Je vindt hier de programma's van Afscheid op tv We hebben de volgende programma's voor Afscheid Ik mis je: Morgen - Informatief, Seizoen 2020 Aflevering 2 van 12 EO Kort na haar scheiding krijgt de moeder van Edith van. Shade: Queens of NYC: Morgen - Amusement, Seizoen 1 Aflevering 9 Voor de grote finale van So You Think You Can Drag besluit Holly te. CSI: Crime Scene Investigation: Morgen - Serie/soap, Seizoen 6 Secrets & Flies De jonge moeder Christina Adalian wordt dood teruggevonden. De met. Commissaris Rex: Morgen - Serie, Der schöne Tod Duits Oostenrijkse misdaadserie over Alexander Brandtner, teamleider bij de. Commissaris Rex: Morgen - Serie, Der Bluff Duits Oostenrijkse misdaadserie over Alexander Brandtner, teamleider bij de Kriminalpolizei,. Commissaris Rex: Morgen - Serie, Das Mädchen und der Mörder Duits Oostenrijkse misdaadserie over Alexander Brandtner, teamleider bij. Commissaris Rex: Morgen - Serie, Besessen Duits Oostenrijkse misdaadserie over Alexander Brandtner, teamleider bij de Kriminalpolizei,. Geordie OGs: Morgen - Amusement, Seizoen 1 Aflevering 4 Strike a Pose Marnie vertoont haar babybuik in een fotoshoot voor een blad.. Masha en de beer: Overmorgen - Jeugd, Seizoen 2 Aflevering 11 van 26 Goeie reis VPRO Beer is van plan om op reis te gaan en heeft zijn. Belga Sport: Overmorgen - Sport, Seizoen 2020 HH Het laatste WK, afscheid van een Duivels tornooi Toen Belga Sport in 2010 de. M: Maurice de Hond, Akwasi en meer: Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Marc’s veerkracht, afscheid en nalatenschap: Maurice de Hond. Vaarwel Nederland: Documentaire, Seizoen 1 Aflevering 4 van 4 De Achterblijvers MAX Iedereen die vertrekt laat veel achter: een leeg huis,. Wij, heren van Zichem: Serie/soap, Seizoen 2011 Hij maakte veel misbaar toen hij vertrekken moest Wanneer het communiefeest voorbij is, gaat. Shade: Queens of NYC: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 9 Voor de grote finale van So You Think You Can Drag besluit Holly te playbacken op een. Seven Year Switch Netherlands: Amusement, Seizoen 1 Op Curaçao nemen de deelnemers afscheid van hun tijdelijke partner en volgt er een emotioneel. Kijkbuis Kids: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 9 van 9 In Kijkbuis Kids kijkt een vaste groep kinderen, omringd door camera's, vanaf. Ket & Doc: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 3 van 5 Fien, Jip en Fien Jip (11 jaar) is voor het eerst verliefd. Daar wil zijn kleine. Shade: Queens of NYC: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 9 Voor de grote finale van So You Think You Can Drag besluit Holly te playbacken op een.

Afscheid op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 08:55 Ik mis je

Seizoen 2020 - Aflevering 2 van 12 - EO Kort na haar scheiding krijgt de moeder van Edith van Grondelle de longaandoening COPD. Na een paar goede jaren gaat ze in 2008 hard achteruit. Edith laat haar moeder vol vertrouwen los, maar mist haar sterker nu ze een lieve schoonmoeder heeft in wie ze veel van haar eigen moeder herkent. * 'We zijn wel wat stormen gewend, maar dit komt nooit meer goed.' Als Sandra en Robert het bericht krijgen dat hun 22-jarige zoon is verongelukt, weten ze niet waar ze het zoeken moeten. Toch bidden ze: 'Help ons, dat we hier niet aan onderdoor gaan'. * 'Ik heb mezelf verweten dat ik niet heb aangevoeld dat mijn dochter zo ziek was', zegt Fredy den Haan. Haar dochter Ellen lijkt griep te hebben. Daarom nemen Fredy en haar man de drie kleinkinderen een dagje mee uit. Die staan al buiten te wachten. Ze neemt geen afscheid van Ellen.

Overmorgen | 09:15 Masha en de beer

Seizoen 2 - Aflevering 11 van 26 - Goeie reis - VPRO Beer is van plan om op reis te gaan en heeft zijn koffer gepakt. Wanneer hij in de trein zit komt hij erachter dat iemand zich in zijn bagage heeft verstopt. Vlak voordat iedereen vertrekt neemt Masha heel uitgebreid afscheid van iedereen. Iets te uitgebreid misschien?

Overmorgen | 22:50 Kruispunt

Seizoen 2020 - Aflevering 21 van 23 - (Bijna) failliet door Corona - KRO-NCRV De eerste coronafaillissementen zijn inmiddels een feit, maar de grote golf moet nog komen. Somberheid en angst overheersen in ondernemend Nederland, blijkt uit CBS-onderzoek: bijna de helft van de 1,8 miljoen bedrijven in Nederland vreest een faillissement als de crisis nog lang aanhoudt. Faillissementsexperts denken dat er in ieder geval zo'n 150.000 bedrijven gaan omvallen. Kruispunt laat drie ondernemers aan het woord die door de coronacrisis in grote problemen kwamen. Ria en Pieter Thelen staan aan het hoofd van modecentrum Thelen in Limburg. Na 143 jaar sluit het familiebedrijf de deuren. Met een grote faillissementsverkoop ('Buy-Bye') nemen ze afscheid van hun vaste klanten. Siebe Pel maakte zijn jongensdroom waar met de oprichting van Bus & Coach Trade BV, maar corona legde de handel in tweedehandsbussen stil. In een lege bedrijfshal vertelt hij over zijn toekomstplannen. 'Vooruit is de weg', is zijn levensmotto; ondanks zijn faillissement zit hij niet bij de pakken neer. 'Al voeg ik er nu wel aan toe: 'Armoede houdt me netjes.' En Hellen Vyant, eigenaresse van een schoonheidssalon, kon tot haar grote blijdschap op 12 mei weer open, maar ligt wakker van de schulden die ze door de coronacrisis heeft opgebouwd. 'Ga ik het redden? De onzekerheid over de toekomst voelt soms als een strop om mijn nek.' De drie ondernemers praten over hun financiële zorgen, het afscheid van hun bedrijf en de vraag: hoe nu verder?

Di 9 juni 2020 | 20:30 Gooische vrouwen

09/06 - Film, komedie, romantiek, Gooische Vrouwen is een Nederlandse speelfilm, gebaseerd op de gelijknamige dramaserie. De film ging op 10 maart 2011 in première in de Nederlandse bioscopen. De film is een van de succesvolste Nederlandse films ...

Gooische Vrouwen is een Nederlandse speelfilm, gebaseerd op de gelijknamige dramaserie. De film ging op 10 maart 2011 in première in de Nederlandse bioscopen. De film is een van de succesvolste Nederlandse films aller tijden. De vier hartsvriendinnen uit de residentiële buurt het Gooi staan op een keerpunt in hun leven. Cheryl, Claire, Anouk en Roelien worden elk geconfronteerd met een persoonlijke crisis en zoeken steun bij elkaar. Cheryls echtgenoot Martin laat zich iets te graag omringen door vrouwelijk schoon, Claire moet afscheid nemen van haar dochter en kleinzoon, Roelien is van slag omdat ze een bejaarde vrouw heeft geslagen en Vlinder - de dochter van Anouk - beslist halsoverkop om bij haar vader in te trekken. De vier Gooische vrouwen willen even afstand nemen van hun bekommernissen en pakken hun koffers voor Frankrijk. Daar realiseren ze zich hoe belangrijk vriendschap eigenlijk is. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/gooische-vrouwen

Za 13 juni 2020 | 21:20 Het Kwisconcert

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 4 - Deel 1 - BNNVARA Afscheidsconcert met de beste, mooiste en grappigste liedjes uit De Kwis. Youtube-hits als 'Samen op de scooter' en 'Pa pa paardenvlees'. Maatschappelijk relevante nummers als 'In m'n pietenpak' en 'Het Piemellied'. En hilarische hoogtepunten als 'Kan de microfoon aan?' en 'Badr Hari, de musical'. In elke aflevering van het programma De Kwis zongen Niels van der Laan en Jeroen Woe een lied over de voorafgaande week. In het Kwisconcert brengen Van der Laan en Jeroen Woe deze hits voor één keer naar het DeLaMar theater in Amsterdam.

Zo 14 juni 2020 | 06:35 Sarah en Eend

Seizoen 3 - Aflevering 40 van 40 - Afscheid nemen van de buurmeisjes - NTR Animatieserie over het jonge meisje Sarah en haar beste vriend Eend.

Zo 14 juni 2020 | 07:15 Ik mis je

Seizoen 2020 - Aflevering 28 van 36 - EO 'Hij is 's avonds vrolijk naar bed gegaan en niet meer wakker geworden.' Dat vertelt Gonnie van Kammen over haar zoon Reinier. Reinier is een vrolijke jongen met een licht verstandelijke beperking en autisme. Hij woont en werkt in een woonvorm waar hij helemaal tot bloei komt. Gonnie mocht negentien jaar van hem genieten. * Een jaar na de diagnose alvleesklierkanker moet Marja Hoogendam afscheid van haar man Peter nemen. Kort voor hij sterft, schrijven ze elkaar een brief. Voor haar is het nog zo onwerkelijk dat hij er niet meer is. Maar ze verwondert zich erover dat ze ondanks het gewankel toch blijft staan. * 'Je hebt je vader niet vergeven', hoort Han van den Boogaart van zijn coach. Voor Han komt deze opmerking als een donderslag bij heldere hemel. Heeft iets wat vroeger gebeurd is nu nog zoveel impact op zijn leven? Hij gaat ermee aan de slag en schrijft zijn vader, die een alcoholprobleem had en in 2006 overleed, een brief. * Harvey, de enige zoon van Sieglien Venloo, krijgt op vakantie in Thailand een hartstilstand. Twee jaar later gaat Sieglien naar Thailand om de plek te zien waar hij is overleden. Het troost haar dat hij daar heeft genoten. Naast het grote verdriet is er bij Sieglien ook dankbaarheid.

Afscheid op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 09:09 Shade: Queens of NYC

Seizoen 1 - Aflevering 9 Voor de grote finale van So You Think You Can Drag besluit Holly te playbacken op een sketch van comédienne Kathy Griffin. Hoewel Paige zich verheugt op de laatste avond, vindt ze het erg jammer dat ze afscheid moet nemen van haar geliefde dragwedstrijd.

Morgen | 18:55 CSI: Crime Scene Investigation

Seizoen 6 - Secrets & Flies De jonge moeder Christina Adalian wordt dood teruggevonden. De met bloed bespatte revolver ligt in de buurt van haar lichaam wanneer haar zus Lana de gruwelijke ontdekking doet en de politie verwittigt. Het CSI-team komt onmiddellijk ter plekke. Wijst de afscheidsboodschap op zelfmoord of is hier meer gaande? Catherine en Sara zijn ervan overtuigd dat de vrouw geen zelfmoordplannen had.

Morgen | 20:00 Commissaris Rex

Der schöne Tod Duits-Oostenrijkse misdaadserie over Alexander Brandtner, teamleider bij de Kriminalpolizei, en politiehond Rex. Nadat Rex bij een eerdere politieactie zijn baasje verloor, is het Alexander Brandtner die zich over de hond ontfermt. De twee vormen al snel een onafscheidelijk team dat de strijd aangaat tegen de criminaliteit in en rond Wenen.

Morgen | 20:46 Commissaris Rex

Der Bluff Duits-Oostenrijkse misdaadserie over Alexander Brandtner, teamleider bij de Kriminalpolizei, en politiehond Rex. Nadat Rex bij een eerdere politieactie zijn baasje verloor, is het Alexander Brandtner die zich over de hond ontfermt. De twee vormen al snel een onafscheidelijk team dat de strijd aangaat tegen de criminaliteit in en rond Wenen.

Morgen | 21:32 Commissaris Rex

Das Mädchen und der Mörder Duits-Oostenrijkse misdaadserie over Alexander Brandtner, teamleider bij de Kriminalpolizei, en politiehond Rex. Nadat Rex bij een eerdere politieactie zijn baasje verloor, is het Alexander Brandtner die zich over de hond ontfermt. De twee vormen al snel een onafscheidelijk team dat de strijd aangaat tegen de criminaliteit in en rond Wenen.

Morgen | 22:18 Commissaris Rex

Besessen Duits-Oostenrijkse misdaadserie over Alexander Brandtner, teamleider bij de Kriminalpolizei, en politiehond Rex. Nadat Rex bij een eerdere politieactie zijn baasje verloor, is het Alexander Brandtner die zich over de hond ontfermt. De twee vormen al snel een onafscheidelijk team dat de strijd aangaat tegen de criminaliteit in en rond Wenen.

Overmorgen | 04:09 Geordie OGs

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Strike a Pose Marnie vertoont haar babybuik in een fotoshoot voor een blad. Gary speelt een golftoernooi met Chris Hughes. Aaron schrikt als hij hoort wie zijn tegenstander is in zijn MMA-gevecht en Holly neemt emotioneel afscheid van haar maatjes in de 'Boro.

Overmorgen | 21:20 Belga Sport

Seizoen 2020 HH - Het laatste WK, afscheid van een Duivels tornooi Toen Belga Sport in 2010 de aflevering over 'Het laatste WK' maakte, was de vraag of het nog wel iets was om naar uit te kijken, de Rode Duivels op een groot voetbaltoernooi. Tien jaar later is België uitgegroeid tot een van de beste voetballanden ter wereld. "Het kan verkeren", zei Bredero. Woensdagavond 19 juni 2002 draait de spelersbus van de Rode Duivels de parking van het bondsgebouw op aan de Houba De Strooperlaan. Duizenden supporters verwelkomen de selectie die enkele dagen daarvoor op het punt stond Brazilië uit te schakelen in de achtste finale van het WK in Japan en Zuid-Korea. Helaas liepen de Rode Duivels op twee messcherpe counters van Rivaldo en Ronaldo: 2-0 dus. Maar geen mens die er toen rekening mee hield dat België, achttiende op de FIFA-ranking, tot 2014 zou moeten wachten om aan een groot voetbaltoernooi deel te nemen. Wat rest er nog in het collectieve geheugen van dit grillige WK dat betwist werd in Japan en Zuid Korea? Eén moment: het onterecht afgekeurde doelpunt van Marc Wilmots door de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast in die veelbesproken achtste finale tegen Brazilië. Maar verder? Wie weet nog dat de Rode Duivels in totale verwarring het vliegtuig naar Japan namen nadat bondscoach Robert Waseige enkele uren daarvoor had laten weten trainer van Standard te worden? Hoe kon het gebeuren dat Waseige vervolgens dagenlang voor leugenaar werd aanzien en dat de Duivels - toch synoniem voor strijd en veerkracht - na twee wedstrijden in Japan over één kam werden geschoren met 'F.C. De Kampioenen'? En wie was ook alweer de 'broer van onzen dikken' die in geen tijd tot een gevreesd columnist uitgroeide? 'Het laatste WK - afscheid van een Duivels tornooi' is een document over een voetbaltijd die we ons nu niet meer kunnen voorstellen. Een periode waarin de Rode Duivels zich wentelden in de rol van underdog en de persoonlijke band tussen een bondscoach en zijn aanvoerder volstond om een gestrand schip weer vlot te krijgen.

Overmorgen | 21:20 Komen te gaan

Aflevering 3 Voor Gert Verhaert is het nog even zoeken met de nieuwe maatregelen. Zeker wanneer Willy - een vader van een kroostrijk gezin - komt te overlijden, wordt een afscheid in beperkte kring moeilijk. In Brussel wordt Patrick gecontacteerd door een moeder die haar zoontje Aaron verloor bij de geboorte. In het ziekenhuis testte ze bij de bevalling positief op COVID-19, waardoor ze onmiddellijk in quarantaine werd geplaatst en het afscheid van Aaron werd uitgesteld. Tot nu. Tineke Depoorter ontfermt zich over de familie van de 68-jarige Lena. De dochters en echtgenoot van Lena konden door corona geen afscheid nemen. In Jabbeke wordt alles in het werk gesteld om deze leegte alsnog in te vullen.

Di 9 juni 2020 | 04:18 Geordie Shore

Seizoen 20 - Aflevering 10 - Serious Send Off! De laatste dag in het huis is aangebroken, en de groep bereidt zich voor op een groot feest. Bethan krijgt een 'kontwax' van Nathan, Nat kookt een afscheidsmaaltijd en Chloe gaat mee als ze voor de laatste keer de stad ingaan. Het wordt een feest!

Di 9 juni 2020 | 08:05 De ontsnapping

09/06 - Film, Julia heeft een goede baan, woont in een nieuwbouwhuis en heeft twee kinderen met de zorgzame Paul. Maar in de keukenla liggen antidepressiva. Ze had zich haar leven zo anders voorgesteld toen ze jong was en erover fantaseerde met haar ...

Julia heeft een goede baan, woont in een nieuwbouwhuis en heeft twee kinderen met de zorgzame Paul. Maar in de keukenla liggen antidepressiva. Ze had zich haar leven zo anders voorgesteld toen ze jong was en erover fantaseerde met haar broertje Jimmy. Hun tragische afscheid was twintig jaar geleden, maar knaagt nog altijd aan haar. Na een ruzie met Paul besluit Julia het roer radicaal om te gooien. Ze vertrekt naar de Portugese Algarve. Ze maakt nieuwe vrienden en meet zich een nieuw uiterlijk aan. Als ze de mysterieuze gigolo Romeo leert kennen, komt Julia's verleden dichterbij dan ooit.

Di 9 juni 2020 | 08:45 Ella

Tegen de tijd dat Norbert en Kakelberghs worden bevrijd, is Clio al lang gevlucht. Ella neemt afscheid van haar vrienden en vertrekt op avontuur naar Zuid-Afrika.

Di 9 juni 2020 | 10:30 DOC: Eric Gudde, van dal naar droom

Seizoen 2017-2018 - Aflevering 11 van 43 Eric Gudde wordt gevolgd in zijn laatste seizoen als algemeen directeur van Feyenoord. De afgelopen tien jaar kreeg Gudde te maken met financiële problemen, sportieve crisis en opstandige supporters. Toch nam hij in 2017 met opgeheven hoofd afscheid: de club is landskampioen, is financieel gezond, krijgt een nieuwe trainingsaccommodatie en lijkt ook op weg naar een nieuw stadion. In tien jaar van dal naar droom.

Di 9 juni 2020 | 13:10 Death in Paradise

Seizoen 5 - Aflevering 2 van 8 De gouverneur van Saint Marie wordt op haar afscheidsparty vergiftigd. Heeft de moord iets te maken met een onbewoond eiland dat onlangs door de Fransen is teruggevorderd?

Di 9 juni 2020 | 18:30 ESPN Film: Jordan Rides The Bus

Seizoen 2015-2016 - Aflevering 1 van 68 Nadat Michael Jordan het Dream Team naar Olympisch goud bracht en met zijn club Chicago Bulls de derde opeenvolgende titel in de NBA won, nam hij afscheid van de sport. Om niet veel later zijn comeback te maken in het professionele honkbal. Een documentaire van Ron Shelton (Bull Durham, Tin Cup) over de drijfveren van één van de grootste atleten ter wereld.

Di 9 juni 2020 | 19:00 Belga Sport

Seizoen 2020 HH - Het laatste WK, afscheid van een Duivels tornooi Toen Belga Sport in 2010 de aflevering over 'Het laatste WK' maakte, was de vraag of het nog wel iets was om naar uit te kijken, de Rode Duivels op een groot voetbaltoernooi. Tien jaar later is België uitgegroeid tot een van de beste voetballanden ter wereld. "Het kan verkeren", zei Bredero. Woensdagavond 19 juni 2002 draait de spelersbus van de Rode Duivels de parking van het bondsgebouw op aan de Houba De Strooperlaan. Duizenden supporters verwelkomen de selectie die enkele dagen daarvoor op het punt stond Brazilië uit te schakelen in de achtste finale van het WK in Japan en Zuid-Korea. Helaas liepen de Rode Duivels op twee messcherpe counters van Rivaldo en Ronaldo: 2-0 dus. Maar geen mens die er toen rekening mee hield dat België, achttiende op de FIFA-ranking, tot 2014 zou moeten wachten om aan een groot voetbaltoernooi deel te nemen. Wat rest er nog in het collectieve geheugen van dit grillige WK dat betwist werd in Japan en Zuid Korea? Eén moment: het onterecht afgekeurde doelpunt van Marc Wilmots door de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast in die veelbesproken achtste finale tegen Brazilië. Maar verder? Wie weet nog dat de Rode Duivels in totale verwarring het vliegtuig naar Japan namen nadat bondscoach Robert Waseige enkele uren daarvoor had laten weten trainer van Standard te worden? Hoe kon het gebeuren dat Waseige vervolgens dagenlang voor leugenaar werd aanzien en dat de Duivels - toch synoniem voor strijd en veerkracht - na twee wedstrijden in Japan over één kam werden geschoren met 'F.C. De Kampioenen'? En wie was ook alweer de 'broer van onzen dikken' die in geen tijd tot een gevreesd columnist uitgroeide? 'Het laatste WK - afscheid van een Duivels tornooi' is een document over een voetbaltijd die we ons nu niet meer kunnen voorstellen. Een periode waarin de Rode Duivels zich wentelden in de rol van underdog en de persoonlijke band tussen een bondscoach en zijn aanvoerder volstond om een gestrand schip weer vlot te krijgen.

Wo 10 juni 2020 | 01:05 Ella

Tegen de tijd dat Norbert en Kakelberghs worden bevrijd, is Clio al lang gevlucht. Ella neemt afscheid van haar vrienden en vertrekt op avontuur naar Zuid-Afrika.

Wo 10 juni 2020 | 06:00 Death in Paradise

Seizoen 5 - Aflevering 2 van 8 De gouverneur van Saint Marie wordt op haar afscheidsparty vergiftigd. Heeft de moord iets te maken met een onbewoond eiland dat onlangs door de Fransen is teruggevorderd?

Wo 10 juni 2020 | 18:05 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Ua ho'i ka 'opua i Awalua (The Clouds Always Return to Awalua) Max bereidt zich voor op het afscheid.

Wo 10 juni 2020 | 18:15 DOC: GIO - Afscheid door de voordeur

Seizoen 2018-2019 - Aflevering 20 van 45 Na vier bewogen jaren komt er een einde aan het hoofdtrainerschap van Giovanni van Bronckhorst bij Feyenoord. Onder zijn leiding kende Feyenoord grote successen. Vijf prijzen in vier jaar tijd maakten Van Bronckhorst de meest gelauwerde Feyenoord-trainer ooit. Presentator Sander de Kramer volgt Van Bronckhorst in aanloop naar zijn afscheid als hoofdtrainer van Feyenoord. Een afscheid door de voordeur.

Wo 10 juni 2020 | 18:30 Down the road Ketnet

Aflevering 11 Het reisgezelschap neemt afscheid van Spanje en zet koers naar Marokko. Iedereen kijkt ernaar uit de prachtige bergen, de uitgestrekte woestijn en de sprookjesachtige steden te gaan ontdekken. Maar de eerste kennismaking met het land verloopt toch niet zo vlot...

Wo 10 juni 2020 | 22:55 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Ua ho'i ka 'opua i Awalua (The Clouds Always Return to Awalua) Max bereidt zich voor op het afscheid.

Wo 10 juni 2020 | 23:15 CSI: Crime Scene Investigation

Seizoen 6 - Secrets & Flies De jonge moeder Christina Adalian wordt dood teruggevonden. De met bloed bespatte revolver ligt in de buurt van haar lichaam wanneer haar zus Lana de gruwelijke ontdekking doet en de politie verwittigt. Het CSI-team komt onmiddellijk ter plekke. Wijst de afscheidsboodschap op zelfmoord of is hier meer gaande? Catherine en Sara zijn ervan overtuigd dat de vrouw geen zelfmoordplannen had.

Do 11 juni 2020 | 02:50 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Ua ho'i ka 'opua i Awalua (The Clouds Always Return to Awalua) Max bereidt zich voor op het afscheid.

Do 11 juni 2020 | 12:45 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Ua ho'i ka 'opua i Awalua (The Clouds Always Return to Awalua) Max bereidt zich voor op het afscheid.

Do 11 juni 2020 | 13:00 DOC: De dood én de gladiolen

Seizoen 2018-2019 - Aflevering 2 van 45 Documentaire over de tragische ondergang én de onverwachte wederopstanding van ADO Den Haag tussen 2006 en 2008. Het afscheid van het legendarische Zuiderpark gaat gepaard met de pijnlijke degradatie uit de Eredivisie. In het nieuwe stadion in het Forepark moet promotie worden afgedwongen, maar de ploeg van trainer Wiljan Vloet presteert matig. Ternauwernood worden de play-offs gehaald, maar daarin weten spelers als Immers, Janmaat, Zwinkels, Bosschaart, Rankovic, Cornelisse, Meric, Kum en Knopper alsnog succes af te dwingen.

Do 11 juni 2020 | 14:30 Groeten uit de Kop

Portret van Steenwijkerland. Wat zijn de laatste trends met kerst? In warenhuis Van de Wetering in Kadoelen zijn vooral hartjes populair. Stoffen hartjes, metalen hartjes, hartjes met lichtjes erin en nog veel meer. Voor de inwoners van Kadoelen kon het wel eens de laatste kerst zijn dat ze er inkopen kunnen doen want eigenaar Arend gaat binnenkort met pensioen. Met pijn in het hart, want zijn afscheid betekent het einde van de winkel die al sinds 1888 in de familie is. Mevrouw De Liefde in Blokzijl geniet van haar pensioen en woont op het mooiste plekje van het stadje. Wel jammer dat het verkeer zo dicht langs haar woning raast. Het zoeken naar oud ijzer met een metaaldetector is een populaire hobby in de Kop. Dick Eekhof doet het al jaren en iedereen kent hem. En daar is hij trots op. Alfred Heite doet het ook, maar lang niet iedereen kent hem. En dat vindt hij helemaal niet erg. En wat doe je met oud ijzer? Dat verkoop je zodat je er benzine voor de auto mee kunt halen.

Do 11 juni 2020 | 19:50 Modern Family

Seizoen 9 - The Long Goodbye Manny gaat studeren en heeft het moeilijk om afscheid te nemen van zijn familie. Haley begint te werken in de club van Luke. Phil en Claire brengen Alex een bezoekje aan de universiteit.

Do 11 juni 2020 | 23:21 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 982 - Poppen Darwin kan nog even geen afscheid nemen van zijn oude handpoppen, maar als ze tot leven komen lijkt het toch beter om ze definitief van de hand te doen.

Vr 12 juni 2020 | 08:10 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 9 - Aflevering 14 - Most Valuable Puppy Een stel dat onlangs afscheid heeft moeten nemen van hun viervoeter zoekt een nieuwe gezinshond. En het team laat de pups Hannah en Caleb meedoen aan het tv-programma Puppy Bowl.

Vr 12 juni 2020 | 12:10 De ontsnapping

12/06 - Film, Julia heeft een goede baan, woont in een nieuwbouwhuis en heeft twee kinderen met de zorgzame Paul. Maar in de keukenla liggen antidepressiva. Ze had zich haar leven zo anders voorgesteld toen ze jong was en erover fantaseerde met haar ...

Julia heeft een goede baan, woont in een nieuwbouwhuis en heeft twee kinderen met de zorgzame Paul. Maar in de keukenla liggen antidepressiva. Ze had zich haar leven zo anders voorgesteld toen ze jong was en erover fantaseerde met haar broertje Jimmy. Hun tragische afscheid was twintig jaar geleden, maar knaagt nog altijd aan haar. Na een ruzie met Paul besluit Julia het roer radicaal om te gooien. Ze vertrekt naar de Portugese Algarve. Ze maakt nieuwe vrienden en meet zich een nieuw uiterlijk aan. Als ze de mysterieuze gigolo Romeo leert kennen, komt Julia's verleden dichterbij dan ooit.

Vr 12 juni 2020 | 18:05 Mon inconnue

12/06 - Film, Het is liefde op het eerste gezicht wanneer de achttienjarige Olivia en Raphaël elkaar ontmoeten. Ze zijn onafscheidelijk en steunen elkaars passies onvoorwaardelijk: hij schrijft, zij speelt piano. Tien jaar later zijn ze getrouwd, ...

Het is liefde op het eerste gezicht wanneer de achttienjarige Olivia en Raphaël elkaar ontmoeten. Ze zijn onafscheidelijk en steunen elkaars passies onvoorwaardelijk: hij schrijft, zij speelt piano. Tien jaar later zijn ze getrouwd, maar het geluk is ver te zoeken. Raphaël schrijft bestsellers en verliest zich in zijn succes. Hij verwaarloost Olivia en haar muzikale carrière dooft uit. Na een hevige ruzie twijfelt Olivia of ze nog wel van hem houdt. De ochtend erna wordt Raphaël alleen wakker in een parallel universum waarin zij degene is met een grootse carrière, niet hij. Bovendien heeft deze Olivia geen idee wie Raphaël is.

Za 13 juni 2020 | 07:40 Huize Herrie

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Een dodelijke vergissing / De baas van het rek De Jeugd Uitvaart Club moet helaas afscheid nemen van zijn voorzitter. Bertrand heeft al een nieuwe opvolger bedacht: Haiku. // Mevrouw Carmichael is een pittige baas. Als zij het weekend weg is voor werk en Leni tijdelijk manager maakt, is Leni blij.

Za 13 juni 2020 | 16:47 Huize Herrie

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Relatie chaos Lori en Bobby nemen afscheid; hij gaat met zijn zus en moeder een weekend naar de stad. Daar vertelt ma Santiago dat ze een baan kan krijgen in het ziekenhuis. Dat levert veel commotie op. Als Lori het hoort, springt ze direct in de auto.

Za 13 juni 2020 | 17:30 Ket & Doc

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 5 - Fien, Jip en Fien Jip (11 jaar) is voor het eerst verliefd. Daar wil zijn kleine zusje Fien (9 jaar) alles over weten. Ze is nieuwsgierig, maar ook een beetje jaloers. Zal de liefde hun onafscheidelijke band verbreken? En is het niet stom dat Jips liefje ook Fien heet?

Za 13 juni 2020 | 19:00 DOC: Nooit opgeven, het voetballeven van Ji-Sung Park

Seizoen 2014-2015 - Aflevering 38 van 53 Op 14 mei 2014 maakte Ji-Sung Park bekend te stoppen met voetbal. We volgen de populaire Koreaan tijdens zijn afscheidstournee en coryfeeen als Guus Hiddink, Mark van Bommel, Ruud van Nistelrooy en Edwin van der Sar praten over hun voormalige collega.

Za 13 juni 2020 | 23:55 Huize Herrie

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Relatie chaos Lori en Bobby nemen afscheid; hij gaat met zijn zus en moeder een weekend naar de stad. Daar vertelt ma Santiago dat ze een baan kan krijgen in het ziekenhuis. Dat levert veel commotie op. Als Lori het hoort, springt ze direct in de auto.

Zo 14 juni 2020 | 14:00 DOC: Een dag om nooit te vergeten

Seizoen 2014-2015 - Aflevering 18 van 53 Na 25 jaar betaald voetbal nam Sander Boschker in 2014 afscheid als keeper van FC Twente. Bij zijn afscheidswedstrijd maakten vele roemruchte namen uit het clubverleden hun opwachting.

Zo 14 juni 2020 | 16:47 Huize Herrie

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Relatie chaos Lori en Bobby nemen afscheid; hij gaat met zijn zus en moeder een weekend naar de stad. Daar vertelt ma Santiago dat ze een baan kan krijgen in het ziekenhuis. Dat levert veel commotie op. Als Lori het hoort, springt ze direct in de auto.

Zo 14 juni 2020 | 20:00 Commissaris Rex

Ein Todsicherer Tipp Duits-Oostenrijkse misdaadserie over Alexander Brandtner, teamleider bij de Kriminalpolizei, en politiehond Rex. Nadat Rex bij een eerdere politieactie zijn baasje verloor, is het Alexander Brandtner die zich over de hond ontfermt. De twee vormen al snel een onafscheidelijk team dat de strijd aangaat tegen de criminaliteit in en rond Wenen.

Zo 14 juni 2020 | 21:00 Commissaris Rex

Tödlicher Test Duits-Oostenrijkse misdaadserie over Alexander Brandtner, teamleider bij de Kriminalpolizei, en politiehond Rex. Nadat Rex bij een eerdere politieactie zijn baasje verloor, is het Alexander Brandtner die zich over de hond ontfermt. De twee vormen al snel een onafscheidelijk team dat de strijd aangaat tegen de criminaliteit in en rond Wenen.

Zo 14 juni 2020 | 22:00 Commissaris Rex

Strahlen der Rache Duits-Oostenrijkse misdaadserie over Alexander Brandtner, teamleider bij de Kriminalpolizei, en politiehond Rex. Nadat Rex bij een eerdere politieactie zijn baasje verloor, is het Alexander Brandtner die zich over de hond ontfermt. De twee vormen al snel een onafscheidelijk team dat de strijd aangaat tegen de criminaliteit in en rond Wenen.

Zo 14 juni 2020 | 23:00 Commissaris Rex

Polizisten küsst man nicht Duits-Oostenrijkse misdaadserie over Alexander Brandtner, teamleider bij de Kriminalpolizei, en politiehond Rex. Nadat Rex bij een eerdere politieactie zijn baasje verloor, is het Alexander Brandtner die zich over de hond ontfermt. De twee vormen al snel een onafscheidelijk team dat de strijd aangaat tegen de criminaliteit in en rond Wenen.

 Meer

Afscheid gemist

Eerder Vandaag | 09:20 M: Maurice de Hond, Akwasi en meer

Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Marc’s veerkracht, afscheid en nalatenschap: Maurice de Hond ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Marc’s veerkracht, afscheid en nalatenschap: Maurice de Hond memoreert zijn zoon “Hoe donker de tunnel ook is, je kan er altijd wat lampjes ophangen”, zei Marc de Hond vaak. En die lampjes heeft hij door zijn leven heen vaak uit de kast moeten halen. Hij kwam in 2002 in een rolstoel terecht na een medische fout tijdens het verwijderen van een tumor in zijn rug. Marc bleef optimistisch in het leven staan en werd een boegbeeld voor velen door de manier waarop hij met zijn ziekte en zijn handicap omging. Afgelopen woensdag overleed hij aan de gevolgen van kanker. Zijn vader Maurice de Hond brengt vanavond een ode aan zijn zoon. 'Geen Wedstrijd', Bizzey & Akwasi slaan handen ineen en spreken zich uit tegen racisme “Is de tijd om de vruchten te plukken nu het rijpste dan? Begrijp me dan, je begrijpt me niet. Kijk door m'n ogen dan, ik laat je zien. Want waar hebben we dit aan verdiend?’’ Rappers Bizzey & Akwasi laten verdriet, woede, frustratie en vooral hun strijdkracht zien in het nummer ‘Geen Wedstrijd’, waarin ze zich uitspreken tegen het racisme. Verzet tegen Trump neemt toe, Twan Huys praat ons bij over de laatste ontwikkelingen De kritiek op het handelen van de Amerikaanse president lijkt met de dag heftiger te worden. Hoe gaat hij om met de Amerikaanse demonstranten? Voormalig defensieminister James Mattis heeft zijn afschuw uitgesproken over de manier waarop er is opgetreden. We bespreken de situatie in de VS met Amerikadeskundige Twan Huys.

Eerder Vandaag | 16:05 Vaarwel Nederland

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 4 - De Achterblijvers - MAX Iedereen die vertrekt laat veel achter: een leeg huis, de vaste plek aan tafel, familie en vrienden. Welk gat hebben de duizenden landverhuizers geslagen in Nederland? En hoe was het eeuwige afscheid voor de mensen die in Nederland achterbleven? Nederland raakt in de jaren 50 bevangen door de emigratiekoorts. De kranten staan er bol van en op honderden plekken in ons land zijn emigratiekantoren, die mensen met mooie verhalen lekker maken voor een leven overzee. Emigratie is ook het thema van de eerste naoorlogse Nederlandse speelfilm Sterren Stralen Overal, met daarin een piepjonge Edwin Rutten. Hij speelt de zoon van een Amsterdamse taxichauffeur die naar Australië wil. De film gaat onder grote belangstelling in Tuschinski in première en trekt maandenlang volle zalen. Niet alleen families raken verscheurd door de massale emigratie. Straten, dorpen en scholen stromen leeg, de fanfare kan opeens niet meer optreden, omdat de helft van de muzikanten is vertrokken. En de dominee ziet met lede ogen een deel van zijn kerkgangers gaan.

Eerder Vandaag | 14:05 Wij, heren van Zichem

Seizoen 2011 - Hij maakte veel misbaar toen hij vertrekken moest Wanneer het communiefeest voorbij is, gaat Lewie op de Donkelhoeve werken. Herman Coene neemt afscheid van zijn ouders en gaat naar het college in Herentals studeren. Op de trein ontmoet hij Elza Van Berckelaer, op wie hij nog steeds platonisch verliefd is. Tussen beiden komt het tot een eerste gesprek. Herman die naar het college is gegaan om voor priester te studeren, krijgt twijfels omtrent zijn roeping. In Herentals maakt hij kennis met een Nederlandse medestudent die uit het college van Hoogstraten verwijderd werd omwille van zijn verregaande belangstelling voor het schone geslacht. We maken ook kennis met Fien, de kwezelachtige hospita ven het kosthuis waar Herman Coene zijn intrek heeft genomen samen met Raymond, het Waaltje en Frans Hofkens.

Eerder Vandaag | 13:09 Shade: Queens of NYC

Seizoen 1 - Aflevering 9 Voor de grote finale van So You Think You Can Drag besluit Holly te playbacken op een sketch van comédienne Kathy Griffin. Hoewel Paige zich verheugt op de laatste avond, vindt ze het erg jammer dat ze afscheid moet nemen van haar geliefde dragwedstrijd.

Eerder Vandaag | 13:05 Seven Year Switch Netherlands

Seizoen 1 Op Curaçao nemen de deelnemers afscheid van hun tijdelijke partner en volgt er een emotioneel weerzien met de eigen partner. Allemaal gaan ze vol goede moed en energie terug naar Nederland. Maar het in praktijk brengen van alle goede voornemens valt niet mee. Ze komen nog één keer terug bij de therapeuten en geven daar antwoord op die ene belangrijke vraag: blijven ze bij elkaar of scheiden hun wegen voorgoed?

Eerder Vandaag | 12:10 Kijkbuis Kids

Seizoen 1 - Aflevering 9 van 9 In Kijkbuis Kids kijkt een vaste groep kinderen, omringd door camera's, vanaf de bank thuis naar volwassen TV programma's. Er wordt vaak keihard gelachen, af en toe met ogen gerold en er enkele keer vloeit er een traan. Ze gaan er elke week goed voor zitten, met hun broer, zus, vriendje of vriendinnetje TV kijken zonder dat de ouders meekijken. Nog één keer kruipen de Kijkbuis Kids dit voorjaar op de bank om programma's te beoordelen. Speciaal daarvoor krijgen ze andere fragmenten te zien van programma's die eerder in deze reeks in de roos voor ze waren. Jagende wilde dieren, blunderende volwassenen en een zingend afscheid.

Eerder Vandaag | 09:55 Ket & Doc

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 5 - Fien, Jip en Fien Jip (11 jaar) is voor het eerst verliefd. Daar wil zijn kleine zusje Fien (9 jaar) alles over weten. Ze is nieuwsgierig, maar ook een beetje jaloers. Zal de liefde hun onafscheidelijke band verbreken? En is het niet stom dat Jips liefje ook Fien heet?

Eerder Vandaag | 09:31 Shade: Queens of NYC

Seizoen 1 - Aflevering 9 Voor de grote finale van So You Think You Can Drag besluit Holly te playbacken op een sketch van comédienne Kathy Griffin. Hoewel Paige zich verheugt op de laatste avond, vindt ze het erg jammer dat ze afscheid moet nemen van haar geliefde dragwedstrijd.