Es stellt sich schließlich heraus, dass Chelsea ein weitaus größeres Vermögen besitzt als er. Eine Tatsache, die Charlies Selbstvertrauen gehörig ins Wanken bringt….

Vandaag | 13:25 Teenage Mutant Ninja Turtles

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Rattenzooi: Als de Rat King weer opduikt, moet Splinter zijn schuldgevoelens loslaten én zijn angst overwinnen dat de Rat King hem weer zal overheersen, voor hij zijn vijand voorgoed kan verslaan.

Vandaag | 14:40 The Middle

Mike und Frankie sorgen sich um Brick. Er bekommt von den ständigen Horror-Nachrichten auf seinem Tablet Angstzustände. Sue ist überrascht und verunsichert, als Derrick Glossner sie küsst. Darrin will seinen eigenen Boss-Co-Ableger gründen, was Axl und Sean verhindern. Jedoch gibt es Probleme mit einem bereits begonnenen Schneehaufen-Weg-Mach-Auftrag.

Vandaag | 15:20 McLeod's Daughters

Veearts Ingrid staat doodsangsten uit, want ze weet dat haar gewelddadige ex-man ontslagen is uit het ziekenhuis. Ze vermoedt dat hij wraak zal nemen. Marcus probeert Ingrid gerust te stellen, maar ze vreest dat ook hij het slachtoffer zal worden van de waanzin van de agressieve agent.

Vandaag | 15:25 Mary Queen of Scots IMDb: 6.3

IMDB * 6.3 - Biografisch drama, Mary Queen of Scots is een biografische dramafilm uit het jaar 2018. Deze productie is geregisseerd door Josie Rourke. De Hoofdrollen worden vertolkt door Saoirse Ronan, Margot Robbie en Jack Lowden. De film Mary ...

Mary Queen of Scots is een biografische dramafilm uit het jaar 2018. Deze productie is geregisseerd door Josie Rourke. De Hoofdrollen worden vertolkt door Saoirse Ronan, Margot Robbie en Jack Lowden. De film Mary Queen of Scots laat het turbulente leven van de charismatische Mary Stuart zien. Koningin van Frankrijk op haar 16de en weduwe op de leeftijd van 18 jaar. Mary gaat in tegen de druk om te hertrouwen en in plaats daarvan keert ze terug naar haar geboorteland Schotland om haar rechtmatige troon terug te vorderen. Maar Schotland en Engeland vallen onder de heerschappij van de meeslepende Elizabeth 1. Elke jonge koningin aanschouwt haar “zus” in angst en fascinatie. Rivalen in macht en in liefde, en vrouwelijke regenten waar mannen over de wereld heersen, moeten de twee beslissen hoe ze het spel van huwelijk versus onafhankelijkheid moeten spelen. Vastbesloten om te regeren als meer dan een boegbeeld, eist Mary haar claim op de Engelse troon, die de soevereiniteit van Elizabeth bedreigt. Van vriendschap naar oorlog, en er zit niets tussen in. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/mary-queen-of-scots

Vandaag | 18:35 Le Prince de Bel-Air

'Cinéma.' (s 5/ep 5) Nu zijn reputatie in Philadelphia is hersteld, besluit Will om Bel-Air achter zich te laten en naar zijn geboortestad terug te keren. Maar wanneer hij als enige getuige van een moord door topgangster Fingers O'Neill met de dood wordt bedreigd, moeten hij en de Banks onderduiken. De politie bezorgt hen een schuiladres. Ze komen in een afgeleefd caravanpark in Alabama terecht.

Vandaag | 19:04 "Dracula"

Der junge englische Anwalt Jonathan Harker reist nach Transsylvanien zu seinem neuen Klienten, einem gewissen Grafen Dracula. Die Begegnung mit Dracula treibt Jonathan Harker fast in den Wahnsinn. Von panischen Angstvorstellungen verfolgt gelangt er in eine Nervenheilanstalt in Budapest. Währenddessen geht der Horror bei seiner Verlobten Mina in London erst richtig los. Denn Dracula verlässt sein düsteres Schloss in Transsylvanien in Richtung England. Bram Stoker schuf nicht nur das Vorbild für alle künftigen Vampire in Literatur und Film, sondern er erfand auch den berühmtesten Vampirjäger: den exzentrischen Psychologieprofessor Abraham van Helsing. Wird es mit dessen ungewöhnlichen Methoden gelingen, den bestialischen Blutsauger aufzuhalten?

Vandaag | 19:45 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Ridders / De slangenbezweerder: Nadat hij hoort van de ridders van de ronde tafel, wil Theodore een ridder worden, en probeert zonder succes goede daden te doen. // Alvin en Simon maken een nepslang om Dave van zijn angst voor slangen af te helpen. Maar wat gebeurt er wanneer Dave een echte slang ziet?

Vandaag | 20:00 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Ridders / De slangenbezweerder: Nadat hij hoort van de ridders van de ronde tafel, wil Theodore een ridder worden, en probeert zonder succes goede daden te doen. // Alvin en Simon maken een nepslang om Dave van zijn angst voor slangen af te helpen. Maar wat gebeurt er wanneer Dave een echte slang ziet?

Vandaag | 20:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Constructing Serbia's Longest Bridge: Serie over de grootste bouwprojecten ter wereld. In deze fascinerende special verkennen we de aanleg van de langste brug in Servië.

Vandaag | 20:15 3satThema: Europas Ängste: Europa - der verunsicherte Kontinent

Ein diffuses Gefühl von Angst und Unsicherheit hat sich in Europa breitgemacht. Die Folgen der IS-Terroranschläge in Paris, Nizza, Brüssel und Berlin sind bei vielen nicht verarbeitet. Hinzu kommt in ganz Europa eine steigende Ablehnung von Flüchtlingen. Übergriffe von Migranten sorgen für Unmut und das Erstarken rechter Parteien sowie rechtsextremer Gruppierungen. Neuer Terror droht von rechts. - "3satThema" widmet sich Europas Ängsten. Der Film von Patrick Zeilhofer und Volker Wasmuth zeichnet die schwersten Anschläge der vergangenen Jahre nach. Opfer des Pariser Bataclan-Angriffs und der Kölner Silvesternacht 2015 sprechen über ihre Traumatisierung. Terrorismusforscher Professor Peter R. Neumann analysiert die Strategien der Terroristen - dazu zählt auch, Bilder des Schreckens zu verbreiten. Machen sic

Vandaag | 20:30 Bloed Zweet en Tranen

Het bewogen bestaan van André Hazes in de drie belangrijkste fases uit zijn leven: zijn rauwe jeugd en de ontdekking op zijn achtste door Johnny Kraaykamp op de Albert Cuypmarkt in de jaren '60, zijn vriendschap met producer Tim Griek en zijn ...

Het bewogen bestaan van André Hazes in de drie belangrijkste fases uit zijn leven: zijn rauwe jeugd en de ontdekking op zijn achtste door Johnny Kraaykamp op de Albert Cuypmarkt in de jaren '60, zijn vriendschap met producer Tim Griek en zijn doorbraak in de jaren '80 met hits als Zeg Maar Niets Meer, Een Beetje Verliefd en Ik Meen 't en zijn moeizame laatste in 2004. In deze laatste fase voor zijn dood worstelt hij met zijn heftige verleden, zijn verslechterde gezondheid en de angst voor wat hem te wachten staat. Zal hij, dé volkszanger van Nederland, nog één keer schitteren in een uitverkochte Arena?

Vandaag | 21:00 3satThema: Europas Ängste: Der 3satThema Talk

Die Publizistin Carolin Emcke erhielt im Jahr 2016 den Friedenspreis des deutschen Buchhandels für ihr Buch "Gegen den Hass" und für ihre Arbeit als "Chronistin einer Welt in Aufruhr". Im "3satThema Talk" spricht sie darüber, wie sie als Journalistin die Terroranschläge in Europa erlebt hat, wie sich die eigene Arbeit seitdem verändert hat und welche Fehler bei den unmittelbaren Reaktionen auf die Anschläge möglicherweise gemacht wurden. Carolin Emcke befasst sich in ihrem Werk seit vielen Jahren mit den Themen Identität und Fanatismus. In ihren Texten setzt sie sich auch mit der eigenen Angst, Wut und Hilflosigkeit auseinander. Der Hass, der unter anderem durch rechte Parteien geschürt wird, ist ein Thema, dem sich Emcke wie kaum eine andere gewidmet hat. Im Gespräch mit Vivian Perkovic wird auch dies Thema sein. Wie begeg

Vandaag | 21:15 3satThema: Europas Ängste: Europa - Die Folgen der Angst

Die größten Ängste der Europäer sind Zuwanderung, Terrorismus und Überfremdung. Die Dokumentation analysiert die Folgen der Angst und fragt, wie sich die Menschen dieser Angst stellen. Eine Konsequenz ist das Erstarken rechter Parteien. Heute sitzen in 26 europäischen Nationalparlamenten Rechtspopulisten, in zwei Staaten regieren sie sogar alleine. Gewalt gegen Minderheiten ist in der Mitte der Gesellschaft angekommen und bedroht diese. Denn Hass schürt Hass. Der Film zeigt, wie Muslime und Migranten zu Feindbildern gemacht werden. In Italien etwa sieht man, was passiert, wenn Rechte an die Macht kommen: Minderheiten werden vertrieben und entmenschlicht. Extremismus-Experte Matthias Quent erläutert die Gefahren des Rechtspopulismus für die europäische Demokratie. Morde, Gewalttaten und Terroranschläge durch Flüchtlinge liefern den Rechten die notwendigen Argumente. Wie die Vergewaltigungsserie in Freiburg am Breisgau. Die Stadt reagiert mit einem ganzen Paket an Sicherheitsmaßnahmen. Üb

Vandaag | 21:50 Redesign My Brain

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Make Me Brave: Om aan te tonen dat het mogelijk is om angst te overwinnen, probeert Todd om over een draad tussen twee wolkenkrabbers te lopen - een primeur voor iemand die dit niet eerder deed.

Vandaag | 21:55 Top Wing

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Race door de Gevarenkloof/Een beregoede redding: Baddy Vleermuis vliegt snel door de Gevarenkloof om te laten zien hoe stoer hij is. Swift moet erachteraan om hem te redden. / Rod bewijst dat hij "een haan, en geen angsthaas" is als hij op zoek gaat naar een verdwaald beertje.

Vandaag | 22:15 Apocalypto

Gewelddadige indringers bedreigen een Maya gemeenschap. Het bestaan van Jaguar Paw en zijn gezin wordt wreed verstoord als hij door de indringers ontvoerd wordt naar een door angst en onderdrukking geregeerde wereld. De reis is lang en gevaarlijk. ...

Gewelddadige indringers bedreigen een Maya gemeenschap. Het bestaan van Jaguar Paw en zijn gezin wordt wreed verstoord als hij door de indringers ontvoerd wordt naar een door angst en onderdrukking geregeerde wereld. De reis is lang en gevaarlijk. Door een speling van het lot krijgt hij de kans te ontsnappen. Aangespoord door de liefde voor zijn vrouw en familie probeert hij terug naar huis te keren om zijn gezin te redden.

Vandaag | 22:30 Nachtwacht

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Maak kennis met Keelin, Vladimir en Wilko, ofwel De Nachtwacht, een geheim verbond met maar één doel: het Kwaad uit de onderwereld bestrijden. De drie vrienden maken daarbij gebruik van de speciale gaven die ze hebben én hun eigen amulet. Samen gaat het trio voortdurend de strijd aan met gevaarlijke creaturen die uit de onderwereld ontsnapt zijn om in de bovenwereld angst en verderf te zaaien. Cyclopen, trollen, minotaurussen, sirenes, mummies en andere griezels zijn bijna dagelijkse kost voor hen. De Nachtwacht woont in Schemermeer, een lieflijk dorp waar de tijd een beetje stil lijkt te staan.

Vandaag | 22:50 Nachtwacht

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Maak kennis met Keelin, Vladimir en Wilko, ofwel De Nachtwacht, een geheim verbond met maar één doel: het Kwaad uit de onderwereld bestrijden. De drie vrienden maken daarbij gebruik van de speciale gaven die ze hebben én hun eigen amulet. Samen gaat het trio voortdurend de strijd aan met gevaarlijke creaturen die uit de onderwereld ontsnapt zijn om in de bovenwereld angst en verderf te zaaien. Cyclopen, trollen, minotaurussen, sirenes, mummies en andere griezels zijn bijna dagelijkse kost voor hen. De Nachtwacht woont in Schemermeer, een lieflijk dorp waar de tijd een beetje stil lijkt te staan.

Vandaag | 22:55 Sport inside

Immer wieder Thema im kritischen Format: Doping. Jüngst wurde Langstreckenguru Alberto Salazar (Foto) gesperrt und das von ihm geführte Nike Oregon Project aufgelöst, in dem auch die Deutsche Konstanze Klosterhalfen trainierte. War der Sportartikelhersteller irgendwie involviert? Das dürfte nicht nur die Redaktion interessieren.

Morgen | 00:25 Shot Caller

Het perfecte leven van Jacob (Nikolaj Coster Waldau) staat plotseling op z'n kop als hij na een gezellige avond met vrienden aangeschoten achter het stuur stapt en een ongeluk veroorzaakt waarbij zijn beste vriend overlijdt. Jacob wordt veroordeeld ...

Het perfecte leven van Jacob (Nikolaj Coster-Waldau) staat plotseling op z'n kop als hij na een gezellige avond met vrienden aangeschoten achter het stuur stapt en een ongeluk veroorzaakt waarbij zijn beste vriend overlijdt. Jacob wordt veroordeeld tot zeven jaar cel en merkt al snel hoe hard het er binnen de gevangenismuren aan toe gaat. Om te overleven sluit hij zich aan bij een groep neonazi’s en raakt hij steeds verder verwikkeld in de onderlinge gangsterstrijd. Uiteindelijk wordt hij door een van de leiders onder druk gezet om een gevaarlijke missie uit te voeren tegenover de wreedste misdadigers van Californië.

Morgen | 00:30 The Departed IMDb: 8.5

IMDB * 8.5 - The Departed is een Amerikaanse misdaadfilm uit het jaar 2006 die geregisseerd werd door Martin Scorsese. Deze productie is een remake van de Hongkongse misdaadfilm Infernal Affairs (2002) en werd geschreven door William Monahan. De ...

The Departed is een Amerikaanse misdaadfilm uit het jaar 2006 die geregisseerd werd door Martin Scorsese. Deze productie is een remake van de Hongkongse misdaadfilm Infernal Affairs (2002) en werd geschreven door William Monahan. De hoofdrollen worden vertolkt door Leonardo DiCaprio, Matt Damon en Jack Nicholson. De jonge undercover agent Billy Costigan (Leonardo DiCaprio) heeft opdracht gekregen te infiltreren in de criminele organisatie van de machtige Costello (Jack Nicholson). Al snel wint Costigan zijn vertrouwen en kan er informatie worden doorgespeeld aan zijn echte werkgever. Ondertussen heeft crimineel Colin Sullivan (Matt Damon) zich bij de politie naar binnen gewerkt. Als aan beide kanten bekend wordt dat er mollen in het spel zijn, zijn de twee jongemannen hun leven niet meer zeker. Regelmatig worden succesvolle Japanse, Chinese en Koreaanse films door Hollywood geïmporteerd en nagemaakt. Levende filmlegende Martin Scorsese deed op zijn eigen manier ook mee aan deze trend en koos voor een remake van de Aziatische misdaadtrilogie 'Infernal Affairs'. Scorsese wist een droomcast bij elkaar te krijgen met onder anderen Leonardo DiCaprio, Jack Nicholson, Matt Damon, Martin Sheen, Alec Baldwin en Mark Wahlberg. Het Amerikaanse scenario komt van William Monahan, die eerder het script van Ridley Scotts 'Kingdom of Heaven' schreef. 'The Departed' won maar liefst vier Oscars, waaronder Beste Film en Beste Regie. Na talloze nominaties, was het de allereerste Oscar die Scorsese daadwerkelijk in ontvangst mocht nemen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-departed

Morgen | 00:50 Two and a Half Men

Da Chelsea Angst hat, sich bei der Hochzeit zu blamieren, überredet sie Charlie, gemeinsam Tanzunterricht zu nehmen. Nachdem Evelyn ihm ins Gewissen geredet hat, nützt er die Gelegenheit, um mit Chelsea über einen Ehevertrag zu sprechen. Da der Vertrag zu seinen Gunsten ausfallen würde, ist er äußerst überrascht, als sie sofort einwilligt. Es stellt sich schließlich heraus, dass Chelsea ein weitaus größeres Vermögen besitzt als er. Eine Tatsache, die Charlies Selbstvertrauen gehörig ins Wanken bringt….

Morgen | 01:05 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Ridders / De slangenbezweerder: Nadat hij hoort van de ridders van de ronde tafel, wil Theodore een ridder worden, en probeert zonder succes goede daden te doen. // Alvin en Simon maken een nepslang om Dave van zijn angst voor slangen af te helpen. Maar wat gebeurt er wanneer Dave een echte slang ziet?

Morgen | 02:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Constructing Serbia's Longest Bridge: Serie over de grootste bouwprojecten ter wereld. In deze fascinerende special verkennen we de aanleg van de langste brug in Servië.

Morgen | 05:30 The Middle

Mike und Frankie sorgen sich um Brick. Er bekommt von den ständigen Horror-Nachrichten auf seinem Tablet Angstzustände. Sue ist überrascht und verunsichert, als Derrick Glossner sie küsst. Darrin will seinen eigenen Boss-Co-Ableger gründen, was Axl und Sean verhindern. Jedoch gibt es Probleme mit einem bereits begonnenen Schneehaufen-Weg-Mach-Auftrag.

Morgen | 08:20 Wicked Tuna 8

Seizoen 5 - Aflevering 15 - The Final Fishdown: Hot Tuna, Hard Merchandise, FV-Tuna.com en Wicked Pissah zijn allemaal dichtbij de eerste plaats. De overwinning komt op de laatste vangst aan!

Morgen | 11:00 Le Prince de Bel-Air

'Cinéma.' (s 5/ep 5) Nu zijn reputatie in Philadelphia is hersteld, besluit Will om Bel-Air achter zich te laten en naar zijn geboortestad terug te keren. Maar wanneer hij als enige getuige van een moord door topgangster Fingers O'Neill met de dood wordt bedreigd, moeten hij en de Banks onderduiken. De politie bezorgt hen een schuiladres. Ze komen in een afgeleefd caravanpark in Alabama terecht.

Morgen | 12:35 Bubble Guppies

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Plassenbal!: Het regent, maar dat vinden de guppies niet erg: dan kun je lekker in de plassen stampen! Alleen als het onweert, moet je binnen spelen. Bubble Puppy vindt de regen maar niks, maar als het plassenbalveld dreigt te overstromen, overwint hij zijn angst.

Morgen | 13:15 Top Wing

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Race door de Gevarenkloof/Een beregoede redding: Baddy Vleermuis vliegt snel door de Gevarenkloof om te laten zien hoe stoer hij is. Swift moet erachteraan om hem te redden. / Rod bewijst dat hij "een haan, en geen angsthaas" is als hij op zoek gaat naar een verdwaald beertje.

Morgen | 13:38 Redesign My Brain

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Make Me Brave: Om aan te tonen dat het mogelijk is om angst te overwinnen, probeert Todd om over een draad tussen twee wolkenkrabbers te lopen - een primeur voor iemand die dit niet eerder deed.

Morgen | 14:01 Beestjes Hotel

Angsten van een clown / Iedereen houdt van Edwina: Mo krijgt clownslessen. / Eddie neemt een olifantenteek.

Morgen | 17:55 Komen Eten

Robin (32) uit Kortrijk is CEO van zijn eigen bedrijf in zonnepanelen. In zijn vrije tijd houdt hij enorm van snelheid. Dat kan op een van zijn boten zijn, maar het liefst van al rijdt Robin snel met de wagen. Vroeger heeft hij jarenlang op het circuit geracet, tegenwoordig rijdt hij in het Belgisch Kampioenschap rally. Zo'n wedstrijd is erg intensief, hij verloor ooit maar liefst acht kilo op vierentwintig uur tijdens het racen. Koken kan Robin niet zo goed, maar hij beschouwt zijn deelname aan Komen Eten als een echte uitdaging. Om alles op alles te zetten haalt Robin verse struisvogel op een struisvogelboerderij en mogen zijn Komen Eten-gasten eten met een massief zilveren bestek. Robin heeft bovendien een bijzondere ontvangst in gedachten. Christine, Vincent en Michelle worden uitgenodigd op Robins speedboot en nuttigen hun aperitief tijdens een gezapig tochtje op het Kanaal Bossuit-Kortrijk. Verder schenkt Robin een bijzonder exclusieve wijn. Zelfs de koning van Spanje staat op een wachtlijst om ooit een flesje te kunnen bemachtigen.

Morgen | 18:45 On Chesil Beach

Morgen - Het is de zomer van 1962 en Engeland is slechts een jaar verwijderd van grote sociale veranderingen, Beatlemania, de seksuele revolutie en de Swinging Sixties. Op de avond van hun huwelijk dineren Florence en Edward op hun kamer in een ...

Het is de zomer van 1962 en Engeland is slechts een jaar verwijderd van grote sociale veranderingen, Beatlemania, de seksuele revolutie en de Swinging Sixties. Op de avond van hun huwelijk dineren Florence en Edward op hun kamer in een bedompt hotel bij Chesil Beach in het Engelse Dorset. Hier blikt het stel terug op hun ontluikende romance, ongemakkelijk over de aanstaande huwelijksnacht. De verzwegen misverstanden en angsten van die avond zullen hun levens voor altijd veranderen. Geliefd Brits auteur Ian McEwan schreef zelf het scenario voor de verfilming van zijn bestseller roman On Chesil Beach.

Morgen | 18:55 Buried

Morgen - Als de Amerikaanse vrachtwagenchauffeur Paul Conroy (Ryan Reynolds) zijn ogen opent in een gesloten houten kist komt het langzaam terug. Zijn konvooi werd door Irakese rebellen overvallen, hij verloor zijn collega's uit het oog en raakte ...

Als de Amerikaanse vrachtwagenchauffeur Paul Conroy (Ryan Reynolds) zijn ogen opent in een gesloten houten kist komt het langzaam terug. Zijn konvooi werd door Irakese rebellen overvallen, hij verloor zijn collega's uit het oog en raakte bewusteloos. Als hij zich realiseert waar hij is, dringt de gekmakende waarheid tot hem door: ze hebben hem gegijzeld en levend begraven ergens in de woestijn. In zijn kist vindt hij een aansteker, een telefoon met camera en een zaklamp. Paul probeert niet in paniek te raken en zijn familie, werkgever en het leger te bereiken voor hulp, maar de doodsangst slaat onherroepelijk toe.

Morgen | 18:55 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 1 - Aflevering 15 - De vierstrijd: De vierling houdt een wedstrijd om te zien wie het langst zonder zijn favoriete voorwerp kan. Ze komen er al snel achter dat dat nog niet zo makkelijk is.

Morgen | 19:04 "Dracula"

Der junge englische Anwalt Jonathan Harker reist nach Transsylvanien zu seinem neuen Klienten, einem gewissen Grafen Dracula. Die Begegnung mit Dracula treibt Jonathan Harker fast in den Wahnsinn. Von panischen Angstvorstellungen verfolgt gelangt er in eine Nervenheilanstalt in Budapest. Währenddessen geht der Horror bei seiner Verlobten Mina in London erst richtig los. Denn Dracula verlässt sein düsteres Schloss in Transsylvanien in Richtung England. Bram Stoker schuf nicht nur das Vorbild für alle künftigen Vampire in Literatur und Film, sondern er erfand auch den berühmtesten Vampirjäger: den exzentrischen Psychologieprofessor Abraham van Helsing. Wird es mit dessen ungewöhnlichen Methoden gelingen, den bestialischen Blutsauger aufzuhalten?

Morgen | 20:30 Bloed Zweet en Tranen

Morgen - Het bewogen bestaan van André Hazes in de drie belangrijkste fases uit zijn leven: zijn rauwe jeugd en de ontdekking op zijn achtste door Johnny Kraaykamp op de Albert Cuypmarkt in de jaren '60, zijn vriendschap met producer Tim Griek en ...

Het bewogen bestaan van André Hazes in de drie belangrijkste fases uit zijn leven: zijn rauwe jeugd en de ontdekking op zijn achtste door Johnny Kraaykamp op de Albert Cuypmarkt in de jaren '60, zijn vriendschap met producer Tim Griek en zijn doorbraak in de jaren '80 met hits als Zeg Maar Niets Meer, Een Beetje Verliefd en Ik Meen 't en zijn moeizame laatste in 2004. In deze laatste fase voor zijn dood worstelt hij met zijn heftige verleden, zijn verslechterde gezondheid en de angst voor wat hem te wachten staat. Zal hij, dé volkszanger van Nederland, nog één keer schitteren in een uitverkochte Arena?

Morgen | 21:00 scobel

Von der illegalen Droge zum Heilmittel: Werden psychedelische Substanzen wie LSD oder "Zauberpilze" schon bald als Arzneien gegen Depressionen, Angststörungen und Schmerzen eingesetzt? Gert Scobel diskutiert mit dem Psychiater Franz Vollenweider und dem Philosophen und Neuroethiker Thomas Metzinger über neue Therapien mit halluzinogenen Drogen. Franz Vollenweider untersucht seit Längerem, wie Depressionen mit Psychedelika behandelt werden können. Jahrzehntelang war die Beschäftigung mit Psychedelika in der medizinischen Forschung in Deutschland und weltweit tabu. Seit rund zehn Jahren finden in der Schweiz wieder wissenschaftliche Experimente mit psychoaktiven Substanzen statt. Voraussichtlich 2020 startet in Deutschland die weltweit größte Studie zur Therapie behandlungsresistenter Depressionen mit Psilocybin. Das Zentralinstitut für Seelische Gesundheit Mannheim unternimmt sie in Kooperation mit der MIND Foundation und der Universitätsmedizin der Berliner Charité. Die Forsc

Morgen | 21:20 De slag om Libanon

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Documentaire waarin Danny Ghosen de gespannen situatie in zijn moederland Libanon onder de loep neemt. Hoe was Danny's leven verlopen als hij in Libanon was gebleven? En waarom lijkt Libanon als land te falen?

Morgen | 22:30 Nachtwacht

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Maak kennis met Keelin, Vladimir en Wilko, ofwel De Nachtwacht, een geheim verbond met maar één doel: het Kwaad uit de onderwereld bestrijden. De drie vrienden maken daarbij gebruik van de speciale gaven die ze hebben én hun eigen amulet. Samen gaat het trio voortdurend de strijd aan met gevaarlijke creaturen die uit de onderwereld ontsnapt zijn om in de bovenwereld angst en verderf te zaaien. Cyclopen, trollen, minotaurussen, sirenes, mummies en andere griezels zijn bijna dagelijkse kost voor hen. De Nachtwacht woont in Schemermeer, een lieflijk dorp waar de tijd een beetje stil lijkt te staan.

Morgen | 22:50 Nachtwacht

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Maak kennis met Keelin, Vladimir en Wilko, ofwel De Nachtwacht, een geheim verbond met maar één doel: het Kwaad uit de onderwereld bestrijden. De drie vrienden maken daarbij gebruik van de speciale gaven die ze hebben én hun eigen amulet. Samen gaat het trio voortdurend de strijd aan met gevaarlijke creaturen die uit de onderwereld ontsnapt zijn om in de bovenwereld angst en verderf te zaaien. Cyclopen, trollen, minotaurussen, sirenes, mummies en andere griezels zijn bijna dagelijkse kost voor hen. De Nachtwacht woont in Schemermeer, een lieflijk dorp waar de tijd een beetje stil lijkt te staan.

Morgen | 23:30 Body Fixers

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Episode 9: Remus wil een hipster worden, kooivechter Ashlee wil een nieuwe look om zijn tegenstanders angst aan te jagen en Sam heeft een gat in haar oor. Amelia heeft ingegroeide haren.

 Meer

Angst gemist

Eerder Vandaag | 07:30 Deadliest Catch

Seizoen 10 - Aflevering 5 - On the Rocks: Terwijl de crews zich voorbereiden op de vangst van bairdi-krabben, ontvangen ze een noodoproep van een zinkend schip. Daarnaast zoekt Bill's groentje naar een uitweg.

Eerder Vandaag | 06:55 Unikitty

Onze vrienden maken samen een vliegreis en Hawk staat aan het roer, aangezien hij vandaag zijn piloten examen aflegt. Richard is echter doodsbang om te vliegen, dus proberen Unikitty en Puppycorn om hem in deze chaotische vlucht van zijn vliegangst af te helpen. Dokter Fox zit met Hawk in de cockpit om hem te helpen met zijn examen. Na een destructieve en gevaarlijke vlucht weet Rick weer veilig terug op de grond te komen (na een vliegtuigcrash overleeft te hebben). Hawk slaagt helaas niet voor zijn examen, maar mag deze volgende week opnieuw afleggen. Zijn vrienden zijn dol enthousiast, omdat ze dan weer gratis kunnen meevliegen.

Eerder Vandaag | 06:45 Deadliest Catch

Seizoen 10 - Aflevering 5 - On the Rocks: Terwijl de crews zich voorbereiden op de vangst van bairdi-krabben, ontvangen ze een noodoproep van een zinkend schip. Daarnaast zoekt Bill's groentje naar een uitweg.

Eerder Vandaag | 06:30 Twenty Twenty-Four

De eenzame wetenschapper Roy zit opgesloten in Plethura, een ondergrondse bunker die bedoeld is als bescherming voor een wereldwijde kernramp. Zijn enige gezelschap is de intelligente computerconsole 'Arthur'. Na enkele vreemde en onverklaarbare ...

De eenzame wetenschapper Roy zit opgesloten in Plethura, een ondergrondse bunker die bedoeld is als bescherming voor een wereldwijde kernramp. Zijn enige gezelschap is de intelligente computerconsole 'Arthur'. Na enkele vreemde en onverklaarbare gebeurtenissen begint een steeds meer paranoïde Roy de confrontatie aan te gaan met het angstaanjagende vooruitzicht dat hij mogelijk niet alleen in de bunker zal zijn. Roy wordt gedwongen zijn eigen geestelijke gezondheid in twijfel te trekken maar heeft uiteindelijk geen andere keuze dan de werkelijke terreur van Plethura het hoofd te bieden.

Eerder Vandaag | 06:28 Pingu

Seizoen 2 - Aflevering 44 - Animatieserie. Pingu's grote vangst

Eerder Vandaag | 04:10 Cordon

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Belgische dramaserie. Het wordt verpleegster Cynthia stilaan duidelijk wat men met Tyl, die immuun was voor het virus, van plan is. De transitperiode loopt af en dus mogen de eerste mensen weldra uit het cordon. Maar de buitenwereld protesteert uit angst. Nald merkt te laat dat ook Jana zal worden vrijgelaten. De spanning is te snijden. En dan loopt het grondig mis...

Eerder Vandaag | 01:50 In aller Freundschaft

Michael Pawletko veranstaltet für seinen Enkel Fabian eine mittelalterliche Geburtstagsfeier. Beim Kuchenessen verschluckt sich Fabian und droht zu ersticken. In der Klinik nehmen sich Martin und Maria seiner an und können schnell die Ursache aus Fabians Speiseröhre holen: eine kleine Ritterfigur, mit der Michael den Kuchen dekoriert hatte. Michael hat Angst, dass seine Tochter Regina, die ohnehin nicht gut auf ihn zu sprechen ist, ihm nun den Kontakt zu Fabian untersagt. Hans-Peter Brenner kehrt mit seiner Mutter aus Siegburg zurück, wo Luise Brenner sich einer Untersuchung unterzogen hat, von der abhängig ist, ob sie an einer hoffnungsvollen neuen Therapie im Rahmen einer Studie teilnehmen kann. Angespannt warten beide auf die Entscheidung der Klinik. Und Miriam bekommt Rieke nicht aus dem Kopf. Auf Kris' Rat hin will sie Kontakt aufnehmen und ihr eine SMS schreiben. Aber was soll sie schreiben? Miriam nimmt einige hilflose Anläufe. Bevor

Gisteren 23:20 Verlorene Seelen

Für den IS sind Kinder ein Teil der Strategie. Sie sind die Waffe, um das Erbe ihrer Väter in die Zukunft zu tragen: das große, globale Kalifat. Eine halbe Million Kinder und Teenager lebten während der dreijährigen Besetzung des IS alleine in Mossul. In den von der Islamistengruppe kontrollierten Schulen und Camps wurden sie zu Märtyrern ausgebildet. Man nennt sie die "Lion Cubs" des Kalifats. Viele von ihnen haben aktiv für den IS gekämpft. Diese Kinder wurden ausgebildet, um zu töten, sich ohne Angst oder Skrupel selbst in die Luft zu sprengen. Nach der Befreiung von Mossul leben die Täter und Opfer nebeneinander weiter - und die irakische Regierung hat die Verantwortung, sie gemeinsam in die Zukunft zu führen. Die Dokumentation "Verlorene Seelen" verfolgt die Kriegsmonate und die Zeit danach durch die Stimmen der Kinder, die zu Selbstmordattentätern ausgebildet wurden, aber auch ihrer Opfer und derer, die sie bekämpft haben. Es stellt si

Gisteren 22:50 Nachtwacht

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Maak kennis met Keelin, Vladimir en Wilko, ofwel De Nachtwacht, een geheim verbond met maar één doel: het Kwaad uit de onderwereld bestrijden. De drie vrienden maken daarbij gebruik van de speciale gaven die ze hebben én hun eigen amulet. Samen gaat het trio voortdurend de strijd aan met gevaarlijke creaturen die uit de onderwereld ontsnapt zijn om in de bovenwereld angst en verderf te zaaien. Cyclopen, trollen, minotaurussen, sirenes, mummies en andere griezels zijn bijna dagelijkse kost voor hen. De Nachtwacht woont in Schemermeer, een lieflijk dorp waar de tijd een beetje stil lijkt te staan.

Gisteren 22:50 Reign of Fire IMDb: 6.2

Gisteren - IMDB * 6.2 - Actiefilm, De 12 jarige Quinn ziet hoe zijn moeder per ongeluk een vuurspuwende draak uit een eeuwenlange slaap haalt. Twintig jaar later leeft de wereld vol angst voor het beest en zijn nakomelingen. Als brandweercommandant ...

De 12-jarige Quinn ziet hoe zijn moeder per ongeluk een vuurspuwende draak uit een eeuwenlange slaap haalt. Twintig jaar later leeft de wereld vol angst voor het beest en zijn nakomelingen. Als brandweercommandant draagt Quinn de verantwoordelijkheid om de kleine leefgemeenschap te beschermen tegen de draken. Plots daagt de Amerikaanse Denton Van Zan op. Hij beweert dat hij een manier heeft gevonden om de dieren te doden en de mensheid te bevrijden. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/reign-of-fire

Gisteren 22:30 Nachtwacht

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Maak kennis met Keelin, Vladimir en Wilko, ofwel De Nachtwacht, een geheim verbond met maar één doel: het Kwaad uit de onderwereld bestrijden. De drie vrienden maken daarbij gebruik van de speciale gaven die ze hebben én hun eigen amulet. Samen gaat het trio voortdurend de strijd aan met gevaarlijke creaturen die uit de onderwereld ontsnapt zijn om in de bovenwereld angst en verderf te zaaien. Cyclopen, trollen, minotaurussen, sirenes, mummies en andere griezels zijn bijna dagelijkse kost voor hen. De Nachtwacht woont in Schemermeer, een lieflijk dorp waar de tijd een beetje stil lijkt te staan.

Gisteren 22:10 Aufbruch ins Ungewisse

Rechtsextreme sind an der Macht in Deutschland und regieren mit Willkür und Gewalt. Anwalt Schneider (Fabian Busch) flieht samt Familie (u. a. Maria Simon) vor dem Knast gen Südafrika, wo Stabilität herrscht. Nach einem dramatischen "Zwischenstopp" in Namibia landen sie in einem Auffanglager, in Angst vor Abschiebung...Das Politszenario bleibt vage, bildet aber auch nur die Klammer für die dystopische, nah an der Realität erzählte Odyssee einer Familie, die alles verliert und zu zerbrechen droht. Trotz manch papierner Dialogzeilen beklemmend und gar nicht so utopisch.

Gisteren 21:00 In aller Freundschaft

Michael Pawletko veranstaltet für seinen Enkel Fabian eine mittelalterliche Geburtstagsfeier. Beim Kuchenessen verschluckt sich Fabian und droht zu ersticken. In der Klinik nehmen sich Martin und Maria seiner an und können schnell die Ursache aus Fabians Speiseröhre holen: eine kleine Ritterfigur, mit der Michael den Kuchen dekoriert hatte. Michael hat Angst, dass seine Tochter Regina, die ohnehin nicht gut auf ihn zu sprechen ist, ihm nun den Kontakt zu Fabian untersagt. Hans-Peter Brenner kehrt mit seiner Mutter aus Siegburg zurück, wo Luise Brenner sich einer Untersuchung unterzogen hat, von der abhängig ist, ob sie an einer hoffnungsvollen neuen Therapie im Rahmen einer Studie teilnehmen kann. Angespannt warten beide auf die Entscheidung der Klinik. Und Miriam bekommt Rieke nicht aus dem Kopf. Auf Kris' Rat hin will sie Kontakt aufnehmen und ihr eine SMS schreiben. Aber was soll sie schreiben? Miriam nimmt einige hilflose Anläufe. Bevor

Gisteren 15:10 Op weg naar Pakjesavond

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Patat Frietpiet: Techpiet helpt Mooipiet van zijn angst af om de daken op te gaan met een slimme uitvinding. De nieuwe Piet blijkt een bijzonder talent te hebben.

Gisteren 14:40 Atchoo!

Seizoen 1 - Aflevering 51 - Operatie aardige directeur: Mevrouw Hamer wordt in een tijdschrift genoemd, maar het is niet positief. Dus besluit ze de kinderen uit te dagen om een grap met haar uit te halen. Daar voelen de kinderen natuurlijk niets voor uit angst tòch straf te krijgen.

Gisteren 13:25 Teenage Mutant Ninja Turtles

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Schimmels: Een gemuteerde schimmel verspreidt zich door het riool, waardoor de Turtles en April met hun angsten geconfronteerd worden en Leonardo zijn grootste angst onder ogen moet zien - zijn team verliezen.

Gisteren 07:15 360° Geo-Reportage

Für die meisten Einwohner Bangkoks gehören Schlangen und andere Reptilien zum Alltag. Gefährliche Vertreter wie Pythons oder Kobras ebenso wie ungiftige Regenbogenschlangen oder Warane. Sie verhalten sich ihrer Natur gemäß - als Jäger, die ihren Beutetieren nachstellen. Sie folgen Ratten, Katzen oder Hühnern bis in die Behausungen der Menschen, wo sie nicht selten für Angst und Schrecken sorgen. Abflussleitungen, angekippte Fenster oder kleinste Auslassungen in Dächern und Wänden reichen den wendigen Tieren, um in Häuser und Schuppen zu dringen. Speziell geschulte Schlangenfänger der Feuerwehr entfernen die Tiere dann, um sie an weit entfernten Orten wieder in die Freiheit zu entlassen. Da die Tiere unter Schutz stehen, dürfen sie nicht getötet werden. Ein bekannter Schlangenfänger ist Pinyo Pukpinyo, der sich im Laufe der letzten Jahre einen ganz besonderen Ruf erworben hat. Denn viele Men

Gisteren 04:45 Die Story im Ersten: Abnehmen um zu überleben

Zwei Drittel der Männer und die Hälfte der Frauen in Deutschland sind übergewichtig. Ein Viertel der Erwachsenen ist noch viel schwerer und damit adipös. Die Ursachen dafür sind vielschichtig. Doch eines haben alle Betroffenen gemeinsam: Ihr Lebenswandel hat die Erkrankung begünstigt. Zu wenig Bewegung, zu viele Kalorien. Die 47-jährige Sonja Bauer wiegt 220 Kilo. Sie kann sich selbst nicht mehr versorgen und nur noch mit fremder Hilfe das Bett verlassen. In der Vergangenheit hat sie immer wieder versucht, abzunehmen, doch Diäten und Kuren haben nicht geholfen. Im Gegenteil, sie haben das Problem verschlimmert. Sonja Bauer hat inzwischen große Angst, dass sie ohne ärztliche Hilfe nicht mehr lange leben wird. Doch wie ist das deutsche Gesundheitssystem auf adipöse Patienten vorbereitet? Viele Krankenhäuser können zum Beispiel Spezialbetten für stark übergewichtige Menschen nicht anbieten und sind mit den zusätzlichen Kosten überfordert. Die Krankenkasse

Gisteren 02:25 Project Grizzly

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Letting Go: Aan het eind van het rehabilitatieproces heeft Jeff de beren nog maar één ding te leren: angst voor mensen. Zijn de beren er vervolgens klaar voor om zelfstandig te overleven?

Gisteren 02:25 Project Grizzly

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Letting Go: Aan het eind van het rehabilitatieproces heeft Jeff de beren nog maar één ding te leren: angst voor mensen. Zijn de beren er vervolgens klaar voor om zelfstandig te overleven?

Eergisteren 23:00 Mary Queen of Scots IMDb: 6.3

Eergisteren - IMDB * 6.3 - Biografisch drama, Mary Queen of Scots is een biografische dramafilm uit het jaar 2018. Deze productie is geregisseerd door Josie Rourke. De Hoofdrollen worden vertolkt door Saoirse Ronan, Margot Robbie en Jack Lowden. De ...

Mary Queen of Scots is een biografische dramafilm uit het jaar 2018. Deze productie is geregisseerd door Josie Rourke. De Hoofdrollen worden vertolkt door Saoirse Ronan, Margot Robbie en Jack Lowden. De film Mary Queen of Scots laat het turbulente leven van de charismatische Mary Stuart zien. Koningin van Frankrijk op haar 16de en weduwe op de leeftijd van 18 jaar. Mary gaat in tegen de druk om te hertrouwen en in plaats daarvan keert ze terug naar haar geboorteland Schotland om haar rechtmatige troon terug te vorderen. Maar Schotland en Engeland vallen onder de heerschappij van de meeslepende Elizabeth 1. Elke jonge koningin aanschouwt haar “zus” in angst en fascinatie. Rivalen in macht en in liefde, en vrouwelijke regenten waar mannen over de wereld heersen, moeten de twee beslissen hoe ze het spel van huwelijk versus onafhankelijkheid moeten spelen. Vastbesloten om te regeren als meer dan een boegbeeld, eist Mary haar claim op de Engelse troon, die de soevereiniteit van Elizabeth bedreigt. Van vriendschap naar oorlog, en er zit niets tussen in. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/mary-queen-of-scots

Eergisteren 22:50 Project Grizzly

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Letting Go: Aan het eind van het rehabilitatieproces heeft Jeff de beren nog maar één ding te leren: angst voor mensen. Zijn de beren er vervolgens klaar voor om zelfstandig te overleven?

Eergisteren 22:50 Nachtwacht

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Maak kennis met Keelin, Vladimir en Wilko, ofwel De Nachtwacht, een geheim verbond met maar één doel: het Kwaad uit de onderwereld bestrijden. De drie vrienden maken daarbij gebruik van de speciale gaven die ze hebben én hun eigen amulet. Samen gaat het trio voortdurend de strijd aan met gevaarlijke creaturen die uit de onderwereld ontsnapt zijn om in de bovenwereld angst en verderf te zaaien. Cyclopen, trollen, minotaurussen, sirenes, mummies en andere griezels zijn bijna dagelijkse kost voor hen. De Nachtwacht woont in Schemermeer, een lieflijk dorp waar de tijd een beetje stil lijkt te staan.

Eergisteren 22:50 Project Grizzly

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Letting Go: Aan het eind van het rehabilitatieproces heeft Jeff de beren nog maar één ding te leren: angst voor mensen. Zijn de beren er vervolgens klaar voor om zelfstandig te overleven?

Eergisteren 22:45 Die Story im Ersten: Abnehmen um zu überleben

Zwei Drittel der Männer und die Hälfte der Frauen in Deutschland sind übergewichtig. Ein Viertel der Erwachsenen ist noch viel schwerer und damit adipös. Die Ursachen dafür sind vielschichtig. Doch eines haben alle Betroffenen gemeinsam: Ihr Lebenswandel hat die Erkrankung begünstigt. Zu wenig Bewegung, zu viele Kalorien. Die 47-jährige Sonja Bauer wiegt 220 Kilo. Sie kann sich selbst nicht mehr versorgen und nur noch mit fremder Hilfe das Bett verlassen. In der Vergangenheit hat sie immer wieder versucht, abzunehmen, doch Diäten und Kuren haben nicht geholfen. Im Gegenteil, sie haben das Problem verschlimmert. Sonja Bauer hat inzwischen große Angst, dass sie ohne ärztliche Hilfe nicht mehr lange leben wird. Doch wie ist das deutsche Gesundheitssystem auf adipöse Patienten vorbereitet? Viele Krankenhäuser können zum Beispiel Spezialbetten für stark übergewichtige Menschen nicht anbieten und sind mit den zusätzlichen Kosten überfordert. Die Krankenkasse

Eergisteren 22:30 Nachtwacht

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Maak kennis met Keelin, Vladimir en Wilko, ofwel De Nachtwacht, een geheim verbond met maar één doel: het Kwaad uit de onderwereld bestrijden. De drie vrienden maken daarbij gebruik van de speciale gaven die ze hebben én hun eigen amulet. Samen gaat het trio voortdurend de strijd aan met gevaarlijke creaturen die uit de onderwereld ontsnapt zijn om in de bovenwereld angst en verderf te zaaien. Cyclopen, trollen, minotaurussen, sirenes, mummies en andere griezels zijn bijna dagelijkse kost voor hen. De Nachtwacht woont in Schemermeer, een lieflijk dorp waar de tijd een beetje stil lijkt te staan.

Eergisteren 20:00 Bloed Zweet en Tranen

Eergisteren - Het bewogen bestaan van André Hazes in de drie belangrijkste fases uit zijn leven: zijn rauwe jeugd en de ontdekking op zijn achtste door Johnny Kraaykamp op de Albert Cuypmarkt in de jaren '60, zijn vriendschap met producer Tim Griek ...

Het bewogen bestaan van André Hazes in de drie belangrijkste fases uit zijn leven: zijn rauwe jeugd en de ontdekking op zijn achtste door Johnny Kraaykamp op de Albert Cuypmarkt in de jaren '60, zijn vriendschap met producer Tim Griek en zijn doorbraak in de jaren '80 met hits als Zeg Maar Niets Meer, Een Beetje Verliefd en Ik Meen 't en zijn moeizame laatste in 2004. In deze laatste fase voor zijn dood worstelt hij met zijn heftige verleden, zijn verslechterde gezondheid en de angst voor wat hem te wachten staat. Zal hij, dé volkszanger van Nederland, nog één keer schitteren in een uitverkochte Arena?

Eergisteren 18:15 Project Grizzly

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Letting Go: Aan het eind van het rehabilitatieproces heeft Jeff de beren nog maar één ding te leren: angst voor mensen. Zijn de beren er vervolgens klaar voor om zelfstandig te overleven?

Eergisteren 18:15 Project Grizzly

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Letting Go: Aan het eind van het rehabilitatieproces heeft Jeff de beren nog maar één ding te leren: angst voor mensen. Zijn de beren er vervolgens klaar voor om zelfstandig te overleven?

Eergisteren 08:50 How I Met Your Mother

Marshall, Lily und die anderen sind bei Ted und haben Pizza bestellt. Doch Marshall hat kein Bargeld, um die Lieferung zu bezahlen. Zögerlich erzählt er seinen Freunden, wie ihm ein Räuber auf dem Heimweg durch den Central Park die Geldbörse gestohlen hat. Die Geschichte flößt Lily soviel Angst ein, dass sie beschließt, sich eine Pistole zu kaufen. Das wiederum bringt Marshall zu dem Geständnis, dass er in Wirklichkeit von einem Äffchen aus dem Zoo beklaut wurde.

Eergisteren 08:35 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 3 - Aflevering 20 - Positieve plantenkunde / De bijenkoningin: Simon's experiment waarin hij planten laat reageren op positieve of negatieve aandacht creëert een monster, en het groeit… . // Brittany's angst voor bijen verandert in waardering wanneer ze krimpt tot hun formaat en ervaart hoe het is om een bij te zijn.

Eergisteren 08:25 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 3 - Aflevering 20 - Positieve plantenkunde / De bijenkoningin: Simon's experiment waarin hij planten laat reageren op positieve of negatieve aandacht creëert een monster, en het groeit… . // Brittany's angst voor bijen verandert in waardering wanneer ze krimpt tot hun formaat en ervaart hoe het is om een bij te zijn.

Eergisteren 08:15 When a Stranger Calls

Eergisteren - In een afgelegen luxe villa in de heuvels, bereidt scholier Jill Johnson zich voor op een normaal avondje babysitten. De kinderen slapen, de deur is op slot en het alarm staat aan. Maar dan krijgt Jill een paar mysterieuze telefoontjes ...

In een afgelegen luxe villa in de heuvels, bereidt scholier Jill Johnson zich voor op een normaal avondje babysitten. De kinderen slapen, de deur is op slot en het alarm staat aan. Maar dan krijgt Jill een paar mysterieuze telefoontjes waarbij een vreemde stem haar opdraagt om te kijken of alles in orde is met de kinderen. De bang geworden Jill belt met de politie, maar haar angst slaat om in regelrechte paniek wanneer ze erachter komt dat de telefoontjes vanuit het huis zelf komen. Jill moet al haar krachten verzamelen om terug te vechten en het huis levend te kunnen verlaten.

Eergisteren 07:55 Last Man Standing

Als Mike und Boyd im Auto unterwegs sind, öffnet sich ein Erdloch vor ihnen und schluckt einen beträchtlichen Teil der Autobahn. Dank einer Notbremsung kann Mike das Schlimmste verhindern. Zunächst ist Mike der große Retter. Doch schon bald kommt es zu einer Diskussion zwischen Schwiegervater und Schwiegersohn über die Ursachen von Erdlöchern. Boyd bekommt dabei soviel Angst, dass er das Haus nicht mehr verlassen will.

Eergisteren 06:00 Undercover Kat

Animatieserie. De kattenmand van de angst

 Meer