Alarm

TV-programma's met het onderwerp "Alarm"

Op deze pagina zie je tv-programma's en uitzendingen waarin het onderwerp alarm voorkomt. Voorbeelden zijn politieseries of actuele programma's waarin over alarmsystemen wordt bericht.

Een alarm is een waarschuwingssignaal, vaak voor een moment waarop (mogelijk) gevaar dreigt. Een alarm kan bijvoorbeeld afgaan in geval van brand, inbraak of andere noodsituaties. Ook kan het in de vorm van een automatisch telefoontje of melding op je telefoon zijn.

Ook voor de beveiliging van je huis kun je een alarmsysteem gebruiken, zodat je in geval van (poging tot) inbraak of situaties in en rond het huis op de hoogte wordt gehouden.

Alarm op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 12:16 Troetelbeertjes

Seizoen 1 - Aflevering 23 Animatieserie. De Troetelbeertjes wonen in het magische Troetelland. Het bestaat uit wolken en regenbogen en van daaruit waken zij over alle kinderen van de hele wereld. Als ze het Troetelbeeralarm horen, weten de Troetelbeertjes dat ze in actie moeten komen! Hun motto is: 'Vertroetelen is alles dat telt.'

Overmorgen | 12:15 Troetelbeertjes

Seizoen 1 - Aflevering 24 Animatieserie. De Troetelbeertjes wonen in het magische Troetelland. Het bestaat uit wolken en regenbogen en van daaruit waken zij over alle kinderen van de hele wereld. Als ze het Troetelbeeralarm horen, weten de Troetelbeertjes dat ze in actie moeten komen! Hun motto is: 'Vertroetelen is alles dat telt.'

Do 29 oktober 2020 | 12:15 Troetelbeertjes

Seizoen 1 - Aflevering 25 Animatieserie. De Troetelbeertjes wonen in het magische Troetelland. Het bestaat uit wolken en regenbogen en van daaruit waken zij over alle kinderen van de hele wereld. Als ze het Troetelbeeralarm horen, weten de Troetelbeertjes dat ze in actie moeten komen! Hun motto is: 'Vertroetelen is alles dat telt.'

Do 29 oktober 2020 | 21:30 De Alarmcentrale: Pech Onderweg

Seizoen 1 - Aflevering 6 Agnes en Jaqueline zijn onderweg naar het ziekenhuis, maar ze komen met een rokende auto langs de A28 te staan. En de weg naar Hilversum is nog lang. De gloednieuwe scooter van Joyce begeeft het al na 24 uur. Wegenwacht Tom helpt haar uit de brand, omdat de leverancier weigert te helpen.

Vr 30 oktober 2020 | 12:15 Troetelbeertjes

Seizoen 1 - Aflevering 26 Animatieserie. De Troetelbeertjes wonen in het magische Troetelland. Het bestaat uit wolken en regenbogen en van daaruit waken zij over alle kinderen van de hele wereld. Als ze het Troetelbeeralarm horen, weten de Troetelbeertjes dat ze in actie moeten komen! Hun motto is: 'Vertroetelen is alles dat telt.'

Za 31 oktober 2020 | 19:00 Als de Brandweer

Seizoen 1 - Aflevering 1 Op de kazerne Groene Tuin komt een alarmerende melding binnen. Een fietser is met zijn lichaam onder de tram terechtgekomen. Hij moet dringend worden bevrijd. Maar hoe? Verderop in een parkeergarage van een luxe appartementencomplex staan verschillende auto's in brand. En op de A20 zit een automobilist achter zijn stuur bekneld. Wat hij niet beseft, is dat zijn stationwagen tot een kleine gezinsauto in elkaar is geperst.

Zo 1 november 2020 | 23:00 De Alarmcentrale: Pech Onderweg

Seizoen 1 - Aflevering 6 Agnes en Jaqueline zijn onderweg naar het ziekenhuis, maar ze komen met een rokende auto langs de A28 te staan. En de weg naar Hilversum is nog lang. De gloednieuwe scooter van Joyce begeeft het al na 24 uur. Wegenwacht Tom helpt haar uit de brand, omdat de leverancier weigert te helpen.

Ma 2 november 2020 | 12:15 Troetelbeertjes

Seizoen 1 - De brug van smaragd Animatieserie. De Troetelbeertjes wonen in het magische Troetelland. Het bestaat uit wolken en regenbogen en van daaruit waken zij over alle kinderen van de hele wereld. Als ze het Troetelbeeralarm horen, weten de Troetelbeertjes dat ze in actie moeten komen! Hun motto is: 'Vertroetelen is alles dat telt.'

Ma 2 november 2020 | 23:35 Major Crimes

Seizoen 5 - Aflevering 20 van 21 - Shockwave - Part 1 Een moordonderzoek wordt explosief, wanneer Sharon Raydor met chef Davis vecht om de leiding terwijl ze samen met haar team probeert vast te stellen of ze te maken hebben met een terrorist. Ondertussen krijgt Rusty alarmerend nieuws van Gus.

Di 3 november 2020 | 12:15 Troetelbeertjes

Seizoen 1 - Koekje van eigen deeg Animatieserie. De Troetelbeertjes wonen in het magische Troetelland. Het bestaat uit wolken en regenbogen en van daaruit waken zij over alle kinderen van de hele wereld. Als ze het Troetelbeeralarm horen, weten de Troetelbeertjes dat ze in actie moeten komen! Hun motto is: 'Vertroetelen is alles dat telt.'

Alarm op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 02:00 The Killer Closer

Seizoen 1 - Aflevering 4 - The Last Straw Rechercheur Lindy Gligorijevic van de LAPD onderzoekt de zaak van een man die het alarmnummer belde nadat hij op zijn vriendin had geschoten. Was het een poging tot moord?

Morgen | 06:35 Markt

Punkte-Klau: Frust bei Payback-Kundinnen Haben Sie Payback? Diese Frage hört man häufig an Kassen von Supermärkten, Drogerien oder Tankstellen. Über 30 Millionen Kundinnen antworten mit ja. Jeder Dritte in Deutschland sammelt beim Bonussystem Rabattpunkte und tauscht sie dann gegen Prämien oder Geld ein. Doch immer mehr Nutzerinnen schlagen jetzt Alarm. Denn ihre mühsam angesammelten Payback-Punkte werden wie von Geisterhand geklaut, die Punktekonten sind teilweise komplett leergeräumt. "Markt" deckt auf! Streit um Straße: Bürgerproteste gegen Abbiegespur Die Bürgerinnen im beschaulichen niedersächsischen Ort Scheeßel kann so leicht nichts aus der Ruhe bringen. Aber nun sind einige richtig sauer. Eine Straßenkreuzung soll ausgebaut werden, eine zusätzliche Abbiegespur ist geplant. Nach Auffassung der Gemeinde könne man nur damit in der Gegend neues Bauland erschließen. Für den Ausbau müssen aber auch Bäume gefällt werden. In den Augen der Gegner*innen völlig unnötig.

Morgen | 11:05 Frasier

Seizoen 11 - Aflevering 19 - Miss Right Now Niles takes a sudden liking to fast food, Ronee alarms Martin by revealing her mother is coming to town, while Frasier pines for attractive matchmaker Charlotte, and heads for a singles bar to drown his sorrows. Comedy, guest starring Laura Linney and Jennifer Tilly, with Kelsey Grammer.

Morgen | 15:40 Troetelbeertjes

Seizoen 1 - Aflevering 15 Animatieserie. De Troetelbeertjes wonen in het magische Troetelland. Het bestaat uit wolken en regenbogen en van daaruit waken zij over alle kinderen van de hele wereld. Als ze het Troetelbeeralarm horen, weten de Troetelbeertjes dat ze in actie moeten komen! Hun motto is: 'Vertroetelen is alles dat telt.'

Overmorgen | 00:30 Mayotte, l'enfance en danger

En 2018, Mayotte tente toujours de gérer le sort de milliers d'enfants livrés à eux-mêmes. Mineurs, ils ne peuvent être renvoyés aux Comores. N'étant pas orphelins, ils ne sont pas adoptables. Souvent organisés en bande, ils agressent, volent, se droguent... Victimes par ricochet d'une situation sociale, géopolitique et économique alarmante. Les acteurs de terrain qui gèrent cette urgence sont également au coeur de cette tragédie. Ils tentent de prendre en charge ceux qui vivent l'errance, la pauvreté, la malnutrition, le manque de soins, la maltraitance. Mais souvent dépassés par l'ampleur de la tâche, ils mettent en lumière les points de résistance qui broient l'avenir de ces gamins, et oeuvrent chaque jour avec abnégation mais aussi énergie pour trouver une issue à la problématique de l'enfance en danger à Mayotte

Overmorgen | 12:45 Close Calls: On Camera

Seizoen 8 - Aflevering 3 A father of five is left fighting for his life after collapsing at a trampoline park, and a paraglider gets into trouble when he loses height at an alarming rate.

Overmorgen | 14:45 Fawlty Towers

Seizoen 1 - Aflevering 2 - The Builders Basil en Sybil nemen een weekendje vrijaf en vertrouwen het hotel toe aan de goede zorgen van Polly en Manuel. Basil geeft Polly instructies over geplande verbouwingswerken. Die zullen worden uitgevoerd door zijn maatje O'Reily en niet door Mr. Stubbs zoals Sybil wel zou willen. Maar O'Reily maakt er een ruïne van, zodat Polly haar baas moet alarmeren. Basil en O'Reily beginnen aan een race tegen de tijd om de schade te herstellen voor Sybil terugkeert. Anders zal haar toorn hen beiden treffen.

Overmorgen | 15:41 Troetelbeertjes

Seizoen 1 - Krijg de hik Animatieserie. De Troetelbeertjes wonen in het magische Troetelland. Het bestaat uit wolken en regenbogen en van daaruit waken zij over alle kinderen van de hele wereld. Als ze het Troetelbeeralarm horen, weten de Troetelbeertjes dat ze in actie moeten komen! Hun motto is: 'Vertroetelen is alles dat telt.'

Overmorgen | 21:25 CSI: Miami

Seizoen 6 - Down to the wire Een arrestatieteam schiet een onschuldige man dood na een valse melding bij de alarmcentrale. In het onderzoek naar de dader krijgt het CSI-team te maken met de beruchte privédetective Kurt Rossi. Hij krijgt het voor elkaar dat Calleigh en Eric van de zaak worden gehaald.

Do 29 oktober 2020 | 02:40 CSI: Miami

Seizoen 6 - Down to the wire Een arrestatieteam schiet een onschuldige man dood na een valse melding bij de alarmcentrale. In het onderzoek naar de dader krijgt het CSI-team te maken met de beruchte privédetective Kurt Rossi. Hij krijgt het voor elkaar dat Calleigh en Eric van de zaak worden gehaald.

Do 29 oktober 2020 | 11:00 Der Blaulicht-Report

Über eine falsche Frequenz ihres Babyphones hat eine Babysitterin einen brutalen Streit in ihrer Nachbarschaft mitgehört. Für die Beamten zählt jede Sekunde, denn sie werden Zeugen eines schrecklichen Familiendramas. Und: Ein kleines Mädchen alarmiert die Polizei: Sie hat im Garten ein blutiges Monster gesehen! Weil ihre große Schwester wie vom Erdboden verschluckt ist, drängt sich den Ordnungshütern ein schrecklicher Verdacht auf.

Do 29 oktober 2020 | 15:40 Troetelbeertjes

Seizoen 1 - Aflevering 17 Animatieserie. De Troetelbeertjes wonen in het magische Troetelland. Het bestaat uit wolken en regenbogen en van daaruit waken zij over alle kinderen van de hele wereld. Als ze het Troetelbeeralarm horen, weten de Troetelbeertjes dat ze in actie moeten komen! Hun motto is: 'Vertroetelen is alles dat telt.'

Do 29 oktober 2020 | 17:50 Demain nous appartient

Seizoen 4 - Aflevering 786 Martin est furieux d'apprendre qu'Alex a décidé de contourner ses ordres. Mais ce dernier est bien décidé à tout faire pour sauver sa fille. Soraya met les choses au clair avec Rémy, avant d'aller soutenir sa soeur qui va mal. C'est le dernier jour des stagiaires du Spoon. La joie de Tristan devant le travail accompli est assombrie par l'état de Noémie, qui devient de plus en plus alarmant

Do 29 oktober 2020 | 18:00 The Incredible Dr. Pol

Seizoen 8 - Aflevering 19 van 26 - Another One Fights The Doc Het is een wilde week met valse alarmen, het ene na het andere noodgeval en speurwerk van de artsen bij Pol Veterinary Services.

Do 29 oktober 2020 | 19:40 Friends

Seizoen 7 - Aflevering 12 - The One Where They're Up All Night Ross verzamelt iedereen op het dak van het appartement om naar een meteorietenregen te kijken. Maar niet iedereen is even geïnteresseerd en al snel staat Ross nog alleen met Joey op het dak. Wanneer ze ontdekken dat ze buitengesloten werden, zoeken ze een uitweg. Chandler en Monica hebben een slaapprobleem en Phoebe's brandalarm weet van geen ophouden.

Do 29 oktober 2020 | 20:15 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei

Seizoen 24 - Aflevering 3 van 18 Semir und Paul sind auf inoffizieller Mission in Budapest, um ihrer Ex-Kollegin Jenny Dorn zu helfen. Jenny wird vom FBI verdächtigt, an der Entführung des ungarischen Millionenerbens David Bartok beteiligt zu sein. Auf der Flucht vor der FBI-Agentin Karen Morris ist das Trio auf sich allein gestellt, und ahnt nicht, welches Ziel die Gangster verfolgen - und wer sein eigentlicher Gegner ist.

Do 29 oktober 2020 | 21:15 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei

Seizoen 23 - Aflevering 17 van 18 Während eines Aufenthalts an einer Polizeiakademie, an der auch Dana studiert, werden Semir und Paul Zeuge eines Mordes. Ein Polizeischüler wird auf dem Campus erstochen. Die Täter entpuppen sich als Mitglieder des kriminellen Familienclans von Sonny Badu. Er hat auch Dana im Visier. Als ihnen klar wird, welche mörderischen Absichten der Clan-Chef verfolgt, bleibt Semir nur noch wenig Zeit.

Do 29 oktober 2020 | 22:15 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei

Seizoen 16 - Aflevering 11 van 15 Auf der Autobahn kommt es zu einem brutalen Überfall auf einen Sicherheitstransporter. Die Täter werden jedoch von Ben und Semir überrascht und müssen flüchten. Zuvor gelingt es ihnen offensichtlich aber, das kostbare Diamantencollier zu stehlen, das sich in dem Wagen befand. Als der Detektiv der Versicherung auftaucht, traut Kim Krüger ihren Augen nicht: Vor ihr steht Alexander Stark, ihr Ex-Mann. Die beiden Autobahnpolizisten bemerken schnell, dass das einstige Traumpaar nicht gerade im Guten auseinandergegangen ist - die beiden streiten sich wie die Kesselflicker, erst recht, als klar wird, dass nicht die Räuber das millionenschwere Diamantencollier gestohlen haben - sondern Krügers Ex. Alexander Stark hat offenbar noch eine alte Rechnung zu begleichen, doch sein falsches Spiel wird durchschaut und Kim ist seine letzte Rettung.

Vr 30 oktober 2020 | 03:50 Der Blaulicht-Report

Über eine falsche Frequenz ihres Babyphones hat eine Babysitterin einen brutalen Streit in ihrer Nachbarschaft mitgehört. Für die Beamten zählt jede Sekunde, denn sie werden Zeugen eines schrecklichen Familiendramas. Und: Ein kleines Mädchen alarmiert die Polizei: Sie hat im Garten ein blutiges Monster gesehen! Weil ihre große Schwester wie vom Erdboden verschluckt ist, drängt sich den Ordnungshütern ein schrecklicher Verdacht auf.

Vr 30 oktober 2020 | 11:20 Demain nous appartient

Seizoen 4 - Aflevering 786 Martin est furieux d'apprendre qu'Alex a décidé de contourner ses ordres. Mais ce dernier est bien décidé à tout faire pour sauver sa fille. Soraya met les choses au clair avec Rémy, avant d'aller soutenir sa soeur qui va mal. C'est le dernier jour des stagiaires du Spoon. La joie de Tristan devant le travail accompli est assombrie par l'état de Noémie, qui devient de plus en plus alarmant

Vr 30 oktober 2020 | 15:40 Troetelbeertjes

Seizoen 1 - Aflevering 18 Animatieserie. De Troetelbeertjes wonen in het magische Troetelland. Het bestaat uit wolken en regenbogen en van daaruit waken zij over alle kinderen van de hele wereld. Als ze het Troetelbeeralarm horen, weten de Troetelbeertjes dat ze in actie moeten komen! Hun motto is: 'Vertroetelen is alles dat telt.'

Vr 30 oktober 2020 | 16:05 CSI: Miami

Seizoen 6 - Down to the wire Een arrestatieteam schiet een onschuldige man dood na een valse melding bij de alarmcentrale. In het onderzoek naar de dader krijgt het CSI-team te maken met de beruchte privédetective Kurt Rossi. Hij krijgt het voor elkaar dat Calleigh en Eric van de zaak worden gehaald.

Vr 30 oktober 2020 | 18:35 Die Simpsons

Seizoen 30 - Aflevering 1 van 23 Während Lisa bei einer Schulaufführung Saxophon spielt, wollen Jimbo und die Rowdys Bart dazu zwingen, den Feueralarm auszulösen. Als er sich weigert, verhöhnen sie ihn als Feigling. Für Bart ist klar, dringend eine Mutprobe zu bestehen. Kurzerhand springt er von einem Damm und landet im Krankenhaus. Als Marge ihren Sohn wütend zur Rede stellt, behauptet Bart, im Himmel gewesen zu sein,.

Vr 30 oktober 2020 | 19:10 Demain nous appartient

Seizoen 4 - Aflevering 786 Martin est furieux d'apprendre qu'Alex a décidé de contourner ses ordres. Mais ce dernier est bien décidé à tout faire pour sauver sa fille. Soraya met les choses au clair avec Rémy, avant d'aller soutenir sa soeur qui va mal. C'est le dernier jour des stagiaires du Spoon. La joie de Tristan devant le travail accompli est assombrie par l'état de Noémie, qui devient de plus en plus alarmant

Vr 30 oktober 2020 | 22:55 Beestjes Hotel

Het kwam van boven / Spoiler alarm Wilberforce is ervan overtuigd dat buitenaardse beestjes bestaan. / Mo wint een wedstrijd en mag de nieuwste Vlieg Hard film vóór de officiële première bekijken.

Za 31 oktober 2020 | 09:10 Demain nous appartient

Seizoen 4 - Aflevering 786 Martin est furieux d'apprendre qu'Alex a décidé de contourner ses ordres. Mais ce dernier est bien décidé à tout faire pour sauver sa fille. Soraya met les choses au clair avec Rémy, avant d'aller soutenir sa soeur qui va mal. C'est le dernier jour des stagiaires du Spoon. La joie de Tristan devant le travail accompli est assombrie par l'état de Noémie, qui devient de plus en plus alarmant

Za 31 oktober 2020 | 17:01 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Brandalarm De brandweer roept Blaze zijn hulp in om een grote brand op de brug te helpen blussen.

Za 31 oktober 2020 | 17:35 Friends

Seizoen 7 - Aflevering 12 - The One Where They're Up All Night Ross verzamelt iedereen op het dak van het appartement om naar een meteorietenregen te kijken. Maar niet iedereen is even geïnteresseerd en al snel staat Ross nog alleen met Joey op het dak. Wanneer ze ontdekken dat ze buitengesloten werden, zoeken ze een uitweg. Chandler en Monica hebben een slaapprobleem en Phoebe's brandalarm weet van geen ophouden.

Zo 1 november 2020 | 02:40 CSI: Miami

Seizoen 6 - Down to the wire Een arrestatieteam schiet een onschuldige man dood na een valse melding bij de alarmcentrale. In het onderzoek naar de dader krijgt het CSI-team te maken met de beruchte privédetective Kurt Rossi. Hij krijgt het voor elkaar dat Calleigh en Eric van de zaak worden gehaald.

Zo 1 november 2020 | 10:55 CSI: Miami

Seizoen 6 - Down to the wire Een arrestatieteam schiet een onschuldige man dood na een valse melding bij de alarmcentrale. In het onderzoek naar de dader krijgt het CSI-team te maken met de beruchte privédetective Kurt Rossi. Hij krijgt het voor elkaar dat Calleigh en Eric van de zaak worden gehaald.

Zo 1 november 2020 | 19:05 Den Skyldige

01/11 - Film, In een meldkamer van de alarmcentrale beantwoordt Asger Holm een noodoproep van een ontvoerde vrouw. Wanneer de verbinding plotseling wordt verbroken begint de zoektocht naar de vrouw en haar ontvoerder. Met zijn telefoon als enige ...

In een meldkamer van de alarmcentrale beantwoordt Asger Holm een noodoproep van een ontvoerde vrouw. Wanneer de verbinding plotseling wordt verbroken begint de zoektocht naar de vrouw en haar ontvoerder. Met zijn telefoon als enige hulpmiddel begint Asger aan een race tegen de klok om de vrouw te redden. Al snel blijkt dat het misdrijf waar hij mee te maken heeft, veel groter is dan hij eigenlijk dacht.

Ma 2 november 2020 | 06:20 CSI: Miami

Seizoen 6 - Down to the wire Een arrestatieteam schiet een onschuldige man dood na een valse melding bij de alarmcentrale. In het onderzoek naar de dader krijgt het CSI-team te maken met de beruchte privédetective Kurt Rossi. Hij krijgt het voor elkaar dat Calleigh en Eric van de zaak worden gehaald.

Ma 2 november 2020 | 10:25 Demain nous appartient

Seizoen 4 - Aflevering 786 Martin est furieux d'apprendre qu'Alex a décidé de contourner ses ordres. Mais ce dernier est bien décidé à tout faire pour sauver sa fille. Soraya met les choses au clair avec Rémy, avant d'aller soutenir sa soeur qui va mal. C'est le dernier jour des stagiaires du Spoon. La joie de Tristan devant le travail accompli est assombrie par l'état de Noémie, qui devient de plus en plus alarmant

Ma 2 november 2020 | 12:45 Close Calls: On Camera

Seizoen 8 - Aflevering 11 A young man lies unconscious in his bedroom and it is up to an on-line friend in Texas to raise the alarm. Plus, a nine-year-old boy on holiday is stung by a giant jellyfish.

Ma 2 november 2020 | 15:40 Troetelbeertjes

Seizoen 1 - Bravo Brombeer! Animatieserie. De Troetelbeertjes wonen in het magische Troetelland. Het bestaat uit wolken en regenbogen en van daaruit waken zij over alle kinderen van de hele wereld. Als ze het Troetelbeeralarm horen, weten de Troetelbeertjes dat ze in actie moeten komen! Hun motto is: 'Vertroetelen is alles dat telt.'

Ma 2 november 2020 | 15:40 The Big Bang Theory

Seizoen 4 - Aflevering 19 van 24 Sheldon hat die Polizei alarmiert, da er bestohlen wurde. Es wurde jedoch nicht in die Wohnung eingebrochen, sondern sein Account beim Online-Spiel "World of Warcraft" wurde gehackt. Sheldon ist so verzweifelt, da er in dem Spiel nun alles verloren hat, dass Raj, Howard und Leonard ihn mit allen Kräften unterstützen. Priya wird damit konfrontiert, dass Leonard in die Online-Welt abgetaucht ist.

Di 3 november 2020 | 02:46 Beestjes Hotel

Het kwam van boven / Spoiler alarm Wilberforce is ervan overtuigd dat buitenaardse beestjes bestaan. / Mo wint een wedstrijd en mag de nieuwste Vlieg Hard film vóór de officiële première bekijken.

Di 3 november 2020 | 07:35 The Big Bang Theory

Seizoen 4 - Aflevering 19 van 24 Sheldon hat die Polizei alarmiert, da er bestohlen wurde. Es wurde jedoch nicht in die Wohnung eingebrochen, sondern sein Account beim Online-Spiel "World of Warcraft" wurde gehackt. Sheldon ist so verzweifelt, da er in dem Spiel nun alles verloren hat, dass Raj, Howard und Leonard ihn mit allen Kräften unterstützen. Priya wird damit konfrontiert, dass Leonard in die Online-Welt abgetaucht ist.

Di 3 november 2020 | 12:30 CSI: Miami

Seizoen 6 - Down to the wire Een arrestatieteam schiet een onschuldige man dood na een valse melding bij de alarmcentrale. In het onderzoek naar de dader krijgt het CSI-team te maken met de beruchte privédetective Kurt Rossi. Hij krijgt het voor elkaar dat Calleigh en Eric van de zaak worden gehaald.

Di 3 november 2020 | 15:40 Troetelbeertjes

Seizoen 1 - Durven vragen Animatieserie. De Troetelbeertjes wonen in het magische Troetelland. Het bestaat uit wolken en regenbogen en van daaruit waken zij over alle kinderen van de hele wereld. Als ze het Troetelbeeralarm horen, weten de Troetelbeertjes dat ze in actie moeten komen! Hun motto is: 'Vertroetelen is alles dat telt.'

 Meer

Alarm gemist

Eerder Vandaag | 20:15 Markt

Punkte-Klau: Frust bei Payback-Kundinnen Haben Sie Payback? Diese Frage hört man häufig an Kassen von Supermärkten, Drogerien oder Tankstellen. Über 30 Millionen Kundinnen antworten mit ja. Jeder Dritte in Deutschland sammelt beim Bonussystem Rabattpunkte und tauscht sie dann gegen Prämien oder Geld ein. Doch immer mehr Nutzerinnen schlagen jetzt Alarm. Denn ihre mühsam angesammelten Payback-Punkte werden wie von Geisterhand geklaut, die Punktekonten sind teilweise komplett leergeräumt. "Markt" deckt auf! Streit um Straße: Bürgerproteste gegen Abbiegespur Die Bürgerinnen im beschaulichen niedersächsischen Ort Scheeßel kann so leicht nichts aus der Ruhe bringen. Aber nun sind einige richtig sauer. Eine Straßenkreuzung soll ausgebaut werden, eine zusätzliche Abbiegespur ist geplant. Nach Auffassung der Gemeinde könne man nur damit in der Gegend neues Bauland erschließen. Für den Ausbau müssen aber auch Bäume gefällt werden. In den Augen der Gegner*innen völlig unnötig.

Eerder Vandaag | 19:10 Demain nous appartient

Seizoen 4 - Aflevering 782 Victoire, qui s'inquiétait déjà pour Georges, est alarmée cette fois par l'état de Judith. Néanmoins, la police a peut-être trouvé un moyen de les localiser. Le temps presse, le premier groupe de disparus commence à se déchirer. C'est un nouveau départ pour Antoine et Rose, bien qu'Antoine ait du mal à laisser son fils derrière lui. Jules essaie d'intégrer Charlie dans son groupe d'amis mais Sofia et Arthur refusent catégoriquement, ce qui exacerbe l'inimitié entre les deux adolescentes.

Eerder Vandaag | 15:37 Troetelbeertjes

Seizoen 1 - Beergraven schat Animatieserie. De Troetelbeertjes wonen in het magische Troetelland. Het bestaat uit wolken en regenbogen en van daaruit waken zij over alle kinderen van de hele wereld. Als ze het Troetelbeeralarm horen, weten de Troetelbeertjes dat ze in actie moeten komen! Hun motto is: 'Vertroetelen is alles dat telt.'

Eerder Vandaag | 12:12 Troetelbeertjes

Seizoen 1 - Aflevering 22 Animatieserie. De Troetelbeertjes wonen in het magische Troetelland. Het bestaat uit wolken en regenbogen en van daaruit waken zij over alle kinderen van de hele wereld. Als ze het Troetelbeeralarm horen, weten de Troetelbeertjes dat ze in actie moeten komen! Hun motto is: 'Vertroetelen is alles dat telt.'

Eerder Vandaag | 11:20 Demain nous appartient

Seizoen 4 - Aflevering 782 Victoire, qui s'inquiétait déjà pour Georges, est alarmée cette fois par l'état de Judith. Néanmoins, la police a peut-être trouvé un moyen de les localiser. Le temps presse, le premier groupe de disparus commence à se déchirer. C'est un nouveau départ pour Antoine et Rose, bien qu'Antoine ait du mal à laisser son fils derrière lui. Jules essaie d'intégrer Charlie dans son groupe d'amis mais Sofia et Arthur refusent catégoriquement, ce qui exacerbe l'inimitié entre les deux adolescentes.