Alarm

TV-programma's met het onderwerp "Alarm"

Op deze pagina zie je tv-programma's en uitzendingen waarin het onderwerp alarm voorkomt. Voorbeelden zijn politieseries of actuele programma's waarin over alarmsystemen wordt bericht.

Een alarm is een waarschuwingssignaal, vaak voor een moment waarop (mogelijk) gevaar dreigt. Een alarm kan bijvoorbeeld afgaan in geval van brand, inbraak of andere noodsituaties. Ook kan het in de vorm van een automatisch telefoontje of melding op je telefoon zijn.

Ook voor de beveiliging van je huis kun je een alarmsysteem gebruiken, zodat je in geval van (poging tot) inbraak of situaties in en rond het huis op de hoogte wordt gehouden.

Alarm op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 07:05 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 53 van 78 - Alarm, geen nectar - AVROTROS Maya hoort van Cassandra dat in de winter de bloemen afsterven en dat er dan geen nectar meer is. Maya legt gauw een wintervoorraad aan, maar Stinger en zijn bende vinden haar schatkaart. Als ze er aankomen, ligt er een grote wekker bovenop Maya's geheime bergplaats.

Morgen | 21:53 De Alarmcentrale: Pech Onderweg

Seizoen 2 - Aflevering 7 Realityserie waarin Jochem van Gelder Nederlandse hulpverleners volgt die automobilisten helpen die met pech langs de weg zijn beland. Per jaar worden er meer dan een miljoen mensen met autopech geholpen door deze professionals. Jochem laat zien wie deze mensen zijn. En hoe ze hun vakmanschap en vindingrijkheid gebruiken om mensen te helpen die zo snel mogelijk weer de weg op willen.

Overmorgen | 22:00 De Alarmcentrale: Pech Onderweg

Seizoen 2 - Aflevering 8 Realityserie waarin Jochem van Gelder Nederlandse hulpverleners volgt die automobilisten helpen die met pech langs de weg zijn beland. Per jaar worden er meer dan een miljoen mensen met autopech geholpen door deze professionals. Jochem laat zien wie deze mensen zijn. En hoe ze hun vakmanschap en vindingrijkheid gebruiken om mensen te helpen die zo snel mogelijk weer de weg op willen.

Do 29 juli 2021 | 22:00 De Alarmcentrale: Pech Onderweg

Seizoen 2 - Aflevering 9 Realityserie waarin Jochem van Gelder Nederlandse hulpverleners volgt die automobilisten helpen die met pech langs de weg zijn beland. Per jaar worden er meer dan een miljoen mensen met autopech geholpen door deze professionals. Jochem laat zien wie deze mensen zijn. En hoe ze hun vakmanschap en vindingrijkheid gebruiken om mensen te helpen die zo snel mogelijk weer de weg op willen.

Vr 30 juli 2021 | 22:00 De Alarmcentrale: Pech Onderweg

Seizoen 2 - Aflevering 10 Realityserie waarin Jochem van Gelder Nederlandse hulpverleners volgt die automobilisten helpen die met pech langs de weg zijn beland. Per jaar worden er meer dan een miljoen mensen met autopech geholpen door deze professionals. Jochem laat zien wie deze mensen zijn. En hoe ze hun vakmanschap en vindingrijkheid gebruiken om mensen te helpen die zo snel mogelijk weer de weg op willen.

Za 31 juli 2021 | 23:40 CSI: Miami

Seizoen 6 - Down to the wire Een arrestatieteam schiet een onschuldige man dood na een valse melding bij de alarmcentrale. In het onderzoek naar de dader krijgt het CSI-team te maken met de beruchte privédetective Kurt Rossi. Hij krijgt het voor elkaar dat Calleigh en Eric van de zaak worden gehaald.

Zo 1 augustus 2021 | 00:10 Criminal Minds

Seizoen 14 - Aflevering 9 van 15 - Broken Wing Een professor uit het verleden van Lewis geeft de BAU een tip voor een alarmerend aantal sterfgevallen, door overdosis van patiënten die net de revalidatie hebben voltooid.

Ma 2 augustus 2021 | 15:00 Flodder

Seizoen 1 - Inbraakalarm Zonnedael wordt geteisterd door een inbreker. De Flodders staan hoog op het lijstje van verdachten. Als de inbreker op een avond een bezoek aflegt aan de villa van de familie Flodder, lukt het de familie om op slimme wijze van de verdenking af te komen.

Ma 2 augustus 2021 | 22:00 De Alarmcentrale: Pech Onderweg

Seizoen 2 - Aflevering 11 Realityserie waarin Jochem van Gelder Nederlandse hulpverleners volgt die automobilisten helpen die met pech langs de weg zijn beland. Per jaar worden er meer dan een miljoen mensen met autopech geholpen door deze professionals. Jochem laat zien wie deze mensen zijn. En hoe ze hun vakmanschap en vindingrijkheid gebruiken om mensen te helpen die zo snel mogelijk weer de weg op willen.

Di 3 augustus 2021 | 10:00 Flodder

Seizoen 1 - Inbraakalarm Zonnedael wordt geteisterd door een inbreker. De Flodders staan hoog op het lijstje van verdachten. Als de inbreker op een avond een bezoek aflegt aan de villa van de familie Flodder, lukt het de familie om op slimme wijze van de verdenking af te komen.

Di 3 augustus 2021 | 22:00 De Alarmcentrale: Pech Onderweg

Seizoen 2 - Aflevering 12 Realityserie waarin Jochem van Gelder Nederlandse hulpverleners volgt die automobilisten helpen die met pech langs de weg zijn beland. Per jaar worden er meer dan een miljoen mensen met autopech geholpen door deze professionals. Jochem laat zien wie deze mensen zijn. En hoe ze hun vakmanschap en vindingrijkheid gebruiken om mensen te helpen die zo snel mogelijk weer de weg op willen.

Wo 4 augustus 2021 | 22:00 De Alarmcentrale: Pech Onderweg

Seizoen 2 - Aflevering 13 Realityserie waarin Jochem van Gelder Nederlandse hulpverleners volgt die automobilisten helpen die met pech langs de weg zijn beland. Per jaar worden er meer dan een miljoen mensen met autopech geholpen door deze professionals. Jochem laat zien wie deze mensen zijn. En hoe ze hun vakmanschap en vindingrijkheid gebruiken om mensen te helpen die zo snel mogelijk weer de weg op willen.

Wo 4 augustus 2021 | 23:10 New Amsterdam

Seizoen 2 - Aflevering 18 van 18 - Matter of Seconds Wanneer meerdere patiënten in het ziekenhuis vergelijkbare, alarmerende symptomen beginnen te vertonen, proberen Sharpe en Bloom de oorzaak van het probleem te achterhalen. Iggy probeert vrede te creëren tussen een gescheiden stel in een gevaarlijke situatie en Kapoor heeft een flirterige ontmoeting. Ondertussen ontmoet Max een kind met een zeldzame spierziekte.

Do 5 augustus 2021 | 22:00 De Alarmcentrale: Pech Onderweg

Seizoen 2 - Aflevering 14 Realityserie waarin Jochem van Gelder Nederlandse hulpverleners volgt die automobilisten helpen die met pech langs de weg zijn beland. Per jaar worden er meer dan een miljoen mensen met autopech geholpen door deze professionals. Jochem laat zien wie deze mensen zijn. En hoe ze hun vakmanschap en vindingrijkheid gebruiken om mensen te helpen die zo snel mogelijk weer de weg op willen.

 Meer

Alarm op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 02:00 The Killer Closer

Seizoen 1 - Aflevering 4 - The Last Straw Rechercheur Lindy Gligorijevic van de LAPD onderzoekt de zaak van een man die het alarmnummer belde nadat hij op zijn vriendin had geschoten. Was het een poging tot moord?

Morgen | 09:29 Shameless

Seizoen 11 - Aflevering 13 Britse drama-comedyserie over een fictieve achterstandswijk in Manchester en haar disfunctionele bewoners. Derrilee heeft haar man verlaten en woont nu bij Frank in. Haar man Baxter is kwaad en wil haar terug. Gewapend verschijnt hij op de school waar Frank werkt. Op datzelfde moment gaat het brandalarm af en de politie komt ter plekke. Later vindt er een gijzeling plaats. Frank, Derrilee en Stella worden gegijzeld. Bovendien duikt Franks ex, Monica, weer op.

Morgen | 13:46 Troetelbeertjes

Seizoen 1 - Medelijden - ja, dag! Animatieserie. De Troetelbeertjes wonen in het magische Troetelland. Het bestaat uit wolken en regenbogen en van daaruit waken zij over alle kinderen van de hele wereld. Als ze het Troetelbeeralarm horen, weten de Troetelbeertjes dat ze in actie moeten komen! Hun motto is: 'Vertroetelen is alles dat telt.'

Morgen | 20:45 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Brandalarm De brandweer roept Blaze zijn hulp in om een grote brand op de brug te helpen blussen.

Overmorgen | 13:40 Familie

Ook Mathias vermoedt nu dat Cédric de waardevolle voorwerpen van Patrick gestolen heeft, tot ergernis van Véronique. In de bed and breakfast van Mieke lopen de annulaties binnen na de vernietigende recensie van Freddy. Mieke denkt aan opgeven, maar dat is buiten Niko gerekend. Cédric blijft Stefanie het hof maken. Stan krijgt alarmerend nieuws. Mathias wil Véronique tegen zichzelf beschermen, maar dat wordt hem niet in dank afgenomen.

Overmorgen | 13:46 Troetelbeertjes

Seizoen 1 - Vriendenverdriet Animatieserie. De Troetelbeertjes wonen in het magische Troetelland. Het bestaat uit wolken en regenbogen en van daaruit waken zij over alle kinderen van de hele wereld. Als ze het Troetelbeeralarm horen, weten de Troetelbeertjes dat ze in actie moeten komen! Hun motto is: 'Vertroetelen is alles dat telt.'

Overmorgen | 17:00 Murder Decoded

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Footsteps In Blood Een man slaat alarm als hij bloed aantreft in het huis van een vriend. De vriend blijkt te zijn doodgeschoten. Bloedige voetafdrukken en creditcardgegevens leiden naar de dader.

Overmorgen | 22:00 In Pursuit With John Walsh

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Murder In Monrovia John en de rechercheurs volgen diverse aanwijzingen na een melding bij het alarmnummer over een dubbele moord. Cal helpt de politie in Texas met een zaak van zware mishandeling.

Do 29 juli 2021 | 13:47 Troetelbeertjes

Seizoen 1 - Als de beer van huis is Animatieserie. De Troetelbeertjes wonen in het magische Troetelland. Het bestaat uit wolken en regenbogen en van daaruit waken zij over alle kinderen van de hele wereld. Als ze het Troetelbeeralarm horen, weten de Troetelbeertjes dat ze in actie moeten komen! Hun motto is: 'Vertroetelen is alles dat telt.'

Do 29 juli 2021 | 15:15 Le Renard

Seizoen 45 - Aflevering 4 van 5 - La peur au ventre Le lycée Keppler est en proie à la panique depuis la publication d'un message alarmant sur le forum de l'école. Mirko Bremer, un jeune garçon victime des brimades de ses camarades, annonce qu'il s'apprête à commettre une fusillade dans l'établissement.

Do 29 juli 2021 | 20:15 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei

Seizoen 26 - Aflevering 8 Vicky und Semir müssen die Vergewaltigung von Bettina Helbig aufklären. Als die Frau mit einem Mord in Verbindung gebracht wird, stehen sie vor einem Rätsel. Noch verwirrender wird der Fall, als das Opfer den Mord zugibt, den es nach den Erkenntnissen der Beamten gar nicht begangen haben kann. Für die beiden ist klar, dass die Frau ihnen etwas verheimlicht und dass es zwischen dem Mordopfer und dem Vergewaltiger eine Verbindung geben muss.

Do 29 juli 2021 | 21:15 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei

Seizoen 26 - Aflevering 7 Auf einem Rastplatz werden zwei Menschen ermordet. Der maskierte Täter stiehlt ihr Auto und benutzt es nur wenig später als Fluchtfahrzeug bei einem Banküberfall. Auf seiner Flucht fordert die entschlossene Kaltblütigkeit, mit der er vorgeht, ein weiteres Opfer. Trotzdem gelingt es schließlich Semir und Vicky, den Mann zu stellen. Doch dann wird ihnen klar: Das Katz- und Maus-Spiel hat gerade erst begonnen.

Do 29 juli 2021 | 22:15 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei

Seizoen 26 - Aflevering 10 Als ein junger Flugschüler mit kiloweise Koks im Wagen auf der Autobahn verunglückt, führt die Spur Semir und Vicky in eine Flugschule für Berufspiloten, die mehr als nur ein Geheimnis zu verbergen hat. Als eine Flugschülerin entführt wird, merken die beiden, dass es hier um etwas ganz anderes als Drogen geht. Wie weit darf man gehen, um herauszufinden, wer das Zeug zum Piloten hat, und wer nicht. Die Antwort darauf ist tödlich...

Do 29 juli 2021 | 23:15 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei

Seizoen 23 - Aflevering 16 van 13 Selbst ist der Hauptkommissar: Für die Szenen des Anfangsstunts wurde Erdogan Atalay nicht gedoubelt. Er hat sich sogar an die untere Seite eines LKWs binden lassen und ist mit über 40 km/h über die Filmautobahn gefahren. Nur den Autoüberschlag hat er dann doch den action concept-Stuntprofis überlassen.

Vr 30 juli 2021 | 02:55 Beestjes Hotel

Het kwam van boven / Spoiler alarm Wilberforce is ervan overtuigd dat buitenaardse beestjes bestaan. / Mo wint een wedstrijd en mag de nieuwste Vlieg Hard film vóór de officiële première bekijken.

Vr 30 juli 2021 | 08:00 Den Skyldige IMDb: 7.5

30/07 - IMDB * 7.5 - Film, Asger Holm is een voormalige politieagent die nu bij de alarmcentrale werkt. Hij beantwoordt een noodoproep van een ontvoerde vrouw. Wanneer de verbinding plots wordt verbroken begint er een zoektocht naar de vrouw en haar ...

Asger Holm is een voormalige politieagent die nu bij de alarmcentrale werkt. Hij beantwoordt een noodoproep van een ontvoerde vrouw. Wanneer de verbinding plots wordt verbroken begint er een zoektocht naar de vrouw en haar ontvoerder. Met de telefoon als enige hulpmiddel begint Asger aan een race tegen de klok om de bedreigde vrouw te redden. Hij komt er echter al snel achter dat hij met een misdrijf te maken heeft dat veel groter is dan hij in eerste instantie dacht. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/den-skyldige

Vr 30 juli 2021 | 13:47 Troetelbeertjes

Seizoen 1 - Het geheim van Bennebeer Animatieserie. De Troetelbeertjes wonen in het magische Troetelland. Het bestaat uit wolken en regenbogen en van daaruit waken zij over alle kinderen van de hele wereld. Als ze het Troetelbeeralarm horen, weten de Troetelbeertjes dat ze in actie moeten komen! Hun motto is: 'Vertroetelen is alles dat telt.'

Vr 30 juli 2021 | 14:25 Wittekerke

Max is terug uit Kreta en hij heeft tante Leen meegebracht. Het uitbundige karakter van de jonge weduwe valt niet in de smaak van Julia, maar des te meer van de andere Wittekerkenaren. Jelle is nog maar één dag getrouwd en hij heeft zich al ontpopt tot een echte huisman. Veerle weet niet wat ze er moet van denken, maar ze weet wel met zekerheid dat ze nog niet meteen aan kinderen wil beginnen. Merel en Moesj amuseren zich kostelijk in Brugge en ook Karen en Peter genieten van elke seconde in de Ardennen. Het alarmerende telefoontje van Max zet echter een domper op de vreugde. Nellie en Frank vertrekken op huwelijksreis naar Parijs.

Vr 30 juli 2021 | 16:15 Die Tierärzte - Retter mit Herz

Seizoen 2 - Aflevering 6 van 30 Auf Sylt wurde bei dem Norfork-Terrier Sid ein Hodentumor diagnostiziert. Ein schneller Eingriff ist nötig. Für Inseltierarzt Marco Nieburg auf Rügen steht eine Jahresimpfung von Möpsen an. Das quirlige Rudel von Ehepaar Döbbel macht dem Tierarzt das Impfen nicht leicht. Niedlichkeits-Alarm in der Praxis von Yasmin Diepenbruck. Tanja Schank von der Tierhilfe rückt mit 14 verwaisten Katzenbabys an.

Za 31 juli 2021 | 06:15 Die Tierärzte - Retter mit Herz

Seizoen 2 - Aflevering 6 van 30 Auf Sylt wurde bei dem Norfork-Terrier Sid ein Hodentumor diagnostiziert. Ein schneller Eingriff ist nötig. Für Inseltierarzt Marco Nieburg auf Rügen steht eine Jahresimpfung von Möpsen an. Das quirlige Rudel von Ehepaar Döbbel macht dem Tierarzt das Impfen nicht leicht. Niedlichkeits-Alarm in der Praxis von Yasmin Diepenbruck. Tanja Schank von der Tierhilfe rückt mit 14 verwaisten Katzenbabys an.

Za 31 juli 2021 | 09:13 Troetelbeertjes

Seizoen 1 - Medelijden - ja, dag! Animatieserie. De Troetelbeertjes wonen in het magische Troetelland. Het bestaat uit wolken en regenbogen en van daaruit waken zij over alle kinderen van de hele wereld. Als ze het Troetelbeeralarm horen, weten de Troetelbeertjes dat ze in actie moeten komen! Hun motto is: 'Vertroetelen is alles dat telt.'

Za 31 juli 2021 | 09:50 Der Blaulicht-Report

In einem Wohnhaus wird Gas-Alarm gegeben. Während Polizei und die Feuerwehr das Gelände und die Gegend sichern und Verletzte bergen, stellt sich heraus, dass das Gas keineswegs versehentlich entwichen sein kann. Auch haben die Polizeibeamten einen anderen komplizierten Fall zu bearbeiten: Mitten im Wald zelten zwei Grundschüler. Angeblich leben sie dort versteckt mit ihrer Mutter. Doch von ihr fehlt seit dem Morgen jede Spur.

Za 31 juli 2021 | 17:30 Sophie kocht

31/07 - Film, "Was ist denn nur los mit mir?", fragt sich die 37 jährige Sophie nicht zum ersten Mal. Ihre Ehe mit Bürohengst Hubertus ist in Routine erstarrt, die Erziehung ihrer drei heranwachsenden Kinder und das Engagement für den ...

"Was ist denn nur los mit mir?", fragt sich die 37-jährige Sophie nicht zum ersten Mal. Ihre Ehe mit Bürohengst Hubertus ist in Routine erstarrt, die Erziehung ihrer drei heranwachsenden Kinder und das Engagement für den eigenen Catering-Service wachsen der gastronomisch versierten Hausfrau und Unternehmerin über den Kopf. Als dann plötzlich lukrative Aufträge am laufenden Band eintrudeln, ihr der prominente Musiker Marc Terenzi Avancen macht und Hubertus beschließt, ein Jahr berufliche Auszeit zu nehmen, um sich ganz der Familie zu widmen, stößt Sophie endgültig an ihre Grenzen: Midlife-Krisenalarm! Mit frechen Gags und nachdenklichem Humor spielt die pfiffige "Thirtysomething"-Komödie virtuos auf der Gefühlspartitur.

Zo 1 augustus 2021 | 02:09 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Brandalarm De brandweer roept Blaze zijn hulp in om een grote brand op de brug te helpen blussen.

Zo 1 augustus 2021 | 09:13 Troetelbeertjes

Seizoen 1 - Vriendenverdriet Animatieserie. De Troetelbeertjes wonen in het magische Troetelland. Het bestaat uit wolken en regenbogen en van daaruit waken zij over alle kinderen van de hele wereld. Als ze het Troetelbeeralarm horen, weten de Troetelbeertjes dat ze in actie moeten komen! Hun motto is: 'Vertroetelen is alles dat telt.'

Zo 1 augustus 2021 | 23:05 Beestjes Hotel

Het kwam van boven / Spoiler alarm Wilberforce is ervan overtuigd dat buitenaardse beestjes bestaan. / Mo wint een wedstrijd en mag de nieuwste Vlieg Hard film vóór de officiële première bekijken.

Zo 1 augustus 2021 | 23:25 The First Purge IMDb: 5.2

01/08 - IMDB * 5.2 - Film, In The First Purge gaan we terug naar het begin en zien we de allereerste avond waar wetteloosheid van kracht is. Met het oog op de criminaliteitscijfers test de NFFA, New Founding Fathers of America, een sociologische ...

In The First Purge gaan we terug naar het begin en zien we de allereerste avond waar wetteloosheid van kracht is. Met het oog op de criminaliteitscijfers test de NFFA, New Founding Fathers of America, een sociologische theorie uit om deze omlaag te brengen. In een gesloten gemeenschap mag een ieder zich voor een avond agressief uitlaten jegens anderen. Het betreft namelijk een test die plaatsvindt op Staten Island, het district van New York. Kleinschaliger waar onschuldige en vaak arme mensen het een nacht lang moeten zien te overleven. De zuivering gaat beginnen als het alarm afgaat. Hou deuren en ramen gesloten. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-first-purge

Ma 2 augustus 2021 | 10:00 Die Ruhrpottwache

Aflevering 139 Auf Streifenfahrt in einem Wohngebiet hören die Beamten plötzlich mehrere PKW-Alarmanlagen. Sie folgen dem Lärm und entdecken eine Frau, die verletzt am Bordstein liegt. In diesem Moment rast ein PKW an ihnen vorbei, dessen Nummernschild sie sich gerade noch notieren können. - Die Kripobeamten werden wegen Freiheitsberaubung und Körperverletzung zu einem Bauernhof gerufen.

Ma 2 augustus 2021 | 13:00 Auf Streife - Berlin

Aflevering 192 Die Polizei eilt zu einer Brücke, an die ein benommener Mann oben ohne und mit dicken Ketten gefesselt wurde. Ein Video mit verzerrter Mickey-Maus-Stimme liefert den ersten Hinweis. - In einem Parkhaus wurde eine Frau von einem Mann gefesselt, geknebelt und dann in seinem Auto entführt. - Statt von einer Tagesmutter beaufsichtigt zu werden, randalieren Kleinkinder in einer Wohnung. Eine besorgte Mutter alarmiert die Beamten. Ist der Tagesmutter etwas zugestoßen?

Ma 2 augustus 2021 | 13:47 Troetelbeertjes

Seizoen 1 - Losgeslagen Animatieserie. De Troetelbeertjes wonen in het magische Troetelland. Het bestaat uit wolken en regenbogen en van daaruit waken zij over alle kinderen van de hele wereld. Als ze het Troetelbeeralarm horen, weten de Troetelbeertjes dat ze in actie moeten komen! Hun motto is: 'Vertroetelen is alles dat telt.'

Di 3 augustus 2021 | 13:47 Troetelbeertjes

Seizoen 1 - Aflevering 10 Animatieserie. De Troetelbeertjes wonen in het magische Troetelland. Het bestaat uit wolken en regenbogen en van daaruit waken zij over alle kinderen van de hele wereld. Als ze het Troetelbeeralarm horen, weten de Troetelbeertjes dat ze in actie moeten komen! Hun motto is: 'Vertroetelen is alles dat telt.'

Wo 4 augustus 2021 | 13:10 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte

Seizoen 1 - Aflevering 34 van 42 Robert Strecker kann mit letzter Kraft in seinem Sportwagen in der Notaufnahme vorfahren. Bei Dr. Leyla Sherbaz und dem Assistenzarzt Ben Ahlbeck läuten sofort die Alarmglocken. Der Zustand des jungen Geschäftsmanns ist schon kritisch, bevor er überhaupt in die Schock-Box kommt. Leyla diagnostiziert eine Blutvergiftung und muss Robert über Risiken aufklären, denn seine Chancen stehen nicht gut.

Wo 4 augustus 2021 | 13:47 Troetelbeertjes

Seizoen 1 - Kolder in de kop Animatieserie. De Troetelbeertjes wonen in het magische Troetelland. Het bestaat uit wolken en regenbogen en van daaruit waken zij over alle kinderen van de hele wereld. Als ze het Troetelbeeralarm horen, weten de Troetelbeertjes dat ze in actie moeten komen! Hun motto is: 'Vertroetelen is alles dat telt.'

Do 5 augustus 2021 | 13:47 Troetelbeertjes

Seizoen 1 - Luie Susan Animatieserie. De Troetelbeertjes wonen in het magische Troetelland. Het bestaat uit wolken en regenbogen en van daaruit waken zij over alle kinderen van de hele wereld. Als ze het Troetelbeeralarm horen, weten de Troetelbeertjes dat ze in actie moeten komen! Hun motto is: 'Vertroetelen is alles dat telt.'

Do 5 augustus 2021 | 20:15 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei

Seizoen 26 - Aflevering 9 Nach einem Undercover-Einsatz für das LKA trifft sich Marc mit Vicky, um ihr von seiner zweiten Chance zu berichten. Kurz nach dem Treffen dringt Rupert in Vickys WG und behauptet, dass Marc seine Freundin Maja entführt habe.

Do 5 augustus 2021 | 21:15 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei

Seizoen 26 - Aflevering 11 Roman Kramer glaubt, dass sein Sohn Nino in ein Verbrechen verwickelt ist. Der Irrtum klärt sich auf, aber Kramer fühlt sich verantwortlich für Leonhard, der einen Waffenhändler bestohlen hat. Nino und Leonhard geraten ins Fadenkreuz des Verbrechers, der das Problem auf seine Art lösen will: ohne Polizei. Ohne Zeugen. Mit der Hilfe von Semir und Vicky will Kramer das Schlimmste verhindern, aber der Waffenhändler hat bereits die Spur aufgenommen.

 Meer

Alarm gemist

Eerder Vandaag | 21:53 De Alarmcentrale: Pech Onderweg

Seizoen 2 - Aflevering 6 Realityserie waarin Jochem van Gelder Nederlandse hulpverleners volgt die automobilisten helpen die met pech langs de weg zijn beland. Per jaar worden er meer dan een miljoen mensen met autopech geholpen door deze professionals. Jochem laat zien wie deze mensen zijn. En hoe ze hun vakmanschap en vindingrijkheid gebruiken om mensen te helpen die zo snel mogelijk weer de weg op willen.

Eerder Vandaag | 13:46 Troetelbeertjes

Seizoen 1 - Verlegen voorstelling Animatieserie. De Troetelbeertjes wonen in het magische Troetelland. Het bestaat uit wolken en regenbogen en van daaruit waken zij over alle kinderen van de hele wereld. Als ze het Troetelbeeralarm horen, weten de Troetelbeertjes dat ze in actie moeten komen! Hun motto is: 'Vertroetelen is alles dat telt.'