Je vindt hier de programma's van Angelina op tv We hebben de volgende programma's voor Angelina Angelina Ballerina: Morgen - Tekenfilm, Seizoen 4 Aflevering 29 Britse animatieserie. Angelina en de mini muizeling. Angelina doet een. Angelina Ballerina: Overmorgen - Tekenfilm, Seizoen 4 Aflevering 30 Britse animatieserie. Angelina's behulpzame vriendin. Vicky wil. Angelina Ballerina: 18/09 - Tekenfilm, Seizoen 4 Aflevering 33 Britse animatieserie. Angelina en Polly's grote dag. Angelina moet op Polly. Angelina Ballerina: 19/09 - Tekenfilm, Seizoen 4 Aflevering 34 Britse animatieserie. Angelina en de stinkende kaas. De vader van Angelina. Angelina Ballerina: 20/09 - Tekenfilm, Seizoen 4 Aflevering 35 Britse animatieserie. Angelina's Indiase pauze. Angelina Ballerina: 23/09 - Tekenfilm, Seizoen 4 Aflevering 36 Britse animatieserie. Angelina, AJ en Kaasie K. Angelina, Marco en Vicky. Maleficent: 23/09 - IMDB * 7.0 - Fantasy-film, Maleficent is een Amerikaanse avonturen fantasyfilm uit 2014, geregisseerd door Robert Stromberg. De film is een live action remake van de Walt Disney animatiefilm Doornroosje uit 1959. In deze productie wordt het. Angelina Ballerina: 24/09 - Tekenfilm, Seizoen 4 Aflevering 38 Britse animatieserie. Angelina en de lachende dichter. Angelina en haar. Angelina Ballerina: 25/09 - Tekenfilm, Seizoen 4 Aflevering 39 Britse animatieserie. Angelina en de drakendans. Angelina en haar vrienden. Angelina Ballerina: 26/09 - Tekenfilm, Seizoen 4 Aflevering 40 Britse animatieserie. Angelina's opera. Angelina en haar klas moeten een.

Angelina op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 11:35 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 29 - Britse animatieserie. Angelina en de mini-muizeling. Angelina doet een pantomimeballet op school. Ze hebben nog iemand nodig voor de rol van Baby Muizeling, maar iedereen is te groot. Polly die eigenlijk langer wil zijn, krijgt de rol en komt erachter dat klein zijn zo zijn voordelen heeft.

Overmorgen | 11:30 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 30 - Britse animatieserie. Angelina's behulpzame vriendin. Vicky wil iedereen helpen op één dag. Maar ze komt er snel achter dat ze tijd tekort komt. Ze zal het moeten combineren.

Wo 18 september 2019 | 11:35 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 33 - Britse animatieserie. Angelina en Polly's grote dag. Angelina moet op Polly passen. Ze moet even weg en Alice neemt het over. Als Angelina terugkomt gaat Alice weg. Polly lijkt nu Alice leuker te vinden dan Angelina.

Do 19 september 2019 | 11:35 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 34 - Britse animatieserie. Angelina en de stinkende kaas. De vader van Angelina organiseert een Frans festival. Mevrouw Vingerhoed heeft speciaal hiervoor een stinkkaas gemaakt. De kinderen vinden die maar stinken en proberen haar op andere gedachten te brengen.

Vr 20 september 2019 | 11:35 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 35 - Britse animatieserie. Angelina's Indiase pauze

Ma 23 september 2019 | 11:35 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 36 - Britse animatieserie. Angelina, AJ en Kaasie K. Angelina, Marco en Vicky willen een verjaardagsverrassingsfeestje organiseren voor AJ. En ze hebben ook een heel mooi cadeau voor hem gekocht.

Ma 23 september 2019 | 20:30 Maleficent IMDb: 7.0

23/09 - IMDB * 7.0 - Fantasy-film, Maleficent is een Amerikaanse avonturen fantasyfilm uit 2014, geregisseerd door Robert Stromberg. De film is een live action remake van de Walt Disney animatiefilm Doornroosje uit 1959. In deze productie wordt het ...

Maleficent is een Amerikaanse avonturen-fantasyfilm uit 2014, geregisseerd door Robert Stromberg. De film is een live-action remake van de Walt Disney animatiefilm Doornroosje uit 1959. In deze productie wordt het sprookje verteld vanuit het oogpunt van de heks Malafide, vertolkt door Angelina Jolie. Een must-see voor alle Disney-liefhebbers, waarin verbluffende special effects en bovenal de hoofdrol van Jolie indruk maakt. Maleficent (Angelina Jolie) is een prachtige jonge vrouw met een oprecht hart, die een idyllische jeugd beleeft in een vreedzaam en bosrijk koninkrijk. Tot op een dag een leger binnenvalt en de harmonie van het land in gevaar brengt. Maleficent wordt de vurigste beschermer van het land, maar wanneer ze uiteindelijk meedogenloos wordt verraden begint haar oprechte hart in steen te veranderen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/maleficent

Di 24 september 2019 | 11:35 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 38 - Britse animatieserie. Angelina en de lachende dichter. Angelina en haar vrienden moeten deze keer niet dansen op muziek, maar op een gedicht. Vicky heeft alleen wat problemen met haar gedeelte.

Wo 25 september 2019 | 11:35 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 39 - Britse animatieserie. Angelina en de drakendans. Angelina en haar vrienden moeten een nieuwe dans bedenken die gebaseerd is op een mythisch wezen. Ze zijn het er alleen niet helemaal over eens welk wezen dat moet zijn.

Do 26 september 2019 | 11:35 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 40 - Britse animatieserie. Angelina's opera. Angelina en haar klas moeten een presentatie houden over de historie van de stad, maar ze hebben grote moeite om de geschiedenisfeiten te onthouden. Maar gelukkig heeft Angelina een oplossing.

Vr 27 september 2019 | 11:35 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Britse animatieserie. Angelina en de cheddar kaas dans. Angelina, A.J. en Marco gaat met de Cheddar kaas dans optreden in een talentenjacht. Ze willen dat Gracie meedoet, maar die doet liever de Fromage dans. Ze vinden een inventieve oplossing.

 Meer

Angelina op tv (overige uitzendingen)

Vr 27 september 2019 | 21:30 Double Shot At Love

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Hurricane Angelina: Vinny en Pauly nodigen Angelina van Jersey Shore uit om hem te helpen bepalen welke dames de juiste bedoelingen hebben. Angelina's agressieve aanpak gaat echter te ver; twee vrouwen krijgen ruzie en een derde is in tranen.

Angelina gemist

Do 1 augustus 2019 | 21:25 Terug: Mr. Frank Visser, hoe is het nu met?

01/08 - Magazine, Het derde seizoen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gaat vanaf vandaag weer verder. Na twee afleveringen twee maanden geleden, is de komende donderdagen om 21:30 uur de rest van het seizoen te...

Het derde seizoen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gaat vanaf vandaag weer verder. Na twee afleveringen twee maanden geleden, is de komende donderdagen om 21:30 uur de rest van het seizoen te zien op SBS6. Spraakmakend In dit programma gaat Viktor Brand terug naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. Souvenirwinkel Aad en Angelina riepen vorig jaar de hulp in van Mr. Visser omdat hun buurman en stranduitbater Edwin zonder enig overleg een grote opstapplaats tegen de muur van hun souvenirwinkel had geplaatst. Meester Visser was duidelijk: de opstapplaats moest weg. Schutting Daarna gaat Viktor terug naar Lieren. Daar woonden Jan en Gerrie al vijftig jaar heerlijk totdat ze nieuwe buren kregen. De nieuwe schutting zou niet op de erfgrens staan, waardoor de tomaten én de kippen niet genoeg licht kregen. Ook zou de erker illegaal gebouwd zijn én de berging over de erfgrens staan. Geen gelijk Meester Visser gaf Jan en Gerrie uiteindelijk op geen enkel punt gelijk. Viktor gaat kijken hoe dat bij ze gevallen is en hoe de buren, Simon en Jannie, er een paar maanden later bij zitten.

Wo 12 juni 2019 | 21:31 Slot: Verminkt

12/06 - Reality-show, Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Verminkt, het realityprogramma over slachtoffers van mislukte cosmetische of medische ingrepen. Na drie mislukte borstoperaties voelt Angelina...

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Verminkt, het realityprogramma over slachtoffers van mislukte cosmetische of medische ingrepen. Na drie mislukte borstoperaties voelt Angelina zich vreselijk verminkt met twee ongelijke borsten. En twintig jaar nadat Freddy fillers in haar gezicht liet spuiten, werd ze wakker met een vreselijk opgezwollen gezicht. Het artsenteam doet er weer alles aan om hen te helpen, maar dat gaat deze keer niet zonder slag of stoot.

Do 16 augustus 2018 | 21:00 Nieuw: Dr. Pimple Popper

16/08/18 - Episode 1, Dr. Sandra Lee is een van de meest vooraanstaande dermatologen van Amerika en specialist in het verwijderen van knobbels en cystes. Maar ze is bij het grote publiek vooral bekend als Dr. Pimple...

Dr. Sandra Lee is een van de meest vooraanstaande dermatologen van Amerika en specialist in het verwijderen van knobbels en cystes. Maar ze is bij het grote publiek vooral bekend als Dr. Pimple Popper, haar alias op Instagram en Youtube waar ze miljoenen volgers heeft die de gedetailleerde foto’s en filmpjes van haar werk bekijken. In de nieuwe serie Dr. Pimple Popper, vanaf vanavond elke donderdag om 21:00 uur, zien we hoe ze precies te werk gaat en hoe ze met haar behandelingen mensen helpt die al lang kampen met extreme uitstulpingen op hun lichaam. Zoals Angelina die zo’n grote knobbel onder haar borst heeft dat het een negatief effect heeft op haar liefdesleven. En Delano, een jongeman met een bult op zijn rug ter grootte van een voetbal. Lees meer over het programma op gids.tv/2892/dr-pimple-popper.

Vr 18 mei 2018 | 13:42 RTLLN: o.a. Kiki Bertens in top wereldranglijst

18/05/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: Kiki Bertens en Raemon Sluiter Voor het eerst in precies twintig jaar staat er weer een Nederlandse tennisster in de top 15 van de wereldranglijst!...

Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Kiki Bertens en Raemon Sluiter Voor het eerst in precies twintig jaar staat er weer een Nederlandse tennisster in de top-15 van de wereldranglijst! Kiki Bertens bereikte vorige week de finale op het gravel van Madrid. Topspeelsters als Caroline Wozniacki, Caroline Garcia en Maria Sharapova hadden niets in te brengen tegen Bertens die vorig jaar nog twijfelde over haar toekomst in het tennis. Over die ommekeer en haar dromen praten we vanavond met Kiki en haar coach Raemon Sluiter. - Martin Schoeller Vanavond schuift één van de grootste portretfotografen van dit moment, Martin Schoeller, aan. Vanaf 19 mei tot 2 september exposeert het Nederlands Fotomuseum de tentoonstelling Big Heads waar Schoeller al meer dan 20 jaar doorlopend aan werkt. De serie bestaat uit zeer dichtbij gemaakte opnamen van gezichten van de grootsten der aarde zoals George Clooney, Angelina Jolie, Jack Nicholson en Barack Obama. Onlangs heeft hij ook Michiel Huisman geportretteerd en vanavond zal Martin dit indrukwekkende portret exclusief bij ons onthullen. - Carel Kraayenhof Bandeonist en componist Carel Kraayenhof krijgt een Edison voor zijn gehele oeuvre en zijn buitengewone verdienste voor de Nederlandse muziek. Kraayenhof werd in 2002 in één klap beroemd door zijn vertolking van Adiós Nonino van Astor Piazzolla tijdens de kerkelijke inzegening van het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima. Vanavond vertelt Kraayenhof over zijn blijdschap nu hij de meest prestigieuze en oudste muziekprijs van Nederland in ontvangst mag nemen. - Katherijne Slot Steeds meer patiënten dienen een schadeclaim in tegen hun huisarts. De afgelopen vijf jaar nam het aantal ingediende claims zelfs met 55% toe. De meeste claims worden ingediend door patiënten die een hart- of herseninfarct hadden, die niet werd herkend door de huisarts. Katherijne Slot is zo’n huisarts tegen wie een tuchtklacht én een schadeclaim werd ingediend. Ondanks het feit dat beiden uiteindelijk werden afgewezen heeft het wel een enorme impact op haar gehad. Zij vindt het belangrijk dat huisartsen hier open over zijn en vertelt vanavond haar verhaal. - Guus Meeuwis Guus Meeuwis is deze hele week samen met zijn band in de studio van RTL Late Night. Hij speelt elke dag een nummer van zijn nieuwe album GELUK dat vrijdag 18 mei uitkomt. Een persoonlijk album waarvoor de basis werd gelegd tijdens zijn roadtrip door Nashville en Memphis. Naast de introductie van zijn album zal Guus elke dag muzikaal inspelen op de actualiteit en op de onderwerpen aan tafel. Vanavond brengt hij het nummer 'Gewoon Gelukkig Zijn' ten gehore.

Vr 18 mei 2018 | 01:00 RTLLN: o.a. Kiki Bertens in top wereldranglijst

18/05/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: Kiki Bertens en Raemon Sluiter Voor het eerst in precies twintig jaar staat er weer een Nederlandse tennisster in de top 15 van de wereldranglijst!...

Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Kiki Bertens en Raemon Sluiter Voor het eerst in precies twintig jaar staat er weer een Nederlandse tennisster in de top-15 van de wereldranglijst! Kiki Bertens bereikte vorige week de finale op het gravel van Madrid. Topspeelsters als Caroline Wozniacki, Caroline Garcia en Maria Sharapova hadden niets in te brengen tegen Bertens die vorig jaar nog twijfelde over haar toekomst in het tennis. Over die ommekeer en haar dromen praten we vanavond met Kiki en haar coach Raemon Sluiter. - Martin Schoeller Vanavond schuift één van de grootste portretfotografen van dit moment, Martin Schoeller, aan. Vanaf 19 mei tot 2 september exposeert het Nederlands Fotomuseum de tentoonstelling Big Heads waar Schoeller al meer dan 20 jaar doorlopend aan werkt. De serie bestaat uit zeer dichtbij gemaakte opnamen van gezichten van de grootsten der aarde zoals George Clooney, Angelina Jolie, Jack Nicholson en Barack Obama. Onlangs heeft hij ook Michiel Huisman geportretteerd en vanavond zal Martin dit indrukwekkende portret exclusief bij ons onthullen. - Carel Kraayenhof Bandeonist en componist Carel Kraayenhof krijgt een Edison voor zijn gehele oeuvre en zijn buitengewone verdienste voor de Nederlandse muziek. Kraayenhof werd in 2002 in één klap beroemd door zijn vertolking van Adiós Nonino van Astor Piazzolla tijdens de kerkelijke inzegening van het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima. Vanavond vertelt Kraayenhof over zijn blijdschap nu hij de meest prestigieuze en oudste muziekprijs van Nederland in ontvangst mag nemen. - Katherijne Slot Steeds meer patiënten dienen een schadeclaim in tegen hun huisarts. De afgelopen vijf jaar nam het aantal ingediende claims zelfs met 55% toe. De meeste claims worden ingediend door patiënten die een hart- of herseninfarct hadden, die niet werd herkend door de huisarts. Katherijne Slot is zo’n huisarts tegen wie een tuchtklacht én een schadeclaim werd ingediend. Ondanks het feit dat beiden uiteindelijk werden afgewezen heeft het wel een enorme impact op haar gehad. Zij vindt het belangrijk dat huisartsen hier open over zijn en vertelt vanavond haar verhaal. - Guus Meeuwis Guus Meeuwis is deze hele week samen met zijn band in de studio van RTL Late Night. Hij speelt elke dag een nummer van zijn nieuwe album GELUK dat vrijdag 18 mei uitkomt. Een persoonlijk album waarvoor de basis werd gelegd tijdens zijn roadtrip door Nashville en Memphis. Naast de introductie van zijn album zal Guus elke dag muzikaal inspelen op de actualiteit en op de onderwerpen aan tafel. Vanavond brengt hij het nummer 'Gewoon Gelukkig Zijn' ten gehore.

Do 17 mei 2018 | 22:30 RTLLN: o.a. Kiki Bertens in top wereldranglijst

17/05/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in RTL Late Night: Kiki Bertens en Raemon Sluiter Voor het eerst in precies twintig jaar staat er weer een Nederlandse tennisster in de top 15 van de wereldranglijst! Kiki...

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Kiki Bertens en Raemon Sluiter Voor het eerst in precies twintig jaar staat er weer een Nederlandse tennisster in de top-15 van de wereldranglijst! Kiki Bertens bereikte vorige week de finale op het gravel van Madrid. Topspeelsters als Caroline Wozniacki, Caroline Garcia en Maria Sharapova hadden niets in te brengen tegen Bertens die vorig jaar nog twijfelde over haar toekomst in het tennis. Over die ommekeer en haar dromen praten we vanavond met Kiki en haar coach Raemon Sluiter. - Martin Schoeller Vanavond schuift één van de grootste portretfotografen van dit moment, Martin Schoeller, aan. Vanaf 19 mei tot 2 september exposeert het Nederlands Fotomuseum de tentoonstelling Big Heads waar Schoeller al meer dan 20 jaar doorlopend aan werkt. De serie bestaat uit zeer dichtbij gemaakte opnamen van gezichten van de grootsten der aarde zoals George Clooney, Angelina Jolie, Jack Nicholson en Barack Obama. Onlangs heeft hij ook Michiel Huisman geportretteerd en vanavond zal Martin dit indrukwekkende portret exclusief bij ons onthullen. - Carel Kraayenhof Bandeonist en componist Carel Kraayenhof krijgt een Edison voor zijn gehele oeuvre en zijn buitengewone verdienste voor de Nederlandse muziek. Kraayenhof werd in 2002 in één klap beroemd door zijn vertolking van Adiós Nonino van Astor Piazzolla tijdens de kerkelijke inzegening van het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima. Vanavond vertelt Kraayenhof over zijn blijdschap nu hij de meest prestigieuze en oudste muziekprijs van Nederland in ontvangst mag nemen. - Katherijne Slot Steeds meer patiënten dienen een schadeclaim in tegen hun huisarts. De afgelopen vijf jaar nam het aantal ingediende claims zelfs met 55% toe. De meeste claims worden ingediend door patiënten die een hart- of herseninfarct hadden, die niet werd herkend door de huisarts. Katherijne Slot is zo’n huisarts tegen wie een tuchtklacht én een schadeclaim werd ingediend. Ondanks het feit dat beiden uiteindelijk werden afgewezen heeft het wel een enorme impact op haar gehad. Zij vindt het belangrijk dat huisartsen hier open over zijn en vertelt vanavond haar verhaal. - Guus Meeuwis Guus Meeuwis is deze hele week samen met zijn band in de studio van RTL Late Night. Hij speelt elke dag een nummer van zijn nieuwe album GELUK dat vrijdag 18 mei uitkomt. Een persoonlijk album waarvoor de basis werd gelegd tijdens zijn roadtrip door Nashville en Memphis. Naast de introductie van zijn album zal Guus elke dag muzikaal inspelen op de actualiteit en op de onderwerpen aan tafel. Vanavond brengt hij het nummer 'Gewoon Gelukkig Zijn' ten gehore.

Do 15 februari 2018 | 20:30 Unbroken IMDb: 7.2

15/02/18 - IMDB * 7.2 - Drama, Amerikaans bBiografisch sportdrama: Op de Olympische Spelen van 1936 zet Louis Zamperini een opmerkelijke prestatie neer. Zeven jaar later, tijdens een bombardementsmissie op Japanse doelen, slaagt hij er maar net in uit zijn neerstortende vliegtuig te geraken. Slechts twee van de drie opvarenden van zijn reddingsvlot overleven de 47 dagen op zee. Wanneer ze eindelijk land bereiken wacht hen daar niet de redding, maar het Japanse leger.

Amerikaans bBiografisch sportdrama: Op de Olympische Spelen van 1936 zet Louis Zamperini een opmerkelijke prestatie neer. Zeven jaar later, tijdens een bombardementsmissie op Japanse doelen, slaagt hij er maar net in uit zijn neerstortende vliegtuig te geraken. Slechts twee van de drie opvarenden van zijn reddingsvlot overleven de 47 dagen op zee. Wanneer ze eindelijk land bereiken wacht hen daar niet de redding, maar het Japanse leger.

Do 8 februari 2018 | 02:35 EenVandaag: o.a. waarom wil EU uitbreiden met Balkanlanden?

08/02/18 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: Waarom wil de EU ineens weer uitbreiden met zes Balkanlanden? De Europese Unie spreekt weer openlijk over toetreding van nieuwe lidstaten. Zes...

Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: - Waarom wil de EU ineens weer uitbreiden met zes Balkanlanden? De Europese Unie spreekt weer openlijk over toetreding van nieuwe lidstaten. Zes Balkanlanden worden aangemoedigd om harder dan ooit te werken aan hervormingen, zodat ze misschien in 2025 al kunnen toetreden. Verdere uitbreiding lijkt onlogisch in tijden van de Brexit. Maar groeiende invloed van andere grote spelers als China, Rusland, Turkije en Saoedi-Arabië op de Balkan spelen de EU parten. - Kleding Marlies Dekkers omarmt al 25 jaar de vrouwelijke schoonheid Kant en strikjes, van oudsher dé basis voor erotische lingerie, zijn in haar werk volstrekt taboe. In plaats daarvan maakt Marlies Dekkers (52) volop gebruik van strakke lijnen en bh-bandjes. Met haar wereldberoemde ontwerpen wil Dekkers vrouwen seksuele emancipatie aanreiken. “Lingerie moet een vrouw in de eerste plaats zelfvertrouwen geven, en geen lustobject van haar maken.” Dekkers boodschap is door de huidige MeToo-discussie actueler dan ooit. - Ontzetting na oproep tot moord op Sinterklaas “We moeten een prijs op het hoofd van Sinterklaas zetten." Een oproep op Facebook om Sinterklaas om het leven te brengen zorgt voor veel ophef in Nederland. Op sociale media wordt vol afschuw gesproken over de tekst die in oktober 2017 op Facebook verscheen. De bedreiging aan het adres van Stefan de Walle, de acteur die Sinterklaas speelt, is geuit door de leider van de extreemlinkse actiegroep De Grauwe Eeuw. “We moeten een prijs op het hoofd van Sinterklaas zetten", schreef voorman Michael van Z. vorig jaar oktober, met de toevoeging dat de moord bij voorkeur tijdens de landelijke intocht in Dokkum moest gebeuren. Daarbij zouden kinderen bedekt moeten worden onder stukken hersens en botsplinters, aldus Van Z.. “Zo zijn we voorgoed van dat feest af.” Het bericht is volgens De Telegraaf dezelfde dag nog verwijderd. - Studenten maken dé sensor die ons tegen nieuw biologisch wapen beschermt Een mug genetisch aanpassen zodat hij een ziekte verspreidt die niet genezen kan worden. Het is één van de vele horrorscenario’s van toekomstige biologische oorlogsvoering. En juist tegen dit soort ongrijpbare vijanden is nu een detectie-apparaat ontwikkeld. Studenten microbiologie Carina Nieuwenweg, Martijn van Galen en Angelina Horsting zijn er trots op. Met hun in Wageningen ontwikkelde CRISPR CLEAR apparaat wonnen ze een geldprijs van 27.000 euro. Dat geld stoppen ze in verder onderzoek om het apparaat te te verbeteren. De CRISPR CLEAR is een sensor die genetisch gemanipuleerde biologische wapens op kan sporen. Het bestaat nog nergens in de wereld. Maar het is allerminst een overbodige luxe.

Wo 7 februari 2018 | 18:15 EenVandaag: o.a. waarom wil EU uitbreiden met Balkanlanden?

07/02/18 - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in EénVandaag: Waarom wil de EU ineens weer uitbreiden met zes Balkanlanden? De Europese Unie spreekt weer openlijk over toetreding van nieuwe lidstaten. Zes Balkanlanden worden...

Vanavond onder andere in EénVandaag: - Waarom wil de EU ineens weer uitbreiden met zes Balkanlanden? De Europese Unie spreekt weer openlijk over toetreding van nieuwe lidstaten. Zes Balkanlanden worden aangemoedigd om harder dan ooit te werken aan hervormingen, zodat ze misschien in 2025 al kunnen toetreden. Verdere uitbreiding lijkt onlogisch in tijden van de Brexit. Maar groeiende invloed van andere grote spelers als China, Rusland, Turkije en Saoedi-Arabië op de Balkan spelen de EU parten. - Kleding Marlies Dekkers omarmt al 25 jaar de vrouwelijke schoonheid Kant en strikjes, van oudsher dé basis voor erotische lingerie, zijn in haar werk volstrekt taboe. In plaats daarvan maakt Marlies Dekkers (52) volop gebruik van strakke lijnen en bh-bandjes. Met haar wereldberoemde ontwerpen wil Dekkers vrouwen seksuele emancipatie aanreiken. “Lingerie moet een vrouw in de eerste plaats zelfvertrouwen geven, en geen lustobject van haar maken.” Dekkers boodschap is door de huidige MeToo-discussie actueler dan ooit. - Ontzetting na oproep tot moord op Sinterklaas “We moeten een prijs op het hoofd van Sinterklaas zetten." Een oproep op Facebook om Sinterklaas om het leven te brengen zorgt voor veel ophef in Nederland. Op sociale media wordt vol afschuw gesproken over de tekst die in oktober 2017 op Facebook verscheen. De bedreiging aan het adres van Stefan de Walle, de acteur die Sinterklaas speelt, is geuit door de leider van de extreemlinkse actiegroep De Grauwe Eeuw. “We moeten een prijs op het hoofd van Sinterklaas zetten", schreef voorman Michael van Z. vorig jaar oktober, met de toevoeging dat de moord bij voorkeur tijdens de landelijke intocht in Dokkum moest gebeuren. Daarbij zouden kinderen bedekt moeten worden onder stukken hersens en botsplinters, aldus Van Z.. “Zo zijn we voorgoed van dat feest af.” Het bericht is volgens De Telegraaf dezelfde dag nog verwijderd. - Studenten maken dé sensor die ons tegen nieuw biologisch wapen beschermt Een mug genetisch aanpassen zodat hij een ziekte verspreidt die niet genezen kan worden. Het is één van de vele horrorscenario’s van toekomstige biologische oorlogsvoering. En juist tegen dit soort ongrijpbare vijanden is nu een detectie-apparaat ontwikkeld. Studenten microbiologie Carina Nieuwenweg, Martijn van Galen en Angelina Horsting zijn er trots op. Met hun in Wageningen ontwikkelde CRISPR CLEAR apparaat wonnen ze een geldprijs van 27.000 euro. Dat geld stoppen ze in verder onderzoek om het apparaat te te verbeteren. De CRISPR CLEAR is een sensor die genetisch gemanipuleerde biologische wapens op kan sporen. Het bestaat nog nergens in de wereld. Maar het is allerminst een overbodige luxe.

Zo 31 december 2017 | 20:25 Maleficent IMDb: 7.0

31/12/17 - IMDB * 7.0 - Fantasy-film, Amerikaans Britse fantasyfilm: Maleficent is een prachtige jonge vrouw met een oprecht hart, die een idyllische jeugd heeft in een vreedzaam en bosrijk koninkrijk, tot op een dag een leger binnenvalt en de harmonie van het land in gevaar brengt. Maleficent wordt de vurigste beschermer van het land, maar wanneer ze uiteindelijk meedogenloos wordt verraden begint haar oprechte hart in steen te veranderen. Maleficent is uit op wraak en moet het in een heftige strijd opnemen tegen de opvolger van de...

Amerikaans-Britse fantasyfilm: Maleficent is een prachtige jonge vrouw met een oprecht hart, die een idyllische jeugd heeft in een vreedzaam en bosrijk koninkrijk, tot op een dag een leger binnenvalt en de harmonie van het land in gevaar brengt. Maleficent wordt de vurigste beschermer van het land, maar wanneer ze uiteindelijk meedogenloos wordt verraden begint haar oprechte hart in steen te veranderen. Maleficent is uit op wraak en moet het in een heftige strijd opnemen tegen de opvolger van de binnenvallende koning, met als gevolg dat ze een vloek uitspreekt over zijn pasgeboren dochter Aurora. Maar wanneer het meisje opgroeit, realiseert Maleficent zich dat Aurora de sleutel is tot vrede in het koninkrijk, en misschien ook wel tot haar eigen ware geluk. Na Alice in Wonderland en Oz: The Great and Powerful steekt Disney nu hun animatiefilm in een live-action jasje. De sprookjesfilm is het regiedebuut van Robert Stromberg, die een Oscar won voor de art direction van Alice in Wonderland en Avatar. De make-up van Maleficent is gebaseerd op het uiterlijk van zangeres Lady Gaga. In het bijzonder op de look die ze heeft op de cover van Born This Way.

Gisteren 22:30 Gone in Sixty Seconds IMDb: 6.5

Gisteren - IMDB * 6.5 - Actiefilm, Gone in Sixty Seconds is een Amerikaanse actiefilm uit 2000. Deze productie werd geregisseerd door Dominic Sena. Met hoofdrollen voor met Nicolas Cage, Giovanni Ribisi en Angelina Jolie. Ex autodief Randall ...

Gone in Sixty Seconds is een Amerikaanse actiefilm uit 2000. Deze productie werd geregisseerd door Dominic Sena. Met hoofdrollen voor met Nicolas Cage, Giovanni Ribisi en Angelina Jolie. Ex-autodief Randall 'Memphis' Raines leidt al enkele jaren een rustig leven. Wanneer zijn jongere broer Kip zich in nesten werkt, ziet hij zich verplicht om zijn vroegere activiteiten weer op te nemen. Om zijn broer te redden, moet hij diens opdracht afmaken: vijftig exclusieve wagens stelen in slechts enkele dagen tijd. Memphis doet een beroep op zijn oude team om de auto's te stelen, maar ondertussen probeert een rivaliserende bende hen te snel af te zijn. Met ook nog de politie op de hielen probeert Memphis het onmogelijke te realiseren. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/gone-in-sixty-seconds

Gisteren 20:50 Bong Appetit: Cook-Off

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Culinair magazine waarin Abdullah Saeed samen met topchefs kookt met cannabis. Latina Cocina. Chef-koks Diana Sabater, Angelina Bastidas en Guadalupe Guerrero voeren de spanning op in een Latijns kookgevecht met cannabis. Met gastbeoordelaar Corey Thomas.

Gisteren 00:15 Der deutsche Michel

Optik ist alles, der Optimierungswahn des Körpers hat Frauen wie Männer gleichermaßen ergriffen. Doch gibt es den idealen Körper überhaupt? Und wie interagiert er mit dem Geist? Michel Abdollahi talkt mit Curvy-Model Angelina Kirsch und Olympiasieger Fabian Hambüchen über gutes Aussehen – mal ernst, mal humorvoll.

Eergisteren 11:35 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 28 - Britse animatieserie. Angelina en de dans van juffrouw Mimi. Juffrouw Mimi heeft een dansvoorstelling, maar alles lijkt in het honderd te lopen.

Wo 11 september 2019 | 11:35 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 26 - Britse animatieserie. Angelina springt over de rivier. Angelina moet een opdracht voor school maken. Polly wil met haar spelen, maar Angelina heeft daar geen tijd voor. Wat Angelina niet weet is dat Polly's spel Angelina op de goede weg helpt.

Za 7 september 2019 | 16:45 Maleficent

A fairy falls in love with an ambitious human nobleman, who betrays her in pursuit of claiming the throne. She swears to get revenge on him by placing a curse on his daughter, only to find herself developing a maternal bond with the girl. Fantasy adventure based on the story of Sleeping Beauty, starring Angelina Jolie, Elle Fanning, Sharlto Copley and Imelda Staunton.

Vr 6 september 2019 | 11:35 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 23 - Britse animatieserie. Angelina en 't hart op 't ijs. Angelina en Alice zeggen dat Marco mee kan doen met de ijshockeywedstrijd. Marco is meteen enthousiast, maar hij begrijpt het verkeerd. Hij kan meedoen door te zingen, niet door te spelen.

Do 5 september 2019 | 11:35 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 22 - Britse animatieserie. Angelina en het musical theater. Angelina en haar vriendinnen krijgen bezoek van een musicalster op Camembert Academy. Ze oefenen heel hard om indruk te maken.

Wo 4 september 2019 | 20:30 The Tourist IMDb: 6.0

04/09 - IMDB * 6.0 - Thriller, The Tourist is een Amerikaanse romantische thriller uit het jaar 2010. Deze productie is geregisseerd door Duitse regisseur Florian Henckel von Donnersmarck ('Werk ohne Autor'). De hoofdrollen in deze film worden vertolkt door Johnny Depp en Angelina Jolie. Naast deze topacteurs bevat deze film ook prachtige beelden van het romantische en spannende Italiaanse Venetië. Op de treinreis van Parijs naar Venetië ontmoet Frank (Johnny Depp) een leraar uit Wisconsin, de mooie en mysterieuze Elise...

The Tourist is een Amerikaanse romantische thriller uit het jaar 2010. Deze productie is geregisseerd door Duitse regisseur Florian Henckel von Donnersmarck ('Werk ohne Autor'). De hoofdrollen in deze film worden vertolkt door Johnny Depp en Angelina Jolie. Naast deze topacteurs bevat deze film ook prachtige beelden van het romantische en spannende Italiaanse Venetië. Op de treinreis van Parijs naar Venetië ontmoet Frank (Johnny Depp) een leraar uit Wisconsin, de mooie en mysterieuze Elise Clifton-Ward (Angelina Jolie). Elise is op weg naar Venetië voor een ontmoeting met haar man Alexander Pearce. Hij wordt gezocht door de Britse geheime dienst en een gangsterbaas. Elise heeft haar man al twee jaar niet meer gezien en na enkele chirurgische ingrepen weet eigenlijk niemand nog hoe hij er nu juist uitziet. Ze besluit aan te pappen met Frank om zo de geheime dienst en de huurmoordenaars van de gangsterbaas op een verkeerd spoor te zetten. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-tourist

Wo 4 september 2019 | 11:35 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 21 - Britse animatieserie. Angelina's roze tutu. Angelina en Polly vinden een roze tutu op zolder. Ze proberen erachter te komen van wie de tutu is.

Wo 4 september 2019 | 01:40 Wanted IMDb: 6.7

04/09 - IMDB * 6.7 - Wanted is een Amerikaanse Duitse actiefilm uit het jaar 2008 onder regie van Timoer Bekmambetov. Het verhaal is gebaseerd op dat uit de gelijknamige stripboekenreeks uitgegeven door Marc Silvestri's Top Cow Productions. Met in de hoofdrol Angelina Jolie en James McAvoy. De 25 jarige Wes (James McAvoy) is een slome, ongeïnteresseerde kantoorklerk. Dat verandert als de dodelijk sexy Fox (Angelina Jolie) Wes rekruteert voor de Fraternity, een genootschap van ongelooflijke moordenaars die in het...

Wanted is een Amerikaanse-Duitse actiefilm uit het jaar 2008 onder regie van Timoer Bekmambetov. Het verhaal is gebaseerd op dat uit de gelijknamige stripboekenreeks uitgegeven door Marc Silvestri's Top Cow Productions. Met in de hoofdrol Angelina Jolie en James McAvoy. De 25-jarige Wes (James McAvoy) is een slome, ongeïnteresseerde kantoorklerk. Dat verandert als de dodelijk sexy Fox (Angelina Jolie) Wes rekruteert voor de Fraternity, een genootschap van ongelooflijke moordenaars die in het geheim de orde handhaven. De verdwenen vader van Wes was ook lid van het genootschap, en die is kortgeleden vermoord. Wes wil wraak nemen en besluit zijn slapende talenten als vechter en moordenaar te ontwikkelen en te verfijnen. Hij wordt sterk, slim en uitgekookt onder leiding van Fox en de andere trainers van de Fraterrnity - onder wie de raadselachtige leider Sloan. Maar hij komt er langzaam ook achter dat de leden van het genootschap gevaarlijker zijn dan hij dacht. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/wanted

Di 3 september 2019 | 20:30 The Tourist IMDb: 6.0

03/09 - IMDB * 6.0 - Actie, The Tourist is een Amerikaanse romantische thriller uit het jaar 2010. Deze productie is geregisseerd door Duitse regisseur Florian Henckel von Donnersmarck ('Werk ohne Autor'). De hoofdrollen in deze film worden vertolkt door Johnny Depp en Angelina Jolie. Naast deze topacteurs bevat deze film ook prachtige beelden van het romantische en spannende Italiaanse Venetië. Op de treinreis van Parijs naar Venetië ontmoet Frank (Johnny Depp) een leraar uit Wisconsin, de mooie en mysterieuze Elise...

The Tourist is een Amerikaanse romantische thriller uit het jaar 2010. Deze productie is geregisseerd door Duitse regisseur Florian Henckel von Donnersmarck ('Werk ohne Autor'). De hoofdrollen in deze film worden vertolkt door Johnny Depp en Angelina Jolie. Naast deze topacteurs bevat deze film ook prachtige beelden van het romantische en spannende Italiaanse Venetië. Op de treinreis van Parijs naar Venetië ontmoet Frank (Johnny Depp) een leraar uit Wisconsin, de mooie en mysterieuze Elise Clifton-Ward (Angelina Jolie). Elise is op weg naar Venetië voor een ontmoeting met haar man Alexander Pearce. Hij wordt gezocht door de Britse geheime dienst en een gangsterbaas. Elise heeft haar man al twee jaar niet meer gezien en na enkele chirurgische ingrepen weet eigenlijk niemand nog hoe hij er nu juist uitziet. Ze besluit aan te pappen met Frank om zo de geheime dienst en de huurmoordenaars van de gangsterbaas op een verkeerd spoor te zetten. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-tourist

Di 3 september 2019 | 11:30 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 20 - Britse animatieserie. Angelina en de poster. Angelina en haar vrienden moeten een poster maken voor de open dag van Camembert Academie.

Ma 2 september 2019 | 11:35 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 17 - Britse animatieserie. Angelina en de muizelingenbond van de dansschoenen. Angelina en haar vriendinnen richten een club op en besluiten dat de jongens er niet bij mogen. Maar dat lijkt toch geen goede beslissing geweest te zijn.

Ma 2 september 2019 | 00:05 Wanted IMDb: 6.7

02/09 - IMDB * 6.7 - Wanted is een Amerikaanse Duitse actiefilm uit het jaar 2008 onder regie van Timoer Bekmambetov. Het verhaal is gebaseerd op dat uit de gelijknamige stripboekenreeks uitgegeven door Marc Silvestri's Top Cow Productions. Met in de hoofdrol Angelina Jolie en James McAvoy. De 25 jarige Wes (James McAvoy) is een slome, ongeïnteresseerde kantoorklerk. Dat verandert als de dodelijk sexy Fox (Angelina Jolie) Wes rekruteert voor de Fraternity, een genootschap van ongelooflijke moordenaars die in het...

Wanted is een Amerikaanse-Duitse actiefilm uit het jaar 2008 onder regie van Timoer Bekmambetov. Het verhaal is gebaseerd op dat uit de gelijknamige stripboekenreeks uitgegeven door Marc Silvestri's Top Cow Productions. Met in de hoofdrol Angelina Jolie en James McAvoy. De 25-jarige Wes (James McAvoy) is een slome, ongeïnteresseerde kantoorklerk. Dat verandert als de dodelijk sexy Fox (Angelina Jolie) Wes rekruteert voor de Fraternity, een genootschap van ongelooflijke moordenaars die in het geheim de orde handhaven. De verdwenen vader van Wes was ook lid van het genootschap, en die is kortgeleden vermoord. Wes wil wraak nemen en besluit zijn slapende talenten als vechter en moordenaar te ontwikkelen en te verfijnen. Hij wordt sterk, slim en uitgekookt onder leiding van Fox en de andere trainers van de Fraterrnity - onder wie de raadselachtige leider Sloan. Maar hij komt er langzaam ook achter dat de leden van het genootschap gevaarlijker zijn dan hij dacht. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/wanted

Zo 1 september 2019 | 22:20 The Tourist IMDb: 6.0

01/09 - IMDB * 6.0 - Actie, The Tourist is een Amerikaanse romantische thriller uit het jaar 2010. Deze productie is geregisseerd door Duitse regisseur Florian Henckel von Donnersmarck ('Werk ohne Autor'). De hoofdrollen in deze film worden vertolkt door Johnny Depp en Angelina Jolie. Naast deze topacteurs bevat deze film ook prachtige beelden van het romantische en spannende Italiaanse Venetië. Op de treinreis van Parijs naar Venetië ontmoet Frank (Johnny Depp) een leraar uit Wisconsin, de mooie en mysterieuze Elise...

The Tourist is een Amerikaanse romantische thriller uit het jaar 2010. Deze productie is geregisseerd door Duitse regisseur Florian Henckel von Donnersmarck ('Werk ohne Autor'). De hoofdrollen in deze film worden vertolkt door Johnny Depp en Angelina Jolie. Naast deze topacteurs bevat deze film ook prachtige beelden van het romantische en spannende Italiaanse Venetië. Op de treinreis van Parijs naar Venetië ontmoet Frank (Johnny Depp) een leraar uit Wisconsin, de mooie en mysterieuze Elise Clifton-Ward (Angelina Jolie). Elise is op weg naar Venetië voor een ontmoeting met haar man Alexander Pearce. Hij wordt gezocht door de Britse geheime dienst en een gangsterbaas. Elise heeft haar man al twee jaar niet meer gezien en na enkele chirurgische ingrepen weet eigenlijk niemand nog hoe hij er nu juist uitziet. Ze besluit aan te pappen met Frank om zo de geheime dienst en de huurmoordenaars van de gangsterbaas op een verkeerd spoor te zetten. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-tourist

Vr 30 augustus 2019 | 20:30 The Tourist IMDb: 6

30/08 - IMDB * 6 - Actie, Op de trein van Parijs naar Venetië ontmoet Frank, een leraar uit Wisconsin, de mooie en mysterieuze Elise Clifton Ward. Elise is op weg naar Venetië voor een ontmoeting met haar man Alexander Pearce. Hij wordt gezocht door de Britse geheime dienst en een gangsterbaas. Elise heeft haar man al twee jaar niet meer gezien en na enkele chirurgische ingrepen weet eigenlijk niemand nog hoe hij er nu juist uitziet. Ze besluit aan te pappen met Frank om zo de geheime dienst en de huurmoordenaars van de...

Op de trein van Parijs naar Venetië ontmoet Frank, een leraar uit Wisconsin, de mooie en mysterieuze Elise Clifton-Ward. Elise is op weg naar Venetië voor een ontmoeting met haar man Alexander Pearce. Hij wordt gezocht door de Britse geheime dienst en een gangsterbaas. Elise heeft haar man al twee jaar niet meer gezien en na enkele chirurgische ingrepen weet eigenlijk niemand nog hoe hij er nu juist uitziet. Ze besluit aan te pappen met Frank om zo de geheime dienst en de huurmoordenaars van de gangsterbaas op een verkeerd spoor te zetten.

Zo 25 augustus 2019 | 20:30 The Tourist IMDb: 6

25/08 - IMDB * 6 - Actie, Op de trein van Parijs naar Venetië ontmoet Frank, een leraar uit Wisconsin, de mooie en mysterieuze Elise Clifton Ward. Elise is op weg naar Venetië voor een ontmoeting met haar man Alexander Pearce. Hij wordt gezocht door de Britse geheime dienst en een gangsterbaas. Elise heeft haar man al twee jaar niet meer gezien en na enkele chirurgische ingrepen weet eigenlijk niemand nog hoe hij er nu juist uitziet. Ze besluit aan te pappen met Frank om zo de geheime dienst en de huurmoordenaars van de...

Op de trein van Parijs naar Venetië ontmoet Frank, een leraar uit Wisconsin, de mooie en mysterieuze Elise Clifton-Ward. Elise is op weg naar Venetië voor een ontmoeting met haar man Alexander Pearce. Hij wordt gezocht door de Britse geheime dienst en een gangsterbaas. Elise heeft haar man al twee jaar niet meer gezien en na enkele chirurgische ingrepen weet eigenlijk niemand nog hoe hij er nu juist uitziet. Ze besluit aan te pappen met Frank om zo de geheime dienst en de huurmoordenaars van de gangsterbaas op een verkeerd spoor te zetten.

Di 20 augustus 2019 | 16:10 Verrückt nach Meer

Aflevering 241 - Die Passagiere Mopie und Caro können sich beim Schnorcheln an der bunten Unterwasserwelt nicht satt sehen. Und auch Brückenoffizier Christian Baumann geht als Korallen-Doktor auf Tauchstation. Während den Reiseleiter Moritz das Erforschen lokaler Speisen an seine Schmerzgrenze bringt, geht es an Bord heiß her: Tänzerin Angelina kämpft mit den Tücken ihres Bühne-Outfits.

Wo 7 augustus 2019 | 20:29 Salt IMDb: 6.4

07/08 - IMDB * 6.4 - Actiethriller, Salt is een Amerikaanse actiethriller uit het jaar 2010. De film is geregisseerd door Phillip Noyce, en geschreven door Kurt Wimmer en Brian Helgeland. De hoofdrol wordt vertolkt door Angelina Jolie. Evelyn Salt is een geweldige CIA agente. Haar staat van dienst is indrukwekkend en uitzonderlijk. Maar wanneer een Russische spion overgaat tot onthullingen, komt ook Salt in opspraak. De overloper beweert dat Salt een Russische dubbelspionne is en weldra de opdracht zal krijgen om de president van...

Salt is een Amerikaanse actiethriller uit het jaar 2010. De film is geregisseerd door Phillip Noyce, en geschreven door Kurt Wimmer en Brian Helgeland. De hoofdrol wordt vertolkt door Angelina Jolie. Evelyn Salt is een geweldige CIA-agente. Haar staat van dienst is indrukwekkend en uitzonderlijk. Maar wanneer een Russische spion overgaat tot onthullingen, komt ook Salt in opspraak. De overloper beweert dat Salt een Russische dubbelspionne is en weldra de opdracht zal krijgen om de president van de Verenigde Staten te vermoorden. Voor Salt zit er niets anders op dan te vluchten en haar jarenlange ervaring als geheim agente te gebruiken om haar onschuld aan te tonen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/salt

Ma 5 augustus 2019 | 22:00 Gone in 60 Seconds

05/08 - Tense thriller in which a car thief is forced to steal 50 luxury vehicles in one night in order to save the life of his brother, who has fallen foul of a dangerous crime lord. Once the most successful car thief in California, he must reassemble his old gang to fulfil the almost impossible mission. His task is further hampered by a rival band of thieves and, of course, the local police. With Nicolas Cage, Angelina Jolie, Giovanni Ribisi, Delroy Lindo, and Will Patton.(2000)

Tense thriller in which a car thief is forced to steal 50 luxury vehicles in one night in order to save the life of his brother, who has fallen foul of a dangerous crime lord. Once the most successful car thief in California, he must reassemble his old gang to fulfil the almost impossible mission. His task is further hampered by a rival band of thieves and, of course, the local police. With Nicolas Cage, Angelina Jolie, Giovanni Ribisi, Delroy Lindo, and Will Patton.(2000)

Za 3 augustus 2019 | 18:25 Kung Fu Panda

A hero is needed to defend a peaceful valley community from attack by a rampaging snow leopard. The unlikely candidate for the job is a lazy panda, who enlists the aid of a legendary team of animal fighters and their wise master to teach him the martial arts skills he needs to fulfil his destiny. Animated comedy, with the voices of Jack Black, Dustin Hoffman, Angelina Jolie, Ian McShane and Jackie Chan.

Vr 2 augustus 2019 | 16:05 Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Herhaling. __Het derde seizoen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gaat vanaf vandaag weer verder. Na twee afleveringen twee maanden geleden, is de komende donderdagen om 21:30 uur de rest van het seizoen te zien op SBS6.__ __Spraakmakend__ In dit programma gaat Viktor Brand terug naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. __Souvenirwinkel__ Aad en Angelina riepen vorig jaar de hulp in van Mr. Visser omdat hun buurman en stranduitbater Edwin zonder enig overleg een grote opstapplaats tegen de muur van hun souvenirwinkel had geplaatst. Meester Visser was duidelijk: de opstapplaats moest weg. __Schutting__ Daarna gaat Viktor terug naar Lieren. Daar woonden Jan en Gerrie al vijftig jaar heerlijk totdat ze nieuwe buren kregen. De nieuwe schutting zou niet op de erfgrens staan, waardoor de tomaten én de kippen niet genoeg licht kregen. Ook zou de erker illegaal gebouwd zijn én de berging over de erfgrens staan. __Geen gelijk__ Meester Visser gaf Jan en Gerrie uiteindelijk op geen enkel punt gelijk. Viktor gaat kijken hoe dat bij ze gevallen is en hoe de buren, Simon en Jannie, er een paar maanden later bij zitten. :[broadcast:videos](ids:"74192,71700,69020" title:"")

Zo 21 juli 2019 | 22:45 Die NDR Quizshow

Fünf prominente Kandidatinnen und Kandidatinnen aus dem Norden sind zu Gast bei Jörg Pilawa in der "NDR Quizshow". Es treten an: Für Niedersachsen der weit über die Landesgrenzen hinaus bekannte Moderator Michael Thürnau, für Schleswig-Holstein das Curvy-Model Angelina Kirsch, für Bremen der Schauspieler Moritz Zielke, für Mecklenburg-Vorpommern der Schauspieler Tim Wilde und für Hamburg der Comedian Konrad Stöckel. Wer kennt sich im Norden am besten aus, weiß, worum es bei "Pletten und Boltjes" handelt und welches Dessert der Fernsehkoch Clemens Wilmenrod einst erfand? Dies und viele weitere wissenswerte Dinge rund um den Norden werden in dieser Ausgabe der "NDR Quizshow" verraten.

Za 13 juli 2019 | 00:05 Wanted IMDb: 6.7

13/07 - IMDB * 6.7 - Wanted is een Amerikaanse Duitse actiefilm uit het jaar 2008 onder regie van Timoer Bekmambetov. Het verhaal is gebaseerd op dat uit de gelijknamige stripboekenreeks uitgegeven door Marc Silvestri's Top Cow Productions. Met in de hoofdrol Angelina Jolie en James McAvoy. De 25 jarige Wes (James McAvoy) is een slome, ongeïnteresseerde kantoorklerk. Dat verandert als de dodelijk sexy Fox (Angelina Jolie) Wes rekruteert voor de Fraternity, een genootschap van ongelooflijke moordenaars die in het...

Wanted is een Amerikaanse-Duitse actiefilm uit het jaar 2008 onder regie van Timoer Bekmambetov. Het verhaal is gebaseerd op dat uit de gelijknamige stripboekenreeks uitgegeven door Marc Silvestri's Top Cow Productions. Met in de hoofdrol Angelina Jolie en James McAvoy. De 25-jarige Wes (James McAvoy) is een slome, ongeïnteresseerde kantoorklerk. Dat verandert als de dodelijk sexy Fox (Angelina Jolie) Wes rekruteert voor de Fraternity, een genootschap van ongelooflijke moordenaars die in het geheim de orde handhaven. De verdwenen vader van Wes was ook lid van het genootschap, en die is kortgeleden vermoord. Wes wil wraak nemen en besluit zijn slapende talenten als vechter en moordenaar te ontwikkelen en te verfijnen. Hij wordt sterk, slim en uitgekookt onder leiding van Fox en de andere trainers van de Fraterrnity - onder wie de raadselachtige leider Sloan. Maar hij komt er langzaam ook achter dat de leden van het genootschap gevaarlijker zijn dan hij dacht. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/wanted

Zo 7 juli 2019 | 07:00 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Britse animatieserie. Angelina heeft de hik. Angelina krijgt net voor een grote show de hik. Met haar vrienden probeert ze van haar hik af te komen.

Zo 30 juni 2019 | 21:10 Bong Appetit: Cook-Off

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Culinair magazine waarin Abdullah Saeed samen met topchefs kookt met cannabis. Latina Cocina. Chef-koks Diana Sabater, Angelina Bastidas en Guadalupe Guerrero voeren de spanning op in een Latijns kookgevecht met cannabis. Met gastbeoordelaar Corey Thomas.

Zo 30 juni 2019 | 07:00 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 14 - Britse animatieserie. De show van Angelina en Polly. De ouders van Angelina hebben een zware dag gehad en daarom bedenken Angelina en Polly een optreden, zodat ze kunnen ontspannen.

Zo 30 juni 2019 | 01:40 One Way – Eine fatale Entscheidung

Creative Director Eddie (Til Schweiger) hat sich mit der Tochter des Chefs verlobt und die Teilhabe an dessen Firma fast sicher. Nur von seiner heimlichen Geliebten kann er nicht lassen. Dann wird seine Texterin Angelina (Lauren Lee Smith) vom Juniorchef und zukünftigen Schwager (Sebastien Roberts) vergewaltigt. Eddie bringt sie in die Klinik und stellt den Täter wutentbrannt zur Rede, doch der kontert mit kompromittierenden Fotos: "Wir müssen miteinander auskommen, ob du willst oder nicht." Eddie schlägt sich auf die Seite "der Familie". Vom besten Freund im Stich gelassen, beginnt Angelina noch im Gerichtssaal, den Spieß umzudrehen und Eddies Leben zu ruinieren... Til Schweiger und seine Co-Stars beeindrucken mit etlichen gelungenen Auftritten. Doch trotz erlesener Optik hat der Film auch mit dramaturgischen Schwächen zu kämpfen.

Di 25 juni 2019 | 20:30 Bong Appetit: Cook-Off

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Culinair magazine waarin Abdullah Saeed samen met topchefs kookt met cannabis. Latina Cocina. Chef-koks Diana Sabater, Angelina Bastidas en Guadalupe Guerrero voeren de spanning op in een Latijns kookgevecht met cannabis. Met gastbeoordelaar Corey Thomas.

Zo 23 juni 2019 | 13:05 Bouw je Droom: Een nieuw Leven in een Frans Kasteel

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Realityreeks over het leven van Britse kasteeleigenaars in Frankrijk. Jonathan en Michael treffen de laatste voorbereidingen voor het grote trouwfeest, maar ze zitten met een probleem bij de toiletten. Mandy en Steve hebben nog steeds miserie met hun zwembad. De eerste gasten van het seizoen zijn op komst, en dan stelt zich nog een ander probleem. Huurders Philip en Angelina zijn op zoek naar hun eigen kasteel. Dick en Angel doorzoeken hun kelders, op zoek naar spullen achtergelaten door de vorige eigenaars. Maar wat ze aantreffen, is niet meteen wat ze verwacht hadden...

Zo 23 juni 2019 | 12:05 Bouw je Droom: Een nieuw Leven in een Frans Kasteel

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Realityreeks over het leven van Britse kasteeleigenaars in Frankrijk. Michael nodigt Angel uit in zijn kasteel voor een experiment: hij wil er een thee-uurtje voor de plaatselijke bevolking organiseren. Maar zal hij het tijdig klaarspelen en is het überhaupt wel een goed idee? Jonathan is op zoek naar een Jezusbeeld voor de kasteelcrypte en hij wil een samenwerking op poten zetten met een lokale geitenboer. Philip en Angelina zijn op zoek naar meubilair. Mandy en haar Amerikaanse zakenpartner Steve willen een zwembad aanleggen, maar dat loopt niet van een leien dakje...

Zo 23 juni 2019 | 11:20 Augenschmaus

Seit 1903 ist das Angelina eines der bekanntesten Cafés der Welt, berühmt vor allem für seine heiße Schokolade. Unweit der Pariser Place de la Concorde kommen Genießer dort noch heute auf ihre Kosten. Zu den zahlreichen prominenten Stammgästen des Cafés gehörte neben Marcel Proust und Coco Chanel auch die Künstlerin Niki de Saint Phalle. "Niki war eine Stammkundin im Angelina", erzählt Café-Leiterin Solenn Coudron. Wie ihre beiden 1971 entstandenen "Mütter" trank auch sie dort gerne ihren Tee. Niki de Saint Phalles Nichte Catherine Rubin Kermorgant erinnert sich noch sehr gut daran. Als Zeitzeugin gleicht sie ihre Erinnerungen mit dem enzyklopädischen Wissen von Camille Morineau, der Kuratorin der erfolgreichen Pariser Ausstellung zu Niki de Saint Phalle, ab. Und um wen genau es sich bei den beiden Schleckermäulern in dem Werk der Künstlerin handelt, kann ihre Biografin Catherine Francblin erklären. Zum Tee gibt es für die Damenrunde im Angelina dabei nicht nur von Chef-Patissier Christophe Appert extra für diesen Anlass kreierte Törtchen, sondern auch freundliche Erläuterungen von Lydia Gautier, der bekanntesten Tee-Sommelière Frankreichs. So erfahren die Damen mehr über die Geheimnisse dieses Getränks, das neben Wasser das weltweit meistkonsumierte Getränk ist.

Vr 21 juni 2019 | 00:05 Wanted IMDb: 6.7

21/06 - IMDB * 6.7 - Wanted is een Amerikaanse Duitse actiefilm uit het jaar 2008 onder regie van Timoer Bekmambetov. Het verhaal is gebaseerd op dat uit de gelijknamige stripboekenreeks uitgegeven door Marc Silvestri's Top Cow Productions. Met in de hoofdrol Angelina Jolie en James McAvoy. De 25 jarige Wes (James McAvoy) is een slome, ongeïnteresseerde kantoorklerk. Dat verandert als de dodelijk sexy Fox (Angelina Jolie) Wes rekruteert voor de Fraternity, een genootschap van ongelooflijke moordenaars die in het...

Wanted is een Amerikaanse-Duitse actiefilm uit het jaar 2008 onder regie van Timoer Bekmambetov. Het verhaal is gebaseerd op dat uit de gelijknamige stripboekenreeks uitgegeven door Marc Silvestri's Top Cow Productions. Met in de hoofdrol Angelina Jolie en James McAvoy. De 25-jarige Wes (James McAvoy) is een slome, ongeïnteresseerde kantoorklerk. Dat verandert als de dodelijk sexy Fox (Angelina Jolie) Wes rekruteert voor de Fraternity, een genootschap van ongelooflijke moordenaars die in het geheim de orde handhaven. De verdwenen vader van Wes was ook lid van het genootschap, en die is kortgeleden vermoord. Wes wil wraak nemen en besluit zijn slapende talenten als vechter en moordenaar te ontwikkelen en te verfijnen. Hij wordt sterk, slim en uitgekookt onder leiding van Fox en de andere trainers van de Fraterrnity - onder wie de raadselachtige leider Sloan. Maar hij komt er langzaam ook achter dat de leden van het genootschap gevaarlijker zijn dan hij dacht. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/wanted

Di 18 juni 2019 | 00:10 Wanted IMDb: 6.7

18/06 - IMDB * 6.7 - Wanted is een Amerikaanse Duitse actiefilm uit het jaar 2008 onder regie van Timoer Bekmambetov. Het verhaal is gebaseerd op dat uit de gelijknamige stripboekenreeks uitgegeven door Marc Silvestri's Top Cow Productions. Met in de hoofdrol Angelina Jolie en James McAvoy. De 25 jarige Wes (James McAvoy) is een slome, ongeïnteresseerde kantoorklerk. Dat verandert als de dodelijk sexy Fox (Angelina Jolie) Wes rekruteert voor de Fraternity, een genootschap van ongelooflijke moordenaars die in het...

Wanted is een Amerikaanse-Duitse actiefilm uit het jaar 2008 onder regie van Timoer Bekmambetov. Het verhaal is gebaseerd op dat uit de gelijknamige stripboekenreeks uitgegeven door Marc Silvestri's Top Cow Productions. Met in de hoofdrol Angelina Jolie en James McAvoy. De 25-jarige Wes (James McAvoy) is een slome, ongeïnteresseerde kantoorklerk. Dat verandert als de dodelijk sexy Fox (Angelina Jolie) Wes rekruteert voor de Fraternity, een genootschap van ongelooflijke moordenaars die in het geheim de orde handhaven. De verdwenen vader van Wes was ook lid van het genootschap, en die is kortgeleden vermoord. Wes wil wraak nemen en besluit zijn slapende talenten als vechter en moordenaar te ontwikkelen en te verfijnen. Hij wordt sterk, slim en uitgekookt onder leiding van Fox en de andere trainers van de Fraterrnity - onder wie de raadselachtige leider Sloan. Maar hij komt er langzaam ook achter dat de leden van het genootschap gevaarlijker zijn dan hij dacht. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/wanted

Zo 16 juni 2019 | 14:10 Bouw je Droom: Een nieuw Leven in een Frans Kasteel

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Realityreeks over het leven van Britse kasteeleigenaars in Frankrijk. Michael nodigt Angel uit in zijn kasteel voor een experiment: hij wil er een thee-uurtje voor de plaatselijke bevolking organiseren. Maar zal hij het tijdig klaarspelen en is het überhaupt wel een goed idee? Jonathan is op zoek naar een Jezusbeeld voor de kasteelcrypte en hij wil een samenwerking op poten zetten met een lokale geitenboer. Philip en Angelina zijn op zoek naar meubilair. Mandy en haar Amerikaanse zakenpartner Steve willen een zwembad aanleggen, maar dat loopt niet van een leien dakje...

Zo 16 juni 2019 | 13:10 Bouw je Droom: Een nieuw Leven in een Frans Kasteel

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Realityreeks over het leven van Britse kasteeleigenaars in Frankrijk. Jonathan en Michael krijgen een week lang investeerders over de vloer. Wat zullen die denken van het werk dat ze tot nu toe verzet hebben? Zullen ze overtuigend genoeg kunnen zijn of is dit het einde van hun kasteelverhaal? Het is eindelijk zover, het feest van Philip en Angelina voor 60 gasten komt eraan. Maar zal het ook een succes worden, nu de toiletten het plots laten afweten? Fiona ontvangt binnenkort de burgemeester, maar het ene na het andere loopt mis en plots is het niet meer zo zeker of ze het wel haalt.

Zo 16 juni 2019 | 12:10 Bouw je Droom: Een nieuw Leven in een Frans Kasteel

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityreeks over het leven van Britse kasteeleigenaars in Frankrijk. Dick gaat op zoek naar een voorraad wijn die de Duitsers ten tijde van de Tweede Wereldoorlog in een van de kelders bij Jonathan en Michael zouden verborgen hebben. In een andere kelder is Jonathan dan weer op zoek naar een waterbron. Philip en Angelina maken hun kasteel klaar voor een groot feest, maar ze weten niet wat eerst te doen en de tijd tikt genadeloos verder. Alleenstaande moeder Fiona begint aan de renovatie van de eetkamer en de trappenhal van haar kasteel, want de burgemeester komt op bezoek. Ze wil liefst alles alleen doen, maar zal dat ook lukken?

Zo 16 juni 2019 | 06:55 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Animatieserie. Angelina's lentekriebels. Angelina en haar vrienden kijken uit naar de lente, maar zo ver lijkt het nog lang niet te zijn en dus verzinnen zij dingen om toch een lentegevoel te krijgen.

Do 13 juni 2019 | 16:25 Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Consumentenprogramma waarin Viktor Brand teruggaat naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. Aad en Angelina riepen vorig jaar de hulp in van Mr. Visser omdat hun buurman en stranduitbater Edwin zonder enig overleg een grote opstapplaats tegen de muur van hun souvenirwinkel had geplaatst. Meester Visser was duidelijk: de opstapplaats moest weg. Daarna gaat Viktor terug naar Lieren. Daar woonden Jan en Gerrie al vijftig jaar heerlijk totdat ze nieuwe buren kregen. De nieuwe schutting zou niet op de erfgrens staan, waardoor de tomaten én de kippen niet genoeg licht kregen. Ook zou de erker illegaal gebouwd zijn én de berging over de erfgrens staan. Meester Visser gaf Jan en Gerrie uiteindelijk op geen enkel punt gelijk. Viktor gaat kijken hoe dat bij ze gevallen is en hoe de buren, Simon en Jannie, er een paar maanden later bij zitten.

Wo 12 juni 2019 | 21:30 Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Consumentenprogramma waarin Viktor Brand teruggaat naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. Aad en Angelina riepen vorig jaar de hulp in van Mr. Visser omdat hun buurman en stranduitbater Edwin zonder enig overleg een grote opstapplaats tegen de muur van hun souvenirwinkel had geplaatst. Meester Visser was duidelijk: de opstapplaats moest weg. Daarna gaat Viktor terug naar Lieren. Daar woonden Jan en Gerrie al vijftig jaar heerlijk totdat ze nieuwe buren kregen. De nieuwe schutting zou niet op de erfgrens staan, waardoor de tomaten én de kippen niet genoeg licht kregen. Ook zou de erker illegaal gebouwd zijn én de berging over de erfgrens staan. Meester Visser gaf Jan en Gerrie uiteindelijk op geen enkel punt gelijk. Viktor gaat kijken hoe dat bij ze gevallen is en hoe de buren, Simon en Jannie, er een paar maanden later bij zitten.

Zo 9 juni 2019 | 14:00 Bouw je Droom: Een nieuw Leven in een Frans Kasteel

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityreeks over het leven van Britse kasteeleigenaars in Frankrijk. Dick gaat op zoek naar een voorraad wijn die de Duitsers ten tijde van de Tweede Wereldoorlog in een van de kelders bij Jonathan en Michael zouden verborgen hebben. In een andere kelder is Jonathan dan weer op zoek naar een waterbron. Philip en Angelina maken hun kasteel klaar voor een groot feest, maar ze weten niet wat eerst te doen en de tijd tikt genadeloos verder. Alleenstaande moeder Fiona begint aan de renovatie van de eetkamer en de trappenhal van haar kasteel, want de burgemeester komt op bezoek. Ze wil liefst alles alleen doen, maar zal dat ook lukken?

Zo 9 juni 2019 | 13:00 Bouw je Droom: Een nieuw Leven in een Frans Kasteel

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityreeks over het leven van Britse kasteeleigenaars in Frankrijk. Dick was ingenieur in het leger en schiet Philip en Angelina te hulp om een brug te bouwen bij hun kasteel. Jonathan en Michael organiseren een try-out op hun kasteel met enkele schoolvrienden van Michael. Wat vinden zij ervan? Houden ze de boel netjes? En zal Jonathan zijn kalmte kunnen bewaren? Jonny en Ashley zijn nog steeds op zoek naar hun droomkasteel. Wordt vandaag eindelijk hun geluksdag?

Zo 9 juni 2019 | 12:00 Bouw je Droom: Een nieuw Leven in een Frans Kasteel

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Realityreeks over het leven van Britse kasteeleigenaars in Frankrijk. Angel helpt Jonathan en Michael bij het plan om van hun kasteel de ideale locatie voor een huwelijksfeest te maken. Een Amerikaans koppel heeft interesse en het duo wil deze klant koste wat het kost binnenhalen. Phil en Angelina treffen de voorbereidingen voor een groot feest. De lastigste klus is wellicht de tientallen omgevallen bomen uit de tuin wegkrijgen, liefst tegen een zo laag mogelijke prijs. Jonnie en Ashley zijn op zoek naar hun droomkasteel. Ze hebben er nog twee te gaan, maar zijn die ook geschikt?

Zo 9 juni 2019 | 06:55 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Animatieserie. Angelina's natuurdans. Angelina en haar vriendinnen moeten een natuurdans bedenken. Angelina baalt ervan dat Polly ze steeds stoort, maar uiteindelijk blijk dat nog niet zo slecht.

Do 6 juni 2019 | 16:05 Escape to the Chateau DIY

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Realityreeks over het leven van Britse kasteeleigenaars in Frankrijk. Jonathan en Michael treffen de laatste voorbereidingen voor het grote trouwfeest, maar ze zitten met een probleem bij de toiletten. Mandy en Steve hebben nog steeds miserie met hun zwembad. De eerste gasten van het seizoen zijn op komst, en dan stelt zich nog een ander probleem. Huurders Philip en Angelina zijn op zoek naar hun eigen kasteel. Dick en Angel doorzoeken hun kelders, op zoek naar spullen achtergelaten door de vorige eigenaars. Maar wat ze aantreffen, is niet meteen wat ze verwacht hadden...

Wo 5 juni 2019 | 16:00 Escape to the Chateau DIY

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Realityreeks over het leven van Britse kasteeleigenaars in Frankrijk. Michael nodigt Angel uit in zijn kasteel voor een experiment: hij wil er een thee-uurtje voor de plaatselijke bevolking organiseren. Maar zal hij het tijdig klaarspelen en is het überhaupt wel een goed idee? Jonathan is op zoek naar een Jezusbeeld voor de kasteelcrypte en hij wil een samenwerking op poten zetten met een lokale geitenboer. Philip en Angelina zijn op zoek naar meubilair. Mandy en haar Amerikaanse zakenpartner Steve willen een zwembad aanleggen, maar dat loopt niet van een leien dakje...

Di 4 juni 2019 | 16:05 Escape to the Chateau DIY

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Realityreeks over het leven van Britse kasteeleigenaars in Frankrijk. Jonathan en Michael krijgen een week lang investeerders over de vloer. Wat zullen die denken van het werk dat ze tot nu toe verzet hebben? Zullen ze overtuigend genoeg kunnen zijn of is dit het einde van hun kasteelverhaal? Het is eindelijk zover, het feest van Philip en Angelina voor 60 gasten komt eraan. Maar zal het ook een succes worden, nu de toiletten het plots laten afweten? Fiona ontvangt binnenkort de burgemeester, maar het ene na het andere loopt mis en plots is het niet meer zo zeker of ze het wel haalt.

Zo 2 juni 2019 | 14:00 Bouw je Droom: Een nieuw Leven in een Frans Kasteel

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Realityreeks over het leven van Britse kasteeleigenaars in Frankrijk. Angel helpt Jonathan en Michael bij het plan om van hun kasteel de ideale locatie voor een huwelijksfeest te maken. Een Amerikaans koppel heeft interesse en het duo wil deze klant koste wat het kost binnenhalen. Phil en Angelina treffen de voorbereidingen voor een groot feest. De lastigste klus is wellicht de tientallen omgevallen bomen uit de tuin wegkrijgen, liefst tegen een zo laag mogelijke prijs. Jonnie en Ashley zijn op zoek naar hun droomkasteel. Ze hebben er nog twee te gaan, maar zijn die ook geschikt?

Zo 2 juni 2019 | 13:00 Bouw je Droom: Een nieuw Leven in een Frans Kasteel

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Realityreeks over het leven van Britse kasteeleigenaars in Frankrijk. Ervaringsdeskundigen Dick en zijn vrouw Angel ontmoeten Jonny. Ze geven hem een snelcursus kasteelshoppen en dat valt de man toch lastiger dan verwacht. Jonathan en Michael hebben de grootste moeite om hun kasteel rendabel te krijgen. Hopeloos op zoek naar iets bijzonders trekken ze de kelders van het kasteel in. Phil en Angelina willen hun kasteel promoten als de perfecte locatie voor een huwelijksverjaardag, maar dat loopt niet van een leien dakje.

Vr 31 mei 2019 | 16:06 Escape to the Chateau DIY

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityreeks over het leven van Britse kasteeleigenaars in Frankrijk. Dick gaat op zoek naar een voorraad wijn die de Duitsers ten tijde van de Tweede Wereldoorlog in een van de kelders bij Jonathan en Michael zouden verborgen hebben. In een andere kelder is Jonathan dan weer op zoek naar een waterbron. Philip en Angelina maken hun kasteel klaar voor een groot feest, maar ze weten niet wat eerst te doen en de tijd tikt genadeloos verder. Alleenstaande moeder Fiona begint aan de renovatie van de eetkamer en de trappenhal van haar kasteel, want de burgemeester komt op bezoek. Ze wil liefst alles alleen doen, maar zal dat ook lukken?

Wo 29 mei 2019 | 16:00 Escape to the Chateau DIY

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityreeks over het leven van Britse kasteeleigenaars in Frankrijk. Dick was ingenieur in het leger en schiet Philip en Angelina te hulp om een brug te bouwen bij hun kasteel. Jonathan en Michael organiseren een try-out op hun kasteel met enkele schoolvrienden van Michael. Wat vinden zij ervan? Houden ze de boel netjes? En zal Jonathan zijn kalmte kunnen bewaren? Jonny en Ashley zijn nog steeds op zoek naar hun droomkasteel. Wordt vandaag eindelijk hun geluksdag?

Di 28 mei 2019 | 16:00 Escape to the Chateau DIY

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Realityreeks over het leven van Britse kasteeleigenaars in Frankrijk. Angel helpt Jonathan en Michael bij het plan om van hun kasteel de ideale locatie voor een huwelijksfeest te maken. Een Amerikaans koppel heeft interesse en het duo wil deze klant koste wat het kost binnenhalen. Phil en Angelina treffen de voorbereidingen voor een groot feest. De lastigste klus is wellicht de tientallen omgevallen bomen uit de tuin wegkrijgen, liefst tegen een zo laag mogelijke prijs. Jonnie en Ashley zijn op zoek naar hun droomkasteel. Ze hebben er nog twee te gaan, maar zijn die ook geschikt?

Zo 26 mei 2019 | 06:55 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Animatieserie. Angelina's kamer. Gracie blijft bij Angelina logeren. Angelina vindt het eerst heel leuk, maar begint zich langzaamaan aan Gracie te ergeren.

Vr 24 mei 2019 | 16:00 Escape to the Chateau DIY

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Realityreeks over het leven van Britse kasteeleigenaars in Frankrijk. Ervaringsdeskundigen Dick en zijn vrouw Angel ontmoeten Jonny. Ze geven hem een snelcursus kasteelshoppen en dat valt de man toch lastiger dan verwacht. Jonathan en Michael hebben de grootste moeite om hun kasteel rendabel te krijgen. Hopeloos op zoek naar iets bijzonders trekken ze de kelders van het kasteel in. Phil en Angelina willen hun kasteel promoten als de perfecte locatie voor een huwelijksverjaardag, maar dat loopt niet van een leien dakje.

Do 23 mei 2019 | 16:05 Escape to the Chateau DIY

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Realityreeks over de uitdagingen van Britse kasteeleigenaars in Frankrijk. Ervaringsdeskundigen Dick en zijn vrouw Angel ontmoeten Jonny. Ze geven hem een snelcursus kasteelshoppen en dat valt de man toch lastiger dan verwacht. Jonathan en Michael hebben de grootste moeite om hun kasteel rendabel te krijgen. Hopeloos op zoek naar iets bijzonders trekken ze de kelders van het kasteel in. Phil en Angelina willen hun kasteel promoten als de perfecte locatie voor een huwelijksverjaardag, maar dat loopt niet van een leien dakje.

Zo 19 mei 2019 | 06:55 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Animatieserie. Angelina en de populaire ballettas. Iedereen in Angelina's klas heeft dezelfde populaire ballettas. Angelina wil hem ook en probeert het geld zelf bij elkaar te sparen. Maar ze besluit uiteindelijk toch haar eigen weg te kiezen.

Zo 12 mei 2019 | 18:50 Lindenstraße

Anna (Irene Fischer) kann dem Charme von Wolf Lohmaier (Martin Müller-Reisinger) nicht widerstehen. Anschließend will sie ihren Putzjob kündigen... Lea ertränkt ihren Liebeskummer im Café George, als sie eine schockierende Nachricht von einem Shnax-Date erhält. Die genervte Angelina schmeißt Antonia raus.

Zo 12 mei 2019 | 06:55 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 31 - Animatieserie. Angelina's moederdag. Angelina is Moederdag vergeten en nu heeft ze geen cadeautje. Ze besluit om samen met Polly iets liefs voor haar moeder te doen.

Zo 5 mei 2019 | 17:15 Droomkamers

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Angelina: De ouders van Angelina zijn alletwee ziek en zelf is ze ook niet helemaal gezond.

Zo 5 mei 2019 | 06:50 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Animatieserie. Angelina en de kunsttentoonstelling. Er is een kunsttentoonstelling op school. Iedereen moet iets maken. Angelina en Gracie proberen Vicky te helpen, maar ze doen meer kwaad dan goed.

Zo 28 april 2019 | 18:50 Lindenstraße

Aflevering 1717 - Was bahnt sich da an? Nach einer zufälligen Begegnung in der Stadt und zu viel Alkohol kommen sich Lea (Anna-Sophia Claus) und Konstantin (Arne Rudolf) ziemlich nahe... Angelina schmiedet unterdessen einen perfiden Plan gegen Dressler und ihren Erzfeind Phil Seegers.

Zo 28 april 2019 | 01:15 Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life IMDb: 5.5

28/04 - IMDB * 5.5 - Lara Croft: Tomb Raider - The Cradle of Life, De avontuurlijke, Britse archeologe Lara Croft heeft waarschijnlijk de meest belangrijke archeologische ontdekking in de geschiedenis gedaan: het vinden van een lichtbol die leidt naar de mythische doos van Pandora. Helaas valt de lichtbol in verkeerde handen van de kwaadaardige wetenschapper Jonathan Reiss. Deze houdt zich bezig met dodelijke virussen en hoopt de geheimen uit de doos van Pandora als wapen te kunnen verkopen. De Britse inlichtingendienst schakelt Lara in om de lichtbol terug te...

De avontuurlijke, Britse archeologe Lara Croft heeft waarschijnlijk de meest belangrijke archeologische ontdekking in de geschiedenis gedaan: het vinden van een lichtbol die leidt naar de mythische doos van Pandora. Helaas valt de lichtbol in verkeerde handen van de kwaadaardige wetenschapper Jonathan Reiss. Deze houdt zich bezig met dodelijke virussen en hoopt de geheimen uit de doos van Pandora als wapen te kunnen verkopen. De Britse inlichtingendienst schakelt Lara in om de lichtbol terug te vinden, die op haar beurt hulp vraagt van Terry Sheridan; een Britse marinier en een oud-geliefde van haar. Samen gaan ze op avontuur om de lichtbol terug te krijgen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/lara-croft-tomb-raider-the-cradle-of-life

Wo 24 april 2019 | 00:15 Jersey Shore Family Vacation

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Staten Island Smackdown: Snooki neemt een snoekduik, Mike inspireert en de problematische band tussen Angelina en Vinny bereikt het breekpunt.

Vr 19 april 2019 | 11:45 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 16 - Animatieserie. Angelina en disco dans rage. Angelina en haar vrienden moeten mevrouw Vingerhoed helpen, maar haar vrienden hebben het drukker met andere dingen.

Zo 14 april 2019 | 18:50 Lindenstraße

Aflevering 1715 - Phil Seegers (Marcus Off) ist wieder da und sorgt für Unruhe. Nicht nur wegen seiner Mieterhöhungen. Zwischen ihm und Angelina keimt die alte Feindschaft wieder auf... Anna hat den Putzjob bei Wolf Lohmaier bekommen. Irgendwie gefällt ihr der Mann. Zwischen Iffi und Roland herrscht derweil Funkstille. ?Neue Folge?

Zo 14 april 2019 | 06:55 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Animatieserie. Angelina, de dierenoppas. Juffrouw Mimi gaat op vakantie en iemand moet op haar kanarie passen. Angelina wil het wel doen, maar dat is moeilijker dan het lijkt.

Za 13 april 2019 | 02:05 Salt IMDb: 6.4

13/04 - IMDB * 6.4 - Salt is een Amerikaanse actiethriller uit het jaar 2010. De film is geregisseerd door Phillip Noyce, en geschreven door Kurt Wimmer en Brian Helgeland. De hoofdrol wordt vertolkt door Angelina Jolie. Evelyn Salt is een geweldige CIA agente. Haar staat van dienst is indrukwekkend en uitzonderlijk. Maar wanneer een Russische spion overgaat tot onthullingen, komt ook Salt in opspraak. De overloper beweert dat Salt een Russische dubbelspionne is en weldra de opdracht zal krijgen om de president van...

Salt is een Amerikaanse actiethriller uit het jaar 2010. De film is geregisseerd door Phillip Noyce, en geschreven door Kurt Wimmer en Brian Helgeland. De hoofdrol wordt vertolkt door Angelina Jolie. Evelyn Salt is een geweldige CIA-agente. Haar staat van dienst is indrukwekkend en uitzonderlijk. Maar wanneer een Russische spion overgaat tot onthullingen, komt ook Salt in opspraak. De overloper beweert dat Salt een Russische dubbelspionne is en weldra de opdracht zal krijgen om de president van de Verenigde Staten te vermoorden. Voor Salt zit er niets anders op dan te vluchten en haar jarenlange ervaring als geheim agente te gebruiken om haar onschuld aan te tonen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/salt

Vr 12 april 2019 | 22:10 Salt IMDb: 6.4

12/04 - IMDB * 6.4 - Salt is een Amerikaanse actiethriller uit het jaar 2010. De film is geregisseerd door Phillip Noyce, en geschreven door Kurt Wimmer en Brian Helgeland. De hoofdrol wordt vertolkt door Angelina Jolie. Evelyn Salt is een geweldige CIA agente. Haar staat van dienst is indrukwekkend en uitzonderlijk. Maar wanneer een Russische spion overgaat tot onthullingen, komt ook Salt in opspraak. De overloper beweert dat Salt een Russische dubbelspionne is en weldra de opdracht zal krijgen om de president van...

Salt is een Amerikaanse actiethriller uit het jaar 2010. De film is geregisseerd door Phillip Noyce, en geschreven door Kurt Wimmer en Brian Helgeland. De hoofdrol wordt vertolkt door Angelina Jolie. Evelyn Salt is een geweldige CIA-agente. Haar staat van dienst is indrukwekkend en uitzonderlijk. Maar wanneer een Russische spion overgaat tot onthullingen, komt ook Salt in opspraak. De overloper beweert dat Salt een Russische dubbelspionne is en weldra de opdracht zal krijgen om de president van de Verenigde Staten te vermoorden. Voor Salt zit er niets anders op dan te vluchten en haar jarenlange ervaring als geheim agente te gebruiken om haar onschuld aan te tonen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/salt

Vr 12 april 2019 | 11:45 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 33 - Animatieserie. Angelina en Polly's grote dag. Angelina moet op Polly passen. Ze moet even weg en Alice neemt het over. Als Angelina terugkomt gaat Alice weg. Polly lijkt nu Alice leuker te vinden dan Angelina.

Do 11 april 2019 | 00:15 Jersey Shore Family Vacation

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Frenemies: De vriendschappen worden op de proef gesteld wanneer Jenni een Jwoww doet bij Angelina en Snooki tussen hen in komt te staan als bemiddelaar.

Wo 10 april 2019 | 00:15 Jersey Shore Family Vacation

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Frenemies: De vriendschappen worden op de proef gesteld wanneer Jenni een Jwoww doet bij Angelina en Snooki tussen hen in komt te staan als bemiddelaar.

Zo 7 april 2019 | 13:00 Deutschland sucht den Superstar

Ab der ersten Show bestimmen wieder alleine die Zuschauer per Telefon- und SMS-Voting, welche Kandidaten eine Runde weiter sind. Die Jury aus Dieter Bohlen, Pietro Lombardi, Oana Nechiti und Xavier Naidoo wird zwar ihr Urteil abgeben, doch die Jury hat nun keine Entscheidungsmacht mehr. Das Voting-Ergebnis der Zuschauer wird direkt im Anschluss an die Live-Show verkündet. Für zwei Kandidaten wird der Traum vom Superstar gleich nach der ersten Show platzen, denn die zwei Kandidaten mit den wenigsten Zuschauerstimmen müssen den Wettbewerb verlassen. Im großen Finale am 27. April kämpfen vier Kandidaten darum der Superstar 2019 zu werden. Hier die besten 10 Sängerinnen und Sänger von DSDS: Alicia-Awa Beissert (21) Studentin aus Bochum Angelina Mazzamurro (21) Friseurin aus Erwitte Clarissa Schöppe (19) Abiturientin aus Buckow Davin Herbrüggen (20) Altenpfleger aus Oberhausen Joana Kesenci (17) Schülerin aus Gronau Jonas Weisser (18) Schüler aus Villingendorf Lukas Kepser (24) Student aus Kranenburg Momo Chahine (22) Auszubildender aus Herne Nick Ferretti (29) Musiker aus Palma de Mallorca Taylor Luc Jacobs (23) Musiker aus Kiel

Zo 7 april 2019 | 06:55 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Animatieserie. Angelina en de zaak van de vermiste muziek. Marco is zijn bladmuziek kwijtgeraakt. Vicky wil graag detective worden en helpt hem samen met Angelina om de bladmuziek te vinden.

Zo 7 april 2019 | 01:20 Deutschland sucht den Superstar

Ab der ersten Show bestimmen wieder alleine die Zuschauer per Telefon- und SMS-Voting, welche Kandidaten eine Runde weiter sind. Die Jury aus Dieter Bohlen, Pietro Lombardi, Oana Nechiti und Xavier Naidoo wird zwar ihr Urteil abgeben, doch die Jury hat nun keine Entscheidungsmacht mehr. Das Voting-Ergebnis der Zuschauer wird direkt im Anschluss an die Live-Show verkündet. Für zwei Kandidaten wird der Traum vom Superstar gleich nach der ersten Show platzen, denn die zwei Kandidaten mit den wenigsten Zuschauerstimmen müssen den Wettbewerb verlassen. Im großen Finale am 27. April kämpfen vier Kandidaten darum der Superstar 2019 zu werden. Hier die besten 10 Sängerinnen und Sänger von DSDS: Alicia-Awa Beissert (21) Studentin aus Bochum Angelina Mazzamurro (21) Friseurin aus Erwitte Clarissa Schöppe (19) Abiturientin aus Buckow Davin Herbrüggen (20) Altenpfleger aus Oberhausen Joana Kesenci (17) Schülerin aus Gronau Jonas Weisser (18) Schüler aus Villingendorf Lukas Kepser (24) Student aus Kranenburg Momo Chahine (22) Auszubildender aus Herne Nick Ferretti (29) Musiker aus Palma de Mallorca Taylor Luc Jacobs (23) Musiker aus Kiel

Vr 5 april 2019 | 11:45 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 26 - Animatieserie. Angelina springt over de rivier. Angelina moet een opdracht voor school maken. Polly wil met haar spelen, maar Angelina heeft daar geen tijd voor. Wat Angelina niet weet is dat Polly's spel Angelina op de goede weg helpt.

Do 4 april 2019 | 11:40 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 25 - Animatieserie. Angelina en het carnaval. Angelina organiseert een carnaval voor Marco, maar ze is vergeten dat ook Polly jarig is. Vicky heeft een idee om het te combineren.

Wo 3 april 2019 | 20:30 Mr. & Mrs. Smith IMDb: 6.5

03/04 - IMDB * 6.5 - Actiekomedie, John en Jane Smith zijn een normaal koppel met een huwelijk waar de pit een beetje uit is. Beiden hebben echter een groot geheim: ze behoren, zonder dat de ander het weet, tot de beruchtste en meest gevraagde huurmoordenaars ter wereld en zijn bovendien in dienst bij concurrerende bedrijven. Wanneer beiden een nieuwe opdracht krijgen en ontdekken dat ze elkaars doelwit zijn, wordt het een spannend spel. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/mr mrs smith

John en Jane Smith zijn een normaal koppel met een huwelijk waar de pit een beetje uit is. Beiden hebben echter een groot geheim: ze behoren, zonder dat de ander het weet, tot de beruchtste en meest gevraagde huurmoordenaars ter wereld en zijn bovendien in dienst bij concurrerende bedrijven. Wanneer beiden een nieuwe opdracht krijgen en ontdekken dat ze elkaars doelwit zijn, wordt het een spannend spel. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/mr-mrs-smith

Di 2 april 2019 | 11:45 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 23 - Animatieserie. Angelina en 't hart op 't ijs. Angelina en Alice zeggen dat Marco mee kan doen met de ijshockeywedstrijd. Marco is meteen enthousiast, maar hij begrijpt het verkeerd. Hij kan meedoen door te zingen, niet door te spelen.

Ma 1 april 2019 | 11:45 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 22 - Animatieserie. Angelina en het musical theater. Angelina en haar vriendinnen krijgen bezoek van een musicalster op Camembert Academy. Ze oefenen heel hard om indruk te maken.

Zo 31 maart 2019 | 06:55 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Animatieserie. Angelina en de cheddar kaas dans. Angelina, A.J. en Marco gaat met de Cheddar kaas dans optreden in een talentenjacht. Ze willen dat Gracie meedoet, maar die doet liever de Fromage dans. Ze vinden een inventieve oplossing.

Vr 29 maart 2019 | 00:15 Jersey Shore Family Vacation

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Angelina Leaves Her Mark!: De guido's gaan op de Bahama's feesten en Angelina vertrekt op schokkende wijze.

Zo 24 maart 2019 | 10:50 Kung Fu Panda 3 IMDb: 7.1

24/03 - IMDB * 7.1 - Kinderen, Animatiefilm uit 2016. Wanneer Po's lang vermiste vader plotseling opduikt, reizen vader en zoon naar een geheim pandaparadijs waar ze een groot aantal hilarische panda's ontmoeten. Maar ondertussen begint de bovennatuurlijke slechterik Kai aan een tocht door China en onderweg verslaat hij alle kung fu meesters. Dan wordt van Po het onmogelijke verwacht: hij moet een compleet pandadorp, vol met luie en onhandige panda's, trainen en veranderen in het ultieme leger van Kung Fu Panda's! Kijk waar...

Animatiefilm uit 2016. Wanneer Po's lang vermiste vader plotseling opduikt, reizen vader en zoon naar een geheim pandaparadijs waar ze een groot aantal hilarische panda's ontmoeten. Maar ondertussen begint de bovennatuurlijke slechterik Kai aan een tocht door China en onderweg verslaat hij alle kung fu-meesters. Dan wordt van Po het onmogelijke verwacht: hij moet een compleet pandadorp, vol met luie en onhandige panda's, trainen en veranderen in het ultieme leger van Kung Fu Panda's! Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/kung-fu-panda-3

Zo 24 maart 2019 | 06:50 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 34 - Animatieserie. Angelina en de stinkende kaas. De vader van Angelina organiseert een Frans festival. Mevrouw Vingerhoed heeft speciaal hiervoor een stinkkaas gemaakt. De kinderen vinden die maar stinken en proberen haar op andere gedachten te brengen.

Vr 22 maart 2019 | 11:45 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 15 - Animatieserie. Angelina en de Marcel Muiseau mime wedstrijd. Angelina en Marco maken kans op kaartjes voor de Marcel Muiseau Mime Show, maar dat lijkt nog bijna mis te gaan door een weddenschap die ze houden.

Do 21 maart 2019 | 20:30 Kung Fu Panda 3 IMDb: 7.1

21/03 - IMDB * 7.1 - Animatiefilm uit 2016. Wanneer Po's lang vermiste vader plotseling opduikt, reizen vader en zoon naar een geheim pandaparadijs waar ze een groot aantal hilarische panda's ontmoeten. Maar ondertussen begint de bovennatuurlijke slechterik Kai aan een tocht door China en onderweg verslaat hij alle kung fu meesters. Dan wordt van Po het onmogelijke verwacht: hij moet een compleet pandadorp, vol met luie en onhandige panda's, trainen en veranderen in het ultieme leger van Kung Fu Panda's! Kijk waar...

Animatiefilm uit 2016. Wanneer Po's lang vermiste vader plotseling opduikt, reizen vader en zoon naar een geheim pandaparadijs waar ze een groot aantal hilarische panda's ontmoeten. Maar ondertussen begint de bovennatuurlijke slechterik Kai aan een tocht door China en onderweg verslaat hij alle kung fu-meesters. Dan wordt van Po het onmogelijke verwacht: hij moet een compleet pandadorp, vol met luie en onhandige panda's, trainen en veranderen in het ultieme leger van Kung Fu Panda's! Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/kung-fu-panda-3

Do 21 maart 2019 | 11:45 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 14 - Animatieserie. De show van Angelina en Polly. De ouders van Angelina hebben een zware dag gehad en daarom bedenken Angelina en Polly een optreden, zodat ze kunnen ontspannen.

Wo 20 maart 2019 | 11:50 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 13 - Animatieserie. Angelina en de dirigent. Angelina zit in een muziekgroep, maar ze hebben moeite om maat te houden. Normaal lukt het wel als A.J. de drummer de maat aangeeft, maar één van zijn drumstokjes is kapot.

Di 19 maart 2019 | 11:50 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Animatieserie. Angelina's lentekriebels. Angelina en haar vrienden kijken uit naar de lente, maar zo ver lijkt het nog lang niet te zijn en dus verzinnen zij dingen om toch een lentegevoel te krijgen.

Ma 18 maart 2019 | 11:50 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Animatieserie. Angelina's natuurdans. Angelina en haar vriendinnen moeten een natuurdans bedenken. Angelina baalt ervan dat Polly ze steeds stoort, maar uiteindelijk blijk dat nog niet zo slecht.

Zo 17 maart 2019 | 06:50 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 33 - Animatieserie. Angelina en Polly's grote dag. Angelina moet op Polly passen. Ze moet even weg en Alice neemt het over. Als Angelina terugkomt gaat Alice weg. Polly lijkt nu Alice leuker te vinden dan Angelina.

Vr 15 maart 2019 | 11:45 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Animatieserie. Angelina's camembert parade. Angelina wil een harmonieparade houden met haar vriendjes. Ze luisteren alleen slecht en daardoor gaat alles mis. Ze probeert een oplossing te vinden.

Do 14 maart 2019 | 11:50 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Animatieserie. Angelina's kamer. Gracie blijft bij Angelina logeren. Angelina vindt het eerst heel leuk, maar begint zich langzaamaan aan Gracie te ergeren.

Wo 13 maart 2019 | 11:55 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Animatieserie. Angelina en de populaire ballettas. Iedereen in Angelina's klas heeft dezelfde populaire ballettas. Angelina wil hem ook en probeert het geld zelf bij elkaar te sparen. Maar ze besluit uiteindelijk toch haar eigen weg te kiezen.

Di 12 maart 2019 | 11:50 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Animatieserie. Angelina heeft de hik. Angelina krijgt net voor een grote show de hik. Met haar vrienden probeert ze van haar hik af te komen.

Ma 11 maart 2019 | 11:50 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Animatieserie. Angelina en de kunsttentoonstelling. Er is een kunsttentoonstelling op school. Iedereen moet iets maken. Angelina en Gracie proberen Vicky te helpen, maar ze doen meer kwaad dan goed.

Ma 11 maart 2019 | 00:00 Big Bounce – Das Promi-Special

Erstmals gibt es ein Prominenten-Special von 'Big Bounce': 32 Promis treten zunächst in 16 Duellen gegeneinander dann. Für jedes gewonnene Duell gibt es 1.000 Euro – so können die Promis im Duell-Parcours maximal 16.000 Euro erspringen. Anschließend treten die Duell-Sieger im Taktik-Parcours an. Wenn sie ihn erfolgreich absolvieren, gibt es weitere 1.000 Euro und auch hier können maximal 16.000 Euro erreicht werden. Alle Promis, die den Taktik-Parcours schaffen, springen weiter im Hochparcours und können hier noch mehr Geld für den Spendentopf erspringen: Pro erfolgreich absolviertem Hindernis gibt es 500 Euro. Werden vier Hindernisse geschafft, gibt es 2.000 Euro, bei allen fünf Hindernissen insgesamt 3.000 Euro. Im Finale stehen zwei Prominente – der Sieger macht weitere 20.000 Euro für den guten Zweck. So können über das gesamte Prominenten-Special hinweg maximal 100.000 Euro für den guten Zweck zusammenkommen. Welcher Promi kommt wie weit und welche zwei werden im ersten Promi-Finale von 'Big Bounce' stehen? Folgende Promis treten im ersten Promi-Special der Trampolin Show 'Big Bounce' für den guten Zweck an: Allegra Tinnefeld (13, Geigenspielerin, Schauspielerin, 'Fünf Freunde', Zweitplatzierte beim 'Supertalent', 2017) Angelina Heger (26, Ex-'Bachelor'-Kandidatin, 2014) Attila Hildmann (37, Autor von Kochbüchern) Ben Ole Knobbe (11, Schauspieler, 'Conni & Co') Cale Kalay (32, Profitänzer) Christina Obergföll (37, Leistungssportlerin im Speerwurf) Danny Ecker (41, Leistungssportler im Stabhochspringen) Ekaterina Leonova (31, Profitänzerin) Ella Lee (15, Schauspielerin, 'Hanni und Nanni') Erich Klann (31, Profitänzer bei 'Let's Dance') Frank Busemann (43, Leistungssportler, Leichtathletik) Igor Dolgatschew (35, Schauspieler, 'Alles was zählt') Ivana Santacruz (22, Tänzerin und Social Media Star) Jan Hempel (47, Leistungssportler im Turmspringen) Jan Kralitschka (42, Ex-'Bachelor', 2013) Jennifer Oeser (35, Leistungssportlerin im Siebenkampf) Julian Evangelos (26, Ex-'Love Island'-Kandidat 2017) Kim Gloss (26, Ex-'DSDS'-Kandidatin 2010) Klaudia Giez (22, Ex-'GNTM'-Kandidatin 2018) Leila Meinecke (13, Schauspielerin, 'Hanni und Nanni') Malu Leicher (12, Schauspielerin, 'Liliane Susewind – Ein tierisches Abenteuer') Marie Wegener (17, 'DSDS'-Gewinnerin, 2018) Matteo Markus Bok (15, Sänger, 'König der Löwen'-Musical) Moritz Garth (23, Sänger & Influencer) Nadine Angerer (40, Profi-Fußballerin) Oskar Keymar (15, Schauspieler, 'Conni & Co.') Piet Puddu (14, Schauspieler, 'Die Pfefferkörner') Rosa Meinecke (13, Schauspielerin, 'Hanni und Nanni') Sascha Klein (33, Wasserspringer) Sebastian Pannek (32, Ex-'Bachelor', 2017) Thomas Rupprath (41, Profischwimmer) Timothy Boldt (28, Schauspieler, 'Unter uns') Und das sind die Hindernisse im Promi-Special: Duell-Parcours: Der Balken, die waagerechten Stachelrollen, die hängende Rolle, die hängenden Stäbe, das Sprungbrett, die elastischen Seile und zum Abschluss die Pilze auf der Pilzwiese. Nach dem Taktik-Parcours besteht der Hochparcours aus der Riesenhantel, der Fliegenklatsche, den schwebenden Trampolinen, der fliegenden Treppe und dem Propeller.

Zo 10 maart 2019 | 12:15 Deutschland sucht den Superstar

Der Nationalpark Khao Sok ist ein Naturschutzgebiet im Süden Thailands mit dichtem, unberührtem Urwald und hoch aufragenden Steinformationen. In dieser faszinierenden Landschaft sowie an paradiesischen Traumstränden in der Phang Nga Bucht, kämpfen die Top 25-Kandidaten um den Einzug in die Mottoshows. Sie tun alles, um die Jury aus Erfolgsproduzent und Chefjuror Dieter Bohlen, DSDS-Gewinner Pietro Lombardi, Profitänzerin Oana Nechiti und den genialen Sänger und Songwriter Xavier Naidoo mit Gesang und Performance zu überzeugen. Nervenstärke ist gefragt – wer hier versagt, kann direkt nach Hause fliegen. Einer ganz besonderen Herausforderung müssen sich die verbliebenen Kandidaten im letzten Set stellen. Das letzte Set im Auslands-Recall ist ein Duell-Set. Hier treten die Kandidaten in Zweierteams an. Der Clou: Nur einer von beiden kommt weiter, für das andere Teammitglied endet der Weg bei DSDS. Wer ist diesem Druck gewachsen und schafft es im Anschluss an das Duell-Set in die großen Live-Motto-Shows? Die Top 25 des DSDS Auslands-Recalls: Alicia-Awa Beissert (21) Studentin aus Bochum Angelina Mazzamurro (21) Friseurin aus Erwitte Antonia 'Toni" Komljen (21) Barkeeperin aus Hamburg Clarissa Schöppe (19) Abiturientin aus Buckow Daniel Böhme (25) Studienabsolvent aus Hamburg Davin Herbrüggen (20) Altenpfleger aus Oberhausen Ecem Safa (22) Studentin aus Neuhausen Gianina Fabbricatore (26) Inkassospezialistin aus Anglikon Jayla Ndoumbé Epoupa (17) Schülerin aus Düsseldorf Jessica Baykina (18) Make-up Artist aus Münster Jessica Martins Reis (19) Telefonische Kundenberaterin und Tanzanimateurin aus Osnabrück Joana Kesenci (17) Schülerin aus Gronau Joaquin Parraguez (20) Musiker aus Rees Jonas Weisser (17) Schüler aus Villingendorf Kamilla Asadullina (19) Schülerin aus Aystetten Luisa José (18) Auszubildende aus Dottikon Lukas Kepser (24) Student aus Kranenburg Momo Chahine (22) Auszubildender aus Herne Natali Vrtkovska (23) Kauffrau für Versicherungen und Finanzen aus Neustadt Nick Ferretti (29) Musiker aus Palma de Mallorca Philipp Kanjo (28) Tontechniker aus Höchst Shanice Porkar (18) Schülerin aus Ladenburg Silvan Seehaase (26) Sport- und Fitnessberater aus Ammersbeck Sven Schlegler (23) Abfüller aus Altrip Taylor Luc Jacobs (23) Musiker aus Kiel

Zo 10 maart 2019 | 06:55 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 30 - Animatieserie. Angelina's behulpzame vriendin. Vicky wil iedereen helpen op één dag. Maar ze komt er snel achter dat ze tijd tekort komt. Ze zal het moeten combineren.

Vr 8 maart 2019 | 11:50 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Animatieserie. Angelina en de dans-athon. Angelina en haar vrienden organiseren een dansmarathon voor een goed doel. Ze raken alleen het formulier met de donaties kwijt.

Di 5 maart 2019 | 11:50 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Animatieserie. Angelina en de zaak van de vermiste muziek. Marco is zijn bladmuziek kwijtgeraakt. Vicky wil graag detective worden en helpt hem samen met Angelina om de bladmuziek te vinden.

Ma 4 maart 2019 | 11:50 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Animatieserie. Angelina en de cheddar kaas dans. Angelina, A.J. en Marco gaat met de Cheddar kaas dans optreden in een talentenjacht. Ze willen dat Gracie meedoet, maar die doet liever de Fromage dans. Ze vinden een inventieve oplossing.

Do 28 februari 2019 | 21:45 Lieben und Lügen

Seizoen 1 - Aflevering 1/3 (1) - Er arbeitet als Software-Entwickler, sie stemmt ihr eigenes Immobilienbüro. Neben zwei Kindern eint das Pariser Paar nur die Tatsache, nicht früh genug mit dem anderen über die Fallstricke ihrer Jobs gesprochen zu haben. Vincent hat seine Kollegen betrogen und eine gemeinsame Entwicklung heimlich an die Konkurrenz verkauft. Die Amerikanerin Louise arbeitet für die CIA. Jetzt haben sich beide erpressbar gemacht, und die Kräfte hinter ihnen haben sie als Ehepaar im Blick. Klingt nicht so komisch wie bei "Mr. and Mrs. Smith"? Wird’s leider auch nicht, ist nämlich ein Drama aus Frankreich. Aber der Spaß hat Angelina Jolie und Brad Pitt ja auch kein Glück gebracht...

Wo 27 februari 2019 | 20:30 Just Tattoo of US (US Version)

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Secrets from the Shore: Jersey Shore-oudgediende Angelina test de liefde van haar verloofde voor haar smerige kant uit met een bloederige tattoo. Twee beste vrienden onthullen hun foute geheimpjes in blijvende plaatjes.

Zo 24 februari 2019 | 06:50 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 28 - Animatieserie. Angelina en de dans van juffrouw Mimi. Juffrouw Mimi heeft een dansvoorstelling, maar alles lijkt in het honderd te lopen.

Do 21 februari 2019 | 23:00 Just Tattoo of US (US Version)

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Secrets from the Shore: Jersey Shore-oudgediende Angelina test de liefde van haar verloofde voor haar smerige kant uit met een bloederige tattoo. Twee beste vrienden onthullen hun foute geheimpjes in blijvende plaatjes.

Wo 20 februari 2019 | 21:00 Just Tattoo of US (US Version)

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Secrets from the Shore: Jersey Shore-oudgediende Angelina test de liefde van haar verloofde voor haar smerige kant uit met een bloederige tattoo. Twee beste vrienden onthullen hun foute geheimpjes in blijvende plaatjes.

Zo 17 februari 2019 | 06:45 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 27 - Animatieserie. Angelina en de winderige kinderdag. Angelina, Alice, Marco en Polly vieren Kinderdag. Alles lijkt mis te gaan en ze denken erover om Kinderdag dit jaar maar niet te vieren.

Do 14 februari 2019 | 22:30 Just Tattoo of US (US Version)

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Secrets from the Shore: Jersey Shore-oudgediende Angelina test de liefde van haar verloofde voor haar smerige kant uit met een bloederige tattoo. Twee beste vrienden onthullen hun foute geheimpjes in blijvende plaatjes.

Zo 10 februari 2019 | 06:50 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 26 - Animatieserie. Angelina springt over de rivier. Angelina moet een opdracht voor school maken. Polly wil met haar spelen, maar Angelina heeft daar geen tijd voor. Wat Angelina niet weet is dat Polly's spel Angelina op de goede weg helpt.

Za 9 februari 2019 | 23:55 Porträt in der Dämmerung

Drei Polizisten vergewaltigen eine Frau, einer von ihnen, Andrey (Sergej Borisow), vergeht sich wenig später an der Sozialarbeiterin Marina (Olga Dychowitschnaja). Als die verheiratete Frau aus reichem Hause ihren Peiniger in einer Spelunke wiedererkennt, sinnt sie auf Rache, beginnt dann aber eine Affäre mit ihm... Die "Sozialstudie auf das Zweiklassensystem" (3sat) wirkt reichlich verblasen.

Zo 3 februari 2019 | 17:35 Droomkamers

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Angelina: De ouders van Angelina zijn alletwee ziek en zelf is ze ook niet helemaal gezond.

Zo 3 februari 2019 | 06:50 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 25 - Animatieserie. Angelina en het carnaval. Angelina organiseert een carnaval voor Marco, maar ze is vergeten dat ook Polly jarig is. Vicky heeft een idee om het te combineren.

Vr 25 januari 2019 | 20:30 The Bone Collector IMDb: 6.7

25/01 - IMDB * 6.7 - The Bone Collector, Amerikaanse thriller uit 1999 van regisseur Phillip Noyce met Denzel Washington, Angelina Jolie, Queen Latifah en anderen. Na een ongeluk is de voormalige rechercheur moordzaken Lincoln Rhyme grotendeels verlamd. Alleen zijn hoofd en een vinger kan hij nog gebruiken om via een computer te communiceren. Het vooruitzicht dat zijn toestand verder kan verslechteren, leidt ertoe dat hij bij een bevriende arts naar euthanasie informeert. Zijn leven krijgt echter een drastische wending wanneer hij bij...

Amerikaanse thriller uit 1999 van regisseur Phillip Noyce met Denzel Washington, Angelina Jolie, Queen Latifah en anderen. Na een ongeluk is de voormalige rechercheur moordzaken Lincoln Rhyme grotendeels verlamd. Alleen zijn hoofd en een vinger kan hij nog gebruiken om via een computer te communiceren. Het vooruitzicht dat zijn toestand verder kan verslechteren, leidt ertoe dat hij bij een bevriende arts naar euthanasie informeert. Zijn leven krijgt echter een drastische wending wanneer hij bij een zaak van een psychopathische seriemoordenaar betrokken raakt. Daarbij krijgt Lincoln hulp van de jonge agente Amelia, die zijn ogen en oren wordt op de plaatsen delict. Samen moeten ze de moordenaar zien te stoppen voor er nog meer slachtoffers vallen. Hun eigen levens lopen hierbij groot gevaar. Kijkwijzer indicatie: let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat angst en geweld. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-bone-collector

Zo 20 januari 2019 | 06:50 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 23 - Animatieserie. Angelina en 't hart op 't ijs. Angelina en Alice zeggen dat Marco mee kan doen met de ijshockeywedstrijd. Marco is meteen enthousiast, maar hij begrijpt het verkeerd. Hij kan meedoen door te zingen, niet door te spelen.

Za 19 januari 2019 | 20:30 Gone in Sixty Seconds IMDb: 6.5

19/01 - IMDB * 6.5 - Actiethriller, Gone in Sixty Seconds is een Amerikaanse actiefilm uit 2000. Deze productie werd geregisseerd door Dominic Sena. Met hoofdrollen voor met Nicolas Cage, Giovanni Ribisi en Angelina Jolie. Ex autodief Randall 'Memphis' Raines leidt al enkele jaren een rustig leven. Wanneer zijn jongere broer Kip zich in nesten werkt, ziet hij zich verplicht om zijn vroegere activiteiten weer op te nemen. Om zijn broer te redden, moet hij diens opdracht afmaken: vijftig exclusieve wagens stelen in slechts enkele...

Gone in Sixty Seconds is een Amerikaanse actiefilm uit 2000. Deze productie werd geregisseerd door Dominic Sena. Met hoofdrollen voor met Nicolas Cage, Giovanni Ribisi en Angelina Jolie. Ex-autodief Randall 'Memphis' Raines leidt al enkele jaren een rustig leven. Wanneer zijn jongere broer Kip zich in nesten werkt, ziet hij zich verplicht om zijn vroegere activiteiten weer op te nemen. Om zijn broer te redden, moet hij diens opdracht afmaken: vijftig exclusieve wagens stelen in slechts enkele dagen tijd. Memphis doet een beroep op zijn oude team om de auto's te stelen, maar ondertussen probeert een rivaliserende bende hen te snel af te zijn. Met ook nog de politie op de hielen probeert Memphis het onmogelijke te realiseren. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/gone-in-sixty-seconds

Wo 16 januari 2019 | 20:29 Salt IMDb: 6.4

16/01 - IMDB * 6.4 - Actiethriller, Salt is een Amerikaanse actiethriller uit het jaar 2010. De film is geregisseerd door Phillip Noyce, en geschreven door Kurt Wimmer en Brian Helgeland. De hoofdrol wordt vertolkt door Angelina Jolie. Evelyn Salt is een geweldige CIA agente. Haar staat van dienst is indrukwekkend en uitzonderlijk. Maar wanneer een Russische spion overgaat tot onthullingen, komt ook Salt in opspraak. De overloper beweert dat Salt een Russische dubbelspionne is en weldra de opdracht zal krijgen om de president van...

Salt is een Amerikaanse actiethriller uit het jaar 2010. De film is geregisseerd door Phillip Noyce, en geschreven door Kurt Wimmer en Brian Helgeland. De hoofdrol wordt vertolkt door Angelina Jolie. Evelyn Salt is een geweldige CIA-agente. Haar staat van dienst is indrukwekkend en uitzonderlijk. Maar wanneer een Russische spion overgaat tot onthullingen, komt ook Salt in opspraak. De overloper beweert dat Salt een Russische dubbelspionne is en weldra de opdracht zal krijgen om de president van de Verenigde Staten te vermoorden. Voor Salt zit er niets anders op dan te vluchten en haar jarenlange ervaring als geheim agente te gebruiken om haar onschuld aan te tonen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/salt

Di 15 januari 2019 | 20:30 Wanted IMDb: 6.7

15/01 - IMDB * 6.7 - Actiethriller, Wanted is een Amerikaanse Duitse actiefilm uit het jaar 2008 onder regie van Timoer Bekmambetov. Het verhaal is gebaseerd op dat uit de gelijknamige stripboekenreeks uitgegeven door Marc Silvestri's Top Cow Productions. Met in de hoofdrol Angelina Jolie en James McAvoy. De 25 jarige Wes (James McAvoy) is een slome, ongeïnteresseerde kantoorklerk. Dat verandert als de dodelijk sexy Fox (Angelina Jolie) Wes rekruteert voor de Fraternity, een genootschap van ongelooflijke moordenaars die in het...

Wanted is een Amerikaanse-Duitse actiefilm uit het jaar 2008 onder regie van Timoer Bekmambetov. Het verhaal is gebaseerd op dat uit de gelijknamige stripboekenreeks uitgegeven door Marc Silvestri's Top Cow Productions. Met in de hoofdrol Angelina Jolie en James McAvoy. De 25-jarige Wes (James McAvoy) is een slome, ongeïnteresseerde kantoorklerk. Dat verandert als de dodelijk sexy Fox (Angelina Jolie) Wes rekruteert voor de Fraternity, een genootschap van ongelooflijke moordenaars die in het geheim de orde handhaven. De verdwenen vader van Wes was ook lid van het genootschap, en die is kortgeleden vermoord. Wes wil wraak nemen en besluit zijn slapende talenten als vechter en moordenaar te ontwikkelen en te verfijnen. Hij wordt sterk, slim en uitgekookt onder leiding van Fox en de andere trainers van de Fraterrnity - onder wie de raadselachtige leider Sloan. Maar hij komt er langzaam ook achter dat de leden van het genootschap gevaarlijker zijn dan hij dacht. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/wanted

Za 5 januari 2019 | 20:30 The Bone Collector IMDb: 6.7

05/01 - IMDB * 6.7 - The Bone Collector, Amerikaanse thriller uit 1999 van regisseur Phillip Noyce met Denzel Washington, Angelina Jolie, Queen Latifah en anderen. Na een ongeluk is de voormalige rechercheur moordzaken Lincoln Rhyme grotendeels verlamd. Alleen zijn hoofd en een vinger kan hij nog gebruiken om via een computer te communiceren. Het vooruitzicht dat zijn toestand verder kan verslechteren, leidt ertoe dat hij bij een bevriende arts naar euthanasie informeert. Zijn leven krijgt echter een drastische wending wanneer hij bij...

Amerikaanse thriller uit 1999 van regisseur Phillip Noyce met Denzel Washington, Angelina Jolie, Queen Latifah en anderen. Na een ongeluk is de voormalige rechercheur moordzaken Lincoln Rhyme grotendeels verlamd. Alleen zijn hoofd en een vinger kan hij nog gebruiken om via een computer te communiceren. Het vooruitzicht dat zijn toestand verder kan verslechteren, leidt ertoe dat hij bij een bevriende arts naar euthanasie informeert. Zijn leven krijgt echter een drastische wending wanneer hij bij een zaak van een psychopathische seriemoordenaar betrokken raakt. Daarbij krijgt Lincoln hulp van de jonge agente Amelia, die zijn ogen en oren wordt op de plaatsen delict. Samen moeten ze de moordenaar zien te stoppen voor er nog meer slachtoffers vallen. Hun eigen levens lopen hierbij groot gevaar. Kijkwijzer indicatie: let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat angst en geweld. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-bone-collector

Do 3 januari 2019 | 01:20 Lara Croft: Tomb Raider IMDb: 5.8

03/01 - IMDB * 5.8 - Lara Croft: Tomb Raider, Lara Croft komt uit een welvarende, Britse, aristocratische familie. Ze is een aantrekkelijke archeologe die op zoek gaat naar oudheidkundige schatten. Ze is niet bang voor een uitdaging en is getraind om gevechten aan te gaan. Daarnaast heeft ze verstand van wapens en weet zich verstaanbaar te maken in verschillende talen. Een geheime genootschap, genaamd de Illuminatie, is op zoek naar een talisman waarmee de tijd kan worden gecontroleerd. Daar is alleen wel een sleutel voor nodig, die Lara...

Lara Croft komt uit een welvarende, Britse, aristocratische familie. Ze is een aantrekkelijke archeologe die op zoek gaat naar oudheidkundige schatten. Ze is niet bang voor een uitdaging en is getraind om gevechten aan te gaan. Daarnaast heeft ze verstand van wapens en weet zich verstaanbaar te maken in verschillende talen. Een geheime genootschap, genaamd de Illuminatie, is op zoek naar een talisman waarmee de tijd kan worden gecontroleerd. Daar is alleen wel een sleutel voor nodig, die Lara weet te vinden. De Illuminatie weet de sleutel in handen te krijgen en Lara is vastberaden om deze terug te krijgen. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/lara-croft-tomb-raider

Za 29 december 2018 | 00:29 The Good Shepherd IMDb: 6.7

29/12/18 - IMDB * 6.7 - Thriller, Edward Wilson is een ijverige student aan de universiteit van Yale. Al snel wordt hij tijdens de Tweede Wereldoorlog gerecruteerd bij de voorloper van de geheime dienst CIA. Wilson wordt vlak na zijn studie opgeleid tot spion en groeit al snel uit tot een van de besten in zijn vak. Als een van de grondleggers van de CIA, werkend in een organisatie waar je op je hoede moet zijn, wordt Wilsons idealisme al snel op de proef gesteld door een groeiend gevoel van onbehagen. Vooral de Koude Oorlog,...

Edward Wilson is een ijverige student aan de universiteit van Yale. Al snel wordt hij tijdens de Tweede Wereldoorlog gerecruteerd bij de voorloper van de geheime dienst CIA. Wilson wordt vlak na zijn studie opgeleid tot spion en groeit al snel uit tot een van de besten in zijn vak. Als een van de grondleggers van de CIA, werkend in een organisatie waar je op je hoede moet zijn, wordt Wilsons idealisme al snel op de proef gesteld door een groeiend gevoel van onbehagen. Vooral de Koude Oorlog, waarin de CIA steeds extremer te werk gaat, eist zijn tol van Wilson waardoor hij moet kiezen tussen zijn gezin en zijn vaderland. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/the-good-shepherd

Wo 26 december 2018 | 20:15 Maleficent – Die dunkle Fee

Es war einmal eine süße Fee, die freundet sich eines schönen Tages mit einem Menschenkind an. Die beiden werden älter, und als Maleficents 16 wird, spricht Stefan von wahrer Liebe und gibt ihr einen Kuss. Während Maleficent bald das Feenreich regiert, nimmt in Stefan (Sharlto Copley) der Machthunger überhand. Als der König im Kampf gegen Maleficent unterliegt, verspricht er, denjenigen zu seinem Nachfolger zu küren, der Rache an der Feenkönigin verübt. Voller Niedertracht nähert sich Stefan seiner alten Freundin, schneidet ihr die Flügel ab und sitzt fortan auf dem Thron. Maleficents Herz ist gebrochen, sie wird zur rachdurstigen Furie und belegt Stefans neugeborenes Baby mit einem unwiderrufbaren Fluch: Am Tag ihres 16. Geburtstags soll das Mädchen in einen ewigen Schlaf versinken. Nur ein Kuss aus wahrer Liebe wird sie wecken können – aber wahre Liebe gibt es nicht, das weiß Maleficent inzwischen. Kompliziert wird die Sache allerdings, als die heranwachsende Aurora (Elle Fanning) Maleficents Zuneigung gewinnen kann... Dass Regiedebütant Robert Stromberg gelernter Effektkünstler ist ("Avatar – Aufbruch nach Pandora"), merkt man seinem exzellent getricksten Spektakel an. Im Schatten der berauschenden Bilder (im Kino in 3D), die geschickt diverse Motive aus Disneys Zeichentrickklassiker von 1959 zitieren, bleiben die meisten Darsteller zwar etwas blass, dafür verströmt Angelina Jolie eine nahezu magische, filmtragende Grandezza.

Zo 23 december 2018 | 01:05 Jersey Shore Family Vacation

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Jewish Barbie: Angelina en Vinny proberen samen te leven, Deena is misschien niet de enige zwangere en we beleven een déjà-vu als Ronnie de jacuzzi in duikt met Angelina's vriendin.

Zo 23 december 2018 | 00:15 Jersey Shore Family Vacation

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Staten Island Smackdown: Snooki neemt een snoekduik, Mike inspireert en de problematische band tussen Angelina en Vinny bereikt het breekpunt.

Vr 21 december 2018 | 09:20 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 20 - Animatieserie. Angelina en de poster. Angelina en haar vrienden moeten een poster maken voor de open dag van Camembert Academie.

Do 20 december 2018 | 09:20 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 18 - Animatieserie. Angelina en de danslessen van haar ouders. De ouders van Angelina zitten op dansles maar ze lijken niet echt het danstalent van hun dochter te hebben. Gelukkig weet die wel een oplossing.

Wo 19 december 2018 | 09:20 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 17 - Animatieserie. Angelina en de muizelingenbond van de dansschoenen. Angelina en haar vriendinnen richten een club op en besluiten dat de jongens er niet bij mogen. Maar dat lijkt toch geen goede beslissing geweest te zijn.

Di 18 december 2018 | 09:20 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 16 - Animatieserie. Angelina en disco dans rage. Angelina en haar vrienden moeten mevrouw Vingerhoed helpen, maar haar vrienden hebben het drukker met andere dingen.

Ma 17 december 2018 | 09:20 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 15 - Animatieserie. Angelina en de Marcel Muiseau mime wedstrijd. Angelina en Marco maken kans op kaartjes voor de Marcel Muiseau Mime Show, maar dat lijkt nog bijna mis te gaan door een weddenschap die ze houden.

Zo 16 december 2018 | 23:10 Jersey Shore Family Vacation

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Jewish Barbie: Angelina en Vinny proberen samen te leven, Deena is misschien niet de enige zwangere en we beleven een déjà-vu als Ronnie de jacuzzi in duikt met Angelina's vriendin.

Zo 16 december 2018 | 01:05 Jersey Shore Family Vacation

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Staten Island Smackdown: Snooki neemt een snoekduik, Mike inspireert en de problematische band tussen Angelina en Vinny bereikt het breekpunt.

Zo 16 december 2018 | 00:15 Jersey Shore Family Vacation

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Where's the Beach?: De guido's gaan naar de Shore voor een laatste epische vakantie deze zomer. Angelina zit achter Vinny aan en Snooki wil feesten alsof het 2009 is.

Vr 14 december 2018 | 09:20 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 14 - Animatieserie. De show van Angelina en Polly. De ouders van Angelina hebben een zware dag gehad en daarom bedenken Angelina en Polly een optreden, zodat ze kunnen ontspannen.

Do 13 december 2018 | 09:20 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 13 - Animatieserie. Angelina en de dirigent. Angelina zit in een muziekgroep, maar ze hebben moeite om maat te houden. Normaal lukt het wel als A.J. de drummer de maat aangeeft, maar één van zijn drumstokjes is kapot.

Do 13 december 2018 | 03:35 A Taste for Murder

Soms neemt het kwaad mooie vormen aan. Angelina Rodriguez is net getrouwd en woont in een droomhuis met haar prins op het witte paard - maar tragedie ligt op de loer.

Do 13 december 2018 | 00:00 A Taste for Murder

Soms neemt het kwaad mooie vormen aan. Angelina Rodriguez is net getrouwd en woont in een droomhuis met haar prins op het witte paard - maar tragedie ligt op de loer.

Ma 10 december 2018 | 09:20 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Animatieserie. Angelina's camembert parade. Angelina wil een harmonieparade houden met haar vriendjes. Ze luisteren alleen slecht en daardoor gaat alles mis. Ze probeert een oplossing te vinden.

Zo 9 december 2018 | 23:15 Jersey Shore Family Vacation

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Staten Island Smackdown: Snooki neemt een snoekduik, Mike inspireert en de problematische band tussen Angelina en Vinny bereikt het breekpunt.

Zo 9 december 2018 | 01:05 Jersey Shore Family Vacation

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Where's the Beach?: De guido's gaan naar de Shore voor een laatste epische vakantie deze zomer. Angelina zit achter Vinny aan en Snooki wil feesten alsof het 2009 is.

Za 8 december 2018 | 01:05 Jersey Shore Family Vacation

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Where's the Beach?: De guido's gaan naar de Shore voor een laatste epische vakantie deze zomer. Angelina zit achter Vinny aan en Snooki wil feesten alsof het 2009 is.

Wo 5 december 2018 | 12:55 Something Borrowed, Something New

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Angelina Jolie, Eat Your Heart Out: Amy is moeder, maar wil er op haar bruiloft niet zo uitzien. De jurk van haar eigen moeder is alles behalve sexy, dus Kelly maakt er een 'vavavoom'-jurk van.

Di 4 december 2018 | 19:30 Something Borrowed, Something New

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Angelina Jolie, Eat Your Heart Out: Amy is moeder, maar wil er op haar bruiloft niet zo uitzien. De jurk van haar eigen moeder is alles behalve sexy, dus Kelly maakt er een 'vavavoom'-jurk van.

Zo 2 december 2018 | 23:15 Jersey Shore Family Vacation

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Where's the Beach?: De guido's gaan naar de Shore voor een laatste epische vakantie deze zomer. Angelina zit achter Vinny aan en Snooki wil feesten alsof het 2009 is.

Zo 2 december 2018 | 00:05 Changeling IMDb: 7.8

02/12/18 - IMDB * 7.8 - Herhaling. Mystery drama. In 1920s Los Angeles, a single mother returns home from work to find her nine year old son missing. The police reunite her with a child, but she claims that he is not her son and fights to expose the truth in the face of police corruption and accusations of madness. With Angelina Jolie, John Malkovich, Jeffrey Donovan, Michael Kelly, and Colm Feore.(2008)

Herhaling. Mystery drama. In 1920s Los Angeles, a single mother returns home from work to find her nine-year-old son missing. The police reunite her with a child, but she claims that he is not her son and fights to expose the truth in the face of police corruption and accusations of madness. With Angelina Jolie, John Malkovich, Jeffrey Donovan, Michael Kelly, and Colm Feore.(2008)

Do 29 november 2018 | 09:20 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Animatieserie. Angelina, de dierenoppas. Juffrouw Mimi gaat op vakantie en iemand moet op haar kanarie passen. Angelina wil het wel doen, maar dat is moeilijker dan het lijkt.

Di 27 november 2018 | 00:00 Changeling IMDb: 7.8

27/11/18 - IMDB * 7.8 - Herhaling. Mystery drama. In 1920s Los Angeles, a single mother returns home from work to find her nine year old son missing. The police reunite her with a child, but she claims that he is not her son and fights to expose the truth in the face of police corruption and accusations of madness. With Angelina Jolie, John Malkovich, Jeffrey Donovan, Michael Kelly, and Colm Feore.(2008)

Herhaling. Mystery drama. In 1920s Los Angeles, a single mother returns home from work to find her nine-year-old son missing. The police reunite her with a child, but she claims that he is not her son and fights to expose the truth in the face of police corruption and accusations of madness. With Angelina Jolie, John Malkovich, Jeffrey Donovan, Michael Kelly, and Colm Feore.(2008)

Ma 26 november 2018 | 20:30 Maleficent IMDb: 7.0

26/11/18 - IMDB * 7.0 - Fantasy-film, Maleficent is een Amerikaanse avonturen fantasyfilm uit 2014, geregisseerd door Robert Stromberg. De film is een live action remake van de Walt Disney animatiefilm Doornroosje uit 1959. In deze productie wordt het sprookje verteld vanuit het oogpunt van de heks Malafide, vertolkt door Angelina Jolie. Een must see voor alle Disney liefhebbers, waarin verbluffende special effects en bovenal de hoofdrol van Jolie indruk maakt. Maleficent (Angelina Jolie) is een prachtige jonge vrouw met een oprecht...

Maleficent is een Amerikaanse avonturen-fantasyfilm uit 2014, geregisseerd door Robert Stromberg. De film is een live-action remake van de Walt Disney animatiefilm Doornroosje uit 1959. In deze productie wordt het sprookje verteld vanuit het oogpunt van de heks Malafide, vertolkt door Angelina Jolie. Een must-see voor alle Disney-liefhebbers, waarin verbluffende special effects en bovenal de hoofdrol van Jolie indruk maakt. Maleficent (Angelina Jolie) is een prachtige jonge vrouw met een oprecht hart, die een idyllische jeugd beleeft in een vreedzaam en bosrijk koninkrijk. Tot op een dag een leger binnenvalt en de harmonie van het land in gevaar brengt. Maleficent wordt de vurigste beschermer van het land, maar wanneer ze uiteindelijk meedogenloos wordt verraden begint haar oprechte hart in steen te veranderen. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/maleficent

Ma 26 november 2018 | 09:20 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 40 - Animatieserie. Angelina's opera. Angelina en haar klas moeten een presentatie houden over de historie van de stad, maar ze hebben grote moeite om de geschiedenisfeiten te onthouden. Maar gelukkig heeft Angelina een oplossing.

Zo 25 november 2018 | 00:20 Jersey Shore Family Vacation

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Vinny and Angelina: A love story: In Seaside gaat het mis tussen Vinny en Angelina, en de guido's genieten van een avondje in hun oude thuisstad.

Vr 23 november 2018 | 09:20 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 39 - Animatieserie. Angelina en de drakendans. Angelina en haar vrienden moeten een nieuwe dans bedenken die gebaseerd is op een mythisch wezen. Ze zijn het er alleen niet helemaal over eens welk wezen dat moet zijn.

Wo 21 november 2018 | 09:20 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 36 - Animatieserie. Angelina, AJ en Kaasie K. Angelina, Marco en Vicky willen een verjaardagsverrassingsfeestje organiseren voor AJ. En ze hebben ook een heel mooi cadeau voor hem gekocht.

Di 20 november 2018 | 09:20 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 21 - Animatieserie. Angelina's roze tutu. Angelina en Polly vinden een roze tutu op zolder. Ze proberen erachter te komen van wie de tutu is.

Ma 19 november 2018 | 09:20 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 34 - Animatieserie. Angelina en de stinkende kaas. De vader van Angelina organiseert een Frans festival. Mevrouw Vingerhoed heeft speciaal hiervoor een stinkkaas gemaakt. De kinderen vinden die maar stinken en proberen haar op andere gedachten te brengen.

Zo 18 november 2018 | 18:50 Lindenstraße

Aflevering 1696 - Angelina (Daniela Bette) wird misstrauisch. Verdient ihr Nico sein Geld als Callboy? Um das herauszufinden, stellt sie ihm eine Falle... Lisas Sohn Paul bezieht in einem Artikel für die Schülerzeitung Stellung gegen Erdogans Politik. Murat ist alles andere als erfreut. Helga plagen weiterhin Schuldgefühle.

Zo 18 november 2018 | 01:05 Jersey Shore Family Vacation

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Vinny and Angelina: A love story: In Seaside gaat het mis tussen Vinny en Angelina, en de guido's genieten van een avondje in hun oude thuisstad.

Vr 16 november 2018 | 09:20 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 33 - Animatieserie. Angelina en Polly's grote dag. Angelina moet op Polly passen. Ze moet even weg en Alice neemt het over. Als Angelina terugkomt gaat Alice weg. Polly lijkt nu Alice leuker te vinden dan Angelina.

Do 15 november 2018 | 09:20 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 30 - Animatieserie. Angelina's behulpzame vriendin. Vicky wil iedereen helpen op één dag. Maar ze komt er snel achter dat ze tijd tekort komt. Ze zal het moeten combineren.

Wo 14 november 2018 | 09:20 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 29 - Animatieserie. Angelina en de mini-muizeling. Angelina doet een pantomimeballet op school. Ze hebben nog iemand nodig voor de rol van Baby Muizeling, maar iedereen is te groot. Polly die eigenlijk langer wil zijn, krijgt de rol en komt erachter dat klein zijn zo zijn voordelen heeft.

Di 13 november 2018 | 23:30 Vice

Seizoen 4 - Aflevering 16 - Amerikaanse reportagereeks. Die Trying. De Ice Bucket Challenge van 2014 bracht veel geld op voor het ALS-fonds en nog is er geen concrete behandeling. Angelina Fanous gaat kijken hoe ze de ziekte proberen aan te pakken.

Ma 12 november 2018 | 00:20 Jersey Shore Family Vacation

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Vinny and Angelina: A love story: In Seaside gaat het mis tussen Vinny en Angelina, en de guido's genieten van een avondje in hun oude thuisstad.

Zo 11 november 2018 | 22:00 Jersey Shore Family Vacation

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Vinny and Angelina: A love story: In Seaside gaat het mis tussen Vinny en Angelina, en de guido's genieten van een avondje in hun oude thuisstad.

Vr 9 november 2018 | 20:30 The Bone Collector IMDb: 6.7

09/11/18 - IMDB * 6.7 - Thriller van Phillip Noyce met Denzel Washington en Angelina Jolie Wanneer de onervaren agente Amelia Donaghy de restanten van een lijk vindt, wordt de gehandicapte, oud politieluitenant Lincolm Rhyme bij het onderzoek betrokken. Hij is volledig verlamd maar weet Donaghy te motiveren om op zoek te gaan naar de dader. Samen komen ze er achter dat de dader al meer moorden op zijn geweten heeft en voorlopig niet van plan is te stoppen.

Thriller van Phillip Noyce met Denzel Washington en Angelina Jolie - Wanneer de onervaren agente Amelia Donaghy de restanten van een lijk vindt, wordt de gehandicapte, oud politieluitenant Lincolm Rhyme bij het onderzoek betrokken. Hij is volledig verlamd maar weet Donaghy te motiveren om op zoek te gaan naar de dader. Samen komen ze er achter dat de dader al meer moorden op zijn geweten heeft en voorlopig niet van plan is te stoppen.

Di 6 november 2018 | 19:55 Vice

Seizoen 4 - Aflevering 16 - Amerikaanse reportagereeks. Die Trying. De Ice Bucket Challenge van 2014 bracht veel geld op voor het ALS-fonds en nog is er geen concrete behandeling. Angelina Fanous gaat kijken hoe ze de ziekte proberen aan te pakken.

Zo 4 november 2018 | 22:05 Die NDR Quizshow

Am ersten Novembersonntag 2018 sind fünf prominente Kandidatinnen und Kandidatinnen aus dem Norden zu Gast bei Jörg Pilawa in der "NDR Quizshow". Es treten an: Für Niedersachsen der weit über die Landesgrenzen hinaus bekannte Moderator Michael Thürnau, für Schleswig-Holstein das Curvy-Model Angelina Kirsch, für Bremen der Schauspieler Moritz Zielke, für Mecklenburg-Vorpommern der Schauspieler Tim Wilde und für Hamburg der Comedian Konrad Stöckel. Wer kennt sich im Norden am besten aus, weiß, worum es bei "Pletten und Boltjes" handelt und welches Dessert der Fernsehkoch Clemens Wilmenrod einst erfand? Dies und viele weitere wissenswerte Dinge rund um den Norden werden in dieser Ausgabe der "NDR Quizshow" verraten.

Zo 4 november 2018 | 18:50 Lindenstraße

Aflevering 1694 - Plötzlich Callboy? Nico (Jannik Scharmweber) hat tatsächlich mit Ulrike Volmers geschlafen. Als Angelina (Daniela Bette) ihm eine weitere Escortkundin empfiehlt, kommt er in Verlegenheit... Stalking-Opfer: Jack hat von Konstantin erfahren, dass Timo in ihrer Wohnung war.

Zo 4 november 2018 | 17:30 Droomkamers

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Angelina: De ouders van Angelina zijn alletwee ziek en zelf is ze ook niet helemaal gezond.

Do 1 november 2018 | 18:15 Verborgene Orte

Was sieht man durch die Nasenlöcher des Hermannsdenkmals? Wo im Kreis Paderborn versteckt sich ein unterirdischer Dom? Welche Geheimnisse birgt ein seit Jahrzehnten verlassenes Hotel am Rhein? Und wieso gibt es in Bonn ein Krankenhaus, in dem niemals Patienten lagen? WDR-Reporter erzählten Storys von kuriosen Stätten.

Za 20 oktober 2018 | 20:45 Jersey Shore Family Vacation (Commercial music)

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Frenemies: De vriendschappen worden op de proef gesteld wanneer Jenni een Jwoww doet bij Angelina en Snooki tussen hen in komt te staan als bemiddelaar.

Za 13 oktober 2018 | 23:15 Jersey Shore Family Vacation (Commercial music)

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Frenemies: De vriendschappen worden op de proef gesteld wanneer Jenni een Jwoww doet bij Angelina en Snooki tussen hen in komt te staan als bemiddelaar.

Za 13 oktober 2018 | 22:25 Salt

Im Kalten Krieg drillten die Sowjets Kinder zu Kampfmaschinen. Heute sitzen sie als "Schläfer" in wichtigen Positionen der USA. Als CIA-Agentin Evelyn Salt (Jolie) als russischer Spitzel denunziert wird, beginnt eine gnadenlose Hatz... Phillip Noyce’ furioser Thriller war mal für Tom Cruise konzipiert, sieht mit Angelina Jolie aber schicker aus. Angeblich ist ein Sequel als TV-Serie in Planung.

Vr 12 oktober 2018 | 20:32 The Good Shepherd IMDb: 6.7

12/10/18 - IMDB * 6.7 - Thriller, Edward Wilson is een ijverige student aan de universiteit van Yale. Al snel wordt hij tijdens de Tweede Wereldoorlog gerecruteerd bij de voorloper van de geheime dienst CIA. Wilson wordt vlak na zijn studie opgeleid tot spion en groeit al snel uit tot een van de besten in zijn vak. Als een van de grondleggers van de CIA, werkend in een organisatie waar je op je hoede moet zijn, wordt Wilsons idealisme al snel op de proef gesteld door een groeiend gevoel van onbehagen. Vooral de Koude Oorlog,...

Edward Wilson is een ijverige student aan de universiteit van Yale. Al snel wordt hij tijdens de Tweede Wereldoorlog gerecruteerd bij de voorloper van de geheime dienst CIA. Wilson wordt vlak na zijn studie opgeleid tot spion en groeit al snel uit tot een van de besten in zijn vak. Als een van de grondleggers van de CIA, werkend in een organisatie waar je op je hoede moet zijn, wordt Wilsons idealisme al snel op de proef gesteld door een groeiend gevoel van onbehagen. Vooral de Koude Oorlog, waarin de CIA steeds extremer te werk gaat, eist zijn tol van Wilson waardoor hij moet kiezen tussen zijn gezin en zijn vaderland. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/the-good-shepherd

Vr 12 oktober 2018 | 20:29 Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life IMDb: 5.5

12/10/18 - IMDB * 5.5 - Actiefilm, De avontuurlijke, Britse archeologe Lara Croft heeft waarschijnlijk de meest belangrijke archeologische ontdekking in de geschiedenis gedaan: het vinden van een lichtbol die leidt naar de mythische doos van Pandora. Helaas valt de lichtbol in verkeerde handen van de kwaadaardige wetenschapper Jonathan Reiss. Deze houdt zich bezig met dodelijke virussen en hoopt de geheimen uit de doos van Pandora als wapen te kunnen verkopen. De Britse inlichtingendienst schakelt Lara in om de lichtbol terug te...

De avontuurlijke, Britse archeologe Lara Croft heeft waarschijnlijk de meest belangrijke archeologische ontdekking in de geschiedenis gedaan: het vinden van een lichtbol die leidt naar de mythische doos van Pandora. Helaas valt de lichtbol in verkeerde handen van de kwaadaardige wetenschapper Jonathan Reiss. Deze houdt zich bezig met dodelijke virussen en hoopt de geheimen uit de doos van Pandora als wapen te kunnen verkopen. De Britse inlichtingendienst schakelt Lara in om de lichtbol terug te vinden, die op haar beurt hulp vraagt van Terry Sheridan; een Britse marinier en een oud-geliefde van haar. Samen gaan ze op avontuur om de lichtbol terug te krijgen. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/lara-croft-tomb-raider-the-cradle-of-life

Do 11 oktober 2018 | 20:28 Lara Croft: Tomb Raider IMDb: 5.8

11/10/18 - IMDB * 5.8 - Actiefilm, Lara Croft komt uit een welvarende, Britse, aristocratische familie. Ze is een aantrekkelijke archeologe die op zoek gaat naar oudheidkundige schatten. Ze is niet bang voor een uitdaging en is getraind om gevechten aan te gaan. Daarnaast heeft ze verstand van wapens en weet zich verstaanbaar te maken in verschillende talen. Een geheime genootschap, genaamd de Illuminatie, is op zoek naar een talisman waarmee de tijd kan worden gecontroleerd. Daar is alleen wel een sleutel voor nodig, die Lara...

Lara Croft komt uit een welvarende, Britse, aristocratische familie. Ze is een aantrekkelijke archeologe die op zoek gaat naar oudheidkundige schatten. Ze is niet bang voor een uitdaging en is getraind om gevechten aan te gaan. Daarnaast heeft ze verstand van wapens en weet zich verstaanbaar te maken in verschillende talen. Een geheime genootschap, genaamd de Illuminatie, is op zoek naar een talisman waarmee de tijd kan worden gecontroleerd. Daar is alleen wel een sleutel voor nodig, die Lara weet te vinden. De Illuminatie weet de sleutel in handen te krijgen en Lara is vastberaden om deze terug te krijgen. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/lara-croft-tomb-raider

Ma 8 oktober 2018 | 00:20 Jersey Shore Family Vacation (Commercial music)

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Frenemies: De vriendschappen worden op de proef gesteld wanneer Jenni een Jwoww doet bij Angelina en Snooki tussen hen in komt te staan als bemiddelaar.

Zo 7 oktober 2018 | 22:30 Jersey Shore Family Vacation (Commercial music)

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Frenemies: De vriendschappen worden op de proef gesteld wanneer Jenni een Jwoww doet bij Angelina en Snooki tussen hen in komt te staan als bemiddelaar.

Zo 30 september 2018 | 18:50 Lindenstraße

Aflevering 1689 - Aus ihrem One-Night-Stand wird vorerst nicht mehr: Iffi glaubt nämlich nicht, dass Roland der Richtige für sie ist. Auch Angelina stellt sich mal wieder die Frage, ob Nico eigentlich der Richtige ist, denn bei der Eröffnung seines Fitnessstudios läuft nicht alles wie am Schnürchen. Hat er überhaupt das Zeug dazu, so ein Unternehmen zu führen? Und Neyla plagen ebenfalls Zweifel: Ihre Periode ist ausgeblieben. Was würde Klaus sagen, wenn sie tatsächlich schwanger wäre?

Do 27 september 2018 | 19:25 Vice

Seizoen 4 - Aflevering 16 - Amerikaanse reportagereeks. Die Trying. De Ice Bucket Challenge van 2014 bracht veel geld op voor het ALS-fonds en nog is er geen concrete behandeling. Angelina Fanous gaat kijken hoe ze de ziekte proberen aan te pakken.

Zo 23 september 2018 | 18:30 Taarten van Abel

Seizoen 15 - Aflevering 7 - Realityreeks. Felicia. Felicia (9) wil een taart maken voor haar vader, Florian. Toen hij klein was heeft hij een heel zwaar leven gehad. Zijn vader is door zijn moeder achtergelaten in een hotel, waardoor hij naar een kindertehuis moest. Felicia en haar vader lijken heel erg op elkaar en hebben daardoor vaak ruzie. Felicia vindt dat heel erg vervelend en wil graag haar vader in het zonnetje zetten met een ADO-Den Haag-taart, omdat dat haar vaders favoriete club is.

Zo 23 september 2018 | 17:35 Location, Location, Location

Herhaling. Property show. Kirstie Allsopp and Phil Spencer are back with a brand new series beginning in Greater Manchester. Kirstie is searching the city suburbs for engaged couple Kate and Vicky, who are looking for their first home, where they hope to start a family. However, wedding planning and house hunting in a terrifically speedy market is proving tricky. Phil is with football-loving, Bolton couple Angelina and Thomas. The couple have sold the house they lived in for over 30 years, but Phil is not sure what they are looking for next.

Ma 17 september 2018 | 22:30 Mr. & Mrs. Smith IMDb: 6.5

17/09/18 - IMDB * 6.5 - Actiekomedie, John en Jane Smith zijn een normaal koppel met een huwelijk waar de pit een beetje uit is. Beiden hebben echter een groot geheim: ze behoren, zonder dat de ander het weet, tot de beruchtste en meest gevraagde huurmoordenaars ter wereld en zijn bovendien in dienst bij concurrerende bedrijven. Wanneer beiden een nieuwe opdracht krijgen en ontdekken dat ze elkaars doelwit zijn, wordt het een spannend spel.

John en Jane Smith zijn een normaal koppel met een huwelijk waar de pit een beetje uit is. Beiden hebben echter een groot geheim: ze behoren, zonder dat de ander het weet, tot de beruchtste en meest gevraagde huurmoordenaars ter wereld en zijn bovendien in dienst bij concurrerende bedrijven. Wanneer beiden een nieuwe opdracht krijgen en ontdekken dat ze elkaars doelwit zijn, wordt het een spannend spel.

Wo 12 september 2018 | 20:30 Mr. & Mrs. Smith IMDb: 6.5

12/09/18 - IMDB * 6.5 - Actiekomedie, John en Jane Smith zijn een normaal koppel met een huwelijk waar de pit een beetje uit is. Beiden hebben echter een groot geheim: ze behoren, zonder dat de ander het weet, tot de beruchtste en meest gevraagde huurmoordenaars ter wereld en zijn bovendien in dienst bij concurrerende bedrijven. Wanneer beiden een nieuwe opdracht krijgen en ontdekken dat ze elkaars doelwit zijn, wordt het een spannend spel.

John en Jane Smith zijn een normaal koppel met een huwelijk waar de pit een beetje uit is. Beiden hebben echter een groot geheim: ze behoren, zonder dat de ander het weet, tot de beruchtste en meest gevraagde huurmoordenaars ter wereld en zijn bovendien in dienst bij concurrerende bedrijven. Wanneer beiden een nieuwe opdracht krijgen en ontdekken dat ze elkaars doelwit zijn, wordt het een spannend spel.

Zo 26 augustus 2018 | 06:45 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 27 - Animatieserie. Angelina en de winderige kinderdag. Angelina, Alice, Marco en Polly vieren Kinderdag. Alles lijkt mis te gaan en ze denken erover om Kinderdag dit jaar maar niet te vieren.

Za 25 augustus 2018 | 23:15 Das Sommerhaus der Stars – Kampf der Promipaare

Alexander Posth (38) und Angelina Posth (29), Xenia Prinzessin von Sachsen (29) und Rajab Hassan (26), Thorsten Legat (47) und Alexandra Legat (49) sowie Christian Töpperwien (42) und Magdalena Kalley (28) um den Titel 'DAS Promipaar 2016'! Schwanger oder nicht? Bei einem Promipaar ist die Gereiztheit offensichtlich nicht nur auf Lagerkoller und schwierige Mitbewohner zurückzuführen – ob sich die Vermutung bewahrheitet und hier tatsächlich Nachwuchs unterwegs ist? Gesund oder giftig? Bei der Zubereitung von lokalen Spezialitäten schafft es ein Fisch auf den Speiseplan, der den Bewohnern nicht geheuer ist, das gemeinsame Abendessen fällt ins Wasser, das sich viele weigern, diese Spezialität zu kosten, doch ein harter Kern aus Unerschrockenen lässt sich auf das Wagnis ein – mit zum Teil recht interessanten Folgen. Jeansjackengate, das nächste Kapitel. Wer geglaubt hat, dass sich die Gemüter wegen der angeblich stinkenden Jacke von Rene Weller beruhigt haben, der wird eines besseren belehrt, denn das Gegenteil ist der Fall. Die verfeindeten Gruppen drehen noch einmal richtig auf! Da die erneute Nominierung ansteht, wer das Haus verlassen muss, werden sogleich Allianzen mit anderen Bewohnern geschmiedet. Ob diese auch Erfolg haben? Wer muss das Sommerhaus verlassen? Auch die Spiele haben es in sich: 'Wilde Tiere' : Die portugiesische Fauna wird durch eine weitere Spezies ergänzt: ganze Kerle in drolligen Tierkostümen. So verkleidet müssen die Herren der Schöpfung einen Parcours bewältigen. Blöd nur, dass sie nichts sehen und sich ganz auf die Anweisungen ihrer Frauen verlassen müssen. Wer dieses Spiel gewinnt, ist vor der abendlichen Nominierung sicher. 'Rutschgefahr' : Wer von den Kerlen schafft es, sich länger als 2 Minuten an einer Stange festzuklammern. Die Frauen müssen die Kräfte ihrer Kerle einschätzen und entsprechend Geld setzen. Derjenige, der sich am längsten an der Stange hält, kassiert zusätzlich einen stattlichen Bonus. 'Durchgedreht' : Die Holden werden an eine Apparatur geschnallt, die sie buchstäblich durchdrehen lässt. Sie müssen aus einem Wasserbassin, durch das sie kopfüber gezogen werden, Bälle fischen und diese zielgenau in Themen-Boxen werfen. Haben sie eine Box getroffen, wird ihnen aus dem entsprechenden Themengebiet eine Frage gestellt. Wer die meisten Fragen richtig beantwortet, bekommt den Bonus. Doch machen alle Frauen mit? Oder gibt es wasserscheue und schwindelunfreie Personen, die sich weigern werden? Das müssen ihre Männer einschätzen und entsprechend Geld auf ihre Liebsten setzen! Welches Paar muss in der 3. Folge gehen?

Za 25 augustus 2018 | 19:10 Escape to the Chateau: DIY

Herhaling. Dick Strawbridge helps British families who run businesses in French chateaux. As Jonathan and Michael prepare their chateau for the big wedding, they have a sewage problem that threatens to take the whole first floor out of action. Mandy and Steve continue to have pool problems, and, with the first guests of the season about to arrive, they also have to contend with a collapsed wall. It is decision time for Philip and Angelina. Dick and Angel go hunting in their own chateau's attic for goodies and treasures left over by the previous owners.

Za 25 augustus 2018 | 06:50 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 26 - Animatieserie. Angelina springt over de rivier. Angelina moet een opdracht voor school maken. Polly wil met haar spelen, maar Angelina heeft daar geen tijd voor. Wat Angelina niet weet is dat Polly's spel Angelina op de goede weg helpt.

Do 23 augustus 2018 | 21:00 Location, Location, Location

Property show. Kirstie Allsopp and Phil Spencer are back with a brand new series beginning in Greater Manchester. Kirstie is searching the city suburbs for engaged couple Kate and Vicky, who are looking for their first home, where they hope to start a family. However, wedding planning and house hunting in a terrifically speedy market is proving tricky. Phil is with football-loving, Bolton couple Angelina and Thomas. The couple have sold the house they lived in for over 30 years, but Phil is not sure what they are looking for next.

Zo 19 augustus 2018 | 06:55 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 25 - Animatieserie. Angelina en het carnaval. Angelina organiseert een carnaval voor Marco, maar ze is vergeten dat ook Polly jarig is. Vicky heeft een idee om het te combineren.

Za 18 augustus 2018 | 06:55 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 24 - Animatieserie. Angelina's keukenband. Op school moet iedereen zelf een muziekinstrument maken. Hierdoor begint Angelina onbewust een hele keukenband. Gracie is echter minder enthousiast.

Di 14 augustus 2018 | 16:30 Something Borrowed, Something New

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Angelina Jolie, Eat Your Heart Out: Amy is moeder, maar wil er op haar bruiloft niet zo uitzien. De jurk van haar eigen moeder is alles behalve sexy, dus Kelly maakt er een 'vavavoom'-jurk van.

Zo 12 augustus 2018 | 10:15 Kölner Sommer Treff

Im Kölner Sommertreff begrüßen Micky Beisenherz und Susan Link den Hypnotiseur Jan Becker, das Curvy-Model Angelina Kirsch, den "Lindenstraßen"-Schauspieler Joachim Luger und Johnny Bastiampillai, der das "Gladbecker-Geiseldrama" als Kind hautnah miterlebte.

Za 11 augustus 2018 | 23:55 Wanted IMDb: 6.7

11/08/18 - IMDB * 6.7 - Herhaling. Action packed thriller. Office worker Wesley Gibson is frustrated with his boring life, dead end job and unfaithful girlfriend. Everything changes when a sexy and dangerous woman named Fox walks into his life to tell Wesley that his father was an assassin. Fox soon initiates Wesley into an ancient band of killers called the Fraternity, led by the mysterious Sloan. The former weakling is transformed into a skilled assassin by his new associates, but is all quite what it seems? With...

Herhaling. Action-packed thriller. Office worker Wesley Gibson is frustrated with his boring life, dead end job and unfaithful girlfriend. Everything changes when a sexy and dangerous woman named Fox walks into his life to tell Wesley that his father was an assassin. Fox soon initiates Wesley into an ancient band of killers called the Fraternity, led by the mysterious Sloan. The former weakling is transformed into a skilled assassin by his new associates, but is all quite what it seems? With James McAvoy, Morgan Freeman, Angelina Jolie, Terence Stamp, and Common .(2008)

Vr 10 augustus 2018 | 22:00 Kölner Sommer Treff

Im Kölner Sommertreff begrüßen Micky Beisenherz und Susan Link den Hypnotiseur Jan Becker, das Curvy-Model Angelina Kirsch, den "Lindenstraßen"-Schauspieler Joachim Luger und Johnny Bastiampillai, der das "Gladbecker-Geiseldrama" als Kind hautnah miterlebte.

Do 9 augustus 2018 | 20:15 Polizeiruf 110: Hexenjagd

"Wenn Sie in diesem Beruf Schwäche zeigen, dann rächt sich das", weiß die Schulrektorin. Ging es um Rache, als jemand eine Rohrbombe mit Zeitzünder in ihrem Büro platzierte? Hauptkommissarin Lenski (Maria Simon) und Kollege Krause (Horst Krause) treffen wütende Schüler und Pauker... Der vorletzte gemeinsame Fall des Ermittlerpaars Lenski/Krause bekommt in Logik und Spannung nur eine schwache Drei.

Wo 8 augustus 2018 | 19:40 Die Mosel – Von der Quelle bis zur Mündung

Aflevering 3 - Trier, die älteste Stadt Deutschlands, ist der Ausgangspunkt der filmischen Reise die Mosel hinab. Auf dem Weg flussabwärts begegnet der letzte Teil Manfred Schmidt – einem der letzten seiner Art. Schmidt ist einer von gerade mal zwei noch tätigen Berufsfischern auf der Mosel. Die Mosel, die so wenig begradigt ist wie kein zweiter deutscher Fluss, mäandert in Schleifenform durch klassische Sehnsuchtslandschaften. Zweihundert Meter Luftlinie können hier 15 Flusskilometern entsprechen. In Deutschland verbindet man mit der Mosel vor allem eins: Wein. Nachdem jahrelang der Ruf des Moselweins sehr schlecht war, zählen inzwischen einige hiesige Winzer zu den Besten ihres Fachs. Wie zum Beispiel der erst 26-jährige Kilian Franzen und seine Lebensgefährtin Angelina Lenz. Für ihre edelsten Tropfen müssen sie hinauf in den steilsten Weinberg Europas. Bis zu 65 Grad Hangneigung machen die Arbeit im Calmont zu einer wahrhaft alpinen Herausforderung. Versteckt an einem Seitenarm der Mosel schließlich liegt Burg Eltz, für viele die schönste mittelalterliche Burg Deutschlands, und eine der ganz wenigen Burgen, die sich noch im Familien-Besitz befinden. Vom Burgherrn Karl Graf von und zu Eltz erklärt, welche Rolle die Burg und die Mosel in der Geschichte seiner Familie spielen.

Zo 5 augustus 2018 | 07:00 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 21 - Animatieserie. Angelina's roze tutu. Angelina en Polly vinden een roze tutu op zolder. Ze proberen erachter te komen van wie de tutu is.

Za 4 augustus 2018 | 18:30 Escape to the Chateau: DIY

Herhaling. Series in which Dick Strawbridge and his wife Angel help Brits who are running chateaux in France. Dick helps search for a stash of wine, said to be hidden by the Germans during World War II, in one of Jonathan and Michael's caves. Philip and Angelina continue preparations to get their chateau and its grounds ready for a big event, but they have heaps to do and they are running out of time. Single mum Fiona starts the big job of renovating a dining room and staircase at her chateau, ready for a visit by the mayor.

Zo 29 juli 2018 | 07:00 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 18 - Animatieserie. Angelina en de danslessen van haar ouders. De ouders van Angelina zitten op dansles maar ze lijken niet echt het danstalent van hun dochter te hebben. Gelukkig weet die wel een oplossing.

Za 28 juli 2018 | 07:05 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 17 - Animatieserie. Angelina en de muizelingenbond van de dansschoenen. Angelina en haar vriendinnen richten een club op en besluiten dat de jongens er niet bij mogen. Maar dat lijkt toch geen goede beslissing geweest te zijn.

Zo 22 juli 2018 | 06:55 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 16 - Animatieserie. Angelina en disco dans rage. Angelina en haar vrienden moeten mevrouw Vingerhoed helpen, maar haar vrienden hebben het drukker met andere dingen.

Zo 15 juli 2018 | 07:10 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 14 - Animatieserie. De show van Angelina en Polly. De ouders van Angelina hebben een zware dag gehad en daarom bedenken Angelina en Polly een optreden, zodat ze kunnen ontspannen.

Za 14 juli 2018 | 07:05 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 13 - Animatieserie. Angelina en de dirigent. Angelina zit in een muziekgroep, maar ze hebben moeite om maat te houden. Normaal lukt het wel als A.J. de drummer de maat aangeeft, maar één van zijn drumstokjes is kapot.

Vr 13 juli 2018 | 22:00 NDR Talk Show

In der 822. Ausgabe der "NDR Talk Show" erwarten Barbara Schöneberger und Hubertus Meyer-Burckhardt folgende Gäste: Jürgen Drews, Schlagersänger Bei diesem Mann kommt man ins Grübeln, ist bei ihm die Zeit stehen geblieben oder ist er vielleicht in einen Jungbrunnen gefallen? Jürgen Drews: Der 73-jährige ist seit über 50 Jahren im Showgeschäft und nach wie vor immer guter Laune. Bereits mit 15 Jahren wurde er zum besten Banjo-Spieler Schleswig- Holsteins gekürt, bevor er in den 1970er- Jahren als Mitglied der legendären Les Humphries Singers und später als Solosänger mit seinem legendären Hit "Ein Bett im Kornfeld" Furore macht. Seit vielen Jahren sorgt er im Sommer im Mega Park auf Mallorca für Stimmung und ist der ungekrönte "König von Mallorca". Seit 1995 ist er mit Ramona verheiratet. Seine neue CD ist ein Querschnitt aus 42 Jahren Schlager- und Popgeschichte und spiegelt die gesamte Karriere der unverwüstlichen Schlagerikone wider. Tom Beck, Schauspieler und Sänger Als Schüler war Tom Beck bekennender Elvis-Fan und trat bereits als Alleinunterhalter auf Privatveranstaltungen auf. Nach der Bundeswehr absolvierte er von 1999 bis 2003 seine Schauspielausbildung an der Bayerischen Theaterakademie in München im Studiengang Musical. Bekannt wurde er durch seine Rolle als Autobahnpolizist Ben Jäger in der Serie "Alarm für Cobra 11", in der er von 2008 bis 2013 spielte. Seit Anfang 2017 löst der 40-Jährige jetzt regelmäßig als Physik-Genie Felix Winterberg alias "Einstein" in der gleichnamigen Serie knifflige Fälle. Vor allem aber widmet sich Tom Beck der Musik: 2011 kam sein erstes Album auf den Markt, dem bis heute vier weitere folgten. Mit seiner Band gibt der Multiinstrumentalist, er beherrscht Gitarre, Klavier, Schlagzeug, Akkordeon und Orgel, regelmäßig Konzerte. In der "NDR Talk Show" stellt Tom Beck sein neues Album vor. Angelina Kirsch, Curvy-Model Bis 2012 war Angelina Kirsch eine ganz normale Studentin, die als Hobby Tuba im heimischen Mädchenzug spielte. Dann wurde sie von einem Modelagenten entdeckt. Das war der Beginn ihrer erfolgreichen Karriere als Curvy-Model, ein Model für große Größen. Im letzten Jahr tanzte sie sich bei "Let's Dance" bis ins Finale. Beim harten Tanztraining für die Show achtete Angelina peinlich genau darauf, nicht ein Kilo an Gewicht zu verlieren. Schließlich sind ihre Kurven ihr Kapital. Jetzt hat die 29-Jährige ein Buch geschrieben. In "Rock your Curves!" motiviert sie junge Mädchen und Frauen, zu ihren weiblichen Rundungen zu stehen. Dagmar Wöhrl, Unternehmerin Dagmar Wöhrl saß 23 Jahre lang für die CSU im Bundestag, war wirtschaftspolitische Sprecherin der Fraktion und Staatssekretärin, war im Parteivorstand und Präsidium. Ihr Herzensprojekt ist ihre Emanuel Wöhrl Stiftung, benannt nach ihrem im Jahr 2001verstorbenen Sohn. Mit ihr unterstützt Dagmar Wöhrl Schulen, Waisenhäuser, Kliniken und Kulturprojekte in aller Welt. Dagmar Wöhrl ist eine Frau mit vielen Facetten, denn auch im Fernsehen ist sie präsent: Seit 2017 ist die Unternehmerin eine der vier Investoren der erfolgreichen TV-Show "Die Höhle der Löwen" auf VOX. Als erfolgreiche Unternehmerin und ehemalige Rechtsanwältin bringt sie einiges an Wissen und Kapital mit, um ideenreiche Jungunternehmer zu unterstützen. Cheryl Shepard und Nikolaus Okonkwo, Schauspielerehepaar Seit 2006 sind die Schauspieler Cheryl Shepard und Nikolaus Okonkwo verheiratet. Cheryl Shepard wurde in New York geboren und wuchs in der Schweiz auf. Bekannt wurde sie in den 1990er-Jahren durch die Fernsehserie "Hinter Gittern". Es folgten zahllose Rollen in Erfolgsserien wie "In aller Freundschaft" oder "Rote Rosen". Ihr Mann Nikolaus Okonkwo, geboren in Hannover, spielte in verschiedenen Serien mit und arbeitet heute als Dozent an der Filmakademie Baden- Württemberg. Das Ehepaar lebt Patchwork in Perfektion: es hat einen gemeinsamen Sohn, zwei Adoptivkinder und zwei erwachsene Töchter aus der ersten Ehe von Cheryl Shepard. Aktuell erzählten Cheryl Shepard und Nikolaus Okonkwo in Interviews, das Monogamie für sie als Paar nie ein Thema war. Wie ihre Fernbeziehung funktioniert, welche Zukunftspläne sie haben und warum "offene Ehe" erst einmal wilder klingt als es wirklich ist, erzählt das Ehepaar in der "NDR Talk Show". Simon Pierro, Tablet-Magier Simon Pierro ist weltweit als iPad-Zauberer bekannt und hat damit ein ganz neues Genre von Magie definiert. Auf YouTube haben seine Videos über 80 Millionen Klicks, die USamerikanische Kult-Talkerin Ellen DeGeneres gehört zu seinen Fans und hat ihn 2015 zu sich in die Sendung eingeladen, was einem Ritterschlag gleichkommt. Seine Leidenschaft für die Zauberei entdeckte Simon Pierro als 15-Jähriger, als ihm seine Schwester ein Buch über Zauber- und Kartentricks geschenkt hatte. Mit großem Erfolg: Bereits 2004 wurde ihm in Las Vegas von den den Meistern höchstpersönlich der Siegfried-und-Roy- Award überreicht. Frank Elstner entdeckte ihn für die ARDSendung "Verstehen Sie Spaß?", in der er bis heute in über 20 Episoden als magischer Lockvogel zu sehen war. In der "NDR Talk Show" zeigt Simon Pierro, welche verblüffenden Möglichkeiten die digitale Zauberei bietet. Bas Kast, Wissenschaftsjournalist Im Alter von 40 Jahren ist der Wissenschaftsjournalist Bas Kast beim Joggen mit Schmerzen in der Brust zusammengebrochen. Der Junk-Food-Fan, Jahrgang 1973, begann daraufhin, sein Leben zu ändern und ernährt sich seitdem ausschließlich gesund. Dafür beschäftigt er sich mit der Ernährungsweise von Völkern, die eine besonders hohe Lebenserwartung haben, und recherchiert, welche Nahrungsmittel gesünder, ja vielleicht sogar jünger machen können. Aus Tausenden Studien filtert er die wissenschaftlich gesicherten Erkenntnisse über eine wirklich gesunde Ernährung heraus. Mit verblüffenden Ergebnissen: Vieles, was man für gesunde Ernährung hält, kann dem Körper erheblich schaden. Umgekehrt entpuppt sich so manches Lebensmittel mit schlechtem Ruf als äußerst heilsame Medizin.

Za 7 juli 2018 | 07:05 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Animatieserie. Angelina's natuurdans. Angelina en haar vriendinnen moeten een natuurdans bedenken. Angelina baalt ervan dat Polly ze steeds stoort, maar uiteindelijk blijk dat nog niet zo slecht.

Vr 6 juli 2018 | 12:45 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Animatieserie. Angelina's camembert parade. Angelina wil een harmonieparade houden met haar vriendjes. Ze luisteren alleen slecht en daardoor gaat alles mis. Ze probeert een oplossing te vinden.

Di 3 juli 2018 | 12:50 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Animatieserie. Angelina en de populaire ballettas. Iedereen in Angelina's klas heeft dezelfde populaire ballettas. Angelina wil hem ook en probeert het geld zelf bij elkaar te sparen. Maar ze besluit uiteindelijk toch haar eigen weg te kiezen.

Ma 2 juli 2018 | 12:45 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Animatieserie. Angelina heeft de hik. Angelina krijgt net voor een grote show de hik. Met haar vrienden probeert ze van haar hik af te komen.

Do 28 juni 2018 | 12:45 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Animatieserie. Angelina en de dans-athon. Angelina en haar vrienden organiseren een dansmarathon voor een goed doel. Ze raken alleen het formulier met de donaties kwijt.

Di 26 juni 2018 | 12:55 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Animatieserie. Angelina en 't muziekdoosje. Polly heeft een muziekdoosje gekregen van oma en Angelina leert haar om te walsen. Angelina maakt het muziekdoosje per ongeluk stuk en probeert allerlei oplossingen te bedenken.

Di 26 juni 2018 | 00:20 Jersey Shore Family Vacation

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Angelina Leaves Her Mark!: De guido's gaan op de Bahama's feesten en Angelina vertrekt op schokkende wijze.

Ma 25 juni 2018 | 12:50 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Animatieserie. Angelina, de dierenoppas. Juffrouw Mimi gaat op vakantie en iemand moet op haar kanarie passen. Angelina wil het wel doen, maar dat is moeilijker dan het lijkt.

Ma 25 juni 2018 | 03:30 The Tourist

Was will eine Luxusfrau wie Elise (Jolie) von einem Mathelehrer aus der US-Provinz? Im Zug nach Venedig gräbt sie Frank (Depp) an und nimmt ihn mit in ihr Hotel, aber mehr gibt’s nicht. Elise handelt im Auftrag ihres Geliebten, eines flüchtigen Milliardendiebes. Dass er nur eine Figur in einem perfiden Spiel ist, dämmert Frank erst, als ihn Killer unter Feuer nehmen... Nach "Das Leben der Anderen" waren die Erwartungen an Regisseur Henckel von Donnersmarck groß. Und was tut der Oscar-Gewinner? Er pumpt einen kleinen französischen Thriller ("Anthony Zimmer", 2005) zu einem Hochglanz-Mix aus Verwirrspiel und Romanze auf – mit exquisiten Bildern, absurdem Plot und bewusst altmodischer Attitüde. Angelina Jolie bewegt sich trittsicher auf den Spuren von Grace Kelly, aber Johnny Depp steht eher desorientiert daneben. Da vermisst man einen Kerl mit der Grandezza eines Cary Grant.

Vr 22 juni 2018 | 12:50 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Animatieserie. Angelina en de zaak van de vermiste muziek. Marco is zijn bladmuziek kwijtgeraakt. Vicky wil graag detective worden en helpt hem samen met Angelina om de bladmuziek te vinden.

Do 21 juni 2018 | 12:50 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Animatieserie. Angelina en de cheddar kaas dans. Angelina, A.J. en Marco gaat met de Cheddar kaas dans optreden in een talentenjacht. Ze willen dat Gracie meedoet, maar die doet liever de Fromage dans. Ze vinden een inventieve oplossing.

Di 19 juni 2018 | 00:15 Jersey Shore Family Vacation

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Umm, Hello: Het is jongensweekend en de meiden gaan naar huis om hun dierbaren te zien. Nu de meiden weg zijn, besluit Pauly om hun oude huisgenoot Angelina uit te nodigen in Miami.

Di 12 juni 2018 | 01:10 Jersey Shore Family Vacation

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Meatball Training Day: Angelina is weer in Miami en het huis staat op z'n kop. Kan Angelina na jaren van conflict en onrust het goedmaken met haar oude huisgenoten?

Di 12 juni 2018 | 00:20 Jersey Shore Family Vacation

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Umm, Hello: Het is jongensweekend en de meiden gaan naar huis om hun dierbaren te zien. Nu de meiden weg zijn, besluit Pauly om hun oude huisgenoot Angelina uit te nodigen in Miami.

Zo 10 juni 2018 | 22:45 Jersey Shore Family Vacation

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Meatball Training Day: Angelina is weer in Miami en het huis staat op z'n kop. Kan Angelina na jaren van conflict en onrust het goedmaken met haar oude huisgenoten?

Za 9 juni 2018 | 23:46 The Good Shepherd IMDb: 6.7

09/06/18 - IMDB * 6.7 - Thriller, Amerikaanse thriller: Edward Wilson is een ijverige student aan de universiteit van Yale. Tijdens WO II wordt hij al snel gerekruteerd bij de voorloper van de CIA. Vlak na zijn studie wordt Wilson tot spion opgeleid en groeit al snel uit tot een van de besten in zijn vak. Maar als een van de grondleggers van de CIA wordt zijn idealisme al snel op de proef gesteld door een groeiend gevoel van onbehagen. Vooral de Koude Oorlog, waarin de CIA steeds extremer te werk gaat, eist zijn tol van Wilson....

Amerikaanse thriller: Edward Wilson is een ijverige student aan de universiteit van Yale. Tijdens WO II wordt hij al snel gerekruteerd bij de voorloper van de CIA. Vlak na zijn studie wordt Wilson tot spion opgeleid en groeit al snel uit tot een van de besten in zijn vak. Maar als een van de grondleggers van de CIA wordt zijn idealisme al snel op de proef gesteld door een groeiend gevoel van onbehagen. Vooral de Koude Oorlog, waarin de CIA steeds extremer te werk gaat, eist zijn tol van Wilson. En dan moet hij ook nog kiezen tussen zijn gezin en zijn vaderland.

Di 5 juni 2018 | 01:15 Jersey Shore Family Vacation

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Umm, Hello: Het is jongensweekend en de meiden gaan naar huis om hun dierbaren te zien. Nu de meiden weg zijn, besluit Pauly om hun oude huisgenoot Angelina uit te nodigen in Miami.

Zo 3 juni 2018 | 22:45 Jersey Shore Family Vacation

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Umm, Hello: Het is jongensweekend en de meiden gaan naar huis om hun dierbaren te zien. Nu de meiden weg zijn, besluit Pauly om hun oude huisgenoot Angelina uit te nodigen in Miami.

Vr 1 juni 2018 | 10:55 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 30 - Animatieserie. Angelina's behulpzame vriendin. Vicky wil iedereen helpen op één dag. Maar ze komt er snel achter dat ze tijd tekort komt. Ze zal het moeten combineren.

Wo 30 mei 2018 | 10:55 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 28 - Animatieserie. Angelina en de dans van juffrouw Mimi. Juffrouw Mimi heeft een dansvoorstelling, maar alles lijkt in het honderd te lopen.

Do 24 mei 2018 | 13:50 Das Geheimnis der falschen Braut

Der reiche, aber einsame Tabakpflanzer Louis (Jean-Paul Belmondo) lockt per Heiratsannonce eine Frau auf die Insel Réunion im Indischen Ozean. Sofort ist er von der schönen Julie (Catherine Deneuve) hingerissen. Doch ihr Schein trügt: Nach der überstürzten Hochzeit verschwindet Julie spurlos – und mit ihr Louis’ Vermögen... Truffaut verfilmte nach "Die Braut trug Schwarz" erneut eine Vorlage des US-Krimiautors Cornell Woolrich. 2001 entstand das Remake "Original Sin" mit Angelina Jolie.

Do 24 mei 2018 | 10:55 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 24 - Animatieserie. Angelina's keukenband. Op school moet iedereen zelf een muziekinstrument maken. Hierdoor begint Angelina onbewust een hele keukenband. Gracie is echter minder enthousiast.

Wo 23 mei 2018 | 23:10 Vice

Seizoen 4 - Aflevering 16 - Reportagereeks. Die Trying. De Ice Bucket Challenge van 2014 bracht veel geld op voor het ALS-fonds en nog is er geen concrete behandeling. Angelina Fanous gaat kijken hoe ze de ziekte proberen aan te pakken.

Ma 21 mei 2018 | 10:55 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 21 - Animatieserie. Angelina's roze tutu. Angelina en Polly vinden een roze tutu op zolder. Ze proberen erachter te komen van wie de tutu is.

Vr 18 mei 2018 | 10:55 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 20 - Animatieserie. Angelina en de poster. Angelina en haar vrienden moeten een poster maken voor de open dag van Camembert Academie.

Wo 16 mei 2018 | 11:00 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 17 - Animatieserie. Angelina en de muizelingenbond van de dansschoenen. Angelina en haar vriendinnen richten een club op en besluiten dat de jongens er niet bij mogen. Maar dat lijkt toch geen goede beslissing geweest te zijn.

Ma 14 mei 2018 | 10:55 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 15 - Animatieserie. Angelina en de Marcel Muiseau mime wedstrijd. Angelina en Marco maken kans op kaartjes voor de Marcel Muiseau Mime Show, maar dat lijkt nog bijna mis te gaan door een weddenschap die ze houden.

Zo 13 mei 2018 | 12:20 Alexander

Das knapp dreistündige Epos zeigt das Leben des jungen Makedonierkönigs Alexander (Colin Farrell), der bis zu seinem Tod 323 vor Christus ein Weltreich schuf. Regisseur Stone ("Snowden", "Savages") versucht sich an einem komplexen Psychogramm mit Mut zum Kitsch und Pathos und einer total fehlbesetzten Angelina Jolie als Alexanders Mutter. Trotzdem bleibt ein opulentes Fest fürs Auge.

Vr 11 mei 2018 | 10:55 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 14 - Animatieserie. De show van Angelina en Polly. De ouders van Angelina hebben een zware dag gehad en daarom bedenken Angelina en Polly een optreden, zodat ze kunnen ontspannen.

Do 10 mei 2018 | 10:55 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 13 - Animatieserie. Angelina en de dirigent. Angelina zit in een muziekgroep, maar ze hebben moeite om maat te houden. Normaal lukt het wel als A.J. de drummer de maat aangeeft, maar één van zijn drumstokjes is kapot.

Wo 9 mei 2018 | 14:00 Das Geheimnis der falschen Braut

Der reiche, aber einsame Tabakpflanzer Louis (Jean-Paul Belmondo) lockt per Heiratsannonce eine Frau auf die Insel Réunion im Indischen Ozean. Sofort ist er von der schönen Julie (Catherine Deneuve) hingerissen. Doch ihr Schein trügt: Nach der überstürzten Hochzeit verschwindet Julie spurlos – und mit ihr Louis’ Vermögen... Truffaut verfilmte nach "Die Braut trug Schwarz" erneut eine Vorlage des US-Krimiautors Cornell Woolrich. 2001 entstand das Remake "Original Sin" mit Angelina Jolie.

Ma 7 mei 2018 | 10:55 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Animatieserie: Angelina's camembert parade: Angelina wil een harmonieparade houden met haar vriendjes. Ze luisteren alleen slecht en daardoor gaat alles mis. Ze probeert een oplossing te vinden.

Di 1 mei 2018 | 10:55 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Animatieserie: Angelina en de kunsttentoonstelling: Er is een kunsttentoonstelling op school. Iedereen moet iets maken. Angelina en Gracie proberen Vicky te helpen, maar ze doen meer kwaad dan goed.

Ma 30 april 2018 | 10:55 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Animatieserie: Angelina en de dans-athon: Angelina en haar vrienden organiseren een dansmarathon voor een goed doel. Ze raken alleen het formulier met de donaties kwijt.

Zo 29 april 2018 | 20:15 Das Geheimnis der falschen Braut

Der reiche Tabakpflanzer Louis Mahé (Jean-Paul Belmondo) lebt auf der Insel La Réunion. Auf seine Heiratsanzeige meldet sich eine gewisse Julie Roussel (Catherine Deneuve), in die er sich sofort verliebt. Nach einer überstürzten Hochzeit muss Louis feststellen, dass die Schöne nicht das ist, was sie vorgibt zu sein...Vordergründig vielleicht nur ein Abenteuerkrimi; doch dahinter steckt, wie so oft bei Truffaut, ein anderes Thema: die Leidenschaft nämlich, die bis zur Selbstzerstörung führt. Der Regisseur verfilmte hier nach "Die Braut trug Schwarz" (mit Jeanne Moreau) erneut eine Vorlage des US-Krimiautors Cornell Woolrich ("Das Fenster zum Hof"). 2001 entstand das etwas flaue Remake "Original Sin" mit Angelina Jolie und Antonio Banderas.

Zo 29 april 2018 | 18:50 Lindenstraße

Aflevering 1672 - Angelina weiß, wer der Vater von Jacks Kind ist, und versteht dieses Geheimnis strategisch für sich zu nutzen. Klaus’ und Neylas Beziehung ist jäh beendet, als die Polizei Yussuf bei ihnen abliefert... Drehbuchautor Jens Schleicher spielt auch eine kleine Rolle in "seiner" Geschichte: Er mimt einen Polizisten.

Vr 27 april 2018 | 10:55 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Animatieserie: Angelina en 't muziekdoosje: Polly heeft een muziekdoosje gekregen van oma en Angelina leert haar om te walsen. Angelina maakt het muziekdoosje per ongeluk stuk en probeert allerlei oplossingen te bedenken.

Di 24 april 2018 | 10:55 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Animatieserie: Angelina en de cheddar kaas dans: Angelina, A.J. en Marco gaat met de Cheddar kaas dans optreden in een talentenjacht. Ze willen dat Gracie meedoet, maar die doet liever de Fromage dans. Ze vinden een inventieve oplossing.

Zo 15 april 2018 | 23:00 Changeling

15/04/18 - Herhaling. Mystery drama. In 1920s Los Angeles, a single mother returns home from work to find her nine year old son missing. The police reunite her with a child, but she claims that he is not her son and fights to expose the truth in the face of police corruption and accusations of madness. With Angelina Jolie, John Malkovich, Jeffrey Donovan, Michael Kelly, and Colm Feore.(2008)

Herhaling. Mystery drama. In 1920s Los Angeles, a single mother returns home from work to find her nine-year-old son missing. The police reunite her with a child, but she claims that he is not her son and fights to expose the truth in the face of police corruption and accusations of madness. With Angelina Jolie, John Malkovich, Jeffrey Donovan, Michael Kelly, and Colm Feore.(2008)

Za 14 april 2018 | 22:00 The Bone Collector

14/04/18 - Detective thriller. When a brilliant forensics expert is paralysed in an accident, he is left confined to his bed and suicidal. But his help is needed with a sadistic serial killer on the loose in Manhattan. A young female rookie detective becomes his 'eyes' on the streets in a race against time to catch the guilty man. With Denzel Washington, Angelina Jolie, Queen Latifah, Michael Rooker, and Mike McGlone.(1999)

Detective thriller. When a brilliant forensics expert is paralysed in an accident, he is left confined to his bed and suicidal. But his help is needed with a sadistic serial killer on the loose in Manhattan. A young female rookie detective becomes his 'eyes' on the streets in a race against time to catch the guilty man. With Denzel Washington, Angelina Jolie, Queen Latifah, Michael Rooker, and Mike McGlone.(1999)

Di 10 april 2018 | 19:30 VICE: Die Trying

Documentaireserie. 'VICE' werpt een blik op de zoektocht naar een geneesmiddel voor ALS. 'Vice'-correspondent Angelina Fanous, die zelf aan ALS lijdt, praat met verscheidene ALS-patiënten en hun families, en achterhaalt wat er precies gedaan wordt om deze verwoestende ziekte een halt toe te roepen.

Vr 6 april 2018 | 23:35 Girl interrupted IMDb: 7.4

06/04/18 - IMDB * 7.4 - Drama, Amerikaans Duits psychodrama (1999) van James Mangold: Susanna is een jonge vrouw die eind jaren 60 na een zelfmoordpoging voor achttien maanden naar de psychiatrische inrichting Claymore wordt gestuurd. Volgens de dokter wijzen de verwarring en onzekerheid van Susanna op een persoonlijkheidsstoornis. In de instelling leert ze enkele excentrieke patiënten kennen en kan ze het vooral goed vinden met de wilde Lisa. Lisa heeft een grote invloed op de andere meisjes, tot grote ergernis van...

Amerikaans-Duits psychodrama (1999) van James Mangold: Susanna is een jonge vrouw die eind jaren 60 na een zelfmoordpoging voor achttien maanden naar de psychiatrische inrichting Claymore wordt gestuurd. Volgens de dokter wijzen de verwarring en onzekerheid van Susanna op een persoonlijkheidsstoornis. In de instelling leert ze enkele excentrieke patiënten kennen en kan ze het vooral goed vinden met de wilde Lisa. Lisa heeft een grote invloed op de andere meisjes, tot grote ergernis van verpleegster Valerie en de rest van het personeel.

Za 31 maart 2018 | 00:40 A Mighty Heart IMDb: 6.7

31/03/18 - IMDB * 6.7 - Drama , In januari 2002 reist Daniel Pearl, verslaggever van de Wall Street Journal, samen met zijn zwangere vrouw Mariane van Karachi naar Dubai. Die dag heeft hij een interview met een islamitische fundamentalist. Als Daniel niet terugkeert van zijn afspraak zet Mariane samen met de politie en de ambassade een zoekactie op touw.

In januari 2002 reist Daniel Pearl, verslaggever van de Wall Street Journal, samen met zijn zwangere vrouw Mariane van Karachi naar Dubai. Die dag heeft hij een interview met een islamitische fundamentalist. Als Daniel niet terugkeert van zijn afspraak zet Mariane samen met de politie en de ambassade een zoekactie op touw.

Vr 23 maart 2018 | 20:30 Taking Lives IMDb: 6.2

23/03/18 - IMDB * 6.2 - Thriller, Amerikaanse thriller: Wanneer Montréal overspoeld wordt door een golf van moorden en de rechercheurs met de handen in het haar zitten, wordt er beroep gedaan op de expertise van FBI profiler Illeana Scott, die op haar eigen onorthodoxe manier te werk gaat. Ze ontdekt dat de moordenaar als een kameleon de levens en identiteiten van zijn slachtoffers overneemt. Haar collega's moeten echter niets van Illeana's werkwijze weten en nadat ze onverwachts verwikkeld raakt in een romance gaat ook zijzelf...

Amerikaanse thriller: Wanneer Montréal overspoeld wordt door een golf van moorden en de rechercheurs met de handen in het haar zitten, wordt er beroep gedaan op de expertise van FBI-profiler Illeana Scott, die op haar eigen onorthodoxe manier te werk gaat. Ze ontdekt dat de moordenaar als een kameleon de levens en identiteiten van zijn slachtoffers overneemt. Haar collega's moeten echter niets van Illeana's werkwijze weten en nadat ze onverwachts verwikkeld raakt in een romance gaat ook zijzelf twijfelen aan haar intuïtie. Naarmate het onderzoek gevaarlijker en persoonlijker wordt, is Illeana steeds meer op zichzelf aangewezen.

Ma 19 maart 2018 | 23:00 Mythbusters

Seizoen 6 - Aflevering 122 - Curving Bullets: Doe je kogelvrije vest aan en zoek dekking: het team test of het mogelijk is om kogelbanen te buigen zoals Angelina Jolie dat doet in de Hollywoodfilm 'Wanted'.

Zo 11 maart 2018 | 18:50 Lindenstraße

Wenn die transsexuelle Sunny ihre Hormontherapie nicht abbricht, riskiert sie wegen eines Organschadens ihr Leben. Doch Sunny will um jeden Preis zur Frau werden. Kann Freundin und Transfrau Viktoria sie zur Vernunft bringen? Als Jamal seiner Freundin Lara ein selbstkomponiertes Liebeslied vorträgt, beichtet sie ihm plötzlich, dass sie den Internet-Star Jojo geküsst hat. Obwohl sie die Bedeutungslosigkeit des Kusses beteuert, trifft Jamal eine harte Entscheidung. Alex, Sunny und Philipp, die Geschäftsführer des Start-ups „Tischlein-Klick-Dich“, wollen mit einem cleveren Plan ihre lästige Teilhaberin Angelina loswerden. Doch die riecht schnell Lunte. Wird Angelina den dreien auf die Schliche kommen? Hintergrundinformation: Im Rahmen ihrer Gastrolle „Viktoria“ berichtet die transsexuelle Schauspielerin Zazie de Paris gemeinsam mit den Transfrauen Xenia Eßbach, Nathalie Niemuth und Stella Stützner in dieser „Lindenstraße“-Folge über das Leben als Transfrau und erklärt den Unterschied zwischen Sexualität und Identität.

Ma 5 maart 2018 | 18:50 Großstadtrevier

Nina Sieveking ist nicht zum Dienst erschienen. Ihr Handy ist ausgeschaltet. Während Frau Küppers einfach nur sauer ist wegen der Unpünktlichkeit, sind Daniel Schirmer und die Kollegen im Kommissariat 14 besorgt. Harry weiß, dass Nina am Vorabend im Restaurant Elbblick zu einer Hochzeitsfeier eingeladen war. Dort aber findet sich nur der Bräutigam Tobias Kuhlmann, der verzweifelt auf seine Braut Melania wartet. Am Vorabend sei die Braut von seinem Trauzeugen Patrick Björnsen und Nina „entführt“ worden, gibt der Bräutigam an. Wenig später wird Björnsen blutüberströmt und vollkommen nackt auf einem Friedhof entdeckt. Nur bruchstückhaft kann er sich an den Vorabend erinnern. Er sei mit der Braut Melania und Nina in eine Kneipe auf dem Kiez gefahren. Dort seien zwei Typen aufgetaucht, die Melania und Nina aus der Jugend kannten. Mit diesen Typen seien sie dann zum Friedhof gefahren. Die Wirtin der Kneipe „Roter Pudel“ bestätigt Björnsens Aussage. Und sie kennt einen der Begleiter von Melania und Nina: den brutalen Gangster Marco Hanka. Während der Ermittlungen wird Harry von dem Polizeianwärter im Praktikum Robin Haas begleitet. Eigentlich ein ganz sympathischer Typ. Nur wirkt Robin manchmal völlig abwesend, dann wieder total übermotiviert.

Zo 25 februari 2018 | 18:50 Lindenstraße

Nach den turbulenten Ereignissen der vergangenen Tage will Polizistin Nina sich in Besonnenheit üben. Als die zwölfjährige Antonia einen vermeintlich echten Fuchspelz aus Tierschutzgründen zerstört, wird Ninas Vorsatz direkt auf die Probe gestellt. Alex will Teilhaberin Angelina zu Investitionen für sein Start-up „Tischlein-klick-dich“ bewegen. Doch weil das Gesundheitsamt bei Alex’ Plänen nicht länger mitspielt, will Angelina sich sofort auszahlen lassen. Steht das "Tischlein" vor dem Aus? Transfrau Sunny will den Beginn ihrer Hormontherapie gemeinsam mit ihrer Freundin Tanja zelebrieren. Doch Tanja hat das besondere Ereignis einfach vergessen. Sunny ist frustriert – und nimmt daraufhin die doppelte Menge an Hormonen ein.

Vr 23 februari 2018 | 17:10 VICE: Die Trying

Documentaireserie. 'VICE' werpt een blik op de zoektocht naar een geneesmiddel voor ALS. 'Vice'-correspondent Angelina Fanous, die zelf aan ALS lijdt, praat met verscheidene ALS-patiënten en hun families, en achterhaalt wat er precies gedaan wordt om deze verwoestende ziekte een halt toe te roepen.

Do 15 februari 2018 | 23:45 3096 Tage

Wien, 1998: Der Arbeitslose Wolfgang Priklopil (Thure Lindhardt) entführt die zehnjährige Natascha Kampusch (erst Amelia Pidgeon, später Antonia Campbell-Hughes) und sperrt sie in den Keller. Nach achtjährigem Martyrium kann sie flüchten... Sherry Hormann ("Wüstenblume") bildet das Leiden der jungen Frau nüchtern und zurückhaltend ab, Erhellendes über den Fall findet man in der Düsternis nicht.

Za 3 februari 2018 | 20:30 Kung Fu Panda 2 IMDb: 7.3

03/02/18 - IMDB * 7.3 - Animatiefilm, Amerikaanse animatiefilm (2011): De droom van de forse pandabeer Po is uitgekomen nu hij Drakenkrijger is. Samen met de andere kungfumeesters Tijger, Kraan, Mantis, Viper en Aap beschermt hij de Vredesvallei. Maar het heerlijke leventje van Po wordt bedreigd als er een nare tegenstander met een geheim wapen China probeert te veroveren en kungfu wil uitroeien. Samen met zijn vrienden moet Po China doorkruisen om deze vijand te overmeesteren. Maar hoe kan Po het wapen ontmantelen dat kungfu...

Amerikaanse animatiefilm (2011): De droom van de forse pandabeer Po is uitgekomen nu hij Drakenkrijger is. Samen met de andere kungfumeesters - Tijger, Kraan, Mantis, Viper en Aap - beschermt hij de Vredesvallei. Maar het heerlijke leventje van Po wordt bedreigd als er een nare tegenstander met een geheim wapen China probeert te veroveren en kungfu wil uitroeien. Samen met zijn vrienden moet Po China doorkruisen om deze vijand te overmeesteren. Maar hoe kan Po het wapen ontmantelen dat kungfu vernietigt? Hij zal daarvoor eerst zijn mysterieuze verleden moeten ontrafelen om vervolgens de juiste krachten uit zichzelf te halen.

Za 3 februari 2018 | 20:30 Kung Fu Panda 2

Po's droom is uitgekomen nu hij De Drakenkrijger is. Zijn nieuw leven verandert volledig als een nare tegenstander met een geheim wapen China probeert te veroveren en een einde wil maken aan Kung Fu

Za 20 januari 2018 | 21:00 MuziekFabriek Classic

In deze Muziekfabriek-Classic vastelaovesaflevering aflevering zien we Big Benny, huisband Ummer d?r Neaver en Ziesjoem. Zangeres Angelina sluit deze compilatie af. De beelden werden opgenomen begin 2002.

Di 16 januari 2018 | 16:10 Verrückt nach Meer

Die Passagiere Mopie und Caro können sich beim Schnorcheln an der bunten Unterwasserwelt nicht satt sehen. Und auch Brückenoffizier Christian Baumann geht als Korallen-Doktor auf Tauchstation. Während den Reiseleiter Moritz das Erforschen lokaler Speisen an seine Schmerzgrenze bringt, geht es an Bord heiß her: Tänzerin Angelina kämpft mit den Tücken ihres Bühne-Outfits.

Zo 7 januari 2018 | 22:00 Mr. and Mrs. Smith IMDb: 6.5

07/01/18 - IMDB * 6.5 - Actiekomedie, Amerikaanse actiekomedie: Het huwelijk van John en Jane Smith zit in het slop en de irritaties stapelen zich op. Ze zijn allebei huurmoordenaar en werken, zonder dat ze het van elkaar weten, voor concurrerende organisaties. Op een dag krijgen ze dezelfde klus toebedeeld, maar ze slagen er geen van beiden in die tot een goede einde te brengen omdat ze door elkaar worden tegengewerkt. En dus luidt hun nieuwe opdracht: de identiteit van de saboteur achterhalen en uitschakelen.

Amerikaanse actiekomedie: Het huwelijk van John en Jane Smith zit in het slop en de irritaties stapelen zich op. Ze zijn allebei huurmoordenaar en werken, zonder dat ze het van elkaar weten, voor concurrerende organisaties. Op een dag krijgen ze dezelfde klus toebedeeld, maar ze slagen er geen van beiden in die tot een goede einde te brengen omdat ze door elkaar worden tegengewerkt. En dus luidt hun nieuwe opdracht: de identiteit van de saboteur achterhalen en uitschakelen.

Do 4 januari 2018 | 22:40 Mr. and Mrs. Smith IMDb: 6.5

04/01/18 - IMDB * 6.5 - Actiekomedie, Amerikaanse actiekomedie: Het huwelijk van John en Jane Smith zit in het slop en de irritaties stapelen zich op. Ze zijn allebei huurmoordenaar en werken, zonder dat ze het van elkaar weten, voor concurrerende organisaties. Op een dag krijgen ze dezelfde klus toebedeeld, maar ze slagen er geen van beiden in die tot een goede einde te brengen omdat ze door elkaar worden tegengewerkt. En dus luidt hun nieuwe opdracht: de identiteit van de saboteur achterhalen en uitschakelen.

Amerikaanse actiekomedie: Het huwelijk van John en Jane Smith zit in het slop en de irritaties stapelen zich op. Ze zijn allebei huurmoordenaar en werken, zonder dat ze het van elkaar weten, voor concurrerende organisaties. Op een dag krijgen ze dezelfde klus toebedeeld, maar ze slagen er geen van beiden in die tot een goede einde te brengen omdat ze door elkaar worden tegengewerkt. En dus luidt hun nieuwe opdracht: de identiteit van de saboteur achterhalen en uitschakelen.

Wo 3 januari 2018 | 20:30 Gone in Sixty Seconds IMDb: 6.5

03/01/18 - IMDB * 6.5 - Actiethriller, Amerikaanse actiefilm: Ex autodief Randall 'Memphis' Raines leidt al enkele jaren een rustig leven. Wanneer zijn jongere broer Kip zich in nesten werkt, ziet hij zich verplicht om zijn vroegere activiteiten weer op te nemen. Om zijn broer te redden, moet hij diens opdracht afmaken: vijftig exclusieve wagens stelen in slechts enkele dagen tijd. Memphis doet een beroep op zijn oude team om de auto's te stelen, maar ondertussen probeert een rivaliserende bende hen te snel af te zijn. Met ook nog de...

Amerikaanse actiefilm: Ex-autodief Randall 'Memphis' Raines leidt al enkele jaren een rustig leven. Wanneer zijn jongere broer Kip zich in nesten werkt, ziet hij zich verplicht om zijn vroegere activiteiten weer op te nemen. Om zijn broer te redden, moet hij diens opdracht afmaken: vijftig exclusieve wagens stelen in slechts enkele dagen tijd. Memphis doet een beroep op zijn oude team om de auto's te stelen, maar ondertussen probeert een rivaliserende bende hen te snel af te zijn. Met ook nog de politie op de hielen probeert Memphis het onmogelijke te realiseren.

Di 2 januari 2018 | 22:50 Wanted IMDb: 6.7

02/01/18 - IMDB * 6.7 - Actiethriller, Amerikaans Duitse actiethriller: Op een dag ontdekt Wesley Gibson, een gefrustreerde kantoorbediende, dat zijn vermoorde vader eigenlijk een huurmoordenaar was. Wanneer de organisatie waarvoor zijn vader werkte Wesley contacteert en hem de kans geeft om in diens voetsporen te treden, hapt hij meteen toe.

Amerikaans-Duitse actiethriller: Op een dag ontdekt Wesley Gibson, een gefrustreerde kantoorbediende, dat zijn vermoorde vader eigenlijk een huurmoordenaar was. Wanneer de organisatie waarvoor zijn vader werkte Wesley contacteert en hem de kans geeft om in diens voetsporen te treden, hapt hij meteen toe.

Di 2 januari 2018 | 20:30 Mr. and Mrs. Smith IMDb: 6.5

02/01/18 - IMDB * 6.5 - Actiekomedie, Amerikaanse actiekomedie: Het huwelijk van John en Jane Smith zit in het slop en de irritaties stapelen zich op. Ze zijn allebei huurmoordenaar en werken, zonder dat ze het van elkaar weten, voor concurrerende organisaties. Op een dag krijgen ze dezelfde klus toebedeeld, maar ze slagen er geen van beiden in die tot een goede einde te brengen omdat ze door elkaar worden tegengewerkt. En dus luidt hun nieuwe opdracht: de identiteit van de saboteur achterhalen en uitschakelen.

Amerikaanse actiekomedie: Het huwelijk van John en Jane Smith zit in het slop en de irritaties stapelen zich op. Ze zijn allebei huurmoordenaar en werken, zonder dat ze het van elkaar weten, voor concurrerende organisaties. Op een dag krijgen ze dezelfde klus toebedeeld, maar ze slagen er geen van beiden in die tot een goede einde te brengen omdat ze door elkaar worden tegengewerkt. En dus luidt hun nieuwe opdracht: de identiteit van de saboteur achterhalen en uitschakelen.

Ma 1 januari 2018 | 18:00 Maleficent

Fantasy adventure reimagining of the classic Sleeping Beauty fairy tale, told from the perspective of the evil godmother. A powerful faerie is betrayed by the human peasant boy she loves, as his affections are overshadowed by his desires to become king. Vowing revenge, Maleficent places a curse on King Stefan's newborn daughter Aurora, a curse which will send the princess into a death-like sleep on her sixteenth birthday. Starring Angelina Jolie, Elle Fanning, Sharlto Copley, Lesley Manville, Imelda Staunton, Juno Temple.

Za 30 december 2017 | 21:25 Kung Fu Panda IMDb: 7.6

30/12/17 - IMDB * 7.6 - Animatiefilm: Po is een panda die er altijd al van droomde een grote kungfu krijger te worden. Op de dag dat er een nieuwe Dragon Warrior moet worden gekozen, krijgt hij de kans van zijn leven. Po blijkt de uitverkorene te zijn om zijn vallei te redden van het gemene luipaard Tai Lung. Hij moet daarvoor in de leer bij kungfu meester Shifu, iets waar de andere, meer ervaren leerlingen in eerste instantie helemaal niet zo blij mee zijn. Po zet de wereld van de kungfu compleet op z'n kop.

Animatiefilm: Po is een panda die er altijd al van droomde een grote kungfu-krijger te worden. Op de dag dat er een nieuwe Dragon Warrior moet worden gekozen, krijgt hij de kans van zijn leven. Po blijkt de uitverkorene te zijn om zijn vallei te redden van het gemene luipaard Tai Lung. Hij moet daarvoor in de leer bij kungfu-meester Shifu, iets waar de andere, meer ervaren leerlingen in eerste instantie helemaal niet zo blij mee zijn. Po zet de wereld van de kungfu compleet op z'n kop.

Vr 29 december 2017 | 11:55 Kung Fu Panda 2 IMDb: 7.3

29/12/17 - IMDB * 7.3 - Comedy, Film, Animated adventure featuring the return of Po, the panda with a penchant for martial arts. Since becoming the Dragon Warrior and defeating Tai Lung, Po has been keeping peace in the valley with his kung fu friends, the Furious Five. But, shocked by the realisation that Mr Ping the goose is not his real father, Po cannot find inner peace. When word reaches the Furious Five that Master Thundering Rhino has been killed by a terrifying new weapon, Po sets out with them to destroy it, learn more...

Animated adventure featuring the return of Po, the panda with a penchant for martial arts. Since becoming the Dragon Warrior and defeating Tai Lung, Po has been keeping peace in the valley with his kung fu friends, the Furious Five. But, shocked by the realisation that Mr Ping the goose is not his real father, Po cannot find inner peace. When word reaches the Furious Five that Master Thundering Rhino has been killed by a terrifying new weapon, Po sets out with them to destroy it, learn more about his parents and fulfil his destiny in battling Shen, the evil peacock.

Do 28 december 2017 | 23:15 Elementary

Nach der Konfrontation mit Shinwell verarbeitet Sherlock den Vorfall mit Sex und Ignoranz. Willkommene Abwechslung bietet der Mord an einem Detektiv, der lebendig in einem Krematorium verbrannt wurde. Der Fall führt sie in die 70er... Was kaum einer noch weiß: Star Jonny Lee Miller war Angelina Jolies erster Ehemann.

Do 28 december 2017 | 11:20 Kung Fu Panda IMDb: 7.6

28/12/17 - IMDB * 7.6 - Comedy, Film, Computer animated comedy. Po the panda is overweight and works in his father's noodle bar, but dreams of being a great kung fu warrior like his heroes, the Furious Five. When Master Oogway announces he is going to select the next Dragon Warrior to fight the evil Tai Lung, Po is desperate to be there to watch the historic ceremony. But to his and everyone else's surprise, Po finds out that the next Dragon Warrior is him. Master Shifu and the Furious Five, despite their misgivings, must prepare Po...

Computer-animated comedy. Po the panda is overweight and works in his father's noodle bar, but dreams of being a great kung fu warrior like his heroes, the Furious Five. When Master Oogway announces he is going to select the next Dragon Warrior to fight the evil Tai Lung, Po is desperate to be there to watch the historic ceremony. But to his and everyone else's surprise, Po finds out that the next Dragon Warrior is him. Master Shifu and the Furious Five, despite their misgivings, must prepare Po for his destiny - and the fight of his life.

Do 28 december 2017 | 09:00 Belle en Sebastiaan - 2 IMDb: 6.4

28/12/17 - IMDB * 6.4 - Film, Tweede deel van deze jeugdfilm: September 1945. In het dorp is het einde van de oorlog gevierd. Sebastiaan is inmiddels tien jaar oud. Samen met Belle wacht hij ongeduldig op de terugkeer van Angelina... Maar Angelina komt niet terug. Het toestel waarin ze zat, is midden in de Alpenwouden neergestort. Het hele dorp heeft de hoop opgegeven, op één man na: César, de grootvader van Sebastiaan.

Tweede deel van deze jeugdfilm: September 1945. In het dorp is het einde van de oorlog gevierd. Sebastiaan is inmiddels tien jaar oud. Samen met Belle wacht hij ongeduldig op de terugkeer van Angelina... Maar Angelina komt niet terug. Het toestel waarin ze zat, is midden in de Alpenwouden neergestort. Het hele dorp heeft de hoop opgegeven, op één man na: César, de grootvader van Sebastiaan.

Wo 20 december 2017 | 23:10 The Tourist

Was will eine Luxusfrau wie Elise (Jolie) von einem Mathelehrer aus der US-Provinz? Im Zug nach Venedig gräbt sie Frank (Depp) an und nimmt ihn mit in ihr Hotel, aber mehr gibt?s nicht. Elise handelt im Auftrag ihres Geliebten, eines flüchtigen Milliardendiebes. Dass er nur eine Figur in einem perfiden Spiel ist, dämmert Frank erst, als ihn Killer unter Feuer nehmen... Nach "Das Leben der Anderen" waren die Erwartungen an Regisseur Henckel von Donnersmarck groß. Und was tut der Oscar-Gewinner? Er pumpt einen kleinen französischen Thriller ("Anthony Zimmer", 2005) zu einem Hochglanz-Mix aus Verwirrspiel und Romanze auf ? mit exquisiten Bildern, absurdem Plot und bewusst altmodischer Attitüde. Angelina Jolie bewegt sich trittsicher auf den Spuren von Grace Kelly, aber Johnny Depp steht eher desorientiert daneben. Da vermisst man einen Kerl mit der Grandezza eines Cary Grant.

Ma 18 december 2017 | 12:05 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Animatieserie: Angelina, de dierenoppas: Juffrouw Mimi gaat op vakantie en iemand moet op haar kanarie passen. Angelina wil het wel doen, maar dat is moeilijker dan het lijkt.

Zo 17 december 2017 | 18:00 VICE: Die Trying

Documentaireserie. 'VICE' werpt een blik op de zoektocht naar een geneesmiddel voor ALS. 'Vice'-correspondent Angelina Fanous, die zelf aan ALS lijdt, praat met verscheidene ALS-patiënten en hun families, en achterhaalt wat er precies gedaan wordt om deze verwoestende ziekte een halt toe te roepen.

Za 16 december 2017 | 01:50 A Taste for Murder

Soms neemt het kwaad mooie vormen aan. Angelina Rodriguez is net getrouwd en woont in een droomhuis met haar prins op het witte paard - maar tragedie ligt op de loer.

Vr 15 december 2017 | 22:00 A Taste for Murder

Soms neemt het kwaad mooie vormen aan. Angelina Rodriguez is net getrouwd en woont in een droomhuis met haar prins op het witte paard - maar tragedie ligt op de loer.

Vr 15 december 2017 | 12:05 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Animatieserie: Angelina en de zaak van de vermiste muziek: Marco is zijn bladmuziek kwijtgeraakt. Vicky wil graag detective worden en helpt hem samen met Angelina om de bladmuziek te vinden.

Do 14 december 2017 | 12:05 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Animatieserie: Angelina en de cheddar kaas dans: Angelina, A.J. en Marco gaat met de Cheddar kaas dans optreden in een talentenjacht. Ze willen dat Gracie meedoet, maar die doet liever de Fromage dans. Ze vinden een inventieve oplossing.

Wo 13 december 2017 | 12:05 Angelina Ballerina

Seizoen 3 - Aflevering 40 - Britse animatieserie: Angelina's hip hop jongens show: Angelina regisseert een show met alleen mannelijke dansers. Hij heet de Hip Hop Jongens Show, maar dan raakt A.J. die de hoofdrol danst, geblesseerd. Maar Angelina komt altijd met een oplossing.

Di 12 december 2017 | 12:05 Angelina Ballerina

Seizoen 3 - Aflevering 39 - Britse animatieserie: Angelina en de muzikale plant: Angelina is druk bezig met de voorbereidingen op 't Lente Feest. Daardoor vergeet ze haar scheikundeproject, het zorgen voor een plant.

Ma 11 december 2017 | 12:05 Angelina Ballerina

Seizoen 3 - Aflevering 38 - Britse animatieserie: Angelina en de kaas rol dans: Angelina en haar klasgenoten bedenken een manier om de stad Kazendam te eren. En Angelina weet met een beetje hulp van A.J. een goede manier, de Kaas Rol Dans.

Vr 8 december 2017 | 12:05 Angelina Ballerina

Seizoen 3 - Aflevering 37 - Britse animatieserie: Angelina en de voorpagina: De vader van Angelina gaat foto's maken van de dansers op de Camembert Academie. En Angelina gaat hem helpen als zijn foto-assistent.

Do 7 december 2017 | 12:05 Angelina Ballerina

Seizoen 3 - Aflevering 35 - Britse animatieserie: Angelina en het grote nieuws: Angelina denkt dat Juffrouw Mimi gaat trouwen. Ze regelt heel veel verrassingen, maar gaat Juffrouw Mimi eigenlijk wel trouwen.

Wo 6 december 2017 | 12:05 Angelina Ballerina

Seizoen 3 - Aflevering 34 - Britse animatieserie: Angelina's lunchtafel: Iedereen wil met Angelina spelen, maar Angelina kan maar met één iemand tegelijk spelen, of niet?

Ma 4 december 2017 | 12:05 Angelina Ballerina

Seizoen 3 - Aflevering 32 - Britse animatieserie: Angelina's balletschool: Angelina begint haar eigen balletschool met Polly als leerling. Polly wil maar niet opletten, maar met de hulp van juffrouw Mimi komt alles goed.

Za 2 december 2017 | 01:50 Salt IMDb: 6.4

02/12/17 - IMDB * 6.4 - Actionthriller, Ein russischer Überläufer packt aus: In der Sowjetunion zu Kampfmaschinen gedrillte "Schläfer" sitzen in wichtigen Positionen in den USA ? so wie die CIA Agentin Evelyn Salt, die ihn gerade verhört. Bevor ihr Chef Winter (Liev Schreiber) seine Fassung wieder erlangt, hat Salt (Jolie) einigen Kollegen die Nase gebrochen und ist weg... Ursprünglich war die spannende Chose für Tom Cruise konzipiert, mit La Jolie hat sie deutlich mehr Schauwerte ? sie übersteht Stunts, bei denen andere...

Ein russischer Überläufer packt aus: In der Sowjetunion zu Kampfmaschinen gedrillte "Schläfer" sitzen in wichtigen Positionen in den USA ? so wie die CIA-Agentin Evelyn Salt, die ihn gerade verhört. Bevor ihr Chef Winter (Liev Schreiber) seine Fassung wieder erlangt, hat Salt (Jolie) einigen Kollegen die Nase gebrochen und ist weg... Ursprünglich war die spannende Chose für Tom Cruise konzipiert, mit La Jolie hat sie deutlich mehr Schauwerte ? sie übersteht Stunts, bei denen andere Actionkollegen ein Fall für die Reha wären, und sieht dabei stets aus wie andere nach sechs Wochen Wellnessurlaub.

Vr 1 december 2017 | 11:50 Angelina Ballerina

Seizoen 3 - Aflevering 31 - Britse animatieserie: Angelina cheerleader: Marco doet mee met de Marathon. Angelina wil hem zo veel mogelijk stimuleren, maar of Marco daar ook op zit te wachten?

Do 30 november 2017 | 21:15 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei

Die Striptease-Tänzerin Maja will mit einem Komplizen zusammen eine Bank überfallen. Der Raub läuft perfekt, doch da Semir zufällig in der Filiale zu tun hat, nehmen er und Ben kurzerhand die Verfolgung der beiden auf. Dabei kommt es zu einem folgenschweren Unglück: Ein Gefahrgut-Transporter hat einen Unfall und Ben kommt mit dem giftigen Stoff in Berührung und erblindet! Damit ist nicht nur die Jagd auf das Verbrecherduo vorerst beendet, sondern die Ärzte machen Semir zudem wenig Hoffnung auf die Genesung seines Partners. Unterdessen setzt der Chef der Bank ein Profi-Team auf die beiden Bankräuber an. Komischerweise scheinen die Männer Semir immer einen Schritt voraus zu sein und als sie Majas Komplizen schließlich finden, wird dieser kaltblütig ermordet. Semir ist alarmiert und vermutet, dass die Bank selbst in dunkle Geschäfte verstrickt ist und Maja womöglich ein Motiv hatte, die Bank um ein paar 100.000 Euro zu erleichtern. Als schließlich Majas Sohn entführt wird, überschlagen sich die Ereignisse. Semir muss aufs Ganze gehen: Will er den Fall lösen und den kleinen Jungen retten, muss er sich mit einem mächtigen Gegner, der Großbank, anlegen. Einzig ein halbblinder Ben steht ihm zur Seite...

Wo 29 november 2017 | 23:00 Salt IMDb: 6.4

29/11/17 - IMDB * 6.4 - Actionthriller, Ein russischer Überläufer packt aus: In der Sowjetunion zu Kampfmaschinen gedrillte "Schläfer" sitzen in wichtigen Positionen in den USA ? so wie die CIA Agentin Evelyn Salt, die ihn gerade verhört. Bevor ihr Chef Winter (Liev Schreiber) seine Fassung wieder erlangt, hat Salt (Jolie) einigen Kollegen die Nase gebrochen und ist weg... Ursprünglich war die spannende Chose für Tom Cruise konzipiert, mit La Jolie hat sie deutlich mehr Schauwerte ? sie übersteht Stunts, bei denen andere...

Ein russischer Überläufer packt aus: In der Sowjetunion zu Kampfmaschinen gedrillte "Schläfer" sitzen in wichtigen Positionen in den USA ? so wie die CIA-Agentin Evelyn Salt, die ihn gerade verhört. Bevor ihr Chef Winter (Liev Schreiber) seine Fassung wieder erlangt, hat Salt (Jolie) einigen Kollegen die Nase gebrochen und ist weg... Ursprünglich war die spannende Chose für Tom Cruise konzipiert, mit La Jolie hat sie deutlich mehr Schauwerte ? sie übersteht Stunts, bei denen andere Actionkollegen ein Fall für die Reha wären, und sieht dabei stets aus wie andere nach sechs Wochen Wellnessurlaub.

Wo 29 november 2017 | 11:50 Angelina Ballerina

Seizoen 3 - Aflevering 29 - Britse animatieserie: Angelina en de vlinders in de buik: Iedereen moet een gedicht voorlezen in de klas. Alice is heel zenuwachtig en Angelina probeert haar te helpen.

Di 28 november 2017 | 22:15 37° - Zu teuer, zu klein, schon weg

In Deutschland fehlen rund eine Million Wohnungen. Bezahlbarer Wohnraum ist ein knappes und teures Gut geworden. "37°" begleitet Familien in der Großstadt, die verzweifelt ein Zuhause suchen. Zu viert auf 54 Quadratmetern: Angelina und Sven aus München suchen für ihre vierköpfige Familie eine größere Wohnung. Ivana, alleinerziehende Mutter aus Stuttgart, hat Angst, nach einer Eigenbedarfsklage mit ihren Kindern auf der Straße zu landen. Angelina (34) lebt mit ihrem Mann Sven (29) und den beiden Söhnen Alessandro (9) und Lautaro (2) in einer kleinen Zweizimmerwohnung in einer Hochaussiedlung in München. Beide Eltern sind berufstätig, Angelina als Angestellte bei einem Fachanwalt, ihr Mann als Spediteur. Wenn der Vater morgens um 4:30 Uhr rausmuss, ist gleich die gesamte Familie wach. Die beiden Jungs teilen sich ein Zimmer. Der Große muss viel zurückstecken, sich still verhalten, wenn der Kleine schläft. "Lange geht das nicht mehr gut", sagt Angelina, die eigentlich gern noch ein drittes Kind hätte. Doch auch sie leidet unter dem "Wohnstress". Angelina ist an Multipler Sklerose erkrankt und bräuchte dringend einen Rückzugsraum und ein richtiges Bett. Die Eltern schlafen im Wohnzimmer auf der Couch. Wenn die ausgeklappt ist, ist das Zimmer voll. Sie könnten 1000 Euro für eine größere Wohnung zahlen. Doch dafür finden sie nichts. In München kostet eine Mietwohnung im Durchschnitt 16,40 Euro pro Quadratmeter, kalt, und ein Ende dieser Entwicklung ist nicht abzusehen. Selbst auf dem Land haben sie es schon versucht. Doch da gibt es keine Krippenplätze. Dann müsste Angelina aufhören zu arbeiten. Zerbricht die Familie an den engen Wohnverhältnissen? Ivana (43) aus Stuttgart, selbstständige Kosmetikerin mit eigenem Salon, lebt seit 13 Jahren mit ihren beiden Kindern in einem Mehrfamilienhaus in der Stuttgarter Innenstadt. Jetzt soll die Witwe mit ihren Kindern ausziehen. Ihr Vermieter hat Eigenbedarf angemeldet. Die Fristverlängerung, die sie vor einem Jahr erkämpft hatte, ist abgelaufen. Doch sie findet nichts Neues. Es fällt ihr schwer, die vielen Absagen nicht persönlich zu nehmen. Ihr einziger Wunsch: nicht auf der Straße zu landen. Ivana verbringt viele schlaflose Nächte. Kommt es zur Räumung? Und bleibt der Familie dann nur das Obdach in einer Sammelunterkunft, wie das Jugendamt bereits angekündigt hat? Diesen Gedanken versucht sie zu verdrängen, versucht, den Alltag für die Kinder, so gut es geht, aufrechtzuerhalten. So banal es klingt: Wohnen ist nicht irgendeine Ware. Es ist ein elementares Gut. "Unsere Wohnung ist mehr als vier Wände und ein Dach über dem Kopf. Sie ist doch unser Zuhause. Es geht um unsere Existenz", so Ivana. Auch im Norden Deutschlands sieht es nicht besser aus. Michaela (41) arbeitet freiberuflich als Coach und im Marketing für Hamburger Firmen. Sie wohnt zusammen mit ihrer Mutter in einer großen Altbauwohnung in Barmbek-Süd. Hier ist sie groß geworden. Hier haben sie die Großmutter gepflegt, die im selben Haus wohnte. Doch vor einigen Jahren wurde das Haus verkauft, und mit dem neuen Besitzer hat der Druck begonnen. Seitdem kämpfen Michaela und ihre Mutter gegen Modernisierungsmaßnahmen und massive Mieterhöhungen. Zwei Mal ziehen sie vor Gericht und versuchen, die Räumungsklagen ihres Vermieters abzuschmettern. Als Mieter fühlen sie sich nicht mehr willkommen. Vergleichbarer Wohnraum ist in ihrem Quartier nicht leicht zu finden. Sie müssten doppelt so viel Miete aufbringen. Und sie haben große Konkurrenz auf dem ausgereizten Hamburger Wohnungsmarkt. Es ist überall dasselbe: In den Metropolen spielen die Mietpreise verrückt. In den vergangenen Jahren sind sie geradezu explodiert. Das Durchschnittseinkommen liegt in Deutschland bei 3000 Euro brutto. Die Löhne steigen längst nicht so rasant wie die Mieten. Und die in vielen Städten geltende Mietpreisbremse ist wirkungslos. Vermieter sind nicht verpflichtet, die bisherige Miethöhe zu nennen. Strafen für überteuerte Mieten haben sie nicht zu befürchten. Die Mieter haben das Gefühl, der Entwicklung auf dem Wohnungsmarkt hilflos ausgesetzt zu sein. Sie fragen sich: Wann und warum ist es so weit gekommen? "37°" hat die drei Familien aus München, Stuttgart und Hamburg ein halbes Jahr lang auf ihrer verzweifelten Suche nach einer neuen, bezahlbaren Wohnung begleitet. Wird es für sie ein Happy End geben? Die "37°"-Sendung steht am Sendetag ab 8:00 Uhr in der ZDF-Mediathek zur Verfügung.

Di 28 november 2017 | 20:31 The Tourist IMDb: 6.0

28/11/17 - IMDB * 6.0 - Actiefilm: Frank Tupelo, een Amerikaanse professor wiskunde, maakt een reis door Europa, in de hoop de pijnlijke breuk met zijn vriendin te verwerken. Op de trein van Parijs naar Venetië ontmoet hij de sensuele Elise Ward. De twee voelen zich tot elkaar aangetrokken en ze beleven een passionele nacht in Venetië. De volgende ochtend is Elise echter spoorloos verdwenen. Frank beseft niet dat zowel Scotland Yard als de Russische maffia Elise op de hielen zit en dat zijn leven nu in gevaar is.

Actiefilm: Frank Tupelo, een Amerikaanse professor wiskunde, maakt een reis door Europa, in de hoop de pijnlijke breuk met zijn vriendin te verwerken. Op de trein van Parijs naar Venetië ontmoet hij de sensuele Elise Ward. De twee voelen zich tot elkaar aangetrokken en ze beleven een passionele nacht in Venetië. De volgende ochtend is Elise echter spoorloos verdwenen. Frank beseft niet dat zowel Scotland Yard als de Russische maffia Elise op de hielen zit en dat zijn leven nu in gevaar is.

Di 28 november 2017 | 11:55 Angelina Ballerina

Seizoen 3 - Aflevering 28 - Britse animatieserie: Angelina's grote rol: Angelina en haar klasgenoten gaan 'Het betoverde kussen' opvoeren en Angelina speelt de hoofdrol, Fien de fee. Ze is er heel blij mee, maar dat verandert snel als ze erachter komt dat Fien door een betovering in slaap valt en nooit meer zal dansen.

Ma 27 november 2017 | 11:55 Angelina Ballerina

Seizoen 3 - Aflevering 27 - Britse animatieserie: Angelina en Gracie's creatieve dag: Juf Mimi organiseert een Verzin-het-maar-dag, waarbij iedereen een eigen project moet bedenken. Maar dat is niet voor iedereen makkelijk. De anders zo creatieve Gracie kan niks bedenken, maar gelukkig helpt Angelina haar een handje.

Vr 24 november 2017 | 11:55 Angelina Ballerina

Seizoen 3 - Aflevering 26 - Britse animatieserie: Angelina en Alice Muizikova: Alice is helemaal geobsedeerd door haar heldin Anna Muizikova, een geweldige turnster. Alice doet alles wat Anna ook doet, maar dat is niet allemaal even leuk.

Ma 20 november 2017 | 12:00 Angelina Ballerina

Seizoen 3 - Aflevering 21 - Britse animatieserie: Angelina's slaapfeest: Angelina, Vicky en Gracie zijn aan het knutselen aan hun hoeden voor het Gekke Hoeden feest. Helaas is het al bijna bedtijd en ze hebben hun hoeden nog niet af. Angelina wil daarom een slaapfeest, maar dit pakt niet helemaal zo uit als gehoopt.

Zo 19 november 2017 | 20:00 Maleficent IMDb: 7.0

19/11/17 - IMDB * 7.0 - Fantasy-film, Fantasyfilm: Maleficent is een prachtige jonge vrouw met een oprecht hart, die een idyllische jeugd beleeft in een vreedzaam en bosrijk koninkrijk. Tot op een dag een leger binnenvalt en de harmonie van het land in gevaar brengt. Maleficent wordt de vurigste beschermer van het land, maar wanneer ze uiteindelijk meedogenloos wordt verraden begint haar oprechte hart in steen te veranderen.

Fantasyfilm: Maleficent is een prachtige jonge vrouw met een oprecht hart, die een idyllische jeugd beleeft in een vreedzaam en bosrijk koninkrijk. Tot op een dag een leger binnenvalt en de harmonie van het land in gevaar brengt. Maleficent wordt de vurigste beschermer van het land, maar wanneer ze uiteindelijk meedogenloos wordt verraden begint haar oprechte hart in steen te veranderen.

Wo 8 november 2017 | 17:30 VICE

Documentaireserie. 'VICE' werpt een blik op de zoektocht naar een geneesmiddel voor ALS. 'Vice'-correspondent Angelina Fanous, die zelf aan ALS lijdt, praat met verscheidene ALS-patiënten en hun families, en achterhaalt wat er precies gedaan wordt om deze verwoestende ziekte een halt toe te roepen.

 Meer