Aflevering 1 op tv (tv-tips)

Do 26 september 2019 | 20:40 Nieuw: Earth from Space

26/09 - Natuurdocumentaire, In de nieuwe, vierdelige BBC natuurserie Earth From Space worden met ruimtecamera's ...

In de nieuwe, vierdelige BBC-natuurserie Earth From Space worden met ruimtecamera's bijzondere gebeurtenissen in de natuur vastgelegd. Zoals wisselende seizoenen, een planeet die razendsnel verandert en kleurrijke Nederlandse tulpenvelden. Ruimte Dankzij de allernieuwste technologie kan het verhaal over het leven op aarde vanuit een totaal nieuwe invalshoek worden verteld. Vanuit de ruimte. En dat levert prachtige beelden op, die de komende donderdagen om 20:30 uur te zien zijn op NPO 1. Spectaculair In de eerste aflevering zijn spectaculaire natuurverschijnselen, weersveranderingen en ingrijpende seizoenswisselingen te zien. Vastgelegd met camera's op de grond, in de lucht en in de ruimte. Kleur van poep Een olifantenfamilie heeft met droogte te kampen, nog onbekende kolonies keizerspinguïns zijn te herkennen aan de kleur van hun poep en er worden mysterieuze ijsringen ontdekt die robbenjongen in gevaar kunnen brengen.

Morgen | 19:00 Terug: Vtwonen weer verliefd op je huis

Morgen - Life-stylemagazine, Vanavond start een nieuw seizoen van het Vtwonen programma waarin Kees Tol en de stylisten ...

Vanavond start een nieuw seizoen van het Vtwonen-programma waarin Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan gaan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De afleveringen zijn elke zondag om 18:55 uur te zien op SBS6. Frisse blik De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compromis. De vtwonen-stylist kijkt met een frisse blik naar de woning en zorgt er samen met Kees voor dat de verschillende woonstijlen weer op een lijn komen. Sfeer ontbreekt In de eerste aflevering Bart en Marieke. Zij hebben een prachtige woning op een heerlijke plek, maar de sfeer in de woonkamer ontbreekt. De meubels hebben overal al een keer gestaan en ook de grote raampartijen maken het lastig om de juiste indeling te vinden. Rust Ze denken zelfs na over meerdere grote verbouwingen zoals een nieuwe keuken en het doorbreken van een muur. De ruimte is er, alleen voelt de woonkamer nog steeds ongezellig en onpersoonlijk aan. Nu de rust in het gezin is gevonden met twee mooie jongens en ze op een fijne plek wonen, zouden ze dolgraag ook rust vinden in hun interieur.

Vandaag | 23:41 Fernando Ricksen - De Finale Strijd

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Documentaire over voetballer Fernando Ricksen. In 2013 werd bij hem officieel de diagnose ALS gesteld. Regisseur Ronald Top heeft Fernando vanaf de zomer van 2016 acht maanden lang gevolgd en gefilmd. Bijzondere gebeurtenissen, zoals de ontmoeting met Cristiano Ronaldo, komen in beeld, maar ook de pijnlijke momenten. Te zien is hoe hij wordt gewassen, aangekleed en gevoed. Niet eerder liet een voetballer zich zo indringend filmen. Het is een intens, emotioneel, maar vooral ook indrukwekkend portret van een strijdbare man in de meest oneerlijke strijd van zijn leven.

Di 24 september 2019 | 20:30 Nieuw: Iris en de 12 dates

24/09 - Show, In het nieuwe programma Iris en de 12 dates gaat pianiste en componiste Iris Hond in zeven afleveringen ...

In het nieuwe programma Iris en de 12 dates gaat pianiste en componiste Iris Hond in zeven afleveringen op zoek gaat naar de ware liefde. Blind dates Hond krijgt daarbij hulp van een psycholoog. In de reality-documentaire probeert Iris tijdens blind dates met twaalf verschillende mannen de liefde van haar leven te vinden, waarbij ze na elke date evalueert met psycholoog Lennart Klipp. Obstakels Hij kijkt bij elke date op afstand mee, analyseert de ontmoetingen en gidst Iris naar persoonlijke ontwikkeling. De gesprekken laten zien tegen welke obstakels ze aanloopt bij het daten. Met nieuwe inzichten gaat Iris vervolgens naar de volgende date. Bergen In de eerste aflevering is te zien dat Iris verhuist naar het kustplaatsje Bergen om te starten met het intensieve datingtraject. Hier ontmoet ze drie mannen: de actieve vijftiger David, de knappe Sietse en de Afrikaanse prins Randy.

Di 24 september 2019 | 21:30 Terug: Grenzeloos Verliefd

24/09 - Reality-show, Vanavond start het nieuwe seizoen van Grenzeloos Verliefd. De komende weken zie je de verhalen ...

Vanavond start het nieuwe seizoen van Grenzeloos Verliefd. De komende weken zie je de verhalen van zes stellen die voor de liefde het avontuur aangaan in Zuid-Afrika, Turkije, Australië, Tanzania, Ecuador en Griekenland. Elke dinsdag om 21:30 uur op Net5. Festival In deze eerste aflevering het verhaal van Kim & Patrick. Als Kim een festival in de Zuid-Afrikaanse woestijn bezoekt, ontmoet ze Patrick. Al snel blijkt dat het meer is dan een vakantieflirt. Opgeven Kim besluit daarom haar droomappartement en -baan in Amsterdam op te geven voor een leven met Patrick. Patrick is weliswaar regelmatig voor zijn werk in het buitenland, maar dat vindt Kim geen probleem.

Overmorgen | 23:00 Nieuw: American Horror Story seizoen 9

Overmorgen - Horrorserie, Vanvond start het negende seizoen van de Amerikaanse horrorserie American Horror Story. Dit ...

Vanvond start het negende seizoen van de Amerikaanse horrorserie American Horror Story. Dit nieuwe seizoen krijgt als ondertitel '1984' en bestaat uit tien afleveringen. De serie afleveringen worden binnen een week na de première op de Amerikaanse tv in Nederland uitgezonden. Elke maandag om 23:00 uur op FOX. Bekijk op welk kanaal FOX bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/3733/kanaal-fox. Zoals de naam al doet vermoeden, speelt AHS: 1984 zich af in het jaar 1984. Geheel in stijl zal het negende seizoen aanvoelen als een throwback naar de zogenoemde slasher-films uit die tijd. In de zomer van 1984 gaan vijf vrienden als begeleiders aan de slag bij Camp Redwood in LA. Al snel blijkt het verleden veel akeliger dan enge kampuurverhalen.

Je vindt hier de programma's van Aflevering 1 op tv We hebben de volgende programma's voor Aflevering 1 Nieuw: Earth from Space: 26/09 - Natuurdocumentaire, In de nieuwe, vierdelige BBC natuurserie Earth From Space worden met ruimtecamera's. Terug: Vtwonen weer verliefd op je huis: Morgen - Life-stylemagazine, Vanavond start een nieuw seizoen van het Vtwonen programma waarin Kees Tol en de stylisten. Fernando Ricksen - De Finale Strijd: Sportdocumentaire, Seizoen 1 Aflevering 1 Documentaire over voetballer Fernando Ricksen. In 2013 werd bij hem officieel. Nieuw: Iris en de 12 dates: 24/09 - Show, In het nieuwe programma Iris en de 12 dates gaat pianiste en componiste Iris Hond in zeven afleveringen. Terug: Grenzeloos Verliefd: 24/09 - Reality-show, Vanavond start het nieuwe seizoen van Grenzeloos Verliefd. De komende weken zie je de verhalen. Nieuw: American Horror Story seizoen 9: Overmorgen - Horrorserie, Vanvond start het negende seizoen van de Amerikaanse horrorserie American Horror Story. Dit. RTL Weer: Weerbericht, Seizoen 40 Aflevering 1 Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. RTL Weer Laat. Nederland in beweging: Informatief programma, Aflevering 187 Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en. TV Winkel: Morgen - Consumentenmagazine, Eerste aflevering. Homeshoppingprogramma. Telekids Mini's: Piet Piraat Wonderwaterwereld: Morgen - Jeugdprogramma, Seizoen 1 Aflevering 1 Kinderprogramma. Bultrug.

Aflevering 1 op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 00:09 RTL Weer

Seizoen 40 - Aflevering 1 - Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. RTL Weer - Laat

Morgen | 05:55 Nederland in beweging

Aflevering 187 - Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens elke Nederlander om mee te bewegen.

Morgen | 07:00 TV Winkel

Eerste aflevering. Homeshoppingprogramma

Morgen | 07:20 Telekids Mini's: Piet Piraat Wonderwaterwereld

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Kinderprogramma. Bultrug

Morgen | 08:29 Polly Pocket

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Amerikaans-Canadese animatieserie

Morgen | 10:01 Polly Pocket

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Amerikaans-Canadese 3D-animatieserie. Tiny power (part 1). Oma Pocket komt op bezoek en heeft haar kapotte medaillon meegenomen. Polly repareert het en ontdekt dat het magische krachten heeft! Ze kan ermee krimpen tot een minimensje van zo'n tien centimeter groot.

Morgen | 10:22 Polly Pocket

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Amerikaans-Canadese animatieserie

Morgen | 11:20 Storage Wars: Canada

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Realityreeks over mensen die in beslag genomen opslagboxen opkopen. Bigger Stronger Meaner Dumber. Op veilingen verspreid over heel Canada bieden kopers met een flinke beurs dagelijks tegen elkaar op om in beslag genomen en vergeten opslagboxen op te kopen.

Morgen | 11:50 Ik Zou Wel Eens Willen Weten

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Informatief magazine waarin nieuwsgierige mensen samen met de presentator op zoek gaan naar interessante en verrassende antwoorden

Morgen | 12:55 Huisdieren TV

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Dierenmagazine

Morgen | 15:56 Plezier en Passie

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Vrijetijdsprogramma waarin de leukste plekken van het land worden bezocht

Morgen | 17:00 BH90210

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Amerikaanse dramaserie. The Reunion. De originele cast, met o.a. Shannen Doherty, Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green en Tori Spelling blaast Beverly Hills 90210 weer nieuw leven in. De zeven voormalige tieneridolen spelen zichzelf in een gloednieuwe dramaserie geïnspireerd op hun echte levens en relaties.

Morgen | 18:06 RTL Weer

Seizoen 37 - Aflevering 1 - Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. RTL Weer 18:05 uur

Morgen | 18:30 Taarten van Abel

Seizoen 16 - Aflevering 1 - Nederlands realityprogramma. Eva. Eva wil een eenhoorntaart maken voor haar beste vriendin Mijs. Eva heeft een liefdesbrief gestuurd aan haar grote liefde en daar was Mijs op tegen. Sindsdien is de vriendschap bekoeld.

Morgen | 19:25 Border Security

Seizoen 8 - Aflevering 1 - Realityreeks over het werk van douane-inspecteurs en grensagenten in Australië. De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nu gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

Morgen | 22:30 Storage Wars: Canada

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Realityreeks over mensen die in beslag genomen opslagboxen opkopen. Bigger Stronger Meaner Dumber. Op veilingen verspreid over heel Canada bieden kopers met een flinke beurs dagelijks tegen elkaar op om in beslag genomen en vergeten opslagboxen op te kopen.

Morgen | 22:35 De Moord Op Tob Cohen: Het Vervolg

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Misdaadspecial over de moord op de 69-jarige oud-directeur van Philips Tob Cohen, die al geruime tijd werd vermist. John van den Heuvel was met de zus van Tob Cohen in Nairobi om een rechtszaak bij te wonen tegen de van moord verdachte echtgenote van Cohen. De zaak raakte in een ongekende stroomversnelling na de vondst van Cohens stoffelijk overschot in een septic tank bij zijn huis in Nairobi. John doet verslag van deze opzienbarende en spraakmakende moordzaak.

Morgen | 22:51 Crime Scene Investigation

Seizoen 13 - Aflevering 1 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Karma to Burn. Russell zet alles op alles om zijn kleindochter Kaitlyn terug te vinden. Het meisje werd ontvoerd in opdracht van Jeffrey McKeen. De ontvoerders hebben enkel een briefje achtergelaten met daarop het woord 'karma'.

Morgen | 23:39 RTL Weer

Seizoen 40 - Aflevering 1 - Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. RTL Weer - Laat

Overmorgen | 00:05 Criminal Minds

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Faceless, Nameless. Het team schetst het profiel van een moordenaar die het heeft gemunt op een dokter. Tot hij diens zoon kan vermoorden, doodt hij elke dag iemand anders. Prentiss merkt ondertussen op dat Hotch vermist is.

Overmorgen | 03:40 The Strain

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Amerikaanse horrorserie. The Worm Turns. Na de kernoorlog heerst de Eeuwige Nacht. Vol afschuw over de wandaden van zijn zoon verhuist Eph van New York naar Philadelphia. Als hij daar nieuwe strijders treft, wordt het vuur in hem weer opgewakkerd.

Overmorgen | 05:55 Nederland in beweging

Aflevering 186 - Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens elke Nederlander om mee te bewegen.

Overmorgen | 06:00 Ekdom in de Morgen: Dag van Gebarentaal

Aflevering 1 - Show

Overmorgen | 06:10 MAX Geheugentrainer

Aflevering 189 - Magazine

Overmorgen | 06:25 Storage Wars: Canada

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Realityreeks over mensen die in beslag genomen opslagboxen opkopen. Bigger Stronger Meaner Dumber. Op veilingen verspreid over heel Canada bieden kopers met een flinke beurs dagelijks tegen elkaar op om in beslag genomen en vergeten opslagboxen op te kopen.

Overmorgen | 06:30 NOS Journaal

Aflevering 189 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting

Overmorgen | 06:35 NOS Journaal

Aflevering 189 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting

Overmorgen | 06:40 NOS Journaal

Aflevering 189 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting

Overmorgen | 06:45 NOS Journaal

Aflevering 189 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting

Overmorgen | 06:50 NOS Journaal

Aflevering 189 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting

Overmorgen | 07:00 NOS Journaal

Aflevering 189 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting

Overmorgen | 07:10 Goedemorgen Nederland

Aflevering 16 - Actueel ochtendmagazine. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend gepresenteerd door: Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Nikki Herr.

Overmorgen | 07:40 Goedemorgen Nederland

Aflevering 16 - Actueel ochtendmagazine. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend gepresenteerd door: Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Nikki Herr.

Overmorgen | 07:51 LEGO City

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Animatieserie

Overmorgen | 08:00 NOS Journaal

Aflevering 189 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting

Overmorgen | 08:10 Goedemorgen Nederland

Aflevering 16 - Actueel ochtendmagazine. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend gepresenteerd door: Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Nikki Herr.

Overmorgen | 08:30 RTL Nieuws

Seizoen 89 - Aflevering 1 - Nieuws. RTL Nieuws - 08:30 uur

Overmorgen | 08:40 Goedemorgen Nederland

Aflevering 16 - Actueel ochtendmagazine. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend gepresenteerd door: Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Nikki Herr.

Overmorgen | 08:45 RTL Nieuws

Seizoen 89 - Aflevering 1 - Nieuws. RTL Nieuws - 08:30 uur

Overmorgen | 09:00 NOS Journaal

Aflevering 189 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting

Overmorgen | 09:15 Nederland in beweging

Aflevering 190 - Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens elke Nederlander om mee te bewegen.

Overmorgen | 09:40 MAX Geheugentrainer

Aflevering 190 - Magazine

Overmorgen | 10:00 NOS Journaal

Aflevering 189 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting

Overmorgen | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 107 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Rocky Hehakaija, Leo Blokhuis, Kees Boonman, Anna Yilmaz en Sjors van der Panne.

Overmorgen | 10:30 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Amerikaanse komische serie. Hot off the grill. Al nodigt Marcy en Steve uit voor een barbecue. De sfeer zit er goed in, tot de urne met de as van Marcy's overleden tante door de schuld van Peggy op de grond valt. De kinderen krijgen de ondankbare opdracht om de as te recupereren.

Overmorgen | 11:03 Telekids Mini's: De Opmerkelijke Meneer King

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Animatieserie over het goedbedoelende leeuwtje Meneer King. Meneer Kings machine

Overmorgen | 11:35 The Real O'Neals

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Amerikaanse komische serie. The Real Thang. Kenny richt op school de eerste LGBT-club op, ter ere van National Coming Out Day. Eileen beseft dat ze gevoelens heeft voor Murray.

Overmorgen | 12:00 NOS Journaal

Aflevering 189 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting

Overmorgen | 12:05 Bezopen bestuurders

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Realityserie over de verkeerspolitie in de strijd tegen bestuurders onder invloed

Overmorgen | 12:20 NOS Journaal

Aflevering 189 - Nieuws. Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting

 Meer

Aflevering 1 gemist

Eerder Vandaag | 10:45 Live: 75 jaar bevrijding - Market Garden

Magazine, Rechtstreeks verslag van de herdenking van de grootste militaire operatie op Nederlands grondgebied tijdens ...

Rechtstreeks verslag van de herdenking van de grootste militaire operatie op Nederlands grondgebied tijdens de Tweede Wereldoorlog: Operatie Market Garden. Riskant Het was een gedurfde maar riskante combinatie van massale luchtlandingen (operatie Market) en een grondoffensief vanuit België (operatie Garden). Snelheid was geboden, maar door allerlei tegenslagen was de vaart er al snel uit. Brug te ver De geallieerden wisten nog wel Limburg en een deel van Zuid-Nederland te bevrijden, maar de Slag bij Arnhem was letterlijk een brug te ver. De bevrijding van het westen van Europa zou nog ruim een half jaar duren en Nederland benoorden de rivieren wachtte een hongerwinter. Ginkelse Heide Deze uitzending komt rechtstreeks vanaf de Ginkelse Heide bij Ede, 75 jaar geleden een van de droppingzones van wat de grootste luchtlandingsoperatie uit de geschiedenis was. Onder de aanwezigen bij de Airborne-herdenking daar zijn veteranen, prinses Beatrix en de Britse prins Charles. Paradroppings Rob Trip praat met historicus Erwin van Loo (Nederlands Instituut voor Militaire Historie) over de betekenis van de luchtlandingen en de Slag om Arnhem. In de uitzending is ruim aandacht voor de paradroppings en de historische vluchten die de herdenking van de luchtlandingen luister bijzetten.

Eergisteren 18:55 Live: PSV - Sporting Portugal (Europa League)

Eergisteren - Voetbal, Live verslag van de wedstrijd tussen PSV en Sporting Portugal in de groepsfase van de UEFA ...

Live verslag van de wedstrijd tussen PSV en Sporting Portugal in de groepsfase van de UEFA Europa League. De voorbeschouwing op deze eerste groepswedstrijd begint om 18:00 uur. Dan wordt er ook vooruitgeblikt op Rangers - Feyenoord. Die wedstrijd is om 21:00 uur te zien op RTL 7. PSV speelt in Groep D tegen Sporting Portugal, LASK Linz en Rosenborg. Lees meer over deze wedstrijd op gids.tv/5392/psv-sporting.

Eerder Vandaag | 19:30 NCIS: Los Angeles

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. Ascension. De gestolen nucleaire wapens zijn verdwenen en het team krijgt de opdracht ze op te sporen. Ondertussen proberen Sam en Deeks om te gaan met hun traumatische ervaringen.

Eerder Vandaag | 18:06 RTL Weer

Seizoen 37 - Aflevering 1 - Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. RTL Weer 18:05 uur

Eerder Vandaag | 18:02 De Sterkste Man 2019

Seizoen 21 - Aflevering 1 - Verslag van De Sterkste Man van 2019

Eerder Vandaag | 16:00 Huisdieren TV

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Dierenmagazine

Eerder Vandaag | 15:29 Kinderen voor Kinderen tegen pesten

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Videoclip van Kinderen voor Kinderen tegen pesten. Variant A

Eerder Vandaag | 13:40 DierenDetectives

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Nederlands-Duits-Belgische jeugdserie. Kangoeroe Lulu. Australië. Boer Len heeft een tak op zijn hoofd gekregen en ligt bewusteloos op de grond, ver van huis. Lulu ziet haar baasje liggen en hopt terug naar huis. Daar klopt zij op de deur.

Eerder Vandaag | 10:51 Polly Pocket

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Amerikaans-Canadese animatieserie

Eerder Vandaag | 06:00 Nederland in beweging

Aflevering 189 - Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens elke Nederlander om mee te bewegen.

Eerder Vandaag | 00:25 How To Get Away with Murder

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. It's Time to Move On. Annalise Keating en haar studenten moeten hun leven voortzetten alsof er niets gebeurd is, maar de studenten zijn nog steeds in paniek door de verdwijning van Rebecca. Enkel Annalise en Frank zijn op de hoogte van de moord op Rebecca en de twee zetten alles in het werk om de dader op het spoor te komen.

Gisteren 23:55 RTL Weer

Seizoen 40 - Aflevering 1 - Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. RTL Weer - Laat

Gisteren 22:20 Criminal Minds

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Faceless, Nameless. Het team schetst het profiel van een moordenaar die het heeft gemunt op een dokter. Tot hij diens zoon kan vermoorden, doodt hij elke dag iemand anders. Prentiss merkt ondertussen op dat Hotch vermist is.

Gisteren 19:05 Teamgenoten

Eerste aflevering. Sportmagazine waarin Jan Joost van Gangelen met de hoofdrolspelers herinneringen ophaalt aan een bijzonder Eredivisieseizoen. AZ (2006-2007). Terug naar 29 april 2007. De laatste speelronde in de Eredivisie. AZ, Ajax en PSV kunnen alle drie kampioen worden, maar AZ heeft de beste papieren. Met Simon Cziommer, Danny Koevermans en Khalid Sinouh blikken we terug op het seizoen dat het AZ van Louis van Gaal net geen kampioen wordt. En dat blijkt bij de betrokkenen nog steeds pijn te doen.

Gisteren 18:55 Two and a Half Men

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Amerikaanse komische serie. Working For Caligula. Alan en Kandi vieren hun wittebroodsweken in stijl nadat ze 500.000 dollar wonnen in een casino in Las Vegas. Hun vreugde is echter van bijzonder korte duur. Vier maanden later maakt Kandi een einde aan hun huwelijk. Voor de tweede keer in zijn leven is Alan dakloos en heeft hij geen cent meer. Hij besluit Charlie om hulp te vragen, maar die staat niet te springen om zijn broer en zijn neefje opnieuw in huis te nemen. Charlie geeft uiteindelijk toch toe, maar hij weigert lijdzaam toe te zien hoe zijn broer in een depressie belandt.

Gisteren 18:33 RTL Weer

Seizoen 38 - Aflevering 1 - Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. RTL Weer 18:30 uur

Gisteren 18:00 Flodder

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Komische serie. Gifwolk. Johnnie zit met een partijtje pillen opgescheept. Op hetzelfde moment drijft een gifwolk naar Zonnedael. De politie komt om de wijk te ontruimen, en de Flodders denken dat ze voor de pillen komen en duiken onder.

Gisteren 16:30 Married with Children

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Amerikaanse komische serie. Hot off the grill. Al nodigt Marcy en Steve uit voor een barbecue. De sfeer zit er goed in, tot de urne met de as van Marcy's overleden tante door de schuld van Peggy op de grond valt. De kinderen krijgen de ondankbare opdracht om de as te recupereren.

Gisteren 15:00 Kinderen voor Kinderen tegen pesten

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Videoclip van Kinderen voor Kinderen tegen pesten. Variant A

Gisteren 13:30 Stop! Politie

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Realityreeks over het werk van de verkeerspolitie. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk.

Gisteren 12:30 Bezopen bestuurders

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Realityserie over de verkeerspolitie in de strijd tegen bestuurders onder invloed

Gisteren 12:00 Enchantimals

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Animatieserie

Gisteren 10:00 Flodder

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Nederlandse komische serie. De dubbelgangster. Er zijn twee Franse gemeenteraadsleden op werkbezoek en Sjakie krijgt de opdracht om ze in de 'modelwijk' Zonnedael een rondleiding te geven. In datzelfde Zonnedael beramen enkele buurtbewoners intussen een duivels plan. Ze willen met een nep-Ma Flodder het allerlaatste beetje goodwill voor de familie Flodder wegwerken. Ze hopen dat de buurt eindelijk van de Flodders zal worden verlost.

Gisteren 08:45 RTL Nieuws

Seizoen 89 - Aflevering 1 - Nieuws. RTL Nieuws - 08:30 uur

Gisteren 08:30 RTL Nieuws

Seizoen 89 - Aflevering 1 - Nieuws. RTL Nieuws - 08:30 uur

Gisteren 07:56 Brandweerman Sam

Seizoen 11 - Aflevering 1 - Britse animatieserie. Norbert-Man tegen Vuurhond. Norman Price en zijn vrienden vinden het heerlijk om te spelen, maar daardoor raken ze vaak in de problemen. Zo zitten ze vast in een brandend gebouw, kunnen ze niet meer van een hoge rotswand af of verdwalen ze in een grot. Gelukkig is de dappere Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Gisteren 07:15 Storage Wars: Canada

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Realityreeks over mensen die in beslag genomen opslagboxen opkopen. Bigger Stronger Meaner Dumber. Op veilingen verspreid over heel Canada bieden kopers met een flinke beurs dagelijks tegen elkaar op om in beslag genomen en vergeten opslagboxen op te kopen.

Gisteren 07:05 Knofje

Aflevering 1 - Jeugdserie. Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf jaar oud. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze vanalles beleeft.

Gisteren 07:01 Jul & Julia

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Animatieserie. Jul & Julia en de vader van meneer Kaasgaaf. Meneer Kaasgaaf is nerveus, want zijn vader komt op bezoek. Als hij ooit één fout maakt als directeur, dan geeft zijn vader het pretpark weg aan de eerste de beste die langskomt. Dat brengt de boeven op een idee! Lukt het de boeven om het bezoek van Kaasgaaf Senior in de soep te laten lopen? Of zouden Jul, Julia, mevrouw Suikerspin en meneer Kaasgaaf op tijd hun plannetje in de gaten krijgen?

Gisteren 05:10 Storage Hunters UK

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Britse realityreeks. Cambridge. Presentator en veilingmeester Sean Kelly handhaaft de orde onder de bieders. Niet alles is wat het lijkt te zijn, terwijl gehaaide bieders gokken op de inhoud van de opslagboxen.

Eergisteren 23:54 RTL Weer

Seizoen 40 - Aflevering 1 - Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. RTL Weer - Laat

Eergisteren 23:20 UEFA Europa League Partizan - AZ

Seizoen 20 - Aflevering 1 - Samenvatting van de wedstrijd Partizan - AZ in de groepsfase van de Europa League. Partizan - AZ

Eergisteren 23:00 UEFA Europa League Nabeschouwing

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Nabeschouwing op de gespeelde wedstrijden in de UEFA Europa League. Bart Nolles en Simon Zijlemans blikken samen met analist Jan Boskamp terug op de wedstrijden die vanavond in de UEFA Europa League zijn gespeeld.

Eergisteren 19:30 First Dates New Zealand

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Datingshow waarin singles elkaar voor het eerst ontmoeten in een restaurant

Eergisteren 18:32 RTL Weer

Seizoen 38 - Aflevering 1 - Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. RTL Weer 18:30 uur

Eergisteren 18:00 UEFA Europa League Voorbeschouwing

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Voetbalmagazine. Bart Nolles en Simon Zijlemans blikken samen met analist Jan Boskamp vooruit op de wedstrijden die vanavond worden gespeeld in de UEFA Europa League.

Eergisteren 17:30 Secret Life of the Zoo

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Britse realityreeks. De zwarte neushoorn Kitani staat op het punt te bevallen. Voor een bedreigde diersoort is dat heel belangrijk, maar vorige zwangerschappen zijn niet zo vlot verlopen en Kitani is in het verleden al drie kalfjes verloren. De verzorgers doen er dan ook alles aan om de bevalling zo vlot mogelijk te laten verlopen. Het Congolese zwijn Mali heeft niet zolang geleden twee biggen gekregen, maar in de natuur gebeurt het wel eens dat de mama haar jongen doodt als ze in gevaar is. De verzorgers houden haar nauwlettend in de gaten en ze zijn ook op hun hoede wanneer de twee kleintjes met hun vader Confetti worden herenigd.

Eergisteren 15:30 Pawn Stars

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Realityserie over een pandjeshuis. Drie generaties van de Harrison-familie runnen de Gold & Silver Pawn Shop aan de rand van Las Vegas. De mannen gebruiken hun expertise om de waarde te schatten van hedendaagse spullen tot historische goederen als een samurai-zwaard. Hierbij komt veel vijandigheid, maar ook kameraadschap kijken.

Eergisteren 13:11 Transformers Rescue Bots Academy

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Amerikaans-Ierse animatieserie

Eergisteren 12:30 Iedereen K3

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Show met de meisjes van K3

Eergisteren 11:30 'Allo 'Allo!

Seizoen 9 - Aflevering 1 - Britse komische serie. Kolonel Von Strohm en luitenant Grübers ontsnappingspoging naar Spanje is mislukt. René stelt voor dat ze zich in een windmolen verbergen om te laten geloven dat ze ontvoerd zijn. Maar die molen dient als doelwit voor het oefengeschut. Ondertussen vertelt Herr Flick dat hij plastische chirurgie heeft ondergaan om aan de geallieerden te ontsnappen.

Eergisteren 11:15 Fien & Teun

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Nederlandse animatieserie. Appelmoes

Eergisteren 10:10 Zembla

Seizoen 28 - Aflevering 1 - Reportagemagazine met opiniërende onderzoeksjournalistiek. Het gifschip van SBM. Olietankers en andere zeeschepen die na zo'n veertig jaar versleten zijn, gelden als zwaar chemisch afval. In Europa bestaan strenge regels voor de sloop van zulke gifschepen. Ze zitten vol giftige stoffen die schadelijk zijn voor het milieu en de gezondheid van slooparbeiders. Toch dumpen de meeste rederijen hun afgedankte schepen op de kust van lagelonenlanden. Daar brengt het staal van de wrakken namelijk het meeste op. Op de sloopstranden van Azië komen jaarlijks tientallen mensen om het leven. 'Zembla' reconstrueert de laatste levensfase van een oude gastanker, eigendom van de Nederlandse multinational SBM Offshore. Klokkenluiders stellen dat het schip ernstig vervuild is met kwik. Extreem gevaarlijk voor de arbeiders die de tanker op het strand van India met gasbranders uit elkaar halen. Wat weet SBM van het gif en wat doet het bedrijf om arbeiders en milieu te beschermen?

Eergisteren 08:57 StoryZoo

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Animatieserie

Eergisteren 08:44 RTL Nieuws

Seizoen 89 - Aflevering 1 - Nieuws. RTL Nieuws - 08:30 uur

Eergisteren 08:30 RTL Nieuws

Seizoen 89 - Aflevering 1 - Nieuws. RTL Nieuws - 08:30 uur

Eergisteren 07:35 Masha en de beer

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Russische animatieserie. Thuis komen is niet makkelijk. Dasha brengt Masha weer naar huis nadat ze uit de trein zijn gezet.

Eergisteren 07:02 Jul & Julia

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Animatieserie. Jul & Julia en de vader van meneer Kaasgaaf. Meneer Kaasgaaf is nerveus, want zijn vader komt op bezoek. Als hij ooit één fout maakt als directeur, dan geeft zijn vader het pretpark weg aan de eerste de beste die langskomt. Dat brengt de boeven op een idee! Lukt het de boeven om het bezoek van Kaasgaaf Senior in de soep te laten lopen? Of zouden Jul, Julia, mevrouw Suikerspin en meneer Kaasgaaf op tijd hun plannetje in de gaten krijgen?

 Meer