Angst op tv (tv-tip)

Zo 7 juni 2020 | 20:00 The Good, the Bad and the Ugly IMDb: 8.8

07/06 - IMDB * 8.8 - Western, Joe en Tuco leven in het Wilde Westen tijdens de Amerikaanse burgeroorlog. Ze sluiten een deal: Joe levert de gezochte Tuco af bij de sheriff, strijkt daarmee een hoge premie op en zal vervolgens Tuco op het nippertje ...

Joe en Tuco leven in het Wilde Westen tijdens de Amerikaanse burgeroorlog. Ze sluiten een deal: Joe levert de gezochte Tuco af bij de sheriff, strijkt daarmee een hoge premie op en zal vervolgens Tuco op het nippertje redden van de strop. Het plan slaagt en ze kunnen ontsnappen. Wanneer ze kennismaken met Setenza, een gewetenloze gangster, wordt de inzet nog groter. Samen gaan ze op zoek naar een geldkist met 200.000 dollar die volgens een zekere Bill Carson zou verborgen zijn op een kerkhof. Superspaghettiwestern met Clint Eastwood als 'The Good', Lee van Cleef als 'The Bad' en Eli Wallach als 'The Ugly'. Na 'A Fistful of Dollars' en 'For a Few Dollars More' is 'The Good, the Bad and the Ugly' de derde film in Sergio Leone's dollartrilogie. De films vielen op door rijke karaktertekeningen, historische accuratesse en veel bloed. Samen met de onvergetelijke muziek van Ennio Morricone vormen de extreme close-ups een hoogtepunt in 'The Good, the Bad and the Ugly'. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-good-the-bad-and-the-ugly

Je vindt hier de programma's van Angst op tv We hebben de volgende programma's voor Angst The Good, the Bad and the Ugly: 07/06 - IMDB * 8.8 - Western, Joe en Tuco leven in het Wilde Westen tijdens de Amerikaanse burgeroorlog. Ze sluiten een deal: Joe levert de gezochte Tuco af bij de sheriff, strijkt daarmee een hoge premie op en zal vervolgens Tuco op het nippertje. Ghost Whisperer: Drama, Seizoen 5 Aflevering 7 van 22 Devil's Bargin Melinda Gordon heeft sinds haar kindertijd de gave om met. De Ludwigs: Overige, Seizoen 1 Aflevering 6 Hartenheer Yara staat oog in oog met R.S.. Hoe loopt het af? En lukt het de Ludwigs hun. Vanished In Paradise: The Untold Story: Misdaad, Het ene moment is de geliefde er nog, daarna worden ze nooit meer gezien. Talloze nationale parken hebben. Huize Herrie: Animatie, Seizoen 1 Aflevering 7 Perfecte foto / Slip stress Het is bijna de trouwdag van mam en pap Herrie. Lincoln. Monsters Inside Me: Serie, Seizoen 8 Aflevering 6 The Monster In My Mouth Een kind lijdt aan angstaanjagende toevallen. Bij een merkwaardig. Welcome to New York: Film, Meneer Devereaux is een machtig man. Elke dag glijden er miljarden dollars door z'n vingers. Hij is de man die het economische lot van de naties dicteert. Een man met een uitzinnig en ongebreideld seksueel verlangen. Een man die ervan droomt. Teenage Mutant Ninja Turtles: Animatie, Seizoen 4 Aflevering 17 De Plaag Het team neemt het op tegen Stockman Vlieg's nieuwste insecten handlangers. Monsters Inside Me: Serie, Seizoen 8 Aflevering 6 The Monster In My Mouth Een kind lijdt aan angstaanjagende toevallen. Bij een merkwaardig. Bo Beer: Morgen - Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 10 van 26 De wedstrijd KRO NCRV Knuffelbeer Bo probeert de angsten en aarzelingen.

Angst op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 19:30 Ghost Whisperer

Seizoen 5 - Aflevering 7 van 22 - Devil's Bargin Melinda Gordon heeft sinds haar kindertijd de gave om met aardgebonden geesten te communiceren. Deze geesten zijn overleden mensen die om uiteenlopende redenen op aarde zijn gebleven. Het is Melinda's taak deze geesten te helpen om het probleem dat hen op aarde houdt op te lossen, zodat ze alsnog naar het hiernamaals kunnen gaan. Jim vermoedt dat hij betrokken is bij de plotselinge verdwijning van een medestudent. Ondertussen voelt Melinda problemen wanneer Aiden zijn angst voor 'de schaduwen' blijft noemen.

Morgen | 06:35 Bo Beer

Seizoen 1 - Aflevering 10 van 26 - De wedstrijd - KRO-NCRV Knuffelbeer Bo probeert de angsten en aarzelingen van jonge kinderen weg te nemen door hun fantasie aan te spreken. Dan lijkt alles meteen een stuk minder eng.

Morgen | 07:00 Simon

Seizoen 2 - Aflevering 14 van 52 - Toetie verstoppen - AVROTROS Animatieserie over een konijnengezin, waarin de brutale Simon met zijn jonge broertje Casper zonder angst alle (herkenbare) dagelijkse problemen en uitdagingen probeert te overwinnen.

Morgen | 17:18 Flodder

De penvriend Dochter Kees heeft een stiekeme briefwisseling met een gangster die een levenslange gevangenisstraf uitzit. Ze belooft met hem te trouwen als hij ooit vrijkomt. Als hij plotseling vervroegd wordt vrijgelaten en op zoek gaat naar zijn aanstaande bruid, begint de ellende.

Morgen | 18:45 Ghost Whisperer

Seizoen 5 - Aflevering 7 van 22 - Devil's Bargin Melinda Gordon heeft sinds haar kindertijd de gave om met aardgebonden geesten te communiceren. Deze geesten zijn overleden mensen die om uiteenlopende redenen op aarde zijn gebleven. Het is Melinda's taak deze geesten te helpen om het probleem dat hen op aarde houdt op te lossen, zodat ze alsnog naar het hiernamaals kunnen gaan. Jim vermoedt dat hij betrokken is bij de plotselinge verdwijning van een medestudent. Ondertussen voelt Melinda problemen wanneer Aiden zijn angst voor 'de schaduwen' blijft noemen.

Morgen | 22:15 Dominee of Koopman

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 6 - Ethiopië - BNNVARA Ethiopië ging in 1984 bijna ten onder aan honger en oorlog. Er zijn honderden miljoenen, ook Nederlandse, hulpgelden naartoe gegaan en dat terwijl er jarenlang een autoritair regime heerste dat elke vorm van oppositie de kop indrukte. Toch is Nederland al die jaren hulp blijven geven. Die ging voor een deel naar vaak agrarische bedrijven die zich daar wilden vestigen, in de gedachte dat vooral handel het land vooruit zou helpen. Inmiddels heeft een nieuwe partner zich aangediend: China. Dat land is de motor achter allerlei grote infrastructurele projecten en achter een enorme bouwwoede in de hoofdstad Addis Abeba. Patrick onderzoekt waar die Chinese belangstelling voor Afrika vandaan komt. Is dit een moderne vorm van hulp of is het eigenbelang en wordt Ethiopië een nieuwe Chinese kolonie? En wat is onze rol sindsdien?

Morgen | 22:26 Drive Hard IMDb: 4.3

Morgen - IMDB * 4.3 - Film, actie, Drive Hard is een Amerikaanse, Canadese en Australische actiefilm uit het jaar 2014. Met John Cusack en Thomas Jane in de hoofdrol. Het verhaal gaat over voormalig coureur Peter Roberts. Hij heeft het circuit ...

Drive Hard is een Amerikaanse, Canadese en Australische actiefilm uit het jaar 2014. Met John Cusack en Thomas Jane in de hoofdrol. Het verhaal gaat over voormalig coureur Peter Roberts. Hij heeft het circuit vaarwel heeft en leidt een veilig, burgerlijk bestaan met zijn vrouw. Tegenwoordig slijt hij zijn dagen als rijinstructeur. Op een dag wordt hij tijdens een rijles door de ogenschijnlijk vriendelijke Simon gedwongen om te helpen bij een bankoverval. Peters leven gaat daardoor ineens in de allerhoogste versnelling. Achtervolgd door corrupte politie én door bestolen gangsters, moeten Simon en Peter plankgas geven om te overleven. Als Peter zijn vaardigheden als coureur inzet en ze elkaar onderweg niet afmaken, maken ze misschien een kans. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/drive-hard

Overmorgen | 06:30 Bo Beer

Seizoen 1 - Aflevering 11 van 26 - De timmerman - KRO-NCRV Knuffelbeer Bo probeert de angsten en aarzelingen van jonge kinderen weg te nemen door hun fantasie aan te spreken. Dan lijkt alles meteen een stuk minder eng.

Overmorgen | 06:53 B.O.Z.: Inazuma 11

Dit is de Inazuma knal! Raimon is klaar voor de grote wedstrijd tegen Wild Junior High, behalve Jack. Door zijn hoogtevrees kan hij de Inazuma Drop niet uitvoeren en zonder die truc zijn ze verloren. Kan hij zijn angst overwinnen?

Overmorgen | 07:00 Simon

Seizoen 2 - Aflevering 15 van 52 - Ik zag hem het eerst - AVROTROS Animatieserie over een konijnengezin, waarin de brutale Simon met zijn jonge broertje Casper zonder angst alle (herkenbare) dagelijkse problemen en uitdagingen probeert te overwinnen.

Overmorgen | 09:30 Flodder

De penvriend Dochter Kees heeft een stiekeme briefwisseling met een gangster die een levenslange gevangenisstraf uitzit. Ze belooft met hem te trouwen als hij ooit vrijkomt. Als hij plotseling vervroegd wordt vrijgelaten en op zoek gaat naar zijn aanstaande bruid, begint de ellende.

Za 6 juni 2020 | 00:25 The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia IMDb: 5.3

Overmorgen - IMDB * 5.3 - Thriller, Kort na de verhuizing naar hun ideale nieuwe huis raakt een koppel bezorgd om hun jonge dochter. Ze begint mysterieuze vreemdelingen te zien, die niemand anders kan zien. De angst van het echtpaar slaat pas echt ...

Kort na de verhuizing naar hun ideale nieuwe huis raakt een koppel bezorgd om hun jonge dochter. Ze begint mysterieuze vreemdelingen te zien, die niemand anders kan zien. De angst van het echtpaar slaat pas echt toe wanneer ze zelf ook angstaanjagende verschijnselen waarnemen in en om het huis. De verschijningen verstrekken aanwijzingen die een lang bewaard geheim kunnen onthullen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-haunting-in-connecticut-2-ghosts-of-georgia

Za 6 juni 2020 | 06:55 Simon

Seizoen 2 - Aflevering 16 van 52 - Zaklopen - AVROTROS Animatieserie over een konijnengezin, waarin de brutale Simon met zijn jonge broertje Casper zonder angst alle (herkenbare) dagelijkse problemen en uitdagingen probeert te overwinnen.

Za 6 juni 2020 | 09:35 Dominee of Koopman

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 6 - Ethiopië - BNNVARA Ethiopië ging in 1984 bijna ten onder aan honger en oorlog. Er zijn honderden miljoenen, ook Nederlandse, hulpgelden naartoe gegaan en dat terwijl er jarenlang een autoritair regime heerste dat elke vorm van oppositie de kop indrukte. Toch is Nederland al die jaren hulp blijven geven. Die ging voor een deel naar vaak agrarische bedrijven die zich daar wilden vestigen, in de gedachte dat vooral handel het land vooruit zou helpen. Inmiddels heeft een nieuwe partner zich aangediend: China. Dat land is de motor achter allerlei grote infrastructurele projecten en achter een enorme bouwwoede in de hoofdstad Addis Abeba. Patrick onderzoekt waar die Chinese belangstelling voor Afrika vandaan komt. Is dit een moderne vorm van hulp of is het eigenbelang en wordt Ethiopië een nieuwe Chinese kolonie? En wat is onze rol sindsdien?

Za 6 juni 2020 | 13:35 DierenDetectives

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 9 - Varken Lulu - NTR USA. Als het baasje van varken Lulu een hartaanval krijgt, vlucht Lulu het huis uit. Als een voorbijgaande man haar ziet, rent ze weer terug naar huis. De man volgt haar en ziet het slachtoffer liggen en kan nog net op tijd een ambulance bellen. Ging Lulu hulp halen of was ze gewoon geschrokken? Om hier antwoord op te vinden, gaan Sem en Felix naar een biologische varkensboerderij. Daar testen ze of varkens angst kunnen ruiken en leren ze varkens beter begrijpen. Jamey en Lina onderzoeken hoe je als mens een goede band opbouwt met je varken. En Layla struint het internet af op zoek naar de vetste filmpjes en feitjes over varkens.

 Meer

Angst op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 19:54 De Ludwigs

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Hartenheer Yara staat oog in oog met R.S.. Hoe loopt het af? En lukt het de Ludwigs hun geheim voor Tim verborgen te houden? Benny wordt geconfronteerd met zijn grootste angst. De Ludwigs ontvangen een geheime boodschap, maar van wie?

Vandaag | 21:00 Vanished In Paradise: The Untold Story

Het ene moment is de geliefde er nog, daarna worden ze nooit meer gezien. Talloze nationale parken hebben gemeld dat hele groepen mensen zonder een spoor lijken te verdwijnen. Wie of wat is verantwoordelijk voor dit angstaanjagende fenomeen?

Vandaag | 23:10 Huize Herrie

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Perfecte foto / Slip stress Het is bijna de trouwdag van mam en pap Herrie. Lincoln wil een een foto van alle elf de kinderen geven. // Lincoln en zijn zussen en ze gaan een weddenschap aan om te zien wie het langst zonder zijn/haar gewoonte kan.

Vandaag | 23:30 Monsters Inside Me

Seizoen 8 - Aflevering 6 - The Monster In My Mouth Een kind lijdt aan angstaanjagende toevallen. Bij een merkwaardig experiment wordt een biologiedocent onverwacht zelf gastheer. Een man wordt getroffen door duizenden parasieten.

Morgen | 00:10 Welcome to New York

Film, Meneer Devereaux is een machtig man. Elke dag glijden er miljarden dollars door z'n vingers. Hij is de man die het economische lot van de naties dicteert. Een man met een uitzinnig en ongebreideld seksueel verlangen. Een man die ervan droomt ...

Meneer Devereaux is een machtig man. Elke dag glijden er miljarden dollars door z'n vingers. Hij is de man die het economische lot van de naties dicteert. Een man met een uitzinnig en ongebreideld seksueel verlangen. Een man die ervan droomt de wereld te redden, terwijl hij zichzelf niet kan redden. Een angstig man. Een man die het spoor bijster is. Een man die ten onder gaat.

Morgen | 02:11 Teenage Mutant Ninja Turtles

Seizoen 4 - Aflevering 17 - De Plaag Het team neemt het op tegen Stockman-Vlieg's nieuwste insecten handlangers en Raph moet zijn angst voor insecten overwinnen en het team leiden.

Morgen | 03:10 Monsters Inside Me

Seizoen 8 - Aflevering 6 - The Monster In My Mouth Een kind lijdt aan angstaanjagende toevallen. Bij een merkwaardig experiment wordt een biologiedocent onverwacht zelf gastheer. Een man wordt getroffen door duizenden parasieten.

Morgen | 09:12 Alien Encounters

Seizoen 2 - Aflevering 2 - The Offspring De wereld wordt overgenomen door een buitenaardse technologie en de angst neemt toe. Wetenschappers discussiëren de mogelijkheden van buitenaardse intelligentie op aarde.

Morgen | 14:02 Beestjes Hotel

Angsten van een clown / Iedereen houdt van Edwina Dankzij Wilberforce krijgt Mo clownslessen van een straatclown. / Eddie neemt een olifantenteek als huisdier, maar hij kan haar niet geven wat ze nodig heeft.

Morgen | 14:16 Be Cool Scooby-Doo!

Aflevering 12 van 52 - Sla je slag Shaggy neemt zijn vrienden mee naar het honkballstadion uit zijn jeugd. Ze komen tot de ontdekking dat het stadion moet sluiten omdat een geest van een honkballer alle fans wegjaagt. Shaggy zet al zijn angst aan de kant om zijn favoriete team te redden. Scooby staat naast zijn dappere vriend...

Morgen | 15:55 Tokarev

Morgen - Misdaad, Film, Paul Maguire (Nicolas Cage) en zijn vrienden Kane en Doherty leven in een wereld van criminaliteit. Op een nacht lokken ze een Russische gangster in de val die op weg is om geld naar zijn baas te brengen. De opbrengst is ...

Paul Maguire (Nicolas Cage) en zijn vrienden Kane en Doherty leven in een wereld van criminaliteit. Op een nacht lokken ze een Russische gangster in de val die op weg is om geld naar zijn baas te brengen. De opbrengst is groter dan ze dachten en met een koffer vol geld en een Tokarev vluchten ze. De misdaad zorgt echter voor een langdurige oorlog tussen hun Ierse familie en de Russische maffia. Jaren later, wanneer Paul zijn criminele verleden achter zich heeft gelaten en een gezin gesticht heeft, wordt zijn dochter ontvoerd.

Morgen | 17:30 DOC: 'Als je maar niet zoals Hans Nijland wordt'

Seizoen 2016-2017 - Aflevering 23 van 75 Op 14 september 2016 was Hans Nijland exact twintig jaar werkzaam als algemeen directeur van FC Groningen. Daarmee was hij de langstzittende directeur in het Nederlands betaald voetbal. In de afgelopen twee decennia groeide FC Groningen onder zijn leiding uit van een een technisch failliete club tot een vaste subtopper in de Eredivisie. Nijland zelf en zijn zoon Stef, maar ook mensen die nauw met hem samenwerkten als Arjen Robben, Ron Jans, Riemer van der Velde en Michael van Praag, kijken terug op twintig jaar Hans Nijland bij FC Groningen.

Morgen | 19:23 Be Cool Scooby-Doo!

Aflevering 12 van 52 - Sla je slag Shaggy neemt zijn vrienden mee naar het honkballstadion uit zijn jeugd. Ze komen tot de ontdekking dat het stadion moet sluiten omdat een geest van een honkballer alle fans wegjaagt. Shaggy zet al zijn angst aan de kant om zijn favoriete team te redden. Scooby staat naast zijn dappere vriend...

Morgen | 19:30 Fine Young Criminals

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 10 - The Porno Gangster Crack verkopen op z'n 15e, drugdealers beroven op z'n 17e, porno op z'n 18e, banken overvallen op z'n 27ste - Big Herc heeft het allemaal gedaan en kan het allemaal navertellen.

Morgen | 20:43 Avatar: De Legende Van Aang

Seizoen 2 - Aflevering 24 - Het Moeras Als ze in een mysterieus moeras aankomen worden ze aan hun angsten blootgesteld. Van een zeer goede leraar leert Aang met de aarde verbonden te zijn.

Morgen | 20:57 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 1121 - Het Formulier Richard is te laat bij de deur om een pakket aan te nemen. De postbode is nogal een Pietje Precies en weigert het pakket af te geven. Richard moet zijn pakket op gaan halen of tegen betaling opnieuw laten aanbieden. Hij heeft in geen van beide zin en besluit het gevecht aan te gaan om te zien wie er aan het langste eind trekt.

Overmorgen | 00:10 The Equalizer IMDb: 7.2

Morgen - IMDB * 7.2 - Film, Robert McCall is een man met een mysterieus verleden. Hij woont in Boston en leidt een onopvallend bestaan. Zijn leven verandert als hij een jonge prostituee, Teri, probeert te redden. Hij komt oog in oog te staan met ...

Robert McCall is een man met een mysterieus verleden. Hij woont in Boston en leidt een onopvallend bestaan. Zijn leven verandert als hij een jonge prostituee, Teri, probeert te redden. Hij komt oog in oog te staan met zeer gewelddadige Russische gangsters en mensenhandelaars die hij een voor een probeert uit te schakelen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-equalizer

Overmorgen | 00:20 Alien Encounters

Seizoen 2 - Aflevering 2 - The Offspring De wereld wordt overgenomen door een buitenaardse technologie en de angst neemt toe. Wetenschappers discussiëren de mogelijkheden van buitenaardse intelligentie op aarde.

Overmorgen | 04:10 Fine Young Criminals

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 10 - The Porno Gangster Crack verkopen op z'n 15e, drugdealers beroven op z'n 17e, porno op z'n 18e, banken overvallen op z'n 27ste - Big Herc heeft het allemaal gedaan en kan het allemaal navertellen.

Overmorgen | 07:15 My Cat From Hell

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Felines And Frenemies? Huisgenoten Josh en Grace willen weten hoe ze kunnen voorkomen dat hun katten elkaar telkens aanvallen. Later helpt Jackson een moeder en haar dochter met een angstige wilde kat.

Overmorgen | 11:23 Sanjay & Craig

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Wilde Gabbers / Ontbroekertje Sanjay en Craig willen net als Tufflips Overlevingsgasten worden en gaan daarom de wildernis in. // Iedereen in de stad wordt uitgenodigd voor een nieuw spel: Ontbroekertje! Wie houdt het langst zijn broek aan?

Overmorgen | 13:15 Buried IMDb: 7.0

Overmorgen - IMDB * 7.0 - Film, Buried is een Amerikaanse, Spaanse en Franse thriller uit het jaar 2010. Met acteur Ryan Reynolds in de hoofdrol. Als de Amerikaanse vrachtwagenchauffeur Paul Conroy zijn ogen opent in een houten kist komt het ...

Buried is een Amerikaanse, Spaanse en Franse thriller uit het jaar 2010. Met acteur Ryan Reynolds in de hoofdrol. Als de Amerikaanse vrachtwagenchauffeur Paul Conroy zijn ogen opent in een houten kist komt het langzaam terug. Zijn konvooi werd door Irakese rebellen overvallen, hij verloor zijn collega's uit het oog en raakte bewusteloos. Als hij zich realiseert waar hij is, dringt de gekmakende waarheid tot hem door: ze hebben hem levend begraven ergens in de woestijn. In zijn kist vindt hij een aansteker, een telefoon met camera en een zaklamp. Terwijl Paul probeert niet in paniek te raken en zijn familie, werkgever en het leger te bereiken voor hulp slaat de doodsangst onherroepelijk toe. Niet alleen het ultimatum van zijn gijzelnemers, maar ook de laatste teug zuurstof in de kist komt iedere minuut dichterbij. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/buried

Overmorgen | 14:35 My Cat From Hell

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Felines And Frenemies? Huisgenoten Josh en Grace willen weten hoe ze kunnen voorkomen dat hun katten elkaar telkens aanvallen. Later helpt Jackson een moeder en haar dochter met een angstige wilde kat.

Overmorgen | 18:15 Power Players

Aflevering 133 - In Het Donker Axel helpt Beer Barbaar om zijn angst voor het donker te overwinnen en te voorkomen dat Dynamo zijn truck steelt.

Overmorgen | 18:44 Incredible Fangs

Aflevering 1 van 1 Voor elk doel is er een ander soort tand, en onze collectie giftanden zal je zowel verbazen als angst aanjagen.

Overmorgen | 18:55 Wickie de Viking

Seizoen 1 - Aflevering 65 van 78 - De boomhut - KRO-NCRV Voor Ylvie's verjaardag maakt Wickie, samen met Tjure, Arin en Hans, een boomhut. Ylvie is blij, ze wil haar feestje daar vieren. De kinderen gaan eten halen. In het bos lopen ze Gilby en zijn maatjes tegen het lijf. Hij maakt hen bang door te zeggen dat de Reuzin Angrboda in het bos is. Gilby ontdekt de boomhut en neemt die in beslag, samen met zijn maatjes. Wickie en Ylvie verzinnen een list om Gilby weg te krijgen: ze maken een reuzengeraamte en brullen angstaanjagend. Gilby en zijn maatjes willen de boomhut verlaten, maar als Gilby omlaag klimt breekt de touwladder af. Wickie verzint wat om hem te helpen: in het mandje van zijn touwlift slingert hij naar Gilby toe als een trapeze-artiest. Gilby springt in het mandje en is gered. Ondertussen arriveert Halvar met een ladder. Hij is blij dat alle kinderen samen spelen. Gilby zegt dat hij niet met van die kleine kinderen speelt, dat hij zojuist Flake heeft gered van een aanval door Angrboda. Ylvie, Arin, Hans en Wickie vieren Ylvie's verjaardag in de boomhut.

Overmorgen | 20:05 Amanda To The Rescue

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Mainland Heartthrob Na een razendsnelle reddingsmissie in Hawaï komt Amanda thuis met de blinde pleegpuppy Iceland en een schuchter en angstig asielhondje met de naam Egypt.

Overmorgen | 21:32 Top Wing

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Race door de Gevarenkloof / Een beregoede redding Baddy Vleermuis vliegt snel door de Gevarenkloof om te laten zien hoe stoer hij is. Swift moet erachteraan om hem te redden. // Rod bewijst dat hij 'een haan, en geen angsthaas' is als hij op zoek gaat naar een verdwaald beertje.

Overmorgen | 22:05 69 Minutes of 86 Days

VPRO De driejarige Lean komt verkleumd en verward aan in Griekenland. Op een strand vol met brokstukken, reddingsvesten, verwarring en gegil baant Lean zich een weg op zoek naar een bekend gezicht. Het publiek kijkt 86 dagen mee door haar ogen en deelt in haar angst en onzekerheid maar ook verwondering en plezier. Zonder commentaar of vragen ervaart de kijker hoeveel energie een vluchtelingentocht fysiek en mentaal vraagt.

Za 6 juni 2020 | 00:44 Incredible Fangs

Aflevering 1 van 1 Voor elk doel is er een ander soort tand, en onze collectie giftanden zal je zowel verbazen als angst aanjagen.

Za 6 juni 2020 | 02:05 American Dad!

Seizoen 15 - Aflevering 16 - Shark?! Stan laat Roger een haai nadoen om Steve te helpen z'n angst te overwinnen. Hayleys vriendin Danuta heeft romantische interesse in Klaus.

Za 6 juni 2020 | 02:30 Angelo Rules

Aflevering 19 van 46 - De Duiven Lola durft niet meer naar huis omdat ze bang is voor duiven. Kunnen Angelo en Sherwood haar helpen met het overwinnen van haar angsten?

Za 6 juni 2020 | 11:25 Nowhere to Run

06/06 - Film, Gangster Sam Gillen (Jean Claude van Damme) is op de vlucht nadat hij ontsnapt is uit de gevangenis. Hij vindt onderdak bij de weduwe Clydie. Zij wordt lastig gevallen door een corrupte projectontwikkelaar die het op haar grondgebied ...

Gangster Sam Gillen (Jean-Claude van Damme) is op de vlucht nadat hij ontsnapt is uit de gevangenis. Hij vindt onderdak bij de weduwe Clydie. Zij wordt lastig gevallen door een corrupte projectontwikkelaar die het op haar grondgebied heeft gemunt. Sam voelt het als zijn taak om Clydie en haar kinderen te beschermen tegen alle bedreigingen.

Za 6 juni 2020 | 12:48 ALVINNN!!! en de Chipmunks

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Ridders / De Slangenbezweerder Nadat hij hoort van de ridders van de ronde tafel, wil Theodore een ridder worden om goede daden te doen. // Alvin en Simon maken een nepslang om Dave van zijn angst voor slangen af te helpen.

Za 6 juni 2020 | 13:40 Project Grizzly

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Letting Go Aan het eind van het rehabilitatieproces heeft Jeff de beren nog maar één ding te leren: angst voor mensen. Zijn de beren er vervolgens klaar voor om zelfstandig te overleven?

 Meer

Angst gemist

Eerder Vandaag | 17:40 Alien Encounters

Seizoen 2 - Aflevering 2 - The Offspring De wereld wordt overgenomen door een buitenaardse technologie en de angst neemt toe. Wetenschappers discussiëren de mogelijkheden van buitenaardse intelligentie op aarde.

Eerder Vandaag | 13:58 Lummels

Links, rechts... omhoog De New Yorkse speelgoedhandelaar Mr. Dinkey wordt onder druk gezet door gangsterbaas Vito Malavito. De Lummels proberen hem bij te staan, maar dat is moeilijk. Malavito is zéér gevaarlijk en Lev brengt iedereen in gevaar, omdat hij het verschil tussen links en rechts niet weet. Hij leert dit pas als zijn vrienden op hun kop worden vastgebonden aan een torenhoge bouwstelling. Gelukkig weet Lev met deze nieuwe kennis Malavito uit te schakelen!

Eerder Vandaag | 13:31 Evert Thielen – De Meester van het Veelluik

Aflevering 3 - Portretten volgens het Oude Ambacht. De serie ‘Evert Thielen, de Meester van het Veelluik’ is gebaseerd op het vele weerzien dat Job Cieraad in de loop der jaren heeft gehad met één van de markantste kunstenaars die Nederland rijk is. Sinds hun eerste ontmoeting is Evert Thielen nationaal en internationaal bekend geworden met zijn veelluiken, waarin figuratieve kunst gecombineerd wordt met symboliek en magie. Als kind raakte Evert in de ban van de veelluiken van de gebroeders Van Eyck. Een opleiding aan de kunstacademie leek vanzelfsprekend, maar hij kon zijn draai niet vinden tussen de experimentele stromingen en gebrek aan belangstelling voor figuratieve kunst. Hij verliet de academie en ging zelf op zoek naar de geheimen van het middeleeuwse schildersambacht. Een zoektocht die meer dan tien jaar duurde. Toewijding, vakmanschap, discipline en liefde voor puurheid zijn aspecten die als een rode draad door deze serie lopen. We zien het allemaal in zijn manier van werken terug op de houten panelen. In zijn monumentale huis en atelier in Brugge volgen wij de schilder op de voet. Zo zijn er beelden te zien van het maken van zijn eigen verf volgens geheel middeleeuwse receptuur. De publieke belangstelling voor zijn veelluiken is heel groot. Deze serie is een lust voor het oog met heel veel nooit eerder getoond materiaal van een bijzonder getalenteerd vakman.

Eerder Vandaag | 12:08 Go Away Unicorn! S1

Vlieg op, Unicorn! / Geen ontsnappen aan, Unicorn! In een poging Unicorn zijn angst te overwinnen, wordt hij door het bijenvolk als hun nieuwe koningin aangenomen. De familie speelt een escape-roomspel, maar iedereen is eerder buiten dan Alice.

Eerder Vandaag | 11:05 When a Stranger Calls

Misdaad, Film, In een afgelegen luxe villa in de heuvels, bereidt scholier Jill Johnson zich voor op een normaal avondje babysitten. De kinderen slapen, de deur is op slot en het alarm staat aan. Maar dan krijgt Jill een paar mysterieuze ...

In een afgelegen luxe villa in de heuvels, bereidt scholier Jill Johnson zich voor op een normaal avondje babysitten. De kinderen slapen, de deur is op slot en het alarm staat aan. Maar dan krijgt Jill een paar mysterieuze telefoontjes waarbij een vreemde stem haar opdraagt om te kijken of alles in orde is met de kinderen. De bang geworden Jill belt met de politie, maar haar angst slaat om in regelrechte paniek wanneer ze erachter komt dat de telefoontjes vanuit het huis zelf komen. Jill moet al haar krachten verzamelen om terug te vechten en het huis levend te kunnen verlaten.

Eerder Vandaag | 08:25 Guido Superstar

Comedy, In deze hilarische actiekomedie komt Italiaanse immigrant Guido terecht in de wereld van snelle auto's, geheim agenten en drugsmaffia. Nadat hij zijn baantje is kwijtgeraakt wordt Guido ingehuurd door te FBI om zich voor te doen als een ...

In deze hilarische actiekomedie komt Italiaanse immigrant Guido terecht in de wereld van snelle auto's, geheim agenten en drugsmaffia. Nadat hij zijn baantje is kwijtgeraakt wordt Guido ingehuurd door te FBI om zich voor te doen als een Siciliaanse gangster. Helaas verloopt niet alles van een leien dakje. Guido moet proberen het hoofd koel te houden voordat hij wordt vermoord of, nog erger, teruggestuurd naar Italië.

Eerder Vandaag | 07:30 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Constructing Serbia's Longest Bridge Serie over de grootste bouwprojecten ter wereld. In deze fascinerende special verkennen we de aanleg van de langste brug in Servië.

Eerder Vandaag | 06:55 Simon

Seizoen 2 - Aflevering 13 van 52 - Wat een zwemles! - AVROTROS Animatieserie over een konijnengezin, waarin de brutale Simon met zijn jonge broertje Casper zonder angst alle (herkenbare) dagelijkse problemen en uitdagingen probeert te overwinnen.

Eerder Vandaag | 06:30 Bo Beer

Seizoen 1 - Aflevering 9 van 26 - Hoogslaper - KRO-NCRV Knuffelbeer Bo probeert de angsten en aarzelingen van jonge kinderen weg te nemen door hun fantasie aan te spreken. Dan lijkt alles meteen een stuk minder eng.

Eerder Vandaag | 06:22 Undercover Kat

De kattenmand van de angst / Max me geen vragen Max probeert er alles aan te doen om Betty te vermijden. Ze wil hem in een reimandje stoppen. / Gark zit met heel veel vragen waar Max geen zin heeft om antwoord op te geven.

Eerder Vandaag | 06:22 Undercover Kat

De kattenmand van de angst / Max me geen vragen Max probeert er alles aan te doen om Betty te vermijden. Ze wil hem in een reimandje stoppen. / Gark zit met heel veel vragen waar Max geen zin heeft om antwoord op te geven.

 Meer