Je vindt hier de programma's van Amanda Bearse op tv We hebben de volgende programma's voor Amanda Bearse Eine schrecklich nette Familie: 21/07 - Comedyserie, Seizoen 8 Aflevering 25/26 (182). Married with Children: 25/07 - Komische serie, Seizoen 11 Aflevering 1 Amerikaanse komische serie. Twisted. Bud krijgt in de gaten dat zijn. Married with Children: 26/07 - Komische serie, Seizoen 11 Aflevering 2 Amerikaanse komische serie. Children of the corns. Al en Grif worden. Married with Children: 26/07 - Komische serie, Seizoen 11 Aflevering 3 Amerikaanse komische serie. Kelly's gotta habit. Kelly wil dolgraag de. Married with Children: 29/07 - Komische serie, Seizoen 11 Aflevering 4 Amerikaanse komische serie. Requiem for a Chevyweight (part 1). Al. Married with Children: 29/07 - Komische serie, Seizoen 11 Aflevering 5 Amerikaanse komische serie. Requiem for a Chevyweight (part 2). Nu de. Married with Children: 30/07 - Komische serie, Seizoen 11 Aflevering 6 Amerikaanse komische serie. A Bundy Thanksgiving. Thanksgiving is het. Married with Children: 30/07 - Komische serie, Seizoen 11 Aflevering 7 Amerikaanse komische serie. The Juggs have left the building. Peggy. Married with Children: 31/07 - Komische serie, Seizoen 11 Aflevering 8 Amerikaanse komische serie. God help ye merry Bundymen. Het eind van de. Married with Children: 31/07 - Komische serie, Seizoen 11 Aflevering 9 Amerikaanse komische serie. Crimes against obesity. Al is jarig en dat.

Amanda Bearse op tv (overige uitzendingen NL)

Do 25 juli 2019 | 17:00 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 1 - Amerikaanse komische serie. Twisted. Bud krijgt in de gaten dat zijn vriendinnetje opgewonden raakt door gevaarlijke situaties. Daarom probeert hij de komst van een storm na te bootsen. Intussen krijgt Al in de schoenenwinkel af te rekenen met een vervelende klant. Plots komt het bericht dat een echte tornado nadert.

Vr 26 juli 2019 | 16:30 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische serie. Children of the corns. Al en Grif worden door hun grote baas Gary uitgedaagd voor een wedstrijd. Wie de meeste schoenen kan verkopen, wordt beloond met een fikse loonsverhoging. Wanneer er een immigrant opduikt die werkt in een illegale klerenwinkel van Gary, beslist Al het duel op een andere manier aan te pakken...

Vr 26 juli 2019 | 17:00 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 3 - Amerikaanse komische serie. Kelly's gotta habit. Kelly wil dolgraag de hoofdrol spelen in een reclamespot voor het lokale nonnenklooster. De hoofdzuster staat er echter op dat hun actrice de kuisheidsregels naleeft. Kelly begint al snel het geflirt met mannen te missen. Ondertussen heeft Al vernomen dat agent Dan een week zal gevolgd worden door een populair televisieprogramma...

Ma 29 juli 2019 | 16:30 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 4 - Amerikaanse komische serie. Requiem for a Chevyweight (part 1). Al Bundy is in alle staten wanneer zijn geliefde Dodge het laat afweten. Als blijkt dat de wisselstukken voor de wagen uiterst zeldzaam en duur zijn, ruiken Peggy en de kinderen een buitenkans. Ondertussen denkt Al met weemoed terug aan de mooie tijden die hij in zijn auto heeft beleefd...

Ma 29 juli 2019 | 17:00 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie. Requiem for a Chevyweight (part 2). Nu de wagen van Al Bundy het heeft begeven, spoort de familie hem aan om een nieuwe auto te kopen. Ondanks zijn slechte financiële situatie laat Al zijn oog vallen op een sportieve bolide. Ondertussen gaat Jefferson in Cuba op zoek naar wisselstukken voor de oude Dodge, terwijl Peggy nog steeds de zeldzame motor aan de man probeert te brengen...

Di 30 juli 2019 | 16:30 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 6 - Amerikaanse komische serie. A Bundy Thanksgiving. Thanksgiving is het favoriete feest van Al. Elke keer trakteert hij zichzelf op een heerlijk gerecht uit het restaurant van Aunt Maddie. Hij trekt samen met Griff naar het restaurant, maar komt voor een gesloten deur te staan. De zaak is gesloten wegens een sterfgeval in de familie. Intussen beseft Jefferson dat hij vergeten is om een kalkoen te kopen voor Marcy. Als Kelly met een levend exemplaar binnenwandelt, denkt hij een oplossing voor zijn probleem te hebben.

Di 30 juli 2019 | 17:00 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 7 - Amerikaanse komische serie. The Juggs have left the building. Peggy vindt dat het hoog tijd wordt voor een familievakantie. Ze slaagt er zelfs in om Al daarvan te overtuigen. De hele familie trekt naar Branson. Nadat Peggy er vandoor gaat met de portefeuille van Al en al het geld uitgeeft in de souvenirwinkeltjes, blijft er geen geld meer over om het hotel te betalen. Intussen probeert Bud de avances van de receptioniste af te wenden.

Wo 31 juli 2019 | 16:30 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie. God help ye merry Bundymen. Het eind van de kerstperiode komt in zicht. Al en Griff zijn verbaasd, als blijkt dat hun bazin Gary twee jonge stagiairs heeft aangeworven om te helpen in de schoenwinkel. Al en Griff maken onmiddellijk misbruik van hun nieuwe positie als managers en laten Hal en Biff al het werk doen.

Wo 31 juli 2019 | 17:00 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 9 - Amerikaanse komische serie. Crimes against obesity. Al is jarig en dat moet gevierd worden. Jefferson loopt langs bij de schoenenwinkel om Al uit te nodigen voor een lunch in The Jiggly Room. Al is natuurlijk te vinden voor dat idee, maar net als hij de deur wil sluiten, komt er een klant opdagen. Shirley kan niet lachen met de misplaatste opmerkingen van Al en besluit het hierbij niet te laten.

Amanda Bearse op tv (overige uitzendingen)

Amanda Bearse gemist

Ma 8 juli 2019 | 16:16 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 28 - Amerikaanse komische serie. The undergraduate. Kelly heeft een onbekende aanbidder. Bud maakt zich zorgen om de geheimzinnige stalker, maar Al en Peggy zijn onder de indruk van de dure geschenken die hun dochter van hem krijgt.

Zo 7 juli 2019 | 12:01 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 20 - Amerikaanse komische serie. Something Larry this way comes. Kelly wordt verkozen tot 'leerling van de maand' aan de Larry Storch School of Acting. Al is opgewonden omdat hij nu eindelijk de kans krijgt om de ster van de televisieklassieker F-Troop te ontmoeten. Maar het grote evenement valt samen met de Midnight Madness Sale in zijn schoenenwinkel. Zijn ontmoeting met Larry Storch komt dus in het gedrang.

Zo 7 juli 2019 | 11:35 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 20 - Amerikaanse komische serie. Ship happens (part 2). Al Bundy, Peg en de Darcy's dobberen rond in een reddingssloep op de oceaan. Hun cruiseschip is gezonken en er is geen land in zicht. Noodgedwongen moeten ze naar de flauwe grappen van drenkeling Gilbert Gottfried luisteren. Wanneer kapitein Al Bundy er genoeg van heeft, besluit hij al zwemmend op zoek te gaan naar land...

Vr 5 juli 2019 | 16:50 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 27 - Amerikaanse komische serie. Shoeless. Al kan geen schoenen dragen vanwege zijn valse aanklacht tegen het winkelcentrum.

Vr 5 juli 2019 | 16:20 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 26 - Amerikaanse komische serie. Radio free Trumaine. Bud nodigt de nieuwe bankbediende April uit voor een schoolfeest. Hij is blij verrast dat ze met hem wil meegaan. Hij wil haar laten merken dat zijn gevoelens voor haar oprecht zijn en vraagt raad aan Kelly.

Vr 5 juli 2019 | 11:02 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 25 - Amerikaanse komische serie. Special my favorite married. De sterren uit deze legendarische sitcom blikken terug op hun favoriete aflevering ooit. Zo haalt Ed O'Neill ofte Al Bundy herinneringen op aan de keer dat hij samen met Jefferson een werkbank probeerde te monteren. Ook de aflevering waarin de Bundy's hun intrek namen in een supermarkt, zorgde niet alleen bij de fans, maar ook bij de acteurs op en naast de set voor de slappe lach.

Do 4 juli 2019 | 16:51 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 25 - Amerikaanse komische serie. Special my favorite married. De sterren uit deze legendarische sitcom blikken terug op hun favoriete aflevering ooit. Zo haalt Ed O'Neill ofte Al Bundy herinneringen op aan de keer dat hij samen met Jefferson een werkbank probeerde te monteren. Ook de aflevering waarin de Bundy's hun intrek namen in een supermarkt, zorgde niet alleen bij de fans, maar ook bij de acteurs op en naast de set voor de slappe lach.

Do 4 juli 2019 | 16:21 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 23 - Amerikaanse komische serie. Pump fiction. Al ontdekt in de laatste editie van 'Shoe News' een foto van zijn vroegere medewerker Luke Ventura. Hij staat erop dat die foto wordt vervangen door de zijne;

Do 4 juli 2019 | 10:30 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 21 - Amerikaanse komische serie. And bingo was her game. Peggy is uitgenodigd op de wereldkampioenschappen bingo. De hoofdprijs is maar liefst 10.000 dollar. Ondanks de tegenzin van Al, slaagt Peggy er toch in om geld los te krijgen voor nieuwe kleren. Al en de andere mannen van de ' No Ma'am' club moeten op korte termijn een nieuw biermerk kiezen want hun huidige favoriet voert een reclamecampagne met Yoko Ono.

Wo 3 juli 2019 | 16:50 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 22 - Amerikaanse komische serie. User friendly. Nadat Peggy een 'Mannenpakket' heeft besteld via de lokale kabelmaatschappij, mag ze van Al geen televisie meer kijken. Bud wordt uitgekozen om deel te nemen aan een studie rond het menselijke gedrag. Hij realiseert zich dat hij veel te direct is geweest in zijn versierpogingen bij het nichtje van Marcy. Intussen ontdekken Al en Jefferson een ongeïdentificeerde schakelaar. Ze proberen uit te zoeken waarvoor het ding dient.

Wo 3 juli 2019 | 16:20 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 22 - Amerikaanse komische serie. And bingo was her game

Wo 3 juli 2019 | 11:03 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 20 - Amerikaanse komische serie. Something Larry this way comes. Kelly wordt verkozen tot 'leerling van de maand' aan de Larry Storch School of Acting. Al is opgewonden omdat hij nu eindelijk de kans krijgt om de ster van de televisieklassieker F-Troop te ontmoeten. Maar het grote evenement valt samen met de Midnight Madness Sale in zijn schoenenwinkel. Zijn ontmoeting met Larry Storch komt dus in het gedrang.

Wo 3 juli 2019 | 10:33 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 20 - Amerikaanse komische serie. Ship happens (part 2). Al Bundy, Peg en de Darcy's dobberen rond in een reddingssloep op de oceaan. Hun cruiseschip is gezonken en er is geen land in zicht. Noodgedwongen moeten ze naar de flauwe grappen van drenkeling Gilbert Gottfried luisteren. Wanneer kapitein Al Bundy er genoeg van heeft, besluit hij al zwemmend op zoek te gaan naar land...

Di 2 juli 2019 | 16:50 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 20 - Amerikaanse komische serie. Something Larry this way comes. Kelly wordt verkozen tot 'leerling van de maand' aan de Larry Storch School of Acting. Al is opgewonden omdat hij nu eindelijk de kans krijgt om de ster van de televisieklassieker F-Troop te ontmoeten. Maar het grote evenement valt samen met de Midnight Madness Sale in zijn schoenenwinkel. Zijn ontmoeting met Larry Storch komt dus in het gedrang.

Di 2 juli 2019 | 16:20 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 20 - Amerikaanse komische serie. Ship happens (part 2). Al Bundy, Peg en de Darcy's dobberen rond in een reddingssloep op de oceaan. Hun cruiseschip is gezonken en er is geen land in zicht. Noodgedwongen moeten ze naar de flauwe grappen van drenkeling Gilbert Gottfried luisteren. Wanneer kapitein Al Bundy er genoeg van heeft, besluit hij al zwemmend op zoek te gaan naar land...

Di 2 juli 2019 | 11:04 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 19 - Amerikaanse komische serie. Ship happens (part 1). De Bundy's winnen een Caribische cruise voor vier personen. Peggy en Al besluiten de kinderen thuis te laten, maar wel de Darcy's mee te nemen. De boot wordt naast hen bevolkt door een groep volslanke vrouwen, die naar een kuuroord reizen op een tropisch eiland.

Di 2 juli 2019 | 10:35 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 17 - Amerikaanse komische serie. 25 years and what do you get?. Peggy en Al zijn 25 jaar getrouwd. Peggy heeft 500 dollar gespaard om een cadeau te kopen voor Al. Al heeft een diamanten halssnoer gekocht voor Peggy.

Ma 1 juli 2019 | 16:51 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 19 - Amerikaanse komische serie. Ship happens (part 1). De Bundy's winnen een Caribische cruise voor vier personen. Peggy en Al besluiten de kinderen thuis te laten, maar wel de Darcy's mee te nemen. De boot wordt naast hen bevolkt door een groep volslanke vrouwen, die naar een kuuroord reizen op een tropisch eiland.

Ma 1 juli 2019 | 16:21 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 17 - Amerikaanse komische serie. 25 years and what do you get?. Peggy en Al zijn 25 jaar getrouwd. Peggy heeft 500 dollar gespaard om een cadeau te kopen voor Al. Al heeft een diamanten halssnoer gekocht voor Peggy.

Ma 1 juli 2019 | 11:00 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 16 - Amerikaanse komische serie. Special best of Bundy. In deze tweehonderdste aflevering uit de reeks 'Married With Children' presenteert schrijver/acteur George Plimpton het beste van de Bundy's. Ook een uniek bezoek aan de set van de serie, zonder dat de familie Bundy zich heeft genesteld in de oude, vertrouwde bank.

Ma 1 juli 2019 | 10:30 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 16 - Amerikaanse komische serie. Get the Dodge outta hell. Al mag deelnemen aan een parade ter ere van het 200 jarige bestaan van Wanker County. Kelly en Bud proberen een excuus te bedenken om niet aanwezig te moeten zijn op het evenement, maar Al doorziet hun plannen.

Vr 28 juni 2019 | 16:55 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 16 - Amerikaanse komische serie. Special best of Bundy. In deze tweehonderdste aflevering uit de reeks 'Married With Children' presenteert schrijver/acteur George Plimpton het beste van de Bundy's. Ook een uniek bezoek aan de set van de serie, zonder dat de familie Bundy zich heeft genesteld in de oude, vertrouwde bank.

Vr 28 juni 2019 | 16:26 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 16 - Amerikaanse komische serie. Get the Dodge outta hell. Al mag deelnemen aan een parade ter ere van het 200 jarige bestaan van Wanker County. Kelly en Bud proberen een excuus te bedenken om niet aanwezig te moeten zijn op het evenement, maar Al doorziet hun plannen.

Vr 28 juni 2019 | 11:00 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 15 - Amerikaanse komische serie. Kelly takes a shot. Een maand na hun eerste avontuurtje probeert Bud om Amber, het nichtje van Marcy, nog eens zover te krijgen. Maar ze wijst hem af. Wanneer Bud zich later uiterst onsympathiek gedraagt tegenover Kelly, vindt Amber hem helemaal niet meer aantrekkelijk. Om zijn imago op te krikken probeert Bud een auditie te regelen voor zijn zus. Intussen is Al vastberaden om komaf te maken met een klein, maar uiterst vervelend vogeltje.

Vr 28 juni 2019 | 10:33 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. The naked and the dead, but mostly the naked. Marcy komt te weten dat de anti-vrouwenorganisatie van Al in een stripclub zit. Het is volgens haar een teken dat de vrouwen er niet meer in slagen hun mannen op te winden.

Do 27 juni 2019 | 16:43 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 15 - Amerikaanse komische serie. Kelly takes a shot. Een maand na hun eerste avontuurtje probeert Bud om Amber, het nichtje van Marcy, nog eens zover te krijgen. Maar ze wijst hem af. Wanneer Bud zich later uiterst onsympathiek gedraagt tegenover Kelly, vindt Amber hem helemaal niet meer aantrekkelijk. Om zijn imago op te krikken probeert Bud een auditie te regelen voor zijn zus. Intussen is Al vastberaden om komaf te maken met een klein, maar uiterst vervelend vogeltje.

Do 27 juni 2019 | 16:13 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. The naked and the dead, but mostly the naked. Marcy komt te weten dat de anti-vrouwenorganisatie van Al in een stripclub zit. Het is volgens haar een teken dat de vrouwen er niet meer in slagen hun mannen op te winden.

Do 27 juni 2019 | 10:38 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 12 - Amerikaanse komische serie. I want my psycho dad (part 1). Al wordt razend wanneer hij ontdekt dat zijn favoriete programma, 'Psycho Dad', geschrapt is omdat de reeks veel te gewelddadig is. Het afvoeren van de reeks is de verdienste van de vrouwengroep van Marcy. Maar hij laat het hier niet bij en organiseert een grootschalige protestactie...

Wo 26 juni 2019 | 17:02 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie. I want my psycho dad (part 2). Al gaat tot het uiterste om zijn favoriete tv-programma weer op de buis te krijgen. Hij trekt met zijn actiegroep naar Washington. Daar willen ze de leden van de senaat op andere gedachten brengen. Al heeft er echter niet op gerekend dat Peggy en de andere vrouwen hen achterna reizen. Ondertussen organiseren Bud en Kelly de fuif van hun leven.

Wo 26 juni 2019 | 16:32 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 12 - Amerikaanse komische serie. I want my psycho dad (part 1). Al wordt razend wanneer hij ontdekt dat zijn favoriete programma, 'Psycho Dad', geschrapt is omdat de reeks veel te gewelddadig is. Het afvoeren van de reeks is de verdienste van de vrouwengroep van Marcy. Maar hij laat het hier niet bij en organiseert een grootschalige protestactie...

Wo 26 juni 2019 | 11:01 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie. A man for no seasons. De anti-vrouwenorganisatie 'No Ma'am' houdt een bijeenkomst. Al klaagt want door de staking van de professionele baseballspelers, blijven de mannen thuis en worden ze overal omgevormd tot betere echtgenoten. De mannen beslissen dat het hoog tijd is geworden voor een actieplan.

Wo 26 juni 2019 | 10:32 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 10 - Amerikaanse komische serie. Dud bowl. Een speler van de rivalen van Al zijn voormalige football-team, vindt dat zij eigenlijk de titel hadden moeten winnen. Er zit niks anders op dan de wedstrijd opnieuw te spelen.

Di 25 juni 2019 | 16:59 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie. A man for no seasons. De anti-vrouwenorganisatie 'No Ma'am' houdt een bijeenkomst. Al klaagt want door de staking van de professionele baseballspelers, blijven de mannen thuis en worden ze overal omgevormd tot betere echtgenoten. De mannen beslissen dat het hoog tijd is geworden voor een actieplan.

Di 25 juni 2019 | 16:29 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 10 - Amerikaanse komische serie. Dud bowl. Een speler van de rivalen van Al zijn voormalige football-team, vindt dat zij eigenlijk de titel hadden moeten winnen. Er zit niks anders op dan de wedstrijd opnieuw te spelen.

Di 25 juni 2019 | 11:04 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 9 - Amerikaanse komische serie. No pot to pease in. Kelly doet auditie voor een rolletje in de nieuwe televisieserie 'Pease in a Pod'. Ze slaagt er niet in om de rol te pakken te krijgen, maar de productieploeg is wel geïnteresseerd in haar familieverhalen.

Di 25 juni 2019 | 10:37 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie. Sleepless in Chicago. Jefferson wil voor de verjaardag van Macy graag een oude, originele barbiepop kopen. Hij vraagt Al mee naar een veiling van memorabilia. Al is in eerste instantie niet te vinden voor de oude rommel, maar hij gaat toch mee.

Ma 24 juni 2019 | 17:01 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 9 - Amerikaanse komische serie. No pot to pease in. Kelly doet auditie voor een rolletje in de nieuwe televisieserie 'Pease in a Pod'. Ze slaagt er niet in om de rol te pakken te krijgen, maar de productieploeg is wel geïnteresseerd in haar familieverhalen.

Ma 24 juni 2019 | 16:31 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie. Sleepless in Chicago. Jefferson wil voor de verjaardag van Macy graag een oude, originele barbiepop kopen. Hij vraagt Al mee naar een veiling van memorabilia. Al is in eerste instantie niet te vinden voor de oude rommel, maar hij gaat toch mee.

Ma 24 juni 2019 | 10:56 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 7 - Amerikaanse komische serie. Dial 'B' for virgin. Bud krijgt de opdracht om op school een telefoonlijn te bemannen, die studenten moet overtuigen om maagd te blijven tot het huwelijk. Via deze weg leert hij Esther kennen, maar zij is duidelijk niet van plan om maagd te blijven. Ook haar moeder heeft een oneervol voorstel voor Bud. Ondertussen gaan Al en Peg naar de videotheek. Een film vinden die ze allebei leuk vinden lijkt een onmogelijke opdracht.

Vr 21 juni 2019 | 16:52 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 7 - Amerikaanse komische serie. Dial 'B' for virgin. Bud krijgt de opdracht om op school een telefoonlijn te bemannen, die studenten moet overtuigen om maagd te blijven tot het huwelijk. Via deze weg leert hij Esther kennen, maar zij is duidelijk niet van plan om maagd te blijven. Ook haar moeder heeft een oneervol voorstel voor Bud. Ondertussen gaan Al en Peg naar de videotheek. Een film vinden die ze allebei leuk vinden lijkt een onmogelijke opdracht.

Vr 21 juni 2019 | 16:24 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 6 - Amerikaanse komische serie. Business still sucks (part 2). Al Bundy zorgde voor een opstand door een vrouw uit de winkel te zetten, die haar baby borstvoeding wou geven. Het blijft hier echter niet bij en ook op de televisie wordt er aandacht besteed aan het conflict. Het gevolg is dat de eigenaar van de schoenenwinkel voor het eerst in twintig jaar langskomt en een verklaring eist van Al.

Vr 21 juni 2019 | 10:55 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie. Business sucks (part 1). Al krijgt het aan de stok met een klant in de schoenenwinkel, omdat ze haar baby borstvoeding wil geven. Al zet haar op straat, maar de vrouw laat het hier niet bij. Met de hulp van Marcy ontstaat er een betoging van woedende vrouwen voor de zaak. Al wil er niet aan toegeven, maar door alle heisa vergeet hij Peggy op te pikken aan het station.

Vr 21 juni 2019 | 10:28 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Amerikaanse komische serie. Naughty but niece. Bud moet hard studeren om een universiteitsbeurs te pakken te krijgen, maar hij wordt overal gestoord. Hij trekt naar de schoenenwinkel van Al in de hoop daar rust te vinden, maar niets is minder waar. Griff, de nieuwe werknemer van Al, blijft maar doorzeuren over zijn recente scheiding. Intussen kondigt Marcy aan dat haar nichtje Amber komt logeren. Jefferson is niet blij met haar komst, want hij moet zijn biljartkamer afstaan. Voor Bud betekent Amber nog een extra afleiding.

Do 20 juni 2019 | 16:49 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie. Business sucks (part 1). Al krijgt het aan de stok met een klant in de schoenenwinkel, omdat ze haar baby borstvoeding wil geven. Al zet haar op straat, maar de vrouw laat het hier niet bij. Met de hulp van Marcy ontstaat er een betoging van woedende vrouwen voor de zaak. Al wil er niet aan toegeven, maar door alle heisa vergeet hij Peggy op te pikken aan het station.

Do 20 juni 2019 | 16:19 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Amerikaanse komische serie. Naughty but niece. Bud moet hard studeren om een universiteitsbeurs te pakken te krijgen, maar hij wordt overal gestoord. Hij trekt naar de schoenenwinkel van Al in de hoop daar rust te vinden, maar niets is minder waar. Griff, de nieuwe werknemer van Al, blijft maar doorzeuren over zijn recente scheiding. Intussen kondigt Marcy aan dat haar nichtje Amber komt logeren. Jefferson is niet blij met haar komst, want hij moet zijn biljartkamer afstaan. Voor Bud betekent Amber nog een extra afleiding.

Do 20 juni 2019 | 10:56 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 3 - Amerikaanse komische serie. Kelly breaks out. Kelly kan tweeduizend dollar verdienen met de opname van een reclamespot, maar ze heeft een pukkel die haar de opdracht kan kosten. Peg adviseert haar de zalf van oom Sticky, hoewel iedereen weet dat die verschrikkelijke bijwerkingen heeft. Kelly twijfelt, maar Al Bundy verplicht haar de zalf te smeren, omdat hij wil dat ze het geld binnenhaalt.

Do 20 juni 2019 | 10:27 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische serie. Driving Mr. Boondy. Al Bundy ontdekt dat zijn rijbewijs al lang vervallen is. Hij moet een examen afleggen om het te vernieuwen. Kelly vindt dat ze misbruikt wordt tijdens de opnames van een reclamespot. Op aanraden van Jefferson besluit ze haar woorden niet langer in te slikken voor de regisseur.

Wo 19 juni 2019 | 16:50 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 3 - Amerikaanse komische serie. Kelly breaks out. Kelly kan tweeduizend dollar verdienen met de opname van een reclamespot, maar ze heeft een pukkel die haar de opdracht kan kosten. Peg adviseert haar de zalf van oom Sticky, hoewel iedereen weet dat die verschrikkelijke bijwerkingen heeft. Kelly twijfelt, maar Al Bundy verplicht haar de zalf te smeren, omdat hij wil dat ze het geld binnenhaalt.

Wo 19 juni 2019 | 16:20 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische serie. Driving Mr. Boondy. Al Bundy ontdekt dat zijn rijbewijs al lang vervallen is. Hij moet een examen afleggen om het te vernieuwen. Kelly vindt dat ze misbruikt wordt tijdens de opnames van een reclamespot. Op aanraden van Jefferson besluit ze haar woorden niet langer in te slikken voor de regisseur.

Wo 19 juni 2019 | 11:00 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 1 - Amerikaanse komische serie. Shoeway to heaven. Jefferson krijgt de volle lading van Marcy omdat hij een biljarttafel heeft gekocht met haar kredietkaart. Wanneer hij door een muur valt in Als schoenenwinkel en er een partij retroschoenen vindt, denkt de domoor dat hij het gat in de markt heeft gevonden. Ondertussen amuseert Bud zich met het plagen van zijn zus. Een insectenbeet heeft er immers voor gezorgd dat Kelly niet meer kan liegen...

Di 18 juni 2019 | 16:51 Married with Children

Seizoen 9 - Aflevering 1 - Amerikaanse komische serie. Shoeway to heaven. Jefferson krijgt de volle lading van Marcy omdat hij een biljarttafel heeft gekocht met haar kredietkaart. Wanneer hij door een muur valt in Als schoenenwinkel en er een partij retroschoenen vindt, denkt de domoor dat hij het gat in de markt heeft gevonden. Ondertussen amuseert Bud zich met het plagen van zijn zus. Een insectenbeet heeft er immers voor gezorgd dat Kelly niet meer kan liegen...

Vr 31 mei 2019 | 10:30 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 26 - Amerikaanse komische serie. The proposition. Eén van Als jeugdliefjes verkoopt nu schoonheidsproducten. Coco is schatrijk, maar ze is niet gelukkig omdat ze nooit een man heeft gevonden, die haar kan behagen zoals Al dat deed. Coco brengt een bezoek aan de Bundy's en doet Peg een gevaarlijk voorstel: ze krijgt vijfhonderd duizend dollar als Coco één nacht mag doorbrengen met Al.

Do 30 mei 2019 | 16:30 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 26 - Amerikaanse komische serie. The proposition. Eén van Als jeugdliefjes verkoopt nu schoonheidsproducten. Coco is schatrijk, maar ze is niet gelukkig omdat ze nooit een man heeft gevonden, die haar kan behagen zoals Al dat deed. Coco brengt een bezoek aan de Bundy's en doet Peg een gevaarlijk voorstel: ze krijgt vijfhonderd duizend dollar als Coco één nacht mag doorbrengen met Al.

Do 30 mei 2019 | 11:00 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 25 - Amerikaanse komische serie. Wedding repercussions. Jimmy Bundy wil een klopjacht organiseren op de man die met zijn vrouw heeft gevreeën. Hij weet niet dat zijn neef Bud de schuldige is. Bud doet of zijn neus bloedt, tot Jefferson een pak rammel dreigt te zullen krijgen. Bud wil zijn misstap bekennen, maar Jimmy heeft ondertussen zijn oog op Dee Anna laten vallen. Bud haalt opgelucht adem, tot Dee Anna hem achter Jimmy's rug probeert te versieren.

Do 30 mei 2019 | 10:30 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 24 - Amerikaanse komische serie. Old insurance dodge. Tot ieders grote verbazing is de oude Dodge van de Bundy's gestolen. Al doet aangifte op het politiebureau, maar iedereen lacht hem gewoon uit. Ook de verzekeringsmaatschappij schat de waarde van de wagen bijzonder laag in. Op aanraden van Jefferson besluit Al te beweren dat er waardevolle voorwerpen in de autokoffer lagen.

Wo 29 mei 2019 | 17:00 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 25 - Amerikaanse komische serie. Wedding repercussions. Jimmy Bundy wil een klopjacht organiseren op de man die met zijn vrouw heeft gevreeën. Hij weet niet dat zijn neef Bud de schuldige is. Bud doet of zijn neus bloedt, tot Jefferson een pak rammel dreigt te zullen krijgen. Bud wil zijn misstap bekennen, maar Jimmy heeft ondertussen zijn oog op Dee Anna laten vallen. Bud haalt opgelucht adem, tot Dee Anna hem achter Jimmy's rug probeert te versieren.

Wo 29 mei 2019 | 16:30 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 24 - Amerikaanse komische serie. Old insurance dodge. Tot ieders grote verbazing is de oude Dodge van de Bundy's gestolen. Al doet aangifte op het politiebureau, maar iedereen lacht hem gewoon uit. Ook de verzekeringsmaatschappij schat de waarde van de wagen bijzonder laag in. Op aanraden van Jefferson besluit Al te beweren dat er waardevolle voorwerpen in de autokoffer lagen.

Wo 29 mei 2019 | 11:00 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 23 - Amerikaanse komische serie. 'Tis time to smell the roses. Al krijgt de kans om op vervroegd pensioen te gaan. Denkende aan de afscheidspremie die hij zal krijgen, moedigt iedereen hem aan om in te gaan op het voorstel. Amper een dag na zijn afscheid van de schoenenwinkel heeft Peggy al het geld al opgebruikt. Noodgedwongen moet Al terug aan het werk.

Wo 29 mei 2019 | 10:30 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 22 - Amerikaanse komische serie. 'Til death do us part. Wanneer Al ontdekt dat Marcy en Jefferson van zijn miserabele bedprestaties op de hoogte zijn, voelt hij zich vrij onzeker. Peggy garandeert hem dat zij de enigen zijn die werden ingelicht. Maar al gauw komt Al tot de vaststelling dat zijn seksleven overal werd uitgesmeerd. Zelfs op televisie merkt hij verwijzingen naar zijn zielige leven.

Di 28 mei 2019 | 16:46 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 23 - Amerikaanse komische serie. 'Tis time to smell the roses. Al krijgt de kans om op vervroegd pensioen te gaan. Denkende aan de afscheidspremie die hij zal krijgen, moedigt iedereen hem aan om in te gaan op het voorstel. Amper een dag na zijn afscheid van de schoenenwinkel heeft Peggy al het geld al opgebruikt. Noodgedwongen moet Al terug aan het werk.

Di 28 mei 2019 | 16:16 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 22 - Amerikaanse komische serie. 'Til death do us part. Wanneer Al ontdekt dat Marcy en Jefferson van zijn miserabele bedprestaties op de hoogte zijn, voelt hij zich vrij onzeker. Peggy garandeert hem dat zij de enigen zijn die werden ingelicht. Maar al gauw komt Al tot de vaststelling dat zijn seksleven overal werd uitgesmeerd. Zelfs op televisie merkt hij verwijzingen naar zijn zielige leven.

Di 28 mei 2019 | 10:27 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 20 - Amerikaanse komische serie. Un-alful entry. Al betrapt 's nachts een inbreker in de living en slaat hem buiten westen. Al komt op televisie en wordt als een echte held afgeschilderd. Hij besluit munt te slaan uit zijn bekendheid en reclameruimte op zijn hemd te verkopen. Er breken gouden tijden aan voor de Bundy's, tot de inbreker een schadevergoeding van 50.000 dollar eist.

Ma 27 mei 2019 | 16:49 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 21 - Amerikaanse komische serie. Movie show. Kelly's vriendje Frank wil met haar op stap voor haar verjaardag, maar zij viert deze belangrijke dag liever met haar ouders. Zo belanden de Bundy's in de bioscoop. Bud probeert er tevergeefs meisjes te versieren. Al verveelt zich stierlijk, tot hij ziet dat Frank met een ander meisje aan het flirten is.

Ma 27 mei 2019 | 16:18 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 20 - Amerikaanse komische serie. Un-alful entry. Al betrapt 's nachts een inbreker in de living en slaat hem buiten westen. Al komt op televisie en wordt als een echte held afgeschilderd. Hij besluit munt te slaan uit zijn bekendheid en reclameruimte op zijn hemd te verkopen. Er breken gouden tijden aan voor de Bundy's, tot de inbreker een schadevergoeding van 50.000 dollar eist.

Ma 27 mei 2019 | 12:00 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 19 - Amerikaanse komische serie. Go for the old. Al is depressief omdat hij in de bioscoop een seniorenkaart kreeg aangeboden. Na lang gemopper beseft Al dat senioren voor tal van aankopen vaak korting krijgen. Hij besluit voortaan als een bejaarde te leven en zelfs met hen te gaan sporten. Hij schrijft zich in voor het atletiekkampioenschap voor ouderen.

Ma 27 mei 2019 | 11:00 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 19 - Amerikaanse komische serie. Go for the old. Al is depressief omdat hij in de bioscoop een seniorenkaart kreeg aangeboden. Na lang gemopper beseft Al dat senioren voor tal van aankopen vaak korting krijgen. Hij besluit voortaan als een bejaarde te leven en zelfs met hen te gaan sporten. Hij schrijft zich in voor het atletiekkampioenschap voor ouderen.

Ma 27 mei 2019 | 10:30 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 18 - Amerikaanse komische serie. Peggy and the pirates. Na het lezen van een stationsroman droomt Peg dat ze prinses Scarlett is, die door kapitein Dapper wordt ontvoerd. En hij vertoont erg veel gelijkenissen met Al. Ze smeekt de kapitein om haar vrij te laten, maar daar is geen sprake van. Gelukkig kan ze op de reddende engel Paco rekenen, althans dat denkt ze toch.

Vr 24 mei 2019 | 16:49 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 19 - Amerikaanse komische serie. Go for the old. Al is depressief omdat hij in de bioscoop een seniorenkaart kreeg aangeboden. Na lang gemopper beseft Al dat senioren voor tal van aankopen vaak korting krijgen. Hij besluit voortaan als een bejaarde te leven en zelfs met hen te gaan sporten. Hij schrijft zich in voor het atletiekkampioenschap voor ouderen.

Vr 24 mei 2019 | 16:18 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 18 - Amerikaanse komische serie. Peggy and the pirates. Na het lezen van een stationsroman droomt Peg dat ze prinses Scarlett is, die door kapitein Dapper wordt ontvoerd. En hij vertoont erg veel gelijkenissen met Al. Ze smeekt de kapitein om haar vrij te laten, maar daar is geen sprake van. Gelukkig kan ze op de reddende engel Paco rekenen, althans dat denkt ze toch.

Vr 24 mei 2019 | 10:32 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 16 - Amerikaanse komische serie. Mr. Empty Pants. Peggy heeft een afspraakje in het schoonheidssalon. Ze krijgt er onverwacht het gezelschap van Jefferson. Het tweetal is ontevreden over hun respectievelijke partners en roddelt erop los. Terwijl Marcy zit te wachten op haar schoonheidsbehandeling krijgt ze oog voor een karikatuur die Peggy heeft getekend. Ze spoort Peggy aan om haar werk op te sturen naar een nieuw vrouwenmagazine.

Do 23 mei 2019 | 16:49 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 17 - Amerikaanse komische serie. You can't miss. Net als de voorbije weken is Bud er ook deze zaterdagavond niet in geslaagd om een afspraakje te pakken te krijgen. Omdat Peggy medelijden heeft met haar zoon bedenkt ze een plannetje om het probleem van Bud op te lossen. Maar Bud wil geen hulp. Hij heeft besloten om deel te nemen aan een datingprogramma op televisie.

Do 23 mei 2019 | 16:18 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 16 - Amerikaanse komische serie. Mr. Empty Pants. Peggy heeft een afspraakje in het schoonheidssalon. Ze krijgt er onverwacht het gezelschap van Jefferson. Het tweetal is ontevreden over hun respectievelijke partners en roddelt erop los. Terwijl Marcy zit te wachten op haar schoonheidsbehandeling krijgt ze oog voor een karikatuur die Peggy heeft getekend. Ze spoort Peggy aan om haar werk op te sturen naar een nieuw vrouwenmagazine.

Do 23 mei 2019 | 10:32 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. It doesn't get any better than this. Al probeert Peg wijs te maken dat hij voor het werk een week weg moet, maar in feite wil hij gaan vissen en een week in de chalet van zijn baas overnachten. Maar zo gemakkelijk komt hij er niet mee weg. Peg en Marcy besluiten met hem mee te gaan en maken zijn vakantie een hel. Jefferson blijft thuis achter, net als Kelly en Bud. Maar zij vinden het niet erg, want ze hebben Marcy's kredietkaarten.

Wo 22 mei 2019 | 16:50 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 15 - Amerikaanse komische serie. Heels on wheels. Al heeft een vermoeiende dag in de schoenenwinkel achter de rug en ook Kelly komt uitgeput naar huis. Peggy wil graag een uitstapje maken, maar ze kan haar familieleden niet overtuigen om haar te vergezellen. Kelly verlangt naar haar onbezonnen jeugdjaren en koopt een motorfiets om haar leven opnieuw wat pit te geven. Al snel wil iedereen zich de bolide toeëigenen.

Wo 22 mei 2019 | 16:19 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. It doesn't get any better than this. Al probeert Peg wijs te maken dat hij voor het werk een week weg moet, maar in feite wil hij gaan vissen en een week in de chalet van zijn baas overnachten. Maar zo gemakkelijk komt hij er niet mee weg. Peg en Marcy besluiten met hem mee te gaan en maken zijn vakantie een hel. Jefferson blijft thuis achter, net als Kelly en Bud. Maar zij vinden het niet erg, want ze hebben Marcy's kredietkaarten.

Wo 22 mei 2019 | 11:07 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie. The wedding show. De Bundy's maken zich klaar voor het huwelijk van hun neef Jimmy. Peg haalt heel haar kleerkast overhoop, terwijl Al hoopt dat ze zijn hemd zal strijken. Kelly ontmoet de andere bruidsmeisjes, die blijkbaar nog dommer zijn dan haar. Terwijl iedereen zich klaarmaakt, opent Bud de deur voor een meisje. Hij kan haar overtuigen om mee naar zijn slaapkamer te gaan. Bud beseft echter niet dat het Janie is, de toekomstige vrouw van zijn neef.

Wo 22 mei 2019 | 10:37 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 12 - Amerikaanse komische serie. Christmas. Al speelt kerstman in de supermarkt. Na sluitingstijd verzamelen alle kerstmannen uit de stad in een bruine kroeg. Al vertelt er hoe hij al jaren zijn vrouw en kinderen tegen elkaar uitspeelt, zodat hij nooit cadeautjes hoeft te kopen. Maar daar komt nu verandering in, want dit jaar spant het gezin tegen hem samen.

Di 21 mei 2019 | 17:00 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie. The wedding show. De Bundy's maken zich klaar voor het huwelijk van hun neef Jimmy. Peg haalt heel haar kleerkast overhoop, terwijl Al hoopt dat ze zijn hemd zal strijken. Kelly ontmoet de andere bruidsmeisjes, die blijkbaar nog dommer zijn dan haar. Terwijl iedereen zich klaarmaakt, opent Bud de deur voor een meisje. Hij kan haar overtuigen om mee naar zijn slaapkamer te gaan. Bud beseft echter niet dat het Janie is, de toekomstige vrouw van zijn neef.

Di 21 mei 2019 | 16:30 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 12 - Amerikaanse komische serie. Christmas. Al speelt kerstman in de supermarkt. Na sluitingstijd verzamelen alle kerstmannen uit de stad in een bruine kroeg. Al vertelt er hoe hij al jaren zijn vrouw en kinderen tegen elkaar uitspeelt, zodat hij nooit cadeautjes hoeft te kopen. Maar daar komt nu verandering in, want dit jaar spant het gezin tegen hem samen.

Di 21 mei 2019 | 11:00 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie. Old college try. Bud krijgt een beurs van 25.000 dollar om naar de universiteit te gaan. Hij laat het geld meteen op zijn rekening storten. Wanneer Al ziet dat er een fortuin op de rekening van zijn zoon staat, haalt hij er alles terug af en gaat een jetski kopen. Ondertussen geeft de nietsvermoedende Bud overal ongedekte cheques uit.

Di 21 mei 2019 | 10:30 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 10 - Amerikaanse komische serie. Death of a shoe salesman. Al wil na zijn dood begraven worden naast zijn jeugdidolen Fuzzy McGee en zijn ezel. Met vrouwlief Peg houdt hij helemaal geen rekening. Daar komt verandering in wanneer Peg hun financiële toestand bekijkt. Het ziet ernaar uit dat het koppel in dezelfde kist zal moeten begraven worden. Dat ziet de schoenverkoper helemaal niet zitten.

Ma 20 mei 2019 | 16:50 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie. Old college try. Bud krijgt een beurs van 25.000 dollar om naar de universiteit te gaan. Hij laat het geld meteen op zijn rekening storten. Wanneer Al ziet dat er een fortuin op de rekening van zijn zoon staat, haalt hij er alles terug af en gaat een jetski kopen. Ondertussen geeft de nietsvermoedende Bud overal ongedekte cheques uit.

Ma 20 mei 2019 | 16:20 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 10 - Amerikaanse komische serie. Death of a shoe salesman. Al wil na zijn dood begraven worden naast zijn jeugdidolen Fuzzy McGee en zijn ezel. Met vrouwlief Peg houdt hij helemaal geen rekening. Daar komt verandering in wanneer Peg hun financiële toestand bekijkt. Het ziet ernaar uit dat het koppel in dezelfde kist zal moeten begraven worden. Dat ziet de schoenverkoper helemaal niet zitten.

Ma 20 mei 2019 | 11:03 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Amerikaanse komische serie. Rock of ages. Al kan een reis naar Jamaïca winnen als hij deze maand de meeste schoenen verkoopt. Voor het eerst in zijn leven werkt hij hard. Hij besluit zijn kansen te verhogen door alle schoenen van Marcy te stelen, zodat ze bij hem nieuwe moet kopen. Bud kan voor het eerst een meisje overtuigen om met hem naar zijn slaapkamer te gaan. Van romantiek is er geen sprake meer wanneer Al haar schoenen probeert te verkopen.

Ma 20 mei 2019 | 10:32 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie. Kelly doesn't live here anymore. Eindelijk heeft Al de waterrekening betaald, waardoor het gezin voor het eerst sinds maanden opnieuw leidingwater heeft. Het water uit de kraan is bruin, toch drinkt iedereen ervan. Maar de geldproblemen van de Bundy's zijn verre van opgelost. Kelly wil de redder in nood zijn en solliciteert in een hamburgertent. Peg vindt het een schande dat een vrouw uit de familie gaat werken en barst in tranen uit.

Vr 17 mei 2019 | 16:51 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Amerikaanse komische serie. Rock of ages. Al kan een reis naar Jamaïca winnen als hij deze maand de meeste schoenen verkoopt. Voor het eerst in zijn leven werkt hij hard. Hij besluit zijn kansen te verhogen door alle schoenen van Marcy te stelen, zodat ze bij hem nieuwe moet kopen. Bud kan voor het eerst een meisje overtuigen om met hem naar zijn slaapkamer te gaan. Van romantiek is er geen sprake meer wanneer Al haar schoenen probeert te verkopen.

Vr 17 mei 2019 | 16:21 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie. Kelly doesn't live here anymore. Eindelijk heeft Al de waterrekening betaald, waardoor het gezin voor het eerst sinds maanden opnieuw leidingwater heeft. Het water uit de kraan is bruin, toch drinkt iedereen ervan. Maar de geldproblemen van de Bundy's zijn verre van opgelost. Kelly wil de redder in nood zijn en solliciteert in een hamburgertent. Peg vindt het een schande dat een vrouw uit de familie gaat werken en barst in tranen uit.

Vr 17 mei 2019 | 11:02 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Amerikaanse komische serie. The Chicago wine party. Al steigert wanneer hij hoort dat er een tax op bier wordt gehoffen. Ook Peg is tegen de belasting. Alleen als Al dronken is, wil hij immers met haar naar bed gaan. Voor het eerst in zijn leven gaat de luie schoenverkoper stemmen. Zo hoopt hij de goedkeuring van de nieuwe bierwet tegen te gaan.

Vr 17 mei 2019 | 10:32 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Amerikaanse komische serie. Frat chance. Bud maakt zich sterk dat het hem dit jaar zal lukken om een meisje te versieren. Al, Peg en Kelly hebben er hun plezier in en geven hem net als de andere jaren geen schijn van kans. Bud denkt te kunnen scoren als hij voorzitter van een studentenclub wordt. Samen met enkele nerds uit de buurt start hij zijn eigen beweging en ze organiseren een fuif om meisjes te lokken.

Do 16 mei 2019 | 16:48 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Amerikaanse komische serie. The Chicago wine party. Al steigert wanneer hij hoort dat er een tax op bier wordt gehoffen. Ook Peg is tegen de belasting. Alleen als Al dronken is, wil hij immers met haar naar bed gaan. Voor het eerst in zijn leven gaat de luie schoenverkoper stemmen. Zo hoopt hij de goedkeuring van de nieuwe bierwet tegen te gaan.

Do 16 mei 2019 | 16:18 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Amerikaanse komische serie. Frat chance. Bud maakt zich sterk dat het hem dit jaar zal lukken om een meisje te versieren. Al, Peg en Kelly hebben er hun plezier in en geven hem net als de andere jaren geen schijn van kans. Bud denkt te kunnen scoren als hij voorzitter van een studentenclub wordt. Samen met enkele nerds uit de buurt start hij zijn eigen beweging en ze organiseren een fuif om meisjes te lokken.

Do 16 mei 2019 | 10:32 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Amerikaanse komische serie. Al on the rocks. Peggy is ontzettend bezorgd om de gezondheid van de kleine Seven. Bij de minste twijfel snelt ze naar de dokter. Bud en Kelly daarentegen worden totaal verwaarloosd.

Wo 15 mei 2019 | 16:49 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie. What I did for love. Peggy is niet te spreken over haar seksleven. Ze heeft het gevoel dat iedereen in haar buurt volop geniet van passie en liefde en dat enkel zij en Al niets meer beleven. Ze vraagt advies aan Marcy.

Wo 15 mei 2019 | 16:18 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Amerikaanse komische serie. Al on the rocks. Peggy is ontzettend bezorgd om de gezondheid van de kleine Seven. Bij de minste twijfel snelt ze naar de dokter. Bud en Kelly daarentegen worden totaal verwaarloosd.

Wo 15 mei 2019 | 11:04 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Amerikaanse komische serie. Every Bundy has a birthday. Peg weet niet wanneer de kleine Seven verjaart, dus kiest ze zelf een dag uit: de verjaardag van Al. Hij vindt dit niet leuk en de kinderen evenmin, want Seven mag van Peg iets kiezen uit hun slaapkamer. Buds sekspop moet er aan geloven en de naaktfoto's van Kelly blijven niet langer geheim. Al Bundy heeft er genoeg van en neemt iedereen mee naar het park.

Wo 15 mei 2019 | 10:33 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische serie. T-R-A-something-something spells tramp. Peg wil haar huwelijk redden door met Al te praten. Hij stemt toe, maar ze weten niet wat te zeggen tegen elkaar. Ook Kelly's date heeft weinig zin om te babbelen. Wanneer ze niet ingaat op zijn avances, laat hij haar alleen achter in een bos. Bud heeft eindelijk een date, maar het meisje heeft de mazelen.

Di 14 mei 2019 | 16:47 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Amerikaanse komische serie. Every Bundy has a birthday. Peg weet niet wanneer de kleine Seven verjaart, dus kiest ze zelf een dag uit: de verjaardag van Al. Hij vindt dit niet leuk en de kinderen evenmin, want Seven mag van Peg iets kiezen uit hun slaapkamer. Buds sekspop moet er aan geloven en de naaktfoto's van Kelly blijven niet langer geheim. Al Bundy heeft er genoeg van en neemt iedereen mee naar het park.

Di 14 mei 2019 | 16:17 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische serie. T-R-A-something-something spells tramp. Peg wil haar huwelijk redden door met Al te praten. Hij stemt toe, maar ze weten niet wat te zeggen tegen elkaar. Ook Kelly's date heeft weinig zin om te babbelen. Wanneer ze niet ingaat op zijn avances, laat hij haar alleen achter in een bos. Bud heeft eindelijk een date, maar het meisje heeft de mazelen.

Ma 13 mei 2019 | 16:50 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Amerikaanse komische serie. Magnificent seven. Alhoewel de Bundy's voorbereid zijn op de komst van de vreemde neefjes van Peggy, staat hen toch nog een grote verrassing te wachten. Zemus en Ida Mae hebben immers hun vijfjarig zoontje Seven meegebracht. De jongen voelt zich onmiddellijk thuis bij Al en Peggy. Als zijn ouders met een smoesje het huis verlaten, komen ze niet meer terug.

Wo 24 april 2019 | 16:23 Married with Children

Seizoen 5 - Aflevering 25 - Amerikaanse komische serie. Buck the Stud. Buck is een beruchte hond in de buurt. Geen teefje is veilig voor hem, tot groot jolijt van Al. Hij hoopt Buck viriliteit te kunnen gebruiken om te fokken. De luie schoenverkoper vindt iemand die 10.000 dollar wil geven voor een dek, maar voor het eerst lijkt Buck er geen zin in te hebben.

Di 23 april 2019 | 16:56 Married with Children

Seizoen 5 - Aflevering 24 - Amerikaanse komische serie. Route 666 (Part 2). De Bundy's stranden samen met de Jeffersons in Lucifer, New Mexico.

Di 23 april 2019 | 16:25 Married with Children

Seizoen 5 - Aflevering 23 - Amerikaanse komische serie. Route 666 (Part 1). Iedereen ten huize Bundy weet dat Al ergens in huis zijn geld verstopt.

Ma 22 april 2019 | 16:54 Married with Children

Seizoen 5 - Aflevering 22 - Amerikaanse komische serie. You Better Shop Around Part 2. Al wint duizend dollar in de supermarkt, omdat hij de miljoenste klant is. Marcy vecht dit aan bij de directie, omdat de Bundy's hebben voorgestoken. De manager, meneer Foodie, stelt voor om een wedstrijd te houden: de eerste die zijn kar vult met duizend dollar aan boodschappen, wint de prijs.

Ma 22 april 2019 | 16:25 Married with Children

Seizoen 5 - Aflevering 21 - Amerikaanse komische serie. You Better Shop Around Part 1. Het is snikheet en de Bundy's zitten op hun terras, omdat het binnen te warm is. Na veel geklaag van Peg, komt Al thuis met een aftandse, primitieve airconditioning. Wanneer hij deze aansluit, valt de hele buurt zonder elektriciteit. De Bundy's besluiten om zich voorlopig te installeren in een supermarkt. Wanneer de baas hen de deur wijst, ondervindt hij zeer snel dat hij met een niet-alledaagse familie te maken heeft.

Vr 19 april 2019 | 16:51 Married with Children

Seizoen 5 - Aflevering 20 - Amerikaanse komische serie. Top of the heap. Al verliest zijn televisie omdat hij slecht heeft gewed op de bokswedstrijd van Vinnie Verducci, de ongelooflijk domme zoon van zijn jeugdvriend Charlie. Deze wil dat de naïeve Vinnie zo snel mogelijk een rijke vrouw vindt. Vader en zoon kleden zich op en sluipen binnen op een elitair galabal.

Vr 19 april 2019 | 16:20 Married with Children

Seizoen 5 - Aflevering 19 - Amerikaanse komische serie. Kids! Wadaya gonna do?. Al betrapt Bud met een meisje. Hij is trots op zijn zoon. Kelly wil op kamp gaan met enkele modellen, maar ze moet hiervoor een centje bijverdienen. Ze besluit op een groep probleemkinderen te passen, terwijl Al en Peg de woonkamer van Marcy inpalmen.

Vr 19 april 2019 | 11:06 Married with Children

Seizoen 5 - Aflevering 18 - Amerikaanse komische serie. Weenie Tot lovers & other strangers. Buck krijgt de unieke kans om de president te ontmoeten. Maar hiervoor moet Al zijn laatste honderd dollar uitgeven. Hij besteedt het geld liever aan de verkiezingscampagne van Kelly, die het nieuwe gezicht kan worden van Weenie Tots, de favoriete snack van de Bundy's.

Vr 19 april 2019 | 10:35 Married with Children

Seizoen 5 - Aflevering 17 - Amerikaanse komische serie. Oldies but young 'uns. Al kan zich de titel van een van zijn favoriete liedjes niet herinneren en hij vraagt hulp aan zijn jeugdvriend Charlie Verducci. De mannen genieten ervan om mekaar terug te zien, tot Charlies zoon, de playboy Vinnie, zijn pijlen op Kelly richt.

Do 18 april 2019 | 16:48 Married with Children

Seizoen 5 - Aflevering 18 - Amerikaanse komische serie. Weenie Tot lovers & other strangers. Buck krijgt de unieke kans om de president te ontmoeten. Maar hiervoor moet Al zijn laatste honderd dollar uitgeven. Hij besteedt het geld liever aan de verkiezingscampagne van Kelly, die het nieuwe gezicht kan worden van Weenie Tots, de favoriete snack van de Bundy's.

Do 18 april 2019 | 16:17 Married with Children

Seizoen 5 - Aflevering 17 - Amerikaanse komische serie. Oldies but young 'uns. Al kan zich de titel van een van zijn favoriete liedjes niet herinneren en hij vraagt hulp aan zijn jeugdvriend Charlie Verducci. De mannen genieten ervan om mekaar terug te zien, tot Charlies zoon, de playboy Vinnie, zijn pijlen op Kelly richt.

Do 18 april 2019 | 11:05 Married with Children

Seizoen 5 - Aflevering 16 - Amerikaanse komische serie. All night security dude. Boven de schoenwinkel van Al wordt een gymzaal geopend voor zwaarlijvigen. Wanneer het plafond instort tijdens een dansoefening, zit Al zonder werk. Tot de winkel is hersteld, gaat hij aan de slag als nachtwaker in de school van Kelly en Bud.

Wo 17 april 2019 | 16:52 Married with Children

Seizoen 5 - Aflevering 16 - Amerikaanse komische serie. All night security dude. Boven de schoenwinkel van Al wordt een gymzaal geopend voor zwaarlijvigen. Wanneer het plafond instort tijdens een dansoefening, zit Al zonder werk. Tot de winkel is hersteld, gaat hij aan de slag als nachtwaker in de school van Kelly en Bud.

Wo 17 april 2019 | 16:22 Married with Children

Seizoen 5 - Aflevering 15 - Amerikaanse komische serie. A man's castle. Peggy besteedt de laatste spaarcenten van Al aan een cursus interieurvormgeving. Hij is razend en maakt Peggy duidelijk dat ze niets aan hun huis mag veranderen. Maar de vrouw des huizes drijft haar wil door en neemt de badkamer onder handen.

Wo 17 april 2019 | 11:00 Married with Children

Seizoen 5 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. Look who's barking. Hond Buck heeft er genoeg van dat ten huize Bundy niemand naar hem omkijkt. Hij besluit de wijde wereld in te trekken en ontmoet het teefje van zijn leven. Buck neemt haar mee naar huis, zodat hij altijd gezelschap heeft. De twee honden worden met open armen ontvangen, maar wanneer zij met alle aandacht gaat lopen, krijgt Buck spijt van zijn beslissing.

Wo 17 april 2019 | 10:30 Married with Children

Seizoen 5 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie. The godfather. Al en Peg ontdekken dat Kelly een lief heeft van 41 jaar. Al wil de kerel vermoorden, tot hij hoort dat Harry de toekomstige burgemeester is. Plots kan Harry niets meer verkeerd doen. Door de connectie met Harry voelt Al zich immers een man van aanzien en hij gaat zich gedragen als een maffiabaas.

Di 16 april 2019 | 16:56 Married with Children

Seizoen 5 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. Look who's barking. Hond Buck heeft er genoeg van dat ten huize Bundy niemand naar hem omkijkt. Hij besluit de wijde wereld in te trekken en ontmoet het teefje van zijn leven. Buck neemt haar mee naar huis, zodat hij altijd gezelschap heeft. De twee honden worden met open armen ontvangen, maar wanneer zij met alle aandacht gaat lopen, krijgt Buck spijt van zijn beslissing.

Di 16 april 2019 | 16:26 Married with Children

Seizoen 5 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie. The godfather. Al en Peg ontdekken dat Kelly een lief heeft van 41 jaar. Al wil de kerel vermoorden, tot hij hoort dat Harry de toekomstige burgemeester is. Plots kan Harry niets meer verkeerd doen. Door de connectie met Harry voelt Al zich immers een man van aanzien en hij gaat zich gedragen als een maffiabaas.

Di 16 april 2019 | 10:57 Married with Children

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Amerikaanse komische serie. Married... with who. Marcy is tijdens een dronken nacht getrouwd met een zekere Jefferson. Wanneer hij best lijkt mee te vallen, wil ze een groot tuinfeest geven. Ze vertrouwt Al haar spaarcenten toe, zodat hij het feest kan organiseren.

Di 16 april 2019 | 10:27 Married with Children

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie. And baby makes money. Een rijke oom van Al sterft en belooft in zijn testament dat de eerste in de familie die een kind naar hem noemt een half miljoen dollar krijgt. Al begint te fantaseren en zet zijn seksuele remmingen aan de kant. Hij beseft echter niet dat Peg nog steeds de pil neemt en absoluut geen derde kind wil.

Ma 15 april 2019 | 16:57 Married with Children

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Amerikaanse komische serie. Married... with who. Marcy is tijdens een dronken nacht getrouwd met een zekere Jefferson. Wanneer hij best lijkt mee te vallen, wil ze een groot tuinfeest geven. Ze vertrouwt Al haar spaarcenten toe, zodat hij het feest kan organiseren.

Ma 15 april 2019 | 16:27 Married with Children

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie. And baby makes money. Een rijke oom van Al sterft en belooft in zijn testament dat de eerste in de familie die een kind naar hem noemt een half miljoen dollar krijgt. Al begint te fantaseren en zet zijn seksuele remmingen aan de kant. Hij beseft echter niet dat Peg nog steeds de pil neemt en absoluut geen derde kind wil.

Ma 15 april 2019 | 11:00 Married with Children

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Amerikaanse komische serie. One down, two to go. Al wil niet dat Kelly's vriendje blijft slapen. Kelly heeft genoeg van Als ouderwetse opvattingen en ze besluit alleen te gaan wonen. Peggy ziet met lede ogen aan hoe haar dochter het huis uit trekt. Ze vraagt zich af of ze wel een goede moeder is geweest.

Ma 15 april 2019 | 10:31 Married with Children

Seizoen 5 - Aflevering 9 - Amerikaanse komische serie. Do ya think I'm sexy. Al heeft een vrije dag, maar als hij zijn nieuwe, knappe buurvrouw Brenda ziet verhuizen, wil hij haar best een handje helpen. De hele namiddag is hij druk in de weer met meubels en toebehoren.

Vr 12 april 2019 | 16:52 Married with Children

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Amerikaanse komische serie. One down, two to go. Al wil niet dat Kelly's vriendje blijft slapen. Kelly heeft genoeg van Als ouderwetse opvattingen en ze besluit alleen te gaan wonen. Peggy ziet met lede ogen aan hoe haar dochter het huis uit trekt. Ze vraagt zich af of ze wel een goede moeder is geweest.

Vr 12 april 2019 | 16:22 Married with Children

Seizoen 5 - Aflevering 9 - Amerikaanse komische serie. Do ya think I'm sexy. Al heeft een vrije dag, maar als hij zijn nieuwe, knappe buurvrouw Brenda ziet verhuizen, wil hij haar best een handje helpen. De hele namiddag is hij druk in de weer met meubels en toebehoren.

Vr 12 april 2019 | 10:55 Married with Children

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie. Wabbit season. Al heeft last van stress. Zijn therapeut raadt hem aan om een groentetuin te beginnen. Peg en de kinderen lachen met de gedachte, maar Al voert zijn plan uit. Het lijkt hem te lukken, tot er een konijn zijn wortels komt stelen. Al verklaart de oorlog aan het knaagdiertje en probeert hem uit zijn hol te jagen.

Vr 12 april 2019 | 10:25 Married with Children

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Amerikaanse komische serie. Married... with aliens. Al bezeert zich terwijl hij muntstukken probeert te stelen uit de fontein van het winkelcentrum. Hierdoor begint hij zich heel vreemd te gedragen. Hij denkt zelfs dat buitenaardse wezens zijn sokken hebben gestolen. Peg en de kinderen geloven hem niet en ze laten hem aan zijn lot over terwijl zij samen naar de bioscoop gaan.

Do 11 april 2019 | 16:51 Married with Children

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie. Wabbit season. Al heeft last van stress. Zijn therapeut raadt hem aan om een groentetuin te beginnen. Peg en de kinderen lachen met de gedachte, maar Al voert zijn plan uit. Het lijkt hem te lukken, tot er een konijn zijn wortels komt stelen. Al verklaart de oorlog aan het knaagdiertje en probeert hem uit zijn hol te jagen.

Do 11 april 2019 | 16:22 Married with Children

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Amerikaanse komische serie. Married... with aliens. Al bezeert zich terwijl hij muntstukken probeert te stelen uit de fontein van het winkelcentrum. Hierdoor begint hij zich heel vreemd te gedragen. Hij denkt zelfs dat buitenaardse wezens zijn sokken hebben gestolen. Peg en de kinderen geloven hem niet en ze laten hem aan zijn lot over terwijl zij samen naar de bioscoop gaan.

Do 11 april 2019 | 10:59 Married with Children

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Amerikaanse komische serie. Kelly Bounces back. Al vindt het verschrikkelijk dat zijn dochter Kelly de hele dag thuis rondhangt en niets doet. Hij staat erop dat ze een job zoekt. Kelly trekt vol tegenzin de straat op. Algauw schrijft ze zich in voor een modellencursus.

Do 11 april 2019 | 10:32 Married with Children

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie. The dance show. Elke avond gaat Peg dansen met de knappe Andy. Al heeft er geen enkel probleem mee, tot Andy's jaloerse homovriend Pete aan de deur staat en eist dat Peg zijn man met rust laat.

Wo 10 april 2019 | 16:55 Married with Children

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Amerikaanse komische serie. Kelly Bounces back. Al vindt het verschrikkelijk dat zijn dochter Kelly de hele dag thuis rondhangt en niets doet. Hij staat erop dat ze een job zoekt. Kelly trekt vol tegenzin de straat op. Algauw schrijft ze zich in voor een modellencursus.

Wo 10 april 2019 | 16:24 Married with Children

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie. The dance show. Elke avond gaat Peg dansen met de knappe Andy. Al heeft er geen enkel probleem mee, tot Andy's jaloerse homovriend Pete aan de deur staat en eist dat Peg zijn man met rust laat.

Wo 10 april 2019 | 11:04 Married with Children

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Amerikaanse komische serie. The unnatural. Al wordt in zijn eer gekrenkt wanneer zijn softbalteam hem op de bank zet net voor de start van het tornooi. Hij wordt vervangen door een krachtpatser, die meteen alle aandacht krijgt van Peg. Maar wanneer die geblesseerd wordt afgevoerd, lijkt Al de enige die het team nog kan redden.

Wo 10 april 2019 | 10:34 Married with Children

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Amerikaanse komische serie. Sue Casa, his Casa. Al heeft nog maar net zijn rijbewijs terug, maar heeft alweer een ongeval. Hij knalt tegen een Mercedes en daagt de bestuurder voor de rechter. Hij denkt dat hij in zijn recht is en er een flinke duit zal aan overhouden, maar de getuigenissen van Bud en Kelly zorgen voor verwarring.

Di 9 april 2019 | 16:55 Married with Children

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Amerikaanse komische serie. The unnatural. Al wordt in zijn eer gekrenkt wanneer zijn softbalteam hem op de bank zet net voor de start van het tornooi. Hij wordt vervangen door een krachtpatser, die meteen alle aandacht krijgt van Peg. Maar wanneer die geblesseerd wordt afgevoerd, lijkt Al de enige die het team nog kan redden.

Di 9 april 2019 | 16:24 Married with Children

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Amerikaanse komische serie. Sue Casa, his Casa. Al heeft nog maar net zijn rijbewijs terug, maar heeft alweer een ongeval. Hij knalt tegen een Mercedes en daagt de bestuurder voor de rechter. Hij denkt dat hij in zijn recht is en er een flinke duit zal aan overhouden, maar de getuigenissen van Bud en Kelly zorgen voor verwarring.

Di 9 april 2019 | 11:01 Married with Children

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische serie. Al... with Kelly. Al en Kelly doen alsof ze ziek zijn, zodat ze niet met Peg meemoeten naar oma. Maar Kelly wordt echt ziek, waardoor Al haar moet verzorgen. Zijn plan om de hele week bier te drinken voor de televisie valt in het water.

Ma 8 april 2019 | 16:57 Married with Children

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische serie. Al... with Kelly. Al en Kelly doen alsof ze ziek zijn, zodat ze niet met Peg meemoeten naar oma. Maar Kelly wordt echt ziek, waardoor Al haar moet verzorgen. Zijn plan om de hele week bier te drinken voor de televisie valt in het water.

Ma 8 april 2019 | 16:26 Married with Children

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Amerikaanse komische serie. We'll follow the sun. Al is gefrustreerd omdat zijn huisgenoten er gelukkig bijlopen. Hij vindt dat hij ook wel eens iets opwindends mag meemaken en beslist dat het tijd is voor een vakantie. Maar zijn timing laat te wensen over.

Ma 8 april 2019 | 11:00 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 23 - Amerikaanse komische serie. Yard sale. De maandelijkse rekeningen stromen binnen en Al nadert alweer een crisis. Hij staat op ontploffen wanneer hij ontdekt dat Peg tal van onzinnige aankopen heeft gedaan op tuinverkopen. Bundy besluit ook een tuinverkoop te organiseren en al de spullen die ze achter zijn rug heeft gekocht, terug te verpatsen.

Ma 8 april 2019 | 10:30 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 22 - Amerikaanse komische serie. The agony of DeFeet. Al heeft voortdurend nachtmerries over voeten. Werken in de schoenwinkel wordt moeilijker dan ooit, tot er een beeldschoon fotomodel binnenwandelt en vraagt of ze de zaak mag gebruiken voor een verkiezing. De kwijlende Al stemt toe, maar hij heeft geen flauw idee welke wedstrijd er zal doorgaan. Ondertussen maakt Kelly haar broer en Marcy wijs dat ze een zwoele nacht op de sofa heeft doorgebracht.

Zo 7 april 2019 | 13:51 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 18 - Amerikaanse komische serie. What goes around came around. Bud heeft een date met een meisje dat ooit zijn kleren stal en zijn ondergoed aan een vlaggenstok ophing. Hij is vastbesloten om wraak te nemen.

Zo 7 april 2019 | 13:26 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 17 - Amerikaanse komische serie. You gotta know when to fold 'em (part 2). Peg en Marcy zijn naar Las Vegas gevlogen zonder iemand te verwittigen. Na twintig minuten zijn ze al hun geld kwijt. Ook de kredietkaarten van Al moeten er aan geloven. De bankroete Al is ten einde raad en schrijft zich in voor een wedstrijd waarin hij tienduizend dollar kan winnen. Hiervoor moet hij wel drie minuten in de boksring kunnen staan met een beruchte vrouwelijke worstelaar.

Zo 7 april 2019 | 12:58 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 16 - Amerikaanse komische serie. You gotta know when to hold 'em (part 1). Buurvrouw Marcy treurt omdat Steve haar verlaten heeft. Peg stelt haar voor om tijdelijk bij de Bundy's in te trekken. Al vindt het een verschrikkelijk idee, maar Bud niet, want hij heeft een oogje op zijn veel oudere buurvrouw.

Vr 5 april 2019 | 17:03 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 23 - Amerikaanse komische serie. Yard sale. De maandelijkse rekeningen stromen binnen en Al nadert alweer een crisis. Hij staat op ontploffen wanneer hij ontdekt dat Peg tal van onzinnige aankopen heeft gedaan op tuinverkopen. Bundy besluit ook een tuinverkoop te organiseren en al de spullen die ze achter zijn rug heeft gekocht, terug te verpatsen.

Vr 5 april 2019 | 16:34 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 22 - Amerikaanse komische serie. The agony of DeFeet. Al heeft voortdurend nachtmerries over voeten. Werken in de schoenwinkel wordt moeilijker dan ooit, tot er een beeldschoon fotomodel binnenwandelt en vraagt of ze de zaak mag gebruiken voor een verkiezing. De kwijlende Al stemt toe, maar hij heeft geen flauw idee welke wedstrijd er zal doorgaan. Ondertussen maakt Kelly haar broer en Marcy wijs dat ze een zwoele nacht op de sofa heeft doorgebracht.

Vr 5 april 2019 | 10:26 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 20 - Amerikaanse komische serie. Peggy made a little lamb. Peg volgt tweedekansonderwijs om haar diploma van de middelbare school te behalen. Tot groot jolijt van Al moet ze ook een kookcursus volgen. Om hiervoor te slagen moet ze thuis lamskroon bereiden. Ze is de hele nacht druk in de weer in de keuken en kruipt 's morgens nog even onder de wol, terwijl de hongerige Al naar beneden sluipt. Ondertussen gluurt Bud door het slaapkamervenster van buurvrouw Marcy.

Do 4 april 2019 | 16:57 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 21 - Amerikaanse komische serie. Rain girl. Kelly moet tegen haar zin stage lopen bij een lokaal televisiestation, tot ze gevraagd wordt om weermeisje te worden. Wanneer ze een contract krijgt aangeboden en tweehonderdvijftigduizend dollar per jaar zal verdienen, springt Al een gat in de lucht. Hij geeft zijn job als schoenverkoper op om Kelly's manager te worden...

Do 4 april 2019 | 16:29 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 20 - Amerikaanse komische serie. Peggy made a little lamb. Peg volgt tweedekansonderwijs om haar diploma van de middelbare school te behalen. Tot groot jolijt van Al moet ze ook een kookcursus volgen. Om hiervoor te slagen moet ze thuis lamskroon bereiden. Ze is de hele nacht druk in de weer in de keuken en kruipt 's morgens nog even onder de wol, terwijl de hongerige Al naar beneden sluipt. Ondertussen gluurt Bud door het slaapkamervenster van buurvrouw Marcy.

Do 4 april 2019 | 10:29 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 18 - Amerikaanse komische serie. What goes around came around. Bud heeft een date met een meisje dat ooit zijn kleren stal en zijn ondergoed aan een vlaggenstok ophing. Hij is vastbesloten om wraak te nemen.

Wo 3 april 2019 | 16:57 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 19 - Amerikaanse komische serie. Peggy turns 300. De enige manier waarop Al eeuwige roem kan bereiken is met een verbetering van het bowlingbaanrecord van Jim's Bowlarama, maar hij krijgt onverwachts concurrentie van Peggy.

Wo 3 april 2019 | 16:27 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 18 - Amerikaanse komische serie. What goes around came around. Bud heeft een date met een meisje dat ooit zijn kleren stal en zijn ondergoed aan een vlaggenstok ophing. Hij is vastbesloten om wraak te nemen.

Wo 3 april 2019 | 11:04 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 17 - Amerikaanse komische serie. You gotta know when to fold 'em (part 2). Peg en Marcy zijn naar Las Vegas gevlogen zonder iemand te verwittigen. Na twintig minuten zijn ze al hun geld kwijt. Ook de kredietkaarten van Al moeten er aan geloven. De bankroete Al is ten einde raad en schrijft zich in voor een wedstrijd waarin hij tienduizend dollar kan winnen. Hiervoor moet hij wel drie minuten in de boksring kunnen staan met een beruchte vrouwelijke worstelaar.

Di 2 april 2019 | 16:57 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 17 - Amerikaanse komische serie. You gotta know when to fold 'em (part 2). Peg en Marcy zijn naar Las Vegas gevlogen zonder iemand te verwittigen. Na twintig minuten zijn ze al hun geld kwijt. Ook de kredietkaarten van Al moeten er aan geloven. De bankroete Al is ten einde raad en schrijft zich in voor een wedstrijd waarin hij tienduizend dollar kan winnen. Hiervoor moet hij wel drie minuten in de boksring kunnen staan met een beruchte vrouwelijke worstelaar.

Di 2 april 2019 | 16:26 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 16 - Amerikaanse komische serie. You gotta know when to hold 'em (part 1). Buurvrouw Marcy treurt omdat Steve haar verlaten heeft. Peg stelt haar voor om tijdelijk bij de Bundy's in te trekken. Al vindt het een verschrikkelijk idee, maar Bud niet, want hij heeft een oogje op zijn veel oudere buurvrouw.

Di 2 april 2019 | 10:34 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. A taxing problem. Al hoopt een mooie som terug te krijgen van de belastingen, maar hij krijgt een controle en moet duizenden dollars opleggen. Kelly en Bud hopen dat hun ouders achter de tralies belanden, zodat zij het huis voor zich alleen hebben. Maar wanneer Al een oproep ziet van iemand, die op zoek is naar rood haar en er veel wil voor betalen, krijgt hij een idee.

Ma 1 april 2019 | 16:58 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 15 - Amerikaanse komische serie. Rock and roll girl. Peg, Bud en Kelly willen hun zakgeld. Ze saboteren Als wagen, zodat hij zich niet uit de voeten kan maken. Al heeft er genoeg van dat hij de enige broodwinner is en hij stuurt zijn gezin op pad met een missie: ze mogen pas terug het huis in als ze iets verdiend hebben. Kelly maakt van de gelegenheid gebruik om auditie te doen voor de videoclip van een rockband.

Ma 1 april 2019 | 16:30 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. A taxing problem. Al hoopt een mooie som terug te krijgen van de belastingen, maar hij krijgt een controle en moet duizenden dollars opleggen. Kelly en Bud hopen dat hun ouders achter de tralies belanden, zodat zij het huis voor zich alleen hebben. Maar wanneer Al een oproep ziet van iemand, die op zoek is naar rood haar en er veel wil voor betalen, krijgt hij een idee.

Ma 1 april 2019 | 11:07 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie. Who'll stop the rain. Peg verveelt zich omdat het al dagen pijpenstelen regent. Ze wil nog eens vrijen met Al, maar hij heeft er geen zin in. Hij zegt dat ze het alleen moet redden, net zoals hij in zijn eentje het lekkende dak zal repareren. Een goede smoes denkt hij, tot het in elke kamer binnenregent.

Ma 1 april 2019 | 10:36 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Amerikaanse komische serie. It's a bundyful life (part 2). Peg, Bud en Kelly wachten vol spanning op Al, die met de langverwachte kerstcadeaus zal thuiskomen. Hij heeft echter niets mee en beweert dat hij overvallen is door een indiaan. Peg en de kinderen zijn kwaad en laten Al alleen thuis. De lakse schoenenverkoper blijft gefrustreerd in de zetel achter, tot er een rare snuiter aanbelt, die beweert zijn engelbewaarder te zijn.

Zo 31 maart 2019 | 13:45 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie. 976-Shoe. Het is crisis ten huize Bundy wanneer Peg haar kredietkaarten moet inleveren en Al zijn honderd onbetaalde parkeerboetes moet ophoesten. Al denkt dat hij een cent kan bijverdienen door een telefoonlijn te openen, voor mensen die problemen hebben met hun schoenen. Hij gaat naar de bank en krijgt er een lening van buurman Steve.

Zo 31 maart 2019 | 13:19 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Amerikaanse komische serie. Desperately seeking Miss October. Al zweeft wanneer een prachtvrouw binnenwandelt in de schoenwinkel. Hij herkent haar, want zij is de miss oktober uit de Playboy, waarop hij al jaren geabonneerd is. 's Avonds wil hij de foto's aan buurman Steve tonen, maar zijn magazines zijn spoorloos verdwenen. Peg heeft ze namelijk verkocht en heeft met het geld een geluksbrenger gekocht, die haar moet helpen om de loterij te winnen.

Zo 31 maart 2019 | 12:53 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Amerikaanse komische serie. Fair exchange. De Bundy's zitten krap bij kas en gaan op zoek naar een manier om geld te verdienen, zonder te werken. Al komt op het idee om een buitenlandse studente in hun gezin te laten logeren tegen betaling. De Franse Yvette trekt bij hen in en moet vijfhonderd dollar per maand betalen. Voor Al is ze een geschenk uit de hemel, maar daar denkt Kelly anders over.

Vr 29 maart 2019 | 17:03 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie. Who'll stop the rain. Peg verveelt zich omdat het al dagen pijpenstelen regent. Ze wil nog eens vrijen met Al, maar hij heeft er geen zin in. Hij zegt dat ze het alleen moet redden, net zoals hij in zijn eentje het lekkende dak zal repareren. Een goede smoes denkt hij, tot het in elke kamer binnenregent.

Vr 29 maart 2019 | 16:35 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Amerikaanse komische serie. It's a bundyful life (part 2). Peg, Bud en Kelly wachten vol spanning op Al, die met de langverwachte kerstcadeaus zal thuiskomen. Hij heeft echter niets mee en beweert dat hij overvallen is door een indiaan. Peg en de kinderen zijn kwaad en laten Al alleen thuis. De lakse schoenenverkoper blijft gefrustreerd in de zetel achter, tot er een rare snuiter aanbelt, die beweert zijn engelbewaarder te zijn.

Vr 29 maart 2019 | 10:34 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Amerikaanse komische serie. At the zoo. Buurman Steve gaat met Peg, Bud en Kelly naar de zoo in plaats van werk te gaan zoeken, zoals hij aan Marcy had beloofd. Wanneer ze ontdekt dat hij op pad is geweest, krijgt hij de volle lading. Steve belooft haar de volgende dag een baan te zoeken, maar hij gaat opnieuw met de Bundy's op stap.

Do 28 maart 2019 | 16:50 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie. It's a bundyful life (part 1). Al heeft wat geld opzij gezet, zodat hij voor het eerst kerstcadeautjes kan kopen. Zodra Peg, Bud en Kelly dit weten, wordt het charmeoffensief geopend. Bud hangt de slijmjurk uit en hoopt op een mooi cadeau. Ook Kelly probeert een gevoelige snaar te raken bij haar vader en zegt dat ze stervende is. Peg daarentegen beweert dat haar kinderen alles hebben en dat zij degene is die eens in de bloemetjes moet gezet worden.

Do 28 maart 2019 | 16:22 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Amerikaanse komische serie. At the zoo. Buurman Steve gaat met Peg, Bud en Kelly naar de zoo in plaats van werk te gaan zoeken, zoals hij aan Marcy had beloofd. Wanneer ze ontdekt dat hij op pad is geweest, krijgt hij de volle lading. Steve belooft haar de volgende dag een baan te zoeken, maar hij gaat opnieuw met de Bundy's op stap.

Do 28 maart 2019 | 10:59 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Amerikaanse komische serie. Oh, what a feeling. Al wil met zijn spaarcenten een nieuwe sportwagen kopen. Hij wordt smoorverliefd op een hippe klassieker, maar zodra hij wil betalen, ontdekt hij dat Peg zijn rekening heeft geplunderd. Autofreak Al moet en zal echter een auto hebben en kiest voor een ouder model.

Do 28 maart 2019 | 10:31 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie. 976-Shoe. Het is crisis ten huize Bundy wanneer Peg haar kredietkaarten moet inleveren en Al zijn honderd onbetaalde parkeerboetes moet ophoesten. Al denkt dat hij een cent kan bijverdienen door een telefoonlijn te openen, voor mensen die problemen hebben met hun schoenen. Hij gaat naar de bank en krijgt er een lening van buurman Steve.

Wo 27 maart 2019 | 16:52 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Amerikaanse komische serie. Oh, what a feeling. Al wil met zijn spaarcenten een nieuwe sportwagen kopen. Hij wordt smoorverliefd op een hippe klassieker, maar zodra hij wil betalen, ontdekt hij dat Peg zijn rekening heeft geplunderd. Autofreak Al moet en zal echter een auto hebben en kiest voor een ouder model.

Wo 27 maart 2019 | 16:25 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie. 976-Shoe. Het is crisis ten huize Bundy wanneer Peg haar kredietkaarten moet inleveren en Al zijn honderd onbetaalde parkeerboetes moet ophoesten. Al denkt dat hij een cent kan bijverdienen door een telefoonlijn te openen, voor mensen die problemen hebben met hun schoenen. Hij gaat naar de bank en krijgt er een lening van buurman Steve.

Wo 27 maart 2019 | 10:37 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Amerikaanse komische serie. Fair exchange. De Bundy's zitten krap bij kas en gaan op zoek naar een manier om geld te verdienen, zonder te werken. Al komt op het idee om een buitenlandse studente in hun gezin te laten logeren tegen betaling. De Franse Yvette trekt bij hen in en moet vijfhonderd dollar per maand betalen. Voor Al is ze een geschenk uit de hemel, maar daar denkt Kelly anders over.

Di 26 maart 2019 | 16:49 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Amerikaanse komische serie. Desperately seeking Miss October. Al zweeft wanneer een prachtvrouw binnenwandelt in de schoenwinkel. Hij herkent haar, want zij is de miss oktober uit de Playboy, waarop hij al jaren geabonneerd is. 's Avonds wil hij de foto's aan buurman Steve tonen, maar zijn magazines zijn spoorloos verdwenen. Peg heeft ze namelijk verkocht en heeft met het geld een geluksbrenger gekocht, die haar moet helpen om de loterij te winnen.

Di 26 maart 2019 | 16:22 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Amerikaanse komische serie. Fair exchange. De Bundy's zitten krap bij kas en gaan op zoek naar een manier om geld te verdienen, zonder te werken. Al komt op het idee om een buitenlandse studente in hun gezin te laten logeren tegen betaling. De Franse Yvette trekt bij hen in en moet vijfhonderd dollar per maand betalen. Voor Al is ze een geschenk uit de hemel, maar daar denkt Kelly anders over.

Di 26 maart 2019 | 10:35 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Amerikaanse komische serie. Tooth and consequences. Al beweert dat de Bundy's bekend staan om hun sterk gebit. Zo probeert hij zijn fobie voor de tandarts te maskeren en blijft hij rondlopen met een ontstoken mond. Wanneer de pijn niet meer te harden is, verzamelt Al zijn moed en gaat hij naar Marcy's tandarts. Die heeft echter meer oog voor zijn sexy assistente, dan voor de nerveuze Al. Na lang gezeur van Al en de kinderen besluit Peg om voor één keer te koken.

Ma 25 maart 2019 | 16:55 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie. He ain't much but he's mine. Peg roddelt met haar vriendinnen in het kapsalon en krijgt heel wat verhalen te horen over mannen die vreemdgaan. Ze slaat hierdoor in paniek en vreest dat ook Al af en toe een scheve schaats rijdt. Hij wordt meteen op de rooster gelegd bij zijn thuiskomst. Terwijl Peg hem uitvraagt, wordt Al opgebeld door een andere vrouw.

Ma 25 maart 2019 | 16:28 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Amerikaanse komische serie. Tooth and consequences. Al beweert dat de Bundy's bekend staan om hun sterk gebit. Zo probeert hij zijn fobie voor de tandarts te maskeren en blijft hij rondlopen met een ontstoken mond. Wanneer de pijn niet meer te harden is, verzamelt Al zijn moed en gaat hij naar Marcy's tandarts. Die heeft echter meer oog voor zijn sexy assistente, dan voor de nerveuze Al. Na lang gezeur van Al en de kinderen besluit Peg om voor één keer te koken.

Ma 25 maart 2019 | 11:01 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Amerikaanse komische serie. Buck saves the day. Kelly en Bud willen geld verzamelen om naar een rockconcert te kunnen gaan. Kelly speelt vals tijdens een pokeravondje met Peggy's vriendinnen en Bud verkoopt Al als kampeerbegeleider voor enkele kinderen.

Ma 25 maart 2019 | 10:30 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische serie. Dead men don't do aerobics. Peggy en Marcy zijn hevige fans van Jim Jupiter, de gezondste man van Chicago die een eigen aerobicshow heeft op de televisie. Peggy is dan ook in de wolken wanneer ze een wedstrijd wint en twee weken met haar idool mag doorbrengen. Maar dat valt nogal tegen, Peggy moet namelijk veel harder trainen dan ze verwacht had.

Zo 24 maart 2019 | 13:52 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 20 - Amerikaanse komische serie. The computer show. Steve en Marcy overtuigen Peggy om een computer te kopen voor het gezin, en dat is zeer tegen de zin van Al. Maar eens de computer in huis is, wordt hij niet gebruikt. Niemand weet echter dat het ding praat tegen Al.

Zo 24 maart 2019 | 13:23 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Amerikaanse komische serie. The dateless amigo. Twee vrienden van Bud hebben een date. Hij wil niet achterblijven, maar slaagt er niet in een meisje te strikken. Al moet naar een conventie voor schoenenverkopers. Voor hem is dit dé gelegenheid om indruk te maken met zijn uitvinding 'Shoe Lights'. Hij gebruikt de lichten en de batterij van de auto en bindt die vast aan Kelly's schoenen.

Zo 24 maart 2019 | 12:56 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 18 - Amerikaanse komische serie. Married... with prom queen: the sequel (part 2). Tijdens de reünie van de Polk High School is Peggy in een felle strijd verwikkeld om de titel Koningin van de Reünie, terwijl Al een oude rekening vereffent met een klasgenoot van vroeger.

Vr 22 maart 2019 | 17:03 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Amerikaanse komische serie. Buck saves the day. Kelly en Bud willen geld verzamelen om naar een rockconcert te kunnen gaan. Kelly speelt vals tijdens een pokeravondje met Peggy's vriendinnen en Bud verkoopt Al als kampeerbegeleider voor enkele kinderen.

Vr 22 maart 2019 | 16:33 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische serie. Dead men don't do aerobics. Peggy en Marcy zijn hevige fans van Jim Jupiter, de gezondste man van Chicago die een eigen aerobicshow heeft op de televisie. Peggy is dan ook in de wolken wanneer ze een wedstrijd wint en twee weken met haar idool mag doorbrengen. Maar dat valt nogal tegen, Peggy moet namelijk veel harder trainen dan ze verwacht had.

Vr 22 maart 2019 | 11:01 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Amerikaanse komische serie. Hot off the grill. Al nodigt Marcy en Steve uit voor een barbecue. De sfeer zit er goed in, tot de urne met de as van Marcy's overleden tante door de schuld van Peggy op de grond valt. De kinderen krijgen de ondankbare opdracht om de as te recupereren.

Vr 22 maart 2019 | 10:31 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 22 - Amerikaanse komische serie. Here's lookin' at you kid. Alle vrouwen in de buurt zijn al begluurd, behalve Peggy. Ze is jaloers en plaatst een ladder, melk en koekjes aan het slaapkamerraam om de gluurder te lokken. Ondertussen overtuigt Al Bud om Kelly echt te helpen met haar studies, in plaats van haar van alles wijs te maken.

Do 21 maart 2019 | 16:58 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Amerikaanse komische serie. Hot off the grill. Al nodigt Marcy en Steve uit voor een barbecue. De sfeer zit er goed in, tot de urne met de as van Marcy's overleden tante door de schuld van Peggy op de grond valt. De kinderen krijgen de ondankbare opdracht om de as te recupereren.

Do 21 maart 2019 | 16:31 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 22 - Amerikaanse komische serie. Here's lookin' at you kid. Alle vrouwen in de buurt zijn al begluurd, behalve Peggy. Ze is jaloers en plaatst een ladder, melk en koekjes aan het slaapkamerraam om de gluurder te lokken. Ondertussen overtuigt Al Bud om Kelly echt te helpen met haar studies, in plaats van haar van alles wijs te maken.

Do 21 maart 2019 | 11:01 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 21 - Amerikaanse komische serie. Life's a beach. Al vindt dat het tijd is voor een uitstapje met het hele gezin. De Bundy's trekken net als Steve en Marcy een dagje naar zee. Al komt er een ex-vriendin tegen die hem probeert te versieren, terwijl Kelly en Bud het strand afschuimen op zoek naar aangenaam gezelschap.

Do 21 maart 2019 | 10:32 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 20 - Amerikaanse komische serie. The computer show. Steve en Marcy overtuigen Peggy om een computer te kopen voor het gezin, en dat is zeer tegen de zin van Al. Maar eens de computer in huis is, wordt hij niet gebruikt. Niemand weet echter dat het ding praat tegen Al.

Wo 20 maart 2019 | 16:59 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 21 - Amerikaanse komische serie. Life's a beach. Al vindt dat het tijd is voor een uitstapje met het hele gezin. De Bundy's trekken net als Steve en Marcy een dagje naar zee. Al komt er een ex-vriendin tegen die hem probeert te versieren, terwijl Kelly en Bud het strand afschuimen op zoek naar aangenaam gezelschap.

Wo 20 maart 2019 | 16:29 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 20 - Amerikaanse komische serie. The computer show. Steve en Marcy overtuigen Peggy om een computer te kopen voor het gezin, en dat is zeer tegen de zin van Al. Maar eens de computer in huis is, wordt hij niet gebruikt. Niemand weet echter dat het ding praat tegen Al.

Di 19 maart 2019 | 17:00 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Amerikaanse komische serie. The dateless amigo. Twee vrienden van Bud hebben een date. Hij wil niet achterblijven, maar slaagt er niet in een meisje te strikken. Al moet naar een conventie voor schoenenverkopers. Voor hem is dit dé gelegenheid om indruk te maken met zijn uitvinding 'Shoe Lights'. Hij gebruikt de lichten en de batterij van de auto en bindt die vast aan Kelly's schoenen.

Di 19 maart 2019 | 16:33 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 18 - Amerikaanse komische serie. Married... with prom queen: the sequel (part 2). Tijdens de reünie van de Polk High School is Peggy in een felle strijd verwikkeld om de titel Koningin van de Reünie, terwijl Al een oude rekening vereffent met een klasgenoot van vroeger.

Di 19 maart 2019 | 10:59 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 17 - Amerikaanse komische serie. Married... with prom queen (part 1). Al en Peggy gaan naar de reünie van hun middelbare school. Omdat Peggy absoluut prom queen wil worden, spendeert ze veel geld aan een kleed en telefoontjes naar oude klasgenoten om stemmen te ronselen. Net wanneer Peggy denkt dat ze de overwinning een feit is, beweert haar rivale Connie aan de leiding te staan.

Di 19 maart 2019 | 10:29 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Amerikaanse komische serie. The house that Peg lost. Steve en Marcy gaan enkele dagen naar New York en vragen Peggy en Al om op hun huis te letten. Maar door een Babylonische spraakverwarring, zorgt Peggy ervoor dat het huis van hun vrienden gesloopt wordt. Marcy en Steve zijn helemaal van de kaart wanneer hun woning plots verdwenen is. Noodgedwongen moeten ze bij Peggy en Al overnachten.

Ma 18 maart 2019 | 17:00 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 17 - Amerikaanse komische serie. Married... with prom queen (part 1). Al en Peggy gaan naar de reünie van hun middelbare school. Omdat Peggy absoluut prom queen wil worden, spendeert ze veel geld aan een kleed en telefoontjes naar oude klasgenoten om stemmen te ronselen. Net wanneer Peggy denkt dat ze de overwinning een feit is, beweert haar rivale Connie aan de leiding te staan.

Ma 18 maart 2019 | 16:33 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Amerikaanse komische serie. The house that Peg lost. Steve en Marcy gaan enkele dagen naar New York en vragen Peggy en Al om op hun huis te letten. Maar door een Babylonische spraakverwarring, zorgt Peggy ervoor dat het huis van hun vrienden gesloopt wordt. Marcy en Steve zijn helemaal van de kaart wanneer hun woning plots verdwenen is. Noodgedwongen moeten ze bij Peggy en Al overnachten.

Ma 18 maart 2019 | 11:05 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 15 - Amerikaanse komische serie. The harder they fall. Peggy gaat met Steve naar de videotheek. Onderweg krijgen ze te maken met een agressieve bestuurder en Peggy geeft hem de middenvinger. Steve is doodsbang dat de man zich zal wreken.

Ma 18 maart 2019 | 10:34 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. A three job, no income family. Peggy vindt dat Al een tweede job moet zoeken. Ze reageert op een zoekertje voor het verkopen van make-up, en beseft dan dat dit meer iets voor haar is. Al kan het niet verkroppen dat hij niet langer de belangrijkste broodwinner van het gezin is en hij besluit in een hamburgertent een centje bij te verdienen.

Zo 17 maart 2019 | 13:50 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Amerikaanse komische serie. I'll see you in court. Peggy is niet te spreken over haar liefdesleven. Ze schrijft een brief naar de sekstherapeute Dr. Sandy. Maar de goede raad die ze krijgt, heeft weinig effect op haar seksleven. Ze besluit Marcy aan te spreken en haar advies op te volgen.

Zo 17 maart 2019 | 13:23 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Amerikaanse komische serie. Requiem for a dead barber. Al is geschokt als hij te horen krijgt dat zijn vertrouwde barbier Tony gestorven is. Niemand anders kan zijn haar knippen zoals Tony dat deed. Al weigert resoluut om een nieuwe kapper te zoeken.

Zo 17 maart 2019 | 12:57 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie. The gypsy cried. Steve en Marcy huren Madame Olga, een toekomstvoorspelster, in om hun bedrijfsfeestje op te vrolijken. Iedereen behalve Marcy krijgt een positieve toekomst voorspeld. Marcy schuift de voorspelling van zich af.

Vr 15 maart 2019 | 17:08 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 15 - Amerikaanse komische serie. The harder they fall. Peggy gaat met Steve naar de videotheek. Onderweg krijgen ze te maken met een agressieve bestuurder en Peggy geeft hem de middenvinger. Steve is doodsbang dat de man zich zal wreken.

Vr 15 maart 2019 | 16:38 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. A three job, no income family. Peggy vindt dat Al een tweede job moet zoeken. Ze reageert op een zoekertje voor het verkopen van make-up, en beseft dan dat dit meer iets voor haar is. Al kan het niet verkroppen dat hij niet langer de belangrijkste broodwinner van het gezin is en hij besluit in een hamburgertent een centje bij te verdienen.

Vr 15 maart 2019 | 11:06 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie. Can't dance, don't ask me. Als Kelly het op school te bont maakt, besluit de directeur om haar een alternatieve straf op te leggen. Ze wordt verplicht om vanaf nu tapdansles te volgen. Als ze haar straf durft te weigeren, zal ze van school worden gestuurd.

Vr 15 maart 2019 | 10:36 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Amerikaanse komische serie. My mom, the mom. Al is het grondig beu dat zijn familieleden voortdurend met zijn zuurverdiende geld aan de haal gaan. Vanaf nu weigert hij consequent nog iemand te betalen. Als Bud een venster breekt, zit er dan ook niets anders op dan zelf geld te verdienen.

Do 14 maart 2019 | 17:00 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie. Can't dance, don't ask me. Als Kelly het op school te bont maakt, besluit de directeur om haar een alternatieve straf op te leggen. Ze wordt verplicht om vanaf nu tapdansles te volgen. Als ze haar straf durft te weigeren, zal ze van school worden gestuurd.

Do 14 maart 2019 | 16:30 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Amerikaanse komische serie. My mom, the mom. Al is het grondig beu dat zijn familieleden voortdurend met zijn zuurverdiende geld aan de haal gaan. Vanaf nu weigert hij consequent nog iemand te betalen. Als Bud een venster breekt, zit er dan ook niets anders op dan zelf geld te verdienen.

Do 14 maart 2019 | 10:30 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Amerikaanse komische serie. I'll see you in court. Peggy is niet te spreken over haar liefdesleven. Ze schrijft een brief naar de sekstherapeute Dr. Sandy. Maar de goede raad die ze krijgt, heeft weinig effect op haar seksleven. Ze besluit Marcy aan te spreken en haar advies op te volgen.

Wo 13 maart 2019 | 17:00 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie. Eatin' out. De oom van Peggy is overleden en heeft de Bundy's een kleine erfenis nagelaten. Iedereen weet onmiddellijk waaraan hij of zij het geld wil spenderen, maar er is niet genoeg geld om de wensen van iedereen in vervulling te laten gaan.

Wo 13 maart 2019 | 16:30 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Amerikaanse komische serie. I'll see you in court. Peggy is niet te spreken over haar liefdesleven. Ze schrijft een brief naar de sekstherapeute Dr. Sandy. Maar de goede raad die ze krijgt, heeft weinig effect op haar seksleven. Ze besluit Marcy aan te spreken en haar advies op te volgen.

Wo 13 maart 2019 | 11:00 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Amerikaanse komische serie. Requiem for a dead barber. Al is geschokt als hij te horen krijgt dat zijn vertrouwde barbier Tony gestorven is. Niemand anders kan zijn haar knippen zoals Tony dat deed. Al weigert resoluut om een nieuwe kapper te zoeken.

Wo 13 maart 2019 | 10:30 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie. The gypsy cried. Steve en Marcy huren Madame Olga, een toekomstvoorspelster, in om hun bedrijfsfeestje op te vrolijken. Iedereen behalve Marcy krijgt een positieve toekomst voorspeld. Marcy schuift de voorspelling van zich af.

Di 12 maart 2019 | 17:00 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Amerikaanse komische serie. Requiem for a dead barber. Al is geschokt als hij te horen krijgt dat zijn vertrouwde barbier Tony gestorven is. Niemand anders kan zijn haar knippen zoals Tony dat deed. Al weigert resoluut om een nieuwe kapper te zoeken.

Di 12 maart 2019 | 16:30 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie. The gypsy cried. Steve en Marcy huren Madame Olga, een toekomstvoorspelster, in om hun bedrijfsfeestje op te vrolijken. Iedereen behalve Marcy krijgt een positieve toekomst voorspeld. Marcy schuift de voorspelling van zich af.

Di 12 maart 2019 | 11:00 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Amerikaanse komische serie. The bald and the beautiful. Steve is radeloos als blijkt dat hij zijn haar verliest. Ook Al kampt met hetzelfde probleem. Samen gaan ze op zoek naar een reddingsmiddel. Ze kunnen een verdacht product op de kop tikken en besluiten het stinkende goedje op hun hoofd te smeren.

Di 12 maart 2019 | 10:30 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Amerikaanse komische serie. Her cups runneth over. Peggy is jarig. Maar haar verjaardag maakt haar depressief. Ze dringt erop aan dat Al deze keer een echt cadeau voor haar koopt. In de hoop haar rothumeur kwijt te raken, besluit Peggy te gaan winkelen. Als ze tot de ontdekking komt dat haar favoriete bh niet langer gemaakt wordt, gaat haar morele toestand er nog verder op achteruit.

Ma 11 maart 2019 | 16:59 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Amerikaanse komische serie. The bald and the beautiful. Steve is radeloos als blijkt dat hij zijn haar verliest. Ook Al kampt met hetzelfde probleem. Samen gaan ze op zoek naar een reddingsmiddel. Ze kunnen een verdacht product op de kop tikken en besluiten het stinkende goedje op hun hoofd te smeren.

Ma 11 maart 2019 | 16:31 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Amerikaanse komische serie. Her cups runneth over. Peggy is jarig. Maar haar verjaardag maakt haar depressief. Ze dringt erop aan dat Al deze keer een echt cadeau voor haar koopt. In de hoop haar rothumeur kwijt te raken, besluit Peggy te gaan winkelen. Als ze tot de ontdekking komt dat haar favoriete bh niet langer gemaakt wordt, gaat haar morele toestand er nog verder op achteruit.

Ma 11 maart 2019 | 11:01 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie. A dump of my own. Toen Al nog maar een kind was, had hij twee dromen. Hij wou astronaut worden en hij wou zijn eigen badkamer hebben. Astronaut worden zit er niet meer in, dus legt hij zich nu toe op zijn tweede droom. Het wordt zelfs een ware obsessie. Al zijn vrije tijd kruipt in de bouw van zijn eigen badkamer.

Ma 11 maart 2019 | 10:30 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Amerikaanse komische serie. The camping show. De vakantie in de natuur waar Al en Steve zo naar hadden uitgekeken valt in het water door toedoen van vrouwelijke hormonen en mensenetende dieren.

Vr 8 maart 2019 | 17:03 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie. A dump of my own. Toen Al nog maar een kind was, had hij twee dromen. Hij wou astronaut worden en hij wou zijn eigen badkamer hebben. Astronaut worden zit er niet meer in, dus legt hij zich nu toe op zijn tweede droom. Het wordt zelfs een ware obsessie. Al zijn vrije tijd kruipt in de bouw van zijn eigen badkamer.

Vr 8 maart 2019 | 16:34 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Amerikaanse komische serie. The camping show. De vakantie in de natuur waar Al en Steve zo naar hadden uitgekeken valt in het water door toedoen van vrouwelijke hormonen en mensenetende dieren.

Do 7 maart 2019 | 16:52 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Amerikaanse komische serie. Poke High. Terwijl Kelly probeert te scoren bij een footballspeler van school, moedigt Al tijdens de wedstrijd de tegenpartij aan in de hoop dat zijn eigen schoolrecord intact blijft.

Do 7 maart 2019 | 16:23 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische serie. I'm going to sweatland. Terwijl Peggy in het shoppingcentrum geld probeert af te troggelen van Al, denkt ze dat ze Elvis ziet rondlopen. Ze zoekt overal, maar kan hem nergens vinden. Peggy snelt naar huis om het grote nieuws aan Marcy te vertellen.

Wo 6 maart 2019 | 16:58 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Amerikaanse komische serie. He thought he could. Al vindt een boek terug dat hij als kind ontleende in de bibliotheek, maar dat hij nooit heeft teruggebracht. Iedereen wil dat hij alsnog zijn plicht doet, maar dat ziet Al niet zitten. Hij moet dan namelijk de grootste angst uit zijn kindertijd trotseren, de bibliothecaris die hem haatte.

Di 19 februari 2019 | 16:21 Married With Children

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie. Johnny be gone. Al moet een zware knoop doorhakken: zijn verplichtingen en beloften aan zijn kinderen nakomen of getuige zijn van het allerlaatste eetfestijn in zijn favoriete fastfoodrestaurant, dat binnenkort wordt gesloopt. Wanneer duidelijk wordt dat hij niet kan ontsnappen aan zijn vaderlijke plichten, probeert hij beiden te combineren.

Ma 18 februari 2019 | 16:54 Married With Children

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Amerikaanse komische serie. Where's the boss. Wanneer Al ontdekt dat zijn baas Gary bijna om het leven kwam bij een vliegtuigcrash voor de kust van Hawaii, onderneemt hij een tweede poging om de man beter te leren kennen. Zijn doel? Eindelijk erkenning krijgen voor zijn zware inspanningen.

Ma 18 februari 2019 | 16:24 Married With Children

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie. Nightmare on Al's street. Marcy stelt Al voor om het asfalt op hun oprit opnieuw aan te laten leggen. Ze kent immers twee arbeiders die bereid zijn de klus voor een zacht prijsje te klaren. Al weigert. Volgens hem klinkt het verhaal te mooi om waar te zijn. Wanneer de twee arbeiders diezelfde dag nog aangehouden worden wegens oplichting, wil ze Al zeggen dat hij gelijk had. Peggy steekt daar alsnog een stokje voor, maar dan begint Al plots op te duiken in Marcy's erotische dromen.

Zo 17 februari 2019 | 13:28 Married With Children

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Amerikaanse komische serie. Al loses his cherry. Wanneer Al het aan de stok krijgt met Peggy omdat hij het huwelijksfeest van één van haar familieleden niet wil bijwonen, besluit hij de nacht door te brengen op de sofa van zijn collega Luke, een vrijgezel die duidelijk meer van het leven geniet dan hij.

Zo 17 februari 2019 | 13:00 Married With Children

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Amerikaanse komische serie. Peggy Sue got work. Peggy wil Al overtuigen om een videorecorder te kopen, zodat ze al haar favoriete talkshows kan opnemen. Ze heeft een strategie uitgewerkt om haar zin te krijgen, maar Marcy vindt het denigrerend dat ze haar man moet smeken om een videorecorder. Ze overhaalt Peggy op zoek te gaan naar een eigen baan. Al vindt het hele idee hilarisch.

Zo 17 februari 2019 | 12:30 Married With Children

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie. The poker game. Al neemt Steve mee naar een pokeravond bij één van zijn makkers. Ondanks het feit dat hij Marcy beloofd heeft nooit te gokken, besluit Steve toch mee te spelen. Op het einde van de avond moet hij echter met lege handen naar huis terugkeren: hij heeft 300 dollar aan Al verloren.

Za 16 februari 2019 | 13:29 Married With Children

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Amerikaanse komische serie. Sixteen years and what do you get. Peggy en Al vieren hun zestiende huwelijksverjaardag. Hoewel ze afgesproken hadden elkaar geen dure cadeaus te kopen, wil Al zijn vrouw toch verrassen met het peperdure horloge waar ze al zolang van droomt. Wanneer hij echter ontdekt dat de gebruikslimiet van zijn kredietkaart overschreden is, zit er niets anders op dan met lege handen naar huis te gaan.

Vr 15 februari 2019 | 17:12 Married With Children

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Amerikaanse komische serie. Al loses his cherry. Wanneer Al het aan de stok krijgt met Peggy omdat hij het huwelijksfeest van één van haar familieleden niet wil bijwonen, besluit hij de nacht door te brengen op de sofa van zijn collega Luke, een vrijgezel die duidelijk meer van het leven geniet dan hij.

Vr 15 februari 2019 | 16:42 Married With Children

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Amerikaanse komische serie. Peggy Sue got work. Peggy wil Al overtuigen om een videorecorder te kopen, zodat ze al haar favoriete talkshows kan opnemen. Ze heeft een strategie uitgewerkt om haar zin te krijgen, maar Marcy vindt het denigrerend dat ze haar man moet smeken om een videorecorder. Ze overhaalt Peggy op zoek te gaan naar een eigen baan. Al vindt het hele idee hilarisch.

Vr 15 februari 2019 | 11:02 Married With Children

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie. The poker game. Al neemt Steve mee naar een pokeravond bij één van zijn makkers. Ondanks het feit dat hij Marcy beloofd heeft nooit te gokken, besluit Steve toch mee te spelen. Op het einde van de avond moet hij echter met lege handen naar huis terugkeren: hij heeft 300 dollar aan Al verloren.

Vr 15 februari 2019 | 10:33 Married With Children

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Amerikaanse komische serie. Married... without children. Al en Peggy hebben een romantisch weekendje gepland in een motel in Wisconsin. Marcy en Steve stellen uit eigen beweging voor om op Kelly en Bud te passen. Dit is voor het koppel een uitstekende gelegenheid om hun theoretische kennis over het ouderschap in de praktijk om te zetten. Marcy en Steve beseffen echter niet dat ze onmogelijk voorbereid kunnen zijn op de komst van de twee jonge Bundy's.

Do 14 februari 2019 | 17:00 Married With Children

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie. The poker game. Al neemt Steve mee naar een pokeravond bij één van zijn makkers. Ondanks het feit dat hij Marcy beloofd heeft nooit te gokken, besluit Steve toch mee te spelen. Op het einde van de avond moet hij echter met lege handen naar huis terugkeren: hij heeft 300 dollar aan Al verloren.

Do 14 februari 2019 | 16:30 Married With Children

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Amerikaanse komische serie. Married... without children. Al en Peggy hebben een romantisch weekendje gepland in een motel in Wisconsin. Marcy en Steve stellen uit eigen beweging voor om op Kelly en Bud te passen. Dit is voor het koppel een uitstekende gelegenheid om hun theoretische kennis over het ouderschap in de praktijk om te zetten. Marcy en Steve beseffen echter niet dat ze onmogelijk voorbereid kunnen zijn op de komst van de twee jonge Bundy's.

Do 14 februari 2019 | 11:00 Married With Children

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Amerikaanse komische serie. Sixteen years and what do you get. Peggy en Al vieren hun zestiende huwelijksverjaardag. Hoewel ze afgesproken hadden elkaar geen dure cadeaus te kopen, wil Al zijn vrouw toch verrassen met het peperdure horloge waar ze al zolang van droomt. Wanneer hij echter ontdekt dat de gebruikslimiet van zijn kredietkaart overschreden is, zit er niets anders op dan met lege handen naar huis te gaan.

Do 14 februari 2019 | 10:30 Married With Children

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie. Have you driven a Ford lately. Al en Steve kopen het wrak van een Ford Mustang uit 1965 op en zijn vastberaden de wagen weer in zijn oorspronkelijke staat te herstellen. Het oplappen van de auto vergt echter al hun tijd, energie en geld en dat is niet naar de zin van Marcy en Peggy. In een wanhopige poging haar echtgenoot terug te winnen, gooit Marcy al haar charmes in de strijd.

Wo 13 februari 2019 | 16:59 Married With Children

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Amerikaanse komische serie. Sixteen years and what do you get. Peggy en Al vieren hun zestiende huwelijksverjaardag. Hoewel ze afgesproken hadden elkaar geen dure cadeaus te kopen, wil Al zijn vrouw toch verrassen met het peperdure horloge waar ze al zolang van droomt. Wanneer hij echter ontdekt dat de gebruikslimiet van zijn kredietkaart overschreden is, zit er niets anders op dan met lege handen naar huis te gaan.

Wo 13 februari 2019 | 16:33 Married With Children

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie. Have you driven a Ford lately. Al en Steve kopen het wrak van een Ford Mustang uit 1965 op en zijn vastberaden de wagen weer in zijn oorspronkelijke staat te herstellen. Het oplappen van de auto vergt echter al hun tijd, energie en geld en dat is niet naar de zin van Marcy en Peggy. In een wanhopige poging haar echtgenoot terug te winnen, gooit Marcy al haar charmes in de strijd.

Wo 13 februari 2019 | 10:32 Married With Children

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Amerikaanse komische serie. But I didn't shoot the deputy. Wanneer Al 's nachts gewekt wordt door een vreemd geluid, denkt hij dat een inbreker zijn huis is binnengedrongen. Hij laadt zijn pistool, sluipt naar beneden en schiet per ongeluk de waakhond van zijn buren Steve en Marcy dood.

Di 12 februari 2019 | 16:50 Married With Children

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Amerikaanse komische serie. Whose room is it anyway?. Steve en Marcy besluiten een extra kamer bij te bouwen aan hun huis. Al en Peggy blijken elk een eigen mening te hebben over wat ze met deze extra ruimte kunnen doen. Al probeert Steve te overtuigen er een pooltafel te plaatsen, terwijl Peggy haar zinnen gezet heeft op een gymruimte.

Di 12 februari 2019 | 16:20 Married With Children

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Amerikaanse komische serie. But I didn't shoot the deputy. Wanneer Al 's nachts gewekt wordt door een vreemd geluid, denkt hij dat een inbreker zijn huis is binnengedrongen. Hij laadt zijn pistool, sluipt naar beneden en schiet per ongeluk de waakhond van zijn buren Steve en Marcy dood.

Di 12 februari 2019 | 11:11 Married With Children

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische serie. Thinnergy. Peggy vindt het jammer dat Al haar niet langer aantrekkelijk vindt. Op aanraden van Marcy besluit ze voortaan enkel gezonde rauwkost op het menu te zetten. Dat moet ervoor zorgen dat ze allebei enkele kilo's kwijtraken en tegelijk meer energie krijgen. Het strikt vegetarische dieet heeft echter een omgekeerd effect op hun relatie.

Di 12 februari 2019 | 10:41 Married With Children

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Amerikaanse komische serie. Pilot. Peggy dwingt Al om een basketbalwedstrijd te laten schieten voor een vreselijke avond met de nieuwe buren, het pasgetrouwde, idealistische stel Steve en Marcy Rhoades.

Ma 11 februari 2019 | 17:00 Married With Children

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische serie. Thinnergy. Peggy vindt het jammer dat Al haar niet langer aantrekkelijk vindt. Op aanraden van Marcy besluit ze voortaan enkel gezonde rauwkost op het menu te zetten. Dat moet ervoor zorgen dat ze allebei enkele kilo's kwijtraken en tegelijk meer energie krijgen. Het strikt vegetarische dieet heeft echter een omgekeerd effect op hun relatie.

Ma 11 februari 2019 | 16:34 Married With Children

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Amerikaanse komische serie. Pilot. Peggy dwingt Al om een basketbalwedstrijd te laten schieten voor een vreselijke avond met de nieuwe buren, het pasgetrouwde, idealistische stel Steve en Marcy Rhoades.

Ma 11 februari 2019 | 11:05 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 24 - Amerikaanse komische serie. Chicago shoe exchange. Als Gary beslist om een totaal nieuw aanbod schoenen in de winkel op te nemen, draagt ze Al en Griff op om de overblijvende voorraad te schenken aan het goede doel. De mannen ontdekken echter dat ze de schoenen kunnen gebruiken als ruilmiddel. Ze gaan zo op in hun ruilhandel met de andere winkeleigenaars dat er binnen de kortste keren geen schoenen meer overblijven. Intussen test Kelly haar massagekwaliteiten uit op haar broer Bud.

Ma 11 februari 2019 | 10:37 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 23 - Amerikaanse komische serie. How to marry a moron. Kelly staat op het punt om met haar grote liefde Lonny te trouwen. Al is absoluut niet te vinden voor het huwelijk, tot hij hoort dat Lonny's ouders steenrijk zijn. Wanneer Al zijn toekomstige schoonzoon tegen het lijf loopt in de stripclub, komt hij voor een dilemma te staan. Kiest hij voor het geld of voor het geluk van zijn dochter.

Zo 10 februari 2019 | 13:54 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 21 - Amerikaanse komische serie. Lez be friends. Marcy krijgt het bezoek van haar nicht Mandy. Uiterlijk mogen de dames dan wel identiek lijken, maar hun karakters zijn als water en vuur. Mandy valt heel erg in de smaak bij Al en Jefferson, tot grote ergernis van Peggy en Marcy. Kelly vreest dat Lucky eenzaam is en ze regelt een date met een ander hondje...

Zo 10 februari 2019 | 13:30 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 24 - Amerikaanse komische serie. Chicago shoe exchange. Als Gary beslist om een totaal nieuw aanbod schoenen in de winkel op te nemen, draagt ze Al en Griff op om de overblijvende voorraad te schenken aan het goede doel. De mannen ontdekken echter dat ze de schoenen kunnen gebruiken als ruilmiddel. Ze gaan zo op in hun ruilhandel met de andere winkeleigenaars dat er binnen de kortste keren geen schoenen meer overblijven. Intussen test Kelly haar massagekwaliteiten uit op haar broer Bud.

Zo 10 februari 2019 | 13:25 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 24 - Amerikaanse komische serie. Chicago shoe exchange. Als Gary beslist om een totaal nieuw aanbod schoenen in de winkel op te nemen, draagt ze Al en Griff op om de overblijvende voorraad te schenken aan het goede doel. De mannen ontdekken echter dat ze de schoenen kunnen gebruiken als ruilmiddel. Ze gaan zo op in hun ruilhandel met de andere winkeleigenaars dat er binnen de kortste keren geen schoenen meer overblijven. Intussen test Kelly haar massagekwaliteiten uit op haar broer Bud.

Zo 10 februari 2019 | 12:56 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 23 - Amerikaanse komische serie. How to marry a moron. Kelly staat op het punt om met haar grote liefde Lonny te trouwen. Al is absoluut niet te vinden voor het huwelijk, tot hij hoort dat Lonny's ouders steenrijk zijn. Wanneer Al zijn toekomstige schoonzoon tegen het lijf loopt in de stripclub, komt hij voor een dilemma te staan. Kiest hij voor het geld of voor het geluk van zijn dochter.

Zo 10 februari 2019 | 12:29 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 22 - Amerikaanse komische serie. The desperate half-hour. Bud heeft een date met Starlet, zijn pennenvriendin die een tijdje in de gevangenis doorbracht. Wanneer de jongedame aanbelt, worden de Bundy's voor ze het goed en wel beseffen het slachtoffer van een homejacking. Bovendien blijkt de handlanger van Starlet een oogje te hebben op Kelly.

Za 9 februari 2019 | 13:30 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 20 - Amerikaanse komische serie. Damn Bundys. Na een wedstrijdje American football raakt Al buiten westen. Tijdens zijn knock-out droomt hij over een ontmoeting met de duivel. Voor een plaatsje in de finale van de Superbowl verkoopt Al zijn ziel. Het loopt echter mis en hij belandt in de hel.

Vr 8 februari 2019 | 17:00 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 24 - Amerikaanse komische serie. Chicago shoe exchange. Als Gary beslist om een totaal nieuw aanbod schoenen in de winkel op te nemen, draagt ze Al en Griff op om de overblijvende voorraad te schenken aan het goede doel. De mannen ontdekken echter dat ze de schoenen kunnen gebruiken als ruilmiddel. Ze gaan zo op in hun ruilhandel met de andere winkeleigenaars dat er binnen de kortste keren geen schoenen meer overblijven. Intussen test Kelly haar massagekwaliteiten uit op haar broer Bud.

Vr 8 februari 2019 | 16:30 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 23 - Amerikaanse komische serie. How to marry a moron. Kelly staat op het punt om met haar grote liefde Lonny te trouwen. Al is absoluut niet te vinden voor het huwelijk, tot hij hoort dat Lonny's ouders steenrijk zijn. Wanneer Al zijn toekomstige schoonzoon tegen het lijf loopt in de stripclub, komt hij voor een dilemma te staan. Kiest hij voor het geld of voor het geluk van zijn dochter.

Vr 8 februari 2019 | 11:00 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 22 - Amerikaanse komische serie. The desperate half-hour. Bud heeft een date met Starlet, zijn pennenvriendin die een tijdje in de gevangenis doorbracht. Wanneer de jongedame aanbelt, worden de Bundy's voor ze het goed en wel beseffen het slachtoffer van een homejacking. Bovendien blijkt de handlanger van Starlet een oogje te hebben op Kelly.

Vr 8 februari 2019 | 10:30 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 21 - Amerikaanse komische serie. Lez be friends. Marcy krijgt het bezoek van haar nicht Mandy. Uiterlijk mogen de dames dan wel identiek lijken, maar hun karakters zijn als water en vuur. Mandy valt heel erg in de smaak bij Al en Jefferson, tot grote ergernis van Peggy en Marcy. Kelly vreest dat Lucky eenzaam is en ze regelt een date met een ander hondje...

Do 7 februari 2019 | 16:50 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 22 - Amerikaanse komische serie. The desperate half-hour. Bud heeft een date met Starlet, zijn pennenvriendin die een tijdje in de gevangenis doorbracht. Wanneer de jongedame aanbelt, worden de Bundy's voor ze het goed en wel beseffen het slachtoffer van een homejacking. Bovendien blijkt de handlanger van Starlet een oogje te hebben op Kelly.

Do 7 februari 2019 | 16:22 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 21 - Amerikaanse komische serie. Lez be friends. Marcy krijgt het bezoek van haar nicht Mandy. Uiterlijk mogen de dames dan wel identiek lijken, maar hun karakters zijn als water en vuur. Mandy valt heel erg in de smaak bij Al en Jefferson, tot grote ergernis van Peggy en Marcy. Kelly vreest dat Lucky eenzaam is en ze regelt een date met een ander hondje...

Do 7 februari 2019 | 10:59 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 20 - Amerikaanse komische serie. Damn Bundys. Na een wedstrijdje American football raakt Al buiten westen. Tijdens zijn knock-out droomt hij over een ontmoeting met de duivel. Voor een plaatsje in de finale van de Superbowl verkoopt Al zijn ziel. Het loopt echter mis en hij belandt in de hel.

Do 7 februari 2019 | 10:30 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 19 - Amerikaanse komische serie. Birthday boy toy. Marcy bezorgt Jefferson een lidmaatschap in een sportclub. Hij trekt er onmiddellijk de aandacht. Intussen regisseert Bud een reclamespotje voor de schoenenwinkel van zijn vader.

Wo 6 februari 2019 | 16:49 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 20 - Amerikaanse komische serie. Damn Bundys. Na een wedstrijdje American football raakt Al buiten westen. Tijdens zijn knock-out droomt hij over een ontmoeting met de duivel. Voor een plaatsje in de finale van de Superbowl verkoopt Al zijn ziel. Het loopt echter mis en hij belandt in de hel.

Wo 6 februari 2019 | 16:20 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 19 - Amerikaanse komische serie. Birthday boy toy. Marcy bezorgt Jefferson een lidmaatschap in een sportclub. Hij trekt er onmiddellijk de aandacht. Intussen regisseert Bud een reclamespotje voor de schoenenwinkel van zijn vader.

Wo 6 februari 2019 | 11:06 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 18 - Amerikaanse komische serie. A babe in toyland. Kelly wordt onverwachts de presentatrice van een populaire kinderreeks op televisie. Ze krijgt al snel last van divastreken en ontslaat haar manager Bud. Die zint op wraak. Ondertussen probeert Peggy haar man te overtuigen een tv-toestel op de slaapkamer te plaatsen.

Wo 6 februari 2019 | 10:37 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 17 - Amerikaanse komische serie. Live nude Peg. Peggy heeft een romantisch avondje gepland samen met Al. Maar als blijkt dat hij en zijn vrienden uitgekozen zijn om de amateurstripwedstrijd van de Jiggly Room te jureren, vallen haar plannen in het water. Met wat aanmoedigingen van Marcy besluit Peggy om zich ook in te schrijven voor het gebeuren. Al weet helemaal niet wat er gaande is.

Di 5 februari 2019 | 17:00 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 18 - Amerikaanse komische serie. A babe in toyland. Kelly wordt onverwachts de presentatrice van een populaire kinderreeks op televisie. Ze krijgt al snel last van divastreken en ontslaat haar manager Bud. Die zint op wraak. Ondertussen probeert Peggy haar man te overtuigen een tv-toestel op de slaapkamer te plaatsen.

Di 5 februari 2019 | 16:30 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 17 - Amerikaanse komische serie. Live nude Peg. Peggy heeft een romantisch avondje gepland samen met Al. Maar als blijkt dat hij en zijn vrienden uitgekozen zijn om de amateurstripwedstrijd van de Jiggly Room te jureren, vallen haar plannen in het water. Met wat aanmoedigingen van Marcy besluit Peggy om zich ook in te schrijven voor het gebeuren. Al weet helemaal niet wat er gaande is.

Di 5 februari 2019 | 11:00 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 16 - Amerikaanse komische serie. Breaking up is easy to do (part 3). Het leven van Al als vrijgezel loopt niet van een leien dakje, Peggy daarentegen heeft een nieuwe man in haar leven. Ondanks zijn moeilijkheden en afwijzingen staat Al erop dat een hereniging met Peggy er alleen maar komt, als zij de eerste stap zet.

Di 5 februari 2019 | 10:30 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 15 - Amerikaanse komische serie. Breaking up is easy to do (part 2). Al Bundy heeft besloten het echtelijk dak te verlaten en een flat te huren. Peggy treurt om het vertrek van haar man. Marcy neemt haar boezemvriendin op sleeptouw en raadt haar aan om van het vrijgezellenleven te proeven. Grif en Jefferson overtuigen ook Al om een stapje in de wereld te zetten...

Ma 4 februari 2019 | 16:48 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 16 - Amerikaanse komische serie. Breaking up is easy to do (part 3). Het leven van Al als vrijgezel loopt niet van een leien dakje, Peggy daarentegen heeft een nieuwe man in haar leven. Ondanks zijn moeilijkheden en afwijzingen staat Al erop dat een hereniging met Peggy er alleen maar komt, als zij de eerste stap zet.

Ma 4 februari 2019 | 16:20 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 15 - Amerikaanse komische serie. Breaking up is easy to do (part 2). Al Bundy heeft besloten het echtelijk dak te verlaten en een flat te huren. Peggy treurt om het vertrek van haar man. Marcy neemt haar boezemvriendin op sleeptouw en raadt haar aan om van het vrijgezellenleven te proeven. Grif en Jefferson overtuigen ook Al om een stapje in de wereld te zetten...

Ma 4 februari 2019 | 11:06 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. Breaking up is easy to do (part 1). Voor het eerst sinds hun huwelijk hebben Al en Peggy vrienden op bezoek. Een spelletje wijst al snel uit dat de twee heel weinig over elkaar weten. Al kan zich de verjaardag van Peggy niet meer herinneren en ook haar favoriete film en de kleur van haar ogen zijn een raadsel voor hem. Maar Peggy wordt pas echt kwaad, als hij zich hun eerste vrijpartij niet meer kan herinneren.

Ma 4 februari 2019 | 10:38 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie. T*r*a*s*h*

Zo 3 februari 2019 | 13:24 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. Breaking up is easy to do (part 1). Voor het eerst sinds hun huwelijk hebben Al en Peggy vrienden op bezoek. Een spelletje wijst al snel uit dat de twee heel weinig over elkaar weten. Al kan zich de verjaardag van Peggy niet meer herinneren en ook haar favoriete film en de kleur van haar ogen zijn een raadsel voor hem. Maar Peggy wordt pas echt kwaad, als hij zich hun eerste vrijpartij niet meer kan herinneren.

Zo 3 februari 2019 | 12:58 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie. T*r*a*s*h*

Zo 3 februari 2019 | 12:30 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 12 - Amerikaanse komische serie. Grime and punishment. Door de koopgekte van Peggy en het onderwijsgeld van Kelly blijft er niet veel meer over van het budget van de Bundy's. Als Bud een belangrijke deal heeft kunnen sluiten en voor zichzelf een fikse commissie heeft kunnen binnenrijven, besluit Al dat het tijd wordt om Bud huurgeld te vragen. Bud wil zijn zuurverdiende centen niet zomaar afstaan en gaat op zoek naar een alternatief.

Za 2 februari 2019 | 13:30 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 10 - Amerikaanse komische serie. The Stepford Peg. Al plant een ouderwetse mannenavond met zijn kompanen en wil dat alles tot in de puntjes is geregeld. Wanneer Peggy haar hoofd stoot en zich niets meer kan herinneren, maakt Al haar wijs dat ze een heuse keukenprinses is. Al is in de wolken wanneer blijkt dat Peg zich uitslooft om zijn televisieavond vlekkeloos te laten verlopen.

Vr 1 februari 2019 | 17:00 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. Breaking up is easy to do (part 1). Voor het eerst sinds hun huwelijk hebben Al en Peggy vrienden op bezoek. Een spelletje wijst al snel uit dat de twee heel weinig over elkaar weten. Al kan zich de verjaardag van Peggy niet meer herinneren en ook haar favoriete film en de kleur van haar ogen zijn een raadsel voor hem. Maar Peggy wordt pas echt kwaad, als hij zich hun eerste vrijpartij niet meer kan herinneren.

Vr 1 februari 2019 | 16:30 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie. T*r*a*s*h*

Vr 1 februari 2019 | 11:00 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 12 - Amerikaanse komische serie. Grime and punishment. Door de koopgekte van Peggy en het onderwijsgeld van Kelly blijft er niet veel meer over van het budget van de Bundy's. Als Bud een belangrijke deal heeft kunnen sluiten en voor zichzelf een fikse commissie heeft kunnen binnenrijven, besluit Al dat het tijd wordt om Bud huurgeld te vragen. Bud wil zijn zuurverdiende centen niet zomaar afstaan en gaat op zoek naar een alternatief.

Vr 1 februari 2019 | 10:30 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie. Bud on the side. Bud slaagt er maar niet in om een afspraakje te versieren. Hij vraagt raad aan Al, maar die kan hem niet verder helpen. Ondanks druk van de eigenaar, besluiten Griff en Al om de schoenenwinkel vroeger te sluiten en naar huis te gaan. Als Bud bij de winkel aankomt om zijn vader op te pikken, treft hij er alleen de eigenares Gary aan.

Do 31 januari 2019 | 17:00 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 12 - Amerikaanse komische serie. Grime and punishment. Door de koopgekte van Peggy en het onderwijsgeld van Kelly blijft er niet veel meer over van het budget van de Bundy's. Als Bud een belangrijke deal heeft kunnen sluiten en voor zichzelf een fikse commissie heeft kunnen binnenrijven, besluit Al dat het tijd wordt om Bud huurgeld te vragen. Bud wil zijn zuurverdiende centen niet zomaar afstaan en gaat op zoek naar een alternatief.

Do 31 januari 2019 | 16:30 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie. Bud on the side. Bud slaagt er maar niet in om een afspraakje te versieren. Hij vraagt raad aan Al, maar die kan hem niet verder helpen. Ondanks druk van de eigenaar, besluiten Griff en Al om de schoenenwinkel vroeger te sluiten en naar huis te gaan. Als Bud bij de winkel aankomt om zijn vader op te pikken, treft hij er alleen de eigenares Gary aan.

Do 31 januari 2019 | 11:00 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 10 - Amerikaanse komische serie. The Stepford Peg. Al plant een ouderwetse mannenavond met zijn kompanen en wil dat alles tot in de puntjes is geregeld. Wanneer Peggy haar hoofd stoot en zich niets meer kan herinneren, maakt Al haar wijs dat ze een heuse keukenprinses is. Al is in de wolken wanneer blijkt dat Peg zich uitslooft om zijn televisieavond vlekkeloos te laten verlopen.

Do 31 januari 2019 | 10:30 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 9 - Amerikaanse komische serie. Crimes against obesity. Al is jarig en dat moet gevierd worden. Jefferson loopt langs bij de schoenenwinkel om Al uit te nodigen voor een lunch in The Jiggly Room. Al is natuurlijk te vinden voor dat idee, maar net als hij de deur wil sluiten, komt er een klant opdagen. Shirley kan niet lachen met de misplaatste opmerkingen van Al en besluit het hierbij niet te laten.

Wo 30 januari 2019 | 17:00 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 10 - Amerikaanse komische serie. The Stepford Peg. Al plant een ouderwetse mannenavond met zijn kompanen en wil dat alles tot in de puntjes is geregeld. Wanneer Peggy haar hoofd stoot en zich niets meer kan herinneren, maakt Al haar wijs dat ze een heuse keukenprinses is. Al is in de wolken wanneer blijkt dat Peg zich uitslooft om zijn televisieavond vlekkeloos te laten verlopen.

Wo 30 januari 2019 | 16:30 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 9 - Amerikaanse komische serie. Crimes against obesity. Al is jarig en dat moet gevierd worden. Jefferson loopt langs bij de schoenenwinkel om Al uit te nodigen voor een lunch in The Jiggly Room. Al is natuurlijk te vinden voor dat idee, maar net als hij de deur wil sluiten, komt er een klant opdagen. Shirley kan niet lachen met de misplaatste opmerkingen van Al en besluit het hierbij niet te laten.

Wo 30 januari 2019 | 11:00 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie. God help ye merry Bundymen. Het eind van de kerstperiode komt in zicht. Al en Griff zijn verbaasd, als blijkt dat hun bazin Gary twee jonge stagiairs heeft aangeworven om te helpen in de schoenwinkel. Al en Griff maken onmiddellijk misbruik van hun nieuwe positie als managers en laten Hal en Biff al het werk doen.

Wo 30 januari 2019 | 10:30 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 7 - Amerikaanse komische serie. The Juggs have left the building. Peggy vindt dat het hoog tijd wordt voor een familievakantie. Ze slaagt er zelfs in om Al daarvan te overtuigen. De hele familie trekt naar Branson. Nadat Peggy er vandoor gaat met de portefeuille van Al en al het geld uitgeeft in de souvenirwinkeltjes, blijft er geen geld meer over om het hotel te betalen. Intussen probeert Bud de avances van de receptioniste af te wenden.

Di 29 januari 2019 | 16:59 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie. God help ye merry Bundymen. Het eind van de kerstperiode komt in zicht. Al en Griff zijn verbaasd, als blijkt dat hun bazin Gary twee jonge stagiairs heeft aangeworven om te helpen in de schoenwinkel. Al en Griff maken onmiddellijk misbruik van hun nieuwe positie als managers en laten Hal en Biff al het werk doen.

Di 29 januari 2019 | 16:31 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 7 - Amerikaanse komische serie. The Juggs have left the building. Peggy vindt dat het hoog tijd wordt voor een familievakantie. Ze slaagt er zelfs in om Al daarvan te overtuigen. De hele familie trekt naar Branson. Nadat Peggy er vandoor gaat met de portefeuille van Al en al het geld uitgeeft in de souvenirwinkeltjes, blijft er geen geld meer over om het hotel te betalen. Intussen probeert Bud de avances van de receptioniste af te wenden.

Zo 27 januari 2019 | 13:39 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 4 - Amerikaanse komische serie. Requiem for a Chevyweight (part 1). Al Bundy is in alle staten wanneer zijn geliefde Dodge het laat afweten. Als blijkt dat de wisselstukken voor de wagen uiterst zeldzaam en duur zijn, ruiken Peggy en de kinderen een buitenkans. Ondertussen denkt Al met weemoed terug aan de mooie tijden die hij in zijn auto heeft beleefd...

 Meer